Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
.
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...
                                            Ξεκίνησε η καινούργια σελίδα μας
                                                   Best of Comments ( αριστερά στις
                                                                 ΣΕΛΙΔΕΣ).
ΟΠΑΠ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και τα 425 εκ ευρω...

Στις 14/9  η μετοχη μενα τεραστιο ογκο 6,4 εκ τεμαχιων ΔΙΑΣΠΑ διαδοχικα: ττην στηριξη των 5.85-5.90 ευρω,την κατω γραμμη του καναλιου RD ,καλα ορισμενο καναλι απο τα χαμηλα της 13/6 και την στηριξη 5.40.Ειναι μια μερα ΕΞΟΔΟΥ απο τη μετοχη και ..απλης παρακολουθησης στην συνεχεια τη στιγμη κατα την οποια εχουν διασπαστει με ογκο οι στηριξεις και κυριως η ΕΞΟΔΟΣ απο το καναλι γινεται με παταγο.
Η συνεχεια γνωστη.Υπηρξε μια προσπαθεια επανοδου η επιβεβαιωσης των 4,40 ευρω,( γραμμη Κ) η οποια απετυχε με συνεπεια το κλεισιμο του gap up  της 18/6 ( επομενη ημερα των εκλογων).
H μετοχη εκλεισε στα 3.90 ,τοπικο χαμηλο και της 25/5 που εδωσε αντιδραση.
Οποτε: η αυριο εχουμε αμεση ανοδικη αντιδραση του τιτλου η ( που ειναι πολυ πιθανο) συνεχεια της πτωσης με τριτο μαυρο κερι μεχρι τα 3.74( γραμμη Τ) και γυρισμα μεσα στην ημερα.Δεν μπορει να αποκλειστει φυσικα και το 3,50 χαμηλο ολων των εποχων ,οπου ενα bet και κατι παραπανω ειναι επιβεβλημενο για τη συγκεκριμενη μετοχικη αξια.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Την Παρασκευη 22/9 υπηρξε μια αποφαση του Ευρωπαικου δικαστηριου που περασε στα ψιλα.
            Το ευρωπαϊκό δικαστήριο διέταξε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Κομισιόν, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες αγρότες όφειλαν να επιστρέψουν εντόκως τα 424 εκ ευρώ που είχαν λάβει ως ενίσχυση το 2009.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η εκ μέρους 800.000 Ελλήνων αγροτών επιστροφή χρημάτων στο ελληνικό κράτος υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, θα προκαλούσε αναταραχή και σοβαρή και ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ελληνική Δημοκρατία.

Δηλαδή το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ έλαβε μια καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση.

Ας το εχουμε υπ οψη μας ,οπως  και τις δηλωσεις Lagarde :

Το θέμα του ελληνικού χρέους "θα πρέπει να αντιμετωπιστεί" ως μέρος μιας λύσης για να επιδιορθωθεί η οικονομία της χώρας, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Christine Lagarde, προσθέτοντας ότι το Ταμείο διατηρεί το στόχο για χρέος στο 120% του ΑΕΠ.

"Η Ελλάδα αντιμετωπίζει χρηματοδοτικό κενό, ιδίως εάν συνυπολογιστεί ο παράγοντας του επιπλέον χρόνου" που εξετάζεται ώστε η Αθήνα να πετύχει τους στόχους του προγράμματος, δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση του Peterson Institute for International Economics όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires. 

Η επικεφαλής του ΔΝΤ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις, δηλώνοντας μόνο ότι το χρέος της  Ελλάδας "θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μέρος της εξίσωσης" ή σε ερ΄ωτηση για το ενδεχόμενο να δεχτούν οι χώρες της Ευρωζώνης και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ζημιές στα ελληνικά ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους.

Από την πλευρά του το στέλεχος του Peterson Institute for International Economists, Jacob Kirkegaard εκτίμησε ότι "εάν το ΔΝΤ παραμένει προσηλωμένο στο ίδιο στόχο για το χρέος ως προς το ΑΕΠ, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την αναδιάρθρωση του επίσημου τομέα".

Νωρίτερα η Lagarde δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να βοηθήσει τις χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα και αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει και τη χρηματοδότηση, προσθέτοντας ότι τα προγράμματα διάσωσης για τις χώρες αυτές θα πρέπει να είναι "ευέλικτα".

"Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αναγνωρίσει τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν οι χώρες αυτές και να τους διαθέσουν τη στήριξη που χρειάζονται και αυτό περιλαμβάνει και τη χρηματοδότηση", σημείωσε η Lagarde χωρίς να αναφερθεί σε κάποια συγκεκριμένη χώρα στην ομιλία της στο Peterson Institute for International Economics.

"Από την μεριά του Ταμείου, αυτό το βλέπουμε ευνοϊκά θεωρώντας ότι θα πρέπει να γίνει όσο πιο έγκαιρα και ευέλικτα γίνεται", πρόσθεσε. 

Αυτό σημαίνει επιβράδυνση του ρυθμού δημοσιονομικής λιτότητας σε ορισμένες χώρες, εστιάζοντας σε μέτρα αντί για στόχους, και εξισορροπώντας τους δύο βασικούς στόχους, λιτότητα και ανάπτυξη, 

"Πιστεύουμε ότι τα δύο μπορούν να συμφιλιωθούν και το ένα δεν θα πρέπει να αποκλείει το άλλο", ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Σημείωσε παράλληλα ότι η Ευρώπη θα πρέπει να εφαρμόσει "το συντομότερο δυνατό" το σχέδιο της για την ενιαία τραπεζική αρχή και να παρουσιάσει ένα ενισχυμένο ταμείο διάσωσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM). 

Αυτές οι πολιτικές θα επιτρέψουν στο τείχος προστασίας της Ε.Ε. να προχωρά στην απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και να "διακόψει τον φαύλο κύκλο μεταξύ τραπεζών και κρατών". 

Για τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο η επικεφαλής του ΔΝΤ προειδοποίησε ότι αν και έχει σημειωθεί πρόοδος στο ρυθμιστικό πλαίσιο, η βιομηχανία δεν είναι σήμερα πιο ασφαλής σε σύγκριση με το διάστημα πριν την κρίση του 2007-2008.


Πηγή:www.capital.gr

                                                  

198 σχόλια:

fasokinigos είπε...

Kαλημερα σε ολους!!. Ευτυχως λιγο το κακο με τον πιτσιρικα. Ενα καλο διαστρεμα και μεχρι εκει. Σε 5 με 6 μερες θα ειναι ετοιμος για μαχη παλι. Λοιπον μια ερωτηση σε ολους τους φιλους- φιλες. Εαν σας ελεγαν οτι πρεπει να διαλεξετε μια και ΜΟΝΟ μια μετοχη για τον επομενο 1 χρονο ποια θα ηταν αυτη??.....Εκτος απο τραπεζες (αεροφουσκες). Οσοι..... περισσοτεροι απαντησουν, τοσο καλυτερα για μενα..... ειπαμε μονο μια μετοχη. Και ξεκινω πρωτος εγω που εθεσα το ερωτημα....ΕΛΚΑ. Πιστευω οτι αν τελικα ολα πανε καλα.....ανετα απο εδω που ειναι μπορει να διπλωσει.

fasokinigos είπε...

Ο μακης βελλιανιτης λεει οτι Πολυ πιθανη η επαναπροσεγγιση του ΓΔ στα επιπεδα των 700 μοναδων.....Γ ιαυτο μεγαλη προσοχη. Τα λαμογια μπορουν να μας παρουν τα κερδη μεσα σε 5 - 6 συνεδριασεις

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ περαστικά στον μικρό ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ

Καλορίζικη Βest of Comments

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,

Χτες φάγαμε τόσο πολύ "ξύλο" στο γραφείο που σήμερα κανονικά έπρεπε να δήλωνα άρρωστος για να αποφύγω να πάω. Είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ αλλάζει ένας άνθρωπος προς το χειρότερο όταν καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος στις αγορές και προσπαθεί να το διορθώσει φωνάζοντας. Και να μην μπορείς να του πεις κι ένα ευγενικό "σκάσε μωρή ηλίθια" για είναι πελάτης...

Έβλεπα με κρυφές ματιές τη διόρθωση του ΧΑΑ, διάβασα ακόμα λιγότερο και την στήλη αλλά δεν έβαλα καμιά εντολή. Σήμερα είμαστε πιο αισιόδοξοι?

Παναγιώτη περαστικά κι απο μένα για τον μικρό. Όσο για την μετοχή, θα ήθελα να έλεγα ΑΣΤΗΡ ελπίζοντας ότι θα μπορέσει η Εθνική να τον πουλήσει κοντά στα 6 ευρώ.

Καλημέρα σε όλους.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους
Φασο σιδερενιος συντομα...αλλα αφου ειναι δικος σου δεν τρεχει καστανο.να ειναι καλα το παιδι αυτα συμβαινουν...
τωρα για τη μετοχη που λες ψηφιζω ΤΕΝΕΡΓ....

Γιαννακη καλημερα best of

...και με την ευκαιρια που ο Φασο ανεφερε Βελιανιτη....οποιος εχει κονε να τον ρωτησει ΠΟΤΕ θα μηδενισουμε-οπως ελεγε-
διορθωσεις θα γινουν...αλλα οχι μηδενισμος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα.

ΦΑΣΟ περαστικά στον πιτσιρικά σου.
Πονηρή η ερωτηση σου με τη μετοχή.
Θέλεις να γεμίσουμε γρήγορα τη νέα σελίδα μας.
Η μετοχή που διαλέγω είναι η ΤΕΝΕΡΓ.

Μπάρμπα τα ίδια γούστα έχουμε στις μετοχούλες.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ και ΓΙΑΝΝΗ

Χθες το βράδυ κατά της 11,30 ο ΑΝΤΩΝΗΣ με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ συζητούσαν για κάποια παράξενα συστήματα

vhf/vertical --- adx----- rsi----- macd κ adx------ ichimokou

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ?????


ABS—ASR—ESP--- TCS--- BAS - EBD ----- LSD -- MR ---XDS – AVS--- A / C,---

Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ???

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακη αστους να λενε οτι θελουν με τα συστηματα...
η ουσια ειναι οτι τα φερνουν εδω και μας φωτιζουν...

Βαλια μας καλημερα σωστη

giannhs kon είπε...

Παρακαλείστε φίλτατε ΜΙΧΑΛΗ όπως αποσύρετ τα μούτρα του ΚΟΡΑΚΙΟΥ από το σαιτ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ χαχαχα

giannhs kon είπε...

χαχαχ Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εντός 24ώρων η τελική απόφαση για την Εμπορική

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1623051

Γιάννη την καλημέρα μου στη Χαρούλα.

giannhs kon είπε...

Να είσαι καλά ΒΑΣΙΛΙΚΗ θα της την μεταφέρω

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Γεια σου Γιαννη,Μπαρμπα,Βαλια,Φασο..
Η ενεργεια και τα telecoms μεταφερεται με καλωδια.Επιγεια,υπογεια,υποβρυχια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους.
Παναγιώτη περαστικό στον μικρό, (αν και δεν έχει ανάγκη αυτός, θηριάκι είναι)...
Καλορίζικη η νέα σελίδα μας...

Γιάννη πολύ σωστα να αποσυρθεί η φάτσα του αρχισορτάκια αλλά είναι φιλοξενούμενη στο ημερολόγιο, οπότε μην την κοιτάτε χαχαχα. Χαιρετισμούς και από μένα στην κυρία.
Για τα συστήματα Γιάννη μου άστους να λένε, προσπαθούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος αλλά μάταια, ΕΜΕΙΣ είμαστε το νέο αίμα στην ΤΑ!
Άκου ichimokou χαχαχαχαχα
Σιγά σιγά θα μας πούνε και σύστημα Hayabusa χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν έλεγα την ΑΤΤΙΚΗΣ θα έτρωγα πολλές ντομάτες χαχαχα
Αλλά μπορώ να ανοίξω μανάβικο μετά, οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού....

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΜΙΧΑΛΗ

Καλημέρα ΠΑΝΟ
εμείς ΠΑΝΟ μου , εντάξει τώρα , έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο η ΤΑ πια νομίζω ξεπεράσθηκε .

Όταν έχουμε χρόνο πρέπει να οργανώσουμε ένα σεμινάριο για τα ΠΑΙΔΙΑ να τα ενημερώσουμε . ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας...ο Αλεξ εκανε επίδειξη δύναμης στους νέους...χαχαχα..τεσπα..καλο άνοιγμα..κ λιγο προσοχη δεν βλαπτει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μεγαλύτερο ψέμμα που άκουσα σήμερα....οι τρεις καμπαλέρος συμφωνούν να ερευνηθούν τα πάντα για τους υπό κατηγορία πολιτικούς χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν συμφωνώ λέει Γιάννη χαχαχα

Καλώς τον παλιό

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΑΝΤΩΝΗ
ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΧΑΧΑΧΑ

Γεράκι είπε...

ρε παιδια εγω ερωτησεις έκανα...δεν έχω ιδεα...

Γεράκι είπε...

ο ΟΠΑΠ συνεχίζει την δυναμικη του..?Ποτε γυρίζει?

michele είπε...

Διαβασες το κειμενο που συνοδευει το γραφημα Γερακι?

Γεράκι είπε...

ουτε ενα ρητορικο ερωτημα δεν μπορουμε να βάλουμε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσε τα σάπια Αντώνη....

Ανοίξαμε κάτω και η συνέχεια απρόβλεπτη.

Μπορεί να μας την παίξει η παράγκα σήμερα. Μάγος δεν είμαι, το τονίζω

George είπε...

Καλημερα...καλημερα και απο εμενα..Η μετοχη που διαλεγω είναι .. μια και μοναδικη...ΦΡΛΚ

michele είπε...

Τελικα τον αγαπησες τον Φουρλη George χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και ξερό ψωμί χαχαχα
Καλημέρα Γιώργη

giannhs kon είπε...

Σύμφωνα με το VSC (vehicle skid control) Η αγορά δείχνει για ΕΠΑΝΩ για πολύ επάνω εκτός το φουκαρά τον - -

nomad είπε...

Kaλημέρα σε όλους

George είπε...

καλημερα Πανο και μην στεναχωριεσαι για την ΑΤΤ θα στα δωσει......μην κοιτας εμενα που τα παιρνω πρακαταβολικα απο ΦΡΛΚ... ΧΑ ΧΑ

George είπε...

βΒρε ΜΙΚΕΛΕ καλημερα.... οταν μου γραφεις για ΦΡΛΚ χαιρομαι που τον υπολογιζεις και δεν ξεχνω τα ΕΛΚΑ που μου ειπες πριν 10 μηνες ( ΟΤΙ ΧΩΡΙς ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ)

George είπε...

Πανοοοοοοοοο 12 δραχμες τα αγγουρακια στην ΛΑΙΚΗ..... τι λες???

michele είπε...

Και ακομα δεν εχει κανει τιποτα George to EΛΚΑ κι,καλημερα Νomad

George είπε...

Αντε να παει και η τσιπουρα 160 δραχμες μια και εχω αγορασει αρκετα κιλα.....

George είπε...

MIKELE λεω να την κανω απο ΙΝΛΟΤ...μετα την Ρουμανια δεν τα βλεπω καλα .... αλλα ουτε και εδω....

giannhs kon είπε...

TA ISOFIX τοποθετηθηκαν για καλο και για κακο

michele είπε...

Στην Πολωνια ειχε νομιζω θεμα George.. παντως τεχνικα επεσε σε αντισταση.

Γιαννη για κακο??

George είπε...

Σιδεν κoλλημενη στα 0,99 δεν μπορει να περασει το 1 EYR....

michele είπε...

100% εκανε σε λιγοτερο απο μηνα George, η METKA κι αλλο εργακι στην Ιορδανια 110 εκ ευρω

michele είπε...

Επιμελως κραταει ο ftse το 270 προς το παρον

Γεράκι είπε...

Σε ενδιαφέρουσα στηριξη ο ΓΔ...με την προοπτικη ομως οτι κρατάει εδω..

Θανασης Κ είπε...

καλημερα στα παιδια!

George είπε...

xθες εκανα αγορα με 0,97 .... και παει καλα.... την μονη που φοβαμαι ειναι η ΓΕΚΤΕΡ με αγορα 1,45....

michele είπε...

Kαλημερα Θαναση! Γερακι ετσι "γλυκα "προς το 730-732 τον βλεπω τον δεικτη

nomad είπε...

ΙΝΛΟΤ κακή εικόνα χθες και συνεχιζει

Θανασης Κ είπε...

εκει ειναι η στηριξη που πρεπει να δοκιμασει....ο οπαπ θα εχει ενδιαφερον...πλεον η τιμη του εχει τραβηξει πολλους παικτες

giannhs kon είπε...

ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ

George είπε...

να μια φορα που συμφωνηται με τον ΠΛ.... ΜΙΚΕΛΕ....ΠΛ ΓΔ 715 ΜΙΚΕΛΕ ΓΔ 722 Μ/Ο 718,5 ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ KAI GEORGE ΓΔ 730 ΧΑ ΧΑ

michele είπε...

Εγω μιλησα για ΓΔ 730-732 George 11.25

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΓΙΑΝΝΑΚΟ άδεια ??

ΜΙΧΑΛΗ δεν λες του φιλου ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ TRADER να αλλάξει τη ανάρτηση ΧΑΧΑ

George είπε...

Η διόρθωση συνεχίζεται με στόχο τις 715 μονάδες - Νέο άλμα στα ελληνικά ομόλογα bn

George είπε...

Mikele 10 πανω....10 κατω μικρη η διαφορα το ρεζουμε ειναι οτι παει κατω ο ΓΔ και μαζι με αυτον και η ΦΡΛΚ...χα χα

giannhs kon είπε...

ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ

George είπε...

Και αν ο 20 παει κατω απο 265 κλαυτα χαραλαμπε ( μικελε ηθελα να πω)

michele είπε...

Γιαννακη ,εχεις φαγωθει απο το πρωι με τη φωτο ,τι να κανω χαχα...
Δεν εμφανιστηκε και ο φιλος μου ο ΜΙΚΡΟΣ να πει : εχω νευρα!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ναι Γιάννη.
Μου δώσανε λίγη.

νικος φαληρο είπε...

εχει ακομη δυναμικη η πτωση του ΟΠΑΠ

giannhs kon είπε...

ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ΜΙΧΑΛΗ

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ

giannhs kon είπε...

ΧΑΘΗΚΕ και ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ

νικος φαληρο είπε...

η ΕΥΡΩΒ κρατιεται στο 1,04.στοπ στο 1,03 - 1,02 σε 60λεπτο κλεισιμο

michele είπε...

Δεν εχει trading οποτε σε αναδουλεια ο Δημος χαχα

George είπε...

Τρίτη 25 Σεπ 2012 - 11:17myother IP: XXX.176.36.43
Βωβός Ελλάκτωρ up KΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ UP...XA XA NA παρουμε να παρουμε βαζελομετοχη που εισαι ΛΑΣΚΑΡΗ............

PS είπε...

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;
Ο μεθυσμένος χρηματιστής που ανέβασε την τιμή του πετρελαίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012, 11:12

Ένας μεθυσμένος χρηματιστής, ο Steve Perkins, της «PVM Oil Futures», ήταν η αιτία της ανόδου της τιμής του πετρελαίου παγκοσμίως στη μεγαλύτερη τιμή που έχει πιάσει ο «μαύρος χρυσός» εδώ και 8 μήνες. Σύμφωνα με την «Τelegraph», ο Perkins αγόρασε 7 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου μέσω του φορητού υπολογιστή του ξοδεύοντας 520 εκατομμύρια δολάρια. Η βασική λεπτομέρεια είναι ότι προέβη σε αυτήν την κίνηση εντελώς μεθυσμένος. Η συναλλαγή έγινε στις 30 Ιουνίου του 2011, αλλά ήρθε στην δημοσιότητα μόλις χθες.

Συνέπεια της πράξης του Perkins ήταν να εκτιναχθούν κατά 1,50 δολάριο ψηλότερα οι τιμές του πετρελαίου και η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο χρηματιστής να καταγράψει απώλειες ύψους 9,763,252 δολαρίων και να κλείσει τη σεζόν με ζημιά 7,6 εκατομμυρίων.

Ο Steve Perkins, που πήρε την απόφαση της αγοράς και κινήθηκε με εντολή από το laptop του ενώ βρισκόταν σε πάρτι, απολύθηκε. Πάντως, εξακολουθεί να διαμένει στο αξίας 340.000 λιρών σπίτι του στο Essex και αναζητεί την επόμενη ευκαιρία για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

giannhs kon είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

michele είπε...

Για δωσε κανα παραδειγματακι,σαν να μου φαινεται ανοιξες το μπαουλο εκανες επισκευες ,πεταξες κατι μεσα και το ξαναεκλεισες.
ΠΡΟΦ ανεβαζει ογκο..

giannhs kon είπε...

στην σκέψη είμαι ΜΙΧΑΛΗ μου αλλά φοβάμαι ότι εάν ξοδέψω χρήματα θα την βγάλω στο χαλάκι απόψε χαχα

ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ

μπαρμπαλιας είπε...

το...ΙΟΝΙΟ παραμενει πειρασμος...

μπαρμπαλιας είπε...

το ΠΡΟΦ εχει κανει μεγαλη ανοδο απο 1/1...
υπαρχουν αλλα απαιχτα...ξαιρεις εσυ

giannhs kon είπε...

ΑΧ ΙΟΝΙΟ ΓΕΑ ΣΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ

ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΚΤΑ Ο ΟΤΕ ΜΜΜΜ

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

http://youtu.be/_M6px6Ynm90

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

0,33 τελευταια στηριξη για την πειραιως Δυο ωριαια κλεισιματα κατω απο αυτην με το δευτερο χαμηλοτερα του πρωτου σαλπιζει πληρη αποχωρηση για τους εχοντες,οχι τιποτα αλλα διοτι ενας οπαπ φτανει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και για να ξαναμπερδευει ο καρα η Πειραιως θα κανει μεγαλο ραλυ αλλα ειπαμε πουλα και ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καμια μετοχη δεν δειχνει να εχει ολοκληρωσει την διορθωση,γιατι αυτο ειναι, απλη διορθωση,εχει λιγο κατω ακομα

PS είπε...

Οι σύμβουλοι Επικρατείας και προσθέτουν:

«Οι δικαστικοί λειτουργοί, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, δεν είναι αδιάλλακτοι ή αποκομμένοι από τον κοινωνικό περίγυρο, ούτε στράφηκαν εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων, και δη εκείνων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια ή υπόκεινται σε παντός είδους ειδικές μισθολογικές ρυθμίσεις».
δηλώνουν ότι «παρά ταύτα θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για την υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών και για τη διατήρηση της ομαλής πολιτειακής λειτουργίας….«Σε περιόδους σοβαρής οικονομικής κρίσης, η οποία λαμβάνει διαρκή και μόνιμα χαρακτηριστικά, όπως η παρούσα, πρωταρχικό μέλημα μίας δημοκρατικής Πολιτείας θα έπρεπε να είναι η υπεράσπιση των αδυνάτων, η δίκαιη κατανομή των βαρών και η προστασία των θεσμών"...
Λίγη ντροπή δεν έχουν;Εκτός κι αν δεν είναι οι ίδιοι που έκριναν συνταγματικό το μνημόνιο και την κόλαση για τους "αδυνάτους" που αυτό συνεπάγεται με τις περικοπές που ορίζει.
Δυό λέξεις μόνο:ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

μπαρμπαλιας είπε...

Φωτη μου μολις ακουμπησαν την τσεπη τους ...τα θυμηθηκαν ολα

μα ποσο δημοκρατια ...ποσο ευαισθησια...

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους. Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες του πιτσιρικα. Παει καλυτερα. Στα δικα μας τωρα. Ολες οι μετοχες που ειπατε πολυ ενδιαφερον!! Σημερα εκανα την πρωτη βουτια στον ΟΠΑΠ. Τωρα αρχιζω τις προσευχες..... και κανω τον σταυρο μου με τα δυο χερια!!. Ολοι τον περιμενουν στα 3.50 ευρω. Για να δουμε θα τους κανει το χατηρι??....Γεια σου φιλε Μπαρμπαλια. Εμεις οι δυο μονο με την κοψια του ματιου αγοραζουμε....χαχαχαα.....Για να δουμε....λες να μου το φαει το ματι ο ΟΠΑΠις??.....Αλεξανδρε την γνωμη σου αν θες....Πρωτα αγορασα και υστερα ρωταω χαχααα....ωραιος ειμαι και εγω......

michele είπε...

Αλεξανδρε καλο ειναι να μην χασει το 0,354-0,3550 σε κλεισιμο η ΠΕΙΡ
ΦΑΣΟ το βασικο ειναι που δεν εβαλες χερι νωριτερα ,τωρα λιγο πανω λιγο κατω δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο

μπαρμπαλιας είπε...

Επίσκεψη αστραπή του πρέσβη των ΗΠΑ σε Στουρνάρα

Επίσκεψη αστραπή του αμερικανού πρέσβη στο γραφείο του Γ. Στουρνάρα. Η συνάντηση κράτησε μόλις ένα τέταρτο, ενώ δεν έγιναν γνωστός ο λόγος της επίσκεψης του κ. Σμιθ.

λεει τιποτα;;;μπορει και να λεει...σε συνδιασμο με την τσαρκα των τουρκων στην ελληνικη ΑΟΖ...


Όλα μέσα στον ευρύτερο σχεδιασμό εκχώρησης;

Λίγες ώρες μετά και την επίσημη πρόσκληση του έλληνα ΥΠΕΞ στον τούρκο ομόλογο του να επισκεφθεί την χώρα μας στις αρχές Οκτωβρίου η Άγκυρα προφανώς για να ανταποδώσει τα του Ξενίου Διός προχωρά σε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (*) και εντός της δυνητικής ΑΟΖ.

Ελάχιστα μίλια νότια της Μεγίστης- Καστελόριζου με τους γείτονες να επιμένουν στην «φινλανδοποίηση» της θαλάσσιας περιοχής και αποκοπής των νησιών. Δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς (σύμφωνα με την NAVTEX 579) το ερευνητικό σκάφος τους θα «ερευνήσει» τη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου και συγκεκριμένα ανοιχτά των περιοχών Φαληράκι και Αφάντου όπως και στο πέρασμα Ρόδου- Καρπάθου.

εκη βολος

THE JUNIOR είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΑΕ ΚΑΙ ΔΗΣΜΕ


ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΒΑΞ






michele είπε...

Eχουμε παντα στο μυαλο μας για την εβδομαδα που τρεχει: την υποβαθμιση η και οχι και οτι κλεινει ο μηνας την Παρασκευη και κλεινουν θεσεις.Αυτο βεβαια ολοκληρωνεται συνηθως 1-2 μερες πριν.Ο τζιρος ειναι χαμηλος δεν φοβιζει ..προς το παρον

THE JUNIOR είπε...

Αναθεώρησης, η Εταιρεία ζητά: 1. Να ανακληθεί η προσβαλλόμενη
απόφαση κατά το μέρος που με αυτήν η ΡΑΕ «Καλεί την εταιρεία με την επωνυμία
«Ανεξάρτητος 'ιαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α'ΜΗΕ) Α.Ε.» : 3.1 Να
προβεί σε διορθωτική εκκαθάριση των Επικουρικών Υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα
από την Πέμπτη Ημέρα Αναφοράς μέχρι και τον Οκτώβριο του 2011, και την έκδοση
ορθών τιμολογίων, μόλις του κοινοποιηθούν τα μετρητικά δεδομένα των καταναλώσεων
των Πελατών 'ικτύου από τον 'ιαχειριστή του 'ικτύου σύμφωνα με την Απόφαση
139/2012, τόσο για την Εταιρεία 1 και την Εταιρεία 2 όσο και για το σύνολο των
Συμμετεχόντων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας……», 2. άλλως να τροποποιηθεί η
προσβαλλόμενη απόφαση ώστε: i. Να μειωθεί κατά το προσήκον μέτρο το ποσό που θα
κληθεί να επιστέψει η Εταιρεία κατόπιν της διορθωτικής εκκαθάρισης στην οποία
καλείται να προβεί ο "ιαχειριστής, ο τελευταίος δε να κληθεί να καλύψει το μεγαλύτερο
μέρος της εν λόγω οφειλής δοθέντος ότι ο δήθεν εσφαλμένος υπολογισμός ανάγεται στην
αποκλειστική υπαιτιότητά του, ii. να προβλεφθεί τμηματική καταβολή του κατά τα
ανωτέρω του μειωμένου ποσού ή του ποσού που θα κληθεί η Εταιρεία να επιστρέψει, 3.
Να αντικατασταθεί άμεσα η υπ΄ αριθ. 249/2006 Απόφαση ΡΑΕ και να επαναξιολογηθεί ο
Αναμενόμενος Ρυθμός μεταβολής παραγωγής υπό ΑΡΠ, κατόπιν διαβούλευσης και με
την επιφύλαξη της συντελεσθείσας εκκαθάρισης κατά τούτο δε η εφαρμογή της να
θεωρηθεί όλως προσωρινή και δυνάμενη να αναθεωρηθεί με αναδρομική αύξηση των
καταβλητέων στην Εταιρεία πληρωμών βάσει της ορθής τεχνικής εκτίμησης του
Αναμενόμενου Ρυθμού μεταβολής παραγωγής υπό ΑΡΠ.

michele είπε...

Ο αβαξ ειναι σφιχτος στην ανοδο ειναι σφιχτος και στην πτωση.Σημερα ομως μας τα χαλαει πεφτει περισσοτερο απο τους αλλους.Χωρις να υπολογισουμε σοβαρα τα θεμελιωδη και ολα αυτα..σε βαθος χρονου και σε απολυτιμη μετοχης η ΓΕΚΤΕΡΝΑ θα τους αφησει ολους πισω..λεω εγω.

fasokinigos είπε...

Γεια σου michele. Αμα παει 3.50 ευρω, θα τον χουφτωσω κι αλλο. Στο τελος.... η θα του τον πιασω...η θα μου τον πιασει για τα καλα!!...

michele είπε...

Μπαρμπα βλεπω δινεις σημασια και συ στις συναντησεις..χεχε

Σημερα ομως θα γινει η πιο γκλαμουρατη συναντηση.Αβραμο-Χιλαρυ ,ε ρε γλεντια

michele είπε...

Μεσοπροθεσμα Φασο δεν υπαρχει προβλημα..και συ ..περιμενεςι δεν εχεις προβλημα απ οτι ξερω

THE JUNIOR είπε...

MICHELLE αλλου ειναι το θεμα


http://et.diavgeia.gov.gr/f/rae/ada/%CE%924%CE%98%CE%97%CE%99%CE%94%CE%9E-%CE%9B%CE%A8%CE%A1


θελουμε ενημερωση απο οσους εχουν θερμικες μοναδες

εγω μονο αβαξ μεχρι να δω τι αποφαση καλα

παλι το blog σου εγραψε πρωτο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Παναγιωτη ευχομαι περιστικα στο παλικαρι σου.Ο οπαπ εδω αγοραζεται με κλειστα ματια απο οποιον μπορει να περιμενει

michele είπε...

Για οσους ενδιαφερονται ο κμο 3 ημ ειναι στα 4 ευρω.. η ΕΤΕ τραβιεται πανω απο 1.90

ΜΙΚΡΕ εισαι μανουλα σ αυτα..παω να δω τη διαυγεια

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα κ πάλι..ας αλλάξει τάση έστω κ στο 5λεπτο κ ξεκινάμε τις αγορές...Η τάση θα αλλάξει απο το μικρο στο μεγάλο timeframe...Για οποια σκεφτεται λιγο πιο αμυντικα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Οσο για την μετοχη που ειπες ΙΝΛΟΤ

Γεράκι είπε...

*οποιον

Γεράκι είπε...

ελα ρε ΕΥΡΩΒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεράκι είπε...

Παρε μας τα μυαλα...να ξεπληρώσουμε τπτ δάνεια..κιολας..

Γεράκι είπε...

η ΕΥΡΩΒ (καθως αυτη με ενδιαφερει) ειναι ακομα στο κολπο της προσφατης διασπασης...το 1,14 να σπασουμε κ τα λεμε...

μπαρμπαλιας είπε...

...ΙΝΛΟΤ ...και η οποια σημειωτεον τους μαζεψε την προσφορα στα χαμηλα..
εγω ειπα ΤΕΝΕΡΓ και εχω και δυνατη συμμαχο...

Γεράκι είπε...

ενα falling wedge σε κυπρ?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Η πειραιως ειδεω μαλλον το χαμηλο της αλλα δε αγοραζεται ακομα

μπαρμπαλιας είπε...

...εγω Αλεξ τολμησα στα 0.355...

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια …….απο την όμορφη …Ν. Μάκρη !
…βαλε τώρα που γυρίζει, λέγαμε παιδιά…
…Φάσοοοο μαζί σου !!! …περάστηκα στον μικρό σου
…ΜΕΓΑΛΕ μικρέ πως είσαι ;;; έχεις …νεύρα σήμερα ;;;;;;;
…πέστα hawk !!!!! ανέβασε μας !!!
…μόλις γυρίσω από την βουτιά, σας θέλω πράσινους !!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οπαπ ενα κλεισιμο πανω απο 4,09 η δυο πανω απο το 4,03 ,σε ωριαιο

fasokinigos είπε...

Σ' ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε. Οσο για τον ΟΠΑΠ...Υπομονη υπαρχει αρκετη. Νομιζω οτι απο εδω... και να παει προς τα κατω το μουαγιεν εχει νοημα. Γεια σου Αντωνη.....και καλη συνεχεια σε ολους!!!!!.....Παω να την πεσω καμια ωριτσα. Συνηθως... οταν ξυπναω γινεται αυτο που θελω χαχααα ...by

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε μου dwk!! Παω για προσευχη πρωτα, και μετα για ονειρα γλυκα χαχαα

Γεράκι είπε...

καλα στο ωριαιο που ειναι το αγαπημενο μου...δεν αγοράζω ουτε με σφαίρες ακομη...σε πιο συντομο timeframe ισως εαν δω σαφη αλλαγη τάσης..

Γεράκι είπε...

Γεια σου ρε Πάνο..περαστικα για τον μικρο..οσο για μετοχη..εγω δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο..σορρυ αλλα δεν εχω γνωμη ακομα..

THE JUNIOR είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΑ

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

νικος φαληρο είπε...

be patient my friend mr. hawk

THE JUNIOR είπε...

MICHELLE

ειναι σοβαρο ή οχι

αν ναι επρεπε να βγαλουν ανακοινωση ,αν καταλαβα καλα πρεπει να επιστρεψουν χρημα.

michele είπε...

Μα το πρωι σε αναζητουσα αν ειδες ΜΙΚΡΕ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΡΑΣΗ εχω νευρα..

giannhs kon είπε...

Να με συγχωρείς ΜΙΚΡΕ το μαγαζί άλλαξε μόλις βγήκε η φωτογραφία χαχαχα

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΕ

Τα λέμε το βραδακι

michele είπε...

Ηθελα πολυ ωρα να κατσω να διαβασω ΜΙΚΡΕ και δεν ειχα χρονο..

manos είπε...

kalhspera se olous

michele είπε...

Καλως τον Μανο.

manos είπε...

KALHSPERA MIXALH.EKLEISE GIA TOUS ELEYTHEROYS EPAGELMATIES LEEI TO 0 AFOROLOGITO KAI 30% APO TO PROTO EYRO AYTOI EXOUN TRELATHOI THA KLEISOUN OLA TA MAGAZIA

PS είπε...

Ελάχιστο εισόδημα διαβίωσης και ποσοστό ελάχιστου κέρδους ανάλογα με τη δραστηριότητα,όπως σε όλο τον προηγμένο κόσμο,άκου 3,5 δις εισόδημα από ΕΕ και 70 από μισθωτούς,αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν υπάρχουν ούτε στις χειρότερες μπανανίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αν ηταν τζουφια η κινηση,παμε για 720

manos είπε...

DHLADH STA 10.000 XILIADES EYRO 3.000 FORO SYN 500 EYRO KATA KEFALH SYN 170 EURO GIA TOYS ANERGOUS SYN TO TEBE 3.600 TO XRONO TO TEBE OLA MIA XARA

PS είπε...

Ξέρεις πολλούς που να ζουν με 2.700(τόσα περισσεύουν) ετησίως;
Διότι πολλοί εε τόσα δήλωσαν.Και η πλειονότης 5-7χ.ε.,όπως πάντα κάτω του αφορολόγητου.Όταν το μέσο επίπεδο διαβίωσης είναι 30χ.ε;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλησπέρα, Michele μία ερώτηση η υποβάθμιση θα επηρεάσει την ΕΕΕΚ και ΟΠΑΠ λόγω MSCI Greece?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

προσοχη στην eurobank κοντα σε αγοραστικο σημα σε ωριαιο

michele είπε...

Κωστα πιθανη υποβαθμιση θα επηρεασει ολα τα μεγαλα χαρτια..προσωρινα τουλαχιστον..θεωρητικα βεβαια θα μπουν αλλοι στη θεση τους..

George είπε...

Μανο αυτη που δηλωνουν 10000 περνουν και αλλα 30000 μαυρα ηλεκτρ κτλ Να τους τα παρει απ τους απατεωνες.......

manos είπε...

FILE MOU EAN FETOS TA MAGAZAKIA KANOUN 30.OOO XILIADES EYRO THA PHDYXTO APO TA PARATHYRA.STA 30.000 9.0000 EFORIA 500 KATA KEFALH ENOIKIA PEREOSH LOGISTES TEBE ADE GEIA KLEISTO.

michele είπε...

Εαν παει στο 0 το αφορολογητο για τους ελευθερους επαγγελματιες ειναι πιθανο να συνδυαστει με το μετρο των αποδειξεων απο ορισμενα επαγγελματα που φοροδιαφευγουν ωστε να "καλυφθει" η ζημια.Και καλο θα ειναι στους μισθωτους και συνταξιουχους να το πανε αμεσα στις 7000 .Δεν εχουν αλλα αυτοι

manos είπε...

OI MIKPOI POU KRATIOUDE ME TO STANIO THA KLEISOUN. OTA THA GEINOUN OLA MONOPOLIO ELATE NA MOU PEITE GIATI DEN PEFTOUN OI TIMES

manos είπε...

MIXALH OI MIKROI DEN EXOUN DOULEIA POIA GIA NA FORODIAFEGOUN.LES NA MIN JEROUN AYTOI POIOS FORODIAFEGEI APLA NA TOUS PAREI H MPALA OLOUS KAI NA MINOUN LIGOI NA KANOUN KOYMADO STHN AGORA

michele είπε...

Παντως Μανο δεν μπορει οι ιδιοκτητες μπαρ ,καφετεριων κλπ για παραδειγμα ν δηλωνουν Μ.Ο. σ ολη την Ελλαδα 10.000 κατω απο το παλιο αφορολογητο..

michele είπε...

Με τετοιο τζιρο δεν παει πουθενα ,ουτε κατω ,ουτε πανω..

PS είπε...

«Είναι τόσο δύσκολο να οριστούν ελάχιστα κόστη διαβίωσης που να κινούνται έστω και κατ’ ελάχιστον ή και εναλλάξ - (ανάλογα τις έκτακτες ανάγκες) - στο μεταίχμιο φτώχιας και αξιοπρέπειας; Είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε αποδεκτές κάποιες παραδοχές σχετικές με το ελάχιστο αξιοπρεπές κόστος ζωής στην Ελλάδα, το οποίο φαίνεται να ξεκινά από τα περίπου χίλια ευρώ (1.000 €) για εργένη και καταλήγει (κατ ελάχιστον) περίπου στις δυόμιση χιλιάδες ευρώ (2.500 €) για τετραμελή οικογένεια;
Πώς, με ποια κριτήρια καθημερινότητας η eurostat θεωρεί ως όριο φτώχιας τα 6.500€ ετησίως; (541,60€/μηνιαία); Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, είτε θα τρώει φτωχικά και μετρημένα, είτε θα κατοικεί φτωχικά με φώς και νερό – χωρίς τηλέφωνο – όμως δυστυχώς, και τα δύο μαζί, δηλαδή και να τρώει, αλλά και να έχει στέγη είναι μάλλον αδύνατο, οπότε είτε πεινασμένος θα είναι… είτε άστεγος…»
Π.Γ.

manos είπε...

AYTOUS NA TOUS LIOSI.ALLA MAZI ME TA JERA KAIGODE KAI TA XLORA

PS είπε...

Μιχάλη,ούτε αμάξι δεν έχουν,στα παγκάκια κοιμούνται.
Δεν υπάρχει παγκοσμίως χώρα με τόσα "αφεντικά" όπως εδώ,γιατί άραγε;

PS είπε...

Δεν υπάρχει χώρα παγκοσμίως που να βασίζει τα φορολ.της έσοδα κατά 77% από τους μισθωτούς και να λέει στους υπόλοιπους δώστε ότι έχετε ευχαρίστηση .
Η Αγγλία βασίζει τα φορολ.έσοδα κατά 75% στις ΜΕΓΑΛΕΣ εταιρίες,ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει εδώ,δηλώνουν ζημίες και ...άντε γειά.

PS είπε...

Λέτε να πηγαίνει προς ΕΤΕ-ΕΥΡΟΜΠ η Εμπορική;Με βάζει σε ...υποψίες αυτό που βλέπω στο ταμπλώ.

michele είπε...

166 φαινεται η Αλφα να ειναι εκτος..παιχιδιου στο συγκεκριμενο.

PS είπε...

Όχι τίποτε άλλο,επιδή έχω να σπρώξω 3χ.ευρομπ παρμένα με 0,81 το λέω,χαχα

PS είπε...

επιδή--- ΕΠΗΔΟΙΣ ήθελα να γράψω χοχο

PS είπε...

Διατί περικαλώ;και άλφα έχομεν δια σπρώξιμον από τα 1.35...

PS είπε...

Αμαμένομεν μίαν καλήν ημέραν δια τα... περαιτέρω.

michele είπε...

ο ΔΤΡ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ κατω απο τον απλο 200 αρη και γυρισμα εντος της ημερας 12/9--18/9-- και σημερα.Να δουμε και το κλεισιμο βεβαια

michele είπε...

754,07 υψηλο ημερας

PS είπε...

Δεν μας τα λες καλά Μιχάλη....άκου νέο υψηλό ημέρας...αφού ο βελιανίτης είπε 700,πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό που βλέπουμε????

Γεράκι είπε...

ο ΟΠΑΠ θελει ακομα για να πουμε οτι αγοράζουμε..(αμυντικη θέση)

michele είπε...

Ειπαμε ο Μακης ειναι αριστος κυματιστης,εγω σκραπας απο κυματα.

PS είπε...

..754,07 είναι το υψηλό,από τις 10:35

Γεράκι είπε...

πάμε για 1,14...1,18..1,21?
Πως το κρίνετε το γυρισμα..?μουφα?Κρατάει?

Γεράκι είπε...

εγω ειμαι ασχετος απο παράγκα...

PS είπε...

754,10 μόλις τώρα

Γεράκι είπε...

Μεγαλυτεροι ογκοι συγκριτικα σε Λαικη..Πειρ κ ΕΕΕΚ...

PS είπε...

Θέλουν κόσμο στο μαγαζί,αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον έτσι,παρόλο που σε ετε-ευρομπ βγαίνουν πολλοί πωλητές τα κομμάτια αγοράζονται και με το μαλακό το τραβάνε πάνω

michele είπε...

Επιμελως κατω η ΕΕΕΚ και ο ΤΙΤΑΝ..
Παμες τωρα στα αλλα .Τα σεναρια της ΤΑ 732-720-701 ολα ισχυουν.Ειναι πιθανα.Ομως οι εποχες ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ και τα δυνατα χερια που εχουμε πει οτι εχουν τα ηνια συχνα κανουν αλλες επιλογες

Γεράκι είπε...

Μα η βραχυπροθεσμη τάση ειναι ξεκάθαρα κάτω....τι να λεμε τωρα...

George είπε...

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών. Ο Γιωργός Παπανδρέου μίλησε με τον Γ. Στουρνάρα και ζήτησε ενημέρωση για την κατάσταση στην οικονομία, καθώς όπως εξήγησε ο πρώην πρωθυπουργός έχει σειρά επαφών με ξένα δίκτυα, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις

michele είπε...

Ειναι αλλα μια κινηση καπου ,οπως τωρα στον τραπεζικο ας πουμε ,μπορει να αλλαξει τα δεδομενα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις???????

Χαχαχαχαχαχα το καλύτερο που άκουσα για σήμερα παιδιά, τέλος, τώρα τα είδα ΟΛΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

SOS Θέματα ψάχνει γαι τις διαλέξεις του..

michele είπε...

Η κοροιδια στα μουτρα μας με τον εγκληματια..
Πανω απο 0,5050-0,5080 ΠΡΟΦ θα μ αρεσει.Αλλα ειμαστε στην προεργασια ακομα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο μεταξύ κατά τις 2 ή ώρα που ήμουνα στην παραλία για μπάνιο πήρα τηλ. και φώναζα ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ όπως το 99 αλλά ευτυχώς ο χρηματιστής ήτανε κουφός, (είχε πέσει η μπαταρία από το ακουστικό του) και δεν έδωσα τίποτα, ελπίζω να μου βγει σε καλό!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο τζίρος στις 15.30 ήταν 33 εκ.
Τώρα αν ανέβει θα έχουμε μια ένδειξη μέχρι το κλέισιμο

Γεράκι είπε...

ΓΔ..Στο 5λ αλλαξε η τάση..τωρα θελουμε στο 15λ..κ παει λέγοντας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε συνδυασμό με το πρόσημο του δείκτη πάντα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρόσεξε να μη σε χτυπήσει η τάση Αντώνη...στα 220 καίγεσαι!

Γεράκι είπε...

Μα εδω ειμαστε στο 274..εχω γινει ηδη καρβουνο...

michele είπε...

Εγω την αγαπημενη σου ΕΥΡΩΒ Γερακι καλα την βλεπω..
Πανο κατα τις 2 ηταν γυρψ στα 20 εκ ,με την κινηση διπλασιαστηκε

Γεράκι είπε...

κ εγω..κ εγω...ελπιζω να μου σβησει την χασουρα του οπαπ..κ οπαπ να γυρισει στον ρόλο της Τενεργ προ καιρου (ο λαγος μου)...μαλλον μου ταιριαζει αυτο το συστημα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το επόμενο στάδιο είναι 380 Αντώνη (σε VOLT μιλάω)

Γεράκι είπε...

μονοφασικος ή τριφασικος...διαλεχτε!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις 2 δεν ξέρω Μικέ μου δεν είχα αδιάβροχο λάπτοπ να παρακολουθώ και μέσα στο νερό!!!

Γεράκι είπε...

τωρα εχουμε λιγοα τα δυσκολα..για να δουμε..παιρνουμε φορα κ σπαμε..?η περιμενουμε αυριο?

michele είπε...

Και το 270 του εικοσαρη δειχνει αντοχες προς το παρον..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τριφασικό χαχαχαχα

michele είπε...

750,26 το ανοιγμα σημερα

michele είπε...

Ακουνητος ο ΔΙΟΝη κοιταει προς το 0,1740

George είπε...

καιτωρα τραβανε το χαλι...........

Γεράκι είπε...

σταματήσαμε ακριβως στην αντισταση..διπλη...50αρης προτελευταιο χαμηλο..τα βλεπετε κ μονοι σας...

Blue είπε...

FTSE το ΧΑ παραμενει σε watch list

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μετά πρέπει λογικά να στηριχτεί στο 748 ???

PS είπε...

16:42ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΣ FTSE

michele είπε...

Mic ευχαριστω αυτο συζηταγα τωρα..καλως

Γεράκι είπε...

εαν η τάση ειναι δυνατη..κρατάει το 750...διαφορετικα..

michele είπε...

Καλυτερο στρωτο παιχνιδι εχουμε αλλα θεματα τωρα..σε watch list μας κρατανε κατι χρονια,μας κοιτανε γιατι ειμαστε ομορφοι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

FTSE: Παραμένει στις ανεπτυγμένες αγορές το ΧΑ

Γεράκι είπε...

αρα τι ειχαμε τι χασαμε...συνεχίζουμε χωρις εκπληξεις..

Γεράκι είπε...

λιγο την προσοχη σας..μην σχηματίζεται καμμια bearish flag στον ΓΔ..κ φαμε τα μουτρα μας...

michele είπε...

Πανε να το κλεισουμε κοντα στο ανοιγμα doji

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσένα κοιτάνε που είσαι όμορφος...οι υπόλοιποι δεν λέμε

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε την σταματησε ο...αλλος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι γιαπωνέζικα μιλάτε???
τι θα γίνει μ' αυτούς...

Γεράκι είπε...

ελα ντε...μιλανε αετισια..εαν μιλαγανε γερακισια κατι θα καταλαβαινα...

michele είπε...

Συνδυασμος Baderas και Clooney χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

και η ΦΡΙφρι μου επανω ...ανευ πολλων τεμ

michele είπε...

Μια χαρα το παει Μπαρμπα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ίγα λόγια για το doji κανείς???
Θετικός είναι νομίζω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγα λόγια.....

michele είπε...

Αρχισε τις ζωγραφιες παλι ο Βαγγελης

ΠΑΝΟΣ είπε...

ο τζίρος εκεί στα 47 δείχνει όπως χτες

Γεράκι είπε...

το 750 κρατάει πάντως...

Γεράκι είπε...

ο βαγγέλης απο τους πρωτους που σπαει την τάση σε 15λ....

michele είπε...

ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ,ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ