Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΣΧΕΔΙΟ  " ΝΗΡΗΙΔΕΣ"...

για 48 μαρίνες.Στα 248,9 εκατ. ευρώ η παρούσα αξία του δικτύου - Ποιες τοποθεσίες θα αξιοποιηθούν, χωρισμένες σε εννέα ομάδες.


Στα 248,9 εκατ. ευρώ ανέρχεται η καθαρά παρούσα αξία του ενδεικτικού δικτύου μαρινών που σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, ενώ τα έργα των υποδομών φτάνουν στα 62 εκατ. ευρώ. Το ενδεικτικό δίκτυο του άκρους εμπιστευτικού σχεδίου «Νηρηίδες», που αποκαλύπτει σήμερα η «Ν», περιλαμβάνει 48 μαρίνες, που χωρίζονται σε εννέα ομάδες, ενώ προβλέπεται επιπλέον και μία mega yacht μαρίνα στο Λαύριο και δύο luxury μαρίνες, μία στη Μύκονο και μία στο Αργοστόλι.
Σημειώνεται, πάντως, ότι για ορισμένες από τις μαρίνες θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια νομικά θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σύμφωνα με το ενδεικτικό δίκτυο του σχεδίου «Νηρηίδες», το ΤΑΙΠΕΔ σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί 48 μαρίνες, ξεκινώντας από την πρώτη ομάδα, που περιλαμβάνει τις μαρίνες του Αλίμου, σαν hub, και του Πόρου της Επιδαύρου, των Μεθάνων και της Υδρας. Η καθαρά παρούσα αξία της πρώτης ομάδας ανέρχεται σε 58,7 εκατ. ευρώ και το ύψος των έργων στα 8,7 εκατ. ευρώ, ενώ το σύνολο των θέσεων παραβολής φτάνει τις 1.353. Η καθαρά παρούσα αξία μόνο της μαρίνας του Αλίμου υπολογίζεται στα 57,3 εκατ. ευρώ. Το Ταμείο σχεδιάζει να αποτελέσει την πρώτη ομάδα μαρινών που θα βγει σε διαγωνιστική διαδικασία.
Η δεύτερη ομάδα με hub port τη Γλυφάδα περιλαμβάνει τις μαρίνες της Σερίφου, της Νάξου, της Πάρου και της Ανδρου. Η καθαρά παρούσα αξία της δεύτερης ομάδας ανέρχεται σε 47,8 εκατ. ευρώ, ενώ η αξία των έργων που έχουν υπολογιστεί φτάνει στα 5,4 εκατ. ευρώ.
Η τρίτη ομάδα, αυτή της Κρήτης, με hub τον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης και το Ρέθυμνο, περιλαμβάνει το Βόλακα, την Παλαιοχώρα, την Αγία Γαλήνη και την Τσούτσουρα. Η δυναμικότητα φτάνει τις 950 θέσεις, η καθαρά παρούσα αξία τα 12,9 εκατ. ευρώ, και τα έργα που υπολογίζονται, τα 3,1 εκατ. ευρώ.
Η τέταρτη ομάδα, με hub τη Ρόδο και την Κω, περιλαμβάνει τη Νίσυρο, την Πάτμο, την Αστυπάλαια και την Κάρπαθο. Εχει δυναμικότητα 648 θέσεων, καθαρά παρούσα αξία 18,2 εκατ. ευρώ, και τα έργα που προγραμματίζονται είναι αξίας 3,9 εκατ. ευρώ.
Η πέμπτη ομάδα, με hub το Κατάκολο και τη Ζάκυνθο, περιλαμβάνει την Αμφιλοχία, τη Βασιλική στη Λευκάδα, την Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα και το Ληξούρι στην Κεφαλονιά. Διαθέτει 783 θέσεις συνολικά και έχει καθαρά παρούσα αξία στα 12,2 εκατ. ευρώ, ενώ τα απαραίτητα έργα υπολογίζονται στα 9,5 εκατ. ευρώ.
Η έκτη ομάδα, πάλι στο Ιόνιο, έχει σαν hub την Πάτρα και περιλαμβάνει την Ιθάκη, την Αγία Ευθυμία, το Μεγανήσι, το Νυδρί, τις Μπενίτσες στην Κέρκυρα, και την Ιτέα. Διαθέτει 855 θέσεις, η καθαρά παρούσα αξία φτάνει τα 19,2 εκατ. ευρώ, ενώ το ύψος των έργων που σχεδιάζονται υπολογίζεται στα 4,9 εκατ. ευρώ.
Η έβδομη ομάδα έχει σαν hub την Αρετσού στην Καλαμαριά και περιλαμβάνει τη Θάσο, τον Πλαταμώνα, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο. Διαθέτει 651 θέσεις, έχει καθαρά παρούσα αξία τα 8,2 εκατ. ευρώ, ενώ τα έργα που υπολογίζονται, φτάνουν τα 2,7 εκατ. ευρώ.
Η όγδοη ομάδα έχει σαν hub τη Μαρίνα της Χίου και περιλαμβάνει τον Αγ. Κήρυκο στην Ικαρία και το Μαραθόκαμπο στη Σάμο. Διαθέτει 457 θέσεις, η καθαρά παρούσα αξία υπολογίζεται στα 6,2 εκατ. ευρώ και τα έργα που σχεδιάζονται στα 4,4 εκατ. ευρώ.
Η ένατη ομάδα έχει σαν hub την Πύλο και περιλαμβάνει και τη Μονεμβάσια. Διαθέτει 334 θέσεις, η καθαρά παρούσα αξία της υπολογίζεται στα 10,1 εκατ. ευρώ και τα έργα που σχεδιάζονται φτάνουν τα 2,9 εκατ. ευρώ.
Η καθαρά παρούσα αξία του ενδεικτικού δικτύου μαρινών


Mega Yacht
Σε mega yacht μαρίνα σχεδιάζεται να μετατραπεί η μαρίνα του Λαυρίου. Οπως επισημαίνεται στο σχέδιο «Νηρηίδες», στον κόσμο υπάρχουν 6.500 θέσεις για τη φιλοξενία mega yacht, ενώ στη Μεσόγειο υπολογίζεται ότι υπάρχουν 2.500 θέσεις για φιλοξενήσουν 2.900 μεγάλα σκάφη. Για το Λαύριο υπολογίζεται ότι θα διαθέτει 65 θέσεις για mega yacht, ενώ θα χρησιμοποιείται και σαν hub. Η καθαρά παρούσα αξία της μαρίνας θα φτάσει τα 22,4 εκατ. ευρώ, ενώ τα έργα που θα χρειαστούν υπολογίζονται στα 4 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το σχέδιο «Νηρηίδες», υπάρχει δυνατότητα να επεκταθεί η mega yacht μαρίνα και στο Θορικό.
Luxury
Επίσης, σχεδιάζεται να διαμορφωθούν και δύο luxury μαρίνες. Η μία σχεδιάζεται να γίνει στη Μύκονο και η καθαρά παρούσα αξία της θα είναι στα 22,8 εκατ. ευρώ, με έργα 4 εκατ. ευρώ. Η δεύτερη σχεδιάζεται να είναι στο Αργοστόλι, το οποίο θα έχει καθαρά παρούσα αξία στα 10,2 εκατ. ευρώ, ενώ η αξία των έργων υπολογίζεται στα 5,2 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το σχέδιο «Νηρηίδες», υπάρχει δυνατότητα να γίνουν luxury μαρίνες και η Σκιάθος με το Ναύπλιο.
Ετοιμη η διάταξη για το τέλος πλεύσης
Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται η διάταξη για το τέλος πλεύσης του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που αναμένεται να επιβληθεί στα υπό ξένη ιδιωτικά σκάφη αναψυχής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», το τέλος σε ιδιωτικά σκάφη αναψυχής θα κυμαίνεται για τα μηχανοκίνητα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής από 200 έως 500 ευρώ ανά μέτρο για όσα σκάφη έχουν μήκος μεγαλύτερο των 12 μέτρων, και αφορά μόνο τα επιπλέον μέτρα.
Ειδικότερα, α) για τα επόμενα τρία μέτρα (ήτοι 12,01 έως 15 μέτρα), 200 ευρώ ανά μέτρο, για τα επόμενα πέντε μέτρα (ήτοι 15,01 έως 20 μέτρα) 300 ευρώ ανά μέτρο, για τα επόμενα πέντε μέτρα (ήτοι από 20,01 έως 25 μέτρα) τετρακόσια 400 ευρώ ανά μέτρο, και για τα επόμενα μέτρα από 25,01 και πάνω, 500 ευρώ ανά μέτρο. Για τα ιστιοφόρα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, το τέλος διαμορφώνεται μεταξύ 200 και 400 ευρώ ανά μέτρο για τα πέραν των 15 μέτρων ολικού μήκους ενός σκάφους. Ειδικότερα, για τα επόμενα πέντε μέτρα, (ήτοι 15,01 έως 20 μέτρα) 200 ευρώ ανά μέτρο, για τα επόμενα πέντε μέτρα (ήτοι 20,01 έως 25 μέτρα) 300 ευρώ ανά μέτρο, και για τα πλοία από 25,01 μέτρα και άνω 400 ευρώ ανά μέτρο. Τα ποσά αυτά μειώνονται κατά 10% για κάθε πενταετία, μετά την πάροδο της πρώτης πενταετίας από τη ναυπήγηση του σκάφους και μέχρι συνολικά 20% του τέλους.
Τεράστιες οι δυνατότητες ανάπτυξης του ελλιμενισμού
Τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα αναδεικνύει η μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο Πειραιά για λογαριασμό του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.  Ειδικότερα, όπως φαίνεται στα στοιχεία, η Ελλάδα η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην περιοχή της Μεσογείου, έχει το μικρότερο μέσο όρων θέσεων ελλιμενισμού ανά χιλιόμετρο ακτογραμμής. Συγκεκριμένα, η χώρα μας διαθέτει 16.040 χιλιόμετρα ακτογραμμής και 8.924 θέσεις ελλιμενισμού, δηλαδή μισή θέση ανά χιλιόμετρο, ενώ ο μέσος όρος των χωρών της Ε.Ε. στη Μεσόγειο και την Τουρκία είναι 8,9 θέσεις.
Στην πρώτη θέση είναι η Γαλλία με 6.316 χιλιόμετρα ακτογραμμής και 226.000 θέσεις ελλιμενισμού, δηλαδή 35,8 θέσεις ανά χιλιόμετρο. Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η Ισπανία με 6.882 χιλιόμετρα ακτογραμμής και 130.555 θέσεις ελλιμενισμού, δηλαδή 18,9 θέσεις ανά χιλιόμετρο. Τρίτη είναι η Ιταλία με 9.532 χιλιόμετρα ακτογραμμής και 130.000 θέσεις ελλιμενισμού δηλαδή 13,6 θέσεις ανά χιλιόμετρο. Ακολουθούν η Μάλτα με 5,6 θέσεις ανά χιλιόμετρο, το Μοντενέγκρο με 2,9, η Κροατία με 1,7 η Σλοβενία με 1,1 και η Τουρκία με 0,9. Σημειώνεται ότι η Τουρκία που μπορεί να φιλοξενήσει 9.827 σκάφη είχε, το 2009, 3,5 δισ. δολάρια έσοδα από την εκμετάλλευση των σκαφών αναψυχής.
Απασχόληση
Επίσης, σε ό,τι αφορά την απασχόληση, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν για τη Βαρκελώνη για κάθε 100 νέες θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, δημιουργούνται 4,4 νέες θέσεις εργασίας στη μαρίνα και 100 νέες θέσεις εργασίας σε υποστηρικτικούς με το yachting κλάδους των τοπικών οικονομιών. Στην Ισπανία εκτιμάται ότι κάθε 1 ευρώ άμεσων επενδύσεων σε  μαρίνα δημιουργεί 1,5 ευρώ άμεσης οικονομικής δραστηριότητας στη μαρίνα  και 6,84 ευρώ έμμεσης οικονομικής δραστηριότητας στην τοπική οικονομία, δηλαδή ένα σύνολο 8,34 ευρώ.
Ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας
Από τη μελέτη της Ισπανικής Ενωσης Τουριστικών Λιμένων, που διεξήχθη το 2010, προκύπτει ότι κάθε τουρίστας που ξοδεύει 100 ευρώ σε μια μαρίνα, ξοδεύει επιπλέον 450 ευρώ στην τοπική οικονομία. Ενας απλός τουρίστας στις Βαλεαρίδες Νήσους ξοδεύει 59,50 ευρώ την ημέρα, ενώ ένας τουρίστας με σκάφος αναψυχής ξοδεύει 111,5 ευρώ την ημέρα.

Αντώνης Τσιμπλάκης   www.naftemporiki.gr


254 σχόλια:

1 – 200 από 254   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους ...

καλημέρα Γιάννη.

Σήμερα το έργο "Ο Εμίρης και ο κακομοίρης". Μαζί με τον κακομοίρη, ο σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης ... κουλουβάχατα.

Λέτε να ψήθηκε καμιά συμφωνία, ή όλος αυτός ο συρφετός πάει για να κονομήσει κανά ρολογάκι, χεχε.

ευαγγελος είπε...

καλημερα στη καλη παρεα! Πονηρη μερα σημερα.... ειδομεν!

ThitaDelta είπε...

... ευτυχώς τέτοια ώρα κοιμάται το πουλάκι μου, ο Καρα και μπορούμε να λέμε ότι θέμε ...

το grexit αποφεύχθηκε ...
ο αναβαλλόμενος πέρασε ...
οι καταθέσεις επιστρέφουν (4,1% αυξήθηκαν τον Δεκέμβριο)...
το πατριωτικό καθήκον το κάνανε...
τα προικιά τους τα έχουνε ...
από το 2014 βλέπουνε έξοδο στις αγορές ...
με το ψηφιακό πορτοφόλι και το ρόλο φοροεισπράκτορα, θα ελέγχουν όλη τη ροή χρήματος...
μείνανε μόνο 3 συστημικές ...
είναι εξ ορισμού, μηχανές παραγωγής κερδών ...

αυτά μαμώ το κέρατό μου, πότε θα αποτιμηθούν;;;

... έλα κόφτε την πλάκα, αρκετά κράτησε το αστείο.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα.

το οτι ξεσκησαν μισθους και συνταξεις...
και οσον ουπω μηδενιζουν τα επικουρικα ...
ποτε θα αποτιμηθει;;;
αλλα απο φορους ,κυριοι...
ετοιμαζουν νεα κουστουμια...

αλλα ο παστωρ Φωτι ,στο υψος του
υποβασταζων Μπενι και Σαμ

Ippos είπε...

Καλημέρα σε όλους

profit είπε...

καλημέρα στην παρέα

μπαρμπαλιας είπε...

Η ενοποίηση φέρνει νέο «ψαλίδι»

http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/754404/Article.aspx

μα,ο κυριος Σαμ ,δεσμευτηκε...
δεν θα ακουμπησει τα γεροντια...
μπα,καποιος τον σαμποταρει...
εκεινο το πουσταριο ο Βρουτσης μαλλον....

ThitaDelta είπε...

... πιπέρι όχι και "μάλλον"

μπαρμπαλιας είπε...

...τελικα ο μαλακαΓιωργης(ΓΑΠ)...
ηταν μαθητουδι ...μπροστα στους σημερινους...
φτου κυριε που καταντησαμε...
να αναπολουμε το αλλο πουσταριο...

Unknown είπε...

Καλημερα ,καλημερα παιδια..Θ δ εχεις κεφακια πρωι πρωι...Θυμηθηκες τον βουτσα,αραβα,που μοιραζε ρολογια..κινεζικα ησαν απλος αυτοι τα ηξεραν απο εκεινη την εποχη..Και οποιος δεν εχει κανη παζαρι με ανατολιτη ,...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στην εκλεκτή ομήγυρις.

Το Κατάρ διοργανώνει Μουντιάλ σε 10 χρόνια,έργα κάνει.Οι χρεοκωπημένες πολύ θα επιθυμούσαν κανένα πετροδόλαρο για τις ΑΜΚ.

Οι εφοπλιστάδες καράβια έχουν,λογικό να πάνε εκεί.Ο ΑΛΜΥ κινείται σε εκείνα τα μέρη,πείτε ποιος άλλος πάει να το ψάξουμε.

Κούκου,κούκου,πήγαν και έκαναν θάλασσα στην έρημο,κούκου κούκου

Bondexj είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ThitaDelta είπε...

... Ο ιδιοκτήτης της Lavipharm Θανάσης Λαβίδας (και επικεφαλής διεθνών σχέσεων του ΣΕΒ), οι Δημήτρης Καλιτζάντζης ('Ακτωρ), Γιώργος Περιστέρης (Terna SA), Δημήτρης Κοπελούζος (Kopelouzos Group), Γεώργιος Στασης (Mamidakis Group), Νικόλαος Μάνεσης (Hellenic Hal Yvourgia, εκπρόσωπος της οικογένειας Κων/νου Αγγελόπουλου - Halyvourgiki INC), Ευκλείδης Ιωαννίδης (Viohalco SA), Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Titan Cement CO), Χριστόφορος Χατζηγεωργίου (Alumil SA), Ευτύχιος Βασιλάκης (Aegean Airlines), Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (Temes SA), Νικόλαος Τσάκος (Tsakos ΕN Ltd), Νίκος Ευθυμιάδης (Redestos SA), Ευθύμιος Ευθυμιάδης (Agritex Energy SA), Γεώργιος Αποστολόπουλος (Athens Medical Center), Σπύρος Δημοτσάντος (Medicon Hellas SA), Ευάγγελος Σπανός (Biomedicine Group), Θεόδωρος Βάρδας (Vardas SA), Στέλιος Σταυρίδης (ΕΥΔΑΠ).

Επίσης, θα μετέχουν εκπρόσωποι των τεσσάρων τραπεζών: Εθνικής, Πειραιώς, Eurobank και Alpha, ο Κωνσταντίνος Πιλάλης (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) και ο Δημήτρης Παντερμαλής (Μουσείο Ακρόπολης)

μπαρμπαλιας είπε...

...η πλακα ειναι οτι ...
πριν βγει ο Σαμ...οι περισσοτεροισημερινοι "φιλοι" του ...
τον σκλυλοβριζαν...
εδω ενα αποκαλυπτικο ...απο τον Κομφουκιο...

http://sportandbusiness.gr/index.php/paraskinio/item/6419-o%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81-%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα

Έλα πάμε δυνατά!

http://www.youtube.com/watch?v=OhGDnNm26dQ

karaefthimiou23 είπε...

Ωραίος ΘΔ.Να πω λοιπόν για τον Αποστολόπουλο ότι ακόμα του χρωστάνε λεφτά οι Καταριανοί για την περίθαλψη των Λίβυων,που είχαν εγγυηθεί για τους τραυματίες.

Καλημέρα John.

Mη διανοηθεί η προσκυνημένη κυβέρνηση και δεν δώσει τη ΔΕΠ-ΔΕΣΦΑ στους Ρώσους...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Πάνο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη
Έχει πλάκα πάντως το σκηνικό όπως το διάβασα παραπάνω....
Ο ΘΔ να περιμένει να τρέξουν οι αφορισμένες και ο μπάρμπας αγκαλιά με το Euro2day και τις περικοπές χαχα

ThitaDelta είπε...

... Μιχάλη, ξύπνα ... πακέτο στα ΕΛΒΕ, χεχε ...

μπαρμπαλιας είπε...

πειραχτηρια...
αφηστε τον να ...νανακια του...

George είπε...

Καλημερα καλημερα..... σε ολους.... σημερα διαβασα τα χθεσινα σχολια.... και τα πιο ωραια και σωστα που μας τσουρούφλισαν μεχρι σημερα και ειναι η πραγματικοτητα ειναι το σχολιο του ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΕΛΕ ΚΑΙ και ας μου επιτρεψουν να τα κανω copy γιατι ηταν αργα το βραδυ μετα της 12.08 για να τα διαβασουν οσοι δεν τα διαβασαν...............................................Ο/Η karaefthimiou23είπε...
Βασίλη δεν θέλω τα φιλαράκια μου εδώ μέσα να χάνουν λεφτά απ'τις ξεδοντιασμένες και το χειρότερο να χάνουν τα κέρδη απ'τις υπόλοιπες που με τόσο κόπο έβγαλαν...
..........................................................................................................................................................Ο/Η karaefthimiou23είπε...
Βέβαια ενήλικες είμαστε και ο καθένας διαχειρίζεται όπως νομίζει σωστότερα τα κεφάλαιά του.

29 Ιανουαρίου 2013 - 12:08 π.μ.
Ο/Η micheleείπε...
Χαχα Καρα,ξερεις ειμαι με το μερος σου για τις τραπεζες,μαλιστα απο το 2007 ελεγα οτι ειναι φουσκες.Ομως αν τεχνικα δουμε στοιχεια ανοδου,δεν μπορουμε να μην τα επισημανουμε

ThitaDelta είπε...

... το πάρτυ συνεχίζεται στην ΕΛΤΟΝ!

μπαρμπαλιας είπε...

...ζουπουσιν ΟΛΠε και ΕΛΓΕΚακι...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! βλεπω σε μεγαλη φορμα Δημητρης και Μπαρμπας..

michele είπε...

Πολλα κομματια ο Φουρλης

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ ατακτη ζωη....

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιώργο,καλημέρα Μιχάλη,καλημέρα Ανδρέα.

profit είπε...

Φριγο έκατσε??

GIANNHS006 είπε...

καλημερα παιδια.

karaefthimiou23 είπε...

Τσαχπινιές η ΕΥΠΙΚ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

profit είπε...

μερα καλη και ομορφη Βασιλική

ευαγγελος είπε...

ρε κλάνει ο πεθαμένος?

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάννη,καλημέρα Βασιλική.

GIANNHS006 είπε...

καλημερα καρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στους επόμενους φίλους και στην Βασιλική
ΕΚΤΕΡ και ΕΛΒΕ ακολουθούν η μία την άλλη σαν ερωτευμένες, έχει γίνει σκάνδαλο πλέον!

michele είπε...

Σκανδαλωδης η φτηνεια τους πραγματι..καλημερα Βασιλικη,Γιαννη,Ευαγγελε profit..και η ΕΒΖ κατι παει να κανει

ThitaDelta είπε...

... οι ανοιχτές πωλήσεις, από πότε έχουν εφαρμογή;

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

Bondexj είπε...

ο οΤΕ παιρνει πισω το Aug 13 και το Απριλιο 14 στο 100 και 102 αντιστοιχα απο οτι ειδα.. και βγαζει νεο 5χρονο ομολογο..για κοιταξτε το...

ΠΑΝΟΣ είπε...

1000 και 1 νύχτες (μέχρι στιγμής)...

michele είπε...

Νομιζω απο 1η του μηνα..αλλα δεν εχει καμμια σημασια

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/nZRMajL_ulA

karaefthimiou23 είπε...

Οι ανοικτές πωλήσεις ξεκινούν απ'την Παρασκευή.

karaefthimiou23 είπε...

Σε μια ανοδική αγορά όλες οι διορθώσεις αγοράζονται...

Andreas D. είπε...

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Alpha Bank για την απόκτηση του ελέγχου της ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική βρίσκεται ο όμιλος Ελλάκτωρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr προ ημερών, στελέχη της Alpha Bank, που είναι η επικεφαλής των πιστωτριών τραπεζών της θυγατρικής στις κατασκευές του ομίλου ΑΕΓΕΚ, συναντήθηκαν με στελέχη των ομίλων Ελλάκτωρ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και J&P Άβαξ, με στόχο να διερευνήσουν εάν οι τρεις μεγάλες τεχνικές εταιρείες ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο όμιλος των Γ. Περιστέρη - Ν. Κάμπα ούτε η J&P Άβαξ επέδειξαν ενδιαφέρον για την ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική, με τις μετοχές που κατείχε, μέσω της Πρόμαχος Α.Ε., ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Μαρούλης στην τεχνική εταιρεία, όπως και στην εισηγμένη να πέρασαν, το περασμένο φθινόπωρο, δίκην ενέχυρου στις τράπεζες.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για την κατασκευαστική επιδεικνύει ο Ελλάκτωρ. Στο πλαίσιο αυτό, η Alpha Bank βρίσκεται σε διεργασίες με τον μεγαλύτερο, βάσει κεφαλαιοποίησης, κατασκευαστικό όμιλο της χώρας, προκειμένου να βρεθεί «φόρμουλα», ώστε το deal να συμφέρει και τα δύο μέρη.

Για το σκοπό αυτό, στο τραπέζι των συνομιλιών βρίσκονται οι υποχρεώσεις, ο δανεισμός της ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική αλλά και η αξία των εγγυητικών επιστολών που οι τράπεζες έχουν παράσχει προς την εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο Capital.gr, οι συζητήσεις Ελλάκτωρ-Alpha Bank βρίσκονται σε καλό «δρόμο» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το deal τις προσεχείς εβδομάδες.


Πηγή:www.capital.gr

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
απο την 1η του μηνα ισχύει... όχι όμως για τις τράπεζες....

Unknown είπε...

Καλημέρα στην παρέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1718325

Γι αυτούς το σκέφτονται, για εμάς όμως που μας πήδηξαν και έχουν παραδεχτεί και τα λάθη τους κουβέντα, είπαμε υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ

michele είπε...

Andrea ναι καναμε ολοκληρη κουβεντα γι αυτο χτες με Καρα..καλημερα def ender

TheHawk είπε...

Καλημέρα σε όλους.....
Επειδη εδω δεν εχω παιζει short ποτε εδω μέσα...ειναι οπως εξω..?
Απλα αντι να δωσεις εντολη αγορας δίνεις πώλησης?...κ σορταρεις?

manos είπε...

kalhmera sthn parea Μια απίστευτη απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η … μετάδοση εικόνων απο την τηλεόραση ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάστασης εξαθλίωσης και φτώχειας λόγω των Μνημονίων, εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης! Το ερώτημα είναι αν θα πάψει να υπάρχει η φτώχεια και η εξαθλίωση επειδή δεν θα μεταδίδει τέτοιες εικόνες η τηλεόραση. Σε τελική ανάλυση υπάρχει και το διαδίκτυο για να ενημερώνονται οι Έλληνες. Ας δούμε ολόκληρη την πρωτοφανή απόφαση: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Έχοντας υπόψη: α) Το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος, κατά το οποίο ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας. β) Το άρθρο 11 παρ. 1 του Π.Δ. 77/2003, κατά το οποίο ο κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του και ο φερόμενος ως δράστης δεν πρέπει να αναφέρεται με απαξιωτικούς για το πρόσωπό του χαρακτηρισμούς. γ) Το άρθρο 8 παρ. 2 του Ν. 3090/2002, κατά το οποίο η μετάδοση από την τηλεόραση των προσώπων που οδηγούνται ενώπιον των δικαστικών ή εισαγγελικών ή αστυνομικών και λοιπών αρχών απαγορεύεται. δ) Το άρθρο 2 στοιχ. β του Ν. 2472/1997, κατά το οποίο ειδικά για σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, δύναται να επιτραπεί η δημοσιοποίηση μόνον από την εισαγγελική αρχή για τα αδικήματα που αναφέρονται στο άρθρο 3, παρ. 2, εδαφ. β αυτού του νόμου, με διάταξη του αρμοδίου εισαγγελέα ενώ η δημοσιοποίηση αυτή αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωση της πολιτείας για τον κολασμό των παρανόμων αδικημάτων. ε) Το άρθρο 4 παρ. 2 του Ν. 2863/2000, κατά το οποίο το ΕΣΡ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του μπορεί να απευθύνει σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα ή αρχή υποδείξεις. στ) Το υπ” αριθ. πρωτ 157/10.01.2013 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. ΑΔΑ: ΒΕΙ7ΙΜΕ-ΝΨ4

THE JUNIOR είπε...

σε μιση ωριτσα λεω να το
γυρισουμε

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΥΤΙΛ..ΙΝΛΟΤ...τους τα μαζεψαν απο κατω

michele είπε...

Kαλημερα ΜΙΚΡΕ.Αντωνη οχι δεν ειναι ετσι εδω.Η ΕΤΕΣΕΠ εχει στο pool της καποιες μετοχες που εχουν δανεισει πελατες και παιρνουν τον τοκο.Οποτε ζητας εσυ μεσω της χρηματιστηριακης σου 5000 ΕΛΠΕ ας πουμε,αν εχουν σου τα δινουν τα πουλας και παει λεγοντας..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Γιαννάκης μας έβαλε τις καλύτερες μπαλάντες πριν, τις έχω αφήσει ως μουσική υπόκρουση μέχρι να τελειώσουν.
Καλημέρα Def ender Hawk and Manos!

Για το ΕΣΡ ουδέν σχόλιον, τι να σχολιάσεις...

michele είπε...

..η Παιζεις short μεσω συμβολαιων και δικαιωματων ( options)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα ΜΙΚΡΕ. Για να δούμε, λίγο πριν τις 11.30 ξεκίνησε μια αντεπίθεση

THE JUNIOR είπε...

δεν προλαβαινω σε 10 λεπτακια


αλλα και απο την αλλη -3 η γεκ με 65 χιλ. και οχι μονο

η μοη -2,5 με 9.000 τεμ

michele είπε...

OΛΠ -3.43% με 6χιλ

THE JUNIOR είπε...

θα περιμενω τα αμερικανακια

karaefthimiou23 είπε...

Εγώ θέλω και άλλη τρομοκρατία στο ταμπλό,είμαι μαζόχας...

TheHawk είπε...

ακόμα κ σε αυτην την διαδικασία του short..τα κάνουμε πολυπλοκα...αρε ελληνάρες..

manos είπε...

ELA LIGO AKOMA KATO NA AGORASOUME

ThitaDelta είπε...

... βράχος οι συστημικές, χεχε

(για να κουρδίσω τον Καρά τα γράφω)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

“Τι παθαίνουν τα μάτια μας μετά από ώρες μπροστά από ένα κομπιούτερ” στο www.iatropedia.com

michele είπε...

Ρε συ Κωστα βαλτος εισαι χαχα.Βραχος η Εθνικαρα ε Δημητρη?

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα συντροφοι ....

karaefthimiou23 είπε...

Nαι βράχος,όσο είχε και στις 580 μονάδες χεχε

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Να πω κατι για τις ανοιχτες πωλησεις.Ειναι διαφορετικο απο την πωληση ΣΜΕ.Ο επενδυτης μπορει να δανειστει απο την πισινα της ΕΤΕΣΕΠ (νομιζω εχει αλλαξει ονομασια) μετοχες για συγκεκριμμενο χρονικο διαστημα καταβαλοντας τοκο , να τις πουλησει και μετα να τις επαναγορασει σε χαμηλοτερη τιμη απ οπου βγαινει και το κερδος του.Το κανουν συνηθως οι μεγαλοι επενδυτικοι οικοι που μπορουν πουλωντας μετοχες να ριχνουν την τιμη τους και μετα αγοραζουν σε χαμηλοτερη τιμη.Χοντρικα ισως νομιζω ετσι πρεπει να ειναι.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ETE 75000 συμβολαια!!

karaefthimiou23 είπε...

Εργάκι 13,5 μύρια το ΕΚΤΕΡ...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Νίκο,καλημέρα Βαγγέλη.

νικος φαληρο είπε...

αυτο μπορει να δωσει στην αγορα ξαφνικες διακυμανσεις ανοδου διοτι αν δεν τους βγει το σορτ σελινγκ αγοραζουν μετοχες μαρκετ για να τις επιστρεψουν.Επειδη ειμαι ασχετος παρακαλω καποιον φιλο να διορθωσει.

THE JUNIOR είπε...

μια χαρα τα λες νικολα


ρε ο οτε δεν θα βγαλει τελικα δραχμομολογο αλλα σε ευρωομολογο.

michele είπε...

Απολυτα σωστος Νικολα.Καθολου ασχετος δεν εισαι.Απλα στις ξενες αγορας στα μεγαλα κυριως χαρτια short αρεις απευθειας.Αν δεν ..μπορεις για καποιο λογο στο λεει το συστημα.Και δημοσιοποιειται καθε μερα σε μια μετοχη ποσες ειναι οι short συναλλαγες.

Unknown είπε...

"Φήμες" ότι το ΤΤ πηγαίνει ΕΤΕ.

michele είπε...

Το εργακι του ΕΚΤΕΡ κοντα δυο φορες η κεφαλαιοποιηση του χαχα

THE JUNIOR είπε...

διαδωστε στους διαχειριστες

αν θελουν μερτικο απο τα 6 δις που γυρισαν στις τραπεζες

πρεπει να γραφουν θετικες αποδοσεις.

ThitaDelta είπε...

... τι φήμες, το γράφει εδώ

http://www.inews.gr/42/odigoun-to-tt-stin-ethniki.htm

Unknown είπε...

"Αγόραζε στη φήμη" χα χα

THE JUNIOR είπε...

οσο για μυτιλ μαλλον δεν ειναι καλο νεο οτι θα χτυπησει την ΛΑΡΚΟ πεντακαθαρη

THE JUNIOR είπε...

οσο για αβαξ μπηκαν οι πρωτοι ενοικοι στην μαρινα

πανακριβη η μετοχη οσο τα λεφτα που εριξε στο εργο.

THE JUNIOR είπε...

οσο για λαμδα μαλλον μονο εκει καταλαβαν τι θα γινει

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/EWYz-CYv2Zg

karaefthimiou23 είπε...

Δηλαδή θα ξεσκιστούμε στο χρήμα τώρα με το ΤΤ.

THE JUNIOR είπε...

καλα ιντρακατ ακριβη
οσο το ποσοστο στην μωρεας Α.Ε

karaefthimiou23 είπε...

Μπροστά στον ογκόλιθο που λέγεται ΕΤΕ σαφώς και είναι πανάκριβη.Τιμή στόχος 0.50...

michele είπε...

Αφηστε ρε μια μερα παει καλα το μουλαρι η ΕΤΕ θα την γλωσσοφατε χαχα

Unknown είπε...

Δεν θα βλαψη κανεναν,τυχον ανοδος στης τραπεζες,ολους θα μας ωφελησει..Και εθνικα και χρηματιστηριακα

karaefthimiou23 είπε...

Ναι σωστά,τον πεθαμένο δεν είναι πρέπον να τον χλευάζουμε,μόνο μνημόσυνο και κόλυβα.

ευαγγελος είπε...

Kara, τα ειπαμε και πριν, δεν κλανει ο πεθαμενος!

Unknown είπε...

kalisperizo tin parea me ena testing

Unknown είπε...

Ειναι πολλη μεγαλη η επενδυση,η μεγαλυτερη,που εχει γινει απο ομιλο στο εξωτερικο,αυτη της εθνικης.Δεν ειναι να χαθη θα ξανακλιστουμε στο εγω και εσυ. και τα εργακια του δημοσιου για να ζουν πολλες εταιριες.Ειναι εθνικο κεφαλαιο.το λει και ο αρχηγος πρωτευουσα της ελλαδος ειναι η κωνσταντινουπολη

TheHawk είπε...

Βαγγελη..πραγματι ειναι 43 ετων το νερο της φωτιας που εχω?

TheHawk είπε...

Ελα...γυρισαμε θετικοι..επιτελους..

ThitaDelta είπε...

... ωπ κι άλλος βγήκε στη φόρα, κάτσε να σε σημειώσω και σένα.

Ευάγγελο σε είπαμε, έτσι, χεχε

TheHawk είπε...

εφοριακός?

ThitaDelta είπε...

... Αντώνη αν αναφέρεσαι σε μένα, όχι τραπεζοκαμένος!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπερίζω τον michalis zambartas

Για τους υπόλοιπους θα τα πούμε εν καιρώ για τις κακίες σας χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αντώνη!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το θετικό Αντώνη πριν που αναφέρεται?

TheHawk είπε...

κ αλλος Μιχαλής...καλως ηλθες..ειναι το αληθινο σου?
γιατι εαν ειναι nick name..αναρωτιεμαι γιατι κατεληξες στο μιχαλης..εχουμε πηξει σε Γιαννηδες κ Μιχάληδες...χεχεχε...
Χρηματιστηριακα ονοματα...
Γεια σου Πάνο!!!!
Σε βλεπω να μαζευεις πληροφοριες,Θδ..χεχεχε..

TheHawk είπε...

στο χαρτοφυλακιο μου..

ευαγγελος είπε...

Αντωνη ζηλευουμεεεεε!!!!!!! με την καλη την εννοια!

michele είπε...

Δεν καταλαβαινω τι σας πειραζει το ονομα Μιχαλης.Καλημερα Μιχαλη

Unknown είπε...

oxi ine to pragmatiko mou onoma.Asxoloume me elliot ke t/a edo ke 10 xronia ke ida ena post tou synonomatou ke mou arese.ipa na grafto ke ego

Unknown είπε...

Θδ δεν εχω τραπεζες,αλλα αν αποκτισουν βηματισμο δεν θα πω οχι

TheHawk είπε...

Και αλλος surfer δηλ...?
Καλως ηλθες....!!!!!!!!!!!
Γενικα ο συνονόματος σου συνηθίζει να κανει ωραια post...
Αναμένουμε τα σχόλια σου...!!!!
Εχεις κατι για την παρουσα φάση?
εχω γραψει κ αλλου για τον οπαπ..
συσσωρευει στα υψηλα μετα την αποτυχια να σπασει την αντισταση...ειναι ενδιαφερον..λετε να παει για την διασπαση?
θα γινει ο οδηγος μας???

Unknown είπε...

an mporo na valo graph efxaristos

TheHawk είπε...

Πολεμιστη μου...περιμενω την απαντηση σου..για το νερο...

ThitaDelta είπε...

... πάει καταμπερδευτήκαμε,

εσύ πολεμιστή είσαι ο Βαγγέλης,

εγώ σημείωσα τον Ευάγγελο ... για να ξέρω ποιόν θα πειράζω τώρα με την αναγέννηση!

karaefthimiou23 είπε...

Εθνικό κεφάλαιο είναι η ΕΤΕ,σαφέστατα και χωρίς ίχνος ειρωνείας αλλά στη παρούσα φάση αυτό είναι άσχετο με την τιμλη της μετοχής.

Έχει τραβήξει πολλά η ναυαρχίδα μας,απ'τον αλήστου μνήμης σχωρεμένο Καρατζά,όλα τα Πασοκοειδή τύπου Στουρνάρα,Παπαντωνίου,Χριστοδουλάκη(έχουν το θράσσος και εμφανίζονται τα παλιολαμόγια)και ένα σωρό άλλα ερπετά.

Βλέπεις όμς ότι ένα από αυτά τα λαμόγια,μου έγινε και Υπουργός Οικονομικών.Η κατάντια της πάλαι ποτέ κραταιάς παρατάξεως που την έκανε και αυτή ΠΟΛΑΝ ο Αντωνάκης...

TheHawk είπε...

εαν θες βαλε κ στο δικο μου (χαχα ετσι γινονται οι αρπαγες των αναλυτων )...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μιχάλη.Αν δεν κάνω λάθος είσαι από την Κύπρο.

karaefthimiou23 είπε...

Και επίσης αν δεν κάνω λάθος για ποιον Μιχάλη μιλάω,είναι και πολύ καλός μάλιστα στο άθλημα χεχε

Unknown είπε...

file genika akomi den ime se trapezes.Gia na mou aresi p.x ete thelo klisimo pano apo 1.27 pou ine to trendline.Gia allagi tasis akomi prepi na pai pano apo 1.47 nomizo.Pros to paron pezo ta alla.
Tora ime mytil me proto stoxo 5.80,foyrl me stoxo 2.75 ,moh sto 9.30 ke anameno.Ta intraday den ta anafero giati den exo xrono

ευαγγελος είπε...

Με φωναξε κανεις? Παντως εχω την εντυπωση αφεντικό, οτι οσους Μιχάληδες και να καλεσεις στο φορουμ, τους Βαγγέληδες ΔΕΝ τους περνάτε! Την πλάτη μας θα βλέπετε!!!!!

ThitaDelta είπε...

... καλά μιλάμε μαμεί η ομάδα...

τα θεμελιώδη τα κοιτάει κανένας ρε παιδιά;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Το όνομα του Michele ειναι όντως Μιχάλης το είδα στο χρυσόβουλο του 1840 που χρησιμοποιεί για πιστοποιητικό γεννησεως και ταυτότητα...

Καλησπέρα σε όλους.....

Unknown είπε...

themeliodi.Kapion ksanaakousa na milai gia afto.:):)

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη τα θεμελιώδη,εκτός κι αν πρόκειται με γκράντε σάπακους,τα κοιτάς στο 3ο κύμα το μεγάλο.Προς το παρόν είμεθα στο 1ο,στο νωρίς του 1ου,πιθανόν βέβαια χαχα

Τα κοιτάμε βρε,όταν περιμένουμε σούπερ αποδόσεις και όχι της τάξεως του 400-500% χεχε

Καλησπέρα Αλεξανδράτε.

TheHawk είπε...

Καλησπερα Αλεξανδράτε...
Θεμελιώδη...?πως είπατε..?

michele είπε...

Προς το παρον ειμαι εκτος.Η πλειοψηφια εδω ειναι οι Γιαννηδες

Unknown είπε...

οχι Αντωνη αυτο δεν υπαρχη ουτε στο ιντερνετ,ειναι το gold grest 18 χρονων ειναι μια κατηγορια μονο του,εγω το εχω στα χερια μου 8 και για να γελασουμε και λιγο ειναι δωρο της κ δαφνης ..Απλως διαιρεσα την ηλικια dkw με το μπουκαλι και μου βγηκε 43,...αλεξανδρατε εισαι ενα πειραχτηρι και εσυ,χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλεξανδράτε!

Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ μόνος....

ΦΑΣΟΟΟΟΟΟ που είσαι βρε?
Έλα να γίνουμε 2 τουλάχιστον!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το βραδυ θα βαλω γραφημα του ΓΔ οι καρδιακοι και οι πασης φυσεως ασθενεις να κλεισουν το pc να το βαλουν στο υπογειο και να βαλουν την πεθερα τους να καθισει απανω.
Αυτο ακυρωνεται εαν ο δεικτης κλεισει πανω απο 1020 μοναδς.
Καλησπερα σας

TheHawk είπε...

γιατι εαν ηταν πραγματι 43...θα εμπαινα σε πειρασμο να δοκιμασω...γνωστος αντιφαν του νερου της φωτιας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλέξανδρε!

Bondexj είπε...

καλησπέρα Κε Αλεξανδρε.... εχετε καποιο blog που κανετε αναρτησεις?? αν ειπα πατατα ζητω συγνωμη εκ των προτερων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλησπερα Πανο καλησπερα Bondex ,πατατα δεν ειπες αλλα απο αγαπη και σεβασμο για το χωρο θα μου επιτρεψεις να μην απαντησω,ισως αργοτερα

Bondexj είπε...

οκ ευχαριστω πολυ... respect

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδια να προσεχετε!!!!

Unknown είπε...

Κλησπερα αλεξ,δηλαδη μετα τους πιγκουινους θα δουμε και την πολικη αρκουδα ?? προς το παρον το πανε σιγα σιγα

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Αλέξανδρε.

Ο Λεώ γράφει ότι είναι δικλείδα ασφαλείας για τις αερόφουσκες,το γεγονός της μη άρσης της απαγόρευσης του short selling ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Βαγγελη δεν μου αρεσει καθολου ,θα δεις το βραδυ τι εννοω,να προσεχετε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου καρα

Unknown είπε...

Και μενα δεν μου αρεση,συμφονω μαζι σου..θαθελα να ανφερθης και στο αντεστραμενο ειδωλο ,ετσι για το αμορε,της ιστοριας

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Αλεξ...τωρα θα με φαει η αγωνια...
τι διαολια σκαρωσες παλι....γιατι πεθερα δεν εχω

michele είπε...

Eπεστρεψα.Ο Αλεξανδρατος θα διωχθει ποινικα για διασπορα ψευδων ειδησεων σχετικα με την ηλικια μου ...

Αλεξανδρε τεχνικα ενα γυρισματακι στο δεικτη ειδικα, φαινεται διαγραμματικα εφικτο.Εχω προειδοποιησει ομως οτι ειναι τελος του μηνα και οι long θα επρεπε να ειναι προσεκτικοι..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να το πω απο τωρα για να το αξιολογησει ο καθενας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ έχω αλλά δεν έχω υπόγειο, άσε που η δικιά μου είναι στα 90+ και στραβόξυλο και άντε να την πείσω να κάτσει επάνω!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δειτε τον ΓΔ /ημερησιο/ απο 22 εως 26 οκτ του 2012 και απο 23 Ιαν εως σημερα.
Μετα δειτε τι εγινε τοτε και ξεκινηστε προσευχες!!

karaefthimiou23 είπε...

Άλλαξε χέρια το 67,5% της ΕΔΡΙΠ,στο 1.46.

George είπε...

Και ομως ετε και αλφα- ευρωβ κινουνται στα υψηλα ημερας τωρα. και οι κατασκευες στα ταρταρα..ακομη το εσπα περιμενουν..αν δεν σταματησουν οι απεργιες δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σας

ThitaDelta είπε...

Συναντιούνται δύο φίλοι:

-Τι έγινε ρε, καλά?

- Άσε ρε, πέθανε η πεθερά μου.

- Σώπα! Τί είχε?

- Μαλακίες μωρέ, ένα κτήμα στο χωριό.

- Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κανά πρόβλημα.

- Ναι μωρέ, δεν ήτανε γραμμένο στο κτηματολόγιο και τρέχουμε.

- Ρε, σε ρωτάω από τι πέθανε.

- Προχτές το μεσημέρι μωρέ, δεν είχαμε φαγητό, βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο.

- Όχι ρε την καημένη!!! Και τί κάνατε?

- Τι να κάνουμε, φάγαμε σκέτα μακαρόνια!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Nαι μοιάζουν Αλέξανδρε,όπως έμοιαζε και στο 754,με την φάση της πτώσης στο 847 του περσινού Φλεβάρη και τελικά ακολούθησε την ακριβώς αντίθετη πορεία.

THE JUNIOR είπε...

τον ειδα

ηταν κατω απο 900 και τωρα πανω απο 1000

THE JUNIOR είπε...

αν παιρνει 150 μαν ανα τριμηνο καλα ειναι


οι γατες ας πανε να πιασουν τις ποντικοδιορθωσεις.

giannhs kon είπε...

Χαχα ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΛΕΧ

Πάντως τα είπε απλά

1020 μονάδες

η !!!!!!!!!

Δεν θέλω να μακρηγορήσω με πρόλογο και να σας κουράσω γι΄αυτό περιληπτικά θα αναφέρω τα βασικά :

καταφύγιο
νερό
τρόφιμα
φάρμακα
καύσιμα
σπόροι κηπευτικών
επικοινωνία
όχημα διαφυγής
σχέδιο διαφυγής
γνώσεις επιβίωσης
όπλα και σφαίρες κ.α.
ένδυση και υπόδηση
γεννήτρια ρεύματος
εργαλεία

Andreas D. είπε...

ΚΑΡΑ,
τα πακέτα της ΕΔΡΙΠ έγιναν στο 1,53...

Unknown είπε...

iparxoun arnitikes apoklisis edo ke kero.Menis mesa ke vazis ena trailing stop sto 978 tou genikou.
Ego vlepo kati na oloklironete stis 1088 monades.
Simfono oti prepi tora na imaste prosektiki giati i diorthosi pou tha erthi an ine ontos kimma 2, tote ta kerdi gia osous minoun mesa tha eksafanistoun.Pros to paron mia xara ine i anodiki poria nomizo.An allaksi kati allazoume ke gnomi amesa

michele είπε...

..εξ ου και ο πραγματικος ογκος ειναι 35 εκ ευρω

TheHawk είπε...

Έδριπ...κ καποια στιγμη πειρμενα να τρεξει...χαχα..αλλα την σκοτωσα...

TheHawk είπε...

Συμφωνω με Μιχαλη...
Περιμενω διαγραμμα σου...χαχαχα..!!!

michele είπε...

Μιχαλη συνονοματε,εχεις τη δυνατοτητα να γραφεις ελληνικα?? θα σου στειλω και mail το βραδυ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ μιλάμε (αν επαναληφθεί το σενάριο) αν θα έχουμε κάπου 150 μον. πιο κάτω και αν αντέχει κανείς να μείνει ακίνητος αυτό το διάστημα που τότε έγινε σε 4-5 συνεδριάσεις μόνο.
Αν όμως τώρα παρατραβήξει αυτή η διόρθωση και πάει βδομάδες, τα χαρτιά μας θα πάνε στο 50% ίσως έστω και 150 μον. διόρθωση να έχουμε μόνο.

TheHawk είπε...

εγω το εχω γραψει σε διαφορα σημεια...
οχι κατω απο 900...οχι κατω απο τον 50αρη...απλο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη ξέχασες τις ρωσίδες και τα προφυλακτικά χαχαχα

michele είπε...

Προσεχουμε τον ΔΤΡ .Αν δεν ειναι retest και διασπασει ανοδικα το 210 θα εχουμε κολπα

George είπε...

giannhs kon Θα παλεψουμε και θα τα καταφερουμε , γιατι δεν ειναι δυνατον να μην κανουμε τιποτα απολυτως. Και μονο λιγα να κερδισουμε ως αποτελεσμα θα ειναι κερδος.
Θα εχουμε τουλαχιστον αποδειξει πως ειμαστε σκληρα καρυδια και ακομα κι αν μας "φανε" θα είμαστε εξαιρετικα "δυσπεπτα".Σιγουρα οδευουμε για την αρχη του τελους

karaefthimiou23 είπε...

Σωστός Ανδρέα,στο 1.53.Μιχάλη διαφωνώ με τον κυματισμό,όλοι μιλάνε ότι βρισκόμαστε σε κύμα 1 και ότι έρχεται το 2 με μεγάλη πτώση.

Το 1-2 έχει ήδη γίνει,στο 662-580 ή στο 940-754.

Unknown είπε...

Ολοσωστα ο κυριος μιχαλης καλως ηρθες,ετσι ειναι και απο την δικη μου σκοπια

Unknown είπε...

910-754 εννοείς φιλε καρα?

karaefthimiou23 είπε...

Ναι,910 Μιχάλη,όχι 940.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ίσως να μην έχει κάποια αξία αλλά αν είναι να γίνει το ίδιο σενάριο, σήμερα πρέπει να κάνουμε κάτι σαν doji

TheHawk είπε...

Πάνο...στην τελικη..κ εγω στο δικο μου διαγραμα εχω φερει μια πολυ αποτομη τάση..18.12 - 17.1. - 25.1
Εαν σπασει...κλεισε το 70%...κ περιμενω εαν αντιδρασουν οι κινητοι κτλ..κτλ..
Για αυτο κ εγραψα...διαλεχτε το sl με βαση το ρισκο του καθενος σας...δοξα το θεο..ειχα φερει πολλες γραμμες..για ολα τα γουστα..χεχεε..

michele είπε...

Προσοχη εχουμε πει σε μετοχες και δεικτες.Αλλο οι μετοχες αλλο οι δεικτες.Ενα το κρατουμενο.Δευτερον,παρατηρω μικρο αντεστραμμενο ωκω στο ΔΤΡ με γραμμη λαιμου το 224.Αν ΔΕΝ ακυρωθει ο σχηματισμος στοχος τα 260.Τριτον προσοχη πανω απο 1008 του γενικου τραβηχτειτε

ΠΑΝΟΣ είπε...

To "τραβηχτείτε" είναι μια πρακτική που την εφαρμόζαμε μικροί, αλλά δεν πιάνει πάντα...

michele είπε...

Oταν εισαι μικρος μπορει να σου "ξεφυγει" Πανο χαχα..εννοω παντως τραβηξτε πιο πανω τις πωλησεις οσοι πουλανε ..εγω τι να πουλησω?? ζαχαρη? εκτερ,ελβε, ελκα?? φρλκ?? ( αυτον τον εχω υπο επιτηρηση βεβαια),ινκατ??

Unknown είπε...

Εκείνο φιλε το θεωρώ σαν το 4 ρακι του παρόν κυματος.Στο 1088 που λεω είναι το 2,618 του extention 1-2 κύματος(οπου παίρνουμε για βρούμε το 3) και επίσης το ιδιο νούμερο συμπίπτει στο extension από το 580-910 (2-3 κυμμα) που λες εσυ και το retracement tou 4 στο 754 οπου το παιρνουμε για να δουμε τιν καταλικση του κυμματος 5.Απολογουμε για οσους δεν κατέχουν ελλιοτ δεν θα ξαναγράψω τέτοια.
Επισης επειδη δεν αναφερθηκε σε κανενα σαιτ το νουμερο αυτό του δινω μεγαλύτερη σημασια.Αν μπορεί ο συνονόματος να μου πει πως ανεβάζω τσαρτ θα ηταν πιο εύκολο.
Michalis Zambartas

karaefthimiou23 είπε...

Πάντα όταν το μαγαζί κοντοστέκεται,ξεκινάμε τις συζητήσεις για χωσέ,πτώσεις μεγάλες κλπ.Οι μεν λένε ότι καλά πάμε και οι δε ότι θα πέσει καρπαζιά χοντρή,σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Τα μαγαζιά κάνουν και στάσεις,κοντοστέκονται για νερό και μετά συνεχίζουν.

Είδαμε ένα δίπλωμα και είμαστε προ του πανικού.Δεν την πιστεύουμε την αγορά,δυστυχώς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Μικέλε χαχαχα
Αλλά σίδερα γαύροι μίγες κλπ χμμμμμμ

Αντώνη αν βλέπω καλά οριακά κάτω από το 1000 είναι το σημείο σήμερα

manos είπε...

KALHSPERA O FILOS DHMOSTHENHS POY PHGE BRE PAIDIA

karaefthimiou23 είπε...

Κατάλαβα τι εννοείς Μιχάλη,το ξέρω αυτό το σενάριο και τη μέτρηση με το extend 5άρι,το είχα και εγώ στο μυαλό μου προ μηνός.Όμως κατ'αρχάς υπάρχει ένα χάσμα στο 908 και όσο συνεχίζει να υπάρχει για μένα είμαστε σε 3άρι.Επίσης,το διάγραμμα του ΓΔ ομοιάζει με αυτό του αμερικάνου(2009 έως σήμερα),όπερ σημαίνει ότι διορθώσεις σοβαρές(άνω του 15-20%)θα ερθουν από πιο ψηλά,πολύ πιο ψηλά απ΄το 1088.

Τρίτον και τελευταίο,το ΧΑΑ είναι αγορά τασική,όπερ μεθερμηνευόμενο η τάση όταν ξεκινάει διαρκεί τουλάχιστον 3-4 χρόνια,με μικρές διορθώσεις στο ενδιάμεσο.

TheHawk είπε...

αρα μεχρι το 900 μιλαμε για ενα 10% διορθωση..τπτ δηλ...

michele είπε...

Μιχαλη ευχαριστω για τα ελληνικα, τα greeklish κουραζουν γι αυτο.Θα σου στειλω το βραδακι ενα mail να σε ενημερωσω..

michele είπε...

Μανο ,μια χαρα ειναι ο Δημος,αποτοξινωνεται και ..παρακολουθει

TheHawk είπε...

παντως εγω ειμαι ανοιχτος στα διαγραμματα...
Με λιγα λογια..μην τα κανουμε τοσο περιπλοκα..κατω απο 981 κ στην χειροτερη το 971 να προσεχουμε πολυ..
καποιος που ειναι μεσα απο χαμηλα..δεν το ενδιαφερουν τα νουμερα που εδωσα...δεν ισχυει για αυτον που μπηκε προσφατα..

TheHawk είπε...

υπαρχει κ το 999 για τους πολυ γρηγορους..

TheHawk είπε...

εγω την ταση την φοβαμαι κατω απο το 900....για να μην σας κουραζω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως φιλαράκια για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος... κάτι μου θύμιζε το 1088 και πήγα λίγο πίσω και ποιον βρήκα που το έγραψε όχι στον πόντο αλλά είναι πολύ κοντά???

Blogger Ο/Η ΦΑΣΟΚΥΝΗΓΟΣ είπε...

Kαλημερα Ευαγγελε.....Τα ωραρια μια χαρα ειναι...ΕΣΥ εχεις αγριες διαθεσεις χαχαχα....Δεν σου φτανει που παιζεις στο μεγαλυτερο ΚΑΖΙΝΟΜΑΓΑΖΟ!!! του κοσμου....μου ηθελες και σε μικροτερο χαχαχα.....οσο για τον ΓΔ γραφτο καπου να το θυμασαι....και αν θες περισσοτερη ακριβεια γραψε το (1696μβ)......γραψε και ενα αλλο (1085)...Καλημερα Γιαννη....και καλη συνεχεια σε σενα και στους επομενους......τα λεμε το απογευματακι...

19 Ιανουαρίου 2013 - 11:00 π.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ΦΑΣΟ και οι σκαλωσιές του χαχα

ΑΡΤ είπε...

Καλησπερα σας...
Μιχαλη ξερεις τι ειναι αυτο το 1.53 στον οπαπ ?

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο φαίνεται ο μελετηρός ποιος είναι χαχαχα

michele είπε...

ΑΡΤ μηπως μπερδευεσαι με το πακετο της ΕΔΡΙΠ?? στο 1,53?? χαμηλο ημερας εδω και λιγο

michele είπε...

Ναι ΑΡΤ αστοχια του z trade ειναι τα πακετα της ΕΔΡΙΠ

ΑΡΤ είπε...

Στο z-trade το εμφανιζει στα πακετα αριστερα σαν οπαπ 25.109.859 και 4.905.920 στο -76,28%

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Πανο!.Καλησπερα σε ολους!.... Καραααααα!!! γιατι κοροιδευεις τις σκαλωσιες μου? .....Κοιτα σε ποιον οροφο πηγε η ΔΕΗ??...χαχαχα......Τελικα αυτο το καλουπωμα αρχιζω να το λατρευω χεχεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός ΦΑΣΟ

Καλησπέρα ΑΡΤ

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου ρε Φάσοοοοοοο μάστορα χεχε

Unknown είπε...

Εχει δικιο ο καρα,χρειαζομαστε και αρνητικο καταλυτη,για διορθωση,ξαναπεριμεναμε διορθωση αλλα δεν ηρθε,και μαλιστα τοτε εσπασε την αντισταση ο dow, και ακολουθησαμε και εμεις θετικα..Βεβαια εμεις δεν ειμαστε τοσο μακροπροσεθεσμοι,και βλεποντας αποκλισεις ανησυχουμε,μεχρι νεωτερας...Αυτη ηταν συζητηση,μεταξι φασο και εμενα πανο,και δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια γραμμη,που περναη εκει ακριβως το ειπε και ο αλεξανδρος,σημερα...Για το ιδιο πραγμα ..Νατος εδω ειναι ας τα επαναλαβη

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Στρατηγέ.

TheHawk είπε...

Καλησπερα Στρατηγε..τα ομορφα κερδη...ομορφα καιγονται...

Unknown είπε...

φιλε καρα το σεναριο μου ειναι για extended 3 οχι 5αρακι.

TheHawk είπε...

ακομα το καναλι κραταει....στον ΓΔ..Ο RSI εχει στραβωσει πολυ....χεχε

michele είπε...

Aρτ ειναι η ΕΔΡΙΠ λαθος του ztrade

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη περιέγραψε με αριθμούς την αρίθμησή σου.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 254   Νεότερο› Νεότερο»