Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..
ΚΑΙ
ΒΑΝΚ RUN..(ενδιαφέρον)..

Σημαντικη η πορεια της μετοχης απο τα χαμηλα των 1.13 ευρω εως τα υψηλα των 8.28. Η μεγαλυτερη ευκαιρια του τελευταιου οκταμηνου ,την οποια ειχαμε επισημανει με την ρηση " Το φθηνοτερο χαρτι παγκοσμιως" στα τελη Μαιου του 2012.
Η μετοχη διορθωνει απο τα υψηλα της εντος του πτωτικου λευκου καναλιου ΤΡ ,διασπωντας και την γραμμη λαιμου του σχηματισμου διπλης κορυφης στα 6,25 ευρω,καθως και τον εκμο 100 ημ κατα τη διαρκεια της χτεσινης συνεδριασης.
Υπαρχει πιο κατω πληθος στηριξεων :
1)Ασθενης στηριξη που ομως λαμβανουμε υποψιν στη ζωνη 5.70-5.82
2)Η γραμμη Κ1 γραμμη λαιμου ( με ενδοσυνεδριακο της 29/10/12) και η πλαγοανοδικη γραμμη τασης Β στη ζωνη των 5,57-5,60 ευρω
3)Η γραμμη Ι που συμπιπτει με την Κ2   στα 5,17 ευρω.

Αντιθετα: Αμεση επαναφορα πανω απο τα 6,25 και κυριως πανω  απο τα 6,82 που οριζουν και την ζωνη συναλλαγων Χ θα σημανουν αντιστροφη της βραχυπροθεσμης πτωτικης τασης της μετοχης και η επαναπροσεγγιση των υψηλων θα ειναι θεμα ελαχιστου χρονου.

.............................................................................................................................

ΒΑΝΚ RUN..  12 MAIOY 2012.


Το παραμυθάκι μας ξεκινάει κάπως έτσι….

Κάποτε υπήρχε ένα εύρωστο και δυνατό τραπεζικό σύστημα στην βλακονησίδα που λέγεται Κύπρος. Για κάποιον λόγο η μικρή, ασήμαντη και ταλαιπωρημένη αυτή χώρα έπεισε πολλές εταιρίες ξένων συμφερόντων να εγκατασταθούν στο νησί και να φέρουν τα λεφτά τους. Η κίνηση απογειώθηκε όταν ο χογλακόροτσος μπήκε στην Ευρωπαϊκή ένωση και στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και έθεσε τον εταιρικό του φόρο στο 10%.

Τότε έγινε το έλα να δεις. Πανικός στην βλακονησίδα. Το μαύρο χρήμα έρεε στην οικονομία άφθονο. Μαύρα κατάμαυρα λεφτά έρχονταν από Ρωσίες Λετονίες, Ουκρανίες και άλλες δημοκρατικές χώρες. Πλένονταν καθαρίζονταν ξυριζόταν γυαλίζονταν από τις Κυπριακές τράπεζες με την βοήθεια κυβέρνησης λογιστών και δικηγόρων και ήταν πλέον έτοιμα για ανακύκλωση στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι κάτοικοι της βλακονησίδας έγραφαν στα τεράστια τριχωτά τους παπάρια όλες τις προειδοποιήσεις των Ευρωπαίων για το λεγόμενο money laundering. Τι λένε ρε οι βλάκες. Σιγά, τι θα πει μαύρο χρήμα.

Έστησε λοιπόν το uber νησί της μεσογείου όλη την οικονομία του σε αυτό το ψέμα. Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της βλακονησίδας ήταν πλέον δικηγόροι, λογιστές, τραπεζικοί. Όσοι από αυτούς βαριόντουσαν να δουλέψουν ήταν κυβερνητικοί, ενώ οι υπόλοιποι εγαλεύκαν τουρίστες ή έπαιζαν τους developers. Το χρήμα έρεε άφθονο. Το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων κυκλοφορούσε πλέον με γερμανικά αυτοκίνητα και ύφος κόντε ρεπανάκια.

Οι Κύπριοι άντρες είχαν λύσει πλέον όλα τους τα σοβαρά προβλήματα και το μόνο που  είχε απομείνει ήταν οι τρίχες. Ο Κύπριος άντρας κυβερνητικός, τραπεζικός, δικηγόρος, λογιστής μη έχοντας να ασχοληθεί πλέον με βιοποριστικά θέματα κήρυξε ιερό πόλεμο κατά της φύσης και της τρίχας με όπλο την χαλάουα και το λέιζερ. Επίσης δεύτερο του σπίτι έγινε πλέον το γυμναστήριο και το σφίξιμο μέχρι πορδής.

Η Κύπρια γυναίκα από την άλλη συγκεντρώθηκε αποκλειστικά στο αιδοίο της. Ξαλαφρωμένη και αυτή από όλα τα βιοποριστικά προβλήματα της έκανε το ξύρισμα επιστήμη. Χωρίς τρίχες, με ολίγη, με γραμμή, με καρδούλα, κωλοτρυπίδα bleach και πάει λέγοντας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Επίσης η μικρή-μικρός Κύπρια-Κύπριος σπουδασμένη-ος 25άρης χλιδάνεργος κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο που του αγόρασε ο μπαμπάς ενώ παραπονιόταν γιατί τάχα δεν βρίσκει την δουλειά που θέλει. Ποία είναι αυτή; Μα φυσικά κάποια από τις πιο πάνω που αναφέραμε. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν προσβολή για την μικρή-μικρό Κύπρια-Κύπριο σπουδασμένη-ο 25άρη.

Άλλο φρούτο που άνθισε την τελευταία δεκαετία ήταν φυσικά και οι μικροί καυλιτέχνες που πέρασαν και αυτοί μια τεράστια περίοδο άνθησης. Αυτούς τους μικρούς ατάλαντους με το ζόρι καυλιτέχνες τους οποίους σπούδασε ο μπαμπάς στο εξωτερικό και γύρισαν στην Κύπρο διψασμένοι για κουλτούρα και καθόλου άγχος αφού θα τους ταίζει έτσι και αλλιώς ο μπαμπάκης μια ζωή.

Ήταν όλοι τους πλέον άρχοντες. Έγιναν μάλιστα και ρατσιστές. Η Κύπρια φυλή έπρεπε να μείνει καθαρή. Όλοι αυτοί οι λευκοί ευρωπαίοι Κύπριοι δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν με τους σκουρόχρωμους μη Ευρωπαίους αλλά και ούτε και με τους φτωχούς ανατολικοευρωπαίους. Παρόλα αυτά είχαν όλοι τους μια σκουρόχρωμη Φιλιππινέζα να τους υπηρετεί, ένα Ρουμάνο να τους χτίζει το σπίτι, ένα Σριλανκέζο να τους ξεσκατίζει τον γέρο τους και μια Μολδαβή να τους παίρνει τσιμπούκι τις Κυριακές.

Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Στην βλακονησίδα βγήκε πρόεδρος ο αρχι-κομμουνιστής ο οποίος φρόντισε να επισπεύσει την διαδικασία διάλυσης. Όλα τα σκατά που μάζεψαν οι πιο πάνω «επαγγελματίες» αλλά και το σάπιο σύστημα που έστησαν οι προκάτοχοι του ξαφνικά αποκαλύφτηκαν. Ήταν που ήταν όλα χτισμένα στην άμμο τους έδωσε ο κομμουνιστής πρόεδρος-νίντζα μια αριστερή κλωτσιά με τις Εσέλ κλάτσες και το παπουτσάκι-γαλόσια και τα έκανε όλα μαντάρα. Διαλύθηκε το μικρό συννεφάκι του Κύπριου-Κύπριας και ξαφνικά είναι όλα διαφορετικά.

Ο Κύπριος κυβερνητικός νιώθει την απειλή της μείωσης μισθού. Ο τραπεζικός-δικηγόρος- λογιστής νιώθει την απειλή της απόλυσης. Ο developer είναι ήδη άνεργος ενώ οι απόλυτες εταιρίες, οι Κυπριακές τράπεζες, βρίσκονται πλέον στο χείλος του γκρεμού.

Η επόμενη σελίδα της ιστοριούλας μας έχει τίτλο Bank run. Εκεί όπου καταρρέει μια τράπεζα γιατί όλοι οι καταθέτες τρομοκρατημένοι ζητούν ανάληψη των χρημάτων τους ταυτόχρονα.  Και το βιβλίο κλείνει με την χρεοκοπία της τράπεζας και με τους καταθέτες αγανακτισμένους να χάνουν τα λεφτά τους. Θα τους σώσει όλους η κυβέρνηση λένε οι ειδικοί. Αμ δε λέω εγώ.

Η ιστοριούλα με την Northern Rock δεν είναι μακριά. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά στα δύο παραμύθια. Στο δικό τους παραμύθι το Ηνωμένο Βασίλειο είχε την οικονομία αλλά και την ράχη να την σώσει. Στο δικό μας όμως η μικρή και ασήμαντη βλακονησίδα ούτε τον εαυτό της δεν μπορεί να σώσει.

Λέτε να το δούμε και αυτό; Ποιος ξέρει μπορεί. Τίποτε δεν είναι πλέον απίθανο.

Τέλος του παραμυθιού. Καληνύχτα σας.

Πηγη: cyprus-critics.blogspot.gr


194 σχόλια:

kostasΠειραιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kostasΠειραιας είπε...

Kaλημερα σε ολους. Απο τη μικρη γνωση που εχω για τη βλακονησιδα μας -παραλιγο 2η μητερα πατριδα- η αληθεια ειναι οτι της ταιριαζει η περιγραφη που της αποδοθηκε, με απιστευτη ακριβεια.

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα καλημέρα,

καλημέρα Γιάννη

profit είπε...

Μερα καλη και ομορφη
Τι βλεπεις σημερα Δημητρη

ThitaDelta είπε...

... ταλαιπωρίας συνέχεια για τραπεζικές και αυτές που ήδη έδειξαν την αδυναμία τους

... δειλό ξεκίνημα με αναμέτρηση δυνάμεων και στη συνέχεια έντονη αντίδραση για τις λοιπές

THE JUNIOR είπε...

Αρχιεπίσκοπος: Η περιουσία μας στη διάθεση του κράτους,,,, θα συμβάλουν όλες οι μητροπόλεις και μοναστήρια


αλλο η κυπρος αλλο η ελλαδα
σε πολλα πραγματα


THE JUNIOR είπε...

ιωαννου εσυ ,ο ανδρεας και ο μπομπολας στην δυτικη μακεδονια

THE JUNIOR είπε...

Με αποχώρηση απειλεί η Eldorado Gold

-τα 1000 που να τα βαλω αλεξη
-στον οαεδ
-τα αλλα 1000
-καλα καβονται στον οαεδ

THE JUNIOR είπε...

το κακο με την κυπρο ειναι οτι εκανε καποιους να κελαηδουν


πρωτη απαντηση ειναι οτι οι τραπεζες θα ειναι κλειστες μεχρι τις 26 για αρχη

πραγματικα θελω οσοι κελαιδουν να εχουν δικαιο αλλα δεν ξερω ποσο λαικη ειναι μια λυση του τυπου να παρουμε ολα τα λεφτα απο τα ταμεια για να μην κουρευτουν οι μεγαλοκαταθετες με 10%

THE JUNIOR είπε...

Μιλώντας στο Mega, ο κ.Χάσικος, τόνισε ότι ότι έπειτα από επικοινωνία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών της Κύπρου με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μετά την καταψήφιση της απόφασης του Eurogroup, έγινε γνωστό ότι η τρόικα δεν δέχεται σχέδιο Β για τη διάσωση της Κύπρου και οι τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή «δεν θα ξανανοιξουν>> newmoney.gr


για 5 δις που τα μισα θα ηταν ξενων
μπηκαν σε μπελαδες

και τα 5 δις να βρουν δεν αλλαζει τιποτα στα βασικα σημεια του μνημονιου

τετοια βλακεια μονο αν εχεις σκοπο να βαλεις τους ρωσους μεσα χωρις αντιδρασεις μπορεις να κανεις

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα..
το παιχνιδι ειναι για πολλα δις
και περαν απο εμας...
απλα ακολουθουμε...
τωρα ,το να τσαμπουκαλευεσαι...
αφου την εχεις κανει ...
το θεωρω το λιγοτερο λαθος ...
μπορουσαν να διαπραγματευτουν τα ποσα κουρεματος και τα ποσοστα...
δλδ αν εχω κατα ελαχιστον 500 χιλ απο αερα πατερα δραστηριοτητες-σημαντικο-...
και μου πουνε 10% διαπραγματευσιμο...
δεν ξερω...
σε λιγο οι αλλαλαζοντες υπερ του ΟΧΙ θα φωναζουν για τα λεφτα τους...
και εκει θα γινει το γαλα μαυρο.
φυσικα δε σημαινει οτι συμφωνω με την τακτικη της γερμανογκανγστερικης τακτικης
και των εκβιασμων...
αλλα εκει κατω ειναι εξοχως μπλεγμενα τα πραματα γεωπολιτικα.
και αυτο να ψαξουμε να βρουμε
και οχι τα 5-7 δις
τωρα ειναι και πολλα "παιδια"δικα μας ...
με πολυ μαυρο εκει κατω...
και πολλοι ισχυροι...δεν θελουν
να βγουνε μπατσα-φορα...
και φυσικα ειμαι τελευταιος που θα λυπηθω για δαυτους ...
εμενα ποιος με λυπαται που χθες -και μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση-θα χανω τον αμμο της θαλασσας;

μπαρμπαλιας είπε...

...τωρα και εκ των υστερων..
πολλοι ειπαν για το οχι του Τασου στο σχεδιο Αναν..
η ιστορια επαναλαμβανεται
εκ των υστερων βεβαια...
τι ωραια να την λεγαμε Σλαυβομακεδονια και να καθαριζαμε...

THE JUNIOR είπε...

μπαρμπαλια
η αλητεια τις τροικας ειναι αλητεια


αλλα για τους τοκους 1 χρονου να μπαινεις σε τετοιο λουκι

δηλαδη και ακρη να βρουν ,το υπολοιπο σχεδιο θα ειναι ενταξει.
θα φανε ολο το σχεδιο και κολλησαν σε αυτο

THE JUNIOR είπε...

γιατι ψαχνουν για 5 δεν ψαχνουν για 15,αρα τα αλλα ειναι ναι


οσο για την ελλαδα αλλο 5 αλλο 300
δεν υπαρχει τιποτα κοινο ,ε ρε και να ειχαμε 10 μερες εδω κλειστες τραπεζες

μπαρμπαλιας είπε...

συμφωνωσε Μικρε...

μπαρμπαλιας είπε...

βαζω στοιχημα...
οτι δεν προκειται να ακολουθησουμε την ευρωπη και την ασια στα πανω...

THE JUNIOR είπε...

οσο οτι θα βαλει μυαλο η τροικα

μα μονο η ιταλια εμεινε

ρε μπας και εβαλε την κυπρο μπροστα
η τροικα για να μην παει σκληρα στην ιταλια

μπαρμπαλιας είπε...

η...προσυνεδριαση δειχνει
οτι εχουμε παρει φορα...κατηφορα...

karaefthimiou23 είπε...

Kαλημέρα στη παρέα.Η Κύπρος βρίσκεται στο σημείο που ήταν η Ελλάς με τον ΓΑΠ και το δημοψήφισμα.

Καραγκιοζιλίκια μεγάλα ακούγονται,τα οποία περιγράφει άπταιστα το blog του κυπρίου που παρέθεσε ο Μιχάλης.

THE JUNIOR είπε...

kara

αυτοι τουλαχιστων λενε οτι εχουν αεριο

εμεις λεγαμε απο το βημα οτι δεν εχουμε

ελπιζω να βρουν λυση μεσα απο τα οικοπεδα

karaefthimiou23 είπε...

Αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς Μικρέ.Εδώ υπήρχαν φωνές που προειδοποιούσαν,εκεί όλη η Κύπρος είναι ΓΑΠ,δυστυχώς...

GIANNHS006 είπε...

Καλημερα στην παρεα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάννη.

GIANNHS006 είπε...

Γεια σου Καρα.

ο dwk είπε...

…καλημερούδια…
…πραγματικά! «…το κακο με την κυπρο ειναι οτι εκανε καποιους να κελαηδουν…»
…εμείς συνηθίσαμε τρία χρόνια να σκύβουμε το κεφάλι…
…ας αναζητήσουμε τους Έλληνες στην Κύπρο…

THE JUNIOR είπε...

ενταξει

αλλο να γλυφεις την γερμανιδα
και αλλο να γλυφεις τον ρωσσο

βραδυ πηγαν για 2,5 δις

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Θόδωρε.

Πόσοι γνωρίζουν άραγε ότι ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών,ο Σαρρής,έχει συλληφθεί 2 φορές(με χειροπέδες) στο ψευδοκράτος για συμμετοχή σε όργια σε gay πάρτυ...?Τέτοιοι είναι...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Παντως να πω εδω οτι, ενω σκεφτεσαι,ανοιξε ο ασκος του αιολου για τις καταθεσεις
με αυτο που εγινε (κλειστες οι τραπεζες-οχι απο την βουλη κλπ)
τελικα ,εκλεισε.
Ουτε που θα διανοηθουν να το ξαναπουν για καμμια χωρα.

THE JUNIOR είπε...

ενταξει

αλλο να κανεις εσωτερικο δανειο
απο τα ταμεια σου (κυπρος)

και αλλο να κουρευεις τα ομολογα των ταμειων (ελλαδα) ,τα ταμεια που τα πληρωνει το κρατος

karaefthimiou23 είπε...

Το γλύψιμο είναι πάντού το ίδιο.Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τι τους έχει χτυπήσει,ούτε το μέγεθος του προβλήματος.Εδώ τουλάχιστον οι δικοί μας είχαν μιλήσει για Τιτανικό και παγόβουνα.

Μια κουτσουλιά στο χάρτη ζούσε αμέριμνη μακριά απ'τα φώτα της δημοσιότητος και νόμιζε ότι το πάρτυ θα συνεχίζετο αιωνίως.Τα φώτα όμως του πάρτυ έσβησαν τώρα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μιχάλη.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

THE JUNIOR είπε...

το να γλυφεις την γερμανιδα

δεν εχει γουστο

ενω ο αλλος ο αντρακλας ο ξανθος

5 μερες τον ψαχνουν στα τηλεφωνα
για ραντεβου για να τον γλυψουν
και ειναι και περηφανοι

THE JUNIOR είπε...

ανδρεα

πλεον μονο γεκ αβαξ


ελλακτωρ ιντρακατ τελειωσαν

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ανδρέα.

Unknown είπε...

Καλημέρες.

ΜΙΚΡΕ το χαρτί είναι στεγνώ προς τα επάνω όσο βλέπω το βάθος...

ο dwk είπε...

…από τούδε Αναστασιάδης.
…τα γνωστά περί Σαρρή θα τα βρουν αργότερα…
…μετά το ΟΧΙ του Κυπριακού λαού της εκκλησίας και της ηγεσίας, προέχει η ενότητα.

karaefthimiou23 είπε...

Εδώ οι δικοί μας,οι νεοέλληνες προσπαθούν να πιαστούν απ'το "Οχι" των Κυπρίων.Τόσο ξεφτιλισμένοι είμαστε,τόσο χαμηλά έχουμε φθάσει και ακόμα τα ίδια μυαλά κουβαλάμε.
Θα γίνω πολύ σκληρός με αυτά που βλέπω.

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ το ζουμί ΟΛΟ βρίσκεται στο Μαρί...

Αυτό σηεμίωσε το...

Unknown είπε...

σημείωσε..

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΚΑΡΑ,
Καλημέρα ΧΡΗΣΤΟ,
ΜΙΚΡΕ, έτσι είναι...

THE JUNIOR είπε...

κ.ιωαννου

σιγα-σιγα θα μας πεις οτι οι ισραηλινοι
θελουν την υγροποιηση στο νησι

michele είπε...

Οντως εχει ζουμι το Μαρι..
Καλημερα Γιαννη. Οι Ρωσοι δεν φαινεται να διαπραγμευονται βελτιωση των ορων του δανειου τους των 2,5 δισ
λεει το Reuters

THE JUNIOR είπε...

ανδρεα ξεχασα

το παρων δεν αποτελει προταση αγορας η πωλησης μετοχων

ο dwk είπε...

…γίνε όσο σκληρός θέλεις…
…αλλά μην χάνεις το στόχο…
…σημάδευε σωστά…

Andreas D. είπε...

ΜΙΚΡΕ,
απο το στόμα μου το πήρες!
χαχαχαχα

Unknown είπε...

Καλημέρα Αντρέ.

ΜΙΚΡΕ....Μαρί= Ρώσοι

Επίσης ΟΛΟ το σκηνικό πιστεύω ότι έχει σχέση με το ότι οι Ρώσοι είναι τελειωμένοι με την Συρία και πρέπει να βρεθεί άμεσα σταθμός ανεφοδιασμού αλλού....

Και τι καλύτερο από την Κύπρο....Γεωπολιτικά μιλώντας..

THE JUNIOR είπε...

απορω πως εκανα τραπεζικο τομεα

ειδαν επιτοκιο ρωσιας
ειδαν επιτοκιο τροικας

αλλα αλλο να γλυφεις τον ξανθο

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΑΡΙ ΜΑΡΙ
ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕΝ-ΜΑΡΙ

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Χρήστο.Όσο εθελοτυφλούν οι Κύπριοι τόσο μεγαλύτερα δεινά τους περιμένουν.Λυπάμαι...

THE JUNIOR είπε...

Μου σπάσανε τον μπαγλαμά
κάτι παλιόμαγκες εψές αργά.
Τον σπάσανε και φύγανε,
τα τέλια μ’ απομείνανε.

THE JUNIOR είπε...

οι μονοι που θα βρουν με κερδος
θα ειναι οι ιταλοι




Unknown είπε...

Morning Kara.

μπαρμπαλιας είπε...

...τα παθητικα κεφαλαια της ..."αναβαθμισης"του ΟΤΕ ...σκιζουν

ο dwk είπε...

…ακούστε τον Καθηγητή Ανδρέα Θεοφάνους !
…αναπνεύστε !!!

THE JUNIOR είπε...

μπαρμπαλια

με 1,5% την γλυτωσα

Andreas D. είπε...

Ικανοποιημένος κι εγώ απο το ΟΤΕ:
5,23(αγορα)- 5,30 (πώληση)...
πάλι καλά να λέμε...

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

"Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τη Ρωσία για το δάνειο, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, δήλωσε εξερχόμενος από τη συνάντηση. "Είχαμε μια πολύ έντιμη συζήτηση, υπογραμμίσαμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις για να βρούμε μια λύση, με την οποία ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάποια στήριξη".

Όταν ερωτήθηκε για την επέκταση του δανείου των 2,5 δισ. από τη Ρωσία, ο κ. Σαρρής υποστήριξε ότι οι συνομιλίες επεκτείνονται "πέραν του δανείου". Σημειώνεται ότι πληροφορίες του Reuters κάνουν λόγο για κυπριακό αίτημα νέου δανείου ύψους 5 δισ. από τη Ρωσία.


ΚΛΕΙΣΤΕΣ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;

-ΨΙΤ,ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ...
ΡΕ ΤΣΟΥ....

ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε...τωρα σε διαβασα...
ωραιος ο παιχτης.αληθειες
τωρα να δω και το ρανέ...
γιατι και οι φιλοι ρωσοι για να σου δωσουν θελουν λιγο @ωλαρακι

michele είπε...

Δηλ τι τους εχεις τους Ρωσους για φιλανθρωπους?? η τους Κινεζους? Business κανουν οι ανθρωποι..
ο Κυπριος στο -bankrun- καλα τα ελεγε πριν κανα χρονο

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΧΑΣΜΑΤΑ,ΓΚΑΠ..913...900.875 Ή 945 975

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Το plan B,.....C,D,E,F,G
http://www.axiaplus.gr/article/32908/to-meshmeri-to-sxedio-b-sthn-troika-video/

ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=TfMONmb5tVc

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!.ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ!

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ,ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ..!

TheHawk είπε...

καλησπερα σας...

εγω ανησυχω με τους ντοποιους ψευτομαγκες..γιατι ενα άλλο κακο που ηρθε κ κολησε πανω μας την τελευταια 30ετια ειναι κ η ψευτομαγκια....

κ στην πραγματικοτητα παλι ο λαοτζικος θα την πληρωσει κ θα μπει μπροστα...

ενω οι δηθεν μάγκες θα την εχουν κάνει με ελαφρα πηδηματακια ή θα εχουν αλλαξει παλι πλευρα...

οπου φυσαει ο ανεμος...τι πιο ωραιο..για εναν λαο που ευκολα ξεχναει..ειναι λουκουμι αυτη η στρατηγικη..

THE JUNIOR είπε...

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
θα γλυψουν τον ρωσο

και μετα θα γλυψουν την γερμανιδα
για εγκριση


αν πληρωσουν και τα ταμεια τους
μιλαμε για την πραγματικη διαπραγματευση

Unknown είπε...

Παιδιά χαλαρώστε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που παίζεται τις τελευταίες ημέρες.

Θα το μάθουμε τελευταίοι.Μου προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση που ΞΑΦΝΙΚΑ ο Μπαρόζο θα πάει την Παρασκεύη στην Ρωσία μαζί με συνοδεία 100 συνεργατών...

Unknown είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1755029

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΟΙ...

michele είπε...

Kαλησπερα Αντωνη ,Ioannou.Mην αποκλειουμε τροποποιημενη προταση με κουρεμα >100.000, λιστα καταθετων να δοθει στους Ρωσους ( που την ζητανε),
η Ευρωπη θα βρει πιθανα με τους Ρωσους μια κοινη γραμμη.Παρτε εσεις αυτο, να παρουμε εμεις το αλλο..
Οντως δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε λεπτομερειες.
Το σιγουρο ειναι κατα την αποψη μου:
Ο τραπεζικος τομεας της Κυπρου θα ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ, οι Ρωσοι ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ απο κει.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Κανεις,αλλα ...

Θα τα χαλασουμε τωρα,με ΜΕΓΑΛΕΣ συνεπειες

ή

να τα βρουμε αλλα win-win...

υγ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..

karaefthimiou23 είπε...

Οι Κύπριοι είναι χειρότεροι από εμάς.Το ξύλο που θα πέσει θα είναι αλλύπητο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλο μεσημερι,
για το φιλο μου ,ξερει αυτος δες ΓΕΚ και εχαε ,πηγαν δεν πηγαν?
Θα μου πεις αμα δεν ηταν η κυπρος?
χεχεχεχε ΠΗΓΑΝ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Και σε λιγο θα πιασω θεση εδω, οπως εχω πει, απο το πρωι τωρα κανω καμια δουλεια για να εχω χρονο.
χαιρετω

THE JUNIOR είπε...

Το μήνυμα ότι «τελικά δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν μονόδρομοι» υποστηρίζει η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ότι προκύπτει από το χθεσινό «όχι» της Κυπριακής Βουλής.


μονοδρομοι δεν υπαρχουν
γλυφεις παντου και κανεις και ενα
"εσωτερικο δανειο" αλλα το οχι ,οχι

τωρα σε μερικες μερες που οι δημοσκοπησεις δειξουν αλλα τα ξαναλεμε

Unknown είπε...

Μόσχα 19 Μαρτίου 2013

Κύριο Γιώργο Λιλλήκα
Λευκωσία - Κύπρος

Αγαπητέ κ. Λιλλήκα!

Σας ευχαριστούμε για την πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη δέσμη προτάσεων σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στην επίλυση του οικονομικού προβλήματος της Κύπρου.
Το πακέτο περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις για την καταβολή ρωσικού δανείου προς την Κυπριακή Δημοκρατία για ένα ποσό μεταξύ 5 και 10 δισ. ευρώ με επιτόκιο από 2,5% έως 3% ετησίως.
Από την κυπριακή πλευρά προτείνεται να δοθεί η ευκαιρία σε ρωσική εταιρία να λάβει μέρος στην ανάπτυξη και την παραγωγή σε ένα τμήμα του κοιτάσματος φυσικού αερίου στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και η επένδυση σε ποσοστό 20-30% στην ενεργειακή υποδομή της Κύπρου (αγωγοί και εγκαταστάσεις ΥΦΑ).
Στο πακέτο σας υπάρχει επίσης η πρόταση για την απόκτηση των μετοχών της ή τη συμμετοχή στη διαχείριση της κεφαλαιοποίησης της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και / ή την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ.
Οι προτάσεις σας έχουν τύχει πολύ θετικής ανταπόκρισης από αρκετά μέλη στην Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και έχουν προωθηθεί άμεσα προς την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών.
Επί του παρόντος οι ενδιαφερόμενοι βουλευτές καταβάλλουν προσπάθειες ώστε το "πακέτο Λιλλήκα" να αποτελέσει τη βάση για τις διαπραγματεύσεις με την κυπριακή κυβέρνηση, οι οποίες θα αρχίσουν στις 20 Μαρτίου.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους ιστορικούς μας τους φίλους – Κύπριους πολίτες ότι η όποια ρωσική βοήθεια θα παρασχεθεί, θα είναι σαφέστερα κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες για την Κυπριακή Δημοκρατία σε σχέση με αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιχαήλ Εμελιάνοφ
Πρώτος Αναπληρωτής Πρόεδρος
Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής
Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Andreas D. είπε...

Γραφείο μου, 20 Μαρτίου 2013

Κύριο Γιώργο Περιστέρη (βλέπε φώτο)
Τιμή ΧΑΑ: 1,71

Αγαπητέ κ.Περιστέρη

Αν δεν είχαμε υπογράψει την σύμβαση με την ΔΕΗ που θα είμασταν? οέο!!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... ΞΕΚΙΝΑ!!!

Andreas D.
Πρώτος Αναπληρωτής μεγαλομέτοχος της ΓΕΚΤΕΡΝΑ.

ΑΡΤ είπε...

NO GARCIA - NO PARTY

...Τον τελευταίο χρόνο, η Τούμπα άδειασε δραματικά. Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα γκάλοπ έχουν διεξαχθεί για τις αιτίες αυτού του φαινομένου… λίγα όμως (πιστεύω) αναδεικνύουν την πραγματική ρίζα του προβλήματος. Ας πάμε, όμως, έξι χρόνια πριν. Τι έφερε τότε μαζί του ο Ζαγοράκης; Χρήματα, υποσχέσεις για τίτλους και πορείες στην Ευρώπη; Όχι, τίποτα από αυτά που θα μπορούσε να φέρει ένας ισχυρός επιχειρηματίας, όπως ο σημερινός ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. ο κ. Ιβάν Σαββίδης. Τι έφερε λοιπόν; Έφερε ΌΡΑΜΑ. Αλλά, όχι μόνο αυτό. Έφερε και κάτι άλλο, που ονομάζεται ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Αυτός είναι λοιπόν ο μαγικός συνδυασμός που κινητοποιεί τις μάζες. Και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο τα σύμβολα, μόνο οι ηγέτες. Και οι ηγέτες είναι χτισμένοι από χαλύβδινα υλικά. Ονομάζονται ήθος, τιμιότητα, αρετή, ακεραιότητα.
Απορώ ρε Παυλάρα πώς άντεξες τόσα χρόνια σε αυτήν τη χώρα... Για την ποδοσφαιρική σου αξία είναι περιττό να μιλήσω… Τι δουλειά έχει εδώ ένας αθλητής που έχει ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ, που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΕΑΤΡΟ, που κατηγορήθηκε ότι έπαιζε «σκληρά» αν και ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, που δε μάσησε ποτέ τα λόγια του, που δεν πούλησε οπαδιλίκι, που έφτυσε ακριβοπληρωμένα συμβόλαια ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ και – το πιο σπάνιο για ποδοσφαιριστή – που έχει ΠΑΙΔΕΙΑ την οποία απέκτησε από την τριβή με τη ζωή και όχι σε πανεπιστήμια τα οποία από ό,τι φαίνεται παρέχουν μόνο μόρφωση;...
...Σύμβολο δεν είναι απλά ένας πολύ καλός αθλητής. Σύμβολο δεν είναι για τον Π.Α.Ο.Κ.- όχι ακόμη τουλάχιστον- ο Αθανασιάδης. Τα πρόσωπα-σύμβολα τα συνοδεύουν ορισμένες αρετές. Και τα σύμβολα τα ΣΕΒΕΣΑΙ, τα ΤΙΜΑΣ, δεν τα αποκαθηλώνεις! Λαός χωρίς σύμβολα είναι μια σκόρπια μάζα, χωρίς ενότητα. Τίποτε άλλο.
ADIOS AMIGO
fcpaok.gr

THE JUNIOR είπε...

χωρις να περασει απο την βουλη νομος


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΒΑΛΤΕ 26/3 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rG0v7Ursj9g

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Acc 2 @Kathimerini_Cy, an initial agreement was reached w/ Rus investors for the sale of CPB (Laiki) reducing #Cyprus funding needs by €4bn

THE JUNIOR είπε...

αν παιζει θα κλειδωσουν ολα

THE JUNIOR είπε...

βουταω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τερμα οι δουλειες για σημερα,οτι εγινε εγινε

Unknown είπε...

ΣΑΒΒΑΤΟ πάω Μόσχα μπας και βρω και εγώ επενδυτή....

Τώρα που γυρίζει...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο βρουν οι Κυπριοι αλλο τοσο θα βρεις και συ!

THE JUNIOR είπε...

δεν ειναι επενδυτης ,χαρη κανει


εδω δεν βαζουν 1 δις στην ελλαδα σε 10πλασια τραπεζα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αρχιζω να πιστευω οτι υπαρχει πολυ παραμυθι εδω και η κυπρος θα μεινει στην ενωση.Η κινηση των αγορων αυτο δειχνει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Έρχεται η αντίδραση λόγω του υποτιθέμενου plan b. Εάν δεν κλείσει το discount στα παραγωγα λόγω Κύπρου, λύση δεν έχει βρεθεί. Απο τις 15:00 έως τις 17:00 την Παρασκευή είχε πέσει το χώσιμο της αρκούδας στα παράγωγα. Ήταν γνωστο τι θα γίνει, δυστυχώς όμως το discount παραμένει

απο αλλο site

Δεν μπορω να το αξιολογησω,απλως εχετε το υπ οψη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γνωριζω ,καπως,αυτον που το εγραψε και ειναι μελετημενος

THE JUNIOR είπε...

αλεξανδρε αυτο λεμε και εμεις

τοσοι βλακεια δεν μπορει να υπαρχει


THE JUNIOR είπε...

βγηκα να στεγνωσω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θα κανω μια εκτιμηση,πιο πολυ για την πλακα,θα δουμε γρηγορα μια ανιδραση η οποια θα ειναι παγιδα,οταν στην συνεχεια ξεπεραστει το ανωτερο σημειο της πρωτης αντιδρασης θα γελασουνε μανουλες .Θα ξεκαρδιστουν δηλαδη.
και.... οχι δεν ειναι προταση για αγορα για πωληση για γαμο ή διαζυγιο lol xexe

Unknown είπε...

Υπογραμμίζεται όμως πως το πιο σημαντικό είναι πως η Ρωσία ζητάει και ανεφοδιασμό των πολεμικών της πλοίων από το Μαρί και των πολεμικών της αεροπλάνων από το αεροδρόμιο της Πάφου "Ανδρέας Παπανδρέου".


Πηγή:www.capital.gr

Τι έγραφα πιο πάνω??

ThitaDelta είπε...

... ώπα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Σε κανενα δε θα πω τινα κανει αλλα αυτο ειναι για τους πολυ μαγκες, χαρη στην πτωση εχουμε πολυ χωρο προς τα πανω και δεν θελει βιασυνες

Unknown είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ:
ΩΡΑ 14:10 ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Ε ρε γλέντιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ThitaDelta είπε...

... τέτοια λέγε μας Άλεξ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω φιλε θδ ολο τα ιδια λεω ,ειπα πτωση απο το τελος Γεναρη εως το 310,εκει αντιδραση μετα2,80 πανω κατω, και μετα νεα υψηλα.Νομιζω ετσι το ειπα και μεχρι στιγμης ετσι γινεται

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οκ αντεδρασε απο τα 304 ΛΑΘΟΣ χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και φυσικα δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου διαβαζω,εχω τις συνδρομες μου ,μελεταω διαγραμματα,και ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι μαλλον κατι σκαμπαζω και εγω

Unknown είπε...

The search is part of the ongoing investigation into French tycoon-turned-politician Bernard Tapie

Lagarde, who replaced Dominique Strauss-Kahn at the top of the IMF in 2011, faces accusations in relation to a €285m settlement paid out of public funds to Tapie in 2008.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ααα.. ακολουθω και τον frap xexexexe

GIANNHS006 είπε...

χαιρετισματα πες για VHC

michele είπε...

θα ειχε 80 $ μεχρι τελους Γεναρη..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χαχαχαχα

TheHawk είπε...

εγω αυτο κραταω..

"χαρη στην πτωση εχουμε πολυ χωρο προς τα πανω και δεν θελει βιασυνες"

κ αυτο επαναλαμβανω συνεχεια...

επειδη κανει ενα +9% η αλφα..+4% σιδε..
θεωρειτε οτι ειναι κατι τρομερο για τα ελληνικα δεδομενα?..
ξερετε ποσο χάνουν απο τα ψηλα..?



GIANNHS006 είπε...

xixixi,γεια σου Μισελ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ακουμε τους παντες κανουμε του κεφαλιου μας δε ζηταμε ρεστα απο κανενα!

michele είπε...

Eιπαμε και οι Ρωσοι θα μεινουν ΚΑΙ ο τραπεζικος τομεας θα συρρικνωθει

TheHawk είπε...

vhc..ειχε πει αυτο το πραγμα?? για 80$??

μαλλον τζογαρε σε καλα αποτελεσματα κ δεν του εκατσε..αλλιως δεν εξηγείται η πτωση της....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΕΙΠΑμε η Κυπρος τελειωσε ως χρ κεντρο.αυτο ηθελαν οι γερμανοι και το πετυχαν

michele είπε...

Τα καλα χαρτια θα δωσουν απιστευτα.Ποια ειναι τα εχουμε πει..
Τωρα Αντωνη μου ,δεν ειναι μονο ποσο πεσανε απο τα υψηλα,το θεμα ειναι ΠΟΣΟ πηγαν απο τα χαμηλα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γεια σου Νικολα τι βλεπεις στα παραγωγα?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

michele ποια ειναι τα καλα χαρτια βρε?

michele είπε...

Ειχε δικιο στην vhc αλλα οταν τον Σεπτεμβρη ειπε για 80 ηταν οι γνωστες φραπεδιες...

michele είπε...

Θες ονοματα?? η κλαδους??

νικος φαληρο είπε...

χαιρετε κε Αλεξανδρε.Τα παραγωγα των τραπεζων ειναι σε discount σοβαρο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολα michele με το νι και με το σιγμα ειμαι της φιλομαθειας εγω!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Νικο αναλαμβανεις την ενημερωση για τα παραγωγα οταν μπορεις

michele είπε...

Καλα εσυ εχεις ορεξη χαχα,αλλα μηπως γινομαι κουραστικος? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩ..

michele είπε...

Α και προσθετω : οι τραπεζες απο τα χαμηλα τους θα δωσουν πολυ καλα κερδη!

ο dwk είπε...

…προέχει η εθνική ενότητα…
…ο Αναστασιάδης ο Σαρρής ο Στουρνάρας και η Ελληνική τρόικα θα κριθούν αργότερα…
…όταν σκύβεις το κεφάλι, το σίγουρο είναι ότι θα τρως καρπαζιές…
…καλό σας απόγευμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λεγε ρε michele να μαθαινω ο καψερος να μην αρχισω τις m@m@kies στην ανοδο!
Δεν θα παντα τυχερος να αντιδρουν ολα εκει που εγραψα πριν 40 ημερες
Ενα ομως δεν εχει πιασει στοχο ακομα αλλα που θα παει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γεια σου dwky μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και δεν τα χε πει ο frapas αυτα ,λες να ταν δικα μου ?
ωωωωωω!

νικος φαληρο είπε...

ενταξει κε Αλεξανδρε με τις οποιες λιγες γνωσεις διαθετω. Για τραπεζες συμφωνω με κο michele.

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε πότε έλεγες ότι η Κύπρος τελείωσε από χρηματοπιστωτικό κέντρο και δεν το θυμάμαι...?Εσύ μίλαγες για πίστη και ηρωισμούς και Ρώσους...

νικος φαληρο είπε...

Να προσεχθει το αμερικανικο συστημα, μπαινω σε μετοχη, κανω ογκο αλλα την αφηνω να κατηφορισει κι αλλο.

Andreas D. είπε...

Στο μείον ακόμα η ΣΕΝΤΡ?

michele είπε...

Aνδρεα δεν ειναι "κανονικοι" εκει.Παιζουν οποτε θελουν..

THE JUNIOR είπε...

οπως και εγω
ετσι και η αλφα

για σιδενορ το 1,20 καλα ειναι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Λοιπον 1/ η Κυπρος τελειωσε απο χρηματοπιστωτικο κεντρο
2/Βρες μου που ειπα οτι οι Ρωσοι θα σωσουν αφιλοκερως την Κυπρο
3/Εγω ποτε δεν ειπα οτι αυτος ο δρομος ειναι καλος για την Κυπρο ειπαι τους αναγκαζουν με αυτη την ανοησια που τους πασαραν.Επισης ειπα οτι πιθανον αυτη η επιλογη ειναι καταστροφικη.Τωρα οσο για την πιστη ..

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, θα τους περιμένω...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να μου θυμισω οτι η ταση ειναι πτωτικη ,πιο πτωτικη δεν γινεται και επειδη ειμαι λιγο σιγουρατζας και λεφτα δεν εχασα στην πτωση
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...εγω

michele είπε...

Ρε παιδες ,οι Κυπριοι μισο κ@λο θα δωσουν στην Ευρωπη και μισο στους Ρωσους..νομιζω ετσι ειναι.Τωρα τα αλλα ,ποιος θα παρει τη Λαικη κλπ ειναι και θεμα διαρροων κλπ.Νομιζω επισης οτι η αποχωρηση απο το ευρω φαινεται να αποκλειεται

TheHawk είπε...

παντως να γνωριζουμε οτι καθε αντιδραση ειναι ωραιο setup για νεο σορτ..μεχρι αποδειξεως του αντιθετου...

michele είπε...

Αντιλαμβανεστε βεβαιως οτι το 941 ειναι το θεμα μας...θελει καλη ειδηση νομιζω και οχι διαρροες.

michele είπε...

ΥΓΕΙΑ-ΒΙΟΧΚ -ΟΤΕ πολυ καλες αντιδρασεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λοιπον παμε παρακατω να δουμε τι θα παιξει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα οσο για τα σχολια εκει ειναι οποιος θελει μπορει να τα βρει

michele είπε...

Να σου πω την αληθεια,δεν καταλαβα κατι τετοιο και εγω διαφωνω με πολλα παιδια ως γνωστον.. δεν αντιληφθηκα ..τζαμπα μαγκιες και τετοια.Αλλωστε τα σχολια ειναι εδω ολων μας υπαρχουν σε ολες τις αναρτησεις.
Δεν νομιζω να συντρεχει λογος ,τι να πω

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!!
Μια ερώτηση οι εδώ μετοχές της ΚΥΠΡ και ΛΑΙΚΗΣ γνωρίζει κανείς τι θα γίνουν ??

karaefthimiou23 είπε...

Γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος τι λέω και τι εννοώ και καλά θα κάνει να κάνει το παγώνι.Υπάρχουνε και όρια...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μη το συνεχιζεις...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το τραβας.....

νικος φαληρο είπε...

Κυριοι προς Θεου.Η ψυχραιμια απο παντου σε καιρους κρισιμους ειναι στοιχειο επιβεβλημενο. Υπαρχει το διαφορετικο του χαρακτηρα του καθενος παντα μεσα σε κοσμιες συνθηκες.Και οι δυο φιλοι αγαπητοι νομιζω απο ολο τον ιστοτοπο.Κε karaefthimiou23 σας παρακαλω θερμα.

νικος φαληρο είπε...

Κε Αλεξανδρε μην απαντησετε.Καντε το για χαρη μου σημερα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ok Niko

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σΥγνωμη Νικο χεχε

νικος φαληρο είπε...

ε τωρα ... τι να γραψω αλλο.

karaefthimiou23 είπε...

Νίκο δεν γνωρίζεις,γι'αυτό και εκπλήσεσαι.Δεν έχω επιτεθεί ποτέ προσωπικά σε κανέναν εδώ μέσα,αλλά δεν ανέχομαι το ψέμα και την υποκρισία.

THE JUNIOR είπε...

γερακι,ξεχασες να αναφερεις

το set up για νεο σορτ δεν αποτελει προτροπη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μου τελειωσαν οι μοναδες απο τη φυλακη γιαυτο δεν απαντω

michele είπε...

Ρε συ Καρα δεν ξερω γιατι συνεχιζεις.Παρακαλεσαμε τον Αλεξανδρο να μην συνεχισει..και το σεβαστηκε.
Εσυ γιατι δεν το σεβεσαι??
Σταματα το εδω!

νικος φαληρο είπε...

αμαν κε karaefthimiou23.Σας εκτιμω, αλλα δεν προσφερουν κατι οι επιθεσεις επι προσωπικου.Σταματηστε το εδω.

THE JUNIOR είπε...

τον ηπιαν στην κυπρο αν δεν τους κατσει ο ξανθος

ο dwk είπε...

…απαράδεκτη προσωπική επίθεση…
…με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς…

GIANNHS006 είπε...

ειρηνη παιδια

TheHawk είπε...

ναι σορρυ...πρεπει να βαλω disclaimer απο κατω...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Δεν δειχνει να εχει πολλα ψωμια η αντιδραση

THE JUNIOR είπε...

Κύπρος: Βαρύ κλίμα στη Βουλή μετά το ραντεβού με τρόικα

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων στη βουλή με την τρόικα. Οι βουλευτές αποχώρησαν από το κοινοβούλιο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις, ενώ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανήσυχοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΕΙ

THE JUNIOR είπε...

IN MY OPINION
φυσικα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για να δουμε βρε Μικρε τωρα αρχιζουν τα ωραια θελει λιγη ψυχραιμια εδω και χωρις βιασυνες
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ

THE JUNIOR είπε...

in my opinion


οποιος ακου και βλεπει ρικ
θα καταλαβει οτι την λυση θα την βρουν αλλα θα την πληρωσουν διπλα και μονο οι κυπριοι


THE JUNIOR είπε...

in my opinion

δεν καταλαβαν στην κυπρο οτι η γερμανοι με το ζορι κρατησαν εμας
στο ευρω

αν φυγει απο το ευρο η κυπρος τα ρωσικα κεφαλαια σε τι θα φυγουν
σε υποτιμημενη λιρα

ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟ

τραπεζικο συστημα με λιρα
χαχαχαχα

THE JUNIOR είπε...

in my opinion

ανδρεα
πλεον μουλαρα και η γεκ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολοι γραφουν για λυση με τους Ρωσους για να δουμε, πολυ ρισκαδορικες καταστασεις

Andreas D. είπε...

ΜΙΚΡΕ,
και λίγα λές...
βέβαια, πάντα έτσι το κάνουν...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μου ειπαν,εγω δεν καταλαβαινω πολλα,οτι εκει που σταματησαν οι μετοχες σημερα ειναι ενα πρωτο σημειο που θα πρεπει να ξεπεραστει προκειμενου να εχουμε σοβαρη ανοδικη κινηση.Δεν ειναι προτροπη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ο Λεωτσακος λεει για κολοτουμπα της Κυπρου.Αλλοι λενε για λυση με τους Ρωσους αλλοι για ανοχη της τροικας,ενα σωρο αντικρουομενες αποψεις

kostasΠειραιας είπε...

H LAIKH φαινεται ξανα στο ταμπλο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωπ σωστος,τι να σημαινει αυτο?

Andreas D. είπε...

ΚΩΣΤΑ,
Η ΛΑΙΚΗ έκανε 3 πακέτα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ξανα τα ιδια για την Λαικη ,λενε ξανα οτι παει σε Ρωσους

THE JUNIOR είπε...

και φορτω

michele είπε...

Υπαρχουν τρια πακετακια στο 0,0036 συνολο 114000 τμχ.. ΟΤC συναλλαγη ειναι??

michele είπε...

Διαβαζω οτι ο killer Αναστασιαδης ηθελε λεει να γινει haircut και στις εν Ελλαδι καταθεσεις και το απετρεψαν οι δικοι μας.
Αρα η αρχικη μου σκεψη οτι δεν ηθελε να στενοχωρησει τους Ρωσους και ΑΥΤΟΣ ηθελε και το < 100000 ειναι μαλλον σωστη.

kostasΠειραιας είπε...

Παντως 16:39 βγηκε ανακοινωση απο την τραπεζα,οτι φημες για την πωληση της, δεν ευσταθουν.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ο Αναστασιάδης και ο Σαρρής ήταν υπέρμαχοι του haircut
Όχι μόνο ζήτησαν να υποστούν haircut οι μικροκαταθέτες αλλά πρότειναν και haircut στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα
απο BN

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντε να πειραξεις τους Ρωσους ειδικα τη μαφια!
Πηγη εγω χεχε

michele είπε...

Οχι που ελεγες κοτοπουλο τον περιεργο ,που ηθελε να κοπουν και οι εν Ελλαδι καταθεσεις...χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε συ λες να χες δικιο? Δεν του φαινοτανε!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ωχ αρχιζουν και ακουγονται κατι περιεργα για τις Κυπρισκρες τραπεζες εδω
Μην περιμενετε να ανοιξουν γρηγορα και...αν πανε στραβα τα πραγματα μην περιμενετε euro
sbc
τραβηγμενο μου φαινεται αλλα με δαυτους!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

4% κατω η ΜΟΗ δεν ειναι κατι που βλεπεις καθε μερα

michele είπε...

Καλα οσο ειναι κλειστες ,θα ακουγονται διαφορα περιεργα.Ο χειροτερος συμβουλος ειναι ο πανικος σε τετοιες περιπτωσεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σωστα τωρα χρειαζεται ψυχραιμια ,πολλοι περναν ζορικα και χανουν πολλα/το βλεπω σε πολλους ιστοτοπους/ αλλα θελει καθαρο μυαλο τωρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πολυ ενδιαφερουσα η πτωση της frigo πηγε μηνες πισω...

michele είπε...

Γενικα πολλα χαρτια εχουν διαμορφωσει τιμουλες και κλεινουν και τα γκαπακια η πλησιαζουν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ενταξει αλλα οπως λες και συ σημασια εχει και ο ιδιοκτητης και ο συγκεκριμενος δεν σορταρεται, οπως και ο αγαπημενος μου Τιτανας

μπαρμπαλιας είπε...

και ο μοης διορθωνει οπως ολα τα τζιπ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τα τζιπ?

Andreas D. είπε...

Καλό απόγευμα σε όλους!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολυμπ και μοχλος κανουν τρελες με 1000/1500 τεμ

michele είπε...

Καλο απογευμα Ανδρεα! παμε επανω απογευματινη αναρτηση..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλο απογευμα