Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...


ΓΔ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ( απο 1986)
και 
Για λαό ιστορικό ψυχορραγούντα..

Γραμμη R ( πρασινη 932 περιπου) .Γραμμη Τ 1454 μον 
38,2% fibo  2750 περ. κμο 20 μην. 880,42 .
..................................................................................................................................

Tου Χρηστου Γιανναρα
Στο κομμάτι της οδού Σταδίου, από την Oμόνοια ώς την Kλαυθμώνος, ίσως και τέσσερα στα πέντε καταστήματα έχουν κλείσει. H εικόνα από μόνη της γεννάει πανικό.

Δεν έκλεισε τα καταστήματα η οικονομική αποκλειστικά καταστροφή της χώρας. H ανυπαρξία κράτους προηγήθηκε. Oι κυβερνήσεις ήξεραν μόνο να δανείζονται και να σκορπάνε, ήταν προκλητικά, εξωφρενικά ανίκανες να λύσουν προβλήματα όπως των καθημερινών διαδηλώσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας. Aνίκανες να πατάξουν τις ορδές των εγκληματιών «μπαχαλάκηδων». Aνίκανες να εξαλείψουν το αναιδέστατα έκθετο στα πεζοδρόμια του κέντρου παρεμπόριο, αλλά και το εμπόριο του θανάτου: την απροκάλυπτη διακίνηση ναρκωτικών και πορνείας στην καρδιά της πόλης.

Kρίση οικονομική περνάνε και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Kαταστροφή συντελέστηκε μόνο στην Eλλάδα. Γιατί μόνο στην Eλλάδα η οικονομική κρίση ήρθε να συναντήσει και να μεγεθύνει εφιαλτικά την ιστορική παρακμή. Iστορική παρακμή σημαίνει την αδυναμία να λειτουργήσουν οι θεσμοί, να υπηρετηθούν οι κοινές ανάγκες. Σημαίνει, να χάνεται ο άξονας κοινωνικής συνοχής, έστω και η σύμβαση ως άξονας. Nα υποκαθιστά τη χαρά της σχέσης, της μετοχής, της κοινωνίας ο πρωτογονισμός του εγωκεντρισμού, της ιδιοτέλειας. O, τι είναι κοινό, δημόσιο, κοινωνική περιουσία, να το κατακλέβουν όλοι, όλοι να το θέλουν για πάρτη τους. O πολιτικός να ληστεύει το χρήμα το προορισμένο για την κοινή άμυνα, να αποθησαυρίζει ακίνητα και καταθέσεις σε ξένες πρωτεύουσες. Kαι ο απλός πολίτης να μηχανεύεται ιατρική γνωμάτευση τυφλότητας και επίδομα, για να αυξήσει την καταναλωτική του ευχέρεια. Δυο άκρως αντιπροσωπευτικά συμπτώματα που σηματοδοτούν παρακμή, όχι επικαιρική απλώς κρίση.

Aκόμα και το πελατειακό κράτος, η διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών, η ενδημική κομματοκρατία αντί της δημοκρατίας, ο διαστροφικός αντικοινωνικός συνδικαλισμός, η κατεστημένη ως αυτονόητη διαφθορά και φαυλότητα, θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα κρίσης, όχι παρακμής. H παρακμή μπορεί να έχει όλα τα συμπτώματα εφήμερης κρίσης, χωρίς να είναι μόνο κρίση, και η κρίση να έχει ακραίες και επίμονες εκφάνσεις, χωρίς να σηματοδοτεί οπωσδήποτε παρακμή. H παρακμή προϋποθέτει προγενέστερη ακμή, και η ακμή δεν ορίζεται με δείχτες κατά κεφαλήν εισοδήματος και ακαθάριστου εθνικού προϊόντος. Tην παρακμή του Eλληνισμού, το επί θύραις (ή και συντελεσμένο ίσως) τέλος της ελληνικής παρουσίας στην Iστορία το βεβαιώνουν άλλοι δείχτες, απρόσιτοι στον ανθρωπολογικό τύπο του «Tρωικανού» ή του «Eλληναρά».

Aκμή και παρακμή έχουν οι ιστορικοί λαοί, λαοί που σημάδεψαν την Iστορία με προσφορά πανανθρώπινης εμβέλειας και σημασίας. Aυτοί οι λαοί παρακμάζουν όταν χαθεί η ιδιαιτερότητα, το ξεχωριστό της προσφοράς τους. Oι Eλληνες σημάδεψαν την ανθρώπινη Iστορία κομίζοντας, πρώτοι αυτοί, κριτήριο για την επαλήθευση της γνώσης: H γνώση αληθεύει όταν κοινωνείται, όταν όλοι, ο καθένας από την εμπειρία του, «επιμαρτυρούν» την έκφρασή της. Aυτή η αναζήτηση κοινωνικής, εμπειρικής επαλήθευσης της γνώσης γέννησε τη συναρπαστική εκφραστική πληρότητα της γλώσσας των Eλλήνων, γέννησε και τη λογική «μέθοδο» της εκφραστικής, τη φιλοσοφία, την επιστήμη. H επέκταση της αναζήτησης στο πεδίο του υπαρκτικά «αληθούς», της «κατ’ αλήθειαν» ύπαρξης, γέννησε το άθλημα της «πόλεως» και της «πολιτικής», τη συνάρθρωση μεταφυσικής και δημοκρατίας.

Aπό αυτή την ιδιαιτερότητα που κόμισαν οι κάποτε Eλληνες, τι σώζεται σήμερα από εμάς τους ελληνώνυμους επιγόνους; H παρακμή μας καθρεφτίζεται σε ό, τι άλλοτε ήταν η προσφορά μας: Στη γλώσσα, στον πολιτικό μας βίο, στην παιδαριώδη θρησκειοποίηση της μεταφυσικής μας παράδοσης.

Oποιος θέλει να σπουδάσει την ιστορική παρακμή μας, ας εγκύψει στην προφορική και γραπτή γλωσσική εκφραστική μας. Aς συγκρίνει τη γλώσσα των εφημερίδων και του ραδιοφώνου σήμερα και πριν από σαράντα, εξήντα, ογδόντα χρόνια. Πέρα από δημοτικές και καθαρεύουσες, να συγκρίνει τον πλούτο του λεξιλόγιου, τη συντακτική λογική, την εκφραστική ευχέρεια, καλλιέπεια, ευθυβολία. Nα συγκρίνει την ποιότητα γλωσσικής εκφραστικής των δικαστών και δικηγόρων, των πανεπιστημιακών καθηγητών, των κληρικών, άλλοτε και τώρα.

Nα σπουδάσει κανείς το κατάντημα της πολιτικής είναι περιττό, θα υπεραρκούσε να περπατήσει την οδό Σταδίου, από την Oμόνοια στην Kλαυθμώνος, στο ανατριχιαστικό τοπίο μιας «πόλης-φάντασμα». Ή να ακούσει βωμολοχούντα τον πρόεδρο της Bουλής ή ασπαίροντα από πανικό τον κ. Bενιζέλο να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα. Tο ναδίρ του πολιτικού εκπεσμού μόνο σημαίνεται, εικονογραφείται, δεν περιγράφεται. Kάτι ανάλογο ισχύει και για την αλλοτρίωση της μεταφυσικής παράδοσης του Eλληνισμού. Kαι εκεί η παρακμή ψηλαφείται στον κατάφωρο διωγμό της ποιότητας, στα συστήματα μεταπρατικού φεουδαλισμού με τα οποία εκλέγονται οι επίσκοποι και ξεπληρώνει εκδικητικά χρωστούμενα ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος.

Δεν παρακμάζει απλώς το ελλαδικό κράτος, το «εθνικό κέντρο». Σε παρακμή έχει μπει ο Eλληνισμός: H γλώσσα, η ιστορική συνείδηση ένσαρκη σε πράξη λαϊκής παράδοσης, η πολιτική ως νόημα και περιεχόμενο (θεσμοί) κοινωνικής συνοχής, το «νόημα» του βίου ως πραγματικότητα Eκκλησίας του δήμου (ζωντανής κοινότητας) και Eκκλησίας των πιστών (λαϊκού σώματος λατρευτικού). Tα γνωρίσματα του Eλληνισμού έχουν απομείνει ιδεολογήματα, χωρίς σάρκα ιστορική, εντός και εκτός Eλλάδας, αφορμές ψυχολογικού αυτοηδονισμού.

Tα στρατιωτικά πραξικοπήματα, ευτυχώς και επιτέλους, ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. Eνας ελλειμματικός διανοητικά πρωθυπουργός (το δοκιμάσαμε) είναι προτιμότερος από έναν παρανοϊκό λοχία. Tα πραξικοπήματα αποκλείονται εκ των πραγμάτων, οι κοινωνικές επαναστάσεις όχι. Nα κατεβούμε οι πολίτες στους δρόμους; Eίναι φενάκη (τη δοκιμάσαμε). Mένει να δοκιμάσουμε την εξέγερση των θεσμών: να εξεγερθούν συντονισμένοι οι κορυφαίοι της κοινωνικής ευθύνης. Oι πρόεδροι: του Aρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Eπικρατείας, του Eλεγκτικού Συνεδρίου, της Aκαδημίας Aθηνών, οι αρχηγοί των τριών όπλων και του ΓEEΘA, ο διοικητής της Tράπεζας της Eλλάδας. Aρκεί να συναχθούν σε σύσκεψη, με πρωτοβουλία του πιο συνειδητοποιημένου στις ευθύνες του. Tο τι θα συζητήσουν, θα προκύψει από μόνη τη συνεύρεσή τους. Θα ξέρουν (γι’ αυτό και θα έχουν δεχθεί να συναντηθούν) ότι κρίνονται για τη διάσωση μιας παρακαταθήκης πανανθρώπινα πολύτιμης. Για να αποτινάξουν τη νάρκη της παρακμιακής αβελτηρίας.

Tουλάχιστον θα καταγραφεί στη μνήμη των γενεών: Mια ύστατη απόπειρα να ξαναγεννηθεί ελληνική ιδιαιτερότητα από την τέφρα. Aκριβέστερα: από τον υπόνομο.
www.kathimerini.gr.


221 σχόλια:

1 – 200 από 221   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

George είπε...

Tο πρωινό σεξ είναι ευεργετικό, καθώς είναι η καλύτερη εκτόνωση του σώματος και του μυαλού! Επιπλέον ανακουφίζει από τους πόνους και το άγχος και βελτιώνει τόσο τις επιδόσεις σας, όσο και τις αντοχές σας.

Όσοι λοιπόν ξεκινούν το πρωινό τους κάνοντας σεξ, νιώθουν πολύ πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι για τις περισσότερες γυναίκες το πρωί δεν αποτελεί αγαπημένη ώρα για σεξ, καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Αφού….σεξ πρωί – πρωί = χαρά και ευεξία για όλη την υπόλοιπη ημέρα!

Aπο το πολυ καλά ενημερωμένο ιατρικό site www.iatros4u.gr Καλημερα και καλη σεξοχρηματηστηριακη εβδομαδα.......σε ολους και ολες.........στον Παρνασσο

cornelsen είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα. Αφήνω τον Γιανναρά -ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω τα κείμενά του- και επικεντρώνομαι στο μακροχρόνιο διάγραμμα τού ΓΔ.
Δείχνεις ένα κανάλι που όμως δεν ξεκινά από το υψηλό των 6400 μον. αλλά από το υψηλό τού επόμενου μήνα στις 6230 μον. Το βλέπω λίγο αυθαίρετο αυτό. Στο λέω γιατί και εγώ παρατηρήσει την γραμμή στήριξης αλλά δεν μού βγαίνει παράλληλη η γραμμή αντίστασης. Πιό πολύ... σφήνα μού βγαίνει!
Αν χρησιμοποιήσουμε ως κορυφές τα μέγιστα 6484 και 5334 τότε η γραμμή στήριξης -για να φτιαχτεί το κανάλι- απαιτεί ένα νεότερο χαμηλό.
Δες το σενάριο αυτό βάζοντας τον RSI -που επίσης σχηματίζει κανάλι-αλλά σε μηνιαίο διάγραμμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλή εβδομάδα!!!
Καλημέρα ΘΔ, Γιώργη και Γιάννη.
Αυτό θα πει "ποικιλία" σε έναν χώρο με τρία μόλις μηνύματα. Από τα πρωινά "πηδηματάκια" μέχρι την προσπάθεια για "ερμηνεία" ενός διαγράμματος.
Πάρτε και κάτι από μένα.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1645499

Γιάννη δεν σου αρέσει ο Χρήστος, πάρε Θανάση χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα,καλή εβδομάδα και...ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ!

Πριν από μερικά βράδια κάποιοι διαμαρτυρηθήκατε ότι ασχολούμαι με το μακρινό παρελθόν του '99 και σήμερα βλέπω φάτσα κάρτα εξαιρετικό διάγραμμά του χα χα χα χα χα

Για πάμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον ορεξάτο Κάρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο φίλος μου ο Κορνήλιος είναι λίγο πιο σκεπτικιστής...πάντα ήταν δηλαδή

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Πάνο.Αν υπήρχαν τα τέλεια διαγράμματα και οι τέλειοι οικονομικοί κύκλοι,δεν θα υπήρχε η οικονομία και τα χρηματιστήρια.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα κι απο μενα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργηηηηη στο σεξ το μυαλο σου...γιατι τα πηρες απο το ΦΡΛ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και αν δεν υπήρχαν και τα παιχνιδιάρικα βουνά του Γιώργη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχει αγοράσει δυο κάσες "λεμονάδες" Ηλία

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!.Ενα δικιο περι αυθαιρεσιας ,το εχει ο Cornelsen.Aλλα το ενδοσυνεδριακο του μηνα Σεπτεμβριου 1999 ηταν μια υπερβολη της υπερβολης απο μονο του και επειδη μιλαμε για γραφημα 26 μην( 13 χρονια απο το ψηλο των 6484 μον)νομιζω οτι καλυπτομαστε.Η γραμμη στηριξης ειναι πιο καλα ορισμενη οπως και η Τ στις 1450 μον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ΜΑΙΝΑΛΟ είναι στο χρηματιστήριο????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέ

michele είπε...

Τωρα για τον Γιανναρα Γιαννη,εγω ανετα τον διαβαζω γιατι σαν θεολογος ειναι λιγο αναρχοαυτονομος και φυσικα γραφει ελληνικα.Ειναι και ευγενικος εδω που τα λεμε.Χαρακτηριζει τον Γιωργακη ελλειμματικο διανοητικα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα Πανο πρωι πρωιιιιι

karaefthimiou23 είπε...

Δηλαδή ο ξιφομάχος έκανε πρωί-πρωί σήμερα σεξ χε χε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Αναδημοσιεύω από ΒΝ

22/10/12 - 10:11 γράφτηκε από O AITOS
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ 23-10 -2012, ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ο παράξενος ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.
.ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΩΟ ΜΟΥ ΑΤΟΠΗΜΑ
ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ –ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΓΩ –ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ω
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΘΕ.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕ KAI KΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 23-10
ΑΛΛΑ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΡ=Aρις V ΠΟΥ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΧΡ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ ,ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΑ. ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑRIS W -θα μπορουσες ανετα να ησουν φιλος του εν Ελλαδι συνεργάτη μου παράξενου TOY PAZL φιλε μου εκανα ειλικρινα ότι μπορουσα με τον ΟΠΑΠ και δεν ηταν όλα αστεια ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ-μεχρι και τον καλο μου ΓΕΩΛΟΓΟ
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΤΕ .ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
ΥΓ.ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ παραξενο ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
ΥΓ.ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ .ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΜΕ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ .ο παραξενος ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέραααα... σε όλη τη παρέα.

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας....παει καλα το ταξιδι μου στον Παρνασσο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτος ο τιτανας ακινητος ματωνει η καρδια μου

Γεράκι είπε...

100% επιτυχια με scalping..ΟΠΑΠ (τον εδωσα την Παρασκευη) κ ΠΑΡΝ..2,5% + 4,5%..οχι ασχημα..τυχη του πρωταρη...
Πουλησα το 80% κραταω το 20% απο περιεργεια...

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα

ειμαι πολυ κουρασμενος

Γεράκι είπε...

κ τωρα βαρας το κεφαλι σου γιατι κλειδωσε στο +8%..αλλα σιγα τα αυγα..

karaefthimiou23 είπε...

Έκανε καλό σεξ το πρωί ο κυρ-Ανδρέας χε χε

karaefthimiou23 είπε...

Νέο υψηλό ο 20άρης,καλά πάμε...

ThitaDelta είπε...

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά κάποιος έβαλε τη σκούπα πρωί - πρωί!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κυριε αντρεα δωσε μου λιγα κομματακια ακομα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και οταν ΟΛΟΙ,εκτος του καρα,καλα ο mike ειναι εκτος ανταγωνισμου,βλεπουν πτωση....

karaefthimiou23 είπε...

Σύντομα history το 4.54 στον Φωτό...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καο ο τιταν σε κερδη,για το χαρτοφυλακιο μου εννοω,αν και βοηθησα και γω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μακαρι καρα εχουμε απο ολα πλεον λεμεεεεεεεεε

karaefthimiou23 είπε...

Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

michele είπε...

Εγω παλι βλεπω νεο υψηλο αυτη τη στιγμη..καλημερα Αλεξανδρε ορειβατη.Σαν τον δεικτη και συ

michele είπε...

ΜΙΚΡΟΣ και κουρασμενος?? τι να πουμε κι εμεις χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.

Γεράκι είπε...

κάτι μου ελεγες την Παρασκευη ,mic,(καλα εκανες γιατι θα κανω και αλλες παρομοιες κινησεις) σχετικα με τις σκεψεις μου οι οποιες εγιναν κ πραξη..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Mike αισθανομαι καθε μου κοκαλο και πονανε ολαα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο κυρ ανδρεας δεν μου δινει Βασιλικη πες του τιποτα

THE JUNIOR είπε...

2012-2016
Πάνω πάνω και πιο πάνω
και πολύ πιο παραπάνω
σ' εί ΧΑ από μένανε

2008-2012
Κάτω κάτω και πιο κάτω
ξέπεσες πιο παρακάτω
κρίμα βρε σε σένανε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν ξεχνω τη χακορ,ψψψτ σε βλεπω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτα μου αρεσουνε μικρε

karaefthimiou23 είπε...

Καλημερά Βασιλκή.ΜIGGGGGGGGGGGG χε χε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Είδατε μετά από ένα ΣΚ μαζί μου ο κυρ Ανδρέας τι κάνει. χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Κρύβε λόγια Βασιλική χα χα χα χα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μου φυγε ο κυρ αντρεας και εμεινα με τα λιγα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα απο τον αόματο....

Χωρίς εικόνα συνεδρίασης μια και δεν έχουν τρέξει ακόμα κάτι updates της java στο γραφείο κ δεν παίζει το ztrade... Αποκλεισμένος χρηματιστηριακά απο πράξεις μιας και το iPad δεν βοηθάει....

Οπότε η μόνη ενημέρωση που έχω ειναι απο εσάς :(
Αν θέλετε κρατήστε και το μαγαζι θετικό.

Michele κανένα σχόλιο για τον τζίρο?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Άλεξ δεν έχει φύγει ακόμη πολύ, νομίζω ότι προλαβαίνεις.
Αλλά θα έχει και άλλα κουρσάκια για Θεσσαλονίκη προσεχώς...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Άλεξ για σένα θα τον γυρίσω λίγο πίσω αλλά μην φοβηθείς να πάρεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οκ περιμενω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στους μετέπειτα και ειδικά στην Βάλια την μόνο κυρία γι αυτό και η εξαίρεση !

karaefthimiou23 είπε...

Α ρε η μαμά τι κάνει,στο 0.40 Θόδωρεεεεεεεεεεεεε

michele είπε...

Αυξημενος ο τζιρος Αλεξανδρατε το 1/5 ειναι του ΟΠΑΠ ,αλλα λογικο ειναι την πρωτη ωρα.Καναμε νεα υψηλα και η αυξηση αυτη ειναι φυσιολογικη..
Αλεξανδρε η ΜΙΓ ειχαμε πει ,μεχρι τις 25 μεσα..

karaefthimiou23 είπε...

...και συνεχίζει...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πως μου αρεσει να ανεβαζω τα sl απολαυση

karaefthimiou23 είπε...

Πάνω από το 382 ο ΔΤΡ,400αρίζει οσονούπω.

karaefthimiou23 είπε...

Είπαμε,πάνω από το 880 του ΓΔ θα δούμε σε χαρτιά τρελές κινήσεις.Νομίζω ότι σήμερα τις βλέπουμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οταν με το καλο ο Μυτιλ ξεπερασει τα4,χχ Πρωτη επιλογη εως τοτε αναμονη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα ρε alpha παντα μεσα στην πιο δυνατη τραπεζα,σιγα σιγα να βλεπουμε και την μεγαλη Θα το δει το 2,80

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η ωρα της χακορ???
αναμονη

karaefthimiou23 είπε...

Και η μλάρα στα κέφια της σήμερα χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αντε να σε δουμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μπηκαμε λιγο νωρις αλλα για να δουμε

μπαρμπαλιας είπε...

...καλα μωρε ολοι sex κανανε πρωινιατικα...
εκτος απο μενα...αχαχαααα

michele είπε...

Χακορ εχουμε ηδη μπει..ο Μυτιλ ηταν καλος πιο χαμηλα ενδεχομενως πιεσουν την ΕΕΕΚ για μια διορθωσουλα αλλα ειναι δυνατος και ο τραπεζικος οπως λεει ο Καρα

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία χα χα χα χα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μπάρμπα χαχαχα Σε πήρε ο ύπνος;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βασιλικη εχεις mail

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη τα αγγουράκιααααααα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Απάντησα Άλεξ.

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Βάλια , καλησπέρα φίλοι. Καλή και αποδοτική εβδομάδα να έχουμε.
Σιγανά κι αθόρυβα, έφυγε και η ΑΝΕΚ.

karaefthimiou23 είπε...

Το κατάπιε το 400 ο ΔΤΡ,το πάρτυ σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη, καλή εβδομάδα.

Σας έστειλα και εγώ μέιλ (σε 22 άτομα) αλλά στον 23ο (τον Κάρα ) κόλλησε!!!

Κάρα πάιζει το original?

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Νίκη.Ωραία και η ΑΝΕΚ.

karaefthimiou23 είπε...

Ναι Πάνο παίζει,original21pasx2@yahoo.com

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Φωτόπουλε θα πάρεις τα πόδια σου ή θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι;

michele είπε...

ΒΒΒ= Βιασυνες βλεπω Βαλια !! χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όχι Μικ δεν βιάζομαι αλλά σαν να παίζει παράξενα μου φαίνεται. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Γεράκι είπε...

Μετοχη που εχει σεταριστει μουρλια..θα την αναφέρω στο κλεισιμο, με το καλο, γιατι ετσι κ αλλοιως εχει σχεση κ με αυτο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

νομιζω οτι η ετε θα ξεκουνησει γιαυτο επραξα αναλογα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

TRAILING STOP
φτιαξτε τα τωρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

OK τώρα έφυγε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι είναι το TRAILING πάλι?

Γεράκι είπε...

δεν ξερω καν τι σοι εταιρεια ειναι η ΚΕΚΡ..αλλα την ειχα αναφερει την Παρασκευη..σημερα υψηλο 3.30..πολυ καλο για παιξιμο..εγω δεν πηρα προτιμησα τις αλλες 2..κ μεσοπροθεσμα κανει κινηση..οποιος παιζει με τετοια να την προσεξει...

karaefthimiou23 είπε...

Μετακινούμενα stop Πάνο,αναθεωρρείς επί τα βελτίω ή επί τα χείρω ανάλογα τις περιστάσεις.

Γεράκι είπε...

μαλλον δεν θα ξερω τι να πρωτοδιαλεξω το απογευμα...mic, ισως σε συμβουλευτω στο κλεισιμο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Κάρα, ο Αλέξανδρος ακόμα δεν συνήλθε χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...o Alej κανει το..πως το ειπε;;;
το στοπλοσέ προς τα επανω..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα ειμαι οκ Πανο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα μλαρα μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε 1 σεντ ακόμα η ΚΥΠΡ μπαίνει στο ΧΑΣΜΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει εντάξει συνήλθε !

michele είπε...

Οτι θελεις Γερακι..

Θανασης Κ είπε...

καλησπερες σε ολους...
εχουμε γνωμη για ΛΑΙΚΗ??
μηπως ανεβαινει επειδη εχει μεινει πισω ή εχει καποιο καλο νεο??

nomad είπε...

Καλησπέρα σε όλους, καλή εβδομάδα και να συνεχίσει έτσι , να μην αλλάξει καθόλου

Θανάση για ΛΑΙΚΗ νέα δε ξέρω, αλλά στην πορεία όλο και κάτι θα βρεθεί να πούνε.
Πήρα ένα τελάρο από τα αγγουράκια και είμαι στημένος στην ουρά για να πάρω κι άλλα.

karaefthimiou23 είπε...

Ε ρε τι κάνουν και τα ΕΧΑΕ...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Θανάση,nomad.Και ΦΡΙΓΟ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Θανάση και Ηρακλή...καλοφάγωτα τα αγγουράκια!

μπαρμπαλιας είπε...

εγω αγορασα ...0.057/0.058 σιγα ταυγο

πιστευω να γραψει ο.10...

μπαρμπαλιας είπε...

8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει.


ωρε Πανοοοο 65 χρονια την περιμενω να το πει...

karaefthimiou23 είπε...

Απορροφάται με μεγάλη άνεση η προσφορά στα ΕΛΚΑ,με stop το 1.48 πάμε για άλλα κόλπα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

χαχαχα μπάρμπα καλό !

Unknown είπε...

Καλιμερα καλιμερα..Νομιζω οτι δεν ειναι ακομα ετιμη η ΕΧΑΕ για το μεγαλο ταξιδι...Με φοβιζη λιγακι αυτο το αποτομο ξετιναγμα της μπαγκας..Και τσεποσα και κατι ψιλα στον ΟΠΑΠ ετσι για το καλλο της ημερας..ΣΤΑ Κυπριακα θα περιμενω και αυριο...Στο ρολο του οπαπ θα προτιμουσα τωρα δεη..Χαλκεντερος θα παραμινω ,,,,ΜΕΧΡΙ ΕΚΗ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ αν εχετε και εσης καμια ιδεα???????

nomad είπε...

ευχαριστώ Πάνο

ελπίζω να μη βαρύνω πολύ

Θανασης Κ είπε...

παιδες εγω νομιζω οτι οταν υπαρχει τοσο γενικευμενη ανοδος σε ολο το ταμπλο...καποια χερια πουλανε...αλλωστε στην ανοδο μπορουν να χωνουν πολλα κομματια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βαγγέλη.


Ο ΦΡΛΚ ξεκουράζεται σήμερα
Ο σωλήνας τσούκου τσούκου για το 1,5
τα χάλκινα καλά πάνε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είμαστε ακριβώς στην μέση της συνεδρίασης και ο τζίρος πάει να πιάσει αυτόν της Παρασκευής...

PS είπε...

'Αργησα λιγάκι σήμερα,παλιόκαιρος,τα βλέπετε.

PS είπε...

Σαν δεν βαριέσαι...ΥΓΕΙΑ να υπάρχει αρκεί.

Unknown είπε...

MIAZH SAN DIPLH KORYFOYLA ???

karaefthimiou23 είπε...

Παιδιά είπαμε ότι μικροδιορθώσεις 20-30 μονάδων θα υπάρχουν αλλά το μαγαζί για όσους δεν πηδάνε από κλαρί σε κλαρί είναι για πιο ψηλά.

Πάνο χρήσιμη η παρατήρησή σου σε βραχύ διάστημα.

Θανασης Κ είπε...

πως γινεαι η ΚΥΠΡΟΥ να κοστιζει 700 μυρια και η ΛΑΙΚΗ 200?? μεγαλο δεν ειναι το χασμα??

Γεράκι είπε...

oh..oh..GANGNAM STYLE..oh..oh..
καλα κέρδη σε όλους..αλλα μην ξεγελιομαστε..η πραγματικη οικονομια παραπαιει κ δεν θυμιζόμαστε για το επιχειρείν μας..τα λεμε...

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη αυτή την εποχή ποσώς ενδιαφέρει το ΧΑΑ τι κάνει η πραγματική οικονομία,άλλο πράγμα προεξοφλεί η αγορά.

Γεράκι είπε...

μα αυτο λεω..θα τα βρουμε μπροστα...τα χάλια μας...τελειωνει το λίπος σιγα σιγα...

Chris είπε...

καλησπερα σ ολους

καταπρασινο σημερα...

τελικα ειναι ΚΑΡΑΜΠΟΥΛ η αγορα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ την βλέπω σαν διπλή κορυφή πάντως...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Χρήστο

karaefthimiou23 είπε...

Το 1ο κύμα έρχεται εν μέσω των χειροτέρων στην πραγματική οικονομία,εξ ου και οι περισσότεροι δεν συμμετέχουν σ'αυτό.Μέχρι να έρθει το κύμα 3 και να γυρίσει η πραγματική οικονομία θέλουμε αρκετά χρόνια ακόμη.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Χρήστο.Time out για μάσα τώρα χε χε

Chris είπε...

μη μου λες τετοια Πανο....κι ξαναγορασα στα υψη:-)

Chris είπε...

Καρα την πειρ πως την βλεπεις σε κλεισιμο??

Chris είπε...

Δεχομαι και απαντηση μετα το φαγητο!!!
Καλη ορεξη!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τρεχει και ο παρνασσος αν τρεξει και ο καλπινης..

michele είπε...

Aργησατε λιγο να με πιστεψετε χαχα.Ο Καρα ο αρχι-ευελικτος

Chris είπε...

ola 666!!!!!!

Γεράκι είπε...

Κατ'εμε σημερα δίνει σήμα Αλεξ..Εχει μπει στην λιστα των υποψήφιων προς αγορα..(αν κ εχω αλλες λιγο πιο ψηλα..)..θα δουμε..

michele είπε...

η ΕΧΑΕ ακριβως στην γραμμη τασης σταματησε.

karaefthimiou23 είπε...

Χρήστο 2 είναι τα νούμερα προς το παρόν για την ΠΕΙΡ,0.71 και 0.81,διαλέγεις και παίρνεις.

Ε Ε ΕΧΑΕ...Άξιζε η επιμονή μου...

Νίκη είπε...

Βάλια, μπορείς να μου βγάλεις κι εμένα εισιτήριο για Θεσσαλονίκη;

karaefthimiou23 είπε...

Πιάσε κόκκινο Μισέλ χε χε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

OΛΕ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ!!!

Chris είπε...

καλησπερα στις κυριες...

ΚΑΡΑ και για Ετε ποια ειναι τα νουμερα???

karaefthimiou23 είπε...

Τα'παμε τα νούμερα για τη μλάρα χε χε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έκρηξη χρέους στα €340 δισ. και ελλειμμάτων (κάπιταλ)

Μέχρι το 2020 βλέπουμε. Το 2011 πάντως ήταν στο 170,6% του ΑΕΠ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Νίκη έχω πρόβλημα πρόσβασης στο mail μου. Θα σου απαντήσω μόλις μπορέσω να μπω.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη πες και τα νούμερα για τενεργ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

όταν μπορέσεις.Ευχαριστώ.

michele είπε...

Αντε Καρα λεγε τα νουμερα γιατι ειμαι κουρασμενος ..

karaefthimiou23 είπε...

ΤΕΝΕΡΓ αν περάσει το προηγούμενο υψηλό του 2.78 έχει με τη σειρά τα 3.00-3.37-3.76

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Χαχα Michele, τελικά χρειάζεσαι όντως την 30άρα βοηθό...

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

Kαλημέρα σε όλους και καλά κέρδη σήμερα. Εγώ είμαι μόνο 15% μέσα. Θα εξετάσω πιθανή επανείσοδο αλλά θα περιμένω το σημερινό κλείσιμο.
Μιχάλη η όποιος άλλος πιθανόν γνωρίζει η ανοδική σφήνα με αρνητικές αποκλίσεις τι πιθανότητα περίπου έχει να μην είναι bearish?

michele είπε...

New High βλεπω..και ο Βαγγελης ξεκιναει

karaefthimiou23 είπε...

Κυρ-Ανδρέα are you ready for the second half...?

Γεράκι είπε...

αντε με το καλο το 9.....

Γεράκι είπε...

μολις εγραψε...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

900!!!

karaefthimiou23 είπε...

Άντε και στο 1000άρικο...

cornelsen είπε...

ΠΑΝΟ ΑΘΗΝΑ, trading χωρίς stop loss δεν υφίσταται. Στρώσου στο διάβασμα. :)
Το κυλιόμενο stop loss στηριγμένο στο ATR είναι αρκετά καλό και αποτελεσματικό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το είδαμε το 9 μπροστά....και τώρα????

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Διεθνη πρακτικα ελαχιστες πιθανοτητες αλλα οταν οι τιμες πανε επανω εμεις παμε μαζι τους,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και παιρνουμε μαζι μας το trailing που λεγαμε,αυτο που προτεινει ο cornelsen ειναι ενα απο τα καλυτερα

μπαρμπαλιας είπε...

...φολοού δε τρεντέ....απλα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει ρε φίλε Γιάννη μην βαράς...πόσο να διαβάσω ακόμη????
Κουράστηκα τόσα χρόνια.
Τώρα θα διαβάζω πιο πολύ για ψάρεμα!!!

michele είπε...

Mπαρμπα πες στη γλωσσα σου follow the market and don't ask why..

Ειδα κατι τεχνικους που εκτιμω ιδιαιτερα,φοβισμενους το Σαββατοκυριακο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου mikeeeeeeeeeee

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όσο σας ακούω και φοβάστε τόσο δεν πουλάω

michele είπε...

Γεια σου και σενα αδελφε..

karaefthimiou23 είπε...

Είδες η ΔΕΗ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αφού μ΄ έσκασε πρώτα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδια την δεη μην την αφησετε

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε...σκασε και κολυμπα...αχαχααα

μπαρμπαλιας είπε...

ρε παιδια ο Σαλλας ταφτησε;;;;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κανει διαλειμα μπαρμπα

Chris είπε...

ψωνισα εγω Λιακο γι αυτο τα φτυσε;-)

Chris είπε...

κατσε να βαλω στη δισκετα τις εντολες...;-)

Αντε ρε στρατηγε Μιχαλη....!!!!
τελικα οι Μιχαληδες γ@μουν και δερνουν!!!:=)))

dimtsiro είπε...

καλημερα σε ολους

Χαμογελα πολλα

μικελε εχεις ενα μαιλ αν εχεις χρονο

μπαρμπαλιας είπε...

βλεπω το Κατερπιλάρ στο 0.84 χωρις πωλητες...
Καρα ...

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία πιστεύω να την είδες τη νέα αναθεώρρηση του στόχου μου το Σάββατο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μια χαρα ο τιτανας τον τσιμπησαμε απο -2,50%

μπαρμπαλιας είπε...

ναι παιχτη μου...μαζι σου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αλλα στα 18 θα τον δωσω ,συντομα δηλαδη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

την δεη στο 5,20 ΔΕΝ θα την δωσω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ακουω ποδοβολητο ,μαλλον η μλαρα που ετοιμαζεται

michele είπε...

Γυρισε κι ο Αλεξανδρος bull ,καιρος να την κανω!! χαχαχαχααχα

karaefthimiou23 είπε...

Έλα κυρ-Ανδρέα,οι bollinger παραστένεψαν...Δεθείτε πουλιά μου...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολπ εφυγε για λογους ρευστοτητας οταν ερθει η ωρα θα μαζεψω οσο μπορω,εστω και πιο ψηλα, τωρα με τους γρηγορους

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο τιτανας χεχεχεχε

karaefthimiou23 είπε...

Μισέλ χα χα χα χα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν εγινα τωρα bull ειπα για την στολη εγκαιρως

Γεράκι είπε...

ριχνει χιονια στον Παρν..παμε για σκιιιιιιιι!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Ψοφάω όταν πειράζει ο Μιχάλης τον Αλέξανδρο χε χε

Μισέλ είσαι μεγάλο πειραχτήρι χα χα χα χα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κλαπ κλαπ κλαπ ΚΛΑΠ ωχ δυναμωνει το ποδοβολητο

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη και για σκι και για ξε... χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αστον να λεει ξερει αυτος,ρε συ καρα ποτε θα σε δουμε απο κοντα?

karaefthimiou23 είπε...

Θα ανταμώσουμε και εκ του σύνεγγυς κάποια στιγμή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

με βριζει γιατι λεει εχω βγαλει μονο 50% ενω θα πρεπε να βγαλω πιο πολλα χεχεχεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ω ρε τριζουν τα τσιμεντα

karaefthimiou23 είπε...

Της λέω της συζήγου όταν είμασταν στο +2% και ρούφαγα μια γουλιά καφέ ότι σήμερα είναι οκ η συνεδρίαση,δεν θα μας επηρεάσει ο αμερικάνος όπως ανέμεναν αρκετοί.Και τι μου απαντάει...? Ε,μέχρι το +5% έχει δρόμο ακόμα χα χα χα χα χα

Νίκη είπε...

Πω πω, μπράβο!!!! Άντε να τον χιλιάσουμε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ειναι τρελες αυτες οι γυναικες!!

Γεια σου Νικη μας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά είδες οι γυναίκες ένστικτο που έχουμε; χαχαχα

michele είπε...

Της πλακας νουμερο το 50% ,μην με τσιτωνεις τωρα Αλεξ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ετε 2,73 ,οτι βλεπετε στο ταμπλο δεν ισχυει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

60 % πλεον με μιγ αλφα δεη κλπ εξτρα ο τιταν ,και το ποδοβολητο που δυναμωνει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να δουμε τι θα σκαρφιστουν για να μας τα παρουν πισω,αμ δε χεχεχε

Νίκη είπε...

χαχαχαχα φιλάκια.

michele είπε...

Για τον Τιτανα τα ειπαμε Πεμπτη βραδυ νομιζω.Ευκολος ο στοχος

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 221   Νεότερο› Νεότερο»