Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

FTSE


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                
                                              Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

FTSE 20 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ...
Για ακομα μια φορα φανηκε η μεγαλη σημασια της στηριξης των 208 μον που αποτελει και γραμμη λαιμου του σχηματισμου head& shoulders.Ο δεικτης χθες με ασπρο κερι εκλεισε πανω απο τον κμο 30 ημ και κατευθυνεται προς τον κμο 100 ημ και προς τη μεγαλη στηριξη των 240 μον ,διασπαση της οποιας θα δωσει ακυρωση του σχηματισμου και εισοδο στο καναλι  JM εαν αυτη γινει αμεσα. Θα ειναι ενα πρωτο καλο δειγμα για την αλλαγη  της βραχυπροθεσμης τασης σε ανοδικη αλλα και την εν γενει συμπεριφορα του ελληνικου χρηματιστηριου.Οι 208 μον παραμενουν η ισχυρη στηριξη για το δεικτη. RSI 14 στο 57,36 τιμη που δινει περιθωρια καλης ανοδου.Να σημειωθει οτι ο κμο 30 ημ εχει ηδη διασπασει ανοδικα αυτον των 50 ημ και κατευθυνεται στον αντιστοιχο των 100 ημ.

91 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

Απειλή για υποβαθμιση της προοπτικής της ελληνικής οικονομίας και του χρέους έκανε τα ξημερώματα η S&P, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η απειλή συνδέεται με το ενδεχόμενο αποτυχίας της κυβέρνησης να λάβει μέτρα προκειμένου να περιορίσει περαιτέρω το έλλειμμα.



Σύμφωνα με τον οίκο, η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπλέον δάνεια 7 δισ. ευρώ για φέτος, όσο η εγχώρια παραγωγή συρρικνώνεται και η ανεργία έχει αγγίξει τα επίπεδα του 22,5%

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιαννάκι μου πρωινέ.
Καλημέρα σε όλους.
Είπα να κάνω μια πρωινή βόλτα για ξεμούδιασμα κι έπεσα πάνω στα νέα σου. Θα τα πούμε και αργότερα βέβαια, αλλά σαν πρώτο σχόλιο θέλω να πω ότι η κυρία S & P και οι απειλές της ήρθαν πάνω στην ώρα...ε, είχαμε δυο καλές μέρες στο ΧΑΑ, να μην μας το χαλάσουν το κλίμα? Ο τρομοτσάκος τους έβαλε μάλλον.
Τώρα πως συνδυάζονται το νέο δάνειο, η συρρίκνωση της παραγωγής και η αύξηση της ανεργίας με την απειλή της υποβάθμισης επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο αποτυχίας της κυβέρνησης να λάβει μέτρα προκειμένου να περιορίσει περαιτέρω το έλλειμμα, μόνο αυτοί το ξέρουν. Αφού με τα νέα μέτρα ρε παιδιά και η παραγωγή θα συρρικνωθεί περισσότερο και η ανεργία θα μεγαλώσει κι άλλο...τότε πως θα μειώσουμε περαιτέρω το έλλειμμα???
Με τι έσοδα??? Μόνο με τις περικοπές δαπανών???
Τόσο βλάκας είμαι εγώ και δεν το καταλαβαίνω ???
Δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ να τους στείλει στο διάβολο όλους αυτούς???

Στο μεταξύ ο κυρ Πέτρος από εκεί με τον τίτλο "Η Ελλάδα βρίσκεται 2 στάδια πριν το τέλος" προσπαθεί πάλι να τρομοκρατήσει, αν και πιάνει σωστά το βασικό πρόβλημα που είναι η φοροδιαφυγή, όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από το κλασσικό του μοτίβο, την καταστροφή της χώρας που βολεύει τα αφεντικά του και τον ίδιο, χώρια ότι βάζει στο παιχνίδι ξανά και τις καταθέσεις του κόσμου.

Τα λέμε αργότερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

το Γιαννάκι για πλάκα έτσι?
Για να θυμηθούμε τον άλλο χαχα

Chris είπε...

καλημερα στα πρωινα παληκαρια...

ΑΡΤ είπε...

taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_8312.html

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΠΑΝΟ

Μάλλον και σήμερα καλή θα είναι η μέρα ,ίσος καμία διορθώσουλα ενδιάμεσα.
Όταν αποφασίσουν να το γυρίσουν ενας ΘΕΟΣ ξέρει τι θα σκαρφιστούν .

Ξέχασα χθες να ρωτήσω τον ΚΑΡΑ και τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ πια είναι η πιθανή τιμή εισόδου σε ΑΛΦΑ αν διορθώσει λίγο μέσα στην ημέρα

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΣΤΡΑΤΗΓΕ
Καλημερα ΧΡΗΣΤΟ

Chris είπε...

Καλημερα ΑΡΤ
Ευχαριστω πολυ φιλε για προχθες.
====
Οσο για το αρθρο τι να πω...
Με αφησε σεκος!!!!
Δωσε θαρρος στο χωριατη να σ ανεβει στο κρεβατι!!!
Για να δω τωρα την αντιδραση(?) της κ.Ρεπουση που ειναι μες στα πραγματα..
====
Γιαννη ΚΟΝ βλεπω σε τρωει ο κ@λος σου για ΑΛΦΑ!!!!!:=))
Δηλ η KAISER σε χαλαει???:=))

giannhs kon είπε...

Χαχαχα καλό ΔΑΣΚΑΛΕ καλό

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/tPR93yShOWc

giannhs kon είπε...

Άντε άλλο ένα για αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ δεν γεννήθηκαν ΕΛΛΗΝΕΣ

http://youtu.be/w6JNrLs41gc

θα τα πούμε αργότερα

ΑΡΤ είπε...

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.
1821-1924. Πολλά χρόνια γενοκτονιών, σφαγών και απειλών της Τουρκίας έναντι όλων των γειτονικών λαών.


Απρίλιος του 1821 - Εκτέλεση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου, και εξαπόλυση πλήθους εξαγριωμένων Τούρκων κατά Ελλήνων κατοίκων της Τουρκίας, ως αντίποινα για την εξέγερση των Ελλήνων στην Πελοπόννησο.

1822 - Νεά αντίποινα από τον Σουλτάνο για να τρομοκρατήσει τους χριστιανούς στο νησί της Χίου. Δολοφονούνται 50.000 Έλληνες.

1850 - 12.000 Αρμένιοι και Νεστοριανοί σφαγιάζονται από Κούρδους υπό την ηγεσία του Μπεντέρ Χαν Μπέγκ, οι οποίοι είναι οπλισμένοι με καραμπίνες, ειδικά κατασκευασμένες για την τουρκική κυβέρνηση και οι οποίοι χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται επίσης από την τουρκική κυβέρνηση.

7 Απριλίου του 1860 - Ο Σουλτάνος διατάζει την σφαγή των Μαρωνιτών χωρικών στον Λίβανο.

6 Ιουλίου 1860 - Σύριοι σφαγιάζονται μετά από διαταγή του Αχμέντ πασά. Ο αριθμός των σφαγιασθέντων συμπεριλαμβανομένων και των Μαρωνιτών του Λιβάνου στις 7 Απριλίου, ανέρχεται στις 11.000.

1876 - Εξαπολύονται συμμορίες Τούρκων...
για να καταπνίξουν εξέγερση στην Βουλγαρία. 15.000 σφαγιάζονται στην περιοχή της Φιλλιπούπολης, μεταξύ αυτών και Αρμένιοι της τοπικής κοινότητας. Καταστρέφονται 58 χωριά και 5 μοναστήρια.

28 Ιουνίου 1877 - Κατά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων, προς την λήξη του Ρωσο-τουρκικού πολέμου, πάνω από 6.000 Αρμένιοι δολοφονούνται, όταν ο τουρκικός στρατός και κουρδικές άτακτες ομάδες καταστρέφουν τα χριστιανικά χωριά της περιοχής.

4 Ιουνίου 1878 - Η Τουρκία πουλά τη Κύπρο στην Αγγλία.

Καλοκαίρι του 1892 - Σφαγιάζονται 8.000 Γιεζίδες κοντά στο Μοσούλ, και καίγονται τα χωριά τους διότι αρνούνται να ασπαστούν το Ισλαμ, μετά από εντολές του Φερίκ πασά.

Σεπτέμβριος του 1894 έως Αύγουστο του 1896 - Ο Σουλτάν Χαμίτ εφαρμόζει την τακτική της γενοκτονίας στους Αρμένιους.

Αύγουστος και Σεπτέμβριος του 1894 - 12.000 Αρμένιοι σκοτώνονται στο Σασούν.

Οκτώβριος του 1895 - Λαμβάνει χώρα η πρώτη οργανωμένη γενοκτονία στην Κωνσταντινούπολη και στην Τραπεζούντα.

Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 1895 - Οι τουρκικές αρχές οργανώνουν μεγάλης έκτασης σφαγές σε όλη τη χώρα.

Ιούνιος του 1896 - Σφαγή των Αρμενίων της πόλης Βαν.

1896 - Σφαγή 300.000 Αρμενίων στην Κωνσταντινούπολη.

12 Μαΐου 1896 - Δολοφονίες 55.000 Ελλήνων και διαμάχες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στην Κρήτη.

Μάρτιος του 1909 - Νέες σφαγές 30.000 Αρμενίων και Αμερικανών ιεραποστόλων, στα Άδανα και άλλες πόλεις της Κιλικίας, οργανωμένες από τους Νεότουκρους.

1909 - Οι Νεότουρκοι αντιμετωπίζουν την επανάσταση των Αράβων στην Υεμένη με αιματοχυσίες.

ΑΡΤ είπε...

1 Οκτωβρίου 1911 - Δολοφονείται ο Επίσκοπος Γρεβενών, Αιμιλιανός από τους Τούρκους.

1912 - Ο τουρκικός στρατός κατά την υποχώρησή του από την ανατολική Θράκη, λεηλατεί τα χωριά της περιοχής του Διδυμοτείχου και της Ανδριανούπολης. Τα χωριά της περιοχής Μαλγάρα καίγονται. Το ίδιο συμβαίνει και στο Κεσσάνι. Δολοφονίες και σφαγές συνοδεύουν την καταστροφή και λεηλασία της ελληνικής αυτής περιοχής.

1913 - Η ανακατάληψη της ανατολικής Θράκης με τις θηριωδίες που ακολουθούν έχει ως αποτέλεσμα τη σφαγή 15.690 Ελλήνων.

Φεβρουάριος 1913 - Οι Έλληνες κάτοικοι της περιφέρειας Κριθέα της Ανατολικής Θράκης τρέπονται σε φυγή από τις Τουρκικές αρχές. Ακολουθούν βάρβαρες λεηλασίες.

Ιανουάριος έως Δεκέμβριος του 1914 - Πάνω από 250.000 Έλληνες εκτοπίζονται από τις περιοχές της ανατολικής Θράκης και Σμύρνης. Τα υπάρχοντά τους κατάσχονται.

27 Μαΐου 1914 - Οι Τουρκικές αρχές διατάζουν το χριστιανικό πληθυσμό της Περγάμου να εγκαταλείψουν τη πόλη μέσα σε δύο ώρες. Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι καταφεύγουν στη Μυτιλήνη.

Μάιος και Ιούνιος του 1914 - Οι Τούρκοι επιδίδονται σε όλες τις μορφές διωγμών που σαν στόχο έχουν τους Έλληνες της δυτικής Μικράς Ασίας. Τα παράλια της Μικράς Ασίας έχουν καταστραφεί. Στην Ερυθραία και στη Φωκαία οι Έλληνες σφαγιάζονται ανελέητα.

Ιούλιος και Αύγουστος 1914 - Η τουρκική κυβέρνηση δημιουργεί "τάγματα καταναγκαστικών έργων". Πρόκειται για μια νέα μέθοδο εξόντωσης των Ελλήνων - οθωμανών πολιτών που έχουν καταταγεί στον τουρκικό στρατό. Με τον τρόπο αυτό 400.000 Έλληνες εξοντώθηκαν από την πείνα και την κακοποίηση.

Αύγουστος του 1914 - 12.000 Ασσύριοι δολοφονούνται από τον Τζεβτέτ Χαλίλ Μπέι. Ο αριθμός των Ασσυρίων όλων των θρησκειών που έχουν δολοφονηθεί από τους Τούρκους από το 1895 ανέρχεται στις 424.000.

Σεπτέμβριος 1914 - Με διάταγμα της Τουρκικής κυβέρνησης πολλά χωριά της Ανατολικής Θράκης, όπου πλειοψηφεί το Ελληνικό στοιχείο, εκκενώνονται δια της βίας (Νεοχώριο, Γαλατάς, Καλλίπολη, κτλ.). Ακολουθούν λεηλασίες σε σπίτια και καταστήματα. Χιλιάδες αφήνουν τα πατρογονικά τους εδάφη και καταφεύγουν στην Ελλάδα.

Νοέμβριος - Δεκέμβριος 1914 - Με διάταγμα της Τουρκικής κυβέρνησης η περιοχή Βιζύη και μέρος της περιοχής Σαράντα Εκκλησιές εκκενώνονται. 19.000 Έλληνες εξορίζονται στην Ανατολία και οι περιουσίες τους λεηλατούνται. Σύμφωνα με τα αρχεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου 119.940 Έλληνες απελάθηκαν από την Ανατολική Θράκη.

Απρίλιος του 1915 - Το τουρκικό καθεστώς προχωρεί σε οργανωμένες συλλήψεις ενός μεγάλου αριθμού Αρμενίων διανοουμένων και εθνικών ηγετών στην Κωνσταντινούπολη και στις επαρχίες. Στη συνέχεια εκτοπίζονται στην Ανατόλια και καθοδόν σφαγιάζονται. Οι Αρμένιοι στρατιώτες που υπηρετούν στον τουρκικό στρατό αφοπλίζονται και σφαγιάζονται κατά χιλιάδες. Ο ανυπεράσπιστος αρμενικός πληθυσμός οδηγείται στην έρημο της Συρίας και σφαγιάζεται κατά δεκάδες χιλιάδες από τον τουρκικό στρατό, από άτακτα στρατεύματα και πολίτες ή αφήνεται στην έρημο για να πεθάνει από την ασιτία και την κακοποίηση. 1.500.000 Αρμένιοι εξαλείφθηκαν από τις τουρκιές θηριωδίες.

1915 - Οι Τούρκοι θέτουν σε εφαρμογή μια άγρια καταδίωξη κατά των Σύριων Ορθοδόξων και Νεστοριανών κατοίκων των περιοχών Χακάρι, Μαρντίν και Μιντιάτ. Από τα πρώτα θύματα της καταδίωξης είναι ο Αντάι Σερ, Αρχιεπίσκοπος του Σερτ. Η καμπάνια αυτή, γεμάτη σφαγές και καταστροφές, συνεχίστηκε έως το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, φτάνοντας σχεδόν στον στόχο της.

20 Αυγούστου 1915 έως 6 Μαΐου 1916 - Οι Οθωμανοί απαγχονίζουν 35 Λιβανέζους και Σύριους εθνικούς ηγέτες στις πλατείες Αλ Μπουρτζ του Λιβάνου και Αλ Μαρτζά της Συρίας, με την κατηγορία ότι "αγωνίζονται για την ελευθερία". 130.000 Λιβανέζοι και Σύριοι δολοφονούνται κάτω από τον Οθωμανικό ζυγό.

ΑΡΤ είπε...

1916 - Οι Τούρκοι αναγκάζουν τους κατοίκους διαφόρων περιοχών του Πόντου να μεταναστεύσουν στο Σίβας. Κατά την παραπάνω μετακίνηση, από τους 16.750 κατοίκους των περιοχών Ελέβι και Τρίπολης, επέζησαν μόνον οι 550. Και από τους 49.520 κατοίκους της Τραπεζούντας, παρέμειναν ζωντανοί μόνο οι 20.300.

1916 - Καταστροφή της περιοχής Ρισέου-Πλατάνου του Πόντου. Λεηλασίες των πόλεων Οφίς, Σούρμενα και Γέμουρα. Οι λεηλασίες οργανώθηκαν από τους αξιωματούχους του Οθωμανικού κράτους και εκτελέστηκαν υπό την ηγεσία του Αχμέτ Μπέη και του στρατάρχη της περιοχής Βελίπ Πασά.

27 Δεκεμβρίου 1916 - Σύλληψη των διακεκριμένων πολιτών της Αμισού καθώς και 4.000 Ελλήνων πολιτών και εκτόπισή τους στην Ανατολία.

Άνοιξη του 1917 - Οι Τούρκοι διατάσσουν τον διωγμό 23.000 Ελλήνων, κατοίκων της Κυδωνίας.

Νοέμβριος του 1917 - 400 ελληνικές οικογένειες εκτοπίζονται από τους Τούρκους από τη Ν.Δ. Μικρά Ασία, ενώ λεηλατούνται οι περιουσίες τους.

Απρίλιος του 1918 - Άλλες 8000 ελληνικές οικογένειες εκτοπίζονται από τη Ν.Δ. Μικρά Ασία.

1920 - Ο Επίσκοπος της Τραπεζούντας Χρύσανθος, καταδικάζεται ερήμην σε θάνατο από το Στρατοδικείο της Άγκυρας. Καταδικάζεται επίσης και ο Επίσκοπος του Ζήλων ο οποίος αποδημεί στη φυλακή.

1920 - 30.000 Αρμένιοι σφαγιάζονται στην περιοχή του Κάρς από Κεμαλικούς.

Σεπτέμβριος 1920 - Η Κεμαλική Τουρκία επιτίθεται στην Δημοκρατία της Αρμενίας. Οι Αρμένιοι μάχονται ενάντια στα ισχυρά τουρκικά στρατεύματα. Οι Τούρκοι επικρατούν τη 2-12-1920. Τη νίκη αυτή των Τούρκων επακολουθεί η προσάρτηση του 50% της επικράτειας της Δημοκρατίας της Αρμενίας, που είχε συσταθεί στις 28 Μαΐου 1918, στη Τουρκία.

1920 έως 1921 - Άλλοι 50.000 Αρμένιοι εκτελούνται από Κεμαλικούς

3 Ιουνίου 1921 - Κεμαλικοί συλλαμβάνουν 1.320 επιφανείς Έλληνες κάτοικους της Σαμσούντας. Την επομένη δολοφονούν 701 από τους κρατούμενους. Τα θύματα θάβονται σε ομαδικό τάφο πίσω από την οικία του Μπεκίρ πασά. Οι υπόλοιποι των κρατουμένων εξορίζονται στο εσωτερικό της Ανατόλιας.

24 Αυγούστου 1922 - Ο Τουρκικός στρατός καταλαμβάνει τη Πέργαμο. Οι Έλληνες τρέπονται σε φυγή για να σωθούν.

9 Σεπτεμβρίου του 1922 - Οι Τούρκοι εισβάλλουν στη Σμύρνη και πυρπολούν την πόλη. Οργανώνονται μεγάλης έκτασης σφαγές κατά των Ελλήνων και των Αρμενίων. Δολοφονούνται περίπου 150.000 άτομα.

10 Ιουλίου 1924 - Ο 7ος τουρκικός στρατός καταπνίγει την κουρδική εξέγερση στο Χακάρι. Σε διάστημα 79 ημερών, 36 χωριά έχουν καταστραφεί και 12 έχουν ολοσχερώς χαθεί από το χάρτη.



Ευριπίδης Μπίλλης,
τ. επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Χρήστο και ΑΡΤ.
Τι να πω μετά από αυτά που έβαλε ο ΑΡΤ? Και όμως το επίσημο ελληνικό κράτος σιωπά, οι δε προδότες πολιτικοί μας δεν χάνουν ευκαιρία να χορέψουν παρέα με τους τούρκους ηγέτες, σε ένδειξη καλής θέλησης!
Για τα κακόμοιρα αποθέματά μας σε πετρέλαιο και αέριο, άστα, μάλλον μετά την καταστροφή που μας οδηγούν οι φίλοι μας ευρωπαίοι θα μας τα πάρουν οι άλλοι φίλοι μας οι αμερικάνοι κατά 60% δίνοντας ένα 20% σε Ελλάδα και τουρκία αντίστοιχα για να είναι "μονιασμένες"!

giannhs kon είπε...

· Πτώση 0,2% στο άνοιγμα για τον IBEX 35 στη Μαδρίτη στις 7.195 μονάδες

· Υποχωρεί κατά 0,2% στο άνοιγμα ο CAC 40 στο Παρίσι στις 3.447,72 μονάδες

· Απώλειες 0,3% στο άνοιγμα για τον DAX 30 στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης στις 6.949,04 μονάδες

· Στο -0,6% και τις 5.808,96 μονάδες άνοιξε ο FTSE 100 στο χρηματιστήριο του Λονδίνου

· Με απώλειες 0,4% άνοιξε ο Stoxx Europe 600 στις 267,83 μονάδες

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

τρομοτσακο ζεις εσυ μας οδηγεις..
ποτε θα σου κοψουν το κωλαρακι δεν ξερω...
ισως οταν σταματησουν να σε αβαντσαρουν τα μεγαλα συμφεροντα..
δεν θυμαμαι ουτε ενα καλο ρεπορταζ...
αντε να δουμε ...
τρομοτσακος στον ηλεκτρονικο τυπο και αυριανη στο εντυπο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Από μέσα τι κάνουμε? Τίποτα άλλο από το να προσπαθούμε να διαλύσουμε την χώρα μια ώρα αρχύτερα.
Διοικητής του ΟΓΑ: Κοινωνικός τουρισμός. Τον Μάρτη που πέρασε ξενοδοχείο με χωρητικότητα 64 κλίνες, μας δήλωσε ότι φιλοξενεί 164 δικαιούχους. Κάναμε έλεγχο και το ξενοδοχείο ήταν κλειστό!
Μια μικρή μόνο περίπτωση που δείχνει πόσο έχουμε ξεφτιλιστεί σαν έθνος. Και μετά περιμένουμε αντίδραση στις εξωτερικές προβοκάτσιες...
Ας χαρούμε τώρα τον Αύγουστο...μας κάνουν αυτή την χάρη, γιατί από Σεπτέμβριο τα ψέμματα τελειώνουν...έρχονται δύσκολα πράγματα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία

Γιάννη μου το μαντήλι σου...τι βλέπεις για μας?

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Που να κάνεις πρόβλεψη ΠΑΝΟ στο δικό μας χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γι αυτό κι εγώ γράφω ότι μου κατέβει και κολλάω στους φίλους με τα τεχνικά.
Μπορείς ας πούμε να ξενυχτήσεις διαβάζοντας, να κοιτάς διαγράμματα, να καταστρώνεις σχέδια αγορών - πωλήσεων κλπ κλπ και το πρωί να σε στείλουν αδιάβαστο με τις δηλώσεις τους και να λες πόσο μαλάκας είμαι τελικά?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι κόκκινοι και ο ψωριάρης αντάμα

Νίκη είπε...

Κι ο ψωριάρης χώρια Πάνο. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Καλημέρα σε όλους.

μπαρμπαλιας είπε...

Νικη κλμ
τι πας και μπλεκεις με τον σεισαχθεια και στην...λεει;;;
λες και δεν τον ξερεις...

και να εχεις υποψιν σου οτι εχει αναλαβει "κουμαντο ταπα"στη στηλη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκη, ευτυχώς διαφοροποιήθηκε, για την ώρα βέβαια

μπαρμπαλιας είπε...

κατα πως δειχνει το ταμπλο-μερες τωρα-
η ΕΥΡΩΒ ειναι εκτος εξεληξεων στην μαχη της αναδια/κατανομης...ισως ειναι ο επομενος στοχος...υποψιν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχεις άδικο Ηλία, την μικρότερη άνοδο είχε από τις 3

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ΕΕΕΚ χθες φρενάριζε, σήμερα σιγοντάρει...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Την ΕΜΠΟΡΙΚΗ δεν την θέλει κανείς??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστα, εγώ όχι πάντως

Νίκη είπε...

Καλημέρα Μπαρμπαλιά, Πάνο, Γιάννη Κώστα. Ηλία, δεν νομίζω ότι θα μου την πει. Ή μάλλον είμαι σίγουρη ότι ΔΕΝ. Εκτός κι αν έγινε ήδη και τον έσβησε ο ΔΝ. Ναι κάτι έχω καταλάβει.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Οι ΕΔ της χώρας φαίνεται ότι βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή. Στις 07.45 το πρωί ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος ενεργοποίησε και πάλι την Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης, αιφνιδιαστικά.

Με την κωδική ονομασία ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ, βρίσκεται σε εξέλιξη άσκηση με σενάριο κατάληψης Πολεμικού πλοίου!

Το σενάριο μόνο τυχαίο δεν είναι! Αυτό ήταν ένα από τα σενάρια που είχαν εξεταστεί τις κρίσιμες ώρες των Ιμίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μικρές αλήθειες για τα πλούσια γυναικεία στήθη
http://www.iatropedia.com/articles/read/2444

μπαρμπαλιας είπε...

Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του προέδρου της Βουλής διόρισε ο κ. Β. Πολύδωρας την… κόρη του, σε μόλις μια ημέρα που διατέλεσε στη θέση αυτή στην προηγούμενη σύνθεση της Βουλής, έως ότου προκηρύχθηκαν οι νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/718291/Article.aspx

....
ο ανθρωπος επραξε αριστα
αφου ειναι ακομη στην εποχη της παντοκρατοριας των πολιτικων...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στη φωτό πάντως το ένα έπαθε λάστιχο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε τα γουρούνια δεν αλλάζουν μπάρμπα...γουρούνια θα παραμείνουν για πάντα

μπαρμπαλιας είπε...

...τα χαρτια του 20ρη χωνευουν τα τρομερα κερδη των προηγουμενων ημερων ...
"η αλλεως πουλανε για τσιγαρα και καφε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τόσο ήταν δηλαδή?
Κρίμα τις αναλύσεις...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΚΑΙ αν δεν ήταν το ΤΤ φαντάσου που θα ήταν ο ΓΔ..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν νομίζω να έχει πολύ βάρος Κώστα.
Οι ξένοι κάπως καλύτερα...για να δούμε και εμάς μετά την βουτιά.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Σωστά Πάνο ..πλάκα κάνω!!

Νίκη είπε...

Πάνο, έχεις μήνυμα.

Νίκη είπε...

Παιδιά, τι γίνατε; Όλοι για βουτιές έχετε πάει;

Chris είπε...

καλησπερα κι απο μενα...

ουτε για εναν καφε δεν μπορω να παω???
Εμ αφου δεν ειναι κανεις μας εδω πως να μην πεφτει???!!!

michele είπε...

Καλο μεσημερι κι απο μενα.Ενας καλος υπνακος χτες 10-1 το βραδυ ,μου εδωσε φτερα για νυχτερινη εξοδο η οποια ολοκληρωθηκε μια ωρα πριν ανοιξει το Τοκιο..
Ετσι το ΧΑΑ βρηκε ευκαιρια να διορθωσει καθοτι δεν ηταν δυνατον να παρακολουθησω την αρχη της συνεδριασης χαχα
Υποτιθεται ο S&P μας προειδοποιει και λοιπες μπουρδες.
Ο δεικτης ειναι και σημερα ,ωραια ελεγχομενος με πανω την ΕΕΕΚ για να αποθερμανθει η χτεσινη συνεδριαση,τα επιπεδα τιμων ομως τα κατα κατακτουν οι μετοχες σιγα σιγα.Το 625 θελει φορα και να εχουν φυγει οι βιαστικοι.Οι ειδησεις στην περιοδο πολεμου που ζουμε ειδικα ετσι που τις γραφει ο ΛΕΩ,ειναι για γελια,αλλα αυτο ειναι το παιχνιδι..
Stay long

Νίκη είπε...

ΟΥΦ… Γεια σου Μικέλε και να περνάς καλά.

michele είπε...

Γεια σου Νικη μας,ευχαριστω..

Chris είπε...

να και μια αισιοδοξη νοτα...

Stay long...
====
Μονο Νικη ΜΙχελε???
Αλλος κανεις???

Chris είπε...

και τι τους ενοχλουσε Μαικλ να σπασουν το 625???

Οι βιαστικοι εφταιγαν???
ή μηπως αλλαξε γνωμη η παραγκα???

Συνηθως οταν δρομολογουν κατι το τελειωνουν..

michele είπε...

Με διαφορετικο τροπο απο οτι σκεφτεσαι Χρηστο..οταν θα φυγει το μαγαζι( οπως τοτε που ξεκινησε απο το 471) απαντες πρεπει να ειναι φοβισμενοι και αχαρτοι.Ετσι ανεβαινουν πιο ευκολα τα χαρτια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα παιδιά κι ας άργησα

michele είπε...

Πχ.Χτες ανεβαινε πολυ η αλφα ας πουμε,δεν εμπαιναν,σημερα πεφτει παλι δεν μπαινουν.Ε θα μπουν ψηλοτερα.Παραδειγμα εφερα την αλφα ειναι και τραπεζα και εκει στις τραπεζες ειμαστε ακομη επιφυλακτικοι για πολλους λογους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξενύχτη μας ανησύχησες, είδες τι συμβαίνει άν έχεις καθημερινή επαφή με κάποιους? Μια μέρα να λείψεις αρχίζουν τα ερωτηματικά.

Chris είπε...

το προβλημα μαικλ ειναι οι μαριδα??

μα οι μεγαλοι δεν εχουν τα χαρια???
Εγω παλι νομιζω οτι δεν θελουν πολλους στις διαδρομες που κανουν ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω...

Τωρα αν προλαβε η μαριδα και ψωνισε τοσα πολλα κομματια τι να πω??
===
Καλως τον ΠΑνο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχει πατώσει και ξαναπατώσει ο κ. γενικός πέριξ του 612... πιστεύω να κρατήσει εκεί

Chris είπε...

Μακαρι να ειναι ετσι Μαικλ....

Στο μεταξυ πουλανε και αυτη που αγορασαν στο 1,36-1,38 μια και αγορασαν ψηλα!!!
Το εχω παθει κι εγω αυτο και μετα χτυπας το κεφαλι σου:=))

michele είπε...

Πανο μου ετσι ειναι..χανομαι για ρεμβαζω χαχα
Χρηστο ετσι συμβαινει.Παντως οι ξενοι βασει του επισημου δελτιου τιμων κατεχουν το 51,7% .Για οποιον ενδιαφερεται για ξενους..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ώρα είναι 15.30 και ο τζίρος μόλις 10 εκ.

Αυτό πρέπει να είναι καλό για σήμερα

michele είπε...

Επειδη θα παω για μπανιο,αλλωστε η συνεδριαση ειναι διορθωτικη ,στις 5 καντε refresh θα ανεβει η απογευματινη αναρτηση..εκει τα σχολια μετα τις 5 λοιπον

Chris είπε...

1,297 ο 5αρης ΕΤε

607,7 ο 5αρης ΓΔ

Σε ημερησια
(αν εχω λαθος διορθωστε με)

Chris είπε...

καλο μπανιο Μαικλ...

Για σενα ΓΔ 20αρη ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι βουτιες και τα μακροβουτια!!!!
Ακους?????

Chris είπε...

και ετσι Πανουλη μειναμε τα δυο μας:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω ειδικά εργαλεία αλλά βλέπω από κάπιταλ ότι

5άρης ΓΔ = 603,8

100άρης = 627,8

τον 100άρη δεν μπορούμε να πιάσουμε

michele είπε...

610,10 ο κμο 30 ημ Chris ο 5 αρης ειναι για πολυ βραχυπροθεσμους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι Χρήστο τα δυο μας χαχαχα


Και ο 25άρης του Δήμου στο 610,6

Αυτο το κρατάμε για την ώρα

Chris είπε...

5αρης ΓΔ 607,7
100αρης 598

Chris είπε...

Πανο ΜΑικλ τον απλο κμο υπολογιζετε???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλα αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα...

Σου είπα που βλέπω εγώ αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόση διαφορά στον κατοστάρη

Ημερήσιο γράφημα βλέπω 100άρης = 627,8

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον απλό βέβαια μπουμπούνα... χαχαχα


Εσύ τι κοιτάς????

michele είπε...

12,20,30 50 ,100 200.Αυτοι ειναι κινητοι..

Chris είπε...

τα κερατα μου τα διφορα κοιτω:=)))

michele είπε...

626,60 αυτη τη στιγμη ο 100 αρης.Χαχα μην το λες μπουμπουνα βρε το παιδι.Θα μας διαβαζουν και οι μαθητες του

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά μπάνια εσύ νεαρέ , άσε εμάς να καθαρίσουμε μόνοι μας...

Chris είπε...

Α ρε ΠΑνουλη :=))))

Μου την εφερες ε????

Που θα παει????
===
Εγω παντως κοιταω ο,τι με βολευει:=)))
Βαζω και εκθετικο και τριγωνικο και σταθμισμενο:=))))

μπαρμπαλιας είπε...

ωρε Πανουλι τι ασχολειστε;;;
κινητους και ακουνητους παραμυθια στο πατερο
η ουσια ειναι μια.το μαγαζι θελει καυσιμο και κλιμα για να παει...
και σε ολη την ελλαδα εχει πλακωσει ετακ,εμακ,σακ,δου,φαπ και παει λεγοντας...
εν τω μεταξυ οι τελευταιες ελπιδες της μεσης ταξης εχουν τελειωσει...περιμενει να πεθανει...
εκτος αεριτζηδων που δεν εχουν καταλαβει τι εστι κριση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει μια ψιλοδιαφορά μόνο με αυτό που έγραψες εσύ Μικέλε
Το μπουμπούνα φιλικά και το ξέρει ο δάσκαλος χαχα

Chris είπε...

Τωρα Μαικλ που ηρθε και ο Λιακος, οι νεαροι μπορουν να αποχωρουν σιγα σιγα.
Ηρθε η ωρα των μεγαλων παιδιων!!!!!
Και γω μεσα σ αυτα!!!!

Chris είπε...

χοντραινει η διορθωση και δεν μ αρεσει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία αν διάβασες τα πρωινά και τα χτεσινοβραδινά θα κατάλαβες την σχέση μου με τους δείκτες και τους κινητούς...τώρα κουβέντα κάνουμε απλά εδώ...

Για τα υπόλοιπα που λες, ειδικά την μεσαία τάξη...τα είπαμε, μας αφήνουν να περάσουμε τον Αύγουστο και μετά ΕΜΑΣ θα βάλουν πάλι στο στόχαστρο...
Ο κ. καθηγητής με το αμερικάνικο κούρεμα και το γουρλωμένο μάτι είναι κάθετος και οι 2 συνεταίροι το παίζουν δύσκολοι για την ώρα...για να πουν μετά δεν γινόταν αλλιώς, προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς κλπ κλπ

ΠΑΝΟΣ είπε...

...χοντραίνει πράγματι Χρήστο, είναι και η ώρα της κρίσης τώρα που φαίνονται οι προθέσεις τους

Το κλείσιμο να δούμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα θα το ξεσκίσουν κανονικά Χρήστο, αυτό είναι το ελληνικό ΧΑΑ

Έξω μια σταθερή και λογική διόρθωση από το πρωί...εδώ τρομοκρατία

Chris είπε...

καπου εδω πρεπει να σταματησει η διορθωση γιατι μετα αρχιζει η πτωση....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε...

μπαρμπαλιας είπε...

ρε υπομονη που εχουν στα δυο λιμανια...
2 τεμ το καθενα ολη μερα...
ο ΜΥΤΙΛ ειχε φοβερα κερδη και τα περνουν οι τοποθετιμενοι εγκαιρα...
τουταυτο και στα αλλα του 20ρη που ειχαν εκρικτικες αποδοσεις

γερα λεβεντες μου.πουληστε

Chris είπε...

Πανο λες να με ακουσαν?????

Και μετα κοροιδευεις το δικο μου κμο:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε λίγο η συνέχεια, ώρα για φαγητό τώρα...
Το κλείσιμο θα δείξει πολλά

Στο μεταξύ...
Πάνω από το επικίνδυνο όριο του 7% ανήλθαν και πάλι οι αποδόσεις των ισπανικών 10ετών ομολόγων, εν μέσω αβεβαιότητας αναφορικά με τις λεπτομέρειες ενός ισπανικού πακέτου διάσωσης.

Chris είπε...

καλη ορεξη..

μπαρμπαλιας είπε...

μια βδομαδα ξεσκιστηκαν εξω Πανο...δεπρεπει κατι να πουν για να χονεψουν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ είμαι... για την ώρα στο 609 και κάτι ψιλά και αναμονή για το τελικό

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η νέα ανάρτηση εμφανίστηκε...πάμε επάνω λοιπόν