Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

                                                                                     
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

OTE EΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΑΦΗΜΑ και 
  ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...

Στις 10 Αυγουστου εδω:http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2012/08/blog-post_10.html#more  αναλυσαμε την επερχομενη κινηση  του ΟΤΕ μεχρι τα 2.54.Ο τιτλος βρισκεται προ των πυλων να διασπασει την πολυ σημαντικη αντισταση των 2,54 ευρω της γραμμης D οπου ταυτοχρονα περναει και ο απλος κινητος των 200 ημ.Επικυρωμενη δισπαση αυτου του επιπεδου και ανοδικη διασπαση της πλαγιοανοδικης γραμμης F θα στειλει τη μετοχη στα 3,26 της γραμμης Ε του διαγραμματος. Ο rsi 14  στα 67 δεν εχει εισελθει ακομη στην υπεραγορασμενη ζωνη.
Δεν ειναι απιθανη μια διορθωση προς τα 2.20 και προς την περιοχη που κινειται ο κμο 30ημ ,παρα το γεγονος οτι διαφαινεται ισχυρη δυναμικη στην κινηση της μετοχης.

Ο ΔΤΡ μετα το τοπικο υψηλο των 286.4 μον στις 18/6 ,για πρωτη φορα διεσπασε ανοδικα την βραχυπροθεσμη πτωτικη γραμμη τασης Χ του διαγραμματος και επανηλθε και πανω απο την V την κατω γραμμη της οριζοντιας ζωνης συναλλαγων VF.Πρωτη αντισταση για τον δεικτη ο κμο 100 ημ στις 232,6 μον και πολυ σημαντικη η προσπαθεια επαναπροσεγγισης του καναλιου DR και η κινηση προς τις 265 μον της γραμμης F.
Πολυ σημαντικη η εβδομαδα που ξεκιναει αυριο,καθως αναμενεται να οριστικοποιηθουν οι οροι ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων προς ο τελος του μηνα ,καθως και οι εξελιξεις που αφορουν την Εμπορικη Τραπεζα.

198 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
ο Ολυμπιακος -δαφνοστεφανομενος-εδειξε μηδενια...
και μην αρχισουν την μουρμουρα περι Μιράλας..θεωρω επιτυχια που τον πουλησε-αν-και σε τετοιο τιμημα...τετοιες εποχες.

σημερα -ξημερωμα-ειχαμε την πρωτη χοντρη κοντρα Μικ-ΔΝ..στο διπλα...
ο κοκκινος εγραψε πολλα
και ο αλλος υποσχεθηκε συνεχεια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Το ότι υπάρχουν στην Ελλάδα του σήμερα 15 ή 20 (δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω) αθλητικές εφημερίδες που γράφουν αυτά που γράφουν και λαός που ασχολείται μ' αυτά με τόσο φανατισμό δείχνει την ποιότητά μας και σταματάω εδώ.
Δεν ασχολούμαι.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 19 Αυγ 2012 - 18:50 Π.Θ IP: XXX.132.114.145
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΥΒΟΤΑ..........ΑΠΟ 27-7 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς ΤΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟς ΣΤΟ ΧΑΑ,,, ,,,,,,,,,,,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ,,,,,,,,,, ,,,,,ΣΑΜΑΡΑς ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟς ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ,,,,,,,,,,,,,Η ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,,,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

KΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΑΝΟ ΜΙΧΣΑΛΙ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......................

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γουστάρω κόντρες μπάρμπα...χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το είχα γράψει και παλαιότερα, αλλά δεν πειράζει μια επανάληψη.

Στο παλιό ΡΟΜΑΝΤΖΟ υπήρχε ένα μονόστηλο όπου έγραφε ένας μονίμως νευριασμένος και σπαστικός τύπος, ο οποίος έπιανε κάθε φορά ένα θέμα και το ξετίναζε. Απευθυνόταν πάντα στη δεσποινίδα Ρενέ.
Δις Ρενέ, έτσι ξεκινούσε πάντα και αφού της τα έριχνε …χοντρά κατέληγε πάντα με την φράση: Ουφ συγχίστηκα πάλι σήμερα. Δεν θυμάμαι πως υπέγραφε.
Ο φίλος μου ο Δώρος μάλλον μπορεί να βοηθήσει για περισσότερες λεπτομέρειες!
Ισως είναι και μόνος (μαζί με τον μπάρμπα) που μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Μάλλον ο ρόλος αυτός πάει σε μένα σήμερα και το γιατί θα το δείτε παρακάτω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η αρχή έγινε από τον Τζιμάκο πριν πολλά χρόνια με το περίφημο «Τσολιαδάκια made in Japan».
Δεν δώσαμε και πολλή σημασία στην ουσία του πράγματος τότε, απλά γελάσαμε, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Η συνέχεια δόθηκε με την φράση «Στείλε ένα FAX στην Κίνα βρε παιδί μου, όλα τα βγάζουν αυτοί εκεί, σιγά να μην καθόμαστε να κάνουμε παραγωγή εδώ τώρα».
Και ο επίλογος για τη χώρα γράφτηκε το προχτεσινό χάλι της Ύδρας, που δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου για ευνομούμενη χώρα. Ένα ολόκληρο νησί ξεσηκώθηκε για τις …αποδείξεις που δεν κόβονται, επιστρατεύτηκαν τα ΜΑΤ και έβγαλαν ανακοινώσεις τα κόμματα!!!
Και ήταν μόλις πριν από δύο μήνες που λέγαμε (και ελπίζαμε) ότι κάτι πρέπει να γίνει στη χώρα αυτή βρε παιδί μου, να αλλάξουμε εμείς, να αλλάξει και αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο… και ξαφνικά με τρόμο διαπιστώνουμε ότι απλά κάναμε μια τρύπα στο νερό!
Και μη νομίζετε ότι κάτι θα αλλάξει όσο ακολουθούμε την ίδια τακτική. Όταν θα δείτε τον Τσίπρα να αποδέχεται πρόταση για να επισκεφτεί την Ουάσιγκτον, τότε θα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα είμαστε ώριμοι για μια νέα «Αλλαγή».
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Θα μου πείτε τώρα γιατί επαναλαμβάνεσαι, δεν μας χέζεις πρωί-πρωί ρε Νταλάρα, άσε να δούμε τι θα γίνει με το ΧΑΑ, να βγάλουμε κανένα φράγκο, (σόρι ευρώ ακόμα έχουμε) , να κλείσουμε καμιά τρύπα και μη μας (τα) σκοτίζεις και θα έχετε δίκιο…

Ουφ συγχίστηκα πάλι σήμερα…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε συνέχεια των χθεσινοβραδινών περί μεταναστών και μουσουλμανισμού (πολλά χρόνια πίσω είναι οι άνθρωποι δυστυχώς, σαν τους χριστιανούς στις Σταυροφορίες παλιότερα) και δεν πρόκειται να αλλάξουν... όσο βολεύει κάπους αυτή η κατάσταση.

Hank Williams Jr: Ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος και τον μισούμε!
protothema.gr – 57 λεπτά πριν

«Έχουμε πρόεδρο έναν μουσουλμάνο και τον μισούμε» με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Αμερικανός τραγουδιστής Hank Williams Jr. τον Μπάρακ Ομπάμα στη συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Αϊόβα. Όπως αναφέρουν αμερικανικοί ιστότοποι, ο τραγουδιστής αφού ολοκλήρωσε το τραγούδι του με τον τίτλο « δεν απολογούμαστε για την Αμερική (We Don’t Apologize For America) απευθυνόμενος προς το κοινό του είπε « είμαι το φερέφωνό σας, έχουμε έναν μουσουλμάνο για πρόεδρο και τον μισούμε». Το κοινό ενθουσιάστηκε και άρχισε να ζητωκραυγάζει.
Κι εγώ μαζί.
Καλό ραμαζάνι ευχήθηκε πριν ένα μήνα. Δεν είναι κακό, κακό είναι να κρύβεσαι και να το παίζεις κάποιος άλλος, για να εξυπηρετείς σκοτεινούς σκοπούς.

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο τον θυμηθηκα καιελογου μου...
αλλα δεν θυμαμαι την υπογραφη...
γκρινιαρης...αλλα σωστος γκρινιαρης

Τωρα παρακολουθουμε ,συνεχως και κατα τροπον ασυνεχη,τον βομβαρδισμο απο φιλιες δυναμεις εξω και μεσα...απο "φιλους"που μας λατρευουν...περι αποχωρησης απο ευρω...ποσο θα κοστισει...τι θα παθουμε...κλπ κλπ κλπ
ξαναλεω και γινομαι μονοτονος "η μοναχικος "η γραφικος(μαζι με τον Πανο)...μολις περασουν τα νεα μετρα ...θα περασει και το κακο ονειρο...
μεχρι αφιξεως των νεων ...
θα ειμαστε μωροι αν δεν γνωριζαμε πλεον την τακτικη τους...εκεινος δε ο ΣΚΑΙ ...δεν βλεπεται,δεν ακουγεται...απλα εμετικος...

κατα τα αλλα συνεχεια επι του ταμβλό...
και να θυμιεστε ζουμε στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας...και καθε μερα εχουμε θεατικη κωμωδια "η τραγωδια...αναλογα πως το βλεπει κανεις.

μπαρμπαλιας είπε...

θεατρικη...

μπαρμπαλιας είπε...

προσπαθω να δω ...απο 27/7 που μας λεει ο Πιπης ...περι τιμων κλπ κλπ
το μονο που ξεχωρησα ηταν ΟΤΕ και ΕΧΑΕ...
τραπεζες βολοδερνουν στα 5 σεντ μεσα...και νομιζω οτι για δαυτες ομιλει ο καλεσμενος μας...

TheHawk είπε...

Καλημέρα σε όλους..δρόσισε σήμερα κ ηδη πλακώσαν τα μελτέμια (κ οι εντονες φωτιες)..Σε αναμονη της νεας χρηματιστηριακης εβδομάδας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδες για να είμαστε παλιοί μπάρμπα μου χαχα.
Τώρα για τον Πίπη δεν βγάζεις άκρη, προσπαθεί να προμοτάρει την ΑΛΦΑ, έτσι του είπανε να πει, έτσι λέει.
Η συνέχεια θα δείξει τι μέλει γενέσθαι...

Ανώνυμος είπε...

ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑ Η ΑΛΦΑ ΕΙΧΔΕ 27-7 1.ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 27-8,,,ΧΙΧΙΧΙ

TheHawk είπε...

στην spread platform ο DAX ανοιξε με κάτω γκαπ το οποιο έκλεισε κ τραβαει για κάτω...

Ανώνυμος είπε...

ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αντώνη και καλή εβδομάδα.
Ελπίζω να πάμε καλά.

Για τις φωτιές τι να πεις, κάθε χρόνο τα ίδια. Μας καίνε οι γείτονες δεν χωράει αμφιβολία, αλλά εμείς ακλόνητοι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα σάπια δεν τσιμπάω....

ΠΑΝΟΣ είπε...

όλη μέρα ξημεροβραδιάζεται να διαβάζει εδώ, δεν του ξεφεύγει τίποτα και τώρα ρωτάει από που είμαι!

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η SPIROS DAMOURAS είπε...
ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,,,,,,,,,,,

20 Αυγούστου 2012 9:57 π.μ.

Πιπη μας εγω εχω πει καλημερα απο τις
06.40 αλλα δεν το προσεξες...
αλλα δεν κοστιζει και τιποτα
καλημερα λπν παλι και σε ολους τους φιλους

Chris είπε...

καλημερα και καλη βδομαδα σ ολους σας

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΥΠΡ ΤΤ και ΙΝΚΑΤ οφείλουν κίνηση σήμερα...επιτέλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα δάσκαλε, όλα καλά?
Και η ΕΤΕ και η ΕΤΕ!!!

Chris είπε...

Πανο ΑΘΗΝΑ βλεπω ή με γελουν τα ματια μου????

Chris είπε...

ειπα κι εγω ...!!!!!!
Θα ξεχνουσε την αγαπημενη μου?????:=)))

μπαρμπαλιας είπε...

Φτύνοντας κόντρα στον άνεμο


Πηγή:www.capital.gr

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1590326

TheHawk είπε...

οι εξω αρχισαν και ανεβαίνουν..πάντως μην αρχίσετε την γκρίνια εαν κάνει ενα πισωγύρισμα πχ στο 622-625...απο την στιγμη που κλεισαμε πανω απο την περιοχη 630, επιβεβαιωσε την ανοδικη τάση..
Ο στοχαστικος πάντως δειχνει οτι μπορει να τραβήξει κ άλλο..προς τα πάνω..πρεπει να δουμε ποιες ειναι οι προθεσεις αυτων που έχουν λιγα εκατ/κια...οχι πολλα.λιγα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός ο Θανάσης. Προσωπικά έλεγα για έναν νέο πολιτικό σχηματισμό, αυτός λέει για έναν άνθρωπο. Το ίδιο είναι αρκεί να βρεθεί.


Αντώνη εγώ αρκετά γκρίνιαξα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...για σήμερα

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! ΔΕΗ εχει το μενου σημερα,Μπαρμπα οπου υπαρχει γαβρος που δεν παραδεχεται την αθλιοτητα θα τα ακουει.Και Πασοκος επισης.

Ανώνυμος είπε...

το μενου εχει ΤΡΑΠΕΖΕς............ΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΠ.....ΧΙΧΙΧΙ.....................

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΙ ΛΕς ΑΥΡΙΟ Η ΑΛΦΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ 1.37 ΜΕ ΓΚΑΠ.............ΧΙΧΙΧ

μπαρμπαλιας είπε...

Mik ...εγω θελω να λεγονται αληθειες...να μα θουμε και εμεις

Παντελης είπε...

καλημέρα σε ολους απο την βαση μας πλεον ...Ηλια δεν μπορεσα να συναντηθουμε,μια αλλη φορα
Επειδη ειδα καπου τις ποιητικες σου ανησυχιες ...αφιερωμενο

βεβαια δεν ειναι δικο μου...παλαιο του Ρουκουνα ..1934 σαν να μην αλλαξε τιποτε !!
και το ρεμπετικο αφιερωμενο στον φιλομου Χρηστο
http://www.youtube.com/watch?v=QUrpn6Qbi3A

Καλο αποκαλοκαιρο σε ολους με Υγεια και κερδη σε ολους τους τομεις .

michele είπε...

Δαμουρα να εισαι σοβαρος γιατι θα βαλω αυτοματη γομα..
Μπαρμπα τα περισσοτερα τα γνωριζουν οι ασχολουμενοι με τα του ποδοσφαιρου.Δεν θα μας κανουν το ασπρο -μαυρο

Παντελης είπε...

Οι φόροι και τα κόμματα φέραν αυτή την κρίση

που κάνανε τον άνθρωπο να μη μπορεί να ζήσει,

Κι όλο τη φτώχεια πολεμά για να τηνε νικήσει

να βγάνει το ψωμάκι του το σπίτι του να ζήσει,

Αλλά κι αυτό αδύνατο για να το κονομήσει

και κάθε μέρα βλαστημά την έρημη την κρίση,

Όλος ο κόσμος τά 'χασε κι όλοι παραμιλούνε

και κάθε μέρα βλαστημούν την κρίση που περνούνε.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..
Αποχωρούν από την Ελλάδα οι κυπριακές τράπεζες !!!

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Παντελη ...να εισαι καλα
καποια αλλη φορα τα λεμε...

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα 20 Αυγ 2012 - 10:56 Π.Θ IP: XXX.129.112.91
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΕΕΚ,,,,,,,,,,,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕς..............ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕς............O GD ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ 660-670 ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕς,,,,,,,

ΜΙΧΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Ο Π.Θ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΓΩ,,,,,,,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟς

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΙ ΛΕΓΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΛΦΑ ΤΟ 1.37??????ΧΙΧΙΧΙ.......Η ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΕΧΑ ΛΕΕΙ ΑΝΕΤΑ................

Ανώνυμος είπε...

ευτέρα 20 Αυγ 2012 - 11:17 Π.Θ IP: XXX.129.112.91
MEGALH ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΦΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ MORGAN..

TheHawk είπε...

πάρανοια με ΑΛΦΑ...

michele είπε...

Δεν ειπαμε 1.60 θα παει τι ασχολεισαι τωρα.Δεη εχει σημερα ειπαμε..

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΦΑ ΣΕ ΣΧΣΗ ΜΕ ΣΠΟΤ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

TheHawk είπε...

Μεγάλο κολλημα του bloom με τον Αντονιο..πρωτο θέμα η συναντηση του με τους ευρωπαιους...

TheHawk είπε...

αντε παμε για νεα σεταρίσματα κ ισως νεες αγορες..

TheHawk είπε...

για να δουμε τι θα κρατήσει στην ΕΕΕΚ..η τάση? οι κινητοι μεσοι ή στηριξεις? αναλογα που θα συγχρονιστει με τον στοχαστικο ίσως μπει στην λίστα των αγορων..(αν κ δεν μου αρεσει η γενικοτερη Τ.Α. συμπεριφορά της)

TheHawk είπε...

ΤΕΝΕΡΓ
Δεν μιλάω για αυτην ανοιχτα αλλα μόνο έμμεσα..κανει το πρωτο βήμα για σπασιμο βραχυχρονιας τάσης...ωριαιο..για να δουμε ποια ειναι η επιθυμια των λιγοστων παιχτών της..

TheHawk είπε...

τι έγινε ρε παιδια...?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα... προβλήματα με την σύνδεση που τώρα αποκαταστάθηκε.
Ο Αντώνης την είδε από το πρωί την δουλειά
Σήμερα τον έχουν προδιαγράψει για κάτω τον δείκτη μου φαίνεται, εκτός και αν στο τέλος μας περιμένουν άλλα κόλπα ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη εγώ το είπα το πρόβλημά μου...

TheHawk είπε...

ο επομενος... ;)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι υπόλοιποι κοτάνε άφωνοι προς το παρόν!
Ο τζίρος καλύτερος σήμερα (στην πτώση βρήκε να ανέβει)

TheHawk είπε...

οι εξω σταθερα ανεβαινουν...

chriscon είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους σας από την ανεμοδαρμένη Σκύρο...τα σχόλια του Σκ για τα ελληνικά κακώς κείμενα αγγίζουν πολλούς...και βρίσκουν επίσης πολλούς συμπαραστάτες...μια επισήμανση στον Μιχάλη...η αναφορά που έκανε για το δίδυμο των "χαρακτηριστικών" που ξεχωρίζουν σε εμπάθεια και έλλειψη καθαρής σκέψης, είναι κάτι που εκ συμπτώσεως με έχει πολύ προβλημάτισει και με βρίσκει απολύτως σύμφωνο, καθώς το έχω πολλάκις αντιμετωπίσει...χωρίς επιτυχία βεβαίως, καθώς οι άνθρωποι αυτοί δεν...μα δεν...καλή δύναμη σε όλους...ψάχνω δυτικό σχετικά απάνεμο μέρος για μια βουτιά

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από 1/8 είχαμε 9 ανοδικές και 3 πτωτικές συνεδριάσεις με κέρδος 40 μονάδων.
Είναι πάρα πολύ για μας αυτό, να μην το παρακάνουμε κιόλας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι Κωνσταντίνε καλές διακοπές και καλές βουτιές

TheHawk είπε...

καποια χαρτια συσσωρευουν..ρισκαρεις να μπεις..ή θα εγκλωβιστεις?

TheHawk είπε...

τα ΕΧΑΕ δεν λενε να χάσουν τον 10αρη..ωριαιο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν ρωτάς εμένα... σώθηκες.
Πάντως έχω δει κάτι κάτω μετά από συσσώρευση...άλλο πράγμα

TheHawk είπε...

η ΕΥΡΩΒ τρέχει για να περασει κάτω απο 20 του στοχαστικου αλλα απεχει τοσο απο 50αρη οσο κ 100αρη αλλοιως θα ηταν σημειο αγορας..

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Ιερακα...
Πανο σωστα το εθεσες ...μεγαλη η ανοδος απο 27/7...οποτε επιβαλλεται η αποκομιδη "η επι το συμμαχικον προφοτάκι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι ένα ποσοστό +6,5%...ανεπίτρεπτο, πώς τους ξέφυγε?

ο dwk είπε...

Καλημερούδια!
…για μελετήστε κι αυτό…
«…το συνολικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαιακών μεταβιβάσεων (το οποίο αντιστοιχεί στις ανάγκες της οικονομίας για χρηματοδότηση από το εξωτερικό) εμφάνισε έλλειμμα ύψους 288 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο του 2012, έναντι 1,6 δισεκ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2011. Το α΄ εξάμηνο του 2012 το έλλειμμα του εν λόγω ισοζυγίου διαμορφώθηκε σε 6,0 δισεκ. ευρώ, έναντι 12,7 δισεκ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011, καταγράφοντας μείωση κατά 52,3%...»
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2224393

TheHawk είπε...

γεια σου Ηλία..κατι σε Ιεροκυρικα μου θυμηζει...σε γενικες γραμμες καλα παει κ σημερα..η ΕΕΕΚ κ ΟΤΕ μας τραβάει κάτω..λογικο μετα το μπαμ που εκαναν...

μπαρμπαλιας είπε...

ΙΝΛΟΤ...60 αγοραζουσι...60 πωλουσι...τυχαιο;;;

TheHawk είπε...

να πω την τρέλα μου..?ενδιαφερον σημειο εισοδου στο ΤΤ....καποιος μπορει να περιμενει κλεισιμο πανω απο 2371..ψηνομαι..αλλα να παρω μετοχη με 0 μπροστα?????????????????????

TheHawk είπε...

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμμια μετοχη με 0 μπροστα..τυχαιο?

TheHawk είπε...

πηρα 200τεμ για την πλακα μου...χαχαχα..εαν μηδενισει θα εχω χασει 50 ευρω..σιγα τα αυγα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Δώρο!
Πολύ μεγάλοοοοο, αλλά με μια πρόχειρη ματιά... φαντάσου τι θα γινόταν αν είχαμε εξαγωγές αντί για εισαγωγές στα καύσιμα.
Θα αφήσουν να γίνει κάποτε αυτό???

TheHawk είπε...

καλησπέρα dwk..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά Αντώνη χαχα. Σε καλή μεριά!!!

TheHawk είπε...

ΓΔ
Μπορει να εχουμε αντιδραση σε λιγο...το αναφερω χωρις να περιμενω το σημα..ειπα μπορει..δεν ειμαι σιγουρος γιατι θα ηθελα τις τιμες χαμηλοτερα πανω σε στηριξεις..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ αντιθέτως δεν έχω τώρα καμία πάνω από το ευρώ, τυχαίο?

ο dwk είπε...

καλημέρα hawk!
…πως σε καταφέρανε από τον DOW, να ασχολείσαι με το δικό μας …down ;;;

TheHawk είπε...

χεχε...εψαχνα να βρω πρωινη δουλεια..κ μου ταιριαζε το ωραριο σας..

TheHawk είπε...

λετε να παει στο 625-622 που ανεφερα το πρωι..?

ο dwk είπε...

Το έσβησα γρήγορα – γρήγορα !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευτυχώς που είπα το πρωί για αντίδραση σε 3 μετοχές και με άκουσαν...
Έγινε τώρα -2% και βλέπουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν χρειαζόταν χαχαχα το εχουμε συνηθίσει τόσο καιρό αυτό

μπαρμπαλιας είπε...

οποία δικαιολογια για το -2%;;;
και δεν πεφτουν και τα εξω...

αλλα ξεχασα προφιτάκιν...

ο dwk είπε...

…χέρι – χέρι εεεκ οτε -4,40…

ο dwk είπε...

…ΔΕΗ όμως !!!
Γιάννη loooooong ! μια δυο μέρες ακόμα θέλω και σούρχομαι !!!!!!

ο dwk είπε...

…να κάνω και γω –επιτέλους!- το κατά Ηλία …προφιτάκιν !!!

michele είπε...

Λιακο αστο το προφιτακιν και πιασε το μποτομφισινκ..

TheHawk είπε...

νατα μας..νατα μας...εκει που οι αλλες πέφτουν..αυτη ανεβαίνει..

TheHawk είπε...

Mic..ακομα διακοπευεις?

Ανώνυμος είπε...

Π.Θ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΟΧΗ ΑΥΡΙΟ ΕΤΕ -ΑΛΦΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ GKAP.............

michele είπε...

Hawk ναι,αλλα παρακολουθω συνεδριαση..για ΤΕΝΕΡΓ λες??

TheHawk είπε...

χαχαχα..τι λες για αυτην?

michele είπε...

Παει επανω,σπαει γραμμη τασης πτωτικη σημερα ,απο 26/3

TheHawk είπε...

αυτο ειδα κ εγω (κ το εγραψα) κ ετσι την κραταω με νυχια κ με δοντια πριν την σκοτωσω....

michele είπε...

οχιιιιιι..τωρα ξεκιναει

Ανώνυμος είπε...

Στις 27/8 το κρίσιμο ΔΣ της Credit Agricole για την Emporiki - Μάλλον κλείνει deal με Alpha – Στόχος είναι να συμμετάσχει με ποσοστό κάτω του 20% ώστε να μην ενοποιεί...... ΒΝ

TheHawk είπε...

ειναι η μονη πληγη μου Mic..αν ειχε κλεισει κ αυτη τοτε θα ημουν καταπρασινος γενικα...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας το παρακολουθω...αλλα ειναι ακομη σε υψη και στα ορη και τα βουνα....ποτε θα πεισθουν οι πατρωνες να το κατεβασουν...αφου πλερωνουμε κανονικα και με αιμα

μπαρμπαλιας είπε...

.....

Χρηματιστηριακοί παράγοντες απέδιδαν την έκταση της διόρθωσης στη… λογική της αδράνειας που έχει εδώ και εβδομάδες η αγορά και στην απουσία, μέχρι τώρα τουλάχιστον, σημαντικών ειδήσεων από τις διεθνείς αγορές.

Βέβαια, το περιβάλλον όλο και σχηματοποιείται, με την απόδοση των ευρωπαϊκών ομολόγων να υποχωρεί. Ειδικότερα, αποκλιμακώνεται για τα ιταλικά και τα ισπανικά, με αυτήν του τελευταίου να φτάνει στο 6,2% για τα 10ετούς διάρκειας.

Σε αυτήν τη συγκυρία, οι αναλυτές αναθεωρούν τα αρχικά σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, εκτιμώντας πλέον πως η πιο πιθανή εκδοχή είναι η παραμονή της στη νομισματική ένωση.

....απο το σχολιο του Γελανταλι
και να προσθεσω μονον οτι το ελληνικο ΧΑΑ-λι δεν ακουει "η δεν θελει να ακουει...

και εχεις και τον αγαπητο μας Πιπη να σου λεει για γκαπια και ιστοριες...Πιπη μου γιατι να κανουν γκαπια αυριο και οχι απο σημερα ...αφου οι παντες γνωριζουν;;;;ελα μου και ντε

TheHawk είπε...

Με ιδιαιτερη προσοχη λεω..ΕΛΠΕ...(με την θετικη πλευρα)..εαν κ εφοσον τοτε..κτλ κτλ...

TheHawk είπε...

την ΜΟΗ, την χάσαμε την Πέμπτη..μπραβο σε οποιον την επιασε..ουτε καν την ειδα..τωρα τις τσεκαρω..

TheHawk είπε...

για τους εξω.. σεταρονται ομορφα ισπανος,γαλλος κ γερμανος στο μισαωρο...εαν κλεισουν πανω απο 5αρη κ 10αρη θα ειναι σηματα αγορας...μαλλον περιμενουν τον αμερικανο

TheHawk είπε...

μαλλον κολησαμε για λιγο...θα εχει καλο μεσημεριανο φαγητο...

Chris είπε...

καλησπερα

Συγκριτικα με τις συναλλαγες που εχουν γινει σημερα στην Ετε , βγηκαν αρκετοι αγοραστες στο 1,29-1,3 και αρκετοι πωλητες στο 1,33-1,35

TheHawk είπε...

για τους εξω..EXPRESS SCRIPTS INC..δειτε το ωριαιο..πολυ ομορφο σεταρισμα..εαν κλεισει πάνω απο 6112-3 πολυ καλο σημα..εαν γινει με ογκο..ακομα καλυτερα..

TheHawk είπε...

τους τραβαει ο αμερικαν dude κατω...

Ανώνυμος είπε...

mixali ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΤΕ-ΑΛΦΑ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΣΠΟΤ................ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

TheHawk είπε...

θελω να αγορασω ακομα μια τραπεζα αλλα δεν θελω να εχω παραπανω απο 2 στο χαρτοφυλακιο μου..(δεν μετραω το ΤΤ..χεχε..)

michele είπε...

Ευκολο ειναι Hawk..

TheHawk είπε...

αυξανοντας τα πακετα θελω να μειωσω τον αριθμο των χαρτιων..το πολυ 4...you will see...κοβω ραβω τωρα..

michele είπε...

4 ok,αλλα μερικα χρειαζεται να κρατιουνται παραπανω..Λεω εγω τωρα

TheHawk είπε...

οχι οσο την τενεργ παντως..χεχε..

TheHawk είπε...

αυριο εχουν πει για γκαπς πανω..θα χεσ@@@με στο ταληρο αυριο...

μπαρμπαλιας είπε...

αχαχαχαχαχαα

αχαχαχαααααχχχχαααα

σε καλο σου Ιερακα...αχαχαχαχα

TheHawk είπε...

πουλανε για να μπουν αυριο ολοι μεσα...ωρα μανουλα μου..θα ξεχρεωσω το δανειο μου στο φτερο...

michele είπε...

Καλα απ το πρωι δεν ειπαμε μονο ΔΕΗ θα εχει το μενου?? χαχα

TheHawk είπε...

πάμε για το κλεισιμο...μονο οι τυχεροι θα μεινουν μέσα...για να δουμε

TheHawk είπε...

αντε καλη συνεχεια..αρκετα σας ζαλισα....

μπαρμπαλιας είπε...

προσοχη μεγα θεμα ...

απω/ο/λεσει κατα Μπαμπινιωτη ...με ω "η ο...

απο τη στηλη του ΔΝ σε διαλογο με τη στριχνινη...

μπαρμπαλιας είπε...

Δευτέρα 20 Αυγ 2012 - 17:05 ΔΙΚΑΙΟΣ65 IP: XXX.178.119.135
σεισαχθεια δν η οποιος αλλος φιλος.ο πθ ειναι τρελλακι?γραφει ασυναρτησιες για αυτο ρωταω.να μην του απανταω αν ειναι.γραφει οτι να ναι.αν ξερει καποιος ας ενημερωσει φιλος παλιος.γραφει για αιγιο χρηστους αλφα ετε παγιδες τρελλακι ειναι?
----

ΚΟΙΤΑΞΕ ... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΙΟΤΕ... ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ!! ΓΙΑ... ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...
-------------------------

ΚΟΒΩ ΤΟ ... ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ---- ΠΟΥ ΛΕΝΕ ---- ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ - ΕΧΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠ ΄ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΝΤΙΜΩΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ...

-------------------------

ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΙΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ...
-----------------------------

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ - ΖΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΟΚ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

μπαρμπαλιας είπε...

...............

κατα ασφαλεις πλεροφοριες και απο αλλες πηγες ...Αντωνη ...αυριο γκαπάρουμε...ωχ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ?ΤΙ ΣΤΕΛΕΧΟς ΕΙΑΝΙ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΧΟΣ!!!
Μετά από όσα έγραψε πρόσφατα και κατόπιν ωρίμου σκέψεως κατάλαβα ότι...

-------------------------------------------------------------------------------------
Ο/Η SPIROS DAMOURAS είπε...
Παύλος απο Πάτρα είπε...

...κάποια στιγμή πρέπει να κάνετε πιό δυναμικές κινήσεις ... βάλτε κανα δυό Πακιστανά ... ή ότι άλλο θέλετε να του σπάσουν και τα δύο γόνατα ..... έχουν πέσει πολύ οι τιμές .....
3 Αυγούστου 2012 9:16 μ.μ. ...........ΠΑΥΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ........ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ......................................ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΛΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.........
3 Αυγούστου 2012 9:43 μ.μ.
-------------------------------------------------------------------------------------

...κατάλαβα ότι άλλη ασφάλεια εννοούσε. Πήγε την ίδια μέρα σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία, όπου ασφάλισε και τα δυό του πόδια έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού. Έτσι τώρα μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Νομίζει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη ένα μπράβο μόνο για σήμερα φτάνει, από 10.18 το είπες.

TheHawk είπε...

ευχαριστω..κ εσυ ομως κύριος..κρατησες τα προσχήματα κ δεν σχολιασες καπως την συνεδριαση..χεχε..

TheHawk είπε...

αρχιζω κ μπαινω στον ρυθμο του ΧΑΑ..εαν συγχρονιστω οπως οι μεγάλοι κ εμπειροι παίχτες (μην λεμε ονοματα), ισως να καταφερω να βγάλω κάτι...

Ανώνυμος είπε...

20/08/12 - 18:33 γράφτηκε από Πέτρος Λεωτσάκος

καλησπέρα σε όλους

από σήμερα πέραν από εμένα υπάρχει και άλλος συνάδελφος που θα ασχολείται εντατικά με την αγορά

προέρχεται από χρηματιστηριακή και θα μας βοηθήσει όλους

προφανώς και θα γράφει επωνύμως

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον άλλο μήνα έμαθα ότι διοργανώνεται εκδρομή στο Μόναχο.
Εγώ λέω να δηλώσω συμμετοχή. Κανένας άλλος?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ,,,,,,,,,,,,,,ΠΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟ........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη με τις φτωχές μου γνώσεις και πείρα που απέκτησα διαβάζοντας ανθρώπους που βλέπουν περισσότερα πράγματα κατάλαβα ότι σήμερα ήταν για κάτω μέχρι τέλους, οπότε τι να πω?

TheHawk είπε...

ρε μεγάλε αδερφε τι συμβαίνει..?

TheHawk είπε...

μιλωντας για την γκρινια..αναφερομουν..χεχε..τωρα αυριο.. ειπαμε..γκαπαρες..σαν το χουλα χουπ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτά με την οπτική ενός ανθρώπου τουλάχιστον μεσοπρόθεσμου...
Για σας μπορεί να είχε ενδιαφέρον σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ........-2 Ο ΓΔ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕς ΜΙΑ ΧΑΡΑ..........ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ........ΠΑΝΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΗς ΜΠΥΡΑς.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Α, για την γκρίνια...
Είχα πάρει την δόση μου πιο πριν και είπα να μην γκρινάσω άλλο για σήμερα!
Εξάλλου δεν μπορεί να πηγαίνει συνέχεια επάνω...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΟ ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ....

TheHawk είπε...

χαχαχα..ρε Πάνο..το alter ego σου ειναι?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙς ΑΔΕΡΦΕ......

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ξέρω Αντώνη. Δεν είμαι από αυτούς που το κρατάω αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τόσο γρήγορα όσα έγραφε πριν λίγες μόνο μέρες.
Εκτός και αν εγώ έχω τρελαθεί.

Ο/Η SPIROS DAMOURAS είπε...
ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Η ΑΛΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............Ε ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ Π,Θ,,,,,,,,,,,,ΒΛΑΚΑ ΑΣΧΕΤΕ.........ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ.............MIXALAKI H GERMANΟ TSEXA ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.................ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΑς ΠΑΝΟς ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟς,,,,,,,,,,,,,,,ΡΕ ΤΙ ΤΟΥς ΕΧΕΙς ΕΚΕΙ,,,,,,,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

6 Αυγούστου 2012 5:20 μ.μ.

Και αυτό είναι απο τα πιο κόσμια που έχει γράψει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν βλέπω τίποτα...έχω βγάλει τα γυαλιά μου.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στην καλοκαιρινή παρέα.Τελευταία βδομάδα διακοπών,χαρείτε τις ανέμελες στιγμές τους διότι αναμένεται χρηματιστηριακός φθινοπωρινός καύσων χε χε

TheHawk είπε...

καλησπερα καρα..δηλ με αλλα λογια...θα κολυμπησουμε στο ΧΡΗΜΑΑΑΑ!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Κάρα, γουστάρω αισιοδοξία!
Για μένα ακόμη δεν ξεκίνησαν οι διακοπές φέτος.
Μου έλειψε ένα ταξιδάκι φέτος.

TheHawk είπε...

μην μου πεις ομως πως δεν ξερεις εαν θα γίνει σε ευρω ή ντραχμα...ξενερουα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έφυγε ο τραγουδιστής του ύμνου της αντικουλτούρας (αυτό το διάβασα) Σκοτ Μακένζι.
Το τραγούδι Σαν Φρανσίσκο πάντως είναι ακόμα στο μυαλό μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πογκρόμ κατά Χριστιανών στο Ισλαμαμπάντ...

Βάλαμε τον ΔΙΑΒΟΛΟ μέσα στο σπίτι μας, μπορεί να είναι και πίσω από τις φωτιές και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει τίποτα βέβαια εκεί που φτάσαμε.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Δώρο, με πρόλαβες...

karaefthimiou23 είπε...

Έχω παραγγείλει 2 τριαξονικά για να φορτώσουμε το χρήμα.Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλες παραγγελίες φορτηγών από ξένα και εγχώρια φαντς,με συνέπεια να κινδυνεύουν μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων να μην δύναται να μεταφέρουν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο τα εμπορεύματά τους.

Χαμός και γκάπα τις γκούπα τις τα χάσματα αύριο...

karaefthimiou23 είπε...

Πάρτε και ειδικά μαγιό,συνθετικά για να μη κολλάνε πάνω τους τα 500ευρα και τα 200ευρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Κάρα, αρκεί να μην τα κλείσουν μεθαύριο χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Είδατε με τις μαλακίες μου ξαφανίστηκε κι ο μάγος χε χε

ο dwk είπε...

…ψάχνει για φορτηγό !
καλησπερούδια!

karaefthimiou23 είπε...

Ο μπαρμπα-Μισέλ έγραψε κάτι το μεσημέρι:αφήστε το πρόφιτ τεικιν και κάντε μπότομ φισιγκ χε χε

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα dwk

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Κ23 …δεν ήταν κακή μέρα σήμερα …

karaefthimiou23 είπε...

Ναι dwk,δεν είδα κάτι το επιλήψιμο τεχνικά τουλάχιστον.

TheHawk είπε...

εγω εκανα κ προφιτ..κ τεικιν..κ μποτομ αλλα κ φισιν...ολα ο μπαξες..

TheHawk είπε...

καλη συνέχεια μάγκες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ πήγα να κάνω στην ΙΝΚΑΤ αλλά δεν έκατσε σήμερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Αντώνη...

ο dwk είπε...

Μόνο …μπότοξ δεν έκανες !!!
Γεια σου hawk !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε παιδιά το youtube δεν παίζει.
Είναι δικό μου πρόβλημα μόνο?

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ hawk.Για να δούμε το εξάμηνο της ΙΝΚΑΤ και αν θα παίξει τώρα ή μετά τους ογκόλιθους που παίζουν και τώρα.

ο dwk είπε...

Εδώ είναι οκ Πάνο

ο dwk είπε...

Κ23 πως βλέπεις τα ΕΛΚΑ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Δώρο, θα το κοιτάξω ξανά αργότερα.

karaefthimiou23 είπε...

Πάνω απ'το 1.05 κούκλα.Μακροπρόθεσμα το πρόβλημά της βρίσκεται κυρίως στο 1.90 και στο 2.45.Όταν θα περάσει ειδικά το δεύτερο,τότε sky will be the limit.Νομίζω όμως ότι θέλει μερικά χρόνια ακόμη για το οριστικό ξεπέταγμα.

ο dwk είπε...

Έχουν Υ. 1,86 και Χ. 0,81 από 1/1/12 …ως άσχετος κάτι τέτοια κοιτάζω… σήμερα 0,96

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρόνια??? Δεν πιστεύω να είσαι τόσο μακροπρόθεσμος...

karaefthimiou23 είπε...

Αυτό και τα ΣΩΛΚ είναι κλασικά χαρτιά που μαζεύονται μέχρι αηδίας για το μέλλον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή Κάρα αν την πάρεις τώρα και πάει Χ2 στο 1,90 δεν θα την δώσεις?

ο dwk είπε...

Χαχαχα… κάτω από το 0,96 ;;; …εγώ ψάχνω το …παρακάτω !!!

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο μακροπρόθεσμος εγώ δεν είμαι στη παρούσα φάση,ανέφερα το πιθανό της σενάριο κατά τη δική μου οπτική γωνιά.Σαφώς και θα την πούλαγα και αν ήταν να πάει παραπάνω θα έμπαινα μόνο με τη διάσπαση του 2.45.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα και από μένα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς την Βασιλική.Σάπισες στις διακοπές και εξηφανίσθεις χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι χάρακες κοιτάνε πρώτα τους ΚΜΟ, τι να κάνω τά έμαθα κι εγώ λέγε λέγε!

Τα ΕΛΚΑ ούτε τον 10άρη δεν έχουν πιάσει ακόμα που είναι στο 1€.
Ο Κάρα θέλει να πιάσουν τον 25άρη τουλάχιστον.

Αυ΄τη είναι μια τεχνική. Η άλλη είναι πάρε όπου βλέπεις χαμηλά και αν σου κάτσει...

ο dwk είπε...

Καλησπέρα στην βασίλισσα !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική μας. Εδώ ή στην Κρήτη ακόμα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ παράλληλα διαβάζω και το ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ για να έχω πολύπλευρη ενημέρωση...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

χαχαχα στην Εύβοια είμαι τώρα, για ξεκούραση.
Σχεδόν κάθε μέρα μπαίνω να πω ένα γεια, αλλά δεν συμπίπτουν οι ώρες μας.

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο στα ΕΛΚΑ δεν κοιτάω κανέναν ΚΜΟ,βάλε τη μεγάλη εικόνα σε μηνιαίο και θα δεις τα νούμερα.Δεν είναι για trading τέτοια χαρτιά,ψωνίζεις χαμηλά και αναμένεις.

ο dwk είπε...

…για να καταλάβουμε:
-είσαι στην Εύβοια για να …ξεκουραστείς από την …Κρήτη ;;;;

michele είπε...

Καλως τα παιδια..ειχα και μια μικρη ενασχοληση με τον φιλο μου Κοκκινο σημερα,περι αθηλητικων και αλλων τινων.
Οσο για την αγορα ,εχει πλακα να σ ενδιαφερει αν θα παρεις τα ΕΛΚΑ στο 0,95 η στο 0,85 τη στιγμη που θα παει 4 και 5.
Βεβαια και 1.20 να τα παρεις προβλημα δεν υπαρχει.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν ειναι η αγορα,ειναι η πωληση.Οπου πολλοι θα πουλησουν πολυ χαμηλοτερα απ αυτο που πρεπει χεχε

michele είπε...

*αθλητικων

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ακριβώς όπως το γράφεις Δώρο.
Πολύ γεμάτο το πρόγραμμα στην Κρήτη.
Με εξάντλησαν...

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς τον καραbull market χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Κάρα κατανοητό, το είπα επηρεασμένος από όσα διαβάζω και από άλλους.
Τώρα απ' όσο βλέπω αναφέρεσαι στην κορυφή του Ιουνίου 2009

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Μικέλε, ενασχόληση το λένε τώρα? χαχα. Κοντρίτσες στην καθομιλουμένη για να καταλαβαίνουμε.

karaefthimiou23 είπε...

Ναι Πάνο,για μένα εκείνο είναι το ΝΟΥΜΕΡΟ για μακροπρόθεσμη θέση.

michele είπε...

Πανο μου μερικα δεν τ αφηνω να πεσουν κατω..και αθλητικα και πολιτικα.Απλα τωρα ειμαι ακομα σε mood διακοπων και ειμαι ..ηπιος.
Καρα,με εχεις παρεξηγησει χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Πάντως για να δώσω λίγο την αίσθηση της έννοιας του 4αριού που λέω ότι βρισκόμαστε στο ΧΑΑ,είναι ότι το 471 που είδαμε τον Ιούνιο πολύ πιθανό να πρόκειται για το μακροπρόθεσμο χαμηλό μας.Χαμηλό πολλών δεκαετιών ίσως...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...mood διακοπων χαχαχα
αναρωτιέμαι αν η Χριστίνα είναι τώρα σε κατάλληλο mood για να συζητήσει...
Της λείπει εκείνος ο άντρας ο Γιωργάκης νομίζω...

karaefthimiou23 είπε...

Η ΑΛΦΑ για δεύτερη σερί συνεδρίαση πάνω από τον εκθετικό 200άρη της,σε πολύ καλό δρόμο.

ο dwk είπε...

Διάβαζα το άρθρο του Βαρουφάκη, που μας έδειξε ο VIL δίπλα…
Οι θέσεις του σταθερές και μέχρι σήμερα λίγο – πολύ επιβεβαιώνονται…
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=17628

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόλις το διάβαζα κι εγώ Δώρο χαχα

Δεν υπάρχουν πολλοί που θα διαφωνήσουν μαζί του...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντα σταθερός και πάντα φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής για να κατανοήσεις αυτό το κείμενο.

michele είπε...

Εχω τις αντιρρησεις μου,οχι για πολλες σωστες επισημανσεις του Βαρουφα,αλλα για το γεγονος οτι δεν γνωριζει το πως σκεφτονται οι πολιτικοι στην Ελλαδα.
Πριν την τελευταια συνοδο κορυφης εγραψε ενα αρθρο παλι με σωστες επισημανσεις,αλλα χωρις να παρει πρεφα τι παιζοταν σε πολιτικο επιπεδο.Το ιδιο νομιζω κανει και τωρα.Πιστευει οτι ο βασικος στοχος της κυβερνησης ειναι η επιμηκυνση.Αμ δε..

ο dwk είπε...

…θα έχεις διαβάσει άρθρα του από την αρχή της κρίσης … δεν λέω ότι είναι αλάνθαστος (αν συνέβαινε θα μας λυνόταν και η απορία για την ταυτότητα του …ΜΑΓΟΥ!) Προβλέπει και επιστημονικά διατυπώνει θέσεις που δυστυχώς επιβεβαιώνονται…
Όσο για τις επιδιώξεις μας… κάποιο λαγό θα δούμε να βγαίνει από το καπέλο…
-Γνωρίζουμε πλέον όμως ότι πρόκειται για οφθαλμαπάτη…

ο dwk είπε...

…και επειδή πλησιάζει Η ώρα (*) κάτι …τελείως άσχετο !!!
…Ε Λ Ε Ο Σ !!! ….….. -15,00 …..… ζητώ ταπεινά συγγνώμη, για όλα …
(*) αφού ξε-κοκκαλη-σε και περιδρόμιασε τον τηγανητό γαύρο και αφού απήλαυσε το απογευματινό μπανάκι του…
-έχω ήδη πάρει θέση στην κερκίδα…