Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι  



ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...



Μου το είπε πρόσφατα ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του:
- Εσύ που είσαι από την Κρήτη, μπορείς να μου εξηγήσεις κάτι; Κατέβηκα περιοδεία σε δύο νομούς του νησιού. Όλα είναι πολύ καλά για μας, είμαστε πρώτη δύναμη και ανεβαίνουμε συνεχώς, απλώς ο κόσμος που με πλησίαζε χρησιμοποιούσε μια φράση που μου ‘κανε μεγάλη εντύπωση. Δε μου έλεγε «σας ψηφίσαμε» όπως σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά «σας προτιμήσαμε». Γιατί το έλεγε έτσι;

Του απάντησα γελώντας:
- Αυτοί αγαπητέ μου, είναι οι λεγόμενοι ΠασοκοΣυριζαίοι. Δεν αναφέρομαι σε πολιτικά προβεβλημένα πρόσωπα, σε βουλευτές, σε συνδικαλιστές, σε δημάρχους, σε συμβούλους ή σε συνεταιριστές, που η στάση τους μπορεί να έχει από τα αγνότερα μέχρι τα πιο υστερόβουλα προσωπικά κίνητρα. Αναφέρομαι στους απλούς ψηφοφόρους, στον καθημερινό κόσμο. Στην Κρήτη, επί τριάντα πέντε χρόνια το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε από 50% μέχρι 60%, άρα αυτοί που σας «προτίμησαν» ήταν σχεδόν όλοι πρώην ΠΑΣΟΚοι.

Οι ΠασοκοΣυριζαίοι είναι μια ειδική πολιτική φυλή. Οι νότιοι ΠασοκοΣυριζαίοι, ακόμα πιο ειδική. Πολιτικά είναι αντι-δεξιοί, όμως δεν είναι αριστεροί, πόσο μάλλον ακροαριστεροί. Αυτό να το προσέξετε όλως ιδιαιτέρως. Έχουν μια σχεδόν μητρική σχέση με το πολιτικό κέντρο ή τον επονομαζόμενο μεσαίο χώρο. Δεν πρόκειται τόσο για ιδεολογική τοποθέτηση, όσο για τρόπο σκέψης και ζωής. Κατά καιρούς μπορεί να τσιλημπουρδίζουν δεξιά κι αριστερά, ποτέ όμως δεν παίρνουν διαζύγιο απ’ αυτό το χώρο. Ανάλογα με τη συγκυρία δέχονται λίγο τράβηγμα προς τις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος, αν όμως κάποιος προσπαθήσει να τους τραβήξει μόνιμα στα άκρα στυλώνουν τα πόδια.

Οι ΠασοκοΣυριζαίοι δεν είναι κακά παιδιά, είναι όμως τα πιο κακομαθημένα καλά παιδιά. Δεν πολυφταίνε, εδώ που τα λέμε. Ως τώρα, δεν βρέθηκε κανείς να τους πει «όχι».  Δε θέλουν να τους κοροϊδεύεις κατάμουτρα γιατί θίγεται η περηφάνια τους, δέχονται όμως με ευχαρίστηση το όμορφα σερβιρισμένο πολιτικό παραμύθι. Στα μάτια τους, η πολιτική χωρίς παραμύθι χάνει τη γοητεία της, όμως εκτιμούν τους αριστοτέχνες παραμυθάδες, όχι τους χοντροκομμένους. Οι τελευταίοι τους προσβάλλουν.  Απαιτούν να τους μιλάς με ειλικρίνεια για τη γενική κατάσταση της χώρας, γίνονται όμως έξαλλοι αν τους μιλήσεις ειλικρινά για τους ίδιους ως πρόσωπα ή πολίτες.

Έχουν γαλουχηθεί να υποστηρίζουν κόμμα εξουσίας, μόλις μυριστούν γκρουπούσκουλο λακίζουν. Αυτά τα περίεργα δικά σας με τις συνιστώσες και τις πολιτικές διαφορετικότητες, τα θεωρούν χαζά παιχνιδάκια στα χέρια παιδιών. Όσο δεν επηρεάζουν την προοπτική εξουσίας δεν τους δίνουν σημασία, όταν όμως αρχίσουν να δυσκολεύουν την κατάκτηση ή την άσκηση εξουσίας, θα τους εξαγριώσουν. Έχουν βαφτιστεί στην πολιτική διαμεσολάβηση προς το κράτος και στο ρουσφέτι. Όποιος τα αρνείται μπορεί να επαινείται δημοσίως, όμως το βράδυ στο οικογενειακό τραπέζι κατατάσσεται στους  εχθρούς. Η μεσαία φοροδιαφυγή και η μικρο-παραβατικότητα λογίζονται ως καπετανιλίκι. Υπό προϋποθέσεις, αποδέχονται το δικαίωμα του κράτους να τσακώσει την μικροπαρανομία τους, δεν αποδέχονται όμως επ’ ουδενί λόγο την άρνηση του κόμματος τους ή του βουλευτή τους να τους διασώσει από το κράτος που τους έπιασε.

Έχουν μάθει σ’ ένα σχετικά υψηλό οικονομικό επίπεδο ζωής και τίποτα δε μπορεί να τους πείσει να χάσουν κάτι απ’ αυτό. Αν τους ζητήσεις να πολεμήσουν και να σκοτωθούν θα το κάνουν μ’ ενθουσιασμό, αν τους ζητήσεις το 10% της επιδότησης τους θα σου σπάσουν το κεφάλι. Όχι από τσιγκουνιά –ίσα ίσα είναι πολύ large τύποι- αλλά γιατί δε γουστάρουν να τους δουλεύουν, με τον τρόπο που αυτοί αντιλαμβάνονται το δούλεμα. Δεν αναγνωρίζουν σε κανένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος, είτε το έχουν υποστηρίξει είτε όχι, το δικαίωμα να τους μειώσει το εισόδημα. Το μόνο δικαίωμα ή μάλλον υποχρέωση που αναγνωρίζουν στο πολιτικό σύστημα, είναι να τους αυξάνει τα έσοδα. Άπαξ και απέκτησαν ένα είδος εισοδήματος, από το πιο νόμιμο ως το πλέον μαϊμού, αυτό δεν ξανακρίνεται. Μπαίνει στο ενεργητικό του προϋπολογισμού τους και κάθε απομείωση του ισοδυναμεί με υπεξαίρεση.

Αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι θέλουν έναν δημοκράτη πολιτικό ηγέτη, που θα είναι πρώτος μεταξύ ίσων. Μπούρδες, μην τους πιστέψεις. Αρχηγό αναζητούν, αρχηγό με όλη την παλιά σημασία της λέξης. Η πολλή εσωτερική δημοκρατία τους μυρίζει αδυναμία και κακομοιριά. Θέλουν όμως αρχηγό που θα κολακεύει το ξεχωριστό καπετανιλίκι του καθενός τους, όχι που θα τους βάλει σε μια γραμμή για έναν κοινό στόχο. Εκτιμούν τη δύναμη που αποπνέει ο αρχηγός, αρκεί να μην πιέζει τους ίδιους.

Το ΠΑΣΟΚ στις καλές εποχές του κατάφερε να λύσει όλες αυτές τις δύσκολες εξισώσεις και να τους έχει στο πλευρό του. Βασικά διότι πέρασαν πολλά λεφτά στα χέρια του. Τώρα περιμένουν να δουν αν θα καταφέρετε να λύσετε κι εσείς επιτυχώς τις ίδιες εξισώσεις μέσα στους δύσκολους καιρούς μας. Σε περίπτωση που το πετύχετε, οι μάζες αυτές θα σας προσφέρουν στιγμές θριάμβου και δόξες που δεν φαντάζεστε. Όμως επί του παρόντος, είναι στο «σας προτιμήσαμε». Που σημαίνει ότι σας άνοιξαν την πόρτα και τώρα έχουν στηθεί και σας παρατηρούν. Δεν βρίσκονται αυτοί στον προθάλαμο σας, εσείς είστε στον δικό τους. Δεν θα έρθουν αυτοί σε σας, εσείς πρέπει να πάτε σ’ αυτούς, με τα χέρια σας γεμάτα δώρα. Μη βαυκαλίζεστε ότι θα τους πείσετε ή ότι θα τους διαπαιδαγωγήσετε. Τη μάζα αυτή, είτε την παίρνεις ως έχει είτε την αφήνεις…

www.protagon.gr.  Toυ Δημήτρη Καμπουράκη.




42 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημέρα σε όλη τη παρέα,

Θα κάνω εγώ ποδαρικό σήμερα
και εύχομαι η πολύ ωραία μέρα
να γίνει ακόμα καλύτερη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ.
Καλημέρα Γιάννη, άντε λίγες μείνανεεεεε

Ένα ωραίο τραγουδάκι από μένα μαζί με τους στίχους του


http://www.youtube.com/watch?v=sHQ_aTjXObs


Simple man Lynyrd Skynyrd

lyrics

Mama told me when I was young
Come sit beside me, my only son
And listen closely to what I say.
And if you do this
It will help you some sunny day.
Take your time... Don't live too fast,
Troubles will come and they will pass.
Go find a woman and you'll find love,
And don't forget son,
There is someone up above.

(Chorus)
And be a simple kind of man.
Be something you love and understand.
Be a simple kind of man.
Won't you do this for me son,
If you can?

Forget your lust for the rich man's gold
All that you need is in your soul,
And you can do this if you try.
All that I want for you my son,
Is to be satisfied.

(Chorus)

Boy, don't you worry... you'll find yourself.
Follow you heart and nothing else.
And you can do this if you try.
All I want for you my son,
Is to be satisfied.

dimtsiro είπε...

καλημερα σε ολους

μικελε δες και αυτο


https://www.youtube.com/watch?v=4ONchKmNdBM&feature=related

ΠΑΝΟΣ είπε...

Mail από το ΦΑΣΟ στις 5.20 το πρωί με πολλούς ...αποδέκτες. Εν συντομία:

Οι υπόλοιποι κάθονται στο τζάκι και έχουν ξεκαρδιστεί μαζί μου που είμαι στον υπολογιστή και στέλνω μέιλ!
Ο καιρός πολύ άσχημος σήμερα.
Τελευταία ευκαιρία μας σήμερα να χτυπήσουμε γουρούνι, θα πάμε με τον ξενοδόχο που είναι μανιώδης γουρουνάς. Μέχρι σήμερα τίποτα, μόνο ίχνη βρήκαμε και σκορπίζουμε πατάτες για δόλωμα.
Το μεσημεράκι αναχώρηση και επιστροφή στο νησί το απόγευμα. Δεν θα παραταθεί η εξόρμηση και σε άλλο μέρος γιατί έπεσε τηλ. για δουλειά (πάντα τέτοια Παναγιώτη! δικό μου αυτό).
Είναι αισιόδοξος για σήμερα και πιστεύει να μην την βγάλουμε στην σύναξη μόνο με πατάτες Νευροκοπίου!
Η Βασιλική να ετοιμάζει τα τσουκάλια!
Ο ΚΑΡΑ να ετοιμάζεται σιγά σιγά να κατεβεί για σύναξη!
Ο Μικέλε παρακαλείται να σταματήσει να εύχεται καλό κυνήγι γιατί δεν εύχονται ΠΟΤΕ σε κυνηγό καλό κυνήγι, αν δεν θέλει να την βγάλει μόνο με πατάτες φούρνου!!! (και σε ψαρά καλό ψάρεμα συμπληρώνω εγώ γιατί το έχω δει μπροστά μου!).
Το βραδάκι πρώτα ο Θεός θα μας γράψει τα αποτελέσματα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Παναγιώτη.

μπαρμπαλιας είπε...

...αν περιμενουτε να φατε απο ψαρα και κυνηγο...σώθκατε..

καλημερα κοιταω F1 Hindu gr.prix

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντα με τον ...καλό λόγο μπάρμπα χαχα
Πως φαίνεται ότι δεν εξασκείς κανένα από τα σπόρ...

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Γιάννη, Πάνο, dimtsir, Ηλία. Την καλησπέρα μου και στους επόμενους.
Άλλο ένα επάγγελμα που έχεις πρόβλημα όταν πρέπει να ευχηθείς είναι των ηθοποιών. Η μόνη ευχή που δέχονται αλλά και λένε μεταξύ τους πριν από την πρεμιέρα είναι «σκατά» Στο εξωτερικό είναι «να σπάσεις το πόδι σου»
Προλήψεις. Έχει ακούσει κάποιος άλλος κάτι;

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε ολους..μετα απο την μελέτη σε ημερήσια βάση...lets put my 5 cents here οπως λενε κ οι εξω συνάδελφοι μας..
1. Γεκτερνα..ηδη την εχω αναφέρει..καποιος μπαινει σταδιακα ρισκάρωντας να δει λιγο χαμηλότερα αλλα ειναι ενδιαφέρον...
2. Σιδε..Παρουσιάζει πολυ ενδιαφερον..οσο περνανε οι μέρες κ καλυτερη..δεν ξερω ποτε θα κάνει την κίνηση αλλα καποιος κανει scaling (μπαινω σταδιακα) με σφιχτο sl οπως τα τελευταια χαμηλα της..

Απο κει κ περα δειτε τον ΟΤΕ που βρίσκεται...
Τα περισσοτερα χαρτια βρισκονται στα υψηλα τους χωρις σημαντικες διορθώσεις κ τα σήματα αγοράς που εχω ειναι πιο βραχυπρόθεσμα..
Εαν υπάρχει ενδιαφέρον απο το κοινο, θα προσπαθήσω να ανεβάσω ορισμένα...Καλα να περάσετε..!!!!

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους.Οι Ιταλοι για ολους και σε ολους τις δραστηριοτητες λενε in bocca al lupo,που σημαινει "στο στομα του λυκου",οσον αφορα τις ευχες περι τυχης.

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα σε ολες και ολους...
Μικελε στον πινακα FOREXPROS , θα μπορουσε να προστεθει και το eur/usd ?

dimtsiro είπε...

Γεράκι

καλημερα
δωσε κατι παραπανω για γεκτερνα καθωτι αγορασμενοσ ηδη

michele είπε...

Στρατηγε καλημερα,την κανατε την παρελαση? το eur-usd στην ιδια στηλη δεν μπορει να προστεθει,αλλα κατι μπορει να γινει μεμονωμενα ,δηλ να μπει καπου μονη της η ισοτιμια

Γεράκι είπε...

Αντιπαραθέτω στον Πάνο..και εγω LD..
την τραγουδάρα (live k studio)...ON THE HUNT...

live

http://www.youtube.com/watch?v=blQ59ou_kHM
studio

http://www.youtube.com/watch?v=Y6HXcrnfBf0

και ενα απο καλυτερα cover..πιο βαρβάτο..(φωναρα ο τυπάς!!!!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=zntR3CUgp-0



Με στιχους που σπάνε κοκκαλα...

My daddy told me a long time ago
Said there's two things son
Two things you should know
And in these two things you must take pride
That's a horse and woman, yeah
Well both of them you ride

Θα επανέλθω...

Γεράκι είπε...

Κατα την ταπεινη αποψη κ με τις λιγες γνωσεις που έχω..ΓΕΚ..μπορει να παει κ χαμηλοτερα, πχ 1,40..καπου εκει τριγυρω...ελπιζω να κρατησει το 1,48 αλλα δεν θα με φοβησει εαν σπασει (1,48)..
Ειναι σετάρισμα..δεν υπαρχει το τελειο σημειο εισοδου...ή εξόδου..
και γω μέσα είμαι..εαν μου βγει..βγηκε..πρωτο καλο σημάδι κλεισιμο πανω απο 1,60...

michele είπε...

Συμφωνω.Εκτος των αλλων τριγωνων και γραμμων που ειχαμε στο γραφημα προχτες σχηματιζεται και σημαια .Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

νικος φαληρο είπε...

δεν εχει πηδηξει μονο απο τη στρατοσφαιρα.Εχει κανει κι αλλα...Ισως να υπαρχει και καποια ομοιοτης με τον επενδυτη του ΧΑΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=3_Io1DgObCs&feature=g-vrec

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Stand By Me | Playing For Change | Song Around the World
http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM

michele είπε...

Αυτος παντως πετυχαινει τον σκοπο του Νικολα ! Αναλαμβανει και μεγαλο ρισκο βεβαια.Καλησπερα Νικη μας.

νικος φαληρο είπε...

κι εμεις το ιδιο κε michele.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα σας Michele παρε τηλ

michele είπε...

Στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας αντι οι απατεωνες πολιτικοι να "εκμεταλλευτουν" την λιστα Falciani οπως εκαναν τα αλλα πολιτισμενα κρατη,την χανουμε μπερδευουμε τα cd με τα στικακια,για να ερθει ενας αποκαλυπτικος και καλα δημοσιογραφος να δημοσιευσει μια λιστα,που 1)δεν ξερουμε καν αν ειναι αληθινη,2)ποιο χρονικο διαστημα καλυπτει 3) αν παραποιηθηκε η οχι γιατι ποσα δεν βλεπω και 4) αν οι ανθρωποι αυτοι ολοι ειχαν χρηματα εκει που αποτελουν προιον φοροδιαφυγης,οποτε η διαπομπευση μπορει να παει συννεφο.Τωρα θα τον μαζεψουν να μας πει..

michele είπε...

Ο οποιος βεβαια σαν καθε αριστερουλης που σεβεται τον εαυτο του,αντι να εμφανιστει και να πει παιδες ,εκει τη βρηκα ,ειναι αληθινη,εβαλα τα μισα η ολα τα στοιχεια ,εκανα το καθηκον μου η ο,τιδηποτε αλλο, γραφει στο twitter:
Η Δικαιοσύνη κλείνει πονηρά το ματι.Αντι να συλλάβουν κλεφτες κ παρανομουντες υπουργούς θέλουν να συλλάβουν την αλήθεια.

Ασε ρε και σας ξερουμε πως την υπηρετειτε μεγαλε..

michele είπε...

Σχολιων συνεχεια:
Ρε συ Παναγιωταρε της Χρυσης Αυγης,δεν πας να τον βρεις τον Σχορτσιανιτη να του πεις απο κοντα οτι δεν ειναι Ελληνας.Να δεις τι εστι βερυκκοκο..τσαμπα μαγκες φασιστακια του κερατα

michele είπε...

Προκλητική και απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.


Ελα ντε,αργησατε..

PS είπε...

Ο Ισπανός υποικ δήλωσε πως ουδέποτε η Ισπανία εισέπραξε περισσότερους φόρους από ότι με τη λίστα Φαλτσιάνι που του εδόθη.
Εδώ την έχουν 2-3 χρόνια(αληθινή-ψεύτικη δεν είναι δουλειά μου να γνωρίζω),αλλά το γεγονός παράμένει:δεν εισέπραξαν ΜΙΑ,από τα 48 δις βεβαιωμένες οφειλές,θα εισέπρατταν από τη λίστα αυτή;
Τώρα αν η κατεστημένη νοοτροπία στέκεται για μια ακόμα φορά εμπόδιο στην κατανόηση,εστιάζοντας στο ποιός "αριστερούλης" λέει και τι,και όχι στα ίδια τα στοιχεία,σωστά ή λανθασμένα ας το βρουν,πάλι για "κακεντρεχείς" θα μιλάτε εδώ και στο ΒΝ.

PS είπε...

Και πιστεύω να είδατε όλοι πώς είχε σκυλιάσει ο πρόεδρος της επιτροπής της βουλής όταν εξεταζόταν ο Παπακ. από τη Κων/πούλου,ουρλιάζοντας στη βουλετή να σταματήσει να τον ρωτάει σε ποιόν έδωσε το CD.
Ta λόγια περιττεύουν νομίζω.

PS είπε...

Βουλγαράκης-Παπαντωνίου δηλώνουν κι αυτοί πως δεν έχουν ούτε μία κατάθεση εκεί έξω,σε λίγο θα μας πουν ότι κι αυτοί "μόνο δάνεια έχουν" όπως είπε ο Παπακ.,βρε δεν μαζευόμαστε δυό-τρεις να τους πάμε ένα πιάτο φαί,για πεινασμένους τους κόβω.

Νίκη είπε...

Καλή σας νύχτα. Αύριο με υγεία.
Τάνια Τσανακλίδου Ταραντέλα
http://www.youtube.com/watch?v=0SAsnBZqCig

PS είπε...

Καληνύχτα Νίκη,καλή σου τύχη με τις μετοχές.

michele είπε...

Oτι ειχα να σχολιασω περι των πολιτικων θεματων το σχολιασα.Απο κει και περα να μπερδευει καποιος την ελευθερη γνωμη με το ΒΝ και τις προσωπικες εμπαθειες του καθενα ,μετα απο τοσο καιρο,ειναι αλλο πραγμα.
Για την Κωνσταντοπουλου τι να πω.Εναν δεν εχω βρει,ανεξαρτητως ιδεολογικης προτιμησης η κομματικης που να μην ηθελε να τη δειρει.Κριμα ο πατερας της ηταν αλλου επιπεδου στην πολιτικη.Το ξαναλεω,στην πολιτικη.

PS είπε...

Σωστά,ποιός την συμπαθεί;,αλλά θα την έδερνες επειδή τον πίεζε να πει τι έκανε το CD;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Fuck them all...

Δεν αξίζει τον κόπο δυστυχώς. Και σήμερα έχω ρεπό. Μαζεύω δυνάμεις...
Καλησπέρα σας.

To πρωί (10:34) χρειάστηκαν 4 κιθάρες επί σκηνής... τώρα μόνο 2 και ας φαίνεται σαν να είναι πολλές.

Κάποτε ρώτησαν τον Jimi Hendrix:
"So how does it feel to be the greatest guitar player on the planet?"

"I don't know, ask Rory Gallagher" - απάντησε ο Jimi Hendrix


http://www.youtube.com/watch?v=cyLD_goGQck

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Παμε σε λιγο με τη μετοχη της εβδομαδας μετα απο παρακληση 0!! αναγνωστων

PS είπε...

Δεν τον έμαθα πριν το 74,όταν πήρα το βινύλιο,συγκινεί ακόμα νομίζω πολλούς.

PS είπε...

Πάλι με λεφτά ασχολείσαι Άλεξ;
Δώσε όμως γιατί αύριο μας βλέπω στα συσσίτια αντί για την παρέλαση.

PS είπε...

Πιθανόν να είναι μπροστά μας και πρώην υπυργοί εκεί,ας βιαστούμε καλύτερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

O ???
Kαι εγώ μέσα είμαι!

νικος φαληρο είπε...

κι εγω κε αλεξανδρε!!!δεν πιστευω να ενοχλει να ξαναποσταρω το εκπληκτικο αυτο τραγουδι.
http://www.youtube.com/watch?v=HUbLtdqdg9E&feature=related

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καθόλου Νίκο αλλά προτιμώ το πιο κάτω live

http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Παιδια παμε πανω, ενα ραλακι 15/20% υπο προυποθεσεις μας περιμενει

νικος φαληρο είπε...

αλλο πραγμα το live οντως..τελειο.ευχαριστω κε Πανο