Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο τιτλος  εχοντας κανει διπλη κορυφη στη ζωνη 7.80-7,90, δημιουργησε και σχηματισμο ωκω και βρισκεται στα ορια της γραμμης λαιμου του χωρις να εχει απομακρυνθει ετσι ωστε να επικυρωσει την καθοδικη του λυση.
Σημερα εκλεισε ακριβως πανω στην Ζ.Στο επιπεδο αυτο βρισκεται και το 38,2% της διορθωσης fibo της τελευταιας ανοδικης κινησησς απο τα χαμηλα  του Σεπτεμβριου του 2012,προ 3 συνεδριασεων δε, αγγιξε και τον εκθετικο κμο 200 ημ.
Καθοδικη λυση του σχηματισμου θα δωσει κινηση, προς την ζωνη συναλλαγων DP ,πολυ σημαντικες στηριξεις και οι 2  ( 5,66-5,40 ευρω). Στα 5,27 το επιπεδο 61,8%της fibo διορθωσης της τελαυταιας ανοδικης κινησης.
Αντιθετα ανοδικη διασπαση της γραμμης Ζ στα 6,25 θα δωσει κινηση προς την R στα 7,10.Μονο ανοδικη διασπαση αυτου του επιπεδου θα ακυρωσει το σχηματισμο και θα επιχειρηθει με μεγαλη πιθανοτητα η καταγραφη νεων τοπικων υψηλων για τον τιτλο.

5 σχόλια:

michele είπε...

Φαγαμε και το 2ο που ξεκινησε απο off-side ομως

michele είπε...

Καινουργια υψηλα για DOW και S&P..αυτα ειναι μπαρμπα...

michele είπε...

Off-side εμαθα και το γκολ του Ιμπρα .Δεν το ειδα

Θανασης Κ είπε...

παραγκα και στο champions league??? αναρωτιεμαι εαν θα μιλουν για κακη διατησια αυριο..\

michele είπε...

Ε υπαρχουν αυτα και στην Ευρωπη χρονια,Θαναση.Αλλα παραγκα σαν και τη δικη μας δυσκολο..