Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
KAΛΟ  FINISH  H  EBΔΟΜΑΔΑ 
                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 840,73 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με τζιρο 47 εκ ευρω.Η εβδομαδα εκλεισε με κερδη 3,9% στο δεικτη και με 3 συνεχομενες ανοδικες συνεδριασεις.Θετικος στην εβδομαδα και ο ΔΤΡ +4,45% παρα το σημερινο -4,34% που παντως κρατησε τις 244 μον ,κλεινοντας στις 246,82.Ο FTSE Large cap εκλεισε και αυτος θετικος ,δεδομενου οτι οι μη τραπεζικες δεικτοβαρεις μετοχες ,επεδειξαν εξαιρετικη συμπεριφορα,με πρωταγωνιστες το ΦΦΓΚΡΠ +10,38% στα 11,7 ευρω, τα ΕΛΠΕ ΣΤΑ 6,71 με κερδη 4,84% και τον ΟΤΕ στα 4,30 στο+4,37% τιμη που ειχε να γραψει απο τις 7/9/2011.Χτες παρουσιασαμε την τεχνικη του εικονα ,η οποια και μας δικαιωσε σημερα.
ΙΝΛΟΤ και ΔΕΗ με κερδη πανω απο 3% ,συνεχιζει ο σηματωρος ΤΙΤΚ με +2,89% στα 13,89 ευρω.Στα 4,50 ευρω με απωλειες 3,43% η χειροτερη επιδοση μη τραπεζικου τιτλου απο την ΦΡΙΓΟ.Απο τις τραπεζες η ΑΛΦΑ ειχε τις μεγαλυτερες απωλειες στο -6,47% στα 1,59 ευρω.
Πολυ καλες επιδοσεις και οι θυγγατρικες του ομιλου ΒΙΟΧΚ ,ΣΩΛΚ +5,19% στα 1,62 ευρω, ΕΛΒΑ +3,95% στα 1,58, ΕΤΕΜ +5,15% στα 0,3470,ΣΙΔΕ +4,2% στα 1,24 ευρω.
Απο πλευρας ειδησεων ληγει σε λιγη ωρα η διαδικασια του book building οσον αφορα την επαναγορα ,οι διοικησεις των τραπεζων αποφασισαν να συμμετασχουν,αλλα το ποσοστο συμμετοχης θα εξαρτηθει απο το πως προχωρησε η διαδικασια στους ξενους κατοχους ομολογων.Μια καλη περιπτωση θα ειναι η συμμετοχη κατα 75% και οχι στο 100% για τις ελληνικες τραπεζες.Θα ξερουμε στις αρχες της επομενης εβδομαδας.
Τελικη εικονα θετικη ,με 103 μετοχες ανοδικες και 40 πτωτικες και εδω να επισημανουμε οτι αρχισαν να κινουνται και μετοχες της υγιους περιφερειας ( ΣΑΙΚΛ +21,75% με 114 χιλ ,ΤΡΑΣΤΟΡ+11,32% με 30 χιλ ,ΚΟΥΕΣ +6,23% με 24 χιλ,ενω πολυ καλη παρουσια επεδειξαν οι μετοχες του ομιλου ΙΝΤΚΑ με πρωταγωνιστρια την ιδια στα 0,48 ευρω και κερδη +6,67%.
Στις διεθνεις αγορες και μετα το χτεσινο υψηλο 59!! μηνων στον DAX που σημερα εκλεισε με μικρες απωλειες 0,21% στις 7518,9 μον ,εχουμε υποχωρηση του ευρω στα 1,2938 αυτη τη στιγμη.Θετικα κινειται ο DOW στις 13117 μον με ανοδο 0,33%

42 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Νίκο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Not bad και σήμερα και ελπίζω σε συνέχεια και την Δευτέρα τουλάχιστον μέχρι τα υψηλά προ 10ημέρου.
Καλό απόγευμα Νίκο, όσο έχει λίγο φως ακόμη ας μη το χαλάσουμε χεχε

michele είπε...

Δεν προβλεπεται να ανακοινωθει τιποτε σημερα που ληγει η διαδικασια προσφορων.Η αποφαση περι της συμμετοχης των ελληνικων τραπεζων στο 100% εριξε τις τραπεζες,αλλα αν υ συμμετοχη των ξενων ειναι καλυτερη και δεν χρειασθει οι ελληνικες να συμμετασχουν στο 100%,θ ανεβουν πιστευω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το μεγαλύτερο ψυχολογικό σπάσιμο του χειμώνα είναι που νυχτώνει νωρίς...ψιλοπράγματα βέβαια μπροστά στα τόσα άλλα ζοριλίκια που φέρνει αυτή η εποχή και ειδικά με όσα ζούμε τώρα. Τουλάχιστον να είμαστε ευχαριστημένοι που την βγάζουμε ακόμη γιατί υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που πεινάνε και κρυώνουν.

michele είπε...

Δεν λες καλα που δεν ειμαστε στην Σκανδιναβια με 6 μηνες σκοταδια..χρειαζεται και αλληλεγγυη πια ,μεγαλυτερη,ειχαμε γινει λιγο παρτακηδες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Μικέλε.

Το υ στο 5.41 είναι από τα ισπανικά ? χαχα
Μου θύμισες τώρα το canastas y mas canastas που ήταν της μόδας κάποτε (κάποτε είπα όχι πότε Θοδωρή!)
http://www.youtube.com/watch?v=WpjIPlF0dxQ
Κακή ποιοτητα ήχου βέβαια

Καλό απόγευμα σε όλους για την ώρα.

karaefthimiou23 είπε...

Δήλωσε και η ΑΛΦΑ με τη ΕΥΡΩΒ συμετοχή,αναμένεται και η ΠΕΙΡ.

Κρύο τσουχτερό παιδιά εδώ,φαντάζεστε τι γίνεται σε πιο ορεινά μέρη.Πάει το ξύλο σύννεφο,ντουμανιάσαμε...

michele είπε...

Χαχα ναι μου ξεφυγε Πανο..γλεντια οι εμποροι ξυλων Καρα.Και με την καθετη πτωση εισαγωγων πετρελαιοειδων φτιαχνει και το ισοζυγιο χαχα

Unknown είπε...

Πανο εκπλισωμε με την μουσικη σου παιδια

fasokinigos είπε...

Καλησπερα σε ολους. Τελικα φασσες γιοκ αλλα το ταξιδακι δεν το αποφευγω, στραβωσαν τα μουτρα οι αλλοι δυο....οποτε φιλε μου Αλεξανδρε δεν θα μπορεσω εγω αυτο το Σ/Κ....εκτος και αν θελεις να ερθεις μαζι μου μεχρι την Καλαμπακα. Σε 5 ωριτσες δρομο και μαθημα στην πορεια να περνα και η ωρα χαχαχα. Ευχομαι ενα καλο Σ/Κ σε ολους!!!!. Αλεξανδρατε καλη εκπεδευση....την κυριακη που θα γυρισω θα σε παρω τλφ να μου πεις τα νεα......Ελπιζω ο φιλος μας να εχει υπομονη και να δειξει λιγο επιοικια στην αρχη.....Καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!

michele είπε...

Kαλο ταξιδι ΦΑΣΟ. Ατιμες φασες ,χανουμε τα μαθηματα χαχα.

Επειδη θα λειπω το βραδακι,ανεβασα για τις 9.00 η ωρα ενα ωραιο εβδομαδιαιο γραφημα του ΟΛΘ..Προσφορα στους φιλους της ελευθερης γνωμης.Χεχε.

karaefthimiou23 είπε...

Καλά να περάσεις Φάσο και προσοχή στο δρόμο γιατί αν ερχόταν ο Αλέξανδρος για μάθημα εν δράση μπορεί και να φθάνατε Αλβανία χαχαχαχα

ΟΛΘ,για απάνεμα λιμάνια χεχε Να'σαι καλά Μιχάλη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά.
Ποια μουσική παιδεία βρε Βαγγέλη χαχα σαν να έκανα κάποιες σπουδές το λες. Ακούσματα παιδικών χρόνων είναι αυτά και τίποτα άλλο.
Καλό ταξίδι ΦΑΣΟ και καλά να περάσεις!

karaefthimiou23 είπε...

Η αξιολόγηση των αεροφουσκών από την S&P,παρέμεινε σταθερή σε αντίθεση με την προχθεσινή υποβάθμιση του ελληνικού δημοσίου.Συνήθως υποβαθμίζονται μαζί το κράτος και οι τράπεζες,καλή εξέλιξη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καραεφτιμίου μην φας αύριο θα μας φέρει λαγό από την Καστοριά ο "κυνηγός" χαχαχα
Προηγουμένως που γύρισα απ' έξω είδα λίγο τον Θ. Μαυρίδη στον εβαγγελάφτο (καλό?) και είπε ότι κατά πληροφορίες έχουμε μεγάλη συμμετοχή στο κούρεμα από τους έξω και θα δούμε αν και πόσο θα συμμετέχουν οι τράπεζες.
Εδώ στον Κορινθιακό πάντως ο καιρός μαλάκωσε αμέσως μόλις έκοψε ο αέρας .

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο στο euro2day πριν λίγο διάβασα όχι και μεγάλη συμμετοχή και θα χρειασθούν πάνω από το 75% των δικών μας ομολόγων.Ας περιμένουμε όμως τα τελικά που εικάζω ότι θα τα βγάλουν το πρωί της Δευτέρας πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Κυνήγια έχω δηλώσει ότι δεν τρώω οπότε αφήνω τον λαγό για πάρτυ σου χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κρίμα Κάρα, πολύ στη δίαιτα βρε παιδί μου!

Ειπώθηκαν πάντως και άλλα, με αιχμές ότι κάποιοι γνώριζαν από το καλοκαίρι για τις εξελίξεις και έβγαλαν καλά λεφτά με τα ομόλογα.
Όπως πάντα εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ ή πολύ αργά.

Τέλος πάντων ήρθε η ώρα για τζάκι - ψήσιμο και κόκκινο κρασάκι και θα τα λέμε ενδιάμεσα.
Χοληστερίνη μπόλικη χαχα

Unknown είπε...

Α ρε πανο και ενθουσιστικα,,πολλες τρελες με λατιν μουσικη,μεχρι και τους κατσαμπα ειχα φερη στο μαγαζι..Ασε τι γινοτανε στης ταβερνες του μεξικο,,αλεγρια σενιορ,,εσυ ηλια μου κριβεσε αποψε ,λα κουκαρατσα

karaefthimiou23 είπε...

Μια χαρά σε βρίσκω χεχε

Unknown είπε...

Καλησπέρα. ΑΒΑΚΑΣ ανεβάζει στροφές και όγκο.

ΤΡΑΣΤΟΡ μετά από τρελή συσώρευση, η εκτίναξη και προβλέπω συνέχεια. Η ονομαστικη αξία στα 1.13€ και η εσωτερική αξία 1.53€.

Unknown είπε...

Καρ α εισαι 50αρης επως εγω στην ηλικια ?

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Χρήστο.Ο Λεώ είναι βέβαιο ότι γνωρίζει οικονομικά...? Έχει υπολογίσει να δει τι επίπτωση έχει στον καθένα μας η αύξηση της φορολογίας στους τόκους των καταθέσεων από 10 σε 15% και τη θεωρεί απαράδεκτη και ειρωνεύεται...?

Να δώσω εγώ ένα παράδειγμα:καταθέτης με 50.000 με μέσο επιτόκιο 1,5%(όχι προθεσμιακής),παίρνει το χρόνο τόκους 750 και φορολογείτο με 75 ευρώ.Τώρα θα του παρακρατούνται 112,5 ευρώ,διαφορά 37,5 ευρώ το χρόνο.Πλάκα μας κάνει...?

Unknown είπε...

Καλησπέρα Καρά.

karaefthimiou23 είπε...

40άρης Βαγγέλη.

profit είπε...

καλησπέρα στους ..άντα και στους ..ήντα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Χρήστο.
Βαγγέλη (εγώ σου ρίχνω μια 10ετία περίπου! ) ήταν μια ωραία εποχή τότε με τα λάτιν κυρίως γιατί ήμασταν παιδιά χωρίς σκοτούρες.
Κάρα αυτά είναι απλή αριθμητική αλλά ο κυρ Πέτρος γράφει ότι του λέει ο διορατικός χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα -ήντα profit έχουν μεγάλη διασπορά χαχα... καλησπέρα.

Unknown είπε...

Καλωστους αχρισαμε και μαζευωμαστε βλεπω..Χριστο μου φενεται ερχεται η ωρα του αβακα,,,ο Δακης ολο αγοραζη

profit είπε...

Πανο τότε ν αρχίσουμε να μαζεύουμε σιγά σιγά χα χα ...
που ξέρεις long επένδυση

Unknown είπε...

προφιτ εισαι τεκνο ακομα ,,και κατω απο το αβλακι μετρανε και αλλιως τα χρονια

profit είπε...

πόσο κάτω Βαγγέλη??

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς τον profit.

profit είπε...

Τι κάνεις γκαρντάση?? όλα καλά??

Unknown είπε...

Η γυναικα μου εχη καταγωγη απο σπαρτη,,αρα απο εκει και κατω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή γνωριζόσαστε?
Κάτω από το αυλάκι έστω και λίγα χλμ είμαι κι εγώ τώρα, λέτε γι αυτό να φαίνομαι νεώτερος? χαχα

profit είπε...

Πηγάδα και σαράντα

Unknown είπε...

Κοιτα στο στρατο γνωρισα απο ολην την Ελλαδα κοσμο και αποκτισα μια γνωμη .....πηγαδα του πειραια ??

profit είπε...

του Μελιγαλά

Unknown είπε...

Πανω μου.. ο καλαματιανος με 20 της εκατο ειναι προθυπουργος στην δυσκολοτερες ωρες της ελλαδος ,και με την αντιπολιτευση στο τσεπακι του..δεν πεζονται οι ανθρωποι

karaefthimiou23 είπε...

Ρε παιδιά τον κάνανε 25άρη τον 20άρη αλλά δεν βλέπω να'χει σχηματισθεί επίσημα ο νέος δείκτης,ούτε τα νέα ποσοστά.Τι γίνεται?

Unknown είπε...

καλη συνεχεια,, καληνυχτα παιδια

michele είπε...

Παιδες,εχει ανεβει ο ΟΛΘ ,κλεινουμε εδω,συνεχιζετε επανω..