Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 
     
AKΡΟΠΟΛΗ --ΠΡΩΙ 8-01-2013

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

Η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων δεν είναι δα και καμία μεγάλη καινοτομία, εν έτει 2012. Στην καθημερινότητα των πολιτών, εκατομμύρια έγγραφα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου σε «χρόνο μηδέν», για να φτάσουν από τον αποστολέα στον παραλήπτη και πάλι πίσω, διευκολύνοντας τη ζωή τους και πολλαπλασιάζοντας την παραγωγικότητά τους σε πρωτοφανή επίπεδα.

Σημαντική είναι και η μείωση του κόστους από την καινοτομία αυτή που μπήκε στη ζωή όλων μας -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90, δηλαδή σχεδόν 20 χρόνια πριν. Σύμφωνα με μια πρόχειρη εκτίμηση, το κόστος που εξοικονομεί κάποιος με «στενή» θεώρηση -χωρίς να υπολογιστεί δηλαδή το ευρύτερο όφελος (περιβάλλον, ταχύτητα κ.λπ.)- είναι της τάξεως των 200 ευρώ.

Εύκολα αναλογίζεται κανείς την εξοικονόμηση σε επίπεδο Δημοσίου, αν όλα ήταν ηλεκτρονικά. Είναι βέβαιο ότι για να κινηθούν όλα ηλεκτρονικά στο Δημόσιο χρειάζονται περισσότερα πράγματα από αυτά που χρειάστηκε να κάνω εγώ για να περάσω εξ ολοκλήρου σε ψηφιακό περιβάλλον.

Ενα από αυτά είναι η δημιουργία υποδομών πιστοποίησης, όπως π.χ., η ηλεκτρονική υπογραφή. Πρόσφατα, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μανούσος Βολουδάκης, κατά τη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης, ανέφερε ότι το υπουργείο, σε ό,τι αφορά την εσωτερική επικοινωνία, έχει υιοθετήσει πλήρως τα ηλεκτρονικά έγγραφα, ενώ σύντομα -μέσα στους επόμενους μήνες- αναμένεται ανάλογη κίνηση να γίνει και από τα άλλα υπουργεία.

Υπάρχει συμφωνία να γίνει αυτό με τα άλλα υπουργεία μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Κάποια υπουργεία, όπως το Εμπορικής Ναυτιλίας, είναι πολύ μπροστά, είπε ο κ. Βουλουδάκης, και μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες και για τις εξωτερικές υπηρεσίες του.

Επίσης, σε καλό δρόμο είναι τα υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης, τα οποία προγραμματίζονται για τη μετάβαση, επίσης, στο πρώτο τρίμηνο. Δεν είπε όμως μόνο αυτό ο κ. Βολουδάκης... «Ολη αυτή η κίνηση έχει γίνει σε 5 μήνες», ανέφερε, «παρά το ό,τι θεσμική κάλυψη για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων υπάρχει από το 2001 και σχετική απόφαση σε επίπεδο κυβέρνησης από το 2009».

Δηλαδή, από τη ημέρα που ελήφθη η απόφαση, μέχρι την εφαρμογή της, έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια... Να αποδοθούν τα εύσημα στην ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στον Αντ. Μανιτάκη και στον Μ. Βολουδάκη που προχώρησαν στην εφαρμογή του νέου μοντέλου. Με τέτοια καθυστέρηση ωστόσο στην εφαρμογή, κάποιος θα έπρεπε να αναζητήσει και ευθύνες σχετικά με το γιατί τόσο καιρό η απόφαση έμενε «κλειδωμένη στο ντουλάπι».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - sioan@naftemporiki.gr

273 σχόλια:

1 – 200 από 273   Νεότερο›   Νεότερο»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλημερα κ απο εμενα σε ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ την παρεα.Ισως απο τις πιο αξιολογες σε ολο το διαδικτιο.Μονο εγω λοιπον δεν ευχηθηκα χτες μαλλον αλλα ειπαμε η γιορτη κραταει 30?40?50 μερες? καπου εκει τελοσπαντων.Καπου εκει για τους αλλους γιατι εδω-σε αυτην γωνια-η γιορτη δεν τελειωνει ποτε γτ κυριε Michele εχετε καταφερει να δημιουργησετε μια ΓΙΟΡΤΗ και μας εχετε καλεσει ολους σε αυτην.Οσο ΑΦΑΝΑΣΤΑ κ να φανηκαν καποια πραγματα στην αρχη τους η ζωη-διαδικτιακη κ μη- κλεβει την παρασταση κ τελικα γιναν πραγματικοτητα.Συγχαρητηρια σε ολη την dream team κ το 13 ευχομαι να γινετε κ να γινουμε ολοι καλυτεροι κ μονο.Περα απο ολα τα αλλα που μας εχετε χαρισει για να μιλησω προσωπικα δεν θα ξεχασω την ψυχολογικη υποστηριξη που μας παρειχε ο οικοδεσποτης με τη αισιοδοξια του-η οποια κ επιβεβαιωθηκε-στις δυσκολες στιγμες του ΧΑΑ.Αυτα τα ολιγα που θα μπορουσαν να ειναι κ πολυ περισσοτερα κ ζηταω συγνωμη για αυτο.Επειδη ειμαι διπλος ελπιζω να εκανα καλο ποδαρικο σημερα γτ η ανοδος η η πτωση θα ειναι διπλη χαχα.Ευελπιστω να μην φαω ξυλο στο τελος χαχαχαχαχαχα.Καλη μερα συνοδοιποροι λοιπον

giannhs kon είπε...

Καλημέρα sε όλους τους φίλους

Καλημέρα John John

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα Γιάννηδες, καλημέρα στους φίλους που θα μπουν αργότερα ...

αν και η χρηματιστηριακή αποτίμηση παραμένει χαμηλή σε σχέση με το ΑΕΠ, αυτό δεν δικαιολογεί τόσες φούσκες ... συντηρητικός γαρ!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

Έχεισ δίκιο Κάποιο παιχνίδι είναι σε εξέλιξη σίγουρα ,
για να δούμε ποιοι θα ξεφουσκώσουν απότομα και που θα πάνε τα κέδροι τους

ευαγγελος είπε...

καλημερα στη καλη παρεα! καποιοι, ονοματα δε ν λεμε, το τραβηξαν μεχρι αργα εχτες, πεσανε ακουσα και κατι ουισκακια..... ελπιζω σημερα να ειμαστε νηφαλιοι, γιατι θα δουμε πολλα!

ΑΡΤ είπε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Αλεξανδρε...η ερωτηση του Γιαννη Παπ. ηταν πολυ απλη και πολυ συγκεκριμενη (
Εχει αλλάξει κάτι ή μήπως έχω χάσει καποια μηνύματα ; 8 Ιανουαρίου 2013 7:44 μ.μ.)
Η δε απαντηση σου δεν νομιζω οτι ενθαρρυνει νεους φιλους να γραφουν ή να διατυπωνουν αποριες ( Οποιος δεν ξερει γιατι μιλαω ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ μεχρι να μαθει, 8 Ιανουαρίου 2013 10:16 μ.μ.) , ( Αλλωστε σχεδον καθε μερα κατι λεμε ο mic ο καρα o hawk kαι εγω που μπορειτε να αξιολογησετε 8 Ιανουαρίου 2013 10:18 μ.μ.)
Οσο για την απαντηση σου σε μενα να εισαι σιγουρος οτι δεν τα μπερδευω ( εγω ημουν θετικος για την μετοχη και περιμενα τα νεα υψηλα αλλωστε σε bull market ολα τρεχουν ασχετως αν δεν εχω τεμαχιο της ) και φυσικα δεν υπαρχει τιποτα περιεργο οπως αναρωτηθηκες ...απλως νομιζω οτι η απαντηση σου θα ηταν πιο ντελικατη αν απο την αρχη εγραφες οτι εγραψες σε μενα ( εκεινη την στιγμη ημουν αρνητικος οχι στη μετοχη αλλα στο momentum
Βεβαια στην διασπαση του τριγωνου/δυο μερες πριν για την ακριβεια/μπηκα με τα μπουνια 8 Ιανουαρίου 2013 11:13 μ.μ.)...
Με ολο το σεβασμο ( να θυμηθουμε και λιγο τα παλια ) χαχαχα......

ΑΡΤ είπε...

...και κατι ακομη που ξεχασα να γραψω...δεν διαβαζουν ΟΛΟΙ ΟΛΑ τα μηνυματα...

Unknown είπε...

Καλημερα,ε το αργισαμε λιγο εχτες,αλλα αξιζε πολλυ.. Στοχαστικη κουβεντα αλλα και ευθυβολη μαζι,βεβαια δεν υπερτερουσαμε οι κυνιγοι ,αλλιως θα τοχαμε τελειωσει το θεμα αλλλα κατι ντουφεκιες πεσανε..Αυτα τα λεω και για καπια αλλη ψυχη..Λεω ντουφεκαω τι να πω ,Enter, shell on the line ????περιμενω στο απογευματινο καρτερι

profit είπε...

καλημέρα στην ομάδα

Unknown είπε...

κυριε ΑΡΤ,ακουσα οτι σας λενε στρατηγο,,και ο γιαννης παπ,ηταν στρατιωτικος ??

STYLSTYL είπε...

Καλημερα σε ολη την παρεα. Εκτιμω και εγω οτι ειναι κρισιμη η σημερινη συνεδριαση και θα δουμε πολλα. Και για να χρησιμοποιησουμε και καποιες εκφρασεις της αρχαιοτητας, βρισκομαστε επι "ξυρου ακμης", ελπιζοντας οτι η "δαμοκλειος σπαθη" δεν θα "ανοιξει τους ασκους του αιολου" !!!!

ΑΡΤ είπε...

Καλλιτεχνη μου το στρατηγος βγηκε επειδη επιχειρουσαμε κατα των οχθρων...περισσοτερα θα σου πει ο Δημοσθενης...Ο Γιαννης Παπ. ηταν δοκιμος στον στρατο πριν 25 χρονια περιπου.

THE JUNIOR είπε...

50 χαρτια που τα λετε φουσκες
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ.

ακομα δεν εχετε καταλαβει τι γινεται


profit είπε...

Μικρέ τι βλέπεις

TheHawk είπε...

Καλημέρα σε όλα τα παιδια...μου εφυγαν τα ματια να διαβασω τα χθεσινα..αλλα αξιζε..οταν γραφει ο Δήμος κάνεις printscreen κ τα κρατας για αναφορα...οταν μιλαει βγαζεις μαγνητοφωνάκι..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΣΤΡΑΤΗΓΕΕΕΕΕΕ πως ειΣΑΙ?? Καλη χρονια

Καλημερα ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ
Καλημερα ΣΤΕΛΙΟ

Καλημέρα ΜΙΚΡΕ για σπαστω σε δεκάλεπτα χαχαχαχα

Καλημερα ΑΝΤΩΝΗ κι ΓΙΩΡΓΟ

Unknown είπε...

Κατι λεγαμε για οπαπ αντωνη

ThitaDelta είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1703041

δηλαδή ΟΠΑΠ στα 9,5 ...

ε ρε γλέντια!

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Για πάμε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ok λοιπον
1/Οποιος δεν ξερει γιατι μιλαω ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ μεχρι να μαθει.
Αυτο θα το λεω παντα δεν γινεται να ακολουθεις ενα ονομα στο internet για το τι θα κανεις τα λεφτα σου ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ εγω σε οτι μπορω βοηθαω,να σου πω βιβλια να σου εξηγησω κατι, να πιουμε καφε και να σου δειξω στο laptop πραγματα που εγω χρυσοπληρωσα και το κανω ΤΖΑΜΠΑ!! καποιοι το ξερουν καλα.
2/Στην ροη της ημερας δεν υπαρχει χρονος για ...ντελικατες απαντησεις εκει βγαζουμε ψωμι
3.Ενδεχομενως παρα την σιγουρα καλη σου προθεση/σε θεωρω φιλο και καλο γνωστη/τα μπερδευεις εγω δε εχω σκοπο να διαχειριστω τα λεφτα κανενος απλα καποιες φορες δημοσιοποιω καποιες,τι πιο σιγουρες κινησεις μου,αλλα και καποιες τρειντερο μαιμουδες και εκει παει το να μην ακολουθησει καποιος για να μην παρει μεγαλα ρισκα.
Φιλος σου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τελος οπως δεν εχω ζητησει απο κανεναν ευχαριστω για οσες κερδοφορες κινησεις εχουν απο την προηγουμενη μερα δωθει /και ειναι παρα πολλες/ δεν θα ανεχτω την ελαχιστη κριτικη απο κανενα για τις αναποφευκτες αστοχιες. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ αλλωστε μαγος δεν ειμαι!
Αυτο γραφτηκε σε αλλο σχολιο διοτι σε τιποτα δεν αφορα την κουβεντα με το φιλο μου τον αρτ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλημερα!

TheHawk είπε...

Ανεβασες στροφες...κ κοκκινησες το ταμπλο....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο

ThitaDelta είπε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112974865

ρε σεις αυτούς δεν τους συλλαμβάνεις ...

τους αναθέτεις τη μηχανοργάνωση του δημοσίου!!!!

giannhs kon είπε...


Playstation προς το παρόν και μάλιστα με επιτυχία η συνεδρίαση χαχαχα


Καλημερα ΑΛΕΞ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γεια σου long

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα
Δημιουργήθηκε ένα ζήτημα βλέπω, αλλά νομίζω ότι μπορεί να διευθετηθεί μέσα στην ημέρα χωρίς παρεξηγήσεις.
Όλοι φίλοι είμαστε, χωρίς υστεροβουλίες και αυτό θα φανεί στο τέλος, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του βέβαια. Ειδικά όταν πρόκειται για τεχνικούς αναλυτές... παπαπα
Για την ώρα ας επικεντρωθούμε στο θέμα.
Ανοδικό γκαπ ήταν αυτό? Γιατί μπορεί σύμφωνα με τον Δάσκαλο να ακυρώσει την χτεσινή γκρίζα εικόνα. Μακάρι, αλλά ας έχουμε και τον νου μας.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

TheHawk είπε...

ποσο ειναι τωρα ο δεικτης...?
για να τεσταρω κατι ρωταω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

10.58 977,44

ΑΡΤ είπε...

1) σου εκανε μονο μια ερωτηση
2) οι απαντησεις σου δοθηκαν στις 10+16 και 10+18 το βραδυ
3) δεν σου ζητησε να διαχειριστεις τα λεφτα του...
Μια ερωτηση εκανε μονο...
Δεν επανερχομαι.

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΠΑΝΟ σιγά το ζήτημα χαχα
αλατοπίπερο για να έχει νοστιμιά θα την χαρακτήριζα εγώ την συζήτηση χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

979

karaefthimiou23 είπε...

Στην ΙΝΤΕΤ,το σαπάκι,το παιγνίδι συνεχίζεται.Φουρλάκο ψωνίζουμε στο κόκκινο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δεν κατανοω το σκοπο της συζητησης ..............................
τα εσβησα τα αλλα γιατι εισαι οντως φιλος αλλα με αδικεις και δεν ξερω γιατι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλάζει σε κλάσματα δευτερολέπτου προς τα πάνω και τρώει την πρωινή βύθιση

ευαγγελος είπε...

ΕΛΛ,τι χαρτι ειναι αυτο!!!!!!!

TheHawk είπε...

ευχαριστω..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω θα επανερχομαι οσο επανερχεσαι


ζητημα χαρακτηρα βλεπεις

TheHawk είπε...

μην μας τα θυμιζεις ρε ευαγγελε!!!!

TheHawk είπε...

ολοι οι αναλυτες (ή κ οι επίδοξοι για να μπω κ γω μεσα) επανερχονται...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για την ωρα δικαιωνεται το χθεσινο σαλτο στα χαμηλα ημερας στο φουρλη,για οσους μιλησαμε ξερουν τι γινεται απο εδω και περα μετα τις 11,30
Βεβαια αμα θελει ξαναγυρναει

michele είπε...

Επεσαν ολα μαζι,καλημερα,καλημερα! θα διαβασω και τα σχολια..
ποια τραπεζα εχετε ειπαμε?? χαχα

GIANNHS006 είπε...

ελλ.καλημερα σε ολους

ευαγγελος είπε...

Εχει κι αλλος προβλημα με την εφαρμογη της Z trade?

TheHawk είπε...

τι προβλημα?

mic email...

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους.

giannhs kon είπε...

ΣΤΡΑΤΗΓΕ δεν κατεβαίνεις την Παρασκευή να πιούμε κανα ποτήρι ??
Μόνο μη μου ξεχάσεις τον ΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ευαγγελος είπε...

Στα σχεδιαγραμματα. Ειναι κολλημένα.

Unknown είπε...

Με βρισκη πολλυ επιφιλακτικο η ημερα,

TheHawk είπε...

πραγματι εχω βγει εκτος κ δεν μπορω να παρακολουθησω real...τεσπα

TheHawk είπε...

κ μενα!!!!

TheHawk είπε...

γιατι Βαγγελη?

TheHawk είπε...

στο 1λ δεν παει καλα παντως ο ΓΔ...

Andreas D. είπε...

Το ΑΒΕ μόνο +17,02 ????

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντωνηηη!

ευαγγελος είπε...

το ειχε ξανακανει προσφατα. Κλεισε την εφαρμογη και ξανανοιξε!

TheHawk είπε...

παλι κολαω....

ειπα για 1λ κ τα πηρε στην κρανα ο Αλεξανδρος...σωστα?

TheHawk είπε...

η μου φωναζεις για την Ολυμπιακαρα..?

TheHawk είπε...

η πειραιως οσο ειναι κατω απο 0,36 θα σκουραινουν τα πραγματα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πλακα σου κανω για το μονολεπτο

TheHawk είπε...

χαχα

πως σε πιανω!!!!!

μαλλον θα τα κλεισω ολα..
Δεν μπορω ετσι..χωρις να βλεπω real...κ θα βγω εξω...

Alex..σου εστειλα email

Unknown είπε...

Πωλειτες βλεπω αγοραστες δεν βλεπω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο δευτερόλεπτο πώς πάει ρε παιδιά γιατί δεν έχω εικόνα?

Νέο χαμηλό ή διπλός πάτος τώρα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα, τρέχει στον κατήφορο το μάτι μου το αλλοίθωρο

karaefthimiou23 είπε...

964 και 329 τα σημεία σε βραχύ.

Unknown είπε...

Το 2.52 στον φουρλα εγινε αντισταση,παμε για ,2.40,νομιζω

TheHawk είπε...

οχι κλεισιματα κατω απο 325...κ ολα ειναι καλα...

TheHawk είπε...

το ημερησιο του ΟΠΑΠ..ειναι πολυ χαλια..

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα σε ολη την παρεα

TheHawk είπε...

κ του ΓΔ...

michele είπε...

Eνημερωθηκα,χαιρετω τον πρωινο double Γιαννη και ευχομαι τα καλυτερα
-εμενα το ztrade παιζει κανονικα
-εχει κατι χωσιδια ,αδυναμος ο τραπεζικος.Τα νουμερα τα εχουμε πει 242-244 και 262

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκεί ακριβώς το σκέφτεται Κάρα χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και σε όλους τους επόμενους φίλους.

giannhs kon είπε...

Διόρθωση για σεμινάριο χαχα

Δεν ξέρω αν οι τεχνικοί συμφωνούν ???

karaefthimiou23 είπε...

Για το φουρλάκο,να δούμε καταρχήν αν κλείσει το χάσμα στο 2.42.Ίσως χλωμό να το κλείσει αν είναι σε 3άρι.

Μέχρι τώρα δεν εμπνέει ανησυχία η συνεδρίαση,τρομακτική είναι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντωνη κολησε το outlook θυμισε το μου την Παρασκευη γιατι θελει κουβεντα αυτο

Andreas D. είπε...

Βλέποντας την προσωρινή αναστολή του ΧΑΤΖΚ, έδωσα τα τελευταία ΑΒΕ στο 0,27... να είναι καλά τα παιδιά...Ανέλπιστο!!

Bondexj είπε...

καλημέρα και από εμένα.

karaefthimiou23 είπε...

Για πρώτη φορά βλέπω αγοραστές στη μικρούλα.

karaefthimiou23 είπε...

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 για ΧΑΤΖΚ και ΣΠΡΙ,αναστολή των μετοχών τους εν μέσω 30αριών.

TheHawk είπε...

Να στο θυμισω..?

λες και θα μιλαμε για ασχετα πραγματα εκει...!!!

χεχεχε...

μονο του θα ερθει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά έκανες και σε καλή μεριά Ανδρέα

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 για Χατζηιωάννου και Sprider Stores
Δεν ξέρω αν και η ΑΒΕ έχει τα ίδια χάλια
Γι αυτό οι πιο έμπειροι ανησυχούν και μας το λένε

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TheHawk είπε...

ειπα για το ασχημο κερι στον ΓΔ? (ειναι νωρις ακομα..) αλλα εαν κρατησει ετσι..
1. δεν σημαινει οτι η επομενη ημερα θα ειναι αρνητικη...
2. ειναι ομως ενα σημαδι οτι κατι δεν παει καλα....τετοια κερια στα υψηλα..πρεπει να τα προσεχεις..
αποψη μου..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα με πρόλαβες!
Και μεγάλος σχετικά τζίρος για την μικρή σε μια ώρα και κάτι...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να πάρει εξάμηνη παράταση η επιβολή του φόρου υπεραξίας 20%, ο οποίος με βάση το υπό ψήφιση νομοσχέδιο προβλέπεται να εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου.

michele είπε...

Αν θελουν οι Βαρδινογιαννηδες να πανε το ΑΒΕ στο 99 το πανε,οτι θελουν κανουν.ΑΝΔΡΕΑ μια χαρα το εδωσες εε ? χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκο καλημέρα, μόνο που δεν θυμάμαι να είπαμε κάτι για ΑΝΕΚ.
Προσωπικά δεν την ξέρω καθόλου, δεν έχω ασχοληθεί και είμαι ο τελευταίος που μπορεί να απαντήσει.
Αλλά ευτυχώς όπως βλέπεις υπάρχουν τόσοι άλλοι εδώ που ασχολούνται με όλες τις μετοχές οπότε μπορεί κάποιος να σου δώσει μια άποψη

Andreas D. είπε...

Ευχαριστώ Πάνο.

Unknown είπε...

Για παμε για την 3η κολοτουμπιτσα,οπως λεει και ο γιαννης,σεμιναριου

karaefthimiou23 είπε...

Το ΙΝΤΕΤ ταίζεται και ετοιμάζεται,μου μυρίζει κάργα λόμπι εκεί που πήρε το 100άρικο χθες.

karaefthimiou23 είπε...

Το ΑΒΕ παιγνιδάρα,είδατε πού βγαίνουν κομμάτια.Μετά από 700% άνοδο,έτσι θα γίνεται στα μικρούλια από δω και πέρα.

Andreas D. είπε...

10,000 με 0,06 είχα Μιχάλη με σκοπό να τα δώσω στο 0,10... έτσι,για πλάκα, και τελικά τα έδωσα γύρω στο 0,24...κουφό!!

Unknown είπε...

ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ έχεις δίκιο δεν λέω ότι είχαμε μιλήσει για την ΑΝΕΚ πιο παλιά, την άποψη σου απλά ήθελα τώρα εάν ήξερες δεν πειράζει, Καλή σου ημέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάρα από πολύ επιφυλακτικός έχεις γίνει πολύ παιχνιδιάρης τελευταία!
Εγώ φοβάμαι πάντως.
Πάντως αν είναι να γίνει έτσι, τότε μπορεί να πάρει μια έμμεση απάντηση ο Νίκος που ζήτησε γνώμη πριν. Για κερδοσκοπικό παιχνίδι και όχι για να τα κρατήσει.
Αν κοιτάξεις αποτελέσματα πάντως πρέπει να φύγεις μακριά από ακτοπλοία

Θανασης Κ είπε...

καλημερες στην παρεα... τα μικρα τα βλεπω ζωηρα....και το τζιρο φουσκομενο.....δεν μου αρεσει αυτο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκο να είσαι καλά, σου απάντησα πριν χωρίς να έχω δει το νέο δικό σου.
Αν κάποιος έχει άποψη θα την δεις αργότερα...
Πάω έξω και κανονίστε, πάει ξανά για το χτεσινό χαμηλό

Andreas D. είπε...

Φοβερή συμπεριφορά (μέχρι στιγμής) η ΓΕΚ... δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να πουλήσει...

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο στα μικρά δεν ήμουν ποτέ επιφυλακτικός,άλλωστε τόση μελάνι έχω χύσει γι'αυτά.Τώρα νιώθω ότι παίζω σε οικεία τερέν χεχε

TheHawk είπε...

Απλα να το γνωριζετε...

Fake "Facebook Security Team" account asks for your credentials
Posted on 07 January 2013.

An account posing as that of the Facebook Security Team has been spotted sending warnings to page administrators, trying to fool them into believing that their Facebook account will be suspended due to a violation of the social network's Terms of Service:



The message offers a link for verifying the account, and it takes users to a third party Facebook application that requests them to enter their Facebook page name, email or phone and password.

If entered and submitted, that information is automatically sent to the scammers behind this phishing scheme and used to hijack the account.

If you have fallen for the trick, try to access your account. If you are able to do so, change your password immediately. If you have already been locked out, report the compromise and Facebook will help you regain control of the account.

"Anytime you see a Facebook page in the following format: apps.Facebook.com/app_name_here/, you should know that you are NOT dealing with an application created by Facebook," Facecrooks advises. "Scammers use official sounding page names, applications and links to make their schemes appear legitimate to unsuspecting and ill-informed users."

ThitaDelta είπε...

Αντώνη ή όποιος άλλος φίλος, τεχνική στήριξη για ΟΠΑΠ;

karaefthimiou23 είπε...

Είμαστε ακριβώς στα επιτρεπτά όρια σε ΓΔ και 25άρη.

Unknown είπε...

Ομαλη η προσγειωση,και ολιγοστες αγορες,για να δουμε θα αντιδρασουν μερικα χαρτια η θα κολισουν στη λασπη,Ενας οπαπ μονος του δεν

karaefthimiou23 είπε...

Λέμε και στον ΔΡΟΜΕ,με τακτ.

TheHawk είπε...

κ 5,72 ειμαστε οκ...

Unknown είπε...

Θδ 5.70 και5.60,στην λιγο χειροτερη,αλλα ειπαμε εμπειρικος,ο ιεραξ ο τεχνικος

TheHawk είπε...

ευαγγελε εχεις ακομα θεμα με τα διαγραμματα? γιατι εγω ναι...

ThitaDelta είπε...

Thank yo guys...

giannhs kon είπε...

Οι καλύτεροι ακροβάτες μέχρι τώρα οι τράπεζες χαχα

Andreas D. είπε...

Η ΧΑΚΟΡ γυρίζει το κλίμα?

George είπε...

Καλησπερα....σε ολους..... το μονο που εχω να πω ειναι που θα παει θα γυρισει και ο τροχος (θα τα παρει) και ο φτωχος..... κατα τα αλλα χεστα χαραλαμπη σημερα......

karaefthimiou23 είπε...

H γυναίκα του Δία δηλώνει παρόν,το ίδιο και Αλμυρός...

Unknown είπε...

αντωνη αν ενοης εμενα κανενα,

TheHawk είπε...

εσυ εισαι ο Βαγγελας...ο ευαγγελος ειναι ο ευαγγελος..χαχα..
για το z trade μιλαω...δεν μπορω να κανω κατι..

τα κλεινω ολα κ παω μια βολτα..σπαζομαι ετσι...

Unknown είπε...

Στις τράπεζες τα τούβλα είναι ομοιόμορφα , λες και είναι ο ίδιος Μ.Μ. σε όλες.

Unknown είπε...

Δεν εχω Ζ trade,αντωνηFocus new era εχω

George είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ

Unknown είπε...

Ελλα καλαμακι να τον πιουμε μαζι,ιεραξ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντώνη κανένα πρόβλημα με τα διαγράμματα στο ztrade δεν έχω.

Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα.

George είπε...

"Παγώνει" και για το 2013 ο φόρος υπεραξίας 20% των μετοχών

Unknown είπε...

Εδω που ειναι οι τραπεζες πρεπει να βαστιξουν ιωαννη αλιως,οπως λεη και ο ζορμπας,θα κοψουν το σχοινι

Unknown είπε...

Βασιλικη καλημερα ..θα το παρουμε το καστρο τι λες ??

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασίλω,που έλεγαν και οι παλιοί χεχε

Unknown είπε...

Αξίζει πιστεύεται ένα bet στην Πειραιώς?

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΒΑΣΙΛΙΚΗ μας

ΓΙΩΡΓΟ εγώ θα σου απαντήσω αύριο το μεσημέρι

ΒΑΓΓΕΛη πρέπει να έχουν φάει το φαΐ τους καλά φαίνονται χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Βαγγέλη άμα ήξερα θα σας έλεγα.

Γιάννη ρεβύθια έχει το μενού σήμερα.
Γιάνναρε την καλημέρα μου στη Χαρούλα.

Unknown είπε...

Η αρβα προσπαθη παντως

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΒΑΣΙΛΙΚΗ θα τα μεταβιβάσω

giannhs kon είπε...

Ένα ΟΛΕ του ΚΑΡΑ κατά της 14.00 χρειαζόμαστε μου φαίνετ χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Φουρλάκος power,δεν γεμίζει το χάσμα λέμεεεεεεεεε

Καντώνια παιγνιδιάρη χαχαχα

ευαγγελος είπε...

γερακι, ειμαι εκτος. δεν μπορω να παρακολουθησω ετσι την συνεδριαση και πηγα για κοφι. ετσι κι ετσι, σημερα δεν εχω σκοπο να κανω κινηση.

Andreas D. είπε...

ΚΑΡΑ συμφωνείς?
Πώληση ΑΒΕ + πώληση ΑΤΤΙΚ = Αγορά ΕΚΤΕΡ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δώστε ένα πεοτσάκου να ανέβουμε λιγάκι κανέναν όροφο....

karaefthimiou23 είπε...

Aνδρέα ότι είναι μικρό και χαριτωμένο με βρίσκει σύμφωνο.

Andreas D. είπε...

Κ. Χατζηδάκης: Τον Απρίλιο μπαίνουν μπουλντόζες στα έργα

Η συμφωνία του δημοσίου και των παραχωρησιούχων με τις τράπεζες με στόχο την επανεκκίνηση των 4 οδικών αξόνων (Ιόνια οδός, Ολυμπία οδός, αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Ε65) θα ολοκληρωθεί τέλη Φεβρουαρίου, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.
"Ευελπιστούμε ότι έως το τέλος Φεβρουαρίου θα φθάσουμε σε συμφωνία με όσες από τις τράπεζες αποφασίσουν παραμείνουν στα έργα. Από τον Απρίλιο μπαίνουν μπουλντόζες," σημείωσε.
Η επανεκκίνηση των έργων στους αυτοκινητοδρόμους θα οδηγήσει στην έναρξη των διαγωνισμών και για άλλα μεγάλα έργα, όπως το αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Πηγή:www.capital.gr

Andreas D. είπε...

Ευχαριστώ ΚΑΡΑ...

karaefthimiou23 είπε...

Για το ΕΥΠΙΚ έχω πει ότι απουσιάζουν οι αντιστάσεις ως το 2+.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

νωρις γυρισε, θελει προσοχη μεχρι της 4.Παντως δε μασησε κανεις να πουλησει,αλλα θα ξαναπροσπαθησουν

Unknown είπε...

Βιασινες παλλυ,το ρουφιξανε τοχαρτι,αντε τωρα σταματατο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αλέξανδρε θύμισε μου αυτο που έλεγε ο φίλος σου ο Κύπριος και κερδίζεις ενα μπουκάλι απο τα γνωστά!!!,

George είπε...

Γυρισε και ο τροχος για τον φτωχο.... και τωρα ειναι η ωρα για να.......... χα χα τελεια δεν πουλησαμε τιποτα ΕΥΠΙΚ,ΦΡΛΚ,ΣΕΝΤΡ για την ωρα......

George είπε...

Οπως τα ειπες ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Για παντααααααααααααα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Βρε george θα τα πουμε την Παρασκευη απο κοντα και θα καταλαβεις τα κινητρα μου

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στη παρεα. Φιλε μου Καρα!...ΟΤΑΝ η Ευπικ παει 2+....ΤΟΤΕ το χαρτοφυλακιο του ΦΣΚ θα ειναι +....χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Δειξτε πιστη βρα ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ χαχαχαχ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Έχεις email έξω χρηματιστηριακό....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο σχηματισμος του φουρλη στο ημερησιο ειναι εκρηκτικος μηχανισμος ΑΝ κλεισει ετσι

karaefthimiou23 είπε...

Αμν αμάν φουρλάκο οργιώδη τύπε...

michele είπε...

Mε εφαγε η γραφειοκρατια σημερα,ετσι κι αλλοιως συνεδριαση αδιαφορη για μενα προσωπικα ..

καποιοι πουλησανε 37 εκ σε αρνητικο εδαφος οποτε..τσιμπησανε.Ελπιζω να μην τσιμπανε οι δικοι μας εδω χαχα

TheHawk είπε...

κλεινει πανω απο το προηγουμενο υψηλο...ενδιαφερον

fasokinigos είπε...

Αλεξ...για παρτη σου χαχαχα........http://www.youtube.com/watch?v=t66LcVuo0L0

TheHawk είπε...

ο Ηλίας που είναι?

karaefthimiou23 είπε...

Φάσοοοοοοοοοοοοοοο άνετα το 2...

michele είπε...

Ο Στασινοπουλος συνεχιζει, ναναι καλα ο ανθρωπος μεσα στην κριση μας δινει..εχουμε κι εξοδα

ΠΑΝΟΣ είπε...


Επανήλθα κι εγώ.
Καλησπέρα σε όσους μπήκαν μετά.
Αυτή είναι η βασική μας διαφορά Κάρα...
Ας πούμε στον ΔΡΟΜ εγώ χτες σχεδόν καθάρισα (μέχρι 0,34)
Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι βιάστηκα αλλά θα δούμε

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Πανο....Το κανονισες??

michele είπε...

Ο Ηλιας ειναι καλα,ειναι εκτος εδρας του και απο Σαββατο επιστρεφει.Σας χαιρετα ολους

George είπε...

Απορρίφθηκε από την τρόικα το αίτημα που υπέβαλαν η Εθνική και η Eurobank για παράταση στην απόφαση αναφορικά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Η Αθήνα δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει άμεσα τη διαδικασία και δεν αποκλείεται το εγχείρημα να ολοκληρωθεί την Παρασκευή μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Ο χρόνος όμως εξαρτάται από την απάντηση της Κομισιόν. Κύκλοι του ΤΧΣ αναφέρουν ότι αν δεν υπάρξει απάντηση μέχρι την Παρασκευή, τότε είναι βέβαιο ότι τη μεθεπόμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα κριθεί οριστικά το μέλλον του Τ. Ταμιευτηρίου

michele είπε...

Χτες που ρωτησα ποια μετοχη ,να ανεβασω και μου προτειναν τα παιδια ΙΝΛΟΤ ,ειχα ετοιμο ενα εβδομαδιαιο
ΟΛΠ .Παρτον σημερα..να μην εχω ενα τσουβαλι λεφτα απο πισω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΦΑΣΟ παίρνω τηλ.

karaefthimiou23 είπε...

Για τον ΟΛΠ,πριν 1 ώρα ανακοίνωσε ο Χατζηδακης λιμάνι για κρουαζιερα στον Πειραιά.Από κείνη τη στιγμή κινήθηκε.

TheHawk είπε...

απο χτες το δειξε..κ δεν το πηρα χαμπαρι...μιλαω για ΟΛΠ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και τα κερδη σε αυτη που ΔΕΝ αλλα θα/οχι ολα κατι λιγα

TheHawk είπε...

Η ΜΟΗ εκανε ωκω στο 60λ..εσπασε κ εφυγε.. την κραταει ο 200αρης με χιλια ζορια..

TheHawk είπε...

στον οποιον ειχε αντιδρασει προ 2 εβδομαδων...

Unknown είπε...

Εντουφεκισθη για καλλο και για κακο,ιεραξ..Παμε για αλλα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εαν κλεισει πιο χαμηλα απο εδω το ψευτικο δεν θα ειναι η πτωση αλλα η ανοδος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο μονος τιτανας ειναι ο τιτανας βρεξει χιονισει λεμε

michele είπε...

O μονος Τιτανας ειναι ο μεγαλυτερος βιομηχανικος ομιλος της χωρας

karaefthimiou23 είπε...

Tι καραμπούλ διάγραμμα είναι αυτό του FTSEM... Όλες οι διορθώσεις,μικρότερες ή μεγαλύτερες θ'αγοράζονται για καιρό ακόμη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οταν η αλλοι θα γυριζουν ο Τιτανας θα πηγαινει

karaefthimiou23 είπε...

Δεν το νομίζω,αυτό ήταν το παλιό ΧΑΑ.

michele είπε...

Οι αποδοσεις μετρανε στο χρηματιστηριο Αλεξ και τα θεμελιωδη...τις αλλες τις κοιταμε για να δουμε συμπεριφορες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλαααααααααα

michele είπε...

Να δωσω και τα συγχαρητηρια μου στα παιδια της ΓΕΚ..το ξεραμε,αλλα επειδη το κοινοποιησαμε δημοσιως εδω απο πολυ χαμηλα το λεω γιατι ετσι δεν φανηκαμε ..αναξιοπιστοι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

στοχος τα 18ε

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
συγχαρητηρια και απο μένα στα παιδιά!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κατω απο 326 χαιρεται

karaefthimiou23 είπε...

Δηλαδή ούτε 20% από δω που είναι.Ο ΦΡΛΚ πήρε 10% για πλάκα σήμερα,απ'τα χαμηλά.Βλέπεις,άλλος ο ΤΙΤΚ του 1980 και άλλος του 2013.

Ο πρώτος ξεκίνησε από το 0.10 ενώ ο σημερινός από τα 9 ευρώ.

michele είπε...

Η ΕΕΕΚ ειναι στο -2,90% και κοιταμε τον FTSE-25 ??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καθεις με την αποψη του

karaefthimiou23 είπε...

Από τσιμέντο προτιμώ σαφέστατα τον Χέρκουλες,σφόδρα υποτιμημένος σε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο.

THE JUNIOR είπε...

και οι κατασκευες τραβαν την ανηφορα

και οι κατασκευες τραβαν την ανηφορα

με οσεεεε,
με σκουπιδια
και με τεμπη-πλαταμονααααα

THE JUNIOR είπε...

ΓΙΑ τα sατοχαρτα προσοχη

ειδατε τα spriderχαρτα.

THE JUNIOR είπε...

ΜΟΝΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΕΛΒΕ

ουτε στα εσωρουχα ουτε στις στολες
ουτε και στις καλτσες θα εχει ανταγωνισμο

Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ τους εκλεισε ολους.

michele είπε...

ΜΕΤΑΛΛΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ποια φορα ειναι ΜΙΚΡΕ ??? χαχχα

THE JUNIOR είπε...

Αρχιζω να νομιζω οτι ο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ θα ειναι με ενα
χαρτι στο μαγαζι

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ

TheHawk είπε...

καλα η Γεκ............

TheHawk είπε...

κινησεις καρφωτές...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτο που ειπε ο /λεμε τωρα/ μικρος κρατηστε το

THE JUNIOR είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ

ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ,ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΕΡΕ ΕΛΛΑΚΤΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

TheHawk είπε...

1,92 τα παγωτά...στα μουλωχτά ενα 20%...

THE JUNIOR είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ

ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ

ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΜΟΥΓΓΟΙ ΜΙΛΗΣΤΕ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

TheHawk είπε...

η εεεκ μας κραταει κατω...μπραβο μας..

TheHawk είπε...

αλλοιως...τι θα ειχαμε γραψει?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 273   Νεότερο› Νεότερο»