Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

CHARLES DALLARA:Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ 
ΣΤΟ ΔΝΤ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

O επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα, εξέφρασε χθες την ελπίδα η κυβέρνηση Ομπάμα να επηρεάσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπέρ της Ελλάδας. «Τώρα που οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι πίσω μας, η κυβέρνηση Ομπάμα πρέπει να επηρεάσει το ΔΝΤ ώστε να μειωθούν τα επιτόκια των δανείων και, επιπλέον, να αυξήσει και το δικό του ποσοστό χρηματοδότησης», επισήμανε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα, μιλώντας σε εκδήλωση της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών στην Αθήνα με θέμα «Adjusting Course: a Strategy for Europe and Greece to Emerge from the Crisis».
Η Ελλάδα κατάφερε και πήρε τη διετή επιμήκυνση όσον αφορά την επίτευξη των στόχων της δημοσιονομικής προσαρμογής. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, απαιτείται ακόμη ηπιότερη προσαρμογή κατά έτος, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Ιρλανδίας, όπου η προσαρμογή κυμαίνεται στο 1,5% ανά έτος (το ένα τρίτο από ό,τι απαιτείται από την Ελλάδα), είπε ο Τσαρλς Νταλάρα.
Και προειδοποίησε πως δεν αρκεί η επιμήκυνση, απαιτείται μείωση επιτοκίων στα δάνεια προς την Ελλάδα αλλά και η επιστροφή του συνόλου των κερδών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από τα ομόλογα που διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της.

Πάντως, ο επικεφαλής της Διεθνούς των τραπεζιτών δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις συνέπειες της over dose λιτότητας! Oταν η βαθιά ύφεση για πέμπτο συνεχή χρόνο έχει διαλύσει την οικονομία μας, φαντάζει εύκολο και λογικό τώρα να προειδοποιούνται οι δανειστές μας να μην το παρακάνουν με τη λιτότητα. Χθες, λοιπόν, ο κ. Νταλάρα, αυτός που ενορχήστρωσε την ύπουλη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους (PSI) χαρίζοντας στις ξένες τράπεζες τα σαπάκια ελληνικά ομόλογα «εξυγιασθέντα» στο αγγλικό δίκαιο, ζήτησε περισσότερους διαθέσιμους πόρους ώστε να μπορέσει να μπει σε μια τροχιά η ανάπτυξη στη χώρα μας. Αλλά οι προτάσεις του δεν πείθουν…
Οτι έγιναν εγκλήματα υπερβολικής λιτότητας στο όνομα δήθεν της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των Μνημονίων το ξέρουμε και το έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές. Δεν λέμε, αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις (που δεν έγιναν), ίσως απαραίτητες και πολλές αλλαγές στο κράτος. Ομως, τα απανωτά φορολογικά χαράτσια και οι οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων τσάκισαν τη χώρα.
Οπως είπε ο κ. Νταλάρα, οι αποπληρωμές κεφαλαίου σε Ε.Ε. και ΔΝΤ έως και το 2014 διαμορφώνονται στα 39 δισ. ευρώ, δημιουργώντας χρηματοδοτικά κενά στην εκτέλεση του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, τελικώς τα κεφάλαια που περισσεύουν από τον δανεισμό μέσω EFSF για τη χρηματοδότηση του ελλείμματος την τριετία 2012-2014 δεν ξεπερνούν τα 22 δισ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τον ίδιο δεν φτάνει ούτε για την εξόφληση των δανειστών της χώρας.
Με τη μείωση του κόστους δανεισμού στα παλαιά και τα νέα δάνεια του επίσημου τομέα, υποστήριξε ο κ. Νταλάρα, θα δοθεί μια «ανάσα» στην Ελλάδα, χωρίς να θεωρηθεί ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι ξαναβάζουν «το χέρι στην τσέπη». Ο ίδιος σημείωσε πως, εάν υπάρξει αυτή η ελάφρυνση, τα επιπλέον κεφάλαια που θα χρειαστεί η χώρα μας τα επόμενα χρόνια θα μειώνονταν στα 10 δισ. ευρώ.
Ο κ. Νταλάρα επισήμανε την ανάγκη να βρεθεί μια νέα ισορροπία μεταξύ λιτότητας και ανάπτυξης στην Ελλάδα, με στόχο την ανάκαμψη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα στρατηγική θα πρέπει να κινείται στους ακόλουθους πέντε άξονες: 1) Πιο ήπια και σταδιακή δημοσιονομική προσαρμογή. 2) Επιπρόσθετη χρηματοδότηση και ρευστότητα για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργούνται από την παραπάνω πολιτική. 3) Αύξηση των δημόσιων επενδύσεων. 4) Προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, όπως η βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, η μείωση του μεγέθους και του ρόλου του Δημοσίου στη δημόσια οικονομία, η φιλελευθεροποίηση των αγορών εργασίας και προϊόντων, η προώθηση των αποκρατικοποιήσεων. 5) Ανακεφαλαιοποίηση και ενίσχυση της ρευστότητας του τραπεζικού κλάδου, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει την πραγματική οικονομία.
Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως, ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι ένα «κούρεμα» του χρέους του επίσημου τομέα στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι ούτε παραγωγικό ούτε απαραίτητο, ενώ σημείωσε ότι μια τέτοια κίνηση δεν είναι συμβατή με την πολιτική συγκυρία. «Είναι πολιτικά ανέφικτο», δήλωσε… Απλώς να θυμίσω ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει «με όλο και πιο στεντόρεια φωνή» ότι το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους μόνο κατά το μερίδιο που αναλογεί στους ιδιώτες (ομολογιούχοι, τράπεζες και επενδυτικά ταμεία) δεν αρκεί για να καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος. Το ΔΝΤ επιμένει όλο και περισσότερο στη συμμετοχή του θεσμικού τομέα στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους: το OSI (official sector involment)

πηγη:kathimerini.gr   της Ζέζας Ζήκου

341 σχόλια:

1 – 200 από 341   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Τελικά δεν είναι να σας αφήνουν μόνους σας .ΟΛΟ ζημίες είστε. χαχα

giannhs kon είπε...

Λοιπόν από σήμερα δεν έχει καφεδάκια και κουβεντούλα θα ξυπνάτε πρωί
Άντε εκτός Σαββάτου και Κυριακής γιατί είμαι καλός άνθρωπος και κατευθείαν μελέτη και δουλειά .

Για σήμερα θέλω συμμάζεμα των δεικτών χωρίς πολλές κουβέντες και βλέπουμε μετά

Και μην κρυφογελάτε σας βλέπω χαχα
Τέρμα η λάσκα ξύπνημα πρωί και δουλειά πολύ δουλειά

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα, καλημέρα

ωχ, τη βάψατε, το καλό που σας θέλω πιάστε δουλειά γρήγορα, γιατί τον βλέπω αγριεμένο τον giannhs kon (καλημέρα Γιάννη).

Απ' ότι κατάλαβα από μετοχές που παρακολουθώ, περάσαμε εδώ και 2 εβδομάδες σε μια οριζόντια ζώνη συσσώρευσης ...

ThitaDelta είπε...

... πάντως Γιάννη κάποιος έπρεπε να τους τα πει, αμάν πια!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΘΔ
Και τι συσσώρευση !!!

giannhs kon είπε...

χαχα Καταλαβες

Ειπα κ εγώ τόσα χρόνια μάθανε και κάτι άσε τους λίγο μόνους θα αποδώσουν καλύτερα ΑΛΛΑ ΠΟΥ μόνο ζημίες

giannhs kon είπε...

Καλά με το που ανοίγεις το κορακιnews βγαίνεις και στο παράθυρο να δεις αν υπάρχει κανείς η έχεις μείνει μόνος στον πλανήτη χαχα

giannhs kon είπε...

ΕΨΕΣ ο τζίρος, μόλις στα 44,5 εκατ. ευρώ - ο μικρότερος εδώ και καιρό - ενώ ο όγκος διαμορφώθηκε στα 78 εκατ. μετοχές, εκ των οποίων όμως περίπου 70 εκατ. διακινήθηκαν στις τράπεζες!

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
περα απο τα οικονομικα,ορολογιες,παρτιδες ντελ κοκος...κλπ χαμπερια ,εχουμε και τα απλα ελληνικα...
που ανελαβε ο Γιωργης Δελαστικ να μας τα πει...για το χρεος.
και επιμενω οτι αναστασιμα δεν ερχοντε...οι λογοι παρακατω.

Υπάρχει ένα ερώτημα το οποίο έχουν όλοι οι Ελληνες, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί: αφού η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη εκτελεί χωρίς την παραμικρή αντίρρηση κάθε εντολή του Βερολίνου και τη μετατρέπει σε νόμο του ελληνικού κράτους, γιατί οι Γερμανοί δεν δίνουν στην κυβέρνηση τη διαβόητη πλέον δόση… των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που βάσει της δανειακής σύμβασης έπρεπε να έχουν εκταμιεύσει εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, από τις 28 Ιουνίου; Τι επιδιώκουν με αυτές τις αλλεπάλληλες σκόπιμες καθυστερήσεις;

Υπάρχουν δύο ομάδες απαντήσεων. Στην πρώτη ομάδα συγκαταλέγονται επιμέρους στόχοι. Είναι προφανές π.χ. ότι μέσω των καθυστερήσεων το Βερολίνο έχει μετατρέψει την κυβέρνηση Σαμαρά σε τυφλό όργανό της, περισσότερο ακόμη και από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πασίδηλο επίσης ότι η καθυστέρηση αυτή έχει αποδυναμώσει εντελώς τη διαπραγματευτική θέση των Ελλήνων τραπεζιτών και διευκολύνει την επιβολή σκληρότατων όρων ανακεφαλαιοποίησης εκ μέρους των Γερμανών επί των Ελλήνων μετόχων των τραπεζών της χώρας. Αυτό αποσκοπεί στο να τεθεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα υπό γερμανικό και ευρωπαϊκό έλεγχο και τελικά να περάσουν οι ελληνικές τράπεζες στα χέρια των Γερμανών και άλλων ισχυρών Ευρωπαίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι προχθές, μόλις δημοσιοποιήθηκε η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου για τους όρους της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, κατέρρευσαν σε ποσοστό γύρω στο 15% (!) σε μια και μόνη μέρα οι μετοχές των σημαντικότερων τραπεζών της χώρας μας.

Οι μέτοχοι πανικόβλητοι και απογοητευμένοι πουλούσαν σωρηδόν τις μετοχές τους, καταλαβαίνοντας προς τα πού πάει το πράγμα. Είναι εξόφθαλμο ακόμη ότι ο εκβιασμός χρεοκοπίας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μέσω της καθυστέρησης της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ χρησιμοποιείται από τους Γερμανούς για να πιέσει (και να… βοηθήσει, ίσως) την κυβέρνηση Σαμαρά να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα και να «κινεζοποιήσει» τους μισθούς και τις συντάξεις στη χώρα μας.
Αυτοί και πολλοί άλλοι επιμέρους στόχοι των Γερμανών στην Ελλάδα, όπως π.χ. και ο αφελληνισμός σταδιακά της δημόσιας διοίκησης, προωθούνται με όπλο τον στραγγαλιστικό εκβιασμό της καθυστέρησης της δόσης των 31,5 δισεκατομμυρίων.
Στη δεύτερη ομάδα απαντήσεων για τις βαθύτερες αιτίες που οι Γερμανοί δεν δίνουν τα λεφτά, κυριαρχεί ένα όντως τεράστιο θέμα: το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο, αφού ως ποσοστό του ΑΕΠ θα ανέλθει στο 190% του ΑΕΠ το 2013. Αν η χώρα μας χρεοκοπήσει, οι Γερμανοί και οι άλλοι Ευρωπαίοι θα χάσουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που τους χρωστάμε! Είναι τόσο απλό. Αν οι Γερμανοί δεν δώσουν τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει σε λίγους μήνες και θα κάνει υποχρεωτικά παύση πληρωμών. Αν οι Γερμανοί δώσουν τη δόση, ναι μεν η χώρα μας δεν πτωχεύει αμέσως, αλλά με τη δόση δεν λύνεται απολύτως τίποτα σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους! Δεν θα γίνει δηλαδή βιώσιμο το ελληνικό δημόσιο χρέος, αν το Βερολίνο δώσει τη δόση.

Μόνη λύση μέσα στην Ευρωζώνη είναι να διαγράψουν οι Γερμανοί μεγάλο τμήμα του ελληνικού δημόσιου χρέους που οφείλεται στα κράτη και στην ΕΚΤ, μέσω «κουρέματος» της αξίας των ομολόγων που κατέχουν. Αν το κάνουν όμως για την Ελλάδα, πρέπει να το κάνουν και για την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και ποιος ξέρει για ποια ακόμη χώρα της Ευρωζώνης. Μιλάμε έτσι για απώλειες του Βερολίνου ύψους εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ! Οπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν παίρνει εύκολα μια ηγεσία την απόφαση να χάσει τόσα λεφτά. Από την άλλη, αν δεν αποφασίσουν οι Γερμανοί να πληρώσουν, το ευρώ, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι το όπλο της πανευρωπαϊκής ηγεμονίας τους, θα διαλυθεί. Το δίλημμα είναι κρισιμότατο. Την απόφασή τους θα τη δούμε.
--------------------------------------------------------

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

http://youtu.be/qjV0_5OAIiE

μπαρμπαλιας είπε...

ελα Γιαννακι καλημερα
εγερτηρια ,εμβατηρια,σημαιες,εθνικη επαρση...
ολα αυτα τα κοροιδευαμε,τα γελοιοποιησαμε με την προπαγανδα της σοσιαλαριστερας του Ανδρεα και των παραφυαδων του ,των σφουγκοκωλαριων και των βολεμενων συνδικαλ-ληστων...
η εννοια πατριδα θρησεια οικογενεια την εφαγε το να περναμε οι βολεμενοι καλα στους παρνασους με τις γκομενες και τα μπεμβεδια ..
ο λαος να αποκοιμηθει γλυφοντας κοκκαλακια και προσκυνοντας πρετεντερδες κλπ κλπ
τα αποτελεσματα εδω ...
δεν μιλαω για τις μαλακιες περι "γυπσου","βαρεως ασθενουντων"και "υγειινων διακοπων στα μακρονησια"...
φτασαμε στα Πολυτεχνεια ...και στην αντισταση...
και βρεθηκαμε στις Βρυξελες με τα χαβιαρια και τα μοντελακια και την μποεμ ζωη...
και καταντησαν τα οραματα του κοσμου...η αγωνια πως θα πληρωσει τα χαρατσια και τους φορους ,για να μην χασει το σπιτι του...
ετσι το καταντησαν ...
αν με ρωτησεις ν α διαλεξω ...
με αυτα που ζουμε σημερα ...
και μετα 65 χρονια περιπετειας..
θα γυρισω πισω και οπως ειπα χθες στον Μικε στην δραχμη...
γιατι σαν λαος ,εθνος και κοινωνια δεν εχουμε αυριο οπως παμε...
τωρα ομως το παιχνιδι της πατριδας ειναι χαμενο .
δεν υπαρχι μπρος "η πισω
ειμαστε στη γαλερα των πειρατων ,τραβαμε κουπι και τρωμε βουρδουλιες...α ξεχασα τρωμε και ληγμενα για να συνεχισουμε να τραβα με κουπι...
και βεβαια ,βεβαια οχι για ολους
γιατι ο θεος αλλους επλασεν και αλλους εκλασεν...

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ Ποιος μπορεί να σου πει οτι έχεις άδικο . Αλλα δε βαριέσαι ότι έγινε έγινε μυαλό θα βάλουμε ????

GIANNHS006 είπε...

καλημερα σε ολουσ παιδια η ταλαιπωρια μασ (σαν εθνοσ )συνεχιζεται.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ μας πονάει σήμερα αλλά έχει δίκιο

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννη ...η κυρια κωλοτρουμπα...

http://youtu.be/CgftCfGFzUk

giannhs kon είπε...

Που τη θυμήθηκες την παλιο π……Τα έχεις πάρει άσκημα σήμερα

GIANNHS006 είπε...

αγωνιστρια να σου πετυχη...

Γεράκι είπε...

Καλημερα κ απο μένα σε στους πρωινους....μια "χειμωνιατικη" ημέρα σήμερα..ελπιζω να μην "κρυώσουμε" χρηματιστηριακά...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα
Τι ώρα είναι αυτή ?? να μην επαναληφθεί σε παρακαλώ

Γεράκι είπε...

δεν εχεις προσδιορίσει ώρα ακόμα...απο χρηματιστηριακης αποψης..ειμαι ενεργος 30λ κ πλεον
νωριτερα απο την έναρξη...

giannhs kon είπε...

8.30

Γεράκι είπε...

8.30???????????

giannhs kon είπε...

χαχα βγάζουμε και γλώσσα Αχ αυτά τα σωμάτια αχ

Γεράκι είπε...

θα κάνουμε συμβουλιο την Δευτερα πρωι...κ θα αποφασισουμε...Σιγα μην χασουμε το ΣΚ μας..χοχοχο

giannhs kon είπε...

Ε ρε απολύσεις που χρειάζονται

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα αδέρφια.
Μια σκοτεινή μέρα ξημέρωσε αλλά μη μασάτε λόγω Παρασκευής (στατιστικά) θα είναι θετική σήμερα για το ΧΑΑ.
Βλέπω τα πήρε ο μπάρμπας πιο πάνω και δεν έχει άδικο, θα τα διαβάσω τώρα προσεκτικά και θα επανέλθω.
Αν με ρωτάτε την ίδια άποψη έχω κι εγώ πατώντας στα 60 όπου νά' ναι.
Περιμένετε λίγο και θα βγει ο ...κυβερνητικός εκπρόσωπός μας (ο Μικές ντε)να τα διαψεύσει όλα χαχαχα
Αλήθεια αυτή η θέση θα του πήγαινε γάντι (μια ιδέα ρίχνω, μη βαράτε).
Περιμένω και τον φίλο μου τον Αλέξανδρο σήμερα και του αφιερώνω ένα στιχάκι
Πότε βούδας πότε Κούδας
πότε ταύρος πότε αρκούδας!

Γεράκι είπε...

ωπα...απειλες..?
Την Τρίτη στάση εργασίας..Τετάρτη απεργία..κ ίσως Πέμπτη κατάληψη..κ την Παρασσκυη πάλι συνεδριαση..
αρα παει κ η επομενη εβδομάδα...
μια χαρα την βολεψαμε..

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΑΑΑΑ!!!!!!

Καλημέρα ΠΑΝΟ

Γεράκι είπε...

καλως τον Πάνο..

Γεράκι είπε...

ψιλομπλε βλέπω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σας παιδιά.
Τα διάβασα προσεκτικά τώρα και δεν έχω τίποτα περισσότερο να πω.
Μια αποτύπωση της πραγματικότητας κάνει ο Δελαστίκ που δεν χωράει συζήτηση. Δεν έχουμε ούτε είχαμε κυβέρνηση που θα πατούσε πόδι και θα έβαζε τις φωνές την επόμενη μέρα της καθυστέρησης καταβολής της δόσης, πάει και τελείωσε. Τώρα γιατί γίνεται αυτό και ΑΠΟ ΠΟΥ τους κρατάνε οι Γερμανοί όλους αυτούς που συμμετέχουν στον θίασο θα το γράψει η ιστορία όταν εμείς θα έχουμε αποδημήσει εις Κύριον.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.

Γεράκι είπε...

ερχονται με το χθεσινο mood..

Γεράκι είπε...

πρεπει να αλλαξει...κ κατι κανουν τωρα..το κλαδι στο 20αρη εντουτοις δεν σπαει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κάρα.

michele είπε...

Ο Μπαρμπας εχει πλακα.Διοτι εγω θελω να λεει αυτα που πιστευει ο ιδιος με την μεγαλη του πειρα.Τωρα αν μου φερνει εδω αρθρα του Δελαστικ ο οποιος ειναι πολυς καλος δημοσιογραφος,αλλα βλεπει τα πολιτικα θεματα μεσα απο τα ματια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κομμα με το οποιο κατεβηκε στις εκλογες,αστα βραστα.
Αντε να παμε στη δραχμουλα να τελειωνουμε.Αλλα εχουμε και παιδια και νεους σ αυτη τη χωρα.Καλο ειναι να μην πεινασουν ειναι που ειναι τα πραγματα πιεσμενα..

Γεράκι είπε...

Καρα...τι βλεπουμε...?

Γεράκι είπε...

πλακωσε το μπλε..κ χωρις γκαπς..

Γεράκι είπε...

τωρα εχουμε αντιστασεις..κ πρεπει οπωσδηποτε να τις φαμε λαχανο αμεσα..εαν πιστευουμε σε κατι καλυτερο

karaefthimiou23 είπε...

Πόπη Τσαπανίδου Αντώνη,καλό το πουρό χαχαχα

Bondexj είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα

giannhs kon είπε...

Νέα άνοδος για τις τιμές των ελληνικών ομολόγων στην 10ετία - 32 με 33 μονάδες βάσης και απόδοση 17,25%

michele είπε...

Για το τι θα γινει: Η αποψη μου:
Συνδυαστικη λυση ενδεχομενως μεχρι τις γερμανικες εκλογες.Δηλ.
Μειωση επιτοκιων,επαναγορα ομολογων,επιστροφη των κερδων απο τα ομολογα απο τις κεντρικες τραπεζες,απελευθερωση κονδυλιων απο ΕΣΠΑ κλπ.
Αργοτερα οταν δεσουμε ,αν και εφ οσον το πρωτογενες πλεονασμα μπορει να μας κανουν και κουρεμα που ειναι η πιο καλη λυση.Τωρα αμεσα ,ειναι δυσκολο να πουν στους Ευρωπαιους φορολογουμενους ,κουρευονται και τα δικα σας λεφτα( εκτος απο τους μεγαλοεπενδυτες PSI).

Unknown είπε...

Καλημερα συναγωνιστες,,,ΝΟ MILK TODAY...FRONT RANINK πολλυ σημερα ,,Αφιστε τα χαρτακια ηρεμα να κατεβουνε,,,βρε παιδια

karaefthimiou23 είπε...

Μέχρι τις 2 που λήγουν τα options,είναι για παρακολούθηση.Μετά θα δούμε το πραγματικό έργο.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το καλύτερο μέχρι στιγμής το σχόλιο του Κάρα 10.41΄ (τα ξεχάσαμε κι αυτά μέσα στην παραζάλη μας).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα John, Μικέλε, Βαγγέλη και Αndrea

Γεράκι είπε...

παλι σιγα σιγα σεταρονται...θα εχουμε ισως μια καλη ευκαιρια καποια στιγμη..ισως να ειναι αυτο που λεει ο Καρα...we will see...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα καλημερα.Πανο ταυρος τωρα.

karaefthimiou23 είπε...

Παίδες βλέπω και ξαναβλέπω τα διαγράμματα στις αερόφουσκες και δεν διακρίνω κάτι θετικό πλην trading εξαιρετικά βραχύβιου.Αντιθέτως δείχνουν πολύ χαμηλότερα νούμερα.Για παράδειγμα στη ΠΕΙΡ έχει ενεργοποιηθεί από το 0.445 ο σχηματισμός σαμπουάν με στόχο τουλάχιστον το 0.21,εκτός αν περάσει ξανά πάνω από το 0.445.Τα χειρότερα δια γυμνού οφθαλμού είναι της ΑΛΦΑ και της ΕΤΕ.Προσωπική άποψη βέβαια και ως στιγμής αν δεν αλλάξει κάτι.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Πάνο.

Γεράκι είπε...

ναι μιλαω για συντομους στόχους..δεν εχει αλλαξει τπτ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ταυρος μεν χαωρις χαρτια δε

Γεράκι είπε...

η διασπαση κ κατοχυρωση του 266 θα εχει ενδιαφερον..εαν γινει ποτε..γιατι εαν οχι..τοτε..κλαψ..

Γεράκι είπε...

ΔουΤουΡουτουτου..για αυτον μιλαω..

Γεράκι είπε...

ο ΓαΔαρχης ειναι σε καλυτερο mood..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αλέξανδρε, αναμένω και αλλαγή φωτό σύντομα!

Γεράκι είπε...

πεσμενοι ογκοι...

michele είπε...

Λιγα με την Ποπη,κανουμε και στο ιδιο μερος διακοπες.Εχουμε πιει και ενα ποτο μαζι χαχα .Με την γυναικα μου μαζι βεβαια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

5 εκ στο ημίωρο ψόφια πράγματα, μετά τις 2 θα δούμε ή όχι φως όπως είπε και ο Κάρα

karaefthimiou23 είπε...

Ε τότε τι ταύρος είσαι χωρίς χαρτιά χεχε

Ο DAX ετοιμάζεται να γράψει το 6 μπροστά,καλό ξύλο και σήμερα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλά βρε Μιχάλη,ωραίο πουρό την είπα,δεν την είπα μ.....ο χαχαχαχα

Γεράκι είπε...

ο 20αρης παιζει κακκιστα...

Unknown είπε...

Εκη στην Γεκ τερνα ειναι πολλυ αδικοι,,,Ουτε last koll για την πτιση δεν θα κανουν,,,,,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γιατι βρε καρα? Πιστευω οτι ειναι για πανω,αρα ταυρος, αλλα δεν εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ σημα εισοδου αρα αχαρτος,που το περιεργο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέχρι να αλλάξει στολή καθυστέρησε χαχαχα
Στην μία σκάλωναν τα νύχια και στην άλλη τα κέρατα

Γεράκι είπε...

θα μας βγαλει την ψυχη...μαλλον θα τα ανοιξω το μεσημερακι παλι..δεν αξιζει η ψυχικη οδυνη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήρεμα βρε Αντώνη και σε θέλουμε καλά...αφού δεν θα δείξει τίποτα σπουδαίο αυτήν την ώρα

Unknown είπε...

Γερακι πολλυ καλλη η συνεδριαση εναι η νινεμια ,πριν την κατεγιδα που θελουμε (ανοδικη καταιγιδα)..Να μην εχη τζιρο καθολου σημερα ,,μεχρι και πουλοβερ να πλεξουμε,,,

Γεράκι είπε...

κοιτα να δεις τι ωραιοι σχηματισμοι διαμορφωνονται..αλλα καπου πρεπει συντομα να μπει ενα στοπ για να παιξουν..αλλοιως μου χαλανε...
Μπραβο 20αρη μου..χεχε..στεκεται παλι στο κλαδι..αντε σπαστο να τελειωνουμε..

Γεράκι είπε...

παντως απο διακυνμαση δεν εχετε παραπονο..ενα πανω..ενα κατω...
Ας απολαυσουμε Ποπη τοτε με εσπρεσσακι

Unknown είπε...

Θα μας βγαλης στο κλαρι γερακι,,,χα χα Ναι αλλα εχη αυτον τον χαμινη η ποπαρα....Ασε που λενε οτι τα εχη με χρηματιστη,,που το βαζης αυτο

karaefthimiou23 είπε...

Το χαιρέτησε το 6 o DAX,γερμανική καταιγίδα.

Unknown είπε...

Καρα πιο 6 ??? 0.44 κατω ειναι

michele είπε...

O,τι θελεις λεγε Καρα,μην μ ακους εμενα.Ναι Βαγγελη ,με χρηματιστη τα εχει οντως.

Γεράκι είπε...

μαλλον για bloom με βλεπω..
το κλαδι λυγιζει..γιατι οσο πανε κ πιο ακρη κρεμονται...στον 20αρη..ποσο θα αντεξει το κακομοιρο..?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αν μου κανει τη χαρη και παει στο 240 που λεω τοσον καιρο θα ειναι ευκαιρεια ζωης και τοτε Πανο θα δεις φωτογραφια.
Μακαρι να μας κανει τετοιο χατηρι

karaefthimiou23 είπε...

6984(-0,84%) Βαγγέλη.

Γεράκι είπε...

δηλ θες στο 61.8% της διορθωσης...γιατι να μην μεινει στο 50%...??Καλυτερα δεν είναι?
χεχεχε

Unknown είπε...

Γερακι μην ανχονεσαι οτι λυγιζη (σαν το καλαμι)δεν σπαη

Γεράκι είπε...

με διασπαση του 281...κατι γινεται..αλλα μιλαμε για προσκαιρα ωφελη...

Γεράκι είπε...

ρε το ατιμο..παλι κρατησε...

michele είπε...

Χαιρετω και τον ταυρο χωρις χαρτια! Γεια σου Αλεξ.Πρωτοφανης ορος χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ο ευαίσθητος κ.Κρίτων Αρσένης
Λέει: «Τα τελευταία δυόμισι χρόνια επικρατεί η άποψη ότι πρέπει να ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την οικονομική κρίση. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή περισσότερα προσφέρουν οι ψύχραιμοι συμπολίτες μας που συνεχίζουν απαρέγκλιτα να κάνουν όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά τους σε όποια θέση και να βρίσκονται. Αυτό κάνω και εγώ πάνω στα θέματα περιβάλλοντος, υγείας, αλιείας και ανθρωπιστικής βοήθειας για τα οποία είμαι υπεύθυνος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
KAI ΓΙΑ ΑΥΤΟ :
Και ξαφνικά, λίγο πριν ξεκινήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα εμφανίστηκε από το πουθενά ένας έλληνας ευρωβουλευτής, έκανε ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες αυτές γιατί θα ενοχλούνται τα δελφίνια και οι φάλαινες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το 2,40/2,37/ για την ακριβεια Αντωνη ειναι διαγραμματικο σημειο δεν βγαινει απο fibo στο οποιο αλλωστε δεν εχω καμια εκτιμηση

Unknown είπε...

Καρα δικιο εχης>>.αλλα οπως το εσπασε μπορη να το ξανσπαση κινος,,,κολονη η γερμανια

michele είπε...

Βεβαιως και ειναι διαγραμματικο σημειο το 240..Αμα κανει νεωτερο χαμηλο η ΕΤΕ μπορει και να παει.

karaefthimiou23 είπε...

Αν δούμε 240,δεν λέω ότι δεν θα το δούμε,τότε δεν θα'ναι ευκαιρία για μια ζωή παρά μόνο για μια καλή αντίδραση.Το bull σενάριο χαλάει για πολύ καιρό με διάσπαση του 266,πάμε σε πιο πολύπλοκα κυματικά και διαγραμματικά σενάρια.

Unknown είπε...

Σωστος ο Αλεξ,,,,βασταη το κασερι και περιμενη εχη ταιμινκ...Αρα ειναι κασερωταυρος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

xexe δεν πειραζει

Γεράκι είπε...

οκ..ελα ομως που συμπιπτουν κ τα fibo (για την ακριβεια 235)..ειναι ενδιαφέρον..
Μπορεις απο περιεργεια να μου πεις πως το βγαζεις (με email?)..εαν μπορεις...να μαθαινουμε κ τπτ...θενκς..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες ενας τροπος υπαρχει να παμε στο 2,40 και θα ειναι οντως ευκαιρεια ζωης αλλα σιγα σιγα θα τα δουμε ολα

Γεράκι είπε...

μια στιγμη..εννοειτε την στηριξη απο τα προηγουμενα υψηλα..?
εγω φανταστηκα κατι πιο πολυπλοκο..
οκ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

απλως για την ιστορια και για να εχουμε να λεμε πρωτο εγραψα το 240 παρα πολυ κοντα στα προσφατα υψηλα οπως θυμαστε μαζι με το 3,20 της εχαε

Γεράκι είπε...

ναι εχει μπλεξιματα μετα οπως λεει ο Καρα..οτι βιωνουμε τωρα δηλ αλλα σε διαφορετικο κ πιο σημαντικο timeframe...

karaefthimiou23 είπε...

Από τα ψηλά αυτό που κάνει η αγορά είναι συνεχή 3άρια,δεν είναι κλασική διόρθωση ανοδικής αγοράς.Έχουμε δρόμο ακόμα,μετά τις ανακεφαλαιοποιήσεις κι αφού κατακάτσει η σκόνη θα δούμε τι σόι κίνηση έγινε ως τώρα και τι θα γίνει στο μέλλον.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο για το αν εχεις biased αποψη για την κατευθυνση του χαα και ψανεις οντας αχαρτος το timing της τοποθετησης ,εγω δεν βλεπω κατι πρωτοφανες σε αυτη την τακτικη.

Γεράκι είπε...

εαν παμε στο 240..να την βράσω την ανοδικη κίνηση μας..ασχετα εαν μιλαμε για τρελες αποδόσεις...

Και παραλληλα για καποιον που ασχολειται καθημερινα..ειναι οτι καλυτερο!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι είναι Αντώνη,χαλάει μεσοπρόθεσμα το bull σενάριο.

Γεράκι είπε...

καλα λεει ο Αλεξανδρος 11.55..εγω το ειπα με αλλα λογια..

Γεράκι είπε...

Ναι Γιαννη εχεις δικιο..ειναι ολοφανερο..Αναμονη...Εδω είμαστε...
Απλα εδω θελει εργένηδες παιχτες ακομα...κ οχι μονογαμικους..ελπιζω να το πιασατε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντωνη εαν τραβηξεις το ανοδικο καναλι απο τη αρχη της κινησης του 20αρη θα δεις οτι η τελευταια φορα που ηρθαν σε επαφη ηταν το 228 Συμφωνα με τη θεωρια εκει θα επιστρεψει σε αναστροφη της κινησης,αλλα ακριβως απο πανω ειναι σωρεια στηριξεων στο 237.
Εαν δεν κρατησει επομενο σημειο ειναι η αρχη της κινησης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν εχω προβλημα να τεκμηριωνω την αποψη μου οποτε δεν υπαρχει λογος για ιδιωτικο meil αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν ασχολεισαι με κατι καλο ειναι να προσπαθεις να το ψαξεις λιγο ωστε αν χασεις τουλαχιστο να ξερεις γιατι.Και ασφαλως δεν εννοω τον Αντωνη που ειναι μαμουνι και το ψαχνει πολυ

Γεράκι είπε...

ελα...ειδα τον χαρτη της EU απο bloom...μονο εμεις ακομα ειμαστε πρασινοι...χεχε..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

με την ευκαιρεια να πω οτι οταν εκνευριζομαι και τα χωνω, ποτε σε καποιον συγκεκριμενα,ειναι γιατι με εκνευριζει να ακουω φιλους να κανουν κουτουρου πραγματα και να χανουν δουλεμενα λεφτα απο καταφανη αγνοια.Θα μου πεις εσυ εισαι καλυτερος? μπορει οχι αλλα οταν γραφω κατι μπορω να πω απο που μου ηρθε και που υπαρχει γραμμενο.
Αυτο δεν διασφαλιζει κερδος αλλα σιγουρα μειωνει την πιθανοτητα χασουρας

Γεράκι είπε...

εγω προς το παρον δεν μπορω να δω το 240 με βαση τα δικα μου τερτιπια..αντιθετα ακομα ειμαι "ταυρος"..δεν αποκλειω ομως τπτ κ για αυτο πρεπει να ακουω ολες τις υπευθυνες αποψεις γύρω μου..

michele είπε...

Επειδη βιαζομαι τωρα παιδες,θα συμμετασχω κι εγω αργοτερα στην πολυ ωραια κουβεντα σας..τα λεμε after

Γεράκι είπε...

Στο 60λ ειμαι ΑΡΚΟΥΔΟΣ...οχι ακομα στο ημερήσιο...Και δεν θα εχω προβλημα να αλλαξω πλευρο..πιστεψτε με..
Σημειωση: Ασχετα εαν κάποιος επρεπε να ειχε ηδη μειωσει τις θέσεις του κατα 75% με βάση το ημερησιο.
Μιλαω με βάση τον 20αρη κ οχι μεμωνομενα χαρτια...

nomad είπε...

Καλημέρα,

Διπλή προσωπικότητα το ΧΑΑ σήμερα, πάνω θέλει ο ΓΔ κάτω θέλει ο ΔΤΡ.

Στα πλαίσια αυτά κι εγώ βγήκα σορτ στον 20άρη κρατώντας τις μετοχές μου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

υπαρχει βεβαια και το πολυ καλο παιζουμε δεικτες κι οχι μετοχες
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?
για δειτε ποσες φορες μια μετοχη με αξιοπρεπεις ογκους εκανε σοβαρη κινηση εναντια στον δεικτη και δεν την λενε κοκα κολα
Και οταν συνεβει αυτο ηταν απλα προαγγελος της κινησης του δεικτη.Εδω δεν μπορεις καλα καλα να βγαλεις λεφτα ακολουθωντας την ταση και θα πιασεις την μια μετοχη που μια στο τοσο θα παει αντιθετα στο ρευμα?
ΒΛΑΚΕΙΕς

Γεράκι είπε...

Χαχα..δεν ειμαστε στο αμερικάνικο..που κ εκει οταν το κλιμα αλλαξει..δεν κάνει διακρίσεις...
απλα εγω ηθελα να ειμαι συγκεκριμένος...γιατι ισως ακουγα παλι περι πραγματικης οικονομιας..χεχε..

nomad είπε...

Αλέξανδρε με το 12.20 ελπίζω πως δεν απαντάς στο 12.17 δικό μου, ή σε αυτό απαντάς;

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ηρακλή.ο 20άρης εδώ και πάνω από 1 ώρα βρίσκεται κάτω από την ανοδική γραμμή του.Η πραγματική του κίνηση για σήμερα θα γίνει μετά τις 2.Οι αερόφουσκες πάντως είμαι ψιλομαρτυριάρες.

Γεράκι είπε...

ειναι εε?

Γεράκι είπε...

το κλαδι καλα κρατει..

Unknown είπε...

Ασπαζουμε την γνωμη του νομαδ..Απλως δεν την ανελισε πλιρως και ισως σας μπερδευη..Σε καθε ταλαντωση του ΓΔ καπιες μετοχες κτιζουν προς τα πανω,σε αποκλιση με τον δικτη...Υπαρχουν παραδιγματα αυτη την στιγμη..Αυτο εγω καταλαβα

giannhs kon είπε...

Χαχα καλό του ΚΑΡΑ

karaefthimiou23 είπε...

Στο 279 η ανοδική γραμμή Αντώνη και στην αντίδραση που έκανε πριν 1 ώρα ως εκεί πήγε.Απ'ότι φαίνεται έχει τη σημασία του το σημείο όπως και το 276 που έκατσε 3 φορές ως τώρα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

nomad σε τρια λεπτα δεν θα προλαβαινα...

Andreas D. είπε...

έχω την εντύπωση οτι θέλει να πάει πάνω και δεν το αφήνουν...ακόμα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα το ειδα για δουλευω παραλληλα,

/υπαρχει βεβαια και το πολυ καλο παιζουμε δεικτες κι οχι μετοχες/
το αντιθετο ηθελα να γραψω καποιοι λενε εγω παιζω μετοχες δεν με νοιαζει ο δεικτης ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ
ειπα και εγω τι τον τσιμπησε τον nomad

nomad είπε...

Βαγγέλη ο ΓΔ θέλει να σπάσει την καθοδική γραμμή αντιστάσεων-κορυφών, αντίθετα ο ΔΤΡ έχει περάσει κάτω από τη γραμμή των στηρίξεων-χαμηλών από τον Ιούνιο.
Ο 20άρης κάπου ανάμεσα τραβιέται κάτω από τράπεζες και πάνω από τα υπόλοιπα, επειδή το βλέπω μάλλον κάτω βγήκα σορτ.

όσο για τις μετοχες δεν αξίζει να δώσω ΓΕΚ εδώ και την κράτησα

αυτό είναι όλο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το μονο που θα ηθελα ειναι οταν λεμε κατι τεχνικα να το βασιζουμε καπου η αλλιως να λεμε το γραφω διοτι ετσι μου ηρθε

giannhs kon είπε...



Εγώ ζήτησα κάτι το πρωί αλλά δεν βλέπω να γίνετε και θα αρχίσω να τα παίρνω χαχα

Και για να μην ψάχνεις

Για σήμερα θέλω συμμάζεμα των δεικτών χωρίς πολλές κουβέντες και βλέπουμε μετά

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και για να σας αφησω αυτος ειναι ο λογος που ακολουθω τον 20αρη και οχι τον γδ ο οποιος ειναι πραγματι αλλα αντι αλλων.
Το κακο ειναι οτι οι περιπετειες τον τραπεζων θα χαλασουν την μεσοπροθεσμη και πανω αξια του 20αρη

Γεράκι είπε...

μια χαρα τα ειπαμε...ολα τα εχει ο μπαξες..απο πολιτικα έως ΧΑΑκα..

Γεράκι είπε...

στο πρωτο κλεισιμο του 20αρη κατω απο 200αρη απλο..ξεκιναμε δεήσεις κ τάματα..

nomad είπε...

Αλέξ οκ, δεν υπάρχει τίποτα

θα με στεναχωρούσε αν η τελευταία λέξη ήταν για μένα και ρώτησα

κατά τα άλλα για ανάλυση, απόψεις, κριτική, με επιχειρήματα κ.λ.π. εννοείται είμαι μέσα με χαρά κιόλας γι'αυτό συμμετέχω

Unknown είπε...

Αντιλαβου πλιρως

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το site εχει μεγαλωσει πολυ και αρκετοι ανθρωποι μιας διαβαζουν θεωρω οτι σε καποιο βαθμο εχουμε μια μικρη ευθυνη για οτι γραφουμε αυτο ειναι ολο

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε διέκρινες κάτι και αναφέρεις αυτά που έγραψες ή έτσι τα έγραψες?

nomad είπε...

Πάντως επειδή διαβάζω τώρα και τα προηγούμενα, δε βλέπω κι εγώ 240

Αν σπάσει τη γραμμή λαιμού του ΩΚΩ, η οποία γραμμή λαιμού οριζεται από χαμηλά 11Οκτ και 1Νοε δείνει στόχο για πολύ παρακάτω, δλδ 214 και κάτω

Ελπίζω πως είναι ένα ενδεχόμενο που δε θα επιβεβαιωθεί

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι είναι Ηρακλή,στο 226 περίπου έχει στόχο το σαμπουάν(344-284),όπου και υπάρχει ορατή συσσώρευση του δείκτη από τον Αύγουστο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χαχαχα ουτε και σενα αφορα βρε καρα φυσικα, αλλα δεν με τσιμπησε καμια μυγα στα καλα καθουμενα/ή μηπως με τσιμπησε τελικα?/Παντως δεν θα απαντησω σε κανεναν αλλον εαν αυτον αφορουν τα οσα εγραψα
1/γιατι δεν ειναι σωστο
2/γιατι η γνωμη μου δεν εχει και καμια σημασια
3/γιατι μπορει να εχω αδικο

karaefthimiou23 είπε...

Υπάρχει όμως και ένας μικρότερος,στο 293(12 και 30/10)όπου δίνει το 240 που λέει ο Αλέξανδρος.

karaefthimiou23 είπε...

Όχι ρε Αλέξανδρε,δεν παρεξηγιέμαι έτσι και για μένα αν τα'γραψες,απλά μήπως έχω χάσει επεισόδια γιατί σε είδα κάπως και δεν θέλω να στεναχωριέσαι με κάτι που ενδεχόμενως σε χάλασε.

Γεράκι είπε...

παντως πρεπει να εχουμε την ανεση της ελευθερης αποψης..κ όλοι οι νέοι φίλοι μας να το γνωρίζουν αυτο κ να διατυπώνουν την γνώμη τους..
Χρειαζόμαστε την μέγιστη συμμετοχή όσων μας παρακολουθουν..

Γεράκι είπε...

θέλει ομως κουβέντα αυτο....το έχω ξανα αναφέρει σε παρόμοια περίπτωση...

nomad είπε...

ΑΛέξανδρε έληξε αυτό το θέμα, καταλάβαμε πως δεν αφορά κανέναν μας, είναι ξεκάθαρο αυτό και τέλος

εγώ θα συμφωνήσω μ'αυτό που είπες, το θέμα είναι να μη χάνουμε λεφτά τα οποία είναι δουλεμένα και δε τα βρλήκαμε στο δρόμο

nomad είπε...

Βρε Αντωνη θέλει κουβέντα από όλους συμφωνώ, αλλά που να πάρει σειρά κανείς όταν αρχίσουμε εμείς, χαχαχα

Γεράκι είπε...

ναι εχεις δικιο...πλησιαζουμε...στο σταυροδρομι..παντως το κλαδακι εχει αντεξει αλλα δυστυχως κινειται κατα μήκος του..διασπαση 281&..

Γεράκι είπε...

κ μετα η περιοχη 284-286 ολα τα λεφτα...

Unknown είπε...

πντως γερακι την εχης υδρωση τηνφανελα με αυτο το κλαρακι..Νομιζω οτι το φροντιζουνε καλλα ..Που ακριβως το τοποθετης στον γδ

karaefthimiou23 είπε...

Με 16 μύρια τζίρο και ένα φύλο συκής κρατάει.Να δούμε τι θα γίνει όταν θα ενταθεί το ματς,προς το παρόν είμαστε στις πασούλες.

Γεράκι είπε...

οχι ΓΔ..μονο στον 20αρη...ψηλο στις 14 κ χαμηλο στις 15 το σημερακι..
Ουσιαστικα ειναι η διασπαση που εκανε την οποια πλεον δοκιμαζει..ξανα..ξανα..κ ξανα....

PS είπε...

όποιος τα βρήκε στο δρόμο τα λεφτά....του επιτρέπετε να πάρει τράπεζες σήμερα?????

Γεράκι είπε...

να ρωτήσουμε τον Hewlett..
χαχαχαχα

Γεράκι είπε...

καλα απο ογκο..σε λιγο δεν θα τους εμφανιζει η πλατφμορμα...

Γεράκι είπε...

τι σχεδιάζουν άραγες???

Παπαπα...Καιροφυλαχτουν...

nomad είπε...

ΝΤΕΛΛ εξαρτάται αν βρ΄κες ευρώ ή λάβα, χαχα

nomad είπε...

λεβα

karaefthimiou23 είπε...

ΝΤΕΛΛ δεν απαντάει στα τηλέφωνα η JP Morgan...

Γεράκι είπε...

με τετοιες απαντησεις απο τους "παλιους"...σωθηκε το site..χαχαχα..

Γεράκι είπε...

Παμε!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όποιος τα βρήκε στο δρόμο χαχα υπάρχουν και τέτοια ενδεχόμενα?
Πλησιάζουμε στις 1,45 και μετά...Κύριος οίδεν

Γεράκι είπε...

Κοκκινο προς το παρον...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχετε τα εύσημα όλων πιστεύω για τους προηγούμενους διαλόγους που δείχνουν επίπεδο παιδιά...τώρα τα διάβασα και συνεχίστε έτσι!

Ποιο κόκκινο εννοείς Αντώνη?

Γεράκι είπε...

δημοπρασιες...
ακομα προς το κοκκινο...

Γεράκι είπε...

τι θελουμε?..να ανοιξει κατω κ μετα πανω ή καρφι πανω..?

PS είπε...

Κουβαλούσα ξύλα και ζεστάθηκα...
Έίναι ώρα για μια μεγαλοπρεπή ΒΟΥΤΙΑ

nomad είπε...

Γεια σου Πάνο

για να δούμε τις προθέσεις του μαγαζιού

Γεράκι είπε...

Ζουμε για το κοινο μας..Πάνο...
χοχοχοχο...

Γεράκι είπε...

κλεινουμε γκαπ κ πεταμε πάνω (θα θελα..χεχεχε)..

PS είπε...

Μοιρασμένο το παίγνιο μεταξύ αγορ.-πωλητών,51% αγορές επί όγκου,για όσο αυτό συνεχίζεται,δείχνει ελαφρά πάνω.

Γεράκι είπε...

εσεις λεγατε οτι θα δουμε δράση..αντε θα μας παρει η νυστα μεσημεριατικα...
Καντε κατι...!!! Γιατι ειμαστε απο κατω...
Με άλλα λογια..Πιο ευκολα παμε κατω παρα πάνω..

Unknown είπε...

α

Unknown είπε...

αυτο που ελεγα το πρωι ηταν οτι θα πλεκαμε σημερα ,,οτι θα μας επερνε ο υπνος ..Αλλα αυτο που σιγουρα θελουμε ειναι η σταθεροτιτα του οπαπ αν οχι λιγο ανοδο..την σταθεροτιτα των τραπεζων και την διορθωση μερικων χαρτιων που δωσανε κερδη την εβδομαδα..Πιως μεγαλοεπενδιτης θα βαλη σιμερα χρημα εν ωψη πολυτεχνιου

Unknown είπε...

Τουτεστιν το αγγλικο ασμα NO MILK TODAY

PS είπε...

ενεργοποίησε αγοραστές το επίπεδο 787-788 ως τώρα

Unknown είπε...

Alla οπως βλεπης ο πειραιας και οι γαβροι ωσ γνωστον δεν βαστιουντε με τιποτα

Γεράκι είπε...

ετσι..ετσι...απολυτα σωστος ο Βαγγέλης...

PS είπε...

καλά πάει,αυξάνονται όγκοι/ποσοστά αγορών

PS είπε...

το πόσες μολότωφ ή χημικά μπορεί να πέσουν λόγω Πολυτεχνείου,θα ήταν το ΕΣΧΑΤΟ που θα κοιτούσα ως αγοραστής

Unknown είπε...

Α ναι γερακι ..Και μερικοι μερικοι να αφισουνε και κανενα χαρτα κι στην Γεκ,,,,σφεντονα την κανανε,,χα χα

Γεράκι είπε...

ολε ο γάβρος...

michele είπε...

Hρθα με ζητησατε?? χαχα

michele είπε...

Η ΠΕΙΡ ξεκινησε το νταβαντουρι

Unknown είπε...

Ντελι κατα την γνωμη μου το φωβαβε,,ειμαστε και ανεγκεφαλοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεράκι έκλεισε το γκαπέ σου να ησυχάσεις?

Καλησπέρα Νίκο

Γεράκι είπε...

παει για την τριτη προσπαθεια ο πειραιωτης..σπασε την ανεθαματισμένη...!!!

Γεράκι είπε...

καλησπερα Νίκο...
ηθελε το κατω κ μετα πανω..

Γεράκι είπε...

κολωνα στο 281&..απαιτειται αποφυγη..

michele είπε...

Εδωω να περασει λεω εγω..

Γεράκι είπε...

αλλοιως θα μας μαζευουν με τα κομματακια...

michele είπε...

Περασε

Γεράκι είπε...

παμε για την τριπλα....αλα Μέσσι..

PS είπε...

...επί 38 χρόνια πάντα κάτι συμβαίνει στην επέτειο,που δεν σχετίζεται όμως με μετοχές
ΕΜΗς ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΜΑΙ.........

Γεράκι είπε...

Ποιος μαρκάρει...ο Μουνιτης???

Γεράκι είπε...

Ελα ρε Μεσσι...

Γεράκι είπε...

Δυσκολος ο Μουνιτης...παμε τωρα ξανα..

michele είπε...

Αντωνη καλα το παω ,μολις μπηκα εε?? να τα λεμε αυτα χαχα

Γεράκι είπε...

Αντε αγόρι μου...

Γεράκι είπε...

Παμε...βλεπει τέρμα ο Μέσσι!!!!!

Γεράκι είπε...

Τα λεμε..κατσε να βαλουμε κανενα γκολάκι μου ομως...χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η μουλάρα θα ξυπνήσει επιτέλους?

GIANNHS006 είπε...

Ο τζιροσ τσιροσ ομωσ

PS είπε...

τώρα στεκόμαστε για να κοιτάξουμε αν υπάρχει ψηλότερο σημείο,διπλή κορυφή κάναμε,κάποιοι μάλλον κουράστηκαν όμως

michele είπε...

Εκανε λιγο πιο πανω,αλλα δεν παυει να ειναι διπλη κορυφουλα

τζιρος δεν υπαρχει περιμενουμε την Τριτη τωρα

PS είπε...

με πολύ καλό τζίρο σε 5 5λεπτα την έπιασε μικ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 341   Νεότερο› Νεότερο»