Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΗ

H μετοχη εκτελει πλαγια κινηση και για πρωτη φορα μετα απο καιρο διασπα τις λωριδες bollinger,αυτο ειναι μια αρχικη προσπαθεα τερματισμου της...



Παρα το γεγονος οτι  μια διστακτικοτητα θα πρεπει να αναμενεται,προκειμενου η μετοχη να βρεθει ξανα εντος των λωριδων, το πιθανοτερο σεναριο θελει συντομα κινηση προς τα 5,4 περιπου οπου συμπιπτουν η κορυφη του τελους Ιουνιου και ο εκθ 200αρης.
Σε ενα περιβαλλον ανοδικων προσδοκιων οι παραπανω αντιστασεις θα λειτουργησουν σαν μαγνητης  για την μετοχη και θα δωσουν το πλεονεκτημα σε οποιον ειναι αγορασμενος χαμηλοτερα να περιμενει με καποια ευχερεια την μαχη που θα δωθει εκει.

7 σχόλια:

michele είπε...

Συνδυασμος τεχνικης αναλυσης και λογοτεχνικης γραφης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ας συνεχιστει η ανοδος καμια εβδομαδα ακομα και θα σω πω και τραγουδια

michele είπε...

...και gap 5.97-6.12.Eχεις δει τωρα τελευταια καποιες μετοχες ποιοτητας πως τις μαγνητιζουν τα πτωτικα gaps που βρισκονται πολυ πιο πανω??? ΟΠΑΠ-ΦΦΓΚΡΠ-ΤΕΝΕΡΓ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτο που θα εχει ενδιαφερον ειναι ο τροπος που θα τραβηξουν την κινηση και θα αρχισει το ξεφορτωμα ευκαιρεια να δουμε την παραγκα σε δραση.

michele είπε...

Καθε μερα ειναι σε δραση αυτοι.Η ΜΟΗ ανηκει κι αυτη στην ομαδα των μετοχων που κινουνται θεσμικα χαρτοφυλακια.Προσεξε πως μοιαζει η κινηση με το ΦΦΓΚΡΠ και ο χρονισμος, 25/5 ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το θεμα με την ΜΟΗ ειναι οτι ειναι αργη για περιπτωσεις σαν την σημερινη

michele είπε...

Mετα το 5.40 θα επιταχυνει..χεχε