Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη...


ANΘΡΩΠΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ,ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
του Νίκου Ξυδάκη..

Aς μη βιαστούμε να συμπεράνουμε. Η δικαστική και κοινοβουλευτική έρευνα, τώρα πια, θα δείξουν ποιοι παρανόμησαν ή απίστησαν κατά τον χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ. Και ασφαλώς θα αποδοθούν ευθύνες. Εως τότε, ας παραμείνουμε νηφάλιοι και κριτικοί: η οργή είναι κακός σύμβουλος. Και η μνησικακία ακόμη χειρότερος.
Φυσικά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καμία ενδεχόμενη πλαστογραφία, απόκρυψη ή απιστία, καμία πράξη ή παράλειψη που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον. Ούτε πρέπει να υποτιμηθεί η παιδευτική και εκτονωτική λειτουργία των θεσμισμένων διαδικασιών προς απόδοσιν δικαιοσύνης. Αλλωστε, η ιδιοτελής έκνομη συμπεριφορά ενός κορυφαίου υπουργού στο έλασσον δίνει το μέτρο της υπευθυνότητας του ανδρός και στο μείζον· το ίδιο πρόσωπο που χειρίζεται μια λίστα, με την ίδια ηθικοπνευματική συγκρότηση, χειρίζεται τις τύχες μιας χώρας και μιας – δυο γενεών. Και δεν είναι ένας ο κορυφαίος, ούτε ενός η ιδιοτέλεια και η ολιγωρία.

Αυτή είναι η μία εξήγηση: άνθρωποι μικροί σε μεγάλες θέσεις, σε μεγάλες στιγμές· που δεν λογοδοτούν σε κανέναν, παρεκτός στον εαυτό τους και σε έναν νομιμοποιό αφέντη, αλλά όχι στον λαό, στους δημοκρατικούς θεσμούς, στην ιστορία, στην έγνοια για το όλον. Η άλλη εξήγηση, δυνητικά χλωμή ωστόσο, θα ήταν ο ντοστογιεφσκικός ήρωας: ο ικανός ταυτοχρόνως για το υψηλό και το βδελυρό. Πολύ χλωμή.
Παρ’ όλα αυτά: αν δοθούμε ολόψυχα στην καταδίωξη, κινδυνεύουμε να περιπέσουμε στην υπερβολή του «δίκιου», και να χάσουμε το δίκιο του παρόντος και του μέλλοντος. Υπάρχει μια δυσδιάκριτη πλην κρίσιμη γραμμή μεταξύ του δίκιου και της μνησικακίας, μεταξύ της απαιτητής τάξης και του εκτονωτικού κανιβαλισμού. Οι τελετές εκδίκησης αποσυμπιέζουν προσωρινά, αλλά κατόπιν το άχθος επανέρχεται οδυνηρότερο, διότι εν τω μεταξύ ο χρόνος τρέχει αμείλικτος, η ζωή βαριοκυλάει με άλλες δεσμεύσεις και ήττες. Να μη λησμονούμε το παρελθόν, αλλά να μην ξεχνιόμαστε κιόλας από τα παρόντα.

www.kathimerini.gr

130 σχόλια:

michele είπε...

Genius Mark..

ThitaDelta είπε...

Buongiorno a tutti amici...

TheHawk είπε...

Καλημερα σας!!

Και ερωτώ....

Σε περίπτωση που θα συγκαλυφθεί (με τον εναν ή τον άλλον τροπο) το κωμικοτραγικό γεγονος που διαδραματίζεται στην πολιτικη ζωή μας...

Εγω σαν πολίτης τι πρεπει να κάνω...?
Θα πρεπει να περιμένω τις επομενες εκλογες...?

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας

Σκέψεις για τους νέους εξοπλισμούς που εξάγγειλε ο υπουργός Άμυνας
Από factorx στις 29/12/2012

http://www.antinews.gr/2012/12/29/197356/#more-197356

εγω ειμαι με τον Μπαπαντρεου ,που ειπε ,λεφτα υπαρχουν...
ο χαμενος ειπε αληθεια τελικα...
μονο για μισθους ,συνταξεις και υγεια δεν υπαρχουν...

fasokinigos είπε...

Καλημερα στην παρεα!!.Φιλε μου Αντωνη μπορεις να κανεις κατι αλλο??......Εκτος και αν γινει γενικη επιστρατευση στους καναπεδες ???.....χαχαχα.......ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!!

fasokinigos είπε...

Κατσε βρε φιλε στα αυγα σου. Να πας να κανεις τι?? Να φωναξεις? να τους μουτσωσεις? να τους βαρεσεις? να τους σκοτωσεις και να σε τρεχουν για ζωοκτονια?......και μετα ποιον θα ψηφισει ο λαος??...τον μορφονιο τον Τσιπρα??....χαχαχαχα.....περιμενετε λιγο βρε μεχρι να μαθω και εγω το σορτ

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!εγω σας εχω πει τα κολπα με τους Πεπονηδες..πλακα τωρα θα εχει οι Τσιπραιοι να ψηφισουν οχι στην προανακριτικη .Παντως ΦΑΣΟ το short παιχνιδι παιχτηκε..σορταριστηκαν τα παντα στην Ελλαδα,τωρα θα εχεις διορθωσεις αλλα οι short θα ..καιγονται

Unknown είπε...

Καλημερα ,καλημερα,,Μουσικαρες σημερα ,το καλυτερο τους,συντονισμος στης ιδοτικες ερευνες..Οσο για το αθρο κατι τετιο λεγαμε και εμεις εδω εψες..Φασο σεκλεισε μεσα ο καιρος παη το καρτερι

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα σε ολους

fasokinigos είπε...

Καλημερα Μικελε και βαγγελη. Φιλε μου Μικελε...μεγαλη μπουκια φαε...μεγαλη κουβεντα μην λες. Για μενα (προσωπικη αποψη παντα)....το σκασιμο της ελληνικης φουσκας δεν ολοκληρωθηκε ακομα....Κατσε να ερθει ο Τσιπρας και θα σου πω εγω μετα.......Γιατι ετσι οπως το παει ο στραβουλιακας ειναι το μονο σιγουρο οτι θα κυβερνησει ο μορφονιος.....τρομαρα του χαχαχα

Unknown είπε...

Ο δικος μας ζαχαρωφ,εδειξε το δρομο πως χαλανε τα κρατη χρηματα τους σε οπλα...Αν θελεις ειρηνη προετοιμασου για πολεμο....Πολεμος πατηρ των παντων ,,και αλλα πολλα..Αλλα και εμεις με την πυρκαλ ,πουλησαμε πολλυ πραγμα...Δυστυχως αναποφευκτο

fasokinigos είπε...

Αυτη ειναι η αποψη μου...Και για να μην τα γραφω 2 φορες το κανω κοπυ παστε....Οποιος θελει το σχολιαζει........<>>

fasokinigos είπε...

Σάββατο 22 Δεκ 2012 - 13:34 Φασοκυνηγος IP: XXX.73.139.6
Kαλο απογευμα ΔΝ και σε ολους!!!!!. Πολυ ωραιο το σεναριο φαντασιας του φιλου email !!!.....Επειδη ομως ζηλεψα, θα γραψω και εγω το δικο μου "ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ" γιατι ακομα ΔΕΝ ειδαμε τον πατο του βαρελιου...ενω πρωτα θα παμε μια βολτουλα μεχρι τις 1600ΓΔ με τις απαραιτητες διορθωσεις (το 1600 δεν το λεω εγω, αλλα οι γραμμουλες). Τι σημαινουν 1600ΓΔ.....Σημαινουν 1)περισσοτεροι φοροι 2).....Μεγαλυτερη ανεργια....3)...μεγαλυτερη φτωχεια ...4) Αγανακτηση κοσμου ....5) Στα προθυρα ο Τσιπρας για πρωθυπουργος. Ο πρωθυπουργος μας δεν ειναι μονο Μ @ Λ @ Κ@ Σ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ!!!!. Γιατι το λεω αυτο????.....Απλα για δυο λογους. 1) Εχει καταλαβει οτι εχει ερθει το τελος της τρικομματικης κυβερνησης με την μ@λ@κια που επεβαλαν φορους, χαρατσια, μειωσεις κλπ κλπ...και 2) μου εχει πιασει τα ταξιδακια και συναντησεις με εκπροσωπους πολυεθνικων εταιριων (μεγαλη κομπινα εδω) για να προσελκυσει επενδυσεις ....χαχαχαχαχα ΤΑ @@@@@@ ΜΟΥ θα προσελκυσει με αυτους τους φορους. ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ....ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....(τουρισμο - αγροτικα προιν - κτηνοτροφια - Ναυτιλια ). Οταν προσπαθεις να πεισεις τις πολυεθνικες να ερθουν να επενδυσουν σε μια χωρα με υψηλη φορολογια...(αυτο σε βαζει σε αλλες σκεψεις)...δεν πετυχενεις ουτε αναπτυξη ουτε λυνεις το προβλημα της φτωχειας......Το πολυ πολυ να καταφερεις μειωσει ανεργιας με μισθους 300 και 400 ευρω.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ??...χαχαχαχα......ΑΠΛΑ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ξερει οτι φτανει το τελος τους (και για τα 3 κομματα).....και ψαχνει υποστηριχτες του καινουργιου κομματος που θα φτιαξει.......ταζωντας κατω απο το τραπεζι χαμηλους φορους στις πολυεθνικες και ριχνει σταχτι στα ματια του κοσμακη...και καλα επενδυσεις . Οποτε ειτε με ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ - ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ την φτωχεια δεν την γλυτωνουμε.....οποιον και να διαλεξουμε ειμαστε καμενοι και χαμενοι απο χερι.......Γιαυτο χαρειτε την ανοδο του ΧΑΑμενου πριν τον πατο (εκτος και αν συμβιβαστουμε με μισθους 300 ευρω)......χαχαχαχα.....Αυτο θα πει σεναριο φαντασιας.....Αραγες ποσο να απεχει απο την πραγματικοτητα???.......Ο χρονος θα δειξει......καλη συνεχεια σε ολους σας!!!!!!!!!

GIANNHS006 είπε...

καλημερα σε ολουσ.Φασοκυνηγε νομιζω οτιρ δεν εχησ μεγαλη φαντασια στα λεγομενα σου,απλα καταγραφησ τα μελλουμενα ,τωρα αν παη το χαα στο 1600 το βλεπουμε παλι..η αναλυση σου μου αρεση.

michele είπε...

Πουθενα δεν συμφωνω Φασο χαχα..αλλωστε οταν ΗΣΑΣΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ το καλοκαιρι εγω αλλα ελεγα..ειπαμε καθυστερει ο μεσος επενδυτης να ΠΙΣΤΕΨΕΙ στο γυρισμα,καθοτι δεν βλεπει πραγματα που γινονται σε πραγματικο χρονο..Τα βλεπει οταν εχουν γινει.
Ποσο σιγουρος εισαι οτι θα βγει ο Τσιπρας την επομενη?? χεχε

Καλημερα Βαγγελη!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα σε όλους
Δυο μέρες βροχή ατελείωτη εδώ
Βρε μανία αυτό το παιδί με τα σορτ
ΦΑΣΟ για σένα μιλάω!
Κάτσε να καταλήξουμε πρώτα που θα φτάσει η άνοδος και μετά βλέπουμε, αν και τα είπε ο Μικέλε και πιστεύω να γίνει έτσι αν ξεκίνησε ο ανοδικός κύκλος.
Αντώνη ανατροπές εκ βάθρων δεν γίνονται, το υπάρχον σκηνικό "οφείλει" να διασφαλίσει την συνέχειά του για να επιβιώσει...απλά κάποιοι αποδιοπομπαίοι τράγοι θα φανερώνονται κατά καιρούς για να δίνεται και μια επίφαση νομιμότητας στο όλο θέμα και πάντα με σημαντική καθυστέρηση βέβαια.
Αν είμαστε καλά θα συζητάμε σε μερικά χρόνια για τους νέους εξοπλισμούς που θέλει ο συνονόματός μου Πάνος και θα κρίνουμε τότε την σκοπιμότητα και την χρησιμότητά τους.
Θα έχετε ακούσει τους "πύρινους" λόγους του Άκη πριν από μερικά χρόνια για τους εξοπλισμούς γενικά και τις προμήθειες των υποβρυχίων ειδικά και είδαμε που κατέληξαν όλα αυτά. Για την Ελλάδα, τον σοσιαλισμό και την ...τσέπη μας ρε γαμώτο.
Είναι τόσο περίπλοκο το σκηνικό που στήνεται στην γειτονιά μας και οι ισορροπίες που εμείς ως απλοί πολίτες είμαστε μακριά νυχτωμένοι και εντελώς αδύναμοι να το κατανοήσουμε και πολύ περισσότερο να το κατευθύνουμε.
Εγώ δεν θα πω από τώρα ότι οι νέοι εξοπλισμοί είναι μόνο για τις μίζες αλλά πρέπει να δούμε άμεσα και τις ενέργειες (ΑΟΖ) που τους δικαιολογούν.

michele είπε...

Καλως τον Πανο,καλα τα λες.Αλλα η βροχουλα ειναι παντου..εφυγε και η αιθαλομιχλη

fasokinigos είπε...

Καλημερα Πανο...Βρε ας το μαθουμε εμεις και μακαρι να μην χρειαστει καθολου.....(που δεν νομιζω....ολο και καπου θα το εφαρμοσουμε)χαχαχα.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως εμένα μου έκανε εντύπωση μια νέα δημοσκόπηση που την άκουσα εν κινήσει και στο φτερό.
Θέλει ο Έλληνας λέει πιο πολύ μια κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ και τον Σαμαρά παρά μια κυβέρνηση Τσίπρα.
Αν κατάλαβα καλά τουλάχιστον.
Είδατε τι ωραία που "ψήνουν" τον κόσμο πρώτον να ξαναγυρίσει σε μονοκομματικές κυβερνήσεις και δεύτερον να επιλέξει την "σταθερότητα" ?

Το έχω ξαναπεί, όταν θα δείτε επίσημη πρόσκληση του Τσίπρα να επισκεφτεί την Αμερική τότε θα έχει έρθει η ώρα για μια νέα "αλλαγή".
Το παγκόσμιο σύστημα δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη τους τέτοιες εξελίξεις και ειδικά σε μια χώρα με την νευραλγική σημασία της Ελλάδας, οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας.
Όσο για μας τους απλούς πολίτες αυτής της χώρας...βοήθειά μας και να συγχωρεθούν τα πεθαμένα σας χαχα

Unknown είπε...

Φασο ο στραβουλιακας καλλα βαστα ..ο τσιπρας απλως κομπαρσαρη στο ολο σκηνικο,γνωριζοντας οτι ειναι ενα πιονι στην σκακερα.Γιατι η δυναμη που απεκτισε δεν ειναι δικια του...Εχει ξανακαταρευση ,ο κεντρωος χωρος ιστορικα .και τοτε ειχαμε μεγαλες εθνικες,καταστροφες. Αλλα επειδη ολλα γινονται στην πολιτικη,ευχομαι να μην δικαιωθης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε συ Παναγιώτη το ...σορτ το μαθαίνουμε στην πράξη 2,5 χρόνια τώρα με τις συνεχείς περικοπές, οπότε μην ανησυχείς όταν θα έρθει η ώρα θα είμαστε πανέτοιμοι!

fasokinigos είπε...

Μικελε ετσι ειναι οι χεσμενοι χαχαχαχα.....<>....

fasokinigos είπε...

ετάρτη 16 Μαϊ 2012 - 17:18 Φασοκυνηγος IP: XXX.73.130.46
17:13 μηνας.........Mη μασας βρε. Ακομα λιγο θελουμε και τον μηδενισαμε το ΓΔ....χαχαααα.....θας μας γραψουν και στο βιβλιο γκινες

fasokinigos είπε...

Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι η ελληνικη οικονομια παει καλα εεεε........Κατσε να πιασουν τα νεα μετρα και θα σας πω εγω χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είπε κανένας αυτό, αλλά για το ΧΑΑ δεν παίζει ρόλο
Μόνο για το ΧΑΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο αναλυτής μας από τα βόρεια που είναι?

fasokinigos είπε...

Καλα καλα βαγγελη....Μπορεις να μου πεις ποσο πανω μπορει να παει το ΧΑΑμενο οταν μια χωρα συνεχιζει να φτωχαινει??...εεεε.....Κατσε και να δεις ποσες εταιριες θα κλεισουν τωρα το 2013.....και ποσο θα φτασει η ανεργια....Μακαρι να κανω λαθος....εδω η οικοδομη που βγαζει 280 επαγγελματα ξεχαστετην για τα επομενα 10 χρονια ...εχει και αλλο κατω.....Για πια αναπτυξη μιλαει ο σαχλαμαρας.....ειδα και την αναπτυξη του Σιμητη που κατεληξε...χαχαχα..αντε καλη συνεχεια σε ολους...τα λεμε το βραδακι

michele είπε...

Φασο εσυ λες οτι λες ,αλλα χεσμενος δεν εισαι,αυτο το ξερω.Και αν δεν πουλαγες και σχετικα νωρις μερικα χαρτακια θα ειχες ισοφαρισει τωρα.Δεν σε φοβαμαι εσενα χαχα.

Εγω θα συνεχισω να λεω ,γιατι αλλοιως δεν ξυπναει ο λαος,οτι το παιχνιδι οι ξενοι,θα το γυρισουνε.Εχω πει οτι τωρα γινεται αποκατασταση τιμων,θα δειτε και τις εκθεσεις που θα μας γλυφουν εκει που μας εφτυναν και θα τριβετε ματακια..

Οταν θα πηγαινει καλυτερα η ελληνικη οικονομια Φασο,ξερεις που θα ειναι τα χαρτακια??? χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό το νωρίς που είπες Μικέ μου με σκότωσε...

fasokinigos είπε...

Πανο εσυ πιστευεις οτι δεν θα ερθουν αλλα νεα μετρα και μειωσεις σε μισθους??.....δεν θα μπουν αλλοι φοροι??....ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!....ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΒΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ??....αντε καλη συνεχεια

fasokinigos είπε...

Μικελε μακαρι φιλε μου!!!...παω να αναψω το καρβουνο...ηδη αργησα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είπα αυτό Παναγιώτη αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν και περιθώρια για πολλά πολλά
Εκτός και αν θέλουν Τσίπρα δαγκωτό!
Τώρα τι θα κάνουν όταν δεν θα βγαίνουν τα νούμερα ας το βρουν αυτοί που είναι επάνω

profit είπε...

τις Καλησπέρες μου αντε να ρεφαρουμε απο την ατιμη τη ετε.
με πηγε πολύ πίσω η άτιμη
ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

michele είπε...

Πανο μου,εξ αντανακλασεως δεν ειχα προθεση να τραβηξω σκαναδαλη χεχε.

Αν ερθουν μειωσεις σε μισθους Φασο,σημαινει οτι δεν μαζεψαν αυτα που πρεπει,σημαινει οτι καταρρεει το συστημα,σημαινει μπουρδελο το πολιτικο σκηνικο και αρα παμε για... Αυστραλια μεταναστες..

profit είπε...

Τι να κάνω την πίστεψα

μπαρμπαλιας είπε...

μισθους -συνταξεις δεν ξανακοβουν ,λεει...
αλλα μπορει να τις αδυνατισουν ...με χιλιους τροπους ...
παραλληλα αυτα κανουν τωρα

μπαρμπαλιας είπε...

ε φιλε προφιτέ...
γιατι τετοια εμμονη με τη μλάρα;;;
αμα ξεκινησει θα το δουμε...
"η στην καλυτερη εχουμε τον Μικ..

αλλα και 8...δεν βγαινει με τιποτε
οχι τεχνικα...
απλα τα κερδη της ..ποια;;;

michele είπε...

profit,θες να τ ακουσεις και συ χαχα..δεν πειραζει ολα διορθωνονται

profit είπε...

που θα πάει θα δω ο τυφλός

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε καμαρι μου...
γιατι δεν αφηνεις το φασο να ψησει;;;

Unknown είπε...

Δεν μπορω να γινω μαντης για το χαα,εμπειρικος παιχτης ειμαι>.ξερω της δυσκολιες της χωρας μου..,Βλεπω οτι επιπονα μεν ,αλλα γινεται μια προσπαθια προς την σωστη κατευθυνση,της συνχρονης οικονομιας,οπως ολλος ο αλλος κοσμος...Ακομα και οι κινεζοι,το κουμουνιστικο κρατος..Τωρα ποσο καλλα ποσο γρηγορα θα το δουμε..

μπαρμπαλιας είπε...

οι...ξαδερφές
αν διαβασεις βιογραφικο...δικαιολογουν τα λεφτα που εχουν ωξω...
επομενως τι μεθοδευση ηταν αυτη με το βλακα το Λιλικα;;;
πολυ μθστηριο...
μπαααα ,στα χαμενα θα παει κιαυτη η δουλεια...
οπως του Ακη...που δεν υπαρχουν αποκαλυψεις...

TheHawk είπε...

εγω είδα στο ονειρο μου πως κερδισα το τζοκερ κ κατεστρωνα σχεδια πως θα τα αξιοπησω κ γλεντησω..

κ τι μου λετε τωρα εσεις...

Απλα ο πρωινος προβληματισμος προεκυψε παρακολουθωντας τα δρωμενα..

Unknown είπε...

Ονειρα, πουλια μου ταξαξιδιαρικα,Ντασεεν...Γιασου αντωνη..Ετσι ειναι,, positive vibration

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα profit μακάρι για σένα ειδικά που είσαι μέσα από ψηλά

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη μαζί θα το κερδίσουμε, μισά μισά χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα καλημέρα, και χρόνια πολλά σε όλους!
Επιτέλους αύριο τελευταία μέρα στην προσφυγιά και επιστροφή το νέο έτος στην Ελλάδα μας.

Εχουν τόσα ωραία μέρη στο εξωτερικό, αλλα τίποτα δεν ειναι σαν την μικρή, γκρινιάρα χώρα μας. Εδω, μπαίνεις σε ενα μαγαζί με ήλιο να ψωνισεις κάτι και σε δέκα λεπτά που βγαίνεις έχει αρχίσει ψιλόβροχο, φαγητό πανάκριβο, που φροντίζουν να το φάνε λαίμαργα σε 20 λεπτα να προλάβουν να φύγουν για το σπίτι τους, Μονο οι happy hours έχουν ενδιαφέρον που ξεσκίζονται όλοι στο αλκοόλ. Τίποτα απο ότι είδα δεν θα με έκανε να αφήσω την Ελλάδα για να έρθω να ζήσω στο Παρίσι.

Φασοκυνηγέ ασε το σορτ για αργότερα, να προλάβω να βλέπω κι εγω τίποτα. Το σύστημα της ταβέρνας δουλεύει.

Φροντίστε να πάρετε δωράκια για τους αγαπημένους σας, φώναξτε κόσμο σπίτι σας (οι νοικοκυρές που γνώρισα ήταν χρυσοχέρες) και στην βασιλόπιτα βάλτε ευρώ ή 2ευρω, όχι Τσιγγουνιές τη νέα χρόνια. Καλα να είμαστε όλοι, υγεία, και θετικές σκέψεις.

Απο μια υπόγα καφετέρια... Χαιρετισμούς και ευχές σε όλους τους φίλους.

Unknown είπε...

Μην ρωτας τι κανει η πατριδα σου για σενα .αλλα τι κανεις εσυ γι αυτη John f kennedy

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρόνια πολλά Γιάννη, καλά να περάσεις στο υπόλοιπο της άδειας και καλή επιστροφή

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστον Σικουανα...
ποταμι κιαυτο...ξεπλενεται με αμωνιαζολ...

τοχει δικιο ο απο σποντα ξενητεμενος μας...
πατριδα σαν την δικια μας δεν υπαρχει...
επρεπε ολοι οι ελληνες σε καποια ηλικια ,ασ πουμε 35-40, να πηγαινουν υποχρεωτικα ενα τουρέ με εξοδα του δημοσιου...να δουνε,να συγκρινουνε και μετα να αποφασιζουν...
ελπιζω ...εκεινο το χαμενο κορμι ο Τσιπ...να μην ξαναματαπει το "μακαρι να ειμαστε Αργεντινη"...
αν και προκειται για μια πολυ πολυ ωραια χωρα με ωραιους ανθρωπους...
αλλα δεν ειναι ελλαδα...

TheHawk είπε...

Αρε Ηλια με τα ωραια σου...!!!

Εισαι κορυφη...για πολλους κ διαφορους λογους...!!!

TheHawk είπε...

Μετα την φθινοπωρινη πρωινη βολτιτσα..μετα το μαγικο τζοκερ (να μοιραστουμε αλλα ας ειναυ μυρια..)..
Μετα απο την ενδελεχη μελετη για την αλλαγη σελιδας στην επενδυτικη φιλοσοφια μου για την οποια μιλησα (ο Αλέξανδρος κ Μιχαλης εχουν παιξει το ρόλο τους..)...

Θα παμε για την βιντεοσκοπηση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε Αντώνη γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν καμιά επενδυτική φιλοσοφία δυστυχώς

Ο Αλέξανδρος αναλύει τώρα μια μετοχή που του ζήτησα (ευγενικά βεβαίως).
ΤΖΙΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

TheHawk είπε...

Είμαι έτοιμος...Κριμα κ θα χασω το ανοιγμα..ελπιζω να εχω τελειωσει απο το επιμελητήριο εγκαιρως κ να κανω το απαραιτητο profit taking

profit είπε...

φωναξες ΗAWK

TheHawk είπε...

Γερακισια φωνη....με αντίλαλο...

Unknown είπε...

Η Αχιλλειος πτερνα της εδαφικης και της εξωτερικης μας πολιτικης ειναι η Κυπρος.Παραδοσιακα απο κτισεως συνχρονου Ελληνικου κρατους,δημιουργιθηκαν 3 κοματα .Το Αγγλικο το Γαλλικο και το Ρωσικο..Που ηταν και οι εγγυητριες δυναμεις..Την Αγγλια διεδεχθη η Αμερικη,μετεπιτα.Δωσαμε παρα πολλα για να μπη η Κυπρος στην ευρωπαικη ενωση,για ευνοητους λογους..Ο Ντεκολικος Καραμανλης (Ελλας Γαλλια συμμαχια)ηταν ο πρωτομαστορας της ολης κινησης,μια και οι αμερικανοι ειχαν διαλεξη την διχοτομηση (και υπαρχη λογος γι αυτο).Επι ημερων πασοκ ολοκληρωθικε.Τα ανταλαγματα προς την γερμανια (Siemens,υποβρυχια,κ.λ.π)και οι επιπτωσεις για αυτο πληρωνοντε ακομα και σημερα..Απο πολλυ παλλια υπαρχη το ενιαιο δογμα,και στης μερες μας γινεται και ΑΟΖ..Η οποια κυοφοριτε ταχεως ..Βλεπε ταξιδι σαμαρα στην Μαλτα ,Υπ. εξωτερικων στη Λιβυη..Για πρωτη φορα μετα απο καιρο,και οι αμερικανοι και οι ευρωπαιοι,ειναι τοσο κοντα στα συμφεροντα μας..Τυχερος ο καλματιανος,που θα διαχειριστη και ενα Bull market(για να μην ξεχνιωμαστε,σορτακηδες)..(τον παπου ,πατερα,και υιο παπανδρεουτους αφινω σκοπιμως εξω απο το καδρο)..Αυτος ειναι ο αξονας που κινη η Ελλας..Ολλα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση, και διευθετηση διαχιρισης των μαζων.Η κοκινος λυκος κεροφιλακτει (τουρκια),αλλα ιστορικα την κρισιμη στιγμη διαλεγε παντα λαθος συμαχους..Οι δικοι μας πολιτικοι οσω και να τους βριζουμε δεν εκαναν τετια σφαλματα..(Εκτος κκε εμφυλιος)

Unknown είπε...

Τα εξω απο την Εοκ εξω απο το ευρω νομιζω τα εχω ξανακουση..Και καλλα εκανε,που τους δουλευαι αυτος ο πολιτικος..Τετιος ευκολοπιστος και παρασιρμενος λαος ειμαστε μερικες φορες .Δεν εχουμε καταλαβη οτι συντομα μπορη να ξεσπαση και νομισματικος πολεμος,που εχη ηδη αρχιση..Γιαυτο και το τραγουδι λεει..ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΔΟΥΛΙΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου ρε Βαγγέλη...αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=8OY1m_wJsGo

Μια απορία μόνο, αν είσαι άνεργος τι γίνεται?

ΠΑΝΟΣ είπε...

...ή συνταξιούχος?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη, πως πάει?

Unknown είπε...

Πανο σας πρωην στατιωτικος και μετεπειτα ναυτικος καταλαβαινης οτι ειμαι λιγακι βαμενος,με την Ελλαδα..Αλλα νιωθω μια ανατραχη στο στρατοπεδο των ελληνων και υψωνω και εγω την φωνη,προς το κοινο συμφερων οπως το αντιλαμβανομαι.Μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν.Αλλα θα πολεμιση ο καθενας απο το μετεριζη του,οπως μπορη και με οτι μπορη..Και για να απλοποιησω το κλασμα της ανεργιας,θαπω τουτω..Απο ανεργος να γινει ενεργος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν δεν ενδιαφερόμασταν για την Ελλάδα Βαγγέλη δεν θα φωνάζαμε εδώ για τα χάλια της

fasokinigos είπε...

Καλησπερα στη παρεα!!....Βαγγελη...οταν λες απο ανεργος να γινει ενεργος...πως το εννοεις??....γιατι σε κανα μηνα σκαρτο...θα κανω παρεα και εγω με τους ανεργους..

ThitaDelta είπε...

... "Απο ανεργος να γινει ενεργος"

πωπω φίλε Βαγγέλη έγραψες και δικαιολόγησες και το καλλιτέχνης!

Καλησπέρα Πάνο, καλησπέρα και στους άλλους φίλους

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Θδ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μια χαρά Πανό είχαμε δουλείτσα σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΦΑΣΟ και ΘΔ

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Πανο και Γιαννη...

Unknown είπε...

Ωραια ,συν αθηνα και χειρα κινει,,καλως τον φασο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου ΦΣΚ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα και σε Βαγγέλη και θδ

ThitaDelta είπε...

Καλησπέρα ΦΣΚ και Γιάννη οσονούπω εορταζόμενε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι απέδωσε η μελέτη Παναγιώτη ?
Είδα και το βίντεο του Αντώνη, όλοι αρχίζουν και μιλάνε για αποκόμιση κάποιων κερδών και πολύ σωστά κάνουν.

Unknown είπε...

καλησπερα σε ολους ξαφνικα ζωηρεψαμε !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ καλά που το είπες ΘΔ, πρέπει να προετοιμαζόμαστε από τώρα για τους Γιάννηδες για να μην ξεχάσουμε κανέναν τόσοι που είναι!

ThitaDelta είπε...

... κουράστηκαν αυτές που τρέξαν πολύ (40ρης),

το παιχνίδι περνάει σε τράπεζες, μεγάλα που υστέρησαν, κρατικόχαρτα και μικρά που ξυπνάν από το λήθαργο ετών ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Θδ πέρασε ο καιρός γρήγορα και ξανά κοντέυουμε τη μέρα αυτή.

fasokinigos είπε...

Πανο και εγω το ιδιο θα κανω....ηδη ξεκινησα απο την προηγουμενη συνεδριαση....αλλα με προβληματιζει και ο δεικτης (ΔΚΥ)....Βαγγελη εσενα περιμενω...θα μου πεις .....η το κρατας μυστικο?? χαχα

Unknown είπε...

Δεικτης ΔΚΥ ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε λοιπόν λίγο τράπεζες και μικρά που αρχίζουν και ξυπνάν όντως, αλλά ο φόβος πάντα σ' αυτά είναι να μην φύγεις νωρίς

fasokinigos είπε...

Ναι Βαγγελη (ΔΚΥ)...

TheHawk είπε...

φύγε νωρίς αλλα καντο με κέρδος...

profit είπε...

Τις καλησπέρες μου.

τράπεζες τράπεζες τράπεζες

TheHawk είπε...

καλησπερα σας...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε Αντωνη και profit

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αντώνη, πολύ σωστά αλλά εξαρτάται από το χαρτί και πόσο υπομονή έκανες

Δείκτης Κάντε Υπομονή

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όταν έχεις λεφτά χαρτιά βρίσκεις πάντα. Πούλα και μετάνιωνε.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα profit μακάρι να παίξουν και αυτές τώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βάλια μας

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Βασιλικουλα!!....Ολα ΟΚ??....Εμενα με εχει πιασει αγχος χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε Αντώνη και Βασιλική

profit είπε...

Έχασα πολλά αλλά επιμένω που θα πάει

fasokinigos είπε...

Πανο καλο...καντε υπομονη χαχα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Παναγιώτη όλα καλά.
άγχος; τι σημαίνει αυτό;

Unknown είπε...

Γινεται οντως αποκομιση κερδων και λογικο ειναι,αλλα εχουμε και το αυριο και την πρωτη συνεδριαση (εκη χοντροπουλαω),μετα πιστευω οτι θα δουμε,υποχωριση,κατωχιρωση,αλλαγη χαρτιων,αλλα μεχρι εκη.και ξανα ετειμος για επιβιβαση...Αλωστε αυτο το κανω συνεχως

TheHawk είπε...

η τάση σε πολλα χαρτια ειναι πολυ δυνατη...εχουν υπερ(?)αποδωσει..?ισως...αλλα οποτε διορθωνουν ειναι ευκαρια για εισοδο..
Οι τραπεζες ισως πανε για αντιδραση..πραγματι, αλλα θελουν να εισαι απο πανω...
Εγω δεν κατεχω το θεμα ΑΜΚ κτλ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα profit

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Profit σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε πολύ καλά οι τράπεζες και να βγάλεις και κέρδη και ας μην έχω ούτε μια.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντώνη εξαιρετικό και σήμερα το βιντεάκι σου. Ευχαριστούμε.

fasokinigos είπε...

Βασιλικη....τι σημαινει αυτο;...χαχαχα...αγχος πως να στο πω διαφορετικα??....και αυτος ο βαγγελης δεν μου λεει το μυστικο...χαχα

TheHawk είπε...

Σε ευχαριστω miss V...μαζι με σας μαθαινω κ γω...

fasokinigos είπε...

Παιδια καλη σας συνεχεια. Παω να δω το βιντεακι του Αντωνη και μετα παω να παιξω ΟΥΝΟ μαζι με το γιο χαχαχα.....καλο ξημερωμα σε ολους

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Βαγγέλη βοήθησε σε παρακαλώ τον ΦΣΚούλη μας ν΄αποβάλλει το άγχος του.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό ξημέρωμα Παναγιώτη...όσο για άγχος όλοι έχουμε λιγάκι ότι και να λέμε

TheHawk είπε...

παρε κ ποπ κορν..κ γυαλια 3D..χεχε

TheHawk είπε...

Καλο ξημέρωμα Παναγιωτη...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνύχτα φσκ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλή συνέχεια και καλό ξημέρωμα Παναγιώτη.

profit είπε...

Σευχαριστώ πολύ Βασιλική ν άσαι καλά

Unknown είπε...

Δεν υπαρχη μυστικο φασο,ολοι τα ιδια σχεδιαγραματα βλεπουμε,και συμφωνα με το προφιλ μας και της αναγγκες μασ πρατουμε...................Το μυστικο το ειπε ο Στηβ Τζομπς.....Να μεινετε αχορταγοι, να κανετε την τρελα σας...Αλλα δεν μιλλαγε για μετοχες...Αλωστε τα μυστικα λεγωνται στι αυτι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα χαρτάκι για αύριο να κάνει ένα 20% παρακαλώ για την βασιλόπιτα?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο μου ολιγαρκή σε βρίσκω.
Άκου 20%!!!

Unknown είπε...

Τι θα κωψουμε και βασιλο πιτα οι Ελευθεργνωμιτες ???

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Για βασιλόπιτα δεν ξέρω αλλά τούρτα θα κόψουμε στις 8 του μηνός που έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια οι ελευθερογνωμίτες-τισες.

George είπε...

καλησπερα......Πανοκαι να στο πω δεν αγοραζεις....χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλως τον Γιώργο. Υπάρχουν και άλλοι που αγοράζουν.. χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα George πες το εσύ και βλέπουμε χεχε
Καλή ιδέα να κόψουμε πίτα μέσα στο Γενάρη, ευκαιρία για συνάντηση, τι λέτε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπαρχει και το μέιλ γι αυτές τις δουλειές χαχαχα

Unknown είπε...

καλως εχοντων των πραγματων θα δουμε υψιλοτερα νουμερα το 13,ακομα και διπλασιασμο βαριων χαρτιων....Πανο κανονιστο για το τσαι και ειμαι μεσα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ε όχι και τσαι Βαγγέλη, κάτι πιο ζεστό χαχα

Unknown είπε...

Πανο μεσα,,,ακομα και σινεμα να δουμε καμια εκπαιδευτικη ταινια για το γερακι της Wall streat, xa xa

TheHawk είπε...

ελα.. στις 8 εχουμε γενεθλια?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις 8 Αντώνη, θα έχουμε κάπου 500.000 προβολές μέχρι τότε...

TheHawk είπε...

τρομερο νουμερο..για ενα χρονο...τα εχουμε παει καλα...μπραβο σε όλους!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και με τα μπράβο καληνύχτα σε όλους και αύριο με υγεία και μια καλή συνεδρίαση για την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Unknown είπε...

καληνυχτα πανο,ναι ετσι θελω μεγαλη ευχαριστιση για αυριο,

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό ξημέρωμα Πάνο.
Και ποιος δεν θέλει Βαγγέλη.
Καληνύχτα και από μένα.

TheHawk είπε...

Καλο βράδυ σε όλους...Θα τα πουμε αυριο αργουτσικα κ ελπιζω να τα παμε κ κλεισουμε ακομα καλυτερα...