Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


JOAN MIRO--SWALLOW LOVE----ZΩΓΡΑΦΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 903,13 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 3,03% και τζιρο 68,04 εκ ευρω ,τον μεγαλυτερο των τελευταιων 8 συνεδριασεων.Ηταν μια ακομη συνεδριαση με επικρατηση των αγοραστων αλλα και ενδοσυνεδριακη διορθωση 3 περιπου ωρων που μετα τις 3 εξελιχθηκε σε εντονη ανοδικη κινηση εκ νεου με πρωταγωνιστρια την ΕΤΕ που αφου πρωτα εκλεισε το gap  στα 0,52 ευρω κατεληξε να κλεισει στα 0,5990 με κερδη +27,18%.

Η κινηση της ΕΤΕ λειτουργησε ως καταλυτης για τις τραπεζικες -και οχι μονο- μετοχες με αποτελεσμα ο ΔΤΡ να καταγραψει εκπληκτικα κερδη  στο+16,04% στις 125,14  μον νουμερο που ειχε να γραψει απο τον περασμενο Ιουνιο

      Ο FTSE-25 διεσπασε και τις 290 μον,κλεινοντας με κερδη 4,2% στις 295,38 μον,εχοντας να αντιμετωπισει τις 301 μον οπου και διερχεται ο εκμο200ημ.
ΜΠΕΛΑ -ΜΙΓ και ΕΧΑΕ ηταν οι πρωταγωνιστες αμεσως μετα τις 4 τραπεζικες εχοντας κερδη 9,84%-7,45% και 6,02% αντιστοιχα ,ενω  56% του συνολικου τζιρου απορροφησαν οι ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΤΕ,ΕΕΕΚ και ΟΠΑΠ με την ΕΕΕΚ να λειτουργει ως αντιβαρο στην θετικη πορεια της αγορας με χαμηλο στο -3,95% και με αρνητικο προσημο καθολη την διαρκεια της συνεδριασης.

Πληθος αντιστασεων μεταξυ του 910 και του 940 του ΓΔ, οποτε απαιτουνται αυξημενα αντανακλαστικα γιατι απο τα χαμηλα υπαρχουν αρκετες μετοχες με καθολου ευκαταφρονητες αποδοσεις.
Η συνολικη ,τελικη εικονα συντριπτικα υπερ των ανοδικων με 109 μετοχες ανοδικες  και 35 καθοδικες  με 20 μετοχες με κερδη ανω του 10%.
Στις διεθνεις αγορες πριν απο λιγο φαινεται οτι διερρευσαν αρχεια από τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της FED. Μετά από λάθος υπαλλήλου της , τα πρακτικά απεστάλησαν σε περίπου 100 ανθρώπους. 
Ετσι ο DOW κινειται σε νεα υψηλα ολων των εποχων,καταγραφοντας αυτη την ωρα κερδη 0,86% στις 14.798 μον,ενω λιγο πριν το κλεισιμο και ο DAX βρισκεται στο +2,24% στις 7809 μον.


35 σχόλια:

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
…τώρα που ηρεμήσατε…

ο dwk είπε...

…τσαφ-τσουφ …τσαφ-τσουφ …τσαφ-τσουφ…
…(γιαννάκι): τι έγινε ρε παιδιά;
---βρε, βρε! …να’τος πάλι! …δεν βλέπεις; Το τραίνο!
…(γιαννάκι): …και που πάει; Στην Σαλαμίνα;
---ωχουουουου! Είσαι και αγεωγράφητος! …στη Σαλαμίνα πάνε με το παπόρι! …δήθεν για να τραβήξουν …γραμμές! …αλλά εκεί τους περιμένει ο Φάσο ο Σαλαμίνιος! …βάζουν λοιπόν τα μολύβια και τα τετράδια στη σάκα, και το ρίχνουν στα τσίπουρα!
…(γιαννάκι): …πες μου και με έσκασες!
---αυτός ο μικέλε τα φταίει… ξύπνησε πρωί - πρωί στις 10 και πέταξε πάλι τη μούρλια του!
…(γιαννάκι): …τι είπε πάλι;
…έβγαλε διάγγελμα! «ελευθεροφορουμίτες ελευθεροφορουμήτισσες!» …είναι βλέπεις επιρρεπής σε πομπώδεις εκφράσεις… θυμήσου το «η φθηνότερη μετοχή παγκοσμίως» -τι είπε το …άτομο- που έμεινε παροιμιώδης… «το τραίνο μας περιμένει… και όχι για πολύ! …πρώτη στάση 880 882!»
…το περήφανο γεράκι ξαφνιάστηκε! …άνοιξε τις φτερούγες ανέβηκε ψηλά έκανε ένα γύρο πάνω από το πλήθος (…στην διαδρομή του έτυχε μια ΕΤΕ και έπαιξε λίγο μαζί της) και ήρθε και κάθισε στον ώμο της Μαρίνας, μιας άυλης μορφής, για την οποία θα πούμε μια άλλη φορά… (ααααχ Μαρίνα !!!)
(…εν τω μεταξύ από μια ρομβία στο βάθος ήρθε μια μελωδία! …οι γνωστοί καλλίφωνοι της συντροφιάς βρήκαν την ευκαιρία! ……--Θ: «Ένα και δύο μετράω τα κύματα, έγια μόλα, έγια λέέέέέέέσα» ……--Δ: «ποιο θα με φέρει κοντά στο 2χίλιαρο, και στην αγκαλιά σου μέέέέέέέσα»!)
---(Μπάρμπας από δίπλα) …εγώ με μηχανοδηγό τον …Τσιτσιπρού, ΔΕΝ μπαίνω στο τραίνο!
---(Μεγάλος με αμφίεση μικρού) …μπες Μπάρμπα! …θα τον στρώσουμε κι αυτόν!
---(ο …Σεβάσμιος προς τον …Μαλλιά) …dwki μου ασ’τους αυτούς! …εμείς ξέρεις …ο ένας στο Υγεία και ο άλλος στο Ιατρικό… καταλαβαίνεις!!!
(…συνεχίζεται)

ο dwk είπε...

…στο αναμεταξύ ο Μιχαήλ είχε αρχίσει να αναψοκοκκινίζει! «…ελάτε μαζί μου ωρέ long! …τι θέτε; το σταθμό 885+ …τον έχετε!» …η περικεφαλαία του λαμπίριζε στον ήλιο… ήταν σε έξαψη! …το προηγούμενο βράδυ, είχε χτυπήσει τρία σφηνάκια ανάμεσα στα δυο ουισκάκια, μπας και ξεπεράσει το γεγονός ότι βρισκόταν στα Εξάρχεια: το άντρο του αναρχοτσιπρισμού! «…και επειδή σας γουστάρω, πάρτε και τον 890,5 !!!»
….αποκαμωμένος από τις προετοιμασίες για τις επικείμενες μάχες των Σπετσών ο Πολεμιστής, έψαχνε μέσα του τον Καλλιτέχνη: -έστελνε επαναστατικά μηνύματα! «…εδω εξαρχεια ,εδω εξαρχεια ,σας μιλαει ο σταθμος των απελευθερωμενων καλλιτεχνων, σας μιλαει ο σταθμος των απελευθερωμενων συζυγων.. Επενδυτες, ειμαστε αδερφια! ειμαστε αδερφια! ελατε ολοι στην μεγαλη συναυλια, για την μεγαλη ανοδο...»
…τα νέα από το βορρά αισιόδοξα! …ο Στρατηγός έστελνε το πρωτοπαλίκαρό του! …«χαμουτζήδες!» βροντοφώναξε! «…ο Πάμπλο έρχεται κατά κείθε!» (σ.σ. χαμουτζήδες=short)
…ο Ιωάννης του ιπποτικού τάγματος Christo, είχε ψιλή κουβέντα με τον Μεγάλο μικρό. …έστησα αυτί …ανάθεμά με! …από όσα έλεγαν λίγες φράσεις συγκράτησα: μιλούσαν για ένα …αριθμοόργανο που το χρησιμοποιούμε για την εκτέλεση των βασικών πράξεων (πρόσθεση, αφαίρεση και πολλαπλασιασμό)
…ο Νικόλας έστελνε τα ραπορτάκια του: «ΔΕΗ>ΟΠΑΠ=ΕΥΔΑΠ/ΟΛΠ*0,75+τετραγωνική ρίζα του 86 – ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΤΕ» πράγμα που -για όσους δεν γνωρίζουν*- σημαίνει: «ΕΛΚΑ+ΜΑΙΚ**/ΔΙΟΝ@ΕΛΑΣΤΡΟΝ-425*συνημίτονο της Χ» …τόσο απλά! (*σ.σ.1: όσοι δεν γνωρίζουν=dwk. **σ.σ.2: τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται όταν η τιμή ΜΑΙΚ τείνει προς το μηδέν)
(…όλοι οι φίλοι με μια φωνή: μαζί σου Νικόλα, καλή επιτυχία!!!)
…και εκεί που η μάχες μαίνονταν, να σου μια γυναίκα (ως συνήθως συμβαίνει…) ήρθε να ταράξει τα νερά …ήταν πανύψηλη: -3,70 …το όνομά της Κόλα! …η παρουσία της αναστάτωσε τους μαχητές! …αποπροσανατόλισε! …φάνηκε προς στιγμή να χάνεται η μάχη!
…και τότε …ναι τότε! …ουράνια ραψωδία ακούστηκε: «…μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευτεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι, της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει!»
…και έγινε χαμός ! η μάχη εξελίχθητε σε θρίαμβο! …έπεσε και το ύψωμα 900 ! …με συνοπτικές διαδικασίες!
…το γεράκι στον ουρανό! …ο Μικρός κλείδωνε, ξεκλείδωνε και έσκιζε καλσόν! …ο John long ήταν ΕΥΧΑΡΙΣτημένος! …ο Πάνος ψάρευε! …ο email ετοίμαζε το μεταμεσονύκτιο! …ο ΑΡΤ ξυπνούσε μνήμες! …η Νίκη περιποιόταν τα λουλούδια της! …ο Μικέλε αγαπούσε τα παιγνίδια! …η Βάλια ΕΙΝΑΙ λουλούδι! …ο Ευάγγελος κορνάριζε! …ο Ιωάννου προσπαθούσε να ξεμπλέξει τις μετοχές της ΕΤΕ από της EUROBANK! …ο spand τάιζε τον γάτο του! …ο Θ και ο Δ έγιναν …ΘΔ! …ο …άλλος έκλεινε για 795η φορά την τελευταία βδομάδα τα short! …o Αλεξανδράτος ήταν στο γραφείο και δάγκωνε την φωτογραφία της Αστυπάλαιας! …ο Νικόλας ήταν ανεβαΣΜΕνος! …ο Chris ήταν στο Βόλο! (γεια σου Χρηστάρα) …ο Γιάννης …στους Αμπελόκηπους! …ο …άλλος Γιάννης –ο διπλός- έψαχνε τον …άλλο Γιάννη! …ο Ηλίας τα είχε βρει με τον Σεισάχθεια! …ο Σεισάχθεια τα βρήκε με τον Γ.Α.Π. (…το πιστέψατε;;;;;)! …ο Φάσο φώναξε ζήτω το ευρώ (…κι αυτό το πιστέψατε;;;)! …ο socialnick εξαφανισμένος! …ο Πολεμιστής το έριξε στις τεκίλες! …ο Ανδρέας φλερτάριζε την Instinet! …τον Αλέξανδρο και τον Κάρα τους περιμένουμε! …ο Θου Βου έβλεπε ταινία του Βέγγου! …ο Δήμος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο! …ο ΔΝ ήταν …Ολυμπιακός (και οι καλύτεροι έχουν ελαττώματα)! …ο gelato πήγε για …gelato! …ο Kostas από τον Πειραιά τα πήρε …ανάποδα! …και κάποιος (ααααχ!), κάποιος …έγραφε και …έχασε την άνοδο!!!
(…αύριο, με το καλό, η συνέχεια!)

michele είπε...

Καλα το διαβαζω σιγα-σιγα να το ευχαριστηθω με ..χαλαρωτικο χαμογελο καθοτι ειχε ενταση η ημερα και εκει που λες "..o Αλεξανδράτος ήταν στο γραφείο και δάγκωνε την φωτογραφία της Αστυπάλαιας! …" σκαω στα γελια φυγανε καφεδες,φυγανε τσιγαρα ..

Απαιχτος ρε Δωρο,να μην ψαχνουμε τα βραβεια καθε φορα,το εχεις κλεισμενο λεμε!

michele είπε...

Διέρρευσαν νωρίτερα τα πρακτικά της Fed – ράλι στη Wall Street

THE JUNIOR είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ

J&P – ΑΒΑΞ Α.Ε. 80,54 %
Αθανάσιος Πρωτοπαπάς 6,82 %
Λοιποί Μέτοχοι με <5% 12,64 %
σύνολο 100,00 %


49.152.904 πριν 39.587.748
41.750.000 αμκ 41.750.000
90.902.904 συνολο 81.337.748

90%+ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ





THE JUNIOR είπε...

s&p ok
gold ok
euro ok
χ.α στις 1400 οκ


και στις 900 οκ ειναι αλλα για να δωσω προικα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

dwk είσαι διαμάντι άνθρωπος
και πρώτη πένα.

Michele μήπως αυτά τα κειμενάκια να τα έβαζες σε μια στήλη για να παραμείνουν και να τα διαβάζουμε όταν έχουμε συννεφιές ?

Βρείτε και ένα όνομα για τη στήλη/αρχείο του dwk.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!

michele είπε...

Θα μπουν παραυτα στην στηλη best of comments την οποια εχω παραμελησει τελευταια ..
Διαφορετικα και κατοποιν εγκρισης του ιδιου του dwk θα φτιαξω ειδικη σελιδα του τυπου
Θειο(ς) Δωρο(ς) χαχα

ThitaDelta είπε...

Καλησπερίδια, σε λίγο θα σας διαβάσω

μόλις είδα τη φωτό σήμερα λέω ωχ

... ο ΠΘ την πόσταρε

από το ΜΟΝΑΧΟ

ThitaDelta είπε...

... κάτσε να φτιάσω και καφέ να διαβάσω τα ποστ του Θοδωρή

χαχα, γελάω από τα πριν

ThitaDelta είπε...

αχαχα, τώρα γελάω από τα μετά

ThitaDelta είπε...

... βλέπω και ξαναματαβλέπω τη φωτό και ξεκλείδωσα το κρυφό της μήνυμα ...

θεσμικοί και σορτοπαλικάρια

γίνανε μαλλιά κουβάρια

ο dwk είπε...

…ευχαριστώ πολύ Γιάννη, Μιχάλη και όλους τους φίλους…
…αστειάκια για χαλάρωση είναι αυτά…
…η γωνιά αυτή προσφέρει απλόχερα γνώσεις, αναλύσεις, ειδήσεις…
…και μια καταπληκτική παρέα που μεγαλώνει, δένεται και έχει την δύναμη να ξεπερνά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται…

ThitaDelta είπε...

... Θοδωρή σόρυ που παρεμβαίνω στο καλλιτεχνικό σου πόνημα

αλλά δεν ανάλυσες επαρκώς την αψιμαχία πριν τη μάχη

μεταξύ του καπετάν Γκιολέκα (Άλεξ) και Κόγκα Δράκου (Καρά)

να δες για να εμπνευστείς ...

http://www.youtube.com/watch?v=0z_spgCJRE8

ThitaDelta είπε...

... ο Μιχαλιός που είναι;

μήπως πήγε πάλι να "τιμήσει" τη φίλη του στα Εξάρχεια;

ThitaDelta είπε...

... το πιάσατε έτσι;

profit είπε...

Μηπως παει Νεαπολη......???

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

ΘΟΔΩΡΗ δεν βρίσκω λόγια , μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Καλά με τέτοιο πάρτι και δεν βρήκα διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια ούτε ένα ΟΛΕ του ΚΑΡΑ παράξενο

ΚΑΡΑΑΑ είσαι καλά ??

michele είπε...

Σημερα πηγα να δω την μαμα και επιστρεφω , βεβαια δεν ειναι να λειψω λιγο και αρχισαν οι μπηχτες. Κανε φιλους να δεις καλο

michele είπε...

Να σηκωσουμε και κανα γραφηματακι σε λιγο,ριξτε καμμια ιδεα

C.C. είπε...

Κυριε michele καλησπερα, δεν βαζετε τον ΕΛΛΑΚΤΟΡΑ λογω και της επικειμενης επανεκινησης των εργων;

profit είπε...

intrakommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

michele είπε...

Ωραια να βαλουμε τον Ελλακτωρα.Αν ειναι δυνατον Δημητρη και μπορεις να παραλειπεις το "κυριε",μια παρεα ειμαστε

michele είπε...

Προλαβε ο Δημητρης profit ,κατι θα κανουμε και για ΙΝΤΚΑ χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

dwki μας κλσ...
ωραιοτατος,γλαφυρος,παραστατικος,χειροπιαστος...
με την σημειωση...
ο περι ου δεν πιανεται φιλος...
και ο υποφαινομενος ειναι λυκος μοναχικος...
παντρεψετε τα ...για τη νεα συνθεση

profit είπε...

over

ThitaDelta είπε...

... Ελλάκτωρ

διπλωπάτωσε ανάμεσα στον 50 και 61,8 φίμπο, βρίσκοντας στήριξη στην κάτω μπόλινγκερ,

βρισκόμενος πάντα στα όρια του πτωτικού του καναλιού αντέδρασε από το κάτω όριο, με σχηματισμό κεριών "3 λευκοί στρατιώτες"

με δυνατό σήμα από ταυτόχρονα macd, psar, adx και rsi δίνει υποσχέσεις δυνατής συνέχειας μέχρι ...

θα μας πει ο Μιχάλης

ThitaDelta είπε...

... το adx σήμα αναμένεται να το δώσει αύριο

ThitaDelta είπε...

... χθες κέρδισε τον 10ρη ΕΚΜΟ του,

ενώ σήμερα τον 200ρη και ακούμπησε τον 50ρη από όπου και πισωγύρισε ...

από 28 Ιαν ο 10ρης ΕΚΜΟ ξαναπήρε ανοδική κλίση

michele είπε...

Σε λιγο,οπτικοποιημενα αυτα που σας ειπε ο Δημητρης

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ 10..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 2 ΜΕ 2,05..

Μετα..;;

Καλυνυχτα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα

Δωρο απλά άπαιχτος...

michele είπε...

Καλησπερα Γιαννακη,ανεβηκε -επιτελους ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ ,παμε επανω οι βραδυνοι..

C.C. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.