Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
Stock brokers react as they watch the Diwali Muhurat Trading at the Bombay Stock Exchange on Wednesday.
                  σχόλια για τη συνεδρίαση online...
Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ : ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ...
β μερος.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, θεωρούμε σκόπιμη μία περιληπτική αναφορά μας στο θέμα της τραπεζικής ενοποίησης, το οποίο συζητείται σήμερα έντονα στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, με τον όρο «τραπεζική ενοποίηση» εννοούμε τις προτάσεις που έχουν γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στα πλαίσια της κρίσης των χρηματαγορών και των κρατών - με στόχο μία κεντρική, καθώς επίσης κοινή υπευθυνότητα για τις καταθέσεις, για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και για τα πάσης φύσεως μέτρα διάσωσης. Με βάση αυτές τις προτάσεις, σχεδιάζεται να ληφθούν τα παρακάτω κυρίως μέτρα:

(α)  Να δημιουργηθεί μία κεντρική υπηρεσία για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η οποία να μπορεί να αποφασίζει μόνη της για όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής οικονομικής ένωσης.

(β)  Να εξασφαλισθεί η δυνατότητα παροχής βοήθειας από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ESM), απ’ ευθείας στις τράπεζες που αντιμετωπίζουν προβλήματα - αντί να μεσολαβούν τα κράτη, συμπαρασύροντας ολόκληρες τις οικονομίες τους στις προσπάθειες διάσωσης των τραπεζών τους.  

(γ)  Να ενοποιηθούν όλα τα εθνικά συστήματα, στον τομέα της εγγύησης των καταθέσεων στις τράπεζες, έτσι ώστε να σταματήσουν ο εκροές καταθέσεων από το Νότο, με αποδέκτη το Βορά. 

Τόσο η Γαλλία, όσο και η Κομισιόν, τάσσονται υπέρ μίας μεγάλης τραπεζικής ενοποίησης – όπου όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα ευρίσκονται κάτω από την εποπτεία της ΕΚΤ. Η ΕΚΤ φυσικά δεν θα τα έκανε όλα μόνη της, αλλά θα ενεργούσε με τη βοήθεια των εθνικών εποπτικών αρχών, καθώς επίσης των κεντρικών τραπεζών της εκάστοτε χώρας.

Σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι το ότι, η τελική απόφαση θα ανήκει στην ΕΚΤ – γεγονός που σημαίνει μεταξύ άλλων πως η ΕΚΤ θα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει το κλείσιμο μίας τράπεζας, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, εάν και όταν το κρίνει απαραίτητο.

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία τάσσεται υπέρ μίας μικρής τραπεζικής ενοποίησης, όπου η ΕΚΤ θα έχει την εποπτεία των 25 μεγαλύτερων εμπορικών ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – με την αιτιολογία ότι, η ΕΚΤ δεν θα είχε τη δυνατότητα να τις επιβλέπει όλες (περί τις 6.000).

Στην πραγματικότητα βέβαια η αιτία δεν είναι αυτή, αλλά η άρνηση της Γερμανίας να επιτρέψει τον έλεγχο του δικού της χρηματοπιστωτικού συστήματος – επειδή εντός της επικράτειας της, όπως και στην Ισπανία, υπάρχουν πολλές σχεδόν χρεοκοπημένες τράπεζες, οι οποίες έχουν τεράστιες ανάγκες αύξησης των κεφαλαίων τους. Εκτός αυτού, η συνέχιση του δανεισμού της από τις αγορές με μηδαμινά επιτόκια (οφείλει πάνω από 2 τρις €), καθώς επίσης η εισροή χρημάτων από το Νότο, τα οποία αυξάνουν τις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα της - εις βάρος φυσικά όλων των άλλων κρατών.  

Περαιτέρω, όπως έχουμε ήδη μάθει από την παρούσα κρίση της Ευρωζώνης, μία νομισματική ένωση δεν μπορεί να λειτουργήσει εντελώς αποκεντρωμένα – επειδή δημιουργούνται μεγάλες ανισορροπίες εντός της, οι οποίες είναι αδύνατον να ελεγχθούν μόνο με μέτρα λιτότητας.

Η τραπεζική ένωση ορίζεται ουσιαστικά σαν ένα είδος κυκλοφοριακού συστήματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την επιβίωση της ένωσης. Όταν τώρα δημιουργούνται «δομικές ανισορροπίες» όπως, για παράδειγμα, εμπορικά πλεονάσματα στη Γερμανία, με αντίστοιχα ελλείμματα στην Ελλάδα, τότε χρειάζεται η τραπεζική ενοποίηση για να μπορέσουν να ελεγχθούν οι χρηματικές ροές.

Η αιτία είναι το ότι, όταν οι γερμανικές τράπεζες αποφασίζουν ξαφνικά να σταματήσουν τη χρηματοδότηση των ελληνικών ελλειμμάτων, τότε η χρηματοδότηση, υπό τις σημερινές συνθήκες, αναλαμβάνεται αυτόματα από τις κεντρικές τράπεζες – μέσω του συστήματος πληρωμών στη διατραπεζική αγορά, του γνωστού μας target II.      

Στα πλαίσια αυτά, η τραπεζική ενοποίηση (ιδίως αυτή των 25 μεγαλυτέρων τραπεζών), συμφέρει κυρίως τη Γερμανία - αφού κάθε μήνα (με αφετηρία το ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2007, όπου οι γερμανικές τράπεζες έπαψαν ουσιαστικά να χρηματοδοτούν τα ελλείμματα των χωρών του Νότου), αυξάνονται τα πλεονάσματα της κεντρικής τράπεζας της στο σύστημα target II. Σήμερα ξεπερνούν τα 700 δις € με αυξητική πορεία - οπότε η χώρα είναι εκτεθειμένη σε έναν τεράστιο κίνδυνο, σε περίπτωση τυχόν διάλυσης της Ευρωζώνης (ή μονομερούς εξόδου της).

Εάν τώρα υπήρχε μία μεγάλη τραπεζική ενοποίηση, τότε δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο η εθνικότητα της κάθε τράπεζας – οπότε δεν θα αναφερόμαστε σε ελληνικές ή γερμανικές τράπεζες, αλλά σε τράπεζες στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να απορρίψει μία τράπεζα στο Βερολίνο, ένα δάνειο σε μία τράπεζα στην Αθήνα – επειδή μία τραπεζική ένωση είναι αναμφίβολα μία ένωση αμοιβαίας μεταφοράς κεφαλαίων, όπου οι χώρες με ισχυρές τράπεζες είναι υπεύθυνες για τις χώρες με αδύναμες τράπεζες, όπως συμβαίνει σήμερα σε εθνικό επίπεδο.

Δηλαδή, εάν τυχόν συμβεί κάτι σε μία τράπεζα με έδρα την Ελλάδα, δεν θα υποχρεωθεί να τη βοηθήσει το ελληνικό δημόσιο, αλλά η ΕΚΤ – όπως εάν συμβεί κάτι σε μία τράπεζα στην Κρήτη σήμερα, δεν είναι υπεύθυνη η περιφέρεια, αλλά το ελληνικό δημόσιο.  

Αντίθετα, εάν δεν αποφασισθεί η μεγάλη τραπεζική ενοποίηση, αλλά μόνο η εποπτεία των 20-25 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών τραπεζών από την ΕΚΤ (όπως για παράδειγμα της Deutsche Bank, της ΕΤΕ κλπ.), χωρίς να υπάρξει μία ευρωπαϊκή εγγύηση όλων των καταθέσεων, τότε θα επρόκειτο για ένα ακόμη γραφειοκρατικό βήμα – χωρίς καμία οικονομική λειτουργία. Οι γερμανικές τράπεζες θα συνέχιζαν να μην δανείζουν τις ελληνικές, επειδή οι ελληνικές είναι συγκριτικά λιγότερο ασφαλείς, ενώ οι κίνδυνοι της Γερμανίας από το target II θα αυξάνονταν περαιτέρω.

Για τους παραπάνω λόγους, θεωρείται ότι, η τραπεζική ενοποίηση αποτελεί το σημαντικότερο μέτρο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, περισσότερο επείγον ακόμη και από τα ευρωομόλογα – επειδή τα πακέτα στήριξης, οι «ενέσεις» ρευστότητας, καθώς επίσης οι αγορές ομολόγων από την ΕΚΤ, είναι αδύνατον να καταπολεμήσουν μακροπρόθεσμα τα προβλήματα της Ευρωζώνης, οδηγώντας την στην έξοδο από το τούνελ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας είναι, σύμφωνα με το ΔΝΤ, της τάξης του 237% του ΑΕΠ της ή περί τα 13,9 τρις $  – σχεδόν όσο των Η.Π.Α. δηλαδή, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού το χρηματοδοτεί με επιτόκιο 0,765%. Η αιτία είναι το γεγονός ότι, οι κάτοχοι των ομολόγων είναι οι τράπεζες, οι επιχειρήσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία και τα νοικοκυριά της χώρας – η οποία ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται κατά 90%.

Αν και πρόκειται λοιπόν για έναν εξαιρετικά επικίνδυνο, «χάρτινο πύργο», κανένας Ιάπωνας δεν έχει τη διάθεση (ούτε το κίνητρο), να τραβήξει εκείνο το χαρτί, το οποίο θα προκαλούσε την κατάρρευση του πύργου – αφού θα θαβόταν και ο ίδιος στα ερείπια. Εκτός αυτού, οι διεθνείς αγορές είναι απολύτως πεπεισμένες ότι, οι Ιάπωνες θα συνεχίζουν να αγοράζουν οι ίδιοι ομόλογα του δημοσίου τους, ακόμη και με μηδενικές αποδόσεις – αφενός μεν επειδή έχουν εμπιστοσύνη στο κράτος τους, αφετέρου λόγω του ότι τοποθετούν την πατρίδα τους υψηλότερα από τον εαυτό τους (με έργα και όχι με λόγια).

Αντίθετα με την Ιαπωνία, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, παρά το ότι είναι σημαντικά χαμηλότερο (120% του ΑΕΠ προ ΔΝΤ), ευρίσκεται κατά 90% (αριθμοί κατά προσέγγιση) στα χέρια ξένων – με αποτέλεσμα αφενός μεν να χρηματοδοτείται με δυσβάστακτα επιτόκια άνω του 5%, αφετέρου να κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή με χρεοκοπία (η πτώχευση μίας χώρας προκαλείται σχεδόν αποκλειστικά από το εξωτερικό χρέος της). 

Η αιτία είναι κυρίως το ότι, οι Έλληνες δεν έχουν εμπιστοσύνη στο κράτος τους – οπότε δεν έχουν καμία διάθεση να το χρηματοδοτούν. Δυστυχώς όμως, η αποφυγή των ευθυνών δεν αποτελεί ποτέ λύση των προβλημάτων – ενώ η Ελλάδα θα ήταν σήμερα ελεύθερη, με ένα πολύ καλύτερο βιοτικό επίπεδο και ευοίωνες προοπτικές, εάν οι Πολίτες της δάνειζαν μέρος των καταθέσεων τους στο κράτος τους (αγορά εθνικών ομολόγων).

Στα πλαίσια αυτά, η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Πολιτών στη Πολιτεία, μέσω της «εγκατάστασης» ενός Κράτους Δικαίου, προηγείται από κάθε άλλη ενέργεια ή προσπάθεια αναδιάρθρωσης της οικονομίας μας – αφού, χωρίς αυτήν, η Ελλάδα δεν πρόκειται (και μάλλον δεν πρέπει) να ξεφύγει από την κρίση, ενώ κινδυνεύει να εξελιχθεί σε ένα τυπικό προτεκτοράτο της Γερμανίας.

Ολοκληρώνοντας τονίζουμε ξανά ότι, παρά την αιτιολογημένη απαισιοδοξία που δυστυχώς επικρατεί, σαν αποτέλεσμα της προδοσίας της πατρίδας μας, των επιθέσεων εκ μέρους των Η.Π.Α. (ΔΝΤ) και της Γερμανίας, καθώς επίσης των τεράστιων λαθών της Πολιτείας και των Πολιτών της, είμαστε σίγουροι ότι, η Ελλάδα θα βγει ενδυναμωμένη από την κρίση – αφού αφενός μεν είναι μία πλούσια, πολλαπλά προικισμένη χώρα, αφετέρου διαθέτει μία πανέμορφη, εύφορη φύση, άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό (νέους) καθώς επίσης μία εξαιρετικά πολύτιμη, «ζηλευτή» ιστορική συνείδηση, η οποία «πηγάζει» από έναν ασυναγώνιστο, μοναδικό πολιτισμό.

Βασίλης Βιλιάρδος  (copyright)
Αθήνα, 13. Οκτωβρίου 2012
viliardos@kbanalysis.com     




268 σχόλια:

1 – 200 από 268   Νεότερο›   Νεότερο»
Bondexj είπε...

καλημερα σε ολους

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
και με νεο ρολογακι στη σελιδα..ωραιοτατο..
μας ειχε φαει η μαυριλα Μικε μας...

τωρα για Bombay Stock Ex...
δεν θα ηταν ασχημο μια βολτα...και λιγο παρακατω στο Cochin ....
θα σας παω για μια ξεναγηση ...αλλα θα προτιμουσα την Αργεντινα ...που εχει και τριζατη προεδρο και μπαλιτσα στο River και στο Mardeplata...και οχι μονον

μπαρμπαλιας είπε...

...και για τα παιδια-μαστορια...της στηλης ,που ασχολουντε με την τεχνικη αναλυση...και χθες ειπαν παρα πολλα...
ερχεται να τα αντιγραψει η UBS...

UBS: Σήμα αγοράς δίνει το Χ.Α.

http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/732834/Article.aspx

μετα σχεδιαγραμματος παρακαλω...
Μικε,Καραbull,Αλεξ...και λοιπες δυναμεις...
μαλλον "η βεβαιοτατα...οι UBSέδες...σας παρακολουθουν...

μπαρμπαλιας είπε...

...και θα πει ο Μικες...
ε καλα...μπρικια κολαμε;;;;αχαχαχαααα

PS είπε...

Μπαρμπ.κλμ.
Το golden cross που σημειώθηκε στις 12/10/12,δεν έχει όμοιό του την τελευταία 5ετία,παρά μόνο τον Αύγουστο του 2009,όπου ο 50άρης έκοψε πρός τα πάνω το 200άρη,με αποτέλεσμα ο ΓΔ από 2.500 να δει πολύ σύντομα νέο υψηλό ,στις 2,900μνδ.
Ένα +20% από τα σημερινά επίπεδα λογικά το έχουμε στο τσεπάκι,μπορεί και πριν το τέλος του έτους,αν δεν μεσολαβήσουν εξελίξεις ανεπιθύμητες για την αγορά.
Να μια εύκολη εξήγηση για την πρόσφατη επιμονή του ΠΛ με τις 1000-1050μνδ.
Από δω και πέρα λοιπόν ψάχνουμε μόνο για μετοχές ,που θα ξεπεράσουν κατά πολύ το +20% του γενικού.
Υπολογίζω σε κυπρ-ετε και οπαπ(που πρέπει να ολοκληρώσει το τρίγωνο σύντομα).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους εχθες ειπα οτι σημερα βλεπουμε Σωλκ και το εννοουσα ,μονο βλεπουμε.
Διαγραμματικα η διασπαση του 1,40 δινει στοχο στο 23χ μια πολυ μεγαλη δηλαδη κινηση αλλα νομιζω οτι αυτη η αντισταση θα αποδειχθει πολυ σκληρη και θα απαιτησει πολυ χρημα για να αποτελεσει παρελθον,ας μην ειναι το δικο μας χρημα.

PS είπε...

4ημ.μετά την 24η/8/09 δημιουργείται τοπική κορυφή,7ημ αργότερα έρχεται σημαντική διόρθωση κατά 10% και μετά συνεχίζεται η άνοδος ως τις 2.900.
Τον Μάρτιο του 2011 ο 50άρης προσπαθεί εκ νέου να πλησιάσει τον 200άρη,αποτυγχάνει,και το Πάσχα που ακολουθεί,κάποια φωνή βοώντος από μακριά φωνάζει στο ΒΝ :"΄Οσο και να αγοράσετε ΠΑΛΙ θα χάσετε".

Γεράκι είπε...

Πολυ καλημέρα σας....

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Μπαρμπα οπου παμε μαζι μας θα σε παρουμε να εχουμε ξεναγο χαχα.
Θα ηθελα οταν κανω καποιες αλλαγες γενικοτερα στην εμφανιση να μου λετε τη γνωμη σας αμα ειναι να το αλλαζω η να βρισκω αλλες λυσεις.
Ποδαρικο ο bondex για να δουμε

George είπε...

Καλημερα....με μια καλη αγορα ALFA ROMEO..2(0)15 cc. Κυριε Μικελε.....για να εχουμε.....

George είπε...

Aν το κανεις και μεταφερομενο το ρολοι ......διπλα στα σχολια καλημερα αρχοντα ΜΙΚΕΛΕ,,,,,

Bondexj είπε...

αν αποδειχθω γκαντεμης , δεν χαναγραφω πρωι πρωι..μονο βραδυ ....:)

George είπε...

ΦΡΛΚ και σημερα ολα τα λεφτα... και ξερο ψωμι.....2 euro

nomad είπε...

Καλημέρα καλή συνεδρίαση να χουμε,

ολε ο ταύρος

PS είπε...

Πότε είπαμε ο 50άρης αγγίζει τον 200άρη στη ΔΕΗ(6μηνο)???
-Σήμερα.

PS είπε...

-Και στην ΠΕΙΡ???
-Μόλις ΧΘΕΣ.

Θανασης Κ είπε...

Την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρίας Ecojoule Solar ΑΕ, έναντι τιμήματος 541.000 ευρώ, ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ενδυμάτων (ΕΛΒΕ) ΑΕ.

Η Ecojoule Solar, οποία διαθέτει άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 1,97 Mwp, στην περιοχή Κούλια στο Δήμο Μαργαριτίου του νομού Θεσπρωτίας.

Η κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου από την Ecojoule Solar αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου 2012.


michele είπε...

η ΔΕΗ εκανε μια ησυχη συνεδριαση χτες που τρεχανε οι αλλοι.
Πανω στην αντισταση του 20 αρη,δυσκολα

PS είπε...

Εύχομαι να ξεφόρτωσαν όσοι είχαν ΕΛΒΕ στο ράλλι των αρχών Σεπτ.όταν είδε και τα 0,80(ΘΟΥ ΒΟΥ ΗΡΩΝΑ,είδες τους όγκους,και γι αυτό μας πειράζεις???)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους πρωινούς φίλους και σε όλο τον κόσμο.

PS είπε...

Πάντως έχει καλό πάνω κάτω σήμερα.
ΑΓΩΡΕ-ΠΟΛΕΙΣΟΙΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όντως είδες τα 10 κομματάκια και μας δουλεύεις 166, αλλά που θα πάει όταν πάει εκεί με πολλά ξανά τα ξαναλέμε χαχαχα
Και θα πάει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δες τεμ. χτες...

PS είπε...

Καλά τώρα,τα χθεσινά όλα ΕΓΩ τα πήρα...αμφιβάλλεις;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καθόλου...

ο dwk είπε...

…καλημερούδια !
…ναι ! (…11.17)
…γιατί πήρα και εγώ !!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

.....στον ΟΠΑΠι τους βαρεθηκε κι ο διαολος...

ThitaDelta είπε...

Μεγάλα πακέτα διακινούνται στον ΟΠΑΠ;;;;;;

ThitaDelta είπε...

960.000 στο 4,23...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Πολλά πακέτα του οπαπ σήμερα. Μήπως πλησιάζει η ώρα του;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα και στους ...τελευταίους, Θοδωρή και Βάλια.

Λες να τον ...πιάσω και δεν τον πήρα?????

michele είπε...

Το καλο ειναι οτι τα πακετα γινονται χαμηλα..μπορει οι πωλητες να τα δινουν εδω,μαλλον κοιτανε να τελειωνουν.Τα τεχνικα τα εχουμε πει

ο dwk είπε...

…καλημερούδια Βασιλική ! …αμήν και πότε…..
…γεια σου Πάνο !

michele είπε...

Παρατηρειστε την ανυπαρκτη διακυμανση του ΟΠΑΠ (ολα μεσα σε δυο ποντους γινονται)

ThitaDelta είπε...

Γιατί καλό michele;

ThitaDelta είπε...

Επίσης κατά ΠΛ η μοργκάνα αγοράζει και σήμερα μείωσε τιμή στόχο στα 4.

Παιχνίδια για μεγάλα παιδιά ...

michele είπε...

Τα πακετα οταν γινονται ψηλα πανω απο την τιμη που παιζει να τα φοβασαι,οταν γινονται απο κατω ειναι καλο.Το γιατι ειναι λιγο μεγαλη κουβεντα ,εχει να κανει με παρκαρισματα μετοχων κλπ.Βεβαια στον ΟΠΑΠ τωρα ειναι μεγαλο το θεμα ,βαινει προς ιδιωτικοποιηση κλπ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα βρε ρημαδι ξεκουνα χεχεχεχε
Μακαριοι οι αναμενοντες

ThitaDelta είπε...

Wow!!!!!!!

michele είπε...

Δεν εχει αδικο εδω,οταν θελουν να παρουν βγαζουν( σε ασχετο χρονο) μια τιμη στοχο προς τα κατω χαχα

michele είπε...

Φανταζομαι βλεπεις οτι ειναι καλο χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

στην ακρη mike περναει το φορτηγο

Θανασης Κ είπε...

πιεζουν το σεντρ παλι...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Καλημέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Με περιμένατε για να αρχίσει το πάρτι ?? χαχαχα

Εντάξει λοιπόν ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα

καλα πως ειναι δυνατον να μιλαει τοσος κοσμο για την ΕΛΒΕ και να μην κανει 50.000 τεμ καθημερινα



ThitaDelta είπε...

michele

respect φίλε ...

ο dwk είπε...

…ΑΜΗΝ και ΠΟΤΕ !!!
…όλη η θετική ενέργεια επάνω – καταπάνω …(Πάνο !!! –ρίμα…)

ο dwk είπε...

…Βασιλική λουλούδι μου! …αστέρι μου!
…ότι και να πω λίγο θα είναι !!!!!!!

ThitaDelta είπε...

Να με συγχωρέσετε φίλοι να φωνάξω και γω...

ΟΛΕ ο καμπουρο#%#%σαυρος ο ταυρώδης!

ΑΡΤ είπε...

βρε τον οπαπ...
Ντοκι η Βασιλικη απο χθες που μιλησαμε στο τηλεφωνο μου ειπε για τον οπαπ...
Ο Δημοσθενης απο προχθες ειχε γραψει για τον 5αρη και τον 22αρη...η διασταυρωση τους εγινε σημερα και ηταν αναμενομενο οτι θα δωσει κινηση...τωρα μεχρι πουυυυυ....θα δουμε....
Μπαρμπα εχεις μειλ...
Καλημερα σε ολες και ολους...

ο dwk είπε...

…όλα τα είδα φίλε ΑΡΤ !!!
…και τον Δήμο και τον Michele !
…ήρθε όμως το λουλούδι μας και μας γέμισε μοσχοβολιές !
…στο κάτω κάτω αξίζουν οι μικρές στιγμές ευτυχίας !!! χαχαχα!

Γεράκι είπε...

με σωστα κλεισιματα(ειμαστε κοντα)...ο ΟΠΑΠ αλλαζει μεσοπροθεσμη τάση που σημαινει σημαντικος στοχος..

michele είπε...

Υψηλο ημερας με ΟΠΑΠ βεβαια..μεχρι και η υποβαθμισμενη ΚΥΠΡ γυρισε..

μπαρμπαλιας είπε...

...ρε τουτο το μπλοκέ ...εχει απ ολα ...ΟΛΕ....
ετοιμαστειτε για Αργεντινα....

ΑΡΤ καλημερα ΠΑΟΚ απηντησα...

μπαρμπαλιας είπε...

...και ΑΛΦΕΤΑ τσαμπουκαλευεται....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

2,80 Λιακο 2,80

Γεράκι είπε...

ευχαριστώ ΑΛΦΑ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τα σωλκ οφειλουν εδω να φανε το κεφαλι τους,μαζι με τα λεφτα καποιων,αν συμβει ετσι την επομενη φορα θα περασουν την αντισταση με πολυ μεγαλο κερι που θα ξεκιναει κατω απο τα 130,135 αν το δειτε αυτο μαζι με καλο ογκο....

Γεράκι είπε...

Προσεξτε την ΓΕΚΤΕΡΝΑ..καλο κ κακο σενάριο αλλα φυσικα λογω κλιματος καποιος τζογαρει στο πρωτο..ωραιος σχηματισμος...

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΙ ΠΑΝΩ

και ιππικο για αυριο

οτε,ελπε,μυτιλ,βιοχαλκο

PS είπε...

Το κκε σήκωσε τα πανώ του,κάνει τη βόλτα Ομόνοια-βουλή και διαλύεται ήσυχα όπως συνήθως,ΜΑΚΡΙΑ από τον υπόλοιπο κόσμο που μαζεύεται στο πεδίο του άρεως.
Λαός χωρισμένος-για πάντα νικημένος.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα και...ΟΛΕ Ο ΤΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΣ!

Γεράκι είπε...

Τεχνικα φοβαμαι λιγο τον Μυτιλ..βραχυπροθεσμα βεβαια..απο κει κ περα ολα γινονται..το ξερω..

PS είπε...

Στα 0,33 golden cross στο ΥΓΕΙΑ,να δίνουμε και κανα χαρτάκι πού και πού.

Γεράκι είπε...

παρομοια φοβια κ για τον Ελλακτωρ..καπως ξεμενουν απο δυνάμεις πάλι..

ο dwk είπε...

…Κ23 καλημερούδια !
…καλά, καλά !!! ΔΕΝ ξαναρωτάω !!!!!

michele είπε...

Δεν εχω καταλαβει την ασχολια σου Αλεξανδρου με τα ΣΩΛΚ,αφου τα λεφτα των αλλων θα την πανε εκει που πρεπει.Απλα καθονται εδω για αυτους που δεν πιστευουν στη διασπαση της αντιστασης.Και ειναι πολλοι οι απιστοι στο ΧΑΑ. χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θα βοηθησω το βαγγελη /και την Βασιλικη βεβαια/ τεχνικα δεν λεει τιποτα αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει ,εχει μεγαλο beta ,kai στο κατω κατω στο πηγαδι ...?
αλλα οχι οπου θελει αυτος ,οπου θελω εγω,

THE JUNIOR είπε...

ναι δινουμε ,

αλλα εγω που εδωσα ιατρικο

γιατι κλαιω

THE JUNIOR είπε...

ναι δινουμε ,

αλλα εγω που εδωσα νηρεα

γιατι κλαιω

Γεράκι είπε...

χεχε.."αλλα οχι οπου θελει αυτος ,οπου θελω εγω" τωρα μιλας σωστα..κ γω μαζι σου..

THE JUNIOR είπε...

ναι δινουμε

αλλα εγω που εδωσα γεκ

γιατι κλαιω

PS είπε...

G.C. στην πειρ...και πάρτην από τα 0,57 χθ.άνοιγμα στα 0,65 τώρα.

karaefthimiou23 είπε...

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω michele την γνωμη μου την ειπα,απο κει και περα...
Γεια σου καραταυρε

michele είπε...

Γιατι ΜΙΚΡΕ πρεπει να κοιτας και τεχνικα..αλλα δεν σε φοβαμαι κατι θα κανεις

karaefthimiou23 είπε...

ΠΥ-ΠΥ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ...

PS είπε...

κάνεις κι εσύ σαν κάποιο ΤΥΦΛΟ που ΧΩΡΊΣ πλατφόρμα,δεν είδε το golden cross στην ΑΛΦΑ στα 1,66 και την έδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί,δικαιολογείται μόνο επειδή είχε πάρει ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.

ο dwk είπε...

…ναι δινουμε

αλλα εγω που εδωσα …Πειραιως – τα μισα - χτες

γιατι κλαιω
…γεια σου ΜΕΓΑΛΕ μικρε !!!!!!

PS είπε...

Πάντα απορούσα πώς είναι δυνατόν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ να κάνουν ΛΑΘΗ....

PS είπε...

ΣΦΑΛΜΑΤΑ είμαστε τι περιμένεις...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και να σου πω και κατι εχει να δωσει τετοια κινηση ο σωληνας που αγοραζεις και στο 1,55 ανετος

karaefthimiou23 είπε...

Έκλεισε και το χάσμα ο 20άρης στο 329.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω εδωσα ΟΛΗ την Πειραιως εχθες αγορα,24/0,28/ Αλλα οταν καταλαβα τι μαμακια εκανα τα γυρισα ολα alpha και αφου το μελετησα τωρα εχω και επιχειρηματα οτι εκανα...σωσρα!!
ΒΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣΣΣΣΣΣ!!

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου ρε Μητσοτάκη παίκτη χε χε Φαντάσου να μην είχες και την αρκουδοστολή,θα έπαιρνες και τα σώβρακα της αγοράς.Πάντα τέτοια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αρε Βασιλη εσυ τα λεγες για την κυπρου!!!
Αλλα οταν εβρεχε ο θεος μυαλο εγω εβλεπα την παναθα στο κλειστο του μπασκετ και μαλιστα με διαρκειας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βρε φιλε οπως και να το δεις η αλλαγη της πειραιως με τηνν αλφα δεν ηταν και εξυπναδα,ηταν απλως η λιγοτερο κακη εναλλακτικη

ο dwk είπε...

…12:39 η ώρα…
…να ήταν 16:58 …
…τι καλά που θα ήταν…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Μαζι σου ρε dwk εληξε ρεεεεεεεεεεεεεε

karaefthimiou23 είπε...

Όλα καλά Αλέξανδρε,συνεχίζουμε άριστα.

karaefthimiou23 είπε...

Εδώ που είμαστε,πλησιάζουμε σε επίπεδα αντιστάσεων.

giannhs kon είπε...

Κύριοι η μέρα ξεκίνα μετά τις 14.00 χαχα
ΑΧ ΜΑΡΙΝΑ

michele είπε...

Εγω ολα καλα τα βλεπω..χρειαζεται και αναδιαρθρωση.Η ΑΛΦΑ εχει στοχο το 2.90 η ΠΕΙΡ το 0,80.Απλα πραγματα.Για τα ΣΩΛΚ κλπ,εγω απλα λεω ,με τετοιους παικτες δεν ρισκαρω.Γιατι μετα στο 1,55 δεν θα παρω -παρεις-παρουμε .Τα ξερω αυτα και τα εχετε δει και σεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εαν η πειραιως συνεχισει δυνατα,οχι καναγκαστικα με 7% καθε μερα ο στοχος ΑΛΛΑΖΕΙ

George είπε...

Την γνωμη μου την εχω πει... Πρέπει να δίνουμε και λιγο βάση στα γραφόμενα..... ΠΕΙΡ...ΦΡΛΚ. και για την ..ΑΛΦΑ.. που έγραψα χθες και σήμερα........Καθε μερα απο 5% εως 10%+++++...οποίας αγόρασε θα τα πάρει χοντρά....και όχι ονο σήμερα .... δείτε που πάνε έως την άλλη βδομάδα.....

Γεράκι είπε...

εννοεις το 933 ή 1033 του ΓΔ, Καρα??το 360 ή 449 του ΦΤΑΣΕ κ Προκαμε..?

ο dwk είπε...

…καλημέρα Γιάνναρε !!!
…τον ίδιο …καημό έχουμε ! αααααχ Μαρίνα !!!!!!
…εγώ ΚΑΙ αααααχ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ !!!

karaefthimiou23 είπε...

Οι στόχοι δεν αλλάζουν Μιχάλη,απλά δεν είναι απαραίτητο να πιαστούν χωρίς κάποια διόρθωση.Μπορεί βεβαίως να μη γίνει διόρθωση.

PS είπε...

Μια μικρή διαφυγή από το ταμπλώ.
"Ανεβαίνουμε" στα 2.650 και βλέπουμε live ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη εννοώ ότι στο 890 του ΓΔ και στο 330 του 20άρη έχουμε μια ισότητα κυμάτων 1,618 χ 1ο κύμα.Δεν είναι απαραίτητο να κάνει μόνο τόσο,μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει και ως το 2,χχχ,απλά το ανέφερα.

michele είπε...

Εξαρταται για ποιο χαρτι μιλαμε Καρα.Στους δεικτες οι στοχοι ειναι συγκεκριμενοι,ειδες τι ευκολα επιασε το γκαπακι ο FTSE..
Το ΙΝΚΑΤ περπατωντας περασε το 0,80.Αντιλαμβανεσαι οτι εκει ΔΕΝ εχει αρχισει ακομα το ..θεμα

PS είπε...

¨Αντε και στα 2.917
ΜΥΤΙΚΑΣ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΔΩΡΟ μας

Γεράκι είπε...

προσοχη..Κυπρ πρωτη φορα κλεινει πανω απο 200WMA...απο Γεν Φεβ του 2011..

karaefthimiou23 είπε...

Το είδα Μιχάλη για το χάσμα του 20άρη,όπως είδες και εσύ ότι εκεί ακριβώς κορύφωσε για την ώρα.ΟΚ,έχει δρόμο η συνεδρίαση.

michele είπε...

Οταν δεν μασαει η ΚΥΠΡ απο υποβαθμιση( μασησε βεβαια καποια εκ χαρτια απο κατω) αντιλαμβανεσθε τι συμβαινει.Εστω και αργα..

Γεράκι είπε...

καναμε ολιγον χιουμορ Καρα...ουτε εγω ειμαι επι των κυμάτων αρα μου φθανει η εκτιμηση σου...

THE JUNIOR είπε...

Καλα σας ειπα τι κλαμα ριχνω για

την αττικης σημερα

και να ξερατε τι χαρα ειχα οταν ειχα πουλησει με κερδος 70%

karaefthimiou23 είπε...

Ελπίζω ο Πάνος να την έχει ακόμα και να τη χαίρεται...

michele είπε...

Καρα το γκαπακι ηταν "ευκολο" να κλεισει ,αλλωστε το 330 του Ftse ειναι μια αντιστασουλα.Γι αυτο "κοιταμε" και αλλου .Και ο Βαγγελης καβαλησε το 3.80 ,δεν παιζουν παλι σημερα ΕΕΕΚ και ΕΛΠΕ.
Γενικως μαστορικα το πανε,ειναι κατι τετριμμενο.

karaefthimiou23 είπε...

Ναι και συνήθως οι αγορές δεν σταματάνε σε οθφαλμοφανή νούμερα που τα βλέπουν όλοι.

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ τα κερδη απο τα χαμηλα ειναι εντυπωσιακα,αλλα προκαλουν price illusion.Γιατι δεν κοιταμε ΑΠΟ που ηρθαν τα χαρτια και ποσο αξιζουν.Αυτο σε κανει να πουλησεις σχετικα γρηγορα κατι το οποιο ειναι συνηθισμενο σε τετοιες περιπτωσεις.Ολοκληρωνονται οι πυθμενες τωρα.Αρα ΟΣΟ χρειαστει να παει ενα χαρτι,θα παει.Ανεξαρτητως ποσοστου.Προσωπικα μονο τραπεζες πουλαω και ξαναμπαινω.Nothing else προς το παρον.Και κατι πειρεργους που ξερω πως παιζουν

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλά κέρδη. Σας διαβάζω τακτικά λόγω του επιπέδου που έχετε αλλά δεν έχω χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. Η γνώμη μου είναι ότι σήμερα η αύριο θα ξεκινήσει διόρθωση με μέγεθος 5-10%.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Τρελό Πήξιμο σήμερα στο γραφείο. Ευτυχώς το ΧΑΑ μας κανει τα χατηρια. Το φαινόμενο ΠΕΙΡ συνεχίζεται για να μας τονίσει το πουλά και μετάνιωσε!

Οταν βαρεθούν όλοι οι βιαστικοί απο τον ΟΠΑΠ, τότε θα τρέξει. Πάμε καλή μου ΔΕΗ να τους αλλάξουμε τα φώτα....

THE JUNIOR είπε...

michele

ποσους κωδικουςεχεις

PS είπε...

Κάποια ΣΤΟΙΧΕΙΑ χρειάζονται,για να υποστηρίξεις τη ΓΝΩΜΗ σου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΛΙΓΟ MIGγια πρωτη φορα στη ζωη μου ,πιο πολυ για να τη παρακολουθησω,τεχνικα εχει εως 0,50

michele είπε...

Τρεις ΜΙΚΡΕ

δημοσθενης είπε...

καλημερα ..κυριε Αλεξανδρε να προσεχετε με το κ..χαρτο καθ οτι ειναι απο τα πρωτα χαρτια που γυρισανε κατω απο το ανοιγμα τους

michele είπε...

Καλως τον ΔΙΕΘΝΗ ,καπου -καπου ( επειδη ενδεχομενως δεν μπορεις συχνοτερα)λεγε τα δικα σου,τα λες ωραια,καλα να εισαι

δημοσθενης είπε...

..και πτωτικο σημα κατω απο το 876,70

michele είπε...

Αχ Μαρινα ..

Θανασης Κ είπε...

micheleεχω μια απορια...στα παροντα επιπεδα τιμων..μεταξυ καμπα και καλπινη τι θα προτιμουσες??

THE JUNIOR είπε...

και τα μικρα τα παιζεις

απο 2 διαφορετικα μαγαζια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα Μαρινα ,το ποσο ειναι μικρο και η αγορα εγινε για λογους περιεργειας,παντως το μυνημα το ελαβα να σαι καλα

michele είπε...

Δεν ειναι ασχημος ο ΚΑΜΠ,αλλα μ αρεσει ο Καλπινης περισσοτερο.

michele είπε...

Ανακατα Μικρε..

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

Διαγραμματικά η περιοχή 315-330 του 20ρη είναι μεγάλη αντίσταση. Κυματικά όπως το βλέπω είμαστε στο 5 του 5 του τρίτου κύματος από τα χαμηλά. βλέπω και μία αρνητική απόκλιση στον RSI daily στον 20ρη. Εχουμε και 6 ημέρες συνέχεια άνοδο. Ο δείκτης αισιοδοξίας στο blog αγγίζει το 90%. Αρα χρειάζεται λίγο προσοχή. Δεν προτρέπω κανέναν να πουλήσει και μακάρι οι ανυσηχίες μου να μην επαληθευθούν...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οπαπ, δεν το εγραψα εκεινη τη στιγμη γιατι μερικοι με λενε Μητσοτακη,και ειναι και καλοι φιλοι,σημερα ισχυει στην πρωτη πουλαμε στην δευτερη κραταμε που λεει και ο Δημος,σημερα ηταν η πρωτη

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΜΑΡΙΝΑ αχχχ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θα δικαιωθεις και μαλιστα συντομα Διεθνη,οποιος εχει αγωγη και καλη διαθεση προς ολους ευπροσδεκτος οποιος δε εχει και αποψη ακομα καλυτερα

Γεράκι είπε...

αρνητικες αποκλίσεις κανουν αρκετα χαρτια..ηδη ανεφερα καποια πριν..κ ο ΓΔ ομως..αλλα πολλες φορες αυτο ειναι σημαδι συνέχισης κ της ανόδου..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χεχε πραγματικα τραγικο τον timing στο βετ της mig

michele είπε...

Διεθνη μου αρεσε ο δεικτης αισιοδοξιας.Αλλα τις αντιστασεις τις απεικονιζουμε για να..ξερουμε,τουλαχιστον με την κλασσικη Τ.Α. Αλλα δικαιολογειται μια αισιοδοξια,λογω της μεγαλης ψυχικης καταπονησης των επενδυτων.Εγω παλι,αν παρακολουθεις θα το ξερεις,αισιοδοξος ημουνα απο τον Ιουνιο.
Υπαρχουν και σε αρκετες μετοχες αρνητικες αποκλισεις του rsi

δημοσθενης είπε...

αχχ κυριε Γιαννη με το ΚΟΝΤΑΡΙ

Γεράκι είπε...

και macd..και cci...και stoch...
χεχεχε...

δημοσθενης είπε...

ΤΩΡΑ κυριε Αλεξανδρε -3% με το κ..χαρτο τζογαρετε αφου επιμενετε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως ειναι αληθεια οτι ο τροπος γραφης ειναι καθρεπτης της προσωπικοτητας του καθενος,και να θελεις να προσποιηθεις οτι εισαι αλλος ΔΕΝ γινεται χεχεχεχεχεχ

δημοσθενης είπε...

..χαιρετω και τον κυριο Μικελε με την πλουσια κωμη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Εχει ηδη αγοραστει Μαρινα αλλα μιλαμε μονο για 12,100 τεμαχια οποτε τι ειναι ο καβουρας ,κτλ

δημοσθενης είπε...

δεν ειναι τιποτε κυριε Αλεξανδρε..ισως σας στοιχισει μια δικιλη στειρα το πολυ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι ειναι η στειρα?

δημοσθενης είπε...

ενα νοστιμο ψαρι..για τους ειδημονες

michele είπε...

Mε τετοια ματια Μαρινα ,καθε φορα μενω και αφωνος..αχχχ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και ποσο παει το κιλο για να υπολογοσω τη χασουρα?

δημοσθενης είπε...

απο το συν το κ..χαρτο στο -3%..και απο το -3% στο φλατ..κλειδι το ανοιγμα 0,4350

karaefthimiou23 είπε...

Ευχαριστούμε θερμότατα τον στρατηγό για τα υπέροχα κέρδη που μας έδωσε.Ας κερδίσουν και οι επόμενοι χε χε

δημοσθενης είπε...

65 ευροπουλα το κιλο αν δεν εισαι ψαροτουφεκας κυριε Αλεξανδρε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
γιαυτο δεν το ηξερα αυτο το ψαρι χεχεχεχε

giannhs kon είπε...

ΑΨΗΤΟ ΑΛΕΞ χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θα το αφησω να μου κοστισει οσο ενα ουζακι με μεζε που ελεγα να κερασω την κυρα

michele είπε...

Ηταν φυσικο να μην ξερει τη στειρα ο Αλεξανδρος Μαρινα.Αμα ηταν σουβλακι,εξοχικο,κοκορετσι ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μας προεοδοποιει φευγατε θα διορθωσω!!!
Μπα κι τι μας το λες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι για ψάρια μιλάτε άρα βλέπω συνάντηση χαχα

Καλησπέρα Μαρίνα

karaefthimiou23 είπε...

Να πάρουμε και λίγο MIG για να δούμε λίγο τον Βγενό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ενταξει ρε φιλε βλαχοι ειμαστε απο το βουνο,και την γαρδουμπα γιατι την ξεχνας τη γαρδουμπα?
Αντε φαε κανε ...φετουτσινι

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΤΤ Κάρα την έδωσα δυστυχώς πιο νωρίς.
Κλαίω κι εγώ μαζί με τους άλλους!
Λίγα κομμάτια βέβαια μου είχαν μείνει...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μαρίνα κοίταξα το ψάρι στο γούγλι και φαινεται ωραίο. Μήπως να κανονίζαμε να το είχαμε και στο πιάτο καμία φορά για να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα καρα το χαρτι εχει προοπτικες,μονο για μας τους παλαβους,ελα μπαρμπα και συ να παμε ολοι μαζι,που δεν ξερω

δημοσθενης είπε...

καλησπερα κυριε σκετο Πανος

δημοσθενης είπε...

κυριε Αλεξανδρατε καλησπερα..απλα σφυριχτε το και το κανονισα εν ριπη οφθαλμου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε Αλεξανδρατε,θα μας κοστισει το καθε ματι της Μαρινας ενα μηνιατικο,ασε που μετα θα μαυρισουν τα δικα μας

PS είπε...

«Έφυγε» η θρυλική Εμμανουέλλα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 13:00

Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη πρωταγωνίστρια των θρυλικών κλασσικών ερωτικών ταινιών, Sylvia Kristel, ευρέως γνωστή ως Εμμανουέλλα.

Η θρυλική σταρ πέθανε χθες το βράδυ σε ηλικία 60 ετών.
--Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε θέλω τρέλα σήμερα από Βγενό,από το -3% στο +10% χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Σας λεω θα διορθωσω φευγατε ,ρε μυστηριοι ανθρωποι
Ο ΓΔ σας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε καρα στο μυαλο μου εισαι

karaefthimiou23 είπε...

Και ποιος δεν έχει δει Εμμανουέλα στο παρελθόν.Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

δημοσθενης είπε...

κυριε Αλεξανδρε, θα μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα ακομα διαγωνισμο, για να πληρώσει ο νικητης ..κατα τα ειωθότα..χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εχεις κατι στο μυαλο σου μαρινα?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αλέξανδρε θα στα δώσει η ΜΙΓ φίλε τα έξοδα.
Μαρίνα αυτό το Σ.Κ θα ανέβω στο βουνο γιατι τα κουμπάρια μου έβαλαν κάτι σούβλες να ζεσταινονται...

Αλλα θα ήταν ωραία να βρίσκαμε μια μέρα.

Οσοι ειναι της σούβλας, θα τους πάρουμε γαρδούμπες.

michele είπε...

Μαρινα εδω ενα ουισκακι δεν εχουμε πιει ακομα..χαχα. Γαρδουμπα ,ναι πως την ξεχασα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κατσε ρε Αλεξανδρατε μια τα ποτα,σλουρπ,μια οι γαρδουμπες,νομιζω οτι αν παει το ερειπιο καλα θα σας φωναξω με την Πωλινα (?)για κεινο το ουζο

δημοσθενης είπε...

ναι κυριε Αλεξανδρε...σε ποιο σημειο γδ θα σκοντάψει και θα δωσει διόρθωση ιση η ανω του 10% ο γιδης...χρονος μεχρι 6 Νοεμβρη δηλ 17 ημερες..μια προταση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και γω κατι μπυρες...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωραιο Μαρινα να σκεφτω αν θα συμμετεχω,,οκ ΜΕΣΑ χεχεχ

δημοσθενης είπε...

..οποιος κερδισει, πληρωνει ...λογω των κερδων που θαχει εαν επαιξε βεβαια την εκτιμηση του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε συ καρα κρατιεσαι καλα? πολυ χοροπηδαει το ατιμο

δημοσθενης είπε...

σας αφήνω τωρα αγαπημενοι μου φίλοι γιατι πρεπει να παω για... μανικιουρ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωπα η Μαρινα παει για trading

δημοσθενης είπε...

οχι κυριε Αλεξανδρε...αλλα με ενοχλουν τα νυχια μου οταν βαζω το χερι στη τσεπη μου

δημοσθενης είπε...

αυτον τον γελοιο ακομα τον πληρωνετε να γραφει εδω ?

giannhs kon είπε...

Χαχα Καλό μεσημέρι ΜΑΡΙΝΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο το βαζεις στη δικη σου τσεπη ολα καλα χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τα τεμαχια της μιγ γφια την ιστορια ειναι 5000 αλλα ουκ ερχεται μονο

Bondexj είπε...

michele, για την ωρα παμε καλα στο ΧΑΑ απο οτι βλέπω. Στα ελληνικα ομόλογα μεγαλος τζιροσ στους brokers και κρατανε μια χαρα σε τιμες. Το ΕΛΒΑ εχει ενα τουβλο στο 1,40..πως το βλεπεις αυτον τον underperformer???

μπαρμπαλιας είπε...

καλο μεσημερι στην παρεα...

δεν εδωσα τιποτε...δεν εχασα και πολλα...
λογω υποχρεωσεων στην παρεα...μετα τησ σχετικης τσιπουροποσιας...

ελα τωρα ...
ενας ενας ολοι μαζι...

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε θέλω τσαλίμια,τέτοια κόλπα είναι το αλατοπίπερο σε bull κινήσεις χε χε

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Ηλία με τα τσίπουρά σου

δημοσθενης είπε...

ταξιμια και τσαλιμια,
τσαλίμια και τσακίσματα,
φούρλες και γυρίσματα...

michele είπε...

Βondex καλα τα παει το ποδαρικο προς το παρον..Το ΕΛΒΑ κανει πολλα κομματια,υποαποδιδει οπως ειπες,αλλα ειναι τετοια τα θεμελιωδη του που θελει δεν θελει θα παει.Απλως σε τετοια χαρτια,καποιοι πουλανε να παρουνε τα αλογα η ..βαριουνται και καποιοι αλλοι ευχαριστως τους τα παιρνουνε.Και μετα γινεται το μπραφ

μπαρμπαλιας είπε...

και το μεγαλο λιμανι σηκωσε χαρτια...

Bondexj είπε...

tx michele, απο υπομονη αλλο τιποτα...απλα νομιζω πως σε καποια χαρτια το παρτυ τελειωνει και σε καποια αλλα απλα αρχιζει..

karaefthimiou23 είπε...

Διόρθωσις το ανάγνωσμα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παμεεεεεεεεεεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι ήταν αυτό το ξαφνικό????

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολες και ολους τους φιλους.Μια χαρα παει το μαγαζι αλλα αακομα καλυτερα πανε τα χαρτια που εχετε δωσει και που εχουμε.Michele περα παο τον Γενικο πιο σωστα δεν πρεπει να κοιταμε χαρτια μεμονωμενα?Δηλαδη οκ μπορει ο 20αρης να εχει αντισταση 360 αλλα ορισμενα χαρτια εχουνε ακομα δρομο ασχετως δεικτων.Και δεν εννοω μονο τα μικρα εννοω και χαρτια με ογκο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πανο για την ωρα καλο ειναι αυτο

michele είπε...

5 λεπτα εφυγα απο την οθονη και το κοκκινισατε χαχα.Εννοειται οτι υπαρχει διαφοροποιηση δεικτων και μεμονωμενων μετοχων.Ειδικα στην περιπτωση την ειδικη που βρισκομαστε και ξεκαθαριζει η ηρα απο το σταρι.
Γκουντε και μπαντε που λεει και ο Λιακος.

karaefthimiou23 είπε...

Να φεύγουνε οι πολλοί,να μην μας ενοχλούνε χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αμα εχεις καλα χαρτια και στην πτωση αντεχεις παραδειγμα η μιγ πανω παει ο γδ κατω αυτη κατω ο γδ ξανα κατω αυτη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΣ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 268   Νεότερο› Νεότερο»