Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
        
                  σχόλια για τη συνεδρίαση online...

H IΣΠΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ:Τα πλεονεκτήματα της 
Ελλαδας,το τρομακτικο ιδιωτικο 
χρέος της Ισπανιας...
A MΕΡΟΣ.

εν μέσω κρίσης ακινήτων και τραπεζών, οι δύσκολες επιλογές της, δημοσιονομική πολιτική και ΑΕΠ, η τραπεζική ενοποίηση, η διαχείριση του χρέους από την Ιαπωνία και οι προοπτικές της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα δεν θεωρείται πλέον η χώρα, η οποία ανησυχεί ιδιαίτερα τη διεθνή κοινότητα - ούτε καν την Ευρωζώνη. Η αιτία δεν είναι πως ξεπέρασε την κρίση, στην οποία οδηγήθηκε μετά το 2008 - επίσης όχι το ότι έχουν πεισθεί οι δανειστές της, πως το χρέος της είναι βιώσιμο.

Αντίθετα, οι περισσότεροι αναλυτές έχουν την άποψη ότι, η Ελλάδα θα διαγράψει ένα μεγάλο μέρος του δανεισμού της από τα άλλα κράτη - ειδικά από την ΕΚΤ, η οποία δεν είναι δυνατόν να κερδοσκοπεί εις βάρος της (ενδεχομένως μετά τις εκλογές στη Γερμανία). Στα πλαίσια αυτά πιστεύουν πως, όταν κάτι τέτοιο συμβεί, η χώρα μας θα λύσει αμέσως τα προβλήματα της - με το διπλασιασμό της τιμής των ελληνικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά, τους τελευταίους λίγους μήνες, να το προεξοφλεί.   

Αναλυτικότερα, επειδή το πρόβλημα της Ελλάδας είναι αποκλειστικά και μόνο το ελλειμματικό δημόσιο, ενώ ο ιδιωτικός τομέας της δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερχρεωμένος, η επόμενη διαγραφή χρέους, σε συνδυασμό με την τεράστια μείωση των αμοιβών των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης με τον έντονο περιορισμό των κρατικών δαπανών, θα επιλύσει όλα της τα προβλήματα. 

Εκτός αυτού η Ελληνική βιομηχανία, η οποία εμφανίζει ήδη σημεία ανάκαμψης, δεν υποφέρει από τα προβλήματα ανταγωνιστικότητας, από τα οποία «βάλλονται» κυριολεκτικά η Ιταλία και η Ισπανία - πόσο μάλλον ο τουρισμός η γεωργία και η ναυτιλία. Η Ελλάδα πρέπει απλά να βρει τον καλό της εαυτό και να επαναπροσδιορίσει την οικονομία της - εγκαθιστώντας ένα σωστό φορολογικό και επιχειρηματικό πλαίσιο, καθώς επίσης ένα λειτουργικό Κράτος Δικαίου, καταπολεμώντας παράλληλα τη διαφθορά.

Εάν, ή μάλλον όταν αυτό συμβεί, καθώς επίσης αφού σταθεροποιηθεί το δημόσιο χρέος σε υποφερτά επίπεδα, με χαμηλά επιτόκια δανεισμού και βιώσιμες δόσεις αποπληρωμής (κάτι στο οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει η αγορά παλαιοτέρων ομολόγων εκ μέρους της χώρας μας, όσο ακόμη πωλούνται φθηνά), η Ελλάδα θα αρχίσει αμέσως να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς - γεγονός που θεωρείται σχεδόν βέβαιο.   

Ας μην ξεχνάμε δε ότι, η Ελλάδα είχε και έχει τον καλύτερο «κρατικό ισολογισμό» από όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες (περιουσιακά στοιχεία πολύ υψηλότερα των χρεών της) - αν και δυστυχώς καμία δημόσια υπηρεσία δεν έχει ασχοληθεί με τη σύνταξη του, κατά τα πρότυπα της Ν. Ζηλανδίας και των επιχειρήσεων διεθνώς.

Για παράδειγμα, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να καταλάβει, μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια, την πρώτη θέση στην «παραγωγή» χρυσού στην Ευρώπη - με 425.000 ουγγιές, ξεπερνώντας το νούμερο ένα, τη Φιλανδία, η οποία «παράγει» 220.000 ουγγιές ετησίως (πηγή: Handelsblatt). Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με πολλά άλλα μέταλλα ή ορυκτά – χωρίς να κρίνουμε την ορθότητα ή μη τέτοιου είδους αποφάσεων, από περιβαλλοντολογικής πλευράς.  

Περαιτέρω η Ελλάδα, εκτός από τα ενεργειακά αποθέματα που διαθέτει ή τις πολεμικές αποζημιώσεις που αναμφίβολα της οφείλονται, σύμφωνα με τους ίδιους τους Γερμανούς, έχει επίσης ένα από τα  χαμηλότερα συνολικά χρέη, όπως φαίνεται από τον Πίνακα Ι που ακολουθεί:


ΠΙΝΑΚΑΣ I: Συνολικά χρέη 2011, δημόσια και ιδιωτικά, ως ποσοστό επί του ΑΕΠ

Χώρα
Σύνολο
Τράπεζες
Επιχειρήσεις
Νοικοκυριά
Δημόσιο






Ιρλανδία
1.166
689
245
123
109
Μ. Βρετανία
847
547
118
101
81
Ιαπωνία
641
188
143
77
233
Ισπανία
457
111
192
87
67
Γαλλία
449
151
150
61
87
Βέλγιο
435
112
175
53
95
Πορτογαλία
422
61
149
106
106
Ιταλία
377
96
110
50
121
Η.Π.Α.
376
94
90
92
100
Ελλάδα*
333
22
74
71
*166
Γερμανία
321
98
80
60
83
Προ PSI
Πηγή: MM (IMF)
Πίνακας: Β. Βιλιάρδος


   


Ειδικά όσον αφορά το χρέος των ελληνικών τραπεζών στον παραπάνω Πίνακα Ι, είναι το χαμηλότερο σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες χώρες - αν και δυστυχώς, οι τεράστιες εκροές καταθέσεων (πάνω από 100 δις €), σε συνδυασμό με το PSI, όπου στην κυριολεξία πυροβολήσαμε τα πόδια μας (αφού το μεγαλύτερο μέρος της διαγραφής αφορούσε ελληνικές τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, λοιπούς οργανισμούς, καθώς επίσης Έλληνες ιδιώτες), οδήγησαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα στο χείλος του γκρεμού (με αποτέλεσμα να απαιτηθούν πολλαπλές εγγυήσεις και η ανακεφαλαιοποίηση του).

Ολοκληρώνοντας, εάν δεν είχαν τρομοκρατηθεί οι Έλληνες καταθέτες, μεταφέροντας στο εξωτερικό μεγάλο μέρος των χρημάτων τους, η Ελλάδα δεν θα είχε ανάγκη να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες της με 45 δις € - ενώ οι ιδιωτικοποιήσεις, οι οποίες υπολογίζονται πλέον στα 15 δις €, δεν θα είχαν λόγο να συμβούν (αφού τα 100 δις € που οδηγήθηκαν σε ξένες τράπεζες, υπερκαλύπτουν τα παραπάνω 45 συν 15 δις €).  

Εάν όμως οι ίδιοι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται το κράτος τους, αποσύρουν τις καταθέσεις τους, δεν αγοράζουν μετοχές ελληνικών εταιρειών, μεταφέρουν «προδοτικά» τις έδρες των μεγάλων εταιρειών τους στο εξωτερικό (ΦΑΓΕ, 3Ε κλπ.) και δεν επενδύουν, τότε πως είναι δυνατόν να εμπιστευθούν την Ελλάδα οι ξένοι και οι χρηματαγορές;  
  Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ

Συνεχίζοντας, οι προοπτικές που αναφέραμε σχετικά με την Ελλάδα, δεν υφίστανται για την Ισπανία - αφού ακόμη και μία διαγραφή του δημοσίου χρέους της, δεν θα είχε τίποτα να προσφέρει. Η αιτία είναι το ότι, τα προβλήματα της αφορούν τον ιδιωτικό τομέα, τα χρέη του οποίου ανέρχονται στο 390% του ΑΕΠ της χώρας (167% της Ελλάδας), όπως φαίνεται από τον Πίνακα Ι - ενώ έχουν εξαντληθεί όλες οι δυνατότητες μίας «αναπροσαρμογής» της οικονομίας της. 

Στα πλαίσια αυτά, ίσως ξεχνάει κανείς τι ακριβώς έχει συμβεί στην Ισπανία την τελευταία δεκαετία - όπου η οικοδομική δραστηριότητα, με τη χρηματοδότηση των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη φούσκα στον πλανήτη. Ακόμη και η φούσκα ακινήτων στις Η.Π.Α. (ενυπόθηκα δάνεια χαμηλής εξασφάλισης, subrimes), ήταν πολύ μικρότερη, συγκριτικά με αυτήν της Ισπανίας.

Κατά συνέπεια, η υπερχρέωση των ισπανικών τραπεζών θα αποδειχθεί ότι είναι τεράστια - με τα επισφαλή δάνεια τους να έχουν υπερβεί τα όρια. Η ανακεφαλαιοποίηση τους δε με 60 δις €, η οποία συζητείται επίσημα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα - αφού υπολογίζουμε ότι, θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 150 δις €.

Εάν τώρα σε όλα αυτά τα προβλήματα προσθέσουμε την αδυναμία της Ισπανίας (α) να προβεί σε υποτίμηση του νομίσματος της, (β) να μειώσει τα επιτόκια, (γ) να αυξήσει την ποσότητα χρήματος (τύπωμα) ή/και (δ) να διατηρήσει το δανεισμό του ιδιωτικού τομέα με συνεχή πακέτα ρευστότητας της κεντρικής τράπεζας (όπως συνέβη στις Η.Π.Α., με πολύ μικρότερο αναλογικά πρόβλημα ακινήτων και τραπεζών), θα κατανοήσουμε πως δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα να ξεφύγει από την κρίση - όσο και αν εντείνει τα προγράμματα λιτότητας, από τα οποία δεν έχει τίποτα να περιμένει, ή/και να κλιμακώσει την εσωτερική υποτίμηση.  

ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΠ

Περαιτέρω, σύμφωνα με το ΔΝΤ, τα προγράμματα λιτότητας έχουν σήμερα διαφορετικές «επιδράσεις» στην Ευρώπη, από ότι στο παρελθόν - όπου οι επιδράσεις αυτές υπολογίζονται από έναν «πολλαπλασιαστή», ο οποίος αφορά τη σχέση της δημοσιονομικής πολιτικής με το εκάστοτε ΑΕΠ.

Στα προηγούμενα έτη, ο πολλαπλασιαστής αυτός ήταν της τάξης του 0,5 - δείκτης που σημαίνει πως, όταν το κράτος μειώνει τις δαπάνες κατά 1 δις €, τότε το ΑΕΠ περιορίζεται (ύφεση) κατά 500 εκ. €.  

Σήμερα όμως το ΔΝΤ υποθέτει πως ο πολλαπλασιαστής ευρίσκεται μεταξύ 0,9 και 1,7 - όπου όταν ο πολλαπλασιαστής είναι υψηλότερος από το 1, τότε το ΑΕΠ μειώνεται συνολικά περισσότερο από το έλλειμμα του προϋπολογισμού (στην περίπτωση της Ελλάδας, η μείωση του ελλείμματος κατά 25 δις € περιόρισε το ΑΕΠ πάνω από 30 δις € - οδηγώντας την σε έναν φαύλο κύκλο, με τελική κατάληξη τη χρεοκοπία, εάν δεν σταματήσει αμέσως η πολιτική λιτότητας). Ο Πίνακας ΙΙ που ακολουθεί (μεγέθη κατά προσέγγιση) είναι χαρακτηριστικός:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ:  Σχέση μείωσης των δαπανών με το ΑΕΠ και τα δημόσια έσοδα, σε €

Μείωση Δαπανών
Συντελεστής
Μείωση ΑΕΠ
*Μείωση Εσόδων




1.000.000.000
0,5
-500.000.000
-166.500.000
1.000.000.000
0,9
-900.000.000
-299.500.000
1.000.000.000
1,7
-1.700.000.000
-566.100.000
* Τα συνολικά έσοδα της Ελλάδας υπολογίζονται στο 33,3% του ΑΕΠ της (άρθρο μας), έναντι 32,9% της Ισπανίας και 29,8% της Ιρλανδίας.   
Σημείωση: Στην περίπτωση της Ελλάδας φαίνεται ότι το ΔΝΤ υπολόγισε με συντελεστή 0,5 - ενώ τελικά διαμορφώθηκε μεταξύ 0,9 και 1,7

Τα παραπάνω σημαίνουν με απλά λόγια πως όταν εφαρμόζεται μία πολιτική λιτότητας, ανάλογη με αυτήν που έχει αποφασισθεί σήμερα για στις ελλειμματικές χώρες της Ευρωζώνης, το δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ αυξάνεται διαχρονικά, αντί να μειώνεται - μία υπόθεση που έχει τεκμηριωθεί και από την Ελλάδα.

Ολοκληρώνοντας, ειδικά όσον αφορά την Ισπανία (η Ιταλία έχει πρόβλημα δημοσίου χρέους, όπως και η Ελλάδα, το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο στην επίλυση του), η μοναδική λύση της δεν φαίνεται να είναι η υπαγωγή στο μηχανισμό στήριξης (ESM), αλλά η άμεση έξοδος της από την Ευρωζώνη - ενδεχομένως μαζί με την Πορτογαλία, ενώ κινδυνεύει και η Ολλανδία, εάν δεν βιαστεί (η Ιρλανδία σίγουρα - ενώ η ρευστότητα των τραπεζών της διατηρείται τεχνητά από την ΕΚΤ και το τύπωμα χρημάτων της κεντρικής της τράπεζας).  

Εάν δεν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει όλες οι άλλες χώρες της Ευρωζώνης να περιορίσουν τα χρέη του ιδιωτικού της τομέα – να διαγράψουν δηλαδή χρέη, ίσα τουλάχιστον με το 120% του ΑΕΠ της. Στην περίπτωση αυτή, μετά τη διαγραφή δηλαδή του 120%, το συνολικό χρέος της Ισπανίας θα διαμορφωνόταν στο 337% του ΑΕΠ της - έναντι 333% της Ελλάδας προ PSI.

Με δεδομένο όμως ότι, το ισπανικό ΑΕΠ είναι της τάξης των 1,494 τρις $ (2011), η απαιτούμενη διαγραφή ιδιωτικών χρεών (τραπεζών, επιχειρήσεων και νοικοκυριών), θα πρέπει να υπερβεί τα 1,3 τρις € - κάτι που είναι μάλλον αδύνατον να αποφασισθεί από τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης και ειδικά από τη Γερμανία, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι μπορεί να βρεθούν τόσο πολλά χρήματα.      


Συνεχιζεται...

B.Bιλιάρδος www.casss.gr




221 σχόλια:

1 – 200 από 221   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Ωχ ποδαρικό εγώ σήμερα...

George είπε...

Καλημέρα.....για σήμερα θα έχουμε μια δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα λόγω του ραντεβού στις 1700 των αρχηγών των κομμάτων και αν θα συμφωνήσουν....τους τροικανους με τα ονόματα που ζητούν....... και για την απόφαση για την δόση που θα πάρουμε τον Νοέμβριο (πότε) ...Εντός των ήμερων αναμένεται να υπογραφεί η τελική συμφωνία εξαγοράς της Εμπορικής Τράπεζας από την Alpha Bank........Για σήμερα λοιπόν το στόχος των 850 μονάδων θα προσπαθήσουμε να τον πιάσουμε όπως .....και των 320 κάποια στιγμή για τον Ftse20 και με τον τραπεζικό να έχουμε πιάσει τον στόχο τον 340 μονάδων...... (να δούμε αν μπορέσουμε να τον κρατήσουμε ).....και με την προϋπόθεση να ανέβει ο ημερήσιος τζίρος... Και κάτι ακόμη.... για την Πειραιώς που παίζουμε αρκετοί αν μετατρέψει τα 0,50 ευρώ από αντίσταση σε στήριξη, πιθανότατα πάμε για 0,58 – 0,60 ευρώ, και μετα για 0,75 ευρώ....... και άλλες δυο αντιστάσεις ΑΛΦΑ 2,07 ........ ΕΤΕ 2.28 και μετά 2,45 ........... Άντε βρε και κάλα κέρδη..........

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους...

το ΧΑΑ θα ανεβαινει μετα φοβου...
δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...

αντε να δουμε

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Καλημέρα ΘΔ μην αγχώνεσαι δεν υπάρχουν προληπτικοί εδώ .

Καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ

Σήμερα ξεκινά το κρυφτούλι ???? χαχα
Περνούν τα μέτρα δεν περνούν τα μέτρα χιχι κάτι σαν το δεν περνάς κυρ Μαρία μου μοιάζει .

George είπε...

Την αξιολόγηση “CCC” με αρνητικό “outlook” για τις ελληνικές τράπεζες Eθνική και Eurobank, επιβεβαιώνει ο διεθνής οίκος αξιολόγησης S&P.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Kαλημέρα σε όοοολη την παρέα..
ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ???..

Michalis είπε...

kalimera se olous

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Για πάμε...

Θανασης Κ είπε...

καλημερα σε ολους!!!

Νίκη είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους.Οπως διαφανηκε χτες ο τραπεζικος τραβαει,φτανοντας στα επιπεδα αντιστασης.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα Νίκη και σε όλη την παρέα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα γιγαντοσαυροι ,κλεμμενο

nomad είπε...

Καλημέρα κι από μένα σε όλη την παρέα

και όλε, μη ξεχνιόμαστε

karaefthimiou23 είπε...

Το πάτησε το 0.80,η μουλωχτή χε χε

Θανασης Κ είπε...

το πατησε αλλα ειναι κουφιο τελειως ρε γαμω

karaefthimiou23 είπε...

Έλα ο Φωτόπουλος λέμεεεεεεε

michele είπε...

Και 0,81 το ΙΝΚΑΤ,χωρις να παιξει λεμε

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Θανάση,φαντάσου έφθασε ως εδώ(170%)και δεν βγαίνει προσφορά.

michele είπε...

Να ξεκινησει και το λιπαντικο ,γιατι εχει μεινει πισω

michele είπε...

Καρα εσυ πουλας,εγω πουλαω ?? πως να βγει προσφορα?

karaefthimiou23 είπε...

Έχουμε εισηγμένη Μιχάλη με βαζελίνες...?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μιγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγ

karaefthimiou23 είπε...

Μεγάλοι όγκοι στο ΙΑΤΡ.

michele είπε...

Του ομιλου Βαρδινογιαννη Γιαννη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πλακα κανω,για την ωρα τουλαχιστον

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ντεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλ

karaefthimiou23 είπε...

Περίμενα να το αναφέρεις λίγο πιο πιπεράτα χα χα χα χα

michele είπε...

Αλεξ,εχω κατι για σενα περιμενε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο ερχεται ο σωληναςςςςςςςςςςςς

michele είπε...

Ειχες αναφερει κατι για υγραεριο κλπ
διαβασε εδω:
http://www.capital.gr/News.asp?id=1640858

karaefthimiou23 είπε...

Θα χρειαστούνε οι σκούπες Phillips ως στο 0.541 sth PEIR.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μιγγγγγγγγγγγ.

karaefthimiou23 είπε...

...που τα ρουφάνε όλα και σήμερα χε χε

Απροπό,το 343 ο ΔΤΡ το πάτησε.

michele είπε...

Γιαννη ειναι πρωι ακομα,γι αυτο ειμαι πιο...κυριος χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παρτε ολοι απο λιγο φωτοπουλο να σπασουμε το 4,25

michele είπε...

Γιαννη, a propos ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ποιο προπο ρε καρα πρωι πρωι ξερος ασσος ειναι

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι χε χε

karaefthimiou23 είπε...

Φωτοοοοοοοοοοοο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα παιδια στηριζουμε τον αγωνιστη

karaefthimiou23 είπε...

Με Φωτό στο τιμόνι,το ράλυ δυναμώνει...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εμενα δηλαδη χεχε τι νομιζατε!

nomad είπε...

Αλέξανδρε δε πρέπει να κλείσει το χάσμα από κάτω της πριν φύγει;;;

ή για πλάκα το λές;

karaefthimiou23 είπε...

Ποιανής Ηρακλή?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεια σου βρε αγωνιστή Αλέξ.

nomad είπε...

ΜΙΓ που λέει ο Αλεξ

karaefthimiou23 είπε...

Όχι απαραίτητα τώρα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν το χασμα ειναι εκκινησης,και δεν νομιζω οτι ειναι κατι αλλο, οσο μενει ανοιχτο τοσο το καλυτερο αν και εγω δεν ειμαι γκαπολογος οπως ο michele

giannhs kon είπε...

Καλημερα και παλι σε ολους

Άντε να πάρω κ εγώ να ΣΑΣ ΤΗ ΠΑΩ στο 4,33 μετρήστε μέχρι το 100 χαχαχα

ΟΛΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

michele είπε...

Ηρακλη εφυγε τωρα,αναβαλλεται το κλεισιμο gap για αργοτερα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου κοριτσι

michele είπε...

Δεν κλεινει σε 3-4 συνεδριασεις,κλεινει αργοτερα σε δευτερο χρονο.

karaefthimiou23 είπε...

4 απαντήσεις ταυτόχρονα,καλά πάμε χε χε

Καλημέρα Βασιλκή,καλημέρα Γιάνναρε και...ΟΛΕ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λιγο θελει το...κολεοπτερο να την κανει για 0,50

nomad είπε...

ευχαριστώ για απαντήσεις σας

ΕΧΑΕ πατάει γκάζι, Γιάννη κ23 ωραία η παρατηρηση σου τη σφήνα χθες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οχι με αυτο τον ογκο καλη μου

nomad είπε...

Michele η απάντηση σου καλύπτει και το χασματάκι σε ΠΕΙΡ;

karaefthimiou23 είπε...

Ρε συ Αλέξανδρε κάτσε να βάλει την εντολή η JPM,μην είσαι ανυπόμονος χε χε

Από στιγμή σε στιγμή αναμένω τον μάγο να την προαναγγείλει...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να μου το πεις και μενα εγω μιλαω μονο με γκολναμ βλαξ

michele είπε...

Ε βεβαια Ηρακλη..για ποιον ογκο λες Αλεξ??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για το κολεοπτερο

michele είπε...

Ποιο ειναι αυτο παλι?? πρεπει να κανουμε σελιδα με τα υποκοριστικα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η μιγα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πρεπει να κανουμε λεξικο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σας και πάλι
Αλέξανδρε ούτε ο μάγος θα την διαφήμιζε τόσο χαχαχα
Πάρα κι εγώ λίγα πάντως

Τώρα για όσα έπαιξαν μακριά κι αγαπημένοι, τα έδωσα το πρωί όσα μου είχαν μείνει.

Τόπο στα νιάτα που δεν έπαιξαν ακόμη αλλά άντε να τα βρεις (και να σου κάτσει βεβαίως).

michele είπε...

ΜΙΓ= Κολεοπτερο
ΙΝΚΑΤ = Caterpillar
ETE= Μουλαρα( μλαρα)
ΔΕΗ=Φωτοπλος
ΣΕΝΤΡ= Νειαδας ( για προχωρημενους )
ΣΑΙΚΛ=λιπαντικο
ΝΗΡ = Τσιπουρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να φανεί ο ΜΑΓΩΣ πρέπει να κάνει κανένα άλμα πρώτα γιατί τόσες μέρες που ήταν κολλημένη έτρωγε κράξιμο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

και ΦΑΓΚΡΙ παρακαλώ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ψαροκασελα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τρακτερ,εμπλαστρον

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο παντως εγω ειπα ,οχι με τετοιον ογκο,καλη τυχη παντως

michele είπε...

Σωστα,βοηθειστε,Καρα εκλεισε και το γκαπακι στο ΙΝΚΑΤ για να μην αφηνουμε εκκρεμοτητες προς τον ασσο.

michele είπε...

Ρε παιδια για βοηθειστε τη μνημη μου,που θα επαιρνε ΕΧΑΕ ο Αλεξανδρος??? χαχαχαα

karaefthimiou23 είπε...

Πύ-πύ-πύραυλος ΕΧΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

με τα ιδια λεφτα πηρα φωτοπουλοοοο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ένα ένα τα παιδιά να παίρνουν σειρά.

Θα το καταφέρεις Βαγγέλη το 3.80;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πυραυλος ο... booker.μπραβο παιδες

karaefthimiou23 είπε...

ΙΝΚΑΤ= Caterpillar
μ'άρεσε αυτό χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε ευχαριστώ, λίγα για τώρα και βλέπουμε αν πάει πιο κάτω

Βάλια και Νίκη, καλημέρα στις κυρίες μας.

michele είπε...

Αλεξανδρε μου εισαι ευελικτος.Τοσα χρονια ορειβατης και πεζοπορος,αλλοιμονο χεχε..

Καρα τη βαφτισα ετσι σε καποιο ραλλακι.Ως γνωστον η Caterpilar μεγαλη δυναμη στο ΝΥSΕ

karaefthimiou23 είπε...

Αναγκαίο το χωσιματάκι που παρατηρείται την τελευταία μισή ώρα,να φτιάξουν και οι όγκοι και να πάρουμε πάλι φόρα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σε 60λεπτο δημιουργειται κατι που μοιαζει με high fractal και δεν ειναι καλο,αλλα τετοια αντισταση δεν σπαει με την μια θα χρειαστουν ή ογκοι ή υπομονη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

γέρνει η ΓΕΚ επικινδυνα!

karaefthimiou23 είπε...

Κώστα 300% ανέβηκε η ΓΕΚ,δεν συμβαίνει κάτι το τρομερό που διορθώνει.

michele είπε...

Eνδιαφερουσα η ΓΕΚ σιγα-σιγα σημαντικο σημειο εδω..

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

δηλ...για την ΓΕΚ!!??Ποιό το σημαντικό σημείο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για ΓΕΚ ρωτήστε τον Αλέξανδρο με τον 55άρη του που θα πάει αν χάσει το 1,60

michele είπε...

Ο 20 αρης ειναι στο 1,55 ,αλλα εχει στηριξη γραμμης και εδω στο 1.60

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ο.κ Michele

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι παρακαλώ ο Αλέξανδρος να απαντήσει χαχα
(παρήγγειλε αρκουδοπροβιά στον ΦΑΣΟ χτες)

Θανασης Κ είπε...

michele ειναι ακομα στο ΣΕΝΤΡ??

Θανασης Κ είπε...

Ο Νειαδας εννοω..

δημοσθενης είπε...

ΑΦΑΙΝΤΙΚΟ ΕΙΣΕ ΓΑΤΩΣ…ΧΕΧΕ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΙΡΑΙΟΣ…ΕΤΣΙ ΚΟΛΑΚΕΒΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΧΕΧΕ..ΞΕΡΗΣ ΚΑΛΑ ΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ…ΧΕΧΕ..ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΑΧΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΠΕΡΙ +20% ΜΙΓΓΓ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ…ΧΕΧΕ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΤΕ-ΑΛΦΑ-ΕΥΡΩΒ=ΠΕΙΡ-ΜΙΓ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…ΕΙΣΕ ΟΜΩΣ ΓΑΤΩΣΣΣΣΣΣΣΣ…ΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΝΟΡ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩ…ΞΕΧΝΑ ΚΙ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ , ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ…ΓΙΑ ΓΔ 380 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 180 ΜΟΑΝΑΔΕΣ…ΑΦΑΙΝΤΙΚΟ ΕΙΣΕ ΓΑΤΩΣ…ΑΠΑΙΚΤΟΥΑ…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολε ο παπαγαλος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για την γεκ καλο ειναι να περιμενει κανεις λιγο

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

για το 1,50 Αλεξ?

δημοσθενης είπε...

ΑΦΑΙΝΤΙΚΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟ..ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ??????

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αντίδραση??

George είπε...

Για ΓΕΚ σντισταση στο 1,60... πιστευω να την κρατηση......και εχω και πολλα τεμαχια..... θα εχουμε αντιδραση ....... και μετα παμε για 2,20............

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κωστα δεν την εχω δει προσφατα και δεν ειμαι σε θεση να εκφερω αποψη

δημοσθενης είπε...

ΕΤΣΙ ΑΦΑΙΝΤΙΚΟ ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟ ΧΑΖΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΟΣ...ΕΙΣΕ ΓΑΤΩΣΣΣΣ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πολυ προχειρα εαν δεν αντιδρασει εδω δεν θα την ακουμπησω για καιρο

δημοσθενης είπε...

ΑΠΑΙΚΤΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο Γδ προσπαθει να ακυρωσει το high fractal του ωριαιου εαν οχι οι γρηγοροι,οχι εγω δηλαδη,την κανουν κατω απο το 827/826

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια…
«…το ελληνικό δημόσιο άντλησε 1,625 δις. ευρώ από 3μηνα έντοκα με ελαφρώς χαμηλότερο επιτόκιο στο 4,24% έναντι 4,31% που ήταν στην αντίστοιχη δημοπρασία της 18ης Σεπτεμβρίου…»
http://www.capital.gr/News.asp?id=1641042

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δεν γνωρίζουν ακόμα πόσα κινητά πληρώνουμε στο Δημόσιο!
ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ...

ο dwk είπε...

http://www.bloomberg.com/quote/.grk:ind

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου ΘΕΟΔΩΡΕ

ο dwk είπε...

…γεια σου Αλέξανδρε πρώην αρκούδε !!!

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς τον Θεόδωρο.Ωραία η συνεδρίαση .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΑΥΤΑ LAST YEAR!

THE JUNIOR είπε...

ΑΓΟΡΑ

ΙΝΤΑΚΑΤ 20 ΕΚ.
ΑΒΑΞ 90 ΕΚ.

ΠΩΛΗΣΗ

ΓΕΚ 140 ΕΚ. (50% ΑΠΟ ΑΒΑΞ)
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 290 ΕΚ.(200% ΑΠΟ ΑΒΑΞ)

ο dwk είπε...

…σωστός τότε, σωστός και τώρα Άλεξ !
…καλησπέρα Κ23 !

michele είπε...

O Nειαδας εχει φυγει καιρο απο εκει Θαναση.Οι ομολογιουχοι 20 εκ ευρω,μετετρεψαν σε μετοχες στο 0,36.Αντιλαμβανεσαι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τα τα παιδιά... Πριμαντόνα και Θοδωρή

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σε ανοδικό χρηματιστήριο να κανείς stop loss στη ΓΕΚΤΕΡΝΑ....tragic!

michele είπε...

Μικρε με μπερδεψες παλι..

michele είπε...

Αν δεν σπασει το 20 αρη ,δεν κανεις stop loss Aλεξανδρατε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

απο τις 28 σεπτεμβριου η γεκ εχει στηριχθει τρεις φορες στον 20αρη και αργα η γρηγορα...

ο dwk είπε...

…καλησπέρα Πάνο! …ήρεμο σε βλέπω σήμερα…
…σου …έριξε τίποτα στον καφέ ο Michele ;;;;;

THE JUNIOR είπε...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΓΕΚ,ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΞ,ΙΝΤΑΚΑΤ

ΧΘΕΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΗ

ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΑΣΚΟ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ

ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΕΥΣΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ..

ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΜΑΙ
ΚΟΙΝΩΣ ΕΧΩ 3 ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ.

michele είπε...

Ωραια εγινες κατανοητος ΜΙΚΡΕ.Κοιτα μην δεις αντιδραση απο ΓΕΚ,( εαν λεω) μπουμπουνισε το μουλαρι τον ΑΒΑΚΑ χαχα
Τεχνικως καλα επραξες με Βαγγελη κατα τη γνωμη μου

THE JUNIOR είπε...

Τα μουλάρια συνδυάζουν χαρακτηριστικά

των γαϊδουριών, όπως η υπομονή και επιμονή

και των αλόγων, όπως η αντοχή και η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων βαρών

θα δεις το αλογο που κρυβει μεσα του

michele είπε...

Ξερεις οτι δεν μιλαω θεμελιωδως..αλλα παικτικως.

THE JUNIOR είπε...

αλλα απο την αλλη ,για γαιδουρι

τι κανει στα ψηλα 2 χρονων.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θοδωρή έχεις δίκιο αλλά πρέπει να έρθει η ώρα μου κι εμένα χαχαχα

Καφέ πίνω στο σπίτι για την ώρα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση!

michele είπε...

Ε Γιαννη ,την ειχαν ξεφτιλισει 40 εκ κεφαλαιοποιηση..ειπαμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ορίστε για να κάνω μια αρχή:


α) ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΤΤ ΑΠΌ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΣ

β) ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΔΕΣΑ:
1. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ !!!
2. ΣΚΟΡΔΑΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ !!!

(Το γέλιο είναι δωρεάν όπως και το βρισίδι)

THE JUNIOR είπε...

εγω γεκ παντως κοντα στα 1,30 θα την ξαναδω.

michele είπε...

Ωχ Θοδωρη ασε τον ανθρωπο να πιει τον καφε του,τον εβαλες στην πριζα..θα παρει μπροστα τωρα και ποιος μας σωζει..
Αντε ρε Σαμαρα να σπασουμε το ψηλο ετους !! χαχαχα

δημοσθενης είπε...

1,86 - 20% =1,4880

ο dwk είπε...

…πράγματι! …αν πάει καλά ο Σαμαράς…
…και βάλει κανένα γκολ ο Γκέκας…
Θα βρεθούμε στα ψηλά έτους στην βαθμολογία…

michele είπε...

Στο 830 δεν μπορουμε να μην κανουμε bet.. ηδη ξανα-μπηκαμε ΠΕΙΡ να δουμε τα αντανακλαστικα,κοιταω και την ΓΕΚ.
ΜΙΚΡΕ εκει κατω εχει και γκαπακι η ΓΕΚ..

michele είπε...

falling wedge στο δεικτη..χμμ

George είπε...

1,30 ΓΕΚ μονο με το μακαρονι θα δεις....χα χα δηλαδη εμεις που εχουμε πρεπει να γινουμε κλεφτες ????

THE JUNIOR είπε...

λεω να τα γεμισω,αν τυχον παει.

ιντραλοτ για πανω απο 1,60 τι λες

THE JUNIOR είπε...

ας μην παει ποτε

αλλα αν παει θα λες ποιος καλος ανθρωπος τα πηρε τα χαρτια.

michele είπε...

Οπως το ειπες πανω απο 1.60 .Δεν θα μ αρεσει κατω απο κει ξαναμπαινει σε καναλι απο το οποιο εχει βγει.

michele είπε...

Για παμε τωρααααααααααα

michele είπε...

To falling wedge εσπασε επανω χεχε

ο dwk είπε...

…Michele μια ΑΚΟΜΑ επιτυχία σου το 2:37 ………

michele είπε...

Για γρηγορα πιστολια.Αλλα αν δεν περασει το 837,8 θα φαμε μονο ψωμι σημερα.Αν το περασει ..

michele είπε...

Το εσπασε κι αυτο..καλα παμε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλα παμε για μαζευτειτε τωρα σιγα σιγα,αρχιζει το match και οι φραπεδες μακρυα απο τα πληκτρολογια

ΓΕΙΑ ΣΟΥ FRAP MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

michele είπε...

Ελα ρε στρατηγε,ευχαριστουμε για τα δωρα

ο dwk είπε...

…με την εεε στο +3,82 όμως ….
…πρέπει να ακολουθούσουν και τα άλλα…

Θανασης Κ είπε...

Η ΔΕΗ στις αντιστασεις παλι

michele είπε...

Την παρακολουθυμε κι αυτη,για να..ξερουμε που βαδιζουμε Θοδωρη

michele είπε...

Μαλλον λογω των καλων αποτελεσματων της Goldman Sachs,ανεβηκε και ο DAX +1,4%

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα τωρα τωρα με επιστημονικο τροπο να κινηθουμε.
Βοηθα θεουλη μου να βγαλουμε φραγκα
Ελευθερη επιλογη προσευχης λεμεεεεε

ThitaDelta είπε...

Καλά ας μη μετράμε επιτυχίες του michele, θα χάσουμε το νούμερο. χαχα

Η αγορά πάντως κάτι καλό περιμένει (προεξοφλεί)!

ο dwk είπε...

…πήρε το σήμα σου M. Και ξεμύτισε ο …άλλος…
…σε λίγο …καλά να τον δεχτείς και από δω !!!

michele είπε...

Ρε σταματηστε ..Λες Θοδωρη??? χαχα

michele είπε...

Εσυ Αλεξ ανοιξες το ΦΩΣ τη σωστη στιγμη.Μαγκα θα σε κανει ο Φωτοπλος χεχε,ο καλυτερος φιλος σου θα γινει.Εμαθα οτι παει και για προεδρος της ΓΣΕΕ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και σε λιγο ο Σωληναςςςςςςςςςςςς

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και η μυγα θα την κανει τη δουλεια αλλα να δωσει σημα πρωτα Πανοοο

michele είπε...

Καλος κι ο ΟΤΕ ..

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Και το ψηλο ημερας??? τα μαστορια?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κρατησου mickele και ασε τον ανεμο να μας παιρνει τα μαλλια
ουπς !!

μπαρμπαλιας είπε...

yes yes yesssssssssss P

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βοηθαει και ο οπαπ αφου δεν χανει χεχεχε.\
Γαιδουρινη υπομονη εχω δωστε μου τοκοοοο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σημερα αυριο ερχεται ο σωληνασσσσσσσσσσσσσσσσσσ

nomad είπε...

όλε όλε λέμε, χαχα

michele είπε...

Καλο μεσημερι Νικολα.Συμφωνω για Σωληνα..ο ομιλος ξαναπροθερμαινει τα χαρτια του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο δτρ προσπαθει αλλα δεν βλεπω ογκο για να δουμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οχι ολος εκεινο το κουτσαλογο η ελβαλ δεν ειναι για πανω απο 1,15 ,παπαπαπα ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χεχεχεχε θα πεταξει δηλαδη....καποτε

michele είπε...

Ειναι πιο κουτσαλογο απο τους αλλους η ΕΛΒΑ,αλλα θεμελιωδως μουρλια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μωρε ας παει 1,15

michele είπε...

Για να παει αυτη 1.15 σημαινει οτι θα εχουμε πολλα προβληματα σε ολο το ταμπλο.Να μην το ευχεσαι.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΕΛΚΑ ή Σωλήνα?

michele είπε...

Για σενα Σωληνα,να εχει κινηση και κομματια.Και γω το προτιμω τωρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τεχνικα δεν εχουν συγκριση Σωληνας αλλα να δωσει σημα,αυριο μαλλον οσο θα λειπω,τελος παντων θα προγραμματισω τον αυτοματο Michele

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

2 sta 2 ARA?\
ελβα χεχεχεχε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

OΠΑΠΙΣ βγήκε απο την οθόνη!1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ουστττττ
ΞΕΦΤΙΛΕς

μπαρμπαλιας είπε...

...μιλαμε για αγρια καταιγιδα...
φαινομενο...
...η δυναμη της φυσης...
απολαυση...υπο προυποθεσεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μια χαρα εισαι εσυ Ηλια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για να δουμε τον οπαπ αλλα κολπα εκει,ετοιμαζουν τιποτα?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΙΝΛΟΤ μήπως ετοιμάζει και αυτή βαλίτσες? το ίδιο και η ΑΡΒΑ ? Ξέρει κανείς κάτι, άλλες υποψήφιες?

michele είπε...

Καινουργιο τοπικο υψηλο για ΙΝΛΟΤ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

νεο υψηλό για ΙΝΛΟΤ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πιο γρήγορος απο την ισκία του..

michele είπε...

Παει να μπει στον ftse25 η ΙΝΛΟΤ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρεεεεεε που δίνει ρε φίλε σήμα η ΜΙΓααααα???
Και που θα το δω εγώ ο στραβός????

Στο κινητό που βλέπω έχω 5 γραμμές πάντως, φουλ σήμα χαχαχα

michele είπε...

Παει και το σημερινο υψηλο..καπου εδω κοντα θα το κλεισουνε να μας σπασουν τα νευρα χαχα

ο dwk είπε...

…σου τα είπα εγώ Michele…

μπαρμπαλιας είπε...

...εχω ξανα ματα γραψει...
η ΜΛΑΡΑ σδυνατει να παρακολουθησει την αγορα....

michele είπε...

Χαχα Θοδωρε ..σωστος!

michele είπε...

Ελγεκα παλληκαρια χαχα

ο dwk είπε...

…άστον να κοιμάται …τι θέλεις και τον ξυπνάς…
…παλούκια του έβαλες στις 2:37 με ΓΔ 830,45…….

μπαρμπαλιας είπε...

Greek-German 10-Yr Spread Add to Portfolio
.GRK:IND 1,597.69 11.35 0.71%

fasokinigos είπε...

Καλησπερα στην Παρεα. Φιλε Γιαννη (αλεξανδρατος)...εχεις meil.

ο dwk είπε...

…τι έγινε ρε παιδιά ;;;;;
…αν ήταν κατηφόρα, θα έλεγα ότι έσπασαν τα φρένα …..
…γεια σου Φάσοοοοοοο !!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πανο απαντησα

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε μου dwk!!.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 221   Νεότερο› Νεότερο»