Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
ALPHA : ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ....

Συνεχίζεται η διατύπωση και η δημοσίευση αβάσιμων και αστήρικτων εκτιμήσεων και αναλύσεων, στις οποίες υποστηρίζεται ότι η εκτέλεση του Π2012 είναι εκτός στόχου, αναφερει η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.

Για παράδειγμα, ακόμη και η S&P’s ανακοίνωσε την υποβάθμιση του χρέους της Ελλάδας, από CCC με προοπτικές σταθερές σε CCC με προοπτικές αρνητικές, θέτοντας την προοπτική για περαιτέρω υποβάθμισή της, αν οι προσδοκώμενες, από την S&P’s, «αρνητικές αποκλίσεις από τους στόχους που έχουν τεθεί για το έλλειμμα του 2012 και για τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις δεν καλυφθούν με επιπλέον κεφάλαια ή άλλη διευκόλυνση από την τρόικα». 

Το ερώτημα είναι από πού προέκυψαν όλα αυτά. Διότι η εκτέλεση του προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης (Γ.Κ.) στο α΄ 6μηνο του 2012 ήταν πολύ ικανοποιητική, αφού εκτιμάται ότι το πρωτογενές έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης σε ενοποιημένη βάση περιορίστηκε σημαντικά στο € 1,07 δισ. στο α΄ 6μηνο του 2012, από € 4,6 δισ. στο α΄ 6μηνο του 2011. 

Ήταν δηλαδή μειωμένο στο α΄ 6μηνο του 2012 κατά € 3,53 δισ. έναντι του α΄ 6μήνου του 2011. Επίσης, το πρωτογενές έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης ήταν κατά € 3 δισ. χαμηλότερο από το α΄ 6μηνο του 2011 και κατά € 1,95 δισ. χαμηλότερο από τον στόχο που είχε τεθεί από την τρόικα για το α΄ 6μηνο του 2012.
Αντίθετα με τις εκτιμήσεις της S&P’s, η ικανοποιητική εκτέλεση του Π2012 στο α΄ 6μηνο του 2012 (η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ αντίξοες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες για τη χώρα και σε μια περίοδο μεγάλης πτώσης του ΑΕΠ) επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι, με την ομαλή υλοποίηση στο β΄ 6μηνο του 2012 των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ήδη θεσπιστεί και εφαρμόζονται το πρωτογενές ισοζύγιο της Γ.Κ. θα είναι μηδενικό ή πλεονασματικό ήδη το 2012, έναντι του στόχου της τρόικας για πρωτογενές έλλειμμα Γ.Κ. ύψους € 2,05 δισ. 

Ειδικότερα, το ανωτέρω συμπέρασμα στηρίζεται:
 
α) Στη σημαντική αύξηση των εσόδων της Γ.Κ. σε ενοποιημένη βάση κατά 3,1% στο α΄ 6μηνο του 2012, όταν το πρόγραμμα προσαρμογής του Μαρτίου 2012 προβλέπει μείωση των εσόδων αυτών το 2012 ως σύνολο κατά -2,6%. Αυτό επιτεύχθηκε παρότι τα καθαρά έσοδα του Τ.Π. ήταν μειωμένα κατά -0,6% σε  ετήσια βάση στο α΄ 6μηνο του 2012, ή κατά € 1,15 δισ. από τον στόχο που είχε τεθεί για το 6μηνο αυτό, λόγω: (i) των επιπτώσεων από το προεκλογικό κλίμα και της αβεβαιότητας που επικράτησε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, (ii) του ότι στο α΄ 6μηνο του 2012 δεν είχαν ακόμη υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις για το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων (ΦΕΦΠ), (iii) του ότι τα σημαντικότερα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί για αύξηση των εσόδων κατά το 2012 θα τεθούν σε ισχύ μετά τον Ιούλιο του 2012. 

Όσον δε αφορά τις επιστροφές φόρων, ήταν μεν μειωμένες κατά -34,6% σε ετήσια βάση στο α΄ 6μηνο του 2012, αλλά επίσης σημαντικά μειωμένες κατά -13% ήταν και οι εισπράξεις από τον  ΦΠΑ. 

Επιπλέον, οι επιστροφές φόρων στο α΄ 6μηνο του 2012 διαμορφώθηκαν σε επίπεδο υψηλότερο κατά € 103 εκατ. από τον στόχο που είχε τεθεί για το 6μηνο αυτό. Επίσης, τα έσοδα του ΠΔΕ ήταν αυξημένα κατά 87,8% (ή κατά € 782 εκατ.) σε ετήσια βάση στο α΄ 6μηνο του 2012, ενώ η αύξησή τους το 2012 ως σύνολο εκτιμάται στο 26%. 

Ωστόσο, και τα έσοδα αυτά ήταν κατά € 410 εκατ. χαμηλότερα από τον στόχο που είχε τεθεί στο 6μηνο αυτό. 

Από την άλλη πλευρά, αξιοσημείωτη είναι η αύξηση στο α΄ 6μηνο του 2012 των ιδίων εσόδων των Νομικών Προσώπων που είναι ενταγμένα στη Γ.Κ. κατά 21,2% σε ετήσια βάση και των ιδίων εσόδων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) κατά 45,1%. 

Μειωμένα και πάλι κατά -2,6% σε ετήσια βάση (ή κατά € 322 εκατ.) ήταν τα ίδια έσοδα των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης (ΟΚΑ). 

Με βάση τα ανωτέρω και τις εκτιμήσεις για τα έσοδα που μπορεί να εισπραχθούν, ιδιαίτερα στην Κεντρική Κυβέρνηση (στον Τ.Π. και στον ΠΔΕ), στο β΄ 6μηνο του 2012, εκτιμάται ότι τα έσοδα της Γ.Κ. το 2012 μπορεί και πρέπει να είναι αυξημένα τουλάχιστον κατά 2%, έναντι πτώσης τους -2,6% που προβλέπει ο επικαιροποιημένος Π2012. Μπορεί δηλαδή να είναι κατά € 4 δισ. υψηλότερα το 2012 από τα € 86 δισ. που προβλέπει η τρόικα. 

β) Στη σημαντική μείωση των πρωτογενών δαπανών της Γ.Κ. κατά -5,7% στο α΄ 6μηνο του 2012, όταν το πρόγραμμα προσαρμογής (Μάρτιος 2012) προβλέπει μείωσή τους κατά -5,8% φέτος ως σύνολο. 
Πηγη: www.euro2day.gr

114 σχόλια:

michele είπε...

Διαβαστε με την ησυχια σας,το εβδομαδιαιο report της ΑLPHA ΒΑΝΚ..

michele είπε...

Καλο κλεισιμο πιο κοντα στα υψηλα ημερας.Διορθωση του τραπεζικου,απαιτειται αντιδραση.Πολλες του 20 αρη ειχαν καλη συνεδριαση ΕΛΠΕ-ΤΙΤΚ-ΜΠΕΛΑ-ΜΥΤΙΛ ( γυρισμα απο τα χαμηλα)-ΦΦΓΡΚΡ- ΟΠΑΠ

chriscon είπε...

Καλησπέρα, χωρίς καμιά διάθεση αντιδικίας, απλώς το καταθέτω επειδή ούτως ή άλλως δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις απόψεις τους είτε θετικές είτε αρνητικές....Ό,τι χρώμα θέλουν τα βάφουν τα αυγά....

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012
ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Η ALPHA BANK !!!

Μετά την τοποθέτηση Eμίρη στο ΤΑΙΠΕΔ ήρθαν οι μεγάλες αγάπες και οι φιλοφρονήσεις. Ούτε κυβερνητικοί εκπρόσωποι να ήσασταν κύριοι της Alpha.

«Θετικά» χαρακτηρίζει τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank, σημειώνοντας στο Εβδομαδιαίο Δελτίο της ότι «αναμένεται να συμβάλουν πράγματι στην ουσιαστική περαιτέρω βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα (που ήδη βελτιώθηκε σημαντικά τον Ιούλιο του 2012) και στην απολύτως αναγκαία ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας».

Αυτά λένε τώρα. Για να δείτε πόσο αξιόπιστοι μπορεί να χαρακτηριστούν οι κύριοι της Alpha, στο τεύχος 117 της τριμηνιαίας έκδοσης, ισχυρίζονται ότι οι


καταθέσεις έφυγαν από την Ελλάδα λόγο «των παράλογα διογκωμένων μεγεθών για το χρέος.»


«Η δημοσίευση από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των παράλογα διογκωμένων μεγεθών για το χρέος( από που προκύπτει αυτό; Επειδή το λέτε εσείς;) αποτέλεσε μηχανισμό για την περαιτέρω επιδείνωση του εγχώριου οικονομικού κλίματος και της καταναλωτικής και επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στο χρηματοπιστωτικό
σύστημα της χώρας (με ουσιαστική παρακίνηση της διαρροής
καταθέσεων) και στην ελληνική οικονομία γενικότερα»

michele είπε...

Το λαθος δεν βλεπω Κωνσταντινε.Δεν εφυγαν οι καταθεσεις απο ..φοβο?? Και αν υποθεσουμε οτι εχουμε κανει μινι σταση πληρωμων στο εσωτερικο που ετσι ειναι,δεν πρεπει απο την αλλη να συνυπολογισουμε οτι περυσι εισεπραξε το κρατος 1,5 δισ απο τις δηλωσεις και φετος( εγω σου λεω να μην πιασει αυτα που θελει) θα παρει τουλαχιστον 4 δισ.

michele είπε...

Εκτος κι αν πιστεψω τον S%P η τη Citi που μιλανε για υφεση 11-12%..
Οπως τοτε που εγω πουλαγα και οι ιδιοι οικοι μιλανε για 7500 μον.Ξερουμε,ξερουμε...

μπαρμπαλιας είπε...

το παιχνιδι ειναι στημενο
κι απο πριν ξεπουλημενο...
παντα επικαιρος ο Βασιλης

Μικ καλα να περνας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πέστα μπάρμπα...

michele είπε...

Οταν σας τα λεω εγω...με ωραια λογια δεν σας αρεσουν ,περι παραγκας κλπ ,επιτελους το καταλαβατε.Παμε παρακατω:
Λιακο καλα καποιοι περιμενανε τα αποτελεσματα και χωσανε 2εκ κομ στον ΟΤΕ.
Και ποιος αγοραζε Λιακο?????
Το retail??? xaxaxa
Παω για δευτερη βουτια.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ,σκεφτειτε ΠΕΡΥΣΙ τετοιο καιρο που ημασταν,τι ειχε γινει και τι οχι,τι περασαμε και που ειμαστε τωρα και ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.
Παω για δευτερη βουτιααααααααα

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε
και περσι και προπερσι και φετος...αλλα και τα δυο-τρια επομενα χρονια...βιωνουμε τρομοκρατια...
δεν ξερω πως τη βλεπεις...αλλα δεν μπορω να εχω την δικη σου αισιοδοξια...

αλλα ξεχασα 11,6 δις ερχοντε και εχουν αβαντσο μια τρυπα ακομη 3-4 δις
επομενως τρομοκρατια και στραγγισμα των πολιτων-οχι ολων-μεχρι τελικης πτωσης..
εξαλλου οι ξενοι δεν θελουν ημι-μετρα...ξεκαθαρισμα θελουν...
στην Αργεντινη φθασαν σε αυξηση των θανατων απο οτι φαντασθεις...
επομενως;;

α ξεχασα θα ζησουν καλα τα παιδια των παιδιων μου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλές βουτιές Μικέλε.
Ο καθένας από την δική του σκοπιά βέβαια. Αλλά δεν είναι δυνατόν συνέχεια νε "τρεφόμαστε"με την σκέψη του τι θα γίνει μελλοντικά (αν γίνει κι αυτό) όπως και με τη σκέψη τι κάναμε στο ένδοξο παρελθόν (περασμένα μεγαλεία).
Για την ιστορία πέρυσι την ίδια ήμασταν στις 1000 μονάδες με 105 εκ τζίρο.
Για το σήμερα. Από κάποιο σημείο και μετά τα παράτησα. Κοιτώντας μετά το κλείσιμο...πέρα από το θετικό πρόσημο του δείκτη και τα 20 εκ. τζίρο, με την ΠΡΩΤΗ ματιά απογοήτευση... στις τράπεζες, την ΔΕΗ, τα Ε, τα Ι και σχεδόν παντού. Μόνο για τα ΕΛΠΕ ΟΠΑΠ ΤΙΤΚ ήταν καλή η μέρα. Αυτά με την πρώτη ματιά. Αν αρχίσουμε τώρα να κοιτάμε μια μια τις μετοχές και λέμε αυτή κράτησε τον τάδε ΚΜΠ στο ωριαίο ή το ημερήσιο ή δεν ξέρω εγώ τι... το πράγμα αλλάζει ίσως, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι η σημερινή συνεδρίαση απογοήτευσε ξανά. Πόσοι θα σκεφτούν ότι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον? Και πότε ανάγεται αυτό το μέλλον? Στο Σεπτέμβρη που θα γίνει το μπάχαλο? Ή στην ανακοίνωση στις αρχές του επόμενου μήνα των νέων περικοπών που θα είναι βαρβάτες απ' ότι ακούω οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και ανεργία?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα μου δεν ήξερα ότι έγραφες όσο παραμιλούσα εγώ...ταυτότητα απόψεων???

ΠΑΝΟΣ είπε...

* την ίδια μέρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλη μας η συζήτηση για το μέλλον, το κοντινό γιατί το μακρινό δεν τολμούμε να το σκεφτούμε, περιορίζεται σε μέτρα, περικοπές, απειλές, φόρους, στο πόσο θα φτάσει η ύφεση και παρόμοια πράγματα. Καμιά συζήτηση, καμιά ελπίδα για ανάπτυξη, μείωση συντελεστών ΦΠΑ, αφορολόγητο και φορολογική κλίμακα και άλλα πράγματα που θα γεννήσουν μια κάποια ελπίδα για το μέλλον.
Ο Βρούτσης δήλωσε ότι με 538 € κατώτατο μισθό δεν μπορείτε να θεωρείτε χαμηλές ή οριακές για κόψιμο τις συντάξεις των 1400 € και με την πρώτη ματιά έχει δίκιο. Αλλά ποιος πήγε τον κατώτατο μισθό εκεί? Και γιατί δεν λέει το ίδιο και για άλλες παραμέτρους του ίδιου θέματος, ότι π.χ. με κατώτατο 538 δεν μπορείτε να έχετε τόσο ψηλά την ΔΕΗ ή τον ΟΤΕ, τις ΤΙΜΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ? Εκεί δεν μας συμφέρει βέβαια, άσε που δεν αφήνουν τα αφεντικά από πάνω...αν δεν τους ρωτήσεις δεν μπορείς ούτε να κλάσεις (μετά συγχωρήσεως).
Είχα γράψει προ καιρού τι είχε δηλώσει ο ...Σάιμον δεν θυμάμαι καλά το όνομα, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, θυμάμαι όμως πολύ καλά τι είπε:
Καθώς κάποιον πρέπει να στριμώξουν, σε περιόδους που υπάρχουνν δημοσιονομικά ελλείμματα, οι περισσότερες κυβερνήσεις στρέφονται πρώτα στον απλό πολίτη, τον απλό εργαζόμενο, τουλάχιστον ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ.
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Και με δεδομένο ότι η δήλωση έγινε πριν από χρόνια...τα πράγματα πρέπει να είναι χειρότερα τώρα.
Τα ζωντόβολα που μας έχωσαν μέχρι το λαιμό στα σκ.... κυκλοφορούν ελεύθερα ακόμη, διασκεδάζουν με τα βρώμικα λεφτά που έβγαλαν και γελάνε σε βάρος μας, ΓΑΠ, ΠΑΠ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ και λοιποί αστέρες .

Αν σας κούρασα πάρτε με τηλέφωνο ή βρίστε με από εδώ μέσα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και κάτι τελευταίο για την ώρα... αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα... τι πρέπει να λέμε από εδώ και πέρα όταν σηκώνουμε το ποτήρι? Στις επερχόμενες αναταραχές???

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Και δυστυχώς Πάνο αυτό δεν είναι τρομοκρατία..είναι η ζοφερή αλήθεια!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Κώστα, όταν είμαι μόνος μου παραμιλάω καλύτερα...

michele είπε...

Διαβασα το "παραληρημα" σου Πανο.Μακαρι να ηταν ετσι ολα τα παραληρηματα.Το ποιος μας εφτασε εδω,χοντρικα πανω -κατω το ξερουμε.Τις ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ τις ξερουμε.Δεδομενης της συγκυβερνησης πολυ λυπαμαι που καποιοι δεν πανε στο ειδικο δικαστηριο που μετετρεψαν την κριση ελλειμματος σε ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ,φουσκωνοντας και το ελλειμμα.
Η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ σαν καθαρες τιμες ειναι απο τις φθηνοτερες παροχες στην Ευρωπη.Αλλα το αδυναμο να παρει τις οφειλες του κρατος ειχε την εμπνευση ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ στη ΔΕΗ ολες του τις αμαρτιες με αποτελεσμα να την πληρωνουν και οι πολιτες και η ιδια η ΔΕΗ..
ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ απλα,οτι απο πλευρας περικοπων και αλλων τινων ζουμε την τελευταια πραξη του δραματος.Και διαβλεπω διαπραγματευσεις σε διαφορα επιπεδα για διαφορα θεματα.Αυτο λεγεται αισιοδοξια.Δεν ειναι ακριβως.Ειναι η προσπαθεια ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ πισω απο τις γραμμες για πραγματα που θα μιλαει το MEGA 6-8 μηνες μετα.

νικος φαληρο είπε...

φτιαχνω βαλιτσες.Αυριο θα παω για λιγες μερες να κανω διακοπες με την οικογενεια.

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σας...η KO (coca cola) λιγο αδύναμη..εαν δεν κρατήσει το προσφατο χαμηλο την πουλαω..αντιθετα η DD(dupont) δουλεψε μια χαρα..αρα ισα βαρκα ισα γιαλο..
Όσο για το ΧΑΑ, παιζω κ λεω οτι βλέπω, το είδατε κ σήμερα αλλωστε...δεν παντρευομαστε τα χαρτια αλλα προσπαθουμε να βγάζουμε λεφτά απο τα χαρτια..

νικος φαληρο είπε...

κε Γερακι καλησπερα.Λιγα σχολια τεχνικα για τον ΟΤΕ αν μπορειτε.Πως τον βλεπετε;

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στη παρέα.Hawk είσαι σε μεγάλη φόρμα,κράτησες την παρέα σε εγρήγορση.Μια χαρά χώνεμα των τιμών βλέπω χθες και σήμερα,από αύριο θέλουμε ανοδική κίνηση εάν σκοπεύουν ψηλά.

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε επειδή με σένα δεν κάνει κανείς σοβαρή κουβέντα,περιμένω το 1.50 από χθες και δεν το βλέπω.Μήπως το είδες πουθενά...?

karaefthimiou23 είπε...

Α και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα:πολύ νέκρα στο μαγαζί σου ακούω,δεν σε προμηθεύει καμιά γερμανοτσέχα ο Πιετρής...?χα χα χα χα χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μην ανοίγουμε κουβέντα παιδιά με τον αρχιμαλάκα παπαγάλο. Λίγο το άφησα και νάτος... Ξεκινάω σωου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

σβου...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Πάνο,εγώ πάντως δροσίστηκα με την παρουσία του χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα τα πούμε σε λίγο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Κάρα 23, καλά εκανες χαχα
αλλά εμένα μου ανάβει τα λαμπάκια!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να τσιμπήσω κάτι και θα τα πούμε αναλυτικότερα...
Πιστεύω να έχουμε παρέα.

νικος φαληρο είπε...

για τον ΟΤΕ εχουμε καποιο σχολιο απο καποιον φιλο;

karaefthimiou23 είπε...

Καλή όρεξη Πάνο.Όλο και κάποιος και κάποια απ'την παρέα θα κάνει ένα τάιμ άουτ από τις παραλίες για λίγο ξέσταμα χε χε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα στην παρέα.
Πάνο καλή όρεξη, Νίκο Φάληρο καλές διακοπές να περάσεις με την οικογένεια σου.
Καρά εσύ πότε θα πας διακοπές;

Γεράκι είπε...

Νίκο σε 2 λεπτα...

νικος φαληρο είπε...

(κε) SPIROS DAMOURAS μολυνετε τον ιστοτοπο με τις υβρεις. Απομακρυνθητε και μην ξαναγραψετε αν σκοπευετε να συνεχισετε κατ αυτην τη γραφη.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Νίκο.Ο ΟΤΕ το πολύ να καλύψει το χάσμα στο 2.02,αν και ο MACD στο ημερήσιο είναι έτοιμος να δώσει αγοραστικό σήμα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Γεράκι. Ζωηρός και δυνατός και γρήγορος όπως πάντα...χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική μας.Διακοπές δεν προβλέπονται για εμάς που ζούμε σε παραθαλάσσια μέρη.Ευχή και κατάρα στο περίπου,αλλά να'μαστε καλά και μου φθάνει μια βουτιά όποτε μπορώ.

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ.Ευχαριστω κε Γερακι για την ανταποκριση.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Και μένα τ΄όνειρο μου είναι να ζήσω κάποτε δίπλα στη θάλασσα. Γερός να είσαι και να κάνεις πολλές βουτιές.

νικος φαληρο είπε...

Καλησπερα κε karaefthimiou23.Ευχαριστω κι εσας.Εκανε και ογκο ο ΟΤΕ σημερα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Είχε και πολλά πακέτα ο Οτε σήμερα

karaefthimiou23 είπε...

Νίκο χθες το spread στο 5ετές ομόλογο του ΟΤΕ ήταν μέσα στην 5άδα με τις μεγαλύτερες πτώσεις.

Γεράκι είπε...

ΟΤΕ
60λεπτο
Βρίσκεται σε καθοδικο κανάλι κ θα μπορουσε να δει το 2,28-30...αλλα..
εχουμε το γκαπ οπως ειπε ο Καρα..επίσης έχουμε καραμπινάτη αρνητικη αποκλιση στοχαστικου κ τιμων το οποιο με φοβιζει κ ενισχυει το σεναριο κλεισιματος του γκαπ...
Εχουμε απο κάτω 50αρι κ 100αρι..εαν κλεισει το γκαπ χωρις να χαθει εστω ο 100αρης..τοτε σουπερ...
Το ημερήσιο θελει προσοχη..ο στοχαστικος αρκετα ψηλα κ ακομα δεν εχει πιασει τον 100αρι..αρα ισως να εχει "ξεψυχησει" οταν φτάσει εκει..θελει απο κοντα..ελπιζω να μην μπερδεψα με το πολυ μπλα μπλα..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΠΡΟΣ GEORGE με τον Βαγγέλη δεν ασχολούμαι τώρα, κάτω από τα 2 θα τον δω, έχω στρέψει την προσοχή μου στο Φωτόπουλο ( δίπλα μου στην ξαπλώστρα τον έχω και τον κερνάω μπύρες) τον καπετάνιο και στα ελπε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξαλησπέρα σε όλους...γύρισα και αρχίζω σβήσιμο

νικος φαληρο είπε...

πολυ σημαντικο κι αυτο κε karaefthimiou23. Κε Γερακι μια απορια εχω μονο.Πως γινεται να βρισκεται σε καθοδικο καναλι και να δει το 2,28;Στα υπολοιπα που γραψατε τα παρατηρω τωρα.εχετε δικιο για τον στοχαστικο.

VassilisS είπε...

Καλησπερα σε ολους. Νικος καλες διακοπες.

νικος φαληρο είπε...

Ευχαριστω κε VassilisS.

VassilisS είπε...

Το κρισημο στον οτε ειναι να μην παει σε κελισημο μερας κατω απο 2,05 .. Τοτε θα παεινγια το γκαπ. Αλλοιως συμφωνω και εγω παει για 2,25-28

Γεράκι είπε...

τραβα κατω γραμμη απο 6.7 κ 17.7 κ 3.8..οκ?
κανε παραλληλη γραμη με βαση το υψηλο 20.7..που βρισκουν οι τιμες εαν εχουμε πραγματι σε εξελιξη καθοδικο καναλι? ειναι η λεγομενη μεθοδο του 1-2-3 κ βρίσκεις το 4...
ελπιζω να βοηθησα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκο καλές διακοπές, καλά να περνάς Βάλια, Βασίλη γυρίσαμε, γυρνάμε?

Γεράκι είπε...

απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση, καλυτερα για μας, η κατω γραμμη εχει ακομα ενα σημειο επιβεβαιωσης..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξεβρώμισε ο τόπος...

νικος φαληρο είπε...

σε ημερησιο βγαινει τεθλασμενη κε Γερακι.Ειναι ετσι;

νικος φαληρο είπε...

Ευχαριστω κε Πανο.Ευχομαι ολες οι φιλες και οι φιλοι να περνουν ομορφα κι ευτυχισμενα οπου κι αν βρισκονται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σας γραμμόβιοι και χαρακόβιοι φίλοι, με έχετε βάλει στη λογική αυτή και μένα (λιγάκι αλλά με βάλατε). Δεν ανακατεύομαι γιατί ποτέ δεν θα μπω στα βαθειά, δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για όλα...

VassilisS είπε...

Γεια σου Πανο. Ναι γυρισα απο κυριακη φιλε. Επιασες τη γομολαστιχα βλεπω. Ρε παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα καποιοι ειναι πραγματικα ψυχικα αρωστοι. Αυτος ο σαλαμουρας πρεπει να ειναι ο τυπος που γραφει στον ΠΛ ως χρηστος , ειναι για λυπηση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Νίκο. όσο για μένα προσπαθώ να ανασυνταχθώ γιατί έχω αποσυντονιστεί, αύριο ξημερώματα πάω Αθήνα για αφαίρεση γύψου και επιστρέφω εδώ το απόγευμα.
Σήμερα ο μήνας έχει 9 αλλά αύριο έχει 10, ας σοβαρευτούμε!
Ωχ ξέχασα ότι είναι και Παρασκευή...κρατάτε γερά το 612!!!

νικος φαληρο είπε...

Γερος και σιδερενιος και περαστικα σας κε Πανο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασίλη και Νίκο μην δίνετε σημασία...
Ένας είναι με 1000 ονόματα, ΠΘ Τάσος Χρήστος δεν έχει σημασία

νικος φαληρο είπε...

Παρακαλω να σβηστει απο τον κο διαχειριστη το σχολιο μου 10:30 γι αυτον τον....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νίκο και εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το σβήνω Νίκο αφού το θέλεις αν και δεν έπρεπε...

Γεράκι είπε...

μιλησα για ωριαιο Νικολα...οχι ημερησιο..δυσκολο να φερεις απο τοσο κοντινες αποστάσεις γραμμες με χάρακα οπως λεει ο Πάνος..
Την πολυ καλήσπέρα μου στην miss V,τον Βασίλη, τον Καρά κ Πάνο...

Γεράκι είπε...

πουλησα DD..Κρατω με ρισκο ΚΟ...Ψαχνω αλλες τωρα..ωραια η AXP..

Chris είπε...

καλησπερα στην παρεα

καλες διακοπες Νικο...

καλη λευτερια Πανο

VassilisS είπε...

Καλησπερα hawk πανο με το καλο να βγαλεις τον γυψο.

VassilisS είπε...

Καλως τον chris

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Γεράκι...σε σένα πέφτει αύριο το βάρος της ενημέρωσης, ο νεαρός ξυπνάει μετά τις 2 το μεσημέρι συνήθως χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον δάσκαλο, πολύ γυρνάς τελευταία. έτσι???

νικος φαληρο είπε...

Δινω μερικα reportakia για αυριο.
ΕΤΕ trend long - stop loss 60min<1,28
ΟΠΑΠtrend long - stop loss 60min<5,10
ΔΕΗ trend long - stop loss 60min<2,30
ΟΤΕ trend long - stop loss 60min<2,04
ΑΛΦΑ trend cash - trend short 60min<1,24
ΕΥΡΩΒ trend cash - trend short 60min<0,65
Τα 60λεπτα ειναι μετα τις 12:00 και τα stopslong ειναι μισα στο 60λεπτο και τα υπολοιπα στο κλεισιμο.

νικος φαληρο είπε...

ενταξει κε Γερακι το καταλαβα και το παρατηρω τωρα.Ευχαριστω κε chris.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΤ και ΚΥΠΡΟΥ???
Ξέρω, trend nothing at all... κοινώς μην ακουμπάτε χαχαχαχ

Γεράκι είπε...

ΙΒΜ,UTX,WMT...μαλλον ανάμεσα στις 2 πρωτες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τηλεγράφημα έριξε ο δάσκαλος?

Chris είπε...

Σκετο chris Νικο απο φαληρο....

Ε οχι και γυρναω Πανο!!!!!

Μηπως φανηκε ο dwk???
Ειπε οτι θα ερχονταν Βολο και ρωτησε για μια πλαζ...

Στηνπεριοχη αυτη εκδηλωθηκε φωτια!!!!!

Γεράκι είπε...

ΚΥΠΡ..μην κάνει νέο κλεισιμο χαμηλο...και κραταέι τον bullish πιθανο σχηματισμο...και δεν παιζει ασχημα κ ο στοχαστικος..μιλαω για 60λεπτο..μην το λεω ξανα κ ξανα....Αυριο ομως θελουμε κινηση..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μου αρέσουν τα συνθηματικά σου Γεράκι.
πουλησα DD..Κρατω με ρισκο ΚΟ, κλπ

Θα γράφει και ο παπαγάλος μετά το καλοκαίρι...πούλησα CD & LKM (λουκουμάδες)

Chris είπε...

Αυριο θελουμε κινηση και απαραιτητως απο τραπεζες!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ και για την συμβολή σου στην ΚΥΠΡ, αύριο όταν θα την δω πιστεύω να μη με αρρωστήσει χαχα

Γεράκι είπε...

καλα αυτος ο Blake (τρομερος δρομέας) αλλα να τρέχει πίσω (σαν την ουρα του) απο τον Bolt..ελεος...και δεν μιλαω για μέσα αλλα εξω του στίβου..ειναι λιγο αστειο..πολλα μπραβο σε όλους..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καταστρώστε πλάνα από απόψε!!! εγώ θα λείπω πάντως στην αρχή. Α, και πείτε να το βουλώσουν ΟΛΟΙ αύριο.

Chris είπε...

Αν δεν δουμε και αυριο ανοδικη κινηση απο ΔΤΡ , χεστα και κατουρατα Πανο.

Chris είπε...

οκ ΠΑΝΟ...

ΔΕν θα γραφει κανεις!!!!:=))

Γεράκι είπε...

ΤΤ...
ο στοχαστικος έχει παίξει αριστουργηματικα σήμερα σε σχέση με τις τιμές...εχει ολα τα φόντα για ξεσπασμα αυριο. Σορρυ αλλα δεν το ειδα σημερα αφου παρακολουθω πολυ συγκεριμένα χαρτια κ κατα προτίμηση αυτα που παίζω...κάτω απο φυσιολογικες συνθηκες..θα έμπαινα με τα μπουνια σήμερα...αλλα ειναι ΤΤ..κ μακρια κ αγαπημενοι...οτι βλεπω το λεω με ειλικρινεια κ πάθος..

Chris είπε...

τα λεμε σε λιγο..

Παω για τσιγαρα..
Ελπιζω να μην μπλεξω:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι λες βρε Χρήστοοοοο!!!
Εννοώ Σόιμπλε, Μέρκελ, Γιούνκερ , Βιετναμέζο κλπ

νικος φαληρο είπε...

ΚΥΠΡ trend cash-trend short60min<0,20
ΤΤ trend short - stop loss 60min>0,25

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ και πάλι Γεράκι... λες να έχασες την ευκαιρία σου??? χαχα
Δεν πειράζει εσύ μπαίνεις και αύριο στο πατ κιουτ αν χρειαστεί

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ και εσένα Νίκο, κανονικά το 0, 25 έπρεπε να το κρατήσει σήμερα το ΤΤ αλλά δεν ήθελαν

Γεράκι είπε...

κάτω απο φυσιολογικες συνθηκες..εαν δεν κρατήσει ακομα η συσωρευση, πραγμα πιθανο..το ΤΤ θα πάει ψηλότερα..το διαγραμμα κελαηδαει...εαν ηταν μετοχη που εκανε 2-3εκ τζιρο..τοτε θα εμπαινα γερα στο κλεισιμο..αλλα δεν ισχυει αυτο σωστα?

Γεράκι είπε...

καλο βράδυ...ελπιζω να ήμουν διαφωτιστικος εστω κ χομπιστας..(αλλα ο ΜΥΤΙΛ σήμερα αλλα ειπε κ έγραψε..χοχοχο..)..τα λεμε αυριο..καλα να είμαστε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έκλεισε στο χαμηλό ημέρας, έκανε μόνο 624.000 τεμ. αλλά τις προηγούμενες 7 συνεδριάσεις έκανε εκατομμύρια, εσύ αποφασίζεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πστεύω να σε πρόλαβα Αντώνη, καλό βράδυ όπως και να έχει...

Γεράκι είπε...

τζιρο..τζιρο...αγαπητε Πάνο...καλο βράδυ..παντα με προλαβαινεις...

νικος φαληρο είπε...

εχει δικιο ο κος Γερακι.φαινεται οτι συσσωρευει το ΤΤ.Ειναι στο οριο για να κλεισουν τα short που εδινε απο 31/07.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν αυριο δουμε κινηση στις τραπεζες προσεξτε την γεκ αν παλι δεν δουμε παραπεμπω στο σχολιο του chris 11,01

Chris είπε...

Αλεξανδρε γνωριζομαστε και απο αλλο site?

Chris είπε...

μη που πεις οτι εισαι συ που αντεδρασαν για τις διακοπες σου οι τραπεζες?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μαλλον εγω οπου γραφω γραφω με το ονομα μου οποτε.. ναι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σωστος .....

Chris είπε...

και εγω ειμαι ο chris...

για τις διακοπες του Αλεξανδρου και για τα ματια του chris ..:=))


καλο ξημερωμα στους φιλους που εφυγαν...

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια!
…εγώ φταίω !!!
Το τι άκουσα, Πάνο μου, για τους Βολιώτες…
Είναι έτσι… είναι αλλιώς… είναι… είναι…
Και τι έκανα εγώ ο χαϊβάνης ;;;;;
-δεν είναι έτσι, εγώ ξέρω έναν εξαιρετικό Κύριο, κόσμημα της Ελεύθερης γνώμης, τους έλεγα!!!!
Φευ!
Γυρίζω και τι να δω!
Μόνο ότι τους πήρα την Πορταριά και την Μακρυνίτσα δεν άκουσα!!!
…εννοείται ότι η μόνη φλόγα που άναψα (με την νεανική και σφριγηλή παρουσία μου) ήταν στις καρδιές των κοριτσιών της ομάδας που (είμαι υποχρεωμένος να παραδεχτώ) μου έστειλε ο εν λόγω …Κύριος!
Ουουουουουφ τα έγραψα και ησύχασα!
Πως το γράφει… πως το γράφει… ααααα!
:=)))))))

νικος φαληρο είπε...

καληνυχτα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Θα ειμαι online με stick.Τα ξαναλεμε φιλοι.

ο dwk είπε...

Καλή σου νύχτα Νίκο, καλές διακοπές!

Chris είπε...

καλως τον dwk

Πηγες πανω και αναψες φωτιες εμαθα κυριολεκτικα και μεταφορικα:=))

ο dwk είπε...

Βρε, βρε, βρε! Ο…Chris! Τι κάνεις Chris; Είσαι καλά Chris;
… τα καλύτερα έλεγα πριν από λίγο στον Πάνο για σένα!!!

VassilisS είπε...

Φιλοι με την καληνυχτα μου θα ηθελα να σας θεσω εναν προβληματισμο μου, για το αν ( μεσω-μακροπροθεσμα ) οι ενεργειες μου χρηματιστηριακες και mη που οδηγουν? λεω το εξης ... Μηπως ενας καλος τροπος για αν καταλαβεις αν οι δρασεις σου ειναι σωστες !? ειναι να τις μετατοπισεις χρονικα ! Σε ενα ιστορικα αναλογο σημειο ? πχ αυτο που ζουμε τωρα μπορει να ειναι κατι αντιστοιχο του ´29 στην αμερικη ´η το ´40 στην Ελλαδα κλπ κλπ. Δηλαδη ο τροπος σκεψης μου τωρα τοτε πως θα με οδηγουσε, τι θα εκανα? .. Διστυχως αυτο που αν αδκαλυπτω ειναι οτι θα ειμουν και τοτε με τους χαμενους και μαλλον απ´ αυτους που στο τελος τα χασαν ολα. Σκεφτειτε το .. ...

ο dwk είπε...

Κοίτα Βασίλη!
Αν ρωτάς για το 40 έχω προσωπική πείρα.
Για το 29 ΔΕΝ μπορώ να πω τίποτα!
...καλή σου νύχτα !

VassilisS είπε...

Επεζησες οποτεψαυτονειναι καλο !!! Χαχα καλη νυχτα βαρυ ηταν μου φαινεται ... Τετοιες αναρωτησεις πρεπει να γινονται χεμωνα χαχα

ο dwk είπε...

Τελικά φιλέ Chris, τα μόνα που πρόλαβα, ήταν ένας καφές στο Βόλο και μια βουτιά (και δυο μπύρες) στις Αλυκές μέχρι τις 3.
Ως τις δυο η θάλασσα ήταν λάδι. Μετά σήκωσε αέρα.

ο dwk είπε...

Χειμώνα με ουισκάκι και τζακάκι !!!
…και …φιλοσοφική διάθεση Βασίλη !!!

Chris είπε...

τελικα το προβλημα συνδεσης με στικακι δεν μου επετρεψε να μιλησω μαζι σας....

καλο ξημερωμα σε ολους

George είπε...

67 χρόνια από το Ναγκασάκι