Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
AΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ...

By Richard Milne

Στο βιβλίο του Λιούις Κάρολ, «Μες στον καθρέφτη και τι βρήκε η Αλίκη εκεί», η Αλίκη βρίσκει έναν κόσμο οικείο αλλά παράξενο, πατώντας σε έναν καθρέφτη. Ο χρόνος κυλά ανάποδα όπως ακριβώς και το διάσημο πλέον ποίημα Τζαμπερόκι. 
Οι τράπεζες της ευρωζώνης βρίσκονται πλέον αντιμέτωπες με το δικό τους καθρέφτη καθώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής αρνητικών επιτοκίων στις καταθέσεις. Η ιδέα να χρεώνει η κεντρική τράπεζα για τη διακράτηση ρευστότητας να ανατρέπει το κατεστημένο. Όμως, οι συνέπειες μία τόσο ριζικής κίνησης αποτελούν ακόμη αντικείμενο συζήτησης. 

Ενώ οι τράπεζες της ευρωζώνης προσπαθούν να καταλάβουν πως θα δείχνει ο κόσμος ανάποδα, μπορούν να εξετάσουν το παράδειγμα της Δανίας, όπου διαδραματίζεται ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα στη νομισματική πολιτική από τότε που ξεκίνησε η χρηματοοικονομική κρίση. 
Η Δανία είναι το πρώτο ευρωπαϊκό κράτος που εισήγαγε αρνητικά επιτόκια για καταθέσεις με ουσιαστικό τρόπο όταν μείωσε τα επιτόκια στο -0,2% τον Ιούλιο. Η Σουηδία εισήγαγε αρνητικά επιτόκια την περίοδο 2009-2010, αλλά το μέγεθος των καταθέσεων που επηρεάστηκαν ήταν πολύ μικρό. 
Μπορεί η Δανία να μην είναι μέλος της ευρωζώνης, αλλά οι τράπεζές της είναι ίσως το πιο κοντινό ισοδύναμο των τραπεζών της ευρωζώνης στην Σκανδιναβία. Τα χρέη των νοικοκυριών βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, η οικονομία έχει εγκλωβιστεί στην ύφεση ή τη χαμηλή ανάπτυξη κατά την τελευταία πενταετία, αρκετές τράπεζες της χώρας χρεοκόπησαν και όσες απομένουν παλεύουν να καταστούν και πάλι κερδοφόρες.

Ο στόχος της Δανίας με την επιβολή αρνητικών επιτοκίων ωστόσο, ήταν σαφής και πολύ διαφορετικός από τον στόχο της ΕΚΤ. Η Danmarks Nationalbank ήθελε μόνο να ελέγξει τη συναλλαγματική ισοτιμία του εθνικού νομίσματος, δεδομένου ότι η κορώνα είναι συνδεδεμένη με το ευρώ. 
Ο στόχος της ΕΚΤ όμως, προκύπτει περισσότερο από το επιχείρημα ότι έτσι θα ενθαρρυνθούν οι τράπεζες να συγκεντρώνουν λιγότερη ρευστότητα και αντιθέτως να δανείζουν. 
Παρόλα αυτά, η πρακτική επέφερε σημαντικό κόστος στις τράπεζες της Δανίας. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είχαν μεγάλα ποσά εντός της κεντρικής τράπεζες λόγω της μαζικής ρευστότητας. Παρά την εισαγωγή των αρνητικών επιτοκίων, οι καταθέσεις στην Nationalbankπαρέμειναν στα 150 δισ. κορώνες για περισσότερο από ένα χρόνο. 
Η κεντρική τράπεζα και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αρχικά εκτιμούσαν ότι το κόστος θα άγγιζε τα 300 εκατ. κορώνες. Έκτοτε το επιτόκιο καταθέσεων διαμορφώθηκε στο -0,1%, ενώ αναλυτές της Nordea εκτιμούν τώρα ότι οι τράπεζες αντιμετώπισαν κόστος επιτοκίων ύψους 150 εκατ. 
Η Nationalbankάλλωστε, έπραξε πολλά για να περιορίσει το κόστος για τις τράπεζες. Διεύρυνε τα ποσά που μπορούν να κατατεθούν σε ανοιχτούς λογαριασμούς με επιτόκιο 0% από 23 δισ. κορώνες σε 70 δισ. κορώνες και προσφάτως ακόμη περισσότερο, στα 101 δισ. κορώνες. Αυτό σαφέστατα αντισταθμίζει το κόστος των αρνητικών επιτοκίων. 
Τι έγινε όμως, με το μείζον θέμα για την ΕΚΤ: τα αρνητικά επιτόκια ανάγκασαν τελικά τις τράπεζες να αλλάξουν συμπεριφορά και να δανείζουν περισσότερο; 
Η κεντρική τράπεζα δηλώνει κατηγορηματικά ότι παρατήρησε ελάχιστο αν όχι μηδαμινό αντίκτυπο στο δανεισμό από αυτή την κίνηση. Οι ίδιες οι τράπεζες παράλληλα υποτιμούν τον αντίκτυπο των αρνητικών επιτοκίων. Έρευνες δείχνουν ότι τα πιστωτικά standard για εταιρείες έγιναν ακόμη πιο αυστηρά φέτος και τον προηγούμενο χρόνο. Για τα νοικοκυριά της Δανίας, που καταγράφουν το μεγαλύτερο δανεισμό διεθνώς, η αύξηση των ενυπόθηκων δανείων στις αρχή του έτους ήταν η μικρότερο από την αρχή του αιώνα. 
Οι τραπεζίτες της Δανίας δηλώνουν ότι σε κάθε περίπτωση οι περισσότερες αποφάσεις τους- είτε πρόκειται για το δανεισμό είτε για τις καταθέσεις – δεν συνδέονται πλέον με τα επιτόκια της κεντρικής τράπεζας όπως στο παρελθόν. Έτσι, ενώ το κόστος χρηματοδότησης ενισχύεταιπροσπαθούν παράλληλα να αυξήσουν το κόστος δανεισμού ανεξαρτήτως από τα επίσημα επιτόκια. 
Πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι βλέπουν ελάχιστες ευκαιρίες να δανείσουν καθώς μειώνεται η διάθεση ανάληψης κινδύνου ενώ η ζήτηση παραμένει αδύναμη. Η ανησυχία λοιπόν, είναι ότι με την επιβολή κόστους στο τραπεζικό σύστημα, τα επιτόκια μπορεί τελικά να οδηγήσουν τις τράπεζες να δανείζουν λιγότερο και όχι περισσότερο. 
Παράλληλα, όμως, δεν υπήρξε σημαντικός αντίκτυπος στις καταθέσεις των πελατών λιανικής τραπεζικής. Τα επιτόκια για τα νοικοκυριά ελάχιστα κινήθηκαν ενώ τα επιτόκια για τις επιχειρήσεις μειώθηκαν, αν και εξακολουθούν να διατηρούν θετικό πρόσημο. Η Danske Bank, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, προκάλεσε έντονη αναστάτωση όταν δήλωσε ότι θα χρεώνει 480 κορώνες για κάθε τραπεζικό λογαριασμό. Στόχος της κίνησης αυτής όμως, ήταν περισσότερο να ξεφορτωθεί η τράπεζα τους μη προσοδοφόρους λογαριασμούς και όχι να αντιδράσει στα αρνητικά επιτόκια. 
Έτσι, μετά από περίπου ένα χρόνο με αρνητικά επιτόκια στη Δανία, υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι επιφέρουν αντίκτυπο στη συμπεριφορά των τραπεζών. Κοιτώνας μέσα από τον καθρέφτη των αρνητικών επιτοκίων, η ΕΚΤ μπορεί να θέλει να μελετήσει τα λόγια του Καπελά προς την Αλίκη: «Ο κανόνας είναι, πάντα έχουμε μαρμελάδα χθες και μαρμελάδα αύριο. Ποτέ όμως, δεν έχουμε μαρμελάδα σήμερα» 
ΠΗΓΗ: FT.com
Copyright The Financial Times Ltd. All rights reserved.

94 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
ο φιλος μας Naked Monk ...εχει
δωσει ρεστα...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΛΥΠΗ ...

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΝΩ...

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ - ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ...

...η προκληση μεγαλη και...
η απαντηση...

μπαρμπαλιας13 Μαΐου 2013 - 7:11 π.μ.
καλημερα
να μην σκεφτεσαι σαν τους αφιονισμενους οπαδους σας στο γηπεδο...
η υγειως σκεπτομενη αθλητικη ελλαδα το "χαρηκε"..
απλα η αλλη ελλαδα και πολλοι δικοι σας ...
καταδικασαν τον τροπο που σας εδωσαν το κυπελλο ...
και πολυ περισσοτερο Μαρινακι,Θεοδωριδη,Σαρρη και ολη την μπαραγκα του ποδοσφαιρου...
και παλι ΑΞΙΟΣ ...για το μπασκετ ομιλω...

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα και γόνιμη εβδομάδα. Συγχαρητήρια στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός μπορεί θαυμάσια και χωρίς παράγκα. Ας το κοιτάξουν. Καλημέρα Ηλία.

ευαγγελος είπε...

καλημερα στη καλη παρεα! Καλη εβδομαδα να εχουμε. Δεν ειμαι Ολυμπιακος, αλλα σιγουρα χαρηκα την επιτυχια του που υην θεωρω ελληνικη επιτυχια και δινω σημασια στο οτι εχει Ελληνα προπονητη!

μπαρμπαλιας είπε...

απο το capital....
http://favlos.capitalblogs.gr/listArticles.asp
...............
έτσι φτάσαμε στην αποκοπή με τον τύπο

Τιμή προσαρμοσμένη αλφα

534269648 χ 1,36 = 726606721,28
+
10388636364 χ 0,44 = 4571000000,16
=
5297606721,28
/
534269648 +
10388636364
=
10922906012

=0,485

δηλαδή

τιμη προσαρμοσμένη =
αριθμός παλαιών μετοχών χ τιμή κλεισίματος +
αριθμός νέων μετοχών χ τιμή διάθεσης
/ αριθμός παλαιών μετοχών + αριθμός νέων μετοχών
= τιμή προσαρμοσμένη
Αποκοπή εις βάρος φυσικά των υφισταμένων μετόχων αλλά ελκυστικότερη για αγορά μετά την αποκοπή
Προφανώς τα πιο πάνω θα ισχύσουν για ΕΤΕ και ΠΕΙΡ που να μην ξεχνάμε ότι έχουν και reverse split εξαγγείλει που στην περίπτωση της ΠΕΙΡ είναι υποχρεωτικό από το νόμο αφού ο μέσος όρος του 50ήμερου είναι περίπου 0,290 ,οπότε το 50% της τιμής που υποχρεούται να κάνει αμκ είναι το 0,145 και έτσι αφού πάλι ο νόμος υποχρεώνει την αμκ μόνο πάνω από το 0,30 το ριβέρς είναι μονόδρομος .

μπαρμπαλιας είπε...

και η συνεχεια...

Παραμένει η πιο έξυπνη τακτική η πώληση των χαρτιών μια ή δύο ημέρες πριν την αποκοπή,όπως δηλαδή ήταν χθες και προχθες για την αλφα ή την ημέρα που οι ετε και πειρ θα ανακοινώσουν το ριβερς σπλιτ (θέλει και εδώ παρακολούθηση για να μην έχουμε έκπληξη και γίνει ΣΚ ή συνδυαστικά με την αποκοπή)

Και μετά συμμετοχή μέσω δικαιωμάτων και γουάραντς ή μέσω της κομμένης πλέον μετοχής που αν είναι και μετά από ριβέρς στο σωστό τάιμινγκ θα δώσει σίγουρα υπεραξίες λόγω των μειωμένων χαρτιών που θα κυκλοφορούν

profit είπε...

Kαλημέρα σας.

Άξιος πρωταθλητής Ευρώπης αντρίκια σταράτα παντελονάτα χωρίς Γιάχους.

Αλλά

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ

μπαρμπαλιας είπε...

παρ' κιαυτο.....

‘Μετά από πολύμηνο προβληματισμό, το Χ.Α. αποφάσισε να υπάρξει άμεση και με ενιαίο τρόπο προσαρμογή της τιμής των μετοχών κατά την αποκοπή του δικαιώματος, ανεξάρτητα από το αν η ΑΜΚ διενεργείται στο σύνολό της ή μερικώς υπέρ των παλαιών μετόχων.

Αυτό σημαίνει ότι η τιμή της μετοχής θα προσαρμοστεί για τις αυξήσεις κεφαλαίου της Εθνικής, της Alpha και της Πειραιώς σαν να εκδίδονταν δικαιώματα για το σύνολο των αυξήσεων κεφαλαίου στις οποίες προχωρούν και όχι μόνο για το 10% όπως αποφάσισαν οι γενικές συνελεύσεις της Alpha και της Εθνικής.’
http://www.neoforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=5321&start=7560
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/774687/Article.aspx

ArTaXiA είπε...

Για να δούμε τι θα δούμε...

Καλή εβδομάδα στους φίλους.

Bondexj είπε...

gm gents

Γεράκι είπε...

καλημέρα σε όλους...καλη συνεδρίαση...βραχνιασαμε...

profit είπε...

Ξεσαλώσαμε ??

Γεράκι είπε...

Μισοι φωναζαν Θρυλος ολε ολε...οι αλλοι μισοι Γιαχος ολε ολε...

χαχαχα...

σας πειραζω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα ...και καλή συνεδρίαση.

Γεράκι είπε...

το z trade μαλλον τα χει παιξει...ετσι δεν ειναι...? εχω κανονικο ιντερνετ...αλλα αυτο σερνεται...εαν καποιος αλλος ξερει..

Θανασης Κ είπε...

η καλη εδομαδα φαινεται...+20% η αλφα??

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα...
Ο κωδικός δικαιωμάτων της ΑΛΦΑ ποιός είναι?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα.
Αντώνη δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ztrade.

ThitaDelta είπε...

... και εγώ Αντώνη

ThitaDelta είπε...

οκ τώρα

Γεράκι είπε...

κρασαρα πρωινιατικα...ομορφα...

Γεράκι είπε...

κ συ ειχες προβλημα????

κ εγω ειμαι οκ τωρα...

Γεράκι είπε...

παλι κολησα...

μπαρμπαλιας είπε...

κολημενος ,ομοιως
καλημερα στα παιδια που μπηκαν τωρα...

ThitaDelta είπε...

... έχουν χάσει τη μπάλα, χαχα

κάτι αλλάξαν και χρησιμοποιήσαν παλιές βιβλιοθήκες και πετάει συνέχεια java exceptions

τώρα μάλλον οκ

Γεράκι είπε...

ναι...κ εγω εωσοτου καταλαβω εαν φταιω εγω ή οχι...απεγκατεστησα java κ ξανα μανα...τεσπα...

προς το παρον παιζουμε τωρα...

makis είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Χρόνια πολλά με υγεία.

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα...
Μιχαλη στην Αλφα γιατι πανω απο 30% δεν μπορουμε να πουλησουμε ?

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους!

michele είπε...

ΑΡΤ μπορεις γιατι δεν μπορεις,εχουμε πουλησει εμεις

michele είπε...

Αγιαννη ειναι δυσκολο ονομα αυτο..βρες κανα πιο απλο

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Γιαννακι θα τον ανοιξετε τον Αιακα;;;

ΑΡΤ είπε...

Τωρα την πηρε ...προηγουμενως μου εβγαζε μηνυμα για οριο διακυμανσης μεταξυ 0.34 και 0.63 αν θυμαμαι καλα

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλημερα,Αγιαννη ειχα κατι ελλακτ...,αβαξ και αυτα...
Ολοι περιμενουν μια σταση καπου εδω...;Για να δουμε.

εχω μικρη υποσχεση και στον κ.Ιωαννου.. 2,2!!!

Unknown είπε...

Καλημέρες.

ΘΟΥ ΒΟΥ κάτσε να ανοίξει πρώτα....

michele είπε...

Γιαννη οι χαρακες δεν σπανε,ειναι ευλυγιστοι.Οχι σαν τους κυματιστες βεβαια που εχουν ηδη αλλαξει τη μετρηση..
Για το επισημο κουρεμα εχουμε μιλησει
στις 27-07-2012

οποιος θελει ας παει σε εκεινη την αναρτηση να το δει.

michele είπε...

Αμα ανοιξει ο Αβακας θα παει με αυτον χαχα. Πειραζω τον φιλο μου τον Ioannou τωρα αντιλαμβανεσαι..

Unknown είπε...

Ο Αβακας συνήθως όταν κολλάει σε τιμή η αγορά διορθώνει...

Θα δείξει σήμερα αν επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά...

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΛΠές........
δωρο του Αντωνη στους κιτρινοπετσους...
για να τους φορτωσει και τα ρεστα...

Θανασης Κ είπε...

michele καλημερα...δωσε λιγο τα φωτα σου με τις τραπεζες γιατι ειμαι απο εξω και με εχουν αγχωσει πολυ ΑΥΤΑ που βλεπω..

michele είπε...

Ειπα και γω γιατι παιζει η ΓΕΚ ,ησουνα απασχολημενος Ανδρεα ?? χαχα

michele είπε...

Θαναση τις τραβανε γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ η τιμη της αυξησης θα πρεπει να ειναι ΚΑΤΩ απο την τιμη της αποκοπης.
Παραδειγμα η ΑΛΦΑ ,η τιμη διαθεσης ειναι 0,44 και οταν εκοψε ( στο 1,36) πηγε στο 0,485.

Ομως δεν ξερουμε τους ορους ,αλλα βλεποντας την κινηση αυτο εικαζουμε.

michele είπε...

Βεβαια οι αλλες θα κανουν και reverse οποτε δυσκολο να γινουν υπολογισμοι αυτη την στιγμη.

Επαναλαμβανουμε τον τυπο:
τιμη προσαρμοσμένη =
αριθμός παλαιών μετοχών x τιμή κλεισίματος +
αριθμός νέων μετοχών x τιμή διάθεσης
/ αριθμός παλαιών μετοχών + αριθμός νέων μετοχών.

Unknown είπε...

Δεν βλέπω κανένα μαγκα πρόθυμο να ανοίξει τον ΑΒΑΚΑ....

χαχαχαχαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
όντως είχα λίγη δουλίτσα, που το κατάλαβες? χαχαχα

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,
θα πάρω 305 τμχ...

Unknown είπε...

Μπράβο Ανδρέα. Τα είδα.


Χαρά στο κουράγιο σου...

Θανασης Κ είπε...

αρα ακομα δεν ακουμπαμε τιποτα μεχρι να μαθουμε τους ορ0υς?

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα καλημερα σε ολους .....η μπουτικ του ολυμπιακου πλεον εχουν και φανελες του τριτσωνη και του γιαχου!!!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα JohnBondex,

Λέει τίποτα η εκδοσης της ΦΡΙΓΟ? ή εμένα μου φαινεται πολυ χαμηλό κουπόνι σε σχέση με τα ΕΛΠΕ?

Εκδότης: Frigoglass Finance B.V.
Μέγεθος Έκδοσης: €250.000.000
Νόμισμα: EUR
Τοκομερίδιο: 8,25%-8,50% (Ενδεικτικό)
Ανάκληση: Η εταιρεία μπορεί να ανακαλέσει το ομόλογο (μετά το δεύτερο χρόνο στο 104, μετά τον τρίτο στο 102 και μετά τον τέταρτο στο 100)
Διαπραγμάτευση: Luxemburg Stock Exchange
Διάρκεια: 5 χρόνια
Χρήση Κεφαλαίων: Αναχρηματοδότηση υφιστάμενου χρέους
Ελάχιστο Μέγεθος/Βήμα: €100.000/€1.000
Status: Senior Notes
Δίκαιο: Νέας Υόρκης
Αξιολόγηση: BB- (S&P) / Β1 (Moody’s) (προσωρινά στοιχεία)

Thanks!

Bondexj είπε...

km...προσωπικα εμένα δεν με τρελλαίνει... και γι' αυτο να σου πω την αληθεια δεν παρακολουθώ...

Γεράκι είπε...

πηγα να κανω μια αγορα σε τραπεζες...κ μου ακυρωθηκε...
χμμμμμμ

michele είπε...

Εχει μπει κομπιουτερακι Γιαννη

μπαρμπαλιας είπε...

λετε να ειναι η ιδιωτικη ενεργειακη ...
που μπαινουν οι αμερκάνοι;;;;;;;;;;;;;

Andreas D. είπε...

Μικρέ,
έκανα μουαγιέν στο 1,71... χαχαχα

Andreas D. είπε...

αν ήξερα οτι θα σε πείραζε δεν θα τα αγόραζα... να βοηθήσω τον ΧΡΗΣΤΟ ήθελα... χαχαχα

michele είπε...

Συνυπολογιζουμε το -2,41 της ΕΕΕ

Bondexj είπε...

δεν γνωριζω αν καποιοι τα δωσατε , απλα σας βάζω τα αποτελεσματα της επαναγορας της alpha bank. http://www.alpha.gr/files/investorrelations/Announcement_of_Tender_Offer_130510_gr.pdf

ThitaDelta είπε...

... η πειρ έσπασε τη σημαία της(30')

... η ετε το παλεύει

Andreas D. είπε...

1,47 ο ΙΚΤΙΝ... νέο υψηλό...

michele είπε...

Ζωγραφισε το ΣΙΔΕ,ειχαμε τις επιτυχιες μας,ειχαμε και την ατυχια μας

ThitaDelta είπε...

... την έσπασε και η ετε

τώρα μένει η μικροαντίσταση στο 1,15

Unknown είπε...

Καλο μεσημέρι.
Μια μερα δεν μπηκα και εγινε Αμερικαν μπαρ το χ.α.α.
michele ,Οι επιτυχίες ερχονται μεσα απο ατυχίες.
Για αυτο οι επιτυχίες ειναι πιο γλυκές.

μπαρμπαλιας είπε...

ΦΡΛένγκος κοινος..........

michele είπε...

Ελα ρε συ Καθυ,το ειπα εγω οτι δεν εμφανιστηκες την Παρασκευη να ξερεις

michele είπε...

Αφηστε ρε το Φουρλη μου κατω..

Money είπε...

Γνωρίζει κανείς πότε θα υπάρξει αποκοπή για Πειραιώς και ΕΤΕ;

michele είπε...

Εγω προσωπικα οψι Θαναση,ουτε τους ορους δεν ξερουμε

michele είπε...

*οχι
Καλησπερα Νικολα

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΥΤΙΛ...ξεμπουκωσε...

michele είπε...

Αλλαξε οτι ειχε να αλλαξει ο Βαγγελης Γιαννη

Unknown είπε...

Καλα την φωτο δεν την εχω βαλει τυχαια.Εκπληκτη,με τα ματια διάπλατα

michele είπε...

Μα δεν ειδες το κομποιουτερακι το πρωι Γιαννη χαχα

Ποσο ειναι ο FTSE-25 ?

Andreas D. είπε...

Μικρε,
μόλις πούλησα στο 2,33...

michele είπε...

Μια χαρα εισαι Γιαννη

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

ΤΡΑΣΤΟΡ : 0,7290

Θανασης Κ είπε...

michele μια πενταδα απο μεσαια με οριζοντα 2-6 μηνων..μπορεις να δωσεις?

Unknown είπε...

Βλέπω ΑΝΔΡΕΑ. Μάλλον θα μείνω με το ταληράκι που έχω....

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,
έκανα ΜΕΓΑΛΗ βλακεία στον ΜΥΤΙΛ... απο το μόνο που έχασα σήμερα...

Andreas D. είπε...

άσχετο:

η ΠΕΙΡ πάει για το 0,55??

michele είπε...

Θαναση εχω δωσει 12 αδα στην αρχη του χρονου.Αν δεν την εχεις με την πρωτη ευκαιρια θα την ξαναγραψω

michele είπε...

Ανδρεα πρεπει να περασει το 0,40.Αν μαθεις τους ορους κανε τους υπολογισμους και θα δουμε που θα παει

Θανασης Κ είπε...

την θυμαμαι.. αλλα δεν την εχω ρε γαμω.. ελπιζω να μην ειναι μεγαλος κοπος

michele είπε...

Oχι τωρα Θαναση,καποια στιγμη ηρεμιας τσουπ την ξαναπεταω

Θανασης Κ είπε...

δεν υπαρχει βιασυνη...ευχαριστω πολυ

Andreas D. είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη...

michele είπε...

Ιντκα καινουργια προσπαθεια για πιο πανω,να δουμε κλεισιματακια

michele είπε...

Για πρωτη φορα μετα απο καιρο,ψελλισε και η Citi κατι θετικο για την Ελλαδα

manos είπε...

kalhspera SE OLOUS SPEIS FOR EVER ENA MPRABO STON KYRIO DHMHTRH

Θανασης Κ είπε...

θετικο η citi?? μηπως ηρθε η ωρα για πωλησεις?? xexe

michele είπε...

Χαχα ναι θυμαται Μανωλη ολα τα περιεργα ο φιλος μας ο ΔΝ

Μπα,αγορασαν τωρα και σου λεει δεν εχει νοημα να κραζουμε αλλο

Ψηλο του FTSE-25 με ωραιο engulfing
αριστο κλεισιμο και ο FTSE mid καλος ο ογκος

manos είπε...

KALHSPERA MIXALH.O KYRIOS DHMHTRHS KAI ESY MAS JESTRABONETE EMAS TOYS ASXETOUS.THN DODEKADA THA HTHELA KAPOIA STIGMI NA THN JANA DOSEIS.SAS EYXARISTO

michele είπε...

Μανωλη ο,τι μπορουμε κανουμε ολοι..με προσοχη και ολα θα παμε καλα

ThitaDelta είπε...

Άντε αφού δεν κρατάτε σημειώσεις πάρτε τις

ΟΛΘ-ΟΛΠ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛ-ΣΕΝΤΡ-ΕΛΚΑ-ΑΛΦΑ-ΔΕΗ-ΕΛΛ-ΦΡΛΚ-ΕΛΒΑ-ΕΥΠΙΚ

by Mic

michele είπε...

Ευχαριστω Δημητρη με εβγαλες απο κοπο..παμε επανω απογευματινη αναρτηση