Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012


  ΣΑΒΒΑΤΟ                                                                                                          


                                                                       με καφεδάκι...

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
                                   ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Tου Στέφανου Κασιμάτη
Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως.
Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει -και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη- ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή. Είναι η ευκαιρία που δίνεται στη νομιμότητα να αναμετρηθεί, επιτέλους, με την οιονεί νομιμοποιημένη βία της Αριστεράς: αυτό το καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης, που όλοι το φοβούνται και κανείς δεν το αγγίζει· αυτό που σήμερα αποτελεί το βασικό εμπόδιο στη μετάβαση της χώρας από την εποχή των σοβιέτ με αστακομακαρονάδα (ελληνικό μοντέλο του σοσιαλισμού...) στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Η ανοχή της πολιτικής βίας, εφόσον ασκείται στο όνομα των ιδανικών της Αριστεράς από οιονδήποτε αυτόκλητο φορέα τους, είναι πια φαινόμενο τόσο σύνηθες στην κοινωνική και πολιτική ζωή ώστε σχεδόν δεν το προσέχουμε. Η κατάλυση της έννομης τάξης έχει φθάσει να θεωρείται στοιχείο της ελληνικής «ιδιαιτερότητας», όπως προτιμούμε να λέμε τη γραφικότητά μας. Σας θυμίζω σχετικώς μόνον μια σκηνή από την ιδιόμορφη αθηναϊκή καθημερινότητα - σκηνή την οποία όλοι έχουμε δει να εκτυλίσσεται μπροστά μας ξανά και ξανά: την τελετουργία της θραύσης των μαρμάρων, παρουσία της απαθούς Αστυνομίας, σε κάθε συλλαλητήριο που γίνεται με τη συμμετοχή αναρχικών κουκουλοφόρων.
Με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου τα τελευταία χρόνια, αλλά και χάρη στα αγαθά της παγκοσμιοποίησης, σχεδόν οι πάντες έχουμε πια διαμορφώσει εικόνα της ζωής στις αναπτυγμένες, ευνομούμενες ευρωπαϊκές χώρες, με τις οποίες μας κολακεύει τόσο πολύ να συγκρινόμαστε (και, φυσικά, να βρίσκουμε πάντα ότι εμείς υπερτερούμε...) Ας προσπαθήσουμε, παρακαλώ, να μεταθέσουμε στην εικόνα αυτή, που έχουμε αποκτήσει με τα ταξίδια στο εξωτερικό, τη σχεδόν «φυσιολογική» σκηνή της θραύσης των μαρμάρων και τότε θα καταλάβουμε πόσο βαθιά παράλογη είναι όχι τόσο η ασυδοσία των ακραίων εκφάνσεων της Αριστεράς (αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν, σε τελευταία ανάλυση...), μα προπαντός η ανοχή του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας στις μορφές της βίας που επιλέγει κάθε φορά.
Ανεχόμαστε στελέχη ή ακόμη και βουλευτές του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζονται καταλήψεις πανεπιστημιακών κτιρίων από λαθρομετανάστες, να εμποδίζουν τη λειτουργία επιχειρήσεων που υφίστανται νομίμως (π.χ., το χρυσωρυχείο στην Χαλκιδική), να επιβάλουν με το ξύλο την υποχρέωση της απεργίας σε ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν. Επιτέλους, ας παραδεχθούμε ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά σε τούτη τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια της Μεταπολίτευσης! Ας το παραδεχθούν, μάλλον, οι πολιτικοί εκπρόσωποι του αστικού κόσμου που τόσα χρόνια κάνουν τις κότες μπροστά στο φαινόμενο -πλην ελαχίστων τιμητικών εξαιρέσεων, όπως των Ν. Δένδια και Φ. Σαχινίδη- γιατί εμείς οι άλλοι το έχουμε καταλάβει προ πολλού. (Για ποιον λόγο νομίζετε εξαφανίσθηκε από την πολιτική εκείνος ο ανεκδιήγητος Παπουτσής;)
Και αν ώς τώρα ήταν ο φόβος που συγκρατούσε τους πολιτικούς, ας είναι καλά τα «λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες» και τα καμώματά τους, που δίνουν την ευκαιρία στον αστικό πολιτικό κόσμο να υπερβεί το δέος της εξ αριστερών «ιεράς αγανακτήσεως» και να αποδείξει ότι η δημοκρατία μπορεί να υπερισχύσει εκείνων που επιβάλλουν τη βία, είτε μαύρη είτε κόκκινη. Το έδειξαν τα γεγονότα στο πανηγύρι του Μεσολογγίου, ώστε να το μπορούν πια να το δουν καθαρά όσοι μέχρι πρότινος αναπαύονταν στις βολικές βεβαιότητες της Μεταπολίτευσης: το χρώμα της βίας δεν κάνει καμία διαφορά ως προς την ουσία της. Εξ ου και η υστερία με την οποία Δ. Παπαδημούλης και Ζ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασαν στον εύστοχο συσχετισμό ακροδεξιάς και ακροαριστερής βίας που τόλμησε ο Φ. Σαχινίδης από το βήμα της Βουλής. (Παρεμπιπτόντως, η φουκαριάρα η Σ. Σακοράφα, που κάθεται συνήθως μπροστά από την κ. Κωνσταντοπούλου στα έδρανα της Βουλής, πρέπει να έχει πλέον κουφαθεί από τις τσιρίδες της Ερινύας του ΣΥΡΙΖΑ...)
Αν ο Σαμαράς εννοεί αυτά που έλεγε προεκλογικά, αν ο Βενιζέλος καταλαβαίνει ότι μόνον ως αστική σοσιαλδημοκρατία μπορεί να έχει μέλλον το ΠΑΣΟΚ και αν ο Κουβέλης πιστεύει στη διαφορά της δημοκρατικής Αριστεράς από την Αριστερά της βίας, ιδού η ευκαιρία κύριοι! Η Χρυσή Αυγή, χωρίς να το καταλαβαίνει, ανοίγει τον δρόμο για την επιβολή της νομιμότητας προς κάθε πλευρά: κουκουέδες, συριζαίους, χρυσαυγίτες - όλοι τους βλάπτουν τη δημοκρατία εξίσου.
Πρόκειται για ευκαιρία, την οποία η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει, διότι είναι, τρόπον τινά, αναγκαστική. Αν την αφήσει ανεκμετάλλευτη, όχι μόνον θα έχει στερηθεί το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει, αλλά η απραξία θα της επιφέρει ένα σοβαρό κόστος. Αν, δηλαδή, διαχωρίσει την καλή βία της άκρας Αριστεράς από την κακή της άκρας Δεξιάς, ενισχύει την οιονεί νομιμοποίηση της πρώτης και καλλιεργεί το έδαφος για την περαιτέρω εξάπλωση της δεύτερης. Ας μην κρυβόμαστε πια πίσω από το δάκτυλο της πολιτικής ευπρέπειας και ας κοιτάξουμε πού έχουμε φθάσει: στις παρέες σας, εκεί όπου μιλάτε ελεύθερα, πόσοι είναι εκείνοι που ευχαριστήθηκαν την προεκλογική μπούφλα που έφαγε η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλ. Κασιδιάρη, αλλά ντρέπονται ή φοβούνται να το πουν παραέξω; Η διαφοροποίηση αριστερής και δεξιάς βίας υπέρ της πρώτης θα τους κάνει να ξεπεράσουν την ντροπή ή τον φόβο που τώρα τους συγκρατεί. Εξάλλου, το διδάσκει και η Ιστορία: στη Γερμανία της Βαϊμάρης, τα Τάγματα Εφόδου του Ρεμ δεν ήλθαν μόνα τους, επειδή τα γέννησε η κρίση· ήλθαν παρέα με τις στρατιωτικοποιημένες μονάδες των κομμουνιστών. Τα δε Τάγματα Ασφαλείας στην Αργολίδα οι κάτοικοι τα υποδέχονταν με ζητωκραυγές, μετά το κύμα τρομοκρατίας που εξαπέλυσε ο ΕΛΑΣ το καλοκαίρι του 1943.
Αν λοιπόν η κυβέρνηση αδρανήσει μπροστά στην ευκαιρία που της προσφέρεται τώρα από τη Χρυσή Αυγή, τότε κατρακυλάει στον δρόμο που χάραξε ο Πάκης, τον Δεκέμβριο του 2008. Γι’ αυτό, άλλωστε, τον χειροκροτούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλά φοβάμαι ότι ο ίδιος δεν το αντελήφθη. Εκτός, βέβαια, αν ως Καλαματιανός διανοούμενος που βλέπει βαθιά στο μέλλον (το δικό του μέλλον), προετοιμάζεται για να γίνει κάποτε βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, όχι στο κοντινό μέλλον· μιλούμε για μετά από τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά χρόνια, όταν ο Μανώλης Γλέζος θα έχει αρχίσει να κουράζεται...

Αναδημοσίευση απο http://ed-mysterious.blogspot.gr

90 σχόλια:

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

giannhs kon είπε...

Grand Prix στη Σιγκαπούρη 2012

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 μπαίνει στην τελική του ευθεία, με μια σειρά 4 αγώνων σε ασιατικό έδαφος. Την αρχή κάνειτο Grand Prix στη Σιγκαπούρη το 3ήμερο 21 – 23 Σεπτεμβρίου.

Ο μοναδικός νυχτερινός αγώνας θα γίνει στη διαδρομή, που έχει διαμορφωθεί στο λιμάνι της πόλης και είναι αποτελεί πρόκληση για τους οδηγούς, αφού δεν λείπουν τα απρόοπτα με τις εξόδους, τις επαφές με τις μπαριέρες και τους προστατευτικούς τοίχους.

Για τον αγώνα αυτόν η Pirelli θα έχει στη διάθεση των ομάδων τα ελαστικά με τις δύο πιο μαλακές γόμες της, την κίτρινη και την κόκκινη.

Η επιλογή αυτή, είναι η ίδια με την περσινή, λόγω του χαρακτήρα της διαδρομής (δρόμοι πόλης) και της χαμηλής πρόσφυσης που προσφέρει η επιφάνειά της.

Η διαδρομή των 5,073 χιλιομέτρων αποτελείται από 23 στροφές με 9 από αυτές να είναι δεξιές και 14 αριστερές.

Οι προβολείς που βρίσκονται στην πίστα είναι το χαρακτηριστικό του αγώνα αλλά και το μειονέκτημά του (για τις περιβαλλοντικές οργανώσεις ) λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας.

Για το φωτισμό της διαδρομής οι άνθρωποι της διοργάνωσης χρησιμοποιούν πάνω από 100 χιλιόμετρα καλώδια με πάνω από 1500 προβολείς σε 240 πυλώνες. Συνολικά απαιτούνται παραπάνω από 3 εκατομμύρια watt για τον αγώνα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να καλύψουν την Κυριακή συνολικά 61 γύρους και έχουν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους μίας διαδρομής σε δρόμους πόλης με τις ταχύτητες της F1. Μάλιστα σε ορισμένα σημεία, τα μονοθέσια αγγίζουν σχεδόν τα 300 χλμ/ώρα.Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου το κατέχει ο Kimi Raikkonen από το 2008 με 1:45.599.

Παρόλα αυτά μόνο στο 44% του γύρου οι οδηγοί κινούνται με τη μέγιστη ταχύτητα του μονοθεσίου, με το μεγαλύτερο κομμάτι να είναι για 650 μέτρα και για 9 δευτερόλεπτα.

Η φύση της διαδρομής ταλαιπωρεί πολύ τα φρένα και τα κιβώτια ταχυτήτων με τους οδηγούς να κάνουν περίπου 40 αλλαγές ανά γύρο.

Ο αγώνας στη Σιγκαπούρη γίνεται τη νύχτα, οπότε στην Ευρώπη οι ώρες είναι σχεδόν ίδιες με αυτές των διοργανώσεων της Γηραιάς Ηπείρου, με τις κατατακτήριες δοκιμές να ξεκινούν στις 16:00 και το αγώνα στις 15:00 (ώρα Ελλάδας).
auto.in.gr

giannhs kon είπε...

Σάββατο 22/9
Ελεύθερες δοκιμές: 13:00 - 14:00GR (OTE TV)
Κατατακτήριες δοκιμές: 16:00GR (OTE TV)
Κυριακή 23/9
Αγώνας: 15:00GR (Alpha, OTE TV)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιαννήκη μας πρωινέ με την απαραίτητη ενημέρωση και ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στην κυρία σου(επιτέλους το θυμήθηκα χωρίς να με σκουντήξει η Βάλια)
Εμάς εδώ μας ξύπνησε ο σεισμός λίγο πριν τις 7.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οπότε έφτιαξα καφέ και άνοιξα τηλεόραση...και έπεσα επάνω στο λουλούδι τον Αυτιά και την παρέα του...
Είναι να τραβάς τα ...αυτιά σου με όσα ακούς κάθε μέρα.
Ακόμα και ρήτρα μισθών έβαλαν την νύχτα οι αλήτες της τρόικας, αν δεν πιάσουμε τους στόχους (πότε τους πιάσαμε άραγε?) θα περικόπτονται μισθοί-συντάξεις.
ΕΛΕΟΣ...οπότε επειδή δεν είδα κανένα σχόλιο για το χθεσινό δικό μου θα το ξαναβάλω. Όχι θα την γλυτώνατε...

ΠΑΝΟΣ είπε...


Ο/Η ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ είπε...
Πριν φύγω δυο σκέψεις και αν βρείτε εσείς άκρη ή έχετε άλλη άποψη μου τη λέτε κι εμένα.
(Ο Μικέλε σίγουρα θα έχει χαχα)

Σαμαράς από Ρώμη διαψεύδει Στουρνάρα, δεν θα μπει νέος φόρος στα ακίνητα

Διαψεύδουμε το Reuters αλλά αυτό επιμένει. Η έκθεση της τρόικας μετά τις εκλογές στην Αμερική. Και φυσικά και η δόση.
Παράλληλα δημοσιεύματα της WSJ

Επιβεβαιώνεται η αγωνιώδης έκκληση του μπάμια στη γκέρτα...προς Θεού να μη διανοηθείτε έξοδο Ελλάδας από ευρώ μέχρι τις εκλογές.

Ο Τόμσεν μπλέκεται σε "καυγά" με Στουρνάρα. Έχει κάποια σχέση με τα παρακάτω?

Το ΔΝΤ θέλει να απεμπλακεί από την Ευρώπη και ειδικά την Ελλάδα για τρεις λόγους:
1. Δεν θέλει να μείνει σε χώρες που δεν μπορούν να υποτιμήσουν το νόμισμά τους. (τώρα το κατάλαβε ότι δεν βγαίνουν τα προγράμματα?)
2. Θέλει το χρέος να είναι βιώσιμο
3. Επιμένει ότι χρειάζεται νέο κούρεμα

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ (ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ) ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ

Θα μας παίξουν σαν τη γάτα με το ποντίκι για την δόση. Αθετούν τη συμφωνία για εκταμίευση τώρα και όταν βγεί η έκθεση θα μας λένε δεν μπορείτε να την πάρετε λόγω μη τήρησης στόχων κλπ. Εν τω μεταξύ θα έχουμε πάρει τα επαχθέστερα μέτρα από καταβολής χώρας, που στο κάτω κάτω θα διαλύσουν πέρα από τους πολίτες της την ΙΔΙΑ την χώρα. Αυτό είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Και οι τράπεζες στο περίμενε, μαζί τους και όσοι ελπίζουν σε κάτι θετικό από αυτές, ρευστότητα κλπ, άσε τους μετόχους…

Και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε υποχωρώντας στις απαιτήσεις τους, ίσως όχι σε όλες αλλά φανταστείτε τι ζητάνε…

Πότε θα καταλάβουν οι δικοί μας ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα να σηκώσουν κεφάλι?
Όταν λέμε ΤΩΡΑ εννοούμε ΤΩΡΑ.
Η έκθεση και η δόση ΤΩΡΑ αλλιώς πατάμε την σκανδάλη.
ΟΧΙ τέτοια μέτρα που θα μας βυθίσουν σε βαθύτερη ύφεση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ουσία είναι ότι υποβόσκει μια κρίση μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ από το πρώτο κούρεμα, όπου το πρώτο ήθελε γενικευμένο κούρεμα και η ΕΚΤ αρνήθηκε.
Αν το συνδυάσουμε με την βούληση του ΔΝΤ να αποχωρήσει από τα προγράμματα της Ευρώπης, λόγω ευρώ, ερμηνεύεται ίσως η σκληρή στάση του καθικοΤόμσεν. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό, ήταν καθίκι από παλιά, θυμηθείτε τι έγινε στην Ρωσία όταν τον πέταξε έξω ο Πούτιν...
Κάνει ότι μπορεί για να τορπιλλίσει τα προγράμματα στην χώρα μας, διότι πέραν των άλλων, έχει να συντάξει και μια έκθεση βιωσιμότητας τους χρέους μας.
Οπότε κάθε μέρα ανεβάζει τον πήχη και ζητάει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Θα αφήσουμε να διαλύσει ένα καθίκι μια χώρα με τις παράλογες απαιτήσεις του που κάθε μέρα αυξάνονται? Αν δεν το καταλάβουν αυτό οι δικοί μας και δεν αντιδράσουν ΤΩΡΑ τι να πω...
Οργισμένο τηλεφώνημα Σαμαρά στην Κριστί λένε στα νέα...μάζεψέ τον φέρεται ότι της είπε.
Με συγχωρείς Αντώνη αλλά εσύ δεν είσαι ο Πάνος, είσαι ο Πρωθυπουργός και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνεις ήταν να βάλεις βέτο για να μην ξαναπατήσει αυτός στην χώρα μας.
Στείλε έναν άλλο έπρεπε να της πεις.
Έτσι για να ανιχνεύσεις και τις προθέσεις τους γενικότερα. Αλλά σιγά να μην το έκανες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι ότι οι άλλοι δύο της τρόικας είναι καλύτεροι βέβαια...αλλά αυτός είναι ο αργηγός στον παραλογισμό.

giannhs kon είπε...

Και από εμάς ΠΑΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ σε σένα και την σύζυγο σου και να περάσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο

ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια, και δεν πειράζει που σας χάλασε τον ύπνο το ύπουλο κάθαρμα.

Όσο για τις σκέψεις σου πιστεύω πως μας βομβαρδίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ώστε να μας βγουν ήρωες όταν θα επιβάλλου λιγότερα {{και καλά }}από αυτά που περιμέναμε .

Σχέδιο λοιπόν για να βγουν να πανηγυρίσουν στο τέλος ότι παλέψανε για εμάς και για την χώρα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΟ

THE JUNIOR είπε...

καλημερα

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τελειωσουμε με το πακετο

απλα γιατι αν δεν παρουμε τα χρηματα ,πεφτει η κυβερνηση και παμε σε εκλογες


και τοτε για οποιον το καταλαβε

η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παει για πρωτο ΚΟΜΜΑ

THE JUNIOR είπε...

Στον συριζα το εχουν καταλαβει

κανουν διακριτικα πισω

βλεπεις ολοι οι νομοι που πιανουν το δεξιο πεζοδρομιο ισχυουν και στο αριστερο πεζοδρομιο

ποιο ειναι πιο ρατσιστικο συνθημα

"φονιαδες των γυναικων,πακιστανοι"

"φονιαδες των λαων,αμερικανοι"

giannhs kon είπε...

ΣΩΣΤΟΣ !!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕ

Δεν βάζεις και ένα όνομα με χαλάει να σε λέω μικρέ χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κανόνισε λοιπόν Αντώνη, γιατί η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της εξέγερσης πλέον...σκέψου και την καρέκλα σου.
Ακούω τώρα και τον άλλο αρχικολωτούμπα και αρχικαθίκι τον Άδωνι να λέει πάλι τα γνωστά ψέμματα...ότι το 80% των δαπανών του κράτους είναι μισθοί και συντάξεις άρα δεν γίνεται να μην περικοπούν μισθοί - συντάξεις. Και να ζητάει από τους πολύτεκνους να βάλουν ξανά πλάτη διαβεβαιώνοντας ότι μόλις έχουμε πλεόνασμα οι πρώτοι που θα πάρουν πίσω τις περικοπές θα είναι αυτοί... ρε σιχαμένοι πόσες φορές νομίζετε ότι θα φάει ο κόσμος αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ?
Είμαστε σε πόλεμο λέει, αλλά βρε καθίκι στον πόλεμο πρέπει να την πληρώνουν ΟΛΟΙ όχι μόνο οι αδύνατοι...
Στείλε την Ευγενία να κουνήσει τον κ@λο της σε κανένα σώου εσύ να βγάλει κανα φράγκο...σόρι ευρώ ήθελα να πω...αλλά ξέχασα έχουμε κρίση και σ' αυτά τώρα και σε πονάει, έτσι?

Που είναι η φοροδιαφυγή που είναι

THE JUNIOR είπε...

πανο

οταν πηγα σε ενα χωριο στην ΔΡΑΜΑ

ειδα κατι πλαστικες δεξαμενες που νομιζα οτι ημουνα στην ΜΟΗ

οταν τους ειπα καλα τοσο καυσιμο για τον χειμωνα

θα ετρωγα ξυλο,αν δεν εκανα τελικα τον βλακα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιαννάκη και ΜΙΚΡΕ.
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω και με τους δύο...απομένει να το δούμε στην πράξη.
Από την άλλη... πρέπει να τους εμπιστευτούμε και να περιμένουμε να πάρουμε τα χρήματα μετά τις αμερικάνικες εκλογές?
Δεν νομίζω, όταν έχεις ένα ατού το εκμεταλλεύεσαι ΤΩΡΑ. Κι αν μας πετάξουν στο χαντάκι τον Δεκέμβριο (λέμε, έτσι?) , τι θα λέμε τότε? Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.
Τότε όμως θα είναι πολύ αργά.
Η δόση τώρα, ας δείξουν έστω μια φορά ότι μπορούν να διαπραγματευτούν οι άχρηστοι.
Όσο για την ΧΑ... έγραψα πριν λίγο καιρό ότι αν συνεχίσουμε έτσι, θα κοντράρεται με τον ΣΥΡ. στις επόμενες δημοσκοπήσεις...

THE JUNIOR είπε...

τι θα γινει αν δεν πετυχουμε

το ποσοστο που πηγε στη Ν.Δ για να μην βγει το συριζα θα παει για τον ιδιο λογο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επειδη εχουν καταλαβει οτι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κανει χρηση των κενου που αφησαν στο συστημα για τους αντιεξουσιαστες και για την "δημοκρατια" τρεχουν τωρα να προλαβουν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σύμφωνοι ΜΙΚΡΕ για τις δεξαμενές...αλλά έπρεπε να ρωτήσεις και τι δουλειά κάνουν αυτοί...σίγουρα ΔΕΝ ήταν μισθωτοί ή συν/χοι , φοροφυγάδες ήτανε.
Και στο τελευταίο χωριό της πατρίδας μου αν πας, στο τριεθνές, ντρέπεσαι να μπεις σε μερικά σπίτια... και δεν είναι μισθωτοί ή συν/χοι ούτε αυτοί.
Γι αυτό φωνάζω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και σίγουρα δεν ήταν πετρέλαιο κίνησης αυτό...θέρμανσης που πάει στην κίνηση, λαθρεμπορία που ΔΕΝ θέλεις να πιάσεις και τώρα εξισώνεις τις τιμές αχρείε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όποιος ψηφίσει ξανά αυτόν τον καραγκιόζη τον Άδωνι θα είναι εντελώς ΗΛΙΘΙΟΣ...γνώμη μου.

THE JUNIOR είπε...

ΠΑΝΟ

στην ελλαδα δεν μπορεις να κρινεις
την περιουσια που εχει ο καθενας απο τον τροπο ζωης του

απλα γιατι τα 1000 χρονια βυζαντιο και τα 400 χρονια σκλαβια ειναι ακομα ριζομενα στον ελληνα

κοινως παντα κλαιμε,για να κρατησουμε το 1 απο τα2 που θελουν να μας παρουνε

και παντα κοιταμε την οικογενεια και οχι το κρατος γιατι απλα δεν ειχαμε κρατος ,καλα για ελληνικο δεν μιλαμε καν.

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ δεν κλείνεις την τηλεόραση γιατί είναι ακριβές και δεν την κόβω να ζει χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να συμφωνήσω? κανένα πρόβλημα...
Πάντως εγώ μιλάω για περιουσίες που φτιάχτηκαν τα τελευταία 30-40 χρόνια που τα ζήσαμε ως ενήλικοι, άρα βλέπαμε και καταλαβαίναμε τι όργιο και πάρτι γινότανε. Γίναμε νεόπλουτοι φίλε μου ξαφνικά και αυτό είναι το χειρότερο, γιατί αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο ούτε πατρίδα...
Ποιος τους άφησε τώρα δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε...

THE JUNIOR είπε...

για μετοχες τωρα

μην πατε σε μετοχες που δεν εχουν τρεχει

θυμαστε την ανοδο που εγινε πριν την κριση παλι δεν ετρεξαν ολα

αυτην την φορα θα τρεξουν πιο λιγα ,αλλα θα πανε πιο ψηλα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

χαχαχα Γιάννη μου είσαι υποψήφιος για βράβευση σήμερα...
Πάντως είναι παλιά γιατί εδώ έχει ακόμα αναλογικό σήμα οπότε μικρό το κακό!

THE JUNIOR είπε...

βασικη αρχη που εχω αυτο το διαστημα ειναι

τα χαρτια που πηρα οταν δεν υπηρχε επενδυτικα η ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να πανε πιο κατω

γιατι αν πανε πιο κατω τοτε δεν θα υπαρχει ελλαδα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΜΙΚΡΕ αρκετά είπα επί της ουσίας τώρα.

Λίγο πιο σαφής γίνεται? Ποια άνοδο προ κρίσης εννοείς, του Γενάρη?
Αυτή ήταν προ της έναρξης του ταύρου.
Μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σου, για λέγε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά δεν θα την γλυτώσει η τηλεόραση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν δεν τρέξουν χαρτιά που περιμένω, την έκανα...
Ποιους κλάδους αρχικά εννοείς πέρα από κατασκευές?

Αν είμαστε σε bull λογικά θα τρέξουν όλα μέχρι το τέλος, αλλιώς τι σόι άνοδος θα είναι?

giannhs kon είπε...


Σας καλημερίζω θα τα πούμε αργότερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη να περάσετε και σεις ένα πολύ καλό Σ/Κ

Γεράκι είπε...

Καλημέρα στην πρωινη ΣΚ βάρδια...ακουγοντας Black Sabbath Πρωινιατικα (ετυχε μόλις τωρα..) σας διαβάζω με πολυ ενδιαφέρον...

Για ποια καρέκλα μου μιλάς Πάνο..?

Ωραιο γκραν πρι του ΣΚ..οι τυποι πραγματι ειναι υπεραθλητες..εχω βρεθει σε αυτα τα μέρη κ αναρωτιεμα ποιος αντεχει να πιλοτάρει κατω απο αυτες τις συνθήκες...

Τωρα όσον τις μετοχές...
Δεν έχω την γνώση του Μικρου..Βλέπωντας κ κάνωντας...
Το χρηματιστηριο μας ειναι πολυ μικρό..δίνει την ευκαιρια για υπεραποδόσεις, οχι μονο σε penny stocks, αλλα κ στα θεωρητικα βαρια χαρτιά μας..

Η τάση είναι πάνω..θα πουλήσετε οταν γυρίσει? Η δεν θα πιστεψουμε ποτε οτι μπορει να αλλαξει ή αλλαξε...?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φαίνεται ότι ήταν πολλά αυτά που είπαμε με τον πάντα λιγόλογο ΜΙΚΡΟ.
Σε αντίθεση με μένα τον πολυλογά...

Μια τελευταία αναφορά στα προηγούμενα.
Βρέθηκα πρόσφατα μετά από 25 χρόνια, ξανά στην ευρύτερη περιοχή του Τολό και το μόνο που έχω να πω είναι η τεράστια διαφορά σε σχέση με την όψη της περιοχής.
Φοβερή ανοικοδόμηση, τεράστια σπίτια, τεράστιες μάντρες για να μην φαίνονται από τον δρόμο, σε μερικές περιπτώσεις η ΠΡΟΚΛΗΣΗ και η ΕΠΙΔΕΙΞΗ πλούτου είναι εμφανέστατη. Και όλα αυτά σε μιά περιοχή που δεν είναι και από τις πρώτες τουριστικές επιλογές στην Ελλάδα αυτήν την εποχή...φανταστείτε τι γίνεται αλλού ή μάλλον θα τα έχετε δει.
Οι νεόπλουτοι που δεν έχουν πληρώσει ούτε ΕΝΑ ευρώ φόρο στο κράτος και δεν ήξεραν τι να τα κάνουν...

Ακόμα δεν συγχίστηκα πάντως...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αντώνη οχι για την δικιά σου καρέκλα πάντως χαχαχα

Τομ τελευταίο που είπες είναι το ζουμί, πότε να πουλήσεςι.
Πάντως όχι τότε που θα γράφει τα ψηλά του, αλλά άντε βρέστο...

Γεράκι είπε...

Μην περιμένεις να το βρεις..ειναι ματαιο...πουλας τμηματικα..αφου εχεις πιασει τις αποδοσεις που σε ικανοποιουν σε σχεση με τα χρηματα που εβαλες....
Αλλο να χώσεις ενα 1000 με στόχο για 100% κ αλλο 10000€ για 10%...
Νομίζω το ξεχνάτε παντελως αυτο στις αναφορές σας....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα GP που είπες, πράγματι μόνο κάπου 30 άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να οδηγήσουν έτσι, οπότε τους αξίζει ο όρος υπεραθλητές...

Τα λέμε αργότερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τις αποδόσεις και την τακτική έχεις δίκιο Αντώνη... γι αυτό είναι ο χώρος αυτός για να θυμίζουμε πράγματα και να μαθαίνουμε όλοι κάθε μέρα από την πείρα των άλλων

Πάω για καφέ στην παραλία...η μέρα είναι πολύ ωραία σήμερα

Γεράκι είπε...

Κ εγω την κάνω..πάμε απο το μεγάλο λιμάνι κ το πασαλιμάνι στο μικρολιμανι(ο)...ωρε λιμάνια!!!!!

Γεράκι είπε...

Πάνο..το παρακάτω είπε ενας θρύλος του trading..

Don’t take tips of any kind, no matter
where they come from. Don’t worry about catching tops or bottoms, that’s fools play.

Απο κει και πέρα...τι άλλο να πω..?

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ολους

ενδιαφερουσα πρωινη συζητηση...
τωρα για την φοροδιαφυγη ...και τους μονιμως πληρωνοντες τα σπασμενα...
εγω γραψει οτι ειμαστε εθνος αναδελφον...ολοι οι φωστηρες μας ειναι σπουδασμενοι στο αμερκή...ως εκ τουτου γνωριζουν οτι το εκει ΣΔΟΕ εχει δικαιωμα να σου ανοιξει την ντουλαπα και την μπιζουτιερα...και να σε καλεσει να αποδειξεις το ποθεν εσχες..
τα ξερουν λπν οι δικοι μας ,αλλα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ...γιατι πεφτουν επανω στους δικους τους...οποτε δεν συμφαιρει να χαλασει η σουπα...
και καλειται ο καθε χαμενος ,με πρωτον εμενα,να πλερωσει και ασ εχει 41 χρονια καθαρα συνταξημα και πληρωμενα...
ο Τομσεν και σια ,εχει δηλωσει οτι ποτε δεν τους ειπε κοψτε μισθους-συνταξεις...
πιαστε την φοροδιαφυγη κυριως και εισπραξτε...
αλλα εχουν καταλαβει οτι τετοια δεν γινονται...οποτε κοψε οριζοντια μεχρι να μηδενισεις ψυχη και σωμα...

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους.Πανο πρωι-πρωι να βλεπεις Αυτια??
Δεν σε λυπασαι?
Οντως ειμαστε σε πολεμο που λεει ο Αδωνις.Και σωστο ειναι ολοι να πολεμανε που λεει ο Πανος.Και στους πολεμους κυκλοφορουν πολλα που στοχευουν στην ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Για τον μεν πολυ κοσμο για να τον πεισουν προς τη μερια που θελουν οι μεν προς τα εδω ,οι δε προς τα εκει,για τους δε επενδυτες να τους αποτρεψουν να σκεφτουν λογικα και να τους τρομοκρατησουν.

michele είπε...

Βγηκε ενα πορισμα απο τη βουλη περι βιας,που ο Συριζα δεν φηφισε ,φηφισε λευκο,γιατι η ΝΔ δεν ηθελε να συμπεριλαβεο τον ορο "ρατσιστικη βια".Δεν ηθελε γιατι ο ορος εχει συγκεκριμενη νομικη εννοια και αφηνει τις αλλες περιπτωσεις βιας απ εξω.Αυτες που περιγραφει το σημερινο αρθρο.Και ετσι ο τρελλαρας Τατσοπουλος τα εβαλε με τους δικους του ,γιατι ειναι καινουργιος στην πολιτικη και δεν εχει καταλαβει τα κολπα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι ζωηρό για το 40ό σχόλιο, λίγο διαφορετικό από το original


http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc

ΠΑΝΟΣ είπε...

Tελικά με πρόλαβες Μικέλε, καλησπέρα πάω για μπάνιο και τα λέμε αργότερα

michele είπε...

Παμε τωρα στις 4 μεγαλες τραπεζες:παντα μιλαμε με προσαρμοσμενες τιμες,ξεχαστε τις τιμες που πιθανον θυμαστε:

ΥΨΗΛΑ:
ΠΕΙΡ 14,82 ΝΟΕΜΒΡ 2007

ΕΤΕ 36.18 ΟΚΤΩΒΡ 2007

ΑΛΦΑ 24.64 ΣΕΠΤΕΜ 1999

ΕΥΡΩΒ 28,21 ΦΕΒΡ 1999

...............................
ΧΑΜΗΛΑ

ΠΕΙΡ 0,1860 5 ΙΟΥΝ 2012

ΕΤΕ 0,8980 4 ΙΟΥΝ 2012

ΑΛΦΑ 0,4180 19 ΔΕΚΕΜ 2011

ΕΥΡΩΒ 0,2890 9 ΙΑΝΟΥΑΡ 2012

..................................

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ:

ΠΕΙΡ -98,75%

ΕΤΕ -97,5%

ΑΛΦΑ -98,3%

ΕΥΡΩΒ -99%
..................................
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ:

ΠΕΙΡ +113%

ΕΤΕ +120,4%

ΑΛΦΑ +307%

ΕΥΡΩΒ +288%

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

πανο εχουμε και οικογενεια ,
τελευταια ανοδο ηταν το 2007(δεν λεω το 99) με την ετε πανω απο 30 ευρω,ολα τα αλλα ηταν αντιδρασεις.

αλλα ας παρουμε την ΜΟΗ που ειχε 20 ευρω και τωρα εχει κοντα 7 μετα απο 100% ανοδο

θελει ακομα ενα 50% ανοδο για να πιασει το 50% τις πτωσης.

δηλαδη ακομα και να δεχτουμε οτι ολα στην ελλαδα εχουν την μιση αξια η ΜΟΗ πρεπει να ανεβει 50%

ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΟΗ
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ Χ.Α ΟΛΑ ΜΑ ΟΛ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλησπέρα..
κάτι σχετικά με την χθεσινοκουβέντα
Ερώτημα απο Αλεξ...
" εχει κανεις καμια μετοχη που πιστευει οτι μπορει να τρεξει να την ψαξω?"

Δεδομέμα απο Μichele
1."..οι τραπεζες που δεν μπορουν να πανε πολυ μακρια τα επομενα χρονια"
2.".. προς το παρον ΟΠΑΠ > ΕΥΡΩΒ+ΠΕΙΡ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ για να πάμε στις 850 μονάδες μήπως χρειζόμαστε και τον ΟΠΑΠ ΣΤΑ 6 ευρώ!!!
υ/γ Δεν έχω ΟΠΑΠ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα ξανά μετά από ένα μπανάκι απίθανο. Λίγα άτομα, η θάλασσα άλλο πράγμα και ...οι πολλοί που κόβουν τα μπάνια από 20 Αυγούστου πρόβλημά τους. Μιλάμε για παραθαλάσσια πόλη, έτσι?

Μικέλε 1.13 ας όψεται ο σεισμός αλλά πέρα των άλλων κάνω ασκήσεις και και για τα νεύρα μου χαχα. Θα μου χρειαστούν σύντομα.

ΜΙΚΡΕ όλα καλά, ξέρω ότι έχεις και υποχρεώσεις, εγώ τα παιδιά μου τα μεγάλωσα, αλλά ...μεγάλωσα κι εγώ μαζί ρε γμτ. Δεν μπορείς σ' αυτή τη ζωή να τα έχεις όλα.

Κώστα παραπάνω κάνει ο ΟΠΑΠ αλλά είναι οι συγκυρίες βλέπεις (το λέω κομψά για να μην τα χώσω πάλι).

Γεράκιιιιιι δυο κιθάρες και ένα ντραμ μπορούν να γεμίσουν τα αυτιά και την ψυχή σου, αμφιβάλλω αν οι Γερμανοί σου παίξουν ποτέ έτσι!

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος και θα παμε βολτα.

THE JUNIOR είπε...

σαν ελληνας πολιτης αυτο που εγινε στον ΟΠΑΠ ειναι οτι καλυτερο για το κρατος

Ξεκαθαρισε τους ορους και παιρνει και το 50% των μεικτων ,αρα μονο για ξεπουλημα δεν μπορουμε να μιλανε

Σαν μετοχος ,αμα δεν ηξερα το φορολογικο καθεστως του οπαπ θα ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ακομα και τωρα σε αυτες τις τιμες δεν ξερω που θα βρουν 400-500 εκ οι επενδυτες αν ειναι απο ελλαδα.

απο εδω και περα θα εχει την ιδια πορεια με την αγορα in my opinion
μεχρι να δουμε τα λεφτα στο τραπεζι

THE JUNIOR είπε...

οσο για την ΔΕΗ

Τι σχέση έχουν EdF και RWE με τη χθεσινή απόφαση;



Κάποιοι στη ΔΕΗ το είχαν επισημάνει ως κίνδυνο, ότι δηλαδή στόχος της Επιτροπής ήταν να δημιουργήσει νομολογία στην υπόθεση των «ελληνικών λιγνιτών» με στόχο να χτυπήσει στη συνέχεια την κυρίαρχη θέση εταιρειών όπως η EdF και η RWE σε φθηνά καύσιμα που εκμεταλλεύονται κατ’ αποκλειστικότητα από τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και της Γερμανίας αντίστοιχα. Για τη μεν RWE να αναφέρουμε ότι εκμεταλλεύεται με παραχώρηση τα τεράστια κοιτάσματα λιγνίτη της χώρας. Για τη δε EdF ότι έχει στην κυριότητά της τα πυρηνικά εργοστάσια της Γαλλίας. Υπό αυτή την έννοια, η ΔΕΗ μπορεί να είχε ως αντίπαλό της την Κομισιόν, ωστόσο την ίδια στιγμή είχε στο πλευρό της το ισχυρό λόμπι των δύο μεγαλύτερων εταιρειών ηλεκτρισμού στην Ευρώπη…

21 | 09 | 2012 07:12

ENERGYPRESS

νικος φαληρο είπε...

Κε ΜΙΚΡΟΣ στο σχολιο μου 5:33 δεν εννοουσα εσας.Προς αποφυγην πασας παρεξηγησεως.

michele είπε...

Χαχα καλο του Νικολα.Το καταλαβαμε τον πιτσιρικα εννοεις.Καλη βολτα ειναι και ωραια ωρα.Μολις γυρισα απ τον καφε και γω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκο και ΜΙΚΡΕ.

Νίκο το τελευταίο σχόλιό σου όλα τα λεφτά χαχαχα προτείνεται για σήμερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι μαζί μπήκαμε...μην σπρώχνεις ντεεε

Σε λίγο μέιλ Μικέ

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω κε michele.

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα κε Πανο.

michele είπε...

Kωστα G εβαλα τα υψηλα-χαμηλα των τραπεζων ορμωμενος απο μια χθεσινοβραδυνη κουβεντα.
Πραγματικη πιστευω οτι ο ΜΥΤΙΛ παραδειγμα που εχει υψηλο το 2007 θα φθασει και θα ξεπερασει τα 18 ευρω που αγγιξε τοτε.
Αντιθετα τα ψηλα τους αυτα οι τραπεζες θα τα βλεπουν με τα κυαλια.

Οσον αφορα τον ΟΠΑΠ σε βαθος χρονου το κρατος θα ειναι κερδισμενο με βαση τη φορολογηση,ακομα και αν το τιμημα για το 29% θα ειναι χαμηλοτερο των προβλεψεων.Θα δουμε φυσικα και θα κρινουμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέ έφυγε...

THE JUNIOR είπε...

ετσι ειναι michele

ασχετα απο τους αριθμους που δειχνουν για πολλους και διαφορους λογους τα μαγαλα μαγαζια εχουν γινει μεγαλυτερα

πχ Ο ΜΥΤΙΛ εχει τωρα τις θερμικες που τοτε δεν ειχε

πχ τα ελπε εχουν την ελευσινα που τοτε δεν ειχαν

νικος φαληρο είπε...

οσο θα χαμηλωνει το spread των ομολογων τοσο θα αυξανεται η αξια των τραπεζων.Ειναι αντιστροφως αναλογα.Οι περισσοτερες καηκαν απο τα ομολογα που τις βαλανε να αγοραζουν.Λειτουργικη κερδοφορια εχουν ή ετσι τουλαχιστον εχουν ανακοινωσει.

νικος φαληρο είπε...

Σας αφηνω φιλοι με μουσικο κομματι που μου αρεσει πολυ.Ακουστε το και γραψτε σχολια. Το συγκροτημα νομιζω νορβηγικο. http://www.youtube.com/watch?v=SUzQjsXD0A0

νικος φαληρο είπε...

Καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

michele είπε...

MΙΚΡΕ συμφωνω,πολλα μαγαζια τοτε ειχαν χειροτερα θεμελιωδη και κυριως προσδοκια σε σχεση με τις επενδυσεις τους και πολυ ψηλοτερη τιμη φυσικα απο τωρα που η τιμη εχει ενσωματωσει σε μεγαλο βαθμο το grexit

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Νίκο

nomad είπε...

Καλησπέρα σε όλους και όλες

Διάβασα όλο το νήμα, θυμάμαι ΕΤΕ 80.000 δρχ το 99.

Πέταξε αυγά στον Τόμσεν ένας συνταξιούχος, ναναι καλά ο άνθρωπος.
Παλιότερσ είχε πετάξει και καφέ στο Βενιζέλο.
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/4_22.html

nomad είπε...

Ναναι καλά ο συνταξιούχος εννοώ, όχι το καθ!&!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Το βράδυ θα ανεβεί άλλη μια μετοχή by panos που θα αφήσει εποχή!!!

Δεν ξέρω πόση σημασία δώσατε στην προηγούμενη ανάρτηση με τα ψυγεία, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία, όποιος πρόλαβε!
Ισχύουν ακριβώς τα ίδια που είχα γράψει για την προηγούμενη ανάρτηση, περί ερωτήσεων, επεξηγήσεων και αποριών που ΔΕΝ δέχομαι, διότι πρέπει αφενός να προφυλάξω το κύρος μου και αφετέρου να σας βάλω στο λούκι να διαβάζετε και λίγο για να αρχίσετε να μπαίνετε στο νόημα, τώρα που η ΤΑ έχει μεγαλύτερη σημασία για το ΧΑΑ, αφού έχουμε μπει σε άλλη φάση.
Φυσικά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και ταυτόχρονα παρακολουθούμε ΚΑΙ τις ΕΞΕΛΙΞΟΙΣ, παρακολουθούμε ΚΑΙ τις ΕΙΔΗΣΟΙΣ γιατί οι καιροί είναι πονηροί και τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Τα δε νέα τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα.
Ζούμε στην εποχή του ίντερνετ και της ΑΜΕΣΗΣ πληροφόρησης και όχι στην εποχή που έστελνες γράμμα με το ταχυδρομείο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Ηρακλή, είδα το μέιλ και θα σου απαντήσω σε λίγο

nomad είπε...

Ρήτρα απόκλισης στόχων με κόψιμο μισθών κια συντάξεων, αυτοί δε βαρέθηκαν να λένε άλλα προεκλογικά και άλλα να κάνουν..
εμείς δε βαρεθήκαμε ακόμα;

michele είπε...

Kαλησπερα nomad..τα θυμαμαι κι εγω αυτα τα νουμερα γιατι τα επαιζα κιολας.Απλα μεταφερθηκα στους βασιλιαδες της εποχης κλωνκ-δουρος-γιαννουσης κλπ χαχα.Ευτυχως.

Θα σε παρακολουθησουμε Πανο ,πως αλλοιως θα εχουμε καλα ΚΕΡΔΟΙ??

nomad είπε...

Πάνο περιμένουμε τη μετοχή της εβδομάδας :)

nomad είπε...

Γεια σου Michele, ότι και να έπαιρνε κανείς τότε ανέβαινε, όσοι δεν έφυγαν έγκαιρα ακόμα κλαίνε..

Δυστυχώς το παιχνίδι είναι για λίγους οι οποίοι το κανονίζουν μεταξύ τους.

michele είπε...

Η κεντρικη διαχειριση ανακοινωνει οτι στις 9 το βραδυ θα ανεβει το γραφημα by Panos ,μετοχη της εβδομαδας.

michele είπε...

Nomad δεν ημουνα απο τους λιγους,αλλα ουτε κι απο τους πολλους Περαν των οποιων τεχνικων γνωσεων ειχα ,χρησιμοποιησα και την ιστορια των 'φουσκων" που γνωριζα ,αλλα και την απλη λογικη οτι οπως εχω ξαναπει,δεν μπορουσε η κεφαλαιοποιηση της Κλωνατεξ να ηταν ιδια με αυτη της Βenneton..και αλλα πολλα τετοια παραδειγματα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αντιγραφεις και κοπιαδοροι της κακιας ωρας η μετοχη της εβδομαδος αυριο τωρα θα ανεβει κατι αλλο οπως θελετε πειτε το

fasokinigos είπε...

Καλησπερα σε ολους. Αναμενουμε με αγωνια το γραφημα!! Λιγο πιο συντομα δεν γινεται??.....Εχουμε να βγαλουμε και την γυναικα βολτουλα!!....θα με φαει η αγωνια μεχρι να το δω το πρωι χαχαχααα.....

michele είπε...

Ειδικα για τον φιλο Παναγιωτη και την κυρια του η ωρα της αναρτησης μετατιθεται ενα τεταρτο νωριτερα 8.45 λοιπον.Δεν ειναι η μετοχη της εβδομαδας λοιπον Αλεξανδρε,χιλια συγνωμη σου ζηταμε χεχε.

fasokinigos είπε...

Tks michele!!....Μην το παιρνεις και σοβαρα χαχαχα....οι γυναικες θελουν και 15 ωρες μεχρι να ετοιμασθουν

michele είπε...

Στις 9 παρα 10( που θα εχεις ριξει και μια ματια στη μετοχη του Πανου) πες της να ειναι ετοιμη.Μην σου φαει κι ολο το βραδυ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχεις χρόνο βρε Παναγιώτη να την δεις αύριο όλη μέρα χαχαχα
Καλησπέρααααα

Όσο για τις κακές γλώσσες θα απαντήσω με έργα...τίποτα άλλο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την δικιά μου την έψηνα στην θάλασσα τρεις ώρες και τώρα θα δούμε για βόλτα πιο αργά χαχα...

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Αλεξανδρε!!. Βλεπω οτι μια χαρα του κολησατε το μικροβιο της Τ/Α του φιλου μου Πανο!!....Ερεεε μπελαδες που εβαλε ο ανθρωπος στο κεφαλι του. Πανοοοοο, την πατησες τωρα. Ανα 10 λεπτα και τλφ απο Δευτερα χαχαχααα

nomad είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο νεοφωτιστος της Τ.α ξαναχτυπα(την Τ.α?)

fasokinigos είπε...

Μικελε....εχει χαρη που δουλευω αυριο....Αλλιως θα πηγενε 11 το βραδυ για εξω. Αυριο παλι στις 5 πρεπει να σηκωθω. Πανο μην παιζεις με την αγωνια μου..χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλως τον καλο μου φιλο Φασσο

michele είπε...

Nomad δεν λες τιποτα με ονοματα χαχα ,δεν εχεις καενα προβλημα.Εχουμε ισχυρο νομικο τμημα στην "ελευθερη γνωμη".Χεχε

michele είπε...

Ανεβηκε η μετοχη by ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ.
Σε 2 λεπτα κλεινουμε δω,παμε επανω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ακόμα η ανάρτηση για να απαντήσω στους άσχετους?

nomad είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.