Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ..

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...

50 σχόλια:

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!

ο dwk είπε...

…με κομμένη την ανάσα τα μάτια και τα αυτιά των χααθεατών, είναι συγκεντρωμένα στον αθλητή ΝΟΥΜΕΡΟ 27% (…ανεργία), του συλλόγου τρόικα – μάξιμος
…ένθεν κακείθεν, οι ειδικών αναγκών και συνθηκών Μπεν και Κουβ, οι επιλεγόμενοι και «γατάκια», χειροκροτούν με την ψυχή (στις ουρές) τους …ο δεύτερος εξ αυτών σκέφτεται να πάρει το κουβ(αδάκι) του και να παίζει μόνος του…
…στην κερκίδα και ο Γαπ …με χαμόγελο ικανοποίησης σιγοψιθυρίζει: «παιδιά μου!»
…στην εξώπορτα ο Τσιπ και Ντέϊλ αναρωτιέται: «να μπω ή να μην μπω; …ας ρωτήσω τον Κατακαμένο» …όμως απάντηση δεν παίρνει …ο περί ου, έπεσε θύμα αεροψεκασμού
…«να ρωτήσω την μαμα-Ρήγα» …όμως απάντηση δεν ήρθε …η περί ης, περιμένει την αταξική κοινωνία
…«να ρωτήσω την Ναόμι Κ.! …αυτή θα ξερει!» …όμως απάντηση δεν πήρε …ΑΥΤΗ η Ναόμι, είχε επίδειξη εσωρούχων…
…είναι, λοιπόν, έτοιμος ο αθληταράς μας, να κάνει την προσπάθειά του
…προΒΛΗΜΑτίζεται αν θα επιλέξει μονή, διπλή ή τριπλή κωλοτούμπα…
…ένα είναι σίγουρο: η προσγείωση!
…θα πέσει κάθετα και όπως είναι φυσικό (γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά το νόμο της βαρύτητας) θα φάει τα μούτρα του!
…τούτου δοθέντος αναρωτιέται φωναχτά: «τι τάθελα τα καουμποιλίκια; …δεν καθόμουν στα (χρυσά ή κλούβια) αβγά μου; …καλά δεν τους είχα παραμυθιάσει με τα στόρια και τα σουξέ;
…η κρίσιμη ώρα (18:00) έφτασε!
…παίρνει φόρα, …παίρνει φόρα, και………

μπαρμπαλιας είπε...

δηλωνω Fotikos...
τη βρισκω με τον αρχηγο ...μου

michele είπε...

Tι παιδι (λεμε τωρα) εισαι και συ!! Τα θερμα συγχαρητηρια μου χαχα

michele είπε...

Αύριο Πέμπτη το απόγευμα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να επανεξετάσει συνολικά την υπόθεση της ΕΡΤ.

Η Επιτροπή Αναστολών συγκροτείται από πέντε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, και μετά την ανάγνωση και μελέτη των δεδομένων της υπόθεσης, η απόφαση αναμένεται το πρωί της Παρασκευής.

ο dwk είπε...

…την καλησπέρα του Πάνου, σε όλους τους φίλους!

ο dwk είπε...

…έχει πρόβλημα με το pc!
…θα επανέλθει δριμύτερος!

Unknown είπε...

Αντρέ στον ΤΡΑΣΤΟΡ τον εκλεισαν με 1 τεμάχιο στο υψηλό ημερας.

Με προβληματίζει αυτό για την συνέχεια ειδικά μετά το νεο της ΕΥΠΡΟ για ΑΜΚ.

michele είπε...

Μπα, Ιoannou δεν εχει να κανει το κλεισιμο με το 1 κομματι ,με το αλλο θεμα. Εκτος αν σε προβληματιζει η ΟΛΗ πορεια.Αν και δεν νομιζω θα επρεπε.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Συμβαίνει και στα καλύτερα τσαντίρια
από: Απολυμένοι ταξιθέτες/ ταξιθέτριες του Αλ Τσαντίρι.

Όταν στις 11/6 έπεσαν πολύχρωμες μπάρες στην ΕΡΤ, οι πέντε ταξιθέτες/ ταξιθέτριες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αποφασίσαμε συλλογικά και ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ η ΠΟΕΣΥ και η ΕΤΙΤΑ («Η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ αποφασίσαμε να κηρύξουμε από τις 19:00 έως τις 01:00, στάση εργασίας σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της χώρας»). Γνωρίζαμε πως δεν καλυπτόμασταν θεσμικά, μιας και ανήκουμε στο πλήθος των χιλιάδων ανασφάλιστων-αφανών εργατών στα μίντια αλλά και σε πολλούς άλλους κλάδους ανά τον ελλαδικό χώρο. Ακόμα κι έτσι όμως, αποφασίσαμε να σταθούμε αλληλέγγυοι-ες όχι μόνο λόγω πεποίθησης αλλά και λόγω θέσης. Ειδοποιήσαμε την παραγωγή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ πως θα κάνουμε στάση εργασίας, παρ’ όλο που η εκπομπή μέχρι την τελευταία στιγμή επρόκειτο να βγει κανονικά, και κατευθυνθήκαμε στο κατειλημμένο ραδιομέγαρο της Μεσογείων, σε ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των απολυμένων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Την Τρίτη 18/6 επικοινωνήσαμε με την παραγωγή για να μάθουμε αν θα βγει η εκπομπή και ενημερωθήκαμε πως μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν θα χρειαζόταν να πάμε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν διότι απολυθήκαμε. Η ενημέρωση αυτή φυσικά δεν ήρθε από κάποιο επίσημο στόμα εκπροσώπου της εταιρείας παραγωγής αλλά από συνάδελφους που επιφορτίστηκαν με τον άχαρο αυτό ρόλο. Εξάλλου πως μπορείς να επιδόσεις επίσημα απόλυση σε αυτούς που επίσημα δεν υπάρχουν; Η στάση των αφεντικών του Τύπου δεν μας κάνει καμία εντύπωση καθώς πέντε απολύσεις φαίνονται απλώς σαν μία μικρή κουκίδα σε έναν πολύμορφο χάρτη χιλιάδων απολυμένων στα εγχώρια ΜΜΕ τα τελευταία 3 χρόνια.

Η απόλυσή μας φυσικά δεν αποτέλεσε καμιά έκπληξη, καθώς ήρθε ως κορωνίδα στην επισφάλεια και την εκμετάλλευση που βιώνουν σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας παραγωγής. Για εμάς τις ταξιθέτριες και τους ταξιθέτες του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, τα παραδείγματα είναι πολλά. Δεχθήκαμε απειλές για απόλυση και στο παρελθόν με την πρόφαση ότι η παραγωγή δεν βγαίνει οικονομικά και συμβιβαστήκαμε σε μείωση του μεροκάματου προκειμένου να μην απολυθεί κανείς μας. Το σενάριο επαναλήφθηκε όταν ζητήσαμε να λύσει η παραγωγή το πρόβλημα της μετακίνησής μας στην Κάντζα. Ο χώρος εργασίας μας ήταν μια αποθήκη. Η στάση της παραγωγής απέναντι στα ζητήματα που μας αφορούσαν απαξιωτική και προσβλητική. Η εργασία μας ανασφάλιστη και μαύρη. Σε όλα αυτά συναινούσε και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού αποδέχτηκε την συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής ως διαχειριστή, και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο θα είναι τουλάχιστον υποκριτής.

Παρακολουθήσαμε χτες (Τρίτη 18/6) με μεγάλη προσοχή την τελευταία παράσταση της σαιζόν. Προσέξαμε ότι ο κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!

Αυτό που συνέβη σε μας συμβαίνει παντού. Από τα αλ τσαντίρια έως τους εργάτες γης και από τις μητροπόλεις έως τα ξεχασμένα χωριά της επαρχίας, σχέσεις εκμετάλλευσης που αποκαλούνται σχέσεις εργασίας, ορίζουν την καθημερινότητα όλων μας. Μισθοί και μεροκάματα ξεφτίλα, ανασφάλιστη/ αδήλωτη εργασία, επισφάλεια, φόβος, ψυχολογική βία, ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας, δουλειά μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι το σώμα και το μυαλό να μην αντέχουν πια.

Πριν εκχυδαϊστεί εντελώς το γύρω και το μέσα μας να σηκώσουμε κεφάλι και να τα βάλουμε στα ίσα μ’ αυτό που συμβαίνει. Εμείς οι απολυμένοι ταξιθέτες και ταξιθέτριες του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, θα διεκδικήσουμε και θα απαιτήσουμε ό,τι προκύπτει από το χρονικό διάστημα της «μαύρης» εργασίας μας.

Ας είναι λοιπόν αυτό το κείμενο μια μικρή προτροπή - γιατί μικρή είναι η φωνή μας, δεν έχουμε αυταπάτες - να μην αποστρέφεται άλλο πια το βλέμμα από κει που οφείλει να είναι καρφωμένο. Στα μικρά ή μεγάλα «τσαντίρια» του καθενός και της καθεμιάς μας.



Απολυμένοι ταξιθέτες/ ταξιθέτριες του Αλ Τσαντίρι News

Athens Indymedia

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

- Από τον Λάκη δεν το περίμενα ποτέ αυτό.
- 'Αλλος ένα μύθος καταρρίφθηκε..
- Λες η δεξιά τσέπη να βάρυνε περισσότερο?
- Έχεις καταντήσει σαν το Σεισάχθια και μιλάς μόνος σου?


Καλησπέρα σε όλους....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα
Γράφω από άλλο υπολογιστή.
Έχω χοντρό πρόβλημα κυρίως με τον blogger και το yahoo, σήμερα διαβάζω αλλά δεν μπορώ να γράψω και δεν έχω μέιλ.
Νεώτερα όταν λυθεί το πρόβλημα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω ότι από εδώ όλα είναι καλά.
Τα λέμε κάποια στιγμή, αν υπάρχει η δυνατότητα και κυρίως η όρεξη να πω κάτι, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να βλέπω να παίζουμε τις κουμπάρες και το λέω με κάθε ειλικρίνεια και παρρησία.
Αν κάποιοι ζουν σε άλλο πλανήτη είναι ΟΚ για μένα

michele είπε...

Πανο χτες ο Δημητρης ΘΔ ειχε αναλυτικοτατη παρουσιαση το πως ψαχνουμε εαν υπαρχει προβλημα στον blogger ,γιατι το ιδιο επαθε και ο Cornelsen

Oταν λειπει το καθημερινο σχολιο,σημαινει οτι δεν ..προλαβα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Παιδιά όλοι το βράδυ να βάλουμε απο ένα σχόλιο στην νέα ανάρτηση του Michele γιατί δεν σας κρύβω ότι παρεξηγήθηκε και δεν γυρνάει νωρίς σπίτι του γι αυτόν το λόγο.

Τα πίνει σε ένα γωνιακό καφενεδάκι, παίζοντας πρέφα με κάτι παλαίμαχους, συμμαθητές του αείμνηστου προέδρου Καραγκούνη...

Όλοι βροντερό παρόν σήμερα στου Michele, όχι όπως προχθές στο Σύνταγμα ΟΚ?

michele είπε...

Αυτο προυποθετει οτι θα ανεβασω αναρτηση ,αλλα επειδη ηρθα να δω το βαφτιστηρι δεν θα ανεβασω

ThitaDelta είπε...

Η ιστορία έως τώρα:

-Η ΝΔ παραδέχεται οτι είναι ανίκανη να καθαρίσει την ΕΡΤ. Και θέλει να πείσει οτι μπορεί να την φτιάξει εξ αρχής.

-Ο Σαμαράς (που έβαλε στην ΕΡΤ άτομα επιπέδου Λιάτσου και Σαλαγκούδη) υπόσχεται να κάνει την ΕΡΤ “ποιοτική” και “ανεξάρτητη”.

-Τρία χρόνια τώρα η ΕΡΤ κάνει αισχρή μνημονιακή προπαγάνδα. Με το που έχασαν τις δουλειές τους τα παπαγαλάκια, έγιναν ξαφνικά αντιμνημονιακοί επαναστάτες.

-Η Έλλη Στάη και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκονται σε κοινό αγώνα.

-Το ΠΑΜΕ, που έκανε την πάπια για τους απολυμένους του 902, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ΕΡΤ.

-Το κανάλι της ΕΡΤ, μεταδίδεται “πειρατικά” από τον 902!

-ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έβριζαν το μαγαζάκι της ΕΡΤ που κάνει μνημονιακή προπαγάνδα. Με το που έκλεισε, βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι που “φιμώνεται η αλήθεια”.

-Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ λένε οτι μάχονται για την αξιοπρέπειά τους. Και έχουν επικεφαλής στη μάχη τον Καλφαγιάννη, που έχει καταδικαστεί ως απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου.

-Η ΠΟΣΠΕΡΤ που “μάχεται κατά του κατεστημένου” στις εκλογές της βγάζει 85% ΠΑΣΚΕ

-Η ΕΣΗΕΑ μάχεται υπέρ της πολυφωνίας. Και ο πρόεδρός της Τρίμης εκδίδει ανακοίνωση για το ποιές εφημερίδες “πρέπει” να κυκλοφορούν.

-O Σύριζα θέλει πάση θυσία να πέσει αυτή η κυβέρνηση. Και τη λέξη “εκλογές” δεν την έχει ούτε καν ψελλίσει ακόμα.

-Ο Τσε Γκεβάρα συναντά την Βάλια Πετούρη. Αυτό.

-Επιφανείς καλλιτέχνες της “αριστεράς” συστρατεύονται υπέρ της Παναγιωταρέα και του Γιάννη Πολίτη.

-Ο Άδωνης, που έχτισε καριέρα με την Ισλαμοφαγία, πιστεύει οτι ο Σαμαράς πρέπει να γίνει σαν τον (ισλαμιστή) Ερντογάν και να πάρει κεφάλια.

-Ο Σύριζα, που έχτισε καριέρα ως Ισλαμολάτρης, συγκρίνει τον εαυτό του με τους εξεγερμένους στην Τουρκία. Αυτούς δηλαδή που μάχονται κατά του Ισλαμιστή Ερντογάν ζητώντας λιγότερο Ισλάμ.

-Ο Κουβέλης είναι όπως πάντα ξεκάθαρος: Δεν λέει τίποτα

-Ο Βενιζέλος είναι όπως πάντα πειστικός. Και πείθει σύσσωμο το ακροατήριό του. Δηλαδή την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.

-Ο Βαξεβάνης, που η εταιρεία παραγωγής του τσέπωνε εναμισυ μύριιο το χρόνο, κατηγορεί την ΕΡΤ για διαχρονική αδιαφάνεια και σαπίλα. Το ίδιο και ο Κούλογλου. Που παραλίγο θα γινόταν Πρόεδρός της.

-Η Πιπιλή, που αν δεν την είχε προσλάβει η χούντα στην ΕΡΤ δεν θα έπινε 25άρι Σίβας αλλά θα είχε μείνει στο τσίπουρο Τυρνάβου, ζητάει επίμονα να κλείσει “η αμαρτωλή ΕΡΤ”.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΘΔ έπρεπε να κλείσεις με το γνωστό
"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"


Αγγελία

Ζητείται γνώστης Τ.Α. να ανεβάσει διάγραμμα για το βράδυ γιατί το αφεντικό κατέβηκε σε απεργία.
Επιτυχία μη εξασφαλισμένη καθότι χθες έπεσε μαύρο στη ΣΩΛΚ κι αυτή για να μας εκδικηθεί ανέβαινε αξιοπρεπέστατα σήμερα.
Αμοιβή: Μα φυσικά η δόξα, καθότι το χρήμα πολλοί εμίσησαν....

Υγ. ΡΕ το βαφτιστήρι που ξέρω κοιμάται τέτοια ώρα... πες Ουισκάκι ή φαγητό στους κουμπάρους να το καταλάβω... χαχαχα.... με βλέπω σε ΒΑΝ...

giannhs kon είπε...

Έχω πρόχειρα Διαγράμματα ισχύος και ροπής βολεύουν χαχα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα ΚΟΝ+,
κι αυτά τα διαγράμματα βολεύουν, αρκεί να βάλεις και φωτογραφιούλες για εμένα τον άσχετο....

Πήγες για παγωτό τελικά?

michele είπε...

Αλεξανδρατε για καποιο-ανεξιχνιαστο-λογο μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης...ΘΔ εξαιρετικος. Πραγματο το βαφτιστηρακι μολις κοιμηθηκε χαχα

giannhs kon είπε...

καλησπέρα ΓΙΑΝΝΗ όχι φίλε όλο κάτι τυχαίνει άστα να πάνε χαχα

με τα κατι παλιο ξυλαρακια την βγαζω χαχα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ πρέπει να γίνεις λιγο πιο αυστηρός

giannhs kon είπε...

τελειώνοντας την ανάγνωση των αδιάβαστων μηνυμάτων από το πρωί

θα στείλω μια ιδιαίτερη καλησπέρα στον ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΑΝΟ που τα έχει πάρει κρανίο χαχα

καλά τάχει τα δίκια του αλλά μην το κάνουμε θέμα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

KON+ μιας και διάβασες τα πρωινά, δες κι αυτό να καμαρώσεις....

http://www.sportandbusiness.gr/index.php/athlitikibiomixania/item/14385-φόρμουλα-1-ιστορική-δοκιμή-για-τον-ευτύχιο-έλληνα

Μichele μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα...
http://www.youtube.com/watch?v=C4J63hNN6yM

Υγ. Ας μην είχα σύμμαχο τη νονά και θα ήμουν στην κατηγορία επιτήρησης!!!

ThitaDelta είπε...

... παίδες το κείμενο δεν είναι δικό μου, μου ήρθε στο μαιλ από φίλο, μου άρεσε και το κόπιαρα

giannhs kon είπε...

Άντε να δούμε, μακαρι το παληκαρακι!! ΓΙΑΝΝΗ

Καλησπέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

Money είπε...

Επειδή για κάποιο (μικρό ίσως) διάστημα θα λείψω, θα πω με δύο λόγια τι νομίζει η κούτρα μου.

Μεσομακροχρόνια (Πιστευω πως ο δρόμος για τις 500+ μονάδες του Ftse25 παραμένει ανοικτός. Αν βέβαια η τιμή παει χαμηλότερα από τις 253 μονάδες τότε ψιλοχαλάει η ιστορία αλλα όχι εντελώς).

Βραχυχρόνια (Για όσο διάστημα δεν διασπώνται ανοδικά οι 316 μονάδες και κυρίως οι 325 η επιστροφή σε πτώση είναι πιο πιθανή. Αν όμως περάσουμε πάνω από εκεί, τότε όλο το σκηνικό θα αποφασιστεί στην περιοχή του 350 περίπου. Πάνω από εκεί τα βλέπουμε ρόδινα, επιστροφή απο εκεί .... (δεν φερνει και χαμόγελα).

Εσωτερικός φόβος (με βαση ανάλυση αριθμοσειρών). Να μην την πατήσουμε όπως η ΕΤΕ που από τα 2,50 ευρώ έβγαλε ένα πτωτικό κράχ που την οδήγησε στο 0.34. Ελπίζω να παραμείνει απλά φόβος (ενός ατελούς ανθρώπου) και τίποτα περισσότερο.

michele είπε...

Σαμαρας: Αν δεν ξεκουνηθειτε θα σας τρελλανω στα "μαυρα". Οι αλλοι : εε ενταξει, αλλα μην μας γραφεις,θελουμε δημοκρατικες διαδικασιες και ...μηπως να βαλουμε κανα δικο μας παραπανω στην κυβερνηση..Σαμαρας: εε ενταξει,αλλα να μην ειναι Μανιτακης ...

μπαρμπαλιας είπε...

...καλα δεν σε μαλωσαμε...
καλα τα ειπε ο φιλος σου...
ΕΡΤ...μια πλουσια γκομενα ,που οποιος
προλαβαινε την "επερνε" και της τα επαιρνε...

ThitaDelta είπε...

... ΟΤΕ στα υπόψιν

στο εβδομαδιαίο έσπασε τη γραμμή στήριξης και κρατιέται μόνο από τον 200ρη, ζητείται επειγόντως αντίδραση

... make it or brake it

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΑΠ: Η Intralot οριστικά τεχνολογικός πάροχος

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1109074/opap.html

21.51...

μπαρμπαλιας είπε...

αυριο εχουμε πανω...
αλλα θα πεφτουν τα ξενα και ...
η συνεχεια στο μπερντέ..της μαϊμους

giannhs kon είπε...

Χαχα καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑ με τα ωραία σου

ThitaDelta είπε...

... δεν μου αρέσει καθόλου που ο δείκτης φλερτάρει με τον 200ρη, ενώ έπρεπε να φύγει μακριά του, στο δε εβδομαδιαίο μόνο που δεν απαυτωθήκανε ένα πράμα ...

Θανασης Κ είπε...

μου αρεσει η αισιοδοξια σου....

giannhs kon είπε...

Να μην έχει λίγο σασπένς χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

εσυ με τις ροπες και τα τσεμπερια...
αχαχααα
τι τα θες τα διαγραμματα;;
ο καθενας στο ειδος του...
ασε το Δημητρη να μας ξεστραβωσει..

giannhs kon είπε...

χαχα

ThitaDelta είπε...

Έθεσα εδώ ένα προβληματισμό μου στο sal

το σκεπτικό μου είναι το εξής αφού ο δείκτης έσπασε τη γραμμή στήριξης (Ιουνίου 12 - 8 Απριλίου του 13), το σκέλος που το έκανε είναι το 2 καθοδικό (δεν μπορεί ένα ii του 3 να κάνει νέα χαμηλά)

και αν είμαστε στο εν εξελίξει 2 τότείσως έχουμε κι άλλο κάτω

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα στη παρέα.

Γιάννο που θα βγάλω διάγραμμα γι αυτό..


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=540444849348514&set=a.336326543093680.77553.184151181644551&type=1&relevant_count=1&ref=nf

όπου και να πάω με δίωχνουν..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Αυτό από το πρωί που δεν μπορούσα να γράψω:

«Καλημέρα
Χοντρό πρόβλημα με το blospot 2 μέρες τώρα και για μένα αλλά δεν ήμουνα ο μόνος απ' ότι είδα.
Δεν έμπαινε με τίποτα, κολλούσε στο WALL st και δεν έμπαινε και στα μέιλ (yahoo)
Παιδεύτηκε ο γαμπρός μου 1,5 ώρα χτες το βράδυ με το teamviewer7, έφυγε ο Γκοντζίλα και ήρθε το Χρώμα σαν περιηγητής αλλά και πάλι μπαίνει κάπως υποφερτά εδώ χωρίς να μπορώ να γράψω σχόλιο και στο yahoo τίποτα...
167 μαλακίες βρήκε και διέγραψε ο spybot λόγω babylon και sweet αν δεν κάνω λάθος και ή θα τον σπάσω ή θα τον κλείσω τον υπολογιστή (λόγω υιού και παρέας του).
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον μπάρμπα που τα είπε όλα και τέλος αποφάσισα να σταματήσω να ακούω και να διαβάζω πολλά πολλά και να πάψω να το παλεύω σ' αυτή τη χώρα για να βρω
Τι είναι καλό και τι κακό
Τι δίκαιο και άδικο
Τι σωστό και λάθος
Τι καλή μετοχή και τι κακή
κλπ κλπ
Οι δικοί μας (σε όλους τους τομείς, από πολιτική, χρηματιστήριο, πολίτες, συνδικαλισμό κλπ) τον παίζουν και με τα 2 χέρια και οι "ελεγκτές" φωνάζουν πάλι για μαύρες τρύπες και καθυστερήσεις (όχι θα μας άφηναν ήσυχους για το καλοκαίρι που έλεγαν) ... και τι θα ακολουθήσει σε λίγο είναι γνωστό τοις πάσι.
Ας κάνουν και εκλογές να αποτελειώσουν το κουφάρι της χώρας και να το πάμε αλά Ιταλία κι εμείς.
Δεν έχει καμιά σημασία πλέον, να πάνε όλοι να ΑΓΑΠΗΘΟΥΝΕ για να μην το γράψω ωμά.

Όχι δεν πήγα σε καμιά συγκέντρωση...
Είδα και …μεταγραφές που γράφουν σε διπλανές στήλες τώρα...ουδόλως με ενδιαφέρει και ουδέν περαιτέρω σχόλιον.
Ούτως ή άλλως και εγώ σκοπεύω να αποτραβηχτώ σύντομα στο δικό μου ιδιότυπο Κωσταλέξι και δεν θα ενοχλώ πλέον κανέναν ».


Μην ανησυχείτε πιθανόν να συντρέχει η περίπτωση 50 από το πιο κάτω (αλλά μόνο αυτή).

http://www.capitalhealth.gr/Article.aspx?id=1818649

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Τον έχω κι εγώ παρόμοιο προβληματισμό ΘΔ λόγω του σχηματισμού που είναι σε εξέλιξη χωρίς να σημαίνει και κάτι βέβαια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η συνέχεια παίχτηκε σήμερα το βράδυ όπου είχαμε γενική καθαριότητα επί ώρες από κοντά αυτή τη φορά.
Για την ώρα το σύστημα δουλεύει.
Οι συμβουλές του Δημήτρη καλές (τον ευχαριστούμε) αλλά εδώ με ιούς και θυγατέρες δεν "επαιζαν".
Ας είναι καλά ο γαμπρός, τζάμπα του δώσαμε την κοράκλα μας;
Πολύ καλό και το σχόλιο του ΘΔ κι ας μην είναι δικό του.
Όσο για τα κύματα ...άστα Comandante Che Mitsara ...ζαλίζομαι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και καλή σας νύχτα για την ώρα...

Αύριο το πρωί ίσως.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνύχτα Πανό

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να μην ξεχάσω τον Θοδωρή που "έγραψε" πάλι το απόγευμα, να ευχαριστήσω το Γεράκι που προσπάθησε να βοηθήσει από μακριά αλλά η δουλειά ήθελε πολλές ώρες και από κοντά και να ευχαριστήσω και τον Θοδωρή που έγραψε δυο λόγια για μένα .

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΑΚΟ ετομος με κλεσμενω ραντεβου χαχα Καλησπέρα

http://www.land-and-sea.com/truck-chassis-dyno/truck-chassis-dyno.htm

Καλησπερα ΠΑΝΟ

giannhs kon είπε...

Καλή ξεκούραση ΠΑΝΟ

Καληνύχτα σε όλους καλο ξημέρωμα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Αυτά είναι χαχα

καλό ξημέρωμα