Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΤΕ


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΟΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ και εβδομαδιαιο γραφημα..
και 
Ανάπτυξη θα υπάρξει μόνο με 
 δικά μας λεφτά..

Η ανοδικη κινηση του ΟΤΕ απο τα χαμηλα εξελιχθηκε εντος του καναλιου GF ( κοκκινο χρωμα).Μετα την εξοδο του τιτλου απο το καναλι και τα προσφατα υψηλα στα 6,82 ,η μετοχη βρισκεται σε φαση διορθωσης και προσπαθησε να δημιουργησει ενα σχηματισμο σημαιας.
Στην διορθωτικη κινηση η στηριξη του επιπεδου των 5,80 ( γραμμη S ) απο δειχτηκε ισχυρη με αποτελεσμα να επανελθει αμεσα στα ορια της γραμμης W στα 6,12.  Στα επιπεδα αυτα βρισκεται και ο εκμο 20 ημ (6,17).
Ο τιτλος οπως βλεπουμε κινειται στην οριζοντια ζωνη συναλλαγων DS  και μονο πανω απο την D η κατω απο την S θα υπαρξει κινηση αξιολογου διαγραμματικου ενδιαφεροντος.
Σ το εβδομαδιαιο δεξια, επιβεβαιωνεται οτι το οριζοντιο επιπεδο 5.80-6,50 ειναι ενα επιπεδο αρκετων συναλλαγων και στο παρελθον ,επιπεδο που οριοθετει την ολοκληρωση ενος πολυμηνου πυθμενα. Θεωρουμε οτι ειναι πιθανη μια πλαγια κινηση εντος του επιπεδου αφου πριν ο τιτλος ξεκινησει την επομενη κινηση του.
Στο γραφημα επισημαινεται και η γραμμη περιορισμου Ε ανοδικη διασπαση της οποιας θα προσδωσει ιδιαιτερη ανοδικη ορμη στον τιτλο με ελαχιστο στοχο τη ζωνη των 8.55-8,60 ευρω της γραμμης V.
.........................................................................................................................

Μέρα την μέρα το παιχνίδι χάνεται. Μέρα την μέρα αυτοί που επενδύουν στην αδράνεια, την στασιμότητα και εντέλει στην χρεοκοπία της χώρας φαίνεται να κερδίζουν το παιχνίδι.

Δεν είναι  θέμα εξωτερικού χρέους. Βαρέθηκα να το γράφω. Τι σημασία έχει αν αυτό είναι 400, 800 ή 1500 δις από την στιγμή που πλέον δεν πληρώνεις ούτε τόκους ούτε χρεολύσια; Είναι πια θέμα ΑΕΠ που διαρκώς συρρικνώνεται. Είναι που η πίτα μικραίνει και όσο αυτό συμβαίνει, οι άλλοτε μεγάλες ανισότητες στο μοίρασμά της, μετατρέπονται σε κραυγαλέες και επικίνδυνες αδικίες. Η αλήθεια αγαπητοί μου είναι πικρή: κανένας τοκογλύφος δεν μας τα παίρνει, ούτε και μας τα πήρε ποτέ. Δεν έχουμε πληρώσει δεκάρα τσακιστή ποτέ για τόκους ή χρεολύσια. Πάντα με νέα δανεικά αναχρηματοδοτούσαμε τα παλιά μας δάνεια, τα τελευταία 40 χρόνια! Και όχι μονάχα αυτό αλλά είχαμε και έχουμε ακόμη και καθαρές εισροές τεράστιων κεφαλαίων στην χώρα (πακέτα Ντελόρ, ΕΣΠΑ, ΜΟΠ, αγροτικές ενισχύσεις, ταμεία συνοχής, ταμεία αλληλοβοήθειας, καπ).

Και τώρα φυσικά, δεν πληρώνουμε ούτε σεντ για τόκους και χρεολύσια. Η πικρή αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε από την δουλειά μας τουλάχιστον τα πρωτογενή μας έξοδα! Και μιλάμε χωρίς ντροπή για τοκογλύφους. Και λέμε ότι έχουμε πληρώσει δύο και τρεις φορές το κεφάλαιο που έχουμε δανειστεί, όταν ποτέ δεν δώσαμε μία από δικά μας λεφτά για την αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων. Αυτά γίνονται εμφανή αν δει κανείς τους πίνακες του χρέους σε δις ευρώ και ως ποσοστό επί του ΑΕΠ (Διάγραμμα 2 και 1).



Η σχεδόν ευθεία ανοδική γραμμή του χρέους στο διάγραμμα 2 δείχνει ότι ποτέ δεν καταφέραμε να το μειώσουμε σε απόλυτες τιμές. Το διάγραμμα 1 δείχνει αντίθετα πως είχαμε καταφέρει μια σταθεροποίηση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ τις χρονιές που είχαμε ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει χοντρικά, ότι παρά την ανάπτυξη (αύξηση του ΑΕΠ) ακόμη και εκείνες τις χρονιές, είχαμε αυξημένο δανεισμό (ΧΡΕΟΣ) ώστε ο λόγος ΧΡΕΟΣ / ΑΕΠ να παραμένει σχεδόν σταθερός. Στο διάγραμμα 4 φαίνεται η πορεία των τόκων, τοκοχρεολυσίων και πρωτογενούς ισοζυγίου. Είναι φανερό ότι ακόμη και τις λίγες χρονιές που είχαμε πρωτογενή πλεονάσματα, δεν τα χρησιμοποιήσαμε για την μείωση του δημόσιου χρέους (σχεδόν σταθερά τοκοχρεολύσια) αλλά μάλλον για κοινωνικές παροχές! Φαίνεται ακόμη πως σε καμία περίπτωση τα πρωτογενή μας πλεονάσματα δεν έφτασαν να καλύψουν παραπάνω από το μισό των ετήσιων τόκων! Συνεπώς, συνεχώς και αδιαλείπτως υπήρχε ανάγκη καινούριου δανεισμού για την πληρωμή ακόμη και των τόκων του εξωτερικού μας χρέους.


Δεδομένου πως η ίδια εικόνα εμφανίζεται και για την περίοδο από το 1981 έως το 1988, με αύξηση του εξωτερικού χρέους (σχεδόν διπλασιάστηκε), δεν βλέπω να μας έχουν πιει καθόλου το αίμα οι ξένοι δανειστές και «τοκογλύφοι», αντίθετα πιστεύω πως τα δανεικά και τα χαρισμένα κεφάλαια τα έχουν φάει αυτούσια, οι ημέτεροι μεγαλοκαρχαρίες και διαπλεκόμενοι «επιχειρηματίες» της κρατικής φακής, σε αγαστή σύμπνοια με κάποιους από το πολιτικό προσωπικό και με την «βοήθεια» πολλών (πάρα πολλών!!!) μικρολαμογιών, μικρογλειφτών, μικροκομπιναδόρων, μιζαδόρων, ανώτερων μανδαρίνων, κλπ. Πιστεύω λοιπόν, πως σωτηρία δεν μπορεί να υπάρξει για την χώρα, αν δεν αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν όλοι αυτοί οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος και αν δεν δημευτούν τα κλεμμένα υπέρ του κράτους και των αδυνάτων.

Και επειδή τα λόγια πρέπει να τελειώσουν κάποτε σε αυτή την χώρα, ο δρόμος της σωτηρίας εκτός του προαπαιτούμενου που ανέφερα παραπάνω, περνάει μέσα από μαζικές απολύσεις όλων όσων μπήκαν στο δημόσιο από το παράθυρο (ίσως 200.000), επιλεκτικές μειώσεις υψηλών μισθών  στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, κατάργηση των ΕΦΑΠΑΞ, κατάργηση των διπλών – τριπλών συντάξεων, εξορθολογισμό του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ με ανάλογη μείωση των επικουρικών και των κυρίων συντάξεων (για το ποσόν άνω των 800 ευρώ), περιορισμός των πρωτογενών δαπανών του Δημοσίου κατά 30-50%. Δηλαδή το δημόσιο και οι δαπάνες του να πάνε στο μισό και τα χρήματα που θα εξοικονομούνται έτσι, να πηγαίνουν στο πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων, στην αποπληρωμή των κρατικών χρεών και στην προστασία όλων των αδυνάτων (περιλαμβανομένων των νέων ανέργων που θα δημιουργηθούν). Το πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει πρόνοιες ώστε να γίνει ελκυστικότερη η απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα. Μονάχα όταν αρχίσουν να παραιτούνται ΔΥ για να δουλέψουν στον ΙΤ, μονάχα τότε θα έχουμε ελπίδα ανάκαμψης. Επειδή νέος πλούτος μονάχα από τον ΙΤ μπορεί να παραχθεί. Φυσικά,  εντελώς επικουρικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν επιλεκτικές κρατικοποιήσεις και παραχωρήσεις σχολάζουσας δημόσιας περιουσίας για άμεσες επενδύσεις. Και φυσικά, η καινούρια επιχειρηματικότητα θα πρέπει να στηριχθεί με νέο σταθερό φορολογικό νόμο, αξιοκρατία παντού, πάταξη της γραφειοκρατίας, μείωση της φορολογίας και του ΦΠΑ, ενθάρρυνση της εξωστρέφειας.

Εκείνο που  είναι απαραίτητο όμως,  είναι τα κεφάλαια. Κανείς δεν πρόκειται να μας τα δώσει, μην ονειρευόμαστε. Από δικά μας λεφτά θα τα βρούμε. Είτε μέσα στο ευρώ και με έξωθεν βοήθειες όσον αφορά το χρέος και τις καθαρές εισροές (ΚΑΠ, ΕΣΠΑ, κλπ) είτε εκτός ευρώ με εθνικό νόμισμα και τα εργαλεία που αυτό προσφέρει, θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να σπάσουν αυγά και να συρρικνωθεί ο δημόσιος τομέας. Αλλιώς δεν βγαίνει. Όποιος λέει το αντίθετο ή ψεύδεται ή σκοπεύει να πληρώνει τους ΔΥ με δραχμές – κουρελόχαρτα. Με ευρώ πάντως ή «καλοστεκούμενη» δραχμή, αποκλείεται να πληρώσει αυτόν τον διογκωμένο ΔΤ!

Αν δεν δράσουμε προς τέτοιες κατευθύνσεις, αν μείνουμε αδρανείς και αν φοβηθούμε, σε λίγα χρόνια (ένα ή δύο), ακόμη και αν μας κουρέψουν όλο το εξωτερικό χρέος, θα εκραγούμε ως κοινωνία και θα καταστραφούμε ως οικονομία, λόγω του ότι η φοροδοτική ικανότητα της μεσαίας τάξης ολοένα και θα φθίνει. Με οδυνηρές συνέπειες για το Έθνος των Ελλήνων.

Akenaton
Πηγή των διαγραμμάτων:http://www.levyinstitute.org/pubs/sr_01_12GR.pdf

www.antinews.gr


117 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ.

ευαγγελος είπε...

καλημερα στην καλη παρεα! καλη εβδομαδα να εχουμε!

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα και καλη βδομαδα
σε ολους τους φιλους...
ο ολυμπιακος νικησε...
οι γαυροι τον αποθεωσαν...
τσακωθηκαν στο τελος...
εγω τους τα εχω γραψει...
αυτες ειναι οι συνεπειες,του να παιζεις στην ελλαδα μονος σου...
και να πηγαινεις στην ευρωπη και να σου περνουν οι τελευταιοι τα βρακια...
αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.
περνουμε πρωταθλημα εδω...
παμε τσαμιον λιγκ και το αλλο το λινγκ το β.
και παπαλα....
και φωναζουν οι γαυροι...
αντε και καλη συνεχεια με τους νεους
πιου-πιου που θα φεει ο χονδρος...
στη θεση του μάσαδο και μόδεστρο

μπαρμπαλιας είπε...

Οι γυναίκες είναι τώρα ο κουβαλητής στο σπίτι

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/759363/Article.aspx

το θεμα ειναι σοβαροτατο...
και ετσι θα το αντιμετωπισω
παραθετοντας ενα ανεκδοτο-πραγματικο,
απο την Λευκαδα το καιρο της ιταλικης κατοχης...
τα τροφιμα τα διεθεταν -λιγοστα-οι ιταλοι με δελτιο...
πηγε ο λευκαδιτης στην σειρα και περιμενε...τροφιμα τιποτα...
ξαναπηγε,τροφιμα τιποτα...
τους εκοψε η πεινα...
οποτε λεει η λευκαδιτισσα...
δωμου αντρα μου το δελτιο,θα παω εγω...
πηγε λπν και γυρισε φορτωμενη ...
μολις τελειωσαν τα τροφιμα...ξαναπηγε και γυρισε φορτωμενη...
χειμωνας καιρος ,κρυο,ειχαν αναψει το μαγκαλι να ζεσταθουνε...
η λευκαδιτισσα ειχε ανοιξει και τα ποδια της λιγο ,για περισσοτερη ζεστη...
γυριζει λπν ο λευκαδιτης και της λεει..
γυναικα προσεχε ,μη και παρει φωτια το δελτιο...
γιατι θα πεθανουμε απο την πεινα...

με σμπαθατε,ειναι αληθεια και επικαιρο,χωρις να θελω να υπονοησω τιποτε αλλο .μπαρμπας

kostasΠειραιας είπε...

Kαλημερα σε ολους τους πρωινους, αλλα και τους αργοξυπνημενους.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ...!

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα! Συγχαρητηρια στον Daniel Day Lewis για το 3ο oscar της καρριερας του..

Ο Mibtel ξεκινησε στο +1,04% στις 16402 μον

karaefthimiou23 είπε...

Αγοράζουμε στη καταχνιά και στην ηρεμία,πουλάμε στους ενθουσιασμούς.

michele είπε...

Η ζωνη 1019-1021 σημαντικη για την βραχυπροθεσμη πορεια..

michele είπε...

To καινουργιο νομοσχέδιο επιτρέπει τη χορήγηση πίστωσης από τις ΑΕΠΕΥ και με ενέχυρο μετοχές που είναι εισηγμένες σε ΞΕΝΑ χρηματιστήρια, γεγονός που δίνει επιπλέον δυνατότητες στους επενδυτές.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μίλησα με τον Daniel και μου είπε να σου μεταφέρω τις ευχαριστίες του και τις ευχές του.

Μας διαβάζει λέει καθημερινά, αν και με τον μεταφραστή του google έχει ενα μικρο θεματάκι ειδικά με την γραφή του μπάρμπα μας.

Καλημέρα σε όλους!!!!

michele είπε...

Πριν ενα περιπου μηνα ειχε ερθει εδω ο Daniel και τον πηγε η Ολγα στο Μουσειο της Ακροπολης

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c78.0.403.403/p403x403/601196_324002494371681_795281061_n.jpg

giannhs kon είπε...

Καλημέρα στην ταυροπαρεα

http://youtu.be/4w4RnivX_Sg

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάνναρε,Ανδρέα και Βασιλική.Το ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο για τις αερόφουσκες...

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννη κλμ
εδω ειμαι...
να σε μεταφρασω...

ThitaDelta είπε...

... αυτό το 1000 ούτε ψυχολογικό πλέον είναι

... ούτε όριο

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ηλία,Δημήτρη,Νικόλα.Έχει μέλλον η σημερινή συνεδρίαση.

μπαρμπαλιας είπε...

ναι Καρα μου...
και ο ψωριαρης μονος του...

michele είπε...

Εσπασε κατω το 180 του ΔΤΡ,οποτε..

ThitaDelta είπε...

... οι φίλιες δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία δεν είναι ψωριάρης,κανένα έλεος... Είναι η ανάποδη εικόνα του 2003-2007,κάποια στιγμή θα γίνει απόλυτα αντιληπτό,έστω και στις 2000 μονάδες...

ThitaDelta είπε...

Σύμβουλος της BC Partners για τη διεκδίκηση του ΟΠΑΠ είναι η Morgan Stanley και εκεί προβλέπεται σκληρή μάχη στην τελική ευθεία, μεταξύ των ενδιαφερομένων. Η κεφαλαιοποίηση του οργανισμού υποχώρησε τις τελευταίες ημέρες μετά και τη δημοσιοποίηση του business plan που προέβλεπε κερδοφορία για το 2013 μόλις 116 εκατ. ευρώ, ενώ η αγορά εκτιμούσε ότι θα κυμαινόταν υψηλότερα των 130 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, τα νέα παιχνίδια, αλλά και η μακροπρόθεσμη προοπτική κερδοφορίας, αποτελούν δυο βασικά κριτήρια για το κόστος εξαγοράς του 35%. Όπως επανέλαβε σε χθεσινή του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Τάκης Αθανασόπουλος, δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει αν δεν υπάρξουν συμφέρουσες τιμές και για το 35% του ΟΠΑΠ οι αποτιμήσεις που συζητούνται φτάνουν το 1 δισ ευρώ.

.... Δηλαδή 8,96 pas mal!!!

karaefthimiou23 είπε...

Όπως έλεγε και ο μάγος,ΣΟΡΤ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ...χαχαχαχα

TheHawk είπε...

καλημερα σε ολα τα παιδια...

michele είπε...

Καλημερα Αντωνη.ΘΔ δεν ειναι ασχημα εκει,αν και παιζονται μεγαλα παιχνιδια.Προσπαθει και ο θειος να "σπρωξει" την ΙΝΛΟΤ στην αγκαλια του ΟΠΑΠ ,κατι που θα γινοτανε βεβαια,δεν στεεται χωρις τον Οπαπ η εταιρεια..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αντώνη.

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα στην ομορφη παρεα

TheHawk είπε...

ΑΛΦΑ Φανταζομαι βλεπετε που εχει φτασει κ στηριχθει..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βαγγέλη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

http://www.cretalive.gr/economy/view/pshfisan-tis-...cheiroteres-etaireies-ths-chronias/66597

emp είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.

Michele έχεις σήμερα τα γενέθλιά σου? (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από συζητήσεις μέσα στη βδομάδα)

Τα έχεις δεν τα έχεις σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα επιτυχίες και με ιδέες όπως αυτή τη γωνιά που δημιούργησες

michele είπε...

Kαλημερα Βαγγελη,καλημερα Πανο.Ιn range we do nothing που λεει κι ο Αλεξ

michele είπε...

Εmp οχι ,στις 14 Μαρτιου.Οπως και να εχει σ ευχαριστω..Ας ειναι καλα ολη η παρεα γιατι αλλοιως μονος μου θα τα ελεγα μονος μου θα τα διαβαζα χαχα

TheHawk είπε...

στο range παρατάσσουν φουλ στοχαστικό...ετσι για να αναψουν τα αιματα λιγο...

TheHawk είπε...

εαν θυμαμαι καλα βεβαια γιατι εχω καιρον να τον χρησιμοποιησω..

ο Αλέξανδρος θα το επιβεβαιωσει..
;)

michele είπε...

E ναι,αν θες να ..ασχοληθεις. Αλλα ειπαμε υπαρχουν και μικρουλες που παιζουν ..μονες τους

TheHawk είπε...

Εαν παμε για νεα υψηλα..Ποιος θα ειναι ο οδηγος μας????

ΑΡΤ είπε...

χαχαχα...ρε πρωτευουσιανοι δικος σας ειναι αυτος ο σταθμος ?χαχαχα...

http://youtu.be/8vrZggkUhMw

TheHawk είπε...

να το εχουμε υποψη μας δηλ..σε ευχαριστουμε Στρατηγε..χοχοχο..

ThitaDelta είπε...

... if the enemy is in range ... so are you, χεχε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλέεεκο που πας και τα βρίσκεις βρεεε; χαχαχα Καλή σου μέρα.

michele είπε...

χεχε..Σεντρ κλεισιμο πανω απο 0,36..παμε γι αλλα.Λεγαμε πριν για range και ..μικρες

karaefthimiou23 είπε...

Καλημερίζω τον Πάνο,τον emp και τον Στρατηγό.

Πού πάτε ωρέ Καραμήτροοοοοοοοοοι...

Θα φάμε καλά...

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα σας...

καλα βρε Κικηηηη...αντε οι ανδρες ειναι αουμπαλοι...σ'εχω βαλει τετοια φωτο και δεν τη σχολιαζεις ?

karaefthimiou23 είπε...

Έχει βγάλει τα αραβικά βόλτα ο Στρατηγός χεχε

ΑΡΤ είπε...

Στο δρόμο προς Βασιλίτσα στα Γρεβενα φοβερη φωτογραφια του Νίκου Κωνσταντή...!!!
yahoo.gr

michele είπε...

Τα μερη του babis cool στρατηγε..

Unknown είπε...

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ - STOP - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΔΙ - STOP - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - STOP -

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου ΑΡΤ παιχταρα μου...
τωρα σε ειδα....
για το δελτιο ρεεεεεε
μην παρει φωτια...

Unknown είπε...

885 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κομμάτια η χαρτάρα μου με 5 ΠΡΑΞΕΙΣ παρακλώ.....

177 κομμάτια η πράξη......Χαχαχαχαχαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Τι να πω και εγώ που έχω κάνει το 1/3 των συναλλαγών της ΕΥΠΙΚ...

michele είπε...

Mικρεεεεεεεεεε..εχασε κι ο Ioannou τον " συναδελφο"..Τι περιμενες ρε Ιoannou εδω δεν παιζουν αλλες κι αλλες

GIANNHS006 είπε...

Καλη εβδομαδα παιδια.

karaefthimiou23 είπε...

Καλή εβδομάδα Γιάννη.

GIANNHS006 είπε...

Επισης Καρα

μπαρμπαλιας είπε...

τι παθανε οι συμμαχοι;;;
βεβαιως βεβαιως στην πτωση ακολουθουμε...

TheHawk είπε...

FTASE κ την προηγουμενη φορα..με την δευτερη προσπαθεια καναμε νεα υψηλα...

για δειτε το..οι ειδημονες..

TheHawk είπε...

οι εξω μια χαρα ειναι...ετσι βλεπω..

μπαρμπαλιας είπε...

και εμεις ακολουθουμε Ιερακα...

karaefthimiou23 είπε...

Aπό έναν μη ειδήμονα,έτσι είναι Αντώνη,πρώτα ο ΓΔ και μετά οι γεροντάρες.

karaefthimiou23 είπε...

Το δίδυμο που ξεκίνησε τον Ιούνιο,το ίδιο θα τραβήξει και τώρα το μαγαζί...

michele είπε...

Τι προβλημα εχουμε..μια αντιδραση στην πτωση καναμε.Συγκεκριμενα νπυμερα πρεπει να περασουμε απο πανω για να πουμε οτι παμε επανω,τελος του μηνα ειναι οπου συνηθως γινεται κλεισιματακι θεσεων κλπ..Η ΣΕΝΤΡ ανεβαινει ολα ρολοι.Και ο Καρα περιμενει πωλητες στο ΕΥΠΙΚ χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Περιμένω περιμένω αλλά δεν βγαίνουν αρκετοί πωλητές.Κάτσε να φάνε μερικές ακόμη σφαλιάρες οι μαντάμες μπας και εδεήσουν...

michele είπε...

Ειναι ψηλα οι πωλητες..

karaefthimiou23 είπε...

Πώς έλεγε ο άλλος,ο στρατηγός Σάλλας με τα νέα...

Unknown είπε...

Στην πτώση πρώτο το μουλάρι....

TheHawk είπε...

οπως ειπα..τωρα τελευταια..μονο με την δευτερη...

TheHawk είπε...

ελπιζω να υπαρξει ....

michele είπε...

Η πτωτικη διασπαση των 181 μον του τραπεζικου δειχνει τον δρομο..συνεχιζει να ειναι το μαχαιρι που πεφτει

karaefthimiou23 είπε...

Aμ το άλλο,η Goldman Sachs αγοράζει ΚΥΠΡ αχαχαχαχα

michele είπε...

Ναι στα 0,20 και στα 0,18 μπορει.Γιατι ετσι κι αλλοιως χαμηλα-χαμηλα καποιοι και με καποιο σκοπο θα αγορασουν

michele είπε...

Κατα την UBS αν ο ΟΤΕ μπει στον eurostoxx ,η εισροη θα ειναι της ταξεως των 22,6 εκ $

karaefthimiou23 είπε...

Φρέσκες πραμάτειες πουλούσε,όχι τις παλιές...

Ελάτε πουλιά μου,κάτι γίνεται τώρα...

michele είπε...

Yπομονη( και λεφτα) θελει η δουλεια που κανεις χεχε

michele είπε...

Προσοχη και στα χαρτια του FTSE-MID CAP Ο δεικτης κατω απο 1178 ειχε μικρες στηριξουλες ειναι επιφοβος.Βοηθαει και η ΛΑΙΚΗ με το-4,44%

karaefthimiou23 είπε...

Να κάνουμε και τεχνική ανάλυση μηνυμάτων στο blog,μόλις 80 σήμερα χεχε

michele είπε...

MLS: Σε ξένο θεσμικό το 0,48%
60.000..

TheHawk είπε...

στην δευτερη προσπαθεια ειμαστε καλυτεροι απλα αυτην την φορα ειμαστε λιγο μακρύτερα απο τις αντιστασεις..

michele είπε...

Σαν τον τραπεζικο παει το διαγραμμα σχολιων ..

karaefthimiou23 είπε...

Λίγα μηνύματα,μούφα η πτώση...

Όσο η πτώση θα στηρίζεται κυρίως στις αερόφουσκες,θα απορροφάται.

michele είπε...

Tεχνικα αψογος ο δεικτακος.Σταματησε κοντα στο 992 ,αν παει 987 θα σταματησει και κει λιγο..μετα 972-970

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και μετα? ενα ενα μας τα λες

michele είπε...

Μετα καναλακι στα 950 περιξ..αλλα τι σημασια εχουν αυτα.ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ εχουν σημασια

michele είπε...

Πρωτο exip poll για την Βουλη:

Κεντροαριστερα 34,5% Βερλουσκα 29% Grillo 19% MONTI 9,5% INNGROIA (φιλελευθερος)3,5%

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κυβερνηση συνασπισμου της συμφορας ,καλημερα ασταθεια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντε παλι ,τωρα παμε ποδηλατο...τωρα παμε μηχαΝΝΗ ρε τι πλακα!

michele είπε...

Ολες οι κυβερνησεις συνασπισμου στην Ιταλια ,ασταθεις ειναι.
Τα exit polls απλα επιβεβαιωνουν τις προβλεψεις μου .Με ενα πιθανο 45%
Bersani-Monti σχηματιζουν κυβερνηση

michele είπε...

Ο οσος Καντωνιας εδοθη,μετετραπη σε ΣΕΝΤΡ..ναναι καλα ο Λαρισαιος

karaefthimiou23 είπε...

Α ρε Σίλβιο,ξεκίνησες νωρίς...

Πλην Σίλβιο,σπανίως θυμάμαι την Ιταλία με σταθερή κυβέρνηση.

michele είπε...

UNICREDIT +7.70%, INTESA SP +6.02%
Να και οι τραπεζες αυτη τη στιγμη..

Babis cool είπε...

Καλησπέρα ομορφόπαιδα!!! Ωραία η φωτό από το βουνό... Λέτε να αρχίσει να τρέχει σαν άλογο η ΔΕΟΥΛΑ???

karaefthimiou23 είπε...

Kαλώς τον Μπάμπη,τον χιονισμένο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Εαν αυριο δεν υπαρξει αντιδραση σπαει το range καθοδικα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

michele ολα πεφτουν μονο αυτο που θελουμε εμεις δεν πεφτει χεχε

michele είπε...

Eιπαμε να παει καναλακι ν αγκαλιασει..

karaefthimiou23 είπε...

Ποιο είναι το range?

michele είπε...

Αλλα μ αυτους εδω δεν εισαι ποτε σιγουρος..

Babis cool είπε...

Πολύ χιόνι φέτος Κάρα (εκτός πόλης)!!! Στο βουνό 2,5 μέτρα. Λες να έρχεται η άσπρη μέρα?

karaefthimiou23 είπε...

Μια χαρά ο φετινός χειμώνας Μπάμπη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κατω οριο 25 αρη σημερα 333
κατω οριο ftsem 1172 kara

michele είπε...

Συμφωνουμε Αλεξ ..δεν τα κρατανε αυτα τα νουμερα σημερα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το θεμα michele ειναι οτι εαν αυριο φυγουν και αλλο κατω/δεν βλεπω γιατι να μην το κανουν /τοτε μαλλον θα εχουμε εγκυρη διασπαση με οτι αυτο σημαινει

karaefthimiou23 είπε...

Το 970 του ΓΔ είναι το σημαντικότερο,όπως και το 1144 της μεσαίας.

michele είπε...

Ριχνουν 7,2% τον ΔΤΡ τι να σημαινει .Και με συνολο 41 εκ ..κοροιδευουν τον κοσμο αυτο σημαινει.
Τωρα αν αθξησουν τον ογκο αυριο,θα αρχισει να σημαινει.

michele είπε...

ο ΟΤΕ κραταει..ο ΦΡΛΚ μαζευτηκε..η ΕΕΕΚ τον κλασσικο της ρολο.ΟΤΕ -ΔΕΗ ΛΙΜΑΝΙΑ αξιοπρεπεια .ΕΒΖ καλη
ΣΕΝΤΡ αλλα κολπα..αυριο πρωι δινουμε της Πεμπτης

karaefthimiou23 είπε...

-7% οι αερόφουσκες,-0,70% το μαγαζί...

Money είπε...

H EUROB η πρώτη που φτάνει στο προηγούμενο χαμηλό. Λέτε να ετοιμάσει υποδοχή;

michele είπε...

Μπορει Θαναση,αλλα μην ξεχναμε εχει και ..λιγες μετοχες να ..κυκλοφορουν.
Spread στις 260 μον στην Ιταλια απο 290 την Παρασκευη

karaefthimiou23 είπε...

To προηγούμενο χαμηλό της ΕΥΡΩΒ απέχει ακόμη,στο 0.289.

michele είπε...

Πανω η ΔΕΗ..πανω ο ΟΤΕ

michele είπε...

Πανω ο ΤΙΤΚ..Ισοπαλια η ΕΕΕΚ..

michele είπε...

Μαλλον εννοει ο ΤΚ το χαμηλο της 5ης Ιουνιου της ΕΥΡΩΒ στα 0,39

karaefthimiou23 είπε...

Δεν το διευκρίνησε.

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση