Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και
ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΖΗΤΑΕΙ lifting ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..

Απλα πραγματα για τον ΓΔ. Στηριξη στην D ,στην γραμμη τασης W ,αντε και στις 1052 -1055 για τρομοκρατια.Παρακατω απο κει ,δεν θα ειναι τρομοκρατια ,θα ειναι πραγματικοτητα. Στις 1041 και σε ανοδο ο εκμο 20 ημ.
Retest λοιπον στις προαναφερομενες  στηριξεις και αντιδραση σημαινει ψηλα.Αρκετα ψηλα.
................................................................................................................................

By Peter Spiegel και Quentin Peel

Το Βερολίνο ετοιμάζει σχέδιο για μικρές αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες ώστε να οργανωθεί η διαδικασία λήψης αποφάσεων στην ευρωζώνη. Δεν προχωρά, όμως, σε πλήρη επαναδιαπραγμάτευση των συνθηκών, η οποία θα επέτρεπε στη Βρετανία να επαναφέρει εξουσίες από τις Βρυξέλλες στο Λονδίνο. 

Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να παραμείνει εντός της Ε.Ε. η Βρετανία. Παρ” όλα αυτά, η κίνηση που συζητά το Βερολίνο θα εμποδίσει τα σχέδια του Βρετανού πρωθυπουργού David Cameron να εκμεταλλευθεί τις μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη ώστε να επαναδιαπραγματευτεί τις σχέσεις της Βρετανίας με τις Βρυξέλλες. 

Η στρατηγική θα πάρει ως μοντέλο τις δύο μεμονωμένες συνθήκες που υιοθετήθηκαν προσφάτως -τη μία για τη δημιουργία του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης των 500 δισ. ευρώ και την άλλη για το δημοσιονομικό συμβόλαιο περί πειθαρχίας στους προϋπολογισμούς- που συντάχθηκαν και επικυρώθηκαν μέσα σε λίγους μήνες. 

Ο κ. Cameron ήλπιζε να εκμεταλλευθεί το ανανεωμένο ενδιαφέρον στο Βερολίνο για πλήρη αναθεώρηση των συνθηκών της Ε.Ε. ώστε να επαναδιαπραγματευθεί την ένταξη της Ε.Ε. Η στρατηγική του Βερολίνου, όμως, για μία νέα συνθήκη με περιορισμένο εύρος αναγκάζει τον Βρετανό πρωθυπουργό να βρεθεί και πάλι στη διλημματική θέση που είχε αντιμετωπίσει τον Δεκέμβριο του 2011, όταν απέρριψε το δημοσιονομικό συμβόλαιο, ενώ οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε. προχώρησαν χωρίς εκείνον.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble μιλά όλο και πιο ανοιχτά για την πρόθεσή του να αλλάξουν οι συνθήκες της Ε.Ε. ώστε να υπάρξει καλύτερη νομική στήριξη στη νέα «τραπεζική ένωση» της ευρωζώνης – ειδικότερα για το νέο πανευρωπαϊκό σύστημα στήριξης των τραπεζών, που κατά τον ίδιο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς μεταφορά εξουσιών στις Βρυξέλλες, που να στηρίζεται όμως από τις συνθήκες της Ε.Ε. 
Ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποπτεύονταν ότι η στάση του κ. Schaeuble ήταν διαπραγματευτικό τέχνασμα, που δεν είχε τη στήριξη της Angela Merkel. Ανώτεροι Γερμανοί αξιωματούχοι, όμως, δηλώνουν ότι οι κινήσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών είναι μέρος της ευρύτερης αποφασιστικότητας για νέες συνθήκες με την πλήρη στήριξη της Α. Merkel, η οποία απογοητεύεται όλο και περισσότερο από την αργή διαδικασία λήψης αποφάσεων στην ευρωζώνη. 
Ανώτεροι Γερμανοί αξιωματούχοι αναγνωρίζουν ότι είναι απομονωμένοι στο θέμα της αλλαγής των ευρωπαϊκών συνθηκών, ζήτημα πολύ επικίνδυνο πολιτικά σε πολλές χώρες, και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου πιθανότατα θα απαιτηθεί δημοψήφισμα. 
Οι αξιωματούχοι, όμως, δηλώνουν ότι η Α. Merkel πιστεύει πως η δομή διακυβέρνησης της ευρωζώνης δεν είναι κατάλληλη για τον ρυθμό της παγκοσμιοποίησης, όπου οι ανταγωνιστές σε άλλα οικονομικά μπλοκ μπορούν να κινούνται πολύ ταχύτερα, αντιδρώντας στις οικονομικές αλλαγές. Οι Γερμανοί ηγέτες πιστεύουν ότι μόνο με την εδραίωση των εξουσιών στις Βρυξέλλες μέσω μιας νέας συνθήκης θα μπορέσει η ευρωζώνη να γίνει αρκετά αποτελεσματική ώστε να είναι ικανή για ανταγωνισμό. 
Βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας, μεγάλες αναθεωρήσεις στους κανόνες μπορούν να γίνουνμόνο μέσω συνέλευσης, όπου θα συμμετέχουν όχι μόνο οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών, αλλά επίσης το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και τα εθνικά κοινοβούλια. Σε μία τέτοια πλήρη συνέλευση, ο κ. Cameron θα μπορούσε να προωθήσει στην ατζέντα το θέμα του επαναπατρισμού εξουσιών. 
Στόχος του Βερολίνου, όμως, είναι να αποφύγει μία τόσο χρονοβόρα και ανεξέλεγκτη διαδικασία. Γερμανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι κάποιοι «βασικοί κανόνες» μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς να απαιτείται πλήρης συζήτηση για θέματα εθνικής διακυβέρνησης. 
Οι συνθήκες της Ε.Ε. παρέχουν τη δυνατότητα «απλοποιημένων» αλλαγών, που δεν χρειάζονται τη σύγκληση συνέλευσης. Οι διαδικασίες αυτές, όμως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αλλαγή της εσωτερικής λειτουργίας της Ε.Ε. και όχι για τη μεταφορά εξουσιών από τις εθνικές κυβερνήσεις στις Βρυξέλλες. 
Ένα ακόμη θέμα είναι η χρονική συγκυρία των αλλαγών. Θα μπορούσαν, όμως, να γίνουν από τον επόμενο χρόνο, μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στην προσεχή σύνοδο τον επόμενο μήνα. 
Η Α. Merkel βλέπει με συμπάθεια την επιθυμία του κ. Cameron για βελτίωση της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας. Παρ” όλα αυτά, είναι πεπεισμένη ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη βελτίωση της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων και όχι απλώς επαναπατρίζοντας εξουσίες στις εθνικές κυβερνήσεις. 
Το Βερολίνο και το Λονδίνο συμφωνούν ότι ορισμένες από τις νομοθεσίες που έχουν επιβάλει οι Βρυξέλλες είναι άχρηστες, όπως η οδηγία για το ωράριο των εργαζομένων που επιβάλλει 48ωρο την εβδομάδα σε όλη την Ε.Ε. Το Βερολίνο αναγνωρίζει επίσης την ανάγκη για περισσότερα μέτρα απελευθέρωσης στην ευρωπαϊκή αγορά υπηρεσιών, αν και αυτό είναι ευαίσθητο θέμα για τη Γερμανία. Οι Γερμανοί, όμως, θέλουν να ενισχύσουν την ενιαία αγορά και όχι να την παροπλίσουν. 
ΠΗΓΗ: FT.com 
Copyright The Financial Times Ltd

145 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημερα,καλημερα ,καλλα δεν εχεται ανησυχια για σημερα ???Οχι βεβαια !!! Στης τραπεζες αμερικανοι !!! Στα λιμανια κινεζοι ,στα πετρελαια Ρωσοι, στα χωραφια μεταναστες και οι Ελληνες στην παραλια..Παλι τους την φεραμε.Αρα αναπτυξη ,αρα αγορες, ευπικ και Ελλ..Το εβγαλα το συμπερασμα..Ειμαι λιγο κακοφωνιξ σημερα θα στρωσω μετα τον καφε,

profit είπε...

Καλημέραααααα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

Πλάκα ο Ζίζεκ με τα Gulag , πλάκα ο Πάντζας με τον Χίτλερ , τελικά αν δεν έχει νεκρούς η "πλάκα" δεν γελάνε οι ΣΥΡΙΖΑιοι... #syriza_gulag ...

ναι εχει πολυ πλακα ...
που ΣΥΡΙΖΑΙοι και λοιποι αμπελοφιλοσοφουντες...
εχοντας λυσει τα ημερησια προβληματα της ζωης ...
μας εχουν ετοιμη τη "λυση"και οι μεν και οι δε...
Βιλλα Αμαλια παικτε μου ...
και τα μυαλο στα καγκελα...
αφου και ο μπαμπας εχει για σας...
και οι καταστασεις παντοτε ευνοουσαν ,το φιλοσοφειν ανευ εργασιας...

ευαγγελος είπε...

Καλημερα στη καλη παρεα!

ευαγγελος είπε...

Μπαρμα και Καλλιτεχνη, πολυ σωστες οι τοποθετησεις σας! Πονανε βεβαια.....

Money είπε...

Σήμερα όλος ο ντουνιάς αναμένει από ανοδική αντίδραση έως έναρξη νέας ανόδου. Ιδωμεν.

ευαγγελος είπε...

Ενταξει το καταλαβαμε!!!!!!!!

Ενταξει το καταλαβαμε!!!!!!!!

Ενταξει το καταλαβαμε!!!!!!!!

Ενταξει το καταλαβαμε!!!!!!!!

Ενταξει το καταλαβαμε!!!!!!!!

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας...

αφησα μόνο ενα σχόλιο για την τιμη των όπλων...

ναι πραγματι ΤΚ...ολοι θεωρουν οτι σημερα γυρίζουμε...θα ήθελα να το πιστεψω...αλλα δεν εχουμε πει οτι η αγορα ειναι μπροστα...?

Πάλι βελάκια παίζουμε...κ εαν μας κάτσει είμαστε οι καλυτεροι του χωριου..

εαν οχι..

τεσπα...πρωινιατικα..

Γεράκι είπε...

η premarket ειναι κοκκινη προς το παρον...

αντε καλη συνεδριαση παιδια...!!!

Γεράκι είπε...

η πρωτη αποπειρα διασπασης της καθοδικης πορειας θα ειναι πανω απο 376 χοντρα χοντρα..

δεν μπλεκω με δεκαδικους..το ξερετε

Γεράκι είπε...

η Πειρ αντεδρασε ακριβως εκει που ετυχε να το παρατηρησω....

αλλα εχουμε δρονο ακομα...

κ οι στηριξεις ευκολα σπανε...

Θανασης Κ είπε...

ΑΚΡΙΒΩς hawk... οπως το ειπες..το θεμα ειναι τι κανεις...intraday ΄΄η το αφηνεις 1-2 μερες.....?

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα!
Τις κεφαλαιοποιησεις να κοιταμε καπου -καπου στις μετοχες
να ξερουμε τι γινεται

Γεράκι είπε...

βημα βημα Θανάση....

michele είπε...

Παραδειγμα:
η ΕΤΕ 1,4 ΔΙΣ
η ΑΛΦΑ 1,35 δισ
η ΠΕΙΡ 470 ΕΚ

Θανασης Κ είπε...

αδυναμη η ΕΤΕ...

Θανασης Κ είπε...

και οπως λες Μικελε η πειρ ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τις αλλες..εαν δεν κανω λαθος

Money είπε...

Αγαπητέ Βαγγέλη δεν ξέρω αν απευθυνόνταν σε εμένα το "Ενταξει το καταλαβαμε!!!!!!!!".
Εάν ναι, τότε συγνώμη δεν ειχα στόχο να σε κουράσω,

Γεράκι είπε...

οχι ΤΚ...αναφερόταν στα προηγούμενα σχόλια του Π.Θ τα οποια σβήστηκαν...

michele είπε...

θαναση συχνα παρεμβαλλεται ο γνωστος ΠΘ με διαφορα nicks ,τα οποια εγω σβηνω ,οποτε μαλλον δεν απευθυνοταν σε σενα

Γεράκι είπε...

εγω άφησα ένα..αλλά κ το τελευταιο αυτοκαταστραφηκε τελικα... ;)

michele είπε...

Οι Θυγατρικες του ομιλου συνεχιζουν την αντιδραση

ευαγγελος είπε...

Φίλε μου ΤΚ, ΟΧΙ σε σενα φυσικα! Σε καποια σχολια τα οποία διεγραφησαν! Συγνωμη αν εγινα αιτια για οποια παρεξηγηση!

Γεράκι είπε...

ΓΔ Κλεισίματα πάνω από 1100 για αρχή...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

Επαναλάβετε μετά απο μένα:

ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ BLOG !!

Γεράκι είπε...

εαν επιβεβαιωσουμε τις αντιστάσεις..απλα πετυχαινουμε την πιο γρηγορη κ ασφαλης υποχώρηση μας...

ThitaDelta είπε...

... καλημέρα, καλημέρα

Αντώνη είσαι "στραβωμένος" σήμερα ή μου φαίνεται;

Πίστευε και μη ερεύνα και όποιος έλεγε και μια ψυχή, 10 χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή, χεχε

Γεράκι είπε...

Φυσικα η ΕΕΕ πίσω απο όλα....εαν κάτι σας φαίνεται περιεργο κ αποτομο..απλα πληκτρολογηστε ΕΕΕ..

michele είπε...

Ιεραξ παιζεται με την ΕΕΕ ο δεικτης εχει μεμονωμενα κολπα το μαγαζι ( που τα εχεις δει βεβαια)

michele είπε...

Μαζι το αναφεραμε ( 11.15) πιασε κοκκινο
προφανως κανουμε προπονηση ..χαχα

Γεράκι είπε...

χεχεχε..πραγματι...κ φαινεται πως τελικα θα μετακομισω...

Δημητρη..μπαα...κουβεντα να κανουμε..σιγα μην στραβωνα τοσο ευκολα...

θα ακουγες την γερακισια κραυγη μου μεχρι σπιτι σου....

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ThitaDelta είπε...

... Μιχάλη μήπως περνάς υποδόρια πολιτικά μηνύματα;

ThitaDelta είπε...

... Αντώνη κοίτα κάτι στρουμπουλά κοτοπουλάκια που βόσκουν αμέριμνα, χεχε

Γεράκι είπε...

μερικες φορες ομως...τα βάζουν καποιοι πονηροι κυνηγοι γερακιων...για παγιδες..κ θελει προσοχη...χοχοχοχο...

καλως τον John "NBG" Long

michele είπε...

Τι εννοεις Δημητρη οχι...αλλα μηνυματα για μετοχες προς παρατηρηση λεω ( in my opinion)
oπως χτες το μεσημερι ανεφερα το ΛΟΥΛΗ

Θανασης Κ είπε...

μικρε μυρισες σκουπιδια και ετρεξες για ΙΝΚΑΤ?? xexe

giannhs kon είπε...

Χαχα Καλημερα ΑΝΤΩΝΗ

Andreas D. είπε...

Μπράβο ΓΙΑΝΝΗ... καλά τους έκανες

με τις εκποιήσεις ασχολήθηκα το πρωί... ΠΕΙΡ, ΙΝΤΚΑ & ΜΙΝΟΑ
βέβαια τα 2 πρώτα τους τα έδωσα πιο μετά... απο τα πιο εύκολα trading που έχω κάνει

michele είπε...

Μικρε ,σωστη η παρατηρηση σου αλλα πεταξες και τη σποντουλα σου στο τελος χαχαχα

Θανασης Κ είπε...

ελπιζω να κανεις καλα...θελει τρομερη υπομονη το χαρτι...

michele είπε...

Ε ναι η μαυρη τρυπα η hol καλουτσικα πηγε στα ebitda

ThitaDelta είπε...

Καλώς τον τιτανοτεράστιο Μικρό

Μιχάλη για το πιάσε κόκκινο λέω, χεχε

Γεράκι είπε...

την φυλαγε για το τέλος...χεχεχε...

Γεράκι είπε...

παλεψτε λιγο...εγω την κανω..τα λεμε το μεσημερι...ελπιζω να μην δω νεα χαμηλα...

Unknown είπε...

Καλημέρες!!!!

Ανδρέα η ΤΡΑΣΤΟΡ αρνείται να πέσει κάτω από 0.70€.....

ΜΙΚΡΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα κι από μένα σε όλους

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Χρήστο
απο το 0,72 και κάτω θα σκουπίσω...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ

michele είπε...

Το προβλημα Μικρε των μικροεπενδυτων ειναι προβλημα χρονου.

ΚΑΘΟΝΤΑΙ χροοοονια και τρωνε ζημιες κι αμα βγαλουν και ενα 10% νομιζουν οτι κατι εγινε και πουλανε σε μια εβδομαδα

giannhs kon είπε...

Καλημερα και παλι

Kαλωσ τον ΜΙΚΡΟ και τον ΙΩΑΝΝΟΥ

τη ΔΕΗ έχετε καιρό να την σχολιάσετε Πως την βλεπετ ??

michele είπε...

Πως σου ξεφυγε ο Λουλης ΜΙΚΡΕ,εκτος κι αν δεν με παρακολουθεις χαχα

michele είπε...

Γιατι εγω σε παρακολουθω,γι αυτο στο λεω

Unknown είπε...

Μικελε μην με στεναχωρεις σημερα, εχω και τα νευρα μου ...(αντικαθιστω τον μικρο σε αυτο),εχοουμε στηθει για αντιδραση απο το πρωι,και δεν ερχεται ευκολα, οι αερατοι πολλουν ακομα,..αντε να βρης μετα υπομονη,ειμαστε ανυπομονα παιδια,δεν λεω..Να τωρα θελω λιγακι τσαμπουκα στους αγοραστες

michele είπε...

Καλλιτεχνη μου καθε μετοχη εχει την δικη της ιστορια ,η ΕΤΕ κοβει οπου ναναι τι αντιδραση να κανει

τα ΣΩΛΚ αντιδρουν παραδειγμα

Στην ΠΕΙΡ οι traders εχουν χαζεψει ,αλλοι πουλανε γιατι θελουν να φυγουν απο μεσα-παρασυρονται κι απο την ΕΤΕ .Αλλοι μπουκαρουν που την θεωρουν τη φθηνοτερη
Απ ολα εχει ο μπαξες

giannhs kon είπε...

χαχα πω πω ΜΙΚΡΕ polla mazemena σοκολατένια καρφάκια

http://www.mama365.gr/4054/5-amartoles-syntages-me-sokolata.html

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επανήλθα...νέο χαμηλό κάναμε Γεράκιιιιι
Μικρέ πίκρα γιατί; ...εγώ πάντως δεν έχω από συμπεριφορές άλλων.

Από κάτι τέτοια ναι:
"Το cd με τη λίστα Λαγκάρντ είχε έλθει επισήμως στην Ελλάδα και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φορολογικούς σκοπούς..."
Τρία χρόνια δούλεμα, να γιατί έχω πίκρα, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Στουρνάρας άλλα λόγια γιατί δεν θέλουν, ενώ για περικοπές δεν καθυστερούν ούτε λεπτό. Σχέδιο; Θα δούμε...
Τέρμα η παρένθεση.

michele είπε...

O Στουρναρας δηλ -οσον αφορα την λιστα Λαγκαρντ - ειναι στο ιδιο πακετο με τους αλλους δυο.
Ενδιαφερουσα προσεγγιση

Θανασης Κ είπε...

δεν εχει αδικο ο Πανος...

michele είπε...

Λιγοι τα καταλαβαινουν αυτα Γιαννη

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα ξεμπερδεψα απο τις χαζο-ιστοριες ...
καλημεριζω τους φιλους που μπηκαν στη συνεχεια...
γιατι ελογου μου τα εψαλα πρωινος ...
ανευ σχολιων βεβαια.
θα τα γραφω οπως μου βγαινουν
66 ανοιξες κουβαλαω...αχαχααα

Unknown είπε...

Πανο νεο χαμηλο,αλλα αυτη την φορα ,εχει και ,αλλα..Χασαμε και το καρα το μαστερ του οβερ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε δεν με αφήνετε να αγιάσω και είπα τέρμα...
Το ίδιο κάνω κι εγώ (τον μαλάκα) ΑΡΚΕΙ να βγούμε από το λούκι όμως
Ο Στουρνάρας ως συνεχιστής δεν έπιασε ούτε έναν ακόμη... εντάξει σταματάω

Andreas D. είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ,

θα το δοκιμάσω για λίγο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον μπάρμπα...
Έχω μια δουλειά ακόμα και φεύγω τώρα γιατί προβλέπω μεγάλο ενδιαφέρον αργότερα.
Προκόπης Παυλόπουλος στο ραδιόφωνο.
Ο κόσμος κατάλαβε τώρα τι ψήφισε (ο λόγος περί ΧΑ).
Πολύ σωστά, αλλά ταυτόχρονα κατάλαβε και τι ΨΗΦΙΖΕ τόσα χρόνια οπότε αν δεν αλλάξει νοοτροπία η συγκυβέρνηση τα ίδια και μεγαλύτερα ποσοστά θα βλέπουμε.

michele είπε...

Ανδρεα ειναι ενα bet παντως χαχα.

Χτες το ΣΕΝΤΡ ΠΑΤΗΣΕ στο απλο 200 αρη .Ετσι το αναφερω ,για τεχνικους λογους

Andreas D. είπε...

Γιάννη, έχω βουτήξει...

Μιχάλη, 1000 στο 2 πήρα... έτσι για το φέρ' ειπείν....

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλησπερα,

Δεν ξερω τι λετε για πτωση ,παντως τα χαρτοφυλακιο μου ΚΑΙ σημερα πρασινο το βλεπω.

Μιχαλη για τα ερωτηματα που εθεσες χθες,απαντω :να πνιγω ή να μην πνιγω..
ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

- Μα ξερω να κολυμπω.
- Χα ,χα στο 1 μετρο...ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ;

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,
πήρα στο 0,7330...

Andreas D. είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

πάντως θα συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο... το υπόσχομαι...

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ......

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

.............ΤΗΝ .......... ........ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΝ..........................ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟ EYROGROYP FILMS... ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...........
.......ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ... ...ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ..
.......ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΙΣ...
.............................
...ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΑΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ............
ΓΙΑ......ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ ......ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..........................
....ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.............................. ΜΕ.ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.ΓΥΦΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ.
..............ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ................................ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ..ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..... .ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ .
.Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
..ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΕΛΛΗΝΙΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ...
.ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ....ΟΙ....ΞΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛ.ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ......

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

#$%^&^(^(%^%%&))_(%%@%@

Μ@λ@κ!ε$

η δικαιοσυνη αποφασισε!!!!!τελος!

michele είπε...

Για να δουμε Ανδρεα ...αν θα ειναι καλες οι ντοματες που πηρες που λεει κι ο Γιαννης χαχα

Καλως την Καθυ,με το καινουργιο προγραμμα κινηματογραφου

Θανασης Κ είπε...

...ετε και αλφαδ...μια χαρα την κατηφορα πηραν..

michele είπε...

Οπως αναμενεται πανε τα δικαιωματα ..εχουν σημερα +2 μερες ακομα
το θεμα ειναι που θα ειναι ο πατος
γιατι μετα θα ..σαρωσουν πιθανον

Θανασης Κ είπε...

την Παρασκευη σταματαει η διαπραγματευση και για το δικαιωμα και για τα warrants??

michele είπε...

Την Δευτερα σταματαει το δικαιωμα Θαναση ..

Unknown είπε...

Ανδρεα έπραξες ορθα.

makis είπε...

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Μάκη
And now... panic time

Θανασης Κ είπε...

εξαρταται τι γευση θες να εχουν...την πηδηξαν και την ΠΕΙΡ

michele είπε...

Λιγες μερες Γιαννη ,φρεσκα τα τρως αυτα

michele είπε...

Πλησιαζουμε γλυκα και ομορφα τα επιπεδα στηριξης

Unknown είπε...

ΤΟ ΚΡΙ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΜΙΧΑΛΗ

michele είπε...

Ειναι ετοιμο να διασπασει τα ψηλα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Το θεωρω ακριβο στα 66 εκ ευρω
αλλα ΑΝ τα σπασει θα φυγει,οπως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις

Θανασης Κ είπε...

..βρε μηπως κουνανε την αχλαδα???

ευαγγελος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BHXLwbKb6ss

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Unknown είπε...

Kathi το ΚΡΙ ΚΡΙ αυτη τη στιγμή διαπραγματευεται 2 φορές την καθαρή του θέση....

Υπάρχουν μετοχές με δυνατές εξαγωγές που αυτή τη στιγμή διαπραγματευονται στο 1/3 της καθαρής τους θέσης....

Unknown είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 1,60 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ,ΤΙΝΑ ΚΑΝΩ.ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ

michele είπε...

Εκεινες εχουμε Ioannou.Αλλα ταξιδεψαμε λιγο ( χμμ) και με το παγωτο

Unknown είπε...

Kathi δεν θα σου πω εγώ τι να κανεις.

Εγώ απλά σου λέω πως το βλέπω ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ το θέμα...

Θανασης Κ είπε...

η ζωνη 0.33 - 0.35 κραταει μικελε πως το βλεπεις??

Θανασης Κ είπε...

στην ΠΕΙΡ εννοω..

Θανασης Κ είπε...

7-8 δις εαν δεν κανω λαθος

michele είπε...

Οι σωληνες και να μην γινει ο συγκεκριμενος αγωγος για πανω ειναι.Τωρα αν περασει κι απο δω ...

makis είπε...

Η γη γυρίζει... ο γενικός γυρίζει?

michele είπε...

Μακη αμα δεις συντονισμενη κκινηση πανω 1075-1077 μονο τοτε

Unknown είπε...

Ανδρεα τους πήρα ένα 1000 στο 0.72€.

Αυριο πάλι.

michele είπε...

Το 1065 το γραψαμε παντως ,για τους φανατικους του δεικτη

Γεράκι είπε...

φανατικοι...χχεχεχε..καλο

michele είπε...

Αρχιζω να παρατηρω και το δικαιωμα της ΑΛΦΑ

michele είπε...

Οχι για trading

Andreas D. είπε...

Καλά έκανες ΧΡΗΣΤΟ... καλή τιμή...
θέλω κάτω απο το 0,70

μπαρμπαλιας είπε...

Μικρε την αμκ την εχουν γραμμενη...
"η μαλλον τους μικρους τους εχουν γραμμενους,
λεω,οτι οι πακεταδοροι εχουν κλεισει το θεμα...
γιαδαυτο εχουν αφησει και τις μετοχες τους,πλην ΑΛΦΑ.
ξεφτιλα τιμη απο καθε αποψη και η ΕΥΡΟΠΑΝΚ...η οποια δεν εχει καποια αμκ μπροστα της...αλλα μονο πωλητηριο..

Unknown είπε...

Και εγω θέλω. Αυτοί θελουν???

Γιαυτό προτιμώ να μην στηνομαι και να παρακολουθώ μόλις δοθεί η ευκαιρια.

Μια δυο φορές που στηθηκα και λόγω καθυστέρησης στο να γίνει πράξη (ελέω όγκου) μου έβγαιναν από πάνω αγοραστές.

Θανασης Κ είπε...

και γω μιχαλη και εχω αρχισει να τσιμπολογω...

michele είπε...

Oλο το παιχνιδι των μεγαλων ειναι η κατοχη των warrants για το μελλον,καθως αυτι κινειται σαν call και επομενως τα δυνητικα κερδη ειναι απο καποια επιπεδα και πανω πολλαπλασια των πιθανων κερδων της κινησης της μετοχης

Θανασης Κ είπε...

μικρε δεν πιστευεις οτι θα παει καλα η ΑΜΚ ΤΗς ΑΛΦΑ?

Unknown είπε...

ΘΑΝΑΣΗ η Alpha πιστεύω θα χρειαστεί επιπλέον κεφάλαια στο προσεχές μέλλον....

Αλήθεια τι επισφάλειες έχει γράψει???

Θανασης Κ είπε...

ΧΡΗΣΤΟεαν θυμαμαι καλα η ΕΜΠ ηταν η μονη τραπεζα που διε-γραφε τεραστιες καθε χρονο..αρα φανταζομαι θα ειναι πιο καθαρη απο ολες τις αλλες τραπεζες

Θανασης Κ είπε...

*επισφαλιες

Unknown είπε...

η ΕΜΠΟΡΙΚΗ. Η Alpha bank?

Θανασης Κ είπε...

η αλφα δεν γνωριζω αλλα θυμαμαι ειχε τα λιγοτερα ομολογα απο τις αλλες τραπεζες...

Unknown είπε...

Εγω είμαι της άποψης ότι πρέπει να δούμε ξανά τράπεζες μόλις βγούμε 1 με 2 φορές μόνοι μας στις αγορες για χρήμα...

Μέχρι τότε ας κανουν οτι θέλουν.

michele είπε...

Τα warrants θα δωσουν λεμε..
το νουμερο του σχολιου 15.16
εχει χαμηλωσει
στο 1074

michele είπε...

Ιοannou τοτε θα ειναι πολυ ψηλοτερα κατα τη γνωμη μου ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μια γρηγορη καλησπερα κ απο εμενα σε ολους τους φιλους κ φιλες.Τωρα τι να πω εγω.Χτες φωναζε ο michele για ΣΙΔΕ σημερα ειδατε.Επισης το Γερακι ελεγε για ΦΦΓΚΡΠ στο blog του.Ευγε αν κ δεν το εχουν αναγκη να το ακουσουν απο εμενα φυσικα.Επισης τι αλλο ελεγε ο michele?A ναι για retest στις 360.Για να δουμε εγινε?Καλη συνεχεια φιλοι μου κ υπομονη να εχουμε,Που θα παει...

Unknown είπε...

Δεν με απασχολεί Michele.

Με απασχολει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ καθαρές.

Αν πια είναι τόσο ψηλα που δεν δικαιολογούν κεφαλαιοποιήσεις τότε δεν χάλασε ο κόσμος.

michele είπε...

Ιoannou το χρηματιστηριο λεει -ως γνωστον-σπανια την αληθεια
Τα κερδη βγαινουν ειτε απο κατω ( οταν δεν εχει γινει κατι) ειτε πουλωντας ψηλα οταν οι κεφαλαιοποιησεις ειναι ΠΟΛΥ ακριβες

michele είπε...

Γιαννη ΤΑ ΑΛΛΑ χαρτια θα συνεχισουν να τρεχουν και θα τις αφησουν πισω φυσικα...και να τα καταφερουν αυτες

michele είπε...

Ετοιμαζεται τοσην ωρα και χαιδευει το 1074

νικος φαληρο είπε...

Κε michele μηπως μπορειτε να επαναλαβετε τι κατεχει καποιος ο οποιος αγοραζει ενα δικαιωμα σημερα π.χ. στο 1,20;Και τι περαιτερω υποχρεωση οικονομικη θα εχει;

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

P *10 John

michele είπε...

Ας υποθεσουμε οτι καποιος παιρνει σημερα 500 δικαιωματα ΑΛΦΑ στο 1,20
Δινει 600 ευρω.
Δικαιουται 500δικ Χ 1,944 μετ= 972 ΜΕΤΟΧΕΣ Χ 0,44=427,68 ευρω.
ΚΑΙ εχει και 500 WARRANTS

Αρα εχει δωσει 600+427,69=1027,68 ευρω

Κατεχει στο τελος: 972 μετ ΑΛΦΑ +500 WARRANTS
που θα του πιστωθουν στις 10 Ιουνιου

νικος φαληρο είπε...

πολλα ευχαριστω κε michele.

michele είπε...

Δεν θα τις βγαλουν Γιαννη,τις χρειαζονται στο χρηματιστηριο

αλλα οντως ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ δεν εχει

Θανασης Κ είπε...

ωραια μαζευουν οι τραπεζες...και ναι ΜΙΚΡΕ εχεις δικιο....ουτε 2% δεν θα παρουν..

michele είπε...

Προσπαθω να θυμηθω το ασμα Γιαννη αλλα ειναι το κεφαλι μου απασχολημενο

Money είπε...

http://www.eurocapital.gr/index.php/permalink/52449.html

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Show time.

michele είπε...

Ενδιαφερον Θαναση ,αλλα πολυ μεγαλο θα διαβαστει με τον καφε..ευχαριστουμε

Παλιος ο Σιατρας.Οντως η μεταβολη στην τιμη των warrants θα ειναι περιπου ετσι

Money είπε...

http://www.eurocapital.gr/inde...
Στρατιγική για ΠΕΙΡ και ΕΤΕ

michele είπε...

Αυτο δεν βγηκε Θαναση ,μηπως δεν το εβαλες καλα??

michele είπε...

η αυτοι εβγαλαν τη σελιδα

ThitaDelta είπε...

... δεν έχει μαγικά σήμερις

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ & ΜΙΧΑΛΗ (την έκλεισα) 2,36 με 10 τμχ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον αυτό εννοεί ο ΤΚ

http://www.eurocapital.gr/index.php/permalink/52581.html

michele είπε...

Ηταν κι αλλα 490 Ανδρεα χεχε αναμεσα στα 2 δεκαρικα θα ηταν και οριακα η σταγονα

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

No magic?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποια εννοείς μαγικά Δημήτρη;

michele είπε...

Ναι μαλλον αυτο εννοει Πανο..
ο δεικτακος εκλεισε κανονικα χωρις μαγικα που λεει κι ο Δημητρης

michele είπε...

Ωπ.. Ανδρεα. Οι Αμερικανοι συνεχιζουν να τρεχουν

Andreas D. είπε...

δεν τα είχα δει τα 500... τελευταία στιγμή τα έβαλαν...

άβακα δεν ξαναμπαίνω γιατί την τελευταία φορά μου φώναξες... χαχαχα

πήρα μάνα όμως στο 2,32...

michele είπε...

Παμε επανω παιδες καινουργια αναρτηση

ομιλια στο Αμερικα,τρεχουν οι επενδυτες