Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 27 Απριλίου 2013


ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι


Αίσθηση σε Αργεντινή και Twitter από τη φυγή του υπ. Οικονομικών στους Νέους Φακέλους




Ερωτηθείς από τους Νέους Φακέλους για το ζήτημα του πληθωρισμού, ο αργεντινός υπουργός απαντά τελικά «θέλω να φύγω». Πληθώρα σχολίων γεννά το το hashtag #mequieroir στο Twitter


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η αιφνίδια αποχώρηση του υπουργού Οικονομίας της χώρας, Ερνάν Λορεντσίνο, από συνέντευξή με τους «Νέους Φακέλους» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τη στάση του αργεντινού αξιωματούχου να έχει γίνει μάλιστα αντικείμενο συζήτησης στο Twitter.

Η συνέντευξη, που δόθηκε στην Ελένη Βαρβιτσιώτη στα πλαίσια της μεγάλης έρευνας των «Νέων Φακέλων» για την πτώχευση της Αργεντινής, είχε σαν κύριο θέμα τόσο τον υψηλό πληθωρισμό όσο και την κριτική διεθνών οργανισμών προς την κυβέρνηση ότι δίνει ψεύτικα στατιστικά στοιχεία.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του πληθωρισμού, ο κ. Λορεντσίνο απαντά τελικά πως δεν γνωρίζει και προσπαθεί να διακόψει την συνέντευξη, λέγοντας «θέλω να φύγω». Στη συνέχεια, προσθέτει πως το ζήτημα του πληθωρισμού στην Αργεντινή είναι πολύ περίπλοκο ώστε να το συζητήσει σε βάθος.

Η αντίδραση του κ. Λορεντσίνο έχει βάλει «φωτιά» στο Twitter, με το hashtag #mequieroir (θέλω να φύγω) να αποτελεί πηγή για πληθώρα σχολίων.

Πηγή: http://www.skai.gr/




44 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
η μλάρα εσπασε κοντεργια στο αμερκή.
τωρα ;
τωρα προφητη δεινων,κακων και συναφων
μαλ@κιων...
που δεν μαζευεις τον στομα σου...
στην εφερε ο χονδρομπακαλης..
και σου εγραφα...
βαστα πισινη ρεεε
αλλα πρωτη φορα γινεσαι ρεζιλης;;
και σε φωναζουν και τα καναλια ...

john deer είπε...

καλημερα σας!!!ο χοντρομπακαλης μπαρμπα εχει κολλητο στην κορωνη-λαθος στην πυλο ηθελα να πω!!!ο αλλος ο σαχλας μαλλον καταλαβε οτι δεν μπορει ουτε να ασελγησει επι πτωματων ουτε να σχισει βρεγμενη εφημεριδα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους και καλό Σ/Κ.
Βγήκε έξω σήμερα ο Λάζαρος ή προτίμησε να μείνει μέσα; Αν προτίμησε το δεύτερο δεν τον αδικώ παρ' όλη την θαυμάσια μέρα!
Ουδέν σχόλιο για το "αστέρι" μάλλον την ντροπή της Μάνης όπως είχε πει παλιά ένας φίλος μας.
Για το χτεσινό του ΠΑΝ ΠΑΝ τώρα άκουσα κάποια γνωστά πράγματα, κάποια πάλι γνωστά που επιβεβαιώνουν τους χαρακτηρισμούς που έχω κάνει για όλους τους πολιτικούς μας και ειδικά τους πασόκους (ξεφτίλα μέχρι εθνική προδοσία), ότι είναι δύσκολο να ξαναγυρίσουμε στο εργαλείο δραχμή γιατί δεν το χειρίστηκαν σωστά όταν έπρεπε, πόσο μάλλον να το κάνουν τώρα (σωστό) και τα ανησυχητικά έως καταθλιπτικά: Είμαστε ούτε στα μισά (14%) στο δρόμο της φτωχοποίησης (εσωτερική υποτίμηση το λένε) και θέλουμε άλλο ένα 16% και ότι με βάση αυτό το δεδομένο ΔΕΝ θα υπάρξει στα επόμενα χρόνια ανάπτυξη γιατί ΔΕΝ την θέλουν για να φτάσουμε στο στόχο του 30%. Μάλιστα. Τάδε έφη Παναγής λοιπόν και θα δούμε...
Αν έχει πέσει έξω στο παρελθόν για μένα δεν είναι πάντως εγγύηση ότι θα πέσει και τώρα και ας περιμένουμε...
Όσο για το τι θα ψηφίσει ο κόσμος να είστε βέβαιοι ότι αν είμαστε στα ίδια και χειρότερα όταν θα έρθει ο χρόνος, ότι θα ψηφίσουν τρελά πράγματα αδιαφορώντας αν θα μπορεί να βρεθεί η άκρη στο κουβάρι.
Η υπομονή βέβαια δεν είναι απεριόριστη και ας το σκεφτούν καλά όποιοι είναι επάνω όταν και εάν βγουν το 2014 και μας πούνε ότι η ανάπτυξη ...μετατίθεται για κάποια επόμενη χρονιά.
Για τιμές δεν άκουσα τίποτα (αλλά μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ σε πείθει ότι ο ανακοινωθείς πληθωρισμός μικρή έως ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, τουλάχιστον στον τομέα αυτό που καίει), όπως και για συντάξεις, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, όταν ο βασικός θα πάει στα 250-300 € τι περιμένουμε να γίνει με τις συντάξεις; Το έγκλημα που έγινε το έχω ξαναπεί, ΝΤΟΠΙΑ και ξένα κέντρα κατέλυσαν κάθε έννοια νομιμότητας και προστασίας του εργαζόμενου για τα δικά τους συμφέροντα και όταν ακούς ότι στην Μανωλάδα δούλευαν ευχαρίστως οι "λάθρο" για 80 € τον ΜΗΝΑ (με μηνιάτικο στην χώρα τους 28 €) τότε καταλαβαίνεις γιατί δεν πάνε Έλληνες (και τους άλλους λόγους περί καφέ στην λιακάδα τους βάζω μέσα στο λογαριασμό βέβαια) ...άσε πολλά έγραψα πάλι και ας μη γίνω ξανά κακός.
Καλά να περάσετε.

27 Απριλίου 2013 - 1:25 μ.μ.
Διαγραφή

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τον φίλο μου Μικέ μια απάντηση, για να μην τον αδικώ και επειδή δεν συνηθίζω να κάνω την πάπια... είχα πει ότι περίμενα τον Μάρτιο για τους γνωστούς λόγους των ελέγχων κλπ
Τώρα δεν έγινε κάτι με νέες μειώσεις (ίσως δεν τους έπαιρνε βέβαια λόγω πληθώρας προηγουμένων περιπτώσεων) και εύχομαι να μην γίνει ούτε στο μέλλον, αλλά αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο (και βάλουμε στο "καλάθι" και όσα είπε ο ΠΑΝ ΠΑΝ για τον στόχο του 30%) τις βλέπω αναπόφευκτες.
Μακάρι να κάνω λάθος εγώ για πολλούς λόγους, για την χώρα, τον απλό πολίτη και τον εαυτό μου βέβαια.

michele είπε...

Καλο μεσημερι! Ειδα και γω το βιντεο του ΠΑΝ ΠΑΝ τον οποιο οπως ειπα συμπαθω και μου αρεσουν οι αναλυσεις του.
Λεω μαλιστα αυριο να το ανεβασω μαζι με ενα αλλο του Μαιου του 2010.Απλα εγω ειπα οτι επεσε εξω σε καποιες χρηματιστηριακες προβλεψεις και επειδη ειναι γνωστος και απο το city προερχομενος,η επιρροη του ειναι μεγαλη.
Το σημερινο το εβαλα γιατι εχει σημασια μια χωρα που εχει δικο της νομισμα και εχει πτωχευσει πριν 11 χρονια ,προσπαθει ακομα να ορθοποδησει καλυπτοντας σοβαρα στοιχεια και μπραβο στην μικρη του Βαρβιτσιωταιικου που κανει καλα τη δουλεια της.
Δημιουργηθηκε σαλος στην χωρα αυτη απο το βιντεακι και απο την συνεντευξη και το θεμα επεκταθηκε στα διεθνη μεσα.

michele είπε...

Πανο μου ο ΠΑΝ ΠΑΝ ειπε κατι πολυ σωστο βεβαια.Η μεγαλη ανεργια,η ποσοτης των ανεργων "συμπιεζει" τους μισθους προς τα κατω οπως γινεται πανταμε την μεγαλη προσφορα και των ειδων που σμπιεζει τις τιμες.
Ετσι ενας νεος που το 2007 επαινε επιδομα 530 ευρω+ 150 απο τον μπαμπα του και ηταν στις καφετεριες
αντι να ψαχνει και να τρεχει ,τωρα θα αναγκαστει να παει με 350 ευρω για 5-6 ωρες οπουδηποτε.Κριμα ειναι,αλλα ετσι ειναι.

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια !

ο dwk είπε...

(Γιαννάκι, τραγουδώντας) …γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; …γιατί λάμπει ο ήλιος έτσι, γιατί φέγγει έτσι η μέρα;
…-τι σκαρφίστηκες πάλι βρε ζωντόβολο; (…αμάν! …αρχίσαμε τα εθνικοπατριωτικά!)
(Γιαννάκι) …βρίζε εσύ, εγώ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!
…-τι καλό να περιμένω από σένα ρε τσόφλι; …μεσημεριάτικα θες να με μπαρουτιάσεις; …να πω καμιά βαριά κουβέντα; …να στεναχωρηθεί και ο φίλος ο Michele, την ώρα που απολαμβάνει το ποτάκι του;
(Γιαννάκι) …εγώ φταίω! …με τις ώρες έδινα την μάχη και στενοχώρησα και τους τρεις φίλους μου! …φτωχέ, ε φτωχέ! …αποφασίσαμε για ΣΕΝΑ! …ναι, για σένα! …ΑΥΤΗ τη φορά δεν θα σου κόψουμε δραχμή …εεε ευρώ θέλω να πω!
…-βρε βρικόλακα, που αίμα να ψάχνεις και αίμα να μην βρίσκεις, μη με φουρκίζεις! …θα σε κραξω και θα τα ακούσω μετά, από τον πρώην μικρο και νυν Αγιάννη! …-πριν τρεις μήνες δεν με πετσόκοψες;
(Γιαννάκι) …αυτά είναι παλιά…
…-τι παλιά, ωρε όρθιο ραπανάκι; …και το δώρο που τώρα το Πάσχα θα έπαιρνα;
(Γιαννάκι, χαιρέκακα) …«φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» χα χα χα !
…-εγώ το ξέρω, αλητήριε! …θα σε καταραστώ αχρείε: …-να σου φέρνουν μνημόνια και να μην μπορείς να τα υπογράφεις! …και το χαράτσι; …το καταργήσατε;
(Γιαννάκι) …κι αυτό για ΣΕΝΑ! …αγνώμονα! …του αλλάξαμε όνομα!
…-τα φώτα μας αλλάξατε αγιογδύτες! …άντε στα τσακίδια και συ και οι τρεις κολλητοί σου -μέσα και έξω! …και που είσαι; …-ανάπτυξη, είπες, στο τέλος του ’13! …όχι ότι σε πιστεύω …το είχε πει για το ’12 και ο …πρώην σου! …ξέρεις, ο άλλος, ο πρώτος διδάξας …αυτός που τότε έγλυφες! …ο ΓΑΠ ! …και τώρα γυρίζει από χωρίου εις χωρίον !
(Γιαννάκι) …τώρα είναι σίγουρο! …το είπε ο Σαμ! …το διαβεβαίωσε ο Μπένυ! …ορκίστηκε ο κυρ Φώτης!
…-κοίτα μην τολμήσεις, λιγδιάρη, να το αναβάλεις για αργότερα, γιατί σε περιμένει στη γωνία ο Πάνος, κρατώντας βρεμένη σανίδα! …ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!

michele είπε...

"Κουμπαρε" καλομεσημεριζω !! Δωσε κειμενα εμπνευσμενα στο λαο!
Τι? ηθελες και Δωρο Πασχα ΧΑΧΑΧΑ.

ο dwk είπε...

…(στο) «Δώρο» ακούω, αλλά «δώρο» δεν βλέπω !
…καλό σου μεσημέρι, gambler , ότι κι αν κάνεις !

michele είπε...

Χαχα σωστος.Λογω ονοματος επρεπε να γινει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξαιρεση ,με παρεμβαση στο Γιαννακη!!
Χαιρετισμους στα ομορφα ματια!

μπαρμπαλιας είπε...

Dwk vs Γιαννακι...
βρε το Γιαννακι ..
εχουμε τοσους Γιαννηδες που αγιασαμε
στο μπατο...
καλα τι θελατε;;
ο κυριος Γιαννακι να πατησει κουμπι
και να παμε στην αναπτυξη;;;
εγω ενισταμαι...δεν το θελω...
γιατι απλα θα χασω το dailyshow..
που αλλου θα βρειτε βρε εριφηδες
τετοια διασκεδαση ;;
με Μητσό να λεει οτι το λαθος του θεου ειναι που με αφηνει και ζω...
με το dr Καρολο να μας κανει μαθηματα ηθικης και συμβουλες
να μην ειμαστε φοροφυγαδες...και απο την αλλη να δανιζει το φιλο ...για να παρει το κωλοσπιτο της γκομενας...
με Μπενι vs ΓΑΠ για τα οικονομικα του σπιτιου και το σαλιαρη του ΙΚΑ το Ρομπετο καλε, να λεει οτι θα πλερωσει..
τον κυριο Φωτι -θε μου σχώρα με-
στας ευρωπας...μπροσταρη του Μπαροζο...
με το Σουμπλέ να εχει ετοιμο το εξασφαιρο...
χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας ...
ασε με να ζησω θε μου ,εστω και χωρις συνταξη...
εχει ο Μητσο τρεις τεσσαρες και θα πλερωσω το Γιαννακι...

michele είπε...

Tι να πω ρε Μπαρμπα,ποιητης και συ σαν τον αγαπημενο σου Καββαδια.
Αλλα εισαι και αιχμηρος παναθεμα σε
ναχαν οι πιο νεοι την οξυτητα σου να κατακτησουν τον κοσμο..

Αλλα καθονται και προτιμουν να αγανακτουν μονο περιμενοντας τους Δαναους με τα δωρα.Που δεν υπαρχουν πια.

http://www.youtube.com/watch?v=401ethZJfkU

μπαρμπαλιας είπε...

Δωρο μας καλωσ ηλθες...
καπου λεω να σου βαλω καμμια φωνη για τσι απουσιες...
αλλα με το που ερχεσαι...
σου δινω σχωρνιο και ελευθερο να ερχεσαι οποτα θελεις ...
ο κουμπαρος σου παντως βραχος..
εχει και το "κοκαλακι "της νυχτεριδας...
εξ αλλου για δαυτον κολαει το ρηθεν
οτι ο θεος αλλους επλασεν και αλλους εκλασεν

μπαρμπαλιας είπε...

δανεισμενο απο τον σχωρεμενο πεθερο μου...μονιμο στελεχος των παλιων καπηλιων της Πατρας..
για το ρητο ,ομιλω...

michele είπε...

Διαβασε το απο πανω σχολιο,εγω μιλαω για σενα και συ μιλας για μενα..
αλλα
ξεχνας
οτι ειχα μπαμπα θεολογο
και απεκτησα κονέ με τον Υψιστο
που μ εχει τρελλανει στο παρελθον
στις τρικλοποδιες.
Ε,συνηθισα κι εγω.

μπαρμπαλιας είπε...

αχαχαχααααααα

ο dwk είπε...

(…άσχετο!!!)
… ο παππούς κοσμογυρισμένος! …έχει πιάσει κουβέντα με ένα φίλο του, στο καφενείο
…-πήγα παντού! …τα έχω κάνει όλα!
…-στο paradise στη Μύκονο έχεις πάει;
…-όχι!
…-ε! δεν έχεις δει τίποτα!
…την άλλη μέρα ο παππούς, όπως καταλαβαίνετε, …στο paradise !
…εκεί που καθόταν, περνά από μπροστά του ένα θηλυκό δίμετρο καμπυλωτό ξανθό!
…του παππού του …ανασηκώθηκε!
…τον βλέπει το μανούλι το δίμετρο, ορμάει και χλάπα χλούπ, του πετάει τα γυαλιά, τις μασέλες και τα μάτια έξω! …τρελάθηκε ο παππούς!
…πριν καλά καλά συνέλθει, εμφανίζεται ένας μπρατσωμένος μελαμψός! …εκείνη τη στιγμή του φεύγει του παππού μια κλανιά…
…τον βουτάει ο μελαχρινός και χλάπα χλούπ, τον απαυτώνει!
…τα μαζεύει ο παππούς και όπου φύγει φύγει!
…τον βρίσκει ο φίλος στο καφενείο και τον ρωτάει γιατί γύρισε…
…-άκου φίλε, του λέει ο παππούς, …-στην ηλικία μου, μου σηκώνεται μια φορά το τρίμηνο! …όμως κλάνω καμιά εικοσαριά φορές τη μέρα !

ο dwk είπε...

…είπαμε!
…ά σ χ ε τ ο…

ο dwk είπε...

…και που είσαι, Πολεμιστή!
…για paradise στη Μύκονο λέμε!
…καμιά σχέση με …on the beach !
(…τι χαμπάρια, φίλε ;;;)

ο dwk είπε...

…καλά να περάσουμε το βραδάκι και αύριο με το καλό, θα έχει: «το Γιαννάκι, η τρόικα, η …τρόικα, το Βρούτσι και το κακό συναπάντημα»…
(…τι πολυλογία κι αυτή !)

Γεράκι είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα... βεβαίως κ σας διαβάζω όποτε μπορώ...
Στον αγώνα των αγορών...ο οποίος είναι δύσκολος κ θέλει αφοσίωση κ πειθαρχία...

michele είπε...

Γεια σου Γερακι τρειντερ ,καλα τα πηγαμε την προηγουμενη εβδομαδα ,τωρα μαλλον λιγη ξεκουραση θα εχουμε την προπασχαλινη περιοδο

profit είπε...

ola

michele είπε...

ολα...μεσα ??? χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα... μου φάνηκε μεγάλη σήμερα η μέρα και η διάθεση είναι καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Είναι που καλοκαιριάζει; Είναι που έρχονται γιορτινές μέρες; Δεν ξέρω. Τουλάχιστον ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα όσον αφορά τον καιρό, είμαστε καλά και ελπίζουμε. Κάτι είναι κι αυτό.
Όταν έχεις και τους δύο ποιητές, τον Δώρο με τα ...μονόπρακτα και τον μπάρμπα ...ε, δεν θέλεις και περισσότερα! Εγώ προσπάθησα να κρατήσω ένα πιο σοβαρό στιλ αλλά μάλλον απέτυχα!
Τώρα γιατί ο πληθωρισμός είναι ταμπού στην Αργεντινή και μάλιστα δεν μπορεί να μιλήσει ο αρμόδιος Υπουργός δεν ξέρω, αλλά τι διάβολο, γιατί δεν έρχεται να μείνει ΜΙΑ εβδομάδα μόνο στην χώρα μας και να πάρει μαθήματα;
Μόλις φύγει θα ψεύδεται...λάθος, λάθος ...θα μιλάει ήθελα να πω με την ίδια ευχέρεια που μιλάνε η δικοί μας και ανακοινώνουν με το πιο σοβαρό ύφος του κόσμου "κάτι", που τις επόμενες λίγες μέρες θα ανατραπεί και θα το κάνουν γαργάρα με την μεγαλύτερη πάλι ευκολία και ψυχραιμία του κόσμου χωρίς να κοκκινίζουν στο ελάχιστο. Όπως για τις απολύσεις. Όπως για νέες μειώσεις. Όπως για το πότε έρχεται η ανάπτυξη, ή μήπως η ανάκαμψη, μπερδεύτηκα με τις έννοιες αυτές και δεν ξέρω τι λέω πια. Όπως, όπως όπως...
Μήπως εκεί οι "αρμόδιοι" είναι πιο σοβαροί και δεν λένε εύκολα ψέμματα; Ή μήπως έχουν περάσει από το στάδιο αυτό και δεν τους παίρνει πλέον; Που να ξέρω; Αλλά αν κρίνω από τον ανθρωπάκο που μίλησε τα ίδια shit είναι παντού.
Τέλος πάντων μια και έγινε κουβέντα παραπάνω ας πω κι εγώ τον πόνο μου...δεν πρόλαβα να πάρω ούτε ΕΝΑ δώρο ως συν/χος, τα φάγανε μπαμπέσικα αλλά και πάλι τα Ταμεία άδεια είναι, τουλάχιστον έχουμε έναν φίλο Δώρο που αναπληρώνει ένα μέρος της απώλειας χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

παναξιος ο ΑΣΤΕΡΑΣ...
ρε ΑΡΤ δεν εχω ξαναδει τετοιον ΠΑΟΚ...καταντημα...
δεν ειναι τα δυο γκολ...
παραδοθηκανε πριν μπουνε μεσα...
και φυσικα ολα χαθηκανε στην Θεσ/κη...

μπαρμπαλιας είπε...

ουστ ρεεεεεεε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους..

Ωραία μέρα σήμερα και το ωραίο φύλο είχε την τιμητική του,προβλέπω θερμό καλοκαίρι χεχε

michele είπε...

Μπαρμπα κριμα,οχι τιποτα αλλο περιμενα την καθοδο του ΑΡΤ με τα πιτσιρικια στην πρωτευουσα

michele είπε...

Γιαννακη καλησπερα.Ερχεται καλοκαιρακι και το γυναικειο φυλο αναστατωνεται κι αυτο .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μπάρμπα, Γιάννη και Μικέ...ακόμα ασχολείστε με την στρογγυλή θεά στην Ελλάδα; Δεν ξέρω πια αν αξίζει τον κόπο... αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με αυτό που είπε ο Γιαννάκης μας μάλιστα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και χθες που συναντηθήκαμε τρεις φίλοι ...το σχολιάσαμε δεόντως διότι μας διέκοπταν τον ειρμό μας περνώντας χαχα

michele είπε...

Ρε τα παλιοκορτιτσα Πανο,να διακοπτουν το ειρμο σας! Λιγη τσιπα πια χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Τι να κάνει κι αυτό Μιχάλη χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

..ε ναι γιατί κάναμε σοβαρές συζητήσεις και αναλύσεις για το τι θα γίνει από Δευτέρα χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

και τι πόρισμά βγήκε για Δευτέρα.. χαχα

ξανθό μαυρό κόκκινο η καφε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον τρία διαφορετικά Γιάννη χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

χαχα έτσι έτσι

profit είπε...

https://www.google.gr/search?q=charlize+theron&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1Sd8Ud24EI7B7AaM2oHQAg&ved=0CEMQsAQ&biw=1366&bih=653

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...


Καληνύχτα σε όλα τα παιδιά

michele είπε...

Αντε παμε για κανα φαγακι και κανα ποτακι!..Καλο βραδυ σε ολους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό ξημέρωμα παιδιά