Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
MIΓ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ 
και 
Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ,Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ
ΜΙΑ  ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΜΒΟ: ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ...

ΜΙΓ: Μετοχη με εντονη κινηση το τελευταιο διαστημα ,καταγραφοντας σε 1,5 περιπου μηνα αποδοση 200%. Βρισκεται σε φαση διορθωσης,εχοντας να αντιμετωπισει : 1) Την πλαγιοανοδικη γραμμη Κ 
                                 2) Το gap  της 15/5 
                                 3) τον εκμο 12 ημ  πανω στον οποιον εκλεισε στην χθεσινη συνεδριαση
                                 4) Τον εκμο 200 ημ στα 0,36
                                 5) Την στηριξη της γραμμης Χ στα ιδια επιπεδα περιπου.
Ανοδικη διασπαση της P στα επιπεδα των 0,445 θα προδωσει νεα ορμη για τον τιτλο, για την ανοδικη διασπαση και του πολυ σημαντικου επιπεδου ττων 0,50 ευρω.
..................................................................................................................


Κατανοώ τον ευρωσκεπτικισμό! Όταν δεν φοβίζει, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) απογοητεύει. Η οικονομική κρίση πλήττει περισσότερο τους πιο αδύναμους. Έχω πολλούς Έλληνες φοιτητές και φίλους που μοιράζονται μαζί μου τις αγωνίες τους.

Κι όμως, εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την ΕΕ. Οι εναλλακτικές προτάσεις των άκρων, της δεξιάς και της αριστεράς, οδηγούν σε απαράδεκτη παρακμή -οικονομική, πολιτιστική και προσωπική. Προσωπικά δεν απεχθάνομαι ούτε καν τους διαβόητους «γραφειοκράτες των Βρυξελλών». Έχω τις ενστάσεις μου, τις ανυπομονησίες μου, καμιά φορά τους θυμούς μου, που με οδηγούν όμως στην αναζήτηση λύσεων.

Στην φουρτούνα που διανύει, η Ευρώπη διαθέτει μια σωσίβια λέμβο: τον πολιτισμό της. Κι ένα από τα πλεονεκτήματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, είναι ο τρόπος που νοηματοδοτεί την έννοια της ταυτότητας. Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, μιλούμε συχνά για πολιτιστική ποικιλομορφία, αλλά στην πράξη προτάσσουμε όλοι την δική μας ταυτότητα, αντιπαραθέτοντάς την σε εκείνη των άλλων: είμαι «γκέι», «εβραίος», «Γερμανός», «χριστιανός», «'Αραβας», «γυναίκα». Οι πάντες λατρεύουμε την ταυτότητά μας.

Μόνο στον ευρωπαϊκό χώρο η ταυτότητα δεν είναι αντικείμενο λατρείας, αλλά διερώτησης. Ποιος είμαι, εφόσον υπάρχει ο άλλος; Τι μπορώ να κάνω εις επήκοον των άλλων; Αυτά τα ερωτήματα ριζώνουν στον ελληνικό, τον εβραϊκό και το χριστιανικό πολιτισμό.
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πλατωνική φιλοσοφία, οι ιδέες και οι αξίες προκύπτουν από έναν αέναο διάλογο.
Στον ιουδαϊσμό, ο Θεός παρουσιάζεται στον Μωυσή λέγοντας «Ἐγώ εἰμι ὁ ὤν». Δεν αυτοπροσδιορίζεται με έναν κλειστό τρόπο, αλλά με ένα ερώτημα ανοικτό σε άπειρες απαντήσεις.
Όσο για την χριστιανική ταυτότητα, εμφανίζεται σαν ένα ταξίδι, ένα αδιάκοπο προσκύνημα προς τον εαυτό μας και τους άλλους. Σκεφτείτε αυτή τη φράση του Αυγουστίνου: «in via, in patria» («μόνη μας πατρίδα το ταξίδι»). Και στην πρόσκληση στην αγάπη, ως έγνοια, φροντίδα, βοήθεια στους άλλους.
Στοιχηματίζω πως αυτή η οπτική επιβίωσε από τους ιεροεξεταστές, τα πογκρόμ, την αποικιοκρατία, την θρησκοληψία. Η εκκοσμίκευση, που αποστασιοποιείται από αυτήν, οφείλει να την αναγνωρίζει, να την ρωτά και να την εμβαθύνει. Εξάλλου είναι ακριβώς διότι διερωτόμαστε περισσότερο από τους άλλους για τα ρατσιστικά, ξενόφοβα και αντισημιτικά μας εγκλήματα που έχουμε μια πιθανότητα να αντεπεξέρθουμε στα αδιέξοδα του πολυπολιτισμού και στις παρεκβάσεις του γκανγκστερικού φονταμενταλισμού, που απειλούν τη δημοκρατία. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, άλλο μοντέλο για το μέλλον της παγκοσμιοποίησης, πέραν αυτής της οπτικής της ταυτότητας και των αξιών ως ατέρμονης αναζήτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνηγορώ υπέρ της συνειδητής προσέγγισης του χριστιανικού ουμανισμού με τον σύγχρονο ουμανισμό, που προήρθε από τον πρώτο με όλες τις ρήξεις και τις επανιδρύσεις του. Και δεν παραλείπω το μπόλι του Ισλάμ, του οποίου την πολυπλοκότητα εξακολουθούμε να αγνοούμε σε μεγάλο βαθμό.

Είμαστε ικανοί να τιθασεύσουμε και να σταθεροποιήσουμε αυτόν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό; Μου φαίνεται πως οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι δεν κινητοποιούνται επαρκώς υπέρ της Ευρώπης. Ξέραμε τι να κάνουμε για διάφορες εξωτερικές υποθέσεις: το Βιετνάμ, την Παλαιστίνη... Αλλά δεν ασχολούμαστε αρκετά με την ανάλυση και την επαναθεμελίωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η ίδρυση μιας «ακαδημίας του ευρωπαϊκού πολιτισμού», στην οποία θα συμμετείχαν Ευρωπαίοι διανοούμενοι, θα μπορούσε να εξετάσει ορισμένα ερωτήματα: «υπάρχει ευρωπαϊκός πολιτισμός;· ποιες είναι οι παραδοσιακές του συνιστώσες;· ποιες οι μεταμορφώσεις του;»

Να αναπτύξουμε επίσης τις υιοθεσίες, τις διδυμοποιήσεις, την πολυγλωσσία που συνεχίζει να μην υποστηρίζεται αρκετά! Θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε από τα παιδιά δημιουργώντας στα νηπιαγωγεία πολύγλωσσες τάξεις, φορείς ενός ευρωπαϊκού εγχειρήματος. Στον εκδοτικό χώρο θα μπορούσαμε να δούμε την δημιουργία ενός «βραβείου ευρωπαϊκού βιβλίου», που θα μεταφραζόταν σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες. Ίσως να κάναμε το ίδιο με τις κινηματογραφικές ταινίες; Τις εκθέσεις; Θα ήταν κι αυτός ένας τρόπος να προβάλλουμε την ευρωπαϊκή μοναδική ταυτότητα, που απαρτίζεται από διαφοροποιήσεις και διερωτήσεις.

Μια μεγάλη αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη: γεννιέται ο Ευρωπαίος πολίτης, με καλειδοσκοπική νοοτροπία. Τον διακρίνω στους πολύγλωσσους φοιτητές, που ζουν κι εργάζονται στη μια χώρα μετά την άλλη... Η προσπάθεια έκφρασης σε πολλές γλώσσες δεν παράγει μόνο ένα νέο είδος ανθρωπότητας, ικανό και υπερ-διασυνδεδεμένο. Νιώθω επίσης τις ευαισθησίες και τις αγωνίες του. Η γλωσσική ικανότητα και η κινητικότητα παράγουν προσωπικότητες ευέλικτες, ανοικτές και δημιουργικές: ένα διακριτό χαρακτηριστικό του πολιτισμού μας, που δεν βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Κίνα. Φοβάμαι πως δεν το συνειδητοποιούμε αρκετά αυτό, ούτε είμαστε αρκετά περήφανοι, ώστε να υποδεχτούμε και να προωθήσουμε την αυθεντικότητά του και τις υποσχέσεις του, φορείς ασύγκριτης ιστορίας και απίστευτων ελπίδων.

Η Julia Kristeva είναι ψυχαναλυτής και συγγραφέας

Πηγή: www.ppol.gr

209 σχόλια:

1 – 200 από 209   Νεότερο›   Νεότερο»
μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
καλημερα
παντα υποστηριζα οτι η κριση ειναι στημενη και φτιαγμενη στα γραφεια των Βρυξελων...
παραμυθια επι παραμυθιων...
εχουν που τρωγοντε μηνες τωρα για τη λαγαρδέ..χωρις κατι το ουσιαστικο να προσφερουν στην περιφημη "φοροδιαφυγη"....
μας μπομπαρδιζαν για τις τραπεζες ...
τις μηδενισαν στο ταμπλο...
και τωρα με ενα θιάμα τις επαναφερουν με αποτιμησεις δις...
τωρα εχουν ασέδια και βαλούε και καλουντε οι επενδυτέ να τα ακουμπησουν παλι...
και δεν μιλαμε για τριχες...
μιλαμε για δεκαπλασιασμο αποτιμησεων χωρις τα γκαραντέ...
τωρα με τι κερδη "η υπερκερδη θα υποστηριξουν τα νουμερα...αυτοι γνωριζουν.
στην τελευταια αμκ της ετε με 8 ευρωπαικα,βρεθηκε στο 0,36...ωχ
και τωρα θα βγει με νουμερα φανταστικα...
και επανερχομαι στο αρχικο παραμυθι.
οι μονοι που την πληρωσαν και την πληρωνουν ειναι κατα κυριο λογο,
μισθωτοι,συνταξιουχοι,εργατες στην ανεργια(;)...
το συστημα υγειας ,περιθαλψης και φαρμακου...
οχι οτι δεν επρεπε να μπει ταξη...
αλλα να μην πληρωνουν φαρμακα και γιατρο ,αυτοι που αποδεδειγμενα πληρωναν...
παραμυθι λπν και η "αναπτυξη",που θα πατησουν το κουμπι και θα γυρισει απο μειον πολλα μηδενια ,στα συν ...
ολα ετοιμα ,καταστρωμενα σε ενα σχεδιο με προμετωπιδα το "οι φτωχοι φτωχοτεροι και οι πλουσιοι πλουσιοτεροι...
και απο την καταστροφη και απο το δεν εχουμε να σας πληρωσουμε,αν δεν περασουν τα μνημονια...
στα πουρα και τις τσαρκες των αιωνια βολεμενων χυσοκανθαρων του συστηματος...
με την τροικα να απολαμβανει φορολογικων και δασμολογικων προνομιων,ενω θα επρεπει στοιχειωδως να μην προκαλει..

THE JUNIOR είπε...

Αλλάζει ο συνδικαλιστικός «χάρτης» - Συγκροτείται η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» - Ανεξαρτησία, συμμετοχή και κοινωνία τα «προτάγματα» της νέας οργάνωσης – Κύριος «πυρήνας» τα αποσχισθέντα στελέχη της ΔΑΚΕ


ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι το δημοσιο πεθανε ,εσεις λετε οτι γυρισαμε στο 60 ξρετε τοτε την διαφορα του δημοσιου -ιδιωτικου τομεα.
παιξτε τωρα εκει τις κουμπαρες,τους γιατρους και νοσοκομες αλλα μην ξαναγινεται εμποδιο μπας και καταφερουμε να σας πληρωσουμε το εφαπαξ.

THE JUNIOR είπε...

Βούτηξαν 70,5% τα κέρδη του ΟΠΑΠ
Τα χαμηλότερα 3μηνιαία κέρδη στη 10ετία


παρακαλω τελικα φτηνα η ακριβα πουλησαμε

ξερω σε 5 χρονια θα γραφει κερδος
ναι και πριν 5 εγραφε αλλα δεν αφηναν
να γινει η πωληση.

μαυρα κορακια ,κοκκινα κορακια
που λεει και ο ποιητης

Unknown είπε...

Καλημέρες.

Εγω τα έχω πει καιρό για τον ΟΠΑΠ.....

THE JUNIOR είπε...

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου Λευτέρης Χριστοφόρου διατύπωσε ικανοποίηση επειδή όπως ανέφερε υλοποιούνται με ταχύτητα οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης τόσο για το τερματικό υγροποίησης, όσο και για την επικύρωση από την ΕΕ με την όποια, όπως ανέφερε τέθηκε η Κύπρος στο χάρτη για τα ενεργειακά ζητήματα.

προεδρε αυτη την φορα οχι μονος θα
βαλεις και τον αβαξ

THE JUNIOR είπε...

«Είμαστε στα χρονοδιαγράμματα και τροχιοδρομούμε όλα τα θέματα ταυτόχρονα», είπε. Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το μνημόνιο που αναμένεται να υπογραφεί με τη Noble, είπε ότι πρόκειται για μνημόνιο συναντίληψης και ότι θα προχωρήσουμε σε τερματικό υγροποίησης μέσα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο

Unknown είπε...

Ωπαααααα ο Ιάπωνας. Από -3,10% θετικός πριν λίγο...

Αρα δεν γίνονατι μονο στην Ελλάδα....


ΜΙΚΡΕ: SINTEZ. Τίποτα αλλο.

THE JUNIOR είπε...

Συνέντευξη στη Νίκη Παπανικολάου
Επιστρέφουν τα υδροπλάνα στη χώρα μας από τον Ιούλιο, οπότε και αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες charter πτήσεις. Το πρώτο νέο υδατοδρόμιο που θα αδειοδοτηθεί θα είναι στην Κέρκυρα, που αποτέλεσε άλλωστε την κύρια βάση των υδροπλάνων το 2004

αντε σιγα-σιγα να βαζουμε και ταχυτητα,δεν ειναι στα χαρτια μονο
προχωραμε

THE JUNIOR είπε...

Τσίπρας: Η κυπριακή κυβέρνηση δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το «όχι»

τελικα ειναι πανεξυπνος,κατι σαν τον ΓΑΠ μικρο

εχω και μια ερωτηση τα εκ.τα εχει στην ελλαδα ο συντροφος συγγραφεας η εξω ,γιατι τους ανεξαρτητους τα εβγαλε εξω μας ειπε για να κανουν δουλεια ,αλλα τελικα δεν εγινε χαχαχα

THE JUNIOR είπε...

Οι ταραχές ξεκίνησαν από το θάνατο στο Χούσμπι, μια φτωχή συνοικία της πρωτεύουσας, ενός 69χρονου κατοίκου που σκοτώθηκε από την αστυνομία στην κατοικία του. Η αστυνομία δήλωσε πως δεν κατάφερε να επικοινωνήσει λογικά με τον ένοπλο αυτόν άνδρα και επικαλέσθηκε νόμιμη άμυνα.

"Γινόμαστε σιγά-σιγά όπως οι άλλες χώρες", δήλωσε ο Άγε Κάρλμπομ, ανθρωπολόγος στο πανεπιστήμιο του Μάλμε.

"Το να είσαι νέος σ' αυτές τις απομονωμένες συνοικίες μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο από πολλές πλευρές. Δεν έχεις πρακτικά καμιά επαφή με τους άλλους Σουηδούς και τις περισσότερες φορές δεν πιστεύω πως έχεις μια καλή κατανόηση της σουηδικής κοινωνίας

ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα

THE JUNIOR είπε...

Οι εξαγωγές το 2013 θα είναι αυξημένες 6%-8%

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερες στους κατασκευαστες μας...
δινω ΟΠΑΠι οσο οσο και συμπληρωνω κατασκευες...
αντε και λιγο ΑΒΑΚΑ ακομη..

ThitaDelta είπε...

... Τιτανομέγιστε και Χρήστο

αφήστε τους να κάνουν την επίθεσή τους πρώτα και μετά εφορμάτε (μου μείναν μια δυο βαλίτσες γαμώτο)

καλημέρα σε όλους

THE JUNIOR είπε...

μπαρμπαλια,για να ξερουμε και τι αγοραζουμε

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1495277&page=14

Bondexj είπε...

Gm gents

THE JUNIOR είπε...

οπαπ πλεον οπου θελει ο ποντιος θα παει

αλλα για να παει απο νουμερα πρεπει να δουμε κουλοχεριδες

μπαρμπαλιας είπε...

Μικρε μου ωραια πραματα...

THE JUNIOR είπε...

η θα δεις απομοχλευση απο το 2014 σε ολες που θα βγαζει ματια

η θα παρουν τοσα εργα που παλι θα βγαζουν ματια

in my opinion φυσικα,αλλα τοσα story
δεν παιζουν σε αλλα χαρτια εκει εγω μαζευω 500αρικακια

Andreas D. είπε...

Καλημέρα στους κατασκευαστές και μη...

Unknown είπε...

ΘΔ εγώ έχω τελειώσει αγορές εκεί εδώ και αρκετό καιρό...Στα κέρδη είμαι και απλά παρακολουθώ.

Απο κομμάτια μπόλικα και δεν σκοπευω να πάρω αλλα παρά μόνο στην εξαιρετική περίπτωση να βρεθει πιο κατω από εκεί που είμια αγορασμένος.

Για την ΤΡΑΣΤΟΡ όμως δεν παίρνω και όρκο....

Unknown είπε...

Καλημέρα Αντρέ...

μπαρμπαλιας είπε...

κολησαμε "η εγω νομιζω εδω στα ΒΔ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Mπάρμπα σου κόλλησε και σένα το ztrade;
Καλημέρα σε όλους

THE JUNIOR είπε...

κολλησα

THE JUNIOR είπε...

το χαα δεν γινεται ολα

μπαρμπαλιας είπε...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
προβλημα στη ροη δεδομενων απο το ΧΑΑ

ευαγγελος είπε...

και που δουλευε......

ThitaDelta είπε...

... έλεος πια

μια τελειώνουν τα σκ... μια χαλάν τα μαστίγια

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Βαλια μας...
υπομονη και για δαυτο...

Andreas D. είπε...

ΓΔ: +0,58%

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντρέα μπορείς να μου πεις το χαμηλό που έχει κάνει μέχρι τώρα ο οτε;

THE JUNIOR είπε...

θα τον φιαξουν στο +3 για να μεινουν ολοι εξω

THE JUNIOR είπε...

ανδρεα ζεις εσυ μας οδηγεις

Θανασης Κ είπε...

τωρα που κολλησαμε να το ριξουμε στα τραγουδια....καμια ιδεα ΜΙκρε εχεις??

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μικρέ μέσα είμαστε

Θανασης Κ είπε...

πχ...εχω κλαψει για πολλλλες γυναικες εχω κλαψει αλλα για σενα ΕΤΕ ποιο πολυυυ

Lefters είπε...

FTSE/ATHEX Capped 20 1,091.83 1,089.28 1,093.36 1,089.64 2.55 0.23% 7:47:00

μπαρμπαλιας είπε...

ψωνισμενοι ειμαστε ολοι...
αστο να παει...
εξαλλου το τρενο δεν περναει μονο σημερα....

μπαρμπαλιας είπε...

ρε παιδια ο αλλος ζει;;;;

Θανασης Κ είπε...

...θα ψαχνει τα καλωδια...

THE JUNIOR είπε...

Θέλω να βρω τα στέκια τους
πού άραγε γλεντάνε
πού τον πατούν τον αργιλέ
και πού καλοπερνάνε

michele είπε...

Βγηκε η μουλαρα και ..σταματησε η ροη χαχα
Καλημερα-καλημερα!

Andreas D. είπε...

οτε χαμηλο 6,96

Andreas D. είπε...

πειρ: 0,3340
οπαπ : 7,54
οτε : 6,99
γεκ : 2,29
ελλακτωρ : 2,27
αβαξ: 1,65
δεη: 7,95

Θανασης Κ είπε...

αλφαδ???

ThitaDelta είπε...

ινλοτ;

Andreas D. είπε...

αλφαδ: 1,15 (1,10 - 1,18)
μιγ: 0,3980
μυτιλ: 5,04

THE JUNIOR είπε...

μετα την γιορτη του πλατανου
ολα μαυρα

Andreas D. είπε...

ινλοτ: 2,15 (2,14 - 2,17)
ιντκα: 0,53
αλφα 0,5630
ευρωβ: 0,5210

makis είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Θανασης Κ είπε...

εγω λεω να ζητησουμε παραταση ωραριου...να παμε για τα ποτακια μας το βραδυ κ να βλεπουμε και μαγαζι...θα τρελαθουν ολες οι γκομενες λεμε...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημερα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Λεμονάδες πορτοκαλάδες τσιπς
Σαμαλι κοκ

Χαχα σε διάλειμμα έπεσα

THE JUNIOR είπε...

εσεις ρωτατε
ο ανδρεας απανταει


τιμη μυνηματος ο,12 χωρις φπα

θελετε να δειτε αν ειναι πανω,γιατι δεν παει πανω ,σας ειναι κατω ο ανδρεας θα σας τα πει ολα

andreas τα ξερει ολα καιτα λεει

Andreas D. είπε...

ΓΔ: +0,67 1,045,33

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Ανδρρέ ,ψυχη του φορούμε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ανδρέα σιδεροσωλήνες;

Unknown είπε...

Ανδρέα ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΧΑΕ!

Θανασης Κ είπε...

ΜΙκρε μπορω να ρωτησω γιατι δεν μου καθεται μια γκομενα?? τοσο καιρο προσπαθω πφφφφ

THE JUNIOR είπε...

ενταξη παμε

αρα
καποιος απο εμας ειναι ο μητσοτακης

ThitaDelta είπε...

Αντρέα, ευχαριστώ

εσύ πως και τα βλέπεις, χεχε (τι ρωτάω);

Andreas D. είπε...

αλφα: 0,5630
ευρωβ: 0,52
πειρ: 0,3370
οπαπ: 7,55
οτε 6,99
δεη: 7,93
ελπε: 8,71
μοη: 8,62
γεκ: 2,29
τενεργ:3,32
αβαξ: 1,65
ελλακτωρ: 2,27
μιγ:0,4020
μυτιλ: 5,02
ινλοτ: 2,14
ιντκα:0,53
ικτιν: 1,63
ινκατ: 0,91
βιοχκ: 5,23
σωλκ: 2,40
σιδε: 2,06
φρλκ: 2,65
αλφαδ: 1,14


THE JUNIOR είπε...

βρε ξερει και τα λεειιιι!!!!

λεμε τωρα


αλλα αυτο το ξερω και εγω
τις εδειξες το χαρτοφυλακιο
και ακιμα δεν..

Andreas D. είπε...

εχαε: 6,28

Andreas D. είπε...

άσχετο: τελικά είναι καλό να έχεις τερματικό...

THE JUNIOR είπε...

οκ

ThitaDelta είπε...

χαχα, ωραίο focus χαρτοφυλάκιο

Θανασης Κ είπε...

μικελε ο Αντρεας θα εχει nickname... ο κορδελας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ξανακολλήσαμε ή μου φαίνεται;

Αντρέα ευχαριστούμε πολύ.

Andreas D. είπε...

+0,75%

michele είπε...

Καλα ρε σεις ,ρωτατε για 10 λεπτα που σταματησε η ροη δεδομενων τον ανθρωπο?
δεν χανεται το τραινο χαχα

THE JUNIOR είπε...

αν βγαλεις τα 5 πρωτα νομιζω οτι με
βλεπω

michele είπε...

Θα κανει ..μεταδοση ..ραδιοφωνικη

Θανασης Κ είπε...

ΜΙκρε θελω τραγουδι απο Παπαζογλου.."αποψε σιωπηλοι" αφιερωσε το στην ΕΧΑΕ λεμε...

Andreas D. είπε...

αλφα: 0,5640
ευρωβ: 0,5020
πειρ: 0,3360
οπαπ: 7,59
οτε: 7
δεη: 7,94
ελπε: 8,65
μοη: 8,63
γεκ: 2,29
τενεργ: 3,30
αβαξ: 1,61
ελλακτωρ: 2,28
εεε: 20,71 +2,52%
μιγ: 0,40
μυτιλ: 5
τραστορ: 0,7580
ευπικ: 1,50 (90 τμχ)
ινλοτ: 2,15
ιντκα: 0,5330
σωλκ: 2,43
σιδε: 2,04
βιοχκ: 5,25
εχαε: 6,26
αλφαδ:1,12

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστον..

Andreas D. είπε...

σεντρ: 0,2750
αττ: 0,49
φρλκ: 2,65
φριγο: 5,36

THE JUNIOR είπε...

Απόψε είμαστε κι οι δυο μας σιωπηλοί
ακόμα και οι λέξεις φοβήθηκαν τα χείλη
το ξέρω θα μου δώσεις ένα φιλί
και θα μου πεις να μείνουμε δυο φίλοι

Δε θέλω να `μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω να μη θυμάμαι
κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή
Θέλω ένα όνειρο μονάχα να `ναι
κι όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκεί
για να μου πεις να μη φοβάμαι

Δώσ’ μου λοιπόν το τελευταίο μας φιλί
και ας καπνίσουμε μαζί κι ένα τσιγάρο
και φύγε μη γυρίσεις να με δεις
δε θέλω να με βλέπεις να πονάω

Δε θέλω να `μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω να μη θυμάμαι
κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή
Θέλω ένα όνειρο μονάχα να `ναι
κι όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκεί
για να μου πεις να μη φοβάμαι

Θανασης Κ είπε...

αυτα ειναι...χρωσταω κερασμα ΜικρΕ

THE JUNIOR είπε...

οι 4 χαριτες κολλησαν


σας λεω οτι μας διαβαζουν οι εχθροι

καλα που εχουμε τις ασφαλιστικες για συμμαχους


φτου φτου φτου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα σε όλους. To πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
Οπότε ας κάνω μια παρένθεση.
Ευτυχώς που τουλάχιστον ο μπάρμπας δεν σταμάτησε, γιατί όταν τα έγραφα κι εγώ αυτά τι απάντηση έπαιρνα; Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!
Λες και δεν έγραφα από την θέση ενός μισθωτού ή νυν συν/χου (χωρίς να είμαι μέσα στις υπερβολές που όντως υπάρχουν και σ' αυτούς) αλλά από την θέση ενός λαμογιού που έφαγε, απέκρυψε εισόδημα, δεν απέδωσε εισφορές, δεν πλήρωσε φόρους, δεν απέδωσε ΦΠΑ, υπερσυνταγογραγράφησε, υπερτιμολόγησε κλπ κλπ
Και να πεις ότι εκμεταλλεύτηκα κάτι...μέχρι και το σύστημα περίθαλψης του ΙΚΑ απάλλαξα (πριν δύο περιπτώσεων στα 40 χρόνια) λόγω "ανοιχτού" για μένα νοσοκομείου λόγω αδερφού, αυτό ήταν όλο το κέρδος. Δεν παραπονιέμαι βέβαια και περιμένω τον Αντώνη να ...σκαρφαλώσει και στο Κιλιμάντζαρο μετά τον Όλυμπο! Μόνο να μην γκρεμοτσακιστεί και μας πάρει όλους μαζί του!

Andreas D. είπε...

ξεκολλήσατε?

THE JUNIOR είπε...

εγω θελω τ+3 και κατι ωρες δωρο

ThitaDelta είπε...

... χαχα παλιές καλές εποχές

Unknown είπε...

ΑΝΔΡΕΑ το μικρό το δικό μας τι κάνει??? (το άλλο οχι ο ΑΒΑΚΑΣ)

Θανασης Κ είπε...

μικελε με το μαγαζι να ειναι κλειστο θα εχεις σημερα ρεκορ σχολιων....ολα αναποδα τα κανουμε τελικα...

Andreas D. είπε...

αλφα: 0,56
ευρωβ: 0,5090
πειρ: 0,33
οπαπ: 7,60
οτε: 6,97
δεη: 7,95
ελπε: 8,70
μοη: 8,61
γεκ: 2,29
τενεργ: 3,30
αβαξ: 1,61
ελλακτωρ: 2,29
εεε: 20,71
μιγ: 0,3980
μυτιλ: 5,02
τραστορ: 0,7580
ευπικ: 1,50
ινλοτ: 2,17
ιντκα: 0,5330
σωλκ: 2,43
σιδε: 2,04
βιοχκ: 5,25
εχαε: 6,26
αλφαδ:1,14

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

όχι Αντρέα.

Unknown είπε...

Οκ ευχαριστώ

Andreas D. είπε...

μπελα: 7,45
μετκ: 11,47
ολθ: 22,30
ολπ: 18,77
φφγκρπ: 16,34
επιλκ: 0,3590
αλφαδ: 1,14

michele είπε...

Παει ο feed server χαχα
διαφοροποιησεις δεν πολυ υπαρχουν αφου μαπινουν πολυ λιγες εντολες στο συστημα

THE JUNIOR είπε...

πανο

προχωραμε ,δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο

εμεις οι μαζοχες λες να μην χασαμε
η ζωη προχωρα με πιο λιγα αλλα προχωρα

οποιος θελει να δει αλλιως το πραγμα ας παει μια βολτα απο ενα νοσοκομειο

Andreas D. είπε...

πειρ: 0,3270
αλφαδ: 1,13-1,14

michele είπε...

Πραγματι το ποταμι δεν γυριζει πισω,οσο δικιο κι αν εχουν στις τοποθετησεις τους ο Πανος και ο Μπαρμπας

Δεν νομιζω δε ,να υπαρχουν πολλοι που δεν χτυπηθηκαν απο την λαιλαπα αυτη

ΠΑΝΟΣ είπε...

MIKΡΕ το καταλαβαίνω και έγραψα ότι δεν παραπονιέμαι αλλά όλα έχουν ένα όριο, όπως και τα "πιο λίγα" με δεδομένο το κόστος ζωής και την υπερβολική φορολογία, χαράτσια κλπ.
Και πάντα λέω δόξα τω Θεώ που έχω τουλάχιστον την υγειά μου και που είδα και σήμερα το φως της ημέρας.

Andreas D. είπε...

αλφα: 0,5670
ευρωβ: 0,50
πειρ: 0,3240
οπαπ: 7,65
οτε: 6,98
δεη: 7,94
ελπε: 8,65
μοη: 8,63
γεκ: 2,29
τενεργ: 3,29
αβαξ: 1,61
ελλακτωρ: 2,25
εεε: 20,71
μιγ: 0,3980
μυτιλ: 5,02
τραστορ: 0,7580
ευπικ: 1,50
ινλοτ: 2,15
ιντκα: 0,5310
σωλκ: 2,43
σιδε: 2,04
χακορ: 1,01
βιοχκ: 5,25
εχαε: 6,26
αλφαδ:1,13

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπράβο βρε Αντρέα σου αξίζουν πολλά μπράβο!

Andreas D. είπε...

πρέπει να έφτιαξε...

μπαρμπαλιας είπε...

δλδ τωρα αφου παιζει...
το κανουν οτι θενε ,με δυο εντολες...
λογικο και τιμιο θα ηταν να το σταματησουν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξεκόλλησε επιτέλους;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ξεκινήσαμε σιγά σιγά

THE JUNIOR είπε...

η ζωη προχωρα η κορδελλα οχι

michele είπε...

H "ελευθερη γνωμη" ευχαριστει τον Ανδρεα και καποια στιγμη θα τον ανταμειψει χεχε

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
δεν κάνει τίποτα... ευτυχώς δεν είχα δουλειά... χαχαχα

michele είπε...

Την Δευτερα η "στρατηγικη" για τη συμμετοχη στις αυξησεις.
In my opinion φυσικα

THE JUNIOR είπε...

παντως τελικα κανουν τζιρους τα μικρα ψαρακια

Andreas D. είπε...

ποιος μου έδωσε 20 ΟΤΟΕΛ στο 2,02?
σίγουρα όχι κάποιος απο εδώ... χαχαχα

THE JUNIOR είπε...

ανδρεα αυτη θα μπει στην αμκ ?
γιατι αλλαζει κλαδο αν μπει

Andreas D. είπε...

ανεβάζει κομμάτια το δικαίωμα...

THE JUNIOR είπε...

καλα να ειναι η δεη

να ξαναναψω την λαμπα για να την βοηθησω

ανδρεα κανε χωρο ερχομαι απο εκει

μπαρμπαλιας είπε...

για τη ΔΕΗ ...
μεχρρι και Γιαπωνεζοι γαργαλευτηκανε και πηραν τλφ για πληροφοριες

Γεράκι είπε...

110 σχολια μεχρι της 11.30?..δλδ εως τις 5 τι θα γινει...??

τελικα εχουμε προβλημα..ναι ή οχι?

μολις μπηκαμε....

τζουφια βλεπω τα πραγματα...

Θανασης Κ είπε...

Λύθηκε το μυστήριο γιατί πιέστηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες το δικαίωμα της Alpha bank και συνέχισε να υποχωρεί ακόμη και μετά τις ασφαλείς πληροφορίες ότι η αύξηση των 550 εκατ ευρώ καλύφθηκε.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η αιτία είναι μια ιστορία του Μαρτίου του 2011.
Η Εθνική τότε βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Alpha bank για deal.


Η συμφωνία δεν προχώρησε αλλά η Εθνική είχε χρησιμοποιήσει την Morgan Stanley για να αποκτήσει μετοχές της Alpha bank και μάλιστα στις 14 Μαρτίου του 2011 είχε υπάρξει και ανακοίνωση στο χρηματιστήριο όπου ανέφερε ότι η αμερικανική επενδυτή τράπεζα είχε αποκτήσει αυτοβούλως – αναφερόταν τότε – 5,1%.
Αυτό το 5,1% της Morgan Stanley που μειώθηκε εν συνεχεία αλλά όχι δραματικά ήταν για λογαριασμό της Εθνικής.
Η Εθνική λοιπόν πουλάει τα δικαιώματα των μετοχών που κατέχει ή κατείχε μέσω της Morgan Stanley.
Δεν είναι τυχαίο ότι χθες η Morgan Stanley πούλησε 5-6 εκατ τεμάχια δικαιωμάτων της Alpha bank.
Ενεργή στήριξη όπως και κάθε μέρα παρέχει η J P Morgan που αγόρασε ειδικά χθες 12 εκατ δικαιώματα και βεβαίως η Citigroup.
Έτσι εξηγείται η πίεση στην Alpha bank και ειδικά στο δικαίωμα της μετοχής.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γεράκι
1,05% με την 3Ε στο +3,61...χμμμμμ

michele είπε...

Η ροη του ΧΑΑ σταματησε ,οποτε δουλευε η δικη μας χαχα

THE JUNIOR είπε...

ελα και ο βαγγελας να ανανεωνουμε τα 3ημερα

τι μπακαλιαρους εχω εγω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλ. Θανάση έπρεπε να μπει και η Morgan Stanley μέσα, δεν μπορούσε μόνη της η Εθνική;
Τρίχες...όλα είναι βάσει σχεδίου και κανείς δεν είναι "αυτόνομος" αλλά κάτω από έλεγχο

Andreas D. είπε...

10 ΣΙΔΕ στο 2,03... μάλιστα...

Θανασης Κ είπε...

τριχες δεν λες τιποτα...ολα μαγειρεμενα ειναι χρονια τωρα..

Andreas D. είπε...

ΜΙΚΡΕ, σου άνοιξα την ΙΝΚΑΤ...

THE JUNIOR είπε...

λιγα εχω ανδρεα
περιμενω τους κυπριους φιλους

michele είπε...

Μην παραμυθιαζεστε τα δικαιωματα παντα πεφτουν κατα την διαρκεια της διαπραγματευσης και οσοι ενδιαφερονται μακροπροθεσμα τα σαρωνουν στο τελος.
Ενας λογος παραπανω τωρα για εμπεριεχουν δικαιωμα και για τα warrants
των οποιων η αποτιμηση βασιζεται και σε χρονικο διαστημα σε θεωρητικο επιπεδο

michele είπε...

Χωρις να λεω οτι το δημοσιευμα δεν λεει το σωστο ..

michele είπε...

Παει για ανακοινωση συντομα η ΠΕΙΡ

michele είπε...

ΑΜΕΜ στα 0,30 ο στρατηγος, η ΕΕΕ κραταει τα επιπεδα των "χαρακων" αξιοπρεπως

Andreas D. είπε...

0,2950 Μιχάλη... θα κάνει 1.800.000

michele είπε...

Το ειδα Ανδρεα ,δρομολογειται η αυξηση και εδω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το έχει πηδήξει ο στρατηγός στην κυριολεξία το χαρτί

Θανασης Κ είπε...

michele δικιο εχεις αλλα επικρατει νινεμια περιεργη...με την αλφα στο συν 5 και αυτο στο μειον....

THE JUNIOR είπε...

καζινο και μαλακιες

Casino sallas Mont Parnes

Γεράκι είπε...

πάνο ιμειλ....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Έχω 600τεμ ΟΠΑΠ τιμή κτήσης 4,25 Μου έχει αποδώσει 79%. Τι με συμβουλεύετε?

Andreas D. είπε...

Στην ΛΛΦΑ, απο την αρχή το σχέδιο ήταν χαμηλά το δικαίωμα/ψηλά η μετοχή...

michele είπε...

Η ΑΛΦΑ ανεβαινει για 2 λογους
1) ειναι η μονη καθαρη "κομμενη" τραπεζα και λειπει και η ΕΤΕ απο μεσα
2) Πρεπει ν ανεβει καθοτι οταν θα μπουν οι μετοχες στις 10 Ιουνιου θα "πιεσθει"

Andreas D. είπε...

* ΑΛΦΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

OK Γεράκι

Unknown είπε...

Αντρε σήμερα όλη την ημέρα θα παρακολουθώ στενά την μικρή και θα είμαι με το πιστόλι στο χέρι αν κάνει κάτω απο 0.70€.

Unknown είπε...

καλημερα σε ολη τη παρεα

michele είπε...

Γιαννη Ξενακη εχεις πολυ καλη αποδοση και σοβαρη μετοχη.

Αλλα η προσδοκια για περαιτερω κερδη απο δω ειναι μικροτερη απο αλλες μετοχες. Κατα την προσωπικη μου αποψη παντα

Θανασης Κ είπε...

εαν πιεσθει η αλφα το warrant θα πιεσθει εξισου οταν μπουν τα καινουργια χαρτια... ουτε στο 1.3 δεν το βλεπεις μικελε να κλεισει την ΔΕυτερα?

michele είπε...

Ιοannou οχι με το πιστολι,με το..λασο !

Unknown είπε...

Χαχαχαχαχα....

Καλά τα λές. Οπως σου έχω πει όσες φορές έχω στηθεί μόλις βγαίνουν προς πώληση κομμάτια, μου βγαίνουν απο πάνω το οποίο κάτι μου δείχνει...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ είπε...

Ευχαριστώ michele!!!

michele είπε...

Δεν μπορω να υπολογισω που θα κλεισει,αλλωστε αυτοι που ενδιαφερονται για τα warrants λιγο τους ενδιαφερει πλεον η τιμη.
Για το αλλο που ειπες:
η κατοχη των warrants ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ βραχυπροθεσμα τους επενδυτες

THE JUNIOR είπε...

γερακι

που ξαναμπαινω μυτιλ για σημερα
για δωσε

Γεράκι είπε...

4,88..εαν σπασει...θα δεις κατι αντιστοιχο με ΤΕΝΕΡΓ...αρα διαλεγεις κ παιρνεις..

Unknown είπε...

πειρ στο 0,29 πρεπει να θεωρηθει ευκαιρια για intraday???

Bαγγελης gelato είπε...

ωραιο το σχημα του ΓΔ στο ztrade !!!!

THE JUNIOR είπε...

tks αετε, μπα μυτιλ να βγαλω και φωτο

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

νικος φαληρο είπε...

Αναμονη απο πεθερα για μακρο εισοδο σε ΠΕΙΡ.Θα ενημερωσω.Ελπιζω να μην φαω παντοφλα στερεοφωνικη απο μανα και κορη.

THE JUNIOR είπε...

νικο εισαι extreme

THE JUNIOR είπε...

πως λεμεκατι δεν κολλαει στην ανοδο

και τωρα κατι δεν κολλαει στην πτωση


μαλλον απο καραμπολες πανε κατω μερικα

νικος φαληρο είπε...

ναι ετσι νομιζω.Το κυνηγι με παντοφλα ειναι μαλλον extreme sport.

THE JUNIOR είπε...

δηλαδη οταν μπει η ετε

θα φαει ξυλο χαχαχα

Γεράκι είπε...

σε καλη μερια ο Μυτιλ...ακριβως εκει σταματησε...καλησπερα Νικο...

THE JUNIOR είπε...

πρεπει και η επιστροφες και τα μερισματα μεχρι 250 ευρω να μην
μπαινουν στην δηλωση

THE JUNIOR είπε...

δεν τα πηρα αετε
κοιταω δεξια αριστερα γιατι κατι αλλα
θα δωσουν μεγαλυτερη αντιδραση

john deer είπε...

καλησπερα σας..φοβερος ο τζιρος
ΓΔ RT 13:53 1.036,69 -1,70 -0,16% Τζίρος 26,45 εκ. €

michele είπε...

Tα warrants δεν εχουν φορο πωλησης 0,2% και δεν μπαινουν στη φορολογια εισοδηματος :-)

Γεράκι είπε...

κοιτα....

καποιοι άλλοι ειναι αετοι...άλλοι γεράκια..άλλοι γάτοι κ άλλοι καρδερίνες...

μην μου μπερδεύεις το ζωικο βασιλειο τωρα...

Γεράκι είπε...

FTASE Παρατηρουμε κάποιες "ουδετερες" αποκλίσεις..τιμων κ ταλαντωτών..ακομα δεν θα τις βαφτιζα "θετικες"..το παρακολουθαμε..

makis είπε...

ξέχασες τους παπαγάλους... Γεράκι και υπάρχουν πολλοί σε άλλα forum

Γεράκι είπε...

ειτε απο άγνοια...είτε απο προθεση...χαμος γινεται...

ολων των χρωματων...

Αμαζόνιος εχουμε γίνει...

Γεράκι είπε...

FTASE Πάνω απο 368 κ ΓΔ 1075 για long παλι..οπως λεει κ η διαφημιση...ΦΕΕΕΕΤΑΑΑΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους
Είδα το Γεράκι τώρα και θυμήθηκα αυτό που είχε βάλει για τον κύκλο των συναισθημάτων του επενδυτή...σήμερα φτάσαμε νομίζω στα όρια της επίκλησης του θείου και για να δούμε μέχρι το τέλος.
Όντως ο τσίρος (Μάκη) παραπέμπει σε μούφα αλλά η συνέχεια θα δείξει όπως πάντα.

Γεράκι είπε...

ή δεν θυμάσαι τον τυπο που ειχα ανεβάσει...?

κατσε να το βρω...

Γεράκι είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lNrFx3vnjWo

Γεράκι είπε...

Για να βλέπω χέρια!...πόσοι έχετε περάσει τα ίδια τις 4 ήμερες που διανύουμε?

michele είπε...

Περα απο την τεχνικη αναλυση και τα θεμελιωδη χρειαζεται παντως ( καλα ο κυκλος του συναισθηματων του Hawk πολυ σωστος)
και η σκεψη το "γιατι" βλεπουμε κατι στην κινηση των μετοχων ,κορδελα κλπ

Βρισκομαστε σε διαδικασια αυξησης των 3 μεγαλων τραπεζων που δεν εχει γινει ΠΟΤΕ ταυτοχρονα στα χρονικα.
Χρησιμοποιουνται και τα warrants που παλι δεν εχουμε δει την διαπραγματευση τους ΠΟΤΕ στα χρονικα παλι.

Επομενως η κινηση της αγορας ειναι εν πολλοις αναμενομενη και μπορω να πω και προς το παρον καλη,δεδομενου οτι η αντληση κεφαλαιων ειναι πολυ μεγαλη

Unknown είπε...

Ανδρέα ριξε ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ στην μικρή.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.

Γεράκι είπε...

αφου γυρισε το ΙΑΤΡ...θετικο...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...!!!!

Andreas D. είπε...

Χρήστο,
την έβλεπα... πήρες?

THE JUNIOR είπε...

3ε φευγει
οπαπ,οτε θα πεσει φρενο
τραπεζες σε αμκ

πλεον καθαρα μεμονομενες μετοχες

θα σας ελεγα αλλα παλι τα τα ακουσω

Γεράκι είπε...

χαχαχαχα...ο οπαπ που παταει φρενο??

ειμαστε στο οριο Μικρε ετσι κ αλλιως...δεν εχει πολλα πολλα...


τωρα τον φαγαμε τον "γαιδαρο"..(μην πω κατι αλλο πιο βαρυ)

THE JUNIOR είπε...

γερακι καλα να ειναι η σταθερη αξια

δεη και πασης ελλαδος

THE JUNIOR είπε...

και ο φουρλης αξια

michele είπε...

ΜΙΚΡΟΣ 3.04 Σωστος.

THE JUNIOR είπε...

Η Τράπεζα Probank, προσκαλεί τους κ.κ. Μέτοχους της Τράπεζας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουνίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο ATHENΑEUM INTERCONTINENTAL με θέματα :

• την τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού
• την εισαγωγή μετοχών της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

ΠΑΝΟΣ είπε...

1031
Είμαστε κοντά στο τέλος
Αυτό βέβαια πάντα έχει 2 έννοιες!

ΠΑΝΟΣ είπε...


Φεύγω πάλι
Πάω για καφέ

Θανασης Κ είπε...

δενει το γλυκο στο αλφαδ???

Unknown είπε...

σε συνεχεια του μικρου 3.12

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231250026

Γεράκι είπε...

ΑΛΦΑΔ Με κατοχύρωσεις πανω απο 1,18...αλλαζει πλευρο..απο short σε long...

Θανασης Κ είπε...

ευχαριστω hawk...παντα χρησιμος..εκαστος στο ειδος σου

νικος φαληρο είπε...

Οι μουγγοι μιλησαν http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/92283-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%E2%80%93-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-eurobank-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF-real-free-float

Manolis Mendrinos είπε...

KALHSPERA STHN PAREA ,INKAT GIATI EXEI MOULAROSI ETSI.KATASKEYASTIKH DEN EINAI KAI AYTH.

THE JUNIOR είπε...

μανωλη εγω πηρα λιγα προχθες αλλα θα περιμενω τα αποτελεσματα πρωτα γιατι δεν θα ειναι για παρε-δωσε

Θανασης Κ είπε...

ειναι για μονιμη σχεση....

Manolis Mendrinos είπε...

EYXARISTO MIKRE.PAIDIA BOHTHATE POLY ME TA LEGOMENA SAS

Γεράκι είπε...

ΠΡΙΝ λιγο το ανεβασα...

http://thehawktrader.blogspot.gr/2013/03/intraday.html

ΑΛΦΑ 60Λ

THE JUNIOR είπε...

θαναση αυτος ειναι ο λογος που κοιταω τα προικια


γερακι σε λιγο θα θες προμηθεια


μανωλη μην μας ακους εμεις εχουμε λεφτα για χασιμο χαχαχα

THE JUNIOR είπε...

οχι σαν και εσενα ειμαστε θαναση
που πας με σουρλουλουδες που σου παιρνουν το μυαλο

Unknown είπε...

Ανδρέα ΟΧΙ. ΑΠλά παρακολουθουσα το τάληρο προς πώληση τι αγορές θα έβγαιναν. Δεν άλλαξε κάτι στα στημένα.

Unknown είπε...

Μια φορά είπα να δω απλά και οι εντολές αγοράς εμειναν ως είχαν.

THE JUNIOR είπε...

προεδρε

αυτος εχει τρα στοπ στην πτωση

THE JUNIOR είπε...

γερακι

αντε τωρα να δουμε

Θανασης Κ είπε...

ναι
ναι
ακομα και δεν εχουμε λεφτα..εαν ειναι για χασουρα θα βρεθουν...γιαυτο ειναι οι τραπεζες..να μας δανειζουν και να βαζουμε τα δανεικα τους στις ΑΜΚ τους...win win δηλαδη

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΟΣ.

michele είπε...

Αφηστε το Θαναση ρε ειναι μικρος αυτο ς πρεπει να βγαζει ασπροπροσωπους εμας που γερασαμε...

αμα περασει το 1039 -κατι πηγε να κανει πριν- θα κλεισει καλα,αλλιως χωσιματακι

ευαγγελος είπε...

Δεν θα προλαβει.... Οπότε χωσιματακι ως συνηθως!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 209   Νεότερο› Νεότερο»