Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 2013...

By  Ralph Atkins(Λονδίνο) 
Ένα χρόνο πριν, ήταν η ευρωζώνη που κατευθυνόταν με μεγάλες ταχύτητες στο χείλος του γκρεμού. Παντού επικρατούσαν φόβοι ότι η νομισματική ένωση της Ευρώπης θα διαλυθεί. Το κόστος δανεισμού της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας εκτινασσόταν στα ύψη. Ο Mario Draghi, ο νέος διοικητής της ΕΚΤ, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να λειτουργήσει ως έσχατος πιστωτής των κυβερνήσεων. 
Όμως όσοι στοιχημάτιζαν στην καταστροφή της ευρωζώνης, έκαναν λάθος. Το γεγονός ότι η ευρωζώνη είναι (αρκετά) ζωντανή και ενεργή στα τέλη του 2012, με το 17μελές της πλήρωμα απείραχτο, δείχνει πόσο κακή εκτίμηση κάνουν οι ειδικοί των ΗΠΑ και της Βρετανίας για την πολιτική στην Ευρώπη. Μεταξύ όσον έσφαλαν, αποδείχθηκαν την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν και ο John Paulson, που έβγαλε δισεκατομμύρια δολάρια από την χρηματοπιστωτική κατάρρευση των ΗΠΑ, αλλά έβαλε λάθος στοίχημα πάνω στα διαρθρωτικά μειονεκτήματα της ευρωζώνης. 

Δεν είναι λίγη η ικανοποίηση που πήρε η ΕΚΤ από τα ολισθήματα αυτά, αν κρίνουμε τουλαχιστον από πρόσφατη ομιλία στην Φρανκφούρτη του Jörg Asmussen, πρώην αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, μέλους του εκτελεστικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας. 

Ο κ. Asmussenανέτρεξε στην φοβερή ευκολία με την οποία κάποιοι πρόβλεπαν την διάλυση του ευρώ. Πέρσι τον Δεκέμβριο, η Sharon Bowles, πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της ευρωβουλής, είχε προειδοποιήσει: «Ίσως δούμε την διάλυση του ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα». Ακόμη πιο δραματικές, όπως είπε ο κ. Asmussen, ήταν οι δηλώσεις Βρετανών δημοσιογράφων, που πρόβλεπαν διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη.
Μια πρώτη αντίδραση στα σχόλια του κ. Asmussen είναι ότι βιάστηκε πολύ να μιλήσει. Ο κ. Paulson και άλλοι, μπορεί απλώς να έκαναν λάθος εκτίμηση για την χρονική στιγμή. Οι ευρωπαϊκές οικονομίες και τα πολιτικά συστήματα της Ευρώπης κινούνται με πιο αργους ρυθμούς απ’όσο οι επενδυτικοί ή χρηματιστηριακοί κύκλοι στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη. 
Η κρίση της ευρωζώνης εκτυλίσσεται σε αργή κίνηση, αλλά οι κίνδυνοι που παραμονεύουν είναι πολλαπλοί: Η αντίδραση αυτή την εβδομάδα στις ευρωπαικές πρωτεύουσες και αγορές, στην πιθανότητα επιστροφή του Silvio Berlusconi στην ιταλική πρωθυπουργία, κατέδειξαν την εύθραυστη ψυχολογία. 

Όμως, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Asmussen, πολλοί σχολιαστές προσέγγισαν πολύ απλουστευτικά την κρίση στην ευρωζώνη και παράβλεψαν ότι η 14χρονη νομισματική ένωση στην Ευρώπη δεν έχει μόνο οικονομική, αλλά και βαθιά πολιτική διάσταση. Τα βάσανα της Ελλάδας, είπε, δεν μπορεί να υποβαθμιστούν απλώς σε «μερικά μακροοικονομικά δεδομένα, όπως το έλλειμμα, τα επίπεδα χρέους και οι προοπτικές ανάπτυξης.» 

Θα μπορούσε να προχωρήσει παραπάνω και να μιλήσει για το πώς η συμμετοχή στην ΕΕ είναι προπύργιο οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας για τους Έλληνες πολίτες, πολλοί των οποίων θυμούνται πώς ήταν η ζωή υπό την μπότα της δικτατορίας. 

Οι διαχειριστές των hedge funds δυσκολεύονται να κατανοήσουν την γερμανική Ordnungspolitik (πολιτική διαταγών). Αλλά το ένστικτο του Βερολίνου υπέρ των συστημάτων που βασίζονται σε κανόνες και η απέχθεια για τον αγγλο-σαξονικό «ορθολογισμό», βοηθά να εξηγηθεί η έλλειψη συμβιβαστικών διαθέσεων, μέχρι τουλάχιστον να υποχρεωθεί. 

Παράλληλα, οι «απ’έξω» παραγνωρίζουν πόσο οι Γερμανοί συνεχίζουν να θεωρούν την οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης, κομμάτι από το μεταπολεμικό πεπρωμένο της χώρας. Καθώς εκτυλισσόταν το 2012, η καγκελάριος Angela Merkel και ο υπουργός οικονομικών της Wolfgang Schäuble, κατάλαβαν ξεκάθαρα ότι, απλώς, το κόστος εξόδου της Ελλάδας είναι πολύ υψηλό. 

Πάνω από όλα, όσοι πριν ένα χρόνο πρόβλεπαν τον πρόωρο θάνατο του ευρώ, υποτίμησαν την ΕΚΤ. Ήταν εύκολο να κάνουν το λάθος. Όταν έγινε διοικητής της ΕΚΤ πέρσι τον Νοέμβριο, ο κ. Draghiρωτήθηκε αν θα έκανε οτιδήποτε δυνατόν για να κρατήσει την ευρωζώνη ακέραιη, όπως να λειτουργήσει ως έσχατος πιστωτής των κυβερνήσεων. Η απάντησή του ήταν ένα ξεκάθαρο όχι. «Η εντολή της ΕΚΤ είναι να διατηρήσει την σταθερότητα τιμών μεσοπρόθεσμα», είπε. 

Μέχρι τον Ιούλιο, έγινε σαφές ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει με την ίδια στάση και ο κεντρικός τραπεζίτης υποσχέθηκε να κάνει «ό,τι χρειαστεί» για να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της νομισματικής ένωση. Η ΕΚΤ είναι σήμερα έτοιμη να παρέμβει σε απεριόριστα επίπεδα στις κρατικές αγορές ομολόγων αν χρειαστεί. 

Ποια θα ήταν, υπό αυτές τις συνθήκες, μια λογική πρόβλεψη για το 2013; Αν και κινδυνεύω να με πιάσει στο στόμα του ο κ. Asmussen τέτοια εποχή τον επόμενο χρόνο, το 2013 πιθανότατα θα είναι κατάφορτο. 

Η δημοσιονομική θέση της Ελλάδας παραμένει εξαιρετικά ευάλωτη. Η Ισπανία αντιμετωπίζει σωρό προκλήσεις. Οι εκλογές στην Ιταλία και την Γερμανία μπορεί να αποπροσανατολίσουν τους πολιτικούς. Οι προσπάθειες ενίσχυσης της ευρωζώνης μέσω τραπεζικής και δημοσιονομικής ένωσης, θα μπορούσαν να εκτροχιαστούν. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης μπορούν να δημιουργήσουν την απαραίτητη ανάπτυξη για να μειώσουν την ανεργία, και να απαλύνουν την κοινωνική αναταραχή ή την διόγκωση του ευρω-σκεπτικισμού. 

Ο υπογράφων πάντως εκτιμά ότι, τουλάχιστον, σε 12 μήνες από σήμερα, η ευρωζώνη θα εξακολουθεί να έχει 17 μέλη, μαζί με την Ελλάδα. 


ΠΗΓΗ: FT.com
Copyright The Financial Times Ltd. All rights reserved.

www.euro2day.gr

232 σχόλια:

1 – 200 από 232   Νεότερο›   Νεότερο»
μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
γιορτες ,δωρα,ιστοριες,χαμπερια ...
λεφτα απο τας ευρωπας τσουβαλατα...οποτε επαληθευεται το σημερινο κλισεδακι του Μικε μας...
αλλα ,η επικαιροτητα λεει αλλα

Eurogroup: Τρία «κλειδιά» για την εκταμίευση
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/745372/Article.aspx

...και ο πιο αισιοδοξος πιστευω...θα εχει βεβαιωθει για το δουλεμα...
οποτε αι σιχτριρ πουστιδι...

profit είπε...

Καλημερα
πεστα το σπιτι τους μεσα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Έφοδος στα κεντρικά της Deutsche Bank!

Μέγα σκάνδαλο φοροδιαφυγής συγκλονίζει τη Deutsche Bank! Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για πέντε στελέχη της τράπεζας, ενώ την Τετάρτη έγινε και γιγαντιαία επιχείρηση στα κεντρικά, στη Φρανκφούρτη.

Πως το λένε αυτό με τα γουρούνια ...ετσι ακριβώς
Καλημέρα πατριώτες!!

Unknown είπε...

Καλημερα,Πατριωτες..(πολυ μου αρεσε αυτο το συνθιμα πρωι πρωι)..

TheHawk είπε...

Kαλημερα σας....να τα λες Μπαρμπ...να τα λες..

GIANNHS006 είπε...

καλημερα σε ολουσ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα καλημέρα και καλή συνεδρίαση να έχουμε.
Πρόβλημα με τον υπολογιστή χτες το βράδυ (δεν έμπαινε στο ίντερνετ) και αναγκάστηκα να τον "καθαρίζω" σε δύο φάσεις μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Παιδιά...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

...τι να πεις.
Γιαννάκη μου χαιρετισμούς

giannhs kon είπε...

Να είσαι καλά ΠΑΝΟ επίσης

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέλε και στους υπόλοιπους φίλους ξανά
Αντώνη είδα τώρα την απόκλιση που λες και εύχομαι να πάμε καλά. Και τα χτεσινά σχόλια σήμερα τα διάβασα

Bondexj είπε...

Καλημέρα και από εμένα

TheHawk είπε...

θα δειξει σε λιγο....

TheHawk είπε...

καλη στηριξη σε οπαπ 5,36...

TheHawk είπε...

η ετε σε ενα πλαγιο καναλι...ψαχνεται επικίνδυνα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Για πάμε...

TheHawk είπε...

βεβαια ειναι υπερπουλημενη κ μιλαω για 60λ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νωρίς νωρίς οι αγριάδες...

TheHawk είπε...

το 300,9 ειναι η στηριξη μας...

TheHawk είπε...

αλλοιως 297...

TheHawk είπε...

ο γδ ειναι πιο ψηλα...θα δοκιμασει παλι την ταση σε λιγο..(?)

TheHawk είπε...

επιμενω οτι αυτο που βλεπω ασχετα με τις αγριαδες...μπορει να οδηγησει σε νεα υψηλα....βεβαια εαν σπανε το ενα μετα το αλλο...

TheHawk είπε...

εαν δεν σιγουρευτω δεν αγοράζω...

TheHawk είπε...

αυτο που γινεται στον ΔΤΡ, τεχνικα (με τα δικα μου) δεν ειναι καλο...εαν δεν κανει καποια καλη κινηση (για να αντιστραφει)...μεγαλωνουν οι πιθανοτητες για νεα χαμηλα..

TheHawk είπε...

Ο ΓΔ παιζει αψογα προς το παρον....εαν κλεσει κατω απο 866..παει για την ταση...

TheHawk είπε...

πωπωπω...is it a bird?..is it a plane?...No..He is TheHawk!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη κανονική αναμετάδοση βλέπω!
Συνέχισε!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάμε για να πάρουμε την πρώτη αναπνοή από τα βαθειά?

Όταν θα έχουμε ηρεμήσει θα πούμε και κάτι για τα πρωτοσέλιδα πχ ΝΕΑ αν και μιλάει από μόνο του

TheHawk είπε...

ειτε εκαναν να ψευτικο break out του τριγωνου που ειπα χτες...ειτε εδωσαν ενα μυνημα "κακου"...ξαναγυρισε μεσα στο τριγωνο...το οποιο καταδιαβολικη συμπτωση παλι γυρω στο 305& σπαει..

TheHawk είπε...

εκανε island στο 5λ?λες?

TheHawk είπε...

παλι γκαπαρε...

TheHawk είπε...

ελα ρε κυπρ!!!!!

TheHawk είπε...

την διωξαμε την κυπρ...ας παει οπου θελει τωρα...

TheHawk είπε...

φυσικα εκλεισε το γκαπ..θα παει στο χαμηλοτερο...?

George είπε...

Καλημερα σας..... μηπως ειναι ωρα να την κανουμε με χασουρα απο ΣΕΝΤΡ στο 0,290 η να περιμενουμε και το τελαυταιο σημειο στηριξης το 0,280 η εχει και αλλο ???????? περιμενω αποψεις κ ΜΙΚΕΛΕ... Κ hawk τι λεει η ταση ?????

TheHawk είπε...

για σεντρ?

George είπε...

NAI,,,,NAI

TheHawk είπε...

για σεντρ καλα θα ηταν να κρατησει εδω που ειναι....

TheHawk είπε...

στο οριο το πανε....ρε τα κ.....δα..

TheHawk είπε...

αλλοιως 0,27...
το πανω σχολιο 11:11 ηταν για τους δεικτες..

George είπε...

παει να αντιδραση αλλα δεν.............

TheHawk είπε...

δεν ειναι τυχαιο που εκανε αμεμ εδω...(ελπιζω)..χεχεχε..

TheHawk είπε...

πολυ σκληρη για να πεθανει η τενεργ

michele είπε...

Mε ζητησε κανεις?? γεια σου George γιγαντα..για ΣΕΝΤΡ τα ειπαμε χτες βραδυ..ο ΕΛΤΟΝ ξεφευγει ,κανονικα παει για εκει που αξιζει

TheHawk είπε...

αντε ρε ατιμες..αφου ειστε ετοιμες...καντε την κινηση σας!!!!!!

Andreas D. είπε...

Κοντά στο 1 ευρώ αγόρασαν αυτοι που πουλάνε ΣΕΝΤΡ... κοντά στο 1 είναι κι αυτό στο οποίο μπαίνουν...

TheHawk είπε...

εαν σπασει κανενα 1,60(κ κατω) η ΑΛΦΑ..ωχ..ωχ..

Unknown είπε...

Ελα ιεραξ τωρα θελουμε twist again,,για πανω

George είπε...

Για αντιδραση μηπως πρεπει να παει στον 200αρι στο 60λ........τωρα σαν κατι να κανει... για να δουμε........

TheHawk είπε...

ειπα καποιες στο 60λ..ειναι ετοιμες..αντε να τελειωνουμε επιτελους..βαρεθηκα..(χεχεχε)

TheHawk είπε...

δεν στο ειπα George?

TheHawk είπε...

καποιος να παρει κανενα τηλεφωνο...μονοι μας θα δυσκολευτουμε..το κραταμε μεν..αλλα θελουμε ψηλοτερα δε..τραβαω το σχοινι με το ραμφος μου προς τα πανω..αλλα ειστε ασηκωτοι...

μπαρμπαλιας είπε...

...κουνιεται τιποτα;;;;;

φτερααααααααααααααααα

TheHawk είπε...

ακομα κ ο σεντρ φτιαχνει...

karaefthimiou23 είπε...

Αγριεμένος ο ξιφομάχος και με τεράστιο όγκο.

TheHawk είπε...

ερε με τα γκαπς...

George είπε...

ΗΑWK μηπως πρεπει να γραψουμε αυτο.................................................................................. Ο/Η TheHawkείπε...
πολυ σκληρη για να πεθανει η ΣΕΝΤΡ

13 Δεκεμβρίου 2012 11:16 π.μ.

TheHawk είπε...

παμε για προσπαθεια παλι διασπασης αλλα με γκαπ απο κατω..

TheHawk είπε...

σχηματιζει φακελο στο 60λ ο σεντρ..εαν κλεσει ετσι..υπερπουλημενη...

michele είπε...

Oι ομολογιουχοι Ανδρεα ,πηραν τις μετοχες τους σε 0,36 ευρω..
εγω καταλαβα τις λες βεβαια,απλα λεω τα δικα μου.Χτες βγηκε δημοσιευμα με τσαντισμενη την Sportingbet περιμενοντας και την αποφαση του ΣΤΕ για το διαδικτυακο μονοπωλιο του ΟΠΑΠ.....

TheHawk είπε...

πρωτη η πειρ...η ευρωβ πανω απο 0,72 σπαει την γραμμη λαιμου που μας σφιγγει ασφυκτικα..

TheHawk είπε...

η ετε σπαει το καναλι πανω απο 1,45

Andreas D. είπε...

οκ Μιχάλη...
βρε βρε την ΤΡΑΣΤΟΡ...!!!

michele είπε...

Να παρει πρωτα μια 400 αρα που εχει απο πανω,αδυναμη ομως η ΑΛΦΑ δεν βοηθαει..

George είπε...

αυτο το ειδατε dion πανω λιπαντικα κατω,,,, μαζι με τα ψαρια.....

TheHawk είπε...

ειμαστε πατσι..μια κλεισαμε κατω κ μια παμε πανω...διαλεχτε μαγκες..

michele είπε...

Θα κανει τη διαδρομη της Ανδρεα κι αυτη..

TheHawk είπε...

αριστα επαιξε η σιδε...

George είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΧ

Unknown είπε...

Andreas D. Παρακολουθώ σήμερα την ΤΡΑΣΤΟΡ και μόλις έπεσε μια μαρκετιά 40.000 κομμάτια. Ισως τα παιδία που είναι μέσα το τραβήξουν τελικά μέρχι το 1€ (πιστευω δεν αξίζει τον κόπο να αγοράζουν έτσι μόνο για 20 λεπτά κέρδος.

Για να δούμε


ΑΒΑΚΑΣ ΘΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Andreas D. είπε...

λίγα έχω Μιχάλη...

Unknown είπε...

Εγω είμαι μέσα στην ΤΡΑΣΤΟΡ εδώ και 8 μήνες με 3.000 κομμάτια στο 0.50€. και εκεί θα μείνω...

George είπε...

TA ELKA πηγαν 1,74 καθε μερα πανω....

George είπε...

Καλα η ΣΕΝΤΡ ειναι ΘΕΑ αντε για ενα 10% πανω να βγαλουμε την χασουρα...............

George είπε...

Αν το κανει το 10% πανω το βραδυ Γερακι και Μιχαλη παμε για μουρουζι η VIVAMARE για κοκορετσι η ποτο.......

Andreas D. είπε...

Christos Ioannou,
όπως βλέπεις αρκετά χαρτιά μπορεί να κάνουν την μια ημέρα 200 τεμάχια και την επομένη 200,000...
0,5910 το Κιλιμάντζαρο...!!

Unknown είπε...

Andrea D. δεν βλέπω τόσο βάθος.

Τι έχει στήσει εκεί ο Τεό?

michele είπε...

Χρηστο εκει κοντα που πριν αρκετες μερες εγινε ο μεγαλος ογκος στην περιοχη του 0,50 μεχρι εκει που φαινεται οτι πηγαινει ειναι μια καλη διαδρομη για τον ΤΡΑΣΤΟΡα.

Ο Αβαξ θα ακολουθησει τις αλλες ,ηδη ενεργοποιημενος το τελευταιο πενθημερο και φαινεται..

Χτες ελεγα στο θαναση το βραδυ για μια ζωνη στηριξης του ΣΕΝΤΡ ΜΕΤΑΞΥ 0,2810-0,295.Πηγε ακριβως στη μεση.
Θελει λιγη προσοχη ακομα,για οσους "φοβουνται"

michele είπε...

Οποιος βιαζεται εκει στα 0,34 μπορει να την κανει..

Andreas D. είπε...

μέχρι και το 0,7650 υπάρχουν σχεδόν 50,000 τεμάχια (τα 10,286 στο 0,7650)... σε αυτά τα χαρτιά δεν υπάρχει λόγος να βλέπεις το βάθος...ξαφνικά και μεταξύ τους δημιουργείται ο όγκος...

TheHawk είπε...

εχουν μεγαλη πλακα οι τραπεζες...

TheHawk είπε...

ειναι ξεκαθαρο οτι ειμαστε "υπο ελεγχο"....δεικτες...τραπεζες κτλ..

TheHawk είπε...

απετυχε διασπαση ο οπαπ...?

karaefthimiou23 είπε...

Μια χαρά χωνεύει τα επίπεδα μέχρι στιγμής το μαγαζί,εν αναμονή αλλαγής επίπέδου.

Unknown είπε...

το περιεργο,,για τον ελενχο που λες,και εχης δικιο,ειναι οτι ειναι απο την πλευρα των πωλειτων !!!!(Η κολονα του στποπ ειναι στους πωλειτες)

TheHawk είπε...

εγω βλεπω μονο τις τιμες..την συμπεριφορα τους κ το καταλαβαινω...με αλλα λογια με αυτο που λες?

TheHawk είπε...

παντως η θετικη αποκλιση που ανεφερα ειναι σε εξελιξη..κ βεβαια θελουμε νεα υψηλα...αλλοιως μπορει να γυρισει κ μπούμερανγκ η παρατεταμενη καθυστερηση...

TheHawk είπε...

ΖΖΖΖΖ..ΖΖΖΖΖ...

Andreas D. είπε...

ποιος ροχαλίζει και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε?

TheHawk είπε...

χρρρρ....χρρρρ....

TheHawk είπε...

καποιος ταρακουνησε την ευρωβ...

Andreas D. είπε...

χαχαχαχαχαχαχα !!!

TheHawk είπε...

το κερατο του..

michele είπε...

...κουραση μεγαλη.Μην φωναζετε και με ξυπνησετε

TheHawk είπε...

ελπιζω να μην γινει το γνωστο..οτι δεν ανεβαινει...πεφτει..

TheHawk είπε...

Σεντρ --> αφαίρεση από τις μετοχές μου..

TheHawk είπε...

κριμα..ο ftse..εχει ολα τα φοντα να προσεγγισει τα χαμηλα...δηλ 301&

TheHawk είπε...

εκτος κ εαν κρατησουν οι μεσοι...

TheHawk είπε...

η ταση...κτλ...

TheHawk είπε...

σχολιαστε βρε!!!..πειτε οτι κανω λάθος...

karaefthimiou23 είπε...

Εγκρίθηκε η δόση,γιούπιιιιιιιιιιι

TheHawk είπε...

ναι ξετρελαθηκε το ταμπλο..κατι νεο?

Unknown είπε...

Βρε λες να μαζευουνε χαρτια ακομα ,και στο january effect ,να τριβουμε τα ματια μας..Πολυ μακρια μαλλον το παω!!Ας φαμε κανα μελομακαρουνο πρωτα..Αλλα να,,,, ο χρυσος πεφτη,εξ ου και η προσφορα των μαγων σε σμυρνα και λιβανι..(απο τοτε δεν βαζανε ολλα τα λεφτα σε μια μετοχη)..Χρημα συνεχιζουνε να κοβουνε,,ο καβαλιερε επιστρεφη!!!περιεργα πραγματα

TheHawk είπε...

δεν σπαμε ακομα...μαζευουμε δυνάμεις για να παιξουμε τα ρεστα μας?

Andreas D. είπε...

ΑΛΚΟ ...με πληγώνεις....

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

TheHawk είπε...

άλλο τόσο σε πωρώνει?

George είπε...

Γερακι πως και εδωσες σεντρ

TheHawk είπε...

εγω δεν ακουω ειδησεις..η δεν εχω επαφη..ακουω το WAR PIGS...Ξερει ο Πανος..

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΛΚΟ ...θυμωσε πολυ σημερα +23%

TheHawk είπε...

για χαβαλε μπηκα στο 0,325...αγορασα αλλα καλουδια..αυτα δεν ειναι για μενα..ειμαι "φοβιτσιαρης"

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Νίκο.Αρκετά τα ΣΜΕ χθες και σήμερα στον 25άρη.

TheHawk είπε...

απο το ZAKK WYLDE..καταλαβαινεις Πάνο..Λες για αυτο να εχουμε αντιδραση?

TheHawk είπε...

Γεια σου Νικολα..

TheHawk είπε...

πάμε για την απογείωσή μαζί με το σόλο?
που είναι ο Πάνος...?

μπαρμπαλιας είπε...

...ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ...(ΘΑ )...
αλλα -λεει- εχει προεξοφληθει στο ταμπλο...

TheHawk είπε...

ελα Δεη...δωσε την φώτιση στο ταμπλοοοοο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα εδώ είμαι Αντώνη μόλις γύρισα. Το έβαλα να το ακούσω κι εγώ χαχα
Καλησπέρα Νίκο
Κάναμε και νέο υψηλο, άντε βρεεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλά τζίρος είναι αυτός? Ψόφιος!

karaefthimiou23 είπε...

Άντε μουλάρια,βοηθήστε το ταμπλό ρε άχρηστες χεχε

Andreas D. είπε...

Στο ΣΕΝΤΡ, στο 0,3250 όποιος θέλει μπορεί να πουλήσει 20,000 τεμάχια...

Andreas D. είπε...

μόλις το είπα τα έβγαλαν....!!!
χαχαχαχαχαχα

νικος φαληρο είπε...

ρολαρισμα μαλλον στη ληξη 03/2013 κε karaefthimiou23.

karaefthimiou23 είπε...

Ναι Νίκο,το φαντάστηκα.Τι δείχνει η νέα σειρά?

Οι μαντάμες δεν βοηθάνε...

George είπε...

EXETE βαθος εντολων Σαικλ..,..

νικος φαληρο είπε...

για την ωρα τα ΣΜΕ διαπραγματευονται με μικρο premium σε σχεση με το δεικτη. Φυσιολογικα θα ελεγα τα πραγματα.

Bondexj είπε...

200 .593 .613 250
210 .592 .618 10
200 .591 .619 500
250 .582 .62 350
310 .569 .626 20 cyclon

karaefthimiou23 είπε...

5 τιμές Γιώργο

karaefthimiou23 είπε...

Ωραίος ο John και άμεσος.

Bondexj είπε...

επιβαλλεται...δεν μιλαω συχνα..αλλα οταν μπορω να βοηθήσω με μεγάλη χαρα

νικος φαληρο είπε...

σποτ ΕΤΕ 1,37. ΣΜΕ 03/13 1,30

karaefthimiou23 είπε...

Σημαντικό premium

νικος φαληρο είπε...

ΕΤΕ 12/12 1,35

TheHawk είπε...

Λιγο ελειψα...το σφαξανε...

TheHawk είπε...

φευγω παλι...να το εχετε γυρισει...υπ'ευθυνη σας...

George είπε...

EYΧΑΡΙΣΤΩ JOHN KAI KARA....

μπαρμπαλιας είπε...

τι παθανε;;;
πηραν πισω τη δοση;;;;αχαχαχααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άστα να πάνε Αντώνηηηηη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι μπάρμπα αλλά θα αφαιρέσουν τις προμήθειες πρώτα από την δόση χαχαχα

Unknown είπε...

Αντε ρε παιδια θα την παρουμε την δοση???,,μας εχη ο μισελ απο το πρωι χωρις αντηλιακο ,χωρις αναψυκτικο στον ηλιο,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάνε για νέο χαμηλό τώρα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτός είναι ήλιος για ηλιοθεραπεία Βαγγέλη, μην γκρινιάζεις!

karaefthimiou23 είπε...

Όσο βαστάει το 865 δεν υπάρχει θέμα,τζίρος να γίνεται.

Bondexj είπε...

παρακαλώ George

michele είπε...

Eιχα παει να παρω τη δοση..τι αλλο θελετε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποια δόση...πανηγυρισμοί λέει στις Βρυξέλλες, τρίχες κατσαρές, πάλι μας έπιασαν τον κ...ο νομίζω

TheHawk είπε...

επεστρεψα...κ κανατε χειροτερα..
παω για τσιμπησω...μολις γυρισω..εχουμε αντιδραση οπως το κανετε τωρα...

karaefthimiou23 είπε...

Μεγάλο το κρέμασμα στη MIG,αν δεν δει υψηλότερα επίπεδα στο κλείσιμο.

Unknown είπε...

Τα φως ,νερα ,οπαπ,αποκομιδη κερδων,χωρις να λαζη η σκυταλη !!το πουλακι τσιου

michele είπε...

Kανει retest στην μεγαλη αντισταση που διεσπασε,κλεινει το gap 852,68-853,7 και ξαναγυριζει.Δεν λεω σημερα ,γενικως λεω

Bondexj είπε...

εξω παιζει μεγαλο θέμα με την db...απλά ενημερωτικά

George είπε...

Οι πονηροι μας δινουν εντοκα γραμματια ειναι αληθεια ???

michele είπε...

John με τετοια μοχλευση που εχει η db εχει ετσι κι αλλοιως προβλημα,εκτος του τελευταιου θεματος που ανεκηψε

michele είπε...

Η παραπανω εκδοση εντοκων George γινεται με την εγκρισης της ΕΚΤ..

Bondexj είπε...

george, από τα 34,3bio τα 16 ειναι για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, 11,3 για το buyback , και τα υπόλοιπα 7 ειναι για την εκτέλεση του προυπολογισμού... Τα 7 ειναι cash...τα αλλα δεν υπάρχει ανάγκη να ειναι μετρητό... 6m bills nomizw

michele είπε...

Οπως τα λεει ο John ειναι..

Bondexj είπε...

εχεις δίκιο michele... απλα επιβεβαίωση πολλων άλλων θεμάτων//

George είπε...

ΕΛΛΑΚ 1,87 Καλη τιμη για τοποθετηση

TheHawk είπε...

μας γλυκοκοιτάει το 854?

George είπε...

JOHN για να δουμε πολλα παιζονται ... αν ειναι ετσι δεν δικαιολογειτε τετοια πτωση... κατασκευαστικες εταιριες ποτε θα παρουν το χρημα μηπως του χρόνου τον Μαρτιο ???γι αυτο πανε κατω πολλα τα ερωτηματικα.....

Bondexj είπε...

george ετσι ειναι επίσημα εχουν ανακοινωθεί

michele είπε...

Θα κλεισει το γκαπακι Αντωνη ,αφου ηρθε γρηγορα εδω

TheHawk είπε...

η ευρωβ πάει να βρει την σούπερ στήριξη της...στο 0,66
την ευχαριστω πολυ...

Bondexj είπε...

Fed and other Central Banks extend swap lines.... γι' αυτο και ενα μικρό γύρισμα έξω

TheHawk είπε...

ενα double bottom..η αλφα...εφτασεεεε

TheHawk είπε...

ολες φυσικα δεν πρεπει να σπασουν τις στηρίξεις .γραμμες λαιμου κτλ....αλλοιως την κατσαμε την βαρκα

TheHawk είπε...

ο ftse βρηκε ομορφα τον 50αρη κ αντεδρασε..συμφωνα με το διαγραμμα που ειχα ανεβασει...
ισως να ειναι ψευτοαντιδραση? αφου εχουμε κ το γκαπ του γδ...αλλα σε αυτο το επιπεδο πρεπει να κρατήσουμε...διαφορετικα κοιταμε χαμηλοτερα..χανουμε το momentum...κτλ κτλ...
ειτε το πιστευτε η οχι η θετικη αποκλιση ειναι ακομα valid..

TheHawk είπε...

πρεπει να περασουμε αρχικα 860.5
κ βλεπουμε

michele είπε...

Aντωνη,κλασσικο retest της γραμμης διασπασης ειναι για μενα

TheHawk είπε...

ναι.. κλασσικά... καλά 40

TheHawk είπε...

σιγή.....

michele είπε...

Μην βιαζεστε.τα χρηματιστηρια ανεβαινουν με ..πονο.Μονο ο ΟΤΕ βιαζεται..

TheHawk είπε...

κοντα στο κλεισιμο...κ φυσικα στο οριο για να γινουν αλλαξοκολιες..

TheHawk είπε...

εκλεισε...

michele είπε...

Εκλεισε το γκαπακι του δεικτη ,οχι θα το αφηνε χαχαχα

TheHawk είπε...

ναι αλλα τωρα..θελει προσοχη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νάτο νάτο και σχετικά νωρίς για να δούμε!

TheHawk είπε...

ποσος κινδυνος υπαρχει να παει καρφωτο 824...?
σιγα τις στηριξεις που εχουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προσοχή ή προσευχή θέλει?

TheHawk είπε...

ολα....ξεκινα με οτι εχεις....

TheHawk είπε...

εχουμε ακομα ενα 40λ για να κανουμε καλο ή ΚΑΚΟ κλείσιμο...

TheHawk είπε...

καλα για τον ftse...δεν μιλαω καθολου....

TheHawk είπε...

καλα..ο ΔΤΡ..δεν θελει ουτε προσοχη..ουτε προσευχη...ΤΑΜΑ...κ πολλα ΤΑΜΑΤΑ...

michele είπε...

832-838 δεν επρναει ευκολα Αντωνη πιστευω,δεν χανει το μακροπροθεσμο καναλι, η το χανει μονο ενδοσυνεδριακα

TheHawk είπε...

χεχε...μαλλον δεν πρεπει να παμε στον Βόλο...αλλα στην Τήνο...χαχαχα..

TheHawk είπε...

με το που εσπασε το καναλι στο ftse...ισως το ανεβασω το βραδυ.. γκρεμοτσακίστηκε..

michele είπε...

Συντονισμενη ,τεχνικη κινηση..αυτοι που πρεπει ν ανεβαινουν -ανεβαινουν
ΟΤΕ-ΦΦΓΚΡΠ-ΦΡΙΓΟ που εχει στοχο πανω απο 5 ΕΛΤΟΝ που ξεκινησε κλπ ΜΙΓ

michele είπε...

Καναλια και γραμμες τασης Αντωνη για μενα τα σημαντικοτερα στοιχεια.

TheHawk είπε...

καποια στιγμη ειπα..οχι κατω απο 1,60 στην ΑΛΦΑ...δεν με ακουσατε...την αφησατε..

Bondexj είπε...

Mr Hawk...δινεις τα ρεστα σου σήμερα..να εισαι καλα...

TheHawk είπε...

συμφωνω mic...δεν εχω κ margin ρε φιλε για να χωσω σε λιγο...χεχεχε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπομονή παιδιά αυτό ήταν, από δω και πέρα καθόμαστε και απολαμβάνουμε την ...άνοδο!

TheHawk είπε...

mr?

ναι σαι καλα MR.JOHN...

αλλα οπως λενε κ οι μεγάλοι παίχτες...

Ας κέρδιζε η ομάδα μου..κ εγω να μην έβαζα το τοπι στα διχτυα...

TheHawk είπε...

VAMOS PANOS...
βαλε ZAKK να σολάρει κ ξεκινάμε!!!!

michele είπε...

Σε μεγαλα κεφια το Γερακι,τι θα καναμε γιατι βλεπω σιγη ασυρματου στο επενδυτικο κοινο..χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=D74QYXttmRg

Το ξαναέβαλα Γεράκι χαχα

TheHawk είπε...

μακάρι να είχε τα ιδία κέφια κ το χαρτοφυλάκιο μου...κλαψ...

TheHawk είπε...

ανατριχιαζω σε καθε γεμισμα του ντραμερ...
οπως
ανατριχιαζω σε καθε αδειασμα απο την ευρωβ..

για να καταλαβαινουν κ οι υπολοιποι περα του Πανου...

κλαψ..

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 232   Νεότερο› Νεότερο»