Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012


ΚΥΡΙΑΚΗ  



                                         ... με ελεύθερη γνώμη

ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ "ΦΟΥΣΚΑ" ΘΑ 
  ΕΙΝΑΙ  " MADE IN CHINA"...

Της Ζέζας Ζήκου
Η νέα μορφή ισχύος της Κίνας είναι πραγματική. Αλλά είναι πολύ πιο εύθραυστη απ’ όσο αντέχει το Πεκίνο. Αυτή είναι μια αλήθεια που ουδείς έχει την πολυτέλεια να παραγνωρίσει. Ούτε καν η Μέρκελ. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κ. Μέρκελ δεν είναι πολιτικός, αλλά το ενδεχόμενο να «αρρωστήσει» η κινεζική οικονομία, σύμφωνα με το Reuters. Η Γερμανία βλέπει την κινεζική αγορά σαν λυτρωτική πηγή αυξημένης ζήτησης για τα προϊόντα της και οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν πλέον το Πεκίνο σαν σανίδα σωτηρίας για τα ομόλογά τους. Το ενδεχόμενο να αποσταθεροποιηθεί η νομισματική τάξη πραγμάτων εξαιτίας της Κίνας εγείρει μείζονα κίνδυνο. Οντως, η Κίνα αποτελεί μια κολοσσιαία δύναμη στις αγορές όλου του κόσμου, ακόμα κι αν τα περισσότερα κεφάλαιά της είναι επενδυμένα σε ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου. Αυτό, όμως, που εμάς ανησυχεί είναι ότι δεν έχει τα περιθώρια να υποστεί την περαιτέρω σφαγή των επενδύσεών της στα ευρωομόλογα.

Πάντως, η κλίμακα της κινεζικής ανάπτυξης είναι τέτοια, που αποσβολώνει τους αναλυτές. «Το 2020, η Κίνα θα έχει χτίσει 10 πόλεις με το μέγεθος της Νέας Υόρκης», υποστηρίζουν παραληρώντας από ενθουσιασμό. Πρόκειται για μια μηχανή που βγάζει συνεχώς χρήματα. Το πρόβλημα με τέτοιου είδους παραληρηματικές προβλέψεις είναι ότι συνήθως δεν επαληθεύονται. Θυμηθείτε τις προβλέψεις της δεκαετίας του ’60 για την ΕΣΣΔ και εκείνες του ’90 για την Ιαπωνία. Η άνοδος της Κίνας είναι ένα από τα θαύματα της σύγχρονης οικονομικής Ιστορίας. Ομως, η εξάρτησή της από την ανάπτυξη που στηρίζεται στις εξαγωγές δεν είναι ανθεκτική στον χρόνο.

Αραγε, το οικονομικό θαύμα της Κίνας είναι τόσο ευάλωτο;

Ο διάσημος Τζέιμς Χάνος, που δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στη Wall Street, προβλέποντας την κατάρρευση του αμερικανικού ενεργειακού ομίλου Enron και των άλλων κολοσσών με ιστορίες που παραήταν ωραιοποιημένες, καταρρίπτει τον μύθο της China Inc. Ο κ. Χάνος έχει προειδοποιήσει ότι η υπερθέρμανση της συγκεκριμένης οικονομίας θα οδηγήσει σε απότομη προσγείωση και όχι σε μια πορεία σταθερής ανάπτυξης, όπως προβλέπουν οι περισσότεροι οικονομολόγοι. Η υπερβολική δραστηριότητα στον κλάδο των ακινήτων, υποκινούμενη από κύμα κερδοσκοπικών κεφαλαίων, έχει οδηγήσει στη δημιουργία μιας «φούσκας» μεγατόνων.

Και ο αναλυτής οικονομιών της «φούσκας», ο Ντέιβιντ Μ. Σμικ, που προέβλεψε το αμερικανικό οικονομικό χάος στο βιβλίο The World is Curved, παραθέτει εκεί ορισμένες ανησυχητικές στατιστικές. Μέχρι την πρόσφατη οικονομική κρίση στις ΗΠΑ, οι κινεζικές εξαγωγές αντιστοιχούσαν στο 43% του κινεζικού ΑΕΠ. Για να αναπληρώσει τις απώλειες στη ζήτηση από το εξωτερικό μόλις εκδηλώθηκε η ύφεση το 2009, η Κίνα εφάρμοσε πρόγραμμα τόνωσης και δανεισμού ύψους 1,8 τρισ. δολαρίων – που αντιστοιχούσε στο 38% του ΑΕΠ της. Τα χρήματα προορίζονταν για τους καταναλωτές, αλλά ο Σμικ εκτιμά ότι το 85% των επιδοτούμενων δανείων κατέληξε σε κρατικές επιχειρήσεις και τράπεζες, διογκώνοντας κι άλλο τη «φούσκα». Η Κίνα αντιμετωπίζει ένα ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα στο εσωτερικό ισοζύγιο. Πρόκειται για τα δάνεια υψηλού κινδύνου. Ο Σμικ σημειώνει ότι 1,2 τρισ. δολάρια του πακέτου τόνωσης της οικονομίας διοχετεύθηκε σε επιδοτούμενα δάνεια χαμηλών επιτοκίων. Και ο Βίκτορ Σιχ, καθηγητής στο Northwestern University, συλλέγει πληροφορίες για βρώμικο δανεισμό με πρωταγωνιστές κινεζικές επενδυτικές εταιρείες, ποσό που ανέρχεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, ίσως και σε 1,7 τρισ. δολάρια, ήτοι στο 34% του κινεζικού ΑΕΠ. Η μετάβαση προς μια οικονομία ανθεκτική στον χρόνο δεν θα είναι εύκολη σε μια χώρα εθισμένη στις εξαγωγές. Για τον λόγο αυτό, όσοι υποθέτουν ότι μοιραίο είναι η αενάως αναπτυσσόμενη Κίνα να διαδεχθεί την Αμερική στο βάθρο της οικονομικής υπερδύναμης, καλά θα κάνουν να ρίξουν μια προσεκτική ματιά στους αριθμούς.

www.kathimerini.gr

137 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

τελικα κλεινουμε και ανοιγουμε με την δικη μας σελιδα-
the home page ...

τωρα σχετικα με την ερωτηση του φιλτατου Αλεξ...
παραπεμπω στην σελιδα

http://www.investopedia.com/terms/b/buy-the-dips.asp#axzz27Gn9FmqB


Definition of 'Buy The Dips'
A slang phrase regarding the practice of purchasing stocks following a decline in prices. After a significant dip in the price of a security or stock index, investors should increase positions or purchase different stocks to capitalize on what is seen as an eventual upswing.

Investopedia explains 'Buy The Dips'
The concept of buying dips is based on market fluctuation. Because the market is volatile, any given dip in prices should eventually rise back up. By purchasing stocks right after a dip, investors are essentially buying shares at a discounted sale price.

Like all trading strategies, buying the dips is not a sure thing, because some stock price drops are due to negative changes in the underlying company's fundamentals. For example, investors who followed this strategy around the bursting of the dotcom bubble may have lost a lot of money because many internet companies lacked a proper revenue-generating business model.


Read more: http://www.investopedia.com/terms/b/buy-the-dips.asp#ixzz27GpBhWhE

...και για να μην σας ταλαιπωρω...λεει στα απλα χρηματιστηριακα...να αγοραζουμε αφοβα στα χαμηλα ,σε επικειμενη αναστροφη τασης...

τωρα συμφωνα με τα παιδια της αναλυσης...πρεπει να σπασουμε το 850 για να αγορασουμε αφοβα...

αν δεν ειναι ετσι εδω ειμαστε και το ξανακουβεντιαζουμε

μπαρμπαλιας είπε...

...η περι ου σελιδα ...
περιεχει ολη την ορολογια στο techical analysis...
Πανο μας παιδιον δοξης λαμπρον...για να μη ρωτας τον Μικε....
Αλεξ περα απο την πλακιτσα πιστευω να σε βοηθησει εσενα που τα ψαχνεις...και εσυ να τα μεταφερεις σε μας απλα ...οσο πιο απλα...δλδ ετοιμα στο πιατο...μετα φυστικίων και παγωμενης μπυρας

Michalis είπε...

kalimera ke apo emena
kalo fthinoporo na exoume

Γεράκι είπε...

Today is the DAY...!!!
The Hawk was born to conquer the skies (markets)..

GM to all of you!!!

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Ιερακα...που γεννηθηκες για να κατακτησεις τις αγορες....

Μιχαλακη καλημερα...στο αλλο τωρα

Γεράκι είπε...

Θα ήθελα πάντως..(κ κανεις δεν μπορει να μου το απαγορεύσει..χεχε..)

I had a dream...(οπως ειπε κάποιος...)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Πρώτα πρώτα στο Γεράκι:
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!!
(Ζυγός έτσι??? Είναι και η πεθερά μου... ωχ ωχ)

Μπάρμπα ευχαριστούμε για την ερμηνεία της φράσης... και η δική μου γνώμη μου είναι ότι δεν εννοεί να περιμένεις το 850...στο βαθύ βύθισμα αγοράζεις που θα δώσει αντίδραση και θα έχεις ψωνίσει με έκπτωση. Και αυτό έχει ήδη γίνει.
Αν περιμένεις τώρα από τους (ξεπερασμένους) ΤΑ να σου πουν... σώθηκες... Τόπο στα νιάτα, στο νέο αίμα (δεν χρειάζεται να γράψω ότι είμαι εγώ, το έχετε ήδη καταλάβει).

Μιχάλη καλώς ήρθες μετά από πολύ καιρό. Καλό Φθινόπωρο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Ηλίας δεν κατάλαβε ότι ΣΗΜΕΡΑ είναι η μαγική μέρα για το Γεράκι χαχαχα
Βέβαια εγώ ήμουν προετοιμασμένος από μια κουβέντα πριν από 20 μέρες περίπου

Γεράκι είπε...

Γεια σου ρε Πάνο....σε ευχαριστώ πολύ....Μαγικη ημέρα...χαχαχα...μονο εσυ τα λες αυτα...Ησουν..κάποιες μέρες μοναχικών διαλόγων μας....

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΟ ΣΔΟΕ ερευνά την υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από 3 σημαίνοντα στελέχη της ΝΔ από 2005-2008, μεταξύ τους και ο πρόεδρος της Βουλής σήμερα.

Δεν χρειάζεται να γράψω ξανά κάτι για τους πολιτικούς, τα έχω πει ΟΛΑ.
ΒΡΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1%.
Θα αρκεστώ σε μια λέξη... ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

Τόσο σημαντικό είναι το θέμα που έρχονται δημοσιογράφοι της Bild για να το ερευνήσουν.
Πάλι θα γίνουμε ρόμπα διεθνώς, αλλά τα μέτρα για όσους ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ θα φηφιστούν, όχι παίζουμε.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ πάνω απ' όλα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Αντώνη και με επιμονή και υπομονή όλα θα γίνουν.

Σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για καφεδάκι έξω, φοβερή μέρα και σήμερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να τελειώσω για τώρα θα πω ότι ΔΕΝ περιμένω να βγει τίποτα από την έρευνα του ΣΔΟΕ

Έχουν κάνει καλά την δουλειά τους τόσα χρόνια οι αλήτες.

μπαρμπαλιας είπε...

Ιερακα φιλεμου ...τις ευχες μου

αλλα εχω μπερδευτει και με το συμμαχικο που κυκλοφορει εσχατως...

Πανο οτι μπορεσα να βρω το εβαλα...
περιμενω βαθμο απο τον Αλεξ...
για το Μικε δε με κοφτει...
περιμενω και τη σελιδα...να δουμε

Νίκη είπε...

Καλημέρα Γεράκι. Χρόνια καλά, πολλά, ηλιόλουστα , υγιή, ευτυχισμένα και τυχερά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Άλεξ μπάρμπα μου (πολύ καλό παιδί) περιμένει να επιβεβαιωθούν πρώτα κάποια πράγματα. Αυτός έχει το δικό του ρυθμό και τακτική.

Οι υπόλοιποι κατά το δοκούν. Το χαμηλά συνήθως δεν κάνει κακό. Αν το πετύχεις βέβαια και δεν έχει κι άλλο (πολύ) κάτω.

Νίκη είπε...

Καλημέρα Πάνο, Μπαρπαλιά , καλημέρα σε όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκη μας.

Νίκη είπε...

Σε παρακαλώ Πάνο μην βρίζεις τα γουρούνια. Αυτά είναι αθώα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ότι πεις Νίκη μου, αλλά αυτό μου ήρθε εκείνη τη στιγμή.

Αθώα τα χαριτωμένα γουρουνάκια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παιδια σας χαιρετώ για την ώρα... να είστε καλά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το βίντεο του κυρίου θέματος (ωραία μουσική) περιέχει πολύ ωραίες εικόνες για να τις ζωγραφίσεις...αχχχχ
Θα έρθει κι αυτή η ώρα...

Γεράκι είπε...

Ευχαριστω Ηλία κ Νίκη...τυχη..ολοι χρειαζόμαστε απο λίγο...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!Χρονια πολλα ,πολυχρωμα και με υγεια στο Γερακι να κατακτησει τους ουρανους της ευτυχιας και μετα..και τους χρηματιστηριακους.
Καλημερα και στον φιλο Michali που εμφανιστηκε μετα απο πολυ καιρο.Ελπιζω φιλε να ειναι ολα καλα,επεσε αρκετη δουλεια και δεν μπορεσα να επικοινωνησω
Μπαρμπα μου η σελιδα που σκεφτομαι,λεω να ειναι διασκεδαστικη,μην φανταστεις κατι..σπουδαιο.

michele είπε...

Το θεμα με τους πολιτικους τωρα.Μου θυμιζει την 17 Νοεμβρη.Προσπαθουσαμε και καλα δεν καναμε τιποτα..Εγινε η δολοφονια του Αγγλου Σωντερς.Ηρθαν οι Αγγλοι και εγκατασταθηκαν εδω και..αρχισε να δουλευει το πραγμα.Τη συνεχεια την ξερετε.
Φαινεται και πως κι εδω κατι παει να γινει.Βεβαια η πηγη..δεν με πολυπειθει ( Κουρης μεσα),ουτε και η στιγμη τοσο σημαντικη για τη χωρα.
Αν μπορει ο Πεπονης ( που εχω μαθει απο δικαστικους κυκλους,οτι δεν μασαει) να βαλει χερι ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πολιτικο η συνδεδεμενο προσωπο που εχει σχεση με μαυρο χρημα ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ.
Λιγη προσοχη ομως γιατι με την περιπτωση Κουβελου μας ειπαν για βουλευτες ,μετα βουλευτη και μετα τον ανδρα της ψηλης.Να δουμε,αντε σιγα-σιγα παντως μηπως γινει και κατι με τις παλιες αμαρτιες..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα σε ολους,ευχαριστω τον μπαρμπα για την απαντηση buy the dips λοιπον
Για το σχοιο της ημερας προτεινω το 10,41 του Πανου ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΛΕΕΙ
μπραβο Πανο εχεις χιουμορ ,ακου νεο αιμα χεχεχε
Χρονια πολλα στον γερακα
Το βραδυ η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑς ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ
ακου νεο αιμα χεχεχε

michele είπε...

Καλημερα Αλεξανδρε,οπως ισως θα ειδες εχω αφησει στη διακριτικη σου ευχερεια το ποτε και που θα μου απονειμεις το επαθλο μου χεχε.Ελπιζω να εχουμε και ωραια παρεα.Τα υπολοιπα σε mail η τηλεφωνικα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Επαθλο? τι επαθλο δεν θυμαμαι

μπαρμπαλιας είπε...

Alej κλσ
μολις γυρισα απο τη θαλασσα...
Ιονιο Σεπτ=μαγεια...

τωρα για την σελιδα που εβαλα,μπορεις να την ψαξεις...ισως σε ενδιαφερει

σημερα μην ξεχναμε
F1 Singapore...15.00 stopsteam.tv
εγγλεζικη μεταδοση χωρις διαφημησεις...απο τον SKY.TV

μπαρμπαλιας είπε...

Mike παιχταρα μου κλσ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να εισαι καλα μπαρμπαλια μου θα το δω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

νεο αιμα λεει χαχαχαχαχ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

quiz ποια μετοχη θα εχει σε λιγο τιμη 18 euro?

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ...μην εκπλαγεις..κανει αλματωδη προοδο...ο Πανος σου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ?

michele είπε...

Kαλως τον Λιακο..δυο βηματα απο την ωραια θαλασσα του Ιονιου ,ζηλευω μπαρμπα χαχα
Αλεξανδρε αν εχασες τη μνημη σου θα την φρεσκαρω,εγω.ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ εγινε το στοιχημα μας χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μου θυμιζει το μνημειωδες κυριε γερακι,καλημερα Νικολα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

ΑΝΤΩΝΗ πολύχρονος και να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα

ΜΙΧΑΛΗ αν θυμάμαι καλά το έπαθλο είναι ένα μπουκαλάκι Royal Salute Tribute to Honor" η κάνω λάθος ???

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

michele είπε...

Σιγα το δυσκολο Αλεξ.Κι αμα παει αυτη εκει..καταλαβαινεις χαχα

michele είπε...

Γιανναρα καλησπερα! Ε οχι δεν ειπαμε να παμε τοσο ψηλα! εδω εγω απλα αναφερα το Lagavulin.θα αρκεστω σε ενα Haig .Μπουκαλι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

απο μπυρα το εκανα ουισκυ εεεε δεν θα το κανω και μπουκαλι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου john

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΜΙΧΑΛΗ μας
Να μην πειράξω λίγο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ χαχαχ

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ μας

michele είπε...

Στον χαμενο λιγη πλακα την κανουμε ειπαμε Αλεξ..χαχα.Αλλωστε καποια στιγμη θα ξαναβαλουμε στοιχηματακι και που ξερεις μπορει να το χασω εγω( λεμε τωρα)

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ έχεις μπροστά σου καμία 30αρια συνεδριάσεις να κερδίσεις οσα στοιχήματα ΕΥΚΟΛΑ θέλεις γιατί ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θέλει να σιγουρευτεί 100% ότι η αγορά γύρισε σελίδα χαχαχα

Γεράκι είπε...

Καλησπέρας σας..
Ευχαριστώ Μιχάλη,Αλέξανδρε, Jonh Long...λίγο πριν την εκκινηση...καλη απολαυση με γκαζια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά σε όλους.
Ναι βρε Αλέξανδρε ΝΕΟ ΑΙΜΑ γιατί δεν το καταλαβαίνεις δηλαδή???
Σου έστειλα μέιλ χθες...

Να μην ξεχάσω, σήμερα είναι η μέρα του Αλσχάιμερ οπότε κάθε "ξεχασιάρης" δικαιολογείται (πάλι σε κάλυψα Αλέξανδρε).


Και τώρα μια σούπερ είδηση που εξηγεί ΠΟΛΛΑ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ετσι που ειμαστε δεν φτανει η αλλαγη σελιδας αλλαγη βιβλιου χρειαζεται.
θα δουμε πολλα ακομα και το 5 μπροστα να το θυμαστε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο απαντησα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σ' αυτή την μικρή χώρα τίποτα δεν μένει κρυφό.
Να πως εξηγείται η απουσία του ΑΡΤ:

Ο Καρατζαφέρης ετοιμάζεται να αναβαθμίσει τον σταθμό του αλλάζοντας πρόσωπα και πράγματα και από 1/10 θα βγαίνει με νέο όνομα. Τέλος το ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Προφανώς ο ΑΡΤ τον βοηθάει και τρέχει να προλάβει τις ημερομηνίες γιατί ο νέος σταθμός θα ονομάζεται ........

ΑΡΤ!!!!!!!!!!!!!!

Και σε ανώτερα φίλε Αλέξανδρε!

(ΥΓ. Και ο δικός μας Κάρα μάλλον χωμένος είναι αλλά κάνει την πάπια!)

giannhs kon είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ελπίζω θέλω και εύχομαι να κάνεις χιούμορ χαχαχ

Γεια σου ΠΑΝΟ μη μασάς προσπαθούν να μας αποθαρρύνουν χαχαχα

Καλή απόλαυση ΑΝΤΩΝΗ

Καλό μεσημέρι σε όλους Καλή σας όρεξη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή όρεξη Γιάννη και μη φοβάσαι δεν μασάμε εμείς χαχα

Αλέξανδρε το είδα....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλο απογευμα βγειτε για κανα ουζακι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απάντησα Αλεξ.
Καλό απόγευμα σε όλους

Chris είπε...

Kαλησπερα στα παιδια

ΑΝΤΩΝΗ πολυχρονος κι απο μενα.
ο,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα.
Αν κρινω και απο ενα αλλο σημαντικο δικο μου προσωπο που εχει σημερα γενεθλια , αρχιζω να καταλαβαινω λιγο το χαρακτηρα σου....!!!!

να σαι καλα φιλε μου και ΟΛΟΙ εσεις οι φιλοι της ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ..

Γεράκι είπε...

ευχαριστώ Χρήστο...αρα αρχίζεις κ πιανεις πόσο γ...τος τύπος είμαι...χεχεχε

Γεράκι είπε...

Να χαίρεσαι κ τον δικο σου ανθρωπο...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γενέθλια σου..και θα ρθώ
λουλούδια να σου φέρω
σε έναν άγγελο μικρό
τι άλλο να προσφέρω.

Ιέρακα τυχερός και πολύχρονος να είσαι.

THE JUNIOR είπε...

η ανδρομεδα θα τα δει τα 18 ευρω

Γεράκι είπε...

thank you miss V....
Waiting for my visitors with tons of wine & tasteful masabuka...

δημοσθενης είπε...

καλησπερα σ ολους και χρονια πολλα Αντωνη...παντα ευτυχισμενος

fasokinigos είπε...

Tην καλησπερα μου σε ολες τις φιλες! και τους φιλους!. Χρονια σου πολλα φιλε Αντωνη!!. Υγεια, Ευτυχια, και τα ρεστα μετοχες. Νασαι παντα γερος και δυνατος!!.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Χρόνια πολλά Αντώνη, ότι επιθυμείς να το δείς να πραγματοποιείται παραμένοντας πάνω από όλα σωστός και άνθρωπος, γιατι και οι πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν... Να έχεις ωραίες πτήσεις και να με γεμίζεις με τις ροκιές σου!

Αλέξανδρε η μετοχή για τα 18 ευρώ είναι τα ΕΛΚΑ !!!! (χα χα ΕΛΚΑ 18 ευρώ = σταματάω την δουλειά). Τελικά οι μετοχές του 40άρη έχουν καμια διορθωσούλα μπροστά τους ή η δικιά σου με τους κινέζους θα πάει 18 πρώτα?

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Καλησπέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Έλα βρε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ σιγά το δύσκολο χαχαχα ο ΤΙΤΚ

THE JUNIOR είπε...

τα ελκα πρωτα πρεπει να μαθουν "καταδυσεις" και μετα βλεπουμε.

George είπε...

Χρονια πολλα με υγεια και πολλα κερδη Γερακι .......

fasokinigos είπε...

Καλησπερα και στους δυο Γιαννηδες!!. Η μετοχη ειναι ο ΟΛΠ!!!.

Γεράκι είπε...

Ευχαριστω παρα πολυ Δήμο, Παναγιωτη, Γιάννη κ Γιώργο...να ειστε καλα....

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

fasokinigos είπε...

Γεια σου Γιαννη!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες θελει προσοχη ο 40αρης κανονικα θα πρεπει να φαει γερη διορθωση,επισης ΔΕΗ ΟΤΕ ΜΥΤΙΛ ειναι στα δυσκολα τι μενει?Τιταν Μετκα τραπεζες(?)και το φριγο

George είπε...

Για αυριο με ολα τα στοιχεια που εχω απο rsi 60λεπ, και ημερησιο , κμο 20 ημερ ,μετα το 1.44 παει φουλ για 1,68..... και η μετοχη αυτη ειναι...........

George είπε...

................INLOT.................................................Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις η προβλέψεις, οι οποίες εκφράζω αποτελούν προσωπικές, υποκειμενικές κρίσεις και όχι προτροπή για αγορά η πώληση ..........................

fasokinigos είπε...

George....ΓΕΕΕΕΚΚΚ!!!.....χαχαχααα.....Πανο πως μς κοβεις βρε...τρομαρα μου!!!

fasokinigos είπε...

.INLOT???.....δεν πειραζει...Ας ειναι και αυτη

George είπε...

Φασο δεν την παρακολουθω αλλα εχει στοιχεια καλα εκτος 60 λεπτ...........και εκανε αρκετη ανοδο τελευταια

THE JUNIOR είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

Για πες μια μετοχη του 40αρι που μπορει να κανει γερη πτωση

γιατι για να πεσει γερα ο δεικτης πρεπει να πεσουν και οι μετοχεσ του

πες μια που εχεις σιγουρα πτωση.

fasokinigos είπε...

George...Γεκ ....απο 10.000 τμχ...τωρα εχω μονο 3.000. Πιστευω και εγω σε αυτο που λεει ο φιλος Αλεξανδρος....Περιμενω σχετικα μια καλη διορθωση. Για να δουμε...

George είπε...

Kαι απο τραπεζες βλεπω ALFA..... μικρη ανοδο απο τα χαμηλα +19% και τα υπολοιπα rsi 60 και ημερ με ανοδο......

fasokinigos είπε...

Ερωτηση....Ο Αβαξ...δεν εχει μεινει σχετικα πισω....με σχεση την Γεκ - Ελλακτωρ??

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Η μετοχή με τα 18 ευρώ είναι το αναψυκτικό που πάει με όλα, το οποίο θα βοηθήσει να κρατηθεί ο δείκτης εκεί που πρέπει, και να ψιλοδιορθώσουν οι τιμές των μετοχών, για να πάρουν φόρα για ψηλότερα.
Προσωπική εκτίμηση που μπορεί να κάνω και λάθος.

ΦΣΚ καλησπέρα. Έχω περισσότερη Γεκ από σένα χαχαχα

Καλησπέρα σε όλους

THE JUNIOR είπε...

φασοκυνηγε

πουλησες γεκ βλεπω

τραμπα εκανες η τα εχεις ρευστο



fasokinigos είπε...

ΜΙΚΡΟΣ.....Καλησπερα φιλε. Σε ρευστο

George είπε...

Αν δεν γυρισει ο ΕΛΛ αυριο τοτε παει για.....1,69

fasokinigos είπε...

Oπως και τα μισα Αβαξ. Καλησπερα Βασιλικη!!!....Σου ευχομαι οτι καλυτερο....Οσο πλησιαζει ο ΓΔ της 800 μβ προς 850....καθε μερα αλλαζω και σχεδια. Για να δουμε??....θα μου βγει η θα την πατησω και θα τρεχω..χαχαχαα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Μικρε οπως γνωριζεις τιποτα δεν ειναι σιγουρο ,θα μπορουσε ομως να διορθωσει πχ ο Στασινοπουλος και ο προεδρος και αυτο θα ηταν αρκετο,επισης η Εχαε ειναι σε σημειο που αν περασει με τη μια παει για πολυ μεγαλα πραγματα και δεδομενου οτι εχει φτασει εως εδω τραινο ενα χωνεμα δεν μπορει να αποκλειστει.Διαγραμματικα ο δεικτης εχει μια μεγαλη αντισταση μροστα του,ολα αυτα βεβαια ειναι εκτιμησεις που μπορει να βγουν μπορει και οχι

George είπε...

Αρχιζω και καλοβλεπω τον ΜΥΤ με μια πτωτικη αυριο ειναι καλος για αγορα με στοχο το 4,10....VAL ο φιλοσου ο βαγγελας για δες τον......

THE JUNIOR είπε...

λοιπων

οποιος πουλησε μετραει ζημια αν δεν γινει πισωγυρισμα τις αγορας.

αλεξανδρε,δεν ειπα οτι δεν μπορει να γινει γυρισμα αλλα αλλο γυρισμα ολης τις αγορας και αλλο γερη διορθωση 40αρι

αλλα και παλι γερη διορθωση ποσο ποσοστο ειναι 10% η μεγαλυτερο.

Οποιος πουλαει κατασκευες να εχει και ενα μαντηλι για το δακρυ που θα ριξει στο μελλον.

η αγορα ειναι καθαρα πολιτικη σε αυτο το διαστημα μην πουλατε τα χαρτια σας ,οσοι πουλησαν δεν ξερουν τι να κανουν

θα πατε για ενα 5-10% και σε μια στιγμη θα ειστε εξω απο την αγορα απο θεμα εγωισμου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παλιοπαρέα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιώργο ευχαριστώ. Τον έχω δει. Βλέπω επίσης και τενεργ πάλι, αν μου κάνει τη χάρη.

George είπε...

ετσι ειναι.... πολλη σωστα αυτα που λεει ο ΜΙΚΡΟΣ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μικρε αν η αγορα ειναι για πανω μια διορθωση του 10% ειναι παραπανω απο γερη

George είπε...

Η ΤΕΝΕΡΓ αν φυγη απο το 1,85 παμεεεεεε 2.25 αν και ειναι δυσκολο για αυριο.... αν κανει διορθωση παει στο 1,70 την περιμενω για αγορα........

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και φυσικα το 10% ειναι οριακα επαρκες για οσους ειναι στην αγορα προκειμενου να πουλησουν και να ξαναγορασουν ειναι ομως μια χαρα για οσους ψαχνουν να τοποθετηθουν,βλεπεις η αγορα εχει πολλες πλευρες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια μικρή παρένθεση στην όλη ευφορία που βλέπω γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο το ΧΑΑ. Από μένα:

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΉΣΑΤΕ (ΣΚΟΠΙΜΑ?) ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ.
ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ.

τα λέμε σε λίγο
Έχει ένα ωραίο άρθρο ο Χ. Πασαλάρης στην real news για όποιον ενδιαφέρεται.

τα λέμε σε λίγο

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Πανο!. Παιδια οι γνωμες ειναι πολλες και εξισου ολες εχουν μια λογικη. Γεια να κερδισεις στο ΧΑΑμενο πρεπει να λειτουργεις με την λογικη του παραλογου. Εγω αυτο καταλαβα. Μπορει να κανω και λαθος. Γιαυτο και ειμαι μεσα ενα 70%. Αναλογως τις ειδησεις και την συμπεριφορα βλεπωντας και κανωντας. Το να παρεις παλι ΓΕΚ πανω απο το 1.80 οταν εχει αλλαξει οριστικα η ταση του ΧΑΑμενου....Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβη και σ'αυτη την τιμη!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλέξανδρε αν διορθώσει η αγορά τόσο ή και λίγο περισσότερο για τρομοκρατία,
αυτοί που είναι ακόμη απ΄έξω και που δεν είχαν μπει μέχρι τώρα, πάλι απ΄έξω θα μείνουν.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στη παρέα.Η αγορά ως τις αμερικάνικες εκλογές θα γράψει τετραψήφιο νούμερο...

Chris είπε...

καλησπερα στην ομορφη παρεα στις κυριες και στους κυριους

====
Βλεπω μαζευοσαστε σιγα σιγα..
παιρνει φωτια το φορουμ!!!!

====
ΑΛεξανδρε διαβασε λιγο στο μπλοκ του ΒΑσιλη.(σχολια Οπαπ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολες οι αποψεις σεβαστες και το ταμπλο θα δωσει τις απαντησεις.

THE JUNIOR είπε...

φασοκυνηγε ειπα να μην το κανω

αλλα θα βγαλω τελικα κατι φωτο

στο blog.

απλα γιατι μερικοι δεν τα τρωνε τα

δανεια στα καζινο.

fasokinigos είπε...

Βασιλικη...σε αυτο που λες εχεις δικαιο. Αλλα εγω πιστευω οτι η με τον εναν η με τον αλλο τροπο μια διορθωση πρεπει να τη δουμε. Θα ειναι και καλο για την συνεχεια της ανοδου. Εξαλλου γιαυτο εχουμε και τους χαρακες!!...χαχαχαα......Καλη συνεχεια στην παρεα!!. Εδω θα ειμασθε για να τα λεμε....

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!

Αρκούδε μη τσιγγουνεύεσαι τα 3 ευρώ για να πας στα Τζάμπο ν'αλλάξεις στολή...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Καρά και Χρήστο.

Έτσι Αλεξ. Το ταμπλό θα μας πει την αλήθεια.

fasokinigos είπε...

Γεια σου Δασκαλε!!. Τωρα σε ειδα. Μικρος ....θα τις δω το πρωι - πρωι για να μου ανοιξει η ορεξη..χαχα.....Αντε καλο βραδυ σε ολους. Αυριο εχω ευκολη Δουλεια....Θα προλαβω και την συνεδριαση απο την αρχη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

φιλε μου καρα με κατι μανταρισματα που εχω κανει κραταει ακομα για λιγο αυτη που εχω

THE JUNIOR είπε...

σε πισωγυρισμα θα παιξω με Τ3

σε διορθωση θα αγορασω με ρευστο.


Αμα εχεις σχεδιο καθε εμποδιο σε καλο.

χαρτι παντως δεν δινω.

fasokinigos είπε...

Καλησπερα καρα!. Δεν βλεπω συνθημα και με ζωνουν τα φιδια...χαχαα...by

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προηγουμένως ήθελα να γράψω "άλλη μια δοκιμή"

Να μην ξεχνάμε ακόμη:

και τα 20 δισ τρύπα!!! που ανακάλυψε ξαφνικά το spiegel.

και την πρώτη νίκη των Πορτογάλων στρατιωτικών: Αποσύρθηκε η αύξηση των εισφορών κατά 18%!

Μια μικρή περένθεση ήταν. Κάποιος πρέπει να τα λέει ΚΑΙ αυτά και αφού δεν είδα καμιά αναφορά ανέλαβα εγώ ως ψηφισμένος από την λαϊκή βάση "χώστης".

Συνεχίζουμε κανονικά το πρόγραμμά μας.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Φάσο και καλή δουλειά αύριο.Αύριο το σύνθημα,σε εργάσιμη χε χε

Αρκούδε πόσο ν'αντέξει κι αυτή η μανταρισμένη,13 χρόνια τη φοράς χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι μερικές εβδομάδες πριν τα Σ/Κ έπαιζα μόνος μου μπάλα και από τα 50 σχόλια τα 40 ήταν δικά μου.

ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ?????

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο φθινοπώριασε πλέον και ο καθείς στον πάγκο του,βοηθάει και η αγορά και γι'αυτό χε χε

Είπαμε να σε ξεκουράσουμε λίγο που πέρασες Γολγοθά φέτος το καλοκαίρι αλλά ανέλαβες κι άλλες σκοτούρες,τεχνικές χα χα χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τέλος οι παρενθέσεις.
Καλό βράδυ Παναγιώτη

Αλέξανδρε το νέο αίμα γύρισε.
Να δούμε τι σούπα θα φάμε από τα χεράκια σου το βράδυ πάλι.

Σαν την soup(α) που μας έβαλε χτες ο Νίκος για μουσική επιλογή χαχα (Νίκο πλάκα κάνω).

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Βασιλική, καλησπέρα σε όλους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009!!!
http://attikanea.blogspot.gr/2012/09/2009.html
Σήμερα, μέσα από τα attikanea κάνει ένα ακόμη βήμα.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, Αποκαλύπτει το πραγματικό έλλειμμα του 2009 (!!!!) και αυτό, αποτελεί κυριολεκτικά μια ΒΟΜΒΑ στα σαθρά θεμέλια των κομμάτων που ψήφισαν το Μνημόνιο και όλων αυτών που τρία χρόνια τώρα το υλοποιούν με τις πολιτικές τους οσφυοκάμψεις στην φασιστική Γερμανία και το Δ.Ν.Τ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Κάρα χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ηθελα να βαλω τον 40αρη αλλα υπαρχει τεχνικο προβλημα,απο την αλλη η επιλογη μου για την εβδομαδα ειναι η Πειραιως αλλα δεν εχει κανενα τεχνικο ενδιαφερον ειναι μια απλη συσωρρευση στα ψηλα και τιποτε αλλο.

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΠΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑ

ΚΑΡΑΑΑ ξέχασες να πεισ ΚΑΤΙ

http://youtu.be/9L7az2UuMC4

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χρηστο το ειδα

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΜΑΝΑ
ΠΑΝΟ πολλούς χαιρετισμούς στην σύζυγο σου από την ΧΑΡΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ έχεις πολλά φιλιά

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκη καλησπέρα, αυτή είναι πραγματική ΒΟΜΒΑ.
Μαζί με τις καθημερινές αποκαλύψεις, για το ΠΟΛΥ μεγάλο φαγοπότι, που βγαίνουν καθημερινά (πρόσφατα τα 10,2 δισ. των τριών στελεχών της ΝΔ) τι άλλο θέλουμε πια για να καταλάβουμε???

ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Νίκη,Γιάνναρε.Η αγορά θέλει προσοχή αλλά κυρίως πίστη σ'αυτή.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεια σου Νίκη Πάνο και Γιάννη.
Φιλιά πολλά και από μένα στη Χαρούλα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστεί Γιάννη μου και ανταποδίδει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και σε σένα Βασιλική στέλνει πολλά φιλιά

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Και από μένα Πάνο στην Κα Ε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολλά φιλιά βρε παιδί μου μεταξύ γυναικών και σε μας τίποτα!!!

Θα το υπομείνω κι αυτό...

Νίκη είπε...

Παιδιά ξέρετε αν αληθεύει; Αν κάποιος απαντήσει θα το διαβάσω αύριο. Γεράκι και πάλι πολύχρονος. Πάω βολτούλα, Καλό βράδυ σε όλους,
Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2012 11:08 π.μ.
Αγαπητέ κύριε Μιχελάκη…………
………… Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal:
----------------
More recession has... meant more stubborn deficits and ever-exploding debt. Greece
has already implemented deficit-cutting measures of around 20% of GDP to curtail a
deficit of 15% of GDP in 2009. Two years later, and despite all these measures,
----------------
Athens's deficit was still around 10% in 2011. Three quarters of deficit-cutting
produced more recession, not less deficit.

Για πρώτη φορά και μάλιστα δημόσια, παγκόσμια και επίσημα , ο Αντώνης...

...Σαμαράς αναγνωρίζει ότι το έλλειμμα του 2009 άγγιξε το 15%.

Ένας ψηφοφόρος που ΠΟΤΕ δεν σας ψήφισε !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε είσαι εδώ?

Καλή η ΠΕΙΡ που λές αλλά εγώ θα πρότεινα με πάσα επιφύλαξη βέβαια (διαβάστε και την προειδοποίηση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας) ένα μικρό ποντάρισμα στην ΑΤΤΙΚΗΣ.
Δεν είναι κακή τράπεζα αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται με τους αλητήριους που μπλέξαμε (βλέπε ΤΤ).
Έχει κάνει 6-7 απόπειρες να περάσει το 0,30-0,31 και όταν το κατορθώσει πάει για 0,43 και μετά για 0,80.
Είπαμε με πάσα επιφύλαξη αλλά και γιατί όχι αφού προσδοκούμε να τρέξουν οι τράπεζες?
Το τελευταίο δίμηνο έχει κάνει βάση στο 0,22.

Λίγο να πέσει και να πάρει φόρα...

Η μετοχική της σύνθεση γνωστή...
ΤΣΜΕΔΕ, ΤΤ και ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 82% .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Νίκη.

giannhs kon είπε...


ΚΑΡΑ μόλις είδα ότι σου έβαλα λάθος βίντεο χαχαχ δεν πειράζει

Αυτό είναι που ήθελα χαχα http://youtu.be/8skJ-pCAifc

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παρεπιπτόντως το ΤΤ θα σπάσει σε καλή και κακή τράπεζα
ΑΛΗΤΕΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη βάλτου μια τσόντα να έχει ΑΝΟΔΟ χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες σε λιγο μια μετοχη για την οποια εγω δεν θα γραψω τιποτα και θα περιμενω τα σχολια σας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τη δική μου κανένα σχόλιο "παλιέ"???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απαξιώ να σχολιάσω το παλιό αίμα..
αλλά δεν πειράζει θα δείξω μεγαλοψυχία!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σε 3 λεπτα παμε πανω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παμε επανω