Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ  το τελικό φορολογικό νομοσχέδιο που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Σε ότι αφορά τους φορολογικούς συντελεστές που θα ισχύσουν, θα είναι τελικά τρεις με τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης να διαμορφώνεται στο 42% για τα εισοδήματα από 42.000 ευρώ και άνω. Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι 22% για τα εισοδήματα έως 25.000 ευρώ και 32% για τα εισοδήματα 25.001 έως 42.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Με την κατάθεση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση της πρώτης φάσης για τη δημιουργία ενός δικαιότερου, απλούστερου και αποτελεσματικότερου φορολογικού συστήματος, που θα έχει αναπτυξιακή κατεύθυνση, αλλά και που θα εφαρμόζει ένα νέο αυστηρότερο πλαίσιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω της αναδιοργάνωσης του φορολογικού, ελεγκτικού και εισπρακτικού μηχανισμού,.

Με το νέο σύστημα

διευρύνεται δραστικά η φορολογική βάση με πρόνοιες που λαμβάνονται, όπως η υποχρεωτική δήλωση όλων των εισοδημάτων από όλους τους πολίτες και η πλήρης ένταξη στο φορολογικό σύστημα ομάδων που μέχρι σήμερα φορολογούνταν ελλιπώς,
βελτιώνεται σημαντικότατα η φορολογική δικαιοσύνη. Η συνεισφορά των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων διαμοιράζεται δίκαια και δεν περιορίζεται πλέον στην σχεδόν αποκλειστική επιβάρυνση των μισθωτών και συνταξιούχων,
εξορθολογίζεται η φορολογική μεταχείριση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία πλέον θα είναι ισότιμη. Αυτό είναι ένα σημαντικό διαρθρωτικό αναπτυξιακό μέτρο, σημαντικότερο από τις όποιες επί μέρους ρυθμίσεις μειώσεων συντελεστών κ.λπ. Διάφορες ρυθμίσεις, όπως ο εξορθολογισμός της φορολογικής μεταχείρισης της έρευνας στον ιδιωτικό τομέα στηρίζεται με υγιή και βιώσιμο τρόπο η αναπτυξιακή διαδικασία.
εισάγεται υψηλού βαθμού διαφάνεια και απλοποιείται σε μεγάλο βαθμό η φορολογία. Κλείνουν οι «τρύπες», τα «παράθυρα» και η δυνατότητα φοροαποφυγής. Μέχρι τώρα υπήρχε ένα υβριδικό σύστημα, όπου ανεξαρτήτως με το από πού αποκτούσες το εισόδημά σου, η φορολογία ήταν η ίδια. Έτσι, μια σύνταξη φορολογείτο με τον ίδιο τρόπο με ένα ενοίκιο ή τα κέρδη από ένα κατάστημα, ενώ και η επιχειρηματική δραστηριότητα, φορολογείτο διαφορετικά, αναλόγως τι είδους εταιρεία είχε κάποιος.

 Συγχρόνως, ο μεγάλος αριθμός φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων ήταν διαθέσιμος σε όλους, ανεξαρτήτως εισοδήματος, ή αν οι δαπάνες του νοικοκυριού δεν έχουν καμία σχέση με τις επαγγελματικές ή άλλες δαπάνες. Γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η πολυπλοκότητα και αδιαφάνεια του συστήματος τροφοδοτούσε την κοινωνική αδικία, την οικονομική αναποτελεσματικότητα και, βεβαίως, τη φοροαποφυγή, αφού ο φορολογούμενος μπορούσε να επιλέξει τον ευνοϊκότερο τρόπο για τη φορολόγησή του και συγχρόνως άτομα με διαφορετικές συνθήκες απόκτησης του εισοδήματος να φορολογούνται με τον το ίδιο τρόπο. Το αποτέλεσμα, βεβαίως, ήταν το φορολογικό σύστημα να είναι εν πολλοίς άδικο, να έχει χάσει τον αναδιανεμητικό του χαρακτήρα και να αποδίδει πολύ χαμηλά έσοδα σε σχέση με τη φοροδοτική ικανότητα των φορολογουμένων.
Η νέα φορολογική κλίμακα ελαφρύνει μισθωτούς και συνταξιούχους κατά 100 εκ. Ευρώ, στην ουσία ελαφρύνοντας πολύ περισσότερο το 90% των φορολογουμένων που έχουν χαμηλά ή μεσαία εισοδήματα. Το αφορολόγητο επεκτείνεται από τις 5.000 στις 9.000 ευρώ με τρόπο που να ευνοεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Η αποδέσμευση της κοινωνικής από τη φορολογική πολιτική σημαίνει ότι 869.000 οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά θα πάρουν για πρώτη φορά επίδομα μέσα από ένα δίκαιο και διαφανές σύστημα.

Ευνοούνται οι μικρομεσαίοι εισοδηματίες από ενοίκια.

Εντάσσεται από το 2015 στο φορολογικό σύστημα το αγροτικό εισόδημα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό του «μαύρου» εισοδήματος των μεσαζόντων. Η εξέλιξη αυτή όχι μόνο θα αποφέρει έσοδα στα ταμεία του κράτους, αλλά θα συμβάλλει και στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος και στη μείωση της τιμής των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι!



Είναι χαρακτηριστικό ότι από το σύνολο των οικογενειών με ένα παιδί, επιβάρυνση από τις νέες ρυθμίσεις θα προκύπτει για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα 23.000 ευρώ και άνω, επιβάρυνση που αφορά μόνο το 8,95% των οικογενειών με ένα παιδί.

Αντίστοιχα, για οικογένειες με δύο παιδιά η επιβάρυνση αρχίζει από τα 22.000 ευρώ και αφορά μόνο το 9,99% των οικογενειών, ενώ στα τρία παιδιά η επιβάρυνση ξεκινά από τα 21.000 ευρώ και αφορά το 10,26% των οικογενειών με τρία παιδιά.

Συνολικά, η συντριπτική πλειοψηφία (90% και άνω) των οικογενειών με παιδιά θα έχουν ελάφρυνση φόρων.

Ειδικότερα:

Αυξάνεται το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους από 5.000 σε 9.000. Και ειδικά για τους χαμηλόμισθους που θα παίρνουν ολόκληρη την απαλλαγή.

Όλοι οι φορολογούμενοι με εισόδημα έως 25.000 θα έχουν σημαντικές ελαφρύνσεις

Μειώνονται οι συντελεστές σε 3 αντί των 8 σήμερα, με τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης να διαμορφώνεται στο 42% για τα εισοδήματα από 42.000 ευρώ και άνω. Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι 22% για τα εισοδήματα έως 25.000 ευρώ και 32% για τα εισοδήματα 25.001 έως 42.000 ευρώ

Σήμερα, με 45% φορολογούνται όσοι δηλώνουν εισόδημα 100.000 και άνω ενώ με 40% φορολογούνται οι άνω των 60.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τα εισοδήματα του 2011, με βάση τους συντελεστές αυτούς η φορολόγηση αφορούσε 2.600 φορολογούμενους που δήλωσαν 140.000 ευρώ και άνω, 6800 δήλωσαν πάνω από 100.000 ευρώ και 11.500 δήλωσαν πάνω από 40.000 ευρώ.

Τα εισοδήματα από ενοίκια φορολογούνται πλέον αυτοτελώς, με συντελεστή πολύ μικρότερο (10% έως 12.000 ευρώ και 33% στο υπερβάλλον), διαμορφώνοντας σημαντικό όφελος για όσους συμπλήρωναν το εισόδημά τους από μισθωτή εργασία με ενοίκια, αφού με το σημερινό καθεστώς τα έσοδα αυτά φορολογούνταν με συντελεστή 40%.

Πλέον, με το αυτοτελές σύστημα θα φορολογούνται με 10% τα εισοδήματα από ενοίκια, διαμορφώνοντας για παράδειγμα κέρδος για έναν μέσο μισθωτό με ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ και 9.000 ευρώ από ενοίκια, 2.250 ευρώ (πριν στο συνολικό εισόδημα των 35.000, τα 9.000 των ενοικίων είχαν φόρο 3.150 ευρώ, ενώ με το νέο σύστημα θα έχει φόρο μόλις 900 ευρώ).

Φορολογούμενοι με παιδιά.

Α) Οι πολύτεκνοι (150.000 οικογένειες) λάμβαναν μέχρι σήμερα πολυτεκνικό επίδομα 528 ευρώ το έτος ανά παιδί, ενώ με το νέο καθεστώς θα λαμβάνουν 500 ευρώ ανά παιδί ως πολυτεκνικό επίδομα και επιπλέον 40 το μήνα, ανά παιδί στο πλαίσιο της ενίσχυσης όλων των οικογενειών με παιδιά. Έτσι, μια οικογένεια με 3 παιδιά, και με φορολογητέο εισόδημα ως 21.000 ευρώ καθαρά (χωρίς ασφαλιστικές εισφορές και κρατήσεις υπέρ τρίτων) θα παίρνει στο εξής συνολικά 2940 ευρώ το έτος (1.500 από το πολυτεκνικό (500 επί 3 παιδιά) και 1.440 από την ενίσχυση παιδιών (40 για το πρώτο, 40 για το δεύτερο και 40 ευρώ για το τρίτο) αντί των 1.584 σήμερα (528 ανά παιδί). Δηλαδή θα έχει όφελος 1356 ευρώ το χρόνο, ενώ στα 30.000 ευρώ εισόδημα, θα παίρνει 1.980 ευρώ το χρόνο αντί 1.584 ευρώ σήμερα.

Γ) Το επίδομα τέκνων που θεσπίζει η κυβέρνηση βοηθά 869.000 οικογένειες, οι οποίοι σήμερα δεν παίρνουν κανένα είδους βοήθημα.

Αύξηση της φορολόγηση των τόκων των καταθέσεων (από 10% σε 15%). Για κατάθεση 10.000 ευρώ με μέσο επιτόκιο 3%, ο τόκος διαμορφώνεται στα 300 ευρώ το έτος και ο φόρος από την φορολόγησή του στα 45 ευρώ το χρόνο από 30 ευρώ σήμερα.

Αγρότες. Από το 2014 (εισοδήματα 2014, δήλωση το 2015) οι 1.000.000 που δηλώνουν και αγροτικά εισοδήματα θα φορολογούνται πλέον με βιβλίο εσόδων – εξόδων (εξαιρέσεις θα υπάρξουν για τα μικρά αγροτικά εισοδήματα). Σήμερα, 1.000.000 φορολογούμενοι, δηλώνουν εισόδημα 9 δις ευρώ και πληρώνουν φόρο για αγροτικά εισοδήματα (1,1 δις από τα 9 δις) μόλις 115 εκατομμύρια ευρώ, αφού φορολογούνται αποκλειστικά με βάση τεκμήρια. Από αυτούς, οι 715.000 έχουν κυρίως άλλα εισοδήματα (από μισθωτές εργασίες ή ελευθέρια επαγγέλματα) και κάποια αγροτικά εισοδήματα (δηλώνονται κατά μέσο όρο 260 ευρώ τον χρόνο!). (τεράστιας έκτασης φοροδιαφυγή).

Με το νέο σύστημα, οι αγρότες θα δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα, αφού για παράδειγμα θα απαιτούν από τους εμπόρους να τους κόβουν τιμολόγιο με τις πραγματικές τιμές για τα προϊόντα που πωλούν, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι τιμές για τον τελικό καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο πατάσσεται επιτέλους το «μαύρο χρήμα» από το κύκλωμα των μεσαζόντων!

Αυξάνεται το τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες από τα 500 ευρώ το χρόνο στα 650 ευρώ ενώ για τις επιχειρήσεις αυξάνεται από τα 500 στα 1.000 ευρώ.

Ο συντελεστής φορολόγησης των επιχειρήσεων μειώνεται από το 40% σήμερα, στο 32,8%».

 www.antinews.gr


129 σχόλια:

profit είπε...

Καλημερα

ThitaDelta είπε...

Για να κάνω μια σούμα τι βλέπω μέχρι τώρα:

Μείωση country risk, διευκόλυνση εξαγωγών.
Ανάσες από credit crunch - συνθήκες επιστροφής καταθέσεων.
Αναζήτηση ευκαιριών για επενδύσεις από Ρώσους, Κινέζους, Γερμανούς.
Αποκρατικοποιήσεις.
Μεταρρυθμίσεις, ξεκαθάρισμα επενδυτικού τοπίου.
Διαρκώς βελτιούμενο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
Ενδείξεις για πιθανή ευρωπαϊκή νομισματική χαλάρωση.
Turn around story - January effect

...όλε ο ταύρος!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα, αισιοδοξούμε για σήμερα!

TheHawk είπε...

Καλημέρα σας....

dimivax είπε...

Καλή σας μέρα...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! θΔ ,υπαρκτα ολα αυτα,να δουμε και τις τραπεζες ομως στο ΧΑΑ ,το μεγαλο ερωτηματικο.Που τις θελουν.Για χαμηλα ειναι,αλλα τελος παντων...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

TheHawk είπε...

γκαπαραμε..κλεινουμε..και?

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.

TheHawk είπε...

βλεπουμε την
αλφα > 1,60 - 1,63
οπαπ > 5,40
πειρ > 0,385
ευρωβ > 0,69 (καλα 40)
γδ > 869
ftse > 299,5

απο κατω...μονο αντιδράσεις - τζογος κ χαμηλότερα...

TheHawk είπε...

καλημερα καρα κ Ανδρέα..

PS είπε...

απο 1/4/13 αλλαζω επαγγελμα.
αχεπευ/αελδε/πως τις λενε αγνοώ ακόμα αλλά αυριο θα μάθω

TheHawk είπε...

παει καλα ο ftse...μην τον ματιασουμε...κλεισιμο πανω 301

michele είπε...

Hπια κινηση προς το παρον..θελει χρονο ακομα για σημερα,να δουμε τις διαθεσεις..

George είπε...

Καλημερα....καλημερα σημερα εβαλα turbo oil στην μηχανη μου...Γερακι να βαζεις και φουσκες το βραδυ.... εκει ειναι το χρημα και οχι στης σοβαρες μετοχες..XA XA...την καλημερα μου AGAIN.....και να εχετε παντα δουλεια..........

TheHawk είπε...

μπαίνουμε στο δύσκολο κομμάτι τώρα... είτε τα βρίσκουμε σκούρα είτε συνεχίζουμε δυναμικά...

George είπε...

παρτε και ενα τραγουδι να χαλαρωσετε http://www.youtube.com/watch?v=FSC_Y3zHNSA

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιώργη...μουσικές επιλογές για να σε πάρει ο ύπνος χαχα

Μικρός ο τζίρος την πρώτη ώρα ενώ αν δεν κάνω λάθος συνήθως γίνεται το αντίθετο.
Άρα τα καλά ή κακά νέα θα έρθουν αργότερα με ανέβασμα του τζίρου? Ιδού το ερώτημα

George είπε...

Πανο καλημερα και σε σενα..... ειδες διον και σαικλ.... χα χα αν ηταν και ο παρνας σε αυτα θα ειχαμε την καλυτερη τριαδα...........και μετα μου λες για slk.....xa xa

TheHawk είπε...

ειπαμε...θα δυσκολευτει εδω..

TheHawk είπε...

καλημερα george

michele είπε...

Η αγορα στο ιδιο μοτιβο...οι μικροι Διον και λοιποι παιρνουνε αυτα που πρεπει..George να τα προσεχεις αυτα γιατι μετα θα ρωτας τι να κανεις..απο πανω να εισαι!

TheHawk είπε...

παει για τα δυσκολα παλι ο ΓΔ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να τα δούμε και αργότερα αυτά Γιώργη που θα βρισκονται

Για την ώρα παίρνουμε φόρα προς τα κάτω

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα και απο εδω...
με τη γυναικα του Δια ...δεν παει το μαγαζι...
ολα θετικα και η μαιμου κατω...
τ¨εχουν τα ερμα και ψοφανε;;;

George είπε...

KAI ενα αλλο ωραιο http://www.youtube.com/watch?v=X0dAOPP1VTM

karaefthimiou23 είπε...

Αξίζει ένα bet το ΔΙΟΝ,υπόψιν ότι τελείωσε το 2011 με 1.06.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία, αναμονή σήμερα

Andreas D. είπε...

Ο τζίρος είναι της πλάκας...
οτι ώρα θέλουν το πάνε στο συν...
περιμένω ΚΛΜ και ΠΑΡΝ να δείξουν τον δρόμο...

TheHawk είπε...

εκανα ενα db η ευρωβ...αλλα κ τι εγινε?

George είπε...

διον και σαικλ και παρνας η καλυτερη τριαδα που ελεγα το πρωι....αν παει και σεντρ εδεσε το γλυκο.... χα χα

TheHawk είπε...

δν υπαρχει τζιρος...ας εκμεταλλευτουμε τον χρονο με καποια αλλη ασχολια...

karaefthimiou23 είπε...

Η ΔΙΟΝ θέλει υπέρβαση του 0.175,το οποίο το έχει ξαναπροσπαθήσει άλλες 2 φορές χωρίς επιτυχία.

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα...μια του κλεφτη δυο του κλεφτη...πρεπει να το περασει ,αν θελει να ελπιζει...

τωρα οι τραπεζες βλεπω να εχουν σηκωσει λευκη σημαια...

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία μετά βλέπει το 0.22...

michele είπε...

Kαλα λεει ο Αντωνης..για αλλη δουλεια ειναι.Ψαχνω να βρω κανα χαρτακι..

μπαρμπαλιας είπε...

Μικεεεεεεεεε κλμ (οχι ΚΛΜ)

TheHawk είπε...

με τρωει το χερι μου...καποια δυνατα χαρτια...αλλα ηδη εχω σεντονι κ θελω να το γυρισω σε μαξιλαροθήκη...κ να κοιμαμαι ομορφα..

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη γιατι τα λες οπως στο Μαντειο των Δελφων;;;

michele είπε...

Χαχα Ηλια ,δεν παιζεσαι!κατσε να σε αρω τωρα γιατι μετα δεν θα μπορω.

TheHawk είπε...

τα λεω ετσι για να εχουμε λιγο ενδιαφερον....

TheHawk είπε...

αντε να πω..καποιες ιδεες..για να εχετε την προσοχη σας..οχι αγορες ομως..εγκυμονει κινδυνος..τις εχουμε σε watch list...

βιοχκ...ελπε...ευπρο (πανω σε 200αρη 60λ)...πλαθ...τιτκ...

TheHawk είπε...

παλι δεν μου φαινεται σοι ο γδ..

michele είπε...

μιγ Αντωνη? Τι να κανει ο ΓΔ με τετοιο τζιρακο ο κακομοιρης

George είπε...

Τα ΕΛΚΑ και σημερα πανω ....

TheHawk είπε...

η μιγ ειναι υπεραγορασμενη σε ημερησιο...θελω να δω πως θα κυλισει στο 60λ κ θα παρω θεση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΛΑΠΙΣ βρεεεε που είναι και της μόδας

TheHawk είπε...

δεν είπα να αγοράσετε....

καποιος ηδη ανεβασε την τιτκ...

ελεος..αμαν...!!

Μην μου πουμε κατι..αμεσως τρεχετε..!!!

χεχε...

TheHawk είπε...

κ την ευπρο ανεβασατε...


ρε πατε καλα?

TheHawk είπε...

καλα..αφηστε το..

ειναι γενικο...ολες οι "ιδεες" ανεβηκαν...
πλην των πλαθ

TheHawk είπε...

κ ελβα...

ολες οσες ειπα..

ισχυει ο χρυσος κανονας...

εαν κ εφοσον...

TheHawk είπε...

δεν εχασε την γραμμη τασης ο ΓΔ..καλο αυτο...

TheHawk είπε...

το τσατ γεμισε παλι με το logo μου..
ισως κανω κανενα live σχολιασμο του ΧΑΑ..ετσι οπως παμε...

TheHawk είπε...

ισως κανω κανενα live video σχολιασμο του ΧΑΑ..ετσι οπως παμε...

michele είπε...

Aντωνη ειμαι απασχολημενος σηκωσες ολο το βαρος...Μυτιλ -ελκα -

TheHawk είπε...

καλο αυτο mic..να εισαι απασχολημενος...καλο..

μπαρμπαλιας είπε...

Αγαμεμνωνα γιατι με λενε Αια
ακομη δεν τελειωσες και μουρθε μια ιδεα.....
ξυπνατεεεε

TheHawk είπε...

ωραιο break out εκανε ο μυτιλ κ συνεχίζει...τωρα βρισκει μια αντισταση..για να δουμε τι θα την κανει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λέτε να ισχύσει το αντίθετο, αφού δεν πάει κάτω κάτω να πάει επάνω?
Ο τζίρος σε 4 ώρες ήταν 20 εκ.
Να δούμε τώρα...

TheHawk είπε...

πανε για την 2η προσπαθεια διασπασης των οριων που ειπα το πρωι...

TheHawk είπε...

χαχαχα

καλως τους...

που ειστε αδελφια μου???

μπαρμπαλιας είπε...

Μυτιλ...
οι αντιστασεις ειναι για να σπανε...
βαλτα να πανε...

TheHawk είπε...

να κ ενα add που αποδίδει... έλα ρε ΔΕΗ!!!

TheHawk είπε...

χτες ηταν ημερα της ΤΕΝΕΡΓ..η οποια επαιξε 2 φορες μεσα στις 3 ημερες...μπραβο...

michele είπε...

Για παμε...

Andreas D. είπε...

Όσον αφορά τον Γ.Δ. είχα τοποθετηθεί στις 12:30...

TheHawk είπε...

στο ιδιο σημειο με χτες...η ιδια αντιδραση...τυχαιο?

στην πρωτη πουλαμε..?

κ δευτερη κραταμε?

οπως λεει κ ο μεγαλος σοφός...?

TheHawk είπε...

εγω δεν βιαζομαι...

θα μου δειξει η αγορα τι θελει να κανω...

TheHawk είπε...

τι μου κανει η βιοχκ?

TheHawk είπε...

οταν την εγραψα ηταν στο 0...το κερατο της..τεσπα...

TheHawk είπε...

οπως ηδη ειπα..μην βιαζεστε...μην ειναι κανενα bearish flag στον ΓΔ..κ τον πιούμε ομαδικώς...

TheHawk είπε...

κοιταω 10λ....μην τρελαινονται οι 5λεπτοι κ 1λεπτοι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα ας μην βιαζόμαστε, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να φανούν οι προθέσεις τους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που να δεις οι ημερήσιοι Αντώνη χαχα

michele είπε...

Αμα το βλεπεις Αντωνη.. παντως καλα τα διαγραμματα των "ποιοτικων".

TheHawk είπε...

πρεπει να πεσει το 861...αλλοιως δεν βλεπουμε προκοπη...

TheHawk είπε...

εδω που ειμαστε... ειναι πραγματικα

20 buck SPIN!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XlglilH1JgY

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που τα βρίσκεις βρε Αντώνη...και είναι και παλιό!
Και οι 3πίθηκοι καλοί ήταν

TheHawk είπε...

χαχα..τους θυμασαι εε?

μπραβο...

η undergorund εκδοχη των B.SABBATH..

ειπαμε..κοιταμε πισω απο τις κουρτινες για τα πραγματικα διαμαντια...

TheHawk είπε...

κολοκερο....η πειρ στο ξαφνικο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

How these guys never made it big is beyond me. I suppose its all about marketing and promotion...

...λέει ένα σχόλιο και δεν έχει καθόλου άδικο

TheHawk είπε...

ετσι....

TheHawk είπε...

γιατι στραβωσε ο πειραιωτης?

μπαρμπαλιας είπε...

...απο τον Μ.Γελανταλι

Σε κρίσιμο σημείο ο FTSE Large Cap, που σημειωτέον πραγματοποίησε τα δύο τελευταία στάδια της κίνησης του με τις τράπεζες σε διολίσθηση.

Παραθέτουμε κατατοπιστικό διάγραμμα (από την ομάδα ανάλυσης της eZMarket) με τους φίλους να εκτιμούν για τον δείκτη, πως “...βρίσκεται πολύ κοντά στην ενεργοποίηση του ανοδικού του σεναρίου, χωρίς όμως να έχει πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο ακόμα. Υπολείπεται μία έντονα ανοδική συνεδρίαση. Για τον λόγο αυτό η εστίαση των επενδυτών, πρέπει να αυξηθεί”.

Διάγραμμα και προσέγγιση χρήσιμα- κατά την εκτίμηση μας- για την βραχυμεσοπρόθεσμη εικόνα της αγοράς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον δεν εννοεί την σημερινή συνεδρίαση!
Θα Γελά-σουμε άλλη μέρα...

TheHawk είπε...

υπολείπεται?

TheHawk είπε...

μια γενικη παρατηρηση...

Η αγορα μου εχει δειξει να μην ειμαι ποτε απολυτος...

Απολυτος με τους κανονες μου..ΝΑΙ..

TheHawk είπε...

Τριτη προσπαθεια για τα νεα υψηλα...ΤΕΝΕΡΓΑΑΑΑ

TheHawk είπε...

κοιτα πως τον πανε τον ΓΔ...θα σας το δειξω στο επομενο βιντεακι..για γελια κ κλαμματα

μπαρμπαλιας είπε...

σε μπερδεψαν Αντωνακι μας;;;;

μπαρμπαλιας είπε...

YEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία τι φωνάζεις...?Με ξύπνησες χεχε

Πάμε για το 0.22 ολοταχώς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο ΔΙΟΝ πήγαινε αυτό?

TheHawk είπε...

αγκαζε με 200αρη....

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Καρα με τα μπέτια σου....

karaefthimiou23 είπε...

Ποιο Πάνο,η κραυγή του Ηλία...?

karaefthimiou23 είπε...

Εδώ οι σκούπες Phillips...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι Κάρα χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Μαεστρικό το παίξιμο το μεσημέρι.

μπαρμπαλιας είπε...

...ζουπουσι την ΕΛΛ ...και μαζευουσιν

TheHawk είπε...

μαλλον ειχε παρει ΔΙΟΝ ο κυρ μπαρμπας κ ενθουσιαστηκε..

Chris είπε...

καλησπερα καλησπερα

γιατι φωναζεις ωρε Λιακο???

Σκουπες?????Που ειναι οι σκουπες????:-)

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Χρηστάρα,είπαμε να παίξουμε λίγο Πάμε στοίχημα με τον Ηλία.

michele είπε...

Γεια σου Xρηστο...εδω ειμαι Διονηηηηηηη ΛΙΑΚΟ ,επεσε δουλεια και παραμελησα τους φιλους μου χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρηστάρα, οι σκούπες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να δούμε

TheHawk είπε...

το 0,22 το προτελευταιο frontier..

Chris είπε...

καλησπερα φιλαρακια

δωσε μωρη μ΄λαρα (αν και δεν εχω κομματι!!!!!)

TheHawk είπε...

Γεια σου Chris!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

...είναι και Παρασκευή σήμερα, δεν υπήρχε διάθεση για κάτι καλύτερο, τελείωσε και να δούμε το τελικό νούμερο

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστο Χρησταρα...
μπέτια ...ομου μετα του Καρα...

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ ωραίο το παίξιμο και στην ΙΝΛΟΤ.

μπαρμπαλιας είπε...

και οι συμμάχοι των κινεζων ...δεν πηγαν ασχημα

Chris είπε...

γεια σου Αντουαν,

παλι μας τα εχωσε ο στρατηγος Σαλλας

μπαρμπαλιας είπε...

η ΦΡΙΓΟ μου εχει βγαλει την ψυχη...
αλλα θα την φαω ψητη...

Chris είπε...

με τη φωτια παιζει η Πειρ και ο δτρ

Ποτε στο καλο θα παρουν τα πανω τους????

Μιλαμε για πολυ πρηξιμο:-)

karaefthimiou23 είπε...

Στασινό εξαιρετικός,όλη τη βδομάδα.

TheHawk είπε...

Ιδου το ερωτημα....

ΤΟ ΠΕΙΡ OR NOT TO ΠΕΙΡ?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=J5bQDH5AI1E&feature=fvwp

Κάτσε να τους τα πρήξω κι εγώ τώρα μήπως και φοβηθούν!

michele είπε...

Και την αλλη ακομα καλυτερος!..καλη η αγορα να μας πουνε και τι θελουν να κανουν με τις τραπεζες που σημερα εκαναν το 25% ( μονο) του τζιρου.Του μικρου τζιρου

karaefthimiou23 είπε...

ΕΥΠΙΚ-ΙΚΤΙΝ-ΠΛΑΘ-ΜΛΣ απ΄τα καλύτερα χαρτιά της τελευταίας 4ετίας.

Chris είπε...

τουλαχιστον σταματησαν οι πωλησεις στην Ετε..

Αυτος ο Μπαμπης, φορτηγα ξεφορτωσε ο ατιμος;-)

karaefthimiou23 είπε...

Μίνο απολογισμός τώρα που τελειώνει ο χρόνος χεχε

Να κάνουμε ένα top-5 για το 2013.

Γεράκι είπε...

Αρε Πανο θα μας τρελάνεις..!!!

Παρε κ το αντιστοιχο δικο μου....!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dpWEVMwZmD8

Ελληναρας...Απο τους TOP στον κοσμο!!!

Chris είπε...

το κερι το σημερινο στην Ετε ,σηματοδοτει κατι????

Chris είπε...

εσυ θα μου τα φας, εσυ θα μου τα φας.....

Α ρε κ@ριολα μ΄λαρααααααααα;-)

Γεράκι είπε...

ειναι το ταμα που αναψα CHRIS...

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση! κλεινω εδω σε 2΄

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ιέραξ αυτός και ο προηγούμενος έξω από τα γραφεία της ΠΕΙΡ Δευτέρα πρωί και θα δεις για πότε ανεβαίνει χαχα

http://www.youtube.com/watch?v=lHjMMO3HclU&NR=1&feature=endscreen

Chris είπε...

αντε μπας και ξυπνησει Αντωνη γιατι αμα ξυπνησει θα ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΟΛΟ το ταμπλο!!!!!