Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele..
Στις 801,99 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με κερδη 0,92% και τζιρο 50,1 εκ ευρω.Η συνεδριαση ειχε πολλες διακυμανσεις ,οι περισσοτερες σε σχετικα στενο ευρος,αν και τα χαμηλα με τα ψηλα κινηθηκαν σε 20 περιπου μον.διαφορα.
Θετικο και απο τεχνικη αποψη ,οτι το κλεισιμο εγινε κοντα στα υψηλα ημερας,που σε συνδυασμο με την lower shadow δινει θετικες ενδειξεις.
Στο πολιτικο επιπεδο συγκεχυμενες οι αποψεις των ευρωπαιων σχετικα με την εκταμιευση της δοσης,αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτο που περιγραφει στο report του ο οικος Fitch οτι δηλ η Ελλαδα εκανε οτι ηταν να κανει,απομακρυνεται ο κινδυνος grexit και οτι οι ευρωπαιοι εχουν πια το παιχνιδι στα χερια τους.
Ο ΔΤΡ ειχε και στο κατω και στο πανω τη θεση του οδηγου στην σημερινη κινηση της αγορας κανοντας χαμηλο με απωλειες -3,3% και κλεινοντας στο +4,08% εχοντας καταγραψει και το 4,55% στις 295,43 μον.
Ο ΟΤΕ απο τους μη τραπεζικους τιτλους του δεικτη ειχε πολυ καλη συμπεριφορα δεδομενων των αποτελεσματων που ανακοινωσε σημερα και που ηταν καλυτερα απο τα αναμενομενα εχοντας να επιδειξουν και σημαντικη μειωση του προσαρμοσμενου καθαρου χρεους του οργανισμου.
Ετσι λοιπον εκλεισε στο +3,06% στα 3,70 με καλο ογκο.Στο τελος της συνεδριασης και ενω οι τραπεζες με καλυτερη την ΠΕΙΡ ( +7,96% στα 0,4340) ειχαν παρει τα ηνια, ΕΕΕΚ-ΒΙΟΧΚ-ΕΛΠΕ-ΜΟΗ-ΤΙΤΚ εκλειναν με αρνητικο προσημο,με αποτελεσμα του κλεισιμο του FTSE στις 292,34 μον στο +1,6%,πολυ σηματικο τεχνικο σημειο.
73 μετοχες με θετικο προσημο και 47 με αρνητικο συνεθεσαν την τελικη ,καλη εικονα ,εν αναμονη της κρισιμης ψηφοφοριας για τον προυπολογισμο που γινεται το βραδυ της Κυριακης και αναμενεται να ψηφιστει απο περιπου 170 βουλευτες δινοντας και "ψηφο εμπιστοσυνης" στην κυβερνηση.
Σε οριακα θετικο επιπεδο κινειται ο DOW στις  12827 μον και +0,12% στο τελος της εβδομαδας που χαρακτηριστηκε απο την επανεκλογη του προεδρου Obama.
Λιγο πριν το κλεισιμο της εβδομαδας στις 7163 μον ο DAX με απωλειες 0,56% ανατανακλα τις ανησυχιες των Ευρωπαιων γυρω απο τα θεματα που απασχολουν αυτη τη στιγμη τη Γηραια Ηπειρο.

57 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Κι άμα τα βρούμε,μισά μισά...

PS είπε...

Οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης έχουν διορία ώς τα Χριστούγεννα να αποφασίσουν για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της λύσης των πρόσθετων πόρων, εάν συμφωνήσουν στην επιμήκυνση, δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος την Παρασκευή. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, οι χώρες της Ευρωζώνης βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει τους όρους της συμφωνίας για τη λήψη μέτρων λιτότητας και έχει προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Πρωτογενές πλεόνασμα το 2016 βλέπει Ευρωπαίος αξιωματούχος.-in.gr
...καλά Χριστούγεννα.

νικος φαληρο είπε...

δηλαδη οποιος αγοραζε μαρκετ στην spot μεγαλη ποσοτητα μολις το ειπε ο κος michele, κι εβγαινε πωλητης στα παραγωγα, με την ιδια ποσοτητα, την ιδια στιγμη, ειναι κερδισμενος περιπου 3% μεσα σε δευτερολέπτα. Ο κος michele ειναι HF computer Trader....
Εκτος κι αν τα υπολογιζω λαθος

PS είπε...

Chech (Bulgarian: Чеч) or Chechko (Bulgarian: Чечко) is a geographical and historical region of the Balkan peninsula in southeastern Europe in our days Bulgaria and Greece. Most of its population inhabits about 60 villages and is almost completely Pomak.[1]

The Chech region is situated in the much larger region of Macedonia and covers the western Rhodope Mountains and the northern slopes of Falakro with most of its territory in our days Greece. It is divided in two: Drama Chech and Nevrokopi Chech. The first one and partially the second one is in Greece.-wikipedia
Πομακοχώρια του Νέστου,φτωχοί άνθρωποι με κάρα,παρατημένοι από το βουλγαρικό κράτος,κάτι σαν τα "δικά μας" πομακοχώρια της Ξάνθης,όπου ούτε λέξη Ελληνικά δεν σου λένε,με τα δορυφ.πιάτα στραμμένα προς Τουρκία μεριά,εκεί τους έσπρωξε η εχθρική αντιμετώπιση από το επίσημο Ελλ.κράτος.
Πομάκους έχουμε αρκετούς νομίζω,τώρα το αν θέλουν να πέσουν από τη βουλγ.μαφία στα νύχια των ντόπιων εμπόρων/κράτους,μάλλον αδυνατούν να φανταστούν τι τους περιμένει...άσε που αυτό πρακτικά είναι αδύνατο να συμβεί,γιατί έτσι θα το διαλύσουν εντελώς οι από κει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γι αυτό ο κόσμος τα βάζει τα λεφτά του στις τράπεζες για να μην ξενυχτάει άδικα και ταλαιπωρείται μαζί με τους κλέφτες...
Οι κλέφτες βέβαια είναι πιο έξυπνοι...βγάζουν τα δικά τους έξω και μετά προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά των άλλων...
Καλό απόγευμα.

THE JUNIOR είπε...

MICHELLE
ανεπισημη ενημερωση,μεχρι εκει.

Βαγγελη
σε μικρους ογκους δεν αναφερουμε μετοχες ,παντως ειναι τα γνωστα .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δίκιο έχεις Farmer, το έχω ζήσει από κοντά αυτό που λες.

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

PS είπε...

Πριν τον Εχίνο,με το μεγάλο τζαμί,υπάρχει ακόμα το στρατ.φυλάκιο που απαγόρευε την είσοδο σε...Έλληνες

PS είπε...

Αγγελίες με χιλιάδες χωριατόσπιτα από 15-40χ.ε στις περιοχές αυτές της Ν.Βουλγαρίας υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο,ποιός να τα πάρει όμως;

Γεράκι είπε...

Νικο,γνωριζεις πολλα κ χρησιμα πραγματα...παραπανω απο τι νομιζουμε.Μπορει κ να κανω λαθος..
Το ξερετε οτι εξω δν παιζουν δουλειες?Κ δν ειναι η ειμαστε ολοι σαινια να βγαζουμε χρημα αποτο ΧΑ...
Σιγα μην θεωρω οτι θα αλλαξει κατι πρακτικα εαν παρουμε την δοση...τεσπα..
Ακουω πολλα πραγματα βερεσε πλεον ειτε δεξια ειτε αριστερα..ειτε πανω ειτε κατω...

michele είπε...

Πραγματι ετσι ειναι Γερακι,οσον αφορα αυτο που ειπες για το Νικολα.
Ειναι γνωστο οτι δεν παιζουν δουλειες εξω.Οπως επισης ειναι σιγουρο οτι θα γυρισει το παραμυθι,αν σκεφτει κανεις λογικα και βλεποντας τη μεγαλη εικονα.Απλα ο καθε ενας εργαζομενος,ενεργος πολιτης αυτης της χωρας εχει πιεστει αδικαιολογητα πολυ σε οικονομικο-ψυχολογικο επιπεδο.
Αλλα οπως εχω ξαναπει και πιστευω,ο καθοδικος κυκλος ,ειτε οικονομικα,ειτε χρηματιστηριακα τελειωνει..Απλα ο ενας προηγειται του αλλου.

μπαρμπαλιας είπε...

...με τη Λιντα τι αποφασισες;;;;;
δεν πιστευω να τα στριψεις;;;;

michele είπε...

το ειδες το βιντεακι?? πολυ χρησιμο.Ειδες πως τα γυριζουνε μετα?? χαχα.

karaefthimiou23 είπε...

Ο Νίκος εκτός του ότι είναι ένας ευγενής άνθρωπος,είναι και γνώστης της αγοράς παρά το σεμνόν του χαρακτήρος του.

Θα διαφωνήσω με τον Μιχάλη ως προς τη μεγάλη εικόνα της πραγματικής οικονομίας,η οποία από δω και στο εξής και για πολλά χρόνια δεν θα αφορά την πλειοψηφία του ελληνικού λαού αλλά ένα μικρό κομμάτι του.

Όταν θα έρθει η πραγματική ανάπτυξη και όχι η προσωρινή ανάκαμψη,οι επενδύσεις που θα γίνουν θα αφορούν κυρίως την υψηλή τεχνολογία και τις λεγόμενες υπηρεσίες όπως η ενέργεια για παράδειγμα,ο τουρισμός και η ναυτιλία.Σ'αυτά τα κομμάτια θα βρει καταφύγιο ένα μικρό μέρος του πληθυσμού και ενώ θα φαίνεται ότι η χώρα γνωρίζει ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 5-6-7%,δεν θα γίνεται αυτό αντιληπτό στο θέμα της ανεργίας αφού επί τω πλείστω τέτοιου είδους επενδύσεις χρειάζονται σημαντικά ποσά που δεν δημιουργούν όμως πολλές θέσεις εργασίας.

Επίσης οι μισθοί αυτών των θέσεων που θα δημιουργούνται από δω και στο εξής θα είναι ολοένα και χαμηλότερης στάθμης,χωρίς οι τιμές των αγαθών να ακολουθούν την ίδια πορεία,διότι ο στόχος είναι η κινεζοποίηση ενός σημαντικού κομματιού της Ευρώπης αφού πλέον ο αντίπαλος είναι η Ασία και μέχρι να φθάσουμε σε μια προσέγγιση κόστους παραγωγής ανάλογης των ασιατικών οικονομιών και ιδίως της Κίνας.

Η ζωή όπως την ξέραμε ή τουλάχιστον όπως την γνώρισε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ενός σημαντικού μέρους του ευρωπαικού,ετελείωσε ανεπιστρεπτί.Ίσως οι μετέπειτα γενεές(2-3 τουλάχιστον)δουν την Ελλάδα και την Ευρώπη(δεν είναι απαραίτητο να είμαστε μέλος της,γι'αυτό επέμεινα και επιμένω για τη δραχμή ως βασικό νομισματικό εργαλείο μιας χώρας για να επιβιώνει και να μεγαλουργεί)να ευημερούν πραγματικά.

Η μόνη δυνατότητα που έχει η δική μας γενιά είναι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα,διαφορετικά θα επέλθει είτε πείνα είτε πόλεμος(εμφύλιος ή διεθνής).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το σχολιο αυτο του καρα ειναι εξαιρετικο και το προσυπογραφω

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στην παρεα!!. Φιλε καρα θα συμφωνησω μαζι σου 1000%. Τα ιδια εχω γραψει και εγω στο Β/Ν πριν 4 μηνες περιπου. Οπως ο κοσμακης τωρα τρεχει στα γερμανικα σουπερ μαρκετ λογου φτηνιας, ετσι αγοραζει και κινεζικα προιοντα πχ παπουτσια ρουχα κλπ. Και χρημα να κοψει η ΕΕ παλι στους κιτρινομουρηδες θα καταληξει!!!. Εωρω και αναπτυξη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μονον αμα φυγει η Γερμανια απο το ευρω και μανι μανι μια υποτιμηση της ταξεως 50% την εχουμε στο τσεπακι. Μετα σιγα - σιγα και οι υπολοιποι. Αν και εγω ειμαι τις γνωμης να φυγουμε απο τωρα. Αυτη ειναι η ξεκαθαρη αποψη μου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ενας φουρναρης με κατι φιλους του εκαναν του αλατιου και εκλεψαν εναν λαθρομεταναστη.Να πανε φυλακη οπως νομος οριζει αλλα και να πεταχθουν χθες ολοι οι λαθραιοι απο τη χωρα Ελεος πια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτοι γεννανε εξι παιδια και ειναι αδυνατο η ελλαδα να τα θρεψει τι θα κανουν για να τα ταισουν?οτιδηποτε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Το δημογραφικο ειναι απειρως πιο ασχημο προβλημα απο το οικονομικο καθως δεν απειλει το επιπεδο ζωης στην Ελλαδα αλλα την ιδια την υπαρξη της ως τετοια.Τι διαολο Ελλαδα θα ειναι με τους Ελληνες μειονοτητα?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Εγω ειμαι καποιου απροσδιοριστου, ακομα και σε μενα,ειδους αριστερος αλλα τα κοληματα εχουν τα ορια τους

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τελος
over

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,
Είπα να περάσω για λίγο πριν πάμε για κινέζικο κ κρασάκι με κάτι φίλους.

Δυστυχώς μέσα στα πολλά κοινωνικά/οικονομικα στρωματα υπάρχουν πολλές διαφορετικές ταχύτητες και βαρύτητες των εξελίξεων. Καμία φορά φτάνουμε να καταλαβαίνουμε τον πόνο του αλλού όταν κάτι παρόμοιο χτύπησει την δικιά μας πόρτα. Εχουμε διαβρωθεί σαν λαός, αμφισβητούνται αξίες κ δίκαια, και δυστυχως η ισορροπία αργεί ακόμα.

Κλεινω εδω, γιατι θα πέσουν πολλές μπαρούφες, χωρίς καν να έχω πιει ακόμα τίποτα.

Υγ1. Εχουμε και μια συνάντηση ν κανονίσουμε όταν επιστρέψει και η βασιλική.
Υγ2. Michele sorry που δεν απάντησα, φύγαμε πολυ αργά απο το γραφείο.

michele είπε...

Σε μερικα συμφωνω,σε μερικα οχι.Ενα νομισμα εχει και η Αμερικη με πολιτειες με μεγαλες αντιθεσεις και πληθυσμιακα ανοιμοιογενη.Λογω της νομισματικης της πολιτικης,καταφερνει να ακομα και σε μεγαλες κρισεις να εχει ποσοστα ανεργια 7% που για μας τωρα ειναι θαυμα.
Ο τουρισμος στην Ελλαδα αντιπροσωπευει το 18% του ΑΕΠ απασχολωντας πολυ κοσμο που μπορει να γινει και περισσοτερος με την επεκταση της σεζον.Και σε αλλους τομεις που ειναι πισω μπορουν να γινουν προσπαθειες ΜΗΝ τρωγοντας σε ΒΜW επιδοτησεις της Ευρωπης.Σε πολλους τομεις.
Η Αργεντικη με δικο της νομισμα και με πρωτογενη παραγωγη ειναι ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ τωρα.Καλη και η σογια που εφερε αναπτυξη και τα κρεατα ..αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ δεν πας πουθενα και πετρελαιο να εχεις σαν την Βενεζουελα.ΠΟΙΑ ΔΡΑΧΜΗ..και σε ποιους θα την εμπιστευτουμε..

fasokinigos είπε...

Θα κανω το εξης ερωτημα, το οποιο το ειχα κανει και στο Β/Ν και κανενας δεν μου απαντησε!!. Με ποιον τροπο θα ξεφορτωθουμε τους λαθρομεταναστες χωρις να μας πουν ρατσιστες??. Με ποιον τροπο η κτηνοτροφια - γεωργια - τουρισμος θα γινει ποιο ανταγωνιστικος. Με ποιον τροπο οι Δ/Υ θα φευγουν απο μονοι τους απο το δημοσιο για ενα καλυτερο αυριο. Πως θα γινει τα δικα μας καραβια αντι να φερνουν εμπορευμα στο εσω (εισαγωγη) να βγαζουν εξω (εξαγωγη)...και τοσα αλλα ακομα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φτυσουμε το γαλα που εχουμε πιει!!......μετα ομως απο μια 5νταετια???......Γιατι φωναζω συνεχεια μην ξεπουλατε χωρις εγγυηση μεσα στο ευρω. Μετα τα ελληνοπουλα ουτε σε 50 χρονια δεν θα ορθοποδησουν.

michele είπε...

*ανομοιογενη

fasokinigos είπε...

Μικελε αυτο ειναι το κακο. Σε ποιους θα εμπιστευθουμε την δραχμη??. Με αυτους ειμαστε καμενοι και χαμενοι ειτε σε ευρω ειτε σε δραχμη. Το εχω γραψει 500 φορες στο Β/Ν. Το ελληνικο προβλημα απαιτει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....Αναλογα με το κεφι που θα δειξουν για δουλεια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η δημοσιονομικη πολιτικη κρατα τις ΗΠΑ ενωμενες και κυριως τα συστηματα των αναδιανεμητικων μεταβιβασεων των πλεονασματων που αποτελει και το βασικο αρχιτεκτονικο προβλημα της ευρωπης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το θεμα ειναι να εξωπεταχθουν οιπαρανομοι φασο και ας μας πουν οπως γουσταρουν,αλλα βλεπεις ψηφισαν το Δουβλινο 2 οι αλητες

michele είπε...

Αυτη τη στιγμη υπαρχουν προγραμματα που νεοι φευγοντας στην επαρχια κανουν χωρις μεγαλο κεφαλαιο ενναλακτικες καλλιεργειες.Αναγκα και οι θεοι πειθονται.Γεμιζαν οι καφετεριες για ωρες ,επι χρονια..φταιει φυσικα η πολιτικη ταξη και η οικογενεια ενδεχομενως.Εγω ξερω οτι ο Φασοκυνηγος που ειναι φιλος μας ξυπναει στις 4 το πρωι και παει να δουλεψει.Και στα ευκολα και στα δυσκολα.Δυσκολιες θα υπαρξουν για χρονια..αλλα the party is over.

ΥΓ.Αλεξανδρατε αγορι μου δεν πειραζει..θα τα πουμε,πιες το κρασι σου

michele είπε...

9.09 Προσυπογραφω Αλεξανδρε

Το μεταναστευτικο θελει ΒΟΗΘΕΙΑ για τι ειμαστε η πυλη της Ευρωπης.Μονο ο Καραμανλης εκανε μια προσπαθεια που δεν τελεσφορησε.Η πολιτικη ταξη πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ απο τους Ευρωπαιους και κονδυλια και υποδομη για να ΜΗΝ εισερχονται οι λαθρο και οχι να ψαχνουμε μετα τροπο για να τους διωξουμε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ναι βρε Μιχαλη μου αλλα το θεμα τους που εμεις υπογραψαμε ειναι να μας δινουν κατι ψιλα για να τους δινουμε ενα χαρτι που λεει οτι μπηκαν απο την ελλαδα και οπου πιαστουν εκει θα επιστρεφουν ΠΡΟΔΟΤΕς

fasokinigos είπε...

Με την Δραχμη εκλεβαν μονο τα εσωτερικα λαμογια. Τωρα με το ευρω κλεβουν οι παντες. Για πειτε μου ποσα λεφτα εχουν πεσει στην πραγματικη οικονομια απο την ημερα που μπηκαμε στο ΔΝΤ??. Ποσα θα πεσουν τωρα??. Σκλαβωσαν την χωρα με χαρτοπετσετες, και εικονικα ευρω. Αμα το χρημα ηταν πραγματικο και το πληρωναν οι γερμανοι πολιτες τοτε η μαλακιες θα ειχαν τελειωσει απο το πρωτο μνημονιο. Και οχι καθε λιγο και λιγακι να μας σωνουν. Μας ξεσκισαν για να συντηρουμε την γερμανικη οικονομια. Και αφου εμεις δεν τηρουμε τους ορους γιατι αυτοι μας δανειζουν και μας ξαναδανειζουν???....Αρα αλλου παει η βαλιτσα!!!.

michele είπε...

Συμφωνω Αλεξανδρε,γι αυτο μιλησα για ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ υποθεση και οχι μονο ελληνικη.

Φασο,το ΔΝΤ στην Ευρωζωνη ηταν εγκλημα,ετσι κι αλλοιως.ΤΑ ΛΕΦΤΑ που πηρε η ελλαδα απο τη συμμετοχη της στην Ευρωπη ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Αλλα τα τρωγαμε στα ΒΜW δακια..

fasokinigos είπε...

Η μεγαλυτερη απατη ειναι το ντιλ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕYΡΩΒ!!. Πως γινεται να γινει ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων με λεφτα του κοσμακη και οι τραπεζες να μενουν σε ιδιωτικα χερια???

Unknown είπε...

Καλισπερα και απο εμενα στην παραια που ειναι πολλυ προβλιματισμενη για το μελλον...Φασο σε ολλα αυτα που ρωτας νομιζω η πρωτη απαντιση μπορη να ειναι για αρχη το θεμελιο ολων οπως πιστευω η ΠΑΙΔΙΑ( Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ )

fasokinigos είπε...

Βρε Μικελε θα γινει η γουρουνοσυναξη να τα πουμε απο κοντα??. Αντε γιατι το μυαλο μου ολο εκει παει στον καταψυκτη!!. Αυριο εχουμε μεγαλο γλεντι. Τραπεζι ο Μιχαλης!!!...φανατικος φασσοκυνηγος και αυτος!!. Ενας απο τους 4 τις παρεας. Αυριο θα καουν τα καρβουνα χαχαχααα.....Ειδαλως θα ειχα φυγει σημερα για την θεοπετρα Σερρων. Πολλες φασσες!!!

michele είπε...

Ποια ιδιωτικα χερια Φασο.Σε κρατικα χερια θα ειναι οι τραπεζες..το 10,7% του Λατση λες..

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Βαγγελη!. Βρε παμε να φυγουμε απο το ξεμιαλισμενο ευρω, και ολα θα στρωσουν απο μονα τους. Βεβαια θελει πολυ δουλεια, πραγμα που ο ελληνας δεν ειναι διαθετημενος να το κανει??. Αρα αφου δεν παει με το καλο θα παει με το ζορι!!. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΗ!!!!!!!

Unknown είπε...

Το νομισαμα ειναι η σιμαια καθε κρατους..Αλλα γι α θυμισου τα επιτοκια που ειχαμε στην δραχμη

fasokinigos είπε...

Δεν νομιζω φιλε Μικελε. Και ο Σαλλας αγορασε την ΑΤΕ αλλα οι εγγυημενες αξιες στην ΑΜΚ θα ειναι απο ξενους??. Αρα που θα παει το βιος του αγροτη??. Η Ελλαδα θα γινει ενα απεραντο θερμοκυπιο με μισθους βουλγαριας που θα ταιζει σχεδον ολοκληρη την ευρωπη!!! Θα γινουν εργατες στα χωραφια τους!!!

Unknown είπε...

το 1978 στην ιταλια αλλαζμε στο δρομο τα 100αρικα,,ειχε αξια.. αλλα ειχαμε μια τρωμερα κλιστη οικονομια στα εισαγωμενα

fasokinigos είπε...

ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ. ΜΕ ΞΕΠΑΤΟΣΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΨΗΜΟ!! ΧΑΧΑΧΑ.....ΤΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤ" ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ!!!!....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ....ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΟΙΜΟ???

fasokinigos είπε...

Βαγγελη την απαντηση την εδωσες μονος σου

michele είπε...

Φασο μου οπωσδηποτε θα κανονισουμε!! τοσο κοπο εκανες !! το υψος των αγροτικων δανειων της Αγροτικης ειναι 15% .Δεν λες καλα που γλυτωσαμε εμεις οι φορολογουμενοι τα θαλασσοδανεια και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ???

fasokinigos είπε...

Ρε βαγγελη τι να μου κανουν εμενα τα επιτοκια??. Ητουσαν 25 και 30%. Και τι εγινε??. Αυτος που δουλευε επερνε οτι γουσταριζε!!. Τα κοπροσκυλα παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν!!!. Το κακο ειναι οτι με το ευρω καπεταναιοι και μουτσοι γιναμε ολοι το ιδιο.

Unknown είπε...

Εζισα πολλα χρωνια στην ασια ,,απο τον καιριο της κρισης των τιγρεων ..Οι ανθρωποι δουλευουν,, παραγουν,,, εμπορευονται.....εδω εχουμε σταματιση να παραγουμε ..Και δεν ειναι μονο η κινα >>...Μιλαμε για μεγαλη ανα πτιξη <<Η ευρωπη αργοπαιθενη μπροστα τους,,,,(Εκανα εισαγωγες και ξερω καλλα)

fasokinigos είπε...

Μικελε!!! ας μην ηταν ο Βασιλης και θα σου ελεγα εγω τι θα ετρωγες...χαχαχαααα......ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ???. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΕΓΙΜΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!

michele είπε...

Καλα τα λες δικιο εχεις! Αλλα μετραει και η χαριστικη βολη!χαχα

Γεράκι είπε...

Φτασαμε ολοι να εχουν δικιο σε αυτην χωρα κ μαλιστα με γερα επιχειρηματα ολες οι πλευρες..αυτο θα μας καταδικασει γιατι μονο οξυτητα θα προκαλεσει αυτο...

fasokinigos είπε...

Βαγγελη!!...Η μαλακια των κινεζων ειναι οτι δουλευουν πολυυυυ και καβατζαρουν αμερικανικα ομολογα....ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥΦΑΑΑΑ.... χαχαχαχα....Βρε απο εκει ξεκινησε η κριση και εκει θα τελειωσει!!!. Αλοιμονο τις κοτες που τρωνε φυραμα τοσο καιρο!!!. Αμα ξυπνησουν και καταλαβουν τι εστι καλαμποκι!!!....παει το Αμερικα!!!...που τους ταιζει εικονικα δολαρια χωρις αντικρισμα!!.

Unknown είπε...

Α εισαι καψουλι ΦΕΡΜΕ αποψε με κου ροπατβα γεμιζης??.(εχουμε μιληση και στο διπλα σαιτ με ξερης σαν ΤΕΧΝΙΚΟ)

νικος φαληρο είπε...

Αρχισαν τα οργανα φιλοι. --- http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/737709/Article.aspx

fasokinigos είπε...

Καλως τον φιλο μου Αντωνη!!!. Πες βρε φιλε και εσυ τη γνωμη εχεις μετα απο ολα αυτα που διαβασες???

profit είπε...

Κυριοι καλησπερα 38,5 γραφει το κοντερ
θα ζησω οπως.με αρρωστησε η γεκ κ η ιντρακατ.
υπομονη κανω που θα παει...

michele είπε...

Aναρτησα πριν λιγο την σημερινη ισοτιμια πεσο Αργεντινης-δολλαριου,μαζι με ενα αρθρο σημερινο.Παμε επανω και τα..λεμε..

fasokinigos είπε...

Βαγγελη!!...Τα κουρο πατοβα τελειωσαν!!!. Παει αυτη η μπαρουτι εδω και δυο χρονια περιπου. Ειναι η πιο καταληλη για υγρασιες. Τι να σου λεω τωρα??. Εχουμε παθει μεγαλες πλακες !!!. Ευτυχως εχω μερικα ακομα και τα φυλαω σαν τα ματια μου!!!!