Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 

PHILIPPINE -STOCK EXCHANGE
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΝΑΙ! ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ 
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΗΤΥΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ...

Σε όλες τις βαριά χρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης που καλούνται να συμβάλουν στη διάσωση του διπλανού τους, αρχίζει να διαγράφεται ένας εφιάλτης. Και όσο το πρόβλημα ήταν περιορισμένο στην Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, που αντιπροσωπεύουν μικρά ποσοστά της ευρωπαϊκής οικονομίας, η κατάσταση ήταν σχετικώς διαχειρίσιμη. Ομως, ήδη άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και για την Ισπανία… Το μοιραίο λάθος σε όλες τις συνόδους κορυφής των Βρυξελλών ήταν ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης παραδέχθηκαν ότι είναι δυνατόν χώρες –όπως η Ελλάδα – να κηρύξουν de facto πτώχευση.
Αλλά όλα αυτά θεωρούνται απλές «αψιμαχίες». Η Ισπανία διαφέρει τόσο σε κλίμακα όσο και σε φερεγγυότητα. Οι αποφάσεις των Βρυξελλών θεωρούνται ανεπαρκείς, με συνέπεια η κρίση του ευρωπαϊκού χρέους να τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι κίνδυνοι που απειλούν το τραπεζικό σύστημα της Ευρωζώνης θα γίνουν τόσο μεγάλοι, που ενδεχομένως να προκαλέσουν την τέλεια παγκόσμια συστημική καταιγίδα.

Ναι, υπάρχουν κίνδυνοι που υπερβαίνουν κατά πολύ την Ελλάδα. Η οικονομική στήριξη με τα Μνημόνια –όπως τα δάνεια στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία– απλώς απέτρεψε το κύμα πτωχεύσεων στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Δεν καθησυχάζει, όμως, τους φόβους για την επιβίωση χωρών όπως η Ελλάδα ούτε επιλύει το ζήτημα διακυβέρνησης της Ευρωζώνης. Ο τρόπος ούτως ώστε να δοθεί τέλος στην κρίση και να πεισθούν οι επενδυτές ότι τα χρέη είναι βιώσιμα, ακόμη αναζητείται. Ο περιβόητος μηχανισμός ESM/EFSF λειτουργεί απλώς ως ανάχωμα. Το μοιραίο ήταν ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης παραδέχθηκαν ότι είναι δυνατόν χώρες να κηρύξουν στάση πληρωμών και ότι θα πρέπει να υπάρξει τακτική αντιμετώπισής της.
Αν δεν διακυβεύονταν τόσο πολλά, η ανεπάρκεια των Ευρωπαίων στην κρίση χρέους της Ευρωζώνης θα ήταν κωμική. Οι ισχυροί της Ευρωζώνης εξαναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν ότι η κρίση χρέους δεν είναι ελληνικό ή έστω μεσογειακό, αλλά πανευρωπαϊκό πρόβλημα. Δυστυχώς, όμως, το έκαναν υπό την εφιαλτική εποπτεία των απανταχού κερδοσκόπων.
H κρίση έφερε στην επιφάνεια τη νευρικότητα, τη διχόνοια και την αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ενωσης να δράσει, και οι αγορές άρπαξαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν. Η τραγωδία της Ελλάδας ανέδειξε ότι η γερμανική ισχύς επιτρέπει στο Βερολίνο να καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού. Ομως, η συνταγή ήταν ακραία. Αν άρρωστες οικονομίες –όπως η ελληνική– υιοθετήσουν και άλλα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα, τότε θα προκληθεί αναμφίβολα κοινωνική έκρηξη, που θα θέσει όλα τα άλλα ζητήματα σε δεύτερη μοίρα.
Η Ευρωζώνη απειλείται (!) και το επιχείρημα πως χρειάζεται οικονομική διακυβέρνηση α λα γερμανικά κερδίζει έδαφος. Απλώς, αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι η αφορμή και η πραγματική αιτία τής υπερθετικά ωμής γερμανικής αδιαλλαξίας είναι η πρόθεσή της να φρονηματίσει όλες τις «απείθαρχες» δημοσιονομικά χώρες.
Οι πληροφορίες περί Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου της Ελλάδας με τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού, πέραν αυτού που βρίσκεται στην ΤτΕ, όπου εκεί θα μπαίνουν τα έσοδα του κράτους και τη διαχείρισή τους θα έχουν οι ξένοι, δεν είναι καινούργιες. Απλώς, πρόκειται για ξεκάθαρη εγκατάσταση Ευρωπαίου… κυβερνήτη, που θα έχει μεγαλύτερες αρμοδιότητες και από την κυβέρνηση. Αυτά…
Αλλά, η Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη ένα άκρως επώδυνο πρόγραμμα λιτότητας. Η σημερινή κρίση δίνει τη δυνατότητα στην Ε.Ε. να ξεφύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο και να αναδείξει τα ισχυρά σημεία της Ευρώπης, να αναπτύξει τόσο τους θεσμούς όσο και την αλληλεγγύη της και να οικοδομήσει τη φεντεραλιστική προοπτική της. Η ευρωπαϊκή ενότητα, άλλωστε, βασίστηκε τόσο στην οικονομική ανάγκη όσο και σε ένα πολιτικό ιδεώδες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, η Ε.Ε. πέρασε περίοδο ομφαλοσκόπησης. Ομως, το ιδεώδες της ευρωπαϊκής ενότητας υπονομεύεται από τη διάκριση ανάμεσα σε «καλούς» και «κακούς» Ευρωπαίους.
Το σύστημα διαχείρισης κρίσεων χρέους της Ευρωζώνης ήδη αποδοκιμάζεται από τις αγορές. Οι επενδυτές αμφισβητούν την πολιτική δέσμευση των ισχυρότερων μελών της Ευρωζώνης. Η δυσκολία είναι ότι τα ομόλογα αυτά μπορεί να εγκαινιάσουν μια «συγκεκαλυμμένη δημοσιονομική ένωση», όπως το έθεσε ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της ΕΚΤ Οτμαρ Ισινγκ. Αυτό θα πυροδοτούσε λαϊκή απόρριψη του ευρώ. Η λύση των ευρωομολόγων δεν «πέρασε», εφόσον «καλοί και κακοί» θα εκδίδουν το ίδιο ομόλογο. Τώρα το σκέφτονται αλλιώς… Εντάξει
πηγη:kathimerini


144 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...



Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη!

Τα "καλά" της φορά και γιορτάζει διπλά σήμερα η πόλη μας. Η Θεσσαλονίκη τιμά τον πολιούχο της, Άγιο Δημήτριο και γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση...

της, η οποία κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση ήταν καθώς από το καλοκαίρι του 1912 ο κίνδυνος πολεμικής ανάφλεξης στα Βαλκάνια φαίνονταν κάτι παραπάνω από υπαρκτός.

Μάλιστα, από τις αρχές Οκτωβρίου του 1912 η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, έχοντας ως συμμάχους τη Βουλγαρία και τη Σερβία (Α' Βαλκανικός Πόλεμος). Θέατρο των επιχειρήσεων, η περιοχή της Μακεδονίας.

Στις 4 Οκτωβρίου 1912 η Οθωμανική Αυτοκρατορία κήρυξε τον πόλεμο κατά της Βουλγαρίας και της Σερβίας. Με την Ελλάδα απέφυγε να κηρύξει τον πόλεμο ελπίζοντας ακόμα σε ειρηνικό διακανονισμό. Την αμέσως όμως επόμενη ημέρα, η ελληνική κυβέρνηση κήρυξε εκείνη τον πόλεμο ως μέλος του Βαλκανικού Συνασπισμού.

Το Γενικό Στρατηγείο, που επικεφαλής του ήταν ο βασιλιάς Κωνσταντίνος, αποφάσισε να κινηθεί ο ελληνικός στρατός βόρεια, με κατεύθυνση προς το Μοναστήρι και να συναντήσει τον σερβικό στρατό. Η κυβέρνηση Ελ. Βενιζέλου, όμως, διαφώνησε και έκρινε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο στρατός να κινηθεί χωρίς καμία καθυστέρηση προς Θεσσαλονίκη, προς την οποία κατευθύνονταν δυνάμεις του βουλγαρικού στρατού από τα βορειοδυτικά.

Στις 20 Οκτωβρίου ο ελληνικός στρατός εισήλθε στην πόλη των Γιαννιτσών και στη συνέχεια πέρασε την ανατολική όχθη του Αξιού ποταμού και άρχισε να προετοιμάζει την κατάληψη της Θεσσαλονίκης.

Στις 18 Οκτωβρίου 1912 το ελληνικό τορπιλοβόλο αρ.11 με κυβερνήτη τον Υποπλοίαρχο Νικόλαο Βότση μπήκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης απαρατήρητο κάτω από την μύτη των πυροβολείων του Καρα-μπουρνού ανατίναξε με δύο τορπίλες το γερασμένο Τουρκικό θωρηκτό «Φετχί Μπουλέντ».

Στις 25 Οκτωβρίου οι Ευρωπαίοι πρόξενοι της Θεσσαλονίκης και ο Τούρκος στρατηγός Σαδίλκ παρουσιάστηκαν στις εμπροσθοφυλακές του Ελληνικού στρατού στην περιοχή Τοψίου (νυν Γέφυρα) έξω από την Θεσσαλονίκη και ζήτησαν να παραδώσουν υπό όρους τη Θεσσαλονίκη στον Ελληνικό στρατό. Ο Κωνσταντίνος απέρριψε δύο φορές τους όρους του Τούρκου αρχιστράτηγου Χασάν Ταξίν πασά.

Τελικά ο Ταξίν πασάς αποδέχθηκε τους όρους του Κωνσταντίνου. Την νύχτα της 26 Οκτωβρίου-27 Οκτωβρίου 1912 οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού Ιωάννης Μεταξάς και Βίκτωρ Δούσμανης στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης υπέγραψαν το πρωτόκολλο παράδοσης της πόλης Το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου, ημέρας της γιορτής του πολιούχου και προστάτη της πόλης Άγιου Δημητρίου, η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε από τον ελληνικό στρατό: μόλις είκοσι ημέρες μετά την κήρυξη του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου και λίγες ώρες προτού ο βουλγαρικός στρατός φτάσει με τη σειρά του στην - ήδη ελληνική – Θεσσαλονίκη.

thestival.gr

μπαρμπαλιας είπε...

χρονια πολλα για τη Θεσσαλονικη ...του δικου μας ΑΡΤ

Νίκη είπε...

Καλημέρα σε όλους. Χρόνια καλά και πολλά στις Δημητρούλες και τους Δημήτρηδες.
Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη.

Καλημέρα ΑΡΤ, καλημέρα Ηλία.

νικος φαληρο είπε...

Καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζοντες με υγεια.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όοοοοολη την παρέα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και καλή λευτεριά απο όλους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή σας μέρα. Χρόνια πολλά στις Δημητρούλες, στους Δημήτρηδες και στην Θεσσαλονίκη μας.
Χρόνια πολλά στον ΔΗΜΟ, τους dim και σε όλους τις φίλες και τους φίλους μας εδώ μέσα που γιoρτάζουν σήμερα.

Οι σημαίες από σήμερα στο μπαλκόνι...ψηλά το κεφάλι παιδιά, έχουμε κατοχή ξανά αλλά δεν θα τους αφήσουμε να μας τσακίσουν το ηθικό, θα επιβιώσουμε και θα ξαναδιώξουμε τους κατακτητές όπως ακριβώς κάναμε πριν 70 χρόνια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εμείς μπορεί να το βλέπουμε σαν ευκαιρία για κέρδη, αλλά ρίξτε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ...η δυστυχία γύρω μας μεγαλώνει και μας χτυπά όλο και πιο δυνατά την πόρτα

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλη την πρωινή παρέα. Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν και στη Θεσσαλονίκη μας να γίνει ήσυχα η παρέλαση χωρίς έκτροπα.

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους

αργοπορημένος σήμερα λόγω εορτής ...

χρόνια πολλά και στους άλλους εορτάζοντες φίλους και ...

ΟΛΕ ο ταύρος!

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη,Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και στις Δήμητρες και σε όλους τους εορτάζοντες και στη θεσσαλονίκη.

Νίκη είπε...

Καλή σου ημέρα Δημοσθένη μας. Να ζήσεις χρόνια καλά πολλά κι ευτυχισμένα ευ ΤΥΧΗ σμένα.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Χρονια πολλα πρωτα στους δικους μας Δημητρηδες,Δημοσθενη και βεβαια στη Θεσσαλονικη μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έξι μονάδες πιο κάτω ανοίξαμε σήμερα σε αντίθεση με χτες...άντε παιδιά τελειώνετε, να πάει όσο κάτω χρειάζεται σήμερα στα γρήγορα γιατί έχουμε και δουλειές

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Οι "παίκτες" της επόμενης μέρας στη λιανική του ηλεκτρισμού


Οι βασικοί υποψήφιοι για να πάρουν θέση στο νέο τοπίο της αγοράς είναι η Elpedison δηλαδή η εταιρεία του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων και της ιταλικής Edison

η Ήρων του ομίλου ΓΕΚ Τερνα και της γαλλικής GdF Suez

ενώ είσοδο στην αγορά λιανικής δεν αποκλείεται να κάνει και ο τρίτος ανεξάρτητος παραγωγός δηλαδή ο όμιλος Μυτιληναίου μέσω της εταιρείας Protergia.


http://www.capital.gr/News.asp?id=1650397
Πηγή:www.capital.gr

μπαρμπαλιας είπε...

χρονια πολλα στους φιλους του φορους που εορταζουν..
χρονια πολλα για το Δημο ,αλλα νομιζω οτι γιορταζει αλλη μερα

Νίκη είπε...

Πάνο, πώς είσαι σήμερα; Για το δάγκωμα λέω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκη μου είναι μια πληγή 1Χ1 εκατοστό τελικά, για την ώρα δεν δείχνει κάτι περίεργο. Είχε κλείσει ήδη πριν φτάσω στο σπίτι.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, να είσαι καλά.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

καλλλημερα!!!

Ολοι για τον Πάνο ρωτάτε, για τον σκύλο δεν ενδιαφέρεται κανένας σας ? Μπράβο....


Πανό, βάλε ενα σκορδακι στην τσέπη για καλό κ για κακό.... :)

ο dwk είπε...

…καλημέρα και χρόνια πολλά!

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξανδρατος...εγραψες...αχαχααα

michele είπε...

Γυρισε πρωτος ο ftse θετικος και ο 40 αρης ακολουθει

Andreas D. είπε...

Ο ΠΑΡΝ & η ΑΤΤ έδειξαν τον δρόμο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αλεξανδράτε και Θόδωρε.

Καλά κάνουν Γιάννη, όταν ρωτάνε για μένα ρωτάνε για σκύλο (ξεχνάτε την φωτογραφία μου?)

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα και χρονια πολλα

Πραγματικα αν και σημερα δεν δω πτωση αρχιζω και ανησυχω!!

για το που θα παει το μαγαζι αν παρουμε τα λεφτα

michele είπε...

Ψηλα ΜΙΚΡΕ,ψηλα.Στις σχολες δημοσιογραφιας πριν πολλα χρονια,ελεγαν οτι ειδηση δεν ειναι οτι σκυλος δαγκωνει ανθρωπο,αλλα οτι ανθρωπος δαγκωνει σκυλο.Περαστικα Πανο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Μικέ.

Η ΔΗΜΑΡ έχει στυλώσει τα πόδια της και αρνείται να ψηφίσει μέτρα μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ, επειδή διαφωνεί με το επίδομα γάμου. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα βροντάει όλα και πάει στην κόρη του στην Βοστώνη. Πως το είχε πει ο Ντίνος Ηλιόπουλος; Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα. (Capital)
-------------------------------------------------------------------
Πρόσεχε πολύ βόδι γιατί εκεί στο Boston είναι φαλαινοθήρες και μπορεί να γίνει κανένα λάθος. Ιδέα...γιατί δεν παίρνεις και τον Πάγκαλο μαζί σου για να είμαστε σίγουροι;

Παλιά έβγαιναν και κάτι βάρκες αβύθιστες, οι Boston whaler, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φοβερά μέτρα ασφαλείας στην Θεσ/νίκη και σιδεριές για μια γιορτή που έπρεπε να είναι χαρά για τον κόσμο της πόλης...

Όπως ακριβώς κάνουν σε αυταρχικά καθεστώτα...

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο η κατάργηση του επιδόματος γάμου σημαίνει άλλο ένα -10% στους μισθούς.Επειδή δηλαδή ο ΣΕΒ με το τραπεζικό λόμπι θέλει γη και ύδωρ,δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα σ'συτή τη χώρα.Γιατί όταν θα επέλθει η ανάκαμψη σε 5-8 χρόνια,κανείς δεν είναι βέβαιος ότι θα επανέρθουν κάποια ζητήματα μισθολογικά που τα κόβουν τώρα.Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μέγιστη καχυποψία διότι γνωρίζουμε με ποια σαρκοβόρα κρατικοδίαιτα λαμόγια έχουμε να κάνουμε.

THE JUNIOR είπε...

καρα

αν δεν παρουμε τα λεφτα τα 5-8 χρονια θα γινουν 15-18 και αν
ας λεει ο βαρουφακης οτι θελει

dimivax είπε...

Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους και τις φίλες για τις ευχές...

THE JUNIOR είπε...

παλι χρημα βρεχει

ελεος

michele είπε...

Εκεινο που ξερω εγω ειναι οτι αν δεν παιρναμε τα 43 δισ ουτε για επιδομα κηδειας δεν θα εχουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα το σχόλιό μου ήταν μόνο για την Βοστώνη και το βόδι, δεν μπήκα στην ουσία, για την οποία έχω γράψει άπειρες φορές ως ο "κακός" και γκρινιάρης του φόρουμ.
Πάρα πολύ σωστά... ότι κόβεται τώρα δεν πρόκειται να επανέλθει στον αιώνα τον άπαντα και ας γίνουμε η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης...
Κανένας υπουργός οικονομικών ακόμα και άγιος να είναι δεν θα το κάνει...δεν θα είναι βλάκας.

karaefthimiou23 είπε...

Τα λεφτά θα τα πάρουμε ούτως ή άλλως.Τις εγχώριες κινδυνολογίες τις ακούω βερεσέ.

PS είπε...

Χ.Π. σε εορταζοντες και Σαλονικιούς.
Με 53% αγορές επί όγκου και σπάσιμο της 3πλής κορυφής είναι για πάνω,προσωρινά πάντα,για αργότερα ας μιλήσουν οι ειδήμονες.

michele είπε...

Καλημερα dimivax .Πανο ε οχι και "κακος" του φορουμ..ο ατυχος μια με το ποδι ,μια με το σκυλο ναι χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ο 20άρης πιο δυνατός στη παρούσα φάση από τον ΓΔ,ελέω αεροφουσκών.Σημαντικό ότι παρέμεινε με το 329 που έκανε χθες.Απόλυτα τεχνικά κινούνται μέχρι τώρα οι δείκτες.

ο dwk είπε...

…σιγά τα ωά !!!
…αν τους βαστάει ας μην τα δώσουν !!!
…απλά θα χρεοκοπήΣΟΥΝ…
…το πρωτογενές έλλειμμά μας 1 δις….
…τα μέτρα που παίρνουνε 13-18 δις !!!
…ΕΜΕΙΣ τους τα δίνουμε !

THE JUNIOR είπε...

οχι καρα

δεν θα μπουνε στην χωρα τα χρηματα

θα δινουν μονο οτι ειναι για το εξωτερικο χρεος

ξερεις το ελλειμα στο 9μηνο!!!
ειναι πιο μεγαλο απο το πακετο των 11 δις.

THE JUNIOR είπε...

dwk

μιλας για κανονι ,αν μιλας για πρωτογενες

και αν πεσει κανονι το πρωτογενες δεν θα πιστευεις που θα παει

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ όχι μόνο θα μπούνε αλλά θα κάνουνε και τούμπες για να μας σπρώξουν ψηλότερα.Λυπάμαι εάν η ψυχλογική πίεση που σου έχει εξασκηθεί σε εμποδίζει να δεις τα αυτονόητα.Πάπαλα η Ευρωζώνη,πάπαλα η παγκόσμια οικονομία διαφορετικά.Ο χρόνος τελειώνει...

karaefthimiou23 είπε...

Θα μας είχαν διώξει από την πρώτη στιγμή εάν το ήθελαν ή εάν μπορούσαν.Θέλει όμως ηγέτες να παίξουν μπάλα επιπέδου Τσάμπιονς Ληγκ όπως έχω ξαναπεί.Οι τωρινοί ούτε στη Σούπα Ληγκ δεν μπορούν να παίξουν,τους κρατάνε όλους από το παρελθόν...

michele είπε...

Το σεναριο μου ειναι το εξης:Του χρονου θα μπορουμε πιθανον να παρουσιασουμε πρωτογενες πλεονασμα( ηδη τον Αυγουστο σε μηνιαια βαση ειχαμε).
Τοτε λοιπον θα μπορουμε να τους πουμε :καναμε τα παντα,πηδηξαμε το λαο μας,φεραμε πρωτογενες.Θα ΚΟΥΡΕΨΕΤΕ η σας κανω μια σταση πληρωμων??? λιγους μηνες πριν τις Γερμανικες εκλογες λεμε..

THE JUNIOR είπε...

φιλε μου δεν ξερεις τους γερμανους απο την μια

και απο την αλλη δεν βλεπω ανετο τον ομπαμα

οσο για τα τα αυτονοητα για ποτε γινονται ανοητα δεν προλαβαινεις να τα δεις

PS είπε...

Μικ. να το πεις και σε ώτα ακουώντων αυτό.
Γιατί το πιπίλισμα της καραμέλλας "ανάπτυξη" στέγνωσε την αγορά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.

karaefthimiou23 είπε...

Τους Γερμανούς τους γνωρίζω πολύ καλά,γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία τους και το DNA τους.Τα ίδια λάθη κάνουν όπως έκαναν και πριν 1 αιώνα.Στο τέλος πάλι αυτοί θα την πληρώσουν,το λέω από την αρχή της κρίσεως.Εκεί οδηγούνται τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια,δεν είναι γεννημένοι για να είναι ηγέτες.

Σε 5-8 χρόνια που θα χρειασθούν για την ανάκαμψη,το ίδιο χρονικό διάστημα θα χρειασθεί και με δραχμή.Δεν είναι ταμπού το νόμισμα,η ουσία είναι να'χεις κράτος,κανόνες και όραμα για το αύριο.Όλα αυτά είναι ανεξαρτήτως νομίσματος,είτε με ευρώ είτε με ρούβλι.Είναι οι απαραίτητες προυποθέσεις για να πάει ένας τόπος μπροστά.Τα ψευτοδιλλήματα είναι για τους αδαείς.

michele είπε...

ΑrisV.H Ελλαδα επρεπε να ειχε δεχθει( και προταθηκε απο Σοιμπλε)κουρεμα το 2010.Δεν εγινε.Μετα τα πραγματα χειροτερευουν με γεωμετρικη προοδο και ετσι καταληξαμε στην εντατικη,ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ την ειχαν κανει.Ειχαν ξεφορτωσει δηλ τα ομολογα μας.
Η αναπτυξη θελει:1) ΚΛΙΜΑ 2) Χρηματα 3) Μικροτερο και παραγωγικοτερο κρατος 4) Παταξη,οσο ειναι εφικτο ,της φοροδιαφυγης

michele είπε...

Ελεος με τη δραχμη Καρα.

PS είπε...

Πιστεύω και ο Πάνος να μην είναι τώρα πια ιδιαίτερα δυσαρεστημένος που έδωσε γύρω στο 1,50 τη χαρτάρα των 6-7ε,που έπαιρνε τα επαινετικότερα σχόλια επί 3ετία,μαζί με ελβε πάνε αυτά.

THE JUNIOR είπε...

και ποιος θα κανει το κρατος τους κανονες και το οραμα......ο τερεν κουικ η ο αλεξης με το βαρυ βιβλιαριο του ικα.....κατσε τωρα κατω απο την μπαρα να κανουν το κρατος οι γερμανοι και μετα κανουμε επανασταση

ως γνωστο ο χρονος παιζει μεγαλο ρολο

δινω δεη σιγα-σιγα στα ψηλα και τσιμαπαω κατασκευες στα χαμηλα

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ μη στέκεσαι σε ονόματα,αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται.Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος,ακόμη και η Γερμανία.Χωρίς αυτές τις προυποθέσεις θα κάνουμε μπαλώματα.

Να προσπαθήσουν οι τροικανοί και να ασκήσουν περισσότερη πίεση για τα διαρθρωτικά,όχι μονο δημοσιονομικά.Τότε ο κόσμος θα το δει διαφορετικά και θα στηρίξει με περισσότερη ζέση το εγχείρημα.Προς το παρόν όμως δεν πείθουν.

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σας...Χρονια πολλα στους Δημήτρηδες κ Δημητρούλες μας....σας ευχομαι οτι καλυτερο...μολις μπηκα..εχω χάσει το κλιμα..μαλλον απο Δευτερα ξανα...

PS είπε...

Μέχρι και μονομερή διαγραφή των παλαιών χρεών,αντί ποσοστού haircut, πρότειναν κάποιοι αριστεροί.Αν γινόταν λίγο πριν μας πετάξουν έξω από τις αγορές,υποβαθμίσεις Δεκ.2009,φορτωμένοι ΑΠΑΝΤΕΣ με εκατοντάδες δις ελλ.ομόλογα,θα λέγαμε άλλα τώρα.
Επαχθές χρέος που υποβαθμίζει σε αίσχιστο βαθμό την ποιότητα ζωής ολόκληρου του λαού,δεν μπορεί και δεν πρέπει να πληρώνεται.Όπως ακριβώς ισχύει με τράπεζες και με ιδιώτες,ας μάθαιναν περισσότερα για τον ποιόν ακριβώς δανείζουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!

QUIZΑΡΑ … ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ … ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Α@@@@@Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α@@@@@Α !!!



Ποιος δημοσιογράφος ιδιοκτήτης χρηματοοικονομικού site ζήτησε από εισηγμένο 20.000 ευρώ «γιατί αλλιώς θα τον ξέσκιζε»; Γιατί τον έγραψε στα α@@@@ του ο εισηγμένος και τι του απάντησε;

Υ.Γ. Ρε άχρηστε να πω ότι είχες ρεπορτάζ, πάει στο διάολο. Για αυτό με παρακαλούσες να σου δώσω στοιχεία εγώ, για να πας να εκβιάσεις; Ου να μου χαθείς λινάτσα!!! Και επειδή κουνιέσαι πρόσεχε γιατί μπορεί να σου αρέσει το κούνημα και στο τέλος να σου μείνει κουσούρι...

δημοσθενης είπε...

καλημερα σε ολους, ευχαριστω για τις ευχες, να ειστε καλα..ευχομαι χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες

karaefthimiou23 είπε...

ARIS V δεν συμφωνώ με μονομερές ενέργειες,μόνο όταν φθάσει κανείς στο μη παρέκει.Άλλο όμως να το διατυμπανίζεις δημοσίως(ΓΑΠ,Παπακωνσταντίνου-Σαμαράς)και άλλο να παίζεις διπλωματικά τα χαρτιά σου.

Σήμερα φαντάζει και είναι ως ενα βαθμό αλήθεια ότι τιμωρείται η κακή Ελλάδα και οι κάτοικοί της.Παράγινε το θέμα όμως,δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.Αν δεν είμασταν τόσο υποχωρητικοί και κάναμε σωστά τη δουλειά μας θα το είχαν καταλάβει πιο γρήγορα και δεν θα σερνόμασταν ως σήμερα σε έναν φαύλο κύκλο.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Δήμο και πάλι Χρόνια Πολλά.Χάθηκες...

michele είπε...

Γιαννη ΞΕΝΑΚΗ σε παρακαλω βαλε την πηγη.Εγω την ξερω.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ:

ΕΛΚΑ 1.52
ΕΛΒΕ 0,95-1,10
.................
ΕΤΕ 19
ΑΛΦΑ 11
ΠΕΙΡ 6,5
ΟΤΕ 10.45
ΔΕΗ 14.60
ΜΟΗ 10.45

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα Δημοσθενη και χρονια πολλα

michele είπε...

Καλως τον Δημο και τον double Γιαννη.
Δημο θα τα πουμε και τηλεφωνικα τα χρονια πολλα

Γεράκι είπε...

Χρονια καλα Δήμο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διαβάζω μετά από μικρή απουσία τα σχόλια.
Πρωτογενές το 13 και διάφορα άλλα πράσινα άλογα. Με ποιους, με πεθαμένους πολίτες? Τι θα έχουν να δώσουν για να ανεβούν τα έσοδα? Άστο καλύτερα, μάλλον θα κηρύξουν μαζικά στάση πληρωμών και τότε θα δούμε που θα πάει το πλεόνασμα.
Άστο μέρα που είναι σήμερα και ακολουθεί και το έπος του 40.
Γιατί όμως αμέσως πάει το μυαλό μου στο περίφημο "το 2011 θα βγούμε στις αγορές" που έλεγε χωρίς ντροπή το καθίκι ο Παπ/νου? Έχουμε τέλη 2012 αν δεν κάνω λάθος και τις αγορές τις βλέπουμε με το μακαρόνι, όσο υπάρχει κι αυτό.


Φαντομά μου Άρη προφανώς για τα ΕΛΚΑ λες...δεδομένων των συνθηκών και των κακών νέων σήμερα καλά έκανα. Αλλά ας πούμε σαν δικαιολογία ότι έβγαλαν "κακό" νέο τώρα.
Για τα άλλα μικρά, την ΕΚΤΕΡ την έδιωξα στο 0,599, το ΕΛΣΤΡ το περιμένω όπως και την ΕΛΒΕ και την ΙΝΚΑΤ, όπου δεν είμαι χαμένος σε κανένα.
Που έχεις δίκιο? Στην παρούσα ανοδική συγκυρία έχεις "σκλαβωμένα" λεφτά που θα μπορούσες να είχες ποντάρει αλλού και να κερδίσεις παραπάνω και πιο γρήγορα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στους υπόλοιπους που μπήκαν μετά.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

QUIZΑΡΑ … ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ … ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Α@@@@@Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α@@@@@Α !!!



Ποιος δημοσιογράφος ιδιοκτήτης χρηματοοικονομικού site ζήτησε από εισηγμένο 20.000 ευρώ «γιατί αλλιώς θα τον ξέσκιζε»; Γιατί τον έγραψε στα α@@@@ του ο εισηγμένος και τι του απάντησε;

Υ.Γ. Ρε άχρηστε να πω ότι είχες ρεπορτάζ, πάει στο διάολο. Για αυτό με παρακαλούσες να σου

δώσω στοιχεία εγώ, για να πας να εκβιάσεις; Ου να μου χαθείς λινάτσα!!! Και επειδή κουνιέσαι πρόσεχε γιατί μπορεί να σου αρέσει το κούνημα και στο τέλος να σου μείνει κουσούρι...
πηγή
http://lobbystasgr.blogspot.gr/2012/10/quiz.html#more

PS είπε...

Σαμαράς: Έχει αρχίσει να φαίνεται ότι αλλάζει η μοίρα του ελληνικού λαού
17 λεπτά πριν
Σαμαράς: Με πίστη στις δυνάμεις μας και ενότητα θα κάνουμε θαύματα
Ο Μικ απευθύνεται σε "επενδυτές" με βάθος ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ πάλι,ενώ όπως θα καταλάβατε μιλώ για τοποθετήσεις μηνών το πολύ,και αποδόσεις που έφτασαν και ξεπέρασαν το 500% σε τραπ.τίτλους.Το να έχεις σκλαβώσει πολλά φράγκα και να επιμένεις σε κάτι που δεν αποδίδει και φυσικά να "αδιαφορείς"(αφού δεν έχεις αρκετό ρευστό να ποντάρεις) για υπεραπόδοση άλλων δεν φέρνει ποτέ λεφτά στην τσέπη.

PS είπε...

"Χάρηκε" και η αγορά μόλις τον άκουσε.
"Αλλάζει η μοίρα του ελλ.λαού",πού διάβολο σκέφτηκε τέτοιο παραμύθι που ούτε δίχρονος δεν θα πίστευε απορώ.
Αλλάζει προς το χειρότερο εννοεί φυσικά,όσο για "θαύματα"...μόνο το μάννα εξ ουρανού ξέχασε να μας ρίξει.

gbikas είπε...

Ερχομαι
Η δραχμη ΣΑς

michele είπε...

Ευχαριστω Γιαννη Ξενακη.

Φ.πρωτο πραγμα στο χρηματιστηριο,ειναι να φυλας τον κωλο σου.Ωμα ,για να το καταλαβεις.
Δυτερο,αν μπορεις και ξερεις παιζει short μεγαλα σαπια χαρτια.
Τριτον φυλας μια ρευστοτητα,η δημιουργεις απο διαμαντια που ειχες για να παρεις τα σαπια οταν πανε στο μηδεν
Και θες να μου πεις οτι ΟΛΟΙ μπηκαν στα χαμηλα των τραπεζων?? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ,ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ.

Οπως πρεπει να ξερεις,δεν μιλαω με αιωνιοτητα.Το χρηματιστηριο δινει συχνα ΠΟΛΥ γρηγορα αυτα που πρεπει να δωσει.
Ευτυχως που καποιοι μας παρακολουθουν και ειναι αρκετοι αυτοι ,που δεν κωλωσαν και μπηκαν στα χαμηλα οσο μπορουσαν αμεσως μετα τις εκλογες.Αν κραταγαν και τα χαρτια τους θα ειχαν καλες αποδοσεις.

gbikas είπε...

ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ? ερχομαι σας λεω
χρονια πολλα σε ολους τος φιλους

michele είπε...

Και κατι αλλο ειμαι σε φαση μετακινησης.

Σημαντικο πραγμα η πολιτικη αναλυση,οταν μιλαμε για επενδυτες στο χρηματιστηριο.Πολλοι λοιπον,συγκρινουν τον παπακωνσταντινου με τον Στουρναρα,τον Παπανδρεου με τον Σαμαρα,αγνοωντας και τα προσωπα και τα πολιτικα δεδομενα και κυριως την ευρωπαικη συγκυρια.
Αλλα, δεν ειναι ιδεολογικο το θεμα ,αν δεν ξερεις να ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ τι ειναι διαφορετικο και τι οχι και να αναλυεις καθε στιγμη τα πολιτικα δεδομενα ,λεφτα δεν βγαινουν.Η στην καλυτερη θα σου παρουν τα χαρτια.

Bondexj είπε...

Χρονια Πολλα σε όλους τους εορτάζοντες... Και επειδή δεν παρακολουθεί εδώ η γυναίκα μου.,.... ιδιαίτερα Χρόνια Πολλά στη Μανούλα μου.. (μην μου πειτε πωσ δεν γελάσατε??? ) καλή συνέχεια σε όλους,,

νικος φαληρο είπε...

stop long ΑΛΦΑ < 2,22
stop long ΕΤΕ < 2,32
stop long ΔΕΗ < 4,55
stop long ΟΠΑΠ < 4,84
stop long ΚΥΠΡ < 0,351
stop long ΠΕΙΡ < 0,6

νικος φαληρο είπε...

στο κλεισιμο καλυτερα.Θα επανελθω.

THE JUNIOR είπε...

τελευταιο δωρακι,αν δεν με καλοπιανεται δεν εχει αλλα


ΕΛΚΑ ..γιατι λετε οτι εχασε τις κυκλαδες,εγω λεω οτι δεν τις εχασε
εχει ο θεος σε κανεναν χρονο που θα εχει τελειωσει και την επενδυση

ΕΛΒΕ..βαλτε ακομα ενα φ/β στην ροδοπη και δεν ξερις τι θα γινει με του προεδρου

και μην ξεχνατε εχει και ο αβαξ λιανικη στο ρευμα VOLTERRA παλι ξεχασαν να το πουν
οπως ξεχασαν και για τις κυκλαδες που αναφερουν μονο τερνα ενω παιζει και ετεθ

karaefthimiou23 είπε...

Ευχαριστούμε Νίκο.Δεν μου αρέσει καθόλου η συνεδρίαση.Διολισθαίνει αργά,δείγμα του ότι γίνεται διανομή.Το 855 ούτως ή άλλως είναι το stop.

Unknown είπε...

Χρονια πολλα στους εωρταζωντες..Αγιος για το χρηματιστηριο υπαρχη αραγε ??...Βασταη το βουνο ,,,γλυκαινη ηζαχαρη,,Και διολισθαινη το ΧΑΑ,,Η εχαε ακομα δεν εβαλε το Make up,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1650336

Χωρίς σχόλια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1650456

Και πάλι χωρίς σχόλια...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μα πήγε κ αυτός ο Michele κ έβαλε τον ΜΠΕΟ να κοιτάει τα πρόβατα του χρηματιστηρίου....

Εικόνα ειναι αυτή? Βάλε καμία γυναίκα να χαίρομαι να κάνω refresh...

Unknown είπε...

Σωστος ο Αλεξ,,,φωβομαστε να κανουμε πραξη,,,ειναι ,,ειναι θεμα

Andreas D. είπε...

Σχετικά με το quizz του Lobbystas...αντιγράφω απάντηση της Μαύρης Λίστας της Fm Voice:

Δεν κρυβόμαστε πίσω από κανένα… lobby και δεν έχουμε σχέση με… lobbyστες.
Ούτε τα παίρνουμε από κανέναν, ούτε τα δίνουμε σε κανέναν, ούτε διατηρούμε ανώνυμα blog για να εκβιάζουμε κανέναν. Αυτές οι πρακτικές είναι για τα τρωκτικά και τα τρομαχτικά της δημοσιογραφίας. Σε αυτές τις πρακτικές εμείς όχι απλώς έχουμε σταθεί απέναντι, αλλά τις έχουμε πολεμήσει κιόλας. Για αυτό δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα να αποκαλύψουμε με το επώνυμο ρεπορτάζ μας. Για αυτό δεν φοβηθήκαμε ποτέ να διατυπώσουμε ανοικτά την άποψη μας.
Ακόμα κι όταν οι αποκαλύψεις μας ή οι απόψεις μας αφορούσαν ή ενοχλούσαν φίλους της fmvoice.gr ή των συντελεστών της.

michele είπε...

Aλεξανδρατε οι γυναικες Φιλιππινεζες ερχονται στην Ευρωπη μεταναστριες για να ζησουν.Λες να ασχολουνται με το τοπικο χρημαστιστηριο?? θα σου βαλω βεβαια και εικονα με κυρια.Να μην σου χαλασω χατηρι

Βαγγελης ρεεεεεεεεεεεε

PS είπε...

Μπήκα να δω τι λένε από κει,τι ΘΒ,τι Aris V. έχει απ' όλα ο μπαξές στο κύριο θέμα του πλ και εις άλλα με υγεία(Α.Π.κτλ.) εύχομαι.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Που έχει χαθεί ο κόσμος ? κάναμε πλάκα ότι είσαστε μικροί κ;ι κάνετε πρόβες για την παρέλαση ?

Η το κάνατε 3ήμερο απο τη σημαία?


Ενα μικρό bet στη ΜΙΓ για διακράτηση μέχρι Δευτέρα.. ή stop loss αναλόγως ποιο έρθει πρώτο....

Βλέπεις να βαστάει το 870?

michele είπε...

H συνεδριαση ειναι τυπικη Παρασκευατικη, αναμονης λογω της "εμπλοκης".Ο ογκος δειχνει οτι μεγαλοι πωλητες δεν υπαρχουν και οι αγοραστες ψαρευουν χαμηλα με την ησυχια τους σε ορισμενους τιτλους.ΕΤΕ-ΔΕΗ-ΟΠΑΠ-ΜΥΤΙΛ οι καλυτεροι απ τους μεγαλους.Αυτα προς το παρον.
Στη ΜΙΓ καποιοι ελεγαν για επιστροφη κεφαλαιου ( εξ ου και τα 20% του ΠΘ) τα οποια βεβαια πανε για αποσβεση ζημιων

νικος φαληρο είπε...

λιγο προσοχη με ΜΙΓ κε Alexandratos

Chris είπε...

καλησπερα

Χρονια πολλα στους εορταζοντες (-ουσες).
Χρονια πολλα στο Δημο.Οτι επιθυμεις φιλαρακι.

====
ΜΑικλ την Πειρ πως τη βλεπεις???

νικος φαληρο είπε...

συγγνωμην κιολας που ως ασχετος εχω και γνωμη.Ηταν ισως λαθος. Μην επηρεασω φοβαμαι.

michele είπε...

Καλησπερα Chris.H ΠΕΙΡ θελω να σταματησει στο 0,5950 .Στην χειροτερη 0,5750 οπου ειναι και το 61,8% της διορθωσης τελευταιας πτωτικης κινησης.

michele είπε...

Η κινηση που γινεται πρεπει να περασει το 876 και το 877,5+ για να εχει συνεχεια

Chris είπε...

τι να επηρεασεις Νικο???
Εγω ρε παιδια τα εχω κοπανησει τα τσιπουρακια μου και ετσι κι αλλιως ειμαι επηρεασμενος....
με το ζορι διαβαζω και γραφω...!!!
Δε μπορουσε να ηταν στο συν να παω ησυχος να ξαπλωσω????



michele είπε...

Δασκαλε ξαπλωσε ησυχος ,δεν γινεται και τιποτα με τετοιο τζιρο..ωραια ξαπλα θα κανεις με τα τσιπουρακια

Chris είπε...

μαικλ αυτα που εγραψες για ημερησιο ή ωριαιο ειναι??

Αντε μωρε τραπεζες τραβηξτε ανοδικα να μας φυγει το αγχος!!!!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Νίκος Φάληρο σε ευχαριστω. Μιλά άνετα δεν τρέχει τίποτα. Μακάρι να άκουγα περισσότερο άλλες φορές. Απλά ηθελα να πάρω ενα μουλαρι δεύτερης διαλογής κ ήταν η ΜΙΓ. Ηδη βγάζω κέρδος το εισιτήριο επιστροφής στο μετρό!

Σκεφτόμουν ΠΕΙΡ η ΕΤΕ αλλα φοβόμουν μην μου πέσουν βαρια για το Σ/Κ...

Chris είπε...

ρε συ ΜΑικλ ζαλιζομαι ρε φιλε...
και φοβαμαι μη σηκωθω και παθω καμια πλακα!!!!!!

michele είπε...

Παντα σε ημερησιο κοιταω εγω δασκαλε.Και μη σηκωνεσαι..μεινε εκει στην καρεκλα χαχα

michele είπε...

Το εσπασε παει πιο πανω λεμε

michele είπε...

Για να δουμε δω λιγακι..

Chris είπε...

σταματηστε τη ΓΗ να κατεβω ρεεεεεεεεεεεεεεε:=)))))

Ολα γυριζουν την τυχη μου μεσα!!!!!
Εχω κανει και καφε αλλά δεν,......
Ειχα και καιρο να πιω κατακεφαλα με χτυπησε
========
καρα που εισαι ρε φιλεεεεε????????
Να παω για υπνο????:=)))!!!!!!!!!!
------

michele είπε...

Θες δεν θες θα πας.Γραφεις καλα ομως δεν τρεμει το χερι σου στο πληκτρολογιο..

νικος φαληρο είπε...

θα μας βγαλει την ψυχη η ΓΕΚ.Στο reportακι ειναι short me stop loss> 1,64 60λεπτο κλεισιμο.Πως την βλεπετε κε michele την τεχνικη της εικονα;

ο dwk είπε...

…έέέέέέέλα ΜΕΤΟΧΑΡΑ !!!
…παίξε μόνη σου !!!
…τι μπάλα είναι αυτή !!! Μπάρτσα και βάλε !!!

michele είπε...

Οριακη Νικολα ,εντος γραμμων απ οπου και αν τις τραβηξεις.Ουτε κατω εχει παει,ουτε πανω.

Chris είπε...

τυφλο συστημα ΜΑικλ χωρις τονους ομως:=))))

ζοριζομαι ομως σου λεω..δεν κανω πλακα....
Σπαστο ρε το μπ@ρδελο για σημειο
Δεν ακους τι σου λεει ο ΜΑικλ????

michele είπε...

Δεν εχει και ιδιατερο νοημα Chris δεν εχουμε ογκο σημερα.Θα κρατησουμε τα κεκτημενα

νικος φαληρο είπε...

φιλοι οι ογκοι συναλλαγων 18/10 και 22/10 πρεπει να μας προβληματιζουν;

Unknown είπε...

Προς το παρον ο,,OBV,,εχη αρνητικη αποκλιση,,αρα μαλλον διολισθιση και βλεπουμε........Παντως αν ηταν ισιγμενη εταιρια παραγωγης τσιπουρου αυτην θα παιζαμε ολοι με μαγαλη ευχαριστιση,,,θα βοηθαγαμε και της καταναλωση,,,καλλο σκ σε ολους

michele είπε...

Νικολα οι ογκοι αυτοι προερχονταν κυριως απο τον τραπεζικο δεικτη οπου ειδικα στις 18/10 εσπαγε το 345 και οι μεγαλοι οιογκοι ηταν επιβεβλημενοι!

michele είπε...

Σωστο Βαγγελη,απο καταναλωσητσιπουρου ειμαστε μια χαρα..

Chris είπε...

egω παντως ειμαι εδω...Παρων!!!:=))

αντε ρε Σαλλα...
Αντε ρε αεκτζη μου!!!!


====
Το σ/κ θα υπαρξει κανενας συμβιβασμος ή θα τα δουμε ολα κοκκινα????:=)))

michele είπε...

Το ΙΝΚΑΤ ..ξυπναει Καρα..βοηθησαμε και λιγο να μας βοηθησει κι αυτο

νικος φαληρο είπε...

φιλοι hedgαριστικα για το ΣΚ για ησυχο ΣΚ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα
Χρήστο μόλις γύρισα και σε διάβασα ζήλεψα κι έβαλα κι εγώ το τσιπουράκι μου χαχα
Θοδωρή και γ@μώ τις μετοχάρες χαχα είπα να γράψω κάτι πριν με τo 1 τεμάχιο που έβλεπα συνέχεια αλλά λέω άστο, μεγάλος άνθρωπος είναι...

Αν δεν τα βρούνε αυτοί το Σ/Κ θα μας βρει εμάς (το εγκεφαλικό!)

michele είπε...

Αλλα κολπα στο μικρο για παμε

nomad είπε...

Καλησπέρα στην παρέα, Χρόνια Πολλά σε Δημήτρηδες, Δήμητρες και στο Δήμο, Χρόνια Πολλά και στη Θεσσαλονίκη την πόλη μου που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Δάσκαλε καλά σε "βλέπω", κι εγώ σε καλή κατάσταση είμαι..

το παράδοξο με το χρηματιστήριο είναι πως όσο μας ξεσκίζουν τη ζωή τόσο εμείς οι χωμένοι εδώ μπορεί και να χαιρόμαστε, είναι λογικό και φυσιολογικό;

αν σε ένα φυσιολογικό άνθρωπο, εννοώ μη εθισμένο στη δική μας "κερδο-ποσοστο-λαγνεία", αν του πούμε πως επιτέλους συμφώνησαν στα μέτρα και αναμένεται η ψήφιση τους πως θα μας αντιμετωπίσει άραγε;

δε περιμένω απάντηση και ελπίζω να μη διαταράσσω τη ροή της χρηματιστηριακής κουβέντας

michele είπε...

Nomad δυστυχως η πορεια των αγορων με την οικονομια συχνα βρισκονται σε χρονικη αντιθεση λογω της χρονοκαθυστερησης της πραγματικης οικονομιας.Ετσι και τα συναισθηματα ειναι διαφορετικα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε να δούμε το μικρό Μικέλε.

Φεύγω, εξαφανίζομαι για ώρες και δεν κουνάω τίποτα γιατί είδα ένα πράγμα.
ΜΟΛΙΣ σιχαθώ ένα χαρτί και φύγω ΤΟΤΕ ακριβώς ανεβαίνει!
Άρα δεν ασχολούμαι εκτός κι αν χαλάσει γενικά το κλίμα ή ειδικά για μια συγκεκριμένη μετοχή, όπως μάλλον δείχνει σήμερα στα ΕΛΚΑ

michele είπε...

Ανεκτο μεχρι το 873 ..επιστρεψαμε στο καναλι που ειχαμε διασπασει στα 876-877

νικος φαληρο είπε...

εξαρταται αν ειναι καποιος long η short κε nomad.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηρακλή έχεις απόλυτο δίκιο και περίμενε λίγο να δεις αντιδράσεις από πολλούς κι εδώ μέσα όταν κάτι στραβώσει με το ΧΑΑ. Για την ώρα υπερισχύει η (κουτή) λογική και ελπίδα ότι θα ισοφαρίσουμε εδώ ότι χάνουμε έξω, πράγμα αδύνατον βέβαια...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κλείσιμο ΜΙΓ, άνοιγμα ΙΝΛΟΤ.
Αμα δεν πάρω βρεγμένη σανιδα το Σ/Κ μαζί μου δεν μπορώ...

michele είπε...

Δινουν μια ευκαρια τα ΕΛΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ με την απωλεια του εργου των Κυκλαδων.Πηγε βεβαια στο ΣΤΕ αλλα και να μην δικαιωθει,καθοτι το εργο το πηρε η siemens-alkatel, θα παρει αλλα εργακια.

Καλα τα κολπα,αλλα τα ξερουμε.

nomad είπε...

Πάνο με όλους συμβαίνει αυτό, μάλλον μας έχουν ψυχολογήσει σωστά

michele είπε...

Πανο διαφωνω και το εχω γραψει επανειλλημενα.Λογικο και φυσικο να προηγειται το χρηματιστηριο και στις τιμες που ειναι τωρα φυσικα και θα βγαλει κανεις πολυ περισσοτερα απ οσα μας κοβουνε.Θελει ομως πολλα χαρακτηριστικα που πολλοι επενδυτες δεν εχουν.

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ MICHELE

δεν καταλαβες ,το εργο στις κυκλαδες δεν θα γινει


το ειπε ο μικρος

nomad είπε...

Μιχάλη μακάρι να ήταν πρόβλημα μόνο διαφοράς φάσης
του χρόνου με μικρότερο ΑΕΠ πάλι εκτός στόχων, πάλι νέα μετρα και πάει λέγοντας
δε ξέρω

Νίκο το θέμα είναι τα σταθερα εισοδηματα, το χρηματιστήριο δεν είναι τέτοια πηγή

michele είπε...

NOMAD μη μασας,δεν ειναι ωρα τωρα αλλα θα το συζητησουμε κι αυτο..

THE JUNIOR είπε...

Εχει δικαιο ο nomad

το χρηματηστηριο δε ειναι σταθερο εισοδημα

ειναι αυξανομενο

michele είπε...

Ειναι δυσκολο πραγμα για τους πολλους ΜΙΚΡΕ. Απλα εδω που εφεραν την Ελλαδα οι εγκληματιες ειναι και ευκαιρια ζωης.

michele είπε...

Και τωρα ο κοσμος δεν εχει φραγκα γιατι του κοβουν τα παντα.ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΡΙΩΣ.

Chris είπε...

μαλιστα...

ξεθολωσα με τη μια!!!!

και στο μειον 3,68 και δεν κοιμηθηκα!!!!
ΚΑι ενα Σ/κ μυστηριο!!!
που απο τη μια δεν θες τα μετρα κι απο την αλλη θες να τα βρουν!!!!

σηκωνω τα χερια ψηλα!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μου αρέσει η αισιοδοξία σας, εγώ ούτε άσπρο ούτε μαύρο και πρώτα θα πω να είμαστε ΚΑΛΑ να το συζητήσουμε νηφάλια όταν θα έρθει η ώρα του.
Φυσικά πιστεύω ότι κανένας μας δεν είναι τόσο εγωιστής να μην παραδεχτεί ότι είχε άδικο και πρώτος εγώ...

νικος φαληρο είπε...

νομιζα οτι γραψατε για την αντιθεση ανοδικου χρηματιστηριου - καθημερινοτητας κε nomad.

michele είπε...

47 εκ ,νορμαλ διορθωση.Ειναι ομως στην κοψη του ξυραφιου ο ΓΔ.

michele είπε...

Παει και 850 αμα λαχει

nomad είπε...

ΜΙΚΡΕ έγραψε το αυξανόμενο, +1000
χαχα
καλό απόγευμα φίλοι

THE JUNIOR είπε...

ας παει

απο τυχη δεη,μυτιλ (τα εδωσα)
απο επιλογη ιντρακατ(τσιμπησα)

και απο σημερα και οτε.

ελλακτωρ λιγα,αβαξ περιμενα χαμηλα δεν ειχε θα παρω

γεκ οπως ειπα περιμενω

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΣΙΔΕ--->1 !!!!??

nomad είπε...

Νικόλα τώρα το είδα, ναι για αυτή την αντίθεση έλεγα, αλλά το λονγκ σορτ μια φορα θα το πιασεις την αλλη θα το χάσεις, γιαυτό και το περι σταθερού εισοδήματος

και αυξανόμενου συνεχώς βεβαίως

michele είπε...

Ωραια κουβεντα παντως.Κλεινουμε εδω ,απογευματινη αναρτηση με χρονια πολλα!

νικος φαληρο είπε...

κε nomad κατι που ειναι σταθερο δεν ειναι αυξανομενο.Μπορει κατι να ειναι σταθερα αυξανομενο.