Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΑΝΤΕ ΝΑ ..ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 620...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 620,07 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ανοδο 0,75% και τζιρο χαμηλο στα 22,1 εκ ευρω.Ο δεικτης πηγε με πολυ λιγες συναλλαγες μεχρι τις 607,5 μον στο -1,29% ,αλλα μετα τη 1 γυρισε προς τα πανω ,κατοχυρωνοντας το 610,για να κλεισει τελικα στο υψηλο ημερας με τη βοηθεια της ΕΕΕΚ (+4,96%).
Ο ΔΤΡ ηταν αρνητικος σε ολη τη διαρκεια της συνεδριασης εκτος απο το ανοιγμα του με αποτελεσμα  να κλεισει το gap της η ΑΛΦΑ, αλλα και η ΠΕΙΡ να βρεθει μια ανασα απο το κλεισιμο του δικου της.Καλυτερη ολων η ΕΤΕ εκλεισε με ελαφρες απωλειες στο -1.42% στα 1,39 ευρω.
Αντεδρασε απο τα χαμηλα του ( 223,48 μον) ο FTSE που εκλεισε με οριακες απωλειες.Η ΔΕΗ ηταν θετικος πρωταγωνιστης του δεικτη με κερδη +6,4% στα 2,16,και ακολουθησε η ΕΕΕΚ (+4,96%) η οποια "βοηθησε" ολους τους μεγαλους δεικτες να κλεισουν ψηλα στις δημοπρασιες.
Αμεταβλητος ο ΟΤΕ  ο οποιος γυρισε απο ενα χαμηλο του -3% στα 1,94,θετικη και η ΜΕΤΚΑ +2,72% παρα την ασχημη διαγραμματικη της εικονα,ενω στη μεσαια κεφαλαιοποιηση πρωταγωνιστησε η ΙΝΛΟΤ που διασπωντας την αντισταση των 0,91 ευρω,εκλεισε τελικα με ημερησια κερδη +7,78% στα 0,97 ευρω.Πολυ καλη και η μικρη του ομιλου ΙΝΚΑΤ  ( την παρουσιασαμε χθες) με κερδη + 7,14% στα 0,57 ευρω.Καλη και η συνεδριαση για τα 2 λιμανια ΟΛΘ με ανοδο 2,11% στα 11,64 ευρω και ο ΟΛΠ μια ανασα απο τα 10 ευρωμε +0,81%.
Μια ακομη σουπερ ημερα για την ΕΒΖ στο +10,62%και μια καλη συνεδιαση και για τα ΣΩΛΚ με κερδη 4,46%στα 0,75.
Θετικη η τελικη εικονα με 63 μετοχες ανοδικες και 51 πτωτικες,εν εξελιξει βρισκονται οι διεργασιες για τις προγραμματικες δηλωσεις της νεας κυβερνησης την Παρασκευη, τις συναντησεις με την Τροικα και με την task force του κ.Reinchenbach.
Eν αναμονη επισης και της φημολογουμενης μειωσης των επιτοκιων κατα 25 μον βασης την Πεμπτη που φαινεται οτι προεξοφλουν οι ευρωπαικες αγορες ,ο DAX αυτη την ωρα στις 6535,1 στο +0,60% .Στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου ο DOW ξεκινησε ανοδικα και βρισκεται στις 12.911 μον με ανοδο 0,31% παιρνοτας ωθηση απο τα στοιχεια για τις βιομηχανικες παραγγελιες

59 σχόλια:

michele είπε...

Με το αναψυκτικο για βοηθεια,κλεισαμε θετικοι ( διαφαινοταν αυτο κατα τη διαρκεια της συνεδριασης)..στο 620.Ες αυριο τα σπουδαια για τη σημαντικη αυτη ζωνη λοιπον

PS είπε...

"διαφαινόταν" το 14,80 κλείσιμο της κόκα;κρίμα που δεν το ξέραμε από το 13,84....

Γεράκι είπε...

απολυτη διαστροφη..ενας κοκακιας ανεβασε όλο το μαγαζί χωρις να μοιραστει καθολου κοκα με τους αλλους...τι να γινει..υπομονη μεχρι αυριο..

michele είπε...

Διαφαινοταν οτι δεν ηθελαν να το κλεισουν κοντα στο 620 και να κρατησουν το 610 ,το ειπε κι ο Αλεξ στην πορεια ,δεν μιλησαμε για την τιμη της ΕΕΕΚ

michele είπε...

ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ( ΤΟ ΣΩΣΤΟ)

PS είπε...

με πολλές δεκάδες χιλ. τμχ αγορές στο κλείσιμο οι εεεκ-ινλοτ-δεη,παρά το υψηλό κλείσιμο.Κάποιοι που γνωρίζουν προσδοκούν σε συνέχεια για αύριο-μεθαύβριο.
Τώρα κάποιος που έχει ινλοτ-δεη νομίζω πως μπορεί να ελπίζει σε κάτι ακόμα καλύτερο από το σημερινό,μακάρι να μην διαψευστώ.
Με ορίζοντα 3-8 ημερών η στρατηγική εδώ και λίγες μέρες.

PS είπε...

άρεσε το "μεθαύβριο";χαχα...μιλούν Η ΕΦΧΑΡΗΣΤΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΜΑΙΡΥΝΑΙΣ ΑΠΩΔΩΣΗΣ....

νικος φαληρο είπε...

κε hawk στραβωσε πολυ η δουλεια που περιμενατε ή διορθωνεται το πραγμα;

PS είπε...

50X.ΤΜΧ ΔΕΗ,60χ.τμχ εεεκ και πάνω από 160χ.τμχ ινλοτ αγοράστηκαν στην τιμή κλεισίματος.
Ενδιαφέρον και αυτό.

Γεράκι είπε...

ολα δειχνουν στραβωμα γερο αγαπητε μου Νικο..αλλα ετσι ειναι αυτα..ροδα κ γυριζει..παμε παρακατω..

Γεράκι είπε...

τα λεμε αυριο παλι...καλη συνέχεια

δημοσθενης είπε...

καλησπερα στη παρεα..οι πιθανοτητες να σπασουμε το 623 (ισως και με γκαπ απ στο ανοιγμα αν υπαρξει καλο νεο) μεγαλωσαν αισθητα πλέον μετα το σημερινο κλεισιμο που ειναι ψηλοτερο απο το μεγαλυτερο προσφατο κλεισιμο της 21ης ιΟΥΝΙΟΥ στις 614 μοναδες

PS είπε...

met υγεία πάνω απόλα, κάτι θυμάμαι για πρόπερσι,οπότε κάνε ΗΠΩΜΩΝΙΙΙ και ΠΡΟΣΩΧΙΙ στις κινήσεις σου,έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου άλλωστε.

δημοσθενης είπε...

χαιρετιζω τον Αντωνη και του ευχομαι να ξεπερασει το οποιο προβλημα του συντομα

νικος φαληρο είπε...

καλη συνεχεια κε hawk.Καθε εμποδιο για καλο.Δυναμη ψυχης.Αγωνας καθημερινος δυναμικος.Ψυχραιμια και καθαρη σκεψη.Και λιγη τυχη.

δημοσθενης είπε...

AV ΠΡΟΣΟΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙ

michele είπε...

Καλως το Δημο..ΟΤΕ παιζω για αυριο χαχα

δημοσθενης είπε...

πως παει Μικελε...η παραγκα δειχνει οτι παει να ξεγελασει και τον τελευταιο εναπομειναντα με χαρτια...απο το 612 στο 620 με συνοπτικες διδικασιες και σε χρονο dt...τι σου λεει αυτο ? μηπως παμε για πανω ???

δημοσθενης είπε...

υα προτιμουσα να ρισκαρω στη δεη αν επαιζα το σπασιμο με ΟΓΚΟ και ΟΡΜΗ του 623....ο οτε ΥΠ ΟΨΙΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟς ΤΟΥ (2,00 εναντι ανοιγματος 2,03)

michele είπε...

Ετσι μου λεει Δημο,ελειπαν παντελως οι πωλητες ακομα και στα χαμηλα της ημερας ενω το κλεισιμο στο τελος ηταν επιδειξη δυναμης.Μετοχες που διορθωσαν οπως η ΔΕΗ ειχαν δυναμικο γυρισμα και πιστευω εν οψει και της αναμενομενης μειωσης των επιτοκιων την Πεμπτη θα το σπασουνε το 622,39.Ο τραπεζικος ειναι 2 συνεχομενες κατω,θα τον βαλουνε να βοηθησει κι αυτον χαχα

michele είπε...

Σωστη η παρατηρηση για τον ΟΤΕ ,αλλα και χαμηλη ουρα ..η ΔΕΗ για μενα ειναι μακροπροθεσμη επιλογη ανωτερη ου ΟΤΕ ,αλλα για το arbitrage που ελεγα πριν παιζω ΟΤΕ αυριο

michele είπε...

Τα σοβαρα χαρτια ΙΝΚΑΤ κλπ τα εχω απο την προηγουμενη εβδομαδα εκει που 'εκαιγαν" χοχο

PS είπε...

κλσπ Δημοσθένη.
Πάνω που ετοιμαζόμουν να στείλω βιογραφικό για ειδ.γραμματέας,τι διαβάζω;
"Με εντολή του Πρωθυπουργού προς τους υπουργούς καταργούνται όλες οι αμειβόμενες Επιτροπές των υπουργείων, καθώς και οι Ειδικές Γραμματείες. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της περιστολής δαπανών στο δημόσιο τομέα και ανασύνταξης του κρατικού μηχανισμού. "
Γ@ΜΩ την ατυχία μου,πάνω που θα έπαιρνα μια θεσούλα για να κάνω κι εγώ επιτέλους τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ που τόσα χρόνια ονειρεύομαι.

δημοσθενης είπε...

χαχαχα AV δεν προκαμες

michele είπε...

ΑV ,δεν πειραζει οταν ερθει ο Αλεξης..

michele είπε...

«Η μεγάλη πρόκληση για το υπουργείο Οικονομικών είναι η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τους ιδιώτες για να βελτιωθεί η χρηματοδότηση της οικονομίας», δήλωσε ο κ. Ράιχενμπαχ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ γιατι απο λογια...

PS είπε...

ο αλεξ καλά "βολεύτηκε" με το 25% των βρωμύλων που μετανάστευσαν μόλις είδαν ότι κάτι ψήνεται.Το παλιό 3% που πάντα έπαιρνε ο συν δεν το χρειάζονται πιά.Καλό ταξίδι να έχουν τα παιδιά,ας αρχίσουν την επανάσταση χωρίς μερικούς-μερικούς ,που και να έμεναν μόνο εσωτερική αντιπολίτευση θα έκαναν στους πάντες και υτα πάντα.

michele είπε...

Η σκιωδης κυβερνηση του Αλεξη:
Οικονομίας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος,
Εργασίας ο Δημήτρης Στρατούλης,
Ανάπτυξης και Υποδομών ο Γιώργος Σταθάκης,
Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός,
του υπουργείου Εσωτερικών η Σοφία Σακοράφα,
Εξωτερικής πολιτικής η Ρένα Δούρου,
Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Αλέξης Μητρόπουλος,
Δικαιοσύνης η Ζωή Κωνσταντοπούλου,
Ναυτιλίας ο Θοδωρής Δρίτσας,
Παιδείας ο Τάσος Κουράκης και η Θεανώ Φωτίου,
Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βαγγέλης Αποστόλου,
Περιβάλλοντος η Ηρώ Διώτη
Ενέργειας ο Θανάσης Πετράκος,
Τουρισμού ο Μιχάλης Κριτσωτάκης,
του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Δημήτρης Τσουκαλάς και
του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης η Λίτσα Αμανατίδου- Πασχαλίδου.

michele είπε...

Το παλιο 3% ειχε καποιους αυθεντικους,τωρα χωρις τους "μεταναστες" πως θα πηγαινε 25%??
Τον Σταθακη παντως στο Αναπτυξης θα τον ψηφιζα

δημοσθενης είπε...

Εξωτερικής πολιτικής η Ρένα Δούρου, Εργασίας ο Δημήτρης Στρατούλης.......
αχχχ μανουλα μου τι αστερια εριναι αυτα...

PS είπε...

επειδή όλοι θα ξέρουμε κάποιο λαμόγιο πρωην πασόκο που "μετανάστευσε",τόλμησα τον χαρακτηρισμό "βρωμύλοι",με ΤΙ να ασχοληθεί κανείς τώρα,η αποστροφή είναι δεδομένη.
Προσωπικά δεν θα είχα άλλωστε κανένα όφελος,λόγω προγράμματος,αλλά φυσικά ποτέ δεν είχα στο νου μου το ίδιον όφελος στις επιλογές μου.

PS είπε...

δεν ελπίζω πια σε τίποτε και κανένα πέρα από τον ευατό μου.
Κανείς δεν πρόκειται να μου επιστρέψει τα κλεμμένα,σε βάθος 20ετίας μου αφαίρεσαν 200χ ε. οι πορτοφολάδες.

PS είπε...

θα μου πείτε υπάρχουν και χειρότερα,να μόλις σήμερα άνθρωπος που βλέπω καθημερινά μου είπε ότι έχει ετε από τα 25ε,όλα του τα χρήματα τα έβαλε εκεί,έπαθα διπλό σοκ όμως όταν μου είπε ότι στα 45 δεν τα έδωσε γιατί το είχαν πείσει να περιμένει τα 60

michele είπε...

Θα τα παρεις πισω απο το ΧΑΑ ΑV.Δεν κανω πλακα.Δεν σε πηραν και τα χρονια..Αλλα ο γιος σου βλεπω να τα τρωει χεχε

michele είπε...

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι ανθρωποι ΑV..αλλα ειναι πολυ δυσκολο πραγμα το χρηματιστηριο.Δυστυχως ο μεσος πολιτης αντιλαμβανεται πολυ αργοτερα τις εξελιξεις απο τοτε που αυτες συμβαινουν.Και αν ειναι επενδυτης ειναι αρκετα αργα..Ανθρωποι που εχουν επενδυσει σε οποιαδηποτε τιμη ΑΤΕ,ΛΑΙΚΗ,ΓΤΕ εχουν μηδνισει τα λεφτα τους.Και φυσικα και πολλα αλλα χαρτακια της περιοδου 99

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

δημοσθενης είπε...

γεια σου Γιαννη λεβεντη

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΔΗΜΟ μας πως είσαι χαλάρωσες με τα φορολογικά ?

δημοσθενης είπε...

ναι τελειωσα γιαννη μετα απο 3 μηνες δουλεια... φορολογικα -κληρονομικα κλπ μου μενουν 4 Ε9 που ειναι 2 ωρες δουλεια και τερμα για φετος

giannhs kon είπε...

ΔΗΜΟ στο τσακ με την αλλαγή τάσης ????? χαχαχα Τυχαίο

giannhs kon είπε...

Αύριο Τετάρτη η Wall θα παραμείνει κλειστή

michele είπε...

Η Wall Street έκλεισε τρεις ώρες νωρίτερα σήμερα, ενώ αύριο οι αμερικανικές αγορές θα παραμείνουν κλειστές λόγω της αργίας της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

DJIA 12.943.82 +0,56%
S&P 1374,02 +0,62%

giannhs kon είπε...

Πιασε κοκκινο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΧΑΛΗ

michele είπε...

Πιασε κοκκινο ρε Γιαννη..

michele είπε...

Μεχρι και το πιασε κοκκινο μαζι το γραψαμε χεχε.Αμα βρεις και ποια μετοχη σκοπευω να ανεβασω αργοτερα..

giannhs kon είπε...

Μεγάλη η μικρή ?

michele είπε...

Μεσαια

giannhs kon είπε...

ΟΤΕ χαχαχα Αλλά καλύτερα ανέβασε ΔΕΗ

δημοσθενης είπε...

δεν "ανεβαζεις" την Ελενα Ραπτη λεω εγω, νασαι σιγουρα μεσα

giannhs kon είπε...

χαχαχ Καλοοο

michele είπε...

Την "ανεβασα" την Ελενα..αντε αυριο Καιλη χαχαχα
ΙΝΛΟΤ για αργοτερα

giannhs kon είπε...

Μεσαία είπες χιχιχιχ

δημοσθενης είπε...

που πηγε κι αυτη η ΜΑΡΙΝΑ ....ουτε να ανοιγε καινουργια επιχειρηση δεν θακανε ετσι...αχχχ ΜΑΡΙΝΑ τι μας εχεις κανει

δημοσθενης είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΩς ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ :


Πέτρος Λεωτσάκος
O καιρός γαρ εγγύς
Να θυμάστε τα χειρότερα είναι ακόμη εμπρός
Π.Θ : ΠΛ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟς...................Ο ΥΠΟΥΡΓΟς ΑΠΟ ΒΑΥΑΡΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ........................ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΩΡΑ.............
χαχαχαχαχαχ

michele είπε...

Φαινεται η ομορφη της παρεας εχει πολλες δραστηριοτητες Αχ Μαρινα

δημοσθενης είπε...

Ε ΑΦΟΥ ΤΟΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΥΑΡΙΑ
..... ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΛΟΜΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΕΙς.....

michele είπε...

03/07/12 - 17:22 γράφτηκε από Πέτρος Λεωτσάκος
Η σημερινή εικόνα της αγοράς ήταν απογοητευτική

όσον αφορά τις τράπεζες απλά απογοητετυική
Η τεχνική αντίδραση σε ΔΕΗ και ΕΕΕΚ δεν μου λέει κάτι

Εμενα να δεις το 7αρακι + το χτεσινο 8 αρακι της ΙΝΚΑΤουλας τι μου λεει.Απογοητευση,περιμενα κανα 30 αρι..

δημοσθενης είπε...

γράφτηκε από Π.Θ
ΧΩΡΙς ΞΕΝΟΥς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ......................ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟς ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΟΙ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΕς ΚΑΛΕς .....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΠΡΟς................................PΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΚΠΟΙΟΥς ΣΕ ΜΙΚΡΕς ΜΕΤΟΧΕς.............ΟΙ ΕΓΛΩΒΙΣΜΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ...........................ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΟΡΤ ΕΔΩΣΕ ΚΕΡΔΟΙ................γράφτηκε από Mario Baloteli
ΠΡΩΣΟΧΕΙ...ΠΡΟΣΩΧΕΙ...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΣΟΧΕΙ....ΕΓΛΟΒΙΖΜΟΙ
.....ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΙΡΟΖΒΕΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΟΙ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΓΗΔΑ....ΣΩΚ ΚΑΙ ΔΕΩΣ.......ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΕΙΣΕΙ ΠΡΩΣΕΧΟΣ3/07/12 - 15:22 γράφτηκε από Π.Θ
ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΡΟΙΚΑ........ΤΟ ΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗς,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΠΡΟΣΕΧΟς ΕΙΔΗΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ................ΤΟ ΣΟΚ ΜΕΓΑΛΟ...........

γράφτηκε από Mario Baloteli
ΠΟΛΟΥΝΤΕ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ...
ΠΟΛΕΙΤΕ ΔΥΝΑΣΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΚΩΟΙΚΩΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩς..............
ΠΟΛΗΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΚ ΣΕ ΕΝΕΣΕΙς ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΝΟΤΙΩΝ ΥΘΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ...**********************ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ
χαχαχαχαχ..

michele είπε...

Ανεβηκε διπλο γραφημα ΙΝΛΟΤ..ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ