Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΑΠΣ


 X.A.A. LIVE 
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...


ΕΥΑΠΣ :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

 και  Αποκωδικοποίηση της συμφωνίας του Εurogroup
απο τον Γιάννη Στουρνάρα..

Κλασσικη περιπτωση θεμελιωδους αξιας και πολλα υποσχομενης διαγραμματικης συμπεριφορας .Στο ημερησιο διαγραμμα αριστερα ,σημειωνουμε με ελλειπτικες γραμμες ενα αρκετα βαθυ double bottom.H μετοχη κινηθηκε εντονα ανοδικα κινηση απο αποδιδει η γραμμη τασης Τ .Φαινεται να διασπα την W ,να επιβεβαιωνει την γραμμη Τ και να επιδιδεται σε τελικο breakout της γραμμης αντιστασης W. Επομενος στοχος τα 5.30 στην G.
 Δεξια βλεπουμε το εβδομαδιαιο 4 ετων του τιτλου:
Εδω βλεποντας βορεια παρατηρουμε καλυτερα την γραμμη περιορισμου F με πρασινο χρωμα και βεβαια ενα πιθανο στοχο του double bottom πιο πανω στα 6.20.Επομενος τα 7,50 ευρω του καλοκαιριου του 2009.
Σοβαρες στηριξεις τα 4,60 και τα 4,40 των S και W .Stop loss η ανοδικη γραμμη τασης Τ. Η μετοχη "ακουει" πολυ καλα τον κμο 30 ημ ( πρασινο χρωμα).
Διαγραμματικη καλλιτεχνια,story πιθανη ς ιδιωτικοποιησης ,πολυ καλα θεμελιωδη.
..................................................................................................................................


Την απόφαση του Eurogroup αποκωδικοποιει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου.

 .......
Καταλήγοντας στην εισαγωγική ομιλία τυ ο κ. Στουρνάρας είπε:

«Νομίζω ότι το στοιχείο της έκπληξης για τον έξω κόσμο είναι το κομμάτι που αφορά την πολύ μεγάλη μείωση επιτοκίων για το πρώτο ελληνικό δάνειο, για το EFSF,την πολύ μεγάλη μεταφορά τόκων στο μέλλον και των χρεολυσίων. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχε προεξοφληθεί, είναι καινούργιο. Είναι αυτό το οποίο μειώνει το χρέος κατά περίπου 15 εκατοστιαίες μονάδες. Και επίσης ελαφραίνει και τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο από τη σημερινή απόφαση που δεν είχε ληφθεί υπόψη».

Ερ: Πόσο θα είναι το μέσο επιτόκιο μετά τη μείωση;

Το μέσο επιτόκιο του GLF θα είναι το επιτόκιο euribor συν 50 μονάδες βάσης, ενώ ήταν euribor συν 150 μονάδες βάσης μέχρι τώρα. Όταν κάνουμε πρωτογενές πλεόνασμα θα ληφθούν και άλλα μέτρα περαιτέρω μείωσης του επιτοκίου κάτω από 50. Αν διαβάσετε τη συμφωνία αυτό λέει, ότι τώρα παίρνουμε ακριβώς αυτά, δηλ. euribor συν 100 μονάδες βάσης και αν πετύχουμε πρωτογενή πλεονάσματα, οι εταίροι μας θα εξετάσουν δυνατότητα περαιτέρω μείωσης επιτοκίου.

Ερ: 15 μονάδες τώρα είναι από;

Συνολικά τώρα είναι 20 μονάδες. Δεν έχω κάνει ακριβώς το άθροισμα τι είναι τι, αλλά περίπου είναι 20 μονάδες το 2020 και πολύ περισσότερες τα επόμενα χρόνια.

Ερ: Και το δεύτερο που λέει είναι ότι οι εθνικές τράπεζες της ευρωζώνης;

Τα SNP, τα κέρδη από το πρόγραμμα SNP γυρνάνε στην Ελλάδα για αποπληρωμή χρέους. Ερ: Γυρνάνε στον ειδικό λογαριασμό… Για την αποπληρωμή του χρέους. Άρα και οι κεντρικές τράπεζες, μέσω των εθνικών κεντρικών τραπεζών και των κυβερνήσεων μάς επιστρέφουν όλα τα κέρδη τους. Αυτό είναι μια πολύ σημαντική απόφαση.

Ερ: Τα οποία είναι πόσα;

Είναι σημαντικά. Τώρα δεν έχω το νούμερο πρόχειρο. Αυτό μειώνει το δημόσιο χρέος το ’20 γύρω στις 5 εκατοστιαίες μονάδες, σε άλλες 5 το 2022 και κατά 5,2 το 2030, άρα μιλάμε για σημαντικά ποσά. Και επίσης ελαφραίνουν τις χρηματοδοτικές μας ανάγκες κατά 4 δισ. την περίοδο ‘12 με ‘14 και κατά τρία δις την περίοδο 15-16. Άρα μιλάμε για πολύ σημαντικά ποσά.

Ερ: Όλες οι Τράπεζες θα τα επιστρέψουν;

Όλες οι Τράπεζες.

Ερ: Εκτός νομίζω από τις μνημονιακές χώρες.

Ναι, ακριβώς, από τις χώρες που είναι σε πρόγραμμα.

Ερ: Στο GLF έχουν υπογράψει, έχουν συμφωνήσει και οι non euribor countries; Γιατί πήραμε λεφτά από όλους.

Ναι, όλοι. Μόνο από την Ευρωζώνη (πήραμε).

Ερ: Τι είναι αυτό που λέει για 4,5 % του ΑΕΠ;

Αυτό που λέει είναι ότι τώρα το πρόγραμμα έχει πάρει επιμήκυνση. Ενώ δηλαδή μέχρι τώρα έπρεπε να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 4,5% του ΑΕΠ το 2014, τώρα το πρωτογενές πλεόνασμα του 4,5% θα επιτευχθεί το 2016.

Ερ: Μπορείτε να μας πείτε τι αποφασίστηκε ακριβώς για τη μείωση της εθνικής συνεισφοράς;

Εδώ έχουμε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Το πρώτο στοιχείο έχει να κάνει με το ότι η κοινοτική συγχρηματοδότηση για το ΕΣΠΑ στο 95% θα συνεχιστεί και στο μέλλον, που είναι πολύ σημαντικό αυτό, δεν είχε ληφθεί υπόψη μέχρι τώρα. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι συμβολή στη βιωσιμότητα του χρέους έχει επίσης και η όποια απόφαση ληφθεί για τα διαρθρωτικά ταμεία. Διότι η υπόθεση που είχε γίνει για τη βιωσιμότητα αφορούσε μόνο περίπου 11,5 δισ. ευρώ. Τώρα με την πρόταση Van Rompuy αυτό πηγαίνει στα 14 δισ. και μπορεί να είναι και παραπάνω. Άρα, λοιπόν, έχεις έναν πρόσθετο λόγο που σου βελτιώνει την ανάπτυξη και σου βελτιώνει τελικά τον λόγο χρέος προς ΑΕΠ. Τώρα μίνιμουμ αυτά τα δύο δίνουν περίπου 2,7 εκατοστιαίες μονάδες μείωση του χρέους το 2020, 5,2 μονάδες το ‘22 και δεν έχουμε υπολογίσει πόσο το 2030 γιατί δεν ξέρουμε τότε πώς θα είναι τα διαρθρωτικά ταμεία.

Ερ: Πόσο είπατε ότι είναι το bonus του Van Rompuy;

Μαζί συγχρηματοδότηση και Van Rompuy σε σχέση με το τι είχε υπολογιστεί εδώ πριν στο DSΑ όχι μόνο της Επιτροπής, της τρόικας...Στην ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους είχε γίνει μία υπόθεση πρώτον για τη συγχρηματοδότηση και δεύτερον για τον financial envelope. Τελικά οι υποθέσεις αυτές είναι πολύ πιο απαισιόδοξες από την πραγματικότητα, δηλαδή η συγχρηματοδότηση θα είναι σημαντικά ψηλότερη και απ’ ό,τι φαίνεται. Ακόμα δεν έχουμε επίσημη απόφαση, οι πόροι των διαρθρωτικών ταμείων θα είναι υψηλότεροι από 11,5 δισ. Τα νούμερα έχουν υπολογιστεί για 14 αλλά μπορεί να είναι και παραπάνω ακόμη, δηλ. το 14 το θεωρώ μίνιμουμ.

Ερ: Ναι, θα δίνουμε την πληροφόρηση για τις λήξεις. Δεν θα έχουν δικαίωμα αυτοί να...

Κανένα δικαίωμα, εδώ έγινε μια μεγάλη διαπραγμάτευση, ξέρετε ξεκίνησαν από escro, δεν υπάρχει τίποτα από αυτά στο τραπέζι.

Ερ: Κύριε Υπουργέ, στις 3 Δεκεμβρίου θα έχουμε το Eurogroup, από τα κοινοβούλια πότε θα περάσει στα Εθνικά η απόφαση;

Νομίζω της Γερμανίας από μεθαύριο, Παρασκευή..Η εκταμίευση θα είναι στις 13.

Ερ: Έχουμε συνεδρίαση Eurogroup στις 13;

Νομίζω ναι, ή μπορεί να γίνει με conference call.

Ερ: Μέχρι τις 13 ή στις 13;

Στις 13 Δεκεμβρίου.

Ερ: Εκτιμάτε ότι είναι ρεαλιστικός ο στόχος;

Ναι, νομίζω πως είναι ρεαλιστικός, με τα μέτρα που έχουμε πάρει, ναι. Και, επίσης, να ξέρετε, ότι κατά τη δική μας άποψη, ενδεχομένως να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα από το 2013. Όπως ξέρετε, η κριτική που είχα κάνει στην Τρόικα είναι ότι τα μέτρα που έχουμε πάρει δεν είναι για μηδενικό πρωτογενές πλεόνασμα το ΄13, αλλά αν δείτε τον Ελληνικό Προϋπολογισμό, εκεί θα δείτε ότι έχουμε ένα μικρό πλεόνασμα της τάξης του 0.5% του ΑΕΠ. Είναι οι αυτόματοι μηχανισμοί διόρθωσης που κάνουμε..Μόνο αυτό; Μόνο αυτό.. Ερ: Υπάρχει η πληροφορία ότι ο EFSF θα έχει τον έλεγχο.. Κανέναν έλεγχο, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα..

Ερ: Έχοντας φτάσει στο τέλος της ημέρας ουσιαστικά, από ξενύχτια 4 μηνών περίπου, όλα τα γράμματα είναι στο κείμενο που έχετε μπροστά σας. Είναι αυτό που θα ακολουθηθεί κατά γράμμα χωρίς εκπλήξεις, ή, αν θέλετε χωρίς στρεβλώσεις στη πορεία;

Δεν υπάρχει άλλο κείμενο. Αυτή είναι η συμφωνία, τώρα από εμάς εξαρτάται η εφαρμογή του Προγράμματος. Άλλο να τα περάσεις από τη Βουλή και άλλο να τα εφαρμόσεις, θα εξαρτηθεί από εμάς το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά θα εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα..

Ερ: Λέτε ..μετά από τόσο βαθιά ύφεση.. Πώς αλλιώς θα εξοφλήσεις χρέος;

Από το πρωτογενές πλεόνασμα θα εξοφλήσεις χρέος. Και από ιδιωτικοποιήσεις. Δεν υπάρχει άλλη πηγή εξόφλησης χρέους. Το χρέος, βέβαια, ελαφρύνεται από τα μέτρα που πάρθηκαν σήμερα. Όπως είδατε, με τη δραστικότατη μείωση των τόκων, των επιτοκίων- με τη μεταφορά χρεολυσίων και τόκων στο μέλλον έχουμε, πια, να εξυπηρετήσουμε ένα χρέος πολύ χαμηλότερο, μα πολύ χαμηλότερο. Ήταν ένα χρέος των 144% του ΑΕΠ και τώρα είναι 124% του ΑΕΠ, το 2020 και κατά την άποψη μου θα είναι αρκετά χαμηλότερο. Διότι οι υποθέσεις που έχουν γίνει για την ανάπτυξη είναι οι πιο απαισιόδοξες που μπορείτε να φανταστείτε, άρα νομίζω πως μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε, δεν μπορούμε να πάμε προς τα κάτω..

Ερ: Του χρόνου πρέπει να πάρουμε 9.8. Αυτό μπορεί να γίνει;

Μπορεί να γίνει, ήδη είναι στον Προϋπολογισμό. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι η κατάσταση από τότε μέχρι τώρα χειροτέρευσε δραματικά..Η οικονομία έπεσε σε μια βαθιά ύφεση, άρα, λοιπόν το δημοσιονομικό κενό που έπρεπε να πάρεις είναι πολύ μεγαλύτερο, τώρα εάν δεν παίρναμε την επιμήκυνση τα μέτρα δεν θα ήταν 13.5 δισ. που είναι τώρα για πρώτα (2) χρόνια, θα ήταν 20 δισ.

Άρα η επιμήκυνση βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ήδη στον προϋπολογισμό. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί η κατάσταση από τότε μέχρι τώρα χειροτέρευσε δραματικά, η οικονομία έπεσε σε ύφεση, άρα το δημοσιονομικό κενό που έπρεπε να πάρεις είναι πολύ μεγαλύτερο. Τώρα, αν δεν παίρναμε την επιμήκυνση, τα μέτρα δεν θα ήταν 13,5 δισεκατομμύρια για τα επόμενα 2 χρόνια, θα ήταν 20 δισεκατομμύρια. Αν διαβάσετε το MOU τα μέτρα που θα έπρεπε να πάρουμε τα δύο πρώτα χρόνια για να φτάσουμε σε πρωτογενές πλεόνασμα 4,5% του ΑΕΠ το 2014 έπρεπε να ήταν 20 δισεκατομμύρια. Άρα, η επιμήκυνση βοήθησε πάρα πολύ.

Αφαίρεσε, δηλαδή, περίπου 7 δισεκατομμύρια.

Ερ: Και δεν σας προβλημάτισε το γεγονός ότι πήραμε 9,8 δισεκατομμύρια άμεσα σε ένα χρόνο, ενώ δεν μπορούσαμε να πάρουμε καν τα μισά;

Προσέξτε, τα 9,8 δισεκατομμύρια δεν είναι όλα μέτρα που αφορούν μισθούς, συντάξεις, φόρους, μόνο τα 6,5 αφορούν, τα υπόλοιπα είναι μέτρα εκσυγχρονισμού, είναι μέτρα περιορισμού της σπατάλης, έχουν να κάνουν με τον περιορισμό της σπατάλης στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την μείωση της τιμής των φαρμάκων, με την μείωση των αμυντικών δαπανών. Δεν είναι μέτρα που αφορούν, ας το πω έτσι, την καθημερινότητα του πολίτη. Ίσα - ίσα που πολλά εξ αυτών την κάνουν καλύτερη.

Ερ: Με τόσο υψηλό κόστος για να παρθούν αυτά τα μέτρα, δεν σας ανησυχεί ότι η χώρα θα μπει σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση;

Η ύφεση είναι σημαντικό πρόβλημα, αλλά έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι βελτιώνεται πάρα πολύ η ανταγωνιστικότητα, άρα η εξωστρέφεια, αυξάνουν οι εξαγωγές, επομένως το κομμάτι εκείνο της εσωτερικής ζήτησης, το οποίο όντως εξαρτάται αρνητικά από τα μέτρα θα εξουδετερωθεί από τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, τη μεγαλύτερη εξωστρέφεια και την αύξηση εξαγωγών και την μείωση εισαγωγών. Αν δείτε, τον τελευταίο καιρό έχουμε μία πολλή μεγάλη βελτίωση στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, ακριβώς αυτή η βελτίωση στο έλλειμμα του ισοζυγίου, αντισταθμίζει τη μείωση της εσωτερικής ζήτησης.

Ερ: Και παρόλα αυτά είστε βέβαιος…

Θεωρώ, ότι τα νούμερα θα είναι καλύτερα. Ερ: Από το 4,5; Ναι. Πιστεύω αυτή τη στιγμή έχει συσσωρευτεί μία μεγάλη ύφεση τα προηγούμενα 4 χρόνια που φτάνει το 18,5% περίπου με 20%. Το κενό προϊόντος είναι γύρω στο 16 με 17%, άρα με την εκταμίευση αυτή, κατά την άποψή μου, θα φύγει ο φόβος της δραχμής. Επομένως οι προσδοκίες και κατά την αγαπημένη έκφραση του Κέινς «τα ζωώδη ένστικτα», -μάλλον τα animal spirits- θα βελτιωθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εγώ πιστεύω ότι η πραγματικότητα μας έχει διαψεύσει θετικά.

Ερ: Η επόμενη δόση είναι το 34,4 το Δεκέμβρη, έτσι;

Ναι.

Ερ: Και τα 9,3;

Τα 9,3 θα δοθούν μέχρι το Μάρτιο.

Ερ: Σε 3 μηνιαίες;

-Όχι, δεν λέει σε πόσα κομμάτια, ούτε λέει αν θα είναι μηνιαίες. Λέει τρία τρανσις. Δεν λέει ότι θα είναι εξίσου κατανεμημένα.

Ερ: Άρα είναι 34,4 για το Δεκέμβριο…

Ναι. Τα 34,4 δισ. θα έρθουν με τη μία.

Ερ: Κύριε υπουργέ, ο Γιούνκερ είπε στις 13. Απλά για να το ξεκαθαρίσουμε… -

Όχι, στις 13 Δεκεμβρίου θα γίνει η εκταμίευση … «by 13th»… Τώρα αν έχουν τελειώσει τα εθνικά κοινοβούλια μέχρι τότε και μπορούμε να πάρουμε την απόφαση, τότε θα γίνει νωρίτερα. Αλλά έχει ληφθεί υπόψη αυτό.

Ερ: Και είμαστε 100% σίγουροι ότι θα περάσει από όλα τα κοινοβούλια;

Αυτό κάθε φορά γίνεται έτσι.

πηγη: www.reporter.gr

226 σχόλια:

1 – 200 από 226   Νεότερο›   Νεότερο»
profit είπε...

Μερα καλη και ομορφη σε ολη την Dream team

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους,

καλημέρα profit,

τα μάτια σήμερα στις αερόφουσκες!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα profit και ΘΔ

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους

λπν καλο θα ειναι να διαβασουμε στο

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/741682/Article.aspx

Eurogroup:Οι απειλές, τα τηλέφωνα και το "plan b".......

διαφωτιστικο κειμενο ...εως κουτσομπολέ ...αλλα χρησιμοτατο ...που στο τελος καταληγει..

Ηδη, διάφοροι συνεργάτες υπουργών, από το πρωί της Τρίτης διέρρεαν ότι είναι θέμα χρόνου να χρειαστούν νέα μέτρα από την Ελλάδα (παρά την πρόβλεψη ότι δεν θα της ζητηθούν μέχρι το τέλος του 2013) και ότι κατά γενική ομολογία, βιωσιμότητα του χρέους δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κούρεμα του επίσημου τομέα «κάπου πάρα κάτω και σίγουρα μετά τις γερμανικές εκλογές».

ωχ..ωχ..
καταλαβα ,νεο κουρεμα σε μισθους και συνταξεις..
μεχρι του στοχου των 750 ευρω για ολους..δουλεψαντες και μη...
κουμουνα εχουμε ,για τους αδυναμους βεβαια...

profit είπε...

TD
Βλεπεις τιναγμα τραπεζων?σκεφτομαι ετε

Manolis Mendrinos είπε...

KALHMERA STA PAIDIA

Γεράκι είπε...

Πολυ καλημέρα σας!!!

Unknown είπε...

Καλημερα,συναγωνιστες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα στους πρωινούς φίλους, τους παλιούς και τον νέο φίλο που βλέπω.
Αρκεί να μην...

Τέλος πάντων από χτες ήθελα να τα γράψω αλλά τα άφησα για σήμερα που τελείωσε η δεύτερη πράξη της κωμωδίας. Βέβαια τραγωδία είναι στην ουσία, αλλά ας προσποιηθούμε λίγο ακόμη για να μην μας έρθει κανένα εγκεφαλικό πριν από την ώρα μας.
Για μια απλή φορολογική ενημερότητα να τρως δύο πρωινά στις ουρές ενώ είσαι ενήμερος και όχι μόνο αυτό αλλά να σε υποχρεώνουν να εξοφλήσεις όλο τον φόρο εισοδήματος διότι "πρόκειται να μεταβιβάσεις ακίνητο και η εφορία σε θεωρεί εν δυνάμει απατεώνα αφού μόλις κάνεις την δουλειά σου μπορεί να μην πληρώσεις τις υπόλοιπες δόσεις του φόρου!".
Τα εντός εισαγωγικών λόγια ανήκουν σε μια -ευγενέστατη είναι η αλήθεια- κυρία από την ΓΔΦΕ του ΥΠΟΙΚ όπου κατέφυγα για να πληροφορηθώ τι συμβαίνει.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ως Έλληνες πολίτες μέσα στην χώρα μας.
Το λένε καμουφλαρισμένα και όλες οι υπηρεσίες, ο δε υπάλληλος της ΔΟΥ το έλεγε καθαρά ο άνθρωπος.
Δύο υπάλληλοι έμεινα στο Ταμείο να εξυπηρετούν εκατοντάδες ανθρώπους καθημερινά, να κόβουν διπλότυπα να εκδίδουν φορολ. ενημερότητες, να ψάχνονται γενικώς και να σου ζητάνε παράλογα πράγματα επειδή έτσι τους υποχρεώνουν "από πάνω" και επειδή το taxis δεν εκδίδει σε κανέναν πλέον φορολ. ενημερότητα αν χρωστάει έστω και ένα λεπτό, άσχετα αν είναι ενήμερος και χρησιμοποιεί το δικαίωμα που του έδωσε το κράτος να πληρώσει σε 7 δόσεις.
Η αλήθεια είναι μία κι εγώ τουλάχιστον θα την λέω κάθε μέρα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΉ.
Αν ζητούσε κανένας Πακιστανός φορολ. ενημερότητα θα την έδιναν πιο εύκολα.
Και το τελευταίο που προέκυψε συζητώντας μαζί τους. Δυσκολεύουν όσο μπορούν τις μεταβιβάσεις ακινήτων τώρα που υπάρχουν κάποια αφορολόγητα με προφανή σκοπό.
Να μπει το νέο έτος με ότι αυτό συνεπάγεται σε επιβαρύνσεις και οικονομική ευχέρεια του καθενός μας και να απαξιωθούν όσο γίνεται τα ακίνητα πρώτα για να μας τα πάρουν μετά ΑΥΤΟΙ σε τιμή ξεφτίλας.
ΑΥΤΟΙ ξέρετε ποιοι είναι βέβαια.

Unknown είπε...

Η Ασια κινηθικε διορθωτικα , τα φιουτσερ του νταξ 0.30 κατω

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όοοοολη την παρέα..

GIANNHS006 είπε...

καλημερα παιδια καλη τυχη

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα παιδιά .... καλημέρα Μπαρμπαλιά .....σε κάποια φάση ρώταγες, τη ώρα θα έχει συν.τύπου ο Στούρνος ...> 3:00μμ σήμερα ....
Καλό μας κουράγιο, σήμερα !!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα δικά μας τώρα

Το αρκεί να μην... πήγαινε στον φόβο μήπως ο Manolis είναι ένα νέο πρόσωπο του παπαγάλου.
Ο χρόνος θα δείξει.
Μανώλη καλώς ήρθες και συ μόνο που εδώ έχουμε μάθει να γράφουμε με μικρά και ελληνικούς χαρακτήρες.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στην πολυπληθή μας παρέα.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα Γιάννη ..... κουράγιο γι σήμερα ...χα...χα

GIANNHS006 είπε...

καλημερα παυλο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα και στους επόμενους φίλους.
Υπουργικό Συμβούλιο στις 13.30 και μετά συνέντευξη του Στούρνου.
Πράγματι θα μας χρειαστεί το κουράγιο σήμερα Παύλο!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!Αν ειπες νεο τον Μανο δεν ειναι.Ειναι παλιος Πανο,φιλος απο το bn.
Eγω στην εφορια Αγ.Παρασκευης-Χολαργου την πηρα την ενημεροτητα σε λιγα λεπτα.
Αν χρωστας εστω και λιγο δεν σου δινει το taxis.Σωστα.Κατα τη γνωμη μου κανουν και "κολπα" οι εφοροι.Μεχρι να ενσωματωθουν κι αυτοι στην ιδεα οτι οτι τα παλια κολπα τελειωσαν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτήν τη στιγμή έχει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, για να δούμε και τα δικά τους χαίρια...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...την καλημέρα μου στον Πάνο και στον Michele ....παιδιά, είμαι απαισιόδοξος για τις επόμενες μέρες !!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σου δίνουν αν πρόκειται για είσπραξη χρημάτων και ας χρωστάς !!!
Αλλά για μεταβίβαση ακινήτου δεν σου δίνουν αν δεν τα πληρώσεις ΟΛΑ τα υπόλοιπα και ας είσαι ενήμερος!
Δεν είναι κόλπα του Εφόρου αυτά, είναι εγκύκλιοι και εντολές "άνωθεν".

Καλημέρα Μικέ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τις επόμενες μέχρι πότε Παύλο?
Γιατί εγώ είμαι απαισιόδοξος για ΟΛΕΣ τις επόμενες μέρες από σήμερα και μετά!

Ζητώ συγγνώμη από τον Μάνο γιατί δεν τον ήξερα με ονοματεπώνυμο!

karaefthimiou23 είπε...

Μη με ερεθίζετε με τα πολιτικά,Πάνο θες να τ'ακούσεις πρωινιάτικα χεχε

Γεράκι είπε...

Πάμε!!!

michele είπε...

Eγω πηρα για μεταβιβαση ακινητων,πληρωνοντας μεχρι εκει που επρεπε.Για ενα μηνα μου εδωσαν αλλα μου εδωσαν.
Επομενως δεν υπαρχει εγκυκλιος Πανο.Αν εγω δεν ειχα παρει 3 μερες πριν ..θα συμφωνουσα μαζι σου.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

.... σχήμα λόγου, Πάνο .... έχεις δίκιο ...

Bondexj είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

michele είπε...

Kαλως και τον John.Τι λενε τα ομολογακια? απο τζιρο χτες?

Γεράκι είπε...

Τα σπάνε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως εγώ έγραψα την δική μου περίπτωση όπως την έζησα στην ΔΟΥ Ζωγράφου και αφού μίλησα με την Δ/νση Είσπραξης Δημ. Εσόδων του ΥΠΟΙΚ.
Το σταματάω εδώ.

Καλημέρα John

Bondexj είπε...

στους brokers εγινε
<< παιχνιδι>> , το βασικο θέμα ειναι πως χρειαζονται να βγουν αρκετα details για το πως θα γινει το buyback.. απο Δευτέρα λένε ξεκινά Χτες το βραδυ εκανε το strip trade κοντα στο 30.

Bondexj είπε...

Καλημέρα Πάνο... ειδες το έκοψα το Κε... χαχα

Unknown είπε...

Καλιτερο βαθος αγοραστων η αλφα,,για τους αερατους

profit είπε...

Μιχάλη ετε στο 1,45??

Unknown είπε...

Φτασμε.......... στο 0.38 τησ πειραιωσ και το 1,40 της ετε,,για να δουμε ???

Andreas D. είπε...

ξύπνησε το αεροπορικό(ΚΛΜ)?

giannhs kon είπε...

Kαλημερα και πάλι σε όλους τους φίλους

Για να σας προσέχω γιατί όλο ζημίες είστε από χθες χαχα Έτσι που το πάτε θα μηδενίσουμε

Λοιπόν τέρμα τα καφεδάκια σε δέκα λεπτά σπρώχνουμε να πάρει μπροστά το ΧΑ Σαπακι χαχα

karaefthimiou23 είπε...

έχει καιρό που ξύπνησε χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Εκείνη η 30άρα στη ΣΙΔΕ με ενοχλεί,κάποιος να την απομακρύνει απ'το 1.29 παρακαλώ...

nomad είπε...

Καλημέρα στην παρέα

καρα αμέσως, χαχα

michele είπε...

προφιτ φαινεται να τις μαζευουνε τωρα,τα τεχνικα σημεια τα ειπαμε το ρισκο δικο σας χαχα

Unknown είπε...

Καρα ειναι για να φυγουνε και οι τελευτεοι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

geeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk

michele είπε...

Αυτη η ΓΕΚ παλι ξεφυγε..

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, γνωρίζουμε τι καιρό κάνει στην Πτολεμαΐδα?

Unknown είπε...

Να αντεπιτεθη και η ελλακτωρ παρακαλω,,δεν δεχομεθα τετιες προσβολες απο την γεκ

profit είπε...

σεντερ φορ η γεεεεεεκ

karaefthimiou23 είπε...

2 είπα χθες του Φάσου,ΓΕΚ-ΚΛΜ.Τυχαίο...?χαχαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ηρακλή,κανόνισέ το,ξέρεις εσύ χεχε

Πάντως όσο παίζει σε στενό εύρος τιμών το μαγαζί τα καθαρόαιμα θα συνεχίζουν.

Andreas D. είπε...

karaefthimiou23, πάει η 30άρα στη ΣΙΔΕ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η κυβερνηση/χοχο λεμε τωρα/θα κανει π@π@ς στους τραπεζιτες /ο θεος να τους κανει/ για την επαναγορα των ομολογων ,αυτο δειχνει σημερα και εαν παει ετσι ως το τελος ο καρα παρακαλειται να βγαλει την κραυγη με αφιερωση στην πειρρρρρρρρρρρρρρρρ

karaefthimiou23 είπε...

Εύγε Ανδρέα,βλέπω και κάτι 24άρες στο 1.34...

michele είπε...

Τον παρακολουθουν τον Καρα και τα μαζεψανε τα τουβλα χαχα.Μιλητο το παιζεις ??
Οταν βλεπεις τουβλα απο πανω δεν μασας

Andreas D. είπε...

οκ , θα δω τι μπορώ να κάνω και γι' αυτο... !

karaefthimiou23 είπε...

Για να γίνουν οι αερόφουσκες πύραυλος θα πρέπει να βγει ο Στουρνάρας και να πει ότι δεν συμμετέχουν στην επαναγορά ή ότι τα υπόλοιπα ομόλογα τα καλύπτει στο 100% της αξίας τους το κράτος ή το EFSF.Σε διαφορετική περίπτωση κάθε άνοδός τους θα είναι ευκαιρία για πωλήσεις.

michele είπε...

Ανδρεα ,ετοιμαζομαστε να ανεβασουμε τις μπουλντοζες στην Πτολεμαιδα χαχα.
Για την ΓΕΚ ταχουμε πει μηνες τωρα..

Γεράκι είπε...

Χτες είπαμε πως κ το 1,45 στην ΣΩΛΚ ισως ειναι αρκετο εαν η τάση ειναι δυνατη...παει για το νεο υψηλο...εαν τα καταφερει μας επιβεβαιωνει..

Γεράκι είπε...

ωχ..ασχημος σχηματισμος στον ΓΔ..εαν σπασει κ αυτος...

karaefthimiou23 είπε...

Οι Ισπανοί βλέπω το καταχάρηκαν με τη συμφωνία μας...

Γεράκι είπε...

Καιγεται ο ΔΤΡ...Το κακο ειναι οτι ασχημα κλεισιματα..

Γεράκι είπε...

Σπαει κ ο ΓΔ...

Γεράκι είπε...

Θα σπασει ο διπλος πατος του 20αρη?

Γεράκι είπε...

Ναι...

michele είπε...

To ξεσκισαν οι τραπεζουλες ,παει για βρουβες ο ΔΤΡ 16 μον κατω απο το 262..τα αλλα λιγο προσοχη ειναι τελος του μηνα δεν πεταμε καλα χαρτια απ το παραθυρα εκτος αν υπαρχουν γρηγορα βραχυπροθεσμα κερδη.

Γεράκι είπε...

παει για τον διπλο πατο ο ΓΔ...Ο 20αρης μας χαιρετισε...

Γεράκι είπε...

οχι απλα το εσπασε..γκαπαρε κιολας..

michele είπε...

Ενημερωνω οτι:
Στην στηλη αριστερα ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
προστεθηκε το καινουργιο προσωπικο blog του Hawk http://thehawktrader.blogspot.gr/.

Επισης στην στηλη ενδιαφεροντα ιστολογια προστεθηκε η ιστοσελιδα

www.gocar.gr

ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε σχεση με το αυτοκινητο ,πληροφοριες ,μεταχειρισμενα,φθηνα πρατηρια ,καινουργια μοντελα.
Για τους λατρεις του αυτοκινητου και για ολους !

Γεράκι είπε...

το 237& στο ΔΤΡ λιγο πριν το τελευταιο χαμηλο του..

Unknown είπε...

Δεν βλεπω τον λογο αυτης της πτωσης,το παρακανανε

karaefthimiou23 είπε...

Ο 20άρης πλησίασε την ανοδική του γραμμή από τα χαμηλά του Ιουνίου.Καλή αρχή Αντώνη.

fasokinigos είπε...

Kαλημερα παιδια!!...ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!........Γεια σου φιλε Καρα χαχαχα...στο τσακ

Γεράκι είπε...

ευχαριστω..οτι ξερω θα ειναι στην διαθεση σας..αλλα τα γραφω..δεν ειμαι ειδημων..κ ουτε επαγγελματιας..

karaefthimiou23 είπε...

Πρέπει να πεισθούν και ξένοι κάτοχοι ομολόγων να τα δώσουν και αυτό επιτυγχάνεται με την τρομοκρατία των αγορών

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλό μεσημέρι σε όλη την παρέα.

Γεράκι είπε...

λετε επιτελους καπου εδω να δημιουργησουμε εναν ωραιο ωκω με τα χαμηλα απο 1&2/11 - 13/11 κ σημερα?
ΔΤΡ

Γεράκι είπε...

Τι λες Γιαννη..?mic?

fasokinigos είπε...

Γεια σου Βασιλικη!.....Αντωνη οτι πρεπει ειναι για μενα.

Γεράκι είπε...

εαν ειναι/ηταν σε ισχυ...κ εσπαγε..θα ηταν μεγαλοπρεπης...

Γεράκι είπε...

Καλως την miss V..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους και στη Βασιλική.

Αντώνη καλή αρχή σου εύχομαι.
GoGoGo hawk..

Unknown είπε...

Περαστικα Βασιλικη,,αυτα τα ξενηχτια με τα κρουαζιεροπλοια στη σαλαμινα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντώνη καλή αρχή και να το ενημερώνεις τακτικά!! χαχα

Γιάννη καλός πολίτης καλή σταδιοδρομία και καλά κέρδη.

Βαγγέλη ευχαριστώ πολύ, αλλά μάλλον μ΄έφαγε η Πετρούπολη και όχι η Σαλαμίνα.

Γεράκι είπε...

ο ΟΠΑΠ αψογος εως τωρα...

Γεράκι είπε...

Γεια σου Γιανναρε...θενκιου..

Γεράκι είπε...

οκ miss V..αν κ ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων..λιγο πολυ τους ξερεις..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαιρετώ και τους επόμενους φίλους και φίλες.
Μια ωρίτσα και κάτι έλειψα και τα κάνατε μαντάρα ρε σεις...

michele είπε...

Αντωνη πρεπει να γυρισει ομως..μετα με γραμμη λαιμου εκει στο 310 χοντρικα θα ειχε ωραια πραγματα..αλλα η επαναγορα και η συμφωνια θα δειξει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ Βασιλική να σαι καλά

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή αρχή Αντώνη και σιδεροκέφαλος.
Ετσι να αυξάνονται οι φωνές και οι διαφορετικές απόψεις για το άθλημα

Γεράκι είπε...

ειπαμε δυνητικα...εννοειται...στηριζω πολλα στο γυρισμα...χεχε.απλα ηθελα να επιβεβαιωσω την σκεψη μου..

Γεράκι είπε...

ακομα βλεπουμε falling knife...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη γείτονα πως πάει?
Να τα πούμε κάποιο απόγευμα από κοντά και με τον άλλο τον γείτονα, ξέρεις εσύ!

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική και περαστικά.Γιάννη καλημέρα και καλός πολίτης και τώρα επενδυτής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πανό μια χαρά όλα καλά..
σου στείλνω μειλ να κανονισουμε.

karaefthimiou23 είπε...

Ήδη ο 20άρης ακούμπησε την ανοδική του γραμμή και αντέδρασε,του ΓΔ βρίσκεται στο 790 περίπου.Αν κρίνω ότι ο πιο αδύναμος είναι ο πρώτος,ίσως δούμε αντίδραση πειστική όταν θα ακουμπήσει τη δική του ο ΓΔ.Κάνω μια υπόθεση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ καρα.
Για την ώρα μεσοπρόθεσμος εγώ μετά βλέπουμε..χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Αρκετά χαρτιά δεν έχουν ολοκληρώσει την ανοδική τους κίνηση και είτε θα αποστασιοποιηθούν είτε όταν θα δούμε καλή αντίδραση θα πάνε για την ολοκλήρωση.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ευχαριστώ Καρά.

Αν σας πω ότι εγώ περιμένω ν΄αντιδράσει σήμερα, θα σκεφτείτε ότι με πείραξε ο πυρετός;

Unknown είπε...

Το γυναικιο ενστικτο παντα μετραη..Φυγαμε βασιλικη

nomad είπε...

Αντώνη καλή αρχή και καλή συνέχεια!

Ο ΔΤΡ παλεύει στη γραμμή στήριξης από τον Ιούνιο, ακόμα δεν την έχει χάσει αλλά θα πρέπει να δούμε και αντίδραση.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι, έκανα τα ψώνια μου θα πιω το γιατρικό που μου πρότεινε ο Φσκούλης και θα πάω να ξαπλώσω.
Όταν επιστρέψω παρακαλώ πολύ να έχετε πάρει το σωστό το δρόμο.

μπαρμπαλιας είπε...

http://thehawktrader.blogspot.gr/

Ιεραξ συγχαρητηρια...goon..

Βασιλικη μας περαστικα...
οι υπολοιποι (εγω)με το ζουμι μας βραστό

Γεράκι είπε...

Λετε να ειναι το σφυρι του ΘΩΡ στο 60λ του ΔΤΡ?...

fasokinigos είπε...

Βασιλικουλα σε βλεπω να γινεσαι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΟΟΟ...αχαχαχαχα.....Με το μαλακο βρε

Unknown είπε...

Βασιλικη For prezident για της δυσκολες στιγμες

Γεράκι είπε...

θελουμε διασπαση του 261& για να πειστουμε...οτι κατι..γινεται..

Γεράκι είπε...

ΔΤΡ...

karaefthimiou23 είπε...

Γιατί ρε παιδιά,χθες θετικό δεν έκλεισε,δεν έκανε νέο υψηλό...?Αυτό κάνει σήμερα,γυρνάει...

Unknown είπε...

Σαλλα σαλλα μες την σαλλα τα μιλισαμε να σε παρω να με παρης συμφωνισαμε

Unknown είπε...

Ο μετρ το οβερ καρας εμιλισε..Αλαχτε παντελονι

dimivax είπε...

Ιέραξ συγχαρητήρια...

Unknown είπε...

Ουι ουι ουι,,ειναι γαλοφωνος ταυρος

Γεράκι είπε...

ανεβασα ενα διαγραμμα στα γρηγορα...εαν θελετε...μια σκεψη αισιοδοξη

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη δώσε κι από εδώ το link για να μην μπαινοβγαίνουμε και είναι βαριά η αρχική σελίδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ενα σχολιο απο αυτα που σας αρεσουν.
Σε ενα τοσο ρηχο χρηματιστηριο φανταζεται κανεις οτι ενας πολυ σοβαρος αριθμος των συμμετεχοντων εχει μια ιδεα του τι κανει και δεν ειναι κρετινοι.
Ευτυχως αυτο δεν ειναι ετσι ουφφφφ

nomad είπε...

Αυτό είναι Αντώνη, μέχρι τώρα σε "ακούγαμε" μόνο, που άφηνε πολλά κενά και αμφιβολίες
στην εικόνα δεν υπάρχουν αυτά

Γεράκι είπε...

Το βελτιωσα..μην τα βλεπουμε ολα ροδινα

karaefthimiou23 είπε...

Ωραίο σχόλιο Αλέξανδρε.Κατηφορίζει το έουρο.

Αντώνη είναι ένας μπούσουλας,η κίνηση σε ημερήσιο του ΔΤΡ είναι διορθωτική έως προωθητική θα έλεγα.

Γεράκι είπε...

στο ημερησιο (ΔΤΡ) ειμαι σε αναμονη...δεν παιζει καθολου καλα...

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ μεγάλος όγκος για ΙΝΛΟΤ.Πάει για την τελική της ευθεία και λόγω ΟΠΑΠ...?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραίος Αντώνη...αλλά το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο, τι την ήθελες αυτήν την γραμμή τώρα?
Βρε αρκούδε μην μας την λες έτσι απότομα χαχα
Είπαν να το γυρίσουν πριν, μετά είδαν την ώρα, έπεσαν και τα τηλέφωνα και αποφάνθηκαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη.
Οπότε θα έχουμε αρκετό σασπένς μέχρι το τέλος.
Ορίστε ένα αισιόδοξο σενάριο

Unknown είπε...

Ο αλαφουζος εγινε προεδρος του παο,,για να φωναζη για τον προεδρο,για να μην παρη τον οπαπ,,το ιδιο και ο κερα τουκλης ο δηκιγορος,για ενα πρωταθλημα χωρις ολυμπιακο...Ειναι το μαγαζι γωνια θα δουμε πολλα..Ευχομαι παντως να τον παρουν Ελληνες

Γεράκι είπε...

Βράχος ο ελστρ κ σιδε..ρε που μπλεξαμε με τις αεροφουσκες..

Γεράκι είπε...

Αλέξανδρε...εννοειται χώσε όπου βλέπεις να ξεφευγω...χεχε..ειναι απαραίτητο..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε hawk και ολοι σας ,1/ οτι λεω δεν αφορα την παρεα 2/δεν σημαινει οτι οταν τα παιρνω εχω παντα δικιο(σιγα που δεν εχω δηλαδη) 3/ η προσπαθεια σου ειναι σεβαστη και απολυτως αξιολογη αλλωστε κανενας με διορισε κριτη ενος φιλου που κανει μια προσπαθεια.Εαν παντως εκτος απο τα συγχαρητηρια μου/γραφτηκα μελος,να το κανετε ολοι/ θελεις και την γνωμη μου βρε το τηλ μου και παρε

Γεράκι είπε...

Αλέξανδρε..εκτιμω τα λόγια (κ γνώσεις) σου..κ το εννοω...ειμαι πολυ ανοιχτος..κ ιδιαιτερα απο φίλους ακομα καλύτερα..θα μιλήσουμε κ τηλεφωνικα..

michele είπε...

Εδω ειμαι μη νομιζετε..Hawk εκανες αισθητικες παρεμβασεις?? παω να δω

Unknown είπε...

Το ταμπλο λεη και κατι αλλο απο εχτες ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ΅Σ

Γεράκι είπε...

λετε να μας βγει το καλο σενάριο...?δυσκολευονται παντως..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μην ξεχνατε το στουρναρα

εεε εεερχεται

Γεράκι είπε...

αυτος θα μας αποτελειωσει η απογειώσει εαν καταλαβα καλα..σωστα?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν ξερω που θα παμε/νομιζω πανω/ΑΛΛΑ οταν υπαρχει το πρωι πτωση 2%χωρις ΚΑΝΕΝΑ λογο και το μεσημερι μιλαει ο υπ οικ ε στο καλο περιμενε να δεις τι θα πει στην χειροτερη θα πει οι τραπεζες να πανε να ....αλλα αυτο το ξερουμε,Αν ομως λαλακα μου δεν το πει και φυγουν ολα πανω ,,,
Βαριεμαι να εξηγω τι ειναι trend following αλλα θα πω τι ΔΕΝ ειναι ,δεν ειναι να πουλας οταν η αγορα κανει για μια δυο ωρες αποτομα κατω και να αγοραζεις οταν γινει το αντιθετο.Αυτο το πανω κατω συνεχομενα εχει αλλη ονομασια

michele είπε...

Aυτος ειναι αισιοδοξος οτι θα πετυχει αυτη η μαλακια η επαναγορα ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τον Στουρναρα τον γνωριζω προσωπικα ,οπως και πολλους πολλους απο τους συναδελφους του,και εχω αποψη,Σιγουρα δεν το πιστευει

michele είπε...

Ωραιο το σχολιο σου Αλεξανδρε και συμφωνω ,αλλο που το πανω-κατω ειναι η πνοη των αγορων

karaefthimiou23 είπε...

Μου θυμίζει τότε με τον Σημίτη,περίμενε όλη η αγορά να δει τι θα έλεγε και μόλις μιλούσε έρεε το αίμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτο μου θυμιζει μικε το ......το πεζικο ειναι η τροφη των κανονιων, κατα τον Α π πολεμο.Τετοια πνοη ευχαριστω αλλα δε θα παρω,βεβαια εσυ σωστα το λες.

Γεράκι είπε...

ποτε περιμένουμε τον λεγάμενο..?
Ηδη κινουμαστε σε αργη κίνηση..

karaefthimiou23 είπε...

Ο Λεώ έχει πάρει εργολαβία την προστασία των τραπεζιτών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το τσεκ εχει παρει

michele είπε...

Παμε τωρα να πουμε τι μπορει να συμβαινει σε μερικα χαρτια ..

karaefthimiou23 είπε...

Αν ο ΓΔ δεν αντιδράσει πριν τις 790 μονάδες,τότε θα ξαναφέρουμε στη μνήμη μας την ομοιότητα του διαγράμματός του με του περασμένου Φλεβάρη.

Γεράκι είπε...

ετοιμοι να πυροβολισουν...

michele είπε...

Τα καλα χαρτια μια χαρα παιζουν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δυσκολο να μιλας στην τηλεοραση ,δεν ειναι ετσι ο ανθρωπος,μονο ενας michele!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τραυλίζει, ή έχει πολύ τρακ ή δεν τα βρίσκει στα χαρτιά του

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός Αλέξανδρε!

Γεράκι είπε...

χαχα..καλο..

michele είπε...

Εχει ενα μικρο τραυλισμα ο ανθρωπος γενικως..εν τω μεταξυ οση ωρα μιλαει η κορδελα σχεδον ακινητη

Γεράκι είπε...

Ουπς...εχει γουστο να δουμε σε λιγο το Ουπς..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οχι και ακίνητη, δεν βλέπω να πείθονται από τις άρες μάρες

Γεράκι είπε...

δεν βλεπω ιδιαιτερο ενδιαφερον...οχι πολλες λεπτομερειες...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πιτσες μπλε

michele είπε...

Ακινητη μενει δεν υπαρχει τζιρος,ειπανε αρχες τις αλλης εβδομαδας θα πουνε λεπτομερειες οποτε ανετα το σπρωχνουν και παρακατω

Γεράκι είπε...

υπάρχει plan β...ελα?

michele είπε...

Αν δεν πετυχει η επαναγορα υπαρχει plan b?? υπαρχει λεει ο Στουρναρας

Γεράκι είπε...

ξυπνησανε...

Γεράκι είπε...

στραβα....

Γεράκι είπε...

Η μονη θεμελειώδης διαφορά απο τους προκαταχούς του..ειναι μετρημένος στα λόγια του...πραγμα δύσκολο για τους επαγγελματίες πολιτικούς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σου λείπει ο Μπένι Γεράκι? χαχα

michele είπε...

Μεγα παιγνιο γινεται με τις επαναγορες,μεχρι τοτε υπομονη για τους κατεχοντες-κακως- τραπεζες.Οι αλλοι να ειναι ησυχοι λεω εγω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ουσιαστικα ειπε να πανε να....οι τραπεζες.
πιστευω οτι θα τα βρουνε...καποτε αλλα εως τοτεεε

michele είπε...

Καποτε..απο την Δευτερα-Τριτη θα καταλαβουμε.Το κακο Αλεξανδρε ειναι οτι μας ..ανεβασανε την ΚΡΕΚΑ χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

προσωπικα εκτιμω ως εγκυρη την διαπαση της γραμμης λαιμου του σχηματισμου του ΔΤΡ στο 262

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οταν το λεγα Μικε ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Τωρα φιλε μου θα φανει εαν εχεις δικιο για την αυτονομηση της πραγματικης οικονομιας,παντως κατω απο 270 του 20αρη να προσεχουμε.
ΠΟΛΥ

michele είπε...

Μας ακουσανε ρε συ Αλεξ,καλα θα βρουμε αλλη.Το 262 εγκυρο βεβαια 15 μον κατω ειναι.Αν θελουν μια πολυ δυνατη συνεδριαση του τυπου 10+ στον τραπεζικο θα τη δουμε.

Ο ΚΛΜ τι να παθει χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Τι λεει ρε αυτος τα καινουργια ομολογα αγοραστηκαν στο 25 τοις 100 της αξιας τους? πλακα εχουν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μετα ο Λεω θα φταιει

Γεράκι είπε...

δεν βλεπω χαιρι...ας ξεκιναμε να "γραφουμε" κ μεις τις ζημιες στο χαρτοφυλάκιο μας...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ειναι φιασκο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο θεωρητικος ειναι μεγαλη τρομπα

Γεράκι είπε...

χαχαχαχα

michele είπε...

Ε καλα ηδη εχω δικαιωθει για την αυτονομηση της πραγματικης οικονομιας
μια ματια στον FTSEM ΑΡΚΕΙ..

Ενα παραδειγματακι: 5 Σεπτεμβριου ΕΤΕ 1,46 ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,09

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γεράκι είπε...

αυτο ηταν....παμε..!!

Unknown είπε...

Τελικα τι ειπε αυτο το παιδι να ασκισουμε το πατριωτικο μας καθικον,,να ξεσκισθουμε στης αγορες ??? να ξεσχισουμε τον ασκητη ..Παντως κατι μεταξη ξεσκισματος,,,

michele είπε...

Ποιος ειναι καλε ο θεωρητικος δεν καταλαβα?? ΑΛΕΞ κοιτα τους αγοραστες της ετε το τελευταιο ψηφιο

Γεράκι είπε...

το σκεφτονται ακομα...? εαν θα το ανατινάξουν η οχι?

George είπε...

καλησπέρα σε όλους τους γνώστες του χρηματιστήριου, από έναν άσχετο που του έχουν μείνει λίγες μετοχές. Πως συνεννοήθηκε αυτός ο παπαροστουρναρας με τους ξενους,ρε παίδες τι λέτε για της πορνοτραπεζες έχει και άλλο κάτω

michele είπε...

Big man οσο ειναι κατω απ το 262 ο ΔΤΡ κανεις προσευχες.Αμα ξανα-καβαλησει εχεις ελπιδες.
Παλι αμα θες την ησυχια σου εχει κι αλλες επιλογες

fasokinigos είπε...

Bαγγελη....αλλοι θα πανε για σκι....και αλλοι για ξεσκι!!!!....Καταλαβες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τα ταμεια θα συμμετεχουν εθελοντικα ενω οι διοικητες που ΔΕΝ ,θα απολυθουν υποχρεωτικα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα για την επαναγορά
Θα επιβαρύνουν κι αυτά το χρέος
Δεν είναι μέσα στα 44 δισ.
Πατριωτικό καθήκον των Ταμείων κλπ να συμμετέχουν! Δεν πιέζουμε κανέναν βέβαια
Κάποιοι ξένοι τα έχουν πάρει πιο κάτω από την τιμή επαναγοράς
Κάπου 11 θα πέσουν μέσα αλλά τα 7 πάνε για καλύψεις εντόκων και ελειμμάτων
Ξέχασα κάτι?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε είσαι κακός τελικά!!!!

Unknown είπε...

Πουσε φασο,,, την αλλη φορα ερχομαι και για τσανταδορος ,εκη ψυλα στα σινορα..μην σας πιραξη και κανενας βουλγαρος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το παρήγορο νέο είναι ότι άνοιξε και ο Χατζηκα....ρης!!!
Τα άλλα γράμματα να τα βρείτε μόνοι σας...

George είπε...

κυρ michele μην μου μιλάτε πρόστυχα (Αμα ξανα-καβαλησει ) χαχα

michele είπε...

Εχω ευρυ λεξιλογιο μην ανησυχεις

Unknown είπε...

Ο νταξ χανη 0.52 ο αμερικαν μπλεντ σχεδον το ιδιο,,εμεις παλλυ υπερβαλουμε,,γιαυτο και προχωρω ξανα σε ανιγμα θεσεων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να και ένας αισιόδοξος βρε παιδί μου
γεια σου Βαγγέλη!

michele είπε...

Γιατι Βαγγελη,τι σχεση εχουμε μ αυτους?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

παντού κοκκινα μονο το κακαο +

Unknown είπε...

Α ναι φασο κατι που μου θυμισαν τα παιδια,,η κρεκα ανεβενη ,,ξερης τιποτα για αυτο,,κατι ειχα αναφερη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Δασκαλόπουλος (ΣΕΒ): Η νέα πραγματικότητα θα καθιερώσει μια καινούρια επιχειρηματική τάξη - Θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι



ΘΡΑΣΟΣ αυτος ο... δραστηριος ποια επιχειρηση εχει και μιλαει?
Απο οσο γνωριζω πουλησε ολα οσα κληρονομησε!

Unknown είπε...

Ενεκα παγκοσμιοποιησης μιχαλη..πως λεμε μεγαλε,, παγκοσμιε

Γεράκι είπε...

παμε για αποπειρα νεας μικροδιασπασης..εαν ναι ισως βλεπουμε 295 στον 20αρη...εχουμε μικρες αντιστασεις στο ενδιαμεσο..

Unknown είπε...

Commodities sell of /?//

Γεράκι είπε...

τελικα δεν επαιξε ουτε το καλο ουτε το κακο σενάριο..επαιξε το ουδετερο δηλ πλαγιως..προς το παρον βεβαια..

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 226   Νεότερο› Νεότερο»