Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΟΧΚ


BIOXK: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο μεγαλυτερος βιομηχανικος ομιλος της χωρας που επηρεαζει μαζι με τις θυγατρικες του ολο το ΧΑΑ.
2 ειναι τα πολυ σημαντικα επιπεδα για τη μετοχη.Η περιοχη της γραμμης Κ στα επιπεδα των 3,70 ευρω οπου η μετοχη χρησιμοποιει και ως επιπεδο στηριξης πιο παλια και ως επιπεδο αντιστασης εδω και 15 μηνες.Απο την αλλη η περιοχη των 2,80 ευρω της γραμμης P ,οπου ηδη εχει δημιουργηθει ο αριστερος ωμος ενος διαφαινομενου σχηματισμου inverse H&S. 
To καναλι GT απο τα χαμηλα οδηγει την ανοδικη κινηση της μετοχης απο τα χαμηλα της 5/6 .Τωρα η μετοχη προσπαθει να μην εγκαταλειψει το καναλι ,κατι που θα την στειλει στην στηριξη και της P και του sma 200 ( 2,79).
Aπο την αλλη επικυρωμενη επανεισοδος στο καναλι και ανοδικη διασπαση της F στα 3,15 θα δωσει μια ακομη ευκαιρια στον τιτλο για την προσπαθεια διασπασης των 3.70 που θα δωσει τελος στην ταλαιπωρια της μετοχης.
Αντιθετα καθοδικη διασπαση των 2,80 θα επιτεινει την ταλαιπωρια και για την μετοχη και βεβαια γενικοτερα για το ελληνικο χρηματιστηριο.

117 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

και το reportακι για αυριο εχει για
ΒΙΟΧΚ stop short > 3,17

νικος φαληρο είπε...

ΜΥΤΙΛ stop short > 3,38 κλεισ=3,31

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα και πάλι,

Sorry για την αποχή αλλά μπήκα σε ένα conference call με τον ύπνο...και ξόδεψα 2 ωρίτσες!!!

Νικόλα, δεν θυμάμαι να σε έχω ξαναρωτήσει, οι "τάσεις" αυτές πως βγαίνουν ?

Unknown είπε...

Καλισπερα..Παντα τετια εποχη περιμεναμε πως και πως,τα στασινοχαρτα,τωχουνε ταμα να γραφουν ωραια κλισιματα για το τελος του χρωνου

michele είπε...

..πολυ κρατησε το conference Γιαννη χεχε..

michele είπε...

Για να καταγραφει υπεραξιες η μητρικη Βαγγελη που εχει 6 εισηγμενες..

νικος φαληρο είπε...

δεν ειναι τασεις κε Alexandratos. Ειναι τιμες απο αυτοματοποιημενο συστημα βραχυπροθεσμης τεχνικης αναλυσης για την επομενη ημερα.

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα ξανα. Μικελε αφου δεν ξεχασα με το διαβασμα (γαμω το ιντερνετ) τον πιτσιρικα στο ντα εκ βοντο παλι καλα. Στο τσακ προλαβα. Γνωμες δεν βλεπω για αυριο. Εγω τουλαχιστον θα περιμενω μεχρι της 11. Μια ζωη ετσι μου την εφερναν. Μονο οταν ειναι για πωλησεις μπαινω απο τις 10.15 το πρωι. Λετε αυριο να γινει το γυρισμα που περιμενουμε??.. Ασχετα αμα εγω περιμενω τα χειροτερα (Σαν χωρα) Αυτο δεν μου το βγαζει κανενας απο το μυαλο. Το ζω καθημερινα, και βλεπω οτι μπροστα μου ειναι τα χειροτερα. Το να ξαναπαμε μεχρι 900 και 1000ΓΔ εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Απλα θα ειναι μια βελτιωση στην χασουρα μου.

Unknown είπε...

Παιζη και σαν αντιβαρο και αυτη. Πραγμα που το χριαζωμαστε γιατι δεν μου αρεσαν καθολου αυτα τα βιαστικα σημερα στης τραπεζες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

χα χα συμφωνώ Michele, αλλά κάποια στιγμή τα μάτια μετά από τόσες ώρε μπροστά από το αγαπημένο μας κουτάκι, δεν αντέχουν...

Βέβαια τώρα, νιώθω άλλος άνθρωπος θα διβάσω 200 γραφήματα, θα τραβήξω 500 γραμμούλες, θα αναλύσω 300 στρατηγικές, και θα καταλήξω σε stop loss!

Πάντως παραμένω κουμπωμένος από τη σημερινή εικόνα. Καμία κίνηση και οχυρωμένος πίσω από ΜΟΗ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κ ΟΠΑΠ. Το κακό είναι ότι έσπασαν τα τηλέφωνα φίλοι μου για τις τράπεζες με τη συνεχιζόμενη αιμοραγία και με ρώταγαν για τραπεζικό αρμεγεδώνα. Το τι μπαρούφα άκουσα σήμερα δεν λέγεται, και η πλάκα είναι ότι παραμένω μονόφθαλμος μιας και τα νέοι σέρβερ δεν δέχονται το ztrade...

Για αυτό περιμένουμε από εσάς, να ρίξετε λίγο φως στην αυριανή πορεία, μπας και απομακρυνθούμε από την γραμμή τάσης και περάσουμε ξανά και τον εκθετικό.

michele είπε...

Φασο με αυτα που εχεις στο μυαλο σου ,πως να μην ξεχασεις το γιο χαχα.Δεν θα σημαινει μονο βελτιωση στη χασουρα σου Φασο.Θα προεξοφλει και πραγματικα οικονομικα δεδομενα.

Unknown είπε...

Φασο πουλισες ???

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Βαγγελη. Πουλησα , αγορασα, και ξαναπουλησα χαχαα. Σε δουλεια να βρισκομαστε. Η κουταμαρα μου ειναι οτι δεν εκανα αυξηση θεσεων στα ΕΧΑΕ. Εκανα κουμαντο περισσοτερη ρευστοτητα. Αλλα δεν πειραζει. Και αυριο μερα ειναι

fasokinigos είπε...

Μικελε που να κοπανιεστε ολοι κατω εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο. Απλα οσο ποιο ψηλα μας πανε τοσο ποιο μεγαλο θα ειναι το μπουμ. Με αυτους και τους επομενους δεν εχω καμια εμπιστοσυνη για το μελλον της χωρας. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΒΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ!!!.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Παναγιώτη κράτα απο κοντά το όπλο σου, γιατί εμείς κάνουμε κλεφτοπόλεμο στην ομίχλη.

Που είναι αυτός ο Πάνος? Για συνταξιούχος πολλές ώρες δεν είναι έξω?

michele είπε...

Γιαννη σε βραχυπροθεσμο επιπεδο ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ πανε οι τραπεζες.Κανεις δεν ξερει την ημερομηνια ΑΜΚ ωστε να υπολογισει τιμη διαθεσης.Σιγουρα πραγματα ειναι τα εξης:
Δεν μπορει να γινει αυξηση με τιμη κατω απο την ονομαστικη αξια.Παραδειγμα: αν η τιμη της ΠΕΙΡ ΤΟ 50% των τελευταιων συνεδριασεων ειναι κατω απο 0,30 ,πρεπει να γινει reverse split.Oνομαστκη αξια μετοχης=0,30

michele είπε...

Δευτερον: οι κατοχοι των Coco's θα παιρνουν 7% +0,5% για 5 χρονια.Μια χαρα τοποθετηση.Αν δεν εχουν να τους πληρωσουν στη ληξη,θα μετατραπουν σε μετοχες με ΤΟ ΜΙΣΟ της τιμης ΑΜΚ.
Αν γινει αυτο και μπουνε κι αλλες μετοχες μεσα DILUTION για τους μικρομετοχους ακομα μεγαλυτερο.

michele είπε...

*7%, +0,5 καθε χρονο αυξηση.

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε Γιαννη. Ειδε τους πολλους γιαννηδες και φοβηθηκε χαχαχα. Ενοειτε η καραμπινα απο κοντα. Πανοοοοοο που εισαι βρε???

Unknown είπε...

Καρμπινατος μια ζωη...Αναλογα που εισαι..Οι τραπεζες το κρατανε κατω ,,μεχρι να πεσουνε λιγακι οι ογκοι εκη,,,οι αλλες μεοχες ειναι ηδη ετιμες

ο dwk είπε...

…καλησπέραααα !!!
…πες τα Παναγιώτη !!!
…από τις σφαλιάρες που έχω φάει, ούτε να μιλήσω δεν μπορώ…

Γεράκι είπε...

Τι υποκρισια...ολοι οι δηθεν πνευματικοι ανθρωποι,βαλτε μεσα οποιον θελετε μεσα,να ανεθεματιζουν..να επαναστατουν...να κατακρινουν..
Αλλα τοσα χρονια...μοκο..γιατι τους βολευε...τρωγανε με χρυσα κουταλια...
Ρε αντε κ στον αγυριστο....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Παναγιώτη πάνω σου!

Άρα Michele, πέρα από τη σπέκουλα και το χρημ. παιχνίδι, ποιό είναι το όφελος για έναν σημερινό μέτοχο τραπεζών ή κάποιον που θέλει να πάρει μετοχές τους?

Αν κάποιος δεν μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις ΑΜΚ για να πάρει κ τα warrants & Cocos, ουσιαστικά οδηγείται σε μεγάλο dilution.

Welcome DB και τσέχοι δηλαδή...
Βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει τώρα υπέρ των ελληνικών τραπεζών!

Γεράκι είπε...

Και ναι...αμφισβητω τους παντες...

fasokinigos είπε...

Βαγγελη σε ολη την ανοδο 2 φορες πηρα Πειρ. Στην πρωτη ολα οκ. Και στην δευτερη φορα οκ με πολυ μικρο κερδος......αλλα την δευτερη φορα μου εφαγε 10 μονοβολα...χαχαχαα....Δεν κανω εγω για τραπεζες φιλε.....Θελω το κεφαλι μου ησυχο. Αρκετα εχω......ααααα και μια φορα ΤΤ....ευτυχως, αυτον τον ειχα συνεχεια μπουκαρισμενο στην κανη......παλι καλα που βγηκα με κερδος.....ολα στην τσιτα χαχααα.

michele είπε...

Καλως τον Θοδωρη και τον Αντωνη.Για το σημερινο μετοχο δεν υπαρχει ..κερδος Γιαννη παρα μονον αν ανεβουν οι μετοχες και πουλησει.Μετα θα μπορει να μπει στην αυξηση με δικαιωματα και αργοτερα να ξαναπουλησει.Για να παρεις ολα αυτα Γιαννη πρεπει να βαλεις φρεσκο χρημα.Εχει να βαλει ο μικρομετοχος??? Και ποσα εχει χασει μεχτι τωρα απο τις λατρεμενες??

Γεράκι είπε...

Και τωρα με κρινουν οτι ειμαι του καναπε...κ να ξυπνησω..να σηκωθω κτλ...οταν κ αυτοι επαιξαν τον ρολο τους να με αποκανουν...να με κουκουρτιανουν...
εαν θα αμφισβητησω τους πολιτικους κ πολιτικη...θα το κανω κ για ολους αυτους...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε dwk!!. Χαθηκες....εγω να δεις τη σφαλιαρες εχω φαει......Ακομα ποναει το κεφαλι!! Και ποσες εχω να φαω ακομη!!

ο dwk είπε...

…κανόνισε βρε Φάσο! …μόνο εσύ τα καταφέρνεις!
…φωνάζει και ο φίλος Γιατρός! …άντε ξεκίνα το !!!

ο dwk είπε...

…χρωστάω και γαλακτομπούρεκο από κεντρικό !!!!!!!

ο dwk είπε...

…αιντέέέέέ χάνω και τα λόγια μου !!! ΚΟΣΜΙΚΟ !!!
…έχω πάθει πλάκα !!!!!!

Unknown είπε...

Εντα ξη κατσε να το παρουμε αλλιως. Οι τραπεζες θα σταθεροποιηθουνε η και θα ανεβουνε ..Αρα τα χαρτια που εχουν αντεξη θα παρασιρθουνε και αυτα σε ανοδο..Μετα την πτωση ερχετε ΑΝΟΔΟ΅ς...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Αντωνη. Οι περισσοτεροι ελληνες ειχαν αγνοια. Πιστεψεμε. Τους μαλαγροσαν σαν τις φασσες στο καλαμποκι(με δανεια) και μετα επιασαν το ντουφεκιδι. Δεν εχουν ολοι το δικο σου το μυαλο. Λιγοι ητουσαν οι μαγκες που επιασαν το νοημα. Ειτε απο φοβο, ειτε απο μυαλο. Αυτοι που δουλευαν πραγματικα, δεν ειχαν το χρονο να ασχοληθουνε με τετοια πραγματα.Αυτη ειναι η αληθεια φιλε μου.

michele είπε...

Αντωνη με καποιους τα εχει βαλει,αλλα δεν καταλαβα και πολλα..

fasokinigos είπε...

Βρε dwk με μπερδεψες...χαχαχα. Εγω το ειπα και την περασμενη εβδομαδα. Εγινα πλεον κουραστικος (οπως με την δραχμη) χαχαχαααα.....Τον λογω τον εχετε εσεις.....

Γεράκι είπε...

Συγγραφεις...ηθοποιους...τραγουδιστες..πανεπιστημιακους...φιλοσοφους...ολη η αφοκρεμα μας...
συγνωμη εαν ξεχασα καποιον....

Unknown είπε...

Φασο ,,ποτε αλλοτε ο ελληνας ειχε παρη στεγαστικο με 4 τοκο ,και εξωχικο..Αυτα υπαρχουν ..Οι τραπεζες τωρα θα παρουν τα μισα λεφτα πισω,,,Το σπιτι ομως και δεν ξερω τι αλλο θα μινη...

Unknown είπε...

Την κριση αυτη πρεπη να την δουμε σαν ευκαιρια..Οτιδιποτε αλλο χανουμε τον χρωνο μας..

ο dwk είπε...

…σε ακούω Φάσο!
…λοιπόν ξέρεις τι συμβαίνει ;;;;
…περιμένουμε όλοι να ανέβει το …ρημάδι…
…για να έχουμε φράγκα και καλή διάθεση !!!
…να δεις μόλις πιάσει το 1.000 συμμετοχή !!! χαχαχα !!!!!
…για φράγκα μιλάω… όχι για πετσετάκια !!!!!

fasokinigos είπε...

Αντωνη το σχεδιο δεν ειναι τυχαιο. Ολα πανε βαση σχεδιου. Ο ελληνας αφορμη ηθελε.....δεν ειναι μαλακας στο τσαμπα!!....ασχετα αν τωρα καταλαβε την μαλακια του. Εχεις να δεις ακομα ουυυκ και λιγα.

michele είπε...

Αντωνη,ποιους πανεπιστημιακους.Αυτους επαιραν ευρωπαικες επιδοτησεις αλλα ΔΕΝ ηθελαν αξιολογηση??
ποιους καλλιτεχνες.Αυτους που δηλωναν 5000 και τα υπολοιπα σε εταιρειες?? βλ.Γαλανη

Ασε μην αρχισω..γιατι οι περισσοτεροι ειναι και αριστεροι.(Με δεξιες τσεπες)

fasokinigos είπε...

dwk....χαχαχααα. Βρε τις χαρτοπετσετες τις εκανες πραγματικο χρημα???.....η τσαμπα χαλαω τα λογια μου στο Β/Ν??.

Γεράκι είπε...

Ασε υπαρχουν κ πιο βαρια ονοματα...το σχολιο μου αφορουσε αυτους...
Ελαχιστοι ειναι καθαροι κ ακομα λιγοτεροι αυτοι που μιλαγαν καθαρα....

fasokinigos είπε...

Βαγγελη οι τραπεζες θα παρουν το τριτο το μακρυτερο. Ουτε 10 ανακεφαλαιοπειησεις δεν τους φτανουν.......μετα απο μια 10 ετια και να δουμε αν θα βγαλουν κερδη.

karaefthimiou23 είπε...

Επειδή προσωπικά σε Σαμαρά και Στουρνάρα,ειδικά σ'αυτό το δίδυμο,δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη,αν δεν δούμε 844 και άνω κλάψτα Χαράλαμπε...

michele είπε...

Μιλησα γενικα Αντωνη,τυχαιο το ονομα..βολεμενοι πολλοι μεσα σ ενα συστημα που καταγγελουν μονο σε θεωρητικο επιπεδο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άρα Κάρα23 που τα πάμε τα λεφτά?
Μένουμε εκτός σαν τον Αλέξανδρο?

Γεράκι είπε...

Ναι εχεις δικιο...παντου επιφανειακα προτυπα...λιγο σκεψη θελει...αλλα δν μας βολευει...αντε καλο βραδυ..τα λεμε αυριο με το γερακισιο ματι κ σχολιασμο...καλη ξεκουραση...

michele είπε...

Αμα ειδικα στο διδυμο Σαμαρα -Στουρναρα δεν εχεις καμμια εμπιστοσυνη Καρα,μπορεις να παψεις να ασχολεισαι με το χρηματιστηριο και να περιμενεις τον Τσιπρα ,τον Μιχαλολιακο και τον προεδρο Καρατζαφερη χαχαχα

michele είπε...

Α ξεχασα και τον Πανο τον Καμμενο με τα ρωσικα κεφαλαια,λιγα απο αυτα που εδωσαν και στην Κυπρο χεχε

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε ΚΑΡΑ!!. Παιδια εμενα μου επιτρεπετε να φυγω. Τα λεμε παλι πουρνο πουρνο. Πρεπει αυριο να γινουν ολα στο τσακ μπαμ...και να ειμαι και εδω 10.15. Καλο βραδυ στην παρεα. Αντωνη ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια. Κανονισε την συναξη (αν θες)....ευκαιρεια για ουσιαστικη κουβεντα....καλο βραδυ σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...


Καλησπέρα σε όλους. Μόλις τελείωσα το διάβασμα από την προηγούμενη και από αυτήν την ανάρτηση.
Νίκο εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.
Αλεξανδράτε το "για συνταξιούχος" δεν μου άρεσε καθόλου είναι η αλήθεια!
Γεράκι καλά κάνεις και τα χώνεις λεβέντη μου. Τα έχω χώσει κι εγώ σε όλους αυτούς κατά καιρούς καθώς και στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.
Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι.
Κι εμείς μαζί βέβαια, αλλά εμείς δεν είχαμε φιλοδοξίες να ηγηθούμε, κοιτούσαμε απλά την δουλειά μας και την οικογένειά μας.
Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε τώρα...



karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Αντώνη.Μιχάλη γέλα,μακάρι να'ταν στα πράγματα ο αρχηγός,ο οποίος έχει κολλήσει ουκ ολίγα ένσημα και ξέρει την πιάτσα(διεθνή και εγχώρια)όσο λίγοι.

Σε ποιον Σαμαρά να'χω εμπιστοσύνη,στον ΠΡΟΔΟΤΗ...?Σε ποιον Στουρνάρα να'χω εμπιστοσύνη,στον αρχιμάγειρα του ευρώ που χωρίς να με ρωτήσουν πιαστήκαμε στη φάκα σαν τα ποντίκια...?Για να μην αναφέρω όλες τις παλαιότερες ιδιότητές του και πέσει το μπλογκ από τα όργια επί Σημίτη...

Unknown είπε...

Νικο καλυνιχτα καπια στιγμη θελω να μου μιλισης ,,για το αυτοματο συστιμα τρετινκ που νομιζω οτι μιλλας

karaefthimiou23 είπε...

Είναι τουλάχιστον ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Καρατζαφέρη με τα μόμολα και τους ανύπαρκτους της παρούσας κεντρικής πολιτικής σκηνής.

ο dwk είπε...

…καλό βράδυ Φάσο και Νικόλα !
…καλησπέρα Πάνο !

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα Φάσο,καληνύχτα Νίκο.Καλώς τον Πάνο.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάνο καλωσήρθες!
Το συνταξιούχος πήγαινε στο επάγγελμα, όχι στην ηλικία ή την ζωντάνια σου.

Μακάρι να είχα ώρες και την ενέργεια που διαθέτεις.

Λοιπόν, ο ΦΣΚ έχει αρχίσει και διαμαρτύρεται. Η Miss V βρίσκεται "σε αποστολή" και γυρνάει το Σ/Κ, οπότε μετά τις 17 μπορούμε να αρχίσουμε να κατα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

...να κανονίζουμε τη συνάντηση... (ο δαίμων της logitech...)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσον αφορά τον Καμμένο (Πάνος κι αυτός!) Μικέλε, όλοι έχουν κάτι να πουν και να προσφέρουν.
Η ταπεινή μου άποψη.
Η στροφή και αναζήτηση ΚΑΙ προς άλλες κατευθύνσεις,Ρωσία, Κίνα κλπ ακόμα και "συνεταιρισμός" με τα αμερικανάκια του ΔΝΤ που θέλουν κούρεμα που μας συμφέρει σαν χώρα δεν θα κάνει μεγαλύτερο κακό από όσο γίνεται τώρα που καταντήσαμε το ποντίκι με το οποίο παίζει η γάτα ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Πρέπει να ξεγλιστρήσουμε από τα νύχια της πριν μας σκοτώσει εντελώς.

michele είπε...

Καρα οπως θα εχεις καταλαβει,και καλη πολιτικη ιστορια εχω και δεν εχω κολληματα με προσωπα.Εγω την πολιτικη την βλεπω σαν επιλογη μεταξυ του επωδυνου και του καταστροφικου ,κατα Galbraith.Eπομενως κρινω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ και ψαχνω να βρω ποιος και τι θα μπορουσε να κανει καλυτερα.
Δεν πορευομαι με τι εκανε ο Σαμαρας πριν 20 χρονια η ο καθε πολιτικος ..
Οσον αφορα τον Καρατζ φυσικα και θα ηταν πιο χρησιμος απο τους λαικιστες και τους φασιστες.Αλλα επεσε στην παγιδα της τελευταιας κωλοτουμπας του.Ελπιζω να σοβαρευτει και να αποτελεσει μια μερα μερος ενος φιλοευρωπαικου χωρου οταν γινει μετεξελιξη των σημερινων κομματων.

ο dwk είπε...

…η Miss V … «βρίσκεται σε αποστολή και ψηφίζει ναι σε όλα», Γιάννη ;;;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οπωσδήποτε συνάντηση μετά τις 17 Γιάννη Αλεξανδράτε, μόλις γυρίσει η Βάλια
Ο ΦΑΣΟ θα μας κράξει και θα έχει απόλυτο δίκιο

michele είπε...

Μεσα Αλεξανδρατε.Πανο ημουν και γω της αποψης της στροφης της κυβερνησης Καραμανλη σε Κινα και Ρωσια.Δυστυχως με την ελευση Παπανδρεου οι δεσμοι προσωρινα διερραγησαν και ηταν ανεφικτο πλεον ειδικα στην κατασταση μας να δανειστουμε και να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ την τροικα απο Ρωσους και Κινεζους οπως υποστηριζει ο συνονοματος σου Πανος.Με 7% δανεισε προ μηνων το Eκουαδορ η Κινα.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν και οι παγκοσμιοποιητές νεοφιλλελεύθεροι που έχουν διαλύσει την παγκόσμια οικονομία.Για ποια Ευρώπη μου μιλάς,της οποίας θα πρέπει να'μαι μέλος?Της ουραγού,της ουράς των ΗΠΑ,των Βορείων και των Νοτίων,για ποια απ'όλες τις Ευρώπες? Σε μια από αυτές τις Ευρώπες,ποτέ μην σώσω και γίνω μέρος τους.Δν αισθάνομαι μικρός και τιποτένιος για να είμαι μέλος ενός μπασταρδεμένου κλαμπ.Είμαι Έλληνας,γεννημένος ηγήτωρ και όχι ακολουθητής και προσκυνημένος.

karaefthimiou23 είπε...

Ποιος Καμμένος προτείνει συνεργασία με Ρωσία,πλάκα κάνουμε τώρα...?Αντιγράφουν όλοι μα όλοι τις προσπάθειες και τις προτάσεις του Καρατζαφέρη,γι'αυτό και το σύστημα τον έστειλε,αποκαλώντας τον τάχα μου κωλοτούμπα.Ο Σαμαράς που έχει γίνει αγνώριστος τον τελευταίο χρόνο,γιατί δεν είναι κωλοτούμπας ρε παιδιά...?Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

dwk ακριβώς έτσι είναι...άκουγα την ψηφοφορία τις προάλλες και είπα να το αντιγράψω.

Με έχει εξουσιοδοτήσει με επιστολή της για τους όρους και το μέρος της συνάντησης...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είπα να δανειστούμε από αυτούς, να ανοίξουμε λίγο τους ορίζοντες είπα.
Εδώ ούτε να κάνει επίσκεψη ο Πούτιν το Πάσχα στο Άγιο Όρος δεν τον άφησαν οι αλήτες...οπότε και να μιλάμε τώρα για τα άλλα τους αγωγούς κλπ ακούγεται εξωπραγματικό.
Ας ξεκινήσουμε από τα απλά τουλάχιστον...

Unknown είπε...

Καρα το ποσω πρωτοι και ωραιοι ειμαστε ασ το αποδιξουμε ..Νομιζης οτι ειμαστε οι καλυτεροι ?? Σε τι?/Απο το 1821 η ιδια συζιτιση υπαρχη...Περι ξενων

michele είπε...

Καρα τα εθνικοπατριωτικα ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ δεν υπαρχουν.Μακαρι να ειχαμε στο παρελθον δημιουργησει τις συνθηκες να εκμεταλλευτουμε τους φυσικους μας πορους ,εαν εχουμε πραγματικα και να ζουσαμε μονοι μας.Εγω ειμαι φιλοευρωπαιστης οχι ομως οπως η Γερμανια θελει να κανει την Ευρωπη με ηγετιδα την ιδια.Αλλα με κορωνες και απομονωση ΠΟΥΘΕΝΑ δεν πας.
Τωρα για την εξωτερικη πολιτικη ειπαμε ποιος την ακολουθησε στην πραξη.
Ο Σαμαρας καλως κατα την γνωμη μου εσκουζε εναντιον του α΄ μνημονιου .Οταν ομως ειχαν ξεφορτωσει τα ομολογα ,δεν σου ειχαν δωσει και πολλα λεφτα και ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να σε σουταρουν μη εχοντας εσυ πια διαπραγματευτικο ατου ,καλως εκανε τελικα την κωλοτουμπα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη πού θα πάει,θα φύγει κάποια στιγμή από πάνω μας αυτή η κατάρα των 400 χρόνων σκλαβιάς απ'τους Οθωμανούς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το όνομα του Καμμένου Κάρα έπαιξε για όσα πρότεινε, όχι γιατί είναι ο μπροστάρης. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, οι ιδέες και οι πρακτικές μόνο.
Και για Καρατζαφέρη τείνω να συμφωνήσω μαζί σου, δυστυχώς έσβησε και ίσως οριστικά.
Πατριωτικές φωνές (που δεν μας δουλεύουν βέβαια) για μένα είναι πάντα χρήσιμες.

michele είπε...

Συμφωνω με τον Πανο για τους οριζοντες και για τις σχεσεις με τους αλλους μεγαλους.Αν και εξακολουθβ να πιστευω οτι ο Καραμανλης πληρωσε ακριβα και με πολλους τροπους την επιλογη του αυτη απο εξωθεσμικους παραγοντες.Και απο το λαο φυσικα που προτιμησε Γιωργο.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη υπάρχει και άλλος δρόμος αλλά είναι εναντίον του συστήματος,εγχώριου και εξωγενούς,που λυμαίνεται την Ελλάδα δεκαετίες τώρα.Για να μην πω από τότε που ανέφερε ο Βαγγέλης.Έτσι δεν γίνονται ποτέ αρεστά τα διαφορετικά,ούτε θα φθάσουν παντού όπως πρέπει να φθάσουν.

Έτσι είναι όμως όταν μας ταίζουν 60 χρόνια τώρα αμερικάνικες ταινίες και φαστ φουντ,το εύκολο και το άκοπο.Αποχαυνώθηκε η πλειοψηφία του λαού και τώρα εξαυλώθηκε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τις συνθήκες για ΜΗ εκμετάλλευση των φυσικών μας πόρων (που υπάρχουν όπως ΟΛΟΙ λένε) τις έκανε το ίδιο πολιτικό κατεστημένο που τώρα θέλει να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Πράγμα τουλάχιστον οξύμωρο

Unknown είπε...

Ιστορικα..... οποτε η ρωσια εμπλεξε στα πωδια μας επηλθε καταστροφη...Απο τα ορλοφικα μεχρι σημερα...




ΠΑΝΟΣ είπε...

Βαγγέλη οι καταστροφές που επήλθαν από τους δυτικούς "συμμάχους" μας δεν συγκρίνονται
Παρόλο τις βοήθειες και τα πακέτα

michele είπε...

Το θεμα της ΜΗ εκμεταλλευσης των φυσικων πορων δυστυχως αναγεται στην σφαιρα της διαμαχης και γειτονιας με την Τουρκια.Δεν ειναι θεμα ανικανοτητας αλλα μεγεθους( μικρου).Κανε ενα συνδυασμο με τις κινησεις του χοντρου και τις μετεπειτα εξελιξεις.
Τωρα για τις εναλλακτικες λυσεις σε πολιτικο προσωπικο ,ειδα 15 ωρες βουλη και καταλαβα..Ο,τι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου ακομα και απο τα παλια πασοκικα χρονια.

Unknown είπε...

Δεν γνωριζω σε τι ανφερεσαι..Αλλα η δυση μας ελευθερωσε

ΠΑΝΟΣ είπε...

...τα οποία έφαγε και διασκόρπισε η άρχουσα τάξη μας αντί να τα χρησιμοποιήσει για το καλό του τόπου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μας αλλοτρίωσαν Βαγγέλη μου, μας έκαναν να ξεφύγουμε από τον παραδοσιακό μας τρόπο ζωής, σταμάτησαν την παραγωγή μας και τελικά με τα χρέη που αναπόφευκτα δημιουργήθηκαν μας υποδούλωσαν

Unknown είπε...

Γιατι φτενε παντα οι αλλοι???Εμεις τα καναμε σαλατα

michele είπε...

Το 2009 ειχαμε χρεος/ΑΕΠ στο 115%.Αρκουσε η σταδιακη εξυγιανση του δημοσιου τομεα και η σταδιακη εστω βελλτιωση με ηλεκτρονικο τροπο στο μετωπο της φοροδιαφυγης.Δεν εγινε δυστυχως και ηρθε ο εγκληματιας Γιωργος.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα και ες αύριο τα νεώτερα.

michele είπε...

Καλο ξημερωμα Καρα.Βελτιωση* εννοω.

Unknown είπε...

Μιχαλη ο μπαμπας του γιωργου το ξεκινισε...

nomad είπε...

Μιχάλη αυτό έχουν πετύχει οι απίθανοι κληρονόμοι που κυβερνούν τις τελευταίες δεκαετίες.
Να δημιουργήσουν φοβικά σύνδρομα, και να προσπαθούν να μας καταστήσουν χώρα δορυφόρο της γείτονος ή αλλιώς να συνηθίζουμε τις φρεγάτες τους στο Σούνιο.

Δύο πράγματα ακόμα θα πω:
Αν τους έπαιρνε και δεν είχε κόστος θα είχαν μπουκάρει, μην έχετε καμμιά αμφιβολία γι'αυτό.
Μικρότερες χώρες και μάλιστα υπό κατοχή εκμεταλλεύονται τους φυσικούς τους πόρους.

Κι ένα τριτο, εδώ έβγαλε γλώσσα η Αλβανία και ο Μητσάρας τους γλύφει, ρε είμαστε καλά και τους ανεχόμασετε τους προσκυνημένους

ΠΑΝΟΣ είπε...


Καληνύχτα Κάρα.

Μα για μας κυρίως μιλάω Βαγγέλη γιατί αν δεν εύρισκαν έδαφος και ηγέτες πρόθυμους δεν θα τα έκαναν.
Όλοι δυτικοσπουδαγμένοι είναι.
Να για παράδειγμα ο Γιώργος που λέει ο Μικέλε.
Το κυριότερο είναι ότι δεν ήξεραν ή δεν μπορούσαν να ελιχθούν και να διαπραγματευτούν για το καλό της χώρας, μόνο για την καρέκλα και την μεγαλομανία τους

Unknown είπε...

Με αυτα και αυτα ,,αυριο νομιζω θα ανιξουμε επανω και μετα θα διορθωσουμε,,( οσο για τους παπανδρεου εχουμε να λεμε,,,ου )

michele είπε...

Η εξωτερικη πολιτικη παιδες δεν ειναι θεμα τσαμπουκα και ανεξοδων "ηρωισμων".Δυστυχως δεν υπαρχουν Ηρακλη χωρες που εκμεταλλευονται τους φυσικους τους πορους και ειναι υπο κατοχην.Στις δικτατοριες δε παντος ειδους Λιβυη -Βενεζουελα οι λαοι ειναι φτωχοι και νεμεται η νομεκλατουρα τα ..κερδη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Ηρακλή που παρακολουθούσες σιωπηλός.
Πολύ σωστά, ή είμαστε χώρα που έχει σύνορα και κανόνες και βουλιάζει τα εχθρικά πλοία που μπαίνουν απρόσκλητα και φτάνουν έξω από το Σούνιο και την Άνδρο ή γίνονται αυτά που βλέπουμε τώρα.
Εμείς προτιμήσαμε την "ήπια" οδό και την τρώμε καθημερινά
Γιατί τίποτα δεν είναι χειρότερο από το πληγωμένο αίσθημα ενός λαού που απορεί γιατί δεν γίνονται τα αυτονόητα.


ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Μικέλε για όνομα του Θεού, τσαμπουκάς είναι η προάσπιση των χωρικών υδάτων και των συμφερόντων σου όταν παραβιάζονται?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γι αυτό ο λαός κατάντησε έτσι, λόγω ΜΗ ηγετών

Unknown είπε...

Υπαρχουν διεθνη υδατα και ελευθερη ναυσιπλο ι α

nomad είπε...

Μιχάλη ήταν απάντηση στο 11.54 περί μικρού μεγέθους γιαυτό και αναφέρθηκα σε σένα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ περί τσαμπουκά, αλλά εδώ έχουμε περάσει σε φοβικές καταστάσεις, στο άλλο άκρο..
Στην Κύπρο αναφερόμουν για τους φυσικούς πόρους.

Κατά τα άλλα για το πολιτικό προσωπικό, δε μπορώ να καταλάβω από που τους κρατάνε, ή μαριονέττες ήταν πάντα;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βαγγέλη αν ανοίξουμε επάνω και δεν το κρατήσουμε μοιραία θα χωθεί στο τέλος.

nomad είπε...

Είς οιωνός άριστος... και άλλα πολλά

εδώ τα έχουμε γκρεμίσει όλα, γι'αυτό ξεσάλωσαν όλοι γύρω μας
μας βρήκανε ..μαλακούληδες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα Βαγγέλη ως νατικός.
Ελεύθερη ναυσιπλοία στα πολεμικά πλοία όμως???
Δεν πρέπει να δώσουν το στίγμα της διαδρομής τους?
Και ποιο λόγο έχουν οι Τούρκοι να κάνουν βόλτες στο Σούνιο, για να ξεμουδιάσουν?

ΠΑΝΟΣ είπε...

ναυτικός

Unknown είπε...

Ημουν 11 χρωνια αξιωματικος Π.Ν..δεν μπορω να μιλισω για περετερω..Εθνικα θεματα...

michele είπε...

Πανο και μεις κανουμε παραβιασεις καθημερινα.Και καλως.Διατηρειται η ισορροπια του τρομου που φερει ειρηνη.Πολυ χαρηκα οταν η ετε αγορασε τη finance bank και δεν θα με ενοχλουσε και ενας τουρκικος ομιλος να παρει με διεθνη διαγωνισμο ενα λιμανι.
Πρωταρχικος για μενα σκοπος η ειρηνικη γειτνιαση χωρις απεμποληση των κυριαρχικων μας δικαιωματων και παρατραγουδα οπως στα Ιμια.

nomad είπε...

Πάνο μάλλον για να εθιζόμαστε

υπάρχει και όρος για την κατάσταση, φινλανδοποίηση και αναφέρεται στη δορυφοροποίηση της μικρής Φινλανδίας από την τότε ΕΣΣΔ.

michele είπε...

Η Κυπρος Ηρακλη βεβαια τωρα τα ανακαλυψε ια να πληρωνει πισω τροικα και Ρωσους.Αλλα συγνωμη η Κυπρος εζησε τοσα χρονια με μαυρα λεφτα και πορνες ,καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Αναγνωριζω ομως οτι οι Κυπριοι ειναι καλοι στην εξωτερικη πολιτικη και γατοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Ηρακλή.
Με όλα αυτά δεν σε ρώτησα πως πάει το πόδι?
Περπατάς τώρα?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Σήμερα αργά η αναβάθμιση της Εθνικής στον δείκτη MSCI Standard Greece και επίσημα αρχές Δεκεμβρίου
απο ΒΝ..
καλησπέρα...

Unknown είπε...

Καλα τα λες μιχαλη..Θελω να σα καλυνιχτισω εμηνα απο δυναμεις

nomad είπε...

Μικέλε εγώ νομίζω πως ωραία το παίζουν το παιχνίδι

Πάνο καλά πάει, περπατάω αλλά μερική φόρτιση επιτρέπευαι ακόμα, με πατερίτσες είμαι δλδ, μάλλον θα βγάλω το μήνα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Κώστα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Βαγγέλη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

και για καληνύχτα
Master and Commander - ending music
La Musica Notturna delle Strade di Madrid' No. 6

http://www.youtube.com/watch?v=aPDyuulIZ1Y

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα δεν το έγραψες όλο όμως.
Αγορές 20-30 εκ. μετοχών λέει ο κ. ΒΝ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Σωστά Πάνο...
σε φόρμα σήμερα.Πάντα τέτοια!

michele είπε...

Εγω θυμομουνα κατα τις 16,ο στρατηγος ελεγε κατα τις 14..
Ωραια η Musica notturna Kωστα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΚΑΙ Ωραία ταινία...

nomad είπε...

Τα λύσαμε όλα τα ζητήματα σήμερα, πωρονόμαστε κιόλας χαχα

Καληνύχτα παίδες, αύριο τα λέμε

michele είπε...

Καληνυχτα Ηρακλη ,καλο ξημερωμα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα κι από μένα με κάτι που είναι πιο κοντά σε μας...

http://www.youtube.com/watch?v=Os5tXoz_Bng