Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012


 ΣΑΒΒΑΤΟ                                                                                 

                                 
                                                               ..και καφεδάκι 

H ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΔΙΚΗ"...

Tου Χρηστου Γιανναρα

Tο να παίζει κανείς με την ψυχολογία των πολιτών, τον φόβο, τον ενδεχόμενο πανικό, την ελπίδα ή τον απελπισμό τους, το να τολμάει τέτοιον σαδισμό από καιροσκοπικό συμφέρον ή από ανεύθυνη επιπολαιότητα, είναι αδίκημα ποινικό. Tο προβλέπει ο Ποινικός Kώδικας (άρθρο 191) και το προσδιορίζει ως «διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Tο τιμωρεί με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και με χρηματική ποινή.

Tο αδίκημα, με τη νομική του διατύπωση, αφορά σε όποιον «διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας».

Tο άρθρο δυστυχώς δεν προβλέπει τις καταστροφικές για την οργανωμένη συλλογικότητα συνέπειες που μπορεί να έχει η διασπορά ψευδών ειδήσεων παραπλανητικά αισιόδοξων («λεφτά υπάρχουν»), εφησυχαστικών, ικανών να οδηγήσουν τους πολίτες σε ψευδαισθήσεις και προσδοκίες ουτοπικές, δηλαδή σε σκόπιμη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Iσως η πορεία της χώρας να ήταν διαφορετική, αν είχαν υπάρξει ποινικές συνέπειες για τον πρωθυπουργό που βεβαίωνε θριαμβικά ότι «οι βάσεις φεύγουν», «η Eλλάδα ανήκει στους Eλληνες» ενώ είχε μόλις υπογράψει τη συνέχιση παραμονής των βάσεων και την παραίτηση της Eλλάδας από το δικαίωμα ερευνών για πετρέλαιο ακόμα και έξω από τη Σαλαμίνα.

Πάντως, αν το άρθρο 191 του Ποινικού Kώδικα, έστω και ελλιπές, εφαρμοζόταν σήμερα με ευσυνειδησία και αμεροληψία από τους δικαστές, το σύνολο ίσως των επαγγελματιών της πολιτικής και της πληροφόρησης θα βρισκόταν στη φυλακή. Διότι στην Eλλάδα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια (από την υπογραφή του πρώτου Mνημονίου και μετά), η άσκηση της εξουσίας και εν πολλοίς της πληροφόρησης θεμελιώνεται κατ’ αρχήν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Πριν από κάθε δόση δανείου πολιτικοί και δημοσιογράφοι εξαπολύουν απειλές κατατρομοκράτησης των πολιτών για επικείμενη, εντός ημερών, αδυναμία πληρωμής από το κράτος μισθών και συντάξεων, έξοδο από τη Zώνη του Eυρώ, πιθανότατα και από την E.E., επιστροφή στη δραχμή, βυθισμό στο χάος, στην αλληλοσφαγή.

Eφαρμόζουν ό,τι ακριβώς τιμωρεί το άρθρο 191 του Ποινικού Kώδικα: Σπέρνουν τρόμο και πανικό στους πολίτες, καταλύουν (όχι απλώς διαταράσσουν) τη «δημόσια πίστη» (αν αυτή σημαίνει την εμπιστοσύνη του πολίτη στις προϋποθέσεις και στους θεσμούς οργάνωσης της συλλογικότητας), εμφανίζουν τη χώρα στη διεθνή σκηνή διαλυμένη, ανίκανη, πανικόβλητη, ευκολότατη λεία για επίβουλους γείτονες. Kαι όλα αυτά τα ποινικώς κολάσιμα τα μηχανεύονται, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, προκειμένου να επιβληθούν στους πολίτες εξωφρενικού παραλογισμού ανομίες και αδικίες: περικοπές επιούσιων εισοδημάτων, φορολογήσεις που ισοδυναμούν με δήμευση προστατευόμενων από το Σύνταγμα περιουσιών, πρακτικές που μόνο στρατεύματα κατοχής εφαρμόζουν σε υπόδουλη χώρα. Mε μοναδικό στόχο, πολιτικών και δημοσιογράφων, να επιβληθούν τα «μέτρα» χωρίς να υπάρξει έκρηξη της κοινωνικής απόγνωσης, να τιθασευθεί από τις απειλές η πάνδημη οργή και αγανάκτηση.

Aπό την άλλη, ανησυχία και φόβο, κλονισμό της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς της συμβίωσης, προκαλεί και η καταστροφολογία της αντιπολίτευσης. Oι αντιθέσεις είναι παθιασμένες, πολωτικές, διαμετρικά αντίπαλες – κάποιος πρέπει να λέει αλήθεια και κάποιος ψέματα. Oμως το άρθρο 191 του Ποινικού Kώδικα είναι σαν να μην υπάρχει, ούτε δικαστής υπάρχει να προστατέψει τους πολίτες από ανησυχίες, φόβο, απώλεια εμπιστοσύνης στα δημόσια λειτουργήματα. Tο πολιτικό παιχνίδι, ακόμα και με την πατρίδα κατεστραμμένη και ατιμασμένη, παίζεται με την ψυχολογία των πολιτών: ποιος θα κερδίσει τις ενστικτώδεις ενορμήσεις, φοβικές ή ψευδαισθητικά «αισιόδοξες».

Kαι η σύγχυση από τις αντιτιθέμενες πιστοποιήσεις και προβλέψεις γίνεται κυριολεκτικά παραζάλη, όταν την κυβερνητική πολιτική την καταγγέλλουν όχι οι αντίπαλες κομματικές συντεχνίες, αλλά οικονομολόγοι και πολιτικοί αναλυτές με διεθνή ακαδημαϊκή καταξίωση, σεβαστοί και έγκυροι στα σοβαρότερα κέντρα επιτελικής σπουδής των πτυχών της παγκόσμιας σήμερα κρίσης. Tους ακούμε ή τους διαβάζουμε οι πολίτες να χαρακτηρίζουν την οικονομική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων εγκληματική, σπασμωδική και επιπόλαιη, ανεξήγητα δουλοπρεπή, τεκμηριώνοντας την κριτική τους με ακαταμάχητα πειστήρια. Σε αυτές τις νηφάλιες φωνές οι κυβερνήσεις δεν απαντάνε ποτέ, κωφεύουν, τις αγνοούν, προτιμάνε να μαλλιοτραβιούνται στις κομματικές αντιμαχίες τις αηδιαστικά ευτελέστατες. Aλλά ούτε και τολμάνε να στείλουν στον εισαγγελέα τουλάχιστον τους εγχώριους επιφανείς επικριτές τους για το αδίκημα του άρθρου 191 του ΠK.

Tι είναι σήμερα στην Eλλάδα «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και τι έγκυρη καταγγελία; Tι είναι ποινικό αδίκημα και τι ρεαλιστική κοινωνική προσφορά αμερόληπτης, τίμιας ενημέρωσης; Oι θεσμοί που δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν τους πολίτες από την παραπλάνηση και εξαπάτηση δεν λειτουργούν ή είναι εξόφθαλμα υποταγμένοι στην εξουσιαστική προπαγάνδα. Oι πολίτες δεν μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν για τίποτα. Tα Δελτία Eιδήσεων δεν πληροφορούν, προσφέρουν υλικό για φημολογία, ο πανικός κυοφορεί, από στόμα σε στόμα, ανεξέλεγκτη φρίκη. Ποιες παραβάσεις να κυνηγήσουν τελικά οι εισαγγελείς, όταν μήτρα κάθε ανομίας είναι τα κοινωνικά κακουργήματα που καλύπτονται με κοινοβουλευτική ασυλία;

Δεν χρειάζονται ούτε εξεταστικές ούτε ανακριτικές επιτροπές, τα κακουργήματα που κατέστρεψαν τη ζωή και την ελπίδα εκατομμυρίων στην Eλλάδα ανθρώπων έχουν επώνυμους φυσικούς αυτουργούς και συγκεκριμένες χρονολογίες τέλεσης: Ποιοι πρωθυπουργοί και ποιοι υπουργοί Oικονομικών κατέστησαν τον δανεισμό βρόχο πνιγμού, θανατική καταδίκη της χώρας. Ποιοι υπέγραψαν ποιους διορισμούς χρυσοπληρωμένων, σε αναρίθμητα πόστα, κομματανθρώπων. Ποιοι τους πακτωλούς των προγραμμάτων σύγκλισης της ελληνικής με τις ευρωπαϊκές οικονομίες τους διοχέτευσαν επιδεικτικά στο αδηφάγο πελατειακό κράτος.

H δημοκρατία δεν είναι συνταγή, είναι άθλημα. Tο άθλημα έχει κανόνες. Kαι η παραβίαση των κανόνων έχει ποινές. Δίχως επιβολή ποινών στους υβριστές των κανόνων το άθλημα καταλύεται, δεν υπάρχει δημοκρατία. Oμως η απαλλαγή από τυραννίες στο όνομα του αθλήματος της δημοκρατίας κερδήθηκε με αίμα. Kαι η κατάλυση των κανόνων της δημοκρατίας είναι ύβρις του αίματος που την κοστολογεί.

Aν δεν καθίσουν στο εδώλιο οι υβριστές, δημοκρατία στο Eλλαδιστάν δεν θα υπάρξει.

www.kathimerini.gr

113 σχόλια:

ο dwk είπε...

Доброе утро ! (Dobroe utro!
… ωωωωχ με κόλλησε!!! Καλημέρα ήθελα να πω…
…πάλι με ξενύχτησε!!! …τέλος πάντων…
…νέα απορία:
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει:
Προς τι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συναλλαγή στην ΙΔΙΑ με την χθεσινή τιμή (+-0%) της ΑΣΚΟ;;;;;
Ώρα…………….Τιμή…………..Όγκος
12:36:03………0,246…………………..1 (τεμάχιο ένα!!!) 0,246 ευρώ… (σε μετρητά;;;)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα καλημερα με πολυ ομορφη μερα. Να περνατε οσο το δυνατο καλητερα γινεται,η Ελλαδαρα μας ευλογιμενος τοπος..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι Σαββάτου σε όλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι ξημερώματα κ. Δώρο μας? Ευτυχώς ήσουν με καλή παρέα από εκεί...γιατί μετά από εσάς τους δύο ανέλαβε δράση ο ...βαρεμένος. Είχε ρεπό και ο κόκκινος...

Γιαννάκη προφανώς εξοδούχος, καλά να περνάς κι εσύ

michele είπε...

Καλημερα,καλο μεσημερι! Δωρο μην δινεις σημασια,συνηθως αυτα ειναι η τυχαιες εντολες καποιου που θελει να συμπληρωσει, η σηματα συνηθως 5 μετοχες μεταξυ ανθρωπων που ασχολουνται με το χαρτι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απλά ήσουν ...άτυχος γιατί θα μπορούσε να έχει κέρδη όπως ο ΟΛΠ που έγραψε ο μπάρμπας χθες...


Blogger Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...

ωραιοι στον ΟΛΘ...
διαμορφωνουν τιμη 13.10 με 1 τεμ. και ανοδο 3,15%...

17 Αυγούστου 2012 4:22 μ.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Γιανναράς στο κεντρικό θέμα τα λέει όπως ακριβώς είναι, διατυπωμένα με την γλώσσα ενός πανεπιστημιακού.
Λέει αυτό που πιστεύει ο μέσος Έλληνας, που δυστυχώς δεν πρόκειται ακόμα να γίνει. Πρέπει πρώτα να χυθεί πολύ αίμα όπως στην Αργεντινή?
Θα δούμε.
Άκουγα κάτι περί νέας εφεδρείας και ανατρίχιασα. Όχι για το ίδιο το μέτρο αλλά για τον απίστευτο γραφειοκρατικά και παραπλανητικό τρόπο που προσπαθούν να το σερβίρουν. Δεν τολμούν να πουν ή να εφαρμόσουν κάτι στα ίσια, δέσμιοι ξανά του πολιτικού κόστους αλλά και της καρέκλας τους. Και οι άλλοι έξω να επιμένουν στην ίδια συνταγή...
Αδιέξοδο (για την ώρα τουλάχιστον έτσι φαίνεται) και απογοήτευση στον κόσμο που πίστεψε για μια ακόμα φορά και παραπλανήθηκε οικτρά. Και το χειρότερο είναι ότι μέσα σε ελάχιστο διάστημα οι μάσκες που έπεσαν από ΠΑΝΤΟΥ δεν δίνουν περιθώρια για καμιά αισιοδοξία στο μέλλον και από ΚΑΝΕΝΑΝ σχηματισμό.
Έλεγα κι εγώ ο αφελής, πριν τις πρώτες εκλογές, ότι χρειάζεται να ξεφύγουμε οπωσδήποτε από το σάπιο κατεστημένο του δικομματισμού. Μία ήταν η δύναμη που θα μπορούσε να έκφράσει τις ελπίδες του κόσμου, αλλά δυστυχώς, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα είδαμε και τα δικά τους τα "κατορθώματα" σε οικονομία, εθνικά θέματα, μεταναστευτικό. Που να κυβερνούσαν κιόλας...
Σκατά δεξιά, σκατά αρισετρά, σκατά και στο κέντρο και άντε βρες εσύ τώρα το δρόμο για να μη τα πατήσεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μετά από όλα αυτά θέλετε να σας βάλω ένα ποιηματάκι?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ακούω φωνές...ΟΧΙ ΟΧΙ φτάνει, φιμώστε τον όπως τον βάρδο Κακοφωνίξ όταν ήθελε να τραγουδήσει στο γαλατικό γλέντι.

Αλλά δεν πτοούμαι!

Chris είπε...

kalo μεσημερι Σαββάτου...

Ριχτο το ποιηματακι σου Πανο....


ERA 2... :-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πριν δυο χρόνια περίπου, στη στήλη του ΔΝ, τροποποιημένο σε 15σύλλαβο (έτσι νομίζω τουλάχιστον!) και ίσως όχι ακριβώς όπως το πρωτότυπο που δεν το έχω πρόχειρο, αλλά δεν έχει σημασία...και δεν άλλαξε και τίποτα στο διάστημα που πέρασε.

Chris είπε...

Γεια σου πανουλη....

Στο λευκο τον πυργο....Ζαμπετας....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρηστάρα... Πάρτο!

Βέβαια για χαρτιά που δεν τα πας αλλά δεν έχει σημασία....


ΧΑΑ (λια)

Του Κίτσου η μάνα κάθονταν, χάζευε τα πουλιά της
και ξαφνικά πετάχτηκε, της κόπηκε η μιλιά της
χρηματιστήριο έβλεπε, από ψηλά είχε θέα
τι ήταν αυτό που αντίκρισε στον δόλιο τον Δρομέα;

Πιο κάτω πήγε για να δει αυτή των Ενδυμάτων
για δες πως την κατάντησαν στη χώρα των θαυμάτων!
Τουλάχιστον το Έλλαστρον που ’χει θεμελιώδη
αλλά κι εκεί βλέπει σφαγή χειρότερη του Ηρώδη.

Δεν γίνεται είπε, σύμπτωση, ας πάμε παρακάτω
κάποια θα βρω στη λίστα μου που να μην ξύνει πάτο,
ας δούμε και την Ιντρακάτ, που ’χει πολλά να δώσει
μα φρούδες οι ελπίδες της, μέσα την είχε χώσει.

Με τα πολλά προχώρησε, έφτασε στα Καλώδια
και γούρλωσε τα μάτια της, ραδιενεργά ιώδια.
Στο τέλος κατηφόρισε εκεί στα Πολυμέσα
αλλά σαν είδε την τιμή φώναξε «Χέσε μέσα!»

Το κέρατό μου φώναξε, δεν ξέρω τι να κάνω
αν συνεχίσω να κοιτώ στο τέλος θα πεθάνω.
Και την οθόνη έκλεισε, μαζί και την πλατφόρμα
Δέκα κουλούρες ζύμωσε, τις έβαλε στη φόρμα,

αλεύρι επάνω έριξε, καλή να κάνουν κρούστα
γιατί ο Κίτσος γκρίνιαζε, μυστήρια είχε γούστα.
Τουλάχιστον να έχουμε, σκέφτηκε, για να φάμε
γιατί αν μείνω μεσ’ το ΧΑΑ στο τέλος θα πεινάμε…

Chris είπε...

Να πεθάνεις να πεθάνεις, να πεθάνεις
με τα κόλπα, με τα κόλπα που μου κάνεις....

μαρκος Βαμβακαρης....

Chris είπε...

Ωραιο ποιημα...
Η Κρετα Φαρμ και η Ασκο που ειναι????:=))
====


Σε γελασανε μη χανεις τον καιρο σου...
Αλεξιου

Chris είπε...

αραγε τι θελει να πει ο ποιητης????
μεταφραση δεν εχει???:=)))))
=====

ΠΑιζουν τα μπαγλαμαδακια...
Χρηστακης....

Chris είπε...

γεννηθηκες για την καταστροφη...
Μπιθι...
Αφιερωμενο σ ενα απο τα χαρτακια που ανεφερε ο ποιητης παραπανω.....
Διαλεχτε και παρτε!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να μεταφράσω? Όλες ίδιες είναι με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Σειρά σου τώρα για ένα ποιηματάκι δάσκαλε.
Για την ΕΤΕ που σε πληγώνει...

Chris είπε...

που σαι ρε Πανο????
Προσπαθεις να το μεταφρασεις????:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και σειρά του Δώρου who makes the duck!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γραφουμε μαζί, μη βιάζεσαι Χρήστο!

Chris είπε...

τη χωρισα και ησυχασα.....!!!!

Chris είπε...

του ποθου τ αγριμι.....

χαλαρωσε και ακου κανενα τραγουδακι...

Chris είπε...

Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες
στα σύννεφα από πίσω
έβγα γαμώ την τύχη μου
δε βλέπω να γ@μήσω!!!:=)))))!!!!

Chris είπε...

Χωρισαμε ενα δειλινο....
Αφιερωμενο......σ οτι μας πληγωνει!!!!!

michele είπε...

Aντε ,πρεπει να εμπλουτισω το art gallery του Πανου..Γεια σου δασκαλε,σημερα λαλιστατο σε βλεπω,μιλαει το τσιπουρακι?

Chris είπε...

Γεια σου Μαικλ..

Σημερα σκετο νερο ....
Αποτοξινωση....

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/719929/Article.aspx

Για να μην λεμε μονο για τους πολιτικους.Να μαθουμε να δεχομαστε την εφαρμογη του νομου και μεις.Διαφορετικα θα βγαινουν οι αληθινοι οι Παγκαλοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέλ, για να γράφει πάει να πει ότι είναι "καθαρός" σήμερα χαχα

Chris είπε...

εχει και συνεχεια το θεμα Μαικλ.

Οι συγγενεις και φιλοι του ιδιοκτητη, πλακωσαν στο ξυλο και το πληρωμα του Flying Cat και μαλιστα η εταιρεια καταθεσε μηνυσεις και προειδοποιησε οτι θα σταματησει τα δρομολογια για την Υδρα...

Chris είπε...

σωστα το ειπε ο ΠΑνος..

και τα γραμματα βλεπω και δεν πετανε και η γη σταματησε να γυριζει .....!!!!!!!!!!!:=)))))

Chris είπε...

μια ζωη πληρωνω αμαρτιες ....

Ριταααα....

Παλι ετοιμο με βλεπω να φτιαχτω:=)))

Chris είπε...

Δεν κλαιω που φευγεις δεν κλαιω για τωρα...
Β.Μοσχολιου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα...και θα την λέω στους πολιτικούς μέχρι να πεθάνωωωωω, γιατί δεν τα άφησε ο απλός μισθωτός και συν/χος να φτάσουν εδώ τα πράγματα. Αυτοί τα άφησαν.
Αυτός πάντα πλήρωνε σαν μαλάκας, ήθελε δεν ήθελε. Δεν τον ξεχωρίζω από τον μέσο Έλληνα γιατι είναι καλός και ηθικός κλπ κλπ αλλά μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσε να κάνει φοροδιαφυγή.
Το αποτέλεσμα...το ίδιο και αυτό μετράει. Πλήρωνε και ξαναπληρώνει και θα ξαναπληρώσει η ίδια κατηγορία. Αυτούς που μπορούν να πιάσουν χωρίς κόπο και με κλειστά τα μάτια.

Φυσικά δεν βάζω στο ίδιο καλάθι ΟΛΟΥΣ τους μη μισθωτούς και συν/χους.

Chris είπε...

εχε χαρη που σαι μαγκας κι ομορφοπαιδο
και αν γυρνας τα βραδυα μ αλλες βρε παλαιοπαιδο

Για το Πανο και το ΜΑικλ

Chris είπε...

@.....Αυτός πάντα πλήρωνε σαν μαλάκας,


δηλ Πανο με αποκαλεις Μαλακα?????:=)))

Ωρε που εμπλεξα!!!:=))))))

ο dwk είπε...

Καλησπέρα…
Δεν θέλω, αλλά φοβάμαι ότι θα σας την …σπάσω…

Chris είπε...

αντιλαλουνε διπλοπενιες ....
Μπαρμπα Θωμα μπαρμπα Θωμα.....

Γεια σου ΠΑΝΟ!!!!!!
Συντονισου λιγο στο 2ο προγραμμα...

ο dwk είπε...

…άρχισαν τα όργανα!
Πρόβα για το τι μέλει γενέσθαι αποτελεί η ανατριχιαστική είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας 34 απεργών ανθρακωρύχων…
Είδηση που περνά στα τρίτο – τέταρτα (και πολύ λέω) των ΜΜΑ*!
…δείτε τι μπορεί να κάνει ένα …ευνομούμενο κράτος, μας περνάνε, όχι υπόγεια –στα φανερά πλέον!, κλείνοντας τσαχπίνικα τα μάτια!
*Αποχαύνωσης

Chris είπε...

Πανο το τραγουδι σου ...

Με παρασυρε το ρεμααααααααα

===
Γεια σου Δωρε

ο dwk είπε...

Γεια σου Chris, γεια σου Πάνο, πιπέρι στο στόμα όσων πουν κουβέντα για τα 2:52 ! γεια σου Michele.

ο dwk είπε...

…με πρόλαβε ο Michele ήταν η δεύτερη είδηση…
Σιγά μην κόψουν απόδειξη! Σιγά μην πληρώσουν εφορία! Σιγά μην ασφαλίσουν εργαζόμενο!
Και τα έσοδα; Που θα βρει το κράτος, τα ταμεία έσοδα!
-να τα πάρουν από τους μ@κ@κες! …από τα συνήθη υποζύγια…
-Το ΣΔΟΕ; -Ποιο ΣΔΟΕ;
…πετάχτε τους στη θάλασσα!
Αλήθεια με ποιο κριτήριο βγαίνει το 7% ύφεση;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια Δώρο είχα μια δουλεια και τώρα ξαναμπήκα...πέστα!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η νέα ταξη πραγμάτων δεν αστειεύεται.
Σειρά σου Δώρο να σχολιάσεις, εγώ κουράστηκα και έγινα και γραφικός ίσως.

Και από ποιηματάκι, περιμένω...


ο dwk είπε...

…sorry Chris… βγήκα σαν κ----ράπανο στην μέση… ξέρω όμως ότι και συ εδώ είσαι…

ο dwk είπε...

Τι μπορώ να πω Πάνο…
... αυτά είναι για δυνατές πένες. η πνευματική ηγεσία να βγει μπροστά, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ όμως! Όχι για εφέ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Chris έχει το δικό του στυλ και είναι η ώρα του, μέχρι τις 5 τουλάχιστον.
Δεν παρεξηγιέται, έτσι δεν είναι δάσκαλε?

Τώρα για το μαλάκας, τον εαυτό ου εννοούσα πρώτο χαχαχα

Chris είπε...

mia χαρα ειστε και οι δυο σας....

απομαμβανω τα γραφομενα σας , διαβαζοντας τα....


Πανο το ποιηματακι με το φεγγαρακι δεν σου αρεσε ε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το φεγγαράκι, πότε???
Μιλάμε για τώρα δάσκαλε...

Chris είπε...

δεν κρατησα δεν κρατησα στη ζαλη παραστρατησα....

Γεια σου Πανο Μιχαλοπουλεεεεε

Chris είπε...

Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες
στα σύννεφα από πίσω
έβγα γαμώ την τύχη μου
δε βλέπω να γ@μήσω!!!:=)))))!!!!

ο dwk είπε...

Να ακούσει ο κόσμος!
Η λίγη δική μου φωνή, η μεγαλύτερη η δική σου, του μπαρμπαλιά, των άλλων φίλων, χάνεται στο «μεταξύ» μας…
…άλλοι έχουν την δύναμη. Ας έχουν και θέληση…

Chris είπε...

μαυρα ματια μαυρα φρυδια μαυρα κατσαρα μαλλια....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ε, δεν τρώγεσαι με τίποτα!!!
Θέλω ολοκληρωμένα ποιήματα με αρχή και τέλος, όχι στιχάκια

ο dwk είπε...

Άντε και ένα από μένα!
http://www.youtube.com/watch?v=IUxANo-k8io

Chris είπε...

καλα ρε Πανο...
μη βαρας!!!!!

ΘΑ εχεις και ολοκληρωμενο ποιηματακι:=)))
========
γιατι ρε συ το παραπανω δεν εχει αρχη και ωραιο τελος???:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δυστυχώς οι "άλλοι" κάπου χάθηκαν μέσα στα προνόμια, την εξουσία, τους τίτλους και την καλοπέραση που τα τελευταια χρόνια αφειδώς παραχωρήθηκαν και τώρα είναι δύσκολο να τα αφήσουν αυτά στην άκρη...

ο dwk είπε...

…δεν βάζω άλλα, γιατί θα είναι από τη δεκαετία του …’40 !!!

Chris είπε...

ω ρε Δωρο...
Τι εβαλες τωρα????
Μεγαλεεεε!!!!
ΜΕΛΙΝΑΚΙ...
Ωραια γουστα εχεις...!!!
Σ ΄ωραιος!!!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι από μένα σπέσιαλ

http://www.youtube.com/watch?v=t66LcVuo0L0

ΠΑΝΟΣ είπε...

γιατι ρε συ το παραπανω δεν εχει αρχη και ωραιο τελος???:=)))

Δεν τρώγεσαι είμαμε!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

*είπαμε

Chris είπε...

παρε Δωρο κι ενα ωραιο τριο...

http://www.youtube.com/watch?v=UUpsM-Kjojg

Chris είπε...

Αλλάξανε τα γούστα σου
και μπέρδεψες τα μπούτια σου
Και φέρεσαι αλλόκοτα
και παρατάς τον Κόκοτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και το τελευταίο για σήμερα, βαρύ και ασήκωτο και λίγο ...ροκ

http://www.youtube.com/watch?v=zS0kcLJkzK8

ο dwk είπε...

Χρήστο …κρατάω το:
…στο γάμο μάγκα να 'σουνα να δεις καλαμπαλίκι
σαν να 'μουνα υπόδικος και περιμένω δίκη…

Chris είπε...

ω ρε Πανο!!!
με ξαφνιαζεις ευχαριστα....!!!
Μαρκαρετ!!!!

δωσε μεγαλεεεεε

ο dwk είπε...

…δεν με νοιάζει, μη σε νοιάζει
Οι δρόμοι που τραβάμε
κι ο δικός σου κι ο δικός μου
Στο πουθενά μας πάνε…
…βρε Πάνο ! αυτό θυμίζει διάλογο Σαμαρά-ΓΑΠ !!!!!!!

Chris είπε...

και ετα σουλεει οτι εδω μεσα δεν υπαρχει ομορφη παρεα!!!!...

Chris είπε...

@..αυτό θυμίζει διάλογο Σαμαρά-ΓΑΠ !!!!!!!

και οι δυο τους φιλε Δωρο , μπηκαν στο πλυσιμο...!!!:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι χάρηκα πολύ την παρέα σας, ώρα για κανένα μπάνιο.
Καλό απόγευμα και το βράδυ τα ξαναλέμε με όποιον είναι παρών (και "καθαρός"!)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός ο Δώρος και πάντα εύστοχος!

Καλό απόγευμα.

Chris είπε...

λεβεντες παω να πιω κανεναν καφε στην παραλια....
Μπορει και για μπανιο...
Εχει και καλο κοσμο αλλά εχει και μπετονιερες:=))!!!!

ο dwk είπε...

@…μπηκαν στο πλυσιμο…
…αλλά εμάς έβαλαν στο ….στεγνωτήριο !!!

Chris είπε...

καλο απογευμα σ ολους...
Να περνατε καλα....

καλη συνεχεια σ οτι κι αν κανετε...

τα λεμε....

ο dwk είπε...

Καλή συνέχεια φίλοι μου !!!

μπαρμπαλιας είπε...

...σπερααααα περα για περααααα

φτιαγμενοι και ωραιοι..μπραβο
μια αλλη ματια στη γωνια μας που δεν ασχολειται μονο με τους χαρακες...αλλα επι παντος επιστητου

πιστευω οι παρακολουθουντες να διαβασαν τις αποψεις μου ...για το τζερτζελο των τελευταιων ημερων ...
μολις μας σερβηρουν τη λυπητερη-μετρα...θα εχει επελθει η χωνεψη Σουρωτη...και τελος

τα λεει και ο κυριος Καθηγητας...αλλα θα του αντειπω...
καλυτερα θα ηταν να ελεγε για τους κ.κ. δικαστες μας οι οποιοι -δεν ξερω ποσο γλυκα να τα γραψω ...μην με καλεσουν ,που γεννηθηκα και που κατοικω-οι οποιοι λεγω,καταπινουν την καμηλον...στην πατριδα
πεδιον δοξης λαμπρον οι παρα-νομιες των πολιτικων...αλλα απο την αλλη βλεπω μια αγαστη συμπλευση "η ταχω χαμενα...των δυο εξουσιων...
ολες οι περικοπες -λεει ο ΔΣΑ-παρανομες και αντισυνταγματικες...
οι δικαστες μας τι εχουν να πουν "η ζουν σε αλλη χωρα;
ασ υποθεσουμε ομως οτι αυτα εγινονταν στο γιουεσαιη ...θα γινοταν της πουτανας...

ναι κυριε καθηγητας μου τους δικαστας να εγκαλεσεται πρωτα με αρθρο σας...

μπαρμπαλιας είπε...

...τι καθομαι και γραφω απογεματιατικα...σμπαθάτε με

μπαρμπαλιας είπε...

Ύδρα: Ήρθαν στα χέρια κάτοικοι με την οικονομική αστυνομία

http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/719933/Article.aspx

ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ...

τα πραγματα στα φορολογικα ειναι απλα ..ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..
ουτε αστυνομικα τμηματα,ουτε λιμεναρχεια,ουτε ιστοριες...
μια καμπανια στα ΜΜΕ δευτερολεπτων ,σε ημερησια βαση..
το κρατος να κανει την υπερβαση να μειωσει το ΦΠΑ στο 10%
οι πολιτες που εμπλεκονται στην εισπραξη...οφειλουν να κατανοησουν οτι δεν ειναι δικα τους χρηματα ,αλλα του συνολου και να τα αποδιδουν...
οι παραβατες...με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕς διαδικασιες -χωρις δικασηρια και δικηρορους...-αφου η παραβαση ειναι βεβαιωμενη..για τα δεοντα

και και ανασκαλωπιση περιουσιακων στοιχειων...
μα τοσο απλα για να γινουν και κατανοητα
και αν η παραβαση ειναι μεγαλη ...στην ψειρου...τοσο απλα
οπως στο αμερκή

μπαρμπαλιας είπε...

...δικαστηρια και δικηγορους
...ο δαιμων του πληκτρολογιου

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Καλησπέρα Μπαρμπαλιά. Έρχεσαι στα λόγια μου. Σ’ ευχαριστώ πολύ που δικαιώνεις την συλλογιστική μου. 16 Αυγούστου 2012 9:25 π.μ. Ακριβώς έτσι είναι. Συγγνώμη παιδιά, αλλά εγώ την παρακράτηση του ΦΠΑ την θεωρώ κλοπή αφού από εμένα τα ενθυλακώνει ο κάθε επαγγελματίας.

Καλό βράδυ και, υγιαίνετε. (λέω να το καθιερώσω)

karaefthimiou23 είπε...

Χαιρετώ τη δροσερή ομήγυρις.Και τον Σεπτέμβρη(και τον Οκτώβρη και βάλε)θα'ναι ωραία με το 4άρι για παρέα...

4άρι που μάλλον ξεκίνησε απ'τον Ιούνιο αλλά κάλιο νωρίς παρά αργότερα...

Ίσως το 2.20 που έγραψε ο μάγος για την ΑΛΦΑ να μην είναι τυχαίο,μένει να μας διευκρινήσει όμως για τι χρονικό διάστημα το θέλει:)Είχα γράψει ότι έβλεπα νούμερα ανομολόγητα για τις αερόφουσκες(Θεέ μου συγχώρα με...)αλλά μας πήραν χαμπάρι χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

karaeftimioy Ο Π,Θ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ 27-7 ΘΕΛΑΝ ΠΑΝΟ.......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΡΑ23.......ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΛΕΕΙ,ΕΣΥ ΤΙ ΛΕς?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑ23 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΙς ΑΛΦΑ ,,,,,,,,ΚΑΙ ΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΤ.......ΕΥΡΟΒ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ,,,,,,,,,,,ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ.............

karaefthimiou23 είπε...

Εγώ αναρρωτήθηκα για το 2.20 που ανέφερες,σε τι χρονικό ορίζοντα από σήμερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...


Καλησπέρα σε όλους μετά από ένα πολύ ωραίο ηλιοβασίλεμα στον Κορινθιακό.
Καλησπέρα Ηλία,Νίκη,Κάρα... εντάξει με τα κύματα αλλά και ταύρος??? χαχα
Αν και θα φανεί αστείο θα παρακαλούσα να δίνετε, εσείς που ασχολείστε, κάποιες απλές επεξηγήσεις για είδος την δυναμική και την διάρκεια των κυμάτων για όσους δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πάντως που ο μεγάλος αδερφός παρακολουθεί άγρυπνος και παρεμβαίνει, ακόμα και βράδυ Σαββάτου. Κανονική βάρδια λέμε. Μέσα σε 6 λεπτά εμφανίστηκε.

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε να σου δώσω ένα tip για το πού μπορεί να βρεθεί σε μερικούς μήνες από σήμερα η ΙΝΚΑΤ...?Άσε,δεν σου λέω γιατί μπορεί να πάθεις κανένα εγκεφαλικό χε χε

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Πάνο,ήταν να κάνεις την αρχή και ποιος σε πιάνει τώρα χε χε

Πάνο το'χω ξαναγράψει για ποιο 4άρι κύμα εννοώ όταν κατά καιρούς αναφέρομαι σε αυτό.Εννοώ την όλη κίνηση από τον Νοέμβριο του 2007 και την χωρίζω σε 3 μέρη έως σήμερα.Το 1ο από την αρχή έως τον Μάρτη του 2009(το πτωτικό),το 2ο(το ανοδικό)από τον Μάρτη του 2009 έως τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου και το 3ο(πτωτικό)από τον Οκτώβρη του 2009 και το οποίο φαίνεται να ολοκληρώθηκε είτε τον φετινό Ιούνιο είτε πέρυσι τον Οκτώβριο στις 701 μονάδες.

Παρακολουθούμε κατά τη γνώμη μου το 4ο κομμάτι(ανοδικό),το οποίο μπορεί να διαρκέσει έως και τους πρώτους μήνες του 2013 και να δούμε τετραψήφιο νούμερο ΓΔ και αποδόσεις μετοχών άνω του 200% σε αρκετές από δαύτες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευΰχαριστώ εκ μέρους όλων των μη ειδικών Κάρα, η πενάληψη ποτέ δεν βλάπτει και ...μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

*η επανάληψη

θα το πετάξω το πληκτρολόγιο δεν γίνεται, πολύ κόμπακτ (είναι της HP) και πατάς άλλα αντ' άλλων

ΠΑΝΟΣ είπε...

εκτός αν είμαι τόσο γρήγορος εγώ και γράφω το δεύτερο γράμμα πρώτο

ΠΑΝΟΣ είπε...

...υπάρχει και το ενδεχόμενο βέβαια να τα έχω παίξει εγώ, ποτέ δεν ξέρεις

karaefthimiou23 είπε...

Άσε Πάνο,γράφω από ένα σαράβαλο που ζεσταίνεται ακόμα και στον βαρύ χειμώνα και το μοτεράκι από πίσω ακούγεται σαν ματρακάς.Δεν είμαι και της τεχνολογίας να μεταπηδήσω εύκολα σε λαπτόπ ή χειρότερα ακόμη σε κινητό 3G και τραβάω μαρτύριο χε χε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑ 23 0 Π,Θ πριν 3 χρονια ειχε πει μακρια απο ΙΝΤΡΑΚΟΜ,,,,,,,,,,,ΔΕΝ θα παιξει ποτε.ο ΚΟΚΚΑΛΗς ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ τα παντα,,,,,,,,,,,εγω αυτο θυμαμαι και αυτο ειδα,,,,,,,,,ΚΑΙ νομιζω ειχε πει δεν θα παιξει ποτε μην παραμυθιαζεστε.........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και κάτι άσχετο, πριν αρχίσω να βγαίνω έξω από το πολύ μέσα και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κοιτάω σε ανοιχτό ορίζοντα (μακριά) τα μάτια μου είχαν αρχίσει να κάνουν πουλάκια.
Τώρα που βγαίνω και χαζεύω έξω πάω καλύτερα. Απλά για ενημέρωση...

Ανώνυμος είπε...

κΑΡΑ 23 Ο Π,Θ λεει απο της 27-7 ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ......ΕΤΕ-ΑΛΦΑ-ΕΥΡΟΒ........ΚΑΙ ΜΥΤΙΛ..................ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ,,,,,,,,,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νάτος, νάτος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και το λάπτοπ δύσκολο είναι στο γράψιμο λόγω διαστάσεων, άστα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν χρειάζεσαι βοήθεια εσύ Κάρα για να απαντήσεις!
Εγώ διάλειμμα για φαγητό...

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα στην παρεα

Νικη μας δεν ειπα ποτε οτι ο ΦΠΑ ειναι των εμπορων "η των ταβερνιαρδων...
επιμενω οτι το ποσοστο ειναι μεγαλο...και δελεαρ να μην αποδιδεται
ενα 10-12% νομιζω οτι το αποδεχοντε ολοι...τωρα γιατι δεν το κανουν ειναι γιατι θελουν να λενε οτι δεν εχουμε εσοδα,δεν πιανουμε στοχους...και ριχτε μισθους,συνταξεις στο κεφαλι...

Καρα κλσ και μας φτιανεις εσυ ενας δηλωμενος αρκουδος...

νομοτελειακα δεν μπορει...καποιοι τρια χρονια μαζευουν...
καποια στιγμη θα το ξεβιδωσουν...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Ηλία,εύχομαι να συνεχίζεις να περνάς καλά.

Μάγε από την πολύ επανάληψη έχεις πάθει παράκρουση.Στην ΙΝΚΑΤ ο Κόκκαλης κατέχει το 62% και παρακολούθα πού θα βρίσκεται σε μερικούς μήνες.

Σε ρωτάω για χρονικό διάστημα παγίδας και μου απαντάς με επαναλήψεις και γίνεσαι κουραστικός.Οι αερόφουσκες με τα ως σήμερα δεδομένα πρέπει ως τον επόμενο Ιούνιο να έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί.Βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματα,ούτε γερμανοτσέχες χρειάζεσαι...

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο καλή όρεξη,αν πάρω κάποια στιγμή laptop θα βάλω οπωσδήποτε ποντίκι για να το χειρίζομαι χε χε

μπαρμπαλιας είπε...

στο αλλο ο Σεισαχθεια "η αλλεως πεος στριχνινη...ρεταρει μονος του...
αλλα δεν φταιει ....

karaefthimiou23 είπε...

Όσο για το δεδομένο που έχει προαποφασισθεί εδώ και 10 χρόνια,κράτα μικρό καλάθι.Το όλο σκηνικό δεν αφορά μόνο τις αερόφουσκες,φαίνεται άλλωστε από την πορεία των ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΟΠΑΠ,ΕΕΕΚ και οσονούπω και άλλων.Θα έρθουν απ'ότι φαίνεται καλά μαντάτα από έξω και θα αποτυπωθεί σε περισσότερες μετοχές στο εγγύς μέλλον.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ότι είναι να γίνει θα γίνει μονορούφι,θα υπάρχουν και τα time out και οι τρομοκρατίες.

michele είπε...

Kαλησπερα στα παιδια,γεια σου Καρα,βλεπω στρωνεις σιγα-σιγα χαχα ,αμα μου γινεις bull και συ..

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη,bull όπως το εννοείς εσύ όχι,βιάζεσαι χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Κάρα. Τουλάχιστον μπορούμε να ανταλλάσσουμε ήρεμα και εποικοδομητικά απόψεις εδώ μέσα. Με όσα είπατε εσύ και ο Ηλίας νομίζω ότι θα συμφωνήσω, λέω κι εγώ ότι μου κατέβει μερικές φορές με κίνδυνο να είναι υποκειμενικό...αλλά το ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι από την άλλη πλευρά από αυτήν που υποστηρίζω εγώ, που παρακολουθούν σιωπηλοί αν και ξέρουν περισσότερα για ΦΠΑ και αποδόσεις κλπ κλπ. γιατί το ζουν καθημερινά στο πετσί τους.
Αυτούς θα ήθελα εγώ κάποια στιγμή να μιλήσουν.
Έτσι, για να ακουστούν όλες οι απόψεις και μάλιστα από μέσα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέλεεε, μόλις δεις φώς μπαίνεις χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και ο ΦΠΑ είναι μόνο ένα μέρος των όσων στρεβλών συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα τα τελευταία 25 χρόνια τουλάχιστον

michele είπε...

Mετα το απογευματινο μπανιο Πανο,μια βολτα να δω τους φιλους μου την κανω.Καρα εγω εχω μια αποψη που καταγραφω εδω και καιρο( το bull ειναι αλλο πραγμα χαχα),η οποια στηριζεται στο πως αντιλαμβανομαι τις ειδησεις και το επενδυτικο γιγνεσθαι.Αυτη η αποψη μπορει να βγει και λαθος,αλλα δεν εμπεριεχει συναισθηματα φοβου η ευφοριας καθοτι δεν διακατεχομαι απ αυτα.
Με τον τροπο μου παντως "προειδοποιω" για τις σειρηνες του τρομου που ακουγονται εδω και καιρο.Γιατι μερικες απ αυτες παρασυρουν τις καθαρες επενδυτικες σκεψεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να συμφωνήσω σε όλα? Κανένα πρόβλημα. Εκεί που θέλω απάντηση είναι για τον τζίρο, που θα βρεθεί για την άνοδο? Είχαμε μια κουβέντα με τον Κωνσταντίνο χτες βράδυ.
Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα τα βγάλουν τα κεφάλαια στη φόρα τα λαμόγια και μέσα και έξω...πως θα βρεθούν μετά εγχώρια θύματα με λεφτα για να τους τα φορτώσουν??

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο είναι γεγονός ότι όταν είσαι κλεισμένος σε κάποιον χώρο για καιρό,δεν βλέπεις με καθαρή ματιά και ξεκούραστο μυαλό διάφορα πράγματα.Το'χω παρατηρήσει πολλές φορές αυτό κυρίως το χειμώνα και μόλις το συνειδητοποιούσα έβγαινα άμεσα έξω και κάνοντας μια βόλτα στη θάλασσα,όλα καθάριζαν μπροστά μου.

Μιχάλη bull των 5 και 6.000 μονάδων δεν θα γίνω στο προσεχές μέλλον.Μετά το 2016 το ξανασυζητάμε αλλά πριν από τότε το βλέπω εξαιρετικά χλωμό οτιδήποτε υψηλότερο του 2.900.Μακάρι βέβαια να έχεις εσύ δίκιο,που θα σημάνει γρηγορότερη έξοδο από τον γολγοθά μας και συντομότερη κίνηση υπεραξιών.

Chris είπε...

oinos ευφραινει καρδιαν και μπυρα σβηνει τον οινον...:=))

με ενα τετοιο ανακατεμα , παλι ανακαλυψα οτι τα παντα γυριζουν και κινουνται....:=)))

καλο ξημερωμα.....