Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                            Aστυπάλαια- Αγ.Ιωάννης                                                                                                                          
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ...


"Η παράδοση κρίσιμων λιμανιών της ελληνικής περιφέρειας σε ιδιωτικά συμφέροντα υποθηκεύει στην κερδοσκοπία την τοπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη του τόπου, ενώ προκαλεί μείζονα και πολυποίκιλα προβλήματα ασφάλειας για τη χώρα", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

"Η εκποίηση της Ελλάδας διαμορφώνει μια χώρα προτεκτοράτο και μπανανία για τα εγχώρια και πολυεθνικά συμφέροντα", υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί ούτε αναγνωρίζει τετελεσμένα στο ξεπούλημα της χώρας".
 
Σχολιο του αναγνωστη shareholder-cs :
Εχει πλέον δεκάδες φορές παρατηρηθεί στη πράξη, και αποδειχτεί.
Ενώ ζούμε σε εποχή βαθειάς κρίσης, και ύφεσης και λουκέτων, όπου συνθλίβονται και προστίθενται κάπου 1000 νέοι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα κάθε μέρα !) στο καναβάτσο της πλέον ανελέητης ανεργίας, (πάνω από 300.000 νέοι άνεργοι το τελευταίο 12μηνο),
παραταύτα όλες οι τάσεις της οπισθοδρομικής ελληνικής Αριστεράς -που τάχατες μάχεται και κόπτεται για τους ανέργους και τους χαμηλούς μισθούς- η ίδια οπισθοδρομική ελληνική Αριστερά ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. 
Τις απεχθάνεται και τις αποστρέφεται. Χωρίς να το δηλώνει ευθέως βέβαια. Και υπογείως αλλά και με κάθε δυνατή πίεση, κάθε μέσο έννομο ή ακόμα μερικές φορές και παράνομο, και ακραίο, τις μάχεται, τις σαμποτάρει και προσπαθεί να τις ακυρώσει.
Και αυτό το κάνει χρησιμοποιώντας ως προκάλυμμα διάφορες επίπλαστες και λαϊκά πιασάρικες ρητορικές. Στη φαρέτρα αυτή αξιοποιούνται κατάλληλα και οι οικολογικές ευαισθησίες.

Για να είμαι ακριβέστερος, αυτές είναι οι προσεγγίσεις και πρακτικές των ηγητόρων της, των στελεχών και των συνδικαλιστών της και όσων σιτίζονται και βολεύονται παρασιστικά απ τη νομή της εξουσίας . Οι υπόλοιποι, ακόλουθοι της Αριστεράς, απλώς έχουν διαποτιστεί ιδεολογικά απ το παραμύθι του κακού κεφαλαίου που εξ αριστερού ορισμού είναι επονείδιστο και θέλει την εκμετάλλευση και το κακό του λαού.
Υπάρχει βέβαια το ερώτημα πως -μετά και τη καθολική οικονομική κατάρρευση προ 25 ετίας του σοσιαλιστικού μοντέλου και πλέον πρόσφατα και της Ελληνικής Δημόσιας Σοβιετίας, - πως μπορεί ακόμα να προσδοκούν ορισμένοι στην Ελλάδα ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, απασχόληση και υψηλοί μισθοί κυρίως μέσα από ένα Δημόσιο που εχει χρεοκοπήσει, (καθολικά, και όχι μόνο οικονομικά αλλά σε κάθε επίπεδο) χωρίς να υπάρξουν σημαντικά ιδιωτικά κεφάλαια και επενδύσεις. 
Αλλά αυτές οι παντελώς απροσδιόριστες προσδοκίες που συχνά ξεπερνούν και την αφέλεια, και απ τους οπαδούς ονομάζονται «υπάρχει και άλλος δρόμος» συνιστούν ενός άλλου παππά ευαγγέλιο. 

Λογικά θα περίμενε κανείς από μια αληθώς προοδευτική Αριστερά να είναι η πλέον ζωηρή υπέρμαχος των επενδύσεων . Καθότι οι επενδύσεις, πέραν της δημιουργίας απασχόλησης και χτυπήματος της ανεργίας, αναμένεται ότι θα παράξουν και κέρδη που φορολογούμενα θα επιτρέψουν μια καλύτερη φιλολαϊκή πολιτική. 
Επιπλέον η αυξημένη ζήτηση εργατικής δύναμης και η δυνατότητα επιλογής εργοδότη (που είναι αποτέλεσμα των εκτεταμένων επενδύσεων) συντηρεί και αυξάνει τα επίπεδα των μισθών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναπόδραστα και πέρα από κάθε ανάγκη νομοθετικής προστασίας και απεργιακών διεκδικήσεων.

Κι όμως απ την Ελληνική οπισθοδρομική Αριστερά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Πολεμική εναντίον τους . Γνωρίζει ότι όπου οι επενδύσεις ανθούν, όπου παράγεται υγιής απασχόληση και ανάπτυξη, (και όχι παρασιτική απασχόληση με τη διόγκωση του δημοσίου), γνωρίζει ότι όπου παράγεται ΑΕΠ, κέρδος, και εν τελει ευμάρεια, εκεί περιορίζεται το φυσικό έδαφος ανάπτυξής της, περιορίζονται οι συνθήκες που επιτρέπουν τη δική της προώθηση και δικτύωση και νομή εξουσίας.

Τι εχει να κερδίσει απ αυτή τη συμπεριφορά μια τέτοια Αριστερά; Για τον εαυτό της πολλά, μην αμφιβάλετε καθόλου. Σε βάρος όμως του κοινωνικού συνόλου.
Κέρδιζε επι χρόνια ως τώρα, το μερίδιό της και ισχύ στην άσκηση δημόσιας εξουσίας, μερίδιο σαφώς μεγαλύτερο απ το αντίστοιχο μονοψήφιο εκλογικό της, και τη δική της -για τα στελέχη της- προνομιακή εργασιακή απασχόληση σε συνθήκες συνήθως ανύπαρκτου ανταγωνισμού, με παχυλούς μισθούς, απίστευτα επιδόματα, χαλαρά ωράρια, χαμηλά εργασιακά στάνταρ και ελάχιστες εως ανύπαρκτες εργασιακές απαιτήσεις για γνώσεις, αποτελεσματικότητα κλπ..
Μια κατάσταση κατάσταση, τριφηλή μεν για τους εντός των τοιχών και όσο διαρκούσε, , που δεν είναι βεβαια βιώσιμη όταν κατ’ ανάγκη εκτίθεται στο παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον.
Κερδίζει τη δικτύωση και αλληλοϋποστήριξη των δικών της μηχανισμών, των δικών της ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής (είτε λέγεται ΔΕΚΟ, είτε λέγεται πανεπιστήμιο είτε λέγεται νοσοκομείο, αεροδρόμιο, λιμάνι, οτιδήποτε) ώστε να μισθοδοτούνται και εν τέλει συχνά και να διαπλέκονται και να παρασιτούν στο δημόσιο κορβανά.

Γι αυτό ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ αυτή η Αριστερά ορθώνεται εναντία στις ιδιωτικοποιήσεις, και στις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, πάντα και απ τη πρώτη στιγμή, μιλά για «ξεπουλήματα» συντονίζει κομματικά ελεγχόμενες και υποκινούμενες «ομάδες και πρωτοβουλίες πολιτών» , καταλαμβάνει τους χώρους εργασίας και τορπιλίζει τις επενδύσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τάχα οικολογικούς λόγους. 
Όσο πιο πολλές και δυνατές κορώνες ακούτε για ξεπουλήματα της δημόσιας υγείας, της δημόσιας εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, της ασφάλειας κλπ τόσο πιο κουμπωμένοι να είσαστε για την αγαθότητα των πραγματικών προθέσεων αυτών που τα λένε. 
Απο το www.capital.gr

70 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

http://www.youtube.com/watch?v=iAqryBYXozY

Τ'ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ,
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ...

Αυτο δεν ειναι ποιημα
δυο λογια ειναι για μνημη
για κεινο τον αρχαγγελο
απο το Παραλιμνι

Σαν τον αετο επεταξες
επανω στο κονταρι
και μονο ενα ζηταγες
το δικιο σου να παρεις

Μα που να βρεις το δικιο σου
το καταπατημενο
πουναι σαν το τσιγαρο σου
το μισοτελειωμενο

Το αιμα του ξαδερφου σου
ζεστο ηταν ακομα
και ενα χερι βαρβαρο
ριχνει κι εσε στο χωμα

Με τη θυσια που εκανες
με τον πικρο χαμο σου
ηλιος μεγαλος εγινες
και εδωσες το φως σου

Αιωνιος νασαι Σολωμε
που επεσες σαν αντρας
και μεσα στον παραδεισο
νασαι ο Αγιος Μαγκας.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ΜΙΧΑΛΗ να περνάς πάντα ωραία και ΞΕΝΙΑΣΤΑ

giannhs kon είπε...

http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Οικονομία/item/206715-Pros-diasyndesh-ta-pothen-esches

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους
ιδιαιτερα στον ελληναρα ΑΡΤ που καθε τοσο μας θυμιζει...να μην ξεχναμε

παλια τα λεγανε απο στομα σε στομα ,για τις τουρκικες αγριοτητες...και πολλες φορες συμεροντα και πουλημενες πολιτικες τα αμφισβητουσαν...τα παραποιουσαν ...μεχρι που τα τουμπαριζαν...σταματησαν να διδασκουν την ιστορια στα παιδια μας...

τωρα στον αιωνα του e- τι να πεις οτι ειναι ψεματα;;
ξεφτηλες μονο ,δοσιλογοι και προδοτες της πατριδας και του ελληνισμου και συν-υπευθυνοι και εμεις που τα αποδεχομαστε

μπαρμπαλιας είπε...

συμφεροντα...

τρωει γραμματα το πληκτρολογιο

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακη Κον καλημερα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Μικ με την ταχυπλοη βολτα σου...
που ειναι τα ψαρια ωρεεεε αχαχαχα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

giannhs kon είπε...

Φίλε ΠΑΝΟ για την αυριανή μέρα

Σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και δημιουργικά και να “ ναι πάντα η ζωή σου γεμάτη ευτυχία.

giannhs kon είπε...


ΠΑΝΟ σου ευχήθηκα από σήμερα για την γιορτή σου γιατί σήμερα ξεκινούν και οι δικες μου διακοπές και όπως ξέρεις δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω υπολογιστή χαχαχα

Θα τα πούμε πάλι από Δευτέρα με όλους τους φίλους να περάσετε όλοι καλά .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και ειδικά στους τρεις πρωινούς μας.
Ο ΑΡΤ δεν μας αφήνει και μας να ξεχάσουμε και μπράβο του που εμφανίζεται όσο και όταν πρέπει...όχι σαν κι εμένα που συνηθίζω να αερολογώ όλη μέρα με αμφίβολα αποτελέσματα.
Μπάρμπα μου τα είπες ΟΛΑ για όλους μας.
Γιάννη λεβεντιά μου σ' ευχαριστώ πολύ, επιστρέφω τις ευχές σου στο δεκαπλάσιο και φρόντισε αυτό το 6ήμερο να φορτώσεις μπαταρίες και να μας έρθεις φρέσκος και δυνατός από Δευτέρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η βολτούλα του Μικέ μια χαρά, δεν ξέρω πόσο τράβηξε βέβαια, αλλά πρόλαβα να δώ ότι η κύρια μηχανή ήταν στα 225 άλογα, η ώρα καλή και η θάλασσα αρκετά καλή...δεν χρειάζονται περισσότερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για μένα...σκέφτομαι πλέον μετά και τα χθεσινά σχόλια των φίλων Δώρου και Αλεξανδράτου, αν αξίζει τον κόπο να στραβωνόμαστε όλη μέρα σε μια οθόνη παρακολουθώντας ένα πλήρως απαξιωμένο και στημένο χρηματιστήριο, να αναμασάμε ειδήσεις και δηλώσεις άλλων, να λέμε τις προσωπικές μας απόψεις για μέτρα κλπ που μας αφορούν, που μπορεί και να θεωρούνται εγωϊστικές ή συμφεροντολογικές και πολλά άλλα...

μπαρμπαλιας είπε...

τον ξεφτυλα τον Παν κα λού ...που τον βαζεται ;;;
πουλαει ο χονδρος το βιβλιο του κερατα ...μαζι τα φαγαμε...3.99 ευρω
και εχει τους αβανταδορους που προσυπογραφουν...στελνοντας τα βιωματα και τις εμπειριες...
ουε υμιν υποκριτες...
που εισουνε ρε ξεφτιλα χονδρε τοσα χρονια;;;
εσυ δεν στηριξες αυτο το σαπιο οικοδομημα του χορευταρα και πορνου Παπ;;;
εσυ δεν μετειχες σε ΚΥΣΕΑ και επιτροπες παραλαβων;;;
εσυ δεν ανακατεψες την κουταλα της διαφθορας με ολες τις κυβερνησεις του πατσοκ;;;
ναι μαζι τα φαγατε με τον κομματικο σας στρατο ...ψεματα ειναι;;;
και διαβρωσατε και την αλλη παραταξη -οχι ηταν καθαρη...αλλα δεν σας εφτανε στις ασυλληπτες πουστιες και εφευρεσεις -για να εχετε αλλοθι ...

αστα Πανκάλε βρωμισατε
και ευχαριστησατε και τους αμερκανους για το αισχος των Ιμιων

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε όλους...Γιαννη, καλες διακοπες, Αρτ, Ηλια κ Πάνο..
Διαβαζω όλα αυτα που γράφετε κ την όλη κριτικη στο συστημα κτλ κτλ..
Φταιμε όλοι μας..δεν τα φαγαμε όλοι..αλλα φταίμε όλοι μας..κ οι ενεργητικοι κ οι παθητικοι...
Κουράστηκα να έρχομαι σε αντιπαράθεση με δημόσιους υπαλληλους ή Δέκο (φίλους),ή με φοροφυγάδες (φίλους) κτλ...
Μόνο οι πράξεις παιζουν ρόλο πλεον για όλους κ οχι τα λόγια..
Καλο άνοιγμα..
Το έχω δηλωσει πάλι...το σπορ του χρήματος είναι για λίγους..πρεπει να κάνεις πρωταθλητισμο για να πετύχεις..Αυτο ισχυει τόσο εδω όσο κ έξω..Μην τρώγεστε συνέχεια με την κατάντια του ΧΑΑ...

chriscon είπε...

Καλημέρα σε όλους....η βόλτα δεν είχε Καμινάκια;;; χα...χα...Πάνο, δεν συμφωνώ με το δεύτερο μέρος της διαπίστωσής σου...ναι, είναι στημένοι, ναι είναι..ό,τι είναι....αλλά όχι να σου χαλάσουν τη διάθεση παραμονή της Παναγιάς και της γιορτής σου...άκου λίγο μουσική, πήγαινε να ταϊσεις τις πάπιες στον Εθνικό Κήπο...ή κοιμήσου για κάποιο χρονικό διάστημα...όπως έκανε ο γερο-Κοστολάνι...καλή δύναμη σε όλους..α, ξέχασα και μια παράκληση...όσοι έχουν γομολάστιχα ας ενεργούν κάπως αμεσότερα...είναι το μόνο που δεν αντέχεται, ούτε με χάπια ούτε με μουσική...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Για αυτό μου αρέσει ο ΣΑΡ. Τέλος Ιουλίου το έκλεισε το μαγαζί και πήγε διακοπές..Ευγε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η επιθυμία σου εξετελέσθη Κωνσταντίνε. ΣΒΟΥ. Δεν μπορώ ακόμα να κάνω μακρινές βόλτες αλλά δεν θα καθήσω και μέσα να μοιρολογώ. Δεν είμαι στην Αθήνα, είμαι κάπου κοντά, έχω και θάλασσα και τουλάχιστον μπορώ να κάνω κάποιες βόλτες και μερικά μπάνια.
Τα πρωινά θα παίρνω ένα παυσίπονο θα καβαλάω το σκουτεράκι που έχω εδώ και θα βγαίνω για κάποιες δουλειές, όπως έκανα προηγουμένως. Το απόγευμα μπάνιο και έχει ο0 Θεός.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για το Γεράκι συμφωνώ σε όλα και κυρίως με το τελευταίο, την κατάντια του ΧΑΑ και είμαι ο πρώτος που θα σταματήσω να τρώγομαι. Είναι και Αύγουστος να μην το ξεχνάμε αυτό...και είμαι ο τελευταίος που θα έλεγε ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό στο ΧΑΑ, ούτε καν αθλητισμό εδώ που τα λέμε.

Γεράκι είπε...

Κ που γράφω σχετικα πολύ είναι...ο τσιρος ανυπαρκτος...αρα ας περιμενουμε να κλεισει κ να γιορτάσουμε την αυριανη γιορτή...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Αντώνη, είναι σαν να μην υπάρχει η σημερινή ημέρα...κοντεύει 12 η ώρα με 1,8 εκ τζίρο άρα δεν αξίζει ούτε να σχολιάσεις κάτι.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα ! Σε λιγο αναχωρω απο το νησι αεροπορικως και συνεχιζω καπακι,οποτε δεν θα εχει απογευματινη αναρτηση.
Η βολτα ηταν μεγαλη ,περναμε και απο κει Κωνσταντινε αλλα το βιντεακι ηταν ενα δειγμα..

Γεράκι είπε...

Πάνο θα είσαι εδω αυριο?ή θα ευχηθούμε σήμερα?

michele είπε...

Εγω θα του τα πω αυριο τα χρονια πολλα Γερακι.Τη σωστη ημερα!

Γεράκι είπε...

Γεια σου ρε Mic..

michele είπε...

Αντωνη πολυ εορταστικη η μερα σημερα,παμε για ρεκορ τζιρου.. ετσι κι αλλιως εδω κοντα θα κλεισει λιγο πανω λιγο κατω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βεβαίως και θα είμαι Αντώνη... βέβαια το "εδώ" προφανώς σημαίνει αυτό τον χώρο αν δεν κάνω λάθος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε καλό ταξίδι να έχεις και καλή συνέχεια.
Η απογευματινή ανάργηση μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται, δεν θα λείψει από κανέναν το "μετά την συνεδρίαση"!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

*ανάρτηση...

michele είπε...

Χαχα ,εχεις δικιο Πανο ,χωρος υπαρχει εδω για οποιοδηποτε σχολιο..Παιδες σας χαιρετω..

μπαρμπαλιας είπε...

Σαν σήμερα… μνήμη

Σαν σήμερα στις 14 Αυγούστου του 1996 δολοφονήθηκε ο Σολωμός Σολωμού.

Τρεις μέρες νωρίτερα δολοφονούνταν άνανδρα από ομάδα «γκρίζων λύκων» ο εξάδελφός του Τάσος Ισαάκ.

Γιατί αυτή η αναφορά σήμερα; Επειδή από τον Ευρυπίδη «όλβιος/ευτυχής όστις την Ιστορίαν μάθησιν έσχε…» μέχρι τον Αϊνστάιν «ανέβηκα στους ώμους των προγόνων μου για να οραματισθώ το μέλλον μου».

Και επειδή όπως σημείωνε ο Χρίστος Στερ. Μπελλές (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στις 30/1/2011) «ανήκεις στην Ιστορία σημαίνει ξόφλησες…».

Κύρια και απροκάλυπτα, πλέον, απαξιώνουν την Ιστορία οι κλήρες της αχαλίνωτης νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης από τις αρχές του 1980, οπόταν και η ληξιαρχική πράξη γέννησής της.

«Ανήκεις στην Ιστορία σημαίνει τέλειωσες, ξόφλησες...», το κυνικό, ασύστολο ρεφρέν τους.

Στόχος η αποδυνάμωση του έθνους-κράτους και της Δημοκρατίας, η δημιουργία κοσμοπολίτικων υποκειμένων (όχι εθνικών), απαλλαγμένων από προκαταλήψεις κι αρνητικά αισθήματα από παρελθούσες εχθρότητες.
Για την ευόδωση των παραπάνω, χρηματοδοτούν (υπουργείο Εξωτερικών ΗΠΑ, Γερμανίας, Ινστιτούτο G. Soros και άλλα ευαγή ιδρύματα και λέσχες της υπερεθνικής ελίτ) την έκδοση σχολικών ιστορικών βιβλίων, όπως εκείνο το περιβόητο της Στ΄ Δημοτικού και το τετράτομο εγχειρίδιο που εκδόθηκε στη Θεσσαλονίκη από το CDRSEE (2), με αλογάριαστες παραλείψεις, αποσιωπήσεις, διαστρεβλώσεις, παραχαράξεις, πλαστογραφίες, αποαιματοποιήσεις, αποβιαιοποιήσεις, απενοχοποιήσεις, στρογγυλεύσεις και ωραιοποιήσεις.

Στο συγκεκριμένο άρθρο του συγγραφέα-πανεπιστημιακού θίγονται και άλλα ενδιαφέροντα, που άπτονται όσων εκτυλίσσονται στις μέρες μας.

Θερμές ευχές για όσους/ες εορτάζουν αύριο, της Παναγίας!

απο τον σημερινο εκη ...οπως μας θυμησε ο δικος μας ΑΡΤ και σχολιασα ελογου μου...ολοι στην ιδια συχνοτητα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.euro2day.gr/ekivolos/1/233/Ekivolos.aspx

το παραπανω αρθρο απο το φιλο εκη..

Γεράκι είπε...

Μεσημεριανο...
Ασχετα εαν δεν έχουμε τζίρο..οι σχηματισμοι ειναι σχηματισμοι..αρκετα χαρτια διαμορφωνονται ομορφα αγαλι αγαλι..Ακομα κ οι εξω κινουνται αργα..μην παραπονιεστε...Καλές βουτιες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Ηλία, δυστυχώς σήμερα όσοι προσπαθούν να κινηθούν σε ένα διαφορετικό κλίμα και να δείξουν ότι δεν ξεχνούν όσα έμαθαν στο (παλιό καλό ) σχολείο με δασκάλους τίμιους και ήρωες, χαρακτηρίζονται τουλάχιστον γραφικοί. Η περίφημη παγκοσμιοποίηση βλέπεις που ισοπεδώνει υα πάντα.
Είχα δάσκαλο στο δημοτικό έφεδρο ανθυπολοχαγό διάτρητο από τις σφαίρες των Ιταλών. Ένας αφανής ήρωας που όταν του τελείωσαν οι σφαίρες κυνηγούσε τους Ιταλούς με ένα φτυάρι. Και στη πρώτη Γυμνασίου η φιλόλογος την πρώτη μέρα που μπήκε στην τάξη μας είπε απλά. Ονομάζομαι έτσι και έτσι και μαζί μου ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΡΧΑΙΑ. Θέλοντας και μή. Και μάθαμε.

Ο ρόλος ΟΛΩΝ των πολιτικών σχηματισμών σήμερα... τουλάχιστον ύποπτος. Δεν αναδεικνύεσαι σε αξιώματα αν δεν υπογράψεις δήλωση υποταγής. Και ο καραγκιόζης πελατάκος τους από κάτω? Άστο καλύτερα...αγράμματος και ξεπουλημένος στην καλύτερη περίπτωση.

Εξ ου και τα πλακάτ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ που μερικοί δικοί μας δεν ντρέπονται να σηκώνουν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη κάτι είναι κι αυτό που λες εσύ με την δική σου πιο κοφτερή ματιά... και μακάρι να το δούμε πιο καθαρά από την επόμενη εβδομάδα με καλύτερους τζίρους και μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκείνη η ΚΥΠΡ πόσο πιά? Μάλλον έδωσε ραντεβού με το 0,10

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1586432

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι...

Γεράκι είπε...

πετυχημενο long σε ισπανο..αλλα ηταν καθαρος τζογος λογω καλων αποτελεσματων απο αμερικα...

Γεράκι είπε...

πλησιάζει την δευτερη του ευκαιρια ο 20αρης για να προσεγγισει το τελευταιο υψηλο του..στο 227..απλα να γνωρίζετε ομως οτι εαν δεν συμπεριφερθει οπως πρεπει, θα εχουμε θεματα...δεν θα αρχισω να γραφω υποθεσεις..αλλα η εικονα ειναι φως φαναρι..θελουμε νεα υψηλοτερα υψηλα κ χαμηλα..οταν αρχιζει κ χαλαει το ενα..μπορει να παρει στο λαιμο του και το αλλο...

μπαρμπαλιας είπε...

Ιεραξ ...αστα να πανε στο διαολο φιλε μου...με τετοιο τσιρο αφου βγαζεις συμπερασματα,εισαι ηρωας...

Γεράκι είπε...

αλλα ναι..εαν θελουμε καλυτερο ισως σεταρισμα..πρεπει να παμε λιγο χαμηλότερα..πανω κατω 222?
καλο κλεισιμο πανω απο 223,75 πρωτο καλο σημάδι..
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

Γεράκι είπε...

χαχαχα..Ηλία εισαι φοβερός...στο ωριαιο σχηματίζονται τα κερια..εαν παω πιο κάτω τοτε αστα βράστα..αρα κατι μπορει να βγαίνει..

μπαρμπαλιας είπε...

Ιεραξ μπι κουλέ...

Γεράκι είπε...

εχασα το Long του γερμανου ο οποιος εχει μπει σε long φαση...

Γεράκι είπε...

ειμι κουλε..κουλε παρακουλε..

μπαρμπαλιας είπε...

...εισαι ανεβασμενος ...λογω Ισπανου...
καλες μπυρες...

Γεράκι είπε...

παιζει τον ρόλο του...το παραδεχομαι..καποια καφάσια βγηκαν..χεχεχε..

μπαρμπαλιας είπε...

...χθες 'Η μαλλον σημερα ξημερωματα...την εκανες...κατα πως ειδα στην πρωινη αναρτηση...

Γεράκι είπε...

αρνισια κ κοτοπουλο παιδακια,κεμπαμπ, λουκανικα,μπριζολιδια στα κάρβουνα , μεσα στην τσικνα κ καπνα (κ λιπος) κ αφθονη μπυρα..ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Γεράκι είπε...

κάτι βλέπω στην ΔΕΗ ωριαιο..αλλα αυτος τζίρος τα σκοτώνει ολα..

μπαρμπαλιας είπε...

...αδυνατω να παρα-ακολουθησω την "βουτια " στην ψητουρα...
ενα μεζε μετα μπυρας η κρασακι αληθινο ,δεν θα ελεγα οχι...

θεμα αρχης για τα βραδυνα...αλλα και το μεσημερι το κλεινω σχεδον πεινασμενος...

μπαρμπαλιας είπε...

το ΜΥΤΙΛ πως τον βλεπεις;;ξεκουνα "η φουνταρει;;

Γεράκι είπε...

ειναι τοσο κοντα στην καταστροφη όσο κ στην αντίδραση...ειμαι ακομα μέσα..ειχα βαλει εντολη πωλησης στο 2,13,ναι ημουν λιγο παραπανω αισιοδοξος, αλλα επιασε 2,12.
Εφαπταται με την καθοδικη γραμη τάσης..ο στοχαστικος υπερπουλημένος..οι τιμες πιο ψηλα απο την προηγουμενη φορα που ηταν υπερπουλημένος..αρα?
Το ημερήσιο ηδη παραουσιάζει αρνητικη αποκλιση στοχαστικου κ τιμες..πολυ ταυροειδες σχήμα..

Γεράκι είπε...

θα με φοβίσει λιγο εαν κλεισει κάτω απο 2,04 στο ημερήσιο..κ φυσικα μην κάνει νέο χαμηλο..
Πάρτυ έχουμε πανω απο 2,16-17..καπου εκει..με κλεισιμο!!!

Γεράκι είπε...

ελπιζω να βγάζουν νοημα αυτα που λεω...

Γεράκι είπε...

η ΕΕΕΚ παιζει καταπληκτικα στο ωριαιο...οταν θα ξεφουσκωσει..πρεπει καποια αλλα να φουσκώσουν...
Εχει κανει αρνητικη αποκλιση στοχαστικου..μαλλον θα εχουμε πισωγυρισμα σε καποιο διαστημα ωρων...

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η Γεράκι είπε...
ελπιζω να βγάζουν νοημα αυτα που λεω...

14 Αυγούστου 2012 4:33 μ.μ.

παντα και ευχ

Γεράκι είπε...

θενκς..no problemo..u r welocme..

μπαρμπαλιας είπε...

οι κοκκινοκωλοι ανεβασμενοι και συμπαρασερνουν και την πρατινα (ευρωπη)

Γεράκι είπε...

ΓΔ, τα βρισκει μπαστουνια με τον 100αρι (εκθετικο)...3 φορες τον επιασε στις τελευτ 5 ημερες..

Γεράκι είπε...

αλλαζουν τάση οι έξω..ετσι φαινεται..παμε μια βολτα κατω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε σεις κανένας???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προβλήματα σύνδεσης από το βραδάκι μέχρι τώρα... οπότε αυτό που ήθελα να βάλω πριν θα το βάλω τώρα κι ας είναι μπαγιάτικο...


Καλησπέρα σε όλους.
Μετά το μπάνιο.

Μπι κουλέ στο γεντικουλέ...γίνεται?

Μικέλε(αν έγραφε): Απόλυτα τεχνική η συνεδρίαση, δεν τρέχει τίποτα, κλείσαμε πάνω στον ΑΠΛΌ κατοστάρη!

Γεράκι (αν έγραφε): Αυτός ο εκθετικός κατοστάρης μας έβγαλε την ψυχή!

ΠΑΝΟΣ. Δεν ανακατεύομαι, το έχω ξαναπεί, αλλά με βάζει στον πειρασμό να κοιτάξω, αφού πρέπει να μιλάς στο ίδιο μήκος κύματος (αμφιβάλλω βέβαια αν μπορώ) ... και βλέπω, όσο μπορώ να δω με τη στραβομάρα μου, ότι από 10 Ιουλίου περίπου ο κύριος δείκτης είναι από κάτω από τον λεγάμενο. Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω, ούτε και πιστεύω σε κάτι.
Πάντως για ΜΥΤΙΛ διάνα Γεράκι, στο 2.04 έκλεισε για να έχει και λίγη αγωνία το έργο.

Κατά τα άλλα οι ΕΥΡΩΠΕΗ όλα καλά, οι Αμερικάνοι χμμμ.

VassilisS είπε...

Φιλε Πανο μιας και δεν θα μπορεσω να μπω αυριο θα μου επιτρεψεις να σου ευχηθω απο σημερα. Χρονια σου πολλα, ευτυχισμενα και να χαιρεσαιν ονομανσου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασίλη σ' ευχαριστώ πολύ. να περάσεις καλά με όλους τους δικούς σου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αύριο διάλειμμα στο ΧΑΑ, καλύτερα εδώ που τα λέμε,δεν χάνουμε και τίποτα...

Πιστεύω να μην μου ξανακάνει νούμερα η σύνδεση αύριο μιας και δεν είναι δική μου αλλά ενός ξαδέρφου.

Για την ώρα καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

ο dwk είπε...

Καλημερούδια Πάνο!
……………………………………..
Χρόνια πολλά ανέφελα
Υγεία, ευτυχία
Και στο χρηματιστήριο
Κάθε επιτυχία
………………………………………

Γεράκι είπε...

Αφου μόλις μπηκα κ ειμαι μέσα..ας κάνω την αρχη εγω...
Πολύχρονοι όλοι οι εορταζόμενοι κ στην περίοπτη θέση ο αγαπητος Πάνος...Ευχομαι τα καλύτερα κ με υγεια πάνω απο ολα...
Απο αυριο σου ανεβάζω μουσικές αφιερώσεις (κριμα ειναι τωρα αφου θέλουν ένταση να τις απολαύσεις)...ιδιαίτερες όπως πάντα
κ ίσως βαρύτερες (αφου το ζήτησες...)
Καλο βράδυ!!!!!!!!!!

Γεράκι είπε...

Με πρόλαβες ρε Θοδωρή...τσιμα τσιμα..

Παντελης είπε...

Χρονια Πολλα Πανο και ολοι οι εορταζοντες ..με ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ