Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
Πανω απο τη γεφυρα..

                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele..
Στις 865,22 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 1,81% και με τζιρο 91,8 εκ ευρω. Η αγορα αφου εκαν ενα test στις 848,75 μον χαμηλο ημερας,ξεκινησε την ανοδικη της πορεια επιβεβαιωνοντας τη διασπαση της αντιστασης και του υψηλου ετους με μεγαλη δυναμικη ιδιατερα σε συγκεκριμενους τιτλους.Προφανως εξελαβε ως θετικες τις χθεσινοβραδυνες δηλωσεις των Τομσεν-Στουρναρα ,δηλ το οτι υπραχει συμφωνια στα περισσοτερα ζητηματα πολιτικης και αναμενουν καποια θεματα ανοιχτα ακομα,οχι μεγαλης σπουδαιοτητας.
Ετσι ο ΔΤΡ εκανε νεο υψηλο απο τις 22/3 στις 354,84 μον με +5,60% ωθουμενη κυριως απο την εκπληκτικη ΠΕΙΡ ,απολυτη πρωταγωνιστρια του FTSE με κερδη 13,08% και αποδοση 223,16 % απο τα χαμηλα της 5ης Ιουνιου.Ακολουθησαν με μικροτερα κερδη και οι αλλες τραπεζες με την ΚΥΠΡ στο +7,78% στα 0,2910 και πιο αδυνατη την ΑΛΦΑ που παρ ολα αυτα κατεγραψε ανοδο +3,43% στα 2,11 ευρω.
Ο FTSE εκλεισε ακριβως πανω ατην αντισταση των 320 μον ( 320,74) με ανοδο 2,82% ,αλλα πρεπει να διασπασει και την αντισταση αυτη για να μας δωσει τις τοπικες 360 μον σημειο ακομα ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  και υψηλα ετους.Θα το διαπιστωσουμε στις αμεσως επομενες συνεδριασεις δεδομενου οτι αυριο εχουμε μια σημαντικη συνοδο Κορυφης με την παρουσια του πρωθυπουργου και την Παρασκευη κλεισιμο των παραγωγων Οκτωβριου.
Οι θυγατρικες του ομιλου ΒΙΟΧΚ επανηλθαν στο προσκηνιο ,οπως και η μητρικη ,με πρωταγωνιστες τα ΣΩΛΚ +7,58% στα 1,42 ευρω,επικυρωμενη διασπαση των οποιων θα δωσουν εκρηκτικη κινηση στη μετοχη.Βιοχκ+3,86% ,Σιδε +4%,ΧΑΚΟΡ +4,7% ακολουθησαν απο τον ομιλο.
Ημερας στασης για την ΔΕΗ ,αμεταβλητη,απορροφησε τις οποιες πιεσεις ο ΟΠΑΠ επισης αμεταβλητος, πολυ καλη η ΜΙΓ +10,8% στα 0,4310 που οδευει προς την επαναληπτικη γενικη συνελευση της 25ης Οκτωβριου.Εξαιρετικος για μια ακομα φορα ο ΦΡΛΚ +10,65% στο 1,87% και αποσταση +187,5% απο τα χαμηλα του.
Παρα την πολυ καλη συνεδριαση,βρηκε αντισταση η ΙΝΤΚΑ με κερδη +6,84% στα 0,3750,ενω και το ΙΑΤΡ επανηλθε με ανοδο 10,12% στα 0,4570.Τα 10 ευρω επιασε το ΦΦΓΚΡΠ αφου αναβαθμιστηκε απο ξενους οικους δεδομενης της πωλησης των duty free που αναδιαρθρωνει ετσι το χρεος του και συνεχιζει την αναπτυξιακη του πορεια.
Συντριπτικη υπερ των ανοδικων μετοχων η τελικη εικονα με 112 θετικες εναντι 45 πτωτικων.
Περιξ του χθεσινου κλεισιματος κινειται ο δεικτης DOW στις 13549 μον με απωλειες 0,02% και ελαφρα θετικος ο DAX στις 7395 μον στο 0,27%

60 σχόλια:

michele είπε...

Καλυτερο κλεισιμο ΔΤΡ απο 22/3/2012.
Επικυρωση και 430 η πρωτη σταση
FTSE 320,74 πανω στην αντισταση
Γενικος στα ανω ορια καναλιου ( γραφημα το βραδυ)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι οι άλλοι μάλλον είναι εξουθενωμένοι...

Μια καλησπέρα στον φίλο τον ΑΡΤ

Chris είπε...

Πανο εδω ειμαστε...
Ντουρασελλ!!!!!


Απλα περιμεναμε ενα σχολιο απο τον οικοδεσποτη....για να παρει φωτια το φορουμ ....μαλλον κατα το βραδακι..:=))

Καλο απογευμα παιδες
ΥΓ ΠΑΝΟ κοιτα μην πεις τπτ κακο για μ΄λαρα και με τσατισεις!!!!
ΔΙΟΡΘΩΝΩ Μαθηματικα!!!!!

michele είπε...

Χαχα ολο διορθωνει ο δασκαλος οταν δεν θελει να τον ..στριμωξουμε ..Αντε καλα τα πηγε η μλαρα σημερα

michele είπε...

Βαλε καλους βαθμους στα παιδακια.Με Εθνικη θα μεγαλωσουν κι αυτα δασκαλε..

Chris είπε...

Μαικλ 25αρι τμημα εκτης εχω...
Καταλαβαινεις.....
Για ποτε μαζευονται 25αδες ουτε το καταλαβαινεις..!!!!

Εξαλλου εδω πανω , ο αριθμος 25 δινει και παιρνει...!!!!!!
Εγω παντως κανω αποτοξινωση εδω και κανα μηνα...
Μονο το τσιγαρο δεν μπορω να κοψω!!!!!

michele είπε...

Δυστυχως ουτε εγω δασκαλε ..

Chris είπε...

Ο χειροτερος παιρνει "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ" 8!!!
Απο τους 25 , οι 21 πηραν ενδεικτικο 10 , οι υπολοιποι 9!!!!!
ΡΕΚΟΡ λεμεεεεεεε.......

===
Αν παρουν απο μενα στις χρηματιστηριακες κινησεις θα προκοψουν!!!:=)))))ΕΓΩ και ο φιλος ΦΣΚ αντε... και ο Δωρος με τους μαιλληδες:-)!!!

ΠΑΝΟ πως την ελεγε τη διαφημιση η ΕΤΕ????
Που αλλου????ΣΤην Εθνικη φυσικα!!:=))))

VIL είπε...

Καλησπερα σε ολους. Μιχαλη χθες εγραψες παλι στο 830...μια γνωμη για ΟΛΠ,ΟΠΑΠ,ΚΑΜΠ,ΕΛΣΤΡ,

michele είπε...

Chris,"μεγαλη και σιγουρη" χαχα

Καλως τον Μακη.ΟΛΠ κραταμε και αυξανουμε θεσεις σιγα-σιγα,μακροπροθεσμη επενδυση,ΟΠΑΠ πιστευω οτι οπου να ειναι θα ληξει η ταλαιπωρια του,στις 9 Νοεμβρη βγαινουν οι πρωτες προσφορες,πανω απο 4.40 θα γινει καλος.ΕΛΣΤΡ θελει υπομονη μαζευει ο Καλπινης τωρα ,θ8α παιξει οποτε θελει αυτος και μαλλον με τους "τελευταιους" ΚΑΜΠ πανω απο 0,63 θα παιξει,ανηκει σε μεγαλο ομιλο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Χρηστάρα και προσοχή στα παιδάκια και τους βαθμούς που βάζεις χαχαχα

Καλησπέρα VIL

VIL είπε...

σ'ευχαριστω Μιχαλη...εχω λιγο απ'ολα στο χαρτ/κειο....μονες ζημιογονες πλεον κεκρ,οπαπ

VIL είπε...

γεια σου Πανο

VassilisS είπε...

Καλησπερα παιδες,
Ολα καλα πανε αλλα να μαστε και σε εγρηγορση για να μην μας τη φερουν παλι.
Σας διαβαζω συνεχως και οι αποψεις σας και τα τεχνικα σημεια βοηθουν αφανταστα

PS είπε...

"Η διάσπαση των 1100 με 1250 μονάδων θα αποτελέσει την οριστική πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου και η τάση από καθοδική θα μετατραπεί σε ανοδική."
Έχει "λέγειν" το άτομο,άλλη μια βαθιά υπόκλιση στη γραφίδα Του.

PS είπε...

"«Στην ερχόμενη σύνοδο κορυφής πιθανή λήψη αποφάσεων για την Ελλάδα θα είναι ευχάριστη έκπληξη, δεν αναμένουμε όμως κάτι τέτοιο αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και η ψήφιση των νέων μέτρων. Θεωρούμε όμως ότι μπορεί να προετοιμαστεί το έδαφος για την επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος και τη δόση των €31,5 δις που ενδεχομένως να αποφασιστούν σε κάποιο έκτακτο Eurogroup. Η ολική διάψευση των προσδοκιών μας από τη Σύνοδο Κορυφής όμως μπορεί να οδηγήσει και σε ένα σημαντικό πισωγύρισμα το Γενικό Δείκτη, ίσως προς τη στήριξη των 740 μονάδων» προσθέτει μεταξύ άλλων η Merit.


Πηγή:www.capital.gr"
Μα πώς τα λένε...πώς τα λένε...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ

PS είπε...

Σε μαθητή αν έβλεπες τέτοιο γραπτό, θα τον είχες πλακώσει στις κλωτσιές ναι ή όχι;

PS είπε...

καλό απόγευμα και καλοφάγωτα.

michele είπε...

Εγω προσωπικα 166 ..κλωτσιες.Χαχα.
Γεια σου VAS σε χασαμε ,καλα να εισαι παντα!

Blue είπε...

Καλησπερα σε ολους, μου αρεσε αλφα σημερα μπραβο michele για το χθεσινο διαγραμμα-προβλεψη.

Ξαλαφρωμα σε ΜΟΗ προς το παρων και βλεπουμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παπαγάλε άντε να φας λίγο μαϊντανό, σε έχω χεσμένο. Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Αν γελάνε μαζί μου είναι γιατί μερικές φορές πετάω κάτι αστεία. Ενώ με εσένα...
Και πρόσεξε... δεν είναι μακριά η ώρα που θα σε αδειάσουν ξανά και θα μυξοκλαίς για 2 ολόκληρα μερόνυχτα όπως έκανες με το ΔΙΟΝ και τον ΓΙΑΝΝΑΚΙ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιθανή η ρήξη ΔΝΤ και ΕΕ εξαιτίας της Ελλάδας με τεράστιες επιπτώσεις
Ο Ατλαντικός Ωκεανός που χωρίζει την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πλέον δεν είναι μόνο γεωγραφικός (Αμερική – Ευρώπη) και μοιάζει αγεφύρωτος με τους τελευταίους να θεωρούν μη βιώσιμο το χρέος της χώρας μας και να πιέζουν για γενναίο κούρεμα κοιτώντας τα ευρωπαϊκά πορτοφόλια όμως και όχι τα δικά τους.
Πιθανή η ρήξη ΔΝΤ και ΕΕ εξαιτίας της Ελλάδας με τεράστιες επιπτώσεις

Οι ευρωπαίοι πιστωτές από την πλευρά τους ούτε που θέλουν να ακούν την λέξη «κούρεμα», όμως και το καταστατικό του ΔΝΤ δεν επιτρέπει την συνέχιση της χρηματοδότησης ενός κράτους που …θεωρεί και το διαπιστώνει ως ήδη ….μη αναστρέψιμα χρεωκοπημένο! Σε αυτή την περίπτωση το ΔΝΤ τα μαζεύει και φεύγει και πετάει ολόκληρο το «οικονομικό μπαλάκι» στην Ευρώπη. Ούτε όμως οι κοινοτικοί μηχανισμοί προβλέπουν πλέον πως από μόνοι τους μπορούν αναλάβουν ένα τέτοιο βάρος και στην πραγματικότητα ακόμα και αν το αναλάμβαναν αναγκασμένοι, είναι μάλλον αδύνατον να το επιτύχουν, αφού οι πιέσεις των φορολογουμένων τους που θα αυξάνονταν δραματικά θα τους ανάγκαζαν να τραβήξουν και αυτή με τη σειρά τους την «πρίζα» από τους Έλληνες και …πλέον η έξοδος από το ευρώ θα ήταν η μοναδική λύση που απομένει για την Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση όμως ήδη οι μελέτες που έχει στα χέρια της η Γερμανία και κατ’ επέκταση όλη η Οικουμένη, προβλέπουν έναν οικονομικό ντόμινο μέγεθος «Αποκάλυψης» σε σχέση με τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα…

Η Ελλάδα από μόνη της σαν πρόβλημα θα ήταν αντιμετωπίσιμη, όμως οι πληγές που θα άνοιγε στις ετοιμόρροπες Ισπανία και Ιταλία με τα 5πλάσια και 6πλάσια χρέη της Ελλάδας θα οδηγούσαν σε πλήρη κατάρρευση το ευρώ και εντός λίγων 24ωρων τις αγορές της Κίνας και της Αμερικής.

Αυτό είναι αρκετό για να κατανοήσει κανείς, πως κατάφεραν δύο άνθρωποι, ένας πρώην Πρωθυπουργός μίας χώρας και ο πρώην υπουργός Οικονομικών του, με μία σειρά λανθασμένων κινήσεων, όχι μόνο να εκτινάξουν τα spreads της χώρας τους σε δυσθεώρητα ύψη με τις δηλώσεις τους περί «Τιτανικού», αλλά ουσιαστικά να φέρουν σαν Δούρειοι Ίπποι το ΔΝΤ στην Ευρώπη και στη συνέχεια να δημιουργήσουν το έδαφος για την πλήρη κατάρρευση της Οικονομίας όπως την γνωρίζαμε ενδεχομένως μέχρι σήμερα….

Στο σημείο αυτό, απορούμε και για τις επιλογές καθηγητικού προσωπικού του Χάρβαρντ, όπου και το τελευταίο συνοικιακό ΙΕΚ ενδεχομένως θα το ξανασκεφτόταν! ..Εν ολίγοις ο δρόμος είναι μακρύς και σύντομος μαζί και η παραμικρή λάθος εκτίμηση και εν θερμώ απόφαση από την μία ή την άλλη άκρη του Ατλαντικού μπορεί να προκαλέσει το «σύνδρομο της πεταλούδας». Από εκεί και μετά τα πάντα είναι ρευστά. Η Ελλάδα δεν έχει πιθανότητες ανάκαμψης σε ένα τόσο ασταθές οικονομικό περιβάλλον και το μόνο που τις μένει είναι απλά η «μηχανική υποστήριξη»… μέχρι νεωτέρας!

(http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/244226/pithani-i-rixi-dnt-kai-ee-exaitias-tis-elladas-me-terasties-epiptoseis)

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην απορεί γιατί αυτά τα καθίκια κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα.
Αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο στην παγκόσμια οικονομία θα τους κυνηγάνε όλες οι χώρες ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Και τότε να δούμε που θα πάνε οι θέσεις και το καθηγητηλίκι σας αρχιπροδότες. Και σεις αρχιμαλάκες που τους προσφέρατε την θέση.
Φυσικά οι μόνοι που δεν πρόκειται να τους κυνηγήσουν είναι οι δικοί μας.

michele είπε...

Mην του ξυνεις πληγες Πανο χαχα.Μic ,να δουμε και τα σημερινα ΓΔ και FTSE που θα ετοιμασω για το βραδακι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον αθεόφοβο δεν λέει να σταματήσει.
Τουλάχιστον εγώ έχω μόνο διαφυγόντα κέρδη και το λέω... αλλά δεν έχω φάει και τέτοιο καζίκι που λένε οι Κρητικοί χαχαχα

Τα λέμε αργότερα

ThitaDelta είπε...

Καλησπέρα,

michele

αυτή την ωραία ιδέα για το καθημερινό γκάλοπ, δεν την συνέχισες.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα στην Παρέα,
άλλο ένα απόγευμα με χαμόγελα.


Michele μια χάρη: Η Πωλίνα μου είπε να σε ρωτήσω τι από τα δύο να διαλέξει που της πήρα σήμερα: ΦΡΛΚ ή ΙΝΤΚΑ ? Και θέλει απόδοση 20% μέσα σε 15μέρες....

(Ο Κοστολάνι νομίζει ότι είμαι ???)

michele είπε...

Ποιο λες Θητα Δελτα?? την ιδεα Αλεξανδρατου??

Γιαννη ξερεις εμεις οι παλιοι και τιμη και χρονο μαζι δεν δινουμε.Ενα απο τα δυο.Οποτε αν εχεις ΣΩΛΚ πες της αυριο-μεθαυριο παιρνει το 20% και σου χαμογελαει για κανα μηνα τουλαχιστον.Μετα ολο και κατι θα ζητησει χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σωστός Michele, ευχαριστώ (διπλό).

drak είπε...

kalhspera paidia.sas parakolouthw edw kai ligo kairo ,eiste poly dynath parea.mia gnwmh thelw,epeidh thn pathsa hdh mia fora me tis kypriakes trapezes.thelw na tetraplasiasw to kefalaio mou se bathos 2 etwn.an parw trapezes meta th nea amk toys,nomizete tha ta kataferw???h logikh leei nai.pros to paron ,exw dieyrynei to xartofylakio mou,moirasmeno se energei,thlepikoinwnies,kataskeyes kai trapezes kai elpizw...thanx

drak είπε...

energeia...

michele είπε...

drak Καλησπερα.Οπως καταλαβαινεις 4πλασιασμος σε βαθος 2 διετιας δεν ευκολο απο τωρα να εκτιμηθει.Συντρεχουν πολλοι παραγοντες για να επιτευχθει η οχι.
Απο την αλλη μερια,η ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων θα αργησει σχετικα και αυτο διοτι οι τραπεζιτες επιθυμουν καλο κλιμα για να πραγματοποιηθουν οι αυξησεις.Δυστυχως η χρηματιστηριακη προπαγανδα μιλουσε για αυξησεις αρκετα νωριτερα δινοντας και χαμηλες τιμες ,ετσι ωστε πολλοι επενδυτες εχασαν το ραλλυ τραπεζων για μια ακομη φορα.Αρκει να δεις που ηταν τον Αυγουστο οι τιμες των τραπεζων και που ειναι τωρα.
Πιστευω οτι οι αυξησεις θα ειναι ελκυστικες τοτε που θα γινουν αλλα λαβε υποψη σου οτι δεν προκειται να γινουν ταυτοχρονα και να παρουν ολη την ρευστοτητα της αγορας.Παντως δικαιως επενδυειες σε ενεργεια,τηλεπικοινωνιες,κατασκευες κατα την αποψη μου.Και μεταλλα.ΟΛΑ αυτα θελουν μεταλλα.

michele είπε...

Παντως Αλεξανδρατε,ΦΡΛΚ πανω απο 2.03 και ΙΝΤΚΑ πανω απο 0,3780 θα σωσουν τα κερδη που ζητας( -ει).Αλλα μενει να το δουμε!

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στην παρέα και...ΟΛΕ Ο ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΣ!

nomad είπε...

Καλησπέρα, ανέβασα ΙΑΤΡ στο blog.

Μιχάλη αν σε ενδιαφέρει ευχαρίστως μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.

drak είπε...

eyxaristw poly, i alitheia oti tetoia rally dyskola ginontai kai dyskola ta pisteyeis,akoma ki otan ginontai...gi ayto xreiazomaste thn plhroforhsh pou mas prosferete.

michele είπε...

Να εισαι καλα drak η αληθεια ειναι οτι μια ευρυτερη σκεψη παντα βοηθαει στο ΧΑΑ .Γι αυτο και ειμαστε ανοιχτοι σε καθε γνωμη.
Nomad σκεφτομουνα να ανεβασω ΓΔ και FTSE λογω της ιδιαιτεροτητας της φασης αυτης .Παρ ολα αυτα επειδη ειναι που ενδιαφερον το ΙΑΤΡ ,στη στηλη αριστερα ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ,πατατε nomad's place και ετοιμο το ΙΑΤΡ.

komeag είπε...

Καλησπέρα,φιλε michele και σε ολη την καλη παρεα ,θα με ενδιεφερε η αποψη σου για τον κεκρωπα.
ευχαριστω για την φιλοξενεια.
κωστας γ.

karaefthimiou23 είπε...

Για να ξαναδούμε το κανάλι που έχει σχεδιάσει ο Μιχάλης σε ΓΔ και 20άρη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα στην παρέα και
ΟΛΕ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ.

Καρά Μιχάλη είσαστε εδώ να ρωτήσω κάτι;

michele είπε...

Καλησπερα φιλε komeag .Δεν εχω ιδιατερη γνωμη για τον ΚΕΚΡΟΠΑ ,εχει χαμηλα κεφαλαιοποιηση ,εξαρταται απο δικαστικες αποφασεις στο Π.Ψυχικο και εχει χασει 1 ευρω απο το καλοκαιρι και μετα.Ο τροπος που πεφτει ειναι ελεγχομενος και με λιγα κομματια.Καποια στιγμη θα το γυρισει αλλα πρεπει να περασει πανω απο 2.55 για να..ξαναξεκινησει.Την επομενη φορα θα παει ψηλοτερα απο τα 4,5.Πότε??? Ειλικρινα δεν ξερω.

michele είπε...

Καρα ο ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΣ δεν περιεχει την λεξη ταυρος μεσα.Αντιθετως ο μινωταυρος της Βαλιας ναι.Βγηκε κατι καινουργιο?? Γιατι εχω χασει λιγο τα αυγα και τα πασχαλια σημερα χαχα

michele είπε...

Ρωτα Βαλια μου αν ξερω..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αφού θ΄ανεβούν οι τραπεζούλες τώρα, μήπως θα έπρεπε να ρίξουμε και τα ματάκια μας στην κυπρ;

michele είπε...

Παει στα 0,31 δειχνει.Αν περασει πιθανον να εχουν περασει τα ασχημα για τη μετοχη.Γενικα επειδη δεν εχουμε πληροφορηση καθημερινη( πολλα πολιτικα και οικονομικα τρεχουν στην Κυπρο) εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι.Μονο τεχνικα οτι βλεπω.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ευχαριστώ Μικ.
Περιμένω να δω το κανάλι που μας σχεδιάζεις.

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική η ΚΥΠΡ έχει αρκετά σημεία αντιστάσεως στη συνέχεια,μετά το 0.31.Ίσως παίξει και εκτός προγράμματος,ανάλογα το πότε θα αποφασισθεί η βοήθεια από τρόικα.Υπό προυποθέσεις,στο μέλλον μπορεί να έχει πολύ ζουμί ένα bet εκεί.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη ευχαριστώ.
Πονηρή σκέψη έκανα, μήπως οι κουμπάροι ακολουθήσουν την κίνηση, αλλά αυτοί είναι απρόβλεπτοι.

karaefthimiou23 είπε...

Και πριν από λίγο η S&P: Υποβάθμισε την Κύπρο σε "Β" από "BB"

nomad είπε...

Βασιλική οι κουμπάροι ποιοί είναι;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Συνήθως αυτά δεν έχουν προεξοφληθεί από την αγορά;

drak είπε...

ta politika apo kypro,oti entos twn hmerwn xekina h diapragmateysh me troika,me antiprotaseis pou apexoun twn protasewn ths...perimenoume akoma na kathoristoun oi anages twnn trapezwn ,oi opoies bebaia exartwntai amesa apo to ti mellei genesthai sthnn ellada, kyriws logw twn npls.fainetai oti h parousa ,aristerh,kybernhsh de thelei na ypograpsei metra enantia stis pepoithiseis ths, enw h feromenh ws epomenh einai pio konta stis idees ths troikas.ki etsi xanoume(?) xrono.to erwthmatiko,giati exw thn entypwsh oti an statheropoiithoun ta pragmata sthn ellada, pou thelei xrono, h kypros borei na mhn pesei sta poly bathia telika.ayta gia th basilikh,an thn boithoun.epishs,polla skabanebasmata h kyprou,akoma kai pro krishs.

karaefthimiou23 είπε...

drak απ'ότι διάβασα σήμερα και το έχω ακούσει εδώ και μερικές ημέρες,ο Αναστασιάδης είπε σήμερα ότι θα σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας για να επωμισθούν περισσότεροι το βάρος των μέτρων,όπως έγινε στην Ελλάδα και να περάσουν ευκολότερα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ηρακλή αυτοί που κινούν το χαρτί, στην πιάτσα τους αποκαλούν κουμπάρους
αν δεν κάνω λάθος.

DRAG Σ΄ευχαριστώ πολύ.

michele είπε...

Παιδες σε κανα 20λεπτο ,ειναι 3 τα γραφηματα.

nomad είπε...

Ευχαριστώ Βασιλική :)

drak είπε...

koubaroi= kyprioi! o anastasiadhs to proteine, xerontas oti de tha ginei apodekto,an me rwtas.to komma toy exei hdh sympaxei me to trito komma, to DHKO.to thema einai oti an peiraxeis thn tzeph toy kypraiou, dyskola se pshfizei...idomen,tha xei endiaferon.

ThitaDelta είπε...

Προτείνω αλλαγή καταστατικού...

Η μλάρα να αντικατασταθεί από το μλάρι (ΟΠΑΠ)

Chris είπε...

καλησπερα καλησπερα σε κυριες και κυριους...

Διαβαζω ολα τα ζωα....μ'λαρια γομαρια ταυρους σαυρες...:=)))))

Αντε να δουμε και ο Μαικλ τι μας ετοιμαζει...!!!!

ThitaDelta είπε...

Παιδιά μια γνώμη, τα (ο θεός να τα κάνει) κεριά του ΟΠΑΠ τι μας λένε;

michele είπε...

Παμε επανω παιδες με 3 γραφηματα ( 2 γενικου δεικτη και ενα FTSE) και τα λεμε εκει.Κλεινουμε εδω.