Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 

    ΣΤΙΣ 8 ΜΑΙΟΥ....2012
                                                                   σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ 2012...

Και ξαφνικά μας προέκυψε η ΑΓΝΟ. Μετά την Neoset, την Βωβός, την Sato, και δεκάδες άλλες επιχειρήσεις, η άλλοτε κραταιά γαλακτοβιομηχανία, φέρεται να κατέθεσε αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της ψάχνοντας σανίδα σωτηρίας στο περίφημο άρθρο 99.
Ένα άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελεί μεν λίρα εκατό για όσους χρωστάνε αφού τους προστατεύει, όμως την ίδια στιγμή πνίγει τις υγιείς και συνεπείς εταιρείες που υποχρεώνονται σε μια σειρά παροχής ελαφρύνσεων προς τους μπαταχτσήδες. Κάπως έτσι και αυτοί που χρωστάνε δεν κατορθώνουν να γλιτώσουν (καθώς ελάχιστα είναι τα παραδείγματα τέτοιων επιχειρήσεων) και αυτοί που έχουν να λαμβάνουν τελικά δεν παίρνουν πίσω τα λεφτά τους.
 ΑΓΝΟ
Σωτηρία στο άρθρο 99 φέρεται να αναζητά η γαλακτοβιομηχανία της Θεσσαλονίκης Αγνό. Σύμφωνα με το voria.gr την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση για την ένταξη της εταιρείας στη διαδικασία συνδιαλλαγής με τους πιστωτές της όπως προβλέπει το άρθρο 99 του Ν.3588/2007. Παράλληλα, κατέθεσε και αίτηση προσωρινών μέτρων προστασίας από τους πιστωτές, αίτημα, που φέρεται να απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πάλαι ποτέ συνεταιριστική βιομηχανία της Θεσσαλονίκης Αγνό βρίσκεται από το 2003 στην ιδιοκτησία της εταιρείας Κολιός, η οποία την εξαγόρασε από την Αγροτική Τράπεζα. Επιπλέον, σημειώνεται ότι στις κινήσεις ανάπτυξης που υλοποίησε η Αγνό υπό την ιδιοκτησία της Κολιός ξεχωρίζει η είσοδος στους φούρνους της Αττικής και της Πελοποννήσου με φθηνότερο γάλα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Την εν λόγω κίνηση επανέλαβε πιο πρόσφατα και στη Θεσσαλονίκη με στόχο να μειώσει την εξάρτηση από τα σούπερ μάρκετ.
 Τέλος, αναφέρεται πως το 2011, το μερίδιο της Αγνό στα γαλακτοκομικά με βάση τον όγκο των πωλήσεων πανελλαδικά ήταν 1,7%. Ωστόσο, από τις αρχές του 2012 η εταιρεία φέρεται να χάνει σημαντικό μερίδιο αγοράς με τα στοιχεία του 8μηνου να δείχνουν συρρίκνωση του μεριδίου πανελλαδικά στο 1,2%.
  Neoset: Από τα εγκαίνια της Ρουμανίας στο άρθρο 99;
 Ποιος περίμενε ότι η Neoset στις 8 Νοεμβρίου θα ανακοίνωνε τα εγκαίνια που πραγματοποίησε στο 4ο κατάστημα της στη Ρουμανία και λίγες μέρες μετά θα κατέθετε αίτηση για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη διοίκηση της, προκειμένου να προστατευθεί από τους πιστωτές της και αφήνοντας «ξεκρέμαστους» 1014 εργαζόμενους που απασχολεί σήμερα.
 Η Neoset ήταν μια εταιρία με πολύ ισχυρά μεγέθη μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, ανέπτυσσε ραγδαία το δίκτυο της στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και τις εξαγωγές της σε Αιθιοπία, Βουλγαρία, Καναδά, Κύπρο, Ρουμανία, Εκουαδόρ. Μάλιστα τα κέρδη της εταιρίας πριν λίγα χρόνια προσέγγιζαν τα 4 εκατ. ευρώ με υψηλούς τζίρους που ξεπερνούσαν τα 80 εκατ. ευρώ. Όμως, λίγο ο ανταγωνισμός των ξένων αλυσίδων, ΙΚΕΑ κλπ, λίγο η κρίση, οδήγησαν την εταιρία σε ασφυξία αφού οι μειωμένες πωλήσεις και οι συσσωρευόμενες ζημιές δεν τις επέτρεψαν να καλύπτει τις υποχρεώσεις της.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χρήση του 2011 σύμφωνα με τον ισολογισμό της, η Neoset κατέγραψε ζημία προ φόρων 7,80 εκατ. ευρώ έναντι αντίστοιχης ζημίας 4,24 εκατ. ευρώ το 2010. Μετά τον συνυπολογισμό των φόρων η καθαρή ζημία ήταν ύψους 7,89 εκατ. ευρώ, έναντι αντίστοιχης ζημίας 4,36 εκατ. ευρώ το 2010, αυξημένη δηλαδή κατά 81,1%.
 Τα έσοδά της τον περασμένο χρόνο περιορίστηκαν σε 41,94 εκατ. ευρώ, από 48,18 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας έτσι μείωση κατά 13% σε ποσοστό και κατά 6,24 εκατ. ευρώ σε αξία.
Σήμερα ο Όμιλος Neoset απασχολεί:
-στο Εργοστάσιο Βασιλικό Χαλκίδας: 200 άτομα
-στα Κεντρικά Γραφεία Παλλήνης: 79 άτομα
-στο Κέντρο Διανομής Αττικής: 9 άτομα
-στα Εταιρικά Καταστήματα: 111 άτομα
-στο Νεοκατοικείν ΕΠΕ: 3 άτομα
Στα καταστήματα του Δικτύου μας απασχολούνται 613 άτομα περίπου. Το τελικό σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται στον Όμιλο εταιρειών NEOSET ανέρχεται στα 1014 άτομα.
FOKAS
Προσωρινά μέτρα προστασίας από τους πιστωτές της ζήτησε από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στα πλαίσια αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99 η αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Φωκάς.Προστίθεται έτσι στην μακρά λίστα μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων που υπό το βάρος της κρίσης είτε της αυξημένης μόχλευσης είτε της κακοδιαχείρισης είτε συνδυασμού των τριών αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε βασικές υποχρεώσεις της. Ο όμιλος συμφερόντων Λέανδρου Φωκά είχε να αντιμετωπίσει εκτός από την μεγάλη κάμψη των πωλήσεων και τον υψηλό δανεισμό που ήδη από τα «χρυσά» πριν το 2008 χρόνια είχε φτάσει στα ίδια επίπεδα με τις πωλήσεις. Τίθεται έτσι από κύκλους της αγοράς και ερώτημα περί ορθής διαχείρισης.
 ΒΩΒΟΣ
Η αποχώρηση μεγάλων επιχειρήσεων από τα γραφεία που ενοικιάζει, η βύθιση της άλλοτε ιερής αγελάδας της εγχώριας οικονομίας, δηλαδή του realestate στη χώρα καθώς και το ανολοκλήρωτο project του Βοτανικού. Αυτοί ήταν οι τρεις λόγοι που η πάλαι ποτέ κραταιά τεχνική εταιρεία Μπάμπης Βωβός βρέθηκε στη δύσκολη θέση που σήμερα είναι. Να καταθέσει δηλαδή αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Από τα ράλι και τις κοσμικές δεξιώσεις, από το έντονο lifestyle που περιελάμβανε παρέες με τους γνωστούς κοσμικούς των Αθηνών και της Μυκόνου, μέχρι και τη συμμετοχή στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, η γνωστή οικογένεια κατασκευαστών με καταγωγή από την Μεσσηνιακή Μάνη, σήμερα μετρά πληγές. Για την ακρίβεια όσοι γνωρίζουν τους Βωβούς μιλάνε για μια εντελώς διαφορετική οπτική που πλέον έχουν στα πράγματα.
 SATO - Θεοδωρίδης
 Η SATO του Στ. Θεοδωρίδη με τις επενδύσεις και σε εμπορικά κέντρα (Athens Heart) αλλά και στο real estate ξεκάθαρα πληρώνει το μάρμαρο μιας σειράς κακών επενδύσεων και της πτώσης στις πωλήσεις επίπλων που υπάρχει στη χώρα μας. Ας μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη αγορά παρουσιάζει κάμψη της τάξης του 50% από πέρυσι μέχρι και φέτος με τραγικές συνέπειες. Όμως η SATO είναι μόνο το κερασάκι σε μια ολόκληρη τούρτα. Μια τούρτα που περιλαμβάνει ουκ ολίγες επιχειρήσεις που ενώ παρουσιάζονταν ως «κορυφαίες» και «άτρωτες» στη διάρκεια της χρηματιστηριακής άνθισης τώρα μετράνε πληγές και κατέφυγαν στην προστασία από τους πιστωτές τους.Θα πρέπει να σημειώσουμε πως από το 2005, 21 είναι οι εισηγμένες επιχειρήσεις που κατέθεσαν αιτήσεις ένταξης στο πτωχευτικό δίκαιο και το περίφημο άρθρο 99 ενώ μόλις τέσσερις τελικά κατάφεραν να υπαχθούν, με πολύ χαμηλά όμως τελικά αποτελέσματα. Επίσης υπολογίζεται πως άνω των 2.000 επιχειρήσεων έχουν καταθέσει συνολικά αιτήματα για το επίμαχο άρθρο 99.
 
Imperio – Παπαρούνης
 H Imperio-Argo Group μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics στην Ελλάδα, έζησε κι αυτή τον εξευτελισμό της σύλληψης του διευθύνοντος συμβούλου της Σπύρου Παπαρούνη, πριν φθάσει στα σκαλιά του πτωχευτικού δικαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις οφειλές του κ. Παπαρούνη ύψους 1,46 εκατ. ευρώ από την μη καταβολή Φ.Π.Α η εισηγμένη εταιρεία έχει σωρεύσει μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Σε επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών η Imperio μάλιστα γνωστοποιούσε ότι στις 30 Νοεμβρίου 2011 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της ανέρχονταν σε 11,57 εκατ. ευρώ προς προμηθευτές, 3,3 εκατ. ευρώ προς την εφορία, 2 εκατ. ευρώ προς το ΙΚΑ και 834 χιλιάδες ευρώ προς το προσωπικό της.
 
PC SYSTEMS – Ισμαήλος
 Ο Αθανάσιος Ισμαήλος θεωρείται ως ένας γκουρού των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Η εταιρεία του PC SYSTEMS ιδρύθηκε το 1987 και αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες πληροφορικής που δραστηριοποιήθηκαν σε καινοτόμες τεχνολογίες, με ηγετική παρουσία στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών -Πληροφορικής – Επικοινωνιών στη χώρα μας.  Πριν από χρόνια, τα δημόσια έργα έπεφταν σαν το χαλάζι για την εταιρεία που έφθασε με την υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής να διαθέτει περισσότερους από 7.000 πελάτες. Όμως η κρίση γρήγορα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στη συγκεκριμένη εταιρεία με αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 στις 28/12/2011.
 
Ναυπηγεία Ελευσίνας – Ταβουλάρης
 
Ενάμισης χρόνος πέρασε περίπου από την κατάθεση αίτησης υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 που κατέθεσε η εταιρεία Ναυπηγικές & Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας ΑΕ (θυγατρική της Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών) λόγω του προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει. Ο Νίκος Ταβουλάρης από καιρό είχε κρούσει τον κώδωνα του προβλήματος στους εκάστοτε υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Ανάπτυξης, με μικρή όμως ανταπόκριση στα αιτήματα του. Η εν λόγω ναυπηγική εταιρεία φαίνεται να διαφοροποιείται από πολλές άλλες που κατέθεσαν αιτήσεις για τοποθέτηση στο πτωχευτικό δίκαιο. Κι αυτό διότι όπως διατρανώνει ο κ. Ταβουλάρης, ο όμιλος του έχει συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και πρόταση αναδιάρθρωσης των δανειακών της υποχρεώσεων.
 ...και άλλες
 Στις παραπάνω περιπτώσεις δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε αυτές της Alapis του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη η οποία γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε από το δικόγραφο της από 21.10.2011 αίτησης υπαγωγής της στην διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, της Microland του γνωστού επιχειρηματία Αθανασούλη με τις ειδικές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, της Ατλάντικ του Μανόλη Αποστόλου που τελικά οδηγήθηκε στη χρεοκοπία, των εταιρειών ΣΑΟΣ, ΒΕΤΑΝΕΤ, του ALTER και της Τεγόπουλος, των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών και της Αφοί Μεσοχωρίτη.
 Δεν βλέπει... φως στο τούνελ η ΕΔΡΑΣΗ
 Δυστυχώς τα πράγματα για την ΕΔΡΑΣΗ-ΨΑΛΛΙΔΑΣ δεν φαίνονται και πολύ αισιόδοξα μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να απορρίψει την αίτηση που είχε υποβάλει η εταιρεία για να ενταχθεί στο άρθρο 99.
Και αυτό γιατί η παραμονή της τεχνικής εταιρείας εκτός του άρθρου επιτρέπει σε όλους τους πιστωτές της να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα και ενδεχομένως αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της να την οδηγήσουν σε πτώχευση και εκποίηση της περιουσιακής της κατάστασης.
Για παράδειγμα η εταιρία οφείλει δεδουλευμένα στους εργαζόμενους πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις της στο εξάμηνο προσεγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις οικονομικές της καταστάσεις, οι καθαρές ζημιές ανέρχονται 11,6 εκατ. ευρώ, ο κύκλος εργασιών σε 4 εκατ. ευρώ και τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας είναι αρνητικά κατά 56,3 εκατ. ευρώ. Πάντως η εταιρία επισημαίνει με ανακοίνωσή της ότι θα εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα
 
 ΑΤΤΙΚΑΤ: Η σύλληψη Πανούση για τα χρέη προς το Δημόσιο
  Ένας άλλος …τρόφιμος των κρατητηρίων είναι και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των κατασκευών και της ΑΤΤΙΚΑΤ Παναγιώτης Πανούσης. Πριν από λίγο καιρό ο άλλοτε κραταιός επιχειρηματίας συνελήφθη για μια ακόμη φορά από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 7,9 εκατ. ευρώ. Πάντως ο επιχειρηματίας τόνιζε πως οι οφειλές έχουν τακτοποιηθεί, ενώ και το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ενταχθεί στο άρθρο 99 έπαιξε ρόλο στην υπερασπιστική γραμμή του κ. Πανούση. Μια ένταξη που αποδεικνύει πως οι αρχές στη χώρα μας πράττουν κατά το δοκούν και όπως τις φωτίσει ο Θεός. Η σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία,αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η πλειονότητα των τεχνικών εταιρειών, προς τις οποίες το Δημόσιο χρωστάει κατά τις εκτιμήσεις περί τα 1,9 δισ. ευρώ από εκτελεσθέντα έργα, επιστροφές ΦΠΑ κ.τ.λ. Από την πλευρά της, η Αττικατ, όπως είχαν επισημάνει κατά το πρόσφατο παρελθόν διευθυντικά στελέχη της, έχει χρωστούμενα από το ελληνικό Δημόσιο περί τα 100 εκατ. ευρώ. Στο τέλος του περασμένου Αυγούστου, οι ληξιπρόθεσμες της εταιρείας, ανέρχονταν σε 42,7 εκατ. ευρώ.
 Ridenco Τα φιλόδοξα σχέδια και οι κακές επιλογές
 Οι εποχές των παχιών αγελάδων για τον Ρίτσι Φράνσες της Ridenco τελείωσαν. Αποτέλεσμα των οικονομικών προβλημάτων του εισηγμένου ομίλου Ridenco ήταν η διακοπή της συνεργασίας με την Nautica. Ουσιαστικά η ρήξη βάσει των όσων κατήγγειλε η ξένη εταιρεία επήλθε λόγω της μη παραλαβής ειδών ένδυσης από τον ελληνικό όμιλο για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ρίτσι Φράνσες πρόσφατα αντιμετώπισε και την καταγγελία της σύμβασης αποκλειστικής συνεργασίας από το γνωστό οίκο Timberland. Όλα τα παραπάνω θέτουν σε αμφισβήτηση – όπως η ίδια η Ridenco αφήνει να εννοηθεί – το σχέδιο εξυγίανσης της όπως απορρέει από το άρθρο 99 με αποτέλεσμα το αδιέξοδο να είναι παραπάνω από ορατό. Ο Ρίτσι Φρανσές ήταν από τους πρώτους εμπόρους του Κολωνακίου, όταν άνοιξε το κατάστημα ρούχων Ritsi το 1969 στην οδό Τσακάλωφ. Σήμερα, εκτός από την πλειοψηφία των μετοχών της Ridenco διαθέτει και το 10% του πολυκαταστήματος Attica, καθώς και άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες έμμεσα κινδυνεύουν. Η εταιρία Alsinco υπέβαλε στις 28/3/2012 αίτηση ανοίγματος διαδικασίας εξυγίανσης κατ’ άρθρο 99. Πρόκειται για μια από τις πλέον φιλόδοξες επιχειρήσεις στον χώρο της ένδυσης και υπόδησης η οποία έπεσε θύμα κακών επιλογών. Η εταιρεία έπεσε θύμα των απεργιακών κινητοποιήσεων στα λιμάνια της χώρας με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες κι ανεπανόρθωτες ζημιές. Η Alsinco κατέχει τις φίρμες η Geox και Lumberjack και διατηρεί την αλυσίδα καταστημάτων Shooz! Διευθύνων σύμβουλος της είναι ο Γιώργος Αβραμίδης.
 Πετζετάκις: Ατυχες επενδύσεις και... 10 χρόνια φυλακή
 Ο Γιώργος Πετζετάκις, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφθανε το πλήρωμα του χρόνου να καταζητείται για να οδηγηθεί στη φυλακή για 10 χρόνια δίχως αναστολή. Τα χρέη του ύψους για μη απόδοση φόρων ύψους 4εκατ. ευρώ, ήταν η αφορμή αν και η εταιρεία ήλπιζε πολλά από την ένταξη της στο άρθρο 99. Το χρονικό των προβλημάτων της επιχείρησης Πετζετάκις ξεκινά το 2005. Μια σειρά ατυχών επενδύσεων ανάγκασε τον Γιώργο Πετζετάκι να στραφεί στην διαδικασία εύρεσης χρηματοδότη αφού οι περισσότερες εξαγορές που έκανε ο όμιλος πραγματοποιήθηκαν με δανεισμό. Η διεθνής κρίση του 2008 άλλαξε τη λογική παροχής ρευστού από τις τράπεζες. Τότε χτύπησε και το καμπανάκι για την Πετζετάκις. Αυτή ήταν και η ώρα που ο Γιώργος Πετζετάκις απευθύνθηκε στην ελβετική Javes. Οι Ελβετοί θέτοντας ως όρο την απομάκρυνση όλου του ελληνικού διοικητικού συμβουλίου και την τοποθέτηση δικών τους ανθρώπων για να βάλουν 300 εκατ. δολάρια έπεισαν τον Γιώργο Πετζετάκι να αποχωρήσει. Εκεί ξεκίνησε όμως το μεγάλο πρόβλημα. Κάπως έτσι, τον Ιούλιο του 2010 η James, ενόψει της χρηματοδότησης, διόρισε δικό της διοικητικό συμβούλιο στην εταιρεία και ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας με 24% και γιος του ιδρυτή του ομίλου κ. Γ. Πετζετάκις περιορίστηκε στο ρόλο του προέδρου με μη εκτελεστικές αρμοδιότητες. Τότε ήταν όμως που ξεκίνησε το σκληρό ροκ. Οι Ελβετοί ουδέποτε έβαλαν ούτε ένα ευρώ στην εταιρεία, ροκανίζοντας το χρόνο. Μάλιστα άφησαν τεράστιες εκκρεμότητες ως προς τις πληρωμές του προσωπικού παρά τις πιέσεις του κ. Πετζετάκι. Η επίμαχη λοιπόν οφειλή προς το Δημόσιο ήταν το ντόμινο αυτής της περιόδου.
 ...Και ΙΜΑΚΟ-ΛΥΜΠΕΡΗΣ κ.α.

Πηγή:http://www.fpress.gr

174 σχόλια:

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΘΔ

Αχ αυτό το άρθρο 99 μεγάλο δώρο για τους κολλητούς

giannhs kon είπε...

Ένα άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελεί μεν λίρα εκατό για όσους χρωστάνε αφού τους προστατεύει, όμως την ίδια στιγμή πνίγει τις υγιείς και συνεπείς εταιρείες που υποχρεώνονται σε μια σειρά παροχής ελαφρύνσεων προς τους μπαταχτσήδες. Κάπως έτσι και αυτοί που χρωστάνε δεν κατορθώνουν να γλιτώσουν (καθώς ελάχιστα είναι τα παραδείγματα τέτοιων επιχειρήσεων) και αυτοί που έχουν να λαμβάνουν τελικά δεν παίρνουν πίσω τα λεφτά τους.


ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

giannhs kon είπε...

Συγχύστηκα πρωί πρωί

Αχ τι με κάνεις βρε ΜΙΧΑΛΗ με τα άρθρα σου, αχ τι με κάνεις χαχαχα

GIANNHS006 είπε...

καλημερα σε ολουσ ,Μιχαλη σε ευχαριστω για την απαντηση σου(κουεσ).καλη συνεχεια.

karaefthimiou23 είπε...

Χρόνια Πολλά,Καλή Χρονιά σε όλη την παρέα! Χρόνια Πολλά Βασιλική μας,Χρόνια Πολλά Βασίλη!

Μετά από σούπερ μάσες και ένα μίνι αραλίκι,επιστροφή στις επάλξεις και...ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΚΑΡΑΑΑΑ Χρόνια Πολλά,Καλή Χρονιά

Αν και υπέρβαροι λόγο των ημερών ας τρέχουμε χαχα ΟΛΕ

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους.

TheHawk είπε...

καλημερα σε όλους....διακρινεται το κρατος για την αναδρομικη προστασια των λαμογιων κ ανικανων για καλυψει την αναδρομικη του ανικανοτητα...

TheHawk είπε...

Εχουμε χασει λιγο δυναμεις...να το εχετε υποψη σας, βραχυπροθεσμα...εκτος κ εαν μας επιφυλάσσουν κατι νεο..

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ ζωηροί οι κουμπάροι πρωί-πρωί...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Καλή χρονιά Κάρα
Την ΚΥΠΡ μύγα την τσίμπησε σήμερα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιάσε κίτρινο Γιάννη για να σωθεί και η ΑΕΚ χαχα

Chris είπε...

φωναζατε ΑΕΚτζη και ηρθα να σας σωσω;-)

Καλημερα παιδες.

ΚΑρα καλη χρονια

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά Πάνο και Χρήστο.Κάτι Κινέζους λέει είδαν στο δρόμο,θα'χει πλάκα να μείνουν στον αφρό μόνο οι 2 δικέφαλοι χεχε

Chris είπε...

Πανο εχω κατι ψιλα που περισσεψαν απο τα καλαντα..

λες να τα τοποθετησω στην Ετε για σιγουρια και ασφαλεια που λεει και η διαφημιση????;-)

Chris είπε...




... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...


ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ
ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.



ΗΘΙΚΟ
ΔΙΔΑΓΜΑ: Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.;-)


ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Χρήστο...τι να σου πω τώρα, καλύτερα στην ΕΛΒΕ ή στον ΔΡΟΜ να πιάσουν τόπο χαχα
Από το πρωί αδύναμες οι καταραμένες

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Καρά καλή χρονιά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς, αν ακούσεις και τις διαφημίσεις τους στο ραδιόφωνο...οι πιο γελοίες από καταβολής κόσμου, σαν να ζουν σε μια άλλη χώρα, σε μια άλλη εποχή

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασιλική μας

Chris είπε...

οχι και αδυναμια..!!!

Μισο τοις εκατο πανω ο ΓιΔης και αυτη χανει ΜΟΝΟ Ο,75%.
Μιλαμε για κατορθωμα;-)

Γεια σου miss V

Chris είπε...

Kara αυτες οι σκουπες που κρυφτηκαν????

Ανενεργες μου εγιναν!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Στον Φούρλα όταν τελειώσουν τα ταίσματα στο 2.20 θα ξαναγίνει και σήμερα πύραυλος...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!! σημερα θα βαλω και την 12 καδα της χρονιας κατα την αποψη μου χεχε.
Καρα,μετα τη μασα ,αραλικι,μαζευονται τα λιπη χαχα

ThitaDelta είπε...

... καλός τζίρος!

karaefthimiou23 είπε...

Ρε Χρήστο τι ανενεργές...?Εδώ το εργοστάσιο στη Σαγκάη κάνει υπερωρίες για όλο το ταμπλό χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική,καλημέρα Μιχάλη.

Τα πάντα όλα χαχαχα

Chris είπε...

το σλογκαν αφορουσε την Πειρ αν δεν κανω λαθος...


Καλημερα Μαικλ

THE JUNIOR είπε...

Μην σας παρουν κομματι
απο ελβε

ακους μιχαλη
κρατα ολα τα χαρτια

michele είπε...

Χρονια πολλα ΜΙΚΡΕ..εγω ειμαι επενδυτης στο ΕΛΒΕ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέλε και ΜΙΚΡΕ
Εγώ την κρατάω, άλλωστε την έχω ...αγαπήσει τόσο καιρό που είμαστε μαζί!

George είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους της παρέας.................. Για να ανεβαίνουμε στο βουνο..και να παίζουμε τυχερά παιγνίδια.....η Υγεία μας είναι πολλή καλά... και βλέποντας και την Ολυμπ......από ψηλά είμαστε καλύτερα ......... αυτά για σήμερα...........

michele είπε...

Καλημερα George λογοτεχνη μας!!ωραια κινειται η αγορουλα ,γινονται μετακινησεις στα χαρτια

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
έχεις άποψη για ΑΡΑΙΓ?

michele είπε...

Kαλημερα Νικολα,τι βλεπεις?? τελευταια δεν εχω ακουσει την αποψη σου για την αγορα

karaefthimiou23 είπε...

Kαλημέρα Γιώργο,καλημέρα Νίκο.Πλησιάζουν τα ΣΩΛΚ στο σημείο μηδέν.Πολύ αγριεμένα τα βλέπω,μετά από σχεδόν 500% άνοδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρεα

michele είπε...

Ο ογκος των ΣΩΛΚ παραπεμπει σε καμμια 600 αρα για το τελος της συνεδριασης..οποιος εχει απο χαμηλα ,με ανεση τα χωνει

michele είπε...

Λοιπον,το ειχα υποσχεθει και στο Θαναση:
η ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013
ΟΛΘ-ΟΛΠ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛ-ΣΕΝΤΡ-ΕΛΚΑ-ΑΛΦΑ-ΔΕΗ-ΕΛΛ-ΦΡΛΚ-ΕΛΒΑ-ΕΥΠΙΚ

Συγκριση με τον Γενικο δεικτη θα κανουμε χαχα

ThitaDelta είπε...

Κάτσε να τις βάλω σε μια κορνίζα ...

σε τι time frame, που λένε και στο χωριό μου έξω από το Λονδίνο?

TheHawk είπε...

πανω απο ηρεμησιο ΘΔ...τπτ δεν εχεις μαθει απο τον Μιχαλη μας?..χεχε...

ThitaDelta είπε...

... γλώττα λανθάνουσα χαχα

νικος φαληρο είπε...

καλημερα κε michele.Καλημερα κε karaefthimiou23.Ειναι σε ανοδικο momentum η αγορα με μοναδικο βαρος αυτο των ΑΜΚ των τραπεζων.Θα δειξει σε επιπεδο ΓΔ στα επιπεδα λιγο πανω απο τις 1000 τι θα γινει.Αν διασπαστουν (1020 - 1040) μπορει να δουμε εισροη νεων κεφαλαιων.Αυτο που με προβληματιζει βραχυπροθεσμα ειναι οτι παιζει πολυ η μικρη κεφαλαιοποιηση που συνηθως μπαινει τελευταια.Σαν ασχετος τα γραφω ολα αυτα και να με συγχωρεσετε αν γραφω χαζομαρες.

ThitaDelta είπε...

... κε Νίκο, αυτό είπα και εγώ χθες που σκιάχτηκα με το Μιχάλη, που μίλησε για νεκρούς που ανασταίνονται...

michele είπε...

Ε ναι ΘΔ,σε ημερησιο,μιλαμε για μια ολοκληρη χρονια.Τωρα κορνιζα δεν χρειαζεται χαχα..απλα θεμελιωδως και με λιγο story για ορισμενες σκεφτηκα αυτες.
Νικολα,εχεις δικιο οτι μπαινει τελευταια η μικρη.Αντι να σε προβληματιζει ομως ,μηπως θα επρεπε να εχουμε χαρτια?? Στην αποκατασταση τιμων να μην συμμετεχει η μικρη?( δινει και πολλα και ευκολα κερδη).

ThitaDelta είπε...

... πάει να κάνει τον ΩΚΩ του ο Γίδης, ή μου φαίνεται (μας λείπει ο δεξιός ώμος βέβαια);

karaefthimiou23 είπε...

Να πω κάτι για τον προβληματισμό του Νίκου αν και το έχω επαναλάβει και στο παρελθόν.Σε αυτόν τον κύκλο τον ΠΡΩΤΟ λόγο από πλευράς αποδόσεων θα τον έχει η μεσαία και η μικρή κεφαλαιοποίηση.

Εκεί βρίσκεται η καρδιά της πραγματικής οικονομίας και η ελπίδα στο μέλλον για δημιουργία θέσεων εργασίας.

νικος φαληρο είπε...

εχουμε χαρτια μικρης.Να συμμετεχει και η μικρη βεβαιως αλλα θελει αυξημενη προσοχη.Παρεμπιπτοντως την ΕΚΤΕΡ πως την βλεπετε;

νικος φαληρο είπε...

Επιτυχημένο τεστ το ομολογιακό του Τιτάνα – Συγκέντρωσε 200 εκατ. σε σύνολο προσφορών 285 εκατ. με επιτόκιο 8,75.Απο ΒΝ.

karaefthimiou23 είπε...

Νίκο σε σχέση με τον ΤΙΤΚ θα προτιμούσα τον ΗΡΑΚ,ο δεύτερος είναι σφόδρα υποτιμημένος.

michele είπε...

Ακριβυνε το επιτοκιο βεβαια,απο 6% αν θυμαμαι καλα.Η ΕΚΤΕΡ Νικολα στην τιμη που ειναι παραμενει φθηνη,εχει πεσμενους τζιρους βεβαια,αλλα εχει ακινητη περιουσια ,χωρις μεγαλες υποχρεωσεις.Την εκτιμουν στην πιατσα ως εταιρεια.

νικος φαληρο είπε...

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

michele είπε...

Ο Χατζηνικολαου θα το βαλει πρωτοσελιδακι???

http://www.capital.gr/News.asp?id=1699428

michele είπε...

Για ενα φιλο ,που διαβαζει χωρις να γραφει.Επιασε η αλλαγη ΣΩΛΚ-ΕΛΒΑ χεχε..πανε ολα σφαιρα ,ποσα δεν γραφαμε για τον ομιλο....

michele είπε...

Πρωτοσελιδακι και γι αυτο κε Χατζηνικολαου θα βαλεις??

http://ysterografa.gr/economy/%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1

Θανασης Κ είπε...

michele ευχαριστουμε για την λιστα...περιεργο που δεν ειχες μεσα ινκατ και ελβε.......μηπως δωσεις και συ αργοτερα την αυθεντικη στην δημοσιοτητα...????χαχαχαχαχ

karaefthimiou23 είπε...

Oύτε το 2.48 δεν φαίνεται να συγκρατεί το μαύρο άτι.Τι σκοπεύει,να πάει στα 4 μονορούφι...?Θεέ και Κύριε...

michele είπε...

Θαναση και οι δυο ειναι στις..επιλαχουσες..Αλλα δωδεκαδα ειπαμε χαχα.
Εν τω μεταξυ για το φιλο που ελεγα πριν 12.37 ...παιζει και το ΣΕΝΤΡ φυσικα χαχα ,γεννανε και τα κοκκορια.Κλεισε τον υπολογιστη και πηγαινε βολτα..

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στη παρεα!!!....Μικελε τι επαθε η ΕΛΒΑ??....χαχα....Εμμ τα Σωλκ??....τα Σωλκ δειχνουν το δρομο της Ελβα..Τα Πλαθ γιατι τα αφησες απεξω??......

fasokinigos είπε...

Καραααα!!!....Χρονια σου πολλα.....χαθηκες

karaefthimiou23 είπε...

Χρόνια Πολλά Φάσοοοοο!

fasokinigos είπε...

Νασαι καλα φιλε μου.....Παντα επιτυχιες

fasokinigos είπε...

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1699324

νικος φαληρο είπε...

η τραμπαλα στις τραπεζες ειναι εκνευριστικη.

Andreas D. είπε...

Μετα λύπης μου βλέπω οτι απουσιάζει η ΑΒΕ απο την 12αδα...!!
τουλάχιστον είναι η ΓΕΚ και το ΣΕΝΤΡ...

STYLSTYL είπε...

Καλημέρα,εφ'όπλου λόγχη ο ΦΡΛΚ?

Unknown είπε...

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το κλίμα, μήπως να μας προβληματίζει το "ξύπνημα " των πεθαμένων(π.χ.altec)και να τσιμπάμε τα κέρδη μας?

karaefthimiou23 είπε...

Τελείωσε το τάισμα στο 2.20 και βλέπετε τι επακολουθεί...

Unknown είπε...

Την καλημερα μου στους μαχητες του ταμπλο...Ασυγκρατητος αυτος ο ταυρος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οποιος εχει σωλκ προσεχει τωρα ,και οποιος δεν εχει προσεχει.
Αν την βγαλουν καθαρη σημερα θα γινουν πυραυλος αλλιως..παπανικολης λεμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τραπεζες τωρα???????????

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και μια που το θυμηθηκα σε τριγωνα αντισταση ειναι μονο η υποτεινουσα και η κορυφη,οχι οι ακιδες ενδιαμεσα βρε παιδια ΕΛΕΟΣ

michele είπε...

Καλως τον φιλο μου..ειπαμε,αλλαγη με ΕΛΒΑ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πηρα αρκετη alpha και φυσικα την τρωω στην κεφαλα αλλα ως ποτε????

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για καμμια ωριτσα ακομα λεω εγω αντε για 1,30

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αλλιως χασαμε

michele είπε...

Bιασυνη,η ειδες τιποτα?? γεματο διαμαντια η αγορα Αλεξ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βιασυνη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πιστευω ομως οτι θα δωσει σε λιγο δυνατη κινηση,το λαθος ειναι οτι δεν περιμενα να γινει αλλα πηγα να την προβλεψω

νικος φαληρο είπε...

την ΑΛΦΑ τη βαλατε στις επιλογες 2013 κε michele.

Andreas D. είπε...

300,000 ΚΛΜ?

michele είπε...

..κατι που δεν κανεις συχνα,γι αυτο σε ρωτησα .Μακαρι να τραβηξει να τραβηχτουμε κι εμεις που ηδη τραβαμε χαχα...

michele είπε...

Ολα τα βλεπεις Αντριου ,χεριά ηταν δεν ηταν πακετο..

Unknown είπε...

Ακριβως ,ενδειξη ,οχι αποδειξη..Γενικως στης τραπεζες

Andreas D. είπε...

έχω έννομο συμφέρον Μιχάλη , το είδα οτι δεν ήταν πακέτο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ουδεις ασφαλτω(ο)ς

νικος φαληρο είπε...

ουδεις ΑΛΦΑλτος

TheHawk είπε...

δίνεις ρεστα σημερα με ατακες Αλέξανδρε...ελπιζω να τις πιανουν ολοι...μολις επεστρεψα..
τι ωραια που ειναι οταν δεν σε απασχολει η "καθημερινότητα"..

michele είπε...

Μια χαρα σου πηγε ο Κλουκινας..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου hawk

Andreas D. είπε...

νομίζω οτι έχει λίγο ακόμα να δώσει...

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα Αλεξ και Αντωνη. Μικελε εδωσε ο θεος με τον Αβαξ....αντε να δουμε...

michele είπε...

Μη βιαζεσαι Φασο το μουλαρι των κατασκευων ,αμα περασει απο δω,παει( μικρη σταση 1,80) στα 2,35

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

mike με το ενα με το δυο με το τρια ΠΑΜΕ ΝΕΟ ΣΑΠαΚΙ ΓΙΑ 50%?

Παντελης είπε...

γεια σας ..χαμος στην περιφερεια ...ηθελα να την αναφερω χθες ..ΚΛΜ ογκο βλεπω σημερα ...

fasokinigos είπε...

Μα τι μουλαρι!!! χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου φασο,γεια σου Παντελη

Andreas D. είπε...

spand,
τα 300,000 ΚΛΜ ήταν μια εντολή...

Παντελης είπε...

Γεια σου Αλεξανδρε ..τα ειδα τα 300χιλ τεμ ..αλλα εκτος αυτων τα υπολοιπα ειναι σχετικα αυξημενος ογκος

michele είπε...

Aντε Παντελο,μπηκες και σε καλο χαρτι χτες χαχα

TheHawk είπε...

τενεργ..εδω κ 2 ημερες εχει σπασει τον 200αρη εβδομαδιαιο..

TheHawk είπε...

η ιντκα σημερα...

TheHawk είπε...

χακορ οπως η τενεργ..

TheHawk είπε...

βιοχκ 3 ημερες πανω απο 200αρη...

TheHawk είπε...

ΜΟΗ..7 ημερες πανω απο 200αρη...

TheHawk είπε...

ΜΕΤΚ 5 ημερες πανω...

TheHawk είπε...

ολες αυτες κ αλλες με αλλα λογια...
εχουν βαλει τουρμπινες στο φουλ...

TheHawk είπε...

ΟΠΑΠ...Σημερα πρωτη προσπαθεια κλεσιματος πανω απο 50αρηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιξτε στοιχηματα ρεεεε!!!

TheHawk είπε...

τι παθατε?

που ειστε?

michele είπε...

αντε ,να τραβηξουν και τα μουλαρια Αντωνηηηηηη....που να δεις 200αρηδες εβδομαδιαιους σε κατι αλλα χαρτακια,τους εχουν σπασει προ πολλουυυυυυυ

TheHawk είπε...

καλα..τα μουλαρια ας σπασουν τον 20 αρη για αρχη...κ βλεπουμε...

michele είπε...

παραδειγμα: ΣΩΛΚ στα 1,15!!!! ,υπνο το επενδυτικο κοινοοοοοο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σου αφήσαμε χώρο να εκφραστείς Αντώνη.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αντώνη ΟΠΑΠ πάνω απο τον 50???
200αρη Θέλεις να πείς???

TheHawk είπε...

στο εβδομαδιαιο...50αρης..ισως κανω add στο τελος της εβδομαδας αν κρατησει...

Unknown είπε...

Υπαρχη ροη χρηματος... Και σε αλλες μετοχες και στις τραπεζες,και δεη που δυσκολα εντοπιζεται..Δεν την καταγραφη το ταμπλο σημερα..

TheHawk είπε...

ποιος ασχολειται με ημερησια Κωστα...?

χαχα..να γελασουν λιγο ο Μιχαλης κ Αλεξανδρος..χεχε..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

στο επομενο 15 η alpha πρεπει να δει to 1,50

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χμμμ

TheHawk είπε...

τι Αλέξανδρε?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πιθανη γκαζια σις τραπεζες

TheHawk είπε...

θα παει διασπαση?

Unknown είπε...

Να καταγραφη λυπον και το εξυπνο χρημα που μπαινη απο τω πρωι,αλεξ ??

ThitaDelta είπε...

... πάμε για αντεπίθεση και στις τράπεζες;

Θανασης Κ είπε...

καποια στιγμη πρεπει να τρεξουν και οι τραπεζες....η συσσωρευση εχει μεγαλη διαρκεια..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Το μαγάρισα το χαρτοφυλάκιο μου.
Ο Θεός της τύχης μαζί μου

TheHawk είπε...

γεια σου miss V...

Unknown είπε...

Στην ψυλοχαλασανε την αλφα ...Ενω η μεγαλη κυρια δειχνη πιο στιβαρη

Θανασης Κ είπε...

βασιλικη νομιζω οτι υπαρχει ενας αγιος στην καθολικη εκκλησια που προστατευει τους απανταχου τζογαδορους...χααχαχαχ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θανάση μάθε που είναι να πάω να του ανάψω κεράκι χαχαχα

Unknown είπε...

Βην βιαζεσθαι ενδειξης ακομα..παντως η πιο σωρτα ρισμενη ειναι η ετε, και ευρωβ...Ειμαστε σε καλλο δρομο..Αυτο και μονο

Θανασης Κ είπε...

θα πεσει φωτια να μας καψει σιγουρα....δεν εχουμε το θεο μας πλεον..και επισημα....χαχαχαχ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μονος του παιζει στην αlpha o M Maker

TheHawk είπε...

εγω θα ζητησω φωτιση κ ευλογια απο τον Αγιο της Υπομονης...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

καλλιτέχνη κυρ Αντρέα αγόρασα εγώ.

Andreas D. είπε...

"Άκουσα" το ονομά μου ?

TheHawk είπε...

περιμενω σημα αγορας για απο την 10αδα του μιχαλη...θα μπω μεσα κ ας ειναι ψηλα..ακολουθω το μοτιβο..

TheHawk είπε...

*για μια από την..

Unknown είπε...

Μια που εισαι και κορμαρα ατελιωτη βασιλικη μου θα χρεισθη δυπλη λαμπαδα,..

TheHawk είπε...

κοιτα να δεις που θα γυρισω κ την αλφα σε θετικη...συνολικα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θελει η που@@# να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
ALLPHA

Unknown είπε...

Το ξερετε το ανεκδοτο με τον μιτσο και τον οργασμο....Αυτο παθαμε και εμεις, ερχεται,ερχεται μητσο μου,ερχεται..Ποιος ερχετε γκολφο ?????Ο οργασμος μυτσο μου.Και απανταη ο μιτσος...Τη ειπες ΓΚΟΛΦΟ,,οταν Γ@@@@η ο μυτσος δεν ερχεται κανενας

TheHawk είπε...

νεα υψηλα κυριοι...

Unknown είπε...

Ευρωβ παιδια εγω,,αντε ναχουμε να λεμε

TheHawk είπε...

εχεις μια αδυναμια στην ευρωβ..

τα χρωματα φταινε..?
ο λατσης?
η επιθετικοτητα της?
το ευρωπαικο ονομα της?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αμα φυγει το τουβλο πανω απο την αλφα τυφλα να χει ο σουμαχερ!

νικος φαληρο είπε...

αντε βρε ΑΛΦΑκι και μας εψησες.

νικος φαληρο είπε...

εχω και ΜΟΧΛακι ζεστο.Και ΟΛΥΜΠιακακι.Μολις εφυγε πελατης κι εκλεισα ΚΑΙ δουλιτσα.ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ

TheHawk είπε...

Μπραβο Νίκο!!

michele είπε...

Μπραβο ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Βασιλικη,καλη τοποθετηση

νικος φαληρο είπε...

συγγνωμην φιλοι.Παραφερθηκα.

Unknown είπε...

Ολλα μαζι αντωνη,τσαμπα πραγμα 350 μυρια,Αλλα ετσι που τα περιγραφης κατι αλλο μου θυμιζης..Ολε







ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΜΟΥ

michele είπε...

Η Τραπεζα που θα βαλω το βραδυ ειναι η καλη χαχα

TheHawk είπε...

GOLD Περιμένουμε το πρώτο θετικό 4h κερί..(ολα mix!!)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Tην κυπρ θα βάλεις Μικ; Αυτή καλοβλέπω

νικος φαληρο είπε...

Σας ευχαριστω φιλοι.Το αυτο επιθυμω και δι υμας.Ας παει καλα αυτη η χρονια Χριστουλη μου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Unknown είπε...

Η Ελλαδος οντως εχη ξεκινηση

TheHawk είπε...

η ΕΛΛ ισως δωσει χοντρο σημα αγορας αυριο...η στο κλεισιμο της επομενης εβδομαδας...

Unknown είπε...

Το εδωσε αντωνη

TheHawk είπε...

καλλιτεχνη μου εσυ...!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

καλησπέρα, μια τρέλα βλέπω... στην ΑΛΦΑ ο Αλεξ. στην ΜΙΓΑ η Βάλια!
Η ΚΥΠΡ είναι αυτή που περνάει σήμερα μαζί και τον 20άρη και τον 55άρη του Αλεξ. αν δεν χαλάσει κάτι στο τέλος

michele είπε...

Το πιασατε ,την ΕΛΛ θα βαλω..

karaefthimiou23 είπε...

Εμείς ήμεθα με τα αλόγατα,όχι με τα μουλάρια...

TheHawk είπε...

η κυπρ προς το παρον σχηματιζει φακελο στο εβδομαδιαιο..κ λειπει μια μερα ακομη...εαν ειναι καλη..τοτε δινει σημα αγορας γιατι λογικα θα κλεισει πανω απο 15αρη ή 20αρη..

νικος φαληρο είπε...

ο ΟΠΑΠ προδοσε λιγο νομιζω.Πως το ειδατε το κλεισιμο του φιλοι;

TheHawk είπε...

οπαπ...προς το παρον καλα...εχουμε κ το αυριο κ θα αποφασισουμε..

TheHawk είπε...

πιθανη κινηση του χρυσου....απλα το λεω..πιθανη αλλα θελουμε το 4ωρο κλεισιμο..

Unknown είπε...

Αντωνη μη με πειραζης θα αλλαξω ομαδα..Χα Χα

michele είπε...

Παμε επανω ,απογευματινη αναρτηση ,με ...τραγουδακι!!