Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

EINAI H  AMEΡΙΚΗ  Η  ΝΕΑ  ΡΩΣΙΑ?...

Της Ζέζας Ζήκου

«I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies... If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around the banks will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered». Thomas Jefferson, 1802

Την ιστορική αλήθεια των παραπάνω λέξεων του Αμερικανού προέδρου φαίνεται να την έχει πλήρως ενστερνιστεί ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Σάιμον Τζόνσον, πρώην επικεφαλής των οικονομολόγων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και καθηγητής της πανίσχυρης Sloan School of Management του ΜΙΤ. Οι τραπεζίτες... της Wall Street είναι η νέα αμερικανική ολιγαρχία, λέει ο Τζόνσον, με μια ορολογία που συνήθως χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί μόνο για τις μπανανίες του Τρίτου Κόσμου.

Για το «αθόρυβο πραξικόπημα» των τραπεζιτών έγραφε: «Η χρηματοπιστωτική βιομηχανία ουσιαστικά έχει αλώσει την κυβέρνησή μας. Η ανάκαμψη θα αποτύχει αν δεν συντρίψουμε τη χρηματοπιστωτική ολιγαρχία που εμποδίζει κάθε ουσιώδη μεταρρύθμιση. Τα περιθώρια στενεύουν». Και εξηγούσε πώς τα κέρδη του χρηματοπιστωτικού τομέα έφτασαν, τη δεκαετία του 2000, στα πρωτοφανή ύψη του 41% του συνολικού επιχειρηματικού κέρδους, «δίνοντας στους τραπεζίτες τεράστιο πολιτικό ειδικό βάρος».

Ενα από τα άρθρα του με τον άκρως προβοκατόρικο τίτλο: «Είναι η Αμερική η νέα Ρωσία;» και μια αιρετική σύγκριση της «τραπεζικής ολιγαρχίας», όπως αποκαλεί τους τραπεζίτες της Wall Street, που χειραγωγούν τους πολιτικούς της Ουάσιγκτον, με τους «ολιγάρχες» του Κρεμλίνου, έφθασε και στο γραφείο μου, αφού έκανε τον γύρο του κόσμου.

Βεβαίως, ο Αμερικανός νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν συμμερίζεται την απαξιωτική κριτική του Τζόνσον για τους Αμερικανούς τραπεζίτες. Οργίλος, είχε καταγγείλει: «Μα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, η Goldman Sachs;» Για να προσθέσει: «Η Goldman είναι πολύ καλή σε ό,τι κάνει. Δυστυχώς, όμως, ό,τι κάνει είναι κακό για την Αμερική»! Η Goldman, εκτός από χρήμα, παράγει στελέχη για τον Λευκό Oίκο και υπουργούς Oικονομικών των Hνωμένων Πολιτειών. Τον Ιούνιο του 2006 ο Tζορτζ Mπους επέλεξε τον σκληρότερο τραπεζίτη της Wall Street: τον Xένρι «Xανκ» Πόλσον, που ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs. Bεβαίως από τα σπλάχνα της Goldman προερχόταν και ο εξαιρετικά επιτυχημένος υπουργός Οικονομικών του Μπιλ Κλίντον, Ρόμπερτ Ρούμπιν. Tι συγκινητικό... Ομως, ο Πόλσον αποδείχθηκε ο «μοιραίος» υπουργός στη «μοιραία» θέση. Στα χέρια έσκασε η «φούσκα» των κορυφαίων τραπεζών της Wall Street, προκαλώντας το μεγαλύτερο τραπεζικό κραχ από το 1930, που βύθισε την αμερικανική οικονομία και ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζόνσον καταγγέλλει τους τραπεζίτες ότι, αφού διαδραμάτισαν κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008, όχι μόνο δεν αποδέχθηκαν τις ζημιές τους, αλλά παρεμπόδισαν την οικονομία να ξεφύγει από τον ολισθηρό κατήφορο, επηρεάζοντας την πολιτική των κυβερνήσεων Μπους και Ομπάμα. Δηλαδή, «Κρεμλίνο» κατάντησαν οι τραπεζίτες την Ουάσιγκτον! Εντάξει...

Η δεινή χρηματοπιστωτική κρίση της Αμερικής «μοιάζει ανατριχιαστικά» με κρίσεις σε χώρες όπως η Ρωσία και η Αργεντινή, επισημαίνει ο Τζόνσον. Στην Αμερική, όπως και στον Τρίτο Κόσμο, «τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ελίτ, δηλαδή των τραπεζιτών στην περίπτωση της Αμερικής, διαδραμάτισαν καίριο ρόλο στην πρόκληση της κρίσης με την έμμεση υποστήριξη της κυβέρνησης. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως τώρα χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να αποτρέψουν ακριβώς το είδος μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται επειγόντως ώστε να αναδυθεί η οικονομία από τον γκρεμό.

Τι ειρωνεία... Οι διαβόητοι ανά τον κόσμο «ολιγάρχες», που θεώρησαν εαυτούς ως τους Κάρνεγκι ή τους Ροκφέλερ της Ρωσίας, σύντομα κατέληξαν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, ενώ οι Αμερικανοί τραπεζίτες διασώθηκαν χάρις στην ισχύ της Ουάσιγκτον. Αυθάδεις, νέοι και πλούσιοι, αυτοί οι βαρώνοι των μετασοβιετικών επιχειρήσεων που γλίτωσαν από την εθνικοποίηση –για να μην πούμε την εξορία ή τη φυλακή– επί Βλαντιμίρ Πούτιν έμελλε να κάνουν ακόμη μεγαλύτερες περιουσίες με σύμμαχο την οικονομική ευημερία της Δύσης. Οι περισσότεροι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ρωσίας υπέστησαν πελώριες ζημίες λόγω της οικονομικής κρίσης, που δεν μπόρεσαν να εξοφλήσουν δάνεια δυτικών τραπεζών.

Το Κρεμλίνο παρενέβη με βραχυπρόθεσμες πιστώσεις, καθώς δεν ήθελε οι περιουσίες να πέσουν σε ξένα χέρια. Ομως, ο όγκος του χρέους τους ήταν τόσο μεγάλος, που πολλά μέλη της ολιγαρχίας έσβησαν. Η απόγνωση της ρωσικής ολιγαρχίας έφθασε στο σημείο να κάνει προσκύνημα στο Κρεμλίνο, για να καταθέσει μια αδιανόητη έως τότε πρόταση. Οι πέντε «ολιγάρχες» πρότειναν τη συγχώνευση των περιουσιακών τους στοιχείων –στα οποία περιλαμβάνονται μερικά από τα μεγαλύτερα ορυχεία της Ρωσίας και εργοστάσια– σ’ έναν κρατικά ελεγχόμενο βιομηχανικό όμιλο. Σε αντάλλαγμα, η κυβέρνηση θα έπρεπε να καλύψει το χρέος τους στις δυτικές τράπεζες, που ανερχόταν σε δισεκατομμύρια δολάρια. Με άλλα λόγια, προσέφεραν εθελοντικώς την ανατροπή των επίμαχων ιδιωτικοποιήσεων, εκείνων ακριβώς που δημιούργησαν την ολιγαρχία στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

www.kathimerini.gr

153 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Άντε να δούμε θα περάσουμε καμία αντίσταση σήμερα γιατί το παρά τραβήξαμε χαχα

Νομίζω ξεναγηθήκαμε αρκετά στα χαμηλά . ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
Γιαννακι ειμαστε μονιμως κατω ...και αν θα αντιστραφει η κατασταση...θα μας κακοφανει...λεω

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΘΔ

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ λες να μην θέλουν να μας ξεβολεψουν τώρα που συνηθίσαμε στα χαμηλά ???χαχαχα Αχ τι καλοί άνθρωποι μας σκέπτονται χαχαχα

C.C. είπε...

Καλημερα

Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση

http://360mires.gr/news/inform/greece/4301-ta-lefta-mas-piso-apo-to-xaratsi-ths-deh-sumfona-me-dikastiki-apofash.html

μπαρμπαλιας είπε...

δεν κριθηκε η αντισυνταγματικοτητα του νομου...
κριθηκε η αναρμοδιοτητα της ΔΕΗ...
πιασταυγο και κουρευτο δλδ
η ΔΕΗ δεν σε υποχρεωνει πλεον στην καταβολη-παρα μονον σε οτι την αφορα-και το περιφημο τελος διαβιβαζεται στην ΔΟΥ για τα περαιτερω...
επομενως μην τσιμπατε
γιατι στις ΔΟΥ εχει ΤΕΚ κλπ κλπ

ετσι για την ταξιν ...που μας εχουν κανονισει ...κανονικα και με το νομο

George είπε...

καλημερα...καλημερα για απαντηση 9.51...Περίπου 350.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος τα οφειλόμενα ποσά του Εκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών για το 2011, το οποίο είναι πιο γνωστό ως "χαράτσι ακινήτων", θα κληθούν σύντομα από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να εξοφλήσουν άμεσα τα χρέη τους αυτά, υπό την απειλή κατασχέσεων σε εισοδήματα, καταθέσεις και κινητά περιουσιακά στοιχεία τους.

μπαρμπαλιας είπε...

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012
Η 1101/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...


ΙΝΚΑ – ΔΤ 372 03.12.12




ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ.

Η 1101/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΣτΕ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για λογαριασμό των οποίων άσκησε την αγωγή η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ με τα σωματεία μέλη της.
ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΤΗΚΕ.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των Ενώσεων Καταναλωτών
Ιωάννης Μυταλούλης
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ



Υπάρχουν σε αναμονή ακόμα οι αποφάσεις για άλλες προσφυγές του ΙΝΚΑ κατά αποφάσεων της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Αναρτήθηκε από ΙΝΚΑ στις 1:30 π.μ.

C.C. είπε...

Σε συνεχεια του 4 Δεκεμβρίου 2012 10:02 π.μ.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως, όσοι αναγράφονται στα ειδοποιητήρια της ΔΕΗ ως υπεύθυνοι για την πληρωμή του ρεύματος δεν είναι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, αλλά είναι είτε ενοικιαστές είτε συγγενείς των ιδιοκτητών, προς τους οποίους τα ακίνητα έχουν παραχωρηθεί δωρεάν.

Συνεπώς δεν είναι αυτοί οι οποίοι οφείλουν το ΕΕΤΗΔΕ. Επιπλέον υπάρχουν λογαριασμοί ρεύματος που εκδίδονται στα ονόματα παλαιότερων ιδιοκτητών, οι οποίοι έχουν πλέον αποβιώσει!

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργηηηη καλημερα
μαζι γραφαμε 10.02 και για το ιδιο θεμα......

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!πατατα του Μπενυ ηταν αυτη και εχει μπλοκαρει ολο το συστημα..

George είπε...

Καλημεραααααα........μαζι γραφουμε μηπως παιζεις και ψαρακια ???? για να δουμε η φρλκ το κρατησε το 1.80 νομιζω εχεις......αν δεν παρει και σημερα επανω ειναι αγορα

TheHawk είπε...

καλημέρα σας...ηλιολουστη ημερα στο λιμάνι..να ηρεμησουν λιγο τα αυτια μας απο τον αερα...

μπαρμπαλιας είπε...

ο χονδροπατατας...μονοτετειες μπορει να κανει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα
Ταυτόχρονο ποδαρικό το πρωί από Γιάννη και ΘΔ.
Ταυτόχρονο γράψιμο μετά για ένα θέμα που τουλάχιστον εγώ δεν έχω τίποτα να πω, ούτε τρέφω ελπίδες ότι θα γίνει κάτι τελικά, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι ζω σε μια κατεχόμενη χώρα.
Ούτε για το υπό επανεξέταση φορολογικό θέλω να πω κάτι (αναμενόμενο τελικά) γιατί πιστεύω ότι δεν μας "λυπήθηκαν" ούτε φοβήθηκαν τίποτα αντιδράσεις (ποιες αντιδράσεις τώρα από ένα λαό κοιμισμένο και στα όρια της αποχαύνωσης). Καμία αντίδραση δεν θα υπήρχε για τους νέους συντελεστές και για την πολιτική γενοκτονίας που ασκείται, απλά το πήραν πίσω (να το δούμε πρώτα βέβαια) για να κάνουν αφ' ενός τους "καλούς" και αφ' ετέρου γιατί φοβούνται την μόνη αντίδραση που μπορεί να έχουν από έναν τέτοιο λαό και δεν θέλει ούτε ξεσηκωμούς, ούτε συγκεντρώσεις, ούτε ξύλο.
Να το πάρει απόφαση ο άλλος ότι δεν θα πληρώνει τίποτα, κυρίως γιατί δεν θα έχει αλλά και όταν θα έχει ακόμα κάτι στο παντελόνι του.
Αυτό είναι η μόνη αντίδραση στην οποία ελπίζω.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλημέρα απο την ηλιόλουστη Πάτρα .... (επιτέλους, μας τσάκισε η βροχή...)
Τις καλημέρες μου στον Μπαρμπαλιά ...τον Πάνο και τον Michele .....

michele είπε...

Kαλημερα Πανο,George και Παυλαρα.Και εδω ηλιολουστη μερα!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

.... λες να δούμε και στο ΧΑ τέτοια μέρα ;....χα...χα

michele είπε...

Τραβηχτηκαν οι πωλητες και τα χαρτια ανεβαινουν με πολυ μικρο ογκο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα μπάρμπα Γεράκι Μικέλε Γιώργη. Καλημέρα και στα παιδιά από την Πάτρα! Την αγάπη μου σε όλους τους συμπάσχοντες συναγωνιστές!
Πήρα λίγο φόρα σήμερα αλλά δεν αντέχω την κοροϊδία.
Πρωτοβουλία Σαμαρά γράφουν οι φυλλάδες για νέο φορολογικό. Δεν ήξερε τι γράφει το προηγούμενο? Έτσι θα ανεβάσει το προφίλ του? Με τρικ και ψέμματα?

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Μιχάλη, καταλαβαίνεις τι γίνεται στα ΠΛΑΘ?

ThitaDelta είπε...

... γκαπάκιον στη ΠΕΙΡ.

TheHawk είπε...

μα πως τον παιζουν ετσι τον ΟΠΑΠη...πανω στην τάση..μην ξεμυτήσει καθόλου...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

Δεν τρέχουμε λίγο να ζεσταθούμε βαρέθηκα χαχα

nomad είπε...

Καλημέρα κι από μένα

George είπε...

Eλα ο ψαρααααας..... τι εγινε ακομη να ανοιξουν.....

ThitaDelta είπε...

... κάτσε Γιάννη μην αρχίσουν και τρέχουν ανάποδα.

giannhs kon είπε...


Τσουρουφλιστήκαμε τοτε χαχαχα

michele είπε...

Aνδρεα τα ΠΛΑΘ πιασανε τιμες 2008 ,γινεται σαφης διορθωση ο κμο 20 ημ του ημερησιου ειναι στο 1,04 και μεγαλη στηριξη το 1.Εκανε ωραια κινηση ,λογικο ειναι

GIANNHS006 είπε...

καλημερα στα παιδια

michele είπε...

Επιτηδευμενα στο -1,5% και η ΕΕΕΚ για να μη φυγει πανω απο 825

giannhs kon είπε...

Πάω να τη λύσω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τυχαίο?
Οι Γερμανοί βάζουν στο "τραπέζι" τα κοιτάσματα φυσικού αερίου
http://www.capital.gr/News.asp?id=1680934
Πρώτα τα βάζεις στο τραπέζι και μετά σου έρχεται η όρεξη!

Andreas D. είπε...

ευχαριστώ Μιχάλη...

michele είπε...

Καλημερα giannhoo6 δεν εχουμε και πολλα να πουμε,μονο πανω απο 825 θα εχει ενδιαφερον,καθοτι θα αυξηθει ο ογκος..

TheHawk είπε...

Κλεισιματα κάτω απο 817 κ 284...προσοχη..διαφορετικα κρατάμε..

GIANNHS006 είπε...

ναι μισελ συμφονω γιατι ειμαι φανατικοσ του μπλογκ σασ.εχετε πολυ καλη ενημερωση μπραβο σασ.

George είπε...

MIKELE προβλημα εχει το ZTRADE ????

TheHawk είπε...

giannh...spread the word...!!!

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/4jwzIs_dy7s

George είπε...

παιδες δουλευη το z trade για αγορα???????

michele είπε...

Γιατι George,μια χαρα δουλευει,βγηκαν και πωλητες στις τραπεζες ,να και το ..ψαρακι που φαγωθηκες! +2,22%

ThitaDelta είπε...

... έκλεισε και το γκαπάκιον στη ΠΕΙΡ, μπήκαν και στη σακούλα στο 0,387.

ThitaDelta είπε...

... που είναι ο Καρά ρε παιδιά να πάρει τηλέφωνο να βάλουν μπρος τις σκούπες.

George είπε...

ΜΙΚΕΛΕ η ΧΠ ΜΟΥ ειπε οτι εχει προβλημα για αγορες το συστημα....ελλα ο ψαραααααςςςςςς

giannhs kon είπε...

Παλι φόρα παίρνουμε χαχα
Θα καούμε στη προθέρμανση μέχρι να έρθει η ώρα για το άλμα

George είπε...

* ελα

μπαρμπαλιας είπε...

...οι τοκοκλεφτες ζητανε ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ...ειναι η νεα λεξη που θα μας απασχολησει...
παραδες δεν δινουν.τελειωμενο

τωρα Πανο απορω με σενα ...
αφου ο ΓΑΠ ειπεν
πετρελαια και αερια δεν υπαρχουν...
τι ζητανε οι συμμαχοι τωρα;;;;

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι.

ThitaDelta είπε...

... άσε τα άλματα βρε Γιάννη, θα σπάσουμε κανά ποδάρι.

Στο κάτω παίρνουμε, στο πάνω δίνουμε και ξανά πάλι, μέχρι νεωτέρας.

TheHawk είπε...

αρκετα ασχημα 60λ κερια...εχουμε λιγη ωρα να τα αλλαξουμε..αλλοιως...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κάρα.

TheHawk είπε...

ειδικα του 20αρη...μαυρο χαλι το κερι..

TheHawk είπε...

καλημέρα καρά..

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΚΑΡΑ

TheHawk είπε...

ολα γινονται με χαμηλο ογκο..

George είπε...

Σημερα το κλεισιμο θα εινα ι καλο για αγορες οπως παει.......

TheHawk είπε...

George..εισαι παιχτης της κοψης ξυραφιου...

TheHawk είπε...

Καραμπινατος bearish σχηματισμος στον 20αρι...καρφωτοι για τα προηγουμενα χαμηλα......θελουμε κατι δυνατο για να το αλλαξουμε

ThitaDelta είπε...

Ιέρακα,

στο ημερήσιο όμως πάει by the book.

TheHawk είπε...

ευρωβ,αλφα,πειρ πιο δυνατες απο 20αρι κ ΕΤΕ...

TheHawk είπε...

κ στο 60λ..για αυτο ειπα κ καραμπινατος..στο ημερησιο θελω κλεισιμο πανω 290..ενω στο στο 60λ, 292..
διαφορετικα παμε κατω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα με εμένα θα απορείς διαρκώς μέχρι να ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί και να αναδειχτούν κάποιοι που θα έχουν λόγο και θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για όσα έλεγαν πριν λίγους μόνο μήνες και παίζουν συνέχεια στα μέσα...
http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1680932
Παράδες ίσως να δώσουν αλλά μόλις τα πάρουν όλα και μάλιστα πριν τις 13 Δεκεμβρίου

μπαρμπαλιας είπε...

οσο βαστει η ΕΘΝΙΚΗ...
μην φοβαστε καθολου...

giannhs kon είπε...

Βραχος η ΕΤΕ χαχα

Άντε ξανά πάμε βόλτα τώρα παρά κάτσαμε

michele είπε...

Ολα τα "προαπαιτουμενα¨που αναφερει το link Πανο ειναι σωστα..να τα παρουμε ενα -ενα? Γιατι αλλο οι αλογιστες περικοπες που μειωνουν την αγοραστικη δυναμη και ειναι στο οριο και αλλο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ,εδω και χρονια

George είπε...

Γερακι μπορει να θελεις αλλα ...292 στα 60 ...μμμμμμ δυσκολο... οπως και εγω τα ψαρακια να πανε στο γκαπ 0,496 χα χα

TheHawk είπε...

george..τοτε δεν αλλαζει τπτ...

michele είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1680155

Τα προαπαιτουμενα..

George είπε...

Μικελε αφου κουραζεσαι μονο για να τα διαβασεις τα μετρα ειναι δυνατον να γινουν αυτα ........ χα χα

George είπε...

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8029:---------video&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2 για να περνα η ωρα.....

karaefthimiou23 είπε...

Ο 20άρης τράκαρε με το άνω σκέλος της ανοδικής γραμμής τάσης,ξεκάθαρη πτωτική κίνηση που έγραψε και ο Αντώνης.Το νούμερο στήριξης του ΓΔ είναι το 796,κάτω απο εκεί θα την πάρει ο διάολος και την πραγματική οικονομία.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

νικος φαληρο είπε...

ETE δεν εχει αναχωμα απο αγοραστικα ΣΜΕ προς τα κατω.Προσοχη.
Ο ΟΤΕ εχει δωσει ισχνο σημα long.

George είπε...

απο ποτε εχει να παει1,28 η ΕΤΕ καιρος ειναι να κανω μια μικρη τοποθετηση....οπως και αν παει η πειρ 0,355.... για να εχω να πουλησω αυριο το πρωι..τι λετε ????

TheHawk είπε...

αυτα ειναι....

Unknown είπε...

Καλημερα στην παρεα..Οντος ηλιολουστη >>.και δεν κανη κρυο στην Ελλλαδα κρυο δεν εκανε ποτε (το τραγουδακι της ημερας)

TheHawk είπε...

νομιζω πως ενημερωσαμε εγκαιρως οτι δημιουργουνται bearish καταστασεις..

Καραμπινατος bearish σχηματισμος στον 20αρι...καρφωτοι για τα προηγουμενα χαμηλα......θελουμε κατι δυνατο για να το αλλαξουμε

4 Δεκεμβρίου 2012 11:47 π.μ.

TheHawk είπε...

προσοχη σε εγκλωβισμους..

karaefthimiou23 είπε...

Η ΕΤΕ κάτω από το 1.27 έχει μπροστά της το χάσμα στο 1.19 και τα προηγούμενα χαμηλά στο 0.90.Κάτι άλλο ισχυρό δεν βλέπω.

μπαρμπαλιας είπε...

...θα τα τακτοποιησει ολα ο Ριζος...
φοβερη ανοδο στο ΧΑΑ εγραψε πρωτοσελιδο στον Αδεσμευτο ...
ωξω ρε μουχλα του συστηματος και εσυ

ThitaDelta είπε...

... πτώση με 20 μύρια μέχρι τώρα δε με πείθει.

karaefthimiou23 είπε...

Ούτε η χθεσινή άνοδος με 44 μύρια ήταν πειστική.Εκγλωβισμοί σ'ένα παιγνίδι zero sum game,όσο ο αδύναμος κρίκος παραμένουν οι αερόφουσκες...

μπαρμπαλιας είπε...

...αεροφουσκες Καρα μου...
αλλα κανεις δν δειχνει οτι μπορει να τραβηξει το καρο...
μολις κοκκινιζουν ...σπευδουν ολα
το οτι πιπτουσι λιγοτερο..δεν με πειθει...

giannhs kon είπε...

Αεροφουσκες αερεοφουσκες αλλα μόλις βήξουν πουντιάζουν όλοι τελικά

Μήπως να αρχίζαμε να ψωνίζουμε για να ανέβουν τα άλλα χαχα

giannhs kon είπε...

Πες ένα ΟΛΕ βρε ΓΙΑΝΝΗ μήπως φταίει που δεν το ακούν χαχα

Unknown είπε...

George,,folow the line,λενε στο αμερικα....Εδω εχουμε και αλλες λεξεις,,Ενστικτο ,,καραμπινατος,,,Μπομπα χαρακιρι...το ειδες το επεξες ?? σταση αναμονης..Παντως ο οπαπ βασταη ,,,,ο οτε το ιδιο...κ λ π..Θα περιμενω λιγο ακομα εξ αλλου αυτο που λιπη απο την πιατσα ειναι το ρευστο οχι τα χαρτια

TheHawk είπε...

double bottom 60min EUROB

karaefthimiou23 είπε...

Άντε να παιχθεί και η επιτυχία της επαναγοράς.

TheHawk είπε...

Ηλια καλεσε με να σου δειξω κατι...εαν ομως εισαι ον λαιν..

Unknown είπε...

ΟΤΕ πακετακι

Unknown είπε...

Ιεραξ πως τον βλεπης τον οπαπ,,εκη με τον στοχαστικο,,και το σχηματακι του

μπαρμπαλιας είπε...

...σταματαει το ιντερνετικο και μενουν δυο παικτε..
ΟΠΑΠις και ΣΕΝΤΡΙΚιον...και η αγορα επιβραβευει

TheHawk είπε...

εαν κλεισει οπως ειναι τωρα..εχει ανοδικο momentum...σε 60λ..

TheHawk είπε...

τωρα εχουμε την ταση που δειξαμε..θελω σπασιμο...κ βλεπει 5,20 κ 5,35

Unknown είπε...

καλο και αυτο μπαρμπα,,

TheHawk είπε...

μονο που φαινεται οτι δεν κλεινει τελικα..για να δουμε..

μπαρμπαλιας είπε...

...ουτε στα ονειρα σας τετοια νουμερα...
απορω λπν δεν το εχετε καταλαβει;
εκατο χρονια να περασουν θα ειναι περι του 5 ...μεχρι ξεπουλησεως...
μετα βλεπουμε

TheHawk είπε...

μπαρμπ..μαλλον χρησιμποιεις την μεθοδο της αντιστροφης ψυχολογιας...
λες οτι δεν θα παει..γιατι θελεις να παει...

Bondexj είπε...

Όπως λέμε κοινώς, ο Κος Μπαρμπαλιάς προσπαθεί να το <>,,... Καλό απόγευμα σε όλους.

Bondexj είπε...

καψει.. αλλα δεν χερω γιατι δεν μπηκε..

μπαρμπαλιας είπε...

οχι ποτε.
βλεπω οτι το εχουν βαλει σε ελεγχομενο καλουπι
απλα δεν σου κανει εντυπωση;;;

Unknown είπε...

Ε δεν ειναι και τιποτα φοβερα νουμερα...αλωστε φενεται να το κατωχιρωνη ανετα το 5

Unknown είπε...

καρα παμε για διπλο πατο βλεπω καλλα ??

michele είπε...

Oλο γκρινια ο μπαρμπας χεχε,καλησπερα επανηλθα

Unknown είπε...

πακετακι και στον οπαπ Ωχ Ωχ

μπαρμπαλιας είπε...

αγαπητε μου john B.
βλεπω την χειραγωγηση της αρκουδας
και εχω και θεση σαυτον απο 4.80

TheHawk είπε...

0.666 η ευρωβ....

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε δεν γκρινιαζω..
διαφορετικη ματια απο των φιλων

Bondexj είπε...

πλακα κανω Κε μπαρμπαλια... εχετε απολυτο δικιο σε αυτα που λέτε,,,και δυστυχως νομιζω πως χρειαζεταο πολυ δυνατό newsflow για να αλλαξει αυτη η κατασταση στον ΟΠΑΠ...

michele είπε...

Kλεισιμο πανω απο 813 θελουμε.. ο ΔΤΡ φυσικα πανω απο 244.Ετσι πως κινειται βεβαια ..

Bondexj είπε...

Δυστυχως τον κραταω απο το 4,68 και δεν μου αρεσει καθολου...

μπαρμπαλιας είπε...

John ...το Κε ειναι ακαιρο..
ειμαστε ολοι φιλοι πιστευω..εκτος αν θελεις να μου θυμιζεις τα 65 μου...χαχαχααα

Bondexj είπε...

οκ...οκ...καμια τετοια προθεση..

μπαρμπαλιας είπε...

Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος απρόβλεπτων εξελίξεων και πρόωρων εκλογών
9 λεπτά πριν
Citigroup: Εμφανής η πολιτική κόπωση στην Αθήνα - Πιθανός ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης πριν από τα Χριστούγεννα...
9 λεπτά πριν

απο τη στηλη του τρομοτσακου.....
στην αθηνα -κετρο δημιουργιας και διασπορας ειδησεων-ολα παιζουν..

michele είπε...

16εκ απο τα 25 στις τραπεζες.. ως μη γενομενη η σημερινη συνεδριαση προς το παρον

Unknown είπε...

Και κατι απο τα παλια......στην μετα 99 εποχη οταν ηταν παλλυ η δυσκολη εποχη του Χαα,,ειχε κυκλοφοριση το εξης ριτο......Φως ,νερο ,,τηλεφωνο..και οπαπ.........Απο την διαφιμιση που ελεγε Και καμπα (κρασι)

Unknown είπε...

Ναι να πιτε και χρονια πολλα σιμερα στη citrigroup γιορταζη του πυροβολικου βλεπεται...ΠΟΛΥ ΜΕΓΓΑΛΟ ΒΛΙΜΑ,,μας εχη βγαλη 10 φορες εκτος ευρω

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
…βρήκα …κενό και μπήκα !!!
«…ένας νέος λαμπτήρας ο οποίος εκπέμπει φυσικό φως, δεν σπάζει και δεν καίγεται αναπτύχθηκε από αμερικανούς ερευνητές…»
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231225082
…μακάρι να φωτίσει και τα …καμάρια μας !

Unknown είπε...

Διλαδη θα μας αλλαξου τα φωτα Dwk...Για φωτισε και εσυ την κατασταση γιατι εχη πεση μαυρη μαυριλα

TheHawk είπε...

τουλάχιστον εχω δυο χαρτια θετικα..ΟΠΑΠ κ ΕΥΔΑΠ..

TheHawk είπε...

εντωμεταξυ..απο τον κακο στο χειροτερο σχηματισμο πηγαινουμε..με ελαχιστο ογκο...

ο dwk είπε...

…Βαγγέλη έχεις …ρέντα σήμερα !!!
…καλό το 4:09 και καλύτερο το 3:40 !!!

ο dwk είπε...

…hawk …ζωγράφισες !
…τι σχεδία! Τι γραμμές!! Τι παρουσίαση!!!
…ακόμα και εγώ(!!!) …κάτι κατάλαβα !!!

TheHawk είπε...

τι να το κανεις...?
Χαλια εποχη σκεφτηκα να δημιουργησω κ γω..

TheHawk είπε...

σε ευχαριστω πάντως...Παντως εγω το δηλωσα στο βιντεακι..μονο παρακολουθουμε..τσιμπολογηματα κ τπτ παραπανω..

TheHawk είπε...

double "παντως".. συμβαινει..

George είπε...

πρωτος στοχος εχει επιτευχθει 0.370 πειραιως αγορα

ο dwk είπε...

…τι γίνεται ρε παιδιά;;;
…κάθε μέρα διαβάζω για πωλήσεις της Πειρ….
…τόσες μτχ οτε …τόσες μτχ μοη…
…λέει κάτι;;;

ο dwk είπε...

…επανεκλογή της τσαουμέρκελ με …….97% (!!!)…
…στην ηγεσία του CDU… sorry… φράου ήθελα να πω…

michele είπε...

Dwk ειναι απο το χαρτοφυλακιο της ΑΤΕ..

TheHawk είπε...

στοχος ΟΠΑΠ...4,92 Κ 4,88

TheHawk είπε...

για οποιον σορταρει..

ο dwk είπε...

…(όταν λέω εγώ για κασπάροφ…)
…καλά! …έτσι την έπαιρνα και γω την ΑΤΕ !!!

ο dwk είπε...

…-8 στο καιμακτσαλάν…
…σιγά το -1,37 το δικό μας !!!

μπαρμπαλιας είπε...

τελικα απορω...παλι

δωσανε την ΑΤΕ τζαμπα..μηδνησανε τους μετοχους και τωρα εκποιουν και χαρτ/κειο της .που καρπουται ο Σαλλας...
αυτα τουλαχιστον μπορουσαν να τα παρουν οι μετοχοι εναντι ζημιων ...
"η να βουλωσουν τρυπες...εναντι ατελειωτων περικοπων...
την ειπα παλι ωχ

michele είπε...

Hταν η good ΑΤΕ dwk you Know χαχα..

George είπε...

Aπο τον Α-υγουστο εχει να δει η ετε αυτη την τιμη

ο dwk είπε...

…απορία ψάλτου …βηξ
…απορία μπαρμπαλιά …στουρναρηξ !

μπαρμπαλιας είπε...

ολε ο ταουρος....

michele είπε...

Την ειπες μπαρμπα,αμα χρωστας εσυ 500.000 ευρω ,ας πουμε να σου δωσω εγω 10000 να κλεισεις τρυπες χαχαχα

George είπε...

Γερακι ο παιχτης της κοψης ξυραφιου εκανε αγορα εκτος ετε που περιμενω στο 1,27.......και αυριο αν ειμαι τυχερος και εχω καλο κερδος....... στο ταμειο.....

michele είπε...

Τουλαχιστον πανω απο 808..αρρωστα πραγματα,χαμηλος ο τζιρος

ο dwk είπε...

…το χειρότερο ΔΕΝ είναι το 45%...
…το χειρότερο ΕΙΝΑΙ ότι θα έχουν συνάντηση…
…τα καμάρια μας Σαμ+Μπένυ+κυρΦώτης!
…για να μας αποτελειώσουν…
(…φαντάσου, λέω, φαντάσου να περνούσε από κει και ο Τσίπρας…)
…αλληλούια!

TheHawk είπε...

στο ευχομαι στο george..!!!

TheHawk είπε...

εαν συνεχίσουμε έτσι ίσως βάλω ένα οριστικό τέλος στην τραπεζικη διακράτηση που κάνω..πολυ σύντομα..

ο dwk είπε...

…αν θέλουμε ΣΗΜΕΡΑ να βάλουμε ένα όνομα, δίπλα στη λέξη ήρωας…
…αυτό είναι: George !!!!!

TheHawk είπε...

το βράδυ μάλλον video..

George είπε...

θα δουμε αυριο Γερακι.... με το ωραιο video.... το 12.35 το ειδες... χα χα

TheHawk είπε...

xexexe..ναι..

ο dwk είπε...

…σκληρό hawk ;;;;;;;;;;;;;;

George είπε...

dwk... αυριο ξυριζουν τον γαμπρο χα χα

TheHawk είπε...

δεν το νιωθεις ηδη dwk?

michele είπε...

Παμε επανω καινουργια αναρτηση,Hawk ετοιμαζε βιντεακι χεχε..κλεινουμε ε δω σε 2΄