Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
ΑΔΕΙΑΣΕ ...ΠΕΡΑΣΕ Η...SANDY
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΝΕΟ"ΚΟΥΡΕΜΑ"...
Μιχάλης Ιγνατίου
mignatiou@aol.com Twitter: @mignatiou
Η κατηγορηματική άρνηση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας για το αίτημα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που αφορά στη νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, προκαλεί ανησυχία. Με δεδομένη τη διαπίστωση των στελεχών του ΔΝΤ ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, ξεκίνησε μία προσεκτική «καμπάνια» με στόχο το «κούρεμα» του χρέους που κατέχει ο δημόσιος τομέας. Η εκστρατεία αυτή ήταν επιβεβλημένη, καθώς το Ταμείο έγκαιρα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας δεν πρόκειται να βελτιωθεί, έχοντας η χώρα στη πλάτη της δισεκατομμύρια ευρώ σε χρέος.
Οι Ευρωπαίοι αντέδρασαν από την αρχή και δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που να ασχολείται με τα θέματα αυτά, ο οποίος να είχε την παραμικρή αμφιβολία για τη θέση των Ευρωπαίων έναντι της νέας αναδιάρθρωσης. Συνεργάτες της γενικής διευθύντριας του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, σε ανύποπτο χρόνο είχαν προβλέψει ότι όταν ξεκινήσει η συζήτηση, η απέναντι πλευρά θα την αντιμετωπίσει με καθολική άρνηση.
Δεν είχαν καθόλου άδικο, διότι η ανάγκη αναδιάρθρωσης επιβεβαιώνει πάντα και αναδεικνύει την αποτυχία της Ευρώπης να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους, που την ταλανίζει τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν νομίζω να έχουμε να επιδείξουμε άλλο παράδειγμα αναποφασιστικότητας και ανικανότητας για να επιλυθεί μία κρίση, η οποία -εάν δεν κωλυσιεργούσαν οι Ευρωπαίοι- θα είχε ξεπεραστεί προ πολλού.
Μέχρι το 2016 η Ελλάδα αναμένεται να δανειστεί από τον Μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Ταμείου 239,9 δισ. ευρώ. Το ποσό είναι αστρονομικό για τη μικρή Ελλάδα και τον λαό της, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι διπλάσιο συνυπολογίζοντας και τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια που χρωστά σε άλλες υποχρεώσεις η χώρα.
Συζητώντας το θέμα με οικονομολόγο στην Ουάσιγκτον, ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη της ούτε σε 50 χρόνια. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Οικονομικών γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα αυτή τη μαύρη αλήθεια.
Με δεδομένη την αδυναμία εξόφλησης των χρεών, και την προσθήκη νέων δανείων ως αποτέλεσμα της συνεχούς λήξης των προηγούμενων, η Ελλάδα βρίσκεται στην άβυσσο. Διότι στην ουσία δανείζεται για να ξεπληρώνει τους προηγούμενους δανειστές. Και αυτή η υπόθεση δεν γίνεται να κρατήσει πολύ, αφού δεν επιλύει το πρόβλημα. Το διογκώνει.
Με τα παραπάνω δεδομένα στο μυαλό των στελεχών του Ταμείου, δεν πρέπει να αναμένει κανείς ότι η κ. Λαγκάρντ και οι συνεργάτες της θα τερματίσουν την προσπάθειά τους για αναδιάρθρωση του χρέους. Αντίθετα, προβλέπεται ότι θα την εντείνουν.
Στη σημερινή συνάντηση της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ με την καγκελάριο της Γερμανίας, η πρώτη προγραμματίζει να παρουσιάσει τις θέσεις του Ταμείου για το θέμα, θέσεις ορθές και πολύ βοηθητικές για την Ελλάδα στο ζήτημα του «κουρέματος». Η δικαιολογία του κ. Σόιμπλε ότι η αναδιάρθρωση δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία για τον προϋπολογισμό των χωρών-μελών της Ευρωζώνης, είναι έωλη. Διότι, τα τελευταία δύο χρόνια οι Ευρωπαίοι έχουν αλλάξει δεκάδες φορές τις θέσεις τους και έχουν ψηφίσει εναντίον και δικών τους αποφάσεων.
Το «κούρεμα» είναι απαραίτητο, διότι θα μειώσει το χρέος και θα αποσοβήσει τα χειρότερα για την Ευρώπη. Διαφορετικά, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποφασίσει παύση πληρωμών. Και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι μηχανισμοί άμυνας της Ευρώπης δεν είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τη θύελλα που θα προκαλέσει...

http://www.imerisia.gr

202 σχόλια:

1 – 200 από 202   Νεότερο›   Νεότερο»
fasokinigos είπε...

Ελα καλημερα. Σημερα θα κανω εγω ποδαρικο.....για να πιασουμε το 790 ΓΔ στα σιγουρα χαχαχα. Δεν θελω ουυυυυ. Κραταμε και μια πισινη για 700ΓΔ. Θελω να κανω και αλλες αγορες στα χαμηλα πριν φυγω σημερα το βραδακι. Λοιπον, απ'οτι καταλαβαινω....το νησι σας πεφτει μακρυα για συναξη. Τουλαχιστον κανενα μαγαζι δεν ξερετε να το δωσουμε...... να μας το φτιαξουν???. Βρε dwk!!! που χαθηκες???. Δημοσθενηηηη.....μηπως γνωριζεις κανενα???.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημέρα !και γω δεύτερος γιατί ο Παναγιώτης θέλει τις 700 βλέπω..χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στους πρωινους doji-δες...
ο ΦΣΚ κουκια τρωει-κουκια μαρτυραει αχαχαααα

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ φίλος είσαι αλλά μέχρι 7,95 μπορώ δεν βγαίνω ποιο κάτω ρε φίλε χαχαχα

Βρε θα κάτσετε φρόνιμα

Καλημερα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Καλημερα ΜΙΧΑΛΗ


Καλημέρα σε όλους τους φίλους


Κρίσιμη ψηφοφορία σήμερα για τις αποκρατικοποιήσεις

Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 11 το πρωί .

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ μιας και είσαι εδώ για βαλε καμία φωνή γιατί ξεφύγανεεεεεεε χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Γιαννακι ..δικιο τοχεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

faso φερε το γουρουνιιιιιιιιιιιιιι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα με ορμη

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες τερμα οι τασεις και τα κοοκυθια, μετοχη μετοχη πια,τωρα αρχιζουν τα ωραια

fasokinigos είπε...

Kαλημερα καλημερα. Βρε παιδια βλεπω καλα ....ο Μικελε 7.45πμ??...η να φτιαξω και πεμπτο καφε για να ξυπνησω. Βρε φιλε Μικελε, εφιαλτες εβλεπες χαχαχααααα

giannhs kon είπε...

χαχα όλοι κρύβουν μια αρκούδα μέσα τους χιχι

ΟΛΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

fasokinigos είπε...

Γιαννη κρυβε λογια. Καλημερα Αλεξανδρε - Μπαρμπαλια. Ο Μικελε σιγουρα θα γυρισε πλευρο. Βρε υπνοβατης εισαι??...χαχαχαα...κλειστε τις πορτες μην μας φυγει...χαχαχααα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σας παιδες,Φασο κτος απο το γουρουνι μπορεις να ντουφεκισεις και καμια χωριατικη?? χεχεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω παντως λεω να ντουφεκισω ΕΤΕ κοντα στο 1,65 για ενα γρηγορο bet με το ιδιο σημειο ως sl

fasokinigos είπε...

Οτι γουσταρει ο φιλος!.....Και χωριατοπουλα αμα θελεις??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το παρακανεις και υπαρχει σοβαρος κινδυνος να πω...ναι

fasokinigos είπε...

Δεν πιστευω να σε πειραζει αν ειναι απο χωριο Βουλγαριας??....Χωριατοπουλα ειναι και αυτη!!!...χαχαχαααα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ρε θα πεσει παντοφλααααααααααα

fasokinigos είπε...

χαχαχαααα....καντεις δωρο παντοφλες με γουνα....Θα ειναι πιο απαλο το ξυλο!!!

fasokinigos είπε...

Λοιπον χωρις αστεια τωρα. ΓΕΚ η ΕΛΛΑΚΤΩΡ???.....η καμια επιθετικη τραπεζουλα???.....

fasokinigos είπε...

Και ΕΧΑΕ - ΙΝΛΟΤ δεν με χαλαει...πειτε καμια γνωμη

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους!

... χιλιοστό να κάνουν οι τράπεζες (ΠΕΙΡ, ΕΤΕ) προς νότο, τις στέλνω αδιάβαστες.

fasokinigos είπε...

Kαλημερα θδ. Παντως σημερα θελει προσοχη. Ειδικα για τους τρειντερ (μπες - βγες). Τουλαχιστον εμεις ειμαστθε μαθημανοι στις μπουνιες - κλωτσιες. Εχουμε παθει ανοσια στο ξυλο.

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ
Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 22:43 του Θωμά Παναγιώτου
Μάρτυρες ενός τραγικού ατυχήματος ήταν το βράδυ της Τετάρτης όσοι βρέθηκαν επί της Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι.

Όλοι μούδιασαν στην εικόνα ενός τρένου να παρασέρνει έναν νεαρό ποδηλάτη και να συνεχίζει την πορεία του, με τον νεαρό καρφωμένο πάνω του.

Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη Σεβδικαλή σερβιτόρο σε μαγαζί στο Γκάζι και ταλαντούχο αθλητή. Ένα παιδί με ήθος και σκληρά εργαζόμενο...

Ο Γιάννης είχε ρεπό απ το μαγαζί που δουλεύει και πήρε το ποδηλατό του να πάει μία βόλτα. Την ώρα που γύρναγε προς το σπίτι του περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε, γύρισε να απαντήσει και ούτε είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και τον παρέσυρε.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «.γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι.».

Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια κάτω απ΄τα γόνατα...

Ο φίλος Γιάννης έμεινε χωρίς πόδια και χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να καταφέρει να περπατήσει ξανά.

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του σπιτιού του περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές του, χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορέσει να ξαναπερπατήσει και να φροντίζει την οικογενειά του...

Σε ένα σπίτι με ανέργους και ανήλικα παιδιά.

Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, προκειμένου να βοηθήσουν.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.

Στην συναυλία για τον Γιάννη συμμετέχουν οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de spell.

http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/11409-to-traino-tou-e

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξανδρα μας καλημερα..
αυτα ειναι τα τραγικα της ζωης που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...
λυπαμαι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους, πήγα να μπω με φόρα αλλά μου την έκοψε η Αλεξάνδρα, αυτά να βλέπουμε και να είμαστε σεμνοί που έχουμε τα πάντα στην θέση τους...

Πολλά σχόλια πρωί πρωί αλλά μόλις είδα τον φίλο μου τον ΦΑΣΟ κατάλαβα...

νικος φαληρο είπε...

Καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

νικος φαληρο είπε...

Την Τετάρτη στις 11 το πρωί και όχι σήμερα το βράδυ, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα πραγματοποιηθεί τελικά η ψηφοφορία στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις, που θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για τη συνοχή της κυβερνητικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό, η συζήτηση του νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί απόψε, και αύριο το πρωί θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία, στην οποία άγνωστο είναι ακόμα τι στάση θα τηρήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αρκετοί εκ των οποίων έχουν εκφράσει ενστάσεις για το άρθρο 2. Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, αντίθετα, έχουν ήδη αποφασίσει να ψηφίσουν “παρών” για τα επίμαχα άρθρα 2 και 3 του νομοσχεδίου, τα οποία αφορούν το ποσοστό του δημοσίου στις ΔΕΚΟ και το αν θα κυρώνονται από τη Βουλή οι μεγάλες αποκρατικοποιήσεις, αντίστοιχα, ενώ οι βουλευτές Βουρβούρης και Μουτσινάς πρότειναν τη συνολική καταψήφιση του νομοσχεδίου.

Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας φαίνεται με τοποθέτησή του στη Βουλή διατεθειμένος να κάνει κάποιες υποχωρήσεις, καθώς, όπως δήλωσε, "σε όλη τη διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα της Βουλής να ζητήσει, όποτε και αν παραστεί ανάγκη να κυρωθούν συμβάσεις αποκρατικοποίησης ιδιαίτερα σε εταιρείες κοινής ωφέλειας και παρασχεθεί η αναγκαία ασφάλεια δικαίου".

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα πια δεν είναι αξημέρωτος γιατί ξημερώνει νωρίτερα με την αλλαγή της ώρας, το σπάσιμο είναι ότι νυχτώνει από τις 6 το απόγευμα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Για πάμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο, για να δούμε που θα βγει η ψηφοφορία σήμερα... τώρα αν είναι υποχώρηση το αναφαίρετο δικαίωμα να ζητήσει η Βουλή ΑΝ παραστεί ανάγκη να περάσουν και από εκεί οι συμβάσεις δεν ξέρω...κάτι σαν αόριστο και μακρινό μου φαίνεται

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κάρα, πάμε γερά με τσαμπουκά? χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...και με γκαπέ...
κλμΚαρα και Πανος...σκετο

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

alexandra είπε...

Μπαρμπαλιά και Πάνο υπάρχει κι αυτή η πλευρά της ζωής δυστυχώς, που μας συνεφέρει όποτε ξεχαστούμε και ξεφύγουμε λιγάκι σαν άνθρωποι. Να ευγνωμονούμε την κάθε στιγμή που μας χαρίζει καθημερινά η ζωή.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα μπάρμπα και Αντρέα
Έχουμε πολλά να δούμε, ακόμη είναι νωρίς

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απόλυτα σωστή Αλεξάνδρα...

karaefthimiou23 είπε...

Η χούντα της εγχώριας και της ξένης τρόικας έκαναν τα ξημερώματα πάλι το θαύμα τους.Συνέλαβαν τον Σπύρο Καρατζαφέρη γιατί ξαφνικά θυμήθηκε η δικαιοσύνη κάποια παλιά του νταραβέρια,την ώρα που στη χθεσινή του εκπομπή έβγαζε τα έγραφα που εκλάπησαν από χάκερς από την ΕΛΣΤΑΤ που έλεγαν για το πλαστό έλλειμμα που εμφάνισε ο ΓΑΠ το 2009.

Την χθεσινοβραδυνή εκπομπή την είδα και το είπε ο άτιμος,ότι δεν θα τον αφήσουν να τα βγάλει στη φόρα.Το τι έχει βγάλει στην εκομπή του στο ΑΡΤ τις τελευταίες μέρες δεν περιγράφεται...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

που να παμε βρε καρα ,εδω παρακαλαμε για λιγη φριγο και δεν μας δινουν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κριμα 5% σε δευτερολεπτα

karaefthimiou23 είπε...

Να το κανονίσουμε τότε βρε Αλέξανδρε,να σου δώσουν χε χε

Να κάνουμε και το χατήρι στον Φάσο,μην φύγει άπραγος για το κυνήγι χαχαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους....

Βιαστικούς για πάνω σας βλέπω σήμερα.... Δεν θα πάμε καμία βόλτα ξανά προς τις 800 ?

Εκτός αν είπατε πως για να φύγει ήρεμος ο Φασοκυνηγός να του βγάλετε τη βενζίνη κ τα διόδια πρωι πρωι....

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αλεξανδράτε.Είδες πόσο βιαστικοί είναι,ούτε καφέ δεν έχουμε πιει ακόμα...

nomad είπε...

καλημέρα

τζιρο δεν εχει μεχρι στιγμής, για να δούμε τη συνεχεια

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πες τους βρε Κάρα ότι στο ΧΑΑ δεν παίζουμε φεύγα αλλα πόρτες και καμία φορά πλακωτό....

μπαρμπαλιας είπε...

...αντιδρα η μλάρα...
δεν το πιστευω...

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ κλμ εκει θελει υπομονηηηη
και παρε και παλτο

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ηρακλή.Ο τζίρος είναι ανάλογος μιας τεχνικής αντίδρασης.Θα δούμε στη συνέχεια.

THE JUNIOR είπε...

Παω να παιξω λιγο στοιχημα για να χασω και να μην με φαει το ματι.


μπαρμπαλιας είπε...

εδω που τα λεμε φιλε Καρα ...η μικρη ηθελε ενα κλωτσιδι στο 0.80-0.82...
κανει νουμερακια παντα

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία είναι δύσκολο να πουλήσεις αν έχεις πάνω από 15-20.000 τεμάχια.Τις προάλλες ένας έδιωξε λιγότερα από 10κ και την έστειλε στο 0.64.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

michele είπε...

Kαλημερα ξανα.Ειχα δικαστηριο εξ ου και το πρωινο ξυπνημα,μην νομιζετε οτι αρρωστησα.Η ελληνικη δικαιοσυνη λειτουργει μια χαρα. Χαχα.
Ριχνω μια ματια,διαβαζω και τα σχολια και τα λεμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οτι ακουμπαει την κατω πλευρα του 20αρη το χτυπαει το ρευμα,..δυσκολα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική.Κάνε μας ένα σχόλιο με το δικό σου ακαταμάχητο γυναικείο ένστικτο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους και σε όλες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Λειτουργεί μια χαρά και είσαι ακόμα έξω? :)

Πολυ βιάζονται κ στην ΙΝΛΟΤ.... Καμία γνώμη απο τους ειδικούς?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

χαχαχα Γιάννη πάνω πάμε νομίζω
μέχρι τα 855-860. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Εγώ στα κάτω ψωνίζω και στα πάνω πουλάω.

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα εισαι φοβερος οταν την πεφτεις σε γυναικα...
αλλα,αλλα,αλλα η Βασιλικη ειναι δικια μας αχααχαχα

Βαλια τλφ...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ιωάννη.Ηλία έχω άδικο...?χεχε

michele είπε...

Eκεινο που εχω καταλαβει απο την εμπειρια μου Γιαννη ειναι οτι οι δικαστες και οι δικαστινες ειναι πολυ εξυπνοι ,ενημερωμενοι δεν τους κοροιδευεις με τιποτα.Παντα μιλαμε για καθαρους.Και οι περισσοτεροι ειναι

PS είπε...

Σωστές κινήσεις σε δεη-οπαπ,σφάλμα η αγορά ετε στα 2.02.
Ουδείς ΑΣΦΑΛΤΟΣ.

PS είπε...

Αυτό το ΤΤ είναι για πολλά κλωτσίδια.
Άκου λέει "πρέπει να έχεις λογαριασμό" για να πληρώσεις δόση φ.εισοδ.
Σε κυπρ πρόβλημα ουδέν.

Andreas D. είπε...

το 0,44 του ΒΟΥΝΟΥ μου φάνηκε καλό...
για να δούμε...

karaefthimiou23 είπε...

Στο ΑΡΤ τώρα η επανάληψη της χθεσινοβραδυνής εκπομπής του Σπύρου Καρατζαφέρη που ενόχλησε τη χούντα και τον συνέλαβε.

michele είπε...

Mε ενα τονο καταδικαστικες αποφασεις που ειχε ο Σπυρος.Τωρα μην τρελλαθουμε το παιζουν και ηρωες οι καρατζαφερηδες και οι Βαξεβανηδες.Για τον δευτερο δεν επεκταθηκα.Και αμα τσιτωσω θα πω και για τους 2 πρωινους δημοσιογραφους της ΝΕΤ που εκαναν τη δημοσια τηλεοραση κομματικο φερεφωνο

karaefthimiou23 είπε...

Τα ισοπέδωσες όλα ρε Μιχάλη...Ξαφνικά τα ξημερώματα θυμήθηκαν τις καταδίκες...?Τι νοοτροπία είναι αυτή...?

μπαρμπαλιας είπε...

...και ειχαν και παραπονα απο Περισσο μερια...οτι δεν ποβαλοντε αρκουντως...
καθε πρωι επιανε το Ριζοσπαστη και μας τον διαβαζε ολον...ψεματα;;;

μπαρμπαλιας είπε...

προβαλοντε..

michele είπε...

Ηλια,Συριζαιοι ηταν αυτοι.Να μην αρχισω και για τον συζυγο της Μαριλενας.
ΚΑΡΑ σωστος.Τροπο δεν εχουνε αλλα ουσια??? γιατι με τοσες καταδικαστικες δεν τον βρισκανε?

PS είπε...

Πάλι ξέχασες την ταμπακιέρα Μικ και κοιτάζεις αλλού.
Το ποιός είναι το μόνιμο πρόβλημά σου.
Το ποιά είναι τα στοιχεία που καίνε(που μας έκαψαν ήδη για να ακριβολογώ) μας ενδιαφέρει,πράξεις,και αποφάσεις.
Το ιστορικό γεγονός.
Αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ παντού και όχι το who is,οι εκτελεσμένες εντολές/πράξεις μόνο μετρούν.
Και όχι πόσο σχετικός/ άσχετος/βαλτός είναι όποιος απλώς μιλάει π.χ για μετοχές αλλά το ποιές πράξεις εκτελέστηκαν.

μπαρμπαλιας είπε...

την ΑΥΓΗ ουτε που την σουραγανε...
ανοιγε το Ριζο ο Κωστακις...και εγω αλλαζα καναλι και στην επιστροφη Ριζο διαβαζε...αμαν πια

μπαρμπαλιας είπε...

Φωτη χθες βραδυ εγραψες για την αποσυρση της τροπολογιας περι αντικαταστασης των προισταμενων...
απο ΥΠΟΙΚ...
εκανε το χατηρι του Μπενι ..γιατι του σφυριξαν ...οποιον και να κανουμε ειναι πατσοκ....

σας ειπα -αλλα ξεχνατε-...τριαντα χρονια θα κυβερναει ακομη ...με διαφορα προσωπα "η προσωπεια

PS είπε...

...και γι αυτό...χρεοκοπήσαμε.Επειδή αυτοί διάβαζαν ριζο στην εκπομπή.

Και οι άλλοι από πίσω μας τη φορούσαν κανονικά και με το νόμο,καλό μεσημέρι.

PS είπε...

Μπ.οι αντοχές μου πια είναι ΠΟΛΥ περιορισμένες,δεν αλλάζει τίποτε και τα παίρνω με τη μία.

michele είπε...

Με σειρα τοποθετησεων μου εχω εκφραστει και στην εφημεριδα που εγραφα για τις εγκληματικες πραξεις της κ.Παπανδρεου καθως και για τις ελλειμματικες κυβερνησεις των προηγουμενων ετων,αλλωστε τις παθογενειες του συστηματος τις ζησαμε και τις ζουμε.Προσαπθω να αναδεικνυω αυτα που δεν ..φαινονται αμεσως.

μπαρμπαλιας είπε...

... η μλάρα δεν βγαζει ανηφορο...
κ λ α τ ά ρ σ ε ...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ετοιμαστειτε με τετοιο τζιρο δεν υπαρχει ανοδικη αντιδραση, παμε για 280 20αρη
Εξηγουμαι ,εμενα αυτο με βολευει γιατι τα χω πουλησει ολα οποτε ισως ειναι ευσεβεις ποθοι
αλλα μπα!

νικος φαληρο είπε...

για να δουμε με την ανακοινωση των αποτελεσματων της ψηφοφοριας τι θα γινει.Μαλλον αυτα περιμενουν..

karaefthimiou23 είπε...

Μείναμε με το 836 σε ΓΔ και 309 σε 20άρη από τις 11.35.Μεγάλο το χρονικό διάστημα και ομοιάζει με 4άρι κίνηση.Χλωμή η συνέχεια,για να δούμε.

michele είπε...

Παιδες δεν υπαρχει τζιρος,γιατι περιμενουν τα επισημα αποτελεσματα της ψηφοφοριας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι περιμενουμε απο την βουλη?
1/ενα ναι, τοτε θα παμε κατω γιατι εχει απο το πρωι προεξοφληθει
2/ενα οχι, τοτε θα παμε κατω λογω πανικου.

karaefthimiou23 είπε...

Τόσο σημαντική είναι η σημερινή ψηφοφορία?

ThitaDelta είπε...

Τώρα επέστρεψα από δημόσια υπηρεσία ... μιλάμε ότι τρώω ωμό άνθρωπο!

Στα καθ' υμάς βρε τι πρασινάδα είναι αυτή, που αγαλλιάζει η ψυχή,

κάτσε να διαβάσω μήπως βγάλατε κανά δελτίο προς ναυτιλομένους.

Είναι εδώ και ο Καρά οπότε ...

ολέ ο ταύρος

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας...μακάρι να φέρω τυχη στο ΧΑΑ το οποιο παλευει με τα θηρία της διόρθωσης..ολη η ομάδα μας εχει δίκιο..ακομα τα πράγματα ειναι δύσκολα..

michele είπε...

Δεν ειναι τοσο σημαντικη Καρα,αλλα το χρηματιστηριο ετσι θελει και καλα να παιζει.Ας πουμε ο Αλεξανδρος εχει μια εξηγηση παραπανω ,ο,τι και να γινει θα παει κατω

νικος φαληρο είπε...

το ανεβαζουν τσουκου τσουκου πριν την ανακοινωση προς το πρωινο υψηλο προεξοφλωντας ναι.

fasokinigos είπε...

Καλησπερα. Φιλε Αλεξανδρε ειναι η πρωτη φορα που διαφωνω μαζι σου. Καλως - κακος οι ρεμπεσκεδες θα κανουν αυτο που πρεπει. Θα σταυρωσουν την χωρα!!!....(κακος για μενα το ΝΑΙ. θα το βρουμε απο αλλου) Οποτε, μπλοφα το κατω(αν παει) και στην συνεχεια ...αυριο μεθαυριο παλι πανω. Θελει η πουτανα να κρυφτει και δεν την αφηνει η χαρα της!!!!. Καλη συνεχεια σε ολους!!. Τα λεμε 4.30.....ωραιο το μεσημεριανο τσιπουρακι....αλλα το βραδυ εχει ταξιδι...χαχα....εφυγα για υπνο.

Γεράκι είπε...

Γεια σου Πάναγιώτη..καλα να είσαι..

Unknown είπε...

Δεν εχη επιθετικους πωλειτες για αυτο και στεκετε..Θα ρισκαρουν ομως τα λεφτα αν ερθουν καλλα νεα..Μονο με αρνητικο νεο θα πεσουμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλη ξεκουραση Παναγιωτη φιλε μου

Unknown είπε...

Φασο ριξε καμια ντουφεκια να σφιξουνε οι ,,,τα χαρτια θελω να πω

ThitaDelta είπε...

... τι σκ@τ@ μετράνε τόση ώρα;

karaefthimiou23 είπε...

Δεν ξέρουν να μετράνε οι φωστήρες της Βουλής...?1 ώρα έχει περάσει από το τέλος.

ThitaDelta είπε...

... πάντως παίδες αν βλέπετε το κανάλι της Βουλής,

περνάνε και κάτι ωραίες πιτσιρίκες, θου κύριε ...

michele είπε...

Χαχα ηταν δυσκολη παιδες η ψηφοφορια,ειχε πολλα αρθρα και πολλους που το ενα ψηφιζανε ,το αλλο παρων το αλλο οχι..

Γεράκι είπε...

χαχαχα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θδ με τον κηδεμόνα σου χαχαχα

ThitaDelta είπε...

... άντε ντε, για να δούμε τώρα!

Γεράκι είπε...

αλλο ενα κακο κερι στο 60λ για ευρωβ..αλλα ειναι νωρις ακομα..

ThitaDelta είπε...

Τι δεν έγινε δεκτό;

Γεράκι είπε...

και στον ΓΔ....

karaefthimiou23 είπε...

Τα περισσότερα άρθρα είχαν οριακή πλειοψηφία.

Γεράκι είπε...

"Αν δεν υπάρξει πολιτική εμπλοκή και η δόση εκταμιευθεί εφάπαξ η ανοδική τάση στην αγορά θα ενταθεί"

To εφάπαξ..που αναφέρεται..?Στην πρώτη ή δευτερη πρόταση...??

Γεράκι είπε...

κρατα εδω...διαφορετικα το χαλάμε...

michele είπε...

Απλα προεξοφληθηκε στην ανοδο οπως ελεγε ο Νικολας πριν,για να δει και λιγο τζιρο το μαγαζι που ηθελε ο Αλεξανδρος

michele είπε...

Το εφαπαξ παει στη δοση Γερακι.Ετσι καταλαβαινω εγω.

ThitaDelta είπε...

Πάντως το αποτέλεσμα ...

έχει και αποδέκτες εκτός Ελλάδας!

michele είπε...

Εχει να πεσει πανικος μεχρι τις 12 Νοεμβριου χαχα.
Τι εγινε τωρα: Το σχετικο χωσιμο πεφτει 1) επειδη προεξοφληθηκε η ψηφιση 2) ειχαμε διαρροες γιατι τωρα ειχαν ευκαιρια καποιοι να κανουν μαγκιες 3) περασε το νομοσχεδιο 4) Την αλλη εβδομαδα δεν θα εχει μαγκιες

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

η ψήφιση των μέτρων την ερχόμενη εβδομάδα.
σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση που θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ στην ψηφοφορία για τα μέτρα.

Εάν παραμείνει στην αίθουσα και οι βουλευτές δηλώσουν “παρών” για να υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο με τα μέτρα θα χρειάζονται 151 ψήφοι.

Εάν επιλέξει να αποχωρήσει, τότε ο αριθμός των ψήφων μειώνεται στις 142.

NAI NAI ....142

νικος φαληρο είπε...

τα futures του αμερικανου οριακα θετικα.Ανοιγει μαλλον σημερα, ετσι δεν ειναι;

Γεράκι είπε...

ναι αλλα μειωνεται κ ο συνολικος των 300...

michele είπε...

Οι διαρροες ..βοηθανε.Γιατι θα τους λες ,βλεπετε οτι εχω δυσκολιες,καντε κανα βηματακι πισω..

michele είπε...

Τεχνικα τωρα : το σημερινο υψηλο και το 838 ειναι βραχος. 814,57 ο κμο 30 ημ για τον Γενικο

karaefthimiou23 είπε...

Τους πανικούς περιμένουμε και εμείς Μιχάλη χε χε

Γεράκι είπε...

Τελικα η αναμονη αποδειχτηκε τζούφια..φαγαμε την σφαλιάρα κ ηρεμήσαμε..παμε παρακάτω...επόμενος παρακαλώ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

280 του 20αρη

michele είπε...

Τα καλα χαρτια ειναι μια χαρα .Τωρα οι τραπεζες ,ειπαμε εχουν προβλημα παρασυρουν το συστημα και μερικα απο τα καλα μεγαλα.

karaefthimiou23 είπε...

Σε 45' ξεκινάει και η Wall.

michele είπε...

Παμε παλι επανω μια βολτα..

michele είπε...

Eurogroup: Θα επιδιώξει την πολιτική έγκριση για την επόμενη δόση

Eurogroup (προσχέδιο): Το θέμα της Ελλάδας θα συζητηθεί στις 12 Νοεμβρίου

www.capital.gr

karaefthimiou23 είπε...

Αυτό το 0.431 που έκανε η ΠΕΙΡ καλό είναι να το κρατήσει.

karaefthimiou23 είπε...

Όπως και το 1.78(το οποίο ήταν και χθες το χαμηλό της) η ΕΤΕ.

michele είπε...

Και ο κμο 200ημ ο απλος της ΕΤΕ Καρα εκει

karaefthimiou23 είπε...

Ναι,εκεί είναι.

michele είπε...

Mεχρι 824 παει..το πανω το πιασαμε απο το -0,70 .ΧΟΧΟ

karaefthimiou23 είπε...

Ένα ποντάρισμα πάντως το έκανα στο 0.440 στη ΠΕΙΡ.

karaefthimiou23 είπε...

Μου φαίνεται ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι συνέχεια του χθεσινού τελειώματος,από τα χαμηλά του 800.Έκανε το Α στο 836,το Β στο 809 και τώρα πάει για το C.

michele είπε...

Πρεπει να περασει το 821,4 και το 824 εκει ειναι η ζωνη για σημερα

μπαρμπαλιας είπε...

Δικηγοροι,Γιατροι,Μηχανικοι και κυριως κυριως οι συμπαθεις συντεχνιες...που γλητωσαν τον ΕΟΠΥΥ...
οχι ρε πουστιδι...
να μπητε μεσα στον ΕΟΠΥΥ ..για να καταλαβετε...
τωρα τη λες "η δεν τη λες;;
"γυψαρισμα και στα καμαρινια σας..."
καταλαβατε

Unknown είπε...

καλλη συνεδριαση για οποιον εχη αερα και παρκινσον κυνδινευη να του φυγη ενα απο τα δυο..

michele είπε...

Μπαρμπα,δεν γινονται ολα μαζι.Εχουμε πει ,σε μερικα πραγματα το ποταμι δεν γυριζει πισω..απλα το χουι θελει χρονο για να φυγει

μπαρμπαλιας είπε...

...ωα δω το βραδυ τον Μπρετεντερι...
το πλάκι μου τη γλυτωσε...
οχι πως εχει αναγκη αυτος και οι μεγαλοι του ειδους...
εχουν τις πισινες τους στας καυμάνιας...
στην ξευτιλα να παει στο ΥΓΕΙΑ...

michele είπε...

Που σταματησε?? στο 824 κατι..χεχε

michele είπε...

Χαχα καλο Βαγγελη..!

karaefthimiou23 είπε...

Ναι αλλά μάστορα να το ξεπεράσουμε μέχρι αύριο όμως,δεν θέλω τσαχπινιές...

michele είπε...

Να τους το πω Καρα μου,κι αν με ακουσουνε ..χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Μη σε βάζω σε κόπο,ένα ποντάρισμα έκανα,το πολύ να το στείλω χε χε

νικος φαληρο είπε...

αγορα ΠΕΙΡ 0,425. αναμονη 0,421 0,419 0,4

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυριο θα ειναι μαλλον ημερα αγορων

michele είπε...

Χανουν τα νουμερα τους οι τραπεζες και ΔΕΗ -ΕΛΠΕ τραβανε κατω τους δεικτες,οπου και να απει εχει μικρο ογκο,οπως ειχε και στην ανοδο σημερα το πρωι.

νικος φαληρο είπε...

προς στιγμη μεγαλο αρμπιτραζ ΣΜΕ ΠΕΙΡ με σποτ.

THE JUNIOR είπε...

αντε ολη μερα περιμενω
σαν λυκος.

κουβεντα δεν ειπα
μεχρι και για στοιχημα πηγα.

THE JUNIOR είπε...

αλλα νευρα εχω
μετα την μαλακια στην βουλη

γιατροι-δικηγοροι-δημοσιογραφοι

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ο/Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...
Στις 283 του 20αρη παιζεται το ανοδικο σεναριο
Προβλεψη ,θα παει εκει και θα κρατησει

31 Οκτωβρίου 2012 3:50 μ.μ.
Απο αλλο site που με ανεχεται

THE JUNIOR είπε...

θελουν αμκ οι τραπεζες

και το γελοιο

σε 2πλασιες τιμες απο τις ονομαστικες.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ

michele είπε...

Τι θες να πεις οτι δεν σε ανεχομαστε εμεις??? παρεξηγηθηκα τωρα

ΜΙΚΡΕ γερες με συντεχνιες με θεμελια ετων.Καλο ειναι,να βλεπει ο κοσμος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οχι βρε εσεις ειστε οι τελευταιοι που θα γλυτωσετε,αλλα για τα κοψιδια δε βλεπω συμμετοχη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα...το είχα βάλει στον αυτόματο από το πρωί αλλά τζίφος, πάλι για το βουνό τραβάει...

Διαβάζοντας αυτό κατάλαβα αμέσως...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1654042

"Πέρασε" στη Βουλή η τροπολογία για τις αποκρατικοποιήσεις - ανατροπή για το άρθρο 4
(το πέρασε εντός εισαγωγικών)

Και τα χειρότερα...

"Σεισμός" στο ΠΑΣΟΚ

Σεισμό προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η πρωινή ψηφοφορία, λόγω της μαζικής διαφοροποίησης βουλευτών του κόμματος και της απουσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου από αυτήν.

Το ερώτημα είναι πλέον εάν ο κ. Βενιζέλος ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα και πώς θα προχωρήσει εν όψει της ψηφοφορίας για τα μέτρα, την ερχόμενη εβδομάδα.

Οπότε τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε εκτός από το κάτω???

Υπάρχει κανείς αισιόδοξος?

THE JUNIOR είπε...

ΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ρε michelle
ουτε την αναλυση απο την βουλη
σημερα δεν μπορει να κανει.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙ οτι πανε να τον κανουν να πουλησει μετοχη αξιας
0,30 τις καθαρης θεσης για να παρει τραπεζες με αρνητικη θεση.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Aλεξ πες κάτι για την ΕΧΑΕ 3,20 ή 3,10 έτσι για το καλό..!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτος ο μυτιλ οποτε υπαρχει πτωση και ειμαι μεσα πεφτει πρωτος σημερα που τον περιμενω χαμηλοτερα/πολυ/δεν λεει να ξεκουνησει

karaefthimiou23 είπε...

Εκεί είναι ο στόχος,απ'ότι βλέπω κι από τα πονταρίσματα στα options.Κοψίδια τέλος ως τις γιορτές,δεν θα κλείνουν τα κουμπιά μετά χαχαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Κωστα αυτα ειναι παλια

michele είπε...

Χτες το ειπε για ΕΧΑΕ ,ειναι παλια λεει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το 3,20 μηπως θυμασαι ποτε το ειπα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τα καινούργια Αλέξανδρε ποια είναι? χαχα

Βαρέθηκα να βλέπω το 803...βγάλε τα 3 που μας τα έχει κάνει τοοοοοόσα τι μένει? Το 283 του εικοσάρη, πάλι σε τρία καταλήγουμε ρε γμτ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευτυχώς που είναι εδώ ο Αλέξανδρος και μας στηρίζει ψυχολογικά λέμε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

3,80 ειχε τοτε ,τωρα που εχει 3,48 και πεφτουν ολα το βλεπει και η γιαγια μου,αυτο εννοουσα ο στοχος παραμενει

michele είπε...

Οχι ρε χτες ειπες αναπροσαρμογη 3.10,ετσι πως παει μπορει και να το πιασεις χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόλις το είπα έχασε το 800, να με φωνάζετε όσοι θέλετε να ψωνίσετε φτηνά...

karaefthimiou23 είπε...

Φωτόοοοοοοοο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το θεμα δεν ειναι που θα παει αλλα που θα δωσει σημειο εισοδου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε Αλέξανδρε το πιάνει όπου νάναι το 283

michele είπε...

τα σημεια εισοδου για σενα ειναι πολυ υψηλοτερα ομως το 280 το πλησιαζεις.Χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε προς τα κατω το αλλαξα αν ηθελα να πω /το επιασα/ θα το αφηνα εκει που το πρωτοειπα

Γεράκι είπε...

Ειναι βαρια του τσολια...πολυ βαρια...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πω πω ουτε εγω δεν το περιμενα ετσι, τωρ εχει πολυυυυυυ διαβασμα,ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αφήστε τα κοψίδια και πάμε για ψάρι... Λούτσο!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λούτσο ή ολοθούριο Αλεξανδράτε? χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ευτυχώς που λείπουν και οι γυναίκες... πα πα πα αυτό το στόμα σας χαχαχαχα

νικος φαληρο είπε...

χαμος στην ΠΕΙΡ.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σωστός ο ψαράς! ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ τσίμπησες τίποτα?
Μένουμε μέσα σήμερα η χαιρετάμε ?

michele είπε...

Επεσε δουλεια.Για να δουμε το κλεισιμο.. ΕΤΕ και ΑΛΦΑ οριακα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω όλοι ενημερωμένοι στα ζώα της θάλασσας, δεν το περίμενα χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΓΔ πλησίασε στο 782 που είναι το αντίστοιχο 280 του 20άρη,εξ ου και το μάζεμα που γίνεται.

ο dwk είπε...

...καλησπερούδια...
http://sea-maniacs.com/2008/12/09/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82/

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κατω απο τον 20αρη δεν ανοιγει θεση long

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο για τον αν μενεις μεσα εξαρταται οπως ξερεις απο παρα πολλους παραγοντες

Chris είπε...

καλησπερα σας

χωρις σαλιο λεμε....

να πανε να.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Θοδωρή, ο ΜΑΙΚ όμως βράχος σήμερα!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρηστάρα, καλά το είπες χωρίς σάλιο

ο dwk είπε...

...τα καλά "χαρτιά" ...πάντα !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω Θοδωρή πλήρως ενημερωμένος για το ολοθούριο...λένε ότι είναι πολύ καλό δόλωμα για τσιπούρες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

oi διπλα μολις συνελθουν θα αρχισουν να τα χωνουν στον ΠΘ,mike βαλε καρεκλες και μεγαλωσε το χωρο βλεπω νεες αφιξεις χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τραπεζάκια Αλέξανδρε ???
Εγώ θα σερβίρω ολοθούριο ολόκληρο...

nomad είπε...

Ως εδω καλή ήταν η διόρθωση

αν συνεχίσει παρακάτω χαλάει πολλά πράγματα, οπότε δε θα πάει

νικος φαληρο είπε...

shell to market ΠΕΙΡ.Δεν ειχε ψωμι σημερα για μενα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο 798 σταμάτησε το κοντέρ για την ώρα.

ο dwk είπε...

...θα εμφανιστεί στο επόμενο ξεφόρτωμα Άλεξ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο πθ μεγαλωσε μια ακομα γενια επενδυτων χεχεχεχεχε

karaefthimiou23 είπε...

ΟΠΑΠ και ΕΕΕΚ σήκωσαν στο κλείσιμο το μαγαζί

michele είπε...

Αλεξανδρε να με βοηθησει καποιος να βρουμε καρεκλες ,πρεπει να ειμαστε φιλοξενοι..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωρα να βαλουμε εκεινους τους ορους εισοδου που λεγαμε

michele είπε...

Αριστοτεχνες οι μαγαζατορες.. αυτοι δε εκει σε κατι σωληνες και κατι ΓΕΚ ες δεν παιζονται τα παιδια.

michele είπε...

Οποιος δεν παιζει τα χαρτια μας θα τον αποβαλλουμε χαχαχαχαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σωστοοοοοοοος

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 202   Νεότερο› Νεότερο»