Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
EGYPT-STOCK MARKET
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

KEΝΣΥΑΝΕΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ  
  ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ... και  ΝΕΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ



NEOΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ


Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει οικονομική επιστήμη, πράγμα που αμφισβητείται, αυτή θα πρέπει να υπακούει σε κάποιους κανόνες –ασχέτως αν στην οικονομία πολλά εξαρτώνται από τις ανθρώπινες συμπεριφορές, οι οποίες σαφώς και δεν είναι πάντα ορθολογικές. 

Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα, το αντικείμενο της οικονομικής αναλύσεως είναι απλό και αμετάβλητο: Πρόκειται για τις συναλλαγές. 

Οι τελευταίες, από την εποχή του Αδάμ Σμιθ βρίσκονται στην καρδιά της οικονομικής πρακτικής και πολύ πριν τον Διαφωτισμό παίζουν σημαντικό διαρθρωτικό ρόλο στις ανθρώπινες κοινωνίες. Από τους Φοίνικες εμπόρους έως τους Βενετούς τραπεζίτες, τους Βρετανούς βιομηχάνους του 18ου και του 19ου και τους Έλληνες εφοπλιστές του 20ου αιώνα, οι συναλλαγές και η αναζήτηση των καρπών τους οδήγησαν και έφεραν την ανάπτυξη τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία και την Αμερική. 

Τελικά δε, μέρος της οικονομικής φιλοσοφίας εδράζεται στο φαινόμενο της προσφοράς και της ζητήσεως αγαθών, είτε αυτά είναι εμπράγματα είτε υπηρεσίες. Και επειδή το μέσον που χρησιμοποιείται για την ικανοποίηση της προσφοράς και ζητήσεως αγαθών είναι το χρήμα, πολύ σοβαρό φαινόμενο είναι και ο εκχρηματισμός μιας οικονομίας. Όσο για το επίκεντρο της οικονομίας και βασικό υποκείμενό της είναι το άτομο, η αυτονομία του, η πληροφόρησή του, ο ορθολογισμός και ο μέσω της αγοράς συντονισμός των συμπεριφορών του. 

Υπό τους όρους αυτούς, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η οικονομία μελετά τις ατομικές επιλογές και τις εν συνεχεία κοινωνικές τους επιπτώσεις. Αυτή περίπου ήταν και η αρχή πάνω στην οποία στηρίχθηκε ο Τζων Μαίηναρντ Κέυνς την δεκαετία του 1930 για να διατυπώσει την «Γενική Θεωρία» του, για την οποία έχει χυθεί άφθονο μελάνι. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κέυνς θεωρείται «νεκροθάφτης της οικονομίας της αγοράς» από τους ακροφιλελεύθερους, «σωτήρας» του παραπαίοντος το 1930 καπιταλισμού για τους μαρξίζοντες, για δε τους δημοκράτες σοσιαλιστές είναι ο άνθρωπος που έδωσε κοινωνικό περιεχόμενο και άρα ανθρώπινο πρόσωπο στην αμιγώς φιλελεύθερη οικονομία της αγοράς. 

Κατά την δική μας ταπεινή γνώμη, ο Βρετανός οικονομολόγος, σε μια κρίσιμη για την οικονομία της αγοράς περίοδο, πραγματοποίησε μία πραγματιστική ανάλυση των ορίων της. Δεν προτείνει την εγκατάλειψη της κλασσικής φιλελεύθερης λογικής, αλλά μία επανατοποθέτηση των λειτουργιών της μέσω κυβερνητικών παρεμβάσεων στο επίπεδο των οικονομικών πολιτικών. Με άλλα λόγια, ο Κέυνς, χωρίς να είναι αντιφιλελεύθερος, ενίσχυσε την παρουσία της πολιτικής στην οικονομία –αλλά δεν μπορούσε βεβαίως να προβλέψει ότι πιθανότατα, από την εξέλιξη αυτή μύρια έπονται.

Σήμερα, λοιπόν, ο κεϋνσιανισμός βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο και κάποιοι τον επικαλούνται ως το απόλυτο «φάρμακο» σε μία κρίση χρηματοοικονομική την οποία αποδίδουν στον «νεοφιλελευθερισμό», την στιγμή που η κρίση αυτή είναι γνησιότατο «κεϋνσιανό» προϊόν. 

Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι η κρίση στην ελληνική εκδοχή της είναι «νεοφιλελεύθερη» και άρα χρίζει «κεϋνσιανής» θεραπείας – την οποίαν εσχάτως «ανακάλυψε» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Κατά τον Βρετανό οικονομολόγο και όχι μόνον, σε περιόδους παρατεταμένης υφέσεως, η έξοδος από την κατάσταση αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε με την ενίσχυση της προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, είτε με την ενίσχυση της ζητήσεώς τους, η οποία προϋποθέτει και την ικανή ύπαρξη παραγωγής. 

Στην ελληνική περίπτωση, η τόνωση της ζητήσεως είναι ουτοπική για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει αργούσα παραγωγική δραστηριότητα. Η Ελλάδα δεν έχει την παραγωγή που πρέπει για να εφαρμόσει την κεϋνσιανή συνταγή που προτείνουν κάποιοι άσχετοι με την ελληνική πραγματικότητα. 

Έτσι, πλανώνται πλάνην οικτράν και όλοι αυτοί που υποστηρίζουν την επιστροφή στην δραχμή. Με δεδομένη την παραγωγική δύναμη της χώρας, οποιαδήποτε υποτίμηση και έκδοση χρήματος θα κατέληγε σε υπερπληθωρισμό και όχι σε έξοδο από την ύφεση. Εξάλλου, τα τριάντα τελευταία χρόνια έγιναν τρεις υποτιμήσεις στην Ελλάδα, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Ερχόμεθα έτσι στο σκέλος της προσφοράς. Πώς μπορεί η τελευταία να ενισχυθεί σε μία χώρα όπου το επιχειρείν ξορκίζεται και η επιχειρηματικότητα καταδιώκεται; Ποια επιχείρηση θα ενισχύσει την προσφορά της όταν, για να επεκτείνει μία αποθήκη της απαιτούνται γραφειοκρατικές διαδικασίες επί δέκα μήνες; Ποια προσφορά μπορεί να προωθήσει, την στιγμή που τεχνογνωσία, κεφάλαια και άνθρωποι είναι είδη εν ανεπαρκεία στην χώρα μας; 

Μία χώρα που παράγει κατά κόρον δικηγόρους, φιλολόγους και δημοσίους υπαλλήλους τι μπορεί να περιμένει από πλευράς προσφοράς, όταν διεθνώς είναι λιγοστά και αυστηρώς επιλεκτικά τα κεφάλαια που ζητούν να επενδυθούν; Ποια τεχνογνωσία μπορεί να εισαχθεί ή να παραχθεί στην χώρα μας όταν, για να ασκηθεί ηλεκτρονική εμπορική δραστηριότητα, απαιτούνται έξι, επτά ή και οκτώ μήνες ταλαιπωρίας; 

Το πραγματικό, λοιπόν, στοίχημα για να υπάρξει ανάπτυξη σε τούτη την χώρα είναι η ριζική διοικητική της μεταρρύθμιση, για να ακολουθήσει στην συνέχεια, μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, παραγωγική αναδιάρθρωση και να αρχίσουν να εισρέουν επενδυτικά κεφάλαια. 

Την ίδια στιγμή, άμεση θα πρέπει να είναι η σύνδεση του πανεπιστημίου με την παραγωγή και γενναία η χρηματοδότηση νέων επιχειρηματιών που βλέπουν μπροστά. Αν όλα αυτά δεν γίνουν… χθες, το αύριο μάλλον θα είναι η επανάληψη της ιστορίας ως τραγωδία. 

Όσο για τον Τζων Μαίηναρντ Κέυνς, ας τον αφήσουν ήσυχο αυτοί που υπερκαπηλεύονται το όνομά του

www.elzoni.gr.   Θανάσης Παπανδρόπουλος

195 σχόλια:

vankouls είπε...

Καλημέρα σας .Για να δούμε σήμερα το ποδαρικό ΧΑ ΧΑ ΧΑΑ

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ...μονπελιεδες και οχι μονον...

ξεκινησα απο το κυριο αρθρο του "κολοτουτουμπα"απο διπλα...

Μετά από άνοδο 90% στο ΧΑ από τα ιστορικά χαμηλά τι θα συμβεί προσεχώς; Ανεξαρτήτως του διορθώσεων το ΧΑ θα βρεθεί σύντομα στην ζώνη των 1000-1150 μονάδων – Τι θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές με τις τράπεζες....

στο τελος υπαρχουν σχολια αναγνωστων,οπως λεμε τηλεθεατων...αλλα δεν μπορεσα να μην απομονωσω το παρακατω..το οποιο και παρουσιαζω αυτουσιο,με την προυποθεση οτι για να κατανοησουσε το φιλτατο "xp" πρεπει να διαβασουμε τον Λεονδα...

23/10/12 - 01:15 γράφτηκε από xp
Mηπως ο τραπεζιτης που ισχυριζεται της 1450 μοναδες μπορει να μας πει πως η χωρα θα διαχειριστει το 25% της ανεργιας ?

Να μας πει πως τα καταφεραν ολοι οι αχρηστοι της κυβερνησης να απογειωσουν το ελλειμα στο 170% του ΑΕΠ, οταν εχουν λεηλατησει περιουσιες και εχουν πρακτικα κηρυξει παυση πληρωμων ?

Εστω να μας πει γιατι ολοι οι τραπεζιτες κολοτριβονται με το ΤΧΣ να τους εγγυηθει το 100% των ομολογων με λεφτα που θα πληρωνουν τοκους ΟΛΟΙ οι Ελληνες ?

Και τελος μπορει να μας πει που θα ηταν η μετοχη του, εαν δεν αποφασιζε η GS να στησει αυτο πανηγυρι στο χρηματισρηριο ?

Τελικα εχει αυτος ο “καλος τραπεζιτης” το θαρρος να μιλησει επωνυμα ?? Εδω ειναι Ελλαδα..Ο καθενας μπορει να πει την μ@λ@και του και να συνεχιζει να ειναι ειτε πρωθυπουργος ειτε προεδρος τραπεζης (βλεπε Σαμαρας – Σαλας).

Και εσεις κ.Λεωτσακο, επρεπε ως δημοσιογραφος να του θετατε τα παραπανω ερωτηματα.

Ξαναθυμιζω..Φτωχοι ειμαστε..Οχι βλακες.

..........
σσ
εχω διαπιστωσει οτι ψαχνοντας βρισκεις "δυνατες φωνες"και μια απο αυτες ειναι του φιλτατου

μπαρμπαλιας είπε...

...κατανοησουμε

μπαρμπαλιας είπε...

...απο τα χθεσινα...
μου ηρεσεν...το αματεαούρ..
οκ Μικε μας ...αματεαούρ ,αφου ετσι σε παει γαλλιστι

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα στους φίλους!

μπαρμπαλιας είπε...

Στουρ. αν δεν παρουμε τη δοση θα πεινασουμε....

καλα ρε πουστιδι..απο το 2009 που αρχησαν τα μνημονια...τα ιδια λετε ολοι...κανεις σας δεν αντρεπεται;;;;

Unknown είπε...

Καλιμερα στην παρεα,,,Καλο βολι

Νίκη είπε...

Καλημέρα σε όλους. Τους πριν και τους επόμενους.

Το χθεσινό σχόλιο που γέλασα πολύ. Να είσαι καλά Vangelis Και όλοι σας Φίλοι.

Vangelis είπε... .. Ευχαριστώ Michele,
Εντωμεταξύ, την Κυριακή το βράδυ, η γυναίκα μου από το πουθενά της ήρθε να με ρωτήσει περι μτχ, τι θα κάνω, μην είσαι άπληστος κτλ), λέτε να με επηρρέασε, μπα δεν νομίζω, μήπως επειδή έβλεπα σήμερα το μαγαζί με ένα μάτι γιατί το άλλο ήταν μαυρισμένο (τι ήθελα και τις απάντησα!!)
καλό βράδυ
22 Οκτωβρίου 2012 11:26 μ.μ.

dimtsiro είπε...

καλημερα σε ολη την παρεα

μικελε ενα μαιλ σου εστειλα

Νίκη είπε...

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012
Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδος. Ποιοι είναι με ονόματα.

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/10/blog-post_1166.html#ixzz2A6UIL3bM

nomad είπε...

Καλημέρα σόλη την παρέα και καλά κέρδη!

nomad είπε...

σε όλη

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι και...ΟΛΕ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα και στον vankouls .Nα δουμε και το ποδαρικο του.Χτες ο ΘΔ μια χαρα τα πηγε

michele είπε...

dimtsiro δεν μου εχει ερθει mail σημερα

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σην παρέα...

Michalis είπε...

kalimera se olous

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ σεξ κάνει τώρα τελευταία τα πρωινά ο κυρ-Ανδρέας χε χε

michele είπε...

10 εκ σε αρνητικο εδαφος.

michele είπε...

Για τον φιλο τον xp που γραφει ο Ηλιας.Εχει καποια λογικα ερωτηματα.Αλλα το στυλ του τυπου που θα ηταν η μετοχη τουτραπεζιτη, αν δεν αποφασιζε η GS να ανεβασει το χρηματιστηριο ,λες και ενα τοσο φτηνο χρηματιστηριο δεν θα το ανεβαζανε καποιοι,σημαινει οτι ειναι απεξω.Φιλε ο συσχετισμος πολιτικων και οικονομικων δεδομενων( πχ ποση ανεργια ) με τις τιμες στο ταμπλο ειναι δυσκολος.
Μην ανησυχεις και θα διορθωσει και θα μπεις ..

Unknown είπε...

Προς μπαρμπα,,,ΜΠΟΤΖΑΡΙΣΟΥ...Και ναυτιλομενους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους.
Διορθωσούλα ή διόρθωση σήμερα?
Ναυτιλομένους?
Δηλαδή πιάνει και εμένα ( κάτω των 5 μέτρων) μέσα?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Πάνο και Βασιλική.Καλά πάμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βάλια και Κάρα.
Δηλαδή ευκαιρία για αγορές?

ΠΙΡ ΜΙΓ και ΠΛΑΘ ...κάτι δεν μου πάει καλά από το πρωί αλλά μην δίνετε σημασία...
I am a blind man

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΕΙΡ ή ΠΥΡ

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους... και εγω να πω τα συλλυπητηρια για τον Δ.Καραγκουνη ...θυμαμαι -νεος και χωρις να με γνωριζει καθολου-μου ειπε στο γραφειο του...παρε ΕΜΠ και ΜΕΤΚΑ..απογειωθηκαν...και εκανα μαγιά .γεια σου προεδρε

Unknown είπε...

ΧΑΛΚΟΡ εκλισε το χασμα και ΒλΕΠΟΥΜΕ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τα αγγουράκια βλέπω παρατράβηξαν Γιώργηηηηηη

michele είπε...

Εσυ Πανο μου εισαι ψαρας δεν εισαι ναυτικος.Και πιανεις και ωραια ψαρια ,μιλαω εκ πειρας

karaefthimiou23 είπε...

Θεός σχωρέστον,η κλασική φυσιογνωμία της δεκαετίας του '90 στο χώρο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ναι ναι μεγάλος πσαράς χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χτες μόνο δεν τράβηξε το πράγμα, δεν ήθελαν να φάνε με τίποτα χαχα

Unknown είπε...

Η προσφιλη του προεδρου ηταν συνιθως...Οι πεζικαριοι και τα τανκς,,ενοουσε την ΕΤΕ..

michele είπε...

Αμα δεν ειχε τον μακαριτη ο Σημιτακος δεν θα εβγαινε με 1 ποντο κερδισε εξ αλλου το 2000.Πουλαγα ΕΥΔΑΠ και κρατικοχαρτα εγω..ειχα αναγκες χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έκαψε και κόσμο βέβαια το 2000 ο συγχωρεμένος

michele είπε...

Ε βεβαια.Ηταν του club 7000 θα παει..πηγε κοντα βεβαια,αλλα με τι αποτιμησεις.10000 δρχ εδωσα ΕΚΤΕΡ χαχα

George είπε...

Καλημερα ...σε ολους και ολες...Πανο τα αγγουρακια ανεβηκαν για να δουμε ποσο ????εσυ κατεβηκες απο τον Παρνασσο ??? και ετοιμασου για μια καλη ανοδο ...μαντεψε που και στειλε e mail αν δεν καταλαβες και θελεις να σου πω.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη δεν ανέβηκα στον Παρνασσό, μόνο για ορειβασία είχα πάει πριν δυο χρόνια.

Σου στέλνω μέιλ

μπαρμπαλιας είπε...

georgeeeeeee
για καντο λιανα για το βουνο...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα George.Και γιατί αυτά τα κωδικοποιημένα δεν τα λες απευθείας στον Πάνο,είτε με email είτε τηλεφωνικώς και τα γράφεις σε κοινή θέα αφού απευθύνεσαι μόνο σ'αυτόν?Αυτά μου θυμίζουν άλλες εποχές,εποχές '99 τότε που κάποιοι δήθεν πονηροί ψάρευαν κορόιδα.Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ,δεν είναι πρέπουσα η τακτική σου εδώ κατά την ταπεινή μου άποψη...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,
Οι ταύροι έχουν παει για φραπεδάκι προς το παρόν?

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αλεξανδράτε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καρα like

michele είπε...

Εγω απλως παρακολουθω,τελευταια αγορα την Παρασκευη εκανα.Χακορ.

dimtsiro ναι το ειδαμε.Ο Green ειναι ο φανατικος της ΕΤΕ ..αλλα εμεις παιζουμε χρηματιστηριο ,αυτος εχει μια μετοχη και εχει πρηξει τον κοσμο.Εγω προσωπικα δεν ξερω κατι.Ο,τι βλεπω στην ..κορδελα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη.

Κάρα αυτά τα κωδικοποιημένα αφορούν προφανώς μετοχές υψηλού ρίσκου και για μια μέρα το πολύ.
Συμφωνώ με την άποψή σου σε γενικές γραμμές ότι εδώ μέσα δεν πρέπει να κάνουμε παιχνίδια αλλά τον George τον ξέρουμε, σαφώς δεν έχει πρόθεση να παρασύρει κανέναν αλλά έχει μια τάση προς το ρίσκο και το έχουμε δει πολλές φορές.
Προσωπικά γράφω χωρίς περιστροφές κάτι και δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ σε μετοχές την μιας μέρας.

karaefthimiou23 είπε...

ΟΚ Πάνο,πάσο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τον george πραγματι τον ξερουμε ειναι ενας απο εμας και θα καταλαβει απολυτα τι ειπε ο καρα και γιατι εχει δικιο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Kara και φυσικά κ σε όλη την παρέα.

ΧΑΚΟΡ πήρα κ εγώ την Παρασκευή μερικά, ο ΦΡΛΚ με προβληματίζει μήπως να κλείσω το υπόλοιπο. 20% της αρχικής θέσης.

Είμαστε σε bull market κ σκέφτομαι την διόρθωση...tragic! Για να γίνω traderas σε 5-10% διακύμανση. Double-tragic!!

Αλλα φταίει κ το ztrade της τρ.κυπρου που δεν με αφήνει να βάλω trailing stops.....

Οι υπολοιποι που έχετε ztrade, το έχουν ανοιχτό οι άλλες ΑΧΕ?

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους

Πιστεύω να ξεκουράζεστε γιατί έχουμε ανηφόρα μπροστά μόλις κόψει η μπόρα ξεκινάμε χαχαχα

Α μην το ξεχάσω διάβασα για κάτι ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ μη ξεχαστούμε ετσιιιιι χαχαχα

ΟΛΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα....με συνελαβες στην σκεψη ...και τα ειπες απλα..
αλλα πιστευω οτι ο Γιωργηςσε καμμια περιπτωση δεν θελει να κανει τριπλες εποχης αληστου...
εξ αλλου μεχρι τωρα εχει βοηθησει,με αυτα που μπορει...


................
με την ευκαιρια Αλεξ ..συγχαρητηρια για την θεση σου απο το αλλο ...
τον στολισες ωραιοτατα...
ξερεις μερικοι ειναι πολυ νοουζάπηδες και δεν τους παω...εξ ου και η απαντηση μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αποψη μου ειναι οτι εδω θα πρεπει να εχουμε ετοιμα σημεια εξοδου αναλογα με το προφιλ του καθενα μας και να ξελαφρωνουμε το χαρτοφυλακιο μονο σε διασπαση τους και με περισκεψη. Η ρηση του michele,ρισκο εχει το να εισαι εξω και οχι μεσα ισχυει,αν και ειναι πολυ πιθανη μια διορθωση λογω της προσεγγιση κρισιμων αντιστασεων.Κατα πασα πιθανοτητα σε λιγες ημερες θα δουμε διασπαση των αντιστασεων και το μπες βγες δυσκολα θα αποδωσει κερδη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα μπαρμπα ,νοου ζαπηδες,ΤΙ ΕΙΝ παλι τουτο?

karaefthimiou23 είπε...

Άλεξ νόουζ άπηδες χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν το αφηνουν να παει κατω,η σκουπα ρουφαει τη σκονη απο μακρυαααα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χεχεχε να σαι καλα!

michele είπε...

Aλεξανδρατε σου δινει τις εντολες stop limit και stop market?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Νοουζάπηδες= ξερόλες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ουε που πλησιασε το stop μαλλον παμε για γλεντια ξανα αν και πλεον οι αγορες εχουν ολοκληρωθε..ι και μετα θα καααααθομαι

μπαρμπαλιας είπε...

ωρε Αλεξ...εισαι η σμάθεια μου...

American idiom.nose up means "ψηλομυτης"...αχαχααα

μπαρμπαλιας είπε...

Βασιλικη μας τα σεβη μου και την αγαπη μου...
με εννοεις παντα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

απιστευτο nose up ιδες
ερε πλακα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγραψε το νόουζ άπηδες !!!!

Michele τίποτα απο τα 2, ούτε καν το IF....
Μόνο πρόχειρο κ εντολές open, close, market limit.

Περισσότερα watt θα έχει η σκούπα στην ΜΙΓ η στην ΠΕΙΡ?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωπ περασα θετικος,αντε και σε ανωτερα

michele είπε...

Εγω τις εχω αλλα δεν τις χρησιμοποιω,δεν ξερω καν αν γινεται.Δεν μ εχει απασχολησει απο πανω ειμαι,αλλωστε σκετη τιμη δεν μου λεει και πολλα εμενα,θελω να βλεπω ΠΩΣ γινεται.
Ψηφιστε στη δημοσκοπηση πανω αριστερα,Βασιλικη εβαλα αυτη,τωρα απο που θα διορθωσει τι να εβαζα τιμες φτσε, γενικου???
Επιστρεφω σε λιγο

Γεράκι είπε...

χαιρεται κ παλι..χτες ανεφερα (με αφορμη τον Αλεξ) οτι η ΕΛΣΤΡ εδωσε σημα αγορας κατ'εμε..ειμαι ηδη πανω της απο χτες αλλα βεβαια ειναι περιεργο χαρτι (εγω δεν ξερω ποσο θα αντεξω πανω της)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εσύ είσαι αρχηγόπουλο και στο έχω πει πολλές φορές. Και ξέρεις πολλά, γι αυτο θέλω να σε έχουμε απο κοντά.....

Εμένα όμως που δεν έχω τη δυνατότητα να είμαι συνεχως απο πάνω, γιατι θα με στείλουν σπίτι μου να το κάνω, θεωρούσα ότι ήταν χρήσιμο να μπορώ να στηνω σημεία βάση των διάγραμματων που έχω κοιτάξει.

Πχ αντί να είμαι πάνω απο τον ΟΠΑΠ κ να περιμένω αν θα διασπάσει πτωτικά το 7,50 να βάλω το stop loss απο το πρωί κ να περιμένω αν η εντολή μου θα φύγει στην αγορά.

Κε Γεράκι καλημέρα σας....

George είπε...

Δεν περιμενα τετοια επιθεση απο τον ΚΑΡΑ..... οταν ελεγα για ΦΡΛΚ-ΠΕΙΡ-ΑΤΤ-ΚΥΠΡΟΥ και ανεβαιναν δεν ελεγες τιποτα Ποσο καιρο λεω για ΦΡΛΚ... και ειναι ντροπη σου να γραφης..( Αυτά μου θυμίζουν άλλες εποχές,εποχές '99 τότε που κάποιοι δήθεν πονηροί ψάρευαν κορόιδα.) και το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ζητησεις συγνωμη....δεν απατησα αμεσα γιατι εχω προβλημα με το internet και ευχαριστω τον Πανο και Μπαρμπα για τι λιγα ου εγραψαν....

karaefthimiou23 είπε...

George γνωρίζω καλά πως είναι εύκολο στο απρόσωπο διαδύκτιο να γίνουν παρερμηνείες,γι'αυτό και γενικά είμαι ανεκτικός τύπος.

Όμως πώς θα σου φαίνοτανε όταν σε ένα ιστότοπο σαν αυτόν που συμμετέχουν πολυάριθμοι άνθρωποι,9 στις 10 φορές απευθύνεσαι στον Πάνο(ακόμα και για τον ΦΡΛΚ και την ΚΥΠΡ που ανέφερες)με δεικτικό τρόπο(του τύπου θα σου στείλω emal ή τηλέφωνο)σαν να απαξιώνεις όλους τους άλλους που παρευρίσκονται?Δεν αδικείς πέραν των υπολοίπων και τον εαυτό σου δίδοντας λαθεμένη εντύπωση?

Μπορεί να'ναι το στυλ σου τέτοιο,απλά επέτρεψέ μου να μη συμφωνώ με την τακτική σου.

Unknown είπε...

Να πω μια θεωρια ετσι μπας και αλλαξουμε κλιμα προς το θετικοτερο...ΛΕΣ ο μινκ να πουλαη για να αγοραση λαικι....130 εκατομυριακα εχη μονο....ο παναθηνακος που ηθελε στιχιζε περισοτερα....Α και να μην ξεχνιομαστε για την χθεσινη ΝΙΚΗ στο μπασκετ

George είπε...

Τον Πανο τον ξερω προσωπικα και κανουμε και της πλακες μας πχ ( αγγουρακια και αλλα) και δεν ελεγα μονο στον Πανο για αυτες της μςτοχες το ελεγα για ολους...και αν θες διαβασε τα πρωινα μηνυματα των τελευταιων ημερων....δεν ηταν για τον Πανο μονο.....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παμε παρακατω,η συνεδριαση εχει δωσει με ακριβεια τα νεα sl και ειναι τα σημερινα χαμηλα,εαν τα ξαναδουμε σημερα ας κανει ο καθενας τα κουμαντα του

George είπε...

ΠΡΟΣ Πανο.... εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος ...χα χα χα βρε Πανο ειναι και μαρτυριαρης ο ΚΑΡΑ.......ΧΑ ΧΑ

nomad είπε...

Μέχρι 914-5 ΓΔ μπορεί να πάει χωρίς ιδιαίτερα ζόρια, εκεί θα παλέψει
Δεν εννοώ να πάεισήμερα, είναι 20 μον από δω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φίλε Κάρα το θέμα νομίζω πρέπει να σταματήσει εδώ..
Έχω την άποψη ότι ο George δεν απευθύνεται προσωπικά σε μένα, μιλάει και στον μπάρμπα και στην Βασιλική. Μέιλ δεν ανταλλάσσουμε για μετοχές, στον λόγο της τιμής μου. Τηλέφωνό του ΔΕΝ έχω, ούτε εκείνος δικό μου. Μήνες έχουμε να αλληλογραφήσουμε, ειδικά για μετοχές. Το τελευταίο του μέιλ αν το βρω θα στο στείλω για να δεις και να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι της πλάκας. Νομίζω ότι ήταν με την βύθιση του Ιταλικού πλοίου πριν μήνες.
Ότι λέει το λέει εδώ μέσα και αλληλοπειραζόμαστε γιατί του "κολλάω" για τα ψιλοσαπάκια που αναφέρει, όπως για την ΛΑΙΚΗ που εγώ την λέω αγγουράκια, το βουνό (ΠΑΡΝ) που το αναφέρει και ο μπάρμπας μερικές φορές (και δεν ξέρω αν το έχει παίξει) και διάφορα άλλα.
Πάντα όμως με καλή πρόθεση και χωρίς διάθεση να παρασύρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Φυσικά εσύ με την πείρα που δείχνεις ότι διαθέτεις καλά κάνεις και υποπτεύεσαι διάφορα, αλλά ούτε 99 έχουμε τώρα ούτε έχουν παίξει τα σαπάκια ακόμη κατά την γνώμη μου.
Άρα ούτε εσύ πρέπει να επιμείνεις ούτε ο ίδιος να σου γράφει διάφορα γιατί πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει λόγος να χαλάσουμε την διάθεσή μας και το κλίμα .
Αναφέρει απλά προθέσεις και ίσως κινήσεις και τίποτα άλλο και αν κάτι δεν τραβήξει γράφει ότι θα φύγω από αυτήν που με έβαλε μέσα και θα μπω αλλού.

Αν υπήρχε πραγματικά λόγος τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά δεν υπάρχει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όση ώρα το έγραφα δεν παρακολουθούσα και βλέπω ότι απάντησε ο George.
Έτσι είναι και νομίζω ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

giannhs kon είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΛΗΞΑΝ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ XAXA

ΚΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ????

ΛΕΤΕ να κάνουμε νέα υψηλά μετά τις 3,45 ????

Γεράκι είπε...

λουκάνικα κ μπύρες...τωρα με ξύπνησες John Long...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

long ξερω ενα καλο

michele είπε...

Οταν λειπω γινονται διαφορα χαχαα..ενταξει συμβαινουν αυτα.. εκεινος ο Γιαννακης ( Γεια σου Γιαννη!) πολυ τα λουκανικα ονειρευεται τωρα τελευταια.Κατσε Γιαννη να κρυωσει λιγο ο καιρος και θα σου πω εγω..

giannhs kon είπε...

Χαχα Γεια σου ΑΝΤΩΝΗ

μπαρμπαλιας είπε...

..τωρα μπηκα μεσα ...με αλλες διαθεσεις...

βλεπω οτι εχουμε εξηγησεις οι οποιες διασκεδαζουν το θεμα...και ειμαι βεβαιος οτι μενουμε εδω με τελεια και παυλα...

Καρα τωρα σε θελω up or down?...αποψη μου για να σε προκαταλαβω uppppp

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ μου δεν φταίω εκείνο το παλιόπαιδο ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μου άναψε φωτιές χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργηηηηη κρασι το χωριο σου βγαζει σπεσιαλλλ ..καπαρωσε λιγο για το χειμωνα...μονο Παρν με Παρν δε σμαει...

dimtsiro είπε...

καλημερα σε ολους

μπαρμπαλια μου εξηγεις πως προκυπτει το 0,08 με σχεση 100/35 και τιμη 2.4 η ετε ευχαριστω

Unknown είπε...

Μπαρμπα ,,,ΜΠΟΤΖΑΡΙΣΟΥ

michele είπε...

Σταματαει εδω και ξαναγυριζουμε επανω,αλλοιως σφυρατε νου κλεφτικα

μπαρμπαλιας είπε...

ωχ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε, για να δούμε

michele είπε...

εννοουσα προς τα πανω.Πραγματι σταματησε αλλα δεν εχει δυναμη

μπαρμπαλιας είπε...

η ΠΕΙΡ τσαμπουκαλευεται παλι...
μηπως τελικα χτυπησει και ΤΤ;;
τωρα ολα να τα περιμενεις...

michele είπε...

εκανε επιβεβαιωσουλα και παει.Μας τραβαει η ΠΕΙΡ

ΠΑΝΟΣ είπε...


Παρά λίγο να το ξεχάσω, είδατε με τα διάφορα? Αλλά τα λουκάνικα και οι μπύρες με επανέφεραν στην...τάξη!

Χτες το βράδυ με πήρε τηλ. και ο ΦΑΣΟ από το Νευροκόπι παρακαλώ και μου είπε τα δικά του.
Από φάσες αρκετά καλά.
Σήμερα θα πήγαινε για γουρούνια και μένει να μάθουμε την συνέχεια.

Μου είπε να σας δώσω πολλούς χαιρετισμούς.

Θα με αναγκάσετε στο τέλος να πάω ταξίδι ή να παραγγείλω λουκάνικα από πολύ βόρεια (και μάλιστα καυτερά) και τότε θα το ...συζητήσουμε χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πανό δώσε φαΐ κ αλκοόλ στο λαό.....

Εννοείται ότι είμαι μέσα μια και βοήθησαν στο να ξεκινήσει αυτή η συζήτηση...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οποιος εχει κονε για καλο κρεας να κανει μαζικη παραγγελια, blog χωρις μεσαζοντες λεμεεεεεε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το πραμα δεν παει καλα

michele είπε...

Ποιο δεν παει καλα Αλεξ??

giannhs kon είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ

Αχ βρε ΠΑΝΟ τα σπουδαιότερα ξεχνάς χαχαχα

Έλα καλό μου διάλεξε πάνω η κάτω τελικααααα χιχι

Αν δεν βγει χαμογελαστός ο ΚΟΥΒΕΛΑΚΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ πάνω δεν πάμε χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να φευγουν τα σαπια λεμεεε

giannhs kon είπε...

Γεια σας ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ

George είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ Παρνασσο ανεβαίνεις το πρωί και μέχρι το μεσημέρι την κανεις.δεν ειναι να παραμείνεις πάνω απο 5 ώρες ακνει κρυοοοοοο... αντίθετα με τον Περαία που κάθεσαι και η τύχη σου δουλεύει και με λιγη υπομονή θα σου αποδώσει και ο γνωστός (Φ)..

dimtsiro είπε...

τι εγινε μπαρμπα χαλασε το κομπουτερακι σου

michele είπε...

Ποια ειναι τα σαπια καλε??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σάπια (κρέατα) δεν θα σας φέρω ρεεε

Για τα άλλα είμαι όλος αυτιά...

Το πρωί μπήκα στις 11 λόγω επιστροφής και κάτι είπα ότι δεν μου αρέσουν 3 κυρίες.
Οι δύο ήδη κόκκινες αλλά μέχρι το τέλος έχουμε καιρό.

michele είπε...

Αμα ξεμυτισει απο δω θα παμε προς τα πανω,αλλοιως στη γωνια μας,λουφαγμενοι

giannhs kon είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους με νέο υψηλό

http://youtu.be/kEbrVGemqks

George είπε...

Ανοιξη του 2015 θα ειναι ετοιμο το γηπεδο του ΠΑΟ ......αντε μεχρι τοτε θα σας φιλοξενησουμε εμεις ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να μας λείπει η γαυροφιλοξενία...τι δουλειά έχουμε εμείς στον Πειραιά?

Γεράκι είπε...

Ποιος πιανει στο στομα τον Πειραια...?
Σιγα να μην βαλουμε αυτους στο κοσμημα μας..χαχα..
Δεν βάζετε λίγο Σκαι να χαζεψετε..οπως βαζω Nickelodeon στον ανιψιο μου?

ο dwk είπε...

…Καλησπερούδια Ατρόμητοι Μαχητές !!!
…στα λουκάνικα λέμε ΝΑΙ !!!!
…και στις μπύρες λέμε ΝΑΙ !!!!
…και στα …γουρουνόπουλα του Φάσο λέμε ΝΑΙ !!!

michele είπε...

Ποιο κοσμημα ρε,το εξοχικο χαχα Ο ΟΠΑΠ μετα το 4.40 προδιαγεγραμμενη πορεια

Γεράκι είπε...

Σιγα μην μας το πεις κ κλεφτικο...!!!

Γεράκι είπε...

Κλεινω την θέση μου σε Παρν στα ψηλα..οποιος εχει την καλοσυνη..ευχαριστω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λυόμενο είναι χαχα

Γεράκι καλή τύχη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μπα σε καλο μας παλι θα βγαλουμε λεφτα χεχεχε,ελα την κραυγη καρα

karaefthimiou23 είπε...

ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΜΕΓΑΛΕ

michele είπε...

Μολις μιλησες για σαπια και κοιταγες να φορεσεις τη στολη ... αλλα δεν με παρακολουθεις φαινεται

Γεράκι είπε...

Τι καλη τυχη...τα φαγανε στο λεπτο..κ ξαναπηγαν για σκι τα λαμογια...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο με την μπυρα τι θα γινειιιι

Γεράκι είπε...

λετε να βαλω στα πολυ υψηλα κ την ΕΛΣΤΡ?..θα τα τσιμπησουν?

karaefthimiou23 είπε...

0.60 είπα χθες βράδυ για ΠΕΙΡ,πήγε 0.61 και τσουπ ο δάσκαλος θα σκάσει χαμόγελο σήμερα χε χε

michele είπε...

Απλα σημειωνω 897,72 το σημερινο υψηλο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Τωρα με θελω ,θα τα πουλησω?η απαντηση μου ειναι ξεκαθαρη ΙΣΩΣ

μπαρμπαλιας είπε...

YESSSSSSSSSSSSSSSSS

μαουντένννννννν πρωινιατικο

karaefthimiou23 είπε...

Εύγε Ηλία βουνίσιε!

michele είπε...

Εννοειται οτι κατω απο τα 0,68 δεν πουλας Γερακι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε εγώ είπα ΟΠΟΤΕ θέλεις.
Εγώ δεν έχω εργασιακές υποχρεώσεις τώρα.
Άρα αναμένω από εσένα...

karaefthimiou23 είπε...

Εν τω μεταξύ στη μύγα το 80% των συναλλαγών είναι δικά τους κομμάτια,ότι θέλουν κάνουν.Δημιουργούν όγκο,τα χώνουν,τα παίρνουν,όλη τη μέρα αυτό γίνεται...

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.sofokleousin.gr/archives/112782.html?utm_source=Oempro&utm_medium=Email&utm_content=Subscriber%236751&utm_campaign=breaking%2023.10

michele είπε...

Να ερθω κι εγω να πιω το ουισκακι μου ??? χαχαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλο καρα,Πανο εισαι Αθηνα?

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα τα πηρα στο -5%
δατσ μιινσ -5 +7...+12% ολέ

karaefthimiou23 είπε...

εξελεντ μουβ Λίας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτήν από Ε τόσο καιρό την περιμένω...αν δεν πάει στα 0,80 θα τη πάρει και θα την σηκώσει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ελα ρε μπαρμπατρειντερ
πως λεμε παπαστρουμφ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αθήνα από τις 11 το πρωί Αλέξανδρε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πουλακια μου ειδατε φραγκα και πηρατε τα πανω σας παραδοπιστοι/κερδοσκοποι φτου σας ρε χεχεχεχεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε πάντα ευπρόσδεκτος χαχαχα

George είπε...

Καλα το βουνο νευριασε και κανει σεισμο 7,30 ΡΙΧΤΕΡ....εως το κλεισιμο θα εχουμε μετασεισμους .......

ο dwk είπε...

...με το χέρι στη σκανδάλη περιμένουν όλοι να βγει άσπρος καπνός…

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ...το πρωινο για το φιλο σου δεν το προσεξες...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
...απο τα χθεσινα...
μου ηρεσεν...το αματεαούρ..
οκ Μικε μας ...αματεαούρ ,αφου ετσι σε παει γαλλιστι

23 Οκτωβρίου 2012 7:20 π.μ.

michele είπε...

Amateur ειπαμε,γλωσσο- διαστρεβλωτη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παει θα το χασουμε τελειως ακου αματεουρ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άματσουρ στα Αγγλικά για αν τελειώνουμε με τα γαλλικά σας και τα πιάνα σας καλομαθημένα μου παιδάκια χαχα.

Γεράκι είπε...

λιγο προσοχη δεν θα πειραζε...η σφηνα εχει δυο σενάρια..βεβαια το καλο ανοδικο τεμπο δεν απειλείται ακομα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ΜΑΙΚ ξεσάλωσε σε τεμάχια αλλά μένει σταθερός...που είναι ο dwk???

michele είπε...

Απο τις πιο ωραιες συνεδριασεις..ησυχο το κεφαλι μου και εχει και..ενδιαφεροντα πραγματα

ο dwk είπε...

…αντιστέκομαι !!!

Γεράκι είπε...

εαν κατι δεν παει καλα..λεω 880-882 ελπιζοντας super trend...

ο dwk είπε...

…ακόμα…….

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλώς τον Θοδωρή!!!

Η ΜΙΓΑ τρόμαξε πρώτη από όλες χαχα

michele είπε...

Eσπασε την ενδοσυνεδριακη,πλαγιοανοδικη γραμμη τασης και παει προς 880

michele είπε...

εκτος αν κρατησει το 885,5

Γεράκι είπε...

εαν ειμαστε σε super trend...............ενεργοποιουνται αγορες στο επιπεδο 880-882...παρομοια περιπτωση οπως στις 19/10 στις 11.30...και τοτε εαν θυμαστε σας ενημερωσα εγκαιρως...Εαν ομως ειμαστε σε super trend..place your bets..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με το εάν θα πάμε τώρα, θέλω σιγουριά χαχαχα

Γεράκι είπε...

εαν την ειχα...θα εγραφα απο τις Μαλβιδες ή Χαβάη τωρα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το 882 κράτησε για την ώρα...αλλά έχουμε 40 λεπτά ακόμη

Γεράκι είπε...

και τοτε ειχα αναφέρει..οτι οποιος πιστευει στην Αγια Τάση..Ας αγοράσει..κ κέρδισε..καθε φορα του Αγ Γιαννιου...?lets see....

George είπε...

Για οσους εχουν ΦΡΛΚ θελουμε κλεισιμο για σημερα οχι κατω απο 2,20.....

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Ιερακα με τα μπετ σου...

Γεράκι είπε...

ο ΦΡΛΚ εαν δινει το ρυθμο..δεν πρεπει να χάσει το 2,15 (κα' εμε)..

Γεράκι είπε...

για να δουμε τι θα βγει πλεον....

nomad είπε...

Γεράκι, μπορείς κάποια στιγμή να εξηγήσεις τι εννοείς με το super trend;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρώτα και για μένα Ηρακλή γιατί ντρέπομαι χαχα
Πάει το 882 και τώρα έχουμε το 880
Λόγω βρωμόκαιρου επιλέγω να το χάσει κι αυτό

PS είπε...

Έχει τις αμφιβολίες της η αγορά.
Ο 50άρης του ΦΤΑΣΕ όμως σχεδόν αγγίζει τον 200άρη σε 6μηνο,δείχνει σαν να περιμένει το αποτέλεσμα της σύσκεψης για πιθανό και άμεσο golden cross,εντελώς τυχαία η χρονική στιγμή μάλλον.

Γεράκι είπε...

το βλέπω με βάση το timeframe..αλλο να κρατάνε οι μέσοι στο 15λ ή 60λ κ αλλο στο ημερήσιο..κ μιλάω για τους ίδιους μέσους....τσεκαρε το κ μονος σου..

Γεράκι είπε...

στιγμιαια αντιδράει...

karaefthimiou23 είπε...

Από το 782 έχουμε διορθώσει ακριβώς το 23,6% της κίνησης.Αν δεν σταματήσει στο 880,τότε έχουμε άλλα 20 ποντάκια κάτω.Νομίζω ότι όλη η σημερινή συνεδρίαση είναι ένα γερό ψυχολογικό τεστ.

nomad είπε...

θες να πεις όταν κρατάνε οι ίδιοι μέσοι σε διαφορετικά tf τότε η στήριξη είναι πιο σίγουρη;

michele είπε...

Οταν υπαρχουν τετοιες συνεδριασεις μην απορουμε γιατι ανεβαινει.Ανεβαινει γιατι ελαφραινει..

nomad είπε...

Γιάννη είναι και ο ΚΜΟ5 στο 781

Γεράκι είπε...

σιγουρη δεν ειναι ποτε..η τάση ομως ειναι πιο δυνατη...οταν κρατάνε σε χαμηλοτερα tf..κ αυτο για να μπορεις να μπαινοβγαινεις αναλογα την δύναμη της αγορας...πχ μετα βλεπω το 874...κ μετα 854....

nomad είπε...

Γεράκι κάποια στιγμή χωρίς συνεδρίαση θα μου πεις κάτι παραπάνω, γιατί δε τόπιασα, εντάξει;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χάσαμε και το 880 και τώρα???
877?

Γεράκι είπε...

οκ

Γεράκι είπε...

το κρατάμε...?κριμα να παμε χαμηλοτερα..οχι πως υπαρχει προβλημα...αλλα καλυτερα με αυτον τον ρυθμο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιθανό κλείσιμο κανείς?

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

Μάλλον η ανοδική σφήνα στον ΓΔ έκανε την δουλειά της όπως συνήθως. Διαφυγή επάνω και επιστροφή βίαια μέσα. Ευτυχώς ακόμη δίνει ελπίδες ο ΔΤΡ όπου δεν μπήκε ακόμη μέσα στη σφήνα του.

nomad είπε...

τα αγγουράκια ή πολύ σταθερά
είναι ή τα ξεφορτώνουν στα κεφάλια των δύστυχων

michele είπε...

Δεν κρατησε η σφηνα ΔΙΕΘΝΗ ,κλασσικη κινηση οντως ο ΔΤΡ παιζει καλα ,αλλα αυτος ειναι για 430-435

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν έγραφε μια ψυχή τώρα θα έλεγε πιθανό κλείσιμο πέριξ του 875 χαχα

Γεράκι είπε...

εαν δεν κρατήσει το 874...πιθανο το 854 με διαλείμματα...

nomad είπε...

Διεθνή στον ΓΔ η σφήνα που υπήρχε εξελίχθηκε σε ανοδικό κανάλι
Σε 20άρη και ΔΤΡ ακόμα είναι σφήνα, αλλά η μόνη επιβεβαίωση είναι το αποτέλεσμα

Γεράκι είπε...

Καλο απογευμα κ καλη συνέχεια σε ολα τα παιδια...nomad, στειλε ιμειλ οποτε θες για να σου εξηγησω..το εχει ο Πάνος..bye

karaefthimiou23 είπε...

Πάμε για τα άλλα 20-25 ποντάκια κάτω από το 880.

michele είπε...

Εντος του καναλιου ειναι που εχουμε παρουσιασει στο ΓΔ και τον ftse ,του δευτερου λευκου καναλιου

nomad είπε...

οκ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Γεράκι

Ηρακλή όποτε θέλεις.

michele είπε...

Λιγο μαζευτηκαμε στο κλεισιματακι. Καλος ο τραπεζικος -1,36% ο ftse ενα ποντο κατω απο το 330 η ΜΠΕΛΑ μαζεψε 13 ποντους στις δημοπρασιες απο την τελευταια πραξη

ΠΑΝΟΣ είπε...

873,51 τελικά...τι ήθελε και γύρισα, καλύτερα να πήγαινα για ψάρεμα που τσιμπάει πιο καλά με βροχή...

nomad είπε...

Πάνο όποτε μπορείς στείλτο

Μιχάλη μάλλον θαχει και αύριο διόρθωση

Καλό απόγευμα σε όλους

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

nomad

η σφήνα στον ΓΔ ξεκινάει από 31/8, είναι ολόκληρη το 3ο κύμα του (3) και είναι πεντακάθαρη. Αν δεν είχε διαφοροποίηση ο ΔΤΡ μέχρι σήμερα θα ήμουν κατά 95% ότι έχει αρκετή πτώση ακόμη

michele είπε...

Παιδες παμε επανω καινουργια αναρτηση κλεινει εδω..