Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
TAIWAN - STOCK EXCHANGE
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...


OI "KOKKINEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ" ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...

Με «τρικολόρ» σημαία τον λαϊκισμό, την παραπληροφόρηση και την ανευθυνότητα, σταθερά επιλέγουμε να εξοντώνουμε εργαζόμενους και επιχειρήσεις, αντί να εξορθολογήσουμε την εργατική νομοθεσία.
Ουδέποτε στο παρελθόν πολιτικά κόμματα και συνδικαλιστικές ενώσεις εργοδοτών και εργαζομένων θέλησαν να αντιμετωπίσουν το εξαιρετικά λεπτό αλλά και καίριο αυτό θέμα. Ακόμα και σήμερα, που η ανεργία έφτασε σε αδιανόητα ύψη, που λαμπροί νέοι πτυχιούχοι, αντί για την προοπτική της δημιουργίας, βιώνουν την απόγνωση της αβεβαιότητας, κανείς δεν φαίνεται να έχει το σθένος να ακουμπήσει το «πυρακτωμένο κάστανο» μιας αναχρονιστικής και αποτρεπτικής εργατικής νομοθεσίας, που τροφοδοτεί ύφεση και ανεργία.
Η προσπάθεια τιθάσευσης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και αντιμετώπισης του χρέους με την ατολμία, την καθυστέρηση και τις ανορθόδοξες πρακτικές, έφερε ασφυξία στην αγορά και -για 5η συνεχόμενη χρονιά- ύφεση. Όλοι ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα περάσει επιτυχώς τον τελευταίο κάβο (όπως τόνισε o πρωθυπουργός) και αλώβητη θα συνεχίσει το ταξίδι της ανάκαμψης και της προόδου.
Ο πρώτος δείκτης που το πρόσημό του θα γίνει θετικό και θα σηματοδοτήσει την ανάκαμψη, δεν θα είναι το εισόδημα, ατομικό και εθνικό (ΑΕΠ), αλλά o δείκτης της ανεργίας. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η απορρόφηση ανέργων, είναι επομένως ύψιστος εθνικός στόχος για το πολυπόθητο «φως στο τούνελ». Η ύπαρξη ανέργων είναι κοινωνικά δυσβάσταχτη, εθνικά επικίνδυνη και ψυχολογικά αφόρητη για όλη την οικογένεια.
Για να δημιουργηθούν όμως θέσεις εργασίας, χρειάζονται επενδύσεις, δηλαδή επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που θα τολμήσουν και θα ρισκάρουν πόρους, χρόνο και προσπάθεια. Και όπως κατά κόρου έχει τονισθεί από την «Εστία», με το υφιστάμενο καθεστώς, ο εργοδότης αναλαμβάνει δυσανάλογα μεγάλες δεσμεύσεις έναντι των εργαζομένων. Και ενώ σε περιόδους ανάπτυξης το γεγονός αυτό είχε μικρότερη σημασία, σήμερα είναι τεράστιο αντικίνητρο.
Χώρες με χαμηλό δείκτη ανεργίας, όπως π.χ. Αυστρία, Δανία, Γερμανία, έχουν εργασιακούς νόμους που εμείς εδώ χαρακτηρίζουμε «εργασιακό μεσαίωνα»! Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει τις τελευταίες θέσεις στην παγκόσμια λίστα ανταγωνιστικότητας, όσον αφορά την, απόλυτα ξεπερασμένη, εργατική της νομοθεσία, που είναι επιπλέον και o κύριος λόγος των απίστευτων στρεβλώσεων, όπως εισφοροδιαφυγή, μαύρη εργασία, κ.λπ. Γι' αυτό και η τρόικα, που βλέπει κυρίως το αύριο, διότι την ενδιαφέρει η βιωσιμότητα του χρέους μας, επιμένει τόσο πιεστικά σε μέτρα για τα οποία εμείς έχουμε ομαδικώς τραβήξει «κόκκινες γραμμές». Αρνούμεθα να αντιληφτούμε ότι η υλοποίηση των απαιτήσεων της τρόικα, θα κάνουν την δική μας εθνική προσπάθεια ευκολότερη.
Ας δούμε όμως, μερικές από τις «κόκκινες γραμμές» και πώς αυτές λειτουργούν σε βάρος της απασχόλησης:
Τριετίες
Με κριτήριο την «ωρίμανση» μέσω τριετίας, ένας εργαζόμενος αυτομάτως θα πάρει αύξηση 8%! Κάτι τέτοιο βεβαίως λειτουργεί σαν αντικίνητρο για να επιμορφωθεί να γίνει καλύτερος, δημιουργικότερος και παραγωγικότερος. Πρωτίστως προς όφελός του (αφού η γνώση είναι δική του κατάκτηση, που τον συνοδεύει παντού και κανείς δεν μπορεί να του την αφαιρέσει), αλλά φυσικά και της επιχείρησης όπου εργάζεται. Η «τριετία» λειτουργεί όμως και σε βάρος του, διότι εύκολα o εργοδότης του θα τον απολύσει, μόλις πλησιάζει την τριετία. Έτσι, πλήττονται και οι επιχειρήσεις, αφού δεν μπορούν να αποκτήσουν αφοσιωμένους και αποδοτικούς εργαζομένους.
Σε μία περίοδο που κοινωνική ευθύνη όσων συνεχίζουν να έχουν δουλειά, είναι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε με την απόδοση τους να βοηθήσουν να σωθούν θέσεις εργασίας, αλλά και να δημιουργηθούν νέες, o σημερινός νόμος λειτουργεί σε βάρος όλων: επιχειρήσεων, εργαζομένων, αλλά και τελικά, της κοινωνίας ολόκληρης.
Συνταξιοδοτικές εισφορές
Πρόσφατος κραυγαλέα «ανόητος» νόμος, για να προστατεύσει όσους εργαζόμενους πλησιάζουν την σύνταξη, αναγκάζει τις επιχειρήσεις που απολύουν ανθρώπους άνω των 55 ετών, να πληρώνουν έως και 80% των εισφορών αυτασφάλισης του απολυμένου, μέχρι να συνταξιοδοτηθεί (εκτός και αν βρει άλλη εργασία). Έτσι, πολλές πληττόμενες επιχειρήσεις απολύουν κατά προτίμηση ανθρώπους που πλησιάζουν τα 55 έτη, για να μην αναλάβουν, επί σειρά μάλιστα ετών, ένα υψηλό κόστος.
Αποζημιώσεις
Ένα άλλο τεράστιο «αγκάθι» είναι το ύψος των αποζημιώσεων στις απολύσεις. Είναι απαγορευτικό για μία επιχείρηση που αναγκάζεται να απολύσει κάποιον (προκειμένου να επιβιώσει), να πρέπει να καταβάλει ως αποζημίωση, έως και δύο ετών μισθούς. Δεν είναι δυνατόν το κράτος να κάνει κοινωνική πολιτική με χρήματα εκείνων που θέλουν να επιχειρήσουν, άρα και να προσφέρουν θέσεις εργασίας.
Αν λοιπόν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε λαϊκίζοντες ανεύθυνα, μην περιμένετε να δούμε την πολυπόθητη ανάπτυξη. Θα συνεχίσουμε να ταλανιζόμαστε μέχρι τελικής πτώσεως στον φαύλο κύκλο ελλειμμάτων, υπερφορολόγησης, βαθειάς ύφεσης, εκρηκτικής ανεργίας και γενικότερης ασφυξίας. Αφήστε, λοιπόν, κύριοι τις «κόκκινες γραμμές» και με τόλμη χαράξτε επιτέλους την λεωφόρο της ανάπτυξης.

www.ppol.gr  του Στέλιου Σταυρίδη.

167 σχόλια:

ThitaDelta είπε...

Ήταν ξεκλείδωτα και μπήκα ...

Μέρα ανατροπών η χθεσινή (ΓΔ - Γαύρος), για να δούμε σήμερα.

Καλημέρα σε όλους!

ThitaDelta είπε...

"Αύξηση του φόρου στους τόκους των καταθέσεων από 10% στο 15%, το 2014."

Το παραπάνω μέτρο από το νέο Μνημόνιο, θα ωφελήσει το ΧΑΑ (κυρίως τις μετοχές του νέου 25άρη) μεσοπρόθεσμα, στα υπόψιν ...

ThitaDelta είπε...

... "Πλαφόν 1.900 ευρώ στις μηνιαίες μεικτές αποδοχές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ", ομοίως θα ωφελήσει άμεσα τα κρατικόχαρτα ...

και τα εργασιακά μαζί με τη διαθεσιμότητα τις 3 συστημικές τράπεζες.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Kαλημερα ΘΔ πάντα ανοικτά είναι εδώ χαχα και όλα καλά θα πάνε δεν νομίζω να τους συμφέρει κάτι άλλο πια

Βέβαια τις λακουβιτσες μας θα τις έχουμε δεν λέω αλλά δν πειράζει να μη μας πάρει και ο ύπνος χιχι

giannhs kon είπε...

Προς παράταση απαγόρευσης του short-selling η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πιθανόν θα παρατείνει την απαγόρευση επί των ανοικτών πωλήσεων (short-selling) στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την ισχύουσα απαγόρευση να εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου, είπε στο Reuters την Τετάρτη πηγή κοντά στην Επιτροπή

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ...

παραλληλα ομως οι περικοπες σε μισθους,συνταξεις,επιδοματα...σε συνδιασμο με την αυξηση της φορολογιας και τις αυξησεις σε ΔΕΗ ,Τ/Η,νερο,συγκοινωνιες...δεν θα εχουν ιστορικο προηγουμενο...και οποιος ζησει και οποιος πεθανει...

επιπροσθετα ο ΓΑΠ δηλωνει χωρις αντροπη ,οτι γνωριζε οτι το προγραμμα δεν βγαζει πουθενα...
και ο Λιλικας δεν ξερει τιποτε για λιστες-ληστές και φοροφυγαδες...

η ταχυτητα επιβολης περικοπων και αυξησεων και σε συνδιασμο με την αποκρυψη "η προστασια των ληστων...οδηγει που;;;

μπαρμπαλιας είπε...

Συμφωνία «πακέτο» με πρωτοφανείς όρους

By Peter Spiegel (Βρυξέλλες), Quentin Peel (Βερολίνο), Δημήτρης Κοντογιάννης (Αθήνα)
Δημοσιεύθηκε: 08:05 - 25/10/12


Την «ουρά» των πρόσφατων δηλώσεων Σόιμπλε περί νέων μηχανισμών ελέγχου και της αιχμής Βενιζέλου περί «προτεκτοράτου», φέρνει στην επιφάνεια αναλυτικό δημοσίευμα των Financial Times, με τίτλο «Ξένους τεχνοκράτες επιβάλλουν στην Αθήνα», που αναδημοσιεύει πλήρως το Euro2day.gr .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέραν της πολυαναμενόμενης δόσης, επίκειται συμφωνία που θα διασφαλίζει 2ετή παράταση του ελληνικού προγράμματος με πρόσθετη χρηματοδότηση της τάξεως των 16-18 δισ. ευρώ.

Ωστόσο μαζί με το «καρότο» έρχεται και το «μαστίγιο». Επιθυμία του Βερολίνου, που φέρεται να έχει υποστήριξη στη Γαλλία, αλλά και την Κομισιόν, είναι να συνοδευτούν αυτές οι «παροχές» από νέους σκληρούς όρους, όπως ο περίφημος «ειδικός λογαριασμός», στον οποίο μάλιστα θα μεταφέρονται και πλεονάσματα του ελληνικού προϋπολογισμού αλλά και η υποχρεωτική πρόσληψη ξένων τεχνοκρατών. ....

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/194/articles/734384/ArticleFTgr.aspx

α, παρολιγον να ξεχασω...
αν δεν βγαινει το προγραμμα ...οι περικοπες σε μισθους-συνταξεις θα ειναι αυτοματες...

κιοποιος αντεξει.....

giannhs kon είπε...

Στην εξαθλίωση

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ μη συχύζεσαι πρωί πρωί

Παντελης είπε...

Καλημερα και απο εμενα ..ειδα ολα τα παιδια να δειχνουν ενδιαφερον για τις γατουλες μου στο στεκι ...να ειστε καλα με υγεια ολοι.
Για την ΓΕΚΤΕΡΝΑ να πω τις παρατηρησεις μου ..ειχα σκοπο να ανεβασω χθες ,αλλα ανεβασε ο Μιχαλης
Το οτι εκανε χαμηλοτερο απο 1,50 ..παει δηλαδη για ενα φρακταλ χαμηλοτερο απο τα δυο προηγουμενα στο 1,56 και 1,50 εστω και αν εκλεισε υψηλοτερα χθες ,για εμενα αλλαζει την φαση σε Bearish σε αυτη την φαση.
Κυματικα πιθανολογω οτι ειναι σε διορθωτικο 4αρι..ειναι μεσα στο στομα του αλιγατορα και μπορει να κινηθει και προς τις δυο κατευθυνσεις .Εγω ενα υπολοιπο θεσης που ειχα το εκλεισα Χθες
Θα περιμενω να εχω νεο σημα και πιθανον αν ειναι το 5αρι το ανοδικο να παμε για πανω απο τα 2 προς τα 2,10-2,20 ευρω
προσωπικη εκτιμηση που μπορει να ειναι λαθος
Καλημερα και καλη συνεχεια

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΑΤΕ χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Παντελη κιαπο εδω...
ευχ για ΓΕΚ..υπαρχει προβληματισμος

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακη καλημερα

τωρα εχουμε παθει εγκεφαλικη αδρανεια...απο τους ψεκασμους...λες ρε;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε όλους τους πρωινούς φίλους.

Μπράβο στο ολυμπιακό για χθες
Άντε και στα δικά μας...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΑΚΟ τέλος ?? η άδεια ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Από χθες έχω άδεια μεχρί το τέλος.

giannhs kon είπε...

Καλός πολίτης και καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννηηηη,και απο εμενα ...
και καλο βολι απο δω και περα.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΔΗΜΟΟΟΟΟΟ ΑΧ ΑΝ ------- ------------- --------- ------------- ----
--------------- ----------------- -------- αχ στα είπα και ξαλάφρωσα χιχι
βιδώθηκα τώρα χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα, βλέπω πολλή κίνηση πρωί πρωί και ποδαρικό από ΘΔ και τον μπάρμπα και τους Γιάννηδες και επισκέψεις από φίλους γνώστες, καλά να είσαστε όλοι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ μπαρμπαλια.
Να είστε καλά

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη χαιρετισμούς, Γιαννάκη μου εμείς είμαστε γείτονες και θα τα πούμε από κοντά.

giannhs kon είπε...


Καλημέρα ΠΑΝΟ

ΟΛΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΠΑΝΟ ΕΠΙΣΗΣ και να κανονίσουμε να βρεθούμε

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Καλος πολιτης Γιαννη ,που σιγουρα θα εισαι.
Παντελη ευχαριστουμε για τις παρατηρησεις σου.Μπορει να ειναι και flag εδω στη Γεκ ,αλλα μια γραμμη ακομα θα μπερδευε τα πραγματα

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σαςςς!!!!Καλος πολίτης Γιάννη...τωρα τα δύσκολα...Καλο άνοιγμα παιδια..

Γεράκι είπε...

σπασιμο του 1,65 με ογκο...θα βγει καλο μεροκάμματο..εαν δεν το κάνει συνεχίζει την κατηφόρα...μάλλον...να ο Μυτιλ....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ Γεράκι, Μικελε.
Πανό όποτε θες...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ καλημερα ΑΝΤΩΝΗ

Στις 15/11 η ΓΣ της Geniki Bank για μεταβίβαση μετοχών από τη Societe Generale στην Τρ. Πειραιώς

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ιέραξ.


Νάτα μας, δεν τον ρωτήσαμε τον Νταλάρα, όχι θα μας άφηναν να τα πάρουμε πίσω φτηνά (και ειδικά ο καροτσάτος)

"Οι ευρωπαϊκές αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με το IIF σχετικά με την πιθανότητα να επιτραπεί στην Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναγορά ομολόγων στις τρέχουσες τιμές της αγοράς για να μειώσει το επίπεδο χρέους της, δήλωσε ο επικεφαλής του IIF, Charles Dallara στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το IIF, δεν θα ήταν υπέρ μιας τέτοιας συμφωνίας, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Dallara."
Πηγή:www.capital.gr

giannhs kon είπε...

Ο ΟΤΕ μπερδεύτηκε και πάει ανάποδα Από δω καλεεεε χαχα

Νίκη είπε...

Καλημέρα σε όλους. Καλός πολίτης Γιάννη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Γιαννάκη μου...επιτέλους ξημέρωσε μια μέρα με ήλιο ρεεεεε

Γεράκι είπε...

Μουδιασμενοι νομιζω....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το καλό άνοιγμα θα φανεί στο τέλος Αντώνη χαχαχα

Γεράκι είπε...

Χαχαχα..θα συμφωνησω με ολες τις ερμηνειες σου...

Γεράκι είπε...

που θα παει? 880-2?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκη.


Ήδη συννέφιασε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι να ήξερα που θα πάει Αντώνη αν ρωτάς εμένα!

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!
ΧΑΛΟΥΜΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

michele είπε...

Kαλημερα Ανδρεα,εκανες τις αγορουλες σου χτες ειδα.Ειδικα στη ΔΕΗ σουπερ!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΗ

ΠΑΝΟ το σύνθημα του ΚΑΡΑ φταίει που δεν ακούστηκε ακόμα να χεστούν οι αρκούδες που ξεθάρρεψαν χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νίκη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αντρέα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν εμφανίστηκε ο ΚΑΡΑ ακόμη χαχαχα

Να δούμε όμως αν αυτά τα υψηλά ανοίγματα θα μας βγουν σε καλό στο τέλος...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα michele !
Πρόσθεσα και λίγη Κυπρ (χθες) στο 0,3760...

ThitaDelta είπε...

Στη Στρατηγική αυτό λέγεται επιθετική αναγνώριση ...

μετράει ο ένας τις δυνάμεις και διαθέσεις του άλλου!

ThitaDelta είπε...

Τα γνωστά γκεσέμια οδηγούν ...

ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΠΕΙΡ

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα

Περιμενοντας τον κουβελη
πινω τον δευτερο καφε

δες που θα μας βγει και ο βαγγελης!!

ThitaDelta είπε...

ΚΥΠΡ και ΛΑΙΚ οι λαγοί ...

nomad είπε...

Καλημέρα στην παρέα,

Χαλούμι, και οι δύο ποικιλίες μ'αρέσουν εμένα, χεχεχε

και ΑΤΤ φαίνεται να κινείται

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να μη λέτε ότι όλο με ξένα ασχολείται αυτός...και είναι και συμβολικό...
ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=ZwH1H-08S-M

THE JUNIOR είπε...


τα ιδια και τα ιδια

θα διπλωνουν

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Πάνο

ThitaDelta είπε...

ο εχθρός σε υποχώρηση,

επιχειρήσεις των ταύρων διεξάγονται κανονικά για κατάληψη νέων αντιστάσεων.

Ουδέν νεώτερο από το ανατολικό μέτωπο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηρακλή, από χαλούμι (το ένα) αρκετό και αναμονή για να κλείσει το γκαπέ του!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα ΜΙΚΡΕ επίσης

nomad είπε...

Πάνο έχω και απ'το άλλο για τεχνικούς λόγους και μόνο,
άσχετα τι ακούγεται αλλού
Μου φαίνεται και καλύτερο το άλλο (μικρό)

nomad είπε...

Αντρέα σου "δανείστηκα" την έκφραση, αλλά ήταν πολύ πετυχημένη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι ξέφυγε η ΑΤΤ

nomad είπε...

Βλέπω τώρα μια ομιλία του Ν. Λυγερού για την ΑΟΖ της Κύπρου και την ανεπάρκεια τη δική μας

Χαλούμι και ξερό ψωμί, κάτω η φέτα

nomad είπε...

ΠΑΡΝ νέο τοπικό υψηλό, μέχρι τα 2457 υψόμετρο έχει ακόμα

Andreas D. είπε...

Καλημέρα nomad ...ελεύθερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΧΑΚΟΡ 0,666 φτου φτου φτου !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Άιντε η ΑΤΤ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...τρελάθηκε η ΑΤΤ

michele είπε...

Δεν εχει και πολυ ορεξη η αγορα προς το παρον,δυνατον το χτεσινο come back μονο η ΑΤΤ πεταει,καλος ο ογκος στον Βαγγελη

michele είπε...

Πολυ καλα τα ΕΧΑΕ και καλος ογκος και δω

THE JUNIOR είπε...

Γιατι σας ελεγα εγω οτι κλαιω
τοσες μερες


με πεταξε εξω η ατιμη


michele είπε...

Εδω εγραψες μοιρολοι κανονικο ΜΙΚΡΕ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λέω να πάω βόλτα σήμερα που έφτιαξε ο καιρός και αφού δεν έχω σκύλο... με την μηχανή μου...
Τα λέμε αργότερα...

Andreas D. είπε...

το παλεύει η Γεκ στο 1,62...

ο dwk είπε...

…χρρρρρ …χρρρρρ …χρρρρρ
-ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ !!!
…καλημέραααααααα !

michele είπε...

Καλημερα dwk.Πες κατι για τη..διαπραγματευση να φτιαχτουμε!
Αρνηση του δεικτη να παει στα χαμηλα ημερας

ο dwk είπε...

…ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!!!

ο dwk είπε...

…με ανησυχεί η σιωπή του …ΟΛΕ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ !

michele είπε...

Ετσι σε θελω! Κοιταζονται στα ματια οι long και οι short και δεν πυροβολει κανενας.Μαλλον "χεσμενοι" ειναι

giannhs kon είπε...

Γιατί βρε ΔΩΡΟ μας τώρα που συνήθισαν να γευματίζουν παρέα τα παιδία κάθε μεσημέρι. Να τους το χαλάσουμε

Andreas D. είπε...

νομίζω οτι ένα "τσαφ" θέλουμε και φύγαμε για πάνω

PS είπε...

Την προσοχή μας στην ετε,ο 50άρης πλησιάζει "απειλητικά" τον 200άρη,μόλις αυξήσει όγκο εστέ έτοιμοι γιατί μπορεί να τη χάσουμε.Ένα κλικ για να ξεφύγει από το 2,46.

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/KaZkv0aorMM

THE JUNIOR είπε...


δεη -μυτιλ


γεια σας,ευχαριστω!!

ο dwk είπε...

…είδες το ….ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΝ !
…καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά !!!

ο dwk είπε...

…ο κυρ Φώτης ΔΕΝ θα διακινδυνεύσει τον προεδρικό θώκο…
…ο Μπένυ είναι δεμένος χειροπόδαρα…
…ο Σαμ …τρούπωσε…
…οι υπόλοιπες …δημοκρατικές (και μη) δυνάμεις στην κοσμάρα τους…
…ευτυχείτε !!!

giannhs kon είπε...

χαχα ευτυχείτε ευτυχείτε

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ trading? Καλα η δεη εδωσε κερδη γρηγορα τον Βαγγελη γιατι? Φοβασαι το θεμα Λαρκο?

ο dwk είπε...

…michele την εεε και τα μάτια σου !!!
…μόλις δώσει σήμα …σφύρα !

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό μεσημέρι και από μένα σε όλη την παρέα.

Άκου ευτυχείτε!!! χαχαχα

ο dwk είπε...

Καλημερούδια Βασιλική !

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ο dwk είπε...

…δεν είναι εδώ και το παλληκάρι (!) να μου πει τι απέγινε με εκείνο το μπλέξιμο του 5 με το 22…
…βέβαια από τότε το 4,25 βρίσκεται στο 5,10 …οπότε…

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Kαλησπέρα!!
Μία ερώτηση για τους ειδικούς..
Ο Βαγγέλης σφήνα δεν σχηματίζει?

THE JUNIOR είπε...

michele

παω στοιχημα οτι κανω μεγαλυτερο τζιρο απο πολλους traderades στο 3ημερο

για να μην πω οτι κανω πιο μεγαλο ημερησιο

giannhs kon είπε...

ΔΩΡΟ βαλε μια φωνή στη ΜΑΡΙΝΑ μπορεί να διαβάζει

giannhs kon είπε...

Σας αφήνω καλό μεσημέρι σε όλους με νεο υψηλό

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα και...ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ!ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ο dwk είπε...

…όταν λες «διαβάζει» τι εννοείς Γιάννη ;;;;
…δίνει εξετάσεις ;;; στο λύκειο ;;; στο πανεπιστήμιο ;;;
…δεν μου έχει πει τίποτα !
…ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !
…αααα!...ήρθε η καρδιά μου στη θέση της !!! …να ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ !!!!!
…γεια σου Γιάννη long !!!

karaefthimiou23 είπε...

Η μλάρα σέρνει το χορό,το 2.47 έγινε history και...ΟΛΕ Ο ΡΙΝΟΚΕΡΩΣ!

Andreas D. είπε...

"ΤΣΑΦ"

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Και το είπε η Αντιγόνη χθες, βάλτε μία ετε, αλλά κανείς δεν την άκουσε.

karaefthimiou23 είπε...

Ε ρε τι έχει να γίνει,θα καεί το πελεκούδι...

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική ετοιμάσου για νέο weekend με τον κυρ-Ανδρέα χε χε

michele είπε...

Kατι ειπαμε για τον ογκο του Βαγγελη το πρωι.. η ΕΤΕ ειπαμε θελουμε ογκο και δυναμη πανω απο 2.46-2.47

michele είπε...

Τελικα μονο ο Μπαρμπας εχει καλη ακοη.Και παρ οτι φοραει γυαλια το ματι του φυσαει χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...ειπαμε δεν το παει το αθλημα...

Bondexj είπε...

michele, και εγω σασ ακουω...απλά δεν μπορώ να σας γραφω... ευχαριστώ για ολα... αν αυτό αρκει..:)

μπαρμπαλιας είπε...

...παλι λεω ..
θα κλεισει αυτος ο ανοδικος κυκλος ...και η μλάρα δεν θα εχει κανει ουτε το υψηλο του Γεναρη;;;
σε θιαμαινουμαι...

michele είπε...

Xαχα John Bondex δεν το ειπα για σενα,κανουμε και την πλακιτσα μας εδω οπως θα εχεις καταλαβει!

michele είπε...

Ο μπαρμπας βεβαια θα γκρινιαζει για την ΕΤΕ ακομα και οταν παει 5.Γιατι κατι αλλοι υα ειναι ακομα πιο ψηλα/
Μπαρμπα ειπαμε η ΕΤΕ καποια στιγμη θα μπει μεσα στις 20 μεγαλυτερες τραπεζες στην Ευρωπη,εκει που την αφησε ο γιγαντας Αραπογλου.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα,

Εγω πάντως είδα ότι μέχρι να εμφανιστεί ο Κάρα, οι ταύροι ήταν μέσα στο μαντρί....

Που ειναι ο Αλέξανδρος? Καμία γνώμη για GLD ?

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μεεεεεεεεεεεχρι να γινει αυτο...
τσιμπαμε χαρτια που ξεχωριζουν..

αυτη δε την χανουμε με τιποτε...μας εχει δωσει διαπιστευτηρια

Andreas D. είπε...

Η αγαπημένη μου ελληνική ταινία είναι ο ΤΡΕΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ!!! (ΠΑΡΝ)

michele είπε...

Θα μπει στο δεικτη MSCI Greece και θα σου πω μπαρμπα που θα παει η ΕΤΕ,δεν την βλεπεις πονηρουλα??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα σε ολους,ειμαι γενικα επιφυλακτικος,πουλησα το 1/4 του χαρτοφυλακιου και εκανα καποιες τραμπες,Αλεξανδρατε ο χρυσος θα πρεπει ή να βρει στηριξη εδω δηλ στο 1700 η στην περιοχη του 1680

michele είπε...

Πορεια χρυσου: Παει στο 1725 που ειναι ο κμο 50 ημ,τρακαρει εκει και γυριζει στην ζωνη 1675- 1680

Unknown είπε...

Η παρνασιδα ...Για να δουμε θα το κανη σιμερα το 0.52????Και η ζαχαρη μπορη να γλυκανη...Οσο για τα μεγαλα ο ΟΤΕ εφτασε τα τεσερα...Ο μυτιλ το ιδιο.>>>Μηπως ειναι ωρα για τζαμπο ερχονται και γιορτες...

karaefthimiou23 είπε...

Λίαν συντόμως νέα υψηλά και θα γίνουν Σόδομα και Γόμορα.Δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω,δεν μ'αφήνει η Ισπανοβραζιλιάνα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το πρωτο που με ενδιαφερει αυτη την στιγμη ειναι ολες μου οι θεσεις να ειναι τετοιες που να ειναι αμεσα ρευστοποιησιμες ,οκ μαζι με την αγορα αλλα ΑΝ χρειαστει...

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ ...σωστος στο τελευταιο

ο dwk είπε...

…viva espana viva brasil !!!

michele είπε...

Η αγορα ανεβαινει γιατι ολοι περιμενουν διορθωση..χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Μισέλ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η αγορα θα διορθωσει θελοντας και μη ,τωρα θα ειναι εδω ,θα ειναι 5 η 10% ακομα αλλα θα το κανει.Θα μου πεις αλλο αν διορθωσει τωρα αλλο, αν βγαλω 10% ακομη ,σωστα αλλα δεν βγηκαμε απο την αγορα μαζι της παμε αλλα με πιο ελαφρυ οχημα.Το βασικο δεν ειναι μετα απο τετοια ανοδο να βγαλουμε ακομη κανενα φραγκο αλλα να προστατεψουμε τα κερδη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σωστός Μικ. 2.55

Καρά εσύ με την Ισπανοβραζιλιάνα και εγώ πάλι με τον παράξενο, ιδιότροπο κυρ Αντρέα;

Μπάρμπα δεν έχω ούτε μία μλάρα. Πείραζα τον Μικ λιγάκι.

karaefthimiou23 είπε...

Άλεξ πώς την εννοείς τη διόρθωση?Γιατί διόρθωση είδαμε και προχθές,6%.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μικ δέχτηκε επίθεση η δημοσκόπηση;

Που πήγε η ψήφος μου;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αλλωστε ποιο ειναι το ρισκο προς τα πανω αφου με την εγκυρη διασπαση του 911 θα ξαναμπουμε φουλ.ΜΗΔΕΝΙΚΟ

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική θα σου στείλω Βραζιλιάνο για μετά τα γεύματα με τον κυρ-Ανδρέα χε χε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καρα δεν το γνωριζω, παντως διψηφια

THE JUNIOR είπε...

Εγω δεν περιμενα διορθωση και ουτε περιμενω


εκτος πολιτικομαλακιας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αλλωστε το 1/4 πουλησα ,που ηταν αερας,τα αλλα 3/4 ειναι μεσα, πιο σημαντικο θεωρω οτι πλεον δεν εχω θεσεις των δεκαδων χιλιαδων τεμ ανα μετοχη,τα εχω μοιρασει

karaefthimiou23 είπε...

Άλεξ επειδή καταλαβαίνω τι διόρθωση εννοείς(25-30%),τέτοια διόρθωση ξέχασέ την πριν τις 1000 ,για να μην πω 1200 μονάδες.

michele είπε...

Δυστυχως για καποιο λογο που οφειλεται στον κεντρικο blogger η δημοσκοπηση κρασαρε .Την αφαιρω ,μια ιδεα παντως την ειχαμε παρει καμμια 45 αρια ψηφοι ησαν μεχρι χτες

michele είπε...

Εκτος πολιτικου απροοπτου αμα δεν δουμε τζιρο 180-200 εκ διορθωση δεν ερχεται.Τωρα πεφτει χωσιμο παντως

Unknown είπε...

Η αγορα ΙΔΗ διορθωνη με εναλαγες προταγωνιστων...Θα ερθη ομως και μια πλαγιοκαθωδικη ταση ..Ισως απο Συμερα η απο τριτη...ΠΟΥ θα προετιμαση το τριτο κυμα της ανοδου που θα ειναι και το πιο δυνατο και μακροσκελες..Ταπινη μου γνωμη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το 1000 που λς καρα ειναι το οριο της περιοχης του 5/10% που ειπα

michele είπε...

Ψαχνω να βρω την αιτια του χωσιματος,ισως εχει σχεση με αντιδρασεις βουλευτων για το νομοσχεδιο περι αποκρατικοποιησεων

karaefthimiou23 είπε...

Και τα ομόλογα είναι ΟΚ.

michele είπε...

Μαλλον θελανε να αδειασουν το φορτηγο

michele είπε...

Αν περασει πανω απο 890,5 θα επιβεβαιωσω αυτη την εντυπωση μου

Bondexj είπε...

σχολιο του χατζησωκρατη , οτι δεν ψηφισουν labor reforms. bbg, μολις βγηκε αυτο , michelle

drak είπε...

dei ote ete. h tripleta pou kerdizei.dyskola peftoyn, anebainoyn arga, stathera, mexri na xespasoun!!
an anebaine kai iatr tha mastan mia xara...

michele είπε...

Δεν περασε ..προς το παρον τουλαχιστον

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μια απορία ο beny γιατί πήγε στην Αμερική,οπως τότε που μπήκε σε νοσοκομείο επι γαπ?

michele είπε...

Αυτα τα ξεραμε John.Aπλα αν γινει αυτο θα παει το θεμα γι αργοτερα..και θα προχωρησουμε κανονικα.

michele είπε...

Καινουργιο χαμηλο ..μαχη γινεται καποιοι θελουν να το ριξουν και καποιοι δεν τους..αφηνουν

Bondexj είπε...

απλα αναφέρθηκα στο timing του χωσε,,, τιποτε αλλο.

THE JUNIOR είπε...

Καλα που ειναι και το ηλιθιο

ΠΑΣΟΚ

που δεν ξερει τι να κανει και κανει

ΜΑΛΑΚΙΕΣ

και ξαναγοραζουμε

karaefthimiou23 είπε...

Για να δούμε το 878 και την αντίδρασή του.

michele είπε...

Αν το πακέτο των μέτρων κατατεθεί σε ένα άρθρο, η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει παρών

Επομενως ΔΕΝ υπερψηφιζουν ,αρα δεν ριχνουν την κυβερνηση και ΔΕΝ καταψηφιζουν κιολας.

Σε δουλεια να βρισκομαστε ,καλα λεει ο ΜΙΚΡΟΣ

μπαρμπαλιας είπε...

το Χατζισοκρατι τι εστι;;;

michele είπε...

Τρωει εδω διπλα στο Αθηναικον στη Θεμιστοκλεους συχνα.. χαχα

ThitaDelta είπε...

Λίγη Μλάρα στο καλάθι ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δείκτη hold, basta k Sasha basta στο 878....

Thanks για το χρυσό, είχαμε μια κουβέντα για το χθεσινό σόου μιχαλολιακου που Θύμισε εποχές ριζούπολης....

Μιχαλολιακος - ΣΚΑΙ : 3-0 στο δεκάλεπτο....

michele είπε...

Κερδισαν οι πωλητες προς το παρον

ThitaDelta είπε...

... και ΕΛΠΕ

karaefthimiou23 είπε...

Αν δεν καρατήσει το 873,επιστροφή στο 855.

ThitaDelta είπε...

... ωραία αυτά τα τρομοκρατικά, να ξέρουμε τι να κάνουμε, τα έχουμε συνηθίσει

ενώ τα συνέχεια πάνω...

μπαρμπαλιας είπε...

ρε το κιριο χατζισοκρατι....
να με θυμισει να το ψηφισω...

karaefthimiou23 είπε...

Κρατάει το 873,άντε πουλιά μου...

μπαρμπαλιας είπε...

πολυ χαρτουρα στη μλάρα μου

michele είπε...

Παιζουμε γυρω στο πρωινο χαμηλο ..

michele είπε...

Ανεβαλε ο Τιτανας να κραταει τα μποσικα και η μλαρα που εχει αγοραστες

michele είπε...

Η μλαρα η μονη θετικη τραπεζα..Πιο βαθια μεσα την σφηνα ο ΓΔ..

michele είπε...

Ο ΤΙΤΚ επανηλθε πανω απο την πρωην αντισταση ..παει για 18 τωρα .κρατησε ο Ευαγγελος ( εχει και συνεχεια βεβαια) ειχε να δει το 4 απο 31/8/2011.Μαζευουν ΟΠΑΠ και ΕΤΕ στο κλεισιμο

michele είπε...

Τελειωσαν τα 220 χιλ τεμαχια πωλητων της ΕΤΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οθφ πολυ δουλεια σημερα αλλα πουλησα αλλα αγορασα χαος

michele είπε...

Χαχαχα και γω κουραστηκα προς το τελος.Σε 2 λεπτα καινουργια απογευματινη αναρτηση