Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013


X.A.A. LIVE 

Απόσπασμα βιντεο - μαθήματος από την εκπαιδευτική υπηρεσία τεχνικής ανάλυσης Panagiotouvip.com της GSTA/EKTA (Ελληνική Κοινότητα Τεχνικής Ανάλυσης) και τον Πάνο Παναγιώτου, χρηματιστηριακό τεχνικό αναλυτή.
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Το βιντεακι αυτο ανεβηκε στο διαδικτυο τον Νοεμβριο του 2010.Περιγραφει ολα οσα εγω πιστευα -σχεδον ολοι απ ολους εσας δεν με γνωριζαν τοτε- και τα οποια με εκαναν να διαφοροποιησω και την επενδυτικη μου στρατηγικη ,σχεδον αμεσως μετα τις εκλογες του 2009.Αλλοι λογοι ,που εχω εξηγησει ,μιας και απο τοτε ειχαμε την ευτυχια να δημιουργησουμε αυτη εδω την μικρη γωνια του διαδικτυου ,με εκαναν ν αρχισω να πιστευω στην αγορα αμεσως μετα τις εκλογες του 2012.
Η κατασταση στην Ελλαδα ,την πληγωμενη Ελλαδα δεν ειναι καθολου ευκολη και συνδεω με το επομενο αρθρο την ολη κατασταση.Δυο-τρεις μερες τωρα ,απο τοτε που συνεβη το τραγικο γεγονος της Λαρισας,ηθελα να γραψω τις σκεψεις μου.Δεν το εκανα για 2 λογους.Ο πρωτος γιατι τα Σαββατοκυριακα εχω πραγματικα αναγκη ξεκουρασης και ο δευτερος γιατι φοβηθηκα οτι αυτα που θα γραψω θα ειναι πολυ αιχμηρα για ορισμενα θεματα-φορεις-κομματα-λειτουργιες του κρατους-λειτουργιες των ΜΜΕ κλπ.Βρηκα ομως στο http://www.protagon.gr/   αυτο εδω το κειμενο του Ανδρεα Πετρουλακη  που εκφραζει αυτα που θα ηθελα να πω,χωρις να προβαινει σε λεκτικες σιδηρογροθιες που ενδεχομενως θα ηθελα να δωσω εγω.
Καλη εβδομαδα να εχουμε.



Δεν νιώθω, εισαγωγικά, καμιά ανάγκη να σας περιγράψω πόσο με συγκλόνισε η τραγωδία των παιδιών της Λάρισας, ούτε να καταθέσω προκαταβολικά τα ρητορικά πιστοποιητικά ευαισθησίας μου, λες και το πόσο άγγιξε τον καθένα μας αποδεικνύεται από την ένταση των λέξεών του. Η πραγματικότητα είναι μία: Αρκετών ανθρώπων η ζωή καταστράφηκε την Πέμπτη και εμείς οι υπόλοιποι παραλύουμε από τη φρίκη των ανθρώπινων, περισσότερο γιατί τα προβάλλουμε στις δικές μας ζωές, για να τα αποσύρουμε σταδιακά στη λήθη - όπως έχουμε κάνει, τόσες φορές, στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να περιγράψω είναι το εμπόριο αυτής της φρίκης.

Με πόση ευκολία οι θάνατοι χρεώθηκαν στο μνημόνιο, τη Μέρκελ, την κυβέρνηση - κάποιοι πιο παραστατικοί είπαν ότι ο Στουρνάρας είναι ο ηθικός αυτουργός των θανάτων. Με την ίδια ακριβώς ευκολία που - αυτόματα, και χωρίς καμιά παραπάνω γνώση και εμβάθυνση - χρεώνονται στην τρόικα 3.000 αυτοκτονίες. Αν δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε κυβέρνηση δολοφόνων ή, έστω, συνεργών σε ανθρωποκτονίες. Κι αν αυτό βολεύει τις πολιτικές ή επαγγελματικές στοχεύσεις, την αισθητική, και την αναλυτική ικανότητα των ψεκασμένων πολιτικών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών δικηγόρων, οι υπόλοιποι γιατί δεν κάνουν ορισμένες αυτονόητες σκέψεις; Φοβούνται; Ξέρω ότι η κατηγορία της βεβήλωσης της μνήμης των νεκρών είναι πάντα έτοιμη, αλλά δεν γίνεται να ηττάται - διαρκώς - η λογική.

Τα παιδιά προφανώς κρύωναν, όπως πάμπολλοι άλλοι συμπολίτες μας. Οι περισσότερες πολυκατοικίες ανάβουν ελάχιστα ή καθόλου το καλοριφέρ και σιγά-σιγά οι άνθρωποι επιστρέφουν σε παλιές πηγές θέρμανσης. Οι παλαιότεροι γνωρίζουν τους κινδύνους κάθε μιας - οι νέοι, όχι. Προφανώς, τα δύστυχα παιδιά δεν γνώριζαν σε τι κίνδυνο εκτίθενται (αν το έκαναν με επίγνωση των πιθανών συνεπειών θα ήταν, όντως, ένα μέτρο της απελπισίας τους). Θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει καυσόξυλα με την ίδια άγνοια και να έκαιγαν μια πολυκατοικία. Ο Στουρνάρας τότε θα ευθυνόταν για δεκάδες θανάτους. Άλλος θα μπορούσε να χρησιμοποιεί χωρίς γνώση υγραέριο - αντί του ακριβού ηλεκτρικού - και να καταστήσει τον Στουρνάρα υπεύθυνο άλλων τραγωδιών. Αν κάποιος τρακάρει με αφρόντιστο αυτοκίνητο, ο Στουρνάρας θα τον έχει δολοφονήσει γιατί δεν έχει λεφτά να φτιάξει τα φρένα. Αν πάθει έμφραγμα περπατώντας στο κρύο, ο υπουργός θα φταίει που έχει καταθέσει τις πινακίδες του και πάει λέγοντας.

Βέβαια, όταν κάποιος Στουρνάρας στο μέλλον μειώσει τον φόρο στα καύσιμα και τα τέλη ταξινόμισης και ξαναρχίζει ο κόσμος να οδηγεί όπως πριν, τα τροχαία που θα αυξηθούν θα τον βαρύνουν, επίσης. Για να μην πω για τα δυστυχήματα της ευμάρειας (συγκρούσεις τουριστικών λεωφορείων, ομαδικές δηλητηριάσεις σε εξωτικά μέρη, αναφλέξεις σκαφών, συντριβές σκιέρ και τόσα άλλα) που επίσης θα πρέπει να χρεωθούν στον υπουργό που θα μας βγάλει από την κρίση.

Η λογική αυτή δεν έχει τέλος. Και το τελευταίο που καταφέρνει είναι να εκφράζει την πραγματική μας ανάγκη να επιστρέψουμε στην ζωή που είχαμε, έστω και με άλλο τρόπο. Επίσης, δεν προσφέρει τίποτα στη συζήτηση ποιος θα είναι αυτός ο τρόπος. Αντιθέτως, το σίγουρο που πετυχαίνει είναι να ενσταλάζει ακόμα μεγαλύτερο μίσος, τυφλή οργή και αδιέξοδο φανατισμό στην κοινωνία μας, επ’ ωφελεία - φυσικά - κάποιων πονηρών Καμμένων και συναφών, των μεγάλων κερδισμένων της εποχής, που έχουν καταφέρει να απηχούν αλλά και να υποδαυλίζουν το κυρίαρχο ρεύμα, αυτό που αντιμετωπίζει την κρίση με όρους θυμικού και ενστίκτων και όχι λογικής και γνώσης.

Υ.Γ.: Στο σχόλιο δεν περιλαμβάνω τις αντιδράσεις των φοιτητών. Οποιος θυμάται τα φοιτητικά του χρόνια, ξέρει ότι δεν γίνεται να ήσαν διαφορετικές.

του Ανδρέα Πετρουλάκη


To report της Russel για την Ελλαδα:

http://www.russell.com/indexes/documents/research/greece-reemerged.pdf

232 σχόλια:

1 – 200 από 232   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Καλή εβδομάδα

Κανένα χατίρι σε όσους λιγουρεύονται τα χαρτιά μας χαχα

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα Γιάννη,

καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...

ThitaDelta είπε...

... σχετικά με το άρθρο

αυτή είναι η μία άποψη, υπάρχει και η ακριβώς αντίθετή της

ας αναζητήσουμε την αλήθεια κάπου στην μέση,

ας διαχωρίσουμε τις κραυγές των βολεμένων από τις κραυγές αγωνίας εκατοντάδων χιλιάδων ανυπεράσπιστων ...

ThitaDelta είπε...

... διαβάζω από χθεσινό άρθρο του Χατζηνικολάου

Η ΧΩΡΑ έχει οπισθοδρομήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε εν έτει 2013 συνάνθρωποί μας να αυτοκτονούν καθημερινά για οικονομικούς λόγους και άλλοι -οι νεαροί σπουδαστές της Λάρισας- να χάνουν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, ενώ προσπαθούσαν να ζεσταθούν από αυτοσχέδιο μαγκάλι, αδυνατώντας προφανώς να πληρώσουν ακόμη και για λίγα λίτρα πετρέλαιο. Και βέβαια οι σκηνές με πρωταγωνιστές συμπολίτες μας της διπλανής πόρτας, που μετά από δεκαετίες σκληρής δουλειάς τα έχασαν όλα μέσα σε λίγους μήνες και τώρα αναζητούν τροφή στους κάδους των σκουπιδιών, είναι πραγματική «γροθιά» στο στομάχι. Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μιας σφοδρής ανθρωπιστικής κρίσης, που χειρότερή της δεν έζησε καμμιά ευρωπαϊκή χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να εφαρμόζει δίκην ευαγγελίου μια πολιτική που ακόμη και οι δανειστές μας παραδέχθηκαν ότι ήταν λανθασμένη... Μια πολιτική που μας κατέστησε πρωταθλητές Ευρώπης στην ύφεση και στην ανεργία...

ThitaDelta είπε...

... και συνεχίζει

θα συναινέσουν και στη χαλάρωση της άγριας λιτότητας, που καταδυναστεύει τον λαό μας και τον οδηγεί βαθμιαία στην πλήρη και οριστική εξαθλίωση. Αν καταλάβουν πού έχει οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία από τις επιλογές του Βερολίνου και της τρόικας, θα υποδεχθούν ευμενώς ή έστω ευμενέστερα και τα πρώτα όχι της κυβέρνησής μας απέναντι στην αδιέξοδη και καταστροφική για την οικονομία μας πολιτική, που για άλλη μια φορά προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι δανειστές.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, για παράδειγμα, να μην έχει ήδη πει ένα βροντερό όχι η ελληνική κυβέρνηση στην παράλογη απαίτηση των τροϊκανών να παραμείνει στο 23% ο ΦΠΑ της εστίασης στη χώρα μας ή να μειωθεί μόνο κατά 3-4 μονάδες, όταν όλες οι ανταγωνιστικές τουριστικές «βιομηχανίες» επιβαρύνουν φορολογικά τον λογαριασμό του επισκέπτη τους κάτω από το μισό; Οταν η Τουρκία είναι στο 8%, η Ισπανία στο 10%, η Γαλλία κινείται ανάλογα με την περιοχή από 5,5% έως 7%; Για ποια ανάπτυξη μας μιλούν οι δανειστές, όταν στην πιο σημαντική δραστηριότητα της χώρας μας, στον τουρισμό, μας υπονομεύουν τόσο προκλητικά; Και όταν ήδη μέχρι σήμερα στον κλάδο της εστίασης έχουν κλείσει 4.500 καταστήματα και έχουν χάσει τη δουλειά τους 35.000 εργαζόμενοι;

ThitaDelta είπε...

... και ερωτώ τον κύριο αρθρογράφο (Ανδρέα Πετρουλάκη),

πως θα επιτύχουμε ανάπτυξη και εξαγωγές με ακριβό πετρέλαιο και ταυτόχρονα σκληρό νόμισμα;

Απαντώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ, γιατί πρέπει να παραμείνουμε διασωληνωμένοι, γιατί ο βιασμός ακόμη δεν ολοκληρώθηκε ...

... τι δεν καταλαβαίνετε;

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
εγω δεν πολιτικολογω αλλα δεν μαφηνει ο διαολος ναγιασω...
οποιος αφιερωσει-και πρεπει-12λ ,να ακουσει την αναλυση του ΠΠ ...
για την ελληνικη κριση...
δεν μπορει παρα να βεβαιωθει....
γιατι φαγανε τον χοντρο,τον τυροπιτα,τον μπουρεκια και οπως αλλιως τον λενε...
ηταν ολα ετοιμα απο τους διαβολους και τους αγγελους αυτων ...
ο χοντρος δεν συνεπραξε...
και αποχωρησε...
ηλθε ο λεφτα υπαρχουν και εφηρμοσε...
και οι τρεις καμπαλερος μας αποτελειωνουν...
μεχρι χθες προχθες σκιζανε τα ρουχα τους ...
τερμα οι μειωσεις ...
και εχουν βαλει παραλληλα τους τρομοκρατες τσιρακια των πρωινων μμε ...και εχουν υπογραψει την μειωση των επικουρικων...
θα εχουμε σε λιγο την δευτερη συντονισμενη επιθεση στον κατωτατο μισθο...
που θα φερει νεες μειωσεις σε μισθους συνταξεις κυριες και επικουρικες...
μηδενισμος ολων και κοστος ζωης αμετρο...
και ειναι να απορεις...για τους "εφιαλτες"που βρεθηκαν μονον εδω για να σωθει το δολλαριο και το ευρω...
διαβαστε και απολαυστετο "η μαλλον ακουστετο

Unknown είπε...

ΘΟΥ ΒΟΥ.......Τα αντισυλληπτικα χαπια να μην ξεχασεις σημερα,,,πρεπει οποσδηπωτε να αποφυγουμε την συλληψη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους
Οφείλω μερικές απαντήσεις από χθες.

1. Οσο για τον κατωτατο μισθο, τσαμπα γινεται τοσος λογος οταν υπαρχουν 1,2 εκ ανεργοι.

Σωστά, χάνουμε τα λόγια μας και τον χρόνο μας. Τώρα αν η περαιτέρω μείωση μισθών φέρνει περαιτέρω μείωση της ζήτησης και αυτή περαιτέρω μείωση μισθών και αυτή περαιτέρω μείωση της ζήτησης και αυτή περαιτέρω μείωση μισθών και αυτή περαιτέρω μείωση της ζήτησης..... άστο καλύτερα, φαύλος κύκλος καταλήγει.
Φυσικά δεν συζητάμε για τις εισφορές, τα Ταμεία, την ύφεση και την εξαθλίωση που όλα αυτά φέρνουν, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Σκοπος ειναι η προσελκυση επενδυσεων

Σωστά, το ξεπούλημα και τον μεσαίωνα σήμερα το ονομάζουμε επένδυση

σταθερο φορολογικο

Σωστά το βλέπουμε κάθε μέρα. Σταθερό σαν βράχος και τόσο απλό που ακόμα και ένα παιδάκι το καταλαβαίνει με την πρώτη.

Για να δείτε πόσο θα απλοποιηθεί ακόμη σας αποκαλύπτω από τώρα τα νέα και οριστικά πλέον νομοσχέδια, ένα για το φορολογικό και ένα για το ασφαλιστικό με ένα και μόνο άρθρο το καθένα.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ άρθρο πρώτο και μόνο: Go to jail.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ άρθρο πρώτο και μόνο: Η σύνταξη είναι τιμητική και απονέμεται μετά θάνατον.

…και καθάρισες.

TheHawk είπε...

καλημέρα σε όλα τα παιδια...ελπιζω να είστε όλοι καλα...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα ,καλη εβδομαδα.Δημητρη η καπηλεια του θανατου ειναι μια.Δεν εχει αντιλογο.Τα αλλα ειναι πολιτικη συζητηση και αποψεις πανω στην οικονομικη κατασταση.Ειναι σαφως διαχωρισμενα τα θεματα.

TheHawk είπε...

ΔΕΗ κροσε....μετρανε για το πρωτο νοκ αουτ..μαλλον θα σηκωθει..νωρις ειναι ακομα..

TheHawk είπε...

60λ γκαπαραμε οπως ηταν λογικο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

reeeeeeeeee! εχασα το στοιχημα για 3! λεπτα χαχαχα

michele είπε...

Στο 160 ειναι ο ΔΤΡ ..8 μον μεινανε.Fait vos eux messieurs,rien ne va plus.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλημερα σε ολους. χρονια πολλα στον καλο μου φιλο profit.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι ειπε ο ανθρωπας πσσσσσσσσ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι μορφωση αυτο το παιδι!!!!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα καλή εβδομάδα.Ότι δεν ανεβαίνει πέφτει.

michele είπε...

Kαλημερα Αλεξανδρε.Ευχαριστω για τη φιλοφρονηση.( Για μενα δεν μιλαγες??) χαχαχα.
Ποτε εληγε το στοιχημα την Παρασκευη?
η ΔΕΗ ωραια,παει 6,87 κανει ενα ΑΜΕΜ πηδαει 13 ποντους με τη μια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα το ερωτημα ειναι περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν οι μετοχες πανω στις στηριξεις τους/μερικες ειναι πολυ κοντα/και αγοραζουμε εαν μετα την επαφη κανουν 1 ΛΕΥΚΟ κερι?
Ή περιμενουμε να κινηθουν ανοδικα αρκετα ωστε να εχουμε κανονικα long σηματα?
Εγω διαλεγω το β

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εμ ποιον αλλον λεβεντη μου?

michele είπε...

Γιατι διαλεγεις το β,δεν ειναι σωστο και το α??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να παρω και γω 20 mls να την κλειδωσω ?ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ χεχε

TheHawk είπε...

μαζευουμε να κλεισουμε γκαπακια..μετα τι γινεται..

michele είπε...

14 ποντους και ο ΟΤΕ απο το χαμηλο του..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ειναι, γιαυτο ειπα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ δυο επιλογες. Ειναι θεμα διαχειρισης ρισκου,παντως εαν εγω εκανα το πρωτο και μετα η μετοχη εσπαγε την στηριξη θα πουλουσα χωρις δευτερη σκεψη

TheHawk είπε...

δηλ θα ερθει το πρωτο λευκο κερι...?

karaefthimiou23 είπε...

Πού,στην εκκλησία...?

Unknown είπε...

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΒΑΚΑ......

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ο Αβακας 1,29 ειπαμε οτι το 1,30 δεν σπαει,εαν ειναι κανονικη μετοχη,που δεν ειναι δηλαδη.Αν την πανε παρακατω τι θα σημαινει αυτο με δεδομενο οτι η μετοχη ειναι πολυ μαζεμενη?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χεχε καλημερα Ιωαννου ,για πες τι βλεπεις?

Unknown είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ: Οτι θα φτάσουν να κατέχουν το 98% της εταιρίας....

Βρε λες να έχουμε καμία ΔΠ?

Unknown είπε...

Το μάζεμα της μαιμούς στον ΑΒΑΚΑ....

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ΧΡΗΣΤΟ, πήρα μερικά ΑΒΑΞ στο 1,30 για να τους εκβιάσω!!

Unknown είπε...

Δεν εκβιάζονται αυτοί Ανδρέα μου...

Κάνουν ότι θέλουν....

karaefthimiou23 είπε...

Aγορές σήμερα απαγορεύονται δια ροπάλου με καρφιά...

michele είπε...

Ειναι οι συνεπειες της καραμαζεμενης εταιρειας αυτες.Αλλη ειναι οτι την κανουνε τουρμπο οποτε θελουν

Unknown είπε...

Εγώ πάντως έχω έτοιμα μετρητά μόλις γράψει τον Ασσο να μαζέψω και άλλα..

Οχι τώρα όμως και για κανέναν λόγο...

Unknown είπε...

Και σημερα και αυριο θα πιεσθουμε,Θα δουμε τι θα καταφερουν...Υπομονη δυο ημερων,και τα ξαναβλεπουμε

ThitaDelta είπε...

... να δούμε τι θέλουν να κάνουν, στο 973

THE JUNIOR είπε...

καλημερα ,ηρθα

τι να πεις αντε λες το σ/κ θα παρω και απο 1000 τεμ σε καθε τραπεζα σαν
χρεος στον θεσμο

και αυτοι χαριζουν χαρτια και παλι δεν αγοραζεις τραπεζες

THE JUNIOR είπε...

παλι τα κωλοχαρτα ριχνουν

κλεμμαν ,πιστη,κουεστ,αβαξ


κατσε να δουμε

THE JUNIOR είπε...

τι να δεις φριγο -4 με 1500

Unknown είπε...

Θδ,το 950 ειναι ο στοχος τους,,αστο να εκτονωθει το κυματακι....κατι ξερεις και απο κυματα νομιζω...

michele είπε...

970 και 972 ειναι τα προηγουμενα χαμηλακια σπαει εδω παει 950 .Αν ομως πει να αντιδρασει 3η φορα απο το ιδιο επιπεδο θα ειναι γερη η αντιδραση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες ο στοχος ειναι αρκετα πιο χαμηλα εχει και δεν εχει το 9 μπροστα

ThitaDelta είπε...

... ωχ

karaefthimiou23 είπε...

Δεν βλέπω sell off ακόμα,υπομονή για αγορές.

michele είπε...

Ετσι ειναι, αμα ολισθαινει κατεβαινουν κι οι στοχοι.Οι στοχοι ομως δεν κατεβαινουν με την κινηση προς τα εκει.Το αιωνιο προβλημα των επενδυτων.Γι αυτο λιγοι αγοραζουν στα χαμηλα.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ποιοι στοχοι κατεβαινουν βρε michele ,δες παλι το διαγραμμα του 25αρη πριν κανα μηνα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Νίκο.

ThitaDelta είπε...

... παίδες αν σπάσει εδώ βλέπω να πάει καρφί 911-912

... αλλά μάλλον δεν θέλουν να το σπάσουν

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.

GIANNHS006 είπε...

καλημερα καλη εβδομαδα .

TheHawk είπε...

φοβαμαι Δημητρη δεν υπαρχουν μαλλον εδω..η αγορα θα μας το δειξει....

TheHawk είπε...

διπλος πατος σε ftse...

michele είπε...

Δεν εχουμε πει 313-318 για το FTSE-25?
Δεν εχουμε πει για το ΓΔ το κατω μερος του καναλιου?Τι μεγαλυτερη στηριξη απο ενα καναλι? Οντως εκτος του καναλιου ειναι το 910.Αρα λεω,προηγουνται ισχυρες στηριξεις πριν ο,τιδηποτε γραψει το 8 μπροστα.Και φυσικα δεν γνωριζω ποια θα λειτουργησει απ αυτες.

ThitaDelta είπε...

... σωστά Αντώνη

Unknown είπε...

Ναι σαφως αυτο υπαινισσομαι,περιμενω την εκβαση....Το πρωηγουμενο χασμα μπορει να περιμενει προς το παρων Αλεξανδρε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Κανεις δεν ξερει που θα παμε απλα τα γραφηματα που ανεβαζουμε μενουν και ειναι παντα εκε,στο αρχειο

karaefthimiou23 είπε...

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα Βασιλική και Γιάννη.

karaefthimiou23 είπε...

Οι αερόφουσκες θα στριμωχθούνε όλες μαζί για τις αυξήσεις τους.Θα γίνει της αυξήσεως το κάγκελο...

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη006,Βαλια και Καρα.Της ..αναμονης εδω .Σου λεει αναρωτιεστε τι θα κανουμε εδω? Ε θα σας τα..σπασουμε κι εμεις

ThitaDelta είπε...

χαχα, ε να μην αναρωτιόμαστε τότε...

giannhs kon είπε...

Ένα και δύο, πηδάω τα κύματα
μα αυτά τα κύματα σταματημό δεν έχουν
δύο και τρία, ψάχνω τα βήματα


Καλημέρα σε όλα τα παιδία μεγάλα και μικρά

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιαννάρα.

TheHawk είπε...

γεια σου παλι john...ο διπλος αντεδρασε..

TheHawk είπε...

σχεδον στο λεπτο...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΚΑΡΑ Καλημερα ΑΝΤΩΝΗ

giannhs kon είπε...


Πάλι φαγούρα στο χέρι με έπιασε

michele είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2013/03/486.html

Για τον φιλο μου τον Πανο,η ..συμπαθεια του!

michele είπε...

"Δυναμικο" γυρισμα της ΣΙΔΕ ,για να τους δουμε..

TheHawk είπε...

εαν μας κανουν την χαρη για range..τα πραγματα ειναι δυσκολα...

karaefthimiou23 είπε...

Θα χυθεί πολύ αίμα,βρωμάει μπαρούτι η όλη φάση...

Μα τι αρκούδαρος έγινα ξαφνικά χαχαχα

michele είπε...

Ειπαμε,εισαι ευελικτος..αφου δεν μπορει να απομακρυνθει απο το 970-972 θα το σπασει

karaefthimiou23 είπε...

Οι παλιοαερόφουσκες με τις αυξήσεις τους θα βουλιάξουν όλο το μαγαζί...

Unknown είπε...

Προς το παρόν η μάχη του 1.30€ κερδίζεται...

Για να δούμε όμως....Πολεμοφόδια από πλευράς μου έτοιμα στην περίπτωση προσέγγισης του ευρώπουλου.

ThitaDelta είπε...

... Γιάννη ισχύει και το αντίστροφο

ότι δεν μπορεί να πέσει ... ανεβαίνει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πριν τις ΑΜΚ εχει ενδιαμεση γερη γκαζια το μαγαζι

TheHawk είπε...

Για διαβάστε!!!

Greece has been reclassified from a "developed" to an "emerging market" by a major U.S.-based fund. STORY: http://cnb.cx/Y8mkDg

TheHawk είπε...

εγω παντως αυτοτιμωρηθηκα για τις μ@@@@@@ που κανω στο χρηματιστηριο...

TheHawk είπε...

alert...σπαει το 970...

TheHawk είπε...

ευχομαι να μην λεμε συντομα..το aber alert για το 970...χχοχοχοχοχ..

TheHawk είπε...

που ειστε βρε???????

michele είπε...

Ειμαι απο κινητο,Αντωνη διαβασες στο τελος του σημερινου αρθρου? Που εχω το report της Russel ...τον Ιουλιο το πραγματοποιει πιθανον.Λεει.

Unknown είπε...

Καλο μεσημέρι φίλοι μου.
ΤheHawk το σπάει???
Γιατι αν το σπάει,πάλι θα πληρώσω τα σπασμένα...

TheHawk είπε...

εγω ηδη τα πληρωσα....!!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Μαντάμ έχεις να φας μαρκετιές...

karaefthimiou23 είπε...

Καλό μεσημέρι Κάθυ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!!!!!!!

ThitaDelta είπε...

... τι σας λέει ο τζίρος;

Unknown είπε...

Καρα γιατι το λες ετσι???

Μαντάμ έχεις να φας μαρκετιές...

Οσο νάναι είναι άκομψο.

TheHawk είπε...

ο καθενας μετανοει..για τους δικους του λογους..χοχοχοχ..

karaefthimiou23 είπε...

Απομακρύνεται τα παιδιά απ'τις οθόνες,ακολουθεί σκληρό πορνό...

ThitaDelta είπε...

για την ΕΤΕ λέει

ο Καρά είναι τζέντλεμαν...

Unknown είπε...

Σε αποσταση βολης πλεον και τα χαρτια του ομιλου,,Καλλο και αυτο....Αντωνη ο τζιρος ειναι της πλακας...Εναν πανικουλη χριαζομαστε τωρα,και αυριο...και θα παρουμε ,και τη ανασα τουλαχιστον

TheHawk είπε...

εγω ειπα..περασα απο το ταμειο κ πληρωσα..οπως λεει κ miss V...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πλακα Αντωνη να βγει η ημερα.Δεν χαιρομαι για τη χασουρα κανενος αλλωστε οι περισσοτεροιεδω ειστε πολυ αγαπητοι φιλοι,αλλα ειναι ανθρωπινο να χαιρομαι που το ειχα ψυλιαστει πολυ εγκαιρα και θα την βγαλω καθαρη ,χωρις δηλαδη απωλειες.
Απλα το λεω για να μην παραξηγηθει η καλη μου διαθεση.

ThitaDelta είπε...

... μου είπε η ανιψιά μου τις προάλλες ένα παιχνίδι ...

θα μου κάνει μπουου και γω θα τρομάζω

... μπα σε καλό μου, γιατί το θυμήθηκα αυτό τώρα;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μπορούμε να έχουμε και μια διόρθωση του αναψυκτικού παρακαλώ;

TheHawk είπε...

αλιμονο αλεξανδρε....ο καθενας μας πρεπει να τα βαζει με τον ευατο του..κ οχι με τους αλλους..ειτε για καλο είτε για ασχημο...

karaefthimiou23 είπε...

ΘΔ πες μου ότι δεν είναι η μαντάμ η ανηψιά σου χαχαχα

Κάθυ για την ΕΤΕ οι μαρκετιές,τις γυναίκες μόνο με λέλουδα(παραμονεύει παντόφλα...) χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική εσύ είσαι πραγματικός τρομοκράτης,θέλεις να δει μεγάλα όργια χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο για τους ογκους αυτοι ειναι για να ερμηνευουν την κινηση των τιμων,αλλα οταν οι τιμες κινουνται ετσι ποια ερμηνεια χρειαζονται? ΞΕΧΑΣΤΕ τωρα τους ογκους

TheHawk είπε...

εχει δικιο ο Αλεξ...τι σημασια εχει τωρα ο ογκος...? μαλλον παραπλανει..

ThitaDelta είπε...

...χαχα, όχι βρε Γιάννη για τον υποτιθέμενο πανικό ρωτάω αν πρέπει να φοβηθώ;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αλλωστε εαν το πραγματα συνεχισθει ετσι θα δειτε και ογκους....

karaefthimiou23 είπε...

ΘΔ ακόμα δεν φοβήθηκες...?

Σωστός ο Αλέξανδρος για τον όγκο,ανησυχητικό το ότι δεν έχουμε ακόμα ισχυρούς όγκους.

Unknown είπε...

ΤΡΑΣΤΟΡΑ ευτυχώς που τον έσπρωξα στο κλείσιμο την περασμένη εβδομάδα (0.757€).....

ΑΒΑΚΑΣ κρατά γαι την ώρα αυτό που λέγατε όλοι....

ThitaDelta είπε...

...γιατί Γιάννη;

karaefthimiou23 είπε...

Δημήτρη λένε ότι αν είναι να πανικοβληθείς κάντο έγκαιρα.

karaefthimiou23 είπε...

Ή σταματάει στο 940-960 ή γίνεται της αυξήσεως το κάγκελο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ε όχι και τρομοκράτης βρε Καρά.
Απλά μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει μια ώρα νωρίτερα.

THE JUNIOR είπε...

κ ιωαννου
αυτοι θελουν να σε κανουν πλουσιο

τελειωσε το αεροδρομιο 21 μαρτιου τα επισημα το 10% του μεριδιου ειναι ολη η κεφαλαιοποιηση του χαρτιου






Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

...ε λοιπον, σημερα δεν ξέρω αν το προσέξατε....
αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!

Καλησπέρα !!! Φτιάξτε κανένα ζεστό καφεδάκι μέχρι να περάσει ο Δράμαλης....


giannhs kon είπε...

Κάποτε ένας γέροντας μου είχε πει

Δεν πρέπει να περιμένουμε να αποκτήσουμε ψεύτικα δόντια για να δαγκώσουμε απαγορευμένο καρπό.

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ το γνωρίζω!!!!

Γιαυτό εξάλλου επέλεξα αυτό το χαρτί σε σχέση με άλλες.

Μελέτησα τα ΕΞΩ ΕΡΓΑ και όχι τι παίρνει στο Ελλάντα...

Unknown είπε...

Εγω χωρις να εχω την δικης σας εμπειρια,δεν θα συμφωνισω,για τους ογκους και τον τζιρο....Και μην εστιαζουμε μονο σε ΓΔ,και ξεχναμε και αλλα ,...Κυριε ιωαννου αυτα λεγονται ευγενη χαρτια..Ο ανθρωπος ειναι συλλεκτης εργων τεχνης και με της δυο εννοιες

THE JUNIOR είπε...

οτε,τιταν,3ε

οτι δινουν για πωληση

δεν παει κατω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

να του τα χωσω του μουσχαρου ή αργοτερα??? χαχαχαχαχα ψιμαρι!!!

THE JUNIOR είπε...

ελα καλη μου δεη

ασε τις μουλαρες μην τις κοιτας

karaefthimiou23 είπε...

14:33 Α. Σαμαράς: Η ιστορία που θα γράφουμε από εδώ και μπρος ας ανοίγει κεφάλαια ειρήνης και προόδου

14:32 Α. Σαμαράς: Η συνεργασία με την Τουρκία αγγίζει την καθημερινότητα των δύο λαών

14:30 Α. Σαμαράς: Η συνάντησή μoυ με τον Τούρκο Πρωθυπουργό ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική

14:28 Erdogan: Οι επιχειρηματίες των δύο χωρών επιτελούν μεγάλης σημασίας έργο

14:27 Erdogan: Στον τομέα της υποψηφιότητάς μας για την ΕΕ, η Ελλάδα δεν φείδεται προσπαθειών προς αυτή την κατεύθυνση

14:27 Erdogan: Τα μέλη των μειονοτήτων στις δύο χώρες αξίζουν ειρηνικές συνθήκες διαβίωσης

14:22 Erdogan: Τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι οι σχέσεις μας βαίνουν προς το καλύτερο, κάθε ημέρα

14:22 Erdogan: Σήμερα υπογράψαμε 25 συμφωνίες, αποτελεί ένδειξη συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών

karaefthimiou23 είπε...

14:37 Α. Σαμαράς: Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

14:35 Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει στηρίξει και στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας

THE JUNIOR είπε...

αισχος

μεχρι και την πρωτη κατοικια !!!!

ΑΚΗ μαζι σου

Unknown είπε...

Με 9 και με 10 τεμάχια προσπαθούν να διαμορφώσουν τιμή στον ΤΡΑΣΤΟΡΑ....

Επομένως υπάρχουν "χέρια" από πίσω που τον φροντίζουν άρα υπάρχει και μέλλον.

Αν τον δω προς το 0.50€ θα πάρω ξανά...

Unknown είπε...

και τα σωβρακα να του παρουνε...5 εκατομυρια πηγε ο γαμος του στο παρισι..

TheHawk είπε...

0,5..? κ θα κανεις διακρατηση...? εωσοτου παει εκει?

η εχεις ηδη φυγει...?

TheHawk είπε...

τωρα εχουμε μια στηριξουλα στο 314...

Unknown είπε...

Πολυ μουλαρωμενη αυτη Η ελβαλ

Unknown είπε...

Μετά και το διάγραμμα και σχόλιο που είχες κάνει Hawk, την επόμενη ημέρα τα έσπρωξα στο κλείσιμο με τιμή 0.757€. Τα είχα αγοράσει 0.60€...

Μην φανταστείς...5.000 κομμάτια είχα.

THE JUNIOR είπε...

εσπερακι με μιλκφεικ και εκλερ


και τα κιλα στα καγκελα

Unknown είπε...

O ΑΒΑΚΑΣ ανεβάζει ογκάκια τώρα...

THE JUNIOR είπε...

ρε ιωαννου

ποτε τα σκουπισουν και ποτε το ξαναγυρισουν το χαρτι σου

χαμπαρι δεν πηρα

Unknown είπε...

Μια μαρκετιά 50.000 κομμάτια αγορά θέλουμε να τελειώσει το έργο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Η σιδε κανει την κινηση της μετοχης που επιασε στοχο,τωρα θα προσπαθησει να αντιδρασει ανοδικα και εαν αποτυχει ξεχαστε την για καιρο

THE JUNIOR είπε...

βγηκαν αγοραστες στο μαγαζι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βεβαια πανω απο τα δυο ευρο θα την κυνηγαμε παλι τωρα ομως δεν μας αρεσει.....

TheHawk είπε...

Μπράβο Χρήστο...επιασες το timing πολυ καλα...

Unknown είπε...

Α !!! εχουμε και τετια,ξυπναει ο ο μιλος ??

Unknown είπε...

Hawk το μπράβο σε εσένα που μου άνοιξες τα ματάκια....Τουλάχιστον στο τεχνικό κομμάτι.

Τώρα θα δείξει...

TheHawk είπε...

η σιδε ειναι πανω στο 61,8%..εαν το χασει παει για 1,37...κ η αντιδραση? 1,70..1,85?

Unknown είπε...

Το ευχάριστο είναι ότι τα έδωσα με λίγο κέρδος οπότε και να "φύγει" πάνω τελικά, δεν με απασχολεί.

TheHawk είπε...

δυσκολα χαρτια..ακομα κ για εμπειρους τεχνικους..

TheHawk είπε...

δεη κοντα σε σημαντικη στηριξη..εαν σπασει..6,30 ευκολα..εαν κρατησει ομως...

michele είπε...

Δεν φτανει που ειχα δουλειες μου εκανε και ενας τεχνικος καταληψη στον υπολογιστη ..
Ο στοχος του ΔΤΡ θεωρειται οτι επετευχθη..
Για τη ΣΙΔΕ (σχολιο 12.43) οπως τα λεει ο Αλεξ..
το δε σχολιο 3.13 του Αλεξ δειχνει και το ποσο σωστος ειναι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οπως τα λες Αντωνη

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη

το ελβεδακι παλι για πανω ειναι

Unknown είπε...

Κοιτα ,μέρα που αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο.
Ενα περίεργο πράγμα.
Πως λεμε οτι οτι θέλεις να γίνει πολυ συνομωτει το σύμπαν για να γίνει???
Ε σε μενα ακριβως το αντίθετο.

Υ.Γ.
Ουτε το τραστορ πουλησα,ουτε την ευπικ,ουτε την ελβαλ,και τα ελκα,προφ,και φριγο,εχαε.
Ολα τα αλλα ναι,πριν μια βδομάδα.
Τελικα αποδείχθηκε,οτι επρεπε να τα δωσω ολα.
Ας ανάψω ενα τσιγάρο.


Unknown είπε...

Ρε ΜΙΚΡΕ ρίξε καμια μαρκετιά για τον πεθερό ώστε να δούμε και τις διαθέσεις τους...

michele είπε...

MIKΡΕ μην τα ξαναλεμε ,το φθηνοτερο χαρτι του ΧΑΑ πλεον ,τωρα που ανεβηκε η ΔΕΗ στα 7-8..

Δεν περιμενα ποτε οτι θα ενημερωθω με ακριβεια μεσω κινητου για το τι ειπαν Σαμαρας-Ερντογαν απο τον φιλο μου τον ΚΑΡΑ...

Unknown είπε...

Παιδια σχετικά με την ΕΥΠΙΚ αν και το είχα γρ'αψει ξανά: Εχουν αγοράσει ένα σκασμό ομόλογα από τα οποία υπάρχει καλό κέρδος.Οκ ως εδώ. Το ταμείο τους το άδεισαν για αυτη την αγορά.

Πες λοιπόν ότι θέλουν να γράψουν τις υπεραξίες τους. Μπορούν να πουλήσουν όσο έυκολα αγόρασαν????

Σε περίπτωση νέου hair cut ποιος μας λεει ότι δεν θα πάρει η μπάλα και αυτά. Επίσης αν και εφόσον κάτι τετοιο ανακοινωθεί ποιος μας λέει ότι δεν θα βρίσκονται κοντά στις τιμές που αγόρασε η ΕΥΠΙΚ???

Απορίες προς λύση.

michele είπε...

κathy αυτα τα χαρτια που εχεις τι να πουλησεις..ειναι καλα χαρτια αυτα,ισως τα ΕΧΑΕ και τα ΦΡΙΓΟ μπορουσες να πουλησεις

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη για σένα τα'βαλα τα νέα από την Πόλη χαχαχα

Χρήστο όταν λέμε ότι η ΕΥΠΙΚ έχει αγοράσει ένα σκασμό ομόλογα,μιλάμε για καμιά 35-40 μύρια το οποίο ποσό είναι αστείο για την εν λόγω αγορά.

Σε περίπτωση νέου κουρέματος,σειρά έχει ο επίσημος τομέας και όχι και πάλι οι ιδιώτες.

Unknown είπε...

Καρά συμφωνώ. Αλλά αυτά τα 35 με 40 εκατομμύρια ήταν όλο το ταμείο της...

Εκεί έχω ενστάσεις.Επίσης μου δημιουργεί προβληματισμό η δυναμική που έχει βγει διαφημιστικά...

Σαν να θέλει να μαζέψει cash....

Λέω τώρα εγώ....Μπορεί να είναι και ανόητες σκέψεις....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολα τα ωραια χαρτια δειχνουν ομορφοτερα 20% πιο κατω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ιαωννου η ευπικ θα παει ψηλα αλλα απο τη στιγμη που την εμαθαν ακομα και οι πιο αδαεις ηταν απολυτα φυσικο να πιεσθει, το μεχρι που θα μας το δειξει.

THE JUNIOR είπε...

κ.ιωαννου

ο πεθερος εχει σχεδιο


Πολλά από τα φανταχτερά γιοτ που είναι δεμένα στη μαρίνα της Λεμεσού ανήκουν σε Ρώσους οι οποίοι έχουν και διαμερίσματα σε ουρανοξύστες λουξ πάνω στη θάλασσα που κοστίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. «Με τα ίδια λεφτά που δίνεις για ένα διαμέρισμα στη Μόσχα μπορείς να αγοράσεις εδώ μια βίλα πάνω στη θάλασσα» επισημαίνει και η Ναταλία Κάρντας, που εκδίδει την εβδομαδιαία «Βεστνικ Κίπρα» μια από τις δυο ρώσικες εφημερίδες της Κύπρου. «Δεν υπάρχει Κύπριος που να μην ξέρει τουλάχιστον μια ρώσικη λέξη»

Unknown είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ προσωπικά δεν θα πάρω ποτε καθώς ΜΙΣΩ τις ασφαλιστικές.

Το μόνο χαρτί που έχω και θα έχω είναι ΑΒΑΚΑΣ πλέον.

karaefthimiou23 είπε...

Xρήστο είναι η μόνη που δεν έκανε αύξηση για να καθαρίσει τις βρωμιές απ'τα ομόλογα και τις επισφάλειες,οι άλλες ασφαλιστικές κάνουν εκατοντάδες μυρίων αυξήσεις.

Αλλάζει επίπεδο και βγαίνει δυναμικά στην αγορά.Την ώρα που οι άλλες προσπαθούν να καθαρίσουν και να λειτουργήσουν βάσει Solvency II,αυτή το κάνει από το 2009 ήδη.

TheHawk είπε...

το μοτιβο λεει νεα χαμηλα...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

προσωπικα στο 1,40 ξεπαστρεψα οτι ειχα απο το 1,10 ΜΕ ΜΟΝΟ αυτο το κριτηριο η μοδα σε αυτα τα χαρτια βλ και ολυμπος δεν τους παει.Θελουν να ειναι ελαφρια για να τρεξουν ,οταν γεμισουν παθαινουν λαστιχο

michele είπε...

MIKΡΕ ,σαν την Χαλκιδικη ομως πουθενα ετσι??? μην σας πω εκει που αγορασε ο εμιρης την ΟΞΙΑ τι παραδεισος ειναι..ρωτηστε μπαρμπα χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η πραγματικη μαχη για τον Αβακα ξεκινα αυριο ,το 1,30 δεν θα μπορουσε να σπασει οταν εφτασε εκει με 6% ημερησια πτωση

michele είπε...

Κριμα Ioannou που θα εχεις μονο ΑΒΑΚΑ..

Unknown είπε...

Michele επιλογές είναι αυτές....

Μακροπρόθεσμος γαρ....

michele είπε...

Καλα δεν θα πας ασχημα..απλα θα μπορουσες να πας και καλυτερα.Εγω ειμαι της αποψης "ποτε ολα τ αυγα σ ενα καλαθι"..


Το δε σημερινο προβλημα μου ειναι: Αυτα τα ολιγα ΣΕΝΤΡ που εδωκα στο 0,40+ να τα παρω πισω?

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ θέλω μαρκετιά να πάμε στο 1.40€ να ψαρώσουν όλοι όσοι μας κράζουν...

michele είπε...

...διοτι ΝΗΡ τσιμπησαμε το κατι τις μας

Unknown είπε...

Αυτο που ειπες μικρε ειναι μια απο της σπεσιαλιτε του αβακα...Το εχει ξανακανη σε αλλο νησι...Και οι μαρινες οσονουπω ,θα αρχισουν να τρεχουν...

THE JUNIOR είπε...

ιωαννου,εγω τους το λεω πριν ερθεις

θα βλεπουν τον αβακα και δεν θα πιστευουν το χαρτι


καλα δεν πιστευω και αυτο που βλεπω σημερα δες μερα για 70 χιλιαδες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μου κανει εντυπωση που ο οτε δεν χανει το 5,83 αυτο σημαινει ή οτι θα κανει μια εντονη πτωτικη κινηση την επομενη ωρα η το πολυ εως αυριο ήηηηηη..

TheHawk είπε...

ή βλεπει το πανω μέρος του καναλιου...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κατι παιζει εδω hawk. Προσεχουμε

TheHawk είπε...

εγω δεν κανω contrarian κινησεις..
κ εαν θα κανω ..ξερω ποτε..

THE JUNIOR είπε...

αν εχεις σετρικ και ελβε

εισαι χαλαρος

TheHawk είπε...

5,86 σημαντικο μιλωντας βραχυ...

TheHawk είπε...

εαν ειχες μονο αυτα θα ησουν αρχοντας..αλλα ελα που δεν ειχες μονο αυτα...κ σε πηρε κ σε σηκωσε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

michele είπε...

Εχω και ΝΑΥΠ που εχει να κανει πραξη καμμια βδομαδα..

michele είπε...

Εχω και ΙΝΚΑΤ και εχω χεστει επανω μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Οσο δεν κανει μη φοβασαι χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω παλι εχω τον πλοηγο ,να φοβαμαι?

michele είπε...

Εχω και ελκα με μο 2.01 με κοροιδεψανε

Unknown είπε...

Εχω ξανθα μαλλιά ,ειμαι χαζη???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οχι ,γιατι τα βαφεις

michele είπε...

Τον πλοηγο να φοβασαι χαχα,εχεις ιδρωσει απ τον φοβο σου

Unknown είπε...

Ο πλοηγος μου θυμιζει την ιστορια,,,,,,,στη ταινια Φορεστ γκαμπ,,,,,,που του αγορασε μετοχες ο φιλος του,και ειπε..Μου αγορασε μετοχες μιας ετερειας φρουτων...Και του ειχε παρη στα σπαργανα την Apple....kaι μετα εδειξε το μηλο.

Unknown είπε...

Αλέξανδρε,απο φυσικου μου.
Αλλά θα το πάρω σαν κοπλιμέντο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αφου ειναι απο φυσικου σου εισαι σπανια και ως σπανια εξιζεις πολλα.
Αλλωστε απο οτι γραφεις εδω, το χρωμα των μαλλιων σου το εχεις για καλυψη

Unknown είπε...

rissrsi: σεντρικ...
αντισταση...0,380*...0,385...0,389
στηριξη...0,368*...0,362...[0,346-0,337

michele είπε...

Παμε για το 0,50 Κathy χεχε τα βραχυπροθεσμα καλα τα λες..βεβαια εχουμε πει πανω απο 0,36..ειμεθα long

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Χαιρετω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗ την παρεα κ ΟΛΕ ο ο ο ο... ?
ΟΛΕ ο χαρακας μωρεεεεεεεεεεε χαχαχα.Ευχομαι να ειστε ολοι καλα χρονια πολλα στον profit.MIchele να ευχηθω κ σε εσενα σημερα ειναι τα γενεθλια?

Unknown είπε...

Ολο πεφτουμαι ολο πεφτουμαι,και παντα μια ανασα απο το 1000 ειμαστε..Μηπως ανεβαινουμε πεφτοντας......Αν και δεν εχω σεντρικ,το πραγμα φαινεται οτι ειναι θεμα χρονου

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπαίνουμε μέσα στη δυνη της διόρθωσης στο φόρουμ κι αντί για λόγια στήριξης και ψυχολογικής υποστηρίξης διαβάζουμε περί φόβων και βρε φίλων καταστάσεων....

Επίπεδο πιο κάτω κι απο το δείκτη.....

Τι να σας πω ???. ;)


•τελικά ειναι πιο δύσκολο να μην απλώσεις χέρι όταν βλέπεις ωραία χαρτια σε ωραίες τιμες...

michele είπε...

14 Μαρτιου double Γιαννη..αλλα τι να γιορτασουμε εγω παω με τους παππουδες πια χαχα..
να δουμε τη ζωνη αγνοτητας 313-318 αν θα κλεισουνε απο πανω

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βρε φίλων = βρεφικων

michele είπε...

Αμα κατηγορηθω εγω για προκληση φοβου Αλεξανδρατε.... χοχοχοχο ελπιζω να μην με ειχες στο μυαλο σου

TheHawk είπε...

ftse επιτελους αντεδρασε λιγο πιο δυναμικα απο το ξεκινημα της νεας οπισθοχωρησης...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 232   Νεότερο› Νεότερο»