Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


941---ΤΟ ΘΡΙΛΛΕΡ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 941,17 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ανοδο 1,23% και τζιρο 58 εκ ευρω( πακετα 12 εκ),καθαρο τζιρο λιγο καλυτερα απο χθες.Οπωσδηποτε και σαν τεχνικη εικονα,προκειται περι τεχνικης αντιδρασης απολυτα φυσιολογικης δεδομενου οτι δεν εχουν δοθει ακομα οι ενδειξεις για αντιστροφη της κινησης.
Ιδιαιτερη εβδομαδα αυτη ,αφου προκειται να υποστουν εκροες σε δεικτοβαρεις τιτλους λογω του rebalancing των μεγαλων διεθνων δεικτων ,οπως και  εισροες κυριως στην ΕΕΕΚ και στον ΟΠΑΠ ,καθως και στην ΦΦΚΡΠ που εντασσεται στον δεικτη  Developed Europe Small Caps.
Επομενως προκειται για μια εβδομαδα κυριως μετοχων οσον αφορα την αυτονομη κινηση τους ( βλ σημερα ομιλος ΒΙΟΧΚ) αλλα και δεικτων καθοσον εμπλεκονται στην διαδικασια του rebalancing δεη-οπαπ-οτε-ευρωβ-ετε-αλφα.
 O FTSE-25 με ανοδο 0,53% στις 307,88 μον βρισκεται πανω απο τον εκμο 200ημ και τεσταρει τις αντοχες του.
ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΟΠΑΠ ΤΙΤΚ-ΕΧΑΕ ΕΤΕ και ΑΛΦΑ ,οι σημαντικοτεροι τιτλοι που εκλεισαν αρνητικα απο τον 25 αρη αλλα απο την θετικη πλευρα πρωταγωνιστησε με μεγαλους ογκους η ΕΕΕΚ που εκλεισε στο +3,90% με συνολικο ογκο τμχ 855 χιλ εκ των οποιων 578 χιλ σε πακετα.
Εντυπωσιακες οι κινησεις των θυγατρικων του ομιλου ΒΙΟΧΚ ,κυριως της ΣΙΔΕ και των ΣΩΛΚ αλλα και της μητρικης που παντως εκλεισε αρκετα χαμηλοτερα απο τα υψηλα της. Εντυπωσιακη και η ΙΝΤΚΑ που γυρισε πριν την στηριξη της στα 0,39 ευρω,κανοντας χαμηλο στα 0,41 και κλεινοντας στα 0,4680 με +11,43%.
Τελικη εικονα θετικη με 84 μετοχες με θετικο προσημο και 57 με αρνητικο.
Στις διεθνεις αγορες ελαφρα αρνητικος ο DAX στις 7967,4 μον με -0,21% ,ενω ο DOW κινειται γυρω απο το 0 με -0,06% αυτη τη στιγμη στις 14438 μον.

39 σχόλια:

Unknown είπε...

Michele τα 30.000 κομματια δεν τα βάζουν για τον λόγο που λες.

Τα βάζουν κάθε μέρα στο κλείσιμο πάντα μήπως βρεθεί κάποιο ζωο και πουλήσει στο κλείσιμο.

Αν τα έβαζαν για να μην πουλήσουν οι μικροί (που δεν εχει μείνει κανείς μέσα σε διαβεβαιώ) θα τα έβαζαν απο πολύ πιο πριν και ιδιαίτερα σε μια ανοδική συνεδρίαση σαν την σημερινή.

Για οποιον παρακολουθεί την μετοχη, πριν 3 μήνες ειχαν ξεκινήσει κάποια στιγμή σε κλείσιμο να ζητανε στο 1.25€ 100.000 κομμάτια. Κάθε μέρα τα έβαζαν από το πρωί και έπαιρναν λίγα. Το αποτέλεσμα ήταν να στηνουν τα υπολοιπομενα κομμάτια κάθε ημέρα και πιο ψηλα. Μέχρι που έφτασαν στο 1.38€ και είχαν μείνει να ζητανε 35.000 κομμάτια. Δεν πήραν τιποτα, το χαρτί έκανε μια διαδρομή μέχρι το 1.80€ και σήμερα που επέστρεψε έχω την αίσθηση οτι μπήκαν ξανά αυτά που δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τοτε.

michele είπε...

Το θυμαμαι εκεινο ηταν αλλη περιπτωση..αυτο ειναι και γι αυτο που λες αλλα και γιατι οταν οι μικροι βλεπουν καποιον κι αγοραζει δεν πουλανε ευκολα τους κρατανε μεσα

Unknown είπε...

Μέχρι να βρεθεί κάποιος και να τους χώσει την 30άρα αύριο στο κλείσιμο


χαχαχαχαχχαχαχαχαχα

ΥΓ
Ας βάλουν μια 200άρα να δεις πόσοι μικροί και θα μείνουν μέσα και θα μπούν καινούργιοι...

Unknown είπε...

Marinis δείνει τιμή στόχο για την 3Ε τα 13.40€.

Μπουχαχαχαχαχαχαα

michele είπε...

Να σου ομως κατι.Αμα εχεις 30 αρα απ αυτο το χαρτι,σημαινει οτι ξερεις τι εχεις.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΣ μπορεις να τα δωσεις..Γι αυτο σου λεω δυσκολο..

michele είπε...

Ο γνωστος Μαρινης ?? χαχα.Ε καποια μερα..

Unknown είπε...

marinis
πρίν 18 λεπτά


φιλε παιζεις ενα προιον που διδασκει manipulation.Η εμπειρια λεει οτι η βιαιοτητα στην ΕΕΕΚ θα ειναι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ.ΑΝ εχεις σεβαστει τον κερδοσκοπικο κανονα και εχεις παιξει λιγα χρηματα ΤΟΤΕ ισως η καλλιτερη ταχτικη να ειναι ΚΑΝΕΝΑ stop loss και στοχος το 13,60. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ...

Unknown είπε...

Κανένα stop loss λέει ο "δάσκαλος" και στόχος το 13,60€...

Ρε Μαρίνηηηη Το ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΚΑΛΑ??????

Unknown είπε...

Ο ίδιος δάσκαλος είχε φορτώσει DIONIC στο 0.21€....Και καθε μερα έγραφε και τις αγορες του παναθεμα τον....

Μα καλά δεν ντρέπεται???

michele είπε...

Eλευθερα τη γνωμη του ρε συ Ioannou ο δασκαλος! Παντως ενα 500 αρικο πακετο στην ΕΕΕΚ ΚΑΙ 300 τοσα απ την αφορα.Οι Εισροες που λεγαμε..

michele είπε...

* απ την αγορα

Unknown είπε...

Οποιός θελει να λίωσει στο γέλιο μπείτε να διαβάζετε διαλόγους Μαρίνη με vasiltrade (ο τύπος τον δουλεύει τρελά):

Ξεκινηστε από εδώ:

http://www.capital.gr/messages/showTopic.asp?id=2240392&pg=19649

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα,

Άντε πάλι η ίδια εικόνα!!! Που θα πάει, θα κουραστεί και θα πέσει ο ερωτιάρης... Γιατί να τον τραβήξει πάνω και να τον σώσει η μανταμίτσα (ΕΕΕΚ?) δεν το βλέπω...

Τουλάχιστον να ξέραμε σε ποιόν όροφο είναι για να ειδοποιήσουμε την πυροσβεστική και να απλώσει τα δίχτυα ασφαλείας... θα είναι για εναν όροφο (910 μονάδες), 2 (870 μονάδες) ή 3 ορόφους (830μονάδες) ????

http://www.youtube.com/watch?v=wRKCvbVUBfc (από το 1,37-τέλος)

michele είπε...

Δεν εχει καμμια ιδιαιτερη σημασια ,την στιγμη που γινεται rebalancing εκροες -εισροες σε δεικτοβαρεις τιτλους...Τα σημεια ολοι τα βλεπουν.Το θεμα ειναι ΠΟΙΑ μετοχη θα παρει κανεις και που θα μπει.Και ποσο αυτη εχει ολοκληρωσει η οχι την διορθωση της..Αν ειναι δεικτοβαρης η οχι.Αν εχει καλη τιμη η οχι.
ΤΙΠΟΤΑ δεν μας ενοχλησε να μπουκαρουμε ΣΙΔΕ σημερα.Και χθες καποιοι φιλοι.

Unknown είπε...

Υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 9.00 π.μ η Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για την έγκριση των έργων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου και της Κέρκυρας.

Unknown είπε...

Ουτε αύριο θα υπάρξει συμφωνία με την Τρόικα. Ετσι για να ψωνίσουν κάποιοι ακόμα φθηνότερα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.....

michele είπε...

To ποταμι δεν γυριζει πισω Ιoannou.H διαδρομη εχει τις δυσκολιες της φυσικα.

Unknown είπε...

PIETRI σόρταρε τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ μπας και τον τσιμπήσουμε προς το Ευρώ..

michele είπε...

Ολα στο ευρω τα θες εσυ Ιoannou.Aμ δε..

Unknown είπε...

Φιλοι στην σιδενορ ?? Μηπως τελικα ηταν ο ενας και πληθωρικος ο κυριος αυτος.,,,,.Αυτος ο φιλος πινει το ουζο ανεροτο και τον καφε του σκετο..???????.Οχι θελω να ξερω,γιατι μερικοι μερικοι πινουν λιγο ουζακι που και που λογο,οδοντοπονου,,τωρα τελευταια.....(((.Δεν ειναι τυχαιο που εχω Ιατρικο))..Ακου εκει, σιδερα μασαει ο κουταλιανος,κ.λ.π

michele είπε...

Λιγο αργοτερα,δεν ξεχναμε: Το ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ και τη μονη τραπεζα που ειναι επενδυσιμη στις μερες μας μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο: ΕΛΛ.Διαγραμματακι αργοτερα λοιπον

michele είπε...

Ενδιαφερουσα περιπτωση και το ΙΑΤΡ Βαγγελη..

Unknown είπε...

Ενσταση κυριε προεδρε,,, δεν απαντισατε,στην ερωτιση ,,,

Unknown είπε...

Εγω παντως σας δηλωνω ξεκαθαρα οτι αυριο θα στησω απο την προσυνεδριαση ΑΓΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο 0.77€ στρογγυλα.

Πειτε με ανωμαλο, πειτε με οτι θέλετε ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ.

michele είπε...

Καλλιτεχνη μου ποια ερωτηση ακριβως?? ασε που δεν βλεπω κανα προεδρο τριγυρω.
Ιoannou γιατι?? αν στο χρηματιστηριο δεν κανεις και το κεφι σου ..απλα λεω,μηπως να περιμενεις την Παρασκευη ?

Unknown είπε...

Γιατι? Για τα κλεισιματα?

Μου εκατσε για αυριο....Δεν ξερω γιατι.....Ονειρο ειδα.

Και σκοπευω να τα χωσω και χοντρα με οριζοντα μεχρι μεσα Απριλιου.....

Unknown είπε...

Εδω εχω ΑΒΑΚΑ τοσο καιρο.....Στην γρια θα κωλωσω?

michele είπε...

Η αγορα θελει και εμπνευση ,η πωληση ορθολογισμο.Απ αυτη την εννοια οκ.Απλα πιστευω θα πιεστει λογω δεικτων την Παρασκευη.
Για τον ΑΒΑΚΑ :Παθαινουν τα μουλαρια τιποτα?? χεχε

Unknown είπε...

.Παντως ο αβακας ανικη στα ευγενη χαρτια,πεχνιδιαρης δεν ειναι,...Εχουν και αλλα παιδια ετε,αλλα δεν τους βλεπω ευχαριστιμενους

Unknown είπε...

Θεωρητικο το παιχνιο ,με την εδρα,Μικ,να περναει και η ωρα

Unknown είπε...

Μιχάλη οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζαν εδώ και ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ τις αλλαγές....

Θεωρώ ότι έφθασε εδω κάτω για να μαζευτούν ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ εκατομμύρια κομμάτια από τις αναγκαστικές πωλήσεις...

Αυτή η γνώμη μου και γιαυτό θα πάρω το ρίσκο μου...

michele είπε...

Σωστα,αυτο λεω.Περιμενε την ουρα των πωλησεων...Αλλα ειπαμε η αγορα ειναι κυριως εμπνευση!

Unknown είπε...

Προς Μαρίνη:

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) ανακοινώνει με βάση το Ν.3556/2007 ότι, όπως ενημερώθηκε από τον κ. Χρήστο Ιωάννου, Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου και υπόχρεο πρόσωπο βάσει του άρθρου 13 του Ν.3340/2005, ο κ. Ιωάννου μαζί με τους κ.κ. Στυλιανό Ιωάννου, Μαρία Ιωάννου και Έλλη Ιωάννου προέβησαν την 11η Μαρτίου 2013 σε διανομή μεταξύ τους 160.000 μετοχών που κατείχαν ως συνδικαιούχοι σε κοινή επενδυτική μερίδα.

Συνεπεία της διανομής αυτής, 40.000 εκ των ως άνω μετοχών μεταφέρθηκαν σε ατομική επενδυτική μερίδα του κ. Ιωάννου.


Μπουχαχαχαχαχαχαχαα

michele είπε...

Γκολαρα ο messi εν τω μεταξυ..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

δεν μας δίνετε κανένα λινκ που να μην κολλάει? Ευχαριστώ,

michele είπε...

Εμενα αυτο δεν μου κολλαει:

http://www.viponlinesports.eu/football/134959/1/fc-barcelona-vs-ac-milan-live-stream-online.html

michele είπε...

Κι αλλη γκολαρα ο Messi.Μετα απο δοκαρι της Μιλαν.Συγκινησεις.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Thanks Michele,

νατο και το 3ο....
Καρα-όβερ ήταν τελικά...

michele είπε...

Χαχα,μαζι με το 3ο ,αλλα ενα γκολ της Μιλαν θα την βαλει σε..τρεξιμο,ανεβηκε και η ΕΛΛ απαλλαγμενη απο το μερισμα του 2012!