Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΓΔ

ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Βασικες γραμμες του διαγραμματος μας η Τ και D που οριοθετουν ενα συμμετρικο τριγωνικο σχηματισμο που προερχεται απο πτωτικη ταση.Πολυ συχνα ο σχημαστισμος σπαει προς τα κατω και δινει συνεχιση της τασης,αλλα και αρκετες φορες ο σχηματισμος σπαει προς τα πανω δειχνοντας μεχρι και αντιστροφη τασης.
Οπως βλεπουμε οι "ζωγραφοι" εδω ,εχουν τον δεικτη:Οριακο κλεισιμο σημερα κατω απο την D,μια ανασα απο τους κμο 20 και 30 ημ( και οι 2 εχουν διασπασει τον 50 αρη),πολυ κοντα στην βραχυπροθεσμη πτωτικη πρασινη R.Παει οπουδηποτε "χειραγωγωντας 2-3 μετοχες.
Οπως και να χει μεταξυ 580-625 γινεται το παιχνιδι οπως οριοθετουν οι G και F..
Oι ιδιες G και F οριοθετουν την πιθανη κινηση απο το σχηματισμο κεφαλι -ωμοι που φαινεται με τα κυκλακια..
Δεν γραφω για αντιστασεις και στηριξεις,η εικονα ειναι σαφης.

21 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μας έκοψε ο Μικέλε...
Πόσο να αντέξω ακόμη dwk μετά από 3 χρόνια (πραγματικά)?

michele είπε...

Εγω ειπα ,πρωτα να δουμε ,μετα να πουμε.Φυσικα τα πραγματα ξεκινησαν ΑΣΧΗΜΑ με οριζοντιες περικοπες σε πλουσιους και φτωχους ολα τα προηγουμενα χρονια.Υπηρχαν ,υπαρχουν ακομα δικαστικοι με 7000 τον μηνα,ανθρωποι με 3 συνταξεις,συνταξιουχοι των ΔΕΚΟ που παιρνουν 3χιλιαρα και ανθρωποι σαν ενα φιλο μου που μπορουν να φυγουν στα 45 με συνταξη συνταγματαρχη..και να παιρνουν συνταξη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ απ οσα δουλευαν.
Απο την αλλη ΔΕΝ γινεται να κοβεις ο,τιδηποτε σε συνταξεις κατω των 1000 ευρω και να πετσοκοβεις επικουρικες κλπ

karaefthimiou23 είπε...

Πράγματι οριακές καταστάσεις στον ΓΔ,με τζίρους ελεγχόμενους και την ανοδική γραμμή από τα χαμηλά να την έχει τραβήξει κάποιος απ''την παράγκα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και για τον Κάρα...δεν διαφωνώ άλλα πρώτον μιλάω για ηλικία 60+ και 37+ χρόνια ασφάλισης που σε λίγο θα θέλουν 40 και μετά θα δω ΠΡΩΤΑ να μένουν μέσα τα παιδιά μας και να μην φεύγουν έξω και χάνονται εισφορές, να ασφαλιστούν ΟΛΟΙ υποχρεωτικά με ποινή φυλάκισης, να μαζέψουν τους φοροφυγάδες που κάνουν πάρτι πάλι στα νησιά και ΠΑΝΤΟΥ (2η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ σήμερα) να μπεί έλεγχος στις τιμές και ΟΧΙ να μας δουλεύουν με μονοπώλια και πολυεθνικές (P&G και υπερήφανες μαμάδες και προσπάθεια πχ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ να μας πούνε με αστειάκια ότι η AMSTEL ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ) ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...και μετά τα ξαναλέμε... Διαφορετικά θα γίνει της πουτ...ς τον άλλο μήνα. Τελείωσα.

michele είπε...

Κατι νομιζω θα ελεγες Καρα για τον ΓΔ για πες με το δικο σου ματι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και 600€ παίρνουν μόνο στα 65 αυτοί ποι δούλεψαν λίγα χρόνια (έως 15 το πολύ), οι χήρες (λόγω θανάτου) που δεν έχουν δουλέψει καθόλου ΑΜΕΣΑ και οι αγρότες...χοντρό δούλεμα δηλαδή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΊΩΣΑ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΩς ΝΌΜΙΖΑ ΧΑΧΑΧΑ

karaefthimiou23 είπε...

Γι'αυτή τη γραμμή από τα χαμηλά Μιχάλη.Αν ενώσεις και τα χαμηλά του 556 και του 580,λόγω του σχηματισμού του σαμπουάν,κάπου εδώ στο 588 υπάρχει στήριξη.

ο dwk είπε...

Χαχαχα!
…φουριόζος μπήκες, φουριόζος τελείωσες!!!

michele είπε...

Να ρωτησω κατι.Οι αγροτες παιρνουν αυτη τη συνταξη τη μικρη που παιρνουν χωρις να εχουν πληρωσει ασφαλιστικες εισφορες απ οτι ξερω.Ειναι σωστο αυτο,η ειμαι out τελειως?

michele είπε...

Σωστος Καρα ,αυτη ειναι η neck line του σαμπουαν στην ουσια.Ποσες γραμμες και "στριμωγμα" εε?? ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ??? ΧΕΧΕ

Νίκη είπε...

Καλησπέρα karaefthimiou23, Μικέλε, dwk, Πάνο το δίκιο σου βουνό.

Νίκη είπε...

ΝΤΑΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ http://www.youtube.com/watch?v=pLnM30Li9_c
Μανώλης Λιδάκης - Φεγγάρι, αγάπη, χωρισμός http://www.youtube.com/watch?v=TM60up8V7XU&feature=player_embedded#!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος
http://www.youtube.com/watch?v=AxfAW08ZwFc
Καλή σας νύχτα και καλό ξημέρωμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νομίζω ότι πληρώνουν μια μικρή εισφορά τελευταία Μιχάλη δεν είμαι σίγουρος...
Να μην ξαναλέω τώρα ότι υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ από το 2010 με το νόμο Λοβέρδου και την "εθνική" σύνταξη των 360€ από το 2015, που θα την παίρνουν ΟΛΟΙ είτε δούλεψαν είτε όχι γιατί είπα ότι τελείωσα και τελειωμό δεν έχω...να γιατί είμαι αντίθετος σε όλα αυτά...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Νικη μας...να είσαι καλά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σας αποσυντονίζω τώρα και γι αυτό δεν ξαναμιλάω...

ο dwk είπε...

Καληνύχτα Νίκη!
…αφιερωμένο…
http://www.youtube.com/watch?v=YYJ1b5XWIXU&feature=related

michele είπε...

Στο σχολιο που αφαιρεθηκε απο τον συντακτη 10.50 αναφερθηκε μια trendline που εφτανε 730.Αυτη διασπαστηκε με παταγο στις 11/7 .Γι αυτο και οι διασπασεις εδω στις γραμμες ειναι σημαντικες.Ο τρομος συνεχιζεται με δηλωσεις,μετρα κλπ,αλλα καποιοι..διαπραγματευονται αυτη την ωρα.Αυτο λεω εγω.Ιδωμεν.

michele είπε...

Με ενα ωραιο ποτ-πουρι μας καληνυχτισε η Νικη μας.Καλη ξεκουραση!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραίο πράγματι το ποτ πουρί της Νίκης.
Εύχομαι πραγματικά να έχεις δίκιο εσύ Μικέλε (11.10) διαφορετικά όλο αυτό το σκηνικό με τις καθυστερήσεις, τις διαφωνίες των αρχηγών κλπ θα είναι ΣΤΗΜΕΝΟ και για τα μάτια του κόσμου.
Η τρόϊκα είπαν στην αρχή ότι θα φύγει και θα μας πει τα κάλλαντα τον Σεπτέμβιο...τώρα παραμένει μέχρι να ανακοινωθούν τα μέτρα, ψιλοβρωμάει το θέμα αλλά καλά να είμαστε και ο Σεπτέμβριος είναι κοντά...

michele είπε...

Eγω γιατι βλεπω θετικο,οτι η τροικα εμεινε παραπανω?? θυμαμαι οταν περυσι ειχε φυγει μας ..ηρθε αγγουρι! οχι οτι τωρα θα το αποφυγουμε δηλ.Πανω απο 1,26 η αντιστοιχια της nbg στο Αμερικα