Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                              Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ "ΤΡΕΛΛΟΣ"
ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"...
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αυτή την εβδομάδα, θα διαπιστώσει από …πρώτο χέρι τις πραγματικές διαθέσεις των εταίρων μας, κυρίως της Γερμανίας. Οι συζητήσεις αναμένονται δύσκολες, η συγκυρία  δεν είναι ευνοϊκή (Ισπανία και Ιταλία αποτελούν μεγαλύτερο πονοκέφαλο), ενώ πληθαίνουν οι φωνές εντός της Γερμανίας για μια σκληρή στάση που θα ικανοποιεί το γερμανικό κοινό που εθίστηκε από τα γνωστά δημοσιεύματα της Bild.

Eνόψει, λοιπόν, αυτών των συζητήσεων, καλόν είναι να ξεκαθαρίσουμε ορισμένους, ευρύτατα διαδεδομένους, μύθους.

Πρώτον, ούτε η Γερμανία, ούτε κανένας άλλος, μπορεί να μας διώξει απ’ το ευρώ! Γιατί απλούστατα δεν προβλέπεται διαδικασία ..εξόδου! Μπορεί να κάνουν το βίο μας αβίωτο για να μας εξαναγκάσουν να αποχωρήσουμε (αυτό που κάνουν δηλαδή εδώ και μια διετία), αλλά και πάλι η απόφαση θα είναι δική μας! Επομένως, όλες αυτές οι απειλές που εκτοξεύονται από διάφορες πηγές είναι κούφια λόγια! Και καλόν είναι να τους το θυμίσουμε!

Δεύτερον, στην πατρίδα μας εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα το οποίο έχει διαλύσει  την κοινωνία και την οικονομία. Η συνέχιση αυτού του προγράμματος δεν αποτελεί λύση, αλλά καταστροφή. Δεν έχουμε παρά να αντιτάξουμε τα στοιχεία για την ανεργία, την ύφεση, τα λουκέτα, τη φτώχεια κ.λ.π. Όσοι επομένως, φωνασκούν και επιμένουν στη συνέχιση του προγράμματος χωρίς βελτιωτικές τροποιήσεις, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Καιρός να το μάθουν.

Τρίτον, αποτελεί αισχρή συκοφαντία ότι δεν έγινε τίποτα τα τελευταία χρόνια. Και το έλλειμμα μειώθηκε δραματικά, αλλά εκεί που έγινε κυριολεκτικά «σφαγή» ήταν στη μείωση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού. Ποιά άλλη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση θα τολμούσε να υλοποιήσει τέτοια μέτρα σε καιρό ειρήνης; Ένας λαός που υποβάλλεται σε  θυσίες αυτού του μεγέθους αξίζει, τουλάχιστον, τον σεβασμό των εταίρων και όχι τις ειρωνείες τους. Λοιπόν, ας το βουλώσουν μερικοί.

Καμιά χώρα δεν μπορεί να σωθεί, εξοντώνοντας τους κατοίκους της. Και αυτό πρέπει να καταστεί σαφές προς κάθε κατεύθυνση και με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Τέταρτον, η Ελλάδα όντως αποτελεί μοναδική περίπτωση στην ΕΕ. Γιατί; Γιατί είναι η μοναδική χώρα η οποία:

α) αντιμετωπίζει υπαρκτές απειλές για την εδαφική της ακεραιότητα και περί αυτού η ΕΕ σφυρίζει αδιάφορα. Άρα δεν μπορεί να θιγεί το αξιόμαχο των Ενόπλων της Δυνάμεων. Επ’ ουδενί. Τέλος της συζήτησης.

β) Λόγω του Αρχιπελάγους, που είναι συνυφασμένο με την ύπαρξη  του έθνους, η Ελλάδα έχει αυξημένο κρατικό λειτουργικό κόστος σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες ακόμα και μεγαλύτερου πληθυσμιακού και γεωγραφικού μεγέθους. Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Δεν αλλάζει!

γ) Λόγω της γεωγραφικής μας θέσης (και άλλων λόγων) η πατρίδας μας τα τελευταία χρόνια κατακλύστηκε από καραβάνια μεταναστών. Καμιά χώρα, του μεγέθους της Ελλάδος, δεν θα μπορούσε να αντέξει μια τέτοια μαζική εισβολή. Οι μετανάστες, λαθραίοι και μη, επιβάρυναν το κόστος λειτουργίας του κράτους, ειδικότερα στον τομέα της υγείας.

Ποια είναι η συμμετοχή και η συνεισφορά της ΕΕ στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, πέραν των αφ’ υψηλού επικρίσεων; Μηδαμινή!

Πέμπτον, από τότε που ξέσπασε η κρίση χρέους, η Ελλάδα συκοφαντείται συστηματικά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται και να συντηρείται ένα κλίμα αβεβαιότητος,  το οποίο δυσχεραίνει κάθε προσπάθεια. Κράτη μέλη της ΕΕ, αντί για αλληλεγγύη, βρήκαν αφορμή να αποκαλύψουν τα πιο ταπεινά τους ένστικτα απέναντι σε μια χώρα την κληρονομία της οποία λεηλάτησαν, ενώ στηρίχθηκαν στον πολιτισμό της  και  διδάχθηκαν (αν διδάχθηκαν) απ’ αυτόν.

Ώρες – ώρες η τακτική τους μου θυμίζει την πρακτική των «κορακιών», που συστηματικά απαξιώνουν μια εταιρεία για να την κατασπαράξουν αργότερα, αντί πινακίου φακής.

Δεν θα τους περάσει!  Να καταστεί σαφές ότι η Ελλάδα ούτε τιμαριοποιείται, ούτε εκχωρείται, ούτε πρόκειται να μετατραπεί σε προτεκτοράτο. Πάντα θα υπάρχει ένας…τρελός, έτοιμος  να πει το «μολών λαβέ».

Έκτον,  όσο συντηρούνται τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση, θα είναι μάταιο! Η χώρα θα είναι έρμαια στις ορέξεις των κερδοσκόπων και ουδείς σοβαρός επενδυτής θα έρθει, όσο παραμένει η αβεβαιότητα. Και χωρίς επενδύσεις δεν υπάρχει ανάπτυξη. Αυτή, λοιπόν, η συζήτηση, που πολλούς εξυπηρετεί πρέπει να σταματήσει άπαξ διά παντός και να μην ξανανοίξει!

Έβδομον, η επέκταση της κρίσης στην Ισπανία και την Ιταλία απεκάλυψε, αυτό που όλοι οι σοβαροί αναλυτές γνώριζαν.  Η Ελλάδα δεν ευθύνεται για την κρίση στην ευρωζώνη. Αποτέλεσε, βέβαια,  το μεγαλύτερο θύμα της και  πληρώνει  το ακριβότερο τίμημα. Αν ήταν μόνο ελληνικό το πρόβλημα, θα είχε λυθεί «σε πέντε λεπτά» όπως είχε πεί ο Ρ. Πρόντι. Η αλήθεια είναι ό,τι η κρίση θα ξεσπούσε και αν ακόμα η Ελλάδα ήταν υπόδειγμα δημοσιονομικής πειθαρχίας, δεδομένων των δομικών αδυναμιών που  είχε, εξυπαρχής,  ο σχεδιασμός και η λειτουργία του ευρώ.  Όμως, η αβελτηρία της κας Μέρκελ, που είδε το πρόβλημα της Ελλάδας,  ως ευκαιρία για τις ηγεμονικές βλέψεις της Γερμανίας, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Αντί, λοιπόν, να μας ζητούν τα ρέστα, ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Γιατί  τα ελλείμματα του Νότου, είναι τα πλεονάσματα του Βορρά!

Όγδοον, ο τρόπος με τον οποίο λύθηκε το θέμα της  αποπληρωμής του ομολόγου, που λήγει στις 20 Αυγούστου και κατέχει η ΕΚΤ, απέδειξε πώς όταν θέλουν, λύσεις υπάρχουν!  Για αυτό, ως απάντηση στα περί μονοδρόμου, θα θυμίσω μια αμερικανική παροιμία «Where is a will, there is a way»! Η έλλειψη πολιτικής βούλησης  είναι το πρόβλημα. Όλα τ’ άλλα, αποτελούν φτηνές δικαιολογίες!

Όλες αυτές οι παρατηρήσεις, προφανώς και δεν αποτελούν δικαιολογία για να αναβληθούν  ή να καθυστερήσουν και άλλο οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη, η οικονομία , η κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα. Στρεβλώσεις δεκαετιών δεν λύνονται ως διά μαγείας. Κατεστημένες συνήθειες και αντιλήψεις δεν ξεριζώνονται από τη μια μέρα στην άλλη. «Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή». Και χρόνο.

Ευθύνη της Ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί η δέσμευσή της να προχωρήσει με ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Υποχρέωση της ΕΕ είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να το καταφέρει.

Όμως, μέτρο της πολιτικής είναι ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να σωθεί η Ελλάδα, σε βάρος των Ελλήνων! Και ο Αντώνης Σαμαράς πρωτίστως λογοδοτεί στους Έλληνες! Αυτούς έχει καθήκον να υπερασπιστεί.

Kωστας Ροδινος  www.antinews.gr

207 σχόλια:

1 – 200 από 207   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

<...Επιδιωξη της τυραννιας ειναι να πτωχευσουν οι πολιτες....>
μας διδασκει ο μεγας Αριστοτελης στα Πολιτικα του...
αληθεια ποσο επικαιρος και διαχρονικος συναμα...
τωρα τα 11,6 εγιναν 13,8...αλλα δεν φθανουν ουτε 18...και ομιλουμε για δις ευρω ,στην πλατη των υποζυγιων.
της μεριδας των πολιτων που ειναι μλάρια για τις χαμαλοδουλειες-την πληρωμη φορων εννοω-,γιατι υπαρχει και μεγαλη μεριδα πολιτων που δεν την ακουμπαει η κριση ...με αποτελεσμα να λουζουν με σαμπανιες τους τραγουδιστες στην πιστα...
και να επιβεβαιωνεται το διαχρονικο ...ο θεος αλλους επλασεν και αλλους εκλασε...
σμπαθάτε με στην ελλαδα ζουμε

μπαρμπαλιας είπε...

...κατα τα αλλα..
ο συμπαθης Δαμουρας "η Τασος "η ΠΘ "η δεν ξερω τι..μας ενημερωσε οτι το ντηλέ θα ανακοινωθει σημερα ,αλλα το κραταει μυστικο..
παντως γκαπέ που ελεγε μετα βεβαιοτητος δεν ειχαμε και κυριως στα τραπεζικα που αρεσκεται..
και τα μονα χαρτια που πανε γερα ειναι ΟΤΕ,ΔΕΗ

επισης μετα του ομοσταυλου Πετραν...μας ενημερωνει για παγιδες χωρις να μας λεει περισσοτερα

τωρα ποιος αβαντσαρει ποιον ...ειναι ενα μυστηριο για μας τους μαριδαιους...το οποιο εχουν λυσει οι κρατουντες την αντιπερα στηλη και αναγορευοντας -μετα βεβαιοτητος-τον Θοδωρη ...σε μεγαλοστελεχος ξενου φουντέ...

καλη συνεχεια σημερα με "η χωρις ντηλέ...

μπαρμπαλιας είπε...

Νόμος - βόμβα της Σερβίας βάζει "φωτιά" στο τραπεζικό κατεστημένο!


Βόμβα βάζει η Σερβία στο τραπεζικό κατεστημένο δημιουργώντας νέα ανατρεπτικά δεδομένα, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!

Αναλυτικότερα, οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Ο νόμος - βόμβα που ψήφισε η Σέρβικη Βουλή είναι και η πρώτη ανατρεπτική κίνηση - απάντηση στην Ευρώπη απέναντι στην Τραπεζική "Αυτοκρατορία". Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι αποτελεί ένα τεράστιο αγκάθι, καθώς η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία.
Μάλιστα, παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, Ντέγιαν Soskic, αν και η θητεία του έληγε το 2016!
Ακόμη και το ΔΝΤ αναγκάστηκε να εκφραστεί δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ιβίτσα Ντάτσιτς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα δημοσιεύματα του ύφους "Ανήσυχη η Δύση για τις εξελίξεις στη Σερβία" δίνουν και παίρνουν. Άλλωστε είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
madata.gr
Αναρτήθηκε από spand στις 12:28 π.μ.

Παντελης είπε...

καλημερα σε ολους ..καλημερα και απο εδω Ηλια

TheHawk είπε...

Καλημέρα Γιάννη,Ηλία,Παντελή...
Ποιοι είμασταν (βλ. Αριστοτέλης) κ ποιοι είμαστε τώρα (βλ. εμάς...)..καλό άνοιγμα..θα είμαι για λιγο μαζί σας αλλα μαλλον θα παω για βουτια μετά..αρα σπρωξτε..κρατήστε οσο μπορειτε..χεχε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα Γιάννη Ηλία Παντελή και Νίκη και Παύλο βραδινοί μου.
Καθαρίζω το μέρος πρώτα.

TheHawk είπε...

αχ κ να ανοιγε ο ΟΠΑΠ εκει που τον βλέπω τωρα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γεράκι

TheHawk είπε...

Καλημέρα Πάνο...κ το ΤΤ..ωραια θα ηταν εκει..εαν εχει παρει αρκετα θα πουλαγα το 1/3 ή 1/2 σημερα..

TheHawk είπε...

*ειχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε άλλο προφίλ εσύ Αντώνη. Κι εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς άλλο.
Ακομη δεν εφτασα στην αγορά μου....

TheHawk είπε...

απεχεις αρκετα?εγω τωρα μπηκα..λογικο ειναι να βγαζω το κατιτις..(ετσι γράφεται?)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έγραφα προηγουμένως κάτι (σαν εξομολόγηση της άγνοιάς μου) και θα το βάλω τώρα για να μου πείτε (όποτε μπορείτε) τη γνώμη σας.

TheHawk είπε...

η ΜΕΤΚ εκανα πολυ καλο κλεισιμο χτες..το μαζεψε ομορφα..αλλα θα κρατήσει?σεταρεται κ στο ημερησιο πλεον....

TheHawk είπε...

*εκανε.. (αμαν τι επαθα σημερα?)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπήκα στο 0,26. Και το παρακάτω κείμενο ίσως είναι σχετικό. Κυρίως με το timing εισόδου, άρα και την τιμή.

TheHawk είπε...

εφαγε εμπλοκη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια προσωπική (διδακτική;) περίπτωση σήμερα μια και το τέλος της νουβέλλας αργεί ακόμη.

Αγόρασα ΔΕΗ στις 17/7 στο 2,62. Την έδωσα άρον άρον στις 31/7 στο 2,23, όταν έχασε το 2,24-2,25. Και τις επόμενες 3 μέρες πιο κάτω έκλεισε οπότε πάλι ένας λογικός άνθρωπος θα την έδινε. Τι λάθος έκανα; Πολλά. Πρώτα απ’ όλα δεν την έδωσα γύρω στο 2,48-2,50 κόβοντας την ζημιά. Δεύτερον δεν είχα την απαιτούμενη ψυχραιμία και υπομονή να περιμένω αφού δεν έκανα την πρώτη κίνηση. Πήγε μέχρι 2,06 και ξαναέφυγε, ώστε αν δεν την έδινα σήμερα θα είχα και κέρδη. Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα; Κατά την γνώμη μου όχι. Θα μπορούσε κάλλιστα να πάει και στα 2 και στο 1,60 και στο 1,20 απ’ όπου ξεκίνησε την άνοδο. Απλά ήμουν άτυχος γιατί την έδωσα την προτελευταία μέρα της πτώσης της. (Εκ του αποτελέσματος όμως αυτό).
Φυσικά δεν έχω τα μέσα και τις γνώσεις να δω κάτι παραπάνω. Μπορούσε κάποιος να δει καθαρά ότι θα σταματήσει εκεί; Δεν ξέρω αλλά αμφιβάλλω, με όσα ξέρω βέβαια. Άρα κατά την γνώμη μου κάτι λίγους πόντους μπορεί να πάρει μόνο η υπομονή. Που κι αυτό παίζεται γιατί αν πήγαινε ξανά στο 1,20 δεν ξέρω πού θα ήταν σήμερα και πόσο θα περίμενα να την δω στην τιμή της αγοράς μου. Στο μεταξύ φοβήθηκα να ξαναμπώ όταν άρχισε πάλι την ανηφόρα (φυσικό δεν ήταν;) οπότε έχασα την ευκαιρία να πατσίσω την ζημιά των 40 περίπου λεπτών/μετοχή. Το λέω αυτό τώρα γιατί χτες θα ήμουνα περίπου μία η άλλη αν ξαναέμπαινα λίγο μετά που ξεκίνησε πάλι την ανηφόρα.
Άρα μη με ρωτήσετε ποτέ τι να κάνετε. Δεν ξέρω. Γι’ αυτό ήμαστε εδώ για να ακούμε γνώμες κάποιων που μπορούν ίσως να βοηθήσουν περισσότερο.
Ίσως γι’ αυτό στενοχωρώ μερικούς φίλους μου όταν λέω ότι προτιμάω να πάρω κάτι στα χαμηλά των χαμηλών του. Αλλά κι αυτό εκ του αποτελέσματος προκύπτει.
Πάλι αδιέξοδο ρε γμτ. Τελικά (για μένα) το αφήνω μόνο στην ΤΥΧΗ. Αλλά πρέπει να σε θέλει κι αυτή. (Θα πάω να παίξω τζόκερ σήμερα).

TheHawk είπε...

θα σχολιασω οταν γυρισω Πάνο...ειναι too much κ πρεπει να φυγω...οπως ειπα..μπραβο ΤΤ..ΜΕΤΚ...τα βαρια τα βλεπετε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια άλλη περίπτωση είναι αφού την κράτησες που την κράτησες (βλάκα) κλείνεις τα αυτιά σου σε ΟΛΑ και ακολουθείς την διαίσθησή σου.
Και αυτό σημαίνει βέβαια ότι δεν έπρεπε να θεωρώ ως κρίσιμο σημείο το 2,24-2,25, άρα ...μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όποτε μπορείτε είπα Αντώνη. Δεν είναι υποχρεωτικά να ασχοληθείτε και με τις δικές μου αερολογίες.
Καλές βουτιές πρώτα απ' όλα.

TheHawk είπε...

πουλα τα μισά Πάνο..μειωσε την θέση σου..ξαναμπες λιγο χαμηλοτερα..αλλα παντα με στενη παρακολουθηση..το εξω ξαναπει - ειτε ασχολεισαι ειτε οχι...

TheHawk είπε...

εγω ξεφορτωνω απο την ΔΕΥΤΕΡΑ..ασχετα εαν γκρινιαζει ο mic..αλλα ετσι ειμαι εγω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με λίγα λόγια πάλι στην ΥΠΟΜΟΝΗ καταλήγουμε ως την καλύτερη λύση

TheHawk είπε...

αντε ρε ΤΕΝΕΡΓ..ανοιξε για να φυγουμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γι αυτό είμαστε εδώ Αντώνη για να ακούμε και τους άλλους. Είναι κάτι που δεν θα το έκανα μόνος μου και δεν ξέρω αν θα το κάνω ποτέ. Παλιά μυαλά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρέπει να βάλω το pest reject στην μπρίζα. Πολλά παράσιτα και γέμισε ο τόπος.

Chris είπε...

καλημερα στην παρεα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το απόλυτο σπάσιμο για μένα. Όταν μια μετοχή ακολουθεί πόντο πόντο κάθε μικροδιαφορά του δείκτη. Μιλάμε στο φτερό. Και δεν λέμε ότι δεν είναι λογικό αλλά όταν το κάνει κατά τρόπο τόσο εξαρτημένο τη σιχαίνεσαι.
Δηλαδή αν ο δείκτης πάει από 1,02 στο 1,00 πρέπει να κατεβείς και συ ένα πόντο βλαμμένη? Και δεν είσαι από τις καθοριστικές. Με πρόγραμμα σε παίζουν?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου δάσκαλε λεβέντη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν μου άρεσε το σημερινό άνοιγμα καθόλου και ήδη βιάζετα να πάει κάτω...

Chris είπε...

κακο γυρισμα....

TheHawk είπε...

οτι προλαβα να πουλησω..πουλησα..εστησα κ τις εντολες μου τις οποιες χλωμο κοβω να καλυφθουν..see ya..θα τα πουμε το απογευμα μαλλον μετα το κλεισιμο..κα οπου παει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αντώνη.

Παπαγάλε γιατί δεν ξεκουμπίζεσαι επιτέλους?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χτεσινό κλείσιμο 639,57
Άνοιγμα σήμερα 642,22

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τα έξω χαμηλώνουν αν θέλουμε να βρούμε μια δικαιολογία.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα σε όλους ...εκτός του ...Δάμουρα !!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Παύλο, το έθεσες σε σωστή βάση!!! μου έχει σκοτίσει ...άντε να μην πω τώρα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...ξαναλέω, ότι γελάω ακόμα με την ατάκα του Cris, απο χθές βράδυ .....

Παύλος απο Πάτρα είπε...

.... έλα βρε Πάνο με τον ... μπίχλα ... μη χαλάς τη μέρα σου ...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Μπαρμπαλιά θέλει 100 κιλά αμελέτητα, για να κάνεις αυτό που έκαναν οι Σέρβοι, πρίν 14 μέρες ....

Chris είπε...

Καλημερα ΠΑυλε

Που εχει χιονισει τωρα τελευταια????:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Βρε Παύλο. Το ξέχασα να το αναφέρω για τον δάσκαλο χαχα και βλέπω να τον αρχίζει στο κυνήγι όπου νάναι


Πάντως θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα μ’ αυτόν τον τύπο.
Δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση στα χρονικά, τόση επιμονή και τόσο ξεδιάντροπος…
Εκτός και αν μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί κι εμείς τσιμπάμε…

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα Λευκά Όρη δάσκαλε

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...κάτι που δεν γράφεις, είναι ότι μέσω του όλου συστήματος τους ασκούσαν πιέσεις για την αναγνώρηση του Κοσόβου ....και εκεί είναι που "τρελάθηκαν" οι Σέρβοι !!!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...καλημέρα Cris ....έχει δίκιο ο Πάνος για την τοποθεσία ....χα...χα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Χάσαμε το χθεσινό χαμηλό πάμε για 626χχ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστα, για να δούμε που θα το πάνε...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....αλλά Πάνο υπάρχει και άλλη λύση .... να του βάλω φωσφοριζέ γιλέκο ... και μετά τον αμολάω στο σκοπευτήριο στο πεδίο βολής .... χε..χε ...εκεί να δείς τρέξιμο !!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπάρχουν ακόμη μάγκες εκεί στη γειτονιά μας.
Εμείς άστα να πάνε πουλημένοι μια ζωή.
Από πότε έχετε να αισθανθείτε υπερήφανοι?

Chris είπε...

Δαμουρα κατα Κρητη μερια σε βολευει να σου ξηξησω το ονειρο και τους χρησμους σου ???:=)))

γ@μω την τρελα μου μεσα@#$%%^&*((*&%#

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπομονή τώρα Χρήστο...
Που είναι ο δάσκαλος? Το πρώτο που μας έλεγε να κοιτάμε είναι το άνοιγμα. Αν δεν μπορείς να το κρατήσεις επίκειται χώσιμο. Αυτό βλέπω τώρα.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...γειά σου Cris με τα ωραία σου ...χα..χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και το αναψυκτικό το ίδιο έκανε. Τώρα προσπαθεί να κρατήσει τα μπόσικα. Για την ώρα βάβαια

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...Πάνο μπορεί όμως νάναι και το κλασσικό πέρασμα κάτω απο το άνοιγμα για να ξεγελάσουν ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλα μπορεί να είναι Παύλο, που ξέρεις μ' αυτούς?

Ο Κώστας προηγουμένως με το 626χχ έβλεπε τον 10άρη.
Ο 5ντάρης του Δήμου είναι στο 635,9

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το αναψυκτικό προσπαθεί. Πάνω από το άνοιγμά του τώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νέα μέτρα εγκυμονούν οι μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού

http://www.capital.gr/News.asp?id=1593763

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Σχετικα με την "αναζητηση" του Πανου 10.31.
Πραγματι το 2.24 απεδειχθη σημαντικο σημειο,οποτε οταν πουλαμε εκει ειμαστε ετοιμοι να μπουμε η απο τις παρακατω στηριξεις 2.08-1,95 η μολις ξαναπερασει το προαναφερθεν 2.24.
Διαφορετικα επειδη εχουμε μπει στο φτηνοτερο χαρτι καθομαστε μεσα χωρις να πολυασχολουμαστε ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ με την πωληση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που είμαστε σε αναμονή μερικές πρωινές μου σκέψεις, που τις φύλαξα για αργότερα και μάλλον ήρθε η ώρα.


Σας ορκίζομαι ότι τον Γιώργο Κράλογλου δεν τον ξέρω καθόλου. Πως θα μπορούσα άλλωστε; Οπότε αποκλείεται να τον πήρα τηλέφωνο και να του είπα να γράψει αυτά που έγραψε, που θα μπορούσα να είχα γράψει κι εγώ άνετα. Όχι σε αυτή την έκταση ή στο ίδιο στιλ (άλλο ο επαγγελματίας) αλλά με το ίδιο περιεχόμενο. Χτεσινό είναι , δεν πρόλαβα να το βάλω χθες που είχαμε και πολλά σχόλια, αλλά δεν έχει σημασία, είναι επίκαιρο κάθε μέρα. Και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη.
Αυτό δε που με κάνει να χάνω τον ύπνο μου είναι μήπως είναι και ΜΟΝΙΜΟ.
Το μόνο που παρέλειψε να γράψει ο καλός δημοσιογράφος είναι ότι αυτοί που τα δημιούργησαν όλα αυτά κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και προκαλούν…

http://www.capital.gr/News.asp?id=1592156

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέλε, το έγραψα ότι εγώ δεν τόλμησα...και μετά όσο ανέβαινε ακόμα περισσότερο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και για τις στηρίξεις ποτέ δεν ξέρεις αν θα κρατήσουν, οπότε αν μπεις και δεν...θα προκύψει και νέα ζημιά. Είναι να σε θέλει κιόλας.

michele είπε...

Οι ζημιες ,οπως και τα κερδη ειναι λογιστικες.Στις 600 μον οι ζημιες αντεχονται.Τα προδοκωμενα κερδη ειναι πολλα

Chris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξέρεις τώρα πως το λέω...
με το σκεπτικό ότι μπορείς ξαναφτάσεις στα όρια ενός stop loss και θα το εφαρμόσεις βέβαια.
Τελικά άστα να πάνε...έχει πολύ υποκειμενικό στοιχείο μέσα και αποφάσεις της στιγμής για τις οποίες θα μετανιώσεις ή θα χαρείς εκ των υστέρων. Εκείνη την ώρα δεν ξέρεις.
Αυτό που κρατάω είναι οι τιμές των 600 μονάδων. Αγοράζεις και δεν ασχολείσαι αλλά και πάλι έχοντας καεί...είναι και οι Πετροσειρήνες γύρω σου...άσε δεν λέω τίποτα άλλο γιατί σας ζάλισα .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε δεν άντεξες βλέπω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το αναψυκτικό στο 2%

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΤΕ και ΑΛΦΑ μαζί.
Η ΕΤΕ σταθερή αλλά πάντα κάτω από το άνοιγμά της δάσκαλε

michele είπε...

Δεν ζαλιζομαστε ρε συ Πανο,δασκαλε μου σε προτιμω χαλαρο εισαι πιο ωραιος χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον έχω σβήσει εκατό φορές από το πρωί τον Π....η , κίναιδο ήθελα να πω

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και θα με αναγκάσει να γράψω καμιά μελέτη για την συμπεριφορά του που θυμίζει μια τέτοια ιδιότητα.
Τρία χρόνια τον ξέρουμε τώρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αδερφή του κερατά ξεφωνημένη για να το πω σε λαϊκή γλώσσα

Chris είπε...

ρε συ μακαρι να την οδηγησει αλλά πρωτα σε οδηγησω εγω μεχρι να πατησεις χιονι ρε πουστη-ρίζεται η Ακρόπολη γ@μω το κερατο σου το τράγιο....:=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

...κάτι για το οποίο έχει "κατηγορήσει" πολλές φορές τον Δήμο κι εμένα.
Σε πονάει ΠΘ έτσι?
Ντρέπονται για σένα οι δικοί σου?
Είσαι δακτυλοδεικτούμενος στον κύκλο σου?
Προσπαθείς να το παίξεις άντρας μήπως το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος?
Γι αυτό προσπαθείς να περάσεις την μέρα σου μ' αυτόν τον τρόπο?

Chris είπε...

Μπροστα στον Σπυρο Δαμουρα , εμεις ειμαστε απλως οδοντοκρεμες:=)))!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις κανονικά, να κάνεις μια κανονική δουλειά γιατί θα σε πάρουν πρέφα αμέσως όλοι?
Γι αυτό σε έχει πάρει υπό την προστασία του ο Π. για να κανει ψυχικό?

Θέλεις κι άλλα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ή μήπως όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα?

Ο νοών νοήτω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φτάνει για την ώρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι ξένοι κατέβηκαν και πηραν ξανά την ανηφόρα
Εμείς?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άμα βολοδέρνουμε εδώ για ώρες το τέλος μάλλον δεν θα είναι καλό.

michele είπε...

Mια χαρα Πανο,απο τις 580 ,ετσι το πανε..

Chris είπε...

Πάνο Δύο μηδέν λακερδα...:=))

Έκφραση εκδήλωσης ικανοποίησης που σημαίνει ότι η ομάδα σου (στη συγκεκριμένη περίπτωση η μετοχή σου) κέρδισε (δύο μηδέν).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι συνθηματικά μου τα λες Χρηστο χαχα, λίγο πιο λιανά γίνεται?

Chris είπε...

Πανο εχω την εντυπωση οτι το σχεδιο που εχουν αρχισει στο Χαα ειναι για πανω ..
Οτι βλεπουμε προς τα κατω ειναι τρομακρατικο!!!
Σκεψου λιγο πως την πατησες με τη Δεη...
Ενα σπασιμο του 662 θα αποδειξει το ορθο της υποθεσης....

Chris είπε...

Η Ετε δειχνει χαρακτηρα...
Εχουν βγει και εντολες αγορας απο 1,37-1,40 οπως επισης υπαρχει μεγαλη εντολη πωλησης στο 1,44-1,45

Εκει θα παιχτει το παιχνιδι...
Στενα πλαισια ...
Πανω απο το 1,45 ανοιγει ανοδικα η εικονα της!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι τελευταίο για την ώρα, κάτι που μου ήρθε πριν και μετά την ...έκανα. Το τέλος θα το δω αργότερα. Βοηθάει και ο Αριστοτέλης σήμερα στο κεντρικό θέμα.

Να μην ξεχνιόμαστε...

Μου φαίνεται ότι δεν γκρίνιαξα αρκετά χτες. Σαν κάτι να μου λείπει σήμερα.

Κάτι που εδώ και δυο τρεις μέρες κυκλοφορεί, έχει επισημανθεί βέβαια αλλά να μην ξεχνιόμαστε, δεν πρέπει να φύγει καθόλου από το μυαλό μας . Ίσως με την πρώτη δεν αντιλαμβάνεται κανείς το βάρος της είδησης που διέρρευσε. Οι «άνθρωποι» αυτοί, μέσα και έξω, αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι με τα νέα μέτρα των 11,5 δισ. θα δημιουργήσουν πρόσθετα προβλήματα τόσο στα ασφαλιστικά ταμεία όσο και στα φορολογικά έσοδα. Στα πρώτα θα υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα (ελλείμματα) λόγω της μεγαλύτερης ύφεσης και της ανεργίας που θα επιφέρουν και στα δεύτερα λόγω του μικρότερου φορολογητέου εισοδήματος που θα προκύψει από τις μειώσεις αποδοχών και συντάξεων. Οπότε τι κάνουν; Βάζουν και άλλα μέτρα ύψους 2 δισ. για να καλύψουν τις απώλειες από τα πρώτα μέτρα! Αν αυτό δεν αποδεικνύει το μέγεθος της αποτυχίας όλου αυτού του «προγράμματος» και της ξεδιαντροπιάς και της αναισθησίας τους τότε δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να το αποδείξει.
Ομολογούν λοιπόν ευθέως ότι θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ύφεση. Τίποτα για ανάπτυξη;
Και οι «έξω» εντάξει, δεν τους ενδιαφέρει αν πεθάνουμε, τι κάνουν όμως οι «δικοί» μας ; Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει κι αυτούς καθόσον δεν είναι δικοί μας. Είναι δικοί τους. Και δεν θα σταματήσουν εδώ αν δεν τους αναγκάσουμε εμείς να σταματήσουν.
Είπαμε κάποια στιγμή να τα δεχθούμε μέχρι ενός σημείου, να συμβάλλουμε όλοι για να βοηθήσουμε την πατρίδα να ανακάμψει. Αλλά να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ εδώ. Το είπαν και αυτοί (και οι δικοί μας και τα αφεντικά μας) προεκλογικά. Αλλά ήταν προεκλογικό τέχνασμα για άλλη μια φορά δυστυχώς. Τι βλάκες που ήμασταν. Αν σκύψεις μια φορά να είσαι σίγουρος ότι την άλλη μέρα θα στο ξαναζητήσουν.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Έχετε δει τα αρνάκια το Πάσχα δεμένα χειροπόδαρα να περιμένουν εντελώς παραδομένα και ανίσχυρα τον χασάπη; Κάτι παρόμοιο θυμίζουμε κι εμείς…

Ξέρω τι μπορεί να πάρω ως απάντηση. Ας τα βάλουμε εμείς τώρα τα μέτρα και βλέπουμε. Να δείξουμε καλό πρόσωπο πρώτα. Μπορεί να πάνε όλα καλά, να «πετύχουν» και να «γεμίσουν» τα ταμεία του κράτους (τρόπος του λέγειν βέβαια) το Β΄ εξάμηνο (δηλαδή με απλά λόγια να μην υπάρξουν και νέες τρύπες) οπότε θα έχουμε ξεπεράσει τον σκόπελο προσωρινά και μετά βλέπουμε. Το μόνο που θα δούμε θα είναι χιλιάδες νέες αυτοκτονίες και μια νέα «δέσμη» μέτρων από τον καινούριο χρόνο για να διορθώσουν τους στόχους που αυτά δεν έπιασαν. Και πάει λέγοντας…
Αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα τώρα (ίσως σταματήσουν όταν γίνει ότι έγινε στην Αργεντινή, θρηνήσουμε δεκάδες νεκρούς και βρεθεί κάποιος με ούμπαλα να τους πετάξει έξω). Δύσκολο το βλέπω κι αυτό, τριάντα χρόνια στον καναπέ και στην τηλεόραση δεν μας αφήνουν.
Ξέχασα να πω (και σίγουρα το ξέρετε) ότι υπάρχει και μια μικρή απόκλιση κατά 2,2 δισ. ευρώ κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού το πρώτο επτάμηνο. Θα απαιτηθούν και νέα μέτρα για να την καλύψουν; Άσε που διαβάζω δημοσιεύματα ότι τελικά τα μέτρα θα φτάσουν στα 19,5 δισ. ευρώ. Κάποιοι μιλάνε και για 22-23. ΚΟΛΑΣΗ.


Ουφ συγχίστηκα πάλι σήμερα.

Γεράκι είπε...

Γεια σας απο τη παραλια...μια χαρα το πατε..κριμα που δεν θα ειμαι on line για να αυξησω θεσεις..φανταζομαι δημιουργουνται ευκαιριες αν οχι σημερα σιγουρα αυριο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο μακάρι, για την ώρα σας χαιρετώ...

Chris είπε...

καλό μεσημέρι ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ..

- Λες να (μου κάτσει);
- Μπα, δε (νομίζω)...
- Κι αν ναι;
- Ε τότε ... (θα γίνει της πουτάν@ς)!!!!

Chris είπε...

@Δαμουρα

Κατέβασες Ντούβλη χτες???
γι’ αυτό είσαι κομμένος σήμερα, πηγε η μ@λακία σύννεφο πάλι!!!!!

:=)))))
:=)))))

Chris είπε...

"παιδί μπουμπούκι" και "παιδί για υιοθεσία"

Με άλλα λόγια " παιδί κουφετο" :=)))

Chris είπε...

μαγκιά, κλανιά, κι εξάτμιση ο δικός σου...


Περίπτωση του επαρχιώτη κουραδόμαγκα. Φοράει κάποιο καβουράκι ή τραγιάσκα, οδηγεί ένα σαράβαλο μηχανάκι ή αμάξι, έχει το αριστερό κουλό του μόνιμα κρεμασμένο έξω απ' τ' αμάξι και λόγω μπόχας κρατά τους πάντες σε απόσταση.

Ξέρει πως τον έχουν όλοι χεσμένο, εξού και η μόνιμη θορυβώδης συμπεριφορά του με την πειραγμένη εξάτμιση στο μηχανάκι και τις τυποποιημένες μπαρουφομαγκιές.

====
Μόνος απόμεινα ρε παιδιά???
Άντε ωρα να πηγαίνω κι εγώ....
Καλό μεσημέρι...

Chris είπε...

κι ένα τελευταιο σχόλιο πριν το φαγητό..
θέλουμε νέο υψηλό σε γενικό και 20αρη..
Αν τα καταφέρουμε θα γελούν και τα μουστάκια μας....

ΕΤΕ σοβαρέψου γιατί μας ρίχνει πάλι η "νύφη":=))

Όταν γυρίσω θέλω να σε δω να πετάς..!!!!

michele είπε...

φφγκρπ ελεγε ο Αλεξ χτες..Βιοχκ στο 2.09 και Τιτκ κινησουλ

Chris είπε...

κακομοιρης και μαλιστα συγκαμενος εισαι εσυ ρε γλοιωδες υβριδιο...

michele είπε...

Μην ασχολεισαι Δασκαλε..

michele είπε...

Ευκολα το 2.81 η ΔΕΗ ,αναλογως του κλιματος,επικειται διασπαση της "τριπλης κορυφης" με ελαχιστο στοχο τη ζωνη 3.10-3.13.Στα 2.55 στηριξη για να παρει φορα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καμία ιδέα για τον γερμανο που γύρισε κάτω?

michele είπε...

6875 στηριζεται αλλα δεν θα μ αρεσε να φυγει κατω απο 6950 ,μολις εχει σπασει μεσοπροθεσμη πτωτικη γραμμη τασης,πρεπει να διατηρηθει εδω και να ξαναδοκιμασει τις 7180

Chris είπε...

Geia σου Λιακο Μαικλ Αλεξ

Οι ντενεκε ξεγανωτοι ή οι γανωμενοι Λιακο???
Ακομα δεν προλαβες να το πεις και να σου τον:-))))

Chris είπε...

Γομα εσβησες κατα λαθος και του Μπαρμπα το μηνυμα:=))))

μπαρμπαλιας είπε...

οκ Μικ

γεια σου δασκαλε

Chris είπε...

Μαικλ για να παρρει φορα η Ετε που πρεπει να παει????

Σημερα βρηκαν να διορθωσουν τα ξενα που ελεγε ο Δαμουρας για μεγαλες εντολες και για ντιλ?????

michele είπε...

Δασκαλε παρακολουθουμε τιμες και πισω γραμμες απο τις ειδησεις,αμα ακουμε τι λεει ο καθενας..
Λιακο σ εσβησα?? δεν νομιζω ρε

μπαρμπαλιας είπε...

παντως φαινεται οτι γινεται του Δαμουρα....
ανακοινωθηκε το ντηλέ και ...σκολασε ο γαμος....

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
...κατα τα αλλα..
ο συμπαθης Δαμουρας "η Τασος "η ΠΘ "η δεν ξερω τι..μας ενημερωσε οτι το ντηλέ θα ανακοινωθει σημερα ,αλλα το κραταει μυστικο..
παντως γκαπέ που ελεγε μετα βεβαιοτητος δεν ειχαμε και κυριως στα τραπεζικα που αρεσκεται..
και τα μονα χαρτια που πανε γερα ειναι ΟΤΕ,ΔΕΗ

επισης μετα του ομοσταυλου Πετραν...μας ενημερωνει για παγιδες χωρις να μας λεει περισσοτερα

τωρα ποιος αβαντσαρει ποιον ...ειναι ενα μυστηριο για μας τους μαριδαιους...το οποιο εχουν λυσει οι κρατουντες την αντιπερα στηλη και αναγορευοντας -μετα βεβαιοτητος-τον Θοδωρη ...σε μεγαλοστελεχος ξενου φουντέ...

καλη συνεχεια σημερα με "η χωρις ντηλέ...

23 Αυγούστου 2012 9:02 π.μ.

dim ns είπε...

γειά σας παίδες! οι πληροφορίες μου από ΕΜΠΟΡΙΚΗ λένε ότι όλοι εκεί ετοιμάζονται για την ΑΛΦΑ...αλλά από ΕΥΡΩΒ μεριά, μου λένε ότι έχει σοβαρές ελπίδες η πρότασή τους παρά τα όσα γράφονται και λέγονται δεξιά κι αριστερά...σας χαιρετώ

chriscon είπε...

Καλησπέρα στους μαχόμενους συντρόφους...ο άνεμος έπεσε και πλέον είναι επισκέψιμες και οι ανατολικές παραλίες της Σκύρου...δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτε από όσο ειπώθηκαν από τον ακατανόμαστο...όλοι οι υπόλοιποι τα έχουν σχολιάσει επαρκώς...εγω δεν έχω την υπομονή...συμφώνησα από χθες και το δήλωσα με μια φράση του Αντώνη που έδινε το στίγμα του για περισσότερη επιφυλακτικότητα ή επιφυλακή...όπως θέλει ο καθένας...ά, και κάτι τελευταίο...Μιχάλη η σοφή λεζάντα που έχεις βάλει ως σεντόνι στην ανάρτηση πάνω μας...την ψάχνω και δεν τη βρίσκω στο νησί...τους ντρέπομαι και ντρέπομαι και γι' αυτούς όταν ζητώ το αυτονόητο..στα δέκα τραπέζια κόβουν ίσως...στο ένα...κρίμα...

μπαρμπαλιας είπε...

dim...
στην ΕΤΕ τοχουν σιγουρο οτι την περνουν...

michele είπε...

Kωσταντινε,οφειλουμε και μεις να ζηταμε κι ας την πεταμε στα σκουπιδια.Νομιζω πρεπει να γινει συνειδηση πια σε ολους μας..καλη συνεχεια στην ομορφη Σκυρο.Λενε πως εκει ξεκινησε η αστακομακαροναδα..

dim ns ευχαριστουμε οι πληροφοριες μου παντα δεκτες.Κυριακη κοντη γιορτη που λενε..

michele είπε...

* οι πληροφοριες σου

dim ns είπε...

άντε να δούμε!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

...βογηξανε ολη τη βδομαδα ...να παρουν δυο σεντς...
εχασανε τεσσερα σε πεντε λεπτα...

michele είπε...

Ρε συ εψαχνα την μεγαλη εντολη σημερα και δεν την εβρισκα.Δεν πιστευω να μου βγεις μυρωδιας και συ σαν τον Πετραν.Ειναι δυσκολο το χρηματιστηριο για μικρα παιδια Δαμουρα ..γι αυτο σου λεω πρακολουθα τα ..μαθηματα ,δωρεαν ειναι..

michele είπε...

2.81 η ΔΕΗ ελεγαν οι ζωγραφοι,εκει πηγε.Ναναι καλα το χαρτακι, η goldman δεν ασχολειται με ΔΕΗ Δαμουρα??

michele είπε...

Δαμουρα,παρε δουλεια για το σπιτι αντι να βλεπεις Ντουβλη..μπας και καταλαβεις τι ειναι το χρηματιστηριο..τις παγιδες ασε να τις λεει ο Πετραν χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ρε μπαγάσα ΠΘ είσαι τυχερός που δεν μπορω να βρω το email σου που μου έλεγες για S&P στις 666 μονάδες...

μπαρμπαλιας είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΒΡΕ ΔΑΜΟΥΡΑ...
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΝΕΣ ΠΑΓΙΔΑ;;;
ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ

michele είπε...

και συ τον.. ακουσες Γιαννη?? χεχε.Ειπε λεει ο Σοιμπλε πως δεν ειναι λυση να δοθει περισσοτερος χρονος στην Ελλαδα και το ριξανε μετα τις 16.25...
Οντως δεν ειναι λυση.Κουρεμα θελουμε ρεεεεεεεεεε..να πανε τα λιμανια 30 ευρω χαχα

michele είπε...

Εφαγα κι ενα ωραιο ριζοτο με γαριδες σημερα..τελειωνουν και οι διακοπες μου.Τελικα να γυρισω η να μη γυρισω με εχετε μπερδεψει

Blue είπε...

Ουτε το Lost ρε δεν ειχε τοσες παγιδες

michele είπε...

ΧΑΧΑ εγω αγοραζα στο 4 και στο 6??? χεχε.Βρε εγω σου εχω πει η σκια της παραγκας ειμαι.Ανοιγε κανα διαγραμμα να μαθαινεις και λεγε και στον Πετραν..

michele είπε...

Παω για τον freddo μου τωρα,γιατι σε βαρεθηκα.Το νου σου στη ΔΕΗ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ελα ρε Μike να πιουμε κανα μπουκαλι και καντε μονιμα ban αυτο τον..τυπο.Το φαγκρακι καλα πηγε και εαν το βοηθησει η αυριανη συνεδριαση εχει πρωτο στοχο το 6,11 και μετα το 6,50 περιπου.Αν δεν το βοηθησει ειναι πιθανο οτι σχολασε το γλεντι αλλα προσωπικα δεν το νομιζω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ Μ ΣΟΥ
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΜΕΝΕ?

μπαρμπαλιας είπε...

Πέμπτη 23 Αυγ 2012 - 17:37 μπαρμπαλιας IP: XXX.203.120.179
Ο/Η SPIROS DAMOURAS είπε... Η ΠΑΓΙΔΑ ,,,,ΧΑΧΑΧ 23 Αυγούστου 2012 5:10 μ.μ. ............................................... Ο/Η SPIROS DAMOURAS είπε... Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣΕΧΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ..................... 23 Αυγούστου 2012 5:17 μ.μ. Ο/Η SPIROS DAMOURAS είπε... 23/08/12 - 17:09 γράφτηκε από Π.Θ Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣΕΧΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ..... 23 Αυγούστου 2012 5:19 μ.μ. ...................................................... Το ιδιο προσωπο γραφει απο εδω και απο εκει.. μιλαει για παγιδες -μαζι με το Λεωτσακο-και χαχανιζει εκ του ασφαλους. χθες εγραφε για ντηλ που θα ανακοινωθει σημερα... εγραφε για μεγαλη εντολη στην ΕΤΕ... και στο τελος εγραψε ΠΑΓΙΔΑ και χαχανιζε... εχω την αποψη οτι αυτοι που τον αβαντσαρουν εδω μεσα ...δεν θα πρεπει να αισθανονται τοσο καλα... βεβαια μπορω να τα γραψω ΣΚΛΗΡΑ ...αλλα επιφυλασσομαι

michele είπε...

Ρε σεις σοβαρα ασχολειστε με τον δαμουρα χαχα..
ενα χαρτι ειπε ο Αλεξ ανεβηκε που να ξερει ο κακομοιρης απ αυτα ..ασχολειται με τις παγιδες.Δαμουρα να σου ανεβασω ενα αλφα το βραδυ να ηρεμησεις?

μπαρμπαλιας είπε...

Πέμπτη 23 Αυγ 2012 - 17:49 μπαρμπαλιας IP: XXX.203.120.179
menios,VIL...καλησπερα ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει... θεωρει τον εαυτον του "μανατζέρ" και μεγαλοστελεχοσς ξενου φουντ...γιατι του εδωσε τα ευσημα ο ΔΝ --και λυπαμαι πολυ-- τον θεωρω περισσοτερο κουτο και απο τα βλητα........

Blue είπε...

Παγιδα θα ειναι και το διαγραμμα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Η αληθεια ειναι οτι απλως δεν δεχομαι να σχολιαζουν τα μυνηματα μου κακοπροαιρετοι ανθρωποι κατα τα αλλα θα επρεπε να φαει ban

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

From: THEO PIETRIS
Sent: Wednesday, August 10, 2011 10:34 AM
To: alexandratos2019@gmail.com
Subject: Π.Θ

μιλανε για 666 sp

TheHawk είπε...

Καλησπέρα σας..χτες πρωι είχα δώσει ένα στιγμα..μου έφυγε για 2 μοναδες κάτω..το ξερω δεν ειναι κατορθωμα αλλα κάτι περιμεναμε...ορισμενα χαρτια σετάρονται για αγορές..άλλα χαρτια ομως ψιλοχάλασαν κ θελουν προσοχη..ίσως έχει λίγο ακομα κάτω..?? κ τουλάχιστον στιγμαια να ακουμπησει κ να αντιδράσει..ολα αυτα ομως είναι εικασίες....

TheHawk είπε...

Έλεος Αλεξ..να ρωτάμε αυτον για το τι θα κάνει ο S&P..μιλάμε για ιεροσυλία...
Αντιθετα επειδη το δικο μας ειναι κυριολεκτικα μικρο μαγαζάκι...κ υπάρχουν παρα πολυ λίγοι (το νουμερο ισως φανει απιθανο) που βγάζουν σταθερά χρήμα απο αυτο...προσοχη σε όλους στην χειραγώγηση...πολυ προσοχη...περνάνε πολλα μυνηματα απο δω κ απο κει κ δεν παιρνετε χαμπαρί...Αντιλαμβάνομαι απιθανα πραγματα (διαβάζοντας γυρω γυρω όλοι)..καλη συνέχεια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε σεις αφήνετε ακόμα τον αρχιμαλάκα να γράφει εδώ? Πήγε 1,70 η ΕΤΕ ή εγώ βλέπω λάθος? Τόσο θράσος και ξεδιαντεροπιά δεν έχει ξαναγίνει.
Αρχίζω σβου.
Πριν ένα ποιηματάκι για την ΑΔΕΡΦΗ.
Με συγχωρείτε που τα παίρνω και μιλάω έτσι και αν νομίζετε ότι το παράκανα μπορείτε να μου το πείτε να το βουλώσω.

Βλέπεις εκείνο το βουνό?
εκεί Αράπης μένει
(τα ευκόλως εννοούμενα)
κι ΕΣΕΝΑ περιμένει!

(κακό που θα σου κάνει θα μου πεις)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους τώρα που ξεβρώμισε ο τόπος...
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το ίδιο και η κακή.
Ευτυχώς κάτι πήραμε από τους ανθρώπους που μας ξεστραβώνουν εδώ μέσα με την εμπειρία τους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μειώθηκαν και τα σχόλια κατά 10 περίπου.


Επι ποδός πολέμου η Κόρινθος . Γέμισε με ΜΑΤ.
Το πάλαι ποτέ ένδοξο στρατόπεδο (Κέντρο παρουσίασης ΥΕΑ, όπου παρουσιάστηκα κι εγώ το 1976) γίνεται κέντρο "φιλοξενίας" λαθρομεταναστών. Κάπου 3000 θα μας κουβαλήσουν. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να το χωνέψουν. Εκεί που υπήρχε ένα στρατόπεδο και έδινε λίγη ζωή στην οικονομία της πόλης θα έχουν τώρα λαθρομετανάστες. Τώρα θα τους ταίζουμε και θα τους κοιμίζουμε κιόλας. Ήθελα να ξέρω φεύγουν μερικοί έστω καθημερινά ή απλά το είπαν για τα μάτια του κόσμου?
Και στην Καλογράζα που έγινε τόσος ντόρος μην νομίζετε ότι χωράει παραπάνω από 200 αυτή την στιγμή.
Σε πλήρη λειτουργία άντε να πάρει 1400. Αλλά πρέπει πρώτα να επισκευαστούν τα κοντέινερς.
Μην ξεχάσετε να βάλετε και κλιματισμό...
Προς Θεού δεν λέω ότι δεν είναι άνθρωποι, αλλά το κακό παράγινε. Πρέπει να φύγουν τώρα αμέσως.
Ειδικά τώρα με την κατάσταση που βιώνει η χώρα. Δεν μπορεί να πλέον διαθέσει ούτε ευρώ για τέτοιους σκοπούς.
Εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την ώρα που έγραφα ξαναμπήκε.
Ότι και να του πεις δεν έχει τσίπα για να εξαφανιστεί.
Άλλο ένα σβου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άκου να τα αφήσω να τα δουν οι άλλοι χαχαχα. Δεν πρόκειται ειδικά όταν προέρχονται από μια ΑΔΕΡΦΗ.
Καποιος είναι ποιος δεν χρειάζεται να μας το πεις εσύ, όλοι το ξέρουν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και ποιος ειναι ποιος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που να το βρεις βρε φούλα?
Πόσους λουκουμάδες πούλησες σήμερα στην παραλία?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιατί για τίποτα άλλο δεν σε κόβω...

Αυτό θα το αφήσω πάντως.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

ΠΑΝΟ δεν τους πούλησε του πέσαnε ξεχάστηκε και πήγε με τις γόβες

giannhs kon είπε...

Βλέπω πύκνωσαν οι επισκέψεις του οικοδεσπότη ΚΑΙΡΟΣ ήταν χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννηηηηη. Πως πάμε συνγηθίσαμε στην δουλειά?

Αν σου πω τι έσβησα...δέκα δέκα τα έβαζε (η ΑΔΕΡΦΗ)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πύκνωσαν γιατί κάνει προθέρμανση...από Δευτέρα τέρμα τα ψέμματα χαχαχα.
Και για μένα βέβαια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν και για μένα θα είναι λίγες μέρες. Στις 15/9 τέρμα οριστικά.
Το ξέρω τι θα βρώ μπροστά μου αλλά θα το παλέψω απ' έξω

giannhs kon είπε...

ΟΧΙ ΠΑΝΟ δεν συνηθίζεται Λέω να την ξανά κάνω χαχα

Τα έχω δει όλα όσα έχεις σβήσει δυνατότητα να γράψω δεν έχω μέσα στην ημέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έτσι κι αλλιώς δεν θα δούμε υπάρχει προκοπή πουθενά αν δεν φύγουν οι κατακτητές.
Πριν δυο χρόνια έδωσαν κίνητρα για να μένει ο κόσμος δυο χρόνια παραπάνω λόγω ταμείων.
Μετά ήρθε ο πονηρός Κουτρούλης και τους είπε το μυστικό. Βρε βλάκες μέσα θα τους πληρώνετε. Δεν μπορείτε να μηδενίσετε τον μισθό. Βγάλτε τους στη σύνταξη και τότε θα δείτε την διαφορά, αυτήν μπορείτε να την ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ σιγά σιγά ή και γρήγορα αν χρειαστεί. Τι μπορούν να κάνουν?
Σατανικό...

giannhs kon είπε...

ΒΡΕ μούντζωσε τους και έχει ο ΘΕΟΣ

giannhs kon είπε...

Όσο για τον ΝΕΑΡΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ Το καλό που του θέλω να προσαρμοστεί γρήγορα από δευτέρα γιατί δεν φτάνει που μας άφησε ΔΙΑΓΡΑΜΑΤΙΚΑ διψασμένους μες τους καύσωνες μας κάνει και πλάκα χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη δεν πειράζει μια κουβέντα φτάνει πρωί βράδυ.

Να την ξανακάνεις όταν μπορείς, ειδικά τον άλλο μήνα θα είναι τέλεια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη τους έχω μουντζώσει από καιρό...δεν φαίνεται?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γερμανική στάση ότι δεν συζητά 2ετή παράταση είναι πιθανό να αποδεχθεί 1 έτος - Γενικευμένες πωλήσεις στο ΧΑ και απώλειες -1,5% για ΓΔ....η παγίδα στήθηκε - Στα 1,25430 δολ στόχος τα 1,26-1,27 δολ

23/08/12 - 17:39


Είναι η τελευταία μας ευκαιρία – Παρά την σκληρή Γερμανική στάση ότι δεν συζητά 2ετή παράταση είναι πιθανό να αποδεχθεί 1 έτος - Γενικευμένες πωλήσεις στο ΧΑ και απώλειες -1,5% για ΓΔ....η παγίδα στήθηκε - Στα 1,25430 δολ στόχος τα 1,26-1,27 δολ
(upd14) Πωλήσεις στο σύνολο των μετοχών του ΧΑ σημειώθηκε στο τελευταίο ημίωρο της συνεδρίασης. Οι εναλλαγές προσήμων και επιλεκτικές τοποθετήσεις έδωσαν την θέση τους σε σαφή πτωτική τάση με τον όγκο συναλλαγών να αυξάνεται ελαφρά. Ο ΓΔ κατέγραψε απώλειες -1,5% στις 629,69 μονάδες.
Σημαντικές οι απώλειες στις τράπεζες (-4%) με οδηγό τις Alpha (-4,9%) και Κύπρου (-3,6%) καθώς και την υψηλή κεφαλαιοποίηση με πρωταγωνιστές τους ΔΕΗ (-6%) και ΟΠΑΠ (-3%). Περιορισμένο το ενδιαφέρον συναλλακτικά και ο τζίρος καθηλωμένος, διαμορφώθηκε στα 26,5 εκ. ευρώ. Στην αγορά η παγίδα στήθηκε και το www.bankingnews.gr είχε προειδοποιήσει από προχθές σημειώνοντας ότι οι έξυπνες παγίδες στήνονται όταν όλοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν παγίδες...

Χρειάζεται τίποτα άλλο?
Ότι λέει το αφεντικό το επαναλαμβάνει ο παπαγάλος.
Εκτελεί διατεταγμένη αποστολή γράφοντας εκατό φορές τα ίδια και τα ίδια όπου τον αφήνουν να μπαίνει. Του δίνουν και μερικά ψιλά για την αμοιβή του. Και αν είχε IQ παραπάνω από ραδικιού θα μπορούσε να τα περνάει και όμορφα για να πιάνουν τόπο, αλλά που...
Όμοιος στον όμοιο... να μην τα ξαναλέω.
Γιατί αν δεν είναι έτσι θα έπρεπε το αφεντικό να τον είχε μαζέψει προ πολλού...
Αλλά δεν πρόκειται γιατί κι αυτός αλλότρια συμφέροντα εξυπηρετεί.
Σκοινί κορδόνι πάει το πράγμα...
Αλήθεια ο κυρ Αντρέας τι κάνει?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαρά το αφεντικό...
Το μόνο που δεν γράφει καθαρά είναι γυρίστε το όλοι στο ΣΟΡΤ
ΣΟΡΤ ΣΟΡΤ ΣΟΡΤ ΣΟΡΤ ΣΟΡΤ έγραφε ο παπαγάλος.
Το θυμόσαστε?

giannhs kon είπε...

Ήθελα να ήξερα αυτό το ΓΕΡΑΚΙ δεν μπορεί να κάνει κάτι με το παπαγαλάκι ???

ΑΝΤΩΝΗ να περνάς καλά διάβασα ότι πήρες σβάρνα τις παραλίες

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ μην συχύζεσαι μαθαίνουμε και την τάση για την επομενη μέρα

Chris είπε...

kalhspera κι απο μενα:-)

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΧΡΗΣΤΟ

Γεράκι είπε...

μπαινοβγαινω κ σας διαβάζω...το Γεράκι θα είχε επιληφθει του θέματος κ είχα ζητήσει εγκαιρως να του απαγορευτει να γράφει εδω μέσα...εχουμε την δυνατότητα..
Ναι ειπαμε να βουτήξουμε λίγο..έτσι κ αλλοιως περιμενα την βουτια του ΓΔ..δεν ηταν ανάγκη να το βλέπω live..χεχε..
Εγραψα καποια λογάκια παραπάνω κ δώστε τους προσοχή..καλο βράδυ να έχετε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρήστο...έφυγα δύο παρά στο μηδέν περίπου και βρήκα τα πάνω κάτω μετά από 6 ώρες...
Σας πήρε την προσοχή ο παπαγάλος και σα ξέφυγε το μαγαζί...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεράκι πρέπει να επιληφθείς μετά από συνεννόηση βέβαια, δεν αντέχεται άλλο.
τα διάβασα με προσοχή όσα έγραψες...
Καλό βράδυ.

Chris είπε...

ατσαλη διορθωση σημερα...

θελω να πιστευω οτι ειναι διορθωση...
Ακομα δεν κινδυνευει η βραχυπροθεσμη ταση..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Στηριξεις για την ΔΕΗ που ισχυουν εαν δεν εχουμε τιποτε δραματα οπως σημερα.
Σε ωριαιο 2,54 και για σιγουρια με διασπαση του 2,57.
Σε ημερησιο 2,42/2,32
Ειναι απολυτως long εως εκει και με σημαντικες δυνατοτητες
Για το φαγκρι τα ειπαμε

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

Αν έχεις και του ΟΤΕ καλοδεχούμενες χαχα που είναι ποιο LONG κατά την γνώμη μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από την διπλανή στήλη.
Συνελήφθη ο Αλβανός του βίντεο
===============================
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο στο οποίο πυροβολεί με καλάζνικοφ την ελληνική σημαία και την καίει, μαζί με άλλους συμπατριώτες του.

Το βίντεο, στο οποίο οι Αλβανοί βρίζουν χυδαία και απειλούν, γυρίστηκε στην πλαγιά του Χελμού και το υπογράφει η ομάδα μοτοσικλετιστών Fierak Albanian Stunt.

Ο συγκεκριμένος Αλβανός ζει και εργάζεται στα Καλάβρυτα.

Αναγνωρίστηκε από τους κατοίκους, με συνέπεια να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας στην Πάτρα..

Ανάμεσα στη ευρήματα της Αστυνομίας εξετάζεται και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

=====================

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
από Enikos_gr Πηγή: enikos.gr, achaiapost.gr
AX KAI NA HMOYN O ASTYNOMIKOS D/NTHS POY THA TON YPODEXOTAN...

APO TO STOMA THA TOY EBGAINE TOY PALIOPOYSTA TO KALAZNIKOF




ΑΥΤΟΥΣ βάζουμε στο σπίτι μας, τους δίνουμε δουλειά, τους δίνουμε να φάνε, και αυτοί ασελγούν. Έχετε δει πακιστανούς με στομάχια να, όχι στομαχάκια?
Προσοχή δεν γενικεύω (ειδικά για γείτονες)...έχω γνωρίσει και νοικοκύρηδες και σοβαρούς ανθρώπους που αν δουν ότι δεν βγαίνει εδώ θα γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους αξιοπρεπώς και ήδη έχουν γυρίσει αρκετοί.

Για τον συγκεκριμένο...αρκεί να μην τον αφήσουν ελεύθερο αύριο.
Να σαπίσει στη φυλακή γιατί αν τον διώξουν την άλλη μέρα θα ξαναγυρίσει. Πρέπει επιτέλους να σεβαστούμε εμείς οι ίδιοι πρώτα την πατρίδα μας για να την σεβαστούνε και οι άλλοι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το παρατράβηξα σήμερα, γεια σας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα Γιανη δεν παρακολουθω ΟΤΕ αυτες τις μερες γιατι δεν μου αρεσει το διαγραμμα του, μεσοπροθεσμα μιλωντας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλο παντως ειναι να μην χασει το 2,15 σε ημερησιο ,για την ωρα ειναι μια χαρα

giannhs kon είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ να είσαι καλά
Όσο για το διάγραμμα τους τελευταίους μήνες μοιάζει αν όχι ίδιο καλύτερο νομίζω αλλά δεν έχω τις γνώσεις να το εξηγήσω αυτό που νομίζω ότι βλέπω

karaefthimiou23 είπε...

Δηλαδή εάν αύριο δούμε +3%,η παγίδα θα είναι κόντρα...? Καλησπέρα στη παρέα και υπομονή,πραγματικά υπομονή με το ΧΑΑ.

karaefthimiou23 είπε...

Αυτό το ΙΝΚΑΤ πάλι ανέβηκε σήμερα,τι να συμβαίνει άραγες ρε μάγε χε χε

giannhs kon είπε...

καλησπερα ΚΑΡΑ
βρε ΠΑΝΟ ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να μου επιτρεψεις να σου πω οτι για να κρινεις ενα διαγραμμα χρειαζεσαι καποια σημεια αναφορας πχ κμο,δεικτες,διαγραμματικα στοιχεια,/στηριξεις-αντιστασεις-σχηματισμους τιμων/Διαλεξε τα δικα σου και τοτε θα ειναι ευκολοτερο να εκφρασεις την αποψη σου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΑΑΑΑΑ και τα κυματα ειδα τον Καρα /κ΄λησπερα φιλε,και τα θυμηθηκα!!

giannhs kon είπε...

ευχαριστώ και πάλι ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ οι συμβουλές είναι πάντα πολύτιμες

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε κύματα αγριεμένα δεν βλέπω εδώ που βρίσκομαι,σχεδόν άπνοια έχει και συνεπώς ήρεμη τη βλέπω τη θάλασσα χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη τίποτα προσωπικό, απλά κουράστηκα...

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μειλ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Ηλία

Ένα τραγουδάκι για καληνύχτα

http://www.youtube.com/watch?v=86GQf4F8htI

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια !
«Ήξεις αφήξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις", δηλαδή "θα φύγεις θα γυρίσεις, δεν θα πεθάνεις στον πόλεμο"»
« "Ήξεις, αφήξεις ουκ ,εν τω πολέμω θνήξεις" , δηλαδή "θα φύγεις, δεν θα γυρίσεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο!»
…με χρησμούς αλά Πυθία…
…ακόμα και εγώ ο άσχετος, άνετα γίνομαι ΜΑΓΩΣ !!!!!
…άρα: ούτε κούραση -Πάνος, ούτε στενοχώρια -Αλέξανδρος με τον …τύπο!
…αντιμετώπιση αλα Κ23 (11:19) ή hawk (10:44 μ.μ.)

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Ρε ψευτοπίπι, ή ψευτοΠιΘί .... πούναι τα ανοίγματα με γκάπ .... πούναι η τραπεζική είδηση που έκλεισε..... πούναι το ντήλ ... πούναι η ΕΤΕ στο 1,7€ σήμερα ;;;
Ψευτοπαπαγαλάκι του κερατά .....
Λάθος εχθρούς έκανες παλιομαλάκα που σε λένε και "Αντώνη" νόμιζες ότι είσουν ασφαλής παλιομαλάκα, οι δικοί σου σε έδωσαν μαλάκα και εύκολα μάλιστα !!!!
Ξέρεις τώρα τι θα ακολουθήσει, στο είχα τάξει, είναι θέμα αρχής ....
Με αγάπη Παύλος απο Πάτρα για να με θυμάσαι !!!!

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ και ΔΩΡΟ
Καλησπερα ΠΑΥΛΟ

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους τους φίλους καλό ξημέρωνα

ο dwk είπε...

Καληνύχτα Γιάννη!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απαντούσα στον Ηλία προηγουμένως.
Βρε Δώρο ακριβώς τα μεσάνυχτα? Δεν με κουράζουν αυτοί οι τύποι, μένω και μέχρι το πρωί για να τους σβήνω και δεν θα μου ανεβάσουν ποτέ την πίεση.
Απλά χάνω κάποιο χρόνο να τους σβήνω και να τους στολίζω κατάλληλα. Από επιμονή και υπομονή άλλο πράγμα.

Παύλο ωραίος χαχα δεν ξέρω τι ανακάλυψες με το παράσιτο αλλά ότι μπορείς να κάνεις από την μεριά σου κάντο με την ...ευχή μου. Δεν αξίζουν ούτε την επιείκια του δικαστηρίου αυτοί.
Δεν έχει τσίπα ούτε φιλότιμο (ΑΔΕΡΦΗ του κερατά) και αυτό είναι το χειρότερο για μένα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Β' ημίχρονο...

http://www.sportlemon.tv/v-4/2/198/v-439985.html

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Γιάννη, καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα και σε όλους τους φίλους που έμειναν.
Κουραστική μέρα σήμερα αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί κάθε μέρα και καλύτερα, κάθε μέρα και περισσότερη ώρα έξω. Μεγάλο πράγμα η θάλασσα και μεγάλος γιατρός για πολλά πράγματα.
Όποιος δεν το κάνει ας δοκιμάσει να συνεχίσει μπάνια μέχρι τέλος Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη (ανάλογα με τον καιρό) και θα με θυμηθεί.
Θα τα πούμε και αύριο.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Αυτός μέχρι εδώ ήταν .... Πάνο !!!
Ξέρει ότι ακολουθεί ... tea time !!!!

ο dwk είπε...

…η αγωνιά (εν τω μεταξύ…)στο κατακόρυφο!
…οι θαυμαστές σου (όλο το blog και όχι μόνο…)αναμένουν την συνεχεία, Πάνο!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Mια καλή νύχτα παιδιά .... και ... μου χρωστάτε για το ξεκαθάρισμα ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Barca - Real : 0-1 με Ρονάλντο στο 56' και με την σέντρα ισοφαρίζει ο Πέντρο... 1-1!

ο dwk είπε...

…τι είσαι συ Αλεξανδράτε !!! μόλις το άνοιξα είδα 2 γκολ !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό φοβόμουνα Δώρο ειλικρινά, γιατί είμαι στο περίπου από αυτούς που προτιμούν την αφάνεια. Μπορεί να μην φαίνεται με την πολυλογία μου αλλά έτσι είναι. Θα την γράψω πάντως την συνέχεια μόλις ανταποκριθεί η λεγάμενη χαχα. Ακόμα ελπίζω...

Παύλο την άλλη φορά που θα βγούμε πρέπει να έρθεις. Δεν σου λέω τίποτα άλλο.
Καληνύχτα ξανά...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

dwk τυχερός είσαι γιατί όλο το Α΄ ήταν μια σούπα, ευτυχώς ζωντάνεψαν τώρα...

Πάνο μια χαρά είσαι!

ο dwk είπε...

…με την ευκαιρία (μια και έγραψες το mail σου) σου στέλνω φωτό σου από ..καραβίδα !

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μέσι 2-1 στο 70' με πέναλτι, αλλά είναι ματιασμένος σήμερα!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κρύψιμο μπάλας από Ινιέστα - Τσάβι και 3-1 !!!

ο dwk είπε...

Τσαβι 3-1 (το μισο και ...του Ινιεστα!)

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 207   Νεότερο› Νεότερο»