Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

5 ΣΤΑ 5 η εβδομάδα

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 977,27 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

τελευταια ημερα μιας πτωτικης εβδομαδας 5 στα 5 ,με αθροιστικες απωλειες σε επιπεδο κλεισιματος 3,6 % αλλα με πολυ μεγαλυτερες απωλειες σε δεικτοβαρεις μετοχες οπως η ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΜΥΤΙΛ,ΓΕΚ,ενω σε αντιβαρο η ΕΕΕΚ ειχε 5 ανοδικες στις 5 με συνολικα κερδη +6,98%.
Εξ αυτου του λογου αντιλαμβανεται κανεις την προσπαθεια των μεγαλων χεριων να πιεσουν σε πιο ελκυστικα επιπεδα αρκετες μετοχες της μεγαλης και της μεσαιας κεφαλαιοποιησης χωρις να τραυματισουν ιδιαιτερα τους δεικτες.
Πραγματι και ο ftse-25 εκλεισε με αθροιστικες εβδομαδιαιες απωλειες -3,71% κρατωντας τις 328,41 μον ,αλλα απο εδω και περα θα μπει σε περιπετειες με ανωτατο ανεκτο σημειο το επιπεδο των 310 μον.
Μονο 8 μετοχες της μεγαλης κεφαλαιοποιησης εκεισαν σε θετικο εδαφος με πρωταγωνιστρια την ΕΥΠΡΟ ( ευνοειται απο νομοσχεδιο)με κερδη 8,69% ενω την χειροτερη αποδοση μεταξυ των 16 μετοχων που εκλεισαν αρνητικα πρωταγωνιστρια ηταν η ΔΕΗ με απωλειες 6,72% στα 6,39 ευρω,ακολουθουμενη απο την ΤΕΝΕΡΓ με -5,14% στα 3,32 ευρω.
Η τελικη εικονα λιγο καλυτερη απο χθες με 58 ανοδικες και 105 πτωτικες και αναμενουμε την επομενη εβδομαδα να δουμε ,αν υπαρχει διαθεση επαναφορας πανω απο τις 987 μον η θα κατηφορισουμε προς τις 940 μον.
Αντιθετως το κλιμα πολυ θετικο στις διεθνεις αγορες ( ηδη το ευρω αγγιζει τα 1,37 στην ισοτιμαι του με το $) .Ο δεικτης DAX  λιγο πριν τη ληξη της συνεδριασης κινειται σρις 7834 μον με ανοδο 0,73% αλλα και ο DOW περασε πανω απο τις 14000 μον στις 14007,08 στο +1,06%.

27 σχόλια:

karaefthimiou23 είπε...

5 στα 5 το δικό μας,με τα χίλια ζόρια 5% από τα ψηλά,πολλά 5άρια χεχε

Την ίδια στιγμή ο αμερικάνος γράφει σήμερα νέα υψηλά,ούτε το μειωμένο ΑΕΠ τον πληγώνει όσο ο θείος Μπεν έχει ρημάξει τον Αμαζόνιο...

michele είπε...

Εχουν καει οι short εκει..

karaefthimiou23 είπε...

Kαι το ευρώ πάει για το 1.37 σήμερα κιόλας...

michele είπε...

Ενα διαγραμματακι πρεπει να το βαλουμε Καρα,εσπασε αντιστασεις νομιζω

Unknown είπε...

δεν πιστευω οτι ειναι θεμα σορτ..Δεν ξερω εσεις μπορη να εχεται περισοτερες ενδιξεις.η αγορα ανεβηκε λιγω αποτομα,διμιουργωντας αρκετα κερδη. ..Και τεχνικα ειχαν τεντωση αρκετα οι δεικτες...Και το γνωστο σκυλακι που ειχε απομακρινθη απο το αφεντικο του,κατα κοστολανι...Μετα το 7 σε 7 πιστευω οτι θα δουμε,μια ΓΕΝΑΙΑ αντιδραση ...

karaefthimiou23 είπε...

Επιβάλλεται ένα διάγραμμα γιατί έχει συσχέτιση με το δικό μας το ΧΑΑ.Αν βλέπω σωστά πάει για πολύ ψηλά το ευρώ.

karaefthimiou23 είπε...

Έγραψε 1.37...!

Βαγγέλη για το Αμέρικα μιλάει για τους σόρτηδες ο Μισέλ.

michele είπε...

Ναι εννουσα τους short για το Αμερικα.Πραγματι Βαγγο στατιστικα το 7 σε συνεδριασεις αντιστρεφεται,αλλα θα εχουμε χασει καποια τεχνικα σημεια..Οπως συχνα συμβαινει οι ζωγραφοι το παιζουν στο οριο!

μπαρμπαλιας είπε...

WSJ: «Σπάσιμο» της ΔΕΗ σχεδιάζει η κυβέρνηση
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/755328/Article.aspx

μη μου πειτε οτι δεν ειχαν πληροφορηση ...
και πουλουσαν την ΔΕΗ χθεσ και σημερα...
κατι παραπανω βεβαια
μηπως εχουμε τα γνωστα αισχη με τις κρατικες τραπεζες;;;
και σε ποιον θα δωσουν λογο;;
γκουντέ - μπαντέ αντε πορτας

michele είπε...

Σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τη διενέργεια Ανοικτών Πωλήσεων (Απόφ. 1/637/28.1.2013), σας ενημερώνουμε ότι η ΕΚ διευκρίνισε με νεότερη ανακοίνωσή της ότι, στις μετοχές για τις οποίες επιτρέπονται οι ανοικτές πωλήσεις δεν ισχύουν οι προηγούμενες υποχρεώσεις των επενδυτών αναφορικά με τη δήλωση ανοικτής πώλησης (flagging) και τον κανόνα εισαγωγής εντολής σε μεγαλύτερη τιμή από την τελευταία καταρτισμένη συναλλαγή (uptick rule).

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας
Καλό μήνα να έχουμε και καλό Σαββατοκύριακο.
Καλή σας νύχτα.

michele είπε...

Καλησπερα Νικη.Καλο μηνα!

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

νικος φαληρο είπε...

θελει προσοχη το χρηματιστηριο απο εδω και επειτα.Καταργοντας περιορισμους, ξαναφερνουν συνθηκες που ισχυουν σε μια υγιη αγορα ενω κατα τη γνωμη μου δεν ειμαστε ακομα.Βιαζονται λανθασμενα ή ετσι τους διεταξαν να κανουν.

michele είπε...

Oντως Νικολα.Σορταρετε ελευθερα χωρις up-tick ,αλλα οχι τραπεζες.Οντως θελει προσοχη,αυξανεται το volatility ,θα εχει ενδιαφερον

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Πρόβα generale λέγεται ΝΙΚΟΛΑ με το αζημίωτο χαχα

Unknown είπε...

Θα ειναι για ραλιστες γιαννη, χα χα

νικος φαληρο είπε...

Για ποιο πραγμα προβα κε giannhs kon;Για κατω μονο δεν νομιζω.Ειδικα για το Γενικο δεικτη που ειναι καθρεπτης νομιζω τον προσεχουν με ΕΕΕΚ.

νικος φαληρο είπε...

θελουν προσοχη νομιζω οι μετοχες που πανε κατω απο τα χαμηλα 15 - 17 ιανουαριου

giannhs kon είπε...

Συγγνώμη παιδιά έπεσε η γραμμή

Χαχα έλα να ξυπνούν τα αίματα Καλησπέρα ΒΑΓΓΕΛΗ

Όχι και για κάτω βρε ΝΙΚΟΛΑ !!!!!!!!! τσαλίμια κάνουν χαχα Όπως λέει και ο ΜΙΧΑΛΗΣ το ποτάμι δεν

νικος φαληρο είπε...

Και σε μενα το ιντερνετ δεν ειναι ενταξει αυτη τη στιγμη.Το ποταμι δεν γυριζει (μαλλον) , αλλα δεν ειναι κακο και το παντελονιασμα φιλοι.Νομιζω

Unknown είπε...

Το παντελονιασμα παντα ειναι ο σκοπος,νικο..Θα γινη πιο αιχμιρο το παιχνιδι,πιο βιαιο και προς της δυο μεριες ομως,και πιο γρηγορο.

Unknown είπε...

Βρε παιδι μου βλεπω ποδοσφαιρο δεν τρελαινομε,παω στα μπαρ ,ε ενταξι μετα απο τοσα χρωνια μια απο τα ιδια,βλεπω σινεδριαση και οπως λει και ο χαρυ φλεγομαι,παθενω καρδιογραφιμα ,παρακριυση υποκρουση ,νεβριακο συγκλονισμο,υπερδιεργεση,υπερταση,σου σπαζουν τα νερα,νομαδικη νηστερια φρενητιδα ζαντες αλουμινοιυ,αμορτισερ,και γαμω την τρελα ,δεκαεξαβαλβιδη με ιντζεξιον, http://youtu.be/5dpkh3hLJ9g

νικος φαληρο είπε...

μαλλον θα νιωθετε σαν αυτον. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Uqa8MFSXZHM

νικος φαληρο είπε...

καληνυχτα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Unknown είπε...






ΠΡΟΣΟΧΗ... ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ.....!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!

Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα.

See Translation

Unknown είπε...

Ενα καλλο τργουδι ελληνικον με ωραιο θεμα,και ρετρο,αν θες καπια στιγμη,για ανεβασμα... http://youtu.be/CSggayaYyzw