Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

AKOMA ΔΕΝ..ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 895,86 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με πτωση 4,67% και τζιρο 102,8 εκ ευρω( 3,9 εκ σε πακετα).Η συνεδριαση ηταν συνεχεια της προηγουμενης με μεγαλες πιεσεις στις τραπεζες και με το ντεμπουτο εισαγωγης του warrant της ΑΛΦΑ που κατεγραψε απωλειες 61,38% και εκλεισε στα 0,56 ευρω. 9,81% οι απωλειες για τον ΔΤΡ στις 170,28 μον που οδευει προς το gap της 8ης Μαιου .Η κοινη μετοχη της ΑΛΦΑ εκανε ρεκορ ογκου στα 71 εκ τεμαχια! και εκλεισε στα 0,4050 κατω απο την τιμη διαθεσης της ΑΜΚ.
Παρομοια συμπεριφορα και για τις ΕΤΕ και ΠΕΙΡ ( ντεμπουτο επισης για νεες μετοχες μετα το reverse split και δικαιωματων).
Ολο το ταμπλο δεχτηκε μεγαλες πιεσεις και λογω της φημολογουμενης υποβαθμισης απο τον MSCI στις αναδυομενες αγορες,με αποτελεσμα και ο FTSE-25 να καταγραψει απωλειες 4,55% στις 304,7 μον ,κλεινοντας κατω απο τον απλο κινητο των 200 ημ .Επομενη στηριξη οι 294 μον.
Μονο 4 μετοχες του μεγαλου δεικτη εκλεισαν με θετικο προσημο ΜΠΕΛΑ-ΤΕΝΕΡΓ-ΕΥΠΡΟ και ΤΙΤΚ ,ΜΙΓ και ΣΩΛΚ αμεταβλητες .Μεγαλες πιεσεις και για την μετοχη της ΔΕΗ ( 6,94 ευρω) που οδευει προς την στηριξη των 6,82 ευρω.
Συντριπτικα υπερ των καθοδικων η τελικη εικονα με 99 πτωτικες και 37 ανοδικες,εντος της εβδομαδας και σε τεχνικο επιπεδο πρεπει να εχουνε κλεισιμο τουλαχιστον πανω απο τον κμο 200 ημ ,σε περιπτωση που αυτος διασπαστει -εστω και προσωρινα-καθοδικα.
Στις διεθνεις αγορες ,εκλεισε πριν λιγο ο DAX στις 8213,19 μον με απωλειες 1,07%,περιοριζοντας τις απωλειες του ( -2,05% ενδοσυνεδριακα).
Οριακα σε αρνητικο εδαφος κινειται και ο DOW στις 15226 μον με απωλειες -0,08%.

60 σχόλια:

michele είπε...

Σημαντική μείωση καταγράφεται στο δανεισμό των ελληνικών τραπεζών από το μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας (ELA) στα τέλη Μαϊου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο δανεισμός των ιδρυμάτων από τον ELA ανήλθε στα τέλη Μαϊου στα 19,93 δισ. ευρώ από 33,43 δισ. ευρώ στα τέλη Απριλίου.

Οι τράπεζες αύξησαν, αλλά σε μικρότερο βαθμό, την χρηματοδότηση από την ΕΚΤ. Ειδικότερα, διαμορφώθηκε στα τέλη Μαϊου στα 65,39 δισ. ευρώ από 60,91 δισ. στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

www.euro2day.gr

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δανεισμός ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ...?????
Οταν έχει κέφια ο "συγγραφέας"!

michele είπε...

Tραπεζικα ιδρυματα ειναι Κωστα χαχα.Δεν αυθαιρετει ο συγγραφεας.Και οι φυλακες ειναι σωφρονιστικα καταστηματα.

Θανασης Κ είπε...

michele θελω να μου πεις που θα βρω αυτο το αρθρο που ειπες προηγουμενος[[..και κανεις δεν διαβασε..]]

μπαρμπαλιας είπε...

γκαραντέ ολέ...Μικέ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Λέτε....να έχουμε εκλογές!!!??

michele είπε...

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html#more

EΔΩ θΑΝΑΣΗ.Δεν ειναι και το πιο ευκολο προιον,θελει και την πρακτικη του

VIL είπε...

Μιχαλη καλησπερα. Καλησπερα σε ολους...αν δεις τα κλεισιματα 11/6/12, 8/4/13 και το σημερινο και βαλεις στο κολπο τον 200αρη και την αρνητικη επικαιροτητα γινεται ενα τρομακτικο μειγμα... μπορει να κανω και λαθος...μονο παρηγορο οτι ειμαστε σε υπερπουλημενα επιπεδα. Τι λες Μιχαλη;

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Λουκέτο στην ΕΡΤ από σήμερα. Συγκεντρώσεις υπαλλήλων έξω από την ΕΡΤ.

George είπε...

ΤΕΛΟς ΓΙΑ ΕΡΤ ΕΤ1 ΕΤ3 .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ????????

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

VIL είπε...

αυτο με την ΕΡΤ βρωμαει πολυ...παει για ηρωικη εξοδο ο Σαμαρας;

Νίκη είπε...

Οι υπάλληλοι θα κρατήσουν ανοικτή την ΕΡΤ σήμερα και θα αποφασίσουν για την συνέχεια.

michele είπε...

Τεχνικα ενα κερι ακομη εχεις Μακη και μετα ..γυρισμα

Αυτο με την ΕΡΤ ..καιρος ηταν .Αρκει οταν ξανανοιξει να μην αποτελει αντρο μικροκομματικων συμφεροντων .

Νίκη είπε...

ΠΟΕΣΥ ΕΣΗΕΑ προκηρύσσουν στάση εργασίας 7-1 μετά τα μεσάνυχτα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

michele είπε...

Ας κανουν ο,τι θελουν οι υπαλληλοι,μου φτανουν αυτα που ξερω για πολλους απο αυτους.Και -επαναλαμβανω- να υπαρχουν καθαρες διαδικασιες /Το BBC λειτουργει με πολυ λιγοτερους υπαλληλους.Τους πληρωναμε και αναγκαστικα.Βλεπαμε δεν βλεπαμε

George είπε...

ΞΕΦΤΥΛΕΣ ... αντε και ερχεται η ωρα των εκλογων.........και η ωρα για την κοινωνική επανασταση..... ειναι η ωρα να αφησουμε τον καναπε.. μετα την Τουρκια ειναι η σειρα μας......και η ΧΑ οχι 14% θα παρει αλλα 24% που του τι δεινουν τα τρια μεγαλα κομματα.....και το αστείο ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..........??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

George είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ....

michele είπε...

Ρε θα τρελλαθουμε μ αυτα που διαβαζουμε. Θα ξανανοιξει George θα ξανανοιξει ...χαχα

VIL είπε...

Μιχαλη δεν ειναι η ενεργεια αλλα ο τροπος και ο χρονος που γινεται...τελος παντον μακαρι να ειναι ετσι το πραμα

Unknown είπε...

mixali mia provlepsi poso 8a anoiksei aurio to XA....to kseftilisan...

michele είπε...

Μακη ,ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται στην Ελλαδα ,ολα τα "συζηταμε" και δεν κανουμε τιποτα.
Οι εργαζομενοι ΜΕGA-SKAI-ALPHA-STAR-ΑΝΤ ΜΑΖΙ ειναι λιγοτεροι απο αυτους της ΕΡΤ ..

michele είπε...

Gas βλεπω αλλη μια κατω και γυρισμα.Αυτα, αυτη την στιγμη.

George είπε...

Μικελε τι διαβαζεις και θα τρελαθεις??????

Νίκη είπε...

Λυπάμαι επειδή χάνουν τη δουλειά τους πολλοί και καλοί υπάλληλοι, αλλά και χαίρομαι για το κλείσιμο, μια και μόλις είδα να διαμαρτύρονται δύο στελέχη που λάμβαναν το μισθό τους στο σπίτι τους, κυριολεκτώ, χωρίς να εμφανίζονται σχεδόν ποτέ στην δουλειά τους.

michele είπε...

Διαβαζω κατι ..συνδυασμους με την Τουρκια,κατι για τους φασιστες κλπ.Τι σχεσουν εχουν ολα αυτα με την ΕΡΤ ,για να καταλαβω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele είσαι άδικος...
που θα βλέπουμε ρε το Champions League?

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/diwkseis_kata_ert_gia_to_fagopoti_toy_champions_league.1748395.html

Οι ΕΡΤ και οι... άλλοι

Παραθέτει επίσης τις προσφορές που υποβλήθηκαν για τα επίμαχα δικαιώματα για την τριετία 2012-2015, σύμφωνα με τις οποίες ο Σκάι προσέφερε 600.000 ευρώ ετησίως, το MEGA 2 εκατ. ευρώ, ο ΑΝΤ1 3,5 εκατ. ευρώ και η ΕΡΤ 10.800.000 ευρώ.

Ο κ. Πεπόνης θεωρεί ότι η προσφορά της ΕΡΤ για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων που είχε "κραυγαλέα απόκλιση" σε σχέση με τις υποβληθείσες από τα ιδιωτικά κανάλια προσφορές, αποκαλύπτει "παραβίαση των κριτηρίων της συνετούς οικονομικής διαχείρισης", σε συνδυασμό με την κάθετη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης.


*** Μια ανακοίνωση της Χ.Α. λείπει για το κλείσιμο της ΕΡΤ υπέρ των καναλιών της fatmagul...

*** Συνδικαλιστές των burberry, αριστεροί στο μυαλό και δεξιοί στην τσέπεη, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!! Η χώρα έχει ελπίδα να σωθεί μονο αν αλλάξει νομοθεσία, θεσπιστούν κανόνες και σταματήσουμε τη χρηματοδότηση των προνομίων της γενιάς του πολυτεχνείου...

Που είσασταν όταν ο διπλανός έκλεβε την υπηρεσία? ήταν αραλίκι όταν εσείς δουλεύατε? που ήταν ο εσωτερικός συνδικαλισμός μας και η κάψα σας όταν μια επιχείρηση δεν ήταν αποτελεσματική? Τότε που άλλαζαν το μηχάνημα που χτυπάγατε κάρτα με ψύκτη νερού (δήμος ΑΘηναίων)?

Reset στα πάντα, μπας και καταφέρουμε να αλλάξουμε και νοοτροπία στις επόμενες γενεές.

Στην υγειά μας ρε παιδιά.

michele είπε...

Γιαννη και λιγα ειπες...Δεν θελω να αρχισω εγω..

George είπε...

) Για την Τουρκια η επανασταση ξεκινησε για το φιλι το δημοσιο και για να επιτρεπετε το αλκοολ κ.α
2) οι λογοι που εμεις επρεπε να ξεκινησουμε ειναι η ανεργια, κοινωνικες παροχες και τα χαρατσια που εχουν γονατισει την κοινωνια , και ποσα αλλα σοβαρα.....
3) για πες μου ποιοι εδωσαν την δυναμη στην ΧΑ και εγινε κομμα? και ειναι σταθερα στο 14% ???? μα οι κυβερνωντες..με αυτα που κανουν και με της λαμογιες τους.... φασιστες ξεφασιστες μια και ο Ελληνικός λαος δεν αποφασιζει να αντιδρασει εχει δωσει την ανοχη του στους φασιστες μηπως και τα κομματα ξυπνησουν...........και οι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν ψυχη και δεν ειναι ολοι τεμπεληδες και λαμογια .....
Και μια απαντηση στον φιλο Αλεξανδρατο..... Τα 10.800.000 σε πια τσεπη πηγαν?????? στον υπαλληλο η στον κομμα ???????? Και η χωρα θα σωθει απο τα κομματα οταν σταματησει η χρηματοδοτηση τους και μπει απο αυτους πρωτα η ταξι

VIL είπε...

κατα τη γνωμη μου λουκετο επρεπε να μπει στο καναλι της βουλης και στην ερτ ενα πλανο αναδιαρθρωσης

michele είπε...

Το καναλι της Βουλης να κλεισει,η ΕΡΤ ετσι κι αλλοιως θα ξαναανοιξει

ThitaDelta είπε...

... που είναι ο Πάνος ρε παιδιά, τώρα που έπρεπε να είναι εδώ;

Γιάννη έτσι είναι.

michele είπε...

Να δω ποσοι θα πανε Γιαννη ( ανεργοι) να δουλεψουν.

VIL είπε...

γι'αυτο λεω οτι ειναι περιεργη η στιγμη κ ο τροπος...το καναλι της βουλης δεν θα επρεπε να ειναι πρωτο;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εάν λοιπόν πήγαν στο κόμμα, θα έπρεπε ο αντίστοιχος ΕΡΤ-όπουλος να βγει σαν ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ και να καταγγείλει το σκάνδαλο. Έκανε τίποτα?

Όχι, γιατί κάτω από το τραπέζι έπερνε κι αυτός άλλα προνόμια και διεκδικήσεις για τον εργατικό του στρατό. Ο μισθός του να έμπαινε κάθε μήνα και πέρα βρέχει. Από κρατικά ταμεία ήταν, από την συνδρομή του λαού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Που ήταν λοιπόν ο εργατοπατέρας όταν ο ένας δημοσιογράφος απο τζάκι έπερνε 1000ευρώ και ο άλλος που μπήκε από σπόντα έπερνε αντίστοιχα 10 ευρώ? Μήπως αντί να δει αν τα 1000ευρώ ήταν λογική αμοιβή, προσπαθούσε με τεχνάσματα, επιδόματα, εκτός έδρας κλπ να πάει το 10 προς το 1000ρικο?

Που ήταν να φωνάξει για σωστή διαχείριση του υλικού αλλά και ανθρωπίνου δυναμικού? Υποθέτω στην βίλα του... μιας και "παραδόξως" αρκετοί φτιάχθηκαν και ανδρώθηκαν στο γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί...

Ρε τη eurovision μου μέσα, αυτή η τρόικα δεν θα φέρει τίποτα καλό? Αν λειτουργούσε με ιδιωτικά επιχειρηματικά κριτήρια θα έπρεπε να είχε κλείσει χρόνια. Να συγχωνευτούν έστω σε 1 κανάλι, 2 ραδιόφωνα, όχι να παραμένει δημοσιογραφικός στρατός ολόκληρος για να εξυπηρετεί κάθε κόμμα.

Ας πάνε σε φάρμακα, σε νοσοκομεία, σε υποδομές, τόσες ανάγκες έχουμε, πρέπει οι σπατάλες να εξαφανιστούν. Να γίνει αναδιοργάνωση όλου του κράτους, να έρθουν οι έξω τεχνοκράτες και να μας δείξουν κάποια πράγματα, πόσο δύσκολο είναι να αντιγράψουμε ένα φορολογικό σύστημα, ένα σύστημα υγείας, κάτι για την παιδεία, αφού εδώ αποδείχτηκε ότι είμαστε ο κλέψας του κλέψαντος. ΔΕν μπορεί κάτι καλό θα έχουν κι αυτοί...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και τελευταίο σχόλιο για το απόγευμα γιατί απο κάτω κορνάρουν τα ρεμάλια για μπάλα 5*5...

http://www.gatzoli.gr/2013/01/1-21-golden-boys-girls.html


Επίσης, Γιάννη Αγιάννη, μήπως να είχες νεύρα αύριο να μας έλεγες μερικά μιας και οι τιμές γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες?

Καλό απόγευμα, επιστροφή μετά απο μπύρες, μάλλον τις μικρές ώρες :-)

michele είπε...

Εγω θυμαμαι οταν ηρθε η Μερκελ( ολως τυχαιως) η δημοσια τηλεοραση απεργουσε.Οταν ο Σαμαρας πηγε στην Κινα ( παλι ολως τυχαιως) η δημοσια τηλεοραση απεργουσε.
Σημερα ειναι ευκαιρια να γνωριστουν οι μισοι με τους αλλους μισους που επαιρναν μισθο χωρις να πηγαινουν.

2656 εργαζομενοι?? ποσους εχει το BBC,ποσους εχει η RAI?
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΜΠΗΛΙΩΣ..και διαφορων αλλων

Και καλα, ΜΑΓΑΖΑΚΙ της κυβερνησης ελεγε ο Αλεξης οτι ειναι η ΕΡΤ.Τωρα εγινε η ανεξαρτητη φωνη της δημοσιογραφιας???

ΟΥΣΤ ΡΕ

ThitaDelta είπε...

... στα καθ' ημάς

για να καταλάβω

η MS που είναι πίσω από κάθε μπίζνα στην Ελλάδα, θα υποβαθμίσει το ΧΑΑ, χωρίς να πουν οι εδώ το οκ;

και εν μέσω ανακεφαλαιοποιήσεων των πελατών, απορώ.

michele είπε...

Σε 2 ωρες θα ξερουμε Δημητρη.Και αυτο να γινει,θα ειναι επειδη θα θελουν σε πανε ΠΙΟ ΨΗΛΑ απ οτι υπολογιζεις.

Money είπε...

Τελικά η αγορά μας όχι μόνο δοκίμασε το επίπεδο 304-307 (όπου και όπως είχα πει έκλεισα τις λίγες short θέσεις που είχα) αλλά τις διέσπασε ως βούτυρο. Αυτή η πορεία αλλάζει δυστυχώς τα δεδομένα μας, σύμφωνα με ότι νομίζω. Κατά την γνώμη μου έχει ανοίξει ο δρόμος προς τις 285 μονάδες ( σε αυτό συνηγορεί και ο H&S από την κορυφή, αλλά και μετρήσεις μέσω fibo που τόσο αγαπά ο Βασίλης), είτε σε υπερβολή και στην περιοχή των 250 μονάδων. Παρόλα αυτά προσωπικά πιστευω πως δεν θα είναι εύκολη αυτή η πορεία. Νομίζω πως θα έχουμε αρκετές ανοδικές εξάρσεις αλλά και βυθίσεις καθότι σχεδόν όλοι σε αυτά τα επίπεδα βλέπουν στηρίξεις και ευκαιρίες αγορών. Για να μην συμβούν όλα αυτά τα δυσάρεστα μόνο μια μέθοδος υπάρχει, τουλάχιστον έτσι αφουγκράζομαι. Μια από αύριο μεγάλη και με όγκο ανοδική αντιστροφή που θα τα σαρώσει όλα. Αν δουμε κινήσεις μικρές ανοδικά, λυπάμε αλλά το πεπρωμένο ... Σημείο για να αρχίσουμε να υποθέτουμε κάτι ανοδικά, πάνω από 313. Ως εκεί η κούτρα μου λέει πως άνοδος δεν υφίσταται. Για τους σκληρούς παίκτες, αν ο δείκτης πάει προς τα εκεί που υποθέτουμε (280-285+) μπορεί να σκεφτείτε ακόμα και αγορές (λέμε τώρα). Γενικά σκούρα τα πράγματα σύντροφοι εκτός αν ο καλός θεός της Ελλάδος φέρει από αύριο άνοδο δίχως αύριο.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Βλέπω τελικά έμεινε ανοικτή και σήμερα η έκθεση ζωγραφικής του ΧΑΑ !!
Ε καλά έκαναν αφού έβλεπαν κόσμο στην ουρά να θέλει να την επισπευτεί χαχαχα

Εγω προτιμώ τις βόλτες στις βιτρίνες

michele είπε...

θαναση, προκειται( περαν της τεχνικης αναλυσης σου που δεν επιδεχεται αμφισβητησης) περι μιας πολυ σημαντικης χρονικης στιγμης για το ΧΑΑ .Πολλες μετοχες εχουν διαφορετικη συμπεριφορα στην πτωση αυτη και θα αντιδρασουν και ..διαφορετικα.

Στοχευμενα .ασχολουμαι με συγκεκριμενους τιτλους ,επισημαινω μετοχες που κινουνται με δικο τους τροπο ( ΤΕΝΕΡΓ-ΜΠΕΛΑ-ΤΙΤΚ -ΜΥΤΙΛ)
και φυσικα για αλλη μια φορα επισημαινω
οτι επερχεται μεγαλη κερδοσκοπια μεσω των warrants που θα προσφερουν ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ στο συστημα,εν αντιθεσει με το προηγουμενο διαστημα που ειχε ΑΝΤΛΗΣΗ ρευστοτητας.

Lefters είπε...

Καλησπερα σε ολους.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Αυριο το χα θα δειξει πολλα.Λες να ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΗ ΑΝΟΔΟ;

dimsimeo είπε...

Michele,"παρακαλουθω" εσενα και την συντροφια αυτη περιπου ενα χρονο.Απορω με την αισιοδοξια σου το διαστημα αυτο ,αλλα ερχονται στη μνημη μου οι κουβεντες σου περυσι το καλοκαιρι περι του φθηνοτερου χαρτιου παγκοσμιως και αλλων τινων και πιιστευω οτι κατι παραπανω θα εχεις στο μυαλο σου.Την εποχη εκεινη βεβαια που να τολμησεις(-ω) να αγορασεις κατι ,αλλα τελικα ειχες δικιο!!!Ελπιζω να επαναληφθει η ιστορια (εστω και με την μιση ενταση).Συνεχιστε ετσι ολοι σας .
Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.

Lefters είπε...

Ειναι και κάμποσοι σιωπηλοί..αλλά
που όρεξη με τόσες φάπες που
φάγαμε σήμερα..

ΘΟΥ ΒΟΥ αμην !

michele είπε...

dimsimeo,μια αποψη εχω κι εγω και την καταθετω.Συμβαινει συχνα να ειναι αντιθετη απο αλλες ,αλλα την εκφραζω.Η αγορα ειναι ο τελικος κριτης και για μενα και για ολους βεβαια.

Γιαννη,κοιτας και τραπεζες?? Καλησπερα Λευτερη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Πάνος είναι εδώ και το μόνο που έχει να πει είναι ότι ούτε στην χούντα δεν γίνονταν αυτά. Ούτε στην χούντα.
Ήταν υπεράριθμοι; Διώξε του μισούς. Ήταν τεμπέληδες; Απόλυσέ τους. Δεν είναι τόσο που τους διώχνουν όλους, δίκαιους και άδικους, αλλά ότι αυτό που έγινε ήταν γεγονός εθνικής σημασίας. Κρατική ραδιοτηλεόραση δεν κλείνει. Ποτέ. Το κατάφερε και αυτό η τρόικα. Δεν μας κυβερνάνε Έλληνες . Τελείωσε και αποδείχτηκε περίτρανα πλέον.

ΠΡΩΤΑ όμως θα περίμενα να απαντήσουν οι κρατούντες σε μερικά πράγματα και να κάνουν την αυτοκριτική τους.
ΠΟΙΟΣ τους διόρισε, ΠΟΙΟΣ τους έδινε αυτές τις αμοιβές και ΠΟΙΟΣ τους κατηγορεί τώρα για ρεμούλα και αδιαφάνεια;;;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕ τόσα χρόνια. Το άκρον άωτον της υποκρισίας δηλαδή.
ΕΣΥ που που τα έκανες τα λες αυτά. Άρα δεν νομιμοποιείσαι. Άλλη μια Πράξη νομοθετικού περιεχομένου από την οποία λείπουν 4 υπογραφές. Η Βουλή τέρμα πια. Απ ότι κατάλαβα είστε οπαδοί του "μόνο έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα". Δηλαδή δικτατορικά αφού η δημοκρατία δεν μπορούσε αλλιώς. Εντάξει τότε αλλά να μην ακούσω φωνή όταν θα δούμε κάποια άλλη δικτατορία, με ή χωρίς κοινοβουλευτικό μανδύα αυτή τη φορά.
Θα έρθει η ώρα κάποια στιγμή. Η ώρα που θα κατέβουν όλοι αυθόρμητα κάτω, χωρίς κόμματα και διαδίκτυα κλπ κλπ
Ο ένας με τον άλλο, ο αδερφός με τον αδερφό, ο γείτονας με τον γείτονα κοκ
Και τότε δεν θα ήθελα να το ζήσω αλλά θα χυθεί αίμα αδερφικό.
Πριν μια βδομάδα υπήρχε "οργισμένη" διάψευση για την ΕΡΤ. Σήμερα την έκλεισαν.
Σήμερα υπήρξε πάλι "οργισμένη" διάψευση του Πρωθυπουργού για νέα μέτρα εξαιτίας της αποτυχίας στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ. Υπολογίστε τώρα πότε θα γίνουν ΠΡΆΞΗ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ;;;;

Σιωπηλός από δω και πέρα...

μπαρμπαλιας είπε...

μια αξιολογηση απο το κοινο δεν θα ηταν ασχημη...
"η να το πω αλλιως ο κοσμος κρινει...
και οσον αναφορα την ΕΡΤ την εχει καταδικασειμεν ,αλλα πιστευω οτι η ΕΡΤ3 επιτελει εργο...
την παρακολουθω και την ακολουθω χρονια και οι συντελεστες -περισσοτεροι βεβαια-ξεχωριζουν εναντι των συναδελφων τους σε ΕΡΤ και ιδιωτικα καναλια..
οτι ειναι αντρο ρουσφετιου και τεμπεληδων ειναι γεγονος...
για την ΕΡΤ3 διαμαρτυομαι σαν πολιτης εντονοτατα...

Lefters είπε...

Με το θεμα ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ
ή όχι
ποτε ανακοινώνετε?

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Αυτο που βλεπω ειναι 869 με τους γρηγορους ..,εδω ΣΤΟΠ γιατι......!Μετα περιμενω ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ,να δω τις εξελιξεις..μετα 1025 -1045...

Αντε

ThitaDelta είπε...

... χωρίς τον Πάνο δεν πάμε πάνω

παρατηρείστε ότι από 8 Φεβρουαρίου η κίνηση στο κανάλι μεταξύ αντιστάσεων και στηρίξεων γίνεται όλο και πιό βίαιη

37 ημέρες για να πιάσει τη στήριξη
26 ημέρες για να πιάσει τη αντίσταση
17 ημέρες (με την αυριανή) για να ξαναπιάσει τη στήριξη

michele είπε...

Συχνα Δημητρη,οι χρονοι γινονται πιο μικροι σε αγορες σαν την δικια μας,με μεγαλη μεταβλητοτητα

Σε λιγο -αργησα γιατι ασχολιομουν με τα της ΕΡΤ-θα ανεβασω ΜΥΤΙΛ

Συχνα σε δυσκολες καταστασεις,η αμετροεπεια κτυπα και τους πιο μετριοπαθεις.

ThitaDelta είπε...

... όλη αυτή η δύναμη πρεπει να εκτονωθεί προς κάποια (ελπίζω τη σωστή) κατεύθυνση

Θανασης Κ είπε...

μου κανει φοβερη εντυπωση οτι ενω τους κραζαμε τοσο καιρο [κρατικοδιατους] τωρα τους υποστηριζουν και αΠΟ ΠΑΝΩ...να τρελαθω τωρα??

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Θαναση ,αυτο που λεω 1-2 χρονια τωρα ειναι:ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ;ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .
ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ..................................ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ.

VIL είπε...

Πανο προσυπογραφω....11 Ιουνίου 2013 - 10:17 μ.μ.........παιδια μην το βλεπετε χαλαρα το σημερινο...ειναι πολυπλευρο θεμα και θα εχει συνεχεια...δημιουργουν κλιμα εντασης και φοβαμαι οτι δεν θα εχουμε καλη εξελιξη

Θανασης Κ είπε...

ολα τα πολιτικα κομματα διαφωνουν φανατικα με το κλεισιμο της ερτ αλλα ...στο τελος λενε οτι θελει αναδιοργανωση η ερτ...να τρελαθω τωρα??

michele είπε...

Ανεβηκε ΜΥΤΙΛ ,για οποιον ενδιαφερεται και για οποιοδηποτε σχολιο επι παντος επιστητου..Κλεινουμε εδω.

Harry είπε...

Μήπως θέλει εκλογές????