Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

                                                                                     
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ
ΤΗ SIEMENS...
Μου είναι αδύνατον να προσδιορίσω (έστω και κατά προσέγγιση) πόσοι τόνοι μελάνης, σάλιου, φαιάς ουσίας, εργατοωρών, χαρτιών φωτοτυπικού που μεταφέρονταν με καροτσάκια (120 χιλιάδες αντίγραφα σελίδων έθεσαν εκτός λειτουργίας τα φωτοτυπικά μηχανήματα του Εφετείου και με εννέα εκατομμύρια αντίγραφα «άναψαν» τα φωτοτυπικά της Βουλής) έχουν καταναλωθεί για την υπόθεση της Ζήμενς.

Μπροστά τους μοιάζει ανάξια λόγου η προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον γερμανικό κολοσσό.

Ως γνωστόν, η υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Γερμανία το 2006, ο Μ. Χριστοφοράκος παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2007, έκτοτε δημιουργήθηκε ένας απίθανος όγκος δικογραφιών στην Ελλάδα και στη Γερμανία και τελικώς έπιασε δουλειά η εξεταστική.

Με τα γνωστά ατελέσφορα αποτελέσματα.

Όπως επίσης είναι γνωστό, ο κ. Παπανδρέου, αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας, έστησε μια φάμπρικα εξεταστικών (πέντε τον αριθμό, διότι η έκτη, αυτή για την οικονομία, εξαγγέλθηκε πομπωδώς – και στο εξωτερικό – αλλά δεν συστάθηκε ποτέ) και ξανάνοιξε παλιές υποθέσεις ξαναφέρνοντάς τις στη Βουλή (χωρίς, βέβαια, κανένα αποτέλεσμα σε καμιά από αυτές τις υποθέσεις), την ώρα που ο ίδιος μεθόδευε την μετάβαση της χώρας σε μηχανισμό στήριξης, στον οποίο το ΔΝΤ δεν μετέχει απλώς, αλλά έχει τον πρώτο λόγο.

Με τον τρόπο αυτό, «απασχόλησε» δεκάδες βουλευτές, που συμπλήρωσαν χιλιάδες, συνολικά, ώρες συνεδριάσεων (χωρίς κανείς να γίνει σοφότερος), κατορθώνοντας έτσι ο ίδιος να συνεχίσει απερίσπαστος την πορεία του προς τον όλεθρο.

Ήταν από την αρχή βέβαιο πως όταν το σύνολο σχεδόν των μελών του κοινοβουλίου απασχολείται σε σειρά υποθέσεων, δεν είναι δυνατόν να μείνει χρόνος (και μυαλό) για να παρακολουθηθεί η πορεία της χώρας.

Το σίριαλ της Ζήμενς είχε και… ξυλουργό!

Η Εξεταστική για τη Ζήμενς ξεκίνησε τις εργασίες της στις 2 Φεβρουαρίου του 2010.

Τον Μάρτιο, αποφασίστηκε παράτασή της για δύο μήνες.

Σωστά, διότι δεν έπρεπε να χάσουμε τον τραγέλαφο του Ιουνίου. Τότε που ο «cabinet man», από ξυλουργός μεταφράσθηκε… άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου, καθώς δεν αρκεί να είσαι πρόεδρος ή μέλος μιας εξεταστικής, πρέπει να γνωρίζεις και αγγλικά!

(Υπενθυμίζω ότι στο μεταξύ, σ’ αυτό δηλαδή ακριβώς το διάστημα που κάποιοι παρέμεναν χαμένοι στη μετάφραση, η χώρα πήγε πανηγυρικά στο ΔΝΤ και άρχισαν τα δεινά της). 

Στο μεταξύ, η επιτροπή είχε λάβει και νέα προθεσμία για την κατάθεση του πορίσματός της – εντάξει, ουδέποτε υπήρξε κοινό πόρισμα σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής: Την 30ή Σεπτεμβρίου 2010.

Γι’ αυτό και για διακοπές, ούτε λόγος. Συνεδρίαζε και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Τον Σεπτέμβριο (του 2010) είχαμε την αμνησία Μαντέλη, που δεν κατόρθωσε να θυμηθεί ποιο στέλεχος της Ζήμενς του ανακοίνωσε την επιθυμία της εταιρίας για μια «χορηγία» και τον Οκτώβριο (όπως βλέπετε, πάει και η προθεσμία του Σεπτεμβρίου), τα μέλη της επιτροπής ταξίδεψαν στη Γερμανία, συνάντησαν Σίκατσεκ και Χριστοφοράκο και… επέστρεψαν με άδεια χέρια (όπως ήταν αναμενόμενο, άλλωστε)!

Τον Νοέμβριο, έκλεισε και ο τελευταίος, ο Φόλκερ Γιουνγκ, την πόρτα και το έσκασε στο εξωτερικό.

Τον Δεκέμβριο έγιναν φέιγ-βολάν οι σελίδες από το ημερολόγιο της πρώην γραμματέως του πρώην ισχυρού άνδρα της Ζήμενς. 

Τον Ιανουάριο (έχουμε αισίως φθάσει στο 2011 και η χώρα οδεύει ολοταχώς προς την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο χρέος, με τα γνωστά αποτελέσματα της επιλεκτικής χρεοκοπίας), ο Δ. Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει 49 ενστάσεις επί του προτεινόμενου πορίσματος – το οποίο προχθές στη Βουλή παρουσιάστηκε ακριβώς από τον ΣΥΡΙΖΑ ως αγλάισμα ερευνητικής εργασίας. 

Στις 24 Ιανουαρίου του 2011, κατατέθηκε ένα παράδοξο πόρισμα, όπου το κάθε κόμμα έλεγε τα δικά του για το κάθε (πραγματικά ή δήθεν) εμπλεκόμενο πρόσωπο, ενώ όλοι εμφανίζονται να συμφωνούν πως… επρόκειτο για τεράστιο σκάνδαλο – τι μας λέτε; - που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης από την Δικαιοσύνη (κάτι που συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει, ούτως ή άλλως). 

Τα νούμερα δεν βγαίνουν

Επιπλέον, η εξεταστική αποφαίνεται πως υπολογίζει… κατ’ εκτίμηση ότι η ζημία που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται στο ποσόν των 2 δις ευρώ τουλάχιστον.

Προχθές, ο ΣΥΡΙΖΑ, που είχε καταθέσει 49 ενστάσεις για διάφορες αστοχίες, παραλείψεις και αδυναμίες, δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει (από τον Πρόεδρό του ως τους εισηγητές του) το ύψος της ζημιάς που είχε προσδιορίσει η Επιτροπή Βαληράκη, λαμβάνοντας το νούμερο ως δεδομένο.

Δηλαδή η επιτροπή τα είχε όλα κάνει στραβά, αλλά είχε κατορθώσει να προσδιορίσει επακριβώς το νούμερο. 

Βέβαια, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία της γερμανικής Δικαιοσύνης, η Ζήμενς έχει συνολικά δαπανήσει σε όλον τον κόσμο σε μίζες το ποσό του 1,7 δις ευρώ.  

Και ο πρώην οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Ρ. Σίκατσεκ έχει καταθέσει ότι στην Ελλάδα από το 2001 και μέχρι την αποκάλυψη του σκανδάλου μεταφέρονταν περί τα 10 με 15 εκ ευρώ ετησίως. 

Με λίγα λόγια, ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Ακόμη και αν τον υπολογίσουμε επί του τζίρου που έκανε στην Ελλάδα η εταιρία, που δεν ξεπέρασε τα 3 δις ευρώ. Είναι αδύνατον επί τζίρου 3 δις ευρώ, τα 2 να πήγαν στις μίζες.

Περιττόν να προσθέσω ότι την επομένη της έκδοσης του πορίσματος, στις 2 Ιανουαρίου 2011 δηλαδή, είχαμε ένα ακόμη πανηγυρικό υπουργικό συμβούλιο, με τον κ. Παπανδρέου να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς θα… επετίθεντο στη Ζήμενς.

Την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη υπό τον κ. Παμπούκη γι’ αυτό ακριβώς το θέμα. 

Δέκα μέρες αργότερα, ο κ. Παμπούκης χαρακτήριζε ενδεχόμενο εξωδικαστικό συμβιβασμό «ευχής έργον», προσθέτοντας πως για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί μια σοβαρή αποτίμηση της ζημιάς (προφανώς αυτή που έκανε η εξεταστική επιτροπή δεν κρίθηκε ως τέτοια).

Μέσα στη γενική σύγχυση είχε συμβεί και η υπόθεση της μεταφοράς των λαθρομεταναστών στη Νομική Σχολή και η συζήτηση του πορίσματος στην Ολομέλεια ξεχάστηκε!

Ηρωικές στιγμές

Στις 13 Απριλίου ζούμε άλλη μια ηρωική στιγμή, με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης να ανακοινώνει στη Βουλή πως με επιστολή του ζητεί εξηγήσεις από τη Ζήμενς, δηλώνοντας πως η γερμανική πλευρά οφείλει να αποζημιώσει την ελληνική, ανεξαρτήτως της ποινικής έκβασης της υπόθεσης και τονίζοντας ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα επιβάλλονταν πρόστιμα με βάση το νόμο για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος.

«Οι συνήθως κανοναρχούντες Γερμανοί θα πρέπει να απολογηθούν, γιατί οι δικές τους εταιρείες είναι πρωταθλητές της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο», είναι οι φράσεις που ακούγονται από τα επίσημα χείλη. 

Στις 5 Μαΐου πληροφορούμεθα πως η υπόθεση ανατίθεται στη νομική εταιρία Hogan Lowells LLP, που μεταξύ άλλων ειδικεύεται και σε θέματα δωροδοκιών, διαφθοράς, απιστίας και ερευνών σε υποθέσεις διεθνών πρακτικών παράνομων συναλλαγών.

Τελικά, το πόρισμα συζητείται στην Ολομέλεια τον Μάιο (του 2011, για να μην ξεχνιόμαστε). 

Έχει στο μεταξύ εμπλακεί και ο Σημίτης και γίνεται μύλος με τον Καστανίδη. 

Την 1η Ιουλίου – και ενώ η χώρα οδεύει ολοταχώς προς το πρώτο κούρεμα – ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου μας διαβεβαιώνει πως «η Βουλή δεν θα κλείσει τις εργασίες της αν δεν διευθετηθεί η υπόθεση».

108 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταθέτουν στις 8 Ιουλίου πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής με παραπομπή δύο προσώπων από κάθε κόμμα – για να μην χάνονται και οι ισορροπίες. 

Στις 25 Αυγούστου, η Βουλή απορρίπτει την πρόταση για προανακριτική για Αλογοσκούφη και Μαρκογιαννάκη, καθώς δεν συγκεντρώνονται οι αναγκαίες ψήφοι ούτε μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Είχε προηγηθεί, στις 21 Ιουλίου, η απόρριψη της πρότασης για σύσταση δικαστικού γνωμοδοτικού συμβουλίου. 

(Θυμίζω ότι στις 21 Ιουλίου 2011 είχαμε τις πρώτες «ιστορικές αποφάσεις» για το πρώτο κούρεμα). 

Φθάνουμε έτσι στις 7 Φεβρουαρίου του 2012, οπότε ομόφωνα (πλην ΚΚΕ) η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αποφασίζεται να προχωρήσει η σύμβαση προμήθειας του συστήματος σηματοδότησης των νέων επεκτάσεων του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας.

Στις 8 Μαρτίου του 2012 το πράσινο φως για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό άναψε το υπουργικό συμβούλιο, που επικυρώθηκε με το άρθρο 324 του νόμου 4072/11-4-2012, δια του οποίου εγκρίθηκε από 164 βουλευτές το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού με τη Ζήμενς.

Μπορούσε να γίνει κάτι άλλο μετά από 2,5 χρόνια συνεδριάσεων, συζητήσεων και ψηφοφοριών;

Κινδύνευε εθνικό και κοινοτικό χρήμα

Η Ελλάδα έχει ξοδέψει (από τα χρήματα των φορολογουμένων) 800 εκ ευρώ για τις επεκτάσεις του Μετρό της Αθήνας, που είχαν μείνει να… χάσκουν – 7 σταθμοί, 4 προς το Ελληνικό και από ένας προς το Περιστέρι, την Ανθούπολη και το Χαϊδάρι. 

Οι σταθμοί ήσαν έτοιμοι από το καλοκαίρι του 2011, αλλά εκκρεμούσε η υπογραφή της σύμβασης με τη Ζήμενς για τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι 17 νέοι συρμοί που ολοκληρώνονταν στην Κορέα και έχουν κοστίσει 150 εκ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους, δεν μπορούσαν να τοποθετηθούν στις επεκτάσεις του μετρό. 

Οι 30 σταθμοί που ήδη λειτουργούν με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της Ζήμενς κινδυνεύουν, καθώς το σύστημα της εταιρίας δεν είναι συμβατό με κάποιο άλλο, οπότε θα ήταν αδύνατον να χρησιμοποιηθούν ανταλλακτικά άλλης εταιρίας ή να επιδιορθωθεί οποιαδήποτε βλάβη.

Επομένως, θα πήγαιναν χαμένα τα 400 εκ που κόστισε η επέκταση στο Ελληνικό, τα 200 για το Χαϊδάρι, τα 120 για το Περιστέρι και τα 150 για τους 17 νέους συρμούς. 

Επιπλέον, ήταν από την αρχή γνωστό πως αν τα έργα επεκτάσεων του μετρό προς το Ελληνικό και την Ανθούπολη, δεν καθίσταντο λειτουργικά μέχρι 30.06.2012 και 31.03.2013 αντίστοιχα, η ΕΕ θα ζητούσε πίσω τα κονδύλια της κοινοτικής συμμετοχής. (Η 30ή Ιουνίου 2012 έχει παρέλθει). 

Επομένως, τι έπρεπε να γίνει; 

Με δεδομένο ότι η υπόθεση δεν κλείνει ως προς το ποινικό της μέρος – αντίθετα ο γερμανικός κολοσσός υποχρεούται να συνδράμει στη διερεύνησή της – η συμφωνία ήταν αναγκαία. 

Η συμφωνία

Και τελικά δεν πρόκειται για ψίχουλα, όπως υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – αν μάλιστα τη συγκρίνουμε με τις συμφωνίες που συνήφθησαν με άλλες χώρες:

80 εκ ευρώ για συμψηφισμούς απαιτήσεων της Ζήμενς και 90 εκ για περίοδο πέντε ετών για τη χρηματοδότηση φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος, καθώς και πανεπιστημιακών και επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της γνώσης και της εξειδίκευσης στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων.

Η Ζήμενς θα δίνει 100 υποτροφίες τον χρόνο για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Υποχρεώνεται να παρέχει ιατρικό εξοπλισμό (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης, εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού) για τα Δημόσια Νοσοκομεία, με έμφαση στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.

Επίσης, υποχρεώνεται σε επένδυση, εντός του 2012, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στην SIEMENS Ελλάδας, ώστε να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη παρουσία και δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους. 

Και ακόμη, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση επένδυσης κατασκευής νέου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, που θα οδηγήσει στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων.

Υποχρεώνεται παράλληλα να συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στις Ελληνικές Αρχές, όποτε της ζητηθεί, σε σχέση με τη συνεχιζόμενη ανάκριση κατά φυσικών προσώπων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Κι’ ακόμη: Αναλαμβάνει την καταβολή της νομικής δαπάνης, με την οποία έχει επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο για την υπόθεση αυτή.

Και εντάσσεται για μια περίοδο έως τριών ετών από την Ημερομηνία Έναρξης της Συμφωνίας, σε ένα πρόγραμμα εταιρικής συμμόρφωσης υπό ένα Επίτροπο που θα διορίσει το ελληνικό Δημόσιο.

Επιπλέον, τα δικηγορικά έξοδα για την διαδικασία της διαπραγμάτευσης και της οριστικοποίησης της συμφωνίας πληρώθηκαν από τη Ζήμενς. 
Παράλληλα, γίνονται και εκατέρωθεν δηλώσεις:

Η Ζήμενς δηλώνει ότι γνωρίζει και εμπιστεύεται την δυναμική και την ανθεκτικότητα της οικονομίας της Ελλάδας και πιστεύει ειλικρινά, ότι, παρά τις σημερινές δυσκολίες της, η Ελλάδα θα επιστρέψει και πάλι σύντομα σε μια σταθερή ισχυρή οικονομική κατάσταση. Στην προσπάθεια αυτή, η Ζήμενς επιθυμεί να είναι βασικός και ουσιαστικός υποστηρικτής. Με δεδομένο αυτό, η Ζήμενς ενθαρρύνει θερμά μεγάλους παγκόσμιους επενδυτές να συμμετάσχουν στην οικονομική αναζωογόνηση της Ελλάδας, επενδύοντας στην χώρα, όπως η ίδια έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει.

Και το ελληνικό Δημόσιο δηλώνει ότι η Ζήμενς σήμερα αποτελεί αξιόπιστη και υπεύθυνη επιχείρηση, υπό την έννοια του άρθρου 45 της Οδηγίας 2004/18 ΕΚ, ώστε να αίρονται εμπόδια συμμετοχής της εταιρείας σε δημόσιους διαγωνισμούς.

Η συμφωνία διέπεται από το ελληνικό δίκαιο, ενώ τα μέρη αποδέχονται ότι η συμφωνία συμβιβασμού δεν επηρεάζει άλλες εκκρεμείς διαφορές, που υπάρχουν ή θα προκύψουν, εμπορικής, αστικής ή ποινικής φύσης οι οποίες δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της συμφωνίας αυτής. Επίσης, αποδέχονται ότι η συμφωνία συμβιβασμού δεν έχει ούτε μπορεί να ερμηνευτεί ότι έχει οποιαδήποτε επιρροή με οποιονδήποτε τρόπο σε ζητήματα ποινικής φύσης κατά προσώπων.

Στο προοίμιο της συμφωνίας έχει περιληφθεί κείμενο δημόσιας συγνώμης προς τον ελληνικό λαό, τη Βουλή των Ελλήνων και την ελληνική κυβέρνηση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός των Οικονομικών δεν έκανε τίποτε άλλο από το να υπογράψει τη συμφωνία κατ’ εντολήν του ελληνικού κοινοβουλίου. 

Μπορούμε να πληροφορηθούμε πού βρίσκεται το πρόβλημα, το σκάνδαλο, η πράξη υποτέλειας στους Γερμανούς, το κουκούλωμα και άλλα τέτοια που ακούστηκαν στη Βουλή;

Υ.Γ. Προφανώς επειδή όλα τα άλλα επιχειρήματα ήσαν ασθενή, ο κ. Τσίπρας κατανάλωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του για να αναφερθεί στον διαπρεπή νομικό και σύμβουλο του πρωθυπουργού Ιωάννη Καράκωστα, ο οποίος, λέει, έλαβε αμοιβή 30.000 μάρκων (15.000 ευρώ) για υπηρεσίες του προς την μητρική εταιρία.

Υποστήριξε μάλιστα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι η αμοιβή δόθηκε από τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς, ενώ ήδη από το πρωί ο θιγόμενος νομικός είχε καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Καράκωστας είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του νομίμως και για θέμα που ουδεμία σχέση είχε με κάποια σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρία. 

Όταν αποδείχθηκε πως οι κατηγορίες ήσαν ψευδείς, ο κ. Τσίπρας τα «γύρισε», συνεχίζοντας όμως να μιλά για «ταμεία της Ζήμενς» - αφαίρεσε δηλαδή τη λέξη «μαύρα», αφήνοντας ωστόσο το υπονοούμενο να αιωρείται: «Ο κ. Καράκωστας είναι διαπρεπής νομικός. Από τόσους δεκάδες διαπρεπείς νομικούς, ο πρωθυπουργός διάλεξε αυτόν που εμπλέκεται στα ταμεία της Siemens; Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι».

Εν ολίγοις, είτε η Ζήμενς είχε μόνο «μαύρα ταμεία» - και επομένως όποιος είχε οποιαδήποτε συναλλαγή με την εταιρία, αυτή ήταν παράνομη, κάτι το εντελώς αδύνατον – είτε ένας νομικός δεν έχει δικαίωμα να συνεργάζεται με μια εταιρία επειδή μπορεί κάποτε να αποκαλυφθεί ότι χρημάτιζε…

Tης Σοφιας Βούλτεψη   www.elzoni.gr

202 σχόλια:

1 – 200 από 202   Νεότερο›   Νεότερο»
μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

απο το κυριο αρθρο του Λεωτσακ και απο τα σχολια που ακολουθουν διαβαζουμε πολλα για ...ξενοδοχεια με χρυσες ντουαλετες κλπ
ιδου και ενα σχολιο αυτουσιο ...που το καλυπτει ο/η σχολιαστης και με video..του τραμπακουλα

30/08/12 - 01:12 γράφτηκε από αστερου
εδώ...
Α ΕΙΣΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΙΤΗ Π.Θ.ΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΗΤΗ Απτ κουλουπετινιτσα τσ βριτανιας ε ΑΗΤΟΙ κι ΑΡΙΣιανοι μτουιπαν στου τηλεφωνου 900 ου δειχτς Εxou ΑΤΕ ΚΙ ΤΤ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΜΗΣΟΥ. Μυταξυ μας εχνη κι γνουριμιης αυτινοι οι τρεις κι ου χαραλαμπους ου εινη φιλουςζουμ κι καλο πιδι κι αυτινος μουρφουμενους κανη πουλη παρεα κ ι με τς τρεις κυρίους θα σας τουν γνουρισου:ΙΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=2gRc3R6Il68

μπαρμπαλιας είπε...

δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω ...γιατι ο φιλος μου ο πιθης θα το παρει αλλεως...

παντως αν -λεω ΑΝ - βρισκεται εκει που λεει..τον καλω για καφε "η ασ με καλεσει αυτος...
αμα θελει Παρασκευη βραδακι στην πλατεια του χωριου στην Πλαισιβιτσα στο Φιλιατι για μπυρες

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Καλημερα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Πω πω κόσμος χτες το βράδυ !!! πάλι έχασα

Μέχρι και τιμές στόχους LONG από ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ χαχα
Γεα σου ΚΑΡΑΑΑΑ

giannhs kon είπε...

Ξέρω το έχει επισημάνει ο ΜΙΧΑΛΗΣ αλλά ας το επαναλάβουμε

http://www.axiaplus.gr/article/16586/h-ellada-sxediazei-eidikes-oikonomikes-zwnes/

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Γιαννακη...
θα τα διαβασω σε λιγο,γιατι ασχοληθηκα με το αρθρο της κυρα Σοφιας...
H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ
ΤΗ SIEMENS...
τα γραφει ως συνηθως απλα,κατανοητα και αληθηνα...πιστευω
το οτι γκεψαν πολιτικοι και παρατρεχαμενοι των γραφειων τους...δεν το συζηταω
αλλα καποτε ολα εχουν ενα τελος ,αφου εχουμε τετοιο μπλεξιμο σε εργα με τους κ.κ.προμηθευτες...και στο μπατο καποιος θα ειναι προμηθευτης οταν κανεις εργα...το θεμα ειναι να σταματησουν οι εμπλεκομενοι να περνουν το μοιραδι τους...

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλο φθινοπωρο να εχουμε με υγεια.Επιστροφη στην καθημερινοτητα απο σημερα.Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζοντες(Του Αγιου Αλεξανδρου σημερα)

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΟΛΑ καλό φθινόπωρο και του χρόνου με υγεία

Νίκη είπε...

Καλημέρα ΑΡΤ, Αλέξανδρε, Αλεξάνδρα, Χρόνια Καλά Πολλά κι Ευτυχισμένα. Υγεία και Τύχη.

Νίκη είπε...

Καλημέρα Μπαρμπαλιά Γιάννη, Νίκο, Καλημέρα σε όλους.

μπαρμπαλιας είπε...

χρονια πολλα στους φιλους και φιλες της στηλης που γιορταζουν...

Αλεκοοοοο

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλους. Νίκη ευχαριστώ για τις ευχές. Να είσαι καλά.

alexandra είπε...

Χρόνια πολλά από μένα και στους ΑΡΤ Αλέξανδρο και σε όλους τους εορτάζοντες.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...
Μαυρη μαυρίλα στο ΤΤ???

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας..πριν την κάνω με ελαφρα που σήμαινει απλα θα κοιτάζω την συναδρίαση χωρίς όμως παρεμβάσεις...

Εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους μας...με υγεια κ απολαυστικά χρόνια...

Γυρίστε την πλάτη στα ΜΜΕ..κ στραφείτε στην πραγματική οικονομία (ή στην ενεργή πολιτικη/κοινωνική συμμετοχή)...
Αντε γεια...

giannhs kon είπε...

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντς φίλους και φίλες

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα.Χρονια πολλα στα δικα μας τα παιδια Αλεξανδρο ΑΡΤ Αλεξανδρα και φυσικα σε ολους τους εορταζοντες

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ-καλημερα σε ολους και ολες....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΧΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΡΤ....

George είπε...

Και κοινωνικός ο ΠΘ Πέμπτη 30 Αυγ 2012 - 10:10 Π.Θ IP: XXX.129.112.91 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα...
Ευχαριστω πολυ ολες και ολους για τις ευχες σας...
Χρονια πολλα στην Αλεξανδρα και τον Αλεξανδρο...να ειμαστε γεροι και να μας χαιρονται...εσας ολοι οι συνφορουμιτες σας και εμενα η Μαρινα μου...χιχιχι

Αααχχχ Μαρινα...

michele είπε...

Να σε χαιρεται στρατηγε μου και συ παντα με υγεια και..κερδη

alexandra είπε...

Σας ευχαριστώ όλους να είστε καλά. George οι ευχές του ΠΘ δεν πάνε σε μένα αλλά σε μια δημοσιογράφο του ΒΝ.
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.

michele είπε...

Με το μυαλο στο corall που να καταλαβει ο George Αλεξανδρα χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον ΑΡΤ, τον Αλέξανδρο και την Αλεξάνδρα, που είναι δικοί μας άνθρωποι πλέον. Να έχουν όλα τα καλά στην ζωή τους.

George είπε...

ΑΣΕ Μικελε μας ριχνει σταχτη στα ματια η Αλεχανδρα.. ειναι φαν του ΠΘ .... απο χθες βραδυ αθηνα.... και σας διαβαζα εως 0200 ....

George είπε...

mikela λεω να κανω αγορα ΤΤ στο -30% αλλα ειναι ακομη στο 29,71% χα χα...

George είπε...

mikele * ase i think corral

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με συνοπτικές σχετικά διαδικασίες ξεμπέρδεψα. Μέχρι αύριο ελεύθερος ιατρού που λένε.
Για το ΤΤ αναμενόμενα από χτες που το ξενυχτήσαμε.
Είναι οι εντιμότατοι κ.κ. πολιτικοί και τεχνοκράτες μας στην μέση βλέπετε.
Τέλος πάντων, ας μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Αλλά η πουστιά πρέπει να λέγεται.
Τελικά δεν είναι να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ μ' αυτούς.
Με μια κίνηση σου τα ανατρέπουν όλα.
Ήθελα να ξέρω τώρα τι θα πάρει η ΕΤΕ.

michele είπε...

Kαλα η ΕΤΕ παιρνει ΕΜΠ ,η EΥΡΩΒ παιρνει ΤΤ η ΠΕΙΡ παιρνει ΓΤΕ .Η ΑΛΦΑ???? Κανουμε εικασιες τωρα βεβαια.

michele είπε...

Επειδη καποιοι ( κι εγω μαζι) παιζουν με τους δεικτες ,αυτη τη στιγμη ειναι θετικο το χρηματιστηριο αν βγαλεις την ΕΕΕΚ.Γι αυτο το λογο δεν παιζω options η συμβολαια.Προς το παρον βεβαια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από προηγούμενες δημοσιεύσεις για το ΤΤ

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Για το δ’ τρίμηνο του Τ.Τ. η National Sec. αναμένει ζημιές 2,206 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 2,168 δισ. ευρώ λόγω PSI. Για το σύνολο του έτους, αναμένονται ζημιές 2,75 δισ. ευρώ (αν δεν συνυπολογιστεί το PSI διαμορφώνονται σε 130 εκατ. ευρώ).


Από την πλευρά του ο κ. Σίδερης του ΤΤ, ανέφερε ότι το μόνο πρόβλημα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι η συμμετοχή του στο κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, ο έλεγχος της BlackRock έδειξε ότι οι επισφάλειές του βρίσκονται στο ¼ της αγοράς, με το δείκτη προβλέψεων προς δάνεια να είναι τριπλάσιος από το μέσο όρο της αγοράς και λέει ότι μετά την ανακεφαλαιοποίησή του, το ΤΤ μπορεί άμεσα να επιστρέψει όλα τα χρήματα που έχει αντλήσει από την ΕΚΤ και να προσχωρήσει άμεσα στη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας.


Πηγή:www.capital.gr


Άντε να βρεις άκρη με όλους τους πούστιδι τώρα επί σκηνής...

George είπε...

Πάτρα: Δράματα στα μονοπάτια της πορνείας - Έγκυος πουλάει το κορμί της για 10€! και ο Σαμαρας λεει οτι παμε καλα ..... δεν γα@@@ε....και ελεγε οτι η αναπτυξη ερχεται με αυξηση μισθων .... και AGAIN μειωση συνταξεων ..... σημερα που ηλθε η ΔΕΗ βλεπω ΕΕΤΗΔΕ 500 EYR δεν γα@@@@στε για αλλη μια φορα......και ο εκτυπωτης δεν εχει μελανη για να τυπώσω τ δωσεις της εφοριας... και για αλλη μια φορα δεν γα@@@τε.... λες και και θα πληρώσω την εφορια.... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟ ΔΕΚΑΡΑ .....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο παπαγάλος ξεσάλωσε πάλι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και ο George ξεσάλωσε...

michele είπε...

Πηγε για μπανιο στα Συβοτα με ip Αθηνας χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη ΕΕΤΗΔΕ 500 EYR ???

Το 1/5 είναι τόσο???
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ μάγκας χαχα
Πόσα τετραγωνικά έχεις???

Ας γελάσουμε λίγο πριν κλάψουμε πικρά...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλο ένα...

«Μη βιώσιμο» το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

πρίν 12 ώρες από Screen saver

«Μη βιώσιμο» χαρακτήρισε στη Βουλή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με βάση την εκτίμηση της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

KAI ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑ"

michele είπε...

Eισαστε μεσα στο φθηνοτερο χαρτι παγκοσμιως??? ερωτηση κανω

George είπε...

ΧΙ ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOTAL....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ΤΤ έχει κάνει 1 εκ. τεμ. μέχρι τώρα και περιμένουν άλλα 2 εκ. στην ουρά... όσο μπορώ να δω τουλάχιστον

George είπε...

XI=OXI *

michele είπε...

100 Ευρουδακια ρε GEORGE..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που να ξέρω βρε Μικέλε...
Σε ποιον να έχεις εμπιστοσύνη?

Γιώργη το κατάλαβα ότι είναι το σύνολο, αλλιώς θα έμενες σε 500 τετρ.
Βρε λες???

George είπε...

+ 190 Η ΔΕΗ ..... AGAIN δεν γα@@@τε.....καλα τι ηθελα και ηλθα αθηνα........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εγώ το ίδιο λέω Γιώργη

michele είπε...

Αστο να παει στην εφορια ρε George Πληρωσε εσυ το ρευματακι σου
για τη ΔΕΗ εννουσα Πανο

Chris είπε...

καλημερα σ ολους τους φιλους

Χρονια πολλα σ ολους οσους γιορταζουν και ιδιαιτερα στον ΑΡΤ στον Αλεξανδρο και στην Αλεξανδρα..
Πολυχρονοι να ειστε , υγιεις και παντα με χαμογελο.
να χαιρεστε οσους αγαπατε και σας αγαπουν...

Φιλικοτατα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια ανακοίνωση από "επίσημα" χείλη και "εκτιμήσεις" της ΤτΕ και του ΤΧΣ έφτασαν για να γράψει -30%.
Πραγματικά στοιχεία, οικονομικές καταστάσεις??? Όχι μαγειρεμένες βέβαια.

Αυτή είναι η Ελλάδα και ότι και να μου λέτε...

George είπε...

Ο/Η ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ είπε...
Κι εγώ το ίδιο λέω Γιώργη

30 Αυγούστου 2012 12:05 μ.μ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΗ Η ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝ ΓΑ@@@ΤΕ ???? ΧΑ ΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Μικέλε, αλλά τέτοια ώρα...


Γεια σου Χρηστάρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για το ότι γύρισα κι εγώ στην Αθήνα ρε Γιώργη χαχαχα

Γαμ@ το κέρατό μου το τράγειο

Chris είπε...

Πανο τι να πω για ΤΤ..
Ειχαμε πει και απο χθες τα μεσανυχτα..

Εκανες καμια κινηση???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλά και τα άλλα δύο ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ

alexandra είπε...

Πάνο και Χρήστο ευχαριστώ για τις ευχές.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τίποτα Χρήστο. Δεν δίνω στο -30 και με τόση πουστιά στην ατμόσφαιρα.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Αλεξάνδρα. Και του χρόνου πάλι εδώ να είμαστε να τα ξαναπούμε.

George είπε...

Στα 18,3 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μειωμένα κατά 85% σε σχέση με πέρυσι οπότε βρίσκονταν στα 128,8 εκατ...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Και να θες Πάνο 2εκ παίζουν...καν αν τα πάρουν λάθος θα έχουμε κάνει!

George είπε...

Σαμαράς:Τελευταίο πακέτο περικοπώνΣαμαράς: Τόνισε την ανάγκη να ληφθούν τα επώδυνα μέτρα των 11,5 δισ., υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «αυτό το πακέτο θα είναι το τελευταίο».

michele είπε...

6,21 εκλεισε η ΔΕΗ περυσι ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..χαχαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Βόλος:Το μεγαλύτερο συρτάκι με 4.000 άτομα - Δείτε το βίντεο!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dND8-4enDRs

Γεία σου δάσκαλε!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό μεσημέρι και από μένα σε όλη την παρέα. Ένα μικρό διαλειμματάκι για να δώσω τις ευχές μου.
Χρόνια πολλά τυχερά με υγεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟ.

George είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ: «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια ζωή λάθος βρε Κώστα χαχα

Το μεγάλο βέβαια λάθος είναι που ασχολούμαστε ξανά, αλλά βλέπεις έχουν τον τρόπο τους να σε βάζουν στην πρίζα για να την πατήσεις άλλη μια φορά...

Και όταν θα αποφασίσουν πραγματικά να κάνουν κίνηση εσύ δεν θα το πιστεύεις και θα κοιτάς από μακριά.

alexandra είπε...

Να είσαι καλά Βασιλική και εγώ σου εύχομαι πάντα επιτυχίες στη ζωή σου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το τελευταίο πακέτο, ή το τελευταίο τσιγάρο Γιώργη???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Βάλια μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό το τσιγάρο που καίει είναι το τελευταίο

http://www.youtube.com/watch?v=nhrQW9eqQOg

George είπε...

ME προλαβες πανο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ δεν μου κάνει τίποτα πλέον εντύπωση...

Chris είπε...

ζωηρη σημερα η παρεα βλεπω...
Μεχρι και ο Πανος μερακλωσε παρ ολη τη χασουρα του...
====
Κωστα αυτα τα ωραια εχει ο Βολος...
Θα ειμαι και εγω εκει αλλα οχι στους χορευτες!!!
====
Την καλημερα μου και παλι στους ομορφους και στις ομορφες....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι, να είσαι για να σε δούμε κύριε...

George είπε...

KAI ΤΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 15:00 Αίθριος καιρός 33 oC 41% Β με 27 km/h
(4 Bf)
18:00 Αίθριος καιρός 31 oC 42% Β με 25 km/h
(4 Bf)
21:00 Αίθριος καιρός 25 oC 51% ΒΒΔ με 20 km/h
(4 Bf)
00:00 Αίθριος καιρός 24 oC 55% ΒΒΔ με 22 km/h
(4 Bf)





Chris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IYhi73ZNL4Q&feature=fvst

Τι το θες το κουταλακι???
Δως το μου ολο για να φυγω!!!!

Αφιερωμενο στο Χαα που τοσο μας εχει πληγωσει οπως επισης και σ ολες τις απονες...!!!!

δημοσθενης είπε...

καλησπερα παιδες...χρονια πολλα κι απο μενα στην Αλεξανδρα, τον Αλέξανδρο και φυσικα τον Αλεκοοοοοο

Chris είπε...

και οι μετοχες γενους θηλυκου ειναι....

Και ειμαι σιγουρος οτι η Νικη θα πει οτι τα χαρτια ειναι γενους ουδετερου!!!!

George είπε...

Α! ΞΕΧΑΣΑ ελαβα σημερα μου ηλθε και μια βεβαιωση παραβασης 18/1 2003 .....61,50eur... Mikele corral που δεν γραφουν ......ειναι ΤΡΕΛΑ ολα αυτα....δεν θα παρουν ΔΕΚΑΡΑ ....ΟΧΙ EYR...

alexandra είπε...

Δήμο ευχαριστώ για τις ευχές. Σου εύχομαι κι εσένα ό,τι καλύτερο.

michele είπε...

Απο το 2003 τωρα σου ηρθε Γιωργο?? Οργανωμενος κρατος δε λεω..και συ ξεχασιαρης βρε παιδι μου

George είπε...

γιατι την ειδα??????απο την διευθυνση οικον. τμημα δημοτικων εσοδων......το ξερεις το τραγουδι ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΖΟΥΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΦΙΝΑ..... χα χα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

αναστολή για το ΤΤ....

George είπε...

*** ΖΟΥΚΛΑ=ΖΟΥΓΚΛΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αναστολή καθυστερημένη όπως πάντα.
Πάλι καλά που το αποφάσισαν μετά από 3 ώρες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε να δούμε που θα το πάνε με την ΕΛΒΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και τα ΕΛΚΑ

michele είπε...

Eρασιτεχνισμοι απολυτοι απο Επιτροπη Κεφαλαιαγορας και ΥΠΟΙΚ.Ειχαν δωσει παραταση δημοσιευσης αποτελεσματων μεχρι 10 Οκτωβριου.Και ζητησαν τωρα ξαφνικα σε 2 μερες τον ισολογισμο.Μα θα τον ειχαν ετοιμο αυτοι που κατεστρεψαν την καλυτερη κρατικη τραπεζα??? που πουλησαν τα cds του Φιλιππιδη ,την αντισταθμιση δηλ στα ελληνικα ομολογα το Δεκεμβρη του 2009?? ( εβγαλαν και 35 εκ κερδη).

ΠΑΝΟΣ είπε...



Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν την Πέμπτη 30 Αυγούστου διαβάστε για τη φοροκαταιγίδα χωρίς έλεος που έρχεται για τα ακίνητα...

Έρχεται τσουνάμι στα ακίνητα

Προγκόμ κατά των ιδιοκτητών ακινήτων με νέους φόρους και ανελέητες επιβαρύνσεις.

Σε μαζικές δημεύσεις περιουσιών θα οδηγήσει η αδυναμία ανταπόκρισης στην υπερφορολόγηση. Αφαιρείται η ιδιοκτησία από τους Έλληνες στο όνομα του Μνημονίου. Ετοιμάζουν και φόρο ιδιοκατοίκησης κατ' εντολή της τρόικας! Θα πληρώνουμε ενοίκιο για να μένουμε στα σπίτια μας.

Ξεπουλούν και την ακίνητη περιουσία. Σε ξένη εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο σχεδιάζουν να περάσουν έναντι χαμηλού τιμήματος περιοχές φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου και βραχονησίδες. Τι υποσχέθηκε ο Σαμαράς στον Γιούνκερ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και τελικά μια καλή κρατική τράπεζα την πάτησε ακριβώς από τα ομόλογα.
Ειρωνεία της τύχης...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδα το κέρδη και λέω κοίτα λάθος γράφει ο Μικέλε...

ΚΕΡΔΟΙ είναι το σωστό. Μετά συνήλθα.
Μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο παπαγάλος. Ξεχνάμε και αυτά που ξέρουμε σιγά σιγά...

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια !
…χρόνια πολλά και καλά στους Αλέξανδρους και τις Αλεξάνδρες !
…και σε όλους τους φίλους, βέβαια !

ο dwk είπε...

…δηλαδή – να υποθέσω - εκείνες οι μειώσεις που είχαν γίνει για να διασωθεί ο 13ος και 14ος (την εκπληκτική (!) εκείνη επιτυχία των Σαμαρά-Βενιζέλου, όπως μας εγκεφαλοπλένανε τα ΜΜΑποχαύνωσης), τώρα ΔΕΝ ισχύουν;;; …το …προσωρινό χαράτσι στη ΔΕΗ, ως ισοδύναμο, για να αποφύγουμε νέα επώδυνα μέτρα;;; …τα νέα (…πάντα τελευταία, βεβαίως βεβαίως) οριζοντίως πλάγια ή πλαγίως οριζόντια ;;;
…μήπως είναι ώρα να κάνουμε εμείς την γνωστή κάθετη (με τα δυο χέρια …ξέρετε!) κίνηση ;;;
…-Ναααααααααααα !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα στην ομορφη παρεα.Χρονια Πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν Αλεξανδρο,Αλεξανδρα και ΑΡΤ.Πανο κουραγιο με το ΤΤ τι να πω βρε παιδι μου πανω που πας να ηρεμησεις απο το ενα σε κατραπακιαζει το αλλο.Καποια στιγμη ηθελα και εγω να το τιμησω αλλα ειμουνα σε διακοπες και δεν ασχοληθηκα.

μπαρμπαλιας είπε...

Δωρο εκπλησσομαι...
μην λες τετοια γιατι θα θεωρηθεις γραφικος...
ηδη εγω κι ο Πανος εχουμε τη δοξα...

ο dwk είπε...

«…ο κ.Σαμαράς χαρακτήρισε δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναπόφευκτες τις περικοπές και τόνισε ότι χωρίς αυτές θα έβγαινε η χώρα από το ευρώ…»
…ίδια λόγια …ίδια νοοτροπία, εναλλαγή προσώπων…
…μας τάπαν κι άλλοι Αντωνάκη !!! (…χωρίς μου!)

michele είπε...

Δωρο σε χασαμε χτες το βραδυ και μια ανησυχια την ειχαμε ..

ο dwk είπε...

…υπάρχω ΑΚΟΜΑ Michele !!!
…προτιμώ το γραφικός Ηλία, από το σκέτο μ@κ@κ@ς !!!

michele είπε...

«…ο κ.Σαμαράς χαρακτήρισε δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναπόφευκτες τις περικοπές και τόνισε ότι χωρίς αυτές θα έβγαινε η χώρα από το ευρώ…»

Εχει κανεις καμμια αμφιβολια?? Να το συζητησουμε

michele είπε...

Ετσι κι αλλοιως δεν εχει ιδιατερο ενδιαφερον το ΧΑΑ σημερα

michele είπε...

..εκτος απο τους σωληνες μου

ο dwk είπε...

…το … «γραφικός ο μ@κ@κ@ς» πως το βλέπεις ;;;
…το σκέπτονται μόνο ή θα μας το πουν κατάμουτρα ;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Δώρο και ΓιάννηΧ2. Να είστε καλά. Γιάννη μου ήσουνα τυχερός.

Δώρο σαν πολλοί δεν γίναμε????
Μην μας παίρνετε την αποκλειστικότητα, μόνο ο μπάρμπας κι εγώ το έχουμε κατοχυρώσει το γραφικός

μπαρμπαλιας είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7526.html

προσεχετε τα παιδια σας...οι ανωμαλοι απανταχου ...παραμονευουν

ο dwk είπε...

…ΟΚ Michele !
…θυμήσου όμως το βρίσιμο που έτρωγε ο ΓΑΠ και οι περί αυτόν φωστήρες, με τον Αντωνάκη τότε …αντιμνημονιακό !!!
…λέγοντας ΤΑ ΙΔΙΑ !!!

George είπε...

Επανέρχονται στα μονοθέσια τους οι πιλότοι της Φόρμουλα 1, μετά τη διακοπή ενός μήνα, με έναν αγώνα σε μία πίστα, που είναι αγαπημένη όλων. Ο δωδέκατος αγώνας της σεζόν, φιλοξενείται στο Βέλγιο και τη φημισμένη πίστα Σπα. Αύριο θα έχουμε τα ανεπίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, το Σάββατο τον αγώνα για την pole position και την Κυριακή τα μονοθέσια θα παραταχθούν στη σειρά εκκίνησης.

ο dwk είπε...

…ξέρω, ξέρω !!! αυτός είναι καλύτερος, είναι εξυπνότερος !!!
…σε σύγκριση με ποιον;;; …με τον IQ …ραδικιού ;;;;;

μπαρμπαλιας είπε...

και τον κυρΦωτη μας παιδια...μην ξεχνιωμαστε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήμουνα και ο εκατοστός!!!

Πάω να φύγω. Δεν έχει νόημα η παρακολούθηση πια.
Θα λείψω για τρεις μέρες από την Αθήνα, τουλάχιστον να κάνω κανένα μπάνιο.
Τα λέμε αργότερα.
Καλό μεσημέρι σε όλους.

Και μην ξεχάσω...

ΠΑΡΤΕ ΠΕΙΡ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ένα ολόκληρο σεντ το πήρε εδώ που τα λέμε από το 0,236
Θα σε τακτοποιήσει ο ΦΑΣΟ όπου νάναι παπαγάλε και από αυτόν δεν γλυτώνεις με ΤΙΠΟΤΑ χαχαχα.
Κανόνισε να μην ανέβει....τα λέει και λίγο χοντρά αυτός!!!
Αλλά από εκεί το παίζεις Παναγία βρωμιάρη του κερατά, φυλάς και τα νώτα σου και δεν τολμάς να του πεις άσχημη κουβέντα γιατί είναι και 2 μέτρα και 120 κιλά...
Άσε που παραμονεύει και η κόκκινη κάρτα.
Άντε έφυγα...

ο dwk είπε...

Ουουουφ ! συγχύστηκα πάλι σήμερα, …Πάνο !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κουράστηκε βρε Δώρο, τέλος και η ...αρθρογραφία, δεν έχει νόημα...

ο dwk είπε...

…ο κυρ – Φώτης, Ηλία, σκέπτεται το …μέλλον του !!!
…προβάρει τα του προέδρου Δημοκρατίας !!!
…τώρα πρέπει να κάνει μόκο !!!

michele είπε...

Δωρο οι συνθηκες ειναι διαφορετικες το 2010 πριν η ακομα και μετα απο την υπογραφη του μνημονιου και διαφορετικες τωρα.Επομενως οταν μιλαμε πολιτικα η ακομα και οικονομικα παιρνουμε τα δεδομενα της καθε φασης.
Ο πολυς κοσμος το 2010 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ προς τα που θα παει το πραγμα.Ετσι και τωρα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι μπορει να "γυρισει" το παιχνιδι.Παντα ο μεσος ανθρωπος αντιλαμβανεται με διαφορα φασεως τα γεγονοτα.Δεν φταει μονο αυτος.Αυτοι που καθοδηγουν τις πολιτικες χρησιμοποιουν τα Μεσα Μαζικης Ενημερωσης γι αυτον το σκοπο.
Ετσι τωρα μιλανε για τα πολυ σκληρα μετρα που ερχονται ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ προ των εκλογων( τα 11,5 δισ λεω).
Εγω που ετσι κι αλλοιως οπως ολοι ειμαι θυμα των μετρων δεν μπορω να αντιδρασω αλλοιως παρα μονο προσπαθωντας να αντιληφθω ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

michele είπε...

Ειναι και τα νερα στην επομενη μερα φαινεται..

Νίκη είπε...

Συγχωρέστε με για την σφήνα. Καλησπέρα και πάλι σε όλους.

Χαχαχα Αμ θα το πω Χρήστο μου θα το πω, αφού τα χαρτιά ως ουδέτερο μας βασανίζουν άνδρες και γυναίκες. Όπως και το μάτι, ουδέτερο κι αυτό. Σε άνδρες και γυναίκες πεταρίζει. Και τέλος, η ζήλια, ο φθόνος, πάλι και τα δύο γένη κυριεύει. Χαχαχα. Ένα αστείο είχα κάνει. Δεν πιστεύω να το είχες παρεξηγήσει;

ο dwk είπε...

…μακάρι Michele να είναι θέμα …φάσης !
…ότι δεν θα μας αλλάξουν τα …φώτα !
…εδώ ήμασταν πριν λίγους μήνες και λέγαμε για αλλαγή πολίτικης…
…και ελπίζαμε…

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Νίκη !
…η ζωγραφιά μέσα στις μουντζούρες μου…

michele είπε...

Δωρο μου η αλλαγη πολιτικης θα περνουσε μεσα απο τα μετρα που ηταν ηδη αποφασισμενα τον Απριλιο..που κανω λαθος???Δηλ κανεις αυτα που εχεις υποσχεθει και ψηφισει και ΜΕΤΑ δουλευεις για να αλλαξεις.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΤΕΝΕΡΓ ή ΕΛΛΑΚΤΩΡ ?

michele είπε...

Εγω την πρωτη προτιμω προσωπικα..

michele είπε...

Πηρες τον τοκο σου απο το νορβηγικο ομολογο??

μπαρμπαλιας είπε...

...ο κοκκινος μολις γυρισε απ τον παραδεισο...
και ο Μικ τον γειωσε...

michele είπε...

Λιγη πλακιτσα δεν βλαπτει μπαρμπα εε???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα σε ολους σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας ,χρονια πολλα στην Αλεξανδρα και τον Στρατηγο.Το πυρηνικο προχωραει προς τον μεγαλο στοχο του 6,11,χεχεχε ,παντως πολυ καλυτερο απο την τρομερη κινηση της ΠΗΡΕΟς

ο dwk είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SHRGTzvav9U

michele είπε...

ποιο ειναι το πυρηνικο παλι,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞ!!! πολυχρωμα

michele είπε...

Δωρο αρχισες τιποτα τσιπουρακια?? χεχε

ο dwk είπε...

…καλησπέρα και χρόνια πολλά Αλέξανδρε !
…να είσαι πάντα χαμογελαστός και ευτυχισμένος !

μπαρμπαλιας είπε...

...απο τον σημερινο Εκη..


Παρακολουθεί κανείς το ΤΤ;

Παρακολουθεί κανείς από τους αρμόδιους τι γίνεται με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; «Καρφωμένη» στο -29,71% η μετοχή του Τ.Τ., καθώς μεγάλο μέρος της «μαρίδας» φέρεται να πετά τα χαρτιά από το παράθυρο.

Φοβούμενοι, υποθέτουμε, το προηγούμενο της ΑΤΕbank, που βρήκε μερικές εκατοντάδες μετόχων και μικροεπενδυτών με «χαρτιά ταπετσαρίας» για… το σαλόνι του σπιτιού τους.

Το σημερινό 30άρι του Τ.Τ. έχει προηγούμενο, όπως εύκολα φαίνεται από το διάγραμμα της μετοχής.

Προδιαγεγραμμένη, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η πορεία και της τράπεζας και κατ’ επέκταση της μετοχής σε βάρος, φοβούμεθα, εκατοντάδων μικροεπενδυτών.

Το ερώτημά μας εύλογο, εάν όλα αυτά παρακολουθούνται από τους αρμόδιους τη στιγμή όπου στο ετήσιο διάγραμμα της μετοχής αποτυπώνεται όλο αυτό το «παιχνίδι».
Χρηματιστηριακή πηγή επιμένει πως στα σημερινά ελάχιστα υπάρχει αγοραστής. Άλλες ισχυρίζονται πως έχουμε ακόμη ένα ξεφόρτωμα σε βάρος μικροεπενδυτών στα «πρότυπα» της ΑΤΕbank.

Το πιο ανησυχητικό, κατά την εκτίμησή μας, είναι πως ουδείς αισθάνεται έστω την ηθική ανάγκη να αιτιολογηθεί για όσα συμβαίνουν στο ταμπλό.


ΥΓ.: Σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Τ.Τ. προχώρησαν οι αρμόδιοι.

Όταν είχαν ΗΔΗ αλλάξει χέρια 1.240.669 μετοχές (αξίας 208.432 ευρώ) και μετά από σχεδόν 2,5 ώρες συνεδρίασης.

Και όταν μάλιστα υπήρχε το προηγούμενο πάθημα της 31ης/7.

Ενίοτε το κάλλιο αργά παρά ποτέ ΔΕΝ είναι αρκετό. Όταν μάλιστα έχουν χαθεί μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε βάρος μικρομετόχων, μικροεπενδυτών και όσων δεν έχουν επαρκή κι έγκαιρη ή εκ των έσω πληροφόρηση.

Chris είπε...

γεια σου Αλεξανδρε


Πολυχρονος φιλε , ο,τι επιθυμεις...
Υγεια ευτυχια και χαμόγελα..

===
Δωρο ετσι που εισαι "φτιαγμενος",παρε κι αυτο...!!!


http://www.youtube.com/watch?v=jTvPdO2YxqY&feature=related

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ευχαριστω φιλε

το πυρηνικο φαγκρι μια ανθεκτικη κατσαριδα.
Για οσους πιστεψαν οτι τα σωλκ θα εκαναν κινηση ,το επιπεδο των 0,80 οριζεται ως επιπεδο εξοδου ενω το 0,75 το τελευταιο και πιο πιθανο σημειο στηριξης πριν τηνν αναστροφη της τασς σε καθοδικη.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δυστυχώς όχι ακόμα, θελω τουλαχιστον τρεις κ εξήντα... Αν και το διάγραμμα με τα λίγα που ξέρω δεν είναι τόσο άσχημο και τα αποτελέσματα έτους αναμένονται καλύτερα απο πέρυσι...

Για την ΤΕΝΕΡΓ με ρώτησε ένας φίλος να γυρνάνε ολα τα ΕΛΛΑΚΤΩΡ σε ΤΕΝΕΡΓ...αλλα προσωπικά δεν είχα άποψη. Θεωρητικά η πρώτη πρέπει να είναι καλύτερη σε bv...

michele είπε...

Και λιγα τους λεει,ευγενικος ο Μιχαλης.Το εχει τ ονομα

μπαρμπαλιας είπε...

Δωρο...πτάνες ειναι...ακου το μπαρμπα που τα εχει φαει στο κεφαλι...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να χαιρεστε τους δικους σας ανθρωπους

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να χαιρεστε τους δικους σας ανθρωπους

μπαρμπαλιας είπε...

σιγουρα...αφου τους καρφωνει στο τελος

michele είπε...

9 ανοδικες εχει το νορβηγικο Αλεξανδρατε.. τωρα τι bv τα κερατα του χρωσταει.Ο αλλος δουλευει τις ΑΠΕ

michele είπε...

Σωστα ,απο την αποψη της κατσαριδας πυρηνικο ειναι το φαγκρι.Αλλου ειναι τα φραγκα ομως

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το φαγκρι δωθηκε απο τα 5,64 με στοχο τα 6,11/ 10% περιπου ΕΑΝ βεβαια συμβει ετσι,οχι δηλαδη και ασχημα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Λες να το αποχαιρετησω πρόωρα ?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ότι καλύτερο σου εύχομαι μαζι με Υγεία, ψυχική ηρεμία, και καλοσύνη...

michele είπε...

Μπορουν να πανε εκει,δεν καταλαβαινουν απο δεικτες και μαλακιες αυτα..καθολου ασχημα δεν ειναι βεβαια το 10%..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

20αρης,κατω απο 2,24 οι γρηγοροι φευγουν οι υπολοιποι στο 2,00

michele είπε...

Αλεξανδρατε λεω να εισαι με το δακτυλο στην σκαναδαλη,ο ογκος της δεν προδιαθετει για ξεφορτωμα αλλα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ευχαριστω φιλε Αλεξανδρατε να εισαι καλα

michele είπε...

Εγω τα ειπα το πρωι για τους δεικτες..

δημοσθενης είπε...

αν χασουμε το 631 παμε για 623 οπου ο μεσος κινητος 22 ημ γδ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω mike ,τι βλεπεις εσυ?

Νίκη είπε...

Πώς να σου απαντήσω τώρα Δώρο μου; !!!! Το ‘φαγα στο κεφάλι. Προτιμώ την σιωπή.

Και πάλι χρόνια καλά πολλά και τυχερά Αλέξανδρε.
Καλό απόγευμα σε όλους.

δημοσθενης είπε...

μας ακροβατουν (οπως συνηθως βεβαια) στη κοψη του ξυραφιου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Νικη μου σε ευχαριτω πολυ να εισαι γερη και με τους ανθρωπους που σε αγαπουν στο πλαι σου

michele είπε...

Το χρηματιστηριο καθ ολη τη διαρκεια της σημερινης συνεδριασης ηταν ελαφρα αρνητικο εως αρκετα θετικο δεδομενης της πιεσης που εχει φαει η ΕΕΕΚ..επομενως αυτο δειχνει οτι θελουν κοντα στο μηδεν η πανω τις μετοχες και τους δεικτες ελεγχομενους.Και ειπα πως γι αυτο το λογο δεν παιζω συμβολαια η options διοτι υπαρχει πληρης αναντιστοιχια μετοχων και δεικτων

michele είπε...

δεη,οτε,εχαε,οπαπ,κυτιλ,μπελα ,τιτκ δειχνουν αλλα δηλ.

michele είπε...

Δημο μου ακομα αυτον τον κινητο εχεις?? χαχαχα

michele είπε...

...και φυσικα το φαγκρι

δημοσθενης είπε...

δεη-φφγκρπ-μπελα-πειρ-οπαπ-εχαε-τιτκ
πανω και απο τους δυο μεσους κινητ 5 ημ και 22 ημ...το εχαε και τιτκ οριακα

δημοσθενης είπε...

αΛΕΞΑΝΔΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΦΙΛΕ

δημοσθενης είπε...

ΟΤΕ-ΕΤΕ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο να μπουνστην πρωτη ομαδα

δημοσθενης είπε...

τι να κανω ο δολιος Μικελε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Να εισαι καλα Δημο μου ,ακου κμο 22 ημερων χεχεχε

δημοσθενης είπε...

δεν μπορειτε να πειτε.. αμεσως σας φερνω το ΖΑΡΚΑΔΙ μας στις οθονες σας...καλως τον ΓΥΦΤΟ

δημοσθενης είπε...

22 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ..ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ

δημοσθενης είπε...

ΛΟΥΛΟΥ ,τις ζαρτιερες μην ξεχασεις στα Συβοτα και σε περασουν για αντρα

δημοσθενης είπε...

4:17 μ.μ. ..τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω Αλεξανδρε..χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λιγο πρωτοτυπη θεωρια αλλα...οκ χεχε

δημοσθενης είπε...

Πέμπτη 30 Αυγ 2012 - 15:47STAM IP: XXX.210.26.198
Την έπιασες την τάση ΠΘ το ΤΤ -30%...που είναι τα καλά νέα και τα υπερκέρδη κωλοτούμπα της συμφοράς και πήρες και κόσμο στο λαιμό σου με τις βλακείες που κατεβάζει το κεφάλι σου...

δημοσθενης είπε...

ΩΧ...

δημοσθενης είπε...

stam ..το μεγαλοστελεχος διαβασε λαθος το φλυτζανι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως με καθε σεβασμο σε οσους χανουν ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?

δημοσθενης είπε...

0,19 η ΜΙΓ ...αχ τι σου φταιγανε τα ΠΕΔΑΚΗΑ σου βρε Π.Θ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από την εξοχή.
Αλέξανδρε χρόνια πολλά και καλά αλλά μην μας τα χαλάς με τα ΣΩΛΚ (τουλάχιστον σήμερα)!!!

Είδες η ΠΕΙΡ? Άκου εκεί ΛΟΥΛΟΥ χαχαχα, γεια σου Δήμο!

δημοσθενης είπε...

οχι βεβαια, αλλα ΑΠΑΝΤΕΣ διασκεδαζουμε με τον καραγκιοζη (μεγαλοστελεχος του Σπαθαρη)...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πόσο ξύλο θέλει αλήθεια...πρώτη φορά βλέπω κάποιον να που...ς και αδερφή μαζί!

δημοσθενης είπε...

οσο ειμαστε κατω απο το 636,80 πτωτικο σημα βαχυχρονιο (οσον αφορα τη σημερινη συνεδριαση)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τσίπα μηδέν, όπως λέμε ορατότης μηδέν...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ευχαριστω Πανο.
Το παρακατω αποτελει εκτιμηση που γινεται μετα απο απαιτηση ...τριτου
Σωλκ. Σε περιπτωση ανοδικης διασπασης του σημερινου υψηλου με σημαντικο ογκο το χαρτι θα...χαθει, στοxoς το 1,19 σε πρωτη μονο φαση,sky is the limit

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι να κανω ο..... αναλυτης δεχομαι πιεσεις

michele είπε...

Τελικα που θα πανε τα σωλκ?? μπερδευτηκα .Και ειμαι και μετοχος.

michele είπε...

Εχουμε μπει στη φαση παντως ,που στο ΧΑΑ ,δεν πεφτει δουλεμα..

michele είπε...

πεφτει ΧΟΝΤΡΟ δουλεμα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει δεν θα γίνει και σήμερα η διάσπαση, αλλά δεν τα πάνε και άσχημα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Μεταξυ μας και χωρις να διαβαζει ο Πανος θα κανουν δισπαση,αλλα δεν θα ειναι ανοδικη χεχεχε ευκαιρεια τωρα ειναι η Σιδενορ τα λεμε σε ενα μηνα και βλτο στην στηλη @α@αρολογιες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εμένα η καθαρίστρια απο το Κατάστημα της Εμπορικής Αστυπαλαιας (τυχαίο?) μου είπε ότι ζητάνε απο το Λατση να κανει raise...

michele είπε...

Δεν ειναι παπαρολογια.Αλλωστε το φορτηγο ζημιες που κουβαλαει τα εχει προεξοφλησει εδω και αρκετο καιρο.Σημερα δε ,κανει και κομματια η ΣΙΔΕ..Αλλο τωρα το διαμαντι..

michele είπε...

Εγω το συγκεκριμενο καταστημα Αλεξανδρατε,μια φορα στη ζωη μου το εχω δει ανοιχτο,ξυπναω οταν κλεινει χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το χαα μου εχει διαμορφωσει χαρακτηρα και θεληση σιδερενια με εχει κανει ατρομητο και ψυχραιμο

michele είπε...

και γελαστο οπως παντα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χανω εκατονταδες ευρο καθε μερα και δεν μου καιγεται καρφι χεχεχε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγω το επισκέφτηκα ενα ξημερωμα... όταν γύριζα στο λιμάνι για πρωινό :)

michele είπε...

Μ εφτιαξες τωρα Αλεξανδρατε.Και για να εχουμε καλο ερωτημα που ησουνα μεχρι το ξημερωμα χαχαχα

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρε, ετσι συμβαινει αλλα μεχρι να μην εχεις αλλα να χασεις...χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

επισης με το χαα κοιμαμαι σαν μωρο ξυπναω δηλαδη δυο τρεις φορες τη νυχτα και κλαιω,αυτο το ρητο παντα μου αρεσε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα με τρελάνετε όπως πάντα αλλά αντέχω ακόμα...δεν είστε οι μόνοι...

Εμένα το ΧΑΑ με έχει κάνει ΤΡΕΛΟ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ και δεν είμαι ο μόνος...

michele είπε...

α ρε Βαγγελα...και ο κοσμος ασχολειται με ΚΥΠΡ και ΤΤ...και ατε και λαικη και ασπις και προτον...

δημοσθενης είπε...

Πανο τυχερος εισαι..δεν βλεπεις την ΛΟΥΛΟΥ που εχει λαλησει και κυκλοφορει με ζαρτιερες πουλωντας κουλουρια στις παραλιες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το καλύτερο το είπε ο Δήμος, οπότε κάπου υπάρχει ένα τέλος σε όλα..

michele είπε...

Δημο ο Αλεξανδρος μου εχει πει οτι ασχολειται με τις θυγατρικες του ομιλου Βιοχκ ,γι αυτο κοιμαται ησυχος,μην ακους τι λεει..ειδες πως τα ξερει τα χαρτια?? τι ΣΩΛΚ,τι ΣΙΔΕ..
ΤΑ εχαε καλα και σημερα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει και ένα τέλος στα μέτρα...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕ....

δημοσθενης είπε...

..να και το 631 ..μας το φυλαγαν στο τελος για εκπληξη !!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μέχρι τις 2 ήμουν για ποτό... Μετα ακολούθησα την συμβουλή του Κελαηδόνη..... Και μετα έπρεπε να γυρίσω για ύπνο....

δημοσθενης είπε...

Πανο τα τελευταια μετρα ειναι αυτα που σου παιρνουν για το φερετρο

δημοσθενης είπε...

ρε συ , αυτιστικος εισαι ?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μου αρεσει ο δαμουρας ,κοινως Λουλου, γελουσε μα το φαγκρι γιατι λεει θα ετρεχε η Πηρεος χεχεχεχε ρε τι παπαγαλοι ειναι τουτοι.ΑΡΕ ΦΑΓΚΡΙΙΙΙ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 202   Νεότερο› Νεότερο»