Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ENA AKOMA ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ...

Της Ελίζας Παπαδάκη, ΝΕΑ
Με τη συνηθισμένη ανησυχία αναμένουμε τη νέα επίσκεψη της τρόικας: ποιες αποκλίσεις από τους στόχους θα εντοπίσει τούτη τη φορά, ποια πρόσθετα επώδυνα μέτρα ενδεχομένως θα απαιτήσει. Παράλληλα εντείνονται η απόγνωση και η αγανάκτηση για τη συνεχιζόμενη ραγδαία επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, χωρίς να διακρίνεται κάπου ένα τέλος. Δεν αρκεί να διαπιστώνουμε ότι σε σύγκριση με παλαιότερα η οικονομική κατάσταση είναι πιο σταθερή. Τα υπέρογκα δίδυμα ελλείμματα του δημόσιου τομέα και των εξωτερικών συναλλαγών, τα οποία το 2010 είχαν αναγκάσει τη χώρα να προσφύγει στην ευρωπαϊκή και στη διεθνή βοήθεια και να δεχθεί τους όρους που της επιβλήθηκαν, τείνουν πράγματι πια να εξαλειφθούν, ενώ με τις αποφάσεις του Δεκεμβρίου η ευρωζώνη εξασφάλισε τη χρηματοδότηση της Ελλάδας για ακόμη μία διετία. Εφόσον αποτράπηκε ο κίνδυνος άτακτης χρεοκοπίας και αποκλεισμού από το ευρώ, δημιουργούνται ξανά προϋποθέσεις ώστε να εισρεύσουν ιδιωτικά κεφάλαια στη χώρα, καταθέσεις στο τραπεζικό σύστημα. Σύμφωνα όμως με όλες τις επίσημες προβλέψεις, η ύφεση θα συνεχιστεί και φέτος: παραγωγή, εισοδήματα, επενδύσεις συνολικά θα εξακολουθήσουν να μειώνονται, η τεράστια ανεργία θα ανέβει κι άλλο.

Το μεγάλο ζητούμενο, δίπλα στην υποχρεωτική εξάλειψη των ελλειμμάτων και τη συνακόλουθα αναπότρεπτη οικονομική συρρίκνωση, ήταν από την πρώτη στιγμή της κρίσης να στηριχθούν και να διευρυνθούν οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας. Διόλου εύκολο αφού έπρεπε να γίνει με όρους διεθνώς ανταγωνιστικούς σε μιαν οικονομία την οποία έως τότε στρέβλωνε σε μεγάλο βαθμό η άνιση κρατική προστασία, ενώ οι δημόσιοι πόροι προς αναδιανομή περιορίζονταν δραστικά. Για να μην αφεθεί το παραγωγικό σύστημα στην ανεξέλεγκτη καταστροφική δυναμική των αγορών, χρειαζόταν ένα εθνικό σχέδιο. Στην εκπόνησή του δεν ανταποκρίθηκαν οι εγχώριες πολιτικές, κοινωνικές, επιχειρηματικές και επιστημονικές δυνάμεις, από κοινού, όπως θα όφειλαν. Μπορεί να εξηγηθεί η αδυναμία τους. Βρέθηκαν ανέτοιμες μέσα στην παραζάλη από τη φοβερή κρίση, οι εξωτερικές απαιτήσεις ήταν εξοντωτικές, θεσμική παράδοση για τη διευθέτηση συγκρουόμενων συμφερόντων στη χώρα μας δεν υφίσταται. Αλλωστε ούτε οι άλλες χώρες του Νότου της ευρωζώνης φαίνεται να αντεπεξήλθαν πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, έτσι, πρόσφατη αυστριακή μελέτη η οποία επικρίνει την πολιτική των Μνημονίων που επιβλήθηκε στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία από αυτήν ακριβώς τη σκοπιά: την ανυπαρξία στόχων για την παραγωγή.

Διαπιστώνει εκεί ο καθηγητής Καρλ Αϊγκινγκερ, διευθυντής του WIFO, του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών της Βιέννης, κάποιο εύρος στα διάφορα Μνημόνια: δεν προβλέπουν μόνο στόχους μείωσης των ελλειμμάτων, αλλά και μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, στα συστήματα μισθών και συντάξεων, στη νομοθεσία του ανταγωνισμού, στην έκδοση αδειών, ιδιωτικοποιήσεις, γράφει. Για να επισημάνει όμως τα σημαντικά κενά: σχεδόν τίποτα δεν λέγεται για την έρευνα και την ανάπτυξη, την καλύτερη αξιοποίηση της εκπαίδευσης, τη διά βίου μάθηση. Στρατηγικές για την ενίσχυση των εξαγωγών απουσιάζουν. Αμελούνται μέτρα για εναλλακτικές πηγές ενέργειας και για την υποκατάσταση εισαγωγών πετρελαίου. Λείπουν αλλαγές στη δομή των δαπανών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξαιρετικά υψηλή ανεργία των νέων. Στο ελληνικό Μνημόνιο ειδικότερα, γράφει, αναφέρεται η ανάγκη αξιοποίησης των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων αλλά χωρίς ποσοτικούς στόχους και χρονοδιαγράμματα, ενώ δεν επικρίνονται οι στρατιωτικές δαπάνες ούτε οι εισαγωγές εξοπλισμών. (Πειραματική άσκηση που δείχνει πολύ καλύτερες οικονομικές επιδόσεις αν μειωθεί το μερίδιο του ΑΕΠ για στρατιωτικές δαπάνες στο χαμηλότερο επίπεδο της ευρωζώνης σίγουρα θα άρεσε σε όσους τελευταία επικεντρώθηκαν στους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές.)

Προπάντων, όμως, ο Αϊγκινγκερ επικρίνει την έλλειψη βιομηχανικής πολιτικής, απόλυτα αναγκαίας για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, υποστηρίζει, την ώρα που οι βόρειες χώρες αναπτύσσουν συστηματικά τη δική τους βιομηχανική πολιτική. Και, αντίστοιχα, την απουσία αναπροσανατολισμού των επενδύσεων από τις υποδομές στη δημιουργία επιχειρήσεων, καθώς και την υποβάθμιση θεμάτων της διανομής – ανεργία, φτώχεια – που καταστρέφουν μακροπρόθεσμα ανθρώπινο κεφάλαιο.

Η μελέτη («A New Strategy for the European Periphery», Karl Aiginger, WIFO) μπορεί να αποδειχθεί διπλά χρήσιμη: εμπλουτίζοντας την τρέχουσα ενδοευρωπαϊκή συζήτηση με καίριες επισημάνσεις από ίδρυμα αναγνωρισμένου κύρους. Αλλά και εδώ, σε εμάς, αν συνέβαλλε ώστε να προσγειωθούμε από τις άγονες μακροοικονομικές αντιπαραθέσεις στις πραγματικές ανάγκες της παραγωγής και της απασχόλησης.


221 σχόλια:

1 – 200 από 221   Νεότερο›   Νεότερο»
μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
να προλαβω να δηλωσω μπιλιβερ του ΘΔ "η δθ...
απο τουδε ...
τετοια πρεπει να λετε ρε γκαντεμηδες...
εχασα και τον αλλον τον καλλιτεχνη ...
με τις κουπες και τα φλυτζανια..
αντε λοιπον
θα σπαω..κουπες και χερουλια ...
μεχρι να μπουνε οι συντηρηδες

μπαρμπαλιας είπε...

...και η παρεμβαση
δεν εχει καθολου την εννοια του ποδαρκού...
εξ αλλου καθαρισαμε με τας ευρωπας ...
και οποιος κουνηθει εντος "η εκτος καραισκακη...
θα τον σουγλισουμε...
τακουτε πρασσινες κοτες...

ThitaDelta είπε...

... αυτά είναι γούστα,

Καλημέρα σε όλους

καλημέρα Ηλία και Γιάννη

... ιδανική μέρα για θαλάσσια σπορ στην αστική περιοχή της πρωτεύουσας

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα παιχτη μου...

παντως ,με τον χθεσινο χαμο ...
χασαμε την αναρτηση του φιλτατου spand....Μεγαλες πιεσεις στο ΧΑ σημερα...
o ανθρωπος μας ειναι καλλιτεχνης..
σας παραπεμπω επειγοντως για το θεαμα...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημερα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις τις ώρες που αγριεύει η βροχή
στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις

http://youtu.be/iaod-FCDxe4

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι καλημερα...
πηγαινε στο στεκι του γατου...
να σου φτιαξει το κεφι απο πρωιας...

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΑΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ μετά τον καφέ θα τον επισκεφθώ χαχα
Τις φιλάω τις κακοτοπιές

μπαρμπαλιας είπε...

βλεπω τους κιτρινοπετσους ...
και πηραν ταπανω τους στο κλεισιμο...
για να δουμε...
αφου ακολουθουμε τους ξενους στην πτωση...
γιατι αμερκη και ευρωπη ...
παει το γραμμα απο το φλεβαρη του 2009....με δυο διορθωσεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα πρωινοί μου φίλοι μπάρμπα, ΘΔ και Γιάννη, καλημέρα σε όλους.
Το τελευταίο διάστημα όπως θα διαπιστώσατε
1. Δεν βάζω τραγούδια (γιατί θα ήταν κάτι ανάμεσα σε μανιάτικα και ηπειρώτικα μοιρολόγια)
2. Βρέχει ακατάπαυστα σαν να θέλει ο Θεός να ξεπλύνει τα ίχνη από το έγκλημα που έγινε και συνεχίζει γίνεται στην χώρα μας. Αλλά ούτε αυτός το καταφέρνει.

Την διάβασα την ανάρτηση του αγαπητού Παντελή με τις δύο εκθέσεις από την Αγγλία, διάβασα και την δική μας με την μελέτη από την Αυστρία ...και δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια γιατί τα έχουμε πει και τα έχουμε διαβάσει εκατοντάδες φορές, ακόμα κι εδώ μέσα. Κάθε μέρα συμπληρώνεται και ένα κομμάτι από το παζλ του εγκλήματος.
Μόνο μια παρατήρηση που βγήκε από το ρεπορτάζ και πληροφορίες άλλων αλλά αυτά δεν βγαίνουν επισήμως στην επιφάνεια. Ο λεβέντης ο σοσιαλιστής που είναι πρόθυμος να μας δανείσει 2 φρεγάτες δεν ήρθε για στήριξη, ήρθε για να πιέσει για ΑΓΟΡΑ 4 φρεγατών (ποιος θα τις πληρώσει δεν ξέρω) οπότε λυπάμαι αλλά καταλαβαίνετε που τις έχω γραμμένες τις συναντήσεις του κ. Σαμαρά.
Ούτε τα εξωτερικά μας σύνορα εγγυώνται ως σύνορα της ΕΕ, ούτε οι εξοπλισμοί σταματούν (κορόιδα είναι;) και έχουμε άλλα τόσα σκαλοπάτια της ύφεσης να κατέβουμε.
Διαβάζοντας και στις εκθέσεις του Ρομπόλη ότι στο μνημόνιο (με τους "λάθος" πολ/στές) όταν προέβλεπαν ανεργία για το 2012 στο 14% (και πήγε στο διπλάσιο) ΗΞΕΡΑΝ πολύ καλά τι έκαναν...
...νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ.
Δεν μιλάω για επαναστάσεις και τέτοια γιατί δεν τρέφω ψευδαισθήσεις, απλά δεν πρέπει να ξαναπληρώσουμε τα χαράτσια τους και να τους αναγκάσουμε με τον τρόπο μας να αλλάξουν άμεσα ρότα.
Διαφορετικά είμαστε χαμένοι. Εντελώς.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Για σήμερα δεν θέλουμε πολλά, κάτι παραπάνω από το 1007 ή εκεί γύρω ...ζητάμε πολλά?

giannhs kon είπε...

Αγαπητέ μου ΜΠΑΡΜΠΑ το δικό μας είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο προς το παρόν χαχα
Εδώ έχουμε απλωμένο τραχανά…….. μοίρασμα πίτας , μοίρασμα βουνών ,θαλασσών, δρόμων ,πεζοδρομίων κ.λπ

Α έχουμε να τινάξουμε και μια γάτα που βράχηκε χαχαχα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ

μπαρμπαλιας είπε...

Νέα κόλπα με τις πειραγμένες αντλίες στα πρατήρια.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/759242/Article.aspx

ενα θεμα που μας καιει ολους...
τι και ποσο μας κλεβουν οι αντλιες στα βενζινοπετρελαιαδικα...
Μπομπ Τραα ...τραλαλας ειναι αυτος...
αφου δεν εχουμε υπουργο εμποριου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη και χαιρετισμούς...είπα μετά από καιρό να πω τον ...πόνο μου κι εγώ.
Προσοχή στη γάτα μόνο γιατί αν και εφτάψυχη μπορεί να πάει από ...στύψιμο!
Κάποιες πρωινές υποχρεώσεις είναι να γίνουν και τα λέμε αργότερα.

giannhs kon είπε...

Καλή σου μέρα ΠΑΝΟ επίσης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Aυτό το πράγμα με την βροχή δεν έχει ξαναγίνει, δεν μας έφταναν όλα τα άλλα...

TheHawk είπε...

Καλημέρα σε όλους..περα απο την βροχή...τετοια συγχορδια αστραπων κ κεραυνών δεν ματαξαναγινει ποτε...σαν ηλεκτρομαγνητική καταιγιδα ηταν...

ThitaDelta είπε...

... καλημέρα και στους μεσημβρινούς, χεχε

... Μιχάλη στο έστειλα το διάγραμμα στο mail σου

TheHawk είπε...

Ανοιγουμε κατω χαλαρα...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Ηρεμησε η καταιγιδα..

TheHawk είπε...

πανω οι τραπεζες...χαχα..ωρε πλακες..

TheHawk είπε...

19 ποντακια για 970....μια βαθια ανασα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα ταλαιπωρημένοι κάτοικοι της πρωτευούσης και των περιχώρων.Για πάμε...

michele είπε...

Πνιγηκε η Αθηνα..εδω στο 987 μπορει να κατσει λιγο

TheHawk είπε...

ΓΔ πρεπει οπωσδηποτε να κλεισουμε πανω απο 1011...εαν το δοκιμασουμε με αποτυχια..τοτε...

TheHawk είπε...

κ σε λιγο πρεπει να βγω...πωπω..

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Αντώνη παραδέξου το... είσαι short...
όποτε φεύγεις πέφτουμε πολύ...!

TheHawk είπε...

οπως κ το μηχανημα του Καρα...
αλλα θα γυρισω το μεσημερι..θα προλαβουμε να το μαζεψουμε...?

Unknown είπε...

Καλημερα ,που να βγης ιεραξ μια χαρα ειμαστε θα πιασουμε και καλλη,αντιδραση...τζαμπα νερο για ευδαπ,για δεη,,,,,χα χα

TheHawk είπε...

χαχαχα

πρεπει να βγω...

για να συνεχισω να εχω ΔΕΗ κ ΕΥΔΑΠ..

karaefthimiou23 είπε...

Tι συκοφαντίες είναι αυτές πρωί πρωί,άκου το μηχάνημά μου σορτ...

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βαγγέλη,καλημέρα Νικόλα.

TheHawk είπε...

εαν κάναμε καλη δουλεια χτες με τον Καρα ίσως απο την πλευρα του μηχανηματος να ειμαστε οκ..

TheHawk είπε...

οταν ειναι off...αυτοματα σορταρει..δεν μπορεις να κανεις εσυ τπτ για αυτο...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους απο τον λιμενικό σώμα πλατείας Μαβίλλη,

Μα παράκληση προς τον Μαγο: σημερα που μπορείς να πρόσφερεις υπηρεσία σε συνανθρώπους, ασε το ΧΑΑ όπως το έχεις δρομολογήσει και πήγαινε να βοηθήσεις.

Να πανικοβληθώ τώρα για το ΧΑΑ ή αργότερα ?
Τώρα ? ΟΚ >}*}{>*$*$,$~$}~]¥\; Ουφ μου πέρασε !

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα.

michele είπε...

Kαλημερα Βαλια και σε ολσους δεν προλαβα η αλλαγη στην ΠΡΟΦ συνεχιζεται..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αλεξανδράτε,καλημέρα Βασιλική.Εδώ προς το παρόν η βροχή σταμάτησε και βγήκε παγωμένος σίφουνας.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ.
Εγώ ξέρω οτι όσο γράφαμε ανέκδοτα ανέβαινε και το ΧΑΑ...
Χθες που δεν γράφτηκε ούτε ένα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βάλια , καλημέρα ξανά σε όλους.
ΚΟΛΑΣΗ έξω από το νερό, ποτάμια ολόκληρα, μερικές φορές φοβήθηκα ότι θα μείνω στην μέση στον δρόμο εκέι στην Β. Σοφίας και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό μέχρι τώρα. Αρκετά φανάρια είναι off και όποιος δεν έχει κάτι επείγον να κάνει καλύτερα να μην το αποφασίσει για σήμερα.
Και τι έκανα μια διαδρομή Ζωγράφου - Ευαγγελισμό που είναι και κάπως ψηλά, φανταστείτε τι γίνεται χαμηλότερα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του παιδιά.

Unknown είπε...

Καρα,μου φενεται παει να σου βγη το ονομα...Οποτε για να (((ξεματιαστης,,,,η να εξιλεωθης )))),πρεπει να πεις 5 χαρτια....Εκτος απο Ευπικ,αυτο το εμπεδωσαμε,,,

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά κάλιο να σου βγει το μάτι παρά τ΄ όνομα. χαχαχα
ΑΝDREA ξεκίνα πρώτος.
Καλημέρα Πάνο και Βαγγέλη.
Τι έπαθε ο οπαπ;

νικος φαληρο είπε...

να εστιασουμε σε πληροφοριες για ιταλικες εκλογες καθως και προς το μεσημερι στα αμερικανικα futures.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσσος σπαθί, ντάμα καρώ, παπάς μπαστούνι και ρήγας κούπα

karaefthimiou23 είπε...

ΝΤεν έχει δίκτυ προστασίας σήμερα η μαντάμ...

Βαγγέλη ΙΝΤΚΑ,ΙΝΚΑΤ,ΣΕΝΤΡ,ΣΙΔΕ,ΣΩΛΚ όχι για Πάμε Στοίχημα όμως...

ΕΥΠΙΚ,τι αποτελεσματάρες θ'ανακοινώσει το καθαρόαιμο,με τρομάζει το ζωντανό χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Σωστός ο Νίκος,Σίλβιοοοοοοο άρχοντα άργησες να πάρεις μπρος...

Ωχ το μάτι μου...

νικος φαληρο είπε...

καλημερα κε karaefthimiou23.Ελπιζω ολα καλα σημερα για τον Η/Υ σας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή να μην δούμε και τα ευρωπαϊκά που ανεβαίνουν σήμερα?
Χτες ούτε -2% ενώ εμείς πάντα στην υπερβολή.

ΕΜΥ: Το νερό που έπεσε στην Αθήνα σήμερα ήταν όσο πέφτει σε 6 μήνες!

THE JUNIOR είπε...

ΛΟΙΠΩΝ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ EURO2DAY ΣΗΜΕΡΑ ,ΘΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.


καλυψα το μισο λαθος ,αν χθες ημουν και απο πανω θα εγραφα και κερδος

Ανώνυμος είπε...

καλημερα,κυριε karaefthimiou23 μην λέτε για ΕΥΠΙΚ γιατί στεναχωρείται το χανουμάκι που της έδωσε xo xo

michele είπε...

Ελα ΜΙΚΡΕ τι επαθες παλι..

michele είπε...

Ο ΟΤΕ βρηκε την στηριξη του και αντιδρα ,το βουνο εκτος συναγωνισμου

THE JUNIOR είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ

ειναι ακριβως ο οπαπ ,ου ρε κωλοπαιδα τι κερδος θα εχει ρε το 2017


εκτος αν τον παρουν για 2 χρονια και μετα τον φερουν πισω

michele είπε...

ο Οπαπ μονος του τα ειπε ρε συ..το 992 απο πανω και το 987 απο κατω.Για σημερα

THE JUNIOR είπε...

αν δεν σταματησουν τις μαλακιες

θα στειλω τετοια στοιχεια στον συριζα που θα γινει τις πουτανας με τον οπαπ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Τι εκτιμούν Alpha Finance και ΒΕΤΑ για τον ΟΠΑΠ

http://www.newmoney.gr/article/3710/ti-ektimoyn-alpha-finance-kai-veta-gia-ton-opap-me-vasi-tin-apokalypsi-toy-newmoneygr

THE JUNIOR είπε...

θα στειλω τον συριζα εκδρομη στην ιταλια

michele είπε...

Τι σ επιασε παλι με τον Συριζα? Κολλητιλικια βλεπω χαχα...
ΜΙΚΡΕ εχουμε μιλησει για την αλλοιωση της πραγματικοτητας μην τα ξαναλεμε..

michele είπε...

Εσπασε φυσικα το 987 και ηρθεν ο..ερωτας.970-967 η επομενη ζωνη.

michele είπε...

Μπαρμπα εχω τρομερα νευρα!!

michele είπε...

..σπανιως βεβαια συμβαινει αυτο χαχα

Unknown είπε...

-10 ο οπαπ,,,6.40.....Ε θα παρω μερικα να βοηθησω ,τα κακομιρα τα παιδια που πουλανε για να σωθουν

νικος φαληρο είπε...

προσοχη σε contrarian κινησεις.Να γυρισει πρωτα.

THE JUNIOR είπε...

τιποτα απλα ηθελα τον οπαπ κατω και επρεπε να σηκωσουμε σκονη

τωρα στο 6,35 να δουμε τι θα κανουμε


απλα το εβλεπα απο χθες του οπαπ

μπαρμπαλιας είπε...

κοιτα αφου δεν αναβηκε εκει...
δεν τον δινω τωρα
αυτα δεν κανουν καθε τρις καιλιγο;;;
αστους

karaefthimiou23 είπε...

Mε τέτοιο πτωτικό momentum και δεν βγαίνουν χαρτιά στα χαμηλά...

THE JUNIOR είπε...

τι να μας που οι δημοσιογραφοι

χθες ειχαν φωτο την μινερβα με τα λαδια σε κειμενο για την μινερβα με τα εσωρουχα


THE JUNIOR είπε...

αστους καρα


θα βγουμε τιε επομενες με 10αρες στα μικρα και θα καθαρισουμε και αν τα ξαναδουν

michele είπε...

Τα μικρα ειναι ενα ΑΛΛΟ χρηματιστηριο.Δικο τους.Αμα τους ξερεις και πως κινουνται..

karaefthimiou23 είπε...

Ασυγκράτητο το άλογο...

Unknown είπε...

Νικο μου φαληρο,με συνχωρεις,αλλα πηρα και λιγο ιατρικο,μην χτυπισω,και λιγο οτοελ,για να μπορω να παω μεχρι εκει,,,Εχω και ασφαλια στην ευπικ.......Και μαλιστα χτες,γραφτικα στον οτε και μου εδωσαν και τηλεφωνο MLS,λιγο ακριβουτσικο αλλα,πρωτο πραγμα,ΤΟ πρωτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κινητο τηλεφωνο....ΜΕ πειραξε η ητα της ομαδας μου εχτες αχ αχα

ThitaDelta είπε...

... οι πούστηδες, τζάμπα θέλουν να πάρουν τα assets της Ελλάδας

ποιός είπε για την κερδοφορία; ο βασικός ανάδοχος που θέλει να τον πάρει τζάμπα ...

και τα πληρωμένα, παπαγαλάκια σιγοντάρουν...

και οι άλλοι οι κοιμισμένοι, κοιτάνε σα μοσχάρια, αντί να βγουν και να πουν κύριοι ο ΟΠΑΠ πωλείται με πλαφόν τα 20 ευρώ και όποιος γουστάρει να πλειοδοτήσει...

στ' αρχίδια τους βέβαια, αφού έτσι δεν βγαίνουν μίζες ...

ThitaDelta είπε...

... εδώ η παρουσίαση

http://www.ase.gr/content/gr/announcements/companiespress/press.asp?press_id=163431

michele είπε...

Μην αρχισουμε παλι τα ιδια..Δημητρη δεν γινονται οι δουλειες ,τοσο ειναι κι οποιος γουσταρει..απλα οπως ολα τα χαρτια εχει κι αυτος τα τεχνικα του σημεια..και πρεπει να χωνεται.Βλεπεις σε καθε χωσιμο ,ανεβαζουν το ποσοστο τους καποιοι

νικος φαληρο είπε...

βγαινω περιξ νοτιων προαστιων για εργασια.Θα ενημερωσω για κατασταση αμα τη επιστροφη μου.Καλη συνεχεια φιλοι.

michele είπε...

Καλη δουλεια Νικολα!
Και για να πουμε πως γινονται οι δουλειες ,θυμηθειτε πως πηγε στα 20 τοσα ο ΟΤΕ ,και πως πουληθηκε ..τοτε βεβαια ημασταν και πιο..ανετοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διάβασα για όρχεις και θυμήθηκα την έκκληση του άλλου όρχεος προς Ομπάμα να παρέμβει, αφού πρώτα κατέστρεψε την χώρα
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63786857

Andreas D. είπε...

Ο πωλητής στην ΓΕΚ, αν θέλει ας κατέβει λίγο πιο κάτω...

michele είπε...

Από Τούρκικα μέσα ακούστηκε ότι η TURKCELL ενδιαφέρεται για την GLOBUL. Καλό νέο για ΟΤΕ

απο το χρηματιστη Τακη Ζαμανη

THE JUNIOR είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ TALK & BUY

ΒΑΓΓΕΛΗΣ αγορασε ιατρικο
MLS ποσοτητα τιμη
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤ 1000
MLS MARKET 1000 ΕΙΠΑΤΕ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑΙ
MLS βαγγελη εχεις λεφτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι αυτό για τους όρχεις που κυβερνάνε τώρα...


http://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82---eikona--101550127.html

Unknown είπε...

Τρομερο εργαλειο ΜΙΚΡΕ,,,,,ετσι και πιασει αυτο,..Τι μηλα αμερικανικα μου λες,τι κορεατικα,σκονη θα τα κανει ολλα...Ειναι και Σαλονικιο Καρα,,,απο το Δε με λες βγηκε το Μ L S

karaefthimiou23 είπε...

Bρε τι γίνεται,τα άλογα είναι ασυγκράτητα...

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα οταν βρεχει μαζευε ...ελεγε η μανα μου οταν πεφτει μαζευε ...λεω εγω τωρα ....

michele είπε...

Χαχα τρομερο του Βαγγου δε MLS ..χαχα

Andreas D. είπε...

Το ΦΡΙΓΟ στο 5,25 πως σας φαίνεται?

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους

ΓΙΑΝΝΗ μάλλον στην ΕΥΠΙΚ αναφέρεσαι δεν σε προβληματίζει το χθεσινό της κλείσιμο ??

karaefthimiou23 είπε...

Kαλημέρα Βαγγέλη,καλημέρα Γιάνναρε.Στην ΕΥΠΙΚ βλέπω ότι και με πίεση δεν βγαίνουν χαρτιά,πιθανότατα τα παίρνουν απ'τους μικρούς.Τι να με προβληματίζει τι έκανε χθες,όταν σε 1 μήνα θα λαλήσουν όλοι. Λέω εγώ τωρα...

karaefthimiou23 είπε...

To 1.42 είναι το επίπεδο για τη μετοχή.

giannhs kon είπε...

Δεκτo Ευχαριστώ

karaefthimiou23 είπε...

Όχι,μη το δέχεσαι χαχα Είμαι υποκειμενικός εκεί,μπορεί να κάνω λάθος.

ThitaDelta είπε...

... ΟΠΑΠ exhaustion κεράκι, πανομοιότυπο με 14 Ιανουαρίου ...

... πήρε δύναμη και από τον 50ρη

michele είπε...

Το σημερινο( προσωρινο η μπορει και οριστικο) χαμηλο ,εγινε 2 ποντακια πανω απο την κοκκινη Χ του χθεσινου γραφηματος..ολα ζωγραφιστα

Unknown είπε...

Ιωαννη Κον,στο 1.28,1.30,περναει η γραμη τασης,αρα γιατι προβληματιζει ???

ThitaDelta είπε...

... έτσι έτσι Μιχάλη

εσύ δεν σχεδιάζεις ... ζωγραφίζεις, χεχε

THE JUNIOR είπε...

ακομα εχω νευρα με τα κουταβια

σκουπα προς το κλεισιμο
θετικη η αμερικη
ολα καλα στην ιταλια
θετικα ολα τα ανατολικα δευτερα

και να δω τα κουταβια που σορταραν στις 1000 μον

αποπληθωρισμος στην ελλαδα
γελουσαν και με αυτο οταν το ακουγαν

michele είπε...

Αν καποιος θελει προσωπικες κοντρες χωρις ονοματα και με αλλαγες στο λογαριασμο του να ασχοληθει με κατι αλλο

THE JUNIOR είπε...

καρφι για ιαπωνικο μοντελο
η ελλαδα

michele είπε...

Δεν τρακαρε στο 987,καβαλησε και λιγο..για ΟΤΕ επληροφορηθημεν κατι στο σχολιο 12.23.Μπορει να παιζει ρολο ,μπορει και οχι,αλλα ο ΟΤΕ τραβαει

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΗ εγώ θα την προτιμούσα η πολύ πιο πάνω η πολύ ποιο κάτω χαχα εκει με σκιάζει

michele είπε...

Χτες,παρα το πρωτοσελιδο του ΛΕΩ,ουδεμια ανοικτη πωληση διεξηχθη. ΧΑΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιος είναι ο ΤΙ ΕΙΠΕΣ βρε παιδιά και γιατί τον τον σβήνουμε??

ThitaDelta είπε...

... να ρωτήσω κάτι

την διαλύει και την πουλάει κομμάτι - κομμάτι, που είναι το καλό, οέο;

giannhs kon είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ για αυτό ρώτησα μη δούμε καμία επίσκεψη προς τα εκεί χαχα

michele είπε...

Δεν μας λεει ποιος ειναι.Τον σβηνουμε γιατι τα εχει βαλει με καποιον που αποκαλει χανουμακι.Οπως σβηνουμε τον μαγο που τα βαζει με Καρα ,με Φασο ,με μενα με σενα Πανο.

karaefthimiou23 είπε...

Tην έκανε σήμερα την επίσκεψη με 7 κομμάτια χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ποιος είναι και ποιο είναι το χανουμάκι!

Unknown είπε...

Μικρε φταιω εγω τωρα να παρω τα ταληρακια μου τα πρωινα μου,ασε καλητερα να παω καμια βολτα,..Γιατι τωρα σεταρωνται και ξεκινανε τα χαρτια της (((περιφεριας))

THE JUNIOR είπε...

βαγγελη

χαρτι δεν θα βρουν απο 20 εκ στα 70
ασε καρφι θα δουμε τα 1200

Ανώνυμος είπε...

Kαλα ΕΥΠΙΚ +5,97 μετα το 1,35 επομενος σταθμος 1,42

THE JUNIOR είπε...

με υπογραφη και τα 2,8 δις για την δοση

THE JUNIOR είπε...

theo

για ιτρακατ τι λες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ρε ΤΙ ΕΊΠΕΣ δεν μαζεύεις τα κουβαδάκια σου να πας στην δίπλα παραλία να παιξεις με το άλλο σου όνομα?
Άντε παλικάρι μου...

karaefthimiou23 είπε...

Έκανε και το 970... Μπορούμε να πάμε στο νούμερο του Μικρού ως την παρέλαση ή στο περίπου εκεί...?

THE JUNIOR είπε...

ακομα πονοκεφαλο εχω απο τα νευρα

THE JUNIOR είπε...

θα εχει και τραπεζες μεσα αυτην την φορα

φτου,φτου τι λεω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα βρε βλάκα ΤΕΟ ξεκουμπίσου επί τέλους!

kostasΠειραιας είπε...

Kαλημερα σε ολους. Σκετη....Kinder εκπληξη η πορεια σημερα. Για να μαζευομαστε ολα τα χανουμακια να δωσουμε παρουσια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστα.

Για όσους πιστεύουν ακόμη στα "μοντέλα" της αποτυχίας που έχουν επιβάλει και εδώ.

http://www.capital.gr/News.asp?id=1736405

ΠΑΝΟΣ είπε...

22 Φεβρουαρίου 1928 γεννήθηκε ο Γρηγόρης Αυξεντίου.
85 χρόνια σήμερα...

michele είπε...

Τωρα θα παρατηρουμε το 992,( και το 987)δεν εχει κριθει ακομα αν ΧΘΕΣ ηταν παγιδα πωλητων η ΣΗΜΕΡΑ ειναι παγιδα αγοραστων

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1736364

Unknown είπε...

Μπραβο Πανο μου ,ετσι,με τα πατριωτικα μας...Ηρωας με ολην την σημασια...Εκει που εταχθηκε ακλονητος....------

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτά είναι στην αρμοδιότητα του ΑΡΤ Βαγγέλη αλλά δεν τον βλέπω τελευταία και του πήρα την δουλειά...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Mία απορία
Το διάγραμμα στην αρχή ποιάς εταιρείας είναι?

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1736573

μπαρμπαλιας είπε...

καθε 10-15 μερες...
εχουμε διανομη του ΟΠΑΠι...
στα χαμηλα...
για να παρουν τα τσιτσεστερ ...
και τα αλλα κοληταρια...
μας πηρατε,μας πηρατε,
φλουρι κονσταντινατο
σας πηραμε,σας πηραμε
βαρελι χωρις μπατο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Της ΕΤΕ Κώστα!!!

michele είπε...

Kωστα ειναι της Τραπεζας Ελλαδος απο ξενο site ,o τελευταιος σχηματισμος δεν σου μοιαζει σαν αετος με απλωμενα φτερα?? η και HAWK

μπαρμπαλιας είπε...

και που παει η κυρια;;

michele είπε...

H κυρια πρεπει να περασει υο 17,80 κατ αρχην.Οπως φαινεται και στο γραφηματακι αυτο ΟΤΑΝ η κυρια πει να φυγει ΔΕΝ αστειευεται.Ετσι θα γινει και την επομενη φορα

michele είπε...

το*

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://www.bankwars.gr/2013/02/%ce%a0%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%97%ce%93%ce%91-%ce%95%ce%92%ce%96-%ce%9d%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BankWars+%28Bank+Wars%29

michele είπε...

Γιαννη το ποταμι δεν γυριζει πισω,ας σκουζει οποιος θελει ...

νικος φαληρο είπε...

επεστρεψα φιλοι. Στις περιοχες που κινηθηκα προσπαθουν να ξαναμπουν σε κανονικους ρυθμους.Καλλιθεα , Μοσχατο, Πειραιας (καστελλα).Δεν ειδα κινηση ισως λογω της ωρας ή των περιοχων.

michele είπε...

Eιχε πολυ νερο και κει φανταζομαι Νικολα..

michele είπε...

Η ibg ( χρηματιστηριακη της Μαρφιν) λεει οτι ο 4ο τριμηνο του Φουρλη θα ειναι θετικο,αλλα το ετος θα κλεισει αρνητικο.

TheHawk είπε...

χαιρεται κ παλι..τι ωραια ειναι οταν λειπεις...δεν βλεπεις το -10% αλλα μονο -4%...κ το χαρτοφυλακιο σε μια καλη κατασταση απο την χειροτερη που ηταν...
Βεβαια για να φτιαξουν αυτα που χαλασαν θελουμε χρονο...κ υπομονη...

Καρα κανενα προλβημα?Ενεργο σε βλεπω..

Ελπιζω το ραντεβου μου να πηγε καλα τελικα..Θα ξερω την επομενη..υπομονη κ εδω..

karaefthimiou23 είπε...

Aντώνη καλά προς το παρόν.Εν αναμονή των δικών σου νέων,των σπουδαιότερων.

Η αγορά το χρέος της το έκανε,γύρισε.Τώρα είναι η σειρά του χρήματος νς δείξει τις δικές του προθέσεις.

michele είπε...

Αυτο μετραει Αντωνη..το χαρτοφυλακιο θα παει νομοτελειακα εκει που πρεπει με τα πανω του και τα κατω του

νικος φαληρο είπε...

ναι ειχε ακομη αρκετο νερο.Η βροχη προς ωρας εχει σταματησει

μπαρμπαλιας είπε...

ο...Μικρος μας Γιαννης...
δινει ρεστα στο αλλο
απολαυση
και ιδιαιτερα αμα τον πιασεις με νευρακια...

μπαρμπαλιας είπε...

Ιεραξ...
ευχομαι
γιατι μετρας...

michele είπε...

+2,15% ο Γαλλος..

νικος φαληρο είπε...

καλη επιτυχια κε Αντωνη.

michele είπε...

Ο κλαδος υγειας με πρωτοπορο το Ιασω σε πολυ καλη μερα.Για οσους ψαχνονται.. προφανως θα παρουν,"κουρεμενα" βεβαια το cash που τους οφειλεται

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη εύχομαι τα καλύτερα φίλε.

ΣΕΝΤΡΙΚ πάρε τρία κι άλλα τρία κι άλλα τρία από μένα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με την ανάλογη κίνηση του χεριού βέβαια...

michele είπε...

ελπιζω να προλαβαν οι πιο τολμηροι.Για τον κλαδο λεω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αχνοφαίνεται το χιλιάρικο...

TheHawk είπε...

γιατι..τι εγινε στον χωρο της υγειας?

karaefthimiou23 είπε...

Οι Γάλλοι ραλάρουν γιατί θα κάνουν μπίζνες με εμάς.Παραδεχτείτε το επιτέλους,είμαστε οι σηματωροί παγκοσμίως χοχοχο

TheHawk είπε...

Σας ευχαριστώ...πολλοι ομως αξιζουν..αλλα δεν υπαρχει ζητηση πλεον...

Andreas D. είπε...

Για πάμε...

michele είπε...

Υψηλο ημερας!

TheHawk είπε...

κοπιαρω σχολια μου..

ΓΔ Προτιμω να μην δοκιμαστει η αντισταση μας...απο το να γινει με αποτυχια...
ΓΔ Ας κλεισει αυριο που θα ειναι κ λιγο πιο ψηλα ο δεικτης..Δεν ξερω εαν αυτο που λεω βγαζει νοημα..

Unknown είπε...

Ιεραξ κοιτα σχεδιαγραματα,ξεκινησαν οι ανθρωποι για πανω,...προλαβαινεις

TheHawk είπε...

Γεια σου φιλαρα μου Βαγγελη...το καλυτερο παιδι (ναι ναι...ολοι εισαστε καλα παιδια)

TheHawk είπε...

ΔΕΗ κ ΜΕΤΚ αψογη αντιδραση..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Υπουργείο Υγείας: Εγινε λάθος!...στο κούρεμα των ιδιωτικών κλινικών


Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν αλλαγές στην Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, σχετικά με το κούρεμα στις ιδιωτικές κλινικές που είναι 8%.


Πηγή:www.reporter.gr

TheHawk είπε...

ΥΓΕΙΑ πανω απο 0,625..αλλιως δεν ενθουσιαζομαι..

THE JUNIOR είπε...

ηρθε ο ταυρος σε υαλοπωλειο

michele είπε...

Ξεκουμπωσες τωρα απο κει και τωρα θα εισαι cool ΜΙΚΡΕ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα το ακριβές λινκ?

THE JUNIOR είπε...

τι cool με τις μουλαρες

ουτε μια φορα δεν δινουν παρων

ου ρε καλυτερα σε μικρα

νικος φαληρο είπε...

Ενημερωτικα για τις ιταλικες εκλογες. http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1734906

Ανώνυμος είπε...

Αν Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.

michele είπε...

Το 1002 λογικα δυσκολευεται.. την πιο σημαντικη κινηση της ημερας ο ΟΤΕ απο γενικοτερη ,οχι μονο τεχνικη,αποψη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

http://www.reporter.gr/component/k2/item/218423-Ypoyrgeio-Ygeias-Egine-lathos-sto-koyrema-twn-idiwtikwn-klinikwn
ΚΑΙ απο χθες

http://www.reporter.gr/component/k2/item/218391-Me-koyrema-8-anti-50-oi-ofeiles-toy-EOPYY-stis-klinikes

TheHawk είπε...

ΕΥΔΑΠ Δεν γκρεμοτσακιστηκε..ειναι πιο κοντα απο αλλες για να ξαναφτιαξει γρηγορα...
ΦΡΛΚ Κατι παρομοιο με ΥΓΕΙΑ αλλα πιο πισω..ελαφρο range..
ΦΦΓΚΡΠ Βαρυχαρτί..κρατάει..
ΣΕΝΤΡ Οχι κλεσιμο κατω απο τα τρεχοντα επιπεδα..αλλιως προβλημα
ΕΛΛ Οχι κάτω απο 16,07..θα μας τα κανει μανταρα

michele είπε...

Ωραια η αναλυσουλα για τα Ιταλικα..τις προβλεψεις μου τις εχω δωσει ,να δουμε

TheHawk είπε...

ΔΕΗ Σε σημαντικη αντισταση πλεον..εαν αποτυχει...Το φοβαμαι...

michele είπε...

Αυτα τα "λαθη" Κωστα μην τα πολυπιστευεις.Ο καθενας απ τη μερια του τραβαει το σχοινι και Ο,ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπερδεμένα μας τα λένε Κώστα!
Ευχαριστώ πολύ.

TheHawk είπε...

ΣΙΔΕ Κ αυτη, δεν θελω να χασει τα τρεχοντα επιπεδα..βρισκεται σε range..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πάνο το σωστό το είπε ο Michele 4:07

Unknown είπε...

Καρα την Κ Λ Μ,καλλα την πατε,

michele είπε...

Ποια την αεροπορικη?? χαχα καλα παιδια και οι κλουκινολαππες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα παιδες,michele παρε οποτε μπορεις

Unknown είπε...

Ναι ναι η μικρη ολανδεζα,,,δεν το ξερω το παιχνιδι τους αλλα,σχεδιαγραματικα,,κυριοι...

TheHawk είπε...

FTASE Κερι 13 Νοεμβριου...Κερί 22 Φεβρουαρίου..Γνωμες...?

αν κ νωρις ακομα...

michele είπε...

Εκεινο ηταν στα ορια της γραμμης τασης ομως ε??

TheHawk είπε...

κ σημερα στην στηριξη των 325....

THE JUNIOR είπε...

γερακι την σιδενορ την ξεπουλαει η
παρεα

αν κρινω απο αυτα που ακουω κατι λιγα εμειναν

οποτε ποιος αλλος να πουλησει

TheHawk είπε...

χωρις βεβαια να προσπαθησω να πεισω οτι απο αυριο ολα αλλαζουν...
απλως παρατηρω....ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Κ ΕΣΕΙΣ..

THE JUNIOR είπε...

εχουν και νευρακια γιατι περιμεναν πιο μεγαλη πτωση

θα τους φιαξει ο στασινο

μπαρμπαλιας είπε...

η ΑΛΦΑ εχει τα χαλια της...
οχι οτι οι αλλες ειναι καλυτερες...
περασμενα..ξεχασμενα

THE JUNIOR είπε...

ειναι που ειναι η σιγουρη ιδιωτικη

νικος φαληρο είπε...

ftse ενωση υψηλων φεβ 2012 και οκτ 2012 και προεκταση δεξια.Για το που πρεπει να ειναι το κερι ερχομενης δευτερας.

νικος φαληρο είπε...

φυγε απο εδω παλιανθρωπε.ΑΣΕΑ

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι είναι Νίκο,336-337,αυτό που έσπασε χθες.Επιβεβαιωμένη διάσπαση θεωρείται συνήθως στη 2ή ή 3η συνεδρίαση,έχει 1-2 μέρες περιθώριο να επανέρθει.

νικος φαληρο είπε...

ftse ενωση χαμηλα 2012 ιουνιου νοεμβριου δεκεμβριου.

TheHawk είπε...

εγω ειπα κατι....

karaefthimiou23 είπε...

Κι αυτό το κάτι παίζει κύριε Αντώνη μας,η μαριά γαιδούρα,ε...σκιά ήθελα να γράψω...

Unknown είπε...

Ναι ιεραξ,,,μπραβο ματι,,,Αλλα μου φενεται οτι αυτες οι δυο γραμουλες δεν ειναι παραλληλες αλλα θα ενωθουν καπου

karaefthimiou23 είπε...

Η διαφορά βέβαια είναι το πτωτικό χθεσινό χάσμα αλλά οι μάφιες όλα τα γιατρεύουν...

π.χ μια Fitch ...

TheHawk είπε...

γερακισιο ματι...μιλαμε για σκανερ...

νικος φαληρο είπε...

υψηλης αναλυσης το σκανερ σας κε Αντωνη.Ευχαριστω

karaefthimiou23 είπε...

κύπρου χοχοχο

μόνο 3 δις ακόμη κεφάλαια και 1-2 reverse split χοχοχο

ε ρε τι σφαλιάρες έχουν να πέσουν χοχοχο

Unknown είπε...

Αυτην την αβε πως την βλεπεις ιεραξ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 221   Νεότερο› Νεότερο»