Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
.
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

TΙΜΕΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ...ΑΤΙΜΕΣ?



Προ ολίγων ημερών, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών δήλωσε πρακτικά ότι αδυνατεί να συμβάλει περαιτέρω στη μείωση των τιμών. Η συζήτηση βέβαια άνοιξε από το γεγονός ότι είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στα χρονικά που με ύφεση της τάξεως του 7% σε ετήσια βάση βλέπει τον τιμάριθμο να διατηρεί ανοδική πορεία! 

Ο πρόεδρος των βιομηχάνων είχε αρκετά επιχειρήματα να παραθέσει υπέρ της άποψής του: τις συνεχείς επιβαρύνσεις στην ενέργεια, το χαράτσι στα (παραγωγικά) ακίνητα, την αύξηση των φόρων και του ΦΠΑ, το αυξημένο κόστος δανεισμού, τη μείωση του χρόνου πληρωμής σε ξένους προμηθευτές και βεβαίως το γεγονός ότι οι περισσότερες πρώτες ύλες είναι εισαγόμενες και άρα δεν επηρεάζονται από την εντός των τειχών κρίση. 

Δεν παρέλειψε δε να αναφέρει τα συνήθη (και απολύτως δικαιολογημένα) παράπονα του ΣΕΒ περί ρυθμιστικών και διοικητικών εμποδίων, χαμηλού επιπέδου υποδομών κ.λπ. 

Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα -και δεν είναι η πρώτη φορά- ότι η συμπίεση του εργατικού κόστους δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα μείωσης στις τιμές. Κάτι που ισχύει, τουλάχιστον στους τομείς που είναι «εντάσεως κεφαλαίου». 

Αυτά βεβαίως δεν αποτυπώνουν πλήρως την πραγματικότητα. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν: 

-Το μικρό μέγεθος της ελληνικής αγοράς και τα συχνότατα «ολιγοπώλια» οδηγούν στον σχηματισμό «καρτέλ» που εν τέλει ελέγχουν την πορεία των τιμών στην αγορά, ιδίως όταν αυτά συνδέονται με το κύκλωμα της χονδρεμπορικής πώλησης. 

-Το μικρό σχετικά μέγεθος των ελληνικών επιχειρηματικών μονάδων, είτε πρόκειται για βιομηχανίες είτε για καταστήματα λιανικής, δεν επιτρέπει «οικονομίες κλίμακας», επιβαρύνοντας το κόστος. 

-Το κόστος επιβαρύνεται επίσης από τη συχνή έλλειψη επαρκούς οργάνωσης και ιδίως από την περιορισμένη κατά κανόνα χρήση σύγχρονων μεθόδων, που αξιοποιούν την τεχνολογία για την αύξηση της αποτελεσματικότητας. 

-Τέλος, δυσμενής παράγοντας, ακόμη και σήμερα, είναι η μειωμένη καταναλωτική συνείδηση του Έλληνα, η οποία πάντως περιορίζεται ολοένα και περισσότερο από τις περιστάσεις. 

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες είναι ασφαλώς εις γνώσιν της τρόικας. Το αντίθετο θα ήταν παράλογο μετά από 2,5 χρόνια εμπειρίας στη χώρα μας. Κι όμως, η τρόικα από τη μία επιμένει ότι το «μοναδιαίο κόστος εργασίας» πρέπει να μειωθεί για να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική κι από την άλλη ενθαρρύνει την αύξηση άλλων συντελεστών κόστους, όπως η ενέργεια... 

Αυτή η φαινομενική διπλωπία της τρόικας έχει την εξήγησή της. Ο στόχος της είναι διπλός: Αφενός να μειωθεί το έλλειμμα στον κρατικό προϋπολογισμό κι αφετέρου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, για παράδειγμα, η αύξηση του ΦΠΑ (που επιβαρύνει την τιμή για τον καταναλωτή στην Ελλάδα) δεν ενδιαφέρει, στον βαθμό που αυξάνει τα έσοδα του κράτους. Τουναντίον, συμβάλλει στη μείωση της αγοραστικής «δύναμης» και άρα στον περιορισμό της «εσωτερικής κατανάλωσης». 

Αλλά κι όπου συγκρούονται οι δύο στόχοι, όπως συμβαίνει π.χ. με τις επιβαρύνσεις στο κόστος ενέργειας, είναι σαφές ως τώρα ότι ο πρώτος στόχος (μείωση του ελλείμματος) υπερτερεί του δεύτερου (διεθνής ανταγωνιστικότητα), καθώς η ψαλίδα στο εμπορικό ισοζύγιο μειώνεται ούτως ή άλλως εξαιτίας της αναγκαστικής μείωσης εισαγωγών που επιφέρει ο περιορισμός της κατανάλωσης 

Η «παρενέργεια» είναι ότι αυτός ο διπλός στόχος της μείωσης του κρατικού ελλείμματος και του εμπορικού ελλείμματος, με τη μεθοδολογία που ακολουθείται, συνθλίβει ανηλεώς το βιοτικό επίπεδο του μέσου Έλληνα. 

«Το ζούμε και το καταλαβαίνουμε», θα πείτε. Ναι, θα απαντήσω, όμως δεν το έχουμε ζήσει ακόμη σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Αν δεν αλλάξουν οι προδιαγραφές του σχεδίου, έπεται σκληρότερη συνέχεια. 

Δυστυχώς, η ανατροπή του σχεδίου «εσωτερικής υποτίμησης» που συνεχίζει να υλοποιείται προϋποθέτει πολύ περισσότερο χρόνο -άρα και χρήμα- για τη στήριξη της Ελλάδας. Και πολύ πιο σύνθετες διαδικασίες «προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα» από αυτές που ακολουθούνται ως σήμερα, με επενδύσεις στην παιδεία, την οργάνωση του κράτους, τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου κ.λπ. 

Ίσως στο προσεχές διάστημα να υπάρξει κάποια μεταβολή των πολύ δυσμενών εξωτερικών συνθηκών, προς όφελος της κοινωνίας μας, καθώς σταδιακά αποτιμάται ορθότερα ο κίνδυνος γενικότερης αποσταθεροποίησης (οικονομικής και γεωπολιτικής) που θα μπορούσε να προκαλέσει μια «αποτυχία» στην Ελλάδα, με πρώτο βέβαια θύμα την ίδια τη χώρα. 

Εκεί εναποθέτω πλέον σχεδόν όλες τις ελπίδες μου για τη διάσωση όχι μόνο των πιο αδύναμων οικονομικά στρωμάτων, αλλά και αυτών που γνωρίσαμε ως μέση «αστική» τάξη στη χώρα μας.
www.euro2day.gr. Γ.Παπανικολάου.

179 σχόλια:

fasokinigos είπε...

Kαλημερα σε ολους!!. Φιλε Μπαρμπαλια συγχαρητηρια σε σενα και στην Βασιλικη...για την επιλογη σας 'ΤΕΝΕΡΓ'......Κατι ειχα στο μυαλο μου οταν σας ρωτησα. Ελπιζω να τις εχεται ακομα. Μηπως τωρα πρεπει να δουμε την ΓΕΚ πιο ζεστα....αρκετα με την κορη....σειρα εχει η μανα τωρα...τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

giannhs kon είπε...

http://www.reporter.gr/Analyseis/item/210177-Oi-xenoi-blepoyn-rali-sto-Ch-A

Ο δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχει διαμορφώσει μία εικόνα πορείας που χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς της τεχνικής ανάλυσης ως «σημαία», και αποτελεί το πρώτο golden cross του από το 2011, ένα σημάδι που για τους τεχνικούς αναλυτές δείχνει πως θα ακολουθήσουν περαιτέρω κέρδη. Το φαινόμενο του “Golden Cross” συμβαίνει όταν ο κινητός μέσος των 50 ημερών περνά τον αντίστοιχο κινητό μέσο των 200 ημερών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, ο κινητός μέσος όρος 50 ημερών των ελληνικών μετοχών μόλις την Τετάρτη σκαρφάλωσε πάνω από το ΚΜΟ 200-ημερών .

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους

φιλε ΦΣΚ ευχ
ναι την εβλεπα την πηρα,οπως εγραψα,δυο τρεις φορες...αλλα δεν την κρατησα...

Γιαννακη ...
θα δουμε τους ογκους και την αξια των συναλλαγων..
μηδενισαν το ταμπλο...και φυσικα αυτη η ανοδο δεν λεει τιποτα...
μονο λεει γιαυτους που ηταν απεξω με καβατζα ...και μπηκαν στις 470 μον...

τωρα να δουμε την συνεχεια...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ
Νομίζω πω θα έχουμε συνέχεια γιατί μάλλον θέλουν τις τιμές ποιο πάνω ,το κάστρο που θεωρώ δύσκολο να πέσει με την μια και θα μας ταλαιπωρήσει είναι για μένα οι 890 μονάδες του ΓΔ Μέχρι εκεί θα πάμε σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά το σπάσιμο των 800

μπαρμπαλιας είπε...

Αγρότες και συνταξιούχοι δίνουν επιπλέον 1,5 δισ.

............

Δύο βήματα πίσω μετρά ήδη το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μπροστά στις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας.

Οι περικοπές στις συντάξεις οι οποίες θα έφταναν έως το 10% διευρύνονται στο 20% για το άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης πάνω από 2.000 ευρώ ενώ από τις αγροτικές συντάξεις οι οποίες είχαν σωθεί με παρέμβαση των πολιτικών αρχηγών, χάνονται τα δώρα προκειμένου να κλείσει το πακέτο.

.................

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/730114/Article.aspx

...

πολυ ωραια Σαμ,Στουρν, και λοιπη μουλαρια...
τουτεστιν τυχεροι οσοι δεν δουλεψαν...δεν ζοριστικαν...δεν πληρωσαν εισφορες...
και εξομοιωθηκαν ...τωρα εδω που τα λεμε τα "γεροντια"κατα Σαμ...δεν πρεπει να εχουν απαιτησεις στην συγχρονη εποχη...
ελα ομως ρε πουστη...που δεν μενει ουτε για καφε,ουτε για γιατρο ,ουτε για φαρμακα...αφου τα διαλυσατε ολα...


σας τοπα και χθες...
αμα ο αλλος δεν εχει να χασει τιποτα...ειναι ανεξελεγχτος...
τα ειδατε στο αμυνας...και αφηστε τις παπαρες οτι ησαν αριστεροι...
ουτε ενα μεροκαματο τη βδομαδα δεν πλερωνετε

Γεράκι είπε...

Καλημέρα Παναγιώτη,Γίαννη,Ηλία...
Και εκει που έβλεπα κ διασκέδαζα τον Στέφανο Χίο...Σκαει η ειδηση σε Live μετάδοση..Ντηλε EUROBANK - ΕΘΝΙΚΗ..Μιλάμε για μεγάλο Μερτζινε..
Και εχω χοροπηδουσα στο κρεβάτι απο χαρά....χαχαχα..ερε γλέντια..

giannhs kon είπε...


Χαχα καλημέρα ΑΝΤΩΝΗ πάντα χαρούμενος

Γεράκι είπε...

Ναι..προσπαθούμε να γλυκάνουμε το χάπι...

giannhs kon είπε...

Έλα παλικαράκι μου φτάνει .
το είπες τρεις φορές το σημείωσα κιόλας να μην το ξεχάσω
Μόλις ανοίξει είπαμε όλοι ΕΤΕ εντάξει?????

Γεράκι είπε...

1% προμηθεια επι των συναλλαγων προτεινουν καποιοι βουλευτες...Οταν λέμε οτι δεν παίρνουμε χαμπάρι...κ πως οι πολιτικοι μας ειναι κάκιστοι στο επιχειρειν....αλλα καταπληκτικοι στο ταξειν κ εντυπωσιάζειν...

giannhs kon είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΤΡΕΛΙΑΣΗ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ χαχαχα χοχοχο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Θα ξεκινήσω ανορθόδοξα σήμερα.
Παπαγάλε κι εσύ και ο προστάτης σου και ο προστάτης και χρηματοδότης του προστάτη σου ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ...ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ.
ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΒΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιαννάκη Φασο μπάρμπα Γεράκι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα συναγωνιστές-τριες.
Γιάννη χαιρετίσματα στη Χαρούλα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ζητώ συγγνώμη για το ξεκίνημα αλλά βρε παιδιά αυτό το ΣΤΥΛ δεν το πάω ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου...οπότε ξέρω από τώρα ένα πράγμα.
Δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί του, δεν υπάρχει περίπτωση να ταιριάξουν τα χνώτα μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασιλικούλα, εγώ τα ξέχασα τα χαιρετίσματα λόγω παπαγάλου και ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΠΑΝΟ επίσης

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πέρα από όσα διάβασα από σας και την αισιοδοξία σας καλό είναι να προσέχουμε παιδιά

Δεν έχουν καταλήξει ακόμα στα μέτρα, δεν συμφωνεί η τρόικα, όλο απορρίπτει και...έχετε στην άκρη του μυαλού σας τον Μπένι και την τρέλα του Ναπολέοντα που κουβαλάει όπως και το γεγονός ότι και ο καραπαζοεισπράκτορας κάποια στιγμή αντιδράει (περίπτωση Σαμαρά-Στουρνάρα).

Για τον κυρ Φώτη άστο καλύτερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον νεαρό μας

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ

ΠΑΝΟ Ποντάρω ΜΟΝΟ στον ενθουσιασμό που θα υπάρξει με το σπάσιμο των 800 πουθενά αλλού ,γιατί λένε και ξελενε για πλάκα οι πολιτικοί μας ,τα καμάρια μας ,οι σωτήρες μας χαχαχα

michele είπε...

Golden cross,το αντιθετο του death cross 50αρης κοβει κατω τον 200 αρη..
ΜΙΓ πολυ ψηλο ανοιγμα..σπανε τα νουμερα σημερα

nomad είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηρακλή

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μαγικό νούμερο...800

nomad είπε...

Γεια σου φ΄λε Πάνο

εγινε το 801

michele είπε...

Γκαπακια παντου..αλλα σπασαμε αντισταση δεν μας νοιαζει αυξηθηκε κι ο ογκος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Γιάννη μου, αλλά ξέχασα να πω ότι πέραν των άλλων ο Μπένι με τα τόσα ψέμματα αισθάνεται τώρα παγιδευμένος μέσα στο ίδιο του κόμμα του και οι αντιδράσεις του μπορεί να είναι απρόβλεπτες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι και Παρασκευή, είναι και 5/10 και οι πιο απαισιόδοξοι και προσεκτικοί δεν θα παραμείνουν μέσα το Σ/Κ που όλα μπορεί να γίνουν

giannhs kon είπε...

Σωστά ΠΑΝΟ και συμφωνώ με την προσοχή που επισημαίνεις αν και δεν νομίζω να τον λογαριάζουν πια .Αλλου παίζετ το παιχνίδι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα...
Πάνο κάτι απο Στούπα
Οι αγορές δεν κινούνται ποτέ εντός των ορίων της λογικής πρόβλεψης γιατί απλούστατα έτσι δεν θα είχαν λόγο να υπάρχουν


Michalis είπε...

kalimera se olous
ke kala kerdoi:)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Κώστα, καλημέρα.
Η παρέα μου με αισιόδοξους και ...παράξενους ταυτόχρονα με έχει κάνει να είμαι λίγο ...ντεμί χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μιχάλη

Γεράκι είπε...

ελα ρε ΙΝΤΚΑ..ελα ρε ΔΙΟΝ...χοχοχοχο...τι αγορασα χτες...!!!τι πουλησα σημερα...μακαρι να ειχα παρει επι 100φορες ...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πάνο και κάτι άλλο .... απο Στούπα:
Οι διορθώσεις κατά την διάρκεια ενός ράλι τείνουν να μειώνουν τις τιμές μέχρι να βρουν στήριξη στις γραμμές τάσης, άπ’ όπου αναπηδούν γρήγορα. Οι χαμηλές τιμές δεν διαρκούν όσο χρειάζεται προκειμένου να επιτρέψουν στους αισιόδοξους να τοποθετηθούν. Αυτό σημαίνει πως μόνο οι επιθετικοί μπορούν να επωφεληθούν και επιθετικοί «ταύροι» σημαίνει ανοδική αγορά.
και το τελευταίο με το ΤΤ τι γίνεται???

δημοσθενης είπε...

καλημερα..αναστολη διαπραγματευσης ετε-ευρωβ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ντροπή..

nomad είπε...

IΝΛΟΤ πήρε μπρος

Γεράκι είπε...

αντε να τις κλεισουμε κ αυτες..να δουμε ποια θα μεινει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΤΤ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΣ!!!

Οι εργαζόμενοι φωνάζουν ότι είναι η πρώτη τράπεζα σε κεφαλαιακή επάρκεια στην Ελλάδα και η τρίτη στην Ευρώπη!

Και την έχουν ΚΛΕΙΣΤΗ!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δήμο

Τώρα μάλιστα τους έπιασε ο πόνος

Γεράκι είπε...

Πάνο..εαν ανοιξει..που την βλεπεις..?

δημοσθενης είπε...

καλημερα στον Μιχαλη Κυπρο με τον οποιο η ΛΟΥΓΚΡΑ η ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ εχει λυσσαξει...χαχα

δημοσθενης είπε...

ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ οτι και να κανεις , ενας ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ εισαι και θα παραμεινεις

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

δάσκαλε με τι ασχολήσε...!δώσε στους μαθητές σου ..

Γεράκι είπε...

επιτέλους..μετα την νέα ενασχόληση μου με το ΧΑΑ..πιανω το 10% επι του χαρτοφυλακιου μου...μετα κόπων κ βασάνων κ με πολυ αμυντικη φιλοσοφια...

Γεράκι είπε...

χωσε Δημό..χώσε...

δημοσθενης είπε...

στα 20 ο τζιρος σε μια μολις ωρα...για τον φιλο Θαναση Καπλανη που ανησυχουσε για τον μειωμενο ογκο χθες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα δεν ξέρω τίποτα...ας ανοίξει και θα δούμε μάλλον απογείωση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λάθος Γεράκι ήθελα να πω για το ΤΤ πάντα

michele είπε...

Σπασανε τα νερα και στην ΙΝΤΚΑ,για οσους ενδιαφερονται..αυτοι που θελανε να παιξουν ετε και ευρωβ πανε αλλου τωρα μεχρι να ξαναβγουνε και το φουσκωνουν.Να δουμε τι θα απαντησουν στο mail της Επιτροπης Κεφαλαιαγορας

δημοσθενης είπε...

..απανταει η αγορα Μικελε, ανεβαζοντας τις υπολοιπες..δες ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΙΡ

michele είπε...

Σημαντικη οπως ειχαμε πει η κινηση πανω απο 15.70 της εεεκ.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

δημοσθενης είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗς ΕΤΕ ανεσταλη μολις χτυπησε η μουλαρα το 2,13 οπου ειχε κανει τριπλη κορυφη ????

Γεράκι είπε...

αφηστε τις να αναπνευσουν ρε!!!!!!!!!!
Να ξεμπουκωσουν!!!!!!!!!!!!!!

δημοσθενης είπε...

ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ, ωστε με την απαντηση στην ΕΚ, να βρει την απαραιτητη ορμη ?

δημοσθενης είπε...

...η κατι αλλο ετοιμαζουν ?

δημοσθενης είπε...

...διαλεχτεεεε

michele είπε...

Ηταν φυσικο επομενο να παιχτει εκει η..δουλεια.Το θεμα ειναι τωρα τι θα απαντησουν.Συζηταμε αλλα δεν υπαρχει τιποτα ανακοινωνσιμο??? Διαψευδουμε οτι συζηταμε??

δημοσθενης είπε...

ΕΠΡΕΠΕ να υπαρχει δυνατο νεο η και φημη για να σπασει το 790 με ΟΡΜΗ...αυτα τα ξερει η παραγκα...
...

δημοσθενης είπε...

..ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ (π.χ το 840), η παραγκα η τον υπερβαινει η το σταματαει νωριτερα..ενημερωτικα

michele είπε...

Καλα χτες το κλεισανε πανω στο 790.Δεν υπηρχε θεμα μη διασπασης ειτε με deal ειτε χωρις deal.Γι αυτο δεν ανησυχουσαμε για τον ογκο.Ασε που τωρα μας "τρωνε" ογκο η ΕΤΕ και η ΕΥΡΩΒ.Πανε αλλου βεβαια

michele είπε...

Σωστη παρατηρηση Δημο.

Γεράκι είπε...

κοιτα να δεις..εμεις κλεισαμε το ντηλε..eurobankαιοι..αλλοι επωφελουνται...ρε ουστ!!!!

δημοσθενης είπε...

σκατοψυχε γερμανοτσολια παπαγαλε...
..ενας σακκος με σκατα γεματος θα εισαι παντα

michele είπε...

Μικρος πρεπει να σουνα πολυ τσατιλας Δημο.Ετσι και καναμε παρεα πιτσιρικαδες θα σε πειραζα συνεχεια χαχαχα

Γεράκι είπε...

κοιτα η Πειρ...αρε μεγάλο λιμάνι τι μας κάνεις...

michele είπε...

Νατανε ετσι και ο γαβρος χεχε

δημοσθενης είπε...

να εχετε υπ οψη το too much too soon
καθ οτι ακομα 12:00 η ωρα... και στο 817 δισταζει

Γεράκι είπε...

αντε..αλλο ενα..στα υποψη..με ρισκο..υποψηφια για γρηγορο την Δευτερα..η ΜΠΕΛΑ..εαν κ εφοσον κλεισει απο δω κ πανω...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πειραιώς???

δημοσθενης είπε...

.. ενας απο τους κανονες της παραγκας ειναι το : "οτι θεωρειται ΣΙΓΟΥΡΟ πρεπει να αμφισβητειται.."

Γεράκι είπε...

χαχα..πας γυρευοντας για pay back...
κ προσπαθω να ειμαι ευγενικος με τον ετοιμοθάνατο..χεχε
πως σου φάνηκε το ΙΝΤΚΑ αλλ ποσο μάλλον το ΔΙΟΝ...?
Θελω την γνωμη σου..το σημερινο πανω που εκαναν, εφταιγε το γενικο κλιμα ή το δικο τους momentum?..

Γεράκι είπε...

διαπραγματευση η ΠΕΙΡ..ηρθε η ωρα να πουλησετε αγόρια μου..σωστα Δήμο?

δημοσθενης είπε...

..ωστε να παιζουν μπαλλα μονοι τους και ολοι οι αλλοι να διερωτωνται, οντας εν αμφιβολια

michele είπε...

Ητανε και δικη τους κινηση Αντωνη,ειδικα το ΔΙΟΝ παιζει οποτε θελει ανεξαρτητως κλιματος..φαινεται οτι η αγορα κινειται σαν να προεξοφλει οτι το ΕΤΕ-ΕΥΡΩΒ δεν ειναι μονο φημες

δημοσθενης είπε...

ταχουμε πει τι ΣΥΝΗΘΩΣ σημαινει η ΑΜΕΜ

δημοσθενης είπε...

...ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΟΡΜΗς..ορμης, ειτε προς τα πανω, ειτε προς τα κατω

δημοσθενης είπε...

σε περιπτωση που η ΕΚ ρωταει μια εταιρεια να επιβεβαιωσει η να διαψευσει μια φημη : ΕΑΝ μεν επιβεβαιωσει εχει την ευθυνη του οτι η επιβεβαιωμενη φημη θα πρεπΕι να συμβει... ΕΑΝ ομως τη διαψευσει, δεν φερει ευθυνη, εαν ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΦΗΜΗ ΓΙΝΕΙ ΓΕΓΟΝΟς !!!!

δημοσθενης είπε...

.. ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΤΗς ΚΟΡΥΦΩΣΗς ΣΗΜΕΡΑ ΤΗς ετε ΣΤΟ 2,13 ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

δημοσθενης είπε...

εσυ ξεχασες να μας πεις για τον ΟΤΕ που θα γινει δευτερη εμπορικη...για τις 380 μοναδες και ισως και τις 180
..ξεχασες να μας πεις για το μεγαλο ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚ...ΠΑΠΑΡΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ

nomad είπε...

Δημο το ΑΜΕΜ της ΠΕΙΡ συνέπεσε με το υψηλο του Σεπτεμβριου, ακομα ένας λογος για σταση εκει

michele είπε...

Στην Αθήνα την Τρίτη η Angela Merkel

δημοσθενης είπε...

ΒΡΕ πανιβλακα ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΑ ηταν στις 1650 μοναδες, επι τρεις μηνες, λυσσαξες οτι παμε για 5000 μοναδες και το χαα πηγε στις 470 μοναδες ΡΟΜΠΑ ΤΡΟΜΠΑ ?...εσυ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ δεν ησουν που στο 1,50 του κωλοχαρτου εγραφες για 2,50 και αντ αυτου πηγε 0,068 ?
μωρη ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ που 9 στις 10 πεφτεις μεσα, αντε να τα λες αλλου αυτα, κι εσι και το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου ο ΓΑΤΩΣ, και η ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΕΧΑ ο ΤΡΟΜΟΤΣΑΚΟΣ... ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

μερκελ στην Ελλάδα::::

michele είπε...

Ηρεμα λεω...στην Αθηνα την Τριτη η ΜΕΡΚΕΛ και ασχολεισαι με το μαγω.Ελεος.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ο παλίος είναι...γάτα

νικος φαληρο είπε...

πρωτη φορα ακουω τετοιο ειδος παπαγαλου.Μαλιστα.... ωστε Ψιττακός ο σανδαλοφορος...

δημοσθενης είπε...

εγω δεν ασχολουμαι με τον ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ..αυτος ο ΠΑΠΑΡΑΣ ασχολειται με μενα, τον Πανο, τον Μιχαλη Κυπρο, με τον ΚΑΡΑ23 χθες και ολους...εσυ που ζεις, δεν τα βλεπεις αυτα Μικελε ?

νικος φαληρο είπε...

και ενα μουσικο ιντερμεδιο δια την ψυχαγωγια των ιντερντικων φιλων.Με την μια και μοναδικη primaDONNA.
http://www.youtube.com/watch?v=LP29xYTMJuY

νικος φαληρο είπε...

μας επρηξατε κε xrhstos patra.Γραψτε και τιποτ αλλο.Ολο τα ιδια και τα ιδια.

michele είπε...

Τα βλεπω και που ωφελει η συνεχης ανταπανταση Δημο? Σε εναν παπαρα κιολας? Προαγει το φορουμ?.Μηπως εμενα δεν μου τη λεει?

Chris είπε...

καλημερα στην ομορφη παρεα.

Παλι μας προστατεψε η Ε.Κ.
ΝΑ ναι καλα οι ανθρωποι....

===
Αν και δεν ειναι της παρουσης μαλλον η αναστολη θα διαρκεσει ολη τη σημερινη μερα πιθανον και τη Δευτερα???
Πανω που πηγαμε να γραψουμε κανενα κερδος παλι μας προστατεψαν...!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρηστάρα, κάνε λίγη υπομονή...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νέα υψηλά

THE JUNIOR είπε...

Τώρα μη μιλάς,μη λες τίποτα,τίποτα
τίποτα

Τώρα μη μιλάς,μη λες τίποτα,τίποτα
τίποτα

Chris είπε...

ευχομαι ρε μαγκες εσεις που ΔΕΝ εχετε Ετε - Ευρωβ να τα κονομησετε χοντρα!!!!

Βγαλτε ρε αχρηστοι και το ΤΤ απ το ψυγειο!!!!

michele είπε...

Εφ οσον το τραβανε δεν προκειται για απλη φημολογια Χρηστο, αρα τα κερδη θα τα γραψεις ενισχυμενα

THE JUNIOR είπε...

ΟΤΑΝ λεω οτι η αγορα με αγαπαει

δεν με πιστευουν

ενταξει χασαμε την τραπεζα
αλλα πηραμε ΔΕΗ ολα για ολα

Γεράκι είπε...

ακομα σε αναστολη?..θα μηνυσω ολες τις υπολοιπες τράπεζες για παρανομη ανοδο...!!!!!!!!

Chris είπε...

Μαικλ ξερεις τι φοβαμαι???
Σιγουρα θυμασαι τι εγινε με το φλερτ ΑΛΦΑ-ΕΤΕ.
ΜΕσα σε ενα τεταρτο ηρθαν τα πανω κατω!!!
ΚΑι τρεχαμε και δεν φταναμε....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είναι το ίδιο τώρα Χρήστο...


Η ΙΝΚΑΤ οφείλει κίνηση σήμερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδες η ΑΤΤ που δεν την πέρνατε σοβαρά???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παίρνατε...

Γεράκι είπε...

η ΑΤΤ μπορει να εχει κ συνεχεια την Δευτέρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορεί να κάνει και άλλο μέχρι το 0,40 άνετα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον εσένα τον κόπρο ψάχνουν χαχαχα

Chris είπε...

Ποσα κιλα σπασαρχιδης μπορει να γινει καποιος????
Αν παρω εσενα (ΣπυροΧρηστοΔαμουρα)ως παραδειγμα, πρεπει να ανερχεται σε τόνους!!!!!

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια
…με τον ΟΠΑΠι τι γίνεται;;;
…υπάρχουμε και εμείς εδώ !!!!!!!
…σε πηγάδι κατουρήσαμε ;;;;;;;
…άσχετο:
… Π Α Ν Α Θ Α !!!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Θοδωρή, υπομονή... δεν πάει και άσχημα

ΠΑΝΟΣ είπε...

και η ΠΑΝΑΘΑ το ίδιο χαχαχα

michele είπε...

Eλα ρε dwk! σε χασαμε..over 300 ο FTSE

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εβαλε ο ΤΟΤΣΕ γκολ και ήρθε νέος άνεμος στο ΧΑΑ....

Και το ωραίο ειναι ότι μένουν και λίγο πίσω ωραία χαρτιά, με πραγματικά κέρδη. Πχ ΠΛΑΘ, ΜΠΕΛΑ κ ΦΑΓΚΡΊ που έχουν ήδη τρέξει αλλά παραμένουν συμπαθητικά.

Καλησπέρα σε όλους,

michele είπε...

Aυτη η αναστολη Χρηστο,μαλλον βοηθαει παρα ειναι ..κακη.Συντονισμενα πραγματα,τρεχουν οι εξελιξεις

μπαρμπαλιας είπε...

καλωσ το dwk...
παρακολουθουμε την ξευτιλα τους...
βγαζουν την ΑΤΕ...και την χαριζουν
μηδενιζουν ΤΤ και το χαριζουν...
σταματανε ΕΤΕ-ΕΥΡΩΒ...
ποιοι ειναι ρε πουστη ;;;

οταν μηδενιζαμε...δεν ειπαν ποτε στοπ
ειμαστε και υπρ ανεπτυγμενη αγορα

μπαρμπαλιας είπε...

...η ειδηση ειναι οτι ερχεται η
ανοργασμικη χονδροβαρελα...
θετικο

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ηλία εδώ εξαφανίσανε ομόλογα και μην θυμηθώ το Τ+10 ή όποτε θές!!

ο dwk είπε...

…για το καλωσόρισμα ετοιμάζονται 20.000.000 μούντζες !!!

Γεράκι είπε...

ΤΙ παναθα...ΤΙ ΤΕΝΕΡΓΑ!!! ΜΠΑΑΑΑΑ!!!

μπαρμπαλιας είπε...

...ερχεται η Μερκελ με την ηγεσια της
δοτσε μπανκε...
το ποθουμενο παλαιωθεν
Ackermann -ETE ,EYRVB kai TT

manos είπε...

KALHSPERA STA PAIDIA ME THN ELASTRON TI GINETE

THE JUNIOR είπε...

Α ρε μπαρμαλια

ακριβως αυτο ειναι το σχεδιο

michele είπε...

Αυτα Μανο,παιζουνε οποτε θελουν αυτα,τα εχουμε πει..καλα χαρτια να ειναι να μην ειναι σαπια

Michalis είπε...

ine klisto to deal..
meta pou eklise i alfa me emporiki( logko oi galoi na thelane alfa gt theli ligotera kefalea)

i pireos pire ATE ke geniki..

o latsis xehorise tin thesi tou apo eurobank.. pou pire elpe ke efige tin efg..

ke gia na ginoune pio sistimikes meni to deal ete me eurobank..
ke me to TT bonus pliros ankefaleopiimeno apo tin kivernisi

ke ginete kathara short covering..

me megalo short covering kanoune stin kiprou..

epidi exi polla xartia ke boroune na vrethoune pio eukola..

kalo apogeuma se olous..
ke kala kerdoi se olous..

michele είπε...

Συμφωνω απολυτα με την αναλυση σου συνονοματε..ετσι τα βλεπω κι εγω

Γεράκι είπε...

μας ξενέρωσαν πάντως...δεν το χαρήκαμε καθόλου...αμαν...κ να βλέπουμε τους πειραιωτες να σκίζουν διπλα..αμαν...

michele είπε...

Ρε συ Γερακι,οτι δεν παιρνεις σημερα θα το παρεις τη Δευτερα..χαχα

Γεράκι είπε...

Αυτο ειναι το καλο...θα περασουμε επιτελους περιτρανα το 10% κέρδος..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ερώτηση: σε τι ποσοστό κλείδώνουν οι τράπεζες?

michele είπε...

Τελικα το καλυτερο πραγμα στον Πειραια,ειναι το ονομα της τραπεζας και το λιμανι.Τα αλλα ετσι κι ετσι χαχα

Γεράκι είπε...

ενω εσεις..με την ομορφη πρωην στρογγυλη πλατεια σας θα μεινετε αμανατι...

Γεράκι είπε...

ετοιμάσου mic για ακομη μια περιεργη αγορα μου...χαχαχα....εαν ολα πανε καλα μεχρι το κλεισιμο...και εαν υπάρχουν πωλητες..χοχοχοχο..

michele είπε...

Κατι θα βλεπεις εσυ ..αλλα Αντωνη για μενα δεν ειναι περιεργες οι αγορες σου ,για σενα ειναι χαχα

michele είπε...

30% Κωστα κλειδωνουν

Γεράκι είπε...

i know....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ευχαριστώ!

michele είπε...

Η κινηση της αλφα πανω απο το 1,96 και εφ οσον επικυρωθει αλλαζει τα δεδομενα γενικως.

Γεράκι είπε...

για οποιον ενδιαφερεται..πιθανο long σε πετρελαιο...οχι τελειο σεταρισμα..αλλα ειναι κοντα...

michele είπε...

Δεν ειπα και καλησπερα στον Αλεξανδρατο..μεσα στο χαμο

michele είπε...

Με ακουσες Αλεξανδρατε που σου ειπα να μην παιξεις την ομαδα σου,γιατι θα την επαιζες να χασει??

cornelsen είπε...

Χαρούμενους σάς βλέπω :)

"Αλλα αν πει να το περασει [το 790] θα αυξηθει κατα πολυ ο ογκος" (από χθεσινό σχόλιο τού michele).
Και με ένα χάσμα ναααα (μετά συγχωρήσεως)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα Michele,

Επειδή ειναι τέτοια μέρα, και επειδή είσαι εσύ, καλησπέρα και τώρα!

Οσο για την ομάδα μας, αλήθεια ειναι...τα κέρδη του ΟΠΑΠ ενισχύθηκαν με 3 ολόκληρα ευρώ που ποντάρισμα το 3-0 του κόκκινου και το 0-4 το δικό μας.
Χαλάλι του όμως του ΟΠΑΠ...

Περισσότερο με πείραζαν τα ΙΝΤΚΑ που έδωσα στο ,29 αν και τα είχα μαζέψει στο 0,25... Ποντάρισμα στα ΠΛΑΘ σήμερα, κανόνισε να ανεβαζεις το βράδυ κανένα σλόγκαν για τη μάνα του Χωσέ....και να τρέχω αδιάβαστος το Σ/Κ!!!!

Γεράκι είπε...

οταν θα σπασει μαλλον το 0.83 θα δωσει σήμα μαλλον, για scalping..εαν ενδιαφέρεσαι...ΠΛΑΘω όνειρα? θα δουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα στους 2 Γιάννηδες (Αλεξ/άτο και cornelsen)

michele είπε...

Καλησπερα Cornelsen .Ναι οντως υπαρχει gap ,αλλα με σπασιμο αντιστασης,το βλεπω να κραταει λιγες μερες πριν γυρισει.

michele είπε...

Το γαβρο τον ψιλοεπιασες ,αλλα δεν με ακουσες για την ομαδα σου επομενως κιτρινη καρτα χαχα.Μην ξεχνας οτι εγω επαιζα το 85 στοιχημα στην Ιταλια,οταν εδω ηταν παντελως αγνωστο..χεχε.
Την ΙΝΤΚΑ πανω στην αντιστασουλα την πουλησες ,λογω κλιματος μαλλον θα την σπασει

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα ΠΑΝΟ,

Ευχαριστώ Γεράκι, έδωσες άλλο ενδιαφέρον στη θέση...

Michele έχω το ελάττωμα να κάνω εξαέρωση στο χαρτοφυλάκιο..θέλω δηλαδή για κάθε 100 ευρώ που βγάζω απο την μεταβολή της αποτίμησης λόγω ανόδου (λογιστικά κέρδη) να ρευστοποιώ ένα μικρό μέρος για να μπαίνει κάτι στη τσέπη και να στηρίζει τις τεχνικά λάθος κινήσεις.

όταν ομως βλέπω ότι κάτι τραβάει, θα το ξανά αγοράσω πιο πάνω...

Γεράκι είπε...

κοιτα να δεις που βρήκαμε τον Παπουτσελη του blog..όλους θα μας βγαλει εξω..να δουμε μετα ποιοι θα παιξουν βασικοι!!!!!

michele είπε...

Κιτρινη ειπαμε Γερακι,δεν ειπαμε κοκκινη.Αλλωστε δεν κρατω κοκκινη εγω.Μονο κιτρινες.

Γεράκι είπε...

το ενα φέρνει το αλλο..χεχε..ποιος εχει τις κόκκινες??...κανενας πειραιώτης?

michele είπε...

Ξεκινησε και το ΕΛΣΤΡ Μανο που ανησυχουσες..Σε περιπτωση αποκομισης κερδων προς το τελος που πιστευω ολοι θα το εχετε στο μυαλο σας,πιστευω οτι πιο πολυ χωνονται αυτοι που εχουν τα πιο πολλα βραχυχρονια κερδη.Αλλα θα το δουμε ,δεν το ξερουμε

michele είπε...

Δεν εχουμε κοκκινες στην παρεα.Μονο ο μαγως τρωεει κοκκινη.

Γεράκι είπε...

ΕΛΣΤΡ..ενδιαφέρον...μα τι εχω παθει?

michele είπε...

Χαχα σε χαλασαμε κι εσενα Γερακι!

Γεράκι είπε...

οτι αναφέρω για να μην παραξηγηθω...ειναι ιδεες για πολυ γρηγορο trading (scalping) κ συνηθως στο ανοιγμα με στενη παρακουλουθηση...
Mε τεράστιο ρίσκο..κ αμεσο stop loss...

Χαχαχα..ρεντικολο εκαναν οι βουλευτες της Χ.Α. την βουλη..το εχουν στο αιμα τους..χαχαχα...
Κ δυστυχως κερδίζουν τις εντυπωσεις..

ο dwk είπε...

…σου το είχα πει από παλιά hawk !
…με τις …παρέες που κάνεις…
… από DOW σε ….. DOWN ;;;;!!!!
…αλλά τώρα ……..εμπλαστον ;;;;;;;;;;; ΕΜΠΛΑΣΤΡΟΝ ;;;;;;;
…εσύ ;;;;;
…αυτά είναι για μας τους …πληβείους !

μπαρμπαλιας είπε...

Πρωτοφανείς σκηνές έλαβαν χώρα στη Βουλή

............

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρης στρέφοντας τα πυρά του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ είπε: «Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε». Αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι «είναι 25% Έλληνας»
http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/730256/Article.aspx

Γεράκι είπε...

απλα η ελστρ δεν ειναι σε δυνατή τάση..παει κουτσου κουτσου..δινει κ δεν δινει σήμα για αγορα...αλλα μαλλον θα καταληξουμε σε πιο καθαρες επιλογες...

George είπε...

FORT=ALAPIS ΠΡΟΣΟΧΗ

Γεράκι είπε...

χμμμ....η ΕΤΕ ανεστάλει...η NBG όμως????????????????????Τι θα παιξει με αυτην?????????
Λετε να χεστουμε στο δολάριο...????
Ρε Χρήστο αγόρασε κ λίγο NBG για να έχεις το κεφάλι σου υσυχο...

Γεράκι είπε...

Μπηκα απο πειρεργεια στην αλλην πλατφορμα...
+11,6% αγαπητοι μου...χαχαχα..δωστε δολαρια στον κόσμο!!!!

Γεράκι είπε...

καλη συνέχεια κ καλα κέρδη...

manos είπε...

STHN ELASTRON KAPOIOS MAZEYE KOMATIA KAI THN KRATAGE KATO GIA NA DOUME TORA

manos είπε...

H ELBAL ENO EINAI DIAMADI EKEI PALH KAPOIOS THN ANEBOKATEBAZ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

τρομοκράτες θα γίνουμε σύμφωνα με την κλίμακα του Δήμου!!!

michele είπε...

Eιναι ημερα τραπεζων Μανο..αυτες θα παιξουν σε αλλο χρονο

michele είπε...

Γερακι αυτη θα παιζει οταν θα βγαζουν ανακοινωσεις..μετα τις 6 το απογευμα.
Σωστο Κωστα..χαχαα

michele είπε...

Greek-German 10-Yr Spread Add to Portfolio
.GRK:IND 1,673.34 87.58 - 4.97%
Για να μην ξεχνιομαστε

μπαρμπαλιας είπε...

πιπτει το σπρεδέ.....
αυτα ειναι νεα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και το μικρό ξεπετάχτηκε

michele είπε...

Για το μικρο αναθεωρησα στοχο.Ο αρχικος ηταν το 0,80.Τωρα αλλαξε

michele είπε...

Δεν βλεπω ιδιαιτερη διαθεση για πωλησεις.τη ΔΕΗ χωσανε μονο..εχουμε 10 λεπτακια ακομα

michele είπε...

Ο ΟΠΑΠ ετσι και κλεισει πονηρα,πολυ κοντα η λιγο πανω απο 4.40 θα εχει γλεντια μετα..

ο dwk είπε...

…τι έγινε Michele ;;;
…ξεκινάει ο οδοστρωτήρας ;;;

michele είπε...

Χαχα θεοδωρε,εγω νουμερα και συμπεριφορα βλεπω..

michele είπε...

Κλεινουμε εδω απογευματινη αναρτηση!!