Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

FTSE-ΓΔ















FTSE  και ΓΔ : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ...

Ακριβως πανω στην κατω πλευρα του λευκου καναλιου ΤΚ εκλεισε σημερα ο ΓΔ,μετα το "φλερτ" με την πανω γραμμη οπου και αρνηθηκε να διασπασει.
Η ορμη της σημερινης κινησης και ο αυξημενος ογκος μας οδηγουν στις επομενες στηριξεις για τον δεικτη, κυριως στην πρασινη γραμμη D στο επιπεδο των 293-295 μον,οπου θεωρειται ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ η αντιδραση των αγοραστων.
Εχει ηδη διασπαστει ο κμο 20 ημ( 309,93 μον) ,στο δρομο για την D και ο κμο 30 ημ στις298,2 μον.Πιο κατω στις 281,8 μον ο εκθετικος κμο 55 ημ σε περιπτωση που χαθει η πρασινη D,εστω και ως ενδοσυνεδριακο σημειο.
Γυρισμα πανω απο τις 310 μον θα μας δειξει το δρομο για την επιστροφη προς τον μεγαλο-ανεκπληρωτο προς το παρον στοχο των 350-360 μον.
Υ.Γ.Εκ παραδρομης εμεινε απο προηγουμενο γραφημα ο rsi 14 .H τιμη του σημερα 49,83 .Στα επιπεδα 41-43 ,πιθανη αντιδραση.
..................................................................................................................................
Στο ΓΔ,ειχαμε εξοδο απο το λευκο καναλι ΝΛ,καθοδικη διασπαση του κμο 20 ημ στις 838.6 μον και πιθανη προσεγγιση των 795 μον περιπου .Στις 765 οεκθετικος  κμο 55 ως στηριξη σε μια υπερβολη της παρουσας κινησης ,ενω ο κμο 30 ημ στις 810μον.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  ΓΔ και GF λειτουργουν ως οδηγος στην παρουσα 4 μηνων ανοδικη κινηση,χωρις να αναιρειται το ανοδικο σεναριο.Αντιθετα αντιστροφη απο τετοια επιπεδα ,θα μας δωσει αναθεωρημενο στοχο προς τα πανω και για τους δυο δεικτες.

42 σχόλια:

ALEX είπε...

μικελε δηλαδη αν γυρισει ο γενικοσ χωρις να διασπασει αυτα τα καναλια μεχρι που μπορει να παει μετα? ευχαριστω ο γιος μου εδειξε και τα μικρα πως γραφονται

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη ευχαριστούμε για τα ενδιαφέροντα διαγράμματα.Πράγματι είναι πιθανή μια αντίδραση στη περιοχή του 290.Προς τα πάνω τα νούμερα sos είναι το 307-317,με τα αντίστοιχα για τον ΓΔ να είναι τα 830-848.

michele είπε...

Alex μια-δυο πολυ γερες πτωσεις και αντιδραση μετα,προοιωνιζουν "βιασυνη".Ειναι αυτο που συνηθιζω να λεω ασκηση πανικου.Σημερα ηταν ιδιαιτερα μεγαλη και γι αυτο θελω 1-2 συνεδριασεις να δω που το πανε.Οπως καταλαβαινεις οι μετοχες ΑΠΟΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ετσι και ο στοχος μακραινει.Σκεψου ενα φορτηγο που πετας απο πανω του 500 κg βαρος.Γινεται ελαφρυτερο,καιει λιγοτερο,παει μακρυτερα.Βρε παραδειγμα που εφερα χαχα

michele είπε...

Τα κυματακια τι λενε Καρα?.Ειναι σαν κι αυτα της Sandy??? ( πλακα κανω).

karaefthimiou23 είπε...

Αν θες να σου μιλήσω για τα δικά μας τα κύματα εδώ πέρα από χθες έχουν βγει στη στεριά από τους νοτιάδες(σήμερα το γύρισε σε δυτικό και ψύχρανε λίγο).Στα άλλα καλύτερα ου μπλέξεις στη παρούσα φάση,μόνο φιλολογικά χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ίδιο παλιά και στην πόλη μου...με τους νοτιάδες στο Θρακικό έβγαινα τα χταπόδια έξω και τα μαζεύαμε χεχε

michele είπε...

Kαλο ειναι αυτο,γιατι οι νοτιαδες μου τη σπανε ειδικα τετοια εποχη.Τωρα βεβαια εγω για τα αλλα ηθελα να μου πεις,αλλα ας περιμενουμε λιγο.

karaefthimiou23 είπε...

Αφού δεν έγιναν Πάνο χθες τα πιστσιρίκια στην παρέλαση μούσκεμα,δόξα τω Θεώ χαχαχαχα

νικος φαληρο είπε...

καληνυχτα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλησπέρα σε όλη την παρέα.

ΚΥΡ ΦΩΤΗ στο ztrade αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στον κμο μπορείς ν΄αλλάξεις την περίοδο και να την κάνεις ότι θέλεις.

Αντώνη ο Socialnick είναι καλά. Τρέχει με τη δουλειά.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Νικόλα καλή ξεκούραση, αλλά ξέχασες τα reportακια.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ μας

Καλό βράδυ ΝΙΚΟΛΑ

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Νίκο.Μιχάλη όπως έγραψα και νωρίτερα εξετάζω 2 σενάρια για το ΧΑΑ.Το πρώτο έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της ανόδου από τα χαμηλά Ιουλίου,όπερ σημαίνει έχουμε σχετικά σύντομη διόρθωση και μετά δρόμο ανηφορικό και το δεύτερο που λέει ότι ολοκληρώθηκε όλη η άνοδος από τα χαμηλά Ιουνίου και θα δούμε μεγαλύτερη διόρθωση και σε χρόνο και σε τιμές.Θέλουν όμως λίγο χρόνο για να ωριμάσουν αυτά τα σενάρια,να δούμε τι θα βγει στις επόμενες 10 ημέρες.

Καλησπέρα Βασιλική.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλησπέρα Γιάνναρε και Χαρούλα.

Γιάννη εγώ πιστεύω ότι παίζει το πρώτο σενάριο, μπορεί φυσικά και να κάνω και λάθος.

michele είπε...

Καλησπερα Βαλια.Δωσε χαιρετισματα στον Nick ,δεν προλαβαινω εγω..Καρα 10 μερες ειναι αιωνιοτητα για το συγκεκριμενο χρονικο σημειο,συμφωνα και με τις εξελιξεις

michele είπε...

Τον Γιαννη τον ξεχασα ωχ.(Χ)αιρετω Τζονυ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Νίκο καλησπέρα Βάλια.

karaefthimiou23 είπε...

Σε 10 μέρες θα'χουμε 8 Νοεμβρίου,ούτε το Eurogroup στις 12 δεν θα'χει γίνει χε χε

Θα'χει πάνω-κάτω,να δούμε πού θα καταλήξει.Στο καλύτερο σενάριο,αυτό που λέει και η Βασιλική,τόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί πιστεύω.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

michele ribbons εβαλες ? xexe ολοι οι κμο κοντινοι και στο ιδιο χρωμα,οχι τιποτε αλλο επειδη μου τη λες

nomad είπε...

Καλησπέρα κι από μένε παίδες
ωραία συνεδρίαση!! μ'επιασε αγορασμένο, το πρωι κατάλαβα τι μπορεί να παιξει

giannhs kon είπε...

Μη μου αγχώνεσαι

michele είπε...

Στο γενικο ρε συ,μου ξεφυγε και βαριομουνα να τον ξαναφτιαξω.Στον FTSE ΟΜΩΣ ΕΕ??? χαχα.

ThitaDelta είπε...

Το ξέρω ότι θα φανεί σαν εκβιασμός, αλλά πόσα μου δίνετε να μην σας πω πρώτος "καλημέρα" και αύριο το πρωί!

Καρά δηλαδή αν κατάλαβα καλά, το 2ο σενάριο είναι ότι τέλειωσε η αντίδραση του μεγάλου πτωτικού το οποίο συνεχίζει και πάμε για μικρότερα χαμηλά από αυτά του Ιουνίου;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Ηρακλή, εμένα με άφησε ξερό μέχρι τις 12 λόγω ίντερνετ και μετά άστα...

michele είπε...

Nomad μπραβο βαζε ρε συ τα 5λεπτα,δεκαλεπτα γιατι εγω δεν βαζω τετοια.Τον γενικο κοιταω στο 1 λεπτο κατα τη διαρκεια της συνεδριασης.Ωραια ερχεται το 795 ζωνη ..με ολους τους τροπους.Να δουμε και την παραγκα.
Στις 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ γιορταζω και θελω ενδιαφερουσα συνεδριαση!!

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Βάλια, καλησπέρα σε όλους.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2012


ΔΗΜΑΡ: τέλος στη "συγκυβέρνηση" ή πολιτική κολοτούμπα;


Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς βρίσκεται μπροστά σε ένα απλό αλλά ανελέητο δίλημμα: να θέσει τέρμα στη λεγόμενη "συγκυβέρνηση" ή να αναγκαστεί σε μια πολιτική κολοτούμπα. Είναι πλέον σαφές ότι η Τρόικα δεν θα υποχωρήσει επί της ουσίας, άσχετα αν χαρίσει ένα επίδομα γάμου ή τροποποιήσει κάποια "πλαφόν". Είναι επίσης σαφές ότι ο κ. Σαμαράς θέλει να κάνει επίδειξη "τόλμης", όπως λέει, για να συγκρατήσει τις φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα του.

Η θέση που πρόβαλε δημόσια ο Φώτης Κουβέλης δεν επιδέχεται ερμηνείας. Δήλωσε εξαρχής ότι τα "εργασιακά" δεν μπορούν καν να μπουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Και σωστά έπραξε. Αντίθετα, αυτό που τώρα δηλώνουν ορισμένοι, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να τα δεχθεί "ως έχουν", υπονοώντας ότι μπορεί να τα δεχθεί κάπως διαφορετικά, αποτελεί αθέτηση της αρχικής τοποθέτησης του Φ. Κουβέλη και δεν ξεγελάει κανέναν. Τα "εργασιακά" είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου μιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής, στην οποία η ΔΗΜΑΡ πρέπει συνολικά να αντιταχθεί. Εξάλλου είναι γνωστή η τακτική της Τρόικα. Ρίχνει στο τραπέζι, "από το πουθενά", 10 απαράδεκτα μέτρα και δηλώνει ότι είναι έτοιμη για διαπραγμάτευση, δηλαδή να περάσει μόνο τα μισά… Και τα υπόλοιπα τα ξαναφέρνει λίγο μετά. Αυτό το παιχνιδάκι επαναλαμβάνεται εδώ και πολύ καιρό. Και όποιος κάνει πως δεν το καταλαβαίνει είναι ή αφελής ή υστερόβουλος. Ως εκ τούτου, η μετάθεση των εργασιακών για το επόμενο κύμα μέτρων, θα αποτελούσε μόνο μια προσπάθεια παραπλάνησης της Τρόικα και του κ. Σαμαρά για να προτρέψουν την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ να ακυρώσει την αρχική της τοποθέτηση.

Είναι προφανές, ότι από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ εξαρτάται πλέον αν το κόμμα επανασυνδεθεί με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και με την Προγραμματική Συμφωνία του Ιουνίου ή αν θα διολισθήσει ακόμα πιο πέρα στη στήριξη μιας πολιτικής, που οδηγεί στην οικονομική κατάρρευση και στην κοινωνική διάλυση.

Ανδρέας Νεφελούδης Οδυσσέας Βουδούρης
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Βουλευτής, μέλος της ΚΟ ΔΗΜΑΡ


karaefthimiou23 είπε...

Όχι ΘΔ,αυτό είναι το χειρότερο σενάριο,το οποίο δεν το'χω ακόμη συμπεριλάβει στα υπαρκτά κατ'εμέ γιατί είναι μακρινό ακόμα.Όπως έχουν τώρα τα πράγματα και χρονικά όπως παίζουν οι πιθανές ΑΜΚ των αεροφουσκών,παίζει πιο δυνατά το πρώτο.

Για να δείξω πόσο μικρό μπορεί να είναι το χρονικό διάστημα των 10 ημερολογιακών,η διόρθωση από τις 471 στις 662 μονάδες διήρκεσε 15 συνεδριάσεις,όπερ 22 ημερολογιακές.

Νίκη είπε...

Καλή σας νύχτα και καλό ξημέρωμα.

nomad είπε...

Πάνο ϊσως να μην έχει πολύ ακόμα κάτω, εγω εκλεισα παντως, κατι ΕΛΒΕ κρατησα μονο γιατι δε πουλιουνται

για τα 5λεπτα που λεει ο Μιχ:
Ανεβάζω τηνΚυριακη ΓΔ ημερήσιο και γραφω ολα καλά, κανενα σύννεφο στον οριζοντα

σημερα το πρωι ανοιγω το 5λεπτο, λιγο πριν τη συνεδριαση
και βλεπω μια διπλη κορυφη- μπαμπουλας

συμπερασμα, όλα τα τιμε-φραμες πριν πουμε κάτι, χαχαχα

nomad είπε...

Γιάννη καρα23 μια ερωτηση:
αυτό το σεναριο ότι μπορει να τελειωσαμε στα 910 είναι δικό σου και κυριως πως προκυπτει;;

βγαζω κατι κι εγω εκει, αλλα δε το πιστευω

nomad είπε...

καληνυχτα Νικη

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα Νίκη.Nomad κυματικά πιο δεμένο φαίνεται ότι έχουμε 5 κύματα από το 580 και έτσι ολοκληρωμένο το 3ο από τη αρχή(αν βάλουμε ως 1 στο 662 και 2 στο 580).

Στο δεύτερο(ότι ολοκληρώθηκε όλη η κίνηση από το 471),υποθέτω ως 3 το 580-790,ως 4 το 790-736 και ως 5 το 736-910.

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους Καλό ξημέρωμα και φρένα στο 792 για πατημένη δεξιά για 920 πριν την ευθεία που θα δοκιμάσουμε να τελικιασουμε 1230 χαχα

michele είπε...

Nomad κοιτα το μικρο γραφημα δεξια του ΓΔ.Ημερησιο ειναι.Το 910 η πανω σκια δηλ της 22/10 ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΟΖ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Ετσι μιλανε οι χαρακες.

nomad είπε...

αρα Γιαννη το πρωτο που λες, το αισιοδοξο, ειναι πως τωρα τελειωσε το 5κυματικο 3αρι και παμε για το 4;

μπερδεμα ειναι τα κυματα

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Γιάνναρε.Ναι Ηρακλή και τα 4άρια δεν είναι και τα πιο ξεκάθαρα κύματα.

nomad είπε...

και για να μη ξεχνιομαστε, εχουμε και την παραγκα του ποδοσφαιρου

οποιος αντιπαλος του οσφπ παιζει μπαλα τιμωρειται με πεναλτυ και αποβολη
και του παο, για να ειμαι δικαιος, ειδικα στα παο <-> αρης απο την εποχη δαλουκα

οι γαυροι εχουν παραμυθι: ολοι με τον ολυμπιακο ξεσκιζονται
οι βαζελοι δε μπορουν να το πουνε, ξεσκιζονται αρνητικα οι ιδιοι

βρε καλα κανω και δε βλέπω ποδοσφαιρο, στεναχωρεθηκα και με τα αποτελεσματα τους στην Ευρωπη, ατυχη ήταν η προηγουμενη εβδομαδα

nomad είπε...

Ναι Μιχαλξη, ειναι στην τομη των δυο γραμμων τασης

βαλε και τη γραμμη που ερχεται από Νοε11, Φεβ12, πεφτει κι αυτη εκει περα

--

το προηγουμενο με τα ποδοσφαιρικα μη το παρετε και προσωπικα
αν ενοχλει πειτε το να το σβησω
δε νιωθω ακριβως ετσι, ειμαι πολυ κοντα ομως, χεχε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αν πέρασε το ξύλο, μπορώ να βγώ κ εγώ να παίξω μαζί σας?

michele είπε...

Ρε nomad τι λες, εδω και στ αθλητικα λεμε οτι θελουμε.Δεν εχεις δει εμπαθεια εγω με το γαυρο?? χαχα.Ησουν πολυ κοσμιος.
Εσυ Αλεξανδρατε λες να ξερουμε απο τωρα αν περασε το ξυλο?? Αυριο το μεσημερακι θα σου πω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αναφερόμουν στο σημερινό ξύλο.

Για το μεγάλο ξύλο, είμαι υπέρ της 3ήμερης ταλαιπωρίας...αν κ θα ήθελα να κρατήσει το τάμα μου για τις 790 :(

Ελπίζω από το φορτηγό να φύγαν λαθρεπιβάτες και έστω μερικά εμπορεύματα και όχι γρανάζια από τη μηχανή.

Όσο για τις 8/11. μπορούμε να περάσουμε για τις ευχές !!!

michele είπε...

Eυχαριστως!! τα γραναζια απ τη μηχανη δεν εφυγαν ουτε τον Ιουνιο ,οπως απεδειχθη!!